Tina Milaa Islevhusvej 72A 2700 Brønshøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tina Milaa Islevhusvej 72A 2700 Brønshøj 40 54 22 59 tina@milaa.dk"

Transkript

1 العربي త ల గ Localisation Translation Dansk 中 国 Deutsch Zulu ქართული íslenska मर ठ Svensk lietuvių Oversættelse English Sprog français русский ไทย Español український Localization CV for Tina Milaa Resultatorienteret projektleder med erfaring fra IT/sprog Jeg har igennem mere end 20 år opbygget mine kernekompetencer inden for localisation, dvs. oversættelse og tilpasning af software og mobiltelefoner til andre sprog og kulturer. Jeg har både oversat, løst tekniske opgaver og været projektleder og produktionschef. Det er dog mine evner som projektleder, som jeg ønsker at fremhæve, bruge og videreudvikle. Jeg er klar til at prøve nye udfordringer og opgaver inden for nye arbejdsområder og brancher. Jeg er cand. mag. i engelsk og datalogi fra Københavns universitet, og har siden jeg forlod universitetet i 1991 arbejdet med sprog og it i internationale virksomheder som Berlitz, Navision, Microsoft og Nokia. Erhvervserfaring IT teamleder (frivillig) Powerjobsøgerne Powerjobsøgerne er et landsdækkende non-profit jobsøgningsnetværk for aktive frivillige jobsøgere. Jeg har været med til at etablere og præge afdelingen i Rødovre bl.a. som bestyrelsesmedlem, mødeleder, uformel leder med overblik over organisationens koncept og arbejdsområder. Herfra er jeg vant til en dynamisk organisation med stor "personaleomsætning" og til at møde nye mennesker med forskellig baggrund. Ansvarlig for lille IT team og afdelingens IT. IT strategi Jeg skriver dokumentation af procedurer, instruktioner og præsentationer og sørger for at disse holdes opdateret Etablering af trådløst netværk og lokal server Generel IT support (hardware og software), så afdelingens medlemmer kan være produktive Windows, Office, backup, NAS, opsætning af printere, pc'er, osv. Afholder med stor succes regelmæssige præsentationer af afdelingens IT for nye medlemmer, så de er IT mæssigt klædt på Account Manager/Project Manager CLS Communication Internationalt schweizisk oversættelses-/sprogbureau med ca. 600 ansattte (nu datterselskab af Lionbridge - endnu større oversættelsesvirksomhed). Jeg var projektleder på større og mindre opgaver inden for generelle oversættelser for store og små kunder (f.eks. banker, produktionsvirksomheder, medicinalbranchen med flere). Vi var 11 ansatte på kontoret i København; jeg var ansat i et barselvikariat, hvor jeg pga. min erfaring hurtigt kunne yde en effektiv indsats. Tilbudsgivning på store og små oversættelsesopgaver (nye og eksisterende kunder) Håndtering af mange sideløbende oversættelsessager og opgaver, herunder planlægning samt oprettelse af disse i virksomhedens omfattende Lotus Notes system. Levering til kunderne til tiden af alle opgaver Side 1 af 7

2 Side 2 af 7 Ansvarsområder Resultater (fortsat): Kontakt med nye og eksisterende kunder, underleverandører /freelance oversættere og bureauer i ind- og udland samt kollegaer primært i London, Madrid og Schweiz Koordinator på change management projekt, hvor projektledelse på danske projekter skulle flyttes til kollegaer i London Involveret i virksomhedens LEAN tiltag (bidrog med forslag til forbedringer, deltagelse i globale online møder) Localisation Specialist Nokia Mobile Phones R&D På dette tidspunkt verdens førende producent af mobiltelefoner med stor R&D afdeling i København med ca ansatte. Denne blev lukket i 2012, og alle jobs nedlagt. Jeg var ansvarlig for lokaliseringen af brugergrænseflader til mobiltelefoner i tæt samarbejde med UX designers, softwareudviklere, testere, marketing, supportteams i Finland, oversættelsesleverandører osv. Projektledelse: Projektleder på oversættelsesopgaver fra engelsk til ca. 90 sprog, dvs. koordinering med R&D og oversættelsesbureauer, så sprogene blev implementeret til tiden Implementering af 25 nye sprog i Nokias entry-market telefoner. I den forbindelse planlagde og afviklede jeg oversættelsesworkshops i Danmark, Indien og Rusland Håndtering af store filmængder med sikkert overblik Oprettelse, korrektur og forkortelse af nye engelske tekster i samarbejde med UX designers og softwareudviklere også operatørspecifikke tekster. Tekniske opgaver: Text releases, sprogpakker til mobiltelefoner Speaking clock Fejlbehandling og rettelse med en systematik, hvor jeg også kunne håndtere sprog, jeg ikke taler eller skriver Test sproglige og funktionelle, samt rapportering af fejl. Diverse: Requirement manager på deltid - dvs. administrator af kravsdatabase, mødeleder osv. Deltog i spec-konverteringsprojekt, hvor UX-specifikationer skulle konverteres fra PDF til Visio. Jeg lærte hurtigt processen og var medvirkende til, at projektet sluttede langt tidligere end beregnet Projektleder Bowne Global Solutions Oversættelsesbureau, der senere blev opkøbt af Lionbridge. Jeg var ansat som vikar i en spidsbelastningsperiode, da jeg hurtigt kunne tiltræde og yde en effektiv indsats. Projektleder på større og mindre software localisation-projekter Localisation Team Manager Navision/Microsoft Business Solutions Dansk ERP udviklingsvirksomhed med ca. 500 ansatte og afdelinger i mange primært europæiske lande. Navision blev i 2002 opkøbt af Microsoft, der gennemførte en større reorganisering med nedlæggelse af bl.a. mit job. Jeg var Team Manager i afdelingen Build, Localisation & Release med ansvar for fem teammedlemmer, der arbejdede med diverse tekniske aspekter af oversættelse og lokalisering af produktet Navision Attain.

3 Side 3 af 7 Administration, kommunikation, rapportering, koordinering af teamets arbejde samt strategi og budget- og personaleansvar Udviklede et introduktionsprogram for nye medarbejdere Ansvarlig for at landekontorer altid fik den nødvendige support og information Redigerede, udsendte og skrev til afdelingens lille nyhedsbrev Planlægning og afvikling af workshops og internationale møder. Localisation Project Manager Navision Dansk ERP udviklingsvirksomhed. Jeg var projektleder i afdelingen Product Localisation & Release, hvor jeg bl.a. havde kontakt med og support af landekontorerne, der stod for oversættelse og tilpasning af produkterne til de lokale markeder. Jeg havde en stor kontaktflade og samarbejdede med stort set alle interne afdelinger. Projektleder på diverse interne projekter, f.eks. en kundetilfredshedsundersøgelse samt et projekt, der skulle synliggøre en stor database over den lokale funktionalitet i virksomhedens produkter Localisation repræsentant i adskillige softwareudviklingsteams for bl.a. at minde om vigtigheden af at tænke internationalt allerede under udviklingen af software (Internationalisation) Production Manager Heitmann Nordic A/S Nystartet nordisk afdeling af en tysk oversættelsesvirksomhed. Virksomheden blev senere opkøbt af L&H Mendez, der gennemførte en reorganisering, hvor bl.a. mit job blev nedlagt. Som Production Manager var jeg med til at skabe en overskudsgivende afdeling med meget motiverede medarbejdere (vi var ca. 10). Jeg udviklede diverse administrative systemer og rutiner (f.eks. time- og sagsregistreringssystemer samt en personalehåndbog), var endvidere IT ansvarlig og derfor involveret i etablering og drift af lokalnetværk samt general support (hardware og software). Ansvar for produktion af oversættelser dvs. tilbud, ressourcefordeling, deadlines, afleveringer, purchase orders, fakturering, rapportering Kontakt med underleverandører, kunder osv. Personaleansvar Daglig drift office management, stedfortræder for direktøren, indkøb af maskiner, borde, stole, kontorartikler, kaffemaskine, telefoner osv. Projektleder - aflastede som oversætter på mindre opgaver i travle tider Projektleder og oversætter Berlitz Oversættelse Globalt oversættelsesbureau opkøbt af flere omgange. Her grundlagde jeg min viden om software localisation og oversættelse; jeg startede som oversætter, men blev hurtigt projektleder. Jeg var med til at etablere software localisation som en selvstændig afdeling og var projektleder på store Microsoft projekter (bl.a. Windows 95) og kørte ofte flere projekter på en gang. Vi var ca. 10 faste medarbejdere i denne afdeling, men hyrede projektansatte til de store projekter. Projektleder og teknisk specialist (også generel IT support) Ansvarlig for den daglige sagsbehandling og ressourceallokering Account manager, hvor jeg koordinerede oversættelser til adskillige sprog for forskellige kunder Kontakt med og koordinering af freelance oversættere Rapportering, fakturering og purchase orders.

4 Side 4 af 7 Uddannelser certificeringer - kurser 1991 Cand. mag. i engelsk og datalogi fra Københavns Universitet 1980 Nysproglig student fra Rødovre Statsskole Certificeringer 2012 LEAN Manager (Compass LEAN Akademi) 2011 PRINCE2 Foundation & Practitioner (Metier) Kurser 2012 Projektstyring akademiuddannelse (Rohde - cc) 2012 Kommunikation, Konflikthåndtering & Forhandlingsteknik 2009 Scrum Master kursus (QA-IQ) 2008 Diverse interne Nokia kurser om user design og segmentation 2005 "Cross Cultural Management" (Ingeniørhøjskolen) 2004 "Projektledelse metoder og værktøjer" (Ingeniørhøjskolen) 2002 Kursus i "Presentation Skills" (Mercuri) 2002 Foundation & Advanced course in Software Localisation (Irland) 2002 "Situationsbestemt ledelse" og "DISC personprofil" 2001 Kursus i XML (Merkantildata) Diverse merkonomkurser (Niels Brock): Introduktion til virksomhedsøkonomi Virksomhedsøkonomi Ledelse og samarbejde Virksomhedsorganisation Personaleadministration Sprog Dansk Engelsk Svensk Norsk Tysk Fransk Italiensk modersmål - flydende i skrift og tale flydende i skrift og tale forståelse af skrift og tale forståelse af skrift og tale turistniveau turistniveau turistniveau Desuden kendskab til mange andre sprog også mere "eksotiske". IT Bifag/bachelor i datalogi og mange års praktisk erfaring med pc og pc software og hardware generelt. Se bilag for nærmere uddybning.

5 Side 5 af 7 Lidt ekstra Jeg står for sund fornuft, struktur og godt humør. Jeg er uhøjtidlig (har humor og et positivt livssyn), pragmatisk (jordbunden og rolig), fleksibel (god til at prioritere og justere de planer, som jeg ellers er så god til at lægge), "driftssikker" (overholder deadlines, kommer til tiden, er aldrig syg), social og vellidt (nem at omgås, god til at tale med alle), stædig (afslutter, hvad jeg starter), nyder at arbejde sammen med andre (meget få jobs løses i isolation). Jeg er født i 1961, bor i hus med kat, har bil, cykel og almindelige interesser såsom rejser, engelsksproget litteratur, film, musik, sport osv. Se bilag for uddybning af nøglekompetencer. Se min LinkedIn profil på: (kun på engelsk).

6 7 العربيaf Localisation Translation Dansk 中 国 Deutsch Zulu ქართული త ల గ Side 6 íslenska मर ठ Svensk lietuvių Oversættelse English Sprog français русский ไทย Español український Localization Localisation software og mobiltelefoner BILAG til CV for Tina Milaa 24 års erfaring med alle aspekter af software localisation, både hos oversættelsesbureauer, softwareudviklingsfirmaer og mobiltelefonproducent. Generel viden om localisation software og mobiltelefoner Oversættelse (softwarestrenge, online hjælp, manualer, teknisk dokumentation, markeringmateriale fra engelsk til dansk. Desuden oversættelse fra svensk og norsk til dansk) Korrektur (primært på dansk) Stort kendskab til sprog generelt herunder også sprog med andre alfabeter end latinsk Terminologiarbejde Kompilering af online hjælp Kompilering af software Test og fejlretning Tekst releases og sprogpakker (til mobiltelefoner) Specialprogrammer og værktøjer Priser og tilbudsudarbejdelse Windows-baseret software og mobiltelefoner Unicode Projektledelse 24 års erfaring med projektledelse inden for localisation. Udarbejdelse af projekt- og tidsplaner Ressourceplanlægning Opfølgning Rapportering Gennemarbejdede instruktioner til projektdeltagere Dokumentation Kundekontakt Afleveringsforretning (test, evalueringsmøder osv.) Erfaring med relevante projektlederværktøjer (MS Project, Excel) Internationale projekter Introduktion af ca. 25 nye sprog i Nokia telefoner Håndtering af oversættelse af ca. 90 sprog samtidig Workshops i Indien, Rusland og Danmark test af oversættelser til nye sprog Time/sagsregistreringssystemer Forfatter til en projektlederhåndbog Sprog/kommunikation Hovedfag i engelsk og 24 års erfaring med oversættelse, kommunikation og internationalt samarbejde. Oversættelse og korrektur (fra engelsk, svensk og norsk til dansk) Mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk, f.eks. projektlederhåndbog, personalehåndbog, nyhedsbreve, rapporter, instruktioner, præsentationer Arbejde i internationalt/interkulturelt miljø.

7 Side 7 af 7 IT kendskab Bifag/bachelor i datalogi og mange års praktisk erfaring med pc og pc software. Oversættelses- og lokaliseringsværktøjer: o Nokia-specifikke oversættelsesværktøjer o Translator's Workbench o Microsoft Loc Studio o Microsoft Helium o Catalyst o IBM Translation Manager o Div. Help compilers Microsoft Office (alle versioner) Microsoft Windows (alle versioner) Microsoft Project Lotus Notes PhotoShop InDesign Accept360 Visual Source Safe Microsoft Visio Microsoft FrontPage Lidt netværkskendskab (backup rutiner, Exchange Server, NT server) Navision Financial/Solutions/Attain Fejlbehandling Unix FTP PC software og hardware generelt (f.eks. installation og brug af software, opsætning og installetion af hardware)

Tina Milaa Islevhusvej 72A 2700 Brønshøj 44 44 42 55 40 54 22 59 tina@milaa.dk

Tina Milaa Islevhusvej 72A 2700 Brønshøj 44 44 42 55 40 54 22 59 tina@milaa.dk CV for Tina Milaa Resultatorienteret projektleder sprog/it Jeg har igennem mere end 20 år opbygget mine kernekompetencer inden for localisation, dvs. oversættelse og tilpasning af software og mobiltelefoner

Læs mere

íslenska Svensk lietuvių Oversættelse English Sprog français русский ไทย հայ Español երեն український

íslenska Svensk lietuvių Oversættelse English Sprog français русский ไทย հայ Español երեն український العربي ქართული Localisation Translation Dansk 中国 Deutsch Zulu íslenska Svensk lietuvių Oversættelse English Sprog français русский ไทย հայ Español երեն український CV for Tina Milaa Struktureret projektleder

Læs mere

BRUTTO CV Peter Petersen

BRUTTO CV Peter Petersen BRUTTO CV Peter Petersen Tlf.: xx xx xx xx Mail xx@xx.dk Linkedin: https://dk.linkedin.com/in/peterpeter RESUMÉ Jeg har en baggrund som Civilingeniør i Software Engineering og 5 års erfaring med projektledelse

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

Rey Consulting - Konsulent CV

Rey Consulting - Konsulent CV Personlige oplysninger: Maria Rey Jacobsen Hagbardsvej 37, 3650 Ølstykke Mobil: 5240 3904 Profil: Jeg er en forretnings- og løsningsorientret konsulent med fokus på optimering af brugernes anvendelse af

Læs mere

Uddannelse: Født: 1973

Uddannelse: Født: 1973 Uddannelse: Bopæl: HD Smørum Født: 1973 Civilstand: Sprog: Gift, 2 børn Dansk, engelsk, svensk og norsk Introduktion: NJ er certificeret projektleder med fokus på infrastruktur-, implementerings-, migrerings-,

Læs mere

OVERBLIK Gennem de seneste 20+ år har jeg med succes planlagt og styret komplekse program/projekt change implementeringer:

OVERBLIK Gennem de seneste 20+ år har jeg med succes planlagt og styret komplekse program/projekt change implementeringer: JIM MORRIS PROJECT/PROGRAM MANAGER OG PPM/PMO KONSULTANT dk.linkedin.com/in/jimmorris contact@raedan.com Bor omkring Horsens men kan arbejde over hele landet inkl. Kbh. området Åben for konsulentarbejde

Læs mere

Fujitsu Siemens Computer

Fujitsu Siemens Computer Ivan Warrer Kongsager 12 2620 Albertslund Tlf. 43 64 44 13 Erhvervserfaring genereret indenfor IT over 20 år. Profilresume: Jeg har mere end 20 års erhvervs erfaring indenfor IT som havde sin begyndelse

Læs mere

Kompetenceniveauer: Ekspert, Meget rutineret, Rutineret, Godt kendskab, Noget kendskab.

Kompetenceniveauer: Ekspert, Meget rutineret, Rutineret, Godt kendskab, Noget kendskab. Stilling: Systemudvikler/Systemkonsulent Fødselsår: 1965 IT-erhvervserfaring: 28 år Bopæl : Uddannelse: 5450 Otterup IT Profilresumé: Jeg er systemudvikler i RPGLE, RPG, Interform, Cobol, JavaScript, og

Læs mere

Logistikkoordinator NR. 4016. Sekretær PA - Receptionist NR. 4017. Indkøbskoordinator Indkøbsassistent NR. 4021

Logistikkoordinator NR. 4016. Sekretær PA - Receptionist NR. 4017. Indkøbskoordinator Indkøbsassistent NR. 4021 Administrationschef Konferencechef NR. 4020 Super kompetent, stort servicegen, højt personligt drive. Magter at have mange bolde i luften. Kan sin personaleledelse, kvalitetssikring og har en finger på

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Bestyrelseskandidatur

Bestyrelseskandidatur KONTAKT Ditte Keinicke Stabelhøjen 4 8400 Ebeltoft e-mail: dk@keinicke.com mobil: 2426 2079 BESTYRELSESPROFIL Jeg ønsker at skabe værdi i bestyrelsen gennem engagement og aktivt brug af mine kernekompetencer.

Læs mere

DROSSELVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MOBIL C U R R I C U L U M V I T A E

DROSSELVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MOBIL C U R R I C U L U M V I T A E DROSSELVEJ 1 3600 FREDERIKSSUND TLF.: + 45 36 45 60 04 MOBIL + 45 42 45 60 04 E-MAIL NICOLAJ@WILLERUP.DK Nicolaj Kisby Willerup PERSONLIG INFORMATION Født: 20. maj 1970 Ægtestand: Gift 1 barn C U R R I

Læs mere

Martin Larsen Lyneborggade 31, 3. Th. 2300 Kbh. S tlf.: 25286953 mail@martinlarsen.dk. :: Stilling Projektleder og forretningskonsulent

Martin Larsen Lyneborggade 31, 3. Th. 2300 Kbh. S tlf.: 25286953 mail@martinlarsen.dk. :: Stilling Projektleder og forretningskonsulent CV - Martin Larsen Personlige data :: Stilling Projektleder og forretningskonsulent :: Uddannelse Cand.merc. i Strategi, organisation og ledelse fra CBS :: Alder 36 :: Nationalitet Dansk :: Sprog Dansk,

Læs mere

PLATYPUS. Praktisk erfaring Års erfaring Erfarings niveau Senest Teknisk arkitektur 6 Høj 2005 Applikations Design 11 Høj 2004 Performance 12 Høj 2005

PLATYPUS. Praktisk erfaring Års erfaring Erfarings niveau Senest Teknisk arkitektur 6 Høj 2005 Applikations Design 11 Høj 2004 Performance 12 Høj 2005 Ledig 28. februar 2005 Født 1968 Civilstand Gift, 2 børn IT-erfaring Siden 1988 Personprofil Gunnar har gennem de seneste 15 år arbejdet med mange forskellige aspekter af systemudvikling inden for en bred

Læs mere

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator PERSONLIGHED Et par sten på vejen ser jeg som en god udfordring. Jeg er en god teamplayer altid positiv og i godt humør. Jeg siges at være loyal og behagelig. Med mere end 10 års erfaring har jeg opbygget

Læs mere

Profil for Jørgen Soetmann

Profil for Jørgen Soetmann Profil for Jørgen Soetmann Navn Jørgen Soetmann Titel Seniorprojektleder Født 1959 Civilstand Ugift, 1 barn It-erfaring siden 1980 Personlig profil Jørgen er en yderst erfaren og kompetent PMI og PRINCE

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

Dygtig.NET / C# udvikler med stor erfaring fra både offentlige organisationer og private virksomheder.

Dygtig.NET / C# udvikler med stor erfaring fra både offentlige organisationer og private virksomheder. .NET UDVIKLER NATIONALITET: DANSK PROFIL Dygtig.NET / C# udvikler med stor erfaring fra både offentlige organisationer og private virksomheder. Stor erfaring omkring databasedesign, datahåndtering og MS

Læs mere

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade 141 2.th., 2730 Herlev Telefon: 26175513 E-mail: daurehoej@gmail.com Fødselsdato: 24.08.1962 Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med

Læs mere

2013 2014 Tjener ved Papegøjehaven (AKKC) Arbejdsopgaver: Modtagelse af gæster, servering, mer salg, opdækning af borde.

2013 2014 Tjener ved Papegøjehaven (AKKC) Arbejdsopgaver: Modtagelse af gæster, servering, mer salg, opdækning af borde. Curriculum Vitae Navn: Anette Frost Adresse: Post nr./by: Mobil: +45 31 67 63 93 E-mail: AnetteFrostWork@gmail.com Linkedin profil: https://www.linkedin.com/in/anettefrost Hjemmeside: www.anettefrost.dk

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach Stillingsbeskrivelse Agil Coach Virksomhedsbeskrivelse Plan A blev etableret i 2005, en sund og succesrig konsulentvirksomhed som rådgiver og coacher nogle af de største kunder i Danmark. Deres succes

Læs mere

IT-faglige kompetencer. IT funktions kompetencer. Navn: Adresse:

IT-faglige kompetencer. IT funktions kompetencer. Navn: Adresse: CV Navn: Adresse: Gunnar Reimer Leifsgade 5, 5.tv 2300 København S Telefon: 32955156 Mail: Gunnar.Reimer@gmail.com Hjemmeside: www.withinme.dk IT-faglige kompetencer Har i mit tidligere arbejde hovedsagelig

Læs mere

Salgs-Indkøbs- tilbudschef NR. 1038. Direktør - Salgsdirektør NR. 1030. Supply Chain Director NR. 1027. Produktionschef NR. 1003

Salgs-Indkøbs- tilbudschef NR. 1038. Direktør - Salgsdirektør NR. 1030. Supply Chain Director NR. 1027. Produktionschef NR. 1003 Salgs-Indkøbs- tilbudschef NR. 1038 Stærke salgs- og ledelses kompetencer, udarbejdelse af strategi, opdyrkning af nye markeder, stærk forhandler. Flere års erfaring fra byggeindustrien Mini MBA, HD 1.

Læs mere

CV Jakob Niemann. Resumé: Nøglekvalifikationer. Personlighed. Født: 24/02 1976

CV Jakob Niemann. Resumé: Nøglekvalifikationer. Personlighed. Født: 24/02 1976 Jakob Niemann IT Konsulent Født: 24/02 1976 Rosendalsgade 11, 2. TV. 2100 København Ø Tlf: +45 2859 9808 JakobNiemann@gmail.com Resumé: Test og Quality Manager med mere end 15 års IT erfaring. Har stor

Læs mere

Erna Storgaard Kastanievænget 1 Tlf.: 22 25 90 30 7173 Vonge Mail: erna@storgaardinnovation.dk

Erna Storgaard Kastanievænget 1 Tlf.: 22 25 90 30 7173 Vonge Mail: erna@storgaardinnovation.dk Personlige oplysninger Født: 11. oktober 1965 Profil Jeg brænder virkelig for Lean-filosofien og implementering heraf, arbejder struktureret og selvstændigt i forhold til planlægning og gennemførsel af

Læs mere

Kelly Financial Resources

Kelly Financial Resources Kelly Financial Resources Talent News Controllere Marts 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 kfr@kellyservices.dk www.kellyfinance.dk Vi har talenterne! Vidste du at 85% af de potentielle kandidater

Læs mere

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling.

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomhedsbeskrivelse Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomheden startede op i sommeren 2010 og vores kernekompetence er billedbehandling

Læs mere

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines.

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines. ANSØGNING Kreativ nørd med masser af drive er klar til nye udfordringer Mit navn er Michael Jeg er klar til at uddybe mine tilegnede kompetencer i din virksomhed. Med mig får i en kollega, som er meget

Læs mere

Curriculum Vitae Resumé

Curriculum Vitae Resumé Curriculum Vitae Adam Arndt Gunløgsgade 59, 1. th 2300 København S tlf. 3121 3795 e-mail: adam@arndt.dk Resumé Jeg er 34 år gammel og har beskæftiget mig uddannelsesmæssigt og professionelt med IT siden

Læs mere

Preben Kihlgast Gefionsvej 6, 7480 Vildbjerg 29 85 03 53 97 13 70 06 preben@kihlgast.dk

Preben Kihlgast Gefionsvej 6, 7480 Vildbjerg 29 85 03 53 97 13 70 06 preben@kihlgast.dk Personlige data CV Navn: Preben Kihlgast Adresse: Gefionsvej 6, Skibbild Telefon: 97 13 70 06-29 85 03 53 E-mail: preben@kihlgast.dk Hjemmeside: www.kihlgast.dk Fødselsdato: 1.oktober 1963 Civilstand:

Læs mere

kursusoversigt efterår 2014

kursusoversigt efterår 2014 kursusoversigt efterår 2014 Nye kompetencer giver nye muligheder Sønderhøj 9 8260 Viby J Tlf. 8936 3000 business@aabc.dk business.aabc.dk 1 Velkommen til Business Centret, Århus Købmandsskoles kursusafdeling.

Læs mere

CV: På de efterfølgende sider er mit karriereforløb beskrevet.

CV: På de efterfølgende sider er mit karriereforløb beskrevet. CV: På de efterfølgende sider er mit karriereforløb beskrevet. Jeg har i alt 17 års erfaring inden for systemdrift af netværk/servere i en stor og middelstor virksomhed. CV et er delt op, således: Kompetencer.

Læs mere

Domæne, Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold, bruger MS Windows 95/98/ME Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold MS WSUS server

Domæne, Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold, bruger MS Windows 95/98/ME Sikkerhed, opsætning, installation, vedligehold MS WSUS server MS Windows server 2012 AD, DNS, DHCP, GPO MS Windows server 2008 R2 AD, DNS, DHCP, GPO, FTP, Printserver, Filserver MS Windows server 2003 AD, DNS, DHCP, GPO, FTP, Printserver, Filserver, administrator

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

Curriculum Vitae. Hanne Brandt Fjordager 9, Gevninge 4000 Roskilde. Nuværende & Testleder hos FDC (Forsikringens Data Center)

Curriculum Vitae. Hanne Brandt Fjordager 9, Gevninge 4000 Roskilde. Nuværende & Testleder hos FDC (Forsikringens Data Center) Curriculum Vitae Hanne Brandt Fjordager 9, Gevninge 4000 Roskilde Mobil: +45 20 70 00 98 E-mail: habra40@yahoo.dk Resumè Den røde tråd i mit arbejdsliv har helt givet været mine jobs indenfor test og kvalitetssikring,

Læs mere

2008-2012 Business Process Manager (BPM) Sales and Marketing, Carlsberg Danmark A/S

2008-2012 Business Process Manager (BPM) Sales and Marketing, Carlsberg Danmark A/S CURRICULUM VITAE Christian Donsrud Vegas Alle 4 2770 Kastrup (+45) 2728 8299 christian@donsrud.dk http://dk.linkedin.com/pub/christian-nikolaj-donsrud/1/938/794 Profil Jeg er en udviklingsorienteret person

Læs mere

1. KORT OM MI G SELV... 3 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 4 MIN EFTERUDDANNELSE... 5 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7

1. KORT OM MI G SELV... 3 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 4 MIN EFTERUDDANNELSE... 5 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7 I ndhold 1. KORT OM MI G SELV... 3 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 4 MIN EFTERUDDANNELSE... 5 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7 4. MINE ERFARINGER FRA FRITI DS OG FORENINGSLI V SAMT FOLKEOPLYSNING... 8 FRIVILLIGT

Læs mere

Brian Ladefoged Albert Dams Vej 4, 8660 Skanderborg Tlf.: 5155 3131 brian@ladefoged.net

Brian Ladefoged Albert Dams Vej 4, 8660 Skanderborg Tlf.: 5155 3131 brian@ladefoged.net PERSONLIGE DATA Navn: Brian Ladefoged Adresse: Albert Dams Vej 4, 8660 Skanderborg Telefon: 5155 3131 E mail: brian@ladefoged.net Fødselsdato: 26. juli 1976 Civilstand: ugift, ingen børn PERSONPROFIL Ung

Læs mere

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Få de rette værktøjer Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Velkommen til en ny kursus-sæson IDG s kurser opdeles i fire hovedgrupper: Og velkommen til en stribe

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Personlige oplysninger. Michael Alrøe. Uddannelse. Kurser og efteruddannelse. Michael Alrøe. Navn Fødselsår 1964 LinkedIn

CURRICULUM VITAE. Personlige oplysninger. Michael Alrøe. Uddannelse. Kurser og efteruddannelse. Michael Alrøe. Navn Fødselsår 1964 LinkedIn CURRICULUM VITAE Personlige oplysninger Navn Fødselsår 1964 LinkedIn Michael Alrøe http://www.linkedin.com/in/alroe Uddannelse 1988 Dataingeniør, Ingeniørhøjskolen Århus Teknikum 1985 Student (Matematik/Fysik),

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg September 2012 Side 1 af 10 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark?

Læs mere

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien

Født den 3. februar Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende. Fritiden bruges på spinning, rejser og familien Skriv et godt CV - lederstilling Kontaktdata Mark Johansen Markvænget 37 3400 Hillerød Mobil 24 87 99 00 markjoh@tele.dk Født den 3. februar 1973 Gift med Sofie 3 børn på 19, 10 og 6 år heraf 2 hjemmeboende

Læs mere

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker!

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker! KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS Fyldt med medier, marked og mennesker! Brænder du for medier og marketing? IUM Aarhus søger to målrettede praktikanter, der brænder for medier og marketing, og som har

Læs mere

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12

Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Præsentation af Synkron og Synkron.web VidenSystemForum, 2005-05-12 Andreas Johannsen Communications Manager & Co-founder andreas@synkron.dk www.synkron.dk Om Synkron Synkron har lavet CMS siden '97 Markedsledende

Læs mere

Jan Ejdrup, Jættestuen 31, 9230 Svenstrup J, Mail: Mobil:

Jan Ejdrup, Jættestuen 31, 9230 Svenstrup J, Mail: Mobil: CV Erhvervserfaring: 2016-2017 Dokumentationsmedarbejder/produktionsmedarbejder hos Siemens Wind Power A/S Opgaver: Vedligeholdelse af arbejdsinstruktioner samt checklister, registrering af afvigelser

Læs mere

Lea Thaves-Warnsdorf

Lea Thaves-Warnsdorf CV Lea Thaves-Warnsdorf Telefon 51 55 71 01 E-mail thavesw@hotmail.com Jeg er praktisk, struktureret og god til at fokusere på det, jeg kan gøre noget ved. Det er dybt tilfredsstillende at få ting til

Læs mere

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013 København 3311 7070 kbh@ Vi har talenterne! Få de rette profiler ombord med Kelly Travel Det er afgørende med et stort netværk for at finde de bedst kvalificerede

Læs mere

Personlige oplysninger. Resumé. Erhvervserfaring

Personlige oplysninger. Resumé. Erhvervserfaring Personlige oplysninger Navn: Elisabet Mygind Sørensen Adresse: Store Havelsevej 152, 3310 Ølsted E-mail: elisabetmygind@gmail.com Telefon: 47 74 20 90 Mobil: 22 95 62 87 Resumé Jeg er en kompetent medarbejder,

Læs mere

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue komplekse systemer og finde brugbare løsninger på selv vanskelige problemer.

Curriculum Vitae: Jeg kan hurtigt overskue komplekse systemer og finde brugbare løsninger på selv vanskelige problemer. Curriculum Vitae: Personlige oplysninger Navn Thomas Gustafsson Født 5. marts 1972 Adresse Græsmarken 5, ST. TH. 2860 Søborg Mobil (+45) 2577 2387 E-mail Civilstand tgconsult@webspeed.dk Ugift / Far til

Læs mere

Erna har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde for implementering af programmer og projekter.

Erna har stor fokus på forandringsledelse og kommunikation, som også er et nøgleområde for implementering af programmer og projekter. Erna Pedersen Telefon: +45 2830 7560 e-mail: erna.pedersen@projectcompany.dk Profil Erna kan med sin store erfaring på program- og projektledelses områderne være driver og lede programmer og projekter

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg Oktober 2012 Side 1 af 8 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

Demanit ApS Louise Gewecke, lg@demanit.dk Tlf. 91 55 08 03 PROFILRESUME

Demanit ApS Louise Gewecke, lg@demanit.dk Tlf. 91 55 08 03 PROFILRESUME PROFILRESUME Ansvarlig innovativ it projektleder, som arbejder analytisk, systematisk og i en målbaseret retning (PRINCE2 partitioner), med bred erfaring indenfor it projekter med overdragelse til drift

Læs mere

Valutahandelsplatform System integrationer SAP: HCM og IS-U. Data migrering. IDM systemer

Valutahandelsplatform System integrationer SAP: HCM og IS-U. Data migrering. IDM systemer 2010 Projektledelse Data migrering Systemarkitekt IDM systemer Valutahandelsplatform System integrationer SAP: HCM og IS-U SYSTEM INDSIGT ROLLER Projektleder Betroet rådgiver Løsningsarkitekt Forretningskonsulent

Læs mere

Campus leveres af Moderniseringsstyrelsen

Campus leveres af Moderniseringsstyrelsen Campus leveres af Moderniseringsstyrelsen DAGSORDEN Idégrundlag & baggrund Funktionalitet E-læring Tilslutning Afrunding & spørgsmål Idégrundlag & baggrund IDÉGRUNDLAG & BAGGRUND Campus er en fællesoffentlig

Læs mere

Implementering af PRINCE2. Seniorkonsulent Jonas Högstrand Rovsing Management A/S

Implementering af PRINCE2. Seniorkonsulent Jonas Högstrand Rovsing Management A/S Implementering af PRINCE2 Seniorkonsulent Jonas Högstrand Rovsing Management A/S 1 Firmaet Blåvand A/S Ejerforhold: Privatejet Sælger: Egenudviklet software Tilbyder: Drift og vedligehold af systemer Antal

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Morten Lorenzen. Flere års erfaring inden for Event/Booking på frivilligt plan, hvor jeg har stået for en del projekter i gennem årene.

Morten Lorenzen. Flere års erfaring inden for Event/Booking på frivilligt plan, hvor jeg har stået for en del projekter i gennem årene. CV Morten Lorenzen Saxovej 30, 1th 5210 Odense NV Tlf.: 26 21 61 82 morten.l.lorenzen@gmail.com Resume Engageret Lagerchef / Lageransvarlig med 28 års erfaring, truckkort samt kørekort. Arbejder struktureret

Læs mere

Konsulent resume. Referencer Svend Holm Henriksen IT-udviklingschef Region Syddanmark +45/76631169 svend.holm.henriksen@regionsyddanmark.

Konsulent resume. Referencer Svend Holm Henriksen IT-udviklingschef Region Syddanmark +45/76631169 svend.holm.henriksen@regionsyddanmark. Konsulent resume Navn: Adresse: Kemal Pajevic Klingstrupvænget 105, 2-tv 5230 Odense M Telefon: 29726221 / 63130411 Email: kemal@pajevic.dk Født: 31.07.1982 Civilstand: Gift Jeg er en meget åben og udadvendt

Læs mere

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker.

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker. KONSULENTPROFIL Navn Nationalitet Torben Nørgaard Dansk Resumé Jeg er oprindeligt kontoruddannet i revisionsfirma. I de 8 år jeg var ansat havde jeg ansvaret for driften af EDB og stod for kontakten til

Læs mere

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op Indhold Resume Ansættelser Uddannelse Ledelse Erfaring Teknik Resultater Privat Referencer CV et her på siden indeholder på nogle punkter en uddybning af mit CV. Yderligere oplysninger gives gerne, send

Læs mere

Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark

Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark Microsoft Executive Circle Arken 25 marts 2004 Økonomi & ledelsesrapportering hos Rambøll Danmark Indlæg ved: Michael Schad, økonom, Rambøll dir.support RAMBØLL Gruppen RAMBØLL Gruppen RAMBØLL Management

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

CURRICULUM VITAE Bjarke Sucksdorff

CURRICULUM VITAE Bjarke Sucksdorff Personlige forhold Navn: Adresse: : Mobil: Født: Civil status: : Linkedin: Bjarke Sucksdorff Østervang 24, 2800 Lyngby 45 87 83 19 22 30 38 19 21. november 1961 Gift, ingen børn bjarke@sucksdorff.dk http://www.linkedin.com/pub/bjarke-sucksdorffpmp/0/b20/634

Læs mere

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner

Outsourcing af test. Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing af test Your Flexible Outsourcing Partner Outsourcing typer Der er overordnet 2 måder at outsource på: Hænder og hoveder: Du køber en remote ansat alt er dit ansvar Kræver at du har en velfungerende

Læs mere

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager CV DATA: Navn: Matilde Halkier Adresse: Puggaardsgade 4, 1.tv. 1573 KBH V Født: 03.05.1990 Telefon: +45 40 53 90 06 E-mail: matildehalkier90@gmail.com Mit navn er Matilde Halkier, og jeg søger et deltidsarbejde.

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

Profitabel styring af projekt produktionen.

Profitabel styring af projekt produktionen. Session A2 Profitabel styring af projekt produktionen. V/Thomas Vest, Chef konsulent EG Neoprocess A/S 1 Agenda Introduktion Industri trends Projekt produktion i en global verden Microsoft Dynamics AX

Læs mere

Thobias Berg Hansen, Thurøgade 22.2, 5000 Odense C Tel: +4528592093, Mail: Thobias_berg@hotmail.com. Nyhedsbreve Sociale Medier. Netværksaktiviteter

Thobias Berg Hansen, Thurøgade 22.2, 5000 Odense C Tel: +4528592093, Mail: Thobias_berg@hotmail.com. Nyhedsbreve Sociale Medier. Netværksaktiviteter Thobias Berg Hansen, Thurøgade 22.2, 5000 Odense C Tel +4528592093, Mail Thobias_berg@hotmail.com Curriculum Vitae Navn Adresse Thobias Berg Hansen Thurøgade 22.2, 5000 Odense C Mobil Mail +45 2859 2093

Læs mere

LEDERNES KOMPETENCECENTER

LEDERNES KOMPETENCECENTER LEDERNES KOMPETENCECENTER KURSUSOVERBLIK 2015 VIDEN DER BRINGER DIG VIDERE COACHING COACHING OG KONFLIKTHÅNDTERING 23/9 NY LEDER - HVAD NU? Adgang til modul i 3 måneder ÅRETS PROJEKTDAG 2015 Pris kr. 3.495

Læs mere

Salgsingeniør Nr Salgsingeniør Nr Udekørende B2B teknisk sælger NR Account Manager NR. 5027

Salgsingeniør Nr Salgsingeniør Nr Udekørende B2B teknisk sælger NR Account Manager NR. 5027 Salgsingeniør Nr. 5008 Projektledelse fra A til Z, fra ordre til levering. Sikring af at alle lovkrav overholdes. Stort overblik, struktur og vedholden. Følger sine opgaver til dørs. Maskinmester, Maskinarbejder,

Læs mere

Job-vision/profil Jeg trives godt i et miljø med udfordringer og udvikling, og sætter stor pris på at levere kvalitet til tiden.

Job-vision/profil Jeg trives godt i et miljø med udfordringer og udvikling, og sætter stor pris på at levere kvalitet til tiden. CV Personlige data Navn: Mikael Bæk Jensen Adresse: Holger Danskes Vej 86 3. th. By: 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 19 92 62 Mobil: +45 58 98 29 E-mail: mikael@lahoz.dk Født: 25. August 1971 Civilstand: Gift

Læs mere

Personlige data: Vibeke Rasmussen. Adresse: Dalgas Have 27, 2.t.v Frederiksberg. Tlf.:

Personlige data: Vibeke Rasmussen. Adresse: Dalgas Have 27, 2.t.v Frederiksberg. Tlf.: CV Personlige data: Vibeke Rasmussen Adresse: Dalgas Have 27, 2.t.v. 2000 Frederiksberg Tlf.: 28 92 38 97 E-mail: vibeke.rasmussen@mail.dk Geografisk dækning i hvilket område ønskes beskæftigelse: Referencer:

Læs mere

Kelly Services. Talent News. Projektledere Efterår 2012. Kelly Services telefon 33 11 70 70 kbh@kellyservices.dk www.kellyservices.

Kelly Services. Talent News. Projektledere Efterår 2012. Kelly Services telefon 33 11 70 70 kbh@kellyservices.dk www.kellyservices. Kelly Services Talent News Projektledere Efterår 2012 Kelly Services telefon 33 11 70 70 kbh@kellyservices.dk www.kellyservices.dk Vi har talenterne! Vidste du, at 85% af de potentielle kandidater ikke

Læs mere

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD

web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD web, graphic & koncept designer MORTEN PRADSGAARD PRIMÆR FOKUSOMRÅDE Gennem hele mit udannelsesforløb, har jeg haft et primær fokus på: design, kommunikaiton, projektledelse & styring, digital commerce

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Februar 2011 Side 1 af 7 VI HAR KANDIDATERNE! Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

Curriculum Vitae for Per Odderskov.

Curriculum Vitae for Per Odderskov. Curriculum Vitae for Per Odderskov. Demografiske data Navn: Per Odderskov Bopæl: Nedergårds Alle 5, 8200 Århus N Født: 1957 Civil stand: Gift Nationalitet: Dansk Resume Jeg har en mangeårig baggrund som

Læs mere

Konsulent resume Kemal Pajevic Adresse: Væbnerhatten Odense SØ Telefon: Født:

Konsulent resume Kemal Pajevic Adresse: Væbnerhatten Odense SØ Telefon: Født: Konsulent resume Navn: Kemal Pajevic Adresse: Væbnerhatten 38 5220 Odense SØ Telefon: 29726221 Email: kemal@pajevic.dk Født: 31.07.1982 Civilstand: Gift Jeg er en meget åben og udadvendt person, som både

Læs mere

CV for Klaus Gejl. Personlige data Navn/Adresse: Klaus Gejl Grundtvigsvej 37, 2. tv. 7400 Herning Telefon/mobil: 97226808 / 60866808

CV for Klaus Gejl. Personlige data Navn/Adresse: Klaus Gejl Grundtvigsvej 37, 2. tv. 7400 Herning Telefon/mobil: 97226808 / 60866808 CV for Klaus Gejl Personlige data Navn/Adresse: Klaus Gejl Grundtvigsvej 37, 2. tv. 7400 Herning Telefon/mobil: 97226808 / 60866808 E-Mail: klaus@gejl.dk Fødselsdato: 01-06-1978 Sprog: Dansk, Engelsk (Begge

Læs mere

For mig er det meget vigtigt, at opgaverne bliver løst til tiden og at kvaliteten er mere end 'i orden'.

For mig er det meget vigtigt, at opgaverne bliver løst til tiden og at kvaliteten er mere end 'i orden'. CV for Troels Aaen Troels Aaen Bybækterrasserne 158-B 3520 Farum Tlf.: 29 87 01 24 E-mail: troels_aaen@hotmail.com LinkedIn profil: dk.linkedin.com/in/troelsaaen/ Introduktion: Professionel, pålidelig,

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Merkonom i Organisationsledelse, internt- og eksternt regnskab IT universitetet

Merkonom i Organisationsledelse, internt- og eksternt regnskab IT universitetet Stilling: Navn: Ledighedsdato: 31-03-2018 Fødselsår: 1959 Ledelseserfaring: Siden 1970 Uddannelse: Profilresumé: Projektleder / Forretningskonsulent Henrik Oppenhejm 1988-1990 Merkonom i Organisationsledelse,

Læs mere

Curriculum Vitae. 2014: Regnskabskursus ved Køge handelsskole. 2013: HD i Regnskab og Økonomistyring. 2010: Deltidsstudium i Mandarin ved CBS.

Curriculum Vitae. 2014: Regnskabskursus ved Køge handelsskole. 2013: HD i Regnskab og Økonomistyring. 2010: Deltidsstudium i Mandarin ved CBS. Curriculum Vitae Navn René Svendsen Bopæl Gartnervænget 11 4632 Bjæverskov Født 14. December 1978 Telefon 2989 0747 E-mail rene.svendsen@gmail.com Civilstand Børn Gift To døtre på hhv. 7 år og 3 år. Uddannelse

Læs mere

SAP R/3. Henrik Kroos

SAP R/3. Henrik Kroos SAP R/3 Henrik Kroos Velkommen.. Spørg undervejs Præsentation af mig Præsentation af jer Hvad er SAP?? SAP er et tysk firma startet af 5 tidligere IBM-folk i 1972 Hjemsted i Waldorf Tyskland, (nær Frankfurt)

Læs mere

Jacek Hofman Bispehavevej 37,4 th 8210 Århus tlf.: 20 70 43 74 CURRICULUM VITAE

Jacek Hofman Bispehavevej 37,4 th 8210 Århus tlf.: 20 70 43 74 CURRICULUM VITAE Personlige data CURRICULUM VITAE Navn: Jacek Hofman Adresse: Bispehavevej 37,4 th. 8210 Århus Telefon: 8629 4374 Mobil: 2070 4374 E-mail: jacek@post.tele.dk http://www.jacek-hofman.dk/cv/index.htm Facebook

Læs mere

Mere CV. Anni Spedsbjerg f. 14-04-1983. Professionsbachelor i branding og marketing management. Teamleder hos Oplysningen 118

Mere CV. Anni Spedsbjerg f. 14-04-1983. Professionsbachelor i branding og marketing management. Teamleder hos Oplysningen 118 f. 14-04-1983 Professionsbachelor i branding og marketing management Teamleder hos Oplysningen 118 HGS + Salsassistent hos Bilka 2002 Basisår på Center for tegnsprog 2003 2004 Kunderådgiver hos TDC totalløsninger

Læs mere

DESIGNER. Jeg ser frem til at høre fra jer, og vil meget gerne uddybe mine erfaringer, interesser og portefølje ved en personlig samtale.

DESIGNER. Jeg ser frem til at høre fra jer, og vil meget gerne uddybe mine erfaringer, interesser og portefølje ved en personlig samtale. DESIGNER INTRO Jeg er uddannet designer med en International Bachelor i Design og Business med speciale i design fra Via Design and Business (Teko). Jeg bestod med et 12-tal og er udvalgt til at vise min

Læs mere

CV jesper idorn. Jesper Idorn Jernbanevej 8a 2800 Lyngby 2084 9669 jesper@idorn.dk

CV jesper idorn. Jesper Idorn Jernbanevej 8a 2800 Lyngby 2084 9669 jesper@idorn.dk CV jesper idorn Jesper Idorn Jernbanevej 8a 2800 Lyngby 2084 9669 jesper@idorn.dk curriculum vitae Milcom A/S, Farum PERIODE: Sept: 2009-2010 Håndtering og udvikling af visuel brand identitet for Milcom

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

CURRICULUM VITAE (CV) Pia Holm Olesen Aksel Møllers Have 3, 4.th 2000 Frederiksberg

CURRICULUM VITAE (CV) Pia Holm Olesen Aksel Møllers Have 3, 4.th 2000 Frederiksberg CURRICULUM VITAE (CV) Pia Holm Olesen Aksel Møllers Have 3, 4.th 2000 Frederiksberg Telefon privat: (+45) 38 19 71 81 Mobil: (+45) 22 92 71 81 E-mail: pho1967@gmail.com LinkedIn: http://dk.linkedin.com/in/piaholmolesen

Læs mere