Bestemmelser for Sylvest VVS A/S naturgas-service, samt kontrakt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestemmelser for Sylvest VVS A/S naturgas-service, samt kontrakt."

Transkript

1 Bestemmelser for Sylvest VVS A/S naturgas-service, samt kontrakt. 1. OM SERVICEBETINGELSERNE Disse servicebetingelser gælder for naturgasinstallationer med en gaskedel eller gasblæseluftbrænder med en maksimal effekt på 60 kw. For gasblæseluftbrændere skal anlægget være opbygget som enheder med kedel, varmtvandsbeholder og tilhørende standardkomponenter i samme kabinet eller placeret i samme rum. 2. OM SERVICEEFTERSYNET Et serviceeftersyn omfatter kontrol, justering og rensning af gaskedlens komponenter (se pkt. 3). Eftersynet kan også omfatte udskiftning af slidte/defekte komponenter for at forebygge driftsstop eller driftsforstyrrelser. Selve komponenterne er ikke dækket af aftalen, jf. pkt. 5. Serviceeftersynet udføres inden for normal arbejdstid og inden for de første 2 måneder, efter at aftalen er trådt i kraft. Eftersynet omfatter følgende: generel vurdering af gasinstallationen og gaskedlens tilstand eftersyn ifølge gaskedlens vedligeholdelsesvejledning, afprøvning af gasinstallationens tæthed afprøvning af gaskedlens sikkerheds- og driftsfunktioner forbrændingsanalyse og evt. indregulering af brænder inspektion og afprøvning af frisklufttilførsel inspektion, afprøvning og rensning af aftræk kontrol af trykekspansionsbeholder rensning og justering af kedel/brænder rensning af snavssamler, hvis afspærringsventiler er monteret udbedring af fejl på komponenter der er omfattet af aftalen, jf. pkt. 3 udarbejdelse af servicerapport 3. DET DÆKKER SERVICEAFTALEN En serviceaftale er en aftale om, at gaskedlen bliver efterset med faste intervaller. Serviceintervallerne beror dels på lovkrav, dels på kedelleverandørernes anbefalinger og dels på egne erfaringer. Aftaleperioden for en serviceaftale er et eller flere år afhængig af den valgte aftaletype. Serviceaftaler tilbydes med og uden servicetilkald.

2 3A. Serviceaftaler uden tilkald dækker: Arbejdsløn og kørsel i forbindelse med udførelse af et serviceeftersyn Et serviceeftersyn jf. pkt. 2, hvori indgår følgende: alle komponenter og rør indenfor gaskedlens kabinet (dog ikke varmtvandsbeholder, se pkt. 5). Hvis følgende komponenter er placeret udenfor kedlens kabinet, er de ligeledes omfattet af eftersynet: trevejsventil og snavssamler sikkerhedsventil og standardpumpe til varmeanlægget aftrækssikring driftstermostat varmtvandsbeholderens termostat klimastyring og automatik (som standardkomponent) komponenter, der normalt er placeret indenfor kabinettet, men er flyttet udenfor og er placeret i opstillingsrummet. 3B. Serviceaftaler med tilkald dækker: Det samme som serviceaftale uden tilkald Arbejdsløn og kørsel i forbindelse med tilkald, når årsagen til driftsstop eller driftsforstyrrelse er dækket af serviceaftalen (se pkt. 5, hvilke situationer aftalen ikke dækker) Arbejdsløn ved udskiftning af defekte reservedele og justering/rensning af komponenter, der er dækket af aftalen i henhold til pkt. 3A. 4. FORBEHOLD Sylvest VVS A/S forbeholder sig retten til at afvise tilmeldinger på visse gaskedler, eller stille krav om tillægspris, hvis det ved første besøg konstateres, at anlæggets tilstand er dårlig eller opbygningen af anlægget er så kompliceret, at det giver øget tidsforbrug ved servicearbejdet. Sylvest VVS A/S kan kræve, at en serviceaftale ændres til en anden aftaletype, hvis det konstateres, at gaskedlen ikke kan serviceres tilfredsstillende og/eller sikkerhedsmæssigt forsvarligt under den indgåede aftale Sylvest VVS A/S skal kunne udskifte komponenter uden at ændre eller ombygge den eksisterende installation og uden at anvende ekstra montør til opgaven Sylvest VVS A/S er ikke ansvarlig for at fremskaffe og levere reservedele, komponenter, automatik og andet udstyr, men vil i videst muligt omfang forsøge at anvise løsningsmuligheder Der kan ikke monteres reservedele og komponenter, som ikke er leveret eller bestilt af Sylvest VVS A/S Sylvest VVS A/S kan forlange, at mangler ved gasinstallationen, varmeanlægget eller varmtvandsbeholderen afhjælpes, når disse er årsag til ustabil drift Sylvest VVS A/S kan forlange, at der monteres afspærringsventiler, hvor særligt tidskrævende aftapnings-/udluftningsforhold gør sig gældende

