En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset"

Transkript

1 23. Årg. februar/marts 2015 Borgmester Jesper Würtzen holdt en fin tale ved indvielsen af Aktiv Center Solvej En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

2 Hold da helt op - jeg ved dårligt hvor jeg skal begynde eller ende. Men hvorfor ikke begynde med den gode historie. Torsdag d. 29. januar blev Aktiv Center Solvej officielt indviet. Parkhusets køkken havde lavet en festlig lille buffet, med lidt spise og drikke, tak til Christina for det arbejde. Pigerne i terapien havde sørget for at det rituelle røde bånd kunne klippes over af Borgmester Jesper Würtzen hvilket skete kl. ca Inden da var ca. 100 mennesker samlet i salen hvor borgmesteren talte om Aktiv Center Solvej. Det gjorde han godt og det var dejligt at høre han bemærkede at vi allerede er kommet godt i gang og det samarbejde som skal drive Aktiv Center Solvej er kommet rigtig godt fra start, så det lover godt for fremtiden. Efter det rituelle klip af det røde bånd fik alle gæsterne lejlighed til at besigtige lokalerne, og det var tydeligt at mange var imponeret over de fine lokaliteter. Jeg bemærkede at nogle brugere lod sig friste til at gøre borgmesteren opmærksom på de problemer vi allerede kender i forvejen, nemlig den manglende belægning på parkeringsarealet samt de trange vilkår i café og billard. Jeg havde selv lejlighed til at drøfte dette med Borgmesteren og kunne glæde mig over, at han tydeligt tilkendegav at han forstod budskabet. Det betyder noget for mig, at budskabet bliver forstået, så behøver man ikke brokke sig og mig be- Side 2

3 kendt fører brokkeri sjældent noget godt med sig. Jeg vil naturligvis følge op på problematikkerne og sikre mig at de ikke bliver glemt. Tak til alle som mødte op og tak for gaven som Borgmesteren havde med, Billedet vil komme til at pryde et passende sted i Aktiv Center Solvej. Og så til det som er sket inden den officielle indvielse... Ja mange af jer har sikkert oplevet mig i nogle lidt stressede situationer og det kan jeg godt forstå. Det har været svært at skjule mine frustrationer over alle de udfordringer der har været, men det skyldes først og fremmest, at jeg bliver budt på opgaver som ligger en del udenfor mit normale område. Siden vi flyttede ind har vi været udfordret i forhold til at få det hele til at fungere. Heldigvis gøres der dagligt fremskridt, men der er fortsat et stykke vej endnu. Side 3 Det hjælper selvfølgelig når brugerne ser ud til at trives i de nye omgivelser. Det ser ud til at alle finder sig godt tilrette og det fortæller mig, at det vi gør det har den rigtige effekt. Det er også tydeligt at Linda, Christina og Regina er ved at finde sig godt til rette i de nye omgivelser. Det er befriende at høre det høje humør og den megen grinen der kommer fra værkstederne. Det vidner i høj grad om trivsel og det er bare med til at understrege at vi er på rette vej, det betyder alt for de udfordringer vi fortsat har. En af de lidt mere alvorlige udfordringer opstod da fødevarerstyrelsen forlangte et nyt loft i vores depot i køkkenet. Hvis vi ikke kunne garantere at den opgave kunne påbegyndes løst mandag d ville de lukke Caféen! Det lykkedes at fremskaffe den nødvendige garanti så vi kunne ånde lette op igen. I skrivende stund er det mandag d. 26. februar og

