En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset"

Transkript

1 23. Årg. februar/marts 2015 Borgmester Jesper Würtzen holdt en fin tale ved indvielsen af Aktiv Center Solvej En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

2 Hold da helt op - jeg ved dårligt hvor jeg skal begynde eller ende. Men hvorfor ikke begynde med den gode historie. Torsdag d. 29. januar blev Aktiv Center Solvej officielt indviet. Parkhusets køkken havde lavet en festlig lille buffet, med lidt spise og drikke, tak til Christina for det arbejde. Pigerne i terapien havde sørget for at det rituelle røde bånd kunne klippes over af Borgmester Jesper Würtzen hvilket skete kl. ca Inden da var ca. 100 mennesker samlet i salen hvor borgmesteren talte om Aktiv Center Solvej. Det gjorde han godt og det var dejligt at høre han bemærkede at vi allerede er kommet godt i gang og det samarbejde som skal drive Aktiv Center Solvej er kommet rigtig godt fra start, så det lover godt for fremtiden. Efter det rituelle klip af det røde bånd fik alle gæsterne lejlighed til at besigtige lokalerne, og det var tydeligt at mange var imponeret over de fine lokaliteter. Jeg bemærkede at nogle brugere lod sig friste til at gøre borgmesteren opmærksom på de problemer vi allerede kender i forvejen, nemlig den manglende belægning på parkeringsarealet samt de trange vilkår i café og billard. Jeg havde selv lejlighed til at drøfte dette med Borgmesteren og kunne glæde mig over, at han tydeligt tilkendegav at han forstod budskabet. Det betyder noget for mig, at budskabet bliver forstået, så behøver man ikke brokke sig og mig be- Side 2

3 kendt fører brokkeri sjældent noget godt med sig. Jeg vil naturligvis følge op på problematikkerne og sikre mig at de ikke bliver glemt. Tak til alle som mødte op og tak for gaven som Borgmesteren havde med, Billedet vil komme til at pryde et passende sted i Aktiv Center Solvej. Og så til det som er sket inden den officielle indvielse... Ja mange af jer har sikkert oplevet mig i nogle lidt stressede situationer og det kan jeg godt forstå. Det har været svært at skjule mine frustrationer over alle de udfordringer der har været, men det skyldes først og fremmest, at jeg bliver budt på opgaver som ligger en del udenfor mit normale område. Siden vi flyttede ind har vi været udfordret i forhold til at få det hele til at fungere. Heldigvis gøres der dagligt fremskridt, men der er fortsat et stykke vej endnu. Side 3 Det hjælper selvfølgelig når brugerne ser ud til at trives i de nye omgivelser. Det ser ud til at alle finder sig godt tilrette og det fortæller mig, at det vi gør det har den rigtige effekt. Det er også tydeligt at Linda, Christina og Regina er ved at finde sig godt til rette i de nye omgivelser. Det er befriende at høre det høje humør og den megen grinen der kommer fra værkstederne. Det vidner i høj grad om trivsel og det er bare med til at understrege at vi er på rette vej, det betyder alt for de udfordringer vi fortsat har. En af de lidt mere alvorlige udfordringer opstod da fødevarerstyrelsen forlangte et nyt loft i vores depot i køkkenet. Hvis vi ikke kunne garantere at den opgave kunne påbegyndes løst mandag d ville de lukke Caféen! Det lykkedes at fremskaffe den nødvendige garanti så vi kunne ånde lette op igen. I skrivende stund er det mandag d. 26. februar og

4 håndværkerne er mødt op for at lave nyt loft og samtidig er vi er ved at få installeret nye skabe i terapien og så skal vi have opsat en garderobe så brugerne kan hænge overtøj op på en forsvarlig måde. I samme moment får Regina 2 nye hæve/sænke borde i terapien så brugerne får bedre arbejdsbetingelser i det område. Hvad angår rengøring er vi ligeledes blevet udfordret. De mange forskellige interessenter fylder jo døgnet godt ud og det er vanskeligt at finde de tidsrum hvor rengøring kan finde sted. Nu ser det ud til at der også her er en løsning på vej. Sandsynligvis vil der blive gjort rent i tidsrummet kl og kl Hvis det kan lade sig gøre, så er også dette problem løst. Jeg kunne nævne mange flere opgaver/udfordringer, men jeg vil slutte med at gøre opmærksom på, at vi vil blive ved med at kæmpe for at der bliver lavet et ordentligt underlag på det Side 4 store parkeringsområde. Vi er mange der mener at det nuværende underlag ikke er holdbart på sigt. Tiden har allerede vist at der opstår farlige huller og området er vanskeligt at færdes på når man er til fods. Og så ellers ind til mit kerneområde, nemlig det at lave nogle gode arrangementer for alle vores brugere. Som I Sikkert kan huske, så måtte vi afholde vores julefrokost ude i byen. Det fungerede da udmærket, men det bliver en del dyrere for brugerne og den hjemlige hygge forsvinder. Vi har på det sidst afholdte brugerrådsmøde derfor besluttet at vores næste arrangement skal afholdes i eget hus. Det betyder at vores traditionelle fastelavnsarrangement bliver afholdt i vores café. Så vil de fleste sikkert tænke, at der kan vi da ikke være, det gjorde jeg såmænd også selv. Derfor får vi lavet det sådan at vi kan dække

5 et stort bord op på de to billardborde. Her kan der så sidde 22 personer, så må resten være i caféen sammen med musikken. Det kan være det bliver lidt trangt, men nu skal det prøves så vi ved om det fungerer. For at det kan blive så hyggeligt som muligt har vi måtte rykke fra den traditionelle fastelavns mandag til torsdag d. 19. februar kl Tom Vom har lovet at komme og levere underholdning. Menuen bliver der ikke rørt ved. Vi fastholder køkkenets dejlige gule ærter og de som ikke nyder denne fantastiske spise vil få lidt fine kartofler med en passende sovs og så ellers nyde det kød som udgør tilbehøret til de gule ærter. Prisen vil blive kr. 160,- inkl. 1 øl og en snaps. Husk hvis du skal have kørsel så er det kr. 30,- ekstra. Men inden vores fastelavnsarrangement skal vi sandelig lige prøve at afholde et lille bankospil! Så torsdag d. 5. februar vil der blive afholdt bankospil i caféen. Vi har beregnet at der er plads til 45 deltagere, så det gælder om at være vaks ved havelågen. Det er som altid kl , så nu kan I alle sammen godt finde bankogrejet frem og møde op. Til sidst vil jeg bare orientere om, at brugerne vil få 2 måneders betaling tilbage for den periode de ikke kunne benytte Parkhuset. Det har været efterspurgt længe, men nu er det klart at det kommer til at ske. Rent teknisk ved jeg ikke hvordan, men jeg skal nok melde ud når der er fundet en løsning. Ellers er der bare at ønske tillykke med det nye Parkhus, vi arbejder videre med at udvikle dette og lur mig om ikke det vil lykkes for os. Med venlig hilsen René Johansen Side 5

6 Referat af brugerrådsmøde Tilstede: René Johansen, Birger Zartov, Erwin Kluge, Johnna Olin, Tommy Jeppesen, Lis Jensen, Bjørn Hjelmqvist, Frode Preiland. Fraværende: Anette Sabro. Ordstyrer: René Johansen. René bød velkommen i det nye Parkhus. Hvorefter Erwin blev valgt som referent. Indvielse d. 29. Januar 2015 Torsdag den 29. Januar 2015 er der indvielse af hele aktivitetshuset kl med deltagelse af borgmester Jesper Würtzen og andre honoratiores. Erwin tager billeder af begivenheden. Der vil være en lettere anretning af frugt, chips og vand. Status på opstarten Status på opstarten af det nye Parkhus, er at det i det store perspektiv er foregået tilfredsstillende, der mangler dog en del ting endnu som for eksempel skilte med henvisning til beliggenhed, en ny folder om, hvad Parkhuset står for og kan tilbyde nye brugere samt forhåbentlig en asfalt belagt parkeringsplads. Resultatet for regnskab 2014 Resultatet for Parkhusets drift for 2014 viser et overskud på kr ,-hvilket er tilfredsstillende. Fremtidige arrangementer Fastelavnsfesten vil vi forsøge at holde i huset for at finde ud af om det er muligt. Festen afholdes Torsdag den 19. Side 6

7 Februar kl. 13 til 18 menuen vil være gule ærter samt kartofler, sovs og kød til de der ikke ønsker ærter. Vi forsøger at få Tom Vom som underholder. Sommerturen samt øvrige arrangementer 2015 Sommerturen vil vi forsøge at lave til Sofiero slot i Skåne i maj. 2 dages turen til Ærø i juni og ferieturen til Skagen og til det øvrige Nordjylland i September. Tilbagebetaling af brugerbetalingen Vedrørende tilbagebetaling af brugerbetalingen: Der refunderes 2 måneders betaling på et tidspunkt, endnu ved kommunen ikke hvordan og hvornår, men det sker formodentlig i første kvartal René informerer når han ved mere. Opfølgning på mangler i huset Øvrige mangler og ønsker til Parkhuset er: Overdækket ryge område, overdækket grillplads, udendørs borde og bænke. (i første omgang bruger vi de gamle borde) Den store opslagstavle i midtergangen deles af de forskellige grupper i huset ( Parkhuset, Senioridræt og Krumtappen ). Eventuelt Bankospil starter op: Torsdag den 5. Februar kl i cafeområdet. Brugerrådets finanser udviser en kontantbeholdning på kr. 7082,08 og en bankbeholdning på kr ,- ialt kr ,- Næste møde i brugerrådet er sat til: 9. Februar kl på kontoret. Erwin. Side 7

8 Når vinden rusker og solstrålerne kæmper forgæves med at trænge igennem et solidt, gråt skydække, som nu i dag, hvor det blæser en hel orkan, så tro endelig ikke, at det holder mig hjemme, nej, nej, jeg render gerne flere kilometer for at opleve noget interessant. Faktisk stormede det så meget, at det var et under, at håret ikke blæste af hovedet på en. Ifølge meteorologisk institut er det nu ''kun'' stærk kuling med en vindstyrke på 15 sekundmeter, men det er stadigvæk nok til at blive rusket godt igennem og da det kun er 7 grader varmt føles det meget koldere end det egentlig er. Husk vi har også natur her på Sjælland, så derfor går turen gennem Kongelundsskoven, hvor der ikke er mange blade tilbage på træerne, men selv i storm og regnvejr er en god spadseretur en spændende oplevelse. På golfbanen er parkeringen helt fuld men ikke et øje ses ude på banen. De fortæller nok røverhistorier i Hul Nitten (restauranten) over en kop øl. Herfra forsætter jeg mod Dragør - for at få saltvandssprøjt i ansigtet. Ude ved Sydstranden er kitesurferne (Drage-surferne) i fuld gang. Sikken en herlig sport. Det må være en kunst at stå på et lille surfbræt og holde balancen, mens man blive trukket afsted af en drage i en utrolig høj fart. Sommetider bliver de løftet så højt op i luften, at de rent faktisk flyver, men det ser ud til at more dem storartet. Der var ikke mange folk ude at spadsere den søndag, alligevel mødte jeg en dame med barnevogn hun havde svært ved at styre. En hundelufter var ude med en lille hund, som han på grund af blæsten, garanteret ikke kunne finde igen, hvis han gav slip på snoren. Som sagt Side 8

9 var det ret så køligt og næsen løb hurtigere end jeg kunne løbe, derfor blev turen kortere end beregnet. Egentlig gik hele turen ud på at købe friskfanget fisk ved kutterne nede i havnen, men fiskerne kunne ikke sejle ud på grund vejret, så det blev til røget ål og fiskefrikadeller fra Dragør røgeri, hvilket jo heller ikke er så dårligt endda. I dag er her ikke oversvømmet fordi vinden blev i det hjørne, hvor det ikke generer havnen, men det er slet ikke usædvanligt at store dele af det yderste Amager står under vand, for det højeste punkt på øen findes ved Store Magleby kirke, kun ca. 8 meter over daglig vande, kan højden blive til. I 1872 var højvandet "vokset" ( som man sagde det dengang ) til 1.70 meter, i 1986 var det 1.34 meter over daglig vande så der er ikke meget at give af. På vej til Store Magleby mødte vi et par tagplader på fornøjelsestur ud over markerne, derfor henlagde vi hjemturen ad kystvejen langs med lufthavnen. Her kommer man rigtig tæt på Øresund og kan se bølgernes størrelse, de er vel nok en meters ''penge'' høje, men tro ikke, at det standser skibenes rejser eller flytrafikken, det er som det plejer at være. Fra kystvejen er det muligt at se noget uvant, flyene lander næsten sidelæns på grund af vinden. Hvis de landede ligeud som de normalt gør, ville de køre af landingsbanen. I stedet for at tage motorvejen kørte jeg ind af Amager strandvej og gennem byen, men det var en rigtig dårlig ide for på Østerbro havde stormen revet 100 meter stillads ned på Fredensgade så stumperne flød overalt, hvilket betød en større forsinkelse i trafikken og en anden vej hjem. Men ellers så det ikke ud til at stormen havde lavet de store ulykker --- denne gang. Erwin Side 9

10 En præst der ikke kunne svømme, faldt overbord fra et skib. En båd kom forbi og besætningen spurgte om han ville have hjælp. Præsten sagde nej tak, Gud frelser mig. Lidt senere kom en anden båd forbi og det samme skete. Til sidst druknede præsten og kom i himlen. Der spurgte han Gud, hvorfor han ikke frelste ham. Gud sagde: Dit fjols, jeg sendte dig 2 både. En søndagsskole lærer spurgte børnene: Hvorfor er det nødvendigt at være stille i kirken. En lille pige svarede: Fordi folk sover. En ven er en der ved alt om dig og som alligevel holder af dig. Side 10

11 Lidt billeder fra en hyggelig indvielse af Aktiv Center Solvej Side 11

12 Tirsdag d. 6. januar 2015 afholdt Gnisten sin årlige julefrokost, der i år blev til nytårsfrokost (grundet flytning af Parkhuset) 30 medlemmer deltog, og køkkenet havde sørget for lækker mad. Gnisten har sidste spilledag af igangværende turnering tirsdag d. 10. februar. Generalforsamling bliver afholdt tirsdag d. 24. februar 2015 kl i kantinen hvor der bliver serveret kaffe og en ostemad. Her bliver også overrakt præmier til de dygtige spillere, samt pokalen til årets kammerat. Allerede nu kan jeg oplyse, at ny turnering starter d. 3. marts for indskrivning af de interesserede. Lis Som det sikkert allerede er observeret så har vi fået sat en ny garderobe op. Nogen synes den er for høj, så det prøver vi at komme i møde ved at opsætte en knagerække på den modsatte væg for de som ikke kan betjene bøjlestangen. Vi gør opmærksom på, at garderoben ikke er til opbevaring, så alt af privat ejendom tages med hjem hver dag. Med venlig hilsen René Johansen Side 12

13 Som noget nyt får I her referat fra mødet i det fælles brugerråd for Aktiv Center Solvej. Brugerrådsmøde nr. 4, den 19. januar Deltagere: Réne Søgaard Johansen, daglig leder af Parkhuset Cay Reeh, repræsentant for Senioridrætten Rukiye Balle, daglig leder af klub Det nye Sted Jesper Gram-Simonsen, Center for Børne- og Ungerådgivning Brian Veiler Larsen, Klub Syd Tina Eckhaus, Center for By, Kultur & Erhverv Tom G. Jensen, Center for Ejendomme Birgit Jørgensen, Center for Ejendomme, ref. 1. Status på indflytning og diverse Klub Det nye Sted åbnede for brugere den 6. Januar Det har været en god opstart. Grus-p-pladsen pløjes stadig op udenfor arbejdstid, og der er store vandfyldte huller. Problemet bringes videre. René bestiller ekstra container til husholdningsaffald. Der er opsat pap- og papircontainer. Der er opsat postkasse med husnummer. Tom igangsætter henvisningsskilte v. Rolighedsvej og ved banen samt skilt ved hovedindgang. Der overvejes et oversigtsskilt til gavlen v. indkørslen, med markering af hovedindgang. Efter at hovedindgangen har været benyttet konsekvent siden sidste møde, har Klub Syd nu ønske om at benytte personaleindgangen v. køkkenet. Dels for at have bedre kontakt til brugere, der holder pause, og dels af hensyn til klub Det nye Sted s brugere. Dette blev vedtaget. Falck A/S har ikke været på gennemgang endnu. Der er varslet brandsyn. René rykker synet, så han kan deltage i gennemgangen. Ibrugtagningstilladelse er søgt. Handicaptoilet ved auditorium er inddraget til centralt rengøringsrum, og vaskemaskine til mopper er tilsluttet. Side 13

14 Levnedsmiddelkontrollen har krævet nyt loft i depotrummet til køkkenet inden februar. Tom igangsætter, så dead-line overholdes. Rude i gavl af bygn A. mangler yderste lag. Hul i gulv efter lampemand repareres nu, da der kan trænge fugt ind. I gang. Loftlemme fra el-rum og toiletter er ikke monteret. Tom følger op. RYKKER. Der arbejdes på at flytte rengøring til perioden kl René har kontakten til Finn Buch. Efter koden på netværket er aftalt frigivet, vurderes kapaciteten på nettet at være tilstrækkelig. Der bliver dog monteret en ekstra switch af IT-forsyningen. Det praktiske omkring indkøb over driftsbudgettet er aftalt mellem René og C-ejd. (Center for ejendomme) René har en hjertestarter i overskud. Denne lægges i depot hos C-ejd. Cay har leveret nøgle til musikanlægget til Brian. 2. Oplæg til forretningsorden René og Cay udsender oplæg til forretningsorden inden næste møde, til drøftelse på mødet. 3. Indvielse Indvielse afholdes torsdag den 29. Januar 2015, kl René arrangerer drikkevarer og lidt snacks. Program blev aftalt: Borgmesteren holder tale Borgmesteren klipper snor Besigtigelse på egen hånd Birgit rundsender invitation til brugerrådet, som derefter orienterer deres respektive medlemmer. Kommunikation er orienteret og har møde med René inden indvielsen. 4. Eventuelt Branddør i mellemgang tjekkes m.h.t. låsebesætning i flugtvejsretning. Klub Syd efterspørger en kost, så det er muligt selv at fjerne efterladenskaber. C-BKE ophænger en sakse-moppe i depotrummet, til fri afbe- Side 14

15 nyttelse for brugere. Brugerrådsmedlemmerne skal videregive informationen om moppen til deres respektive brugere. Ventilationsanlæggene har en række mangler og fejl. Dels i bygning A, omkring træk og styring i køkkenet, og dels i bygning B omkring lyd og indregulering. Rådgiveren er på sagen. Der er MEGET varmt i bygning B om aftenen, når keramikovnen er tændt. Dette tages op efter indregulering af ventilationsanlægget. Det er ikke muligt p.t. at booke lokaler i Aktiv Center Solvej online. Hvis man har ønsker om yderligere brug, skal Tina Eckhaus kontaktes. Tina rundsender regler for leje til brugerrådet. 5. Næste møde Næste møde er den 9. marts 2015, kl på Ballerup Rådhus. For at gøre det lettere for brugerne at komme i kontakt med Christina, Linda og Regine er de blevet tildelt hver deres telefon. Det betyder, at hvis du skal have fat i en af pigerne kan du nu ringe direkte på følgende numre: Christina Wilms Linda Sandell Side 15 Regina de Gijsel

16 Fastelavnsfest Torsdag d. 19. februar kl Dagens menu: Gule ærter med hele molevitten Der er selvfølgelig også tænkt på de som ikke nyder denne herlige spise. Der bliver naturligvis også en lille lækker dessert surprice. Der er tilmelding på kontoret fra mandag d. 2. februar Pris kr. 160,- plus evt. kørsel kr. 30,- Tom Vom vil stå for underholdningen.. Husk at du må godt være udklædt.. Der var engang, fastelavn 2010 Side 16

17 Så er vi kommet godt i gang i vores nye terapi. I samarbejde med brugerne i terapien er det aftalt at der, de næste 2 måneder, bliver mulighed for at lave følgende: I perioden d februar laves Decupage på pap og keramik. I perioden d februar vil vi lave Porcelænsmaling. Lav f.eks. din egen muselmalede tallerken. måned vil stå i forårets og påskens tegn. Vi vil lave blomsterdekorationer med blomsterløg og vi vil male og dekorere påskeæg. Jeg håber brugerne vil tage godt imod de mange tilbud og nyde de nye hæve/sænkeborde der netop er sat op. Hjertelig velkommen I terapien Husk der er altid smykkehold om Torsdagen Kl Side 17

18 Husk kære læser, at du kan være med til at gøre denne lille avis til en anderledes og mere spændende avis. Har du en god historie fra fantasien eller fra det virkelige liv, så skriv til Parkavisen. Alle brugere er velkommen til at skrive til Parkavisen. Stof til avisen skal være redaktionen i hænde senest d. 20. i måneden før avisen udkommer. Det er tilladt at indlevere stof anonymt når blot redaktionen er bekendt med navnet på afsenderen. Husk at din mening, eller idé, bliver hørt af flere hvis den kommer i Parkavisen. Med venlig hilsen Redaktionen Parkavisen udgives af: Pensionistcentret Parkhuset Solvej Ballerup Avisen udkommer hver d. 1. i flg. måneder: Aug. - Okt. - Dec. - Feb. - Apr. i 125 eksemplarer. Ansvarshavende redaktør: René Johansen René Johansen skriver alle indlæg til Parkavisen Tryk: Ballerup Kommune Side 18

19 Brugerrådet består af følgende brugere Johnna Olin Frode Preiland Birger Zartov Bjørn Hjelmqvist Tommy Jeppesen Lis Jensen Suppleant Annette Sabro Suppleant Erwin Kluge Suppleant Side 19

20 Parkhuset Hovednummer: E. mail: Se også Dagcenterleder. René Johansen Administration: René Johansen Terapien: Christina Wilms Linda Sandell Regina de Gijsel Køkken: Yvonne Vesterbøg Christina Sernung Chauffør: Kim Dehn Daglig åbningstid i Parkhuset: Mandag - torsdag: kl Fredag: kl Lør-søndage & helligdage: lukket Side 20

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj.

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. 23. Årg. August/september 2015 En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er sommeren ved at være slut,

Læs mere

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012.

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. 21. Årg. April og Maj 2012 Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Foråret er

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. December/Januar 2013/2014 Nissebanden er klar til julemarked 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2013 er snart slut, men den søde juletid

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. April-Maj 2013 Husk Parkhusets sommertur juni 2013. Dato kommer senere. Her et stemningsbillede fra turen til Reersø 2012 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 23. Årg. april/maj 2015 Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Jamen hold da helt op hvor går det stærkt

Læs mere

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00.

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00. 22. Årg. August/September 2014 Så skal der flyttes En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Oktober og november måned kommer til at stå i flytningens tegn...

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside.

Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. 21. Årg. februar og marts 2012 Julen 2011 er godt nok langt væk, men vores fantastiske kor til julefrokosten, fortjener en forside. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 April 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen I forbindelse med at Plejecenterleder Gitte Jeppesen stopper sin ansættelse i Ballerup

Læs mere

Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup Kommune Indretning, ombygning og tilbygning. Hovedaktiviteter:

Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup Kommune Indretning, ombygning og tilbygning. Hovedaktiviteter: Box 25 Arkitekter Store Kongensgade 40 G 4. DK 1264 København K Tlf.: 33 13 81 11 Fax: 33 93 20 95 E-mail: mail@box25arkitekter.dk www.box25arkitekter.dk 06.02.13 Vedr. Solvej Aktivitetscenter, Ballerup

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmødet på Vinklen - CSB Tirsdag d. 4 marts 2014.

Referat af Pårørenderådsmødet på Vinklen - CSB Tirsdag d. 4 marts 2014. Referat af Pårørenderådsmødet på Vinklen - CSB Tirsdag d. 4 marts 2014. Tilstede: Carsten Hansen - beboerrepræsentant, Natacha Soelberg - beboerrepræsentant, Susanne Wolfsberg - botilbudsleder, Wivi Mortensen

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen Mikael De Grønne Fingre Randi Skovhjælper Claus Grafisk - Søren Cafeladen - Rebecca Suppleant gæst: Toni

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, KA, EJ, MJM, HP, DB, KDP, LM, MM Afbud: KFG, JCK, MB Fravær: NKC, EG Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Enoflora s. Vejledning til Opbygning af Æresport. Enoflora er totalleverandør til Æresporte Side 1

Enoflora s. Vejledning til Opbygning af Æresport. Enoflora er totalleverandør til Æresporte Side 1 Enoflora s Vejledning til Opbygning af Æresport Enoflora er totalleverandør til Æresporte Side 1 Æresport er en gammel tradition der idag håndhæves af venner og familie og kun i mindre grad af naboer.

Læs mere

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798

Centerleder Anja Astrup Larsen anja@vgf.dk Tlf.: 8660 3500 Mobil: 20739798 Velkommen som træner i VGF Bestyrelsen ønsker dig velkommen i Viborg Gymnastik-Forening. Som træner er du gymnasternes primære kontakt til foreningen, og du vil sikkert få mange forskellige spørgsmål.

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Hej, alle Hope House venner!

Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner Ulrik Susan Varme sommerdage Sommeren er og har været meget varm i år. Hver dag er temperaturen oppe på omkring de 35 grader og om natten 25. Det

Læs mere

Juli 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Juli 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Juli 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Jeg holder ferie i uge 29-32. Med ønsket om en god sommer. Torben Ø. Nielsen Side

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Beredskabsstyrelsen kan sende et eftersøgnings- og redningshold et såkaldt. Madison Mærsk

Beredskabsstyrelsen kan sende et eftersøgnings- og redningshold et såkaldt. Madison Mærsk Madison Mærsk Skrevet af Helle Heidi Jensen Hvis et land rammes af et jordskælv eller af en anden naturkatastrofe, skal der hurtigt iværksættes en eftersøgnings- og redningsindsats for at finde overlevende.

Læs mere

MØDE DEN.: 27. maj 2013, kl. 19.00 21.00 hos Suna Svend Ole Mikkelsen. AFBUD FRA.: Trine Jakobsen Christina Wedel

MØDE DEN.: 27. maj 2013, kl. 19.00 21.00 hos Suna Svend Ole Mikkelsen. AFBUD FRA.: Trine Jakobsen Christina Wedel DAGSORDEN.: SIDE 1 AF 2 1. GODKENDELSE AF REFERAT DEN 4. april 2013 GODKENDELSE AF REFERAT, FORGÅENDE MØDE 2. SANKT HANS DEN 23. JUNI HVEM GØR HVAD FLYVERS 3. NY REGNSKABSMAND / KVINDE HELLE JENSEN & RASMUS

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Stærevej 66, København NV

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Stærevej 66, København NV Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Stærevej 66, København NV UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2012

ARENDSE NYT Februar 2012 ARENDSE NYT Februar 2012 Indholdsfortegnelse Marts 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye medarbejdere Vi siger farvel Set og sket i januar Aktivitetsplan Referat af madmøde 16. januar

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Jeg bygger kirken -1

Jeg bygger kirken -1 kirken - Helligånden & kraft Mål: Det er første pinsedag dagen, hvor kirken startede Vi skal høre, hvordan det gik til, og vi skal opdage, at det alt sammen skete ved Helligånden og Guds kraft. Dette var

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Møde nummer: 4 Dato: 13. september 2009 Mødeleder: Kim Kolditz Sted: Vandværksvej 4 Referent: Bjørn Frederiksen 1. Valg af ordstyrer Karsten Laursen vælges som ordstyrer. 2. Fastsættelse

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Linda Andersen, Ejvind Wilms, Alice Dyssell

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Kære frivillige lokalforeningsfolk! eller som vi ynder at kalde jer LokalCrew (udtales Kræw ). I Muskelsvindfonden er vi meget glade for, at

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service.

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. KE Service 1 2004 11 23 Sådan gør vi. Konceptet. Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog 1 Forord Denne medarbejderhåndbog er udarbejdet og godkendt af værkstedets brugerbestyrelse. I den finder du oplysninger om værkstedet som f.eks. arbejdstider,

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Fremmødt: Nadia, Holland, Bo, Parbæk, Steffen, Baagøe, Thorup, Kåre, Kathrine Afbud: Daniel, Kappers, Yvonne Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Beretning. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN.

Beretning. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN. Som noget nyt har vi i år, gjort opmærksom på årsmødet ved at sende en elektronisk meddelelse

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov.

Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30. 2. Godkendelse af referatet fra 14. nov. Referat til ordinært menighedsrådsmøde i Sognehuset mandag den 7. jan 2013 kl. 19.30 ordstyrer: Elsemarie referent: Alice Fraværende: Dorte DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden Blev godkendt 2. Godkendelse

Læs mere

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Apr Maj 2013 Jun Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 April 2013 4 Maduge Nicklas Projekt genbrugsdåser Maduge Morten Projekt Smykker m.m. 15 Maduge Louise Projekt Konfirmation sangskulere m.m.

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015

PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 PROGRAM FOR VINTERBADERFESTIVAL I SKAGEN 22. - 25. JANUAR 2015 TORSDAG D. 22. JANUAR Indregistrering i Salen på Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5,. (Kør ligeud i de to lyskryds, efter 2. lyskryds ligger

Læs mere