3 5. SERVICEAFTALEN DÆKKER IKKE Følgende ydelser og situationer er ikke dækket af serviceaftalen og skal betales særskilt: forbrug af reservedele og komponenter af enhver art udskiftning af støbte kedelblokke/varmevekslere samt ekspansionsbeholdere udsyring/højtryksrensning af kedlens varmeveksler/kedelblok udsyring/rensning/udskiftning af varmtvandsbeholder uanset placering indenfor eller udenfor kabinet udskiftning og kontrol af anode i varmtvandsbeholder udskiftning af sikkerhedsventil til varmtvandsbeholder udskiftning/rensning af rør, haner og flexslanger. udskiftning af shuntventil og brugsvandspumpe etablering af inspektions- og rensemulighed hel eller delvis udskiftning eller reparation af aftrækssystem kontrol, udskiftning og fejlfinding på komponenter eller reguleringssystemer, der er monteret særskilt til drift af solvarmeanlæg eller andre kombinationsanlæg demontering af skabe, hylder, rør o.lign. for adgang til gaskedlen tilkald til vandpåfyldning, åbning for gassen, strømsvigt samt fejlbetjening af kedelanlæg og automatik/klimastyring ombygning af automatik/klimastyring, omplacering af følere samt indgreb i fast elinstallation gentagne tilkald til defekte komponenter, der ikke ønskes udskiftet fejl og mangler i varmeanlægget og på ukurante komponenter/reservedele særligt omfattende servicearbejde ved første besøg, som medfører et tidsforbrug på over 2 timer tilkald til driftsstop eller driftsforstyrrelser, hvor kunden har været årsag til, at serviceeftersynet ikke er blevet udført fejl der er forårsaget af hærværk, brand, frost- og vandskade, lynnedslag, elinstallationen eller uautoriserede personer gentagne tilkald, der skyldes snavs, ilt og gennemstrømningsproblemer i varmeanlægget, fejlagtig dimensionering af varmeanlæg og ekspansionssystem 6. SERVICETILKALD Tilkaldet skal ske til Sylvest VVS A/S på telefon eller Ved akut varmebehov kan der forventes hjælp på adressen inden for 2 timer, med mindre andet er aftalt. I et vist omfang vil driftstoppet blive søgt afhjulpet ved vejledning pr. telefon. Ved driftsstop af omfattende karakter vil Sylvest VVS A/S tilstræbe at opretholde varmeforsyningen ved midlertidige foranstaltninger og eventuelt ved brug af alternativ energiforsyning Ved manglende varmt brugsvand kan der forventes hjælp på adressen på hverdage inden for almindelig arbejdstid.

4 Tilkaldsperioder Fyringssæson: 1. oktober til 30. april fra kl til kl alle ugens dage. Sommerperiode: 1. maj til 30. september på hverdage. Mandag til torsdag fra kl til kl Fredag fra kl til kl Aftalen dækker ikke tilkald på Store Bededag, 1. maj Kristi Himmelfartsdag, den efterfølgende fredag, 2. Pinsedag samt Grundlovsdag. 7. BETALING Betaling for serviceaftalen opkræves efter første besøg i abonnementsperioden. Ved tegning af abonnement B2, opkræves hele beløbet efter første besøg i abonnementsperioden. Betalingen omfatter et hovedeftersyn og dækning til udkald. Betaling for eventuelle reservedele opkræves normalt på den førstkommende afregning, efter at reparationen har fundet sted. Ved aftalens opsigelse eller ophør vil Sylvest VVS A/S opkræve eventuelt skyldigt restbeløb for eftersyn og tilkaldsdækning, jf. punkt 9 og 11. Ligeledes opkræves eventuelle skyldige beløb for reservedele, komponenter og arbejdsløn, der ikke er omfattet af aftalen. 8. IKRAFTTRÆDELSE OG FORTRYDELSESRET Aftalen træder i kraft den dato, der fremgår af den tilsendte serviceaftale og fornys automatisk med en periode ad gangen, medmindre den opsiges i overensstemmelse med pkt. 9 eller ophører i henhold til pkt. 11. Der er en fortrydelsesret på 14 dage fra modtagelsen af serviceaftalen. Ønskes fortrydelsesretten benyttet, skal dette meddeles til Sylvest VVS A/S inden for de 14 dage. 9. OPSIGELSE Aftalen kan skriftligt opsiges af begge parter med 8 dages varsel. Ved opsigelse skal eventuelle skyldige beløb indbetales til Sylvest VVS A/S jf. pkt FRAFLYTNING/EJERSKIFTE Ved ejerskifte indtræder den nye ejer normalt i serviceaftalens rettigheder og forpligtelser. Ejendommens ejer er forpligtet til at give den nye ejer meddelelse om dette. Ønsker den nye ejer ikke at overtage serviceaftalen, er den tidligere ejer forpligtet til at indbetale et eventuelt skyldigt beløb for serviceaftalen til Sylvest VVS A/S. Reservedele og ydelser uden for serviceaftalen forbrugt inden ejerskiftet, skal betales af tidligere ejer.

5 11. KEDELUDSKIFTNING Ved kedeludskiftning ophører serviceaftalen. Ved ophør skal eventuelle skyldige beløb indbetales til Sylvest VVS A/S jf. pkt ÆNDRING AF PRISER OG BETINGELSER Servicepriserne kan ændres én gang årligt pr. 1. juli. Servicebetingelserne kan ændres ved skriftlig meddelelse herom senest 30 dage, før de træder i kraft. 13. REKLAMATION Ved aftaler uden tilkald ydes der 30 dages reklamationsret på ydelser, der kan henføres til serviceeftersynet. Indsigelse mod opkrævede ydelser skal ske til Sylvest VVS A/S senest 14 dage efter fakturaens datering. 14. UDSKIFTEDE RESERVEDELE Defekte reservedele efterlades på adressen, og Sylvest VVS A/S anbefaler, at de opbevares, indtil afregningen har fundet sted. Første abonnementsperiode: Første hovedeftersyn: Gasfyr fabrikat og type: Installationsår: Det valgte abonnement bedes understreget: Pris incl. moms Pr. 1/ Hovedeftersyn hvert år, uden tilkald A Hovedeftersyn hvert år, med tilkald B1 Hovedeftersyn hvert 2. år, med tilkald B2 kr pr. år kr pr. år kr pr. år Dato Dato Abonnent Sylvest VVS A/S Skriv venligst mail-adresse med blokbogstaver:

Service aftale (indgået med ovenstående)

Service aftale (indgået med ovenstående) Navn Adresse By og post nummer Service aftale (indgået med ovenstående) Følgende er gældende for en serviceaftale indgået mellem Aladdin Naturgas & VVS og private kunder. 1. OM SERVICEBETINGELSERNE Disse

Læs mere

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen Almindelige betingelser for Agas gas- & vvs service Abonnement B. Disse servicebetingelser

Læs mere

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen.

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen. Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- og vvs service og ejendommen. Almindelige betingelser for Agas gas- & vvs service Fjernvarme service. Disse servicebetingelser

Læs mere

Mølbak. VVS & Gasteknik A/S. Naturgasservice

Mølbak. VVS & Gasteknik A/S. Naturgasservice Mølbak VVS & Gasteknik A/S Naturgasservice Få et serviceabonnement til dit gasfyr Med et serviceabonnement hos Mølbak VVS & Gasteknik får du et regelmæssigt hovedeftersyn af dit gasfyr, der sikrer, at

Læs mere

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- & vvs service og ejendommen.

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- & vvs service og ejendommen. Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- & vvs service og ejendommen. Almindelige betingelser for Agas gas- & vvs service varmepumpe service. Disse almindelige

Læs mere

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- & vvs service og ejendommen.

Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- & vvs service og ejendommen. Service aftale Følgende er gældende for en serviceaftale Indgået mellem Agas gas- & vvs service og ejendommen. Almindelige betingelser for Agas gas- & vvs service solvarme service. Disse almindelige betingelser

Læs mere

FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE

FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE FJERNVARMESERVICE DONG ENERGY S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF FJERNVARMESERVICE 16. april 2015 Produktbeskrivelse for Fjernvarmeservice Serviceaftalens omfang Serviceaftalen gælder for installationer

Læs mere

VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT. Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser

VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT. Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser . Vores erfaring - din tryghed. Serviceår 1. april 2016-31.

Læs mere

NATURGASSERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF NATURGASSERVICE

NATURGASSERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF NATURGASSERVICE NATURGASSERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF NATURGASSERVICE 16. april 2015 DONG Energy s Almindelige leveringsbetingelser for Naturgasservice Disse almindelige betingelser udgør

Læs mere

Naturgasservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice. Ørsted 1. Gældende fra den 25. maj 2018

Naturgasservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice. Ørsted 1. Gældende fra den 25. maj 2018 Naturgasservice Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice Gældende fra den 25. maj 2018 Ørsted 1 Ørsteds Almindelige leveringsbetingelser for Naturgasservice Disse almindelige betingelser

Læs mere

Naturgasservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice. 1. oktober Ørsted 1

Naturgasservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice. 1. oktober Ørsted 1 Naturgasservice Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice 1. oktober 2019 Ørsted 1 Ørsteds Almindelige leveringsbetingelser for Naturgasservice Disse almindelige betingelser udgør

Læs mere

Oliefyrservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af oliefyrservice. 6. november Ørsted 1

Oliefyrservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af oliefyrservice. 6. november Ørsted 1 Oliefyrservice s almindelige betingelser for levering af oliefyrservice 6. november 2017 1 s Almindelige leveringsbetingelser for Oliefyrsservice kontrol af forbrænding kontrol af kedelanlæggets styring

Læs mere

Naturgasservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice. 6. november Ørsted 1

Naturgasservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af naturgasservice. 6. november Ørsted 1 Naturgasservice s almindelige betingelser for levering af naturgasservice 6. november 2017 1 s Almindelige leveringsbetingelser for Naturgasservice Disse almindelige betingelser udgør en integreret del

Læs mere

Oliefyrservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af oliefyrservice. 25. maj Ørsted 1

Oliefyrservice. Ørsteds almindelige betingelser for levering af oliefyrservice. 25. maj Ørsted 1 Oliefyrservice Ørsteds almindelige betingelser for levering af oliefyrservice 25. maj 2018 Ørsted 1 Ørsteds Almindelige leveringsbetingelser for Oliefyrsservice Disse almindelige betingelser udgør en integreret

Læs mere

Fjernvarmeservice Ørsted

Fjernvarmeservice Ørsted Fjernvarmeservice Ørsteds almindelige betingelser for levering af fjernvarmeservice 25. maj 2018 Ørsted 1 Produktbeskrivelse for Fjernvarmeservice Serviceaftalens omfang Serviceaftalen gælder for installationer

Læs mere

Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn. Tryghed... VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT. udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser

Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn. Tryghed... VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT. udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser VØLUND TRYGHEDSABONNEMENT Tryghed... Få det lovpligtige* årlige varmepumpeeftersyn udført af fagfolk! *Læs mere under Almindelige betingelser . Vores erfaring. - din tryghed Serviceår 1. april 2016-31.

Læs mere

OLIEFYRSERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF OLIEFYRSERVICE

OLIEFYRSERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF OLIEFYRSERVICE OLIEFYRSERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF OLIEFYRSERVICE 16. april 2015 DONG Energy s Almindelige leveringsbetingelser for Oliefyrsservice Disse almindelige betingelser udgør

Læs mere

Forsikringsbetingelser Gul Strøm Gasfyrforsikring

Forsikringsbetingelser Gul Strøm Gasfyrforsikring 1. Parterne Forsikringsgiver: Forsikringsselskabet er AmTrust International Underwriters DAC, 40 Westland Row, Dublin 2, Irland. Forsikringstager: Gul Strøm A/S, der har indgået en gruppeforsikringsaftale

Læs mere

Kørsel og arbejdsløn Servicepakke 1 dækker omkostninger til kørsel og arbejdsløn i forbindelse med servicearbejde i ovennævnte tidsrum.

Kørsel og arbejdsløn Servicepakke 1 dækker omkostninger til kørsel og arbejdsløn i forbindelse med servicearbejde i ovennævnte tidsrum. 1.3 Salgs- og leveringsbetingelser for teknisk service Version 2015.1 1. Anvendelse Nærværende betingelser (herefter benævnt Servicebetingelserne ) gælder for alle leverancer under serviceaftalen (herefter

Læs mere

Sikkerhedsstyrelsen og BAXI A/S har haft rettet henvendelse til klageren henholdsvis den 10. og 11. januar 2005.

Sikkerhedsstyrelsen og BAXI A/S har haft rettet henvendelse til klageren henholdsvis den 10. og 11. januar 2005. 2 SAGSFREMSTILLING Perioden, der klages over: 23.-25. januar 2005. Påklaget beløb: 7.135,95 kr. Klagen indbragt for det indklagede energiselskab den: 24. marts 2005. Energiselskabet truffet afgørelse i

Læs mere

Solvarmeanlæg: Aftalegrundlag og servicekontrakt

Solvarmeanlæg: Aftalegrundlag og servicekontrakt 1 Side 1/1 Solvarmeanlæg: Aftalegrundlag og servicekontrakt For at sikre det bedst mulige resultat i forbindelse med, at en boligejer skal have installeret et solvarmeanlæg er det vigtigt, at kunden og

Læs mere

VARMEPUMPESERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF VARMEPUMPESERVICE

VARMEPUMPESERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF VARMEPUMPESERVICE VARMEPUMPESERVICE DONG ENERGY'S ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF VARMEPUMPESERVICE 16. april 2015 DONG Energy s leveringsbetingelser for Varmepumpeservice Disse leveringsbetingelser udgør en integreret

Læs mere

Biovarmeanlæg: (træpillefyr m.m.)

Biovarmeanlæg: (træpillefyr m.m.) 1 Side 1/1 Biovarmeanlæg: (træpillefyr m.m.) Aftalegrundlag og servicekontrakt For at sikre det bedst mulige resultat i forbindelse med, at en boligejer skal have installeret et biovarmeanlæg er det vigtigt,

Læs mere

Klagen indbragt for det indklagede energiselskab den: 24. marts 2005.

Klagen indbragt for det indklagede energiselskab den: 24. marts 2005. ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0201-0007 /GF Klager: Indklaget energiselskab: NN 2980 Kokkedal HNG - Hovedstadens Naturgas I/S Gladsaxe Ringvej 11 2860 Søborg CVR 8856 8818 Nyropsgade 30 1780 København V

Læs mere

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6 Kontraktbilag 8 SERVICEAFTALE vedrørende support og service til hardware til præhospitale køretøjer (ambulancer, akutlægebiler m.v.) til ]Region Midtjylland] [Region Nordjylland] [Region Syddanmark] ]

Læs mere

Aftale om tilslutningsanlæg

Aftale om tilslutningsanlæg Aftale om tilslutningsanlæg Der indgås hermed aftale om tilslutningsanlæg mellem Næstved Varmeværk, CVR nr. 69995713, (i det følgende betegnet NVV) og ejer af ejendommen, beliggende: Adr: Næstved forbrugernr.:

Læs mere

A-8 Drift og vedligeholdelse

A-8 Drift og vedligeholdelse A-8 Drift og vedligeholdelse A-8: Drift og vedligeholdelse 8. DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE 8.1. Generelt 8.1.1. Brugeren (ejeren) er ansvarlig for den korrekte drift og vedligeholdelse af installationen og

Læs mere

VARME C.2.1 Tjekliste - Gasfyrede kedelcentraler i etageboliger 1/6

VARME C.2.1 Tjekliste - Gasfyrede kedelcentraler i etageboliger 1/6 VARME C.2.1 Tjekliste - Gasfyrede kedelcentraler i etageboliger 1/6 Ejeren (brugeren) af enhver gasinstallation er ansvarlig for, at der bliver udarbejdet en drifts- og vedligeholdelsesplan (D&V-plan)

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Lejekontrakt mellem. Gentofte Fjernvarme. 2920 Charlottenlund

Lejekontrakt mellem. Gentofte Fjernvarme. 2920 Charlottenlund Lejekontrakt mellem Gentofte Fjernvarme og 2920 Charlottenlund Indhold 1. Installation og drift af fjernvarmeunit... 3 2. Adgang til lokaler... 5 3. Betaling... 5 4. Ejerskab til fjernvarmeunit... 5 5.

Læs mere

KONTRAKTBESTEMMELSER - B-Kontrakt Laser skannings mikroskop systemer

KONTRAKTBESTEMMELSER - B-Kontrakt Laser skannings mikroskop systemer KONTRAKTBESTEMMELSER - B-Kontrakt Laser skannings mikroskop systemer 1. Kontraktbeskrivelse Nærværende bestemmelser danner basis for oprettelse af service kontrakt med Brock & Michelsen A/S (herefter kaldet

Læs mere

Vores fælles gaskunder har krav på kyndig råd og vejledning, så de trygt kan fortsætte med at bruge gas.

Vores fælles gaskunder har krav på kyndig råd og vejledning, så de trygt kan fortsætte med at bruge gas. marts 2012 God rådgivning hører med til god service Tilsyn finder kun få fejl hos servicefirmaer Tilfredsstillende sikkerhedsniveau i 2011 Indberettede uheld, ulykker og farlige hændelser Gastekniske dage

Læs mere

Indregulering af gasblæseluftbrændere

Indregulering af gasblæseluftbrændere Indregulering af gasblæseluftbrændere Gasblæseluftbrændere Kippunktmetoden. 7000 Weishaupt G5, CO-emission korrigeret til 0%-vol. O 2 fuld last CO [ppm] 6000 5000 4000 3000 2000 1000 co 0 0 2 4 6 8 10

Læs mere

Lejekontrakt mellem. Gentofte Fjernvarme. 2920 Charlottenlund

Lejekontrakt mellem. Gentofte Fjernvarme. 2920 Charlottenlund Lejekontrakt mellem Gentofte Fjernvarme og 2920 Charlottenlund Indhold 1. Installation og drift af fjernvarmeunit... 3 2. Adgang til lokaler...45 3. Betaling... 5 4. Ejerskab til fjernvarmeunit... 5 5.

Læs mere

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement vedrørende sporing af tracker igennem TrackMe's sporingssystem, det tilhørende

Læs mere

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned.

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Varmepumpeservice Ørsted

Varmepumpeservice Ørsted Varmepumpeservice Ørsteds almindelige betingelser for levering af varmepumpeservice Gældende fra den 25. maj 2018 Ørsted 1 Ørsteds leveringsbetingelser for Varmepumpeservice Disse leveringsbetingelser

Læs mere

Beretta 525KT Green-line BRUGERVEJLEDNING

Beretta 525KT Green-line BRUGERVEJLEDNING Beretta 525KT Green-line BRUGERVEJLEDNING 1 Indholdsfortegnelse GENERELT... 4 LÆR 525KT GREEN-LINE AT KENDE... 5 DRIFTVÆLGERKNAPPEN... 5 DISPLAY... 6 OPSTART... 7 INDSTILLING AF DRIFT-TERMOSTAT... 9 INDSTILLING

Læs mere

Serviceaftale - Vi har anlæg for service og samarbejde!

Serviceaftale - Vi har anlæg for service og samarbejde! Serviceaftale Modulopbygget aftale på automatik - for varme, ventilation, køl, CTS systemer Anlægsadresse: Kunde: for dominus for kunde dato dato Side 1 af 17 Service omfang xxxxxxx Serviceaftalen omfatter:

Læs mere

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr Side 1 Denne aftale er gældende for indgåelse af aftaler om etablering og benyttelse af EWII Bredbånds fibernet til erhverv i EWII Bredbånds forsyningsområde. Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Abonnement Campingvogn

Abonnement Campingvogn Abonnementsbetingelser Abonnement Campingvogn Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Abonnementet dækker efter de danske betingelser på

Læs mere

MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG

MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG SERVICEAFDELING MONTAGE, INSTALLATION & SERVICE -ALTID DET INDLYSENDE VALG WWW.JET-DOMEX.DK DIN FORETRUKNE LØSNING INDEN FOR OVENLYS, BRANDVENTILATION OG SERVICE Vi producerer og leverer alle former for

Læs mere

Abonnement: EL Knallert / EL Scooter

Abonnement: EL Knallert / EL Scooter Abonnementsbetingelser Abonnement: EL Knallert / EL Scooter Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark, med undtagelse af Færøerne og Grønland. Der er ingen udlandsdækning. Abonnementet

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. TrackMe GPS + GSM forsikringsabonnement aftale med alarmcentralovervågning. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Erhverv Kombi 2 (+6M)

Erhverv Kombi 2 (+6M) Abonnementsbetingelser Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Der er ingen udlandsdækning. Abonnementet dækker efter de danske betingelser

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

TRYGHED I BILBUDGETTET

TRYGHED I BILBUDGETTET TRYGHEDSAFTALE Slut med værkstedsregninger! TRYGHED I BILBUDGETTET Hos Karvil Biler har du som kunde mulighed for at tegne en tryghedsaftale, som er vores serviceaftale, der sikrer dig at du ikke møder

Læs mere

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX Lejekontrakt Pilleovn til beboelsesejendom Udlejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CVR-nr.: Lejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CPR-nr.: de nedenfor nævnte effekter: Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

September 2012. Vedligeholdelse og reparation. Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Side 1 af 6. (Hvad gør man når noget går i stykker?

September 2012. Vedligeholdelse og reparation. Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Side 1 af 6. (Hvad gør man når noget går i stykker? Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Side 1 af 6 Vedligeholdelse og reparation (Hvad gør man når noget går i stykker?) September 2012 Baxi gasfyr og det øvrige varmesystem Nilan VGU (varmt brugsvand) Kloakker

Læs mere

Betjeningsvejledning. Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24. Til ejeren

Betjeningsvejledning. Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24. Til ejeren Betjeningsvejledning Gaskedel Milton SmartLine HR 24 Milton SmartLine Combi HR 24 Til ejeren Vigtige generelle tips Gaskedlen må kun bruges i henhold til formålet, og betjeningsvejledningen skal overholdes

Læs mere

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser Indholdsfortegnelse 1. ens parter 1 2. Indledende bestemmelser 1 3. Beskrivelse af det lejede 1 4. Lejemålets anvendelse 2 5. Lejemålets overtagelse og ikrafttræden

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

Abonnement Erhvervstrailer

Abonnement Erhvervstrailer Abonnementsbetingelser Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Der er ingen udlandsdækning. Abonnementet dækker efter de danske betingelser

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

Eftersyn og vedligeholdelse af gasforbrugende apparater

Eftersyn og vedligeholdelse af gasforbrugende apparater Gasreglementets afsnit A Bilag 16A Juni 1991 Eftersyn og vedligeholdelse af gasforbrugende apparater 197 Bilag 16A Eftersyn og vedligeholdelse af gasforbrugende apparater SERVICE PÅ GASFORBRUGENDE APPARATER

Læs mere

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153

Betingelser. Sælgeransvarsforsikring. Nr. 5153 Betingelser Sælgeransvarsforsikring Sælgeransvarsforsikring Nr 5153 5153 Sælgeransvar Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 1 Sælgeransvarsforsikring 1 Hvem er dækket 4 2 Ved skade 4 3 Anden forsikring 4 4

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Vedligeholdelse og reparation. November 2013

Vedligeholdelse og reparation. November 2013 Andelsboligforeningen Rørmosen 1 Side 1 af 6 Vedligeholdelse og reparation (Hvad gør man når noget går i stykker?) November 2013 1. Generelt om vedligeholdelse 2. Baxi gasfyr og den øvrige del af varmesystemet

Læs mere

Servicetilbud. til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr.

Servicetilbud. til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr. Servicetilbud til husejere der har fjernvarme, gasfyr eller oliefyr. Hvem er Petrowsky A /S? Petrowsky A /S er en velfunderet og moderne installationsvirksomhed, der skaber inspirerende løsninger i samarbejde

Læs mere

A-7 Afprøvning og ibrugtagning

A-7 Afprøvning og ibrugtagning A-7 Afprøvning og ibrugtagning A-7: Afprøvning og ibrugtagning 7. AFPRØVNING OG IBRUGTAGNING 7.1. Generelle bestemmelser 7.1.1. Efter udførelse, herunder ændring, af enhver gasinstallation skal VVSinstallatøren

Læs mere

TDC ERHVERV RABATAFTALE

TDC ERHVERV RABATAFTALE TDC ERHVERV RABATAFTALE Marts 2017 1. Aftalens omfang TDC Erhverv Rabataftale ( Aftalen ) gælder i tillæg til den mellem TDC Erhverv og Kunden indgåede kontrakt for levering af de denne aftale omfattede

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

FJERNVARMELEVERINGSAFTALE

FJERNVARMELEVERINGSAFTALE FJERNVARMELEVERINGSAFTALE Der er d.d. indgået Fjernvarmeleveringsaftale mellem Næstved Varmeværk, CVR nr. 69995713, (i det følgende betegnet NVV) og ejer af ejendommen, beliggende: Adr: Næstved, matr.nr.:

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Turbomax VU 182 E/1 E

BETJENINGSVEJLEDNING. Turbomax VU 182 E/1 E BETJENINGSVEJLEDNING Turbomax VU 1 E/1 E Kære kunde Vi glæder os over, at De har valgt en Vaillant Turbomax VK 1/1 E. Ved at læse denne betjeningsvejlednings henvisninger får De optimal udnyttelse af

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/ Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/12-2018. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Den CIIa Medico certificerede Spiromagic løsning der er certificeret under EU s internationale CE-standard.

Den CIIa Medico certificerede Spiromagic løsning der er certificeret under EU s internationale CE-standard. Betingelserne for abonnementsordningen Hej Lunger: 1. INDHOLD Hej Lunger er en løbende abonnementsordning, der indeholder en samling af udvalgte ydelser til dig vedrørende måling af dine lungers lungefunktion

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING DOKK1

ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING DOKK1 ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING DOKK1 Anlægsejer: Realdania Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Fordele. Varme frem Olietank Varme retur. Koldt vand

Fordele. Varme frem Olietank Varme retur. Koldt vand Energiløsning UDGIVET JULI 2009 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af oliekedel I et hus med en ældre oliekedel bør det først undersøges, om det er muligt at skifte til varmepumpe, gasfyr eller fjernvarme.

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Abonnement Hobby Trailer Privat

Abonnement Hobby Trailer Privat Abonnementsbetingelser Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Der er ingen udlandsdækning. Abonnementet dækker efter de danske betingelser

Læs mere

Kontrakt/Leveringsaftale

Kontrakt/Leveringsaftale Hundslund, den Kontrakt/Leveringsaftale Mellem Hundslund-Oldrup kraftvarmeværk A.m.b.a. og Navn: Adresse: Om fjernvarmeforsyning til ejendommen Beliggende: Matrikelnr.: I henhold til efterfølgende leveringsbetingelser.

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Super Exclusive Micromix C.S.I.

BRUGER VEJLEDNING. Super Exclusive Micromix C.S.I. BRUGER VEJLEDNING Super Exclusive Micromix C.S.I. caldaie GASKEDLER Super Exclusive Micromix C.S.I. er produceret i overensstemmelse med gældende normer, herunder: - 90/396/CEE - 92/42/CEE - 89/336/CEE

Læs mere

Hiper aftalevilkår version september 2017

Hiper aftalevilkår version september 2017 Hiper aftalevilkår version 1.5 12. september 2017 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på

Læs mere

Såfremt WP ikke har afgivet tilbud, er en ordre fra Sælger først bindende for WP, når denne har fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse.

Såfremt WP ikke har afgivet tilbud, er en ordre fra Sælger først bindende for WP, når denne har fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse. Dato: 2018-04-20 SAMHANDELSAFTALE AFTALEINDGÅELSE Medmindre andet er anført, er Webparts tilbud bindende i 30 dage fra tilbudsdato, hvorefter det bortfalder, medmindre Sælger inden fristens udløb har afgivet

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og spar på varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation hos

Læs mere

Energispare tiltag, standardværdier og tilskud

Energispare tiltag, standardværdier og tilskud Installationer Energispare tiltag, standardværdier og tilskud Her er udarbejdet en guide til navigation i energispare tiltag for installationer. Guiden indeholder standardværdi (STV), forklaring og tilskud

Læs mere

Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse.

Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. Serviceaftale: Bedre kontrol med vaskeriets udgifter til drift og vedligeholdelse. En serviceaftale giver større driftssikkerhed og fuld kontrol med vaskeriets udgifter Flere og flere vaskerier tegner

Læs mere

Standardværdikatalog for energibesparelser

Standardværdikatalog for energibesparelser Standardværdikatalog for energibesparelser maj 2013 Indholdfortegnelse Belysning Cirkulationspumper EL-besparelser diverse Fjernvarmeanlæg, afkølings- og energibesparelser Gaskedler KlimaKlimaskærm - vinduer,

Læs mere

Spar på energien pengene miljøet

Spar på energien pengene miljøet Spar på energien pengene miljøet med en ny fjernvarmeunit Få udskiftet din gamle fjernvarmeinstallation og betal det hele over varmeregningen HADERSLEV FJERNVARME Du kan få renoveret din fjernvarmeinstallation

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Arbejdsskadeforsikring Katastrofedækning. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Arbejdsskadeforsikring Katastrofedækning. Betingelser nr Gjensidiges Arbejdsskadeforsikring A/S Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 12 42 91 85 info@gjensidige.dk wwww.gjensidige.dk Betingelser nr. 550907

Læs mere

Vejhjælp VERSION

Vejhjælp VERSION Vejhjælp FORSIKRINGSBETINGELSER VERSION 35-200818-1 Certus Forsikringsagentur ApS CERTUS FORSIKRINGSAGENTUR / VEJHJÆLP/ VERSION 35-200818-1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 GENERELT / INDLEDNING...

Læs mere

FORBRUGERAFTALE. Til brug for indgåelse af aftale om håndværksarbejde

FORBRUGERAFTALE. Til brug for indgåelse af aftale om håndværksarbejde FORBRUGERAFTALE Til brug for indgåelse af aftale om håndværksarbejde Formålet med forbrugeraftalen er, at forbrugeren og virksomheden får gennemgået opgaven og efterfølgende får det aftalte ned på skrift.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidiges Arbejdsskadeforsikring A/S Nyropsgade 45 DK-1602 København K Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 12 42 91 85 info@gjensidige.dk wwww.gjensidige.dk Betingelser nr. 560107 Forsikringsbetingelser

Læs mere

Abonnementsbetingelser DAH BASIS: Indhold:

Abonnementsbetingelser DAH BASIS: Indhold: Abonnementsbetingelser DAH BASIS: Indhold: DAH BASIS abonnement:... 2 1 - Abonnementets dækningsområde:... 2 2 - Abonnementet dækker:... 2 3 - Bugsering:... 2 4 - Starthjælp/hjulskifte/brændstofudbringning

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

Energiløsning. Udskiftning af gaskedel. Anbefaling til ny gaskedel

Energiløsning. Udskiftning af gaskedel. Anbefaling til ny gaskedel Energiløsning UDGIVET SEPTEMBER 2010 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udskiftning af gaskedel Der kan opnås energibesparelser ved at erstatte både ældre og nye gaskedler med en kondenserende A-mærket gaskedel.

Læs mere

ANKENÆVNETS AFGØRELSE

ANKENÆVNETS AFGØRELSE ANKENÆVNETS AFGØRELSE 4/1920-0201-0001 /MEL Klager: Indklaget energiselskab: 2800 Lyngby HNG I/S (Hovedstadsregionens Naturgas) Gladsaxe Ringvej 83 2860 Søborg CVR 8856 8818 Nyropsgade 30 1780 København

Læs mere

Gentofte Fjernvarme Plusaftale

Gentofte Fjernvarme Plusaftale Navn Adresse Postnummer og by Dato Gentofte Fjernvarme Plusaftale Kære Navn Hermed fremsendes tilbud på en Gentofte Fjernvarme Plusaftale, som fordeler udgiften til fjernvarmeinstallationen i dit hjem

Læs mere