4 håndværkerne er mødt op for at lave nyt loft og samtidig er vi er ved at få installeret nye skabe i terapien og så skal vi have opsat en garderobe så brugerne kan hænge overtøj op på en forsvarlig måde. I samme moment får Regina 2 nye hæve/sænke borde i terapien så brugerne får bedre arbejdsbetingelser i det område. Hvad angår rengøring er vi ligeledes blevet udfordret. De mange forskellige interessenter fylder jo døgnet godt ud og det er vanskeligt at finde de tidsrum hvor rengøring kan finde sted. Nu ser det ud til at der også her er en løsning på vej. Sandsynligvis vil der blive gjort rent i tidsrummet kl og kl Hvis det kan lade sig gøre, så er også dette problem løst. Jeg kunne nævne mange flere opgaver/udfordringer, men jeg vil slutte med at gøre opmærksom på, at vi vil blive ved med at kæmpe for at der bliver lavet et ordentligt underlag på det Side 4 store parkeringsområde. Vi er mange der mener at det nuværende underlag ikke er holdbart på sigt. Tiden har allerede vist at der opstår farlige huller og området er vanskeligt at færdes på når man er til fods. Og så ellers ind til mit kerneområde, nemlig det at lave nogle gode arrangementer for alle vores brugere. Som I Sikkert kan huske, så måtte vi afholde vores julefrokost ude i byen. Det fungerede da udmærket, men det bliver en del dyrere for brugerne og den hjemlige hygge forsvinder. Vi har på det sidst afholdte brugerrådsmøde derfor besluttet at vores næste arrangement skal afholdes i eget hus. Det betyder at vores traditionelle fastelavnsarrangement bliver afholdt i vores café. Så vil de fleste sikkert tænke, at der kan vi da ikke være, det gjorde jeg såmænd også selv. Derfor får vi lavet det sådan at vi kan dække

5 et stort bord op på de to billardborde. Her kan der så sidde 22 personer, så må resten være i caféen sammen med musikken. Det kan være det bliver lidt trangt, men nu skal det prøves så vi ved om det fungerer. For at det kan blive så hyggeligt som muligt har vi måtte rykke fra den traditionelle fastelavns mandag til torsdag d. 19. februar kl Tom Vom har lovet at komme og levere underholdning. Menuen bliver der ikke rørt ved. Vi fastholder køkkenets dejlige gule ærter og de som ikke nyder denne fantastiske spise vil få lidt fine kartofler med en passende sovs og så ellers nyde det kød som udgør tilbehøret til de gule ærter. Prisen vil blive kr. 160,- inkl. 1 øl og en snaps. Husk hvis du skal have kørsel så er det kr. 30,- ekstra. Men inden vores fastelavnsarrangement skal vi sandelig lige prøve at afholde et lille bankospil! Så torsdag d. 5. februar vil der blive afholdt bankospil i caféen. Vi har beregnet at der er plads til 45 deltagere, så det gælder om at være vaks ved havelågen. Det er som altid kl , så nu kan I alle sammen godt finde bankogrejet frem og møde op. Til sidst vil jeg bare orientere om, at brugerne vil få 2 måneders betaling tilbage for den periode de ikke kunne benytte Parkhuset. Det har været efterspurgt længe, men nu er det klart at det kommer til at ske. Rent teknisk ved jeg ikke hvordan, men jeg skal nok melde ud når der er fundet en løsning. Ellers er der bare at ønske tillykke med det nye Parkhus, vi arbejder videre med at udvikle dette og lur mig om ikke det vil lykkes for os. Med venlig hilsen René Johansen Side 5

6 Referat af brugerrådsmøde Tilstede: René Johansen, Birger Zartov, Erwin Kluge, Johnna Olin, Tommy Jeppesen, Lis Jensen, Bjørn Hjelmqvist, Frode Preiland. Fraværende: Anette Sabro. Ordstyrer: René Johansen. René bød velkommen i det nye Parkhus. Hvorefter Erwin blev valgt som referent. Indvielse d. 29. Januar 2015 Torsdag den 29. Januar 2015 er der indvielse af hele aktivitetshuset kl med deltagelse af borgmester Jesper Würtzen og andre honoratiores. Erwin tager billeder af begivenheden. Der vil være en lettere anretning af frugt, chips og vand. Status på opstarten Status på opstarten af det nye Parkhus, er at det i det store perspektiv er foregået tilfredsstillende, der mangler dog en del ting endnu som for eksempel skilte med henvisning til beliggenhed, en ny folder om, hvad Parkhuset står for og kan tilbyde nye brugere samt forhåbentlig en asfalt belagt parkeringsplads. Resultatet for regnskab 2014 Resultatet for Parkhusets drift for 2014 viser et overskud på kr ,-hvilket er tilfredsstillende. Fremtidige arrangementer Fastelavnsfesten vil vi forsøge at holde i huset for at finde ud af om det er muligt. Festen afholdes Torsdag den 19. Side 6

7 Februar kl. 13 til 18 menuen vil være gule ærter samt kartofler, sovs og kød til de der ikke ønsker ærter. Vi forsøger at få Tom Vom som underholder. Sommerturen samt øvrige arrangementer 2015 Sommerturen vil vi forsøge at lave til Sofiero slot i Skåne i maj. 2 dages turen til Ærø i juni og ferieturen til Skagen og til det øvrige Nordjylland i September. Tilbagebetaling af brugerbetalingen Vedrørende tilbagebetaling af brugerbetalingen: Der refunderes 2 måneders betaling på et tidspunkt, endnu ved kommunen ikke hvordan og hvornår, men det sker formodentlig i første kvartal René informerer når han ved mere. Opfølgning på mangler i huset Øvrige mangler og ønsker til Parkhuset er: Overdækket ryge område, overdækket grillplads, udendørs borde og bænke. (i første omgang bruger vi de gamle borde) Den store opslagstavle i midtergangen deles af de forskellige grupper i huset ( Parkhuset, Senioridræt og Krumtappen ). Eventuelt Bankospil starter op: Torsdag den 5. Februar kl i cafeområdet. Brugerrådets finanser udviser en kontantbeholdning på kr. 7082,08 og en bankbeholdning på kr ,- ialt kr ,- Næste møde i brugerrådet er sat til: 9. Februar kl på kontoret. Erwin. Side 7

8 Når vinden rusker og solstrålerne kæmper forgæves med at trænge igennem et solidt, gråt skydække, som nu i dag, hvor det blæser en hel orkan, så tro endelig ikke, at det holder mig hjemme, nej, nej, jeg render gerne flere kilometer for at opleve noget interessant. Faktisk stormede det så meget, at det var et under, at håret ikke blæste af hovedet på en. Ifølge meteorologisk institut er det nu ''kun'' stærk kuling med en vindstyrke på 15 sekundmeter, men det er stadigvæk nok til at blive rusket godt igennem og da det kun er 7 grader varmt føles det meget koldere end det egentlig er. Husk vi har også natur her på Sjælland, så derfor går turen gennem Kongelundsskoven, hvor der ikke er mange blade tilbage på træerne, men selv i storm og regnvejr er en god spadseretur en spændende oplevelse. På golfbanen er parkeringen helt fuld men ikke et øje ses ude på banen. De fortæller nok røverhistorier i Hul Nitten (restauranten) over en kop øl. Herfra forsætter jeg mod Dragør - for at få saltvandssprøjt i ansigtet. Ude ved Sydstranden er kitesurferne (Drage-surferne) i fuld gang. Sikken en herlig sport. Det må være en kunst at stå på et lille surfbræt og holde balancen, mens man blive trukket afsted af en drage i en utrolig høj fart. Sommetider bliver de løftet så højt op i luften, at de rent faktisk flyver, men det ser ud til at more dem storartet. Der var ikke mange folk ude at spadsere den søndag, alligevel mødte jeg en dame med barnevogn hun havde svært ved at styre. En hundelufter var ude med en lille hund, som han på grund af blæsten, garanteret ikke kunne finde igen, hvis han gav slip på snoren. Som sagt Side 8

9 var det ret så køligt og næsen løb hurtigere end jeg kunne løbe, derfor blev turen kortere end beregnet. Egentlig gik hele turen ud på at købe friskfanget fisk ved kutterne nede i havnen, men fiskerne kunne ikke sejle ud på grund vejret, så det blev til røget ål og fiskefrikadeller fra Dragør røgeri, hvilket jo heller ikke er så dårligt endda. I dag er her ikke oversvømmet fordi vinden blev i det hjørne, hvor det ikke generer havnen, men det er slet ikke usædvanligt at store dele af det yderste Amager står under vand, for det højeste punkt på øen findes ved Store Magleby kirke, kun ca. 8 meter over daglig vande, kan højden blive til. I 1872 var højvandet "vokset" ( som man sagde det dengang ) til 1.70 meter, i 1986 var det 1.34 meter over daglig vande så der er ikke meget at give af. På vej til Store Magleby mødte vi et par tagplader på fornøjelsestur ud over markerne, derfor henlagde vi hjemturen ad kystvejen langs med lufthavnen. Her kommer man rigtig tæt på Øresund og kan se bølgernes størrelse, de er vel nok en meters ''penge'' høje, men tro ikke, at det standser skibenes rejser eller flytrafikken, det er som det plejer at være. Fra kystvejen er det muligt at se noget uvant, flyene lander næsten sidelæns på grund af vinden. Hvis de landede ligeud som de normalt gør, ville de køre af landingsbanen. I stedet for at tage motorvejen kørte jeg ind af Amager strandvej og gennem byen, men det var en rigtig dårlig ide for på Østerbro havde stormen revet 100 meter stillads ned på Fredensgade så stumperne flød overalt, hvilket betød en større forsinkelse i trafikken og en anden vej hjem. Men ellers så det ikke ud til at stormen havde lavet de store ulykker --- denne gang. Erwin Side 9

10 En præst der ikke kunne svømme, faldt overbord fra et skib. En båd kom forbi og besætningen spurgte om han ville have hjælp. Præsten sagde nej tak, Gud frelser mig. Lidt senere kom en anden båd forbi og det samme skete. Til sidst druknede præsten og kom i himlen. Der spurgte han Gud, hvorfor han ikke frelste ham. Gud sagde: Dit fjols, jeg sendte dig 2 både. En søndagsskole lærer spurgte børnene: Hvorfor er det nødvendigt at være stille i kirken. En lille pige svarede: Fordi folk sover. En ven er en der ved alt om dig og som alligevel holder af dig. Side 10

11 Lidt billeder fra en hyggelig indvielse af Aktiv Center Solvej Side 11

12 Tirsdag d. 6. januar 2015 afholdt Gnisten sin årlige julefrokost, der i år blev til nytårsfrokost (grundet flytning af Parkhuset) 30 medlemmer deltog, og køkkenet havde sørget for lækker mad. Gnisten har sidste spilledag af igangværende turnering tirsdag d. 10. februar. Generalforsamling bliver afholdt tirsdag d. 24. februar 2015 kl i kantinen hvor der bliver serveret kaffe og en ostemad. Her bliver også overrakt præmier til de dygtige spillere, samt pokalen til årets kammerat. Allerede nu kan jeg oplyse, at ny turnering starter d. 3. marts for indskrivning af de interesserede. Lis Som det sikkert allerede er observeret så har vi fået sat en ny garderobe op. Nogen synes den er for høj, så det prøver vi at komme i møde ved at opsætte en knagerække på den modsatte væg for de som ikke kan betjene bøjlestangen. Vi gør opmærksom på, at garderoben ikke er til opbevaring, så alt af privat ejendom tages med hjem hver dag. Med venlig hilsen René Johansen Side 12

13 Som noget nyt får I her referat fra mødet i det fælles brugerråd for Aktiv Center Solvej. Brugerrådsmøde nr. 4, den 19. januar Deltagere: Réne Søgaard Johansen, daglig leder af Parkhuset Cay Reeh, repræsentant for Senioridrætten Rukiye Balle, daglig leder af klub Det nye Sted Jesper Gram-Simonsen, Center for Børne- og Ungerådgivning Brian Veiler Larsen, Klub Syd Tina Eckhaus, Center for By, Kultur & Erhverv Tom G. Jensen, Center for Ejendomme Birgit Jørgensen, Center for Ejendomme, ref. 1. Status på indflytning og diverse Klub Det nye Sted åbnede for brugere den 6. Januar Det har været en god opstart. Grus-p-pladsen pløjes stadig op udenfor arbejdstid, og der er store vandfyldte huller. Problemet bringes videre. René bestiller ekstra container til husholdningsaffald. Der er opsat pap- og papircontainer. Der er opsat postkasse med husnummer. Tom igangsætter henvisningsskilte v. Rolighedsvej og ved banen samt skilt ved hovedindgang. Der overvejes et oversigtsskilt til gavlen v. indkørslen, med markering af hovedindgang. Efter at hovedindgangen har været benyttet konsekvent siden sidste møde, har Klub Syd nu ønske om at benytte personaleindgangen v. køkkenet. Dels for at have bedre kontakt til brugere, der holder pause, og dels af hensyn til klub Det nye Sted s brugere. Dette blev vedtaget. Falck A/S har ikke været på gennemgang endnu. Der er varslet brandsyn. René rykker synet, så han kan deltage i gennemgangen. Ibrugtagningstilladelse er søgt. Handicaptoilet ved auditorium er inddraget til centralt rengøringsrum, og vaskemaskine til mopper er tilsluttet. Side 13

14 Levnedsmiddelkontrollen har krævet nyt loft i depotrummet til køkkenet inden februar. Tom igangsætter, så dead-line overholdes. Rude i gavl af bygn A. mangler yderste lag. Hul i gulv efter lampemand repareres nu, da der kan trænge fugt ind. I gang. Loftlemme fra el-rum og toiletter er ikke monteret. Tom følger op. RYKKER. Der arbejdes på at flytte rengøring til perioden kl René har kontakten til Finn Buch. Efter koden på netværket er aftalt frigivet, vurderes kapaciteten på nettet at være tilstrækkelig. Der bliver dog monteret en ekstra switch af IT-forsyningen. Det praktiske omkring indkøb over driftsbudgettet er aftalt mellem René og C-ejd. (Center for ejendomme) René har en hjertestarter i overskud. Denne lægges i depot hos C-ejd. Cay har leveret nøgle til musikanlægget til Brian. 2. Oplæg til forretningsorden René og Cay udsender oplæg til forretningsorden inden næste møde, til drøftelse på mødet. 3. Indvielse Indvielse afholdes torsdag den 29. Januar 2015, kl René arrangerer drikkevarer og lidt snacks. Program blev aftalt: Borgmesteren holder tale Borgmesteren klipper snor Besigtigelse på egen hånd Birgit rundsender invitation til brugerrådet, som derefter orienterer deres respektive medlemmer. Kommunikation er orienteret og har møde med René inden indvielsen. 4. Eventuelt Branddør i mellemgang tjekkes m.h.t. låsebesætning i flugtvejsretning. Klub Syd efterspørger en kost, så det er muligt selv at fjerne efterladenskaber. C-BKE ophænger en sakse-moppe i depotrummet, til fri afbe- Side 14

15 nyttelse for brugere. Brugerrådsmedlemmerne skal videregive informationen om moppen til deres respektive brugere. Ventilationsanlæggene har en række mangler og fejl. Dels i bygning A, omkring træk og styring i køkkenet, og dels i bygning B omkring lyd og indregulering. Rådgiveren er på sagen. Der er MEGET varmt i bygning B om aftenen, når keramikovnen er tændt. Dette tages op efter indregulering af ventilationsanlægget. Det er ikke muligt p.t. at booke lokaler i Aktiv Center Solvej online. Hvis man har ønsker om yderligere brug, skal Tina Eckhaus kontaktes. Tina rundsender regler for leje til brugerrådet. 5. Næste møde Næste møde er den 9. marts 2015, kl på Ballerup Rådhus. For at gøre det lettere for brugerne at komme i kontakt med Christina, Linda og Regine er de blevet tildelt hver deres telefon. Det betyder, at hvis du skal have fat i en af pigerne kan du nu ringe direkte på følgende numre: Christina Wilms Linda Sandell Side 15 Regina de Gijsel

16 Fastelavnsfest Torsdag d. 19. februar kl Dagens menu: Gule ærter med hele molevitten Der er selvfølgelig også tænkt på de som ikke nyder denne herlige spise. Der bliver naturligvis også en lille lækker dessert surprice. Der er tilmelding på kontoret fra mandag d. 2. februar Pris kr. 160,- plus evt. kørsel kr. 30,- Tom Vom vil stå for underholdningen.. Husk at du må godt være udklædt.. Der var engang, fastelavn 2010 Side 16

17 Så er vi kommet godt i gang i vores nye terapi. I samarbejde med brugerne i terapien er det aftalt at der, de næste 2 måneder, bliver mulighed for at lave følgende: I perioden d februar laves Decupage på pap og keramik. I perioden d februar vil vi lave Porcelænsmaling. Lav f.eks. din egen muselmalede tallerken. måned vil stå i forårets og påskens tegn. Vi vil lave blomsterdekorationer med blomsterløg og vi vil male og dekorere påskeæg. Jeg håber brugerne vil tage godt imod de mange tilbud og nyde de nye hæve/sænkeborde der netop er sat op. Hjertelig velkommen I terapien Husk der er altid smykkehold om Torsdagen Kl Side 17

18 Husk kære læser, at du kan være med til at gøre denne lille avis til en anderledes og mere spændende avis. Har du en god historie fra fantasien eller fra det virkelige liv, så skriv til Parkavisen. Alle brugere er velkommen til at skrive til Parkavisen. Stof til avisen skal være redaktionen i hænde senest d. 20. i måneden før avisen udkommer. Det er tilladt at indlevere stof anonymt når blot redaktionen er bekendt med navnet på afsenderen. Husk at din mening, eller idé, bliver hørt af flere hvis den kommer i Parkavisen. Med venlig hilsen Redaktionen Parkavisen udgives af: Pensionistcentret Parkhuset Solvej Ballerup Avisen udkommer hver d. 1. i flg. måneder: Aug. - Okt. - Dec. - Feb. - Apr. i 125 eksemplarer. Ansvarshavende redaktør: René Johansen René Johansen skriver alle indlæg til Parkavisen Tryk: Ballerup Kommune Side 18

19 Brugerrådet består af følgende brugere Johnna Olin Frode Preiland Birger Zartov Bjørn Hjelmqvist Tommy Jeppesen Lis Jensen Suppleant Annette Sabro Suppleant Erwin Kluge Suppleant Side 19

20 Parkhuset Hovednummer: E. mail: Se også Dagcenterleder. René Johansen Administration: René Johansen Terapien: Christina Wilms Linda Sandell Regina de Gijsel Køkken: Yvonne Vesterbøg Christina Sernung Chauffør: Kim Dehn Daglig åbningstid i Parkhuset: Mandag - torsdag: kl Fredag: kl Lør-søndage & helligdage: lukket Side 20

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle.

Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. 25. Årg. April/Maj 2016 GOD SOMMER Der er altid god stemning når der festes i Parkhuset. Rigtig god sommer til alle. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne

Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne 25. Årg. Februar/Marts 2016 Mange glade brugere valgte at deltage i Parkhusets julefrokost d. 17. december 2015 Her et lille udsnit af deltagerne En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj.

En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. 23. Årg. August/september 2015 En dejlig tur til Sofiero Torsdag d. 28. maj. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er sommeren ved at være slut,

Læs mere

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00

Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 22. Årg. Februar/marts 2014 Velkommen til fastelavnsfest i Parkhuset d. 3. marts kl. 13.00 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Vi kom godt ud af 2013

Læs mere

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6

Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 22. Årg. April/Maj 2014 God Påske Og god sommer Så er håndværkerne i gang på Solvej 6 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så kom vi endelig i gang,

Læs mere

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen..

Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. 25. Årg. Oktober/November 2016 Nu lysner det med hensyn til asfaltering af parkeringspladsen.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Efter en rolig

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. August-september 2013 Hyggelige Gjoerslev Bøgeskov udgjorde rammen om Parkhusets sommertur 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Sommeren

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Oktober - November 2013 Dejlige Svaneke blev selvfølgelig også besøgt på Parkhusets tur til Bornholm d. 12. og 13. september En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

Læs mere

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10.

Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. 19. Årgang november 2010 Denne fantastiske morgenhimmel kunne ses ved Mullerup havn d. 16.10. efter festen d. 15.10. En månedsavis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris:

Læs mere

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes.

Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. 23. Årg. Oktober/November 2015 Vores tur til Ærø i august måned blev en stor succes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Tak for opmærksomheden og

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. December/Januar 2013/2014 Nissebanden er klar til julemarked 2013 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2013 er snart slut, men den søde juletid

Læs mere

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012.

Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. 21. Årg. April og Maj 2012 Festklædte brugere og medarbejdere prægede en dejlig fest d. 20.2. 2012. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Foråret er

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. April-Maj 2013 Husk Parkhusets sommertur juni 2013. Dato kommer senere. Her et stemningsbillede fra turen til Reersø 2012 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side

Læs mere

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015

Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 23. Årg. april/maj 2015 Så er bjerget klar til at tage imod sommeren 2015 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Jamen hold da helt op hvor går det stærkt

Læs mere

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter.

Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter. 19. Årgang februar og marts 2011 Glæd jer til en svingom ved Parkhusets fastelavnsfest onsdag d. 9. marts 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset

En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset 22. Årg. Februar - Marts 2013 Vidunderlige Prag danner rammen om en dejlig forårstur for de brugere som lyster.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere..

Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. 25. Årg. August/September 2016 Tak til en fantastisk medarbejder efter 32 år som chauffør for Parkhusets brugere.. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked...

Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... 24. Årg. December/Januar 2015/2016 Nissebanden holder morgentræf inden dagen går i gang. Og der kom masser af besøgende ved årets julemarked... En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 19. Årgang dec./jan 2010/2011 Vejrguderne var ikke med os da vi slog dørene op til Julemarked 2010 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 2010 har på

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset

En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset 25. Årg. december 2016 - Januar 2017 En rigtig glædelig jul samt et godt nytår til brugere og medarbejdere i Parkhuset En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr.

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller.

På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. 19. Årgang oktober og november 2011 På vores tur til Monte Gordo i Portugal blev vi præsenteret for bademoden, anno 1920, af disse flotte modeller. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00.

22. Årg. August/September 2014. Så skal der flyttes. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset. Pris: kr. 10,00. 22. Årg. August/September 2014 Så skal der flyttes En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Oktober og november måned kommer til at stå i flytningens tegn...

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Omvendt husker jeg fra gamle dage, da der fandtes breve. Jeg boede i de varme lande, telefonen var for dyr. Så jeg skrev

Omvendt husker jeg fra gamle dage, da der fandtes breve. Jeg boede i de varme lande, telefonen var for dyr. Så jeg skrev 1 Prædiken til Kr. Himmelfart 2014 på Funder-siden af Bølling Sø 723 Solen stråler over vang 257 Vej nu dannebrog på voven 392 Himlene Herre 260 Du satte dig selv Er du der? Er der sommetider nogen, der

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter

Parkhuset. Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011. En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter 20. Årg. December og Januar 11/12 Nissebanden gør klar til et fantastisk Julemarked 2011 En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 Så er vi i gang med den

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden

Seniorklubben HK Handel Hovedstaden EFTERÅRSPROGRAM Seniorklubben HK Handel Hovedstaden Kære medlemmer. Så skal vi i gang med efteråret, men der er stadig mange gode varme dage, som vi skal udnytte. Nu er det nemlig tid til at modtage programmet

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt

Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt Om aftenen den samme dag, den første dag i ugen, mens disciplene holdt sig inde bag lukkede døre af frygt for jøderne, kom Jesus og stod midt iblandt dem og sagde til dem:»fred være med jer!«da han havde

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse

Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse 22. Årg. August/September 2014 Turen til Samsø d. 10. - 11. juni blev en stor oplevelse En avis for brugere af Ballerup kommunes pensionistcenter Parkhuset Side 1 Pris: kr. 10,00 The never ending story

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april   forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o April 2011 Med foråret kommer Lillebrorlotteriet! Siden 1984 har 4. gilde deltaget i salget af de før så karakteristiske lodder. Moderne tider har også præget lotteriet, således, at der i de senere år

Læs mere

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00.

Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være færdige kl. 13:00. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Fredag den 8/2 holder vi fastelavnsfest sammen med skolen. Vi starter kl. 11:00 og forventer at være

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Enoflora s. Vejledning til Opbygning af Æresport. Enoflora er totalleverandør til Æresporte Side 1

Enoflora s. Vejledning til Opbygning af Æresport. Enoflora er totalleverandør til Æresporte Side 1 Enoflora s Vejledning til Opbygning af Æresport Enoflora er totalleverandør til Æresporte Side 1 Æresport er en gammel tradition der idag håndhæves af venner og familie og kun i mindre grad af naboer.

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere