FREMMER EN AKTIV SIDDESTIL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FREMMER EN AKTIV SIDDESTIL"

Transkript

1 CAPELLA

2 02 Capella

3 Capella 03 CAPELLA Capella er en kontorstol, der er designet specielt til dig. Uanset hvem du er og hvor du arbejder, sidder du bare behageligt i denne unikke og innovative stol. Den er et resultat af al vores erfaring og fokuserer på dit velbefindende. Stolen har FreeMotion, som giver velafbalancerede mikrobevægelser i sædet, der fremmer aktiv sidning og en sundere arbejdsdag. Den elegante, tidløse form, med den slanke ryg og skræddersyede detaljer, er designet af Johan Larsvall og hans team hos Idesign. FREMMER EN AKTIV SIDDESTIL Capella er en ny slags kontorstol. Designet til at sørge for, at din krop hele tiden bevæger sig. Det at sidde korrekt handler om, at din krop skal bevæge sig. Hjertet i Capella er vores nye, innovative FreeMotion-mekanisme. Den giver velafbalancerede mikrobevægelser i sædet og fremmer aktiv sidning. Hvilket alt sammen bidrager til, at du føler dig godt tilpas. Capellas unikke egenskaber forener det, der er kernen i Kinnarps kontorstole: Du sidder behageligt og med optimal ergonomi. Og stolen har mange justeringsmuligheder, så du kan finde den siddeposition, der passer bedst til dig. Capella er både flot og godt designet. Med rene linjer og enkel geometri. Det er en stol i topkvalitet, med fokus på bæredygtighed. Capella understøtter nutidens kreative og fleksible måder at arbejde på. Den er brugervenlig og nem at justere, så den er et godt valg i aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer, hvor den samme stol bruges af forskellige personer til forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag.

4 04 Capella DIN BEDSTE ARBEJDSPLADS Uanset hvilken type arbejde du udfører, har du brug for et funktionelt og ergonomisk designet arbejdsmiljø. Det hjælper dig til at nyde arbejdet, være motiveret, levere gode resultater og føle dig godt tilpas på jobbet. Capella er en vigtig del af helheden. En komfortabel og godt designet kontorstol, du kommer til at synes om. Kombineret med et arbejdsbord, en bordskærm og et opbevaringsmodul tilpasser den sig nemt til dine behov og din arbejdsstil. Og den bliver en del af et indbydende og gennemtænkt miljø, der skaber trivsel.

5 Capella 05 FUNKTIONEL OG ERGONOMISK

6 06 Capella JOHAN LARSVALL IDESIGN Den svenske designer Johan Larsvall og hans team hos Idesign har designet mange populære kontorstole for Kinnarps. I forhold til Capella var deres mål at designe en elegant og ergonomisk kontorstol baseret på enkelthed. Med komfort indbygget i hver eneste del. En slank ryg, fremtrædende sømme, svævende armlæn, et elegant fodkryds og et indbydende sæde. Alle enkeltdelene er lige vigtige for at skabe den samlede, indbydende helhed. Hvilket gør Capella præcis lige så behagelig at sidde i, som den er flot at se på. En stol, der holder i forhold til stand og stil. Med Capella arbejdede vi frem mod at opnå en enkelhed og renhed i både det samlede design og i de små detaljer. Strømlinet æstetik, der smelter sammen med korrekt ergonomi. Hvor den nøgterne form bliver en del af det enkle design, hvilket giver stolen sin egen, helt specielle karakter. Johan Larsvall

7 Design: Idesign Capella 07

8 08 Capella

9 Capella 09

10

11 Capella 11 FREEMOTION SÆTTER DIG I GANG Det at sidde korrekt og føle sig godt tilpas handler om, at din krop skal bevæge sig. Capellas innovative FreeMotion-mekanisme skaber de bedste betingelser for aktiv sidning, takket være de velafbalancerede mikrobevægelser i sædet. Du sidder behageligt og følger dig godt tilpas. Capella er også en stol, der giver dig komfort på højt niveau. Og den korrekte støtte til hele kroppen. Stolens ryg er omhyggeligt designet, så den følger konturerne i din rygrad. Og sædet er designet, så det passer til så mange forskellige typer mennesker som muligt. Sædedybden kan også justeres, så den passer til forskellige kropstyper. Du kan vælge justering af vinklen på ryglænet samt lændestøtte, så du får ekstra komfort. Det er nemt at justere de nye, multifunktionelle armlæn, så de passer til dit behov. De kan også flyttes tættere på din krop, på en enkel og mere intuitiv måde. Capella er en aktiv stol. En stol, der tilpasser sig efter dig ikke omvendt.

12 12 Capella

13 Capella 13 NEXT OFFICE AKTIVITETSBASERET ARBEJDSMILJØ I dag kan vi, takket være teknologien, arbejde når som helst og hvor som helst, vi vil. Behovet for personlige arbejdspladser bliver mindre, og i stedet er der et stigende behov for fleksible, aktivitetsbaserede miljøer. Hvor du finder en optimal balance mellem den private og den sociale sfære, mellem møder og individuelt arbejde og mellem koncentration og dialog. Capellas brugervenlighed og intuitive funktionalitet betyder, at den er perfekt til arbejdsmiljøer af den type. Fordi den nemt kan justeres, så den passer til forskellige brugere og situationer i løbet af en arbejdsdag.

14 14 Capella

15 Capella 15 TIL ET KREATIVT MILJØ Det rene design betyder, at Capella passer til mange forskellige typer arbejdsmiljøer. Den bliver helt naturligt en del af både større og mindre grupper, der deler arbejdsdagen med hinanden. Du kan placere stolene side om side. Over for hinanden eller hver for sig. Uanset situationen vil den være en del af en komplet løsning. Og den fungerer godt både ved en individuel arbejdsplads eller ved en work bench-løsning, der deles af mange mennesker.

16 16 Capella BRUGERVENLIG FUNKTIONALITET Under udviklingen af Capella har vi samarbejdet med professor Anna-Lisa Osvalder, som er forsker på Chalmers University of Technology i Göteborg. Hun hjalp med designet og placeringen af betjeningsgrebene ved at teste og evaluere forskellige prototyper i udviklingsfasen. Det resulterede i, at Capella er blevet en meget intuitiv stol. Det er nemt for dig at bruge stolens unikke funktionalitet på korrekt vis, så du får den bedst mulige komfort og en ergonomisk rigtig siddeoplevelse. De nyudviklede greb er placeret, så der er nem adgang til alle de justeringsmuligheder, du har brug for, når du skal sidde korrekt, og stolens design sporer dig ind på, hvad de forskellige greb kan bruges til. Eksempelvis signalerer de grå detaljer i blødt plast drej her. Det gør det nemt for dig at mærke, hvor og hvordan, du skal justere, uden du behøver se på grebet. Hvilket alt sammen gør det nemt for dig at justere stolen til dig selv og dine behov. Capella er udviklet med en ergonomisk tilgang og fokus på personliggørelse. Den åbner op for fleksible siddepositioner i forskellige arbejdsstillinger og er nem at justere og tilpasse til hver enkelt bruger. Grebene er intuitive, og justeringerne kan udføres i en logisk rækkefølge. Det er også nemt at nå og at justere alle grebene på behagelig vis, mens man sidder i stolen. Anna-Lisa Osvalder, professor i Human Machine Systems og lektor i ergonomi på Chalmers University of Technology i Göteborg.

17

18 18 Capella FUNKTIONER OG TILVALG FREEMOTION SID AKTIVT Capellas FreeMotion-mekanisme giver dig de bedste betingelser for aktiv sidning, takket være de velafbalancerede mikrobevægelser i sædet. Sædet og stolens ryg bevæger sig uafhængigt af hinanden og følger på den måde dine bevægelser. Du kan nemt indstille vippemodstanden og også låse vippemekanismen i flere positioner. Sædet er aldrig låst; det bevæger sig med mikrobevægelser, selv når vippemekanismen er låst.

19 Capella 19 SÆDEHØJDE Du kan nemt indstille stolens sædehøjde, så den passer til dig og din højde. På den måde får din krop den bedst mulige støtte. Juster højden, så du har fødderne fladt mod gulvet og knæleddene befinder sig i en vinkel på 90. SÆDEDYBDE Sædedybden kan justeres i forhold til stoleryggen, så du får den bedst mulige siddeposition og støtte til ben og lår. Det er godt at have mm mellem det bagerste af knæet og sædet, så du opnår den bedst mulige komfort. RYGLÆNSHØJDE Alle justeringer af ryglænet udføres bag på stoleryggen. Det er vigtigt at indstille højden på stoleryggen, så du får korrekt støtte til lændeområdet. JUSTERBAR LÆNDESTØTTE Du kan tilvælge ekstra lændestøtte (ADLU), der giver forstærket lændestøtte. Lændestøtten justeres ved hjælp af en drejeknap bag på stoleryggen. JUSTERBAR VINKEL PÅ RYGLÆNET Du kan tilvælge justering af ryglænets vinkel (ADBA). Det giver dig mulighed for at vinkle stolen tilbage ved lændestøtten. På den måde kommer den øverste del af stolen tættere på din krop. Det giver dig den bedst mulige støtte af skuldre og ryg. LÅSNING AF STOLENS VIPPEMEKANISME Stolens tilbagevipningsmekanisme kan låses i forskellige positioner. Sædet er aldrig låst; det bevæger sig med mikrobevægelser, selv når vippemekanismen er låst.

20 20 Capella FUNKTIONER OG TILVALG STOLENS VIPPEMODSTAND Med det runde greb kan du nemt indstille stolens vippemodstand, så den er tilpasset dine behov. LAV ELLER MELLEMHØJ RYG Den lave ryg er 600 mm høj, og den mellemhøje udgave er 700 mm. Begge kan justeres i højden (90 mm) og kan udstyres med nakkestøtte, lændestøtte og justering af rygvinklen. SafeBack-funktionen garanterer sikker tilbagevenden til oprejst position, når rygstøtten udløses fra en låst tilbagevippet position. NAKKESTØTTE Den justérbare nakkestøtte (NC) giver fuld bevægelsesfunktionalitet. Den kan sættes frem eller tilbage (200 mm) og kan også vippes. Den kan også justeres i højden (240 mm). ARMLÆN Multifunktionelle armlæn med justérbar dybde, vinkel, bredde og højde (90 mm). Alt sammen for at sikre, at du kan finde den bedste indstilling til dine arme og skuldre. Den variable justering foregår i tydelige trin, og du kan nemt flytte armlænene tættere på kroppen. FODKRYDS I PLAST Det 5-armede fodkryds er stilfuldt og ergonomisk designet, med godt markerede fodstøtter. Når du hviler fødderne på fodkrydset, letter du trykket på bagsiden af lårene og får en afslappet hvileposition. Black Edition-modellen er udstyret med plastkryds. ALUMINIUMSKRYDS Modellerne White Edition, Silver Edition og Polished Edition er udstyret med fodkryds i aluminium.

21 Capella 21 HJUL Capella har en ny type hjul, der er betydeligt mere støjsvage end traditionelle hjul. De ruller nemt, når der er belastning på stolen, og de bremser en smule, når brugeren rejser sig fra stolen. Du kan vælge hjul ud fra den type gulv, du har. Hjulene til hårde gulve (CASTNN60 sort med grå bane) leveres som standard. HJUL, TILVALG Hjulene til bløde gulve (CASTNN60SF sort) eller glideknapper (sort) kan fås som tilvalg. GASPATRON Standard gaspatronen (KGAS0 130 mm) er af metal og findes i to udførelser; grafitsort eller krom. To gaspatroner med ekstra højde (KGAS mm og KGSA mm) kan fås som tilvalg. De findes i sort eller i matteret krom, og de kan kombineres med en fodring. Bemærk, at den højeste model (270 mm) kun kan udstyres med glideknapper, ikke med hjul. FODRING Capella-stolene med de højere gaspatroner kan udstyres med en fodring (FR540 sort), så du kan reducere belastningen af dine ben og fødder. Den monteres omkring gaspatronen og kan justeres i højden. Den højeste gaspatronmodel (270 mm) er altid udstyret med glideknapper.

22 22 Capella

23 Capella 23

24 24 Capella KINNARPS COLOUR STUDIO Bliv inspireret af vores unikke og brede udvalg af stoffer Kinnarps Colour Studio. Her er alt, hvad du har brug for, når det drejer sig om spændende og smukke stoffer. En bred kollektion med et stort udvalg af farver, materialer og mønstre. Med forskellige karakteristika og følelser. En kombination af klassisk elegance og de seneste trends. Alt, der skal til for at give indretningen dit eget personlige præg. Find frem til det udtryk og den atmosfære, der fungerer bedst sammen med din indretning.

25 Capella 25

26 26 Capella SVENSK BÆREDYGTIGHED Capella er en svensk fremstillet kontorstol med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Vi har ansvaret for og kontrollen over hele produktionskæden, lige fra indkøb af råmaterialer og produktion til transport og genbrug af emballage. På vores akkrediterede prøvelaboratorium sikrer vi, at stolen overholder internationale kvalitetsstandarder. Det garanterer, at Capella er en kontorstol i bedst mulig kvalitet. Stolens lange holdbarhed betyder også, at den er det bedste miljømæssige valg. De innovative løsninger, der gør Capella så unik, er blandt andet den nye mekanisme, der er fremstillet af letvægtsmateriale (100 % genanvendeligt), og at der anvendes færre enkeltdele end tidligere. En anden fordel er nye produktionsmetoder, der adskiller de forskellige materialer, der anvendes i stolen, fra hinanden. Det giver en enklere adskillelsesproces for genvinding.

27 Capella 27

28 28 Capella Nakkestøtte Nakkestøtte bøjle sort, hvid Nakkestøtte dækplade sort, poleret Armlæn Armlænsplade sort, lysegrå Armlænsstang sort, hvid Armlænsbøjle sort, poleret Mekanisme sort, hvid Gaspatron sort, poleret Fodkryds sort, sølvfarvet, poleret White Edition (EDW) UDGAVE FODKRYDS GASPATRON MEKANISME ARMLÆN NAKKESTØTTE EDB Sort plast Sort Sort Sort/Sort/Sort Sort/Sort EDS Sølvgrå aluminium Sort Sort Sort/Sort/Sort Sort/Sort EDP Poleret aluminium Poleret Sort Poleret/Sort/Sort Poleret/Sort EDW Poleret aluminium Poleret Hvid Poleret/Hvid/Lysegrå Poleret/Hvid MIX Se valgmuligheder ovenfor Se valgmuligheder ovenfor Se valgmuligheder ovenfor Se valgmuligheder ovenfor Se valgmuligheder ovenfor

29 Capella 29 CAPELLAS FORSKELLIGE UDTRYK Capella findes i fire udgaver/udførelser. Du kan vælge mellem Black Edition, Silver Edition, Polished Edition og White Edition. Vi kan også levere en femte, blandet udgave (MIX), hvor du selv vælger kombinationen af komponenter. Du kan tilpasse stolens udførelse og farve i forhold til de nødvendige dele som f.eks. fodkryds, gaspatron, armlæn osv. Valgmulighederne betyder, at du kan skabe en stol med et unikt udtryk og en unik udførelse, med et konsekvent overordnet design, der er tilpasset forskellige typer arbejdsmiljø. Black Edition (EDB) Silver Edition (EDS) Polished Edition (EDP)

30 30 Capella

31 Capella 31 BYG DIN EGEN STOL På vores website kan du hurtigt og nemt skabe din egen Capella. Vælg mellem forskellige valgmuligheder, som f.eks. armlæn, nakkestøtte, lav ryg eller mellemhøj ryg. Eller du kan vælge forskellige farver og forskellige materialer på f.eks. fodkrydset og andre detaljer. Så kan du se hvordan stolen ser ud, og skabe den bedste stol til dig. CF110 CF111 CF111 (armlæn + NC-nakkestøtte) CF120 CF121 CF121 (armlæn + NC-nakkestøtte) CF / - - CF CF / CF CAPELLA KONTORSTOL MEKANISME FreeMotion giver dig de bedste betingelser for aktiv sidning takket være de velafbalancerede mikrobevægelser i sædet. Sædet er aldrig låst; det bevæger sig, selv når vippemekanismen er låst. SÆDE Justerbar sædehøjde (gaspatronen KGASO, af metal, i sort eller krom udførelse), justerbar sædedybde. RYG Lav eller mellemhøj, ryggen kan justeres i højden. VIPPEMEKANISME Justerbar vippemodstand og låsbar vippemekanisme. POLSTRING Formpresset polyether. FODKRYDS Sort fodkryds af plast (Black Edition) (CB9) med hjul til hårde gulve (CASTNN60, sort med grå hjulstyr). Fodkryds af aluminium (CB10) i sølvgrå eller poleret udførelse (Silver, Polished og White Edition). TILVALG Nakkestøtte (NC), justerbar lændestøtte (ADLU) og justerbar rygvinkel (ADBA) kan fås som tilvalg. Gaspatrontilvalg med ekstra højde (KGAS mm og KGAS mm), i sort eller matteret krom, som kan kombineres med en fodring (FR540, sort). Hjul til bløde gulve (CASTNN60SF, sort) eller glideknapper (sort). ARMLÆN Multifunktionelle armlæn med justerbar dybde, vinkel, bredde og højde (90 mm). Armlænsplade 220 x 10 mm af blød, formpresset TPU. ENHED mm. DESIGN Johan Larsvall, Idesign

32 32 Capella KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /0515 ALLE OPLYSNINGER KAN ÆNDRES

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu åbner vi døren til noget helt nyt. Vi har taget noget godt og har gjort det endnu bedre. Entrada II er en videreudvikling af en populær kontorstol. Et

Læs mere

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroas stol har fået sit navn Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn,

Læs mere

6000 & &

6000 & & 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 Kontorstolene i 8000 serien har samme design og de fleste af de samme komponenter som stolene i 6000 sortimentet. Forskellen er vippefunktionen. 8000 har

Læs mere

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design.

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design. MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har hver kurve en mening. Hver linje et formål. Designet af Idesign og opkaldt efter en klassisk skønhed. En stol, som det er nemt at synes om med indbydende

Læs mere

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionelle og ergonomiske elevstol Xact findes i to størrelser - Xact og Xact Start. Det giver mulihed for at anvende Xact lige fra børnehaveklassen til personalerummene og

Læs mere

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER,

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, LEIA ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, OG SOM BÅDE KAN KOBLES OG STABLES. LEIA HAR ET ENKELT,

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER

OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic 400/300 1 OPLEV VELVÆRE MENS DU PRÆSTERER RH Logic, den ultimative stol i den ypperste ergonomiske klasse. Perfekt til både forebyggende og afhjælpende rygpleje. Design udfordringen Vi ved med

Læs mere

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Den bedste måde at sidde ergonomisk på er at holde kroppen i bevægelse. Plus[6] med FreeFloat vippefunktion opfordrer til bevægelse. Sædet og ryglænet bevæges

Læs mere

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNET TIL DIG

EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNET TIL DIG RH Mereo EN SKANDINAVISK SENSATION DESIGNET TIL DIG RH Mereo er en elegant kontorstol, som giver en aktiv siddestilling, hvilket forbedrer dagligdagen for den enkelte medarbejder og for arbejdspladsen

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

RBM KAMPAGNE R N I G N G FO F R DEMO

RBM KAMPAGNE R N I G N G FO F R DEMO RBM KAMPAGNE RING FOR DEMO 1 RBM 310 Vejl. Pris: 1.406,- Ø 50 mm hjul Skolestol Nylonunderstel / Nem at indstille RBM 566 Vejl. Pris: 3.309,- Free flow Trinlæs låsning God lændestøtte Vægt regulering Ø50

Læs mere

Arbejdsstole til det aktive kontor.

Arbejdsstole til det aktive kontor. Arbejdsstole til det aktive kontor. Stole baseret på individuelle, faktiske behov. Arbejdet er ikke længere et fysisk sted, men en funktion. Langt flere kontormiljøer er opbygget efter princippet om, at

Læs mere

læn dig tilbage og nyd forskellen

læn dig tilbage og nyd forskellen Savo s3 læn dig tilbage og nyd forskellen Sæt dig i en Savo S3. Juster siddehøjden og læn dig tilbage. Du mærker forskellen med det samme. Mærker hvordan stolens leddelte ryg følger din egen rygrad og

Læs mere

10 ÅRS KOMPROMISLØS ERGONOMI

10 ÅRS KOMPROMISLØS ERGONOMI RH Logic 400/300 10 ÅRS KOMPROMISLØS ERGONOMI RH Logic har en lang historie der bygger på at være bedst i sin klasse. For 10 år siden blev RH Logic udviklet og transformeret til den RH Logic vi kender

Læs mere

prisliste 2013 Vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Gældende fra

prisliste 2013 Vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Gældende fra prisliste 2013 Vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Gældende fra 01.08.2013 CASUAL Til dig, der føler dig hjemme på dit arbejde. Den afslappende er beregnet til de uformelle arbejdspladser. Med stoffer

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

Introduktion til RH Mereo

Introduktion til RH Mereo Introduktion til RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens

Læs mere

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation.

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

KONTORSTOLE. Produktguide

KONTORSTOLE. Produktguide 11_014 Produktguide KONTORSTOLE Læs mere i garantifolderne for MARKUS og VOLMAR. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at vælge den rigtige kontorstol, når du ved, hvad du har brug for. Tænk over,

Læs mere

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR 1 MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR En gennemtænkt indretning skaber stor værdi for din virksomhed. En god arbejdsplads der matcher behov og fysiske rammer skaber effektivitet

Læs mere

FLEXIBLE AND EASY TO USE

FLEXIBLE AND EASY TO USE RH Activ FLEXIBLE AND EASY TO USE Hvis du er på udkig efter en arbejdsstol, der kan tilpasses forskellige mennesker i forskellige arbejdsmiljøer, er RH Activ et naturligt valg. Vælg mellem fire forskellige

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

VELA ergonomiske stole

VELA ergonomiske stole www.vela.dk VELA ergonomiske stole Til aktivitet, arbejde og træning Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Basisstole Alle

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron - ny bade/toiletstol Heron er en af de mest funktionelle bade/toiletstole på markedet. Bag det rene og enkle design

Læs mere

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs Design: Peter Opsvik, balans Koncept Vip frem og knæl eller læn dig helt tilbage og oplev en følelse af vægtløshed Rok blidt frem og tilbage, når du er lænet

Læs mere

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse

THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse THATSIT Total støtte - ubegrænset bevægelse Design: Peter Opsvik: Koncept Skift stilling ved at placere Din krop bevæger sig i Din rygrad får perfekt Den åbne vinkel mellem dit skinneben på, foran eller

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

ET FLOT OG SMART VALG

ET FLOT OG SMART VALG SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og

Læs mere

Kontorstole. Prisliste Ergonomi i højsæde. 1 Vejl. udsalgspris ekskl. moms

Kontorstole. Prisliste Ergonomi i højsæde. 1 Vejl. udsalgspris ekskl. moms Kontorstole Prisliste 2017.1 Ergonomi i højsæde Kontorstole 1 Vejl. udsalgspris ekskl. moms INDHOLD SIDE KONTORSTOLE - MALMSTOLEN Malmstolen R4 3 Malmstol R4-24H timers 4 Malmstolen R2 5 Malmstolen 4000

Læs mere

EN TILPASSET FUNKTIONALITET

EN TILPASSET FUNKTIONALITET NANO 2 3 NANO Bordserien kan tilpasses. Og tilpasser sig dine behov. Den er en fleksibel kobling mellem den enkelte og gruppen. Fritstående eller sat sammen. Dit arbejdsbord. Min personlige arbejdsflade.

Læs mere

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city-borde er klassiske med rektangulære ben. Vi har placeret den smalleste del af benet højst oppe under pladen, hvilket giver et svævende udtryk.

Læs mere

ARBEJDSMILJØ INVENTAR OG RAMMER

ARBEJDSMILJØ INVENTAR OG RAMMER ARBEJDSMILJØ INVENTAR OG RAMMER April 2014 Fly-inn F Fritidsaktiviteter Understøttende Skærmbekendtgørelsens særlige bestemmelser De særlige bestemmelser gælder, når medarbejderen regelmæssigt og i en

Læs mere

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099

En alsidig stol. HÅG Futu 1100 mesh. Tekstil: FutuKnit mesh Night MEH099 HÅG Futu kollektion En alsidig stol Nutidens arbejdsliv er mere dynamisk end nogensinde før. Kontorlandskaber udvikler sig løbende. Evnen til at tilpasse sig forandring er nøglen til at forblive konkurrencedygtig.

Læs mere

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium

Labflex laboratoriestole. Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Labflex laboratoriestole Elegante og ergonomiske stole til dit laboratorium Ny generation af lab stole Laboratoriestol med ergonomisk design, der giver intuitiv tilpasning og komfort. KONSTANT FORANDRING

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

Et dynamisk og spændende design

Et dynamisk og spændende design HÅG Tribute Omgivet af luksus HÅG Tribute er vores mest komfortable luksusarbejdsstol til dato. Med generøs polstring og en bredere, men alligevel visuelt slank form er den designet med den moderne erhvervsleder

Læs mere

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi givet vores møbelserie Carita de fordele og forudsætninger,

Læs mere

Følg HÅG på Facebook 2

Følg HÅG på Facebook 2 THE HÅG MOVEMENT 2 Følg HÅG på Facebook Du er ikke skabt til at sidde stille. Du er derimod skabt til liv og aktivitet. Vores moderne livsstil betyder ofte lange og stillesiddende arbejdsdage på kontoret.

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

VELA Latin 100 - lab

VELA Latin 100 - lab LABORATORIE VELA Latin 100 - lab VELA Latin 100 er en laboratoriestol med en fantastisk lændestøtte. Stolen kan kommer op i netop den arbejdshøjde, som passer til dit arbejdsbord. Ergonomisk sæde, hvor

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Et bord, der med dets smarte konstruktion kan antage mange former. Til individuelt arbejde arbejde. Spontane samtaler. Planlagte møder. En forfriskende blanding af materialer

Læs mere

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber ADD-ON DRIVE C O M P A T I B L E Rea kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens

Læs mere

Produktguide KONTORSTOLE

Produktguide KONTORSTOLE Produktguide KONTORSTOLE 34_018 Læs mere i garantifolderen for MARKUS, TROLLBERGET, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, FJÄLLBERGET, JÄRVFJÄLLET og FLINTAN kontorstole. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at

Læs mere

VEJLEDENDE UDSALGSPRISLISTE 2018/19

VEJLEDENDE UDSALGSPRISLISTE 2018/19 VEJLEDENDE UDSALGSPRISLISTE 2018/19 Team 2200 Ny Strike Yderst komfortabel professionel kontorstol med synkron vippe, kan indstilles efter vægt og låses i 4 positioner. ryghøjde og sædedybde. Aluminiumspoleret

Læs mere

Arbejdsstole Egenskaber

Arbejdsstole Egenskaber Arbejdsstole Arbejdsstole Egenskaber Fordele ved at sidde på en Dynamostol Stolen er specielt designet til at give dit bækken og din ryg en oprejst position, så du ikke falder sammen som på en almindelig

Læs mere

Livskvalitet gennem uafhængighed

Livskvalitet gennem uafhængighed Livskvalitet gennem uafhængighed Farstrup og Home Care Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup og i en solid dansk savværkstradition. Siden 1960 har møbelproduktionen

Læs mere

Industristole. Stole for enhver bag

Industristole. Stole for enhver bag Stole for enhver bag 2 2010 All-Round En smart og robust taburet med bekvemt sæde i PU-skum. Velegnet til dig, der ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet. Fodkryds i nylon med dobbelt forkant,

Læs mere

HÅG Capisco & HÅG Capisco Puls. Celebrating movement

HÅG Capisco & HÅG Capisco Puls. Celebrating movement 1 HÅG Capisco & HÅG Capisco Puls Celebrating movement 2 3 Et designikon, der stadig holder fanen højt Få møbeldesign er lige så holdbare og tidløse som HÅG Capisco. 30 år efter, at stolen så dagens lys

Læs mere

VARIABLE Den originale knælestol

VARIABLE Den originale knælestol VARIABLE Den originale knælestol Design: Peter Opsvik Koncept Din krop bevæger sig i takt med stolens blive vippende bevægelse Den åbne vinkel mellem din over- og underkrop forbedrer blodomløbet Dine mave-

Læs mere

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Focus Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea Focus Rea Focus er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens faste sædeplade

Læs mere

CERTIFIKATER CERTIFIKATER IEC (ESD) EPD, ISO GREENGUARD

CERTIFIKATER CERTIFIKATER IEC (ESD) EPD, ISO GREENGUARD RH Support RH SUPPORT RH Support er en serie støttestole, der er specielt udviklet til dem, der har behov for ekstra aflastning af ryg og ben, når de arbejder stående i forskellige højder. Stolens sæde-

Læs mere

Tre Dimensioner. Ingen Kompromisser.

Tre Dimensioner. Ingen Kompromisser. Tre Dimensioner. Ingen Kompromisser. Ikke bare ergonomisk. Men tredobbelt dynamisk. Den ergonomiske Revolution. Den aktive kontorstol 3Dee er den første af sin art, og et resultat af absolut konsekvens

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

BRUGERMANUAL. VELA Latin 600/610 VARIANT: Varenr VELA Latin 600. VELA Latin 610

BRUGERMANUAL. VELA Latin 600/610 VARIANT: Varenr VELA Latin 600. VELA Latin 610 BRUGERMANUAL VELA Latin DK VARIANT: 600/610 Varenr. 105386 VELA Latin 600 VELA Latin 610 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING 3 1.1. SIKKERHED 4 1.2. REKLAMATIONSRET 4 1.3. UDPAKNING AF STOLEN 4 1.4. VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve.

Det elegante understel er fremstillet af aluminium og fås i grålakeret, sortlakeret eller poleret udgave. Hjul findes til både hårde og bløde gulve. RH Extend RH Extend er lige så brugervenlig, som den er ergonomisk og slidstærk. Derfor passer den perfekt til receptioner, uddannelsesmiljøer og kontorarbejde. Eftersom RH Extend er nem at indstille og

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol

Ståstøttestole PHE Klippestol Egholm Skind ApS v/ Jette Egholm Prisliste 2018 Egholm ergonomiske stole, produceret i Hedensted. Stolene kan prøves, ses og mærkes, i vores showroom i Hedensted. Der er 14 dages fuld returret, på standard

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ER EN FLEKSIBEL WORK- BENCH, SOM DELES AF GRUPPEN. OG TILPASSES AF INDIVIDET. AFBALANCERET LYDNIVEAU OG DIT EGET RUM Polaris giver, sammen med forskellige varianter

Læs mere

Lændestøtten indstilles med en pumpe, som fylder puden i lænden med luft, hvilket giver ekstra støtte.

Lændestøtten indstilles med en pumpe, som fylder puden i lænden med luft, hvilket giver ekstra støtte. RH Logic RH Logic er en serie stole til den, der sidder meget i sit arbejde. Derfor er den helt igennem designet ud fra 2PP, vores filosofi om betydningen af at bevæge sig, når man sidder, for at klare

Læs mere

Lændepumpen fyldes med luft og giver ekstra støtte til både lænden og til hele ryggen.

Lændepumpen fyldes med luft og giver ekstra støtte til både lænden og til hele ryggen. RH Logic 400/300 The RH Logic 400/300 er en af vores mest populære stoleserier. Dels på grund af dens ergonomi og komfort, dels takket være den lange levetid. RH Logic 400 har høj ryg, og RH Logic 300

Læs mere

Tre Dimensioner. Nul Kompromiser.

Tre Dimensioner. Nul Kompromiser. Tre Dimensioner. Nul Kompromiser. Ikke kun ensidigt ergonomisk. Men også tredobbelt dynamisk. Den Ergonomiske Revolution. Den aktive kontorstol 3Dee er den første af sin art, og et resultat af absolut

Læs mere

Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk

Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk Hvile-& Otiumstole fra SeniorStolen.dk SeniorStolen.dk leverer Hvile-/otiumstole med alle tænkelige muligheder. SeniorStolen.dk har Danmarks største udvalg af hvile- og otiumstole. Se det kæmpe store program

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad.

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad. Sid dig i form. Det Geniale er det Radikale. gør dig glad. Selv ved første øjekast kan man se forskellen mellem en og en traditionel kontorstol: Det radikale design gør op med alle de konventionelle komfort

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

SKABENDE KOMBINATIONER

SKABENDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader og på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes

Læs mere

PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ

PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ November 2013 Fly-inn F Fritidsaktiviteter Understøttende Skærmbekendtgørelsens særlige bestemmelser De særlige bestemmelser gælder, når medarbejderen

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

Ryglænets højde indstilles med et enkelt knaptryk.

Ryglænets højde indstilles med et enkelt knaptryk. rh activ RH Activ er én af vores basismodeller. Men det betyder ikke, at vi har ligget på den lade side. RH Activ er en helt igennem ergonomisk og yderst fleksibel stol, der er nem at benytte og indstille.

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad.

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad. Sid dig i form. Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad. Selv ved første øjekast kan man se forskellen mellem en swopper og en traditionel kontorstol: Det radikale design gør op med alle de konventionelle

Læs mere

Industristole. Stole for enhver bag

Industristole. Stole for enhver bag Stole for enhver bag 2 2010 All-Round En smart og robust taburet med bekvemt sæde i PU-skum. Velegnet til dig, der ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet. Fodkryds i nylon med dobbelt forkant,

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

DET MULTIFUNKTIONELLE BORD

DET MULTIFUNKTIONELLE BORD NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS Bordserien Nexus indgår som en naturlig del af sammenhængen. En fleksibel kobling mellem den enkelte og gruppen. Fritstående eller sat sammen. Dit arbejdsbord. Min personlige

Læs mere

Produktguide KONTORSTOLE

Produktguide KONTORSTOLE Produktguide KONTORSTOLE 09_016 Læs mere i garantifolderne for MARKUS og VOLMAR. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at vælge den rigtige kontorstol, når du ved, hvad du har brug for. Tænk over,

Læs mere

Blue Wave toilet- og brusestol

Blue Wave toilet- og brusestol Blue Wave toilet- og brusestol Behagelig, kompakt og alsidig Blue Wave toiletsystem er en stor hjælp for både hjælper og bruger Blue Wave Toiletsystem fungerer på tre måder: Som toiletsæde Som toiletstol

Læs mere

Ståstøttestole PHE Klippestol

Ståstøttestole PHE Klippestol Prisliste 2018 Stole kan bestilles i webshoppen www.egholmstole.dk Stole i høj kvalitet og ægte læder, mm. andet ønskes. Alle stole fås i 6 forskellige højder, og med forskellige hjul. Stol Navn og beskrivelse

Læs mere

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R CARITA SIDDEMøBLER 2 Carita Siddemøbler Carita Siddemøbler 3 CARITA Siddemøbler Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Vi har derfor givet vores møbelserie Carita de

Læs mere

ergotec-office.dk Ergonomi, individuel tilpasning og service... www.ergotec-office.dk mail@ergotec.dk Sjælland

ergotec-office.dk Ergonomi, individuel tilpasning og service... www.ergotec-office.dk mail@ergotec.dk Sjælland Kontorstol e ergotec-office.dk Ergonomi, individuel tilpasning og service... dette er nøgleord når du køber en stol hos Ergotec Vi har leveret ergonomiske stole til danske virksomheder gennem mere end

Læs mere

Fællesnævneren for begge produktkategorier er ergonomi og aktiv siddestilling og naturligvis VELAs velkendte høje kvalitetsniveau.

Fællesnævneren for begge produktkategorier er ergonomi og aktiv siddestilling og naturligvis VELAs velkendte høje kvalitetsniveau. P L A D S T I L U A F H Æ N G I G H E D A k t i v s i d d e s t i l l i n g m e d e r g o n o m i e n i h ø j s æ d e t VELA Salsa er designet til brug i hjemmet eller på kontoret, mens VELA Samba er designet

Læs mere

CBV-KORT CHARACTERISTICS - BENEFITS - VALUES

CBV-KORT CHARACTERISTICS - BENEFITS - VALUES CBV-KORT CHARACTERISTICS - BENEFITS - VALUES RH KONCEPT Omfattende brug af gode materialer såsom genanvendt polypropylen og aluminium Lav vægt, lavt CO 2 forbrug At tage sig af miljøet - for både RH og

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

samt med ekstra komfortabel sædehynde. Logic 400/300 er nem at indstille og omstille, og justeringsgrebene

samt med ekstra komfortabel sædehynde. Logic 400/300 er nem at indstille og omstille, og justeringsgrebene RH Logic 400/300 RH Logic 400/300 er en af vores mest populære stoleserier. Dels på grund af dens ergonomi og komfort, dels takket være den lange levetid. RH Logic 400 har høj ryg, og RH Logic 300 en lavere

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Sammen skaber vi værdi. Netop når vi mødes, opstår der nye tanker, der kan skabe noget unikt. Multicom er bordserien med løsninger, der fremmer kreativitet og dialog. Navnet

Læs mere

Azalea familie. Èn stor familie

Azalea familie. Èn stor familie Èn stor familie Azalea familie Rea Azalea familien Invacare komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram, der er

Læs mere

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Badetoiletstol med hjul En stærk badetoiletstol med hjul specielt udviklet til bariatriske brugere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering Indholdsfortegnelse Udgave 1 2009 06 01 DK1301-1 Værktøj 2:1 Fodstøtte 8:1 Montering af ryg 2:2 Justerbar fodstøtte 8:2 Sæde justering 3:1 Delt fodstøtte, justerbar 8:3 Hofte-vinkel justering 4:1 Lægstøtte

Læs mere

Pernille Stæhr. Tlf. 29 45 65 14. pernille@ergoconcept.dk

Pernille Stæhr. Tlf. 29 45 65 14. pernille@ergoconcept.dk Pernille Stæhr. Tlf. 29 45 65 14. pernille@ergoconcept.dk ERGO CONCEPT Ergo Concept ApS er en ny spiller i møbelbranchen, mens kvinden bag er en gammel kending med mange års erfaring. Vi yder en service

Læs mere

TILLÆG PRISER. design at work OKTOBER DKK vejl. brutto excl. moms ab lager Aalborg

TILLÆG PRISER. design at work OKTOBER DKK vejl. brutto excl. moms ab lager Aalborg TILLÆG PRISER OKTOBER 2017 DKK vejl. brutto excl. moms ab lager Aalborg design at work design at work TILLÆG PRISLISTE 2017 BORDE SIDE 3 Sam loungebord s. 4 Sam konferencebord s. 4 SIDDEMØBLER SIDE 4-11

Læs mere

gratis! Vi har handlet med ergonomiske produkter til arbejdspladsen i over 20 år...

gratis! Vi har handlet med ergonomiske produkter til arbejdspladsen i over 20 år... INDHOLD Ergonomi 4 Kontorstole 6 Støttestole 9 Stof og farver 10 Byg din egen stol 12 Medicinal, laboratorier og fødevareindustri 15 Metalindustri 19 Montage 21 Prøvestole 14 dage gratis! Du kan prøve

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere