MÅNEDSBREV FOR APRIL 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MÅNEDSBREV FOR APRIL 2014"

Transkript

1 MÅNEDSBREV FOR APRIL 2014 Kalenderen 1 Frittervennerne kommer Jakob (1. klasse) 8 år 3 Frederik F.C. (1. klasse) 8 år Lucas (2. klasse) 8 år Frittervennerne kommer 23 Kristine Marie (3. klasse) 10 år Mathilde (3. klasse) 10 år Nikoline (3. klasse) 10 år Clara (1. klasse) 8 år 15 Søren (0. klasse) 7 år 30 Stine (2. klasse) 9 år Tema KROP og BEVÆGELSE I april og maj måned står vores tema i kroppens tegn. Barnets udgangspunkt for at lære om sig selv og verden er først og fremmest egenkroppen, forstået som det enkelte barns væren i verden, som kropslig. Man lærer på baggrund af noget, man vidste i forvejen, og dermed er vores vigtigste fundament for læring vores kropslige tilstedeværelse og forståelse. Vi vil i de kommende måneder have fokus på at indbyde til fysisk udfoldelse, gennem animering, rummet som den tredje pædagog og ved aktivt at etablere kropslige aktiviteter. Aktuelt ÆNDRING AF LEGETØJSDAG I forbindelse med at vi er kommet i nye rammer, har vi besluttet os for at gøre noget ved legetøjsdagene. Vi har i en periode hæftet os ved, at når børnene har legetøjsdage, og de typisk har ipads og spillemaskiner med, så fravælger de i høj grad mange af tilbuddene og aktiviteterne på Fritteren. De sidder i højere grad ét sted og fordyber sig i deres spil. Det er der på den ene side noget godt i, rent socialt, børnene imellem, og i de rammer vi har måtte agere i, det sidste stykke tid, må vi også sande, at det har været piske nødvendigt at skabe ro. På den anden side er det os tydeligt at den meget ensidige fokus på spil, ipads m.v. skaber en stor grad af inaktivitet blandt børnene på disse dage. Det har vi taget konsekvensen af: Legetøjsdagen om MANDAGEN er indtil videre aflyst som udgangspunkt indtil efter sommerferien. Samtidig bibeholder vi specielle privilegier for 3. klasse, som i forvejen må have telefoner med på den måde at de stadig gerne må have disse + ipads osv. om mandagen men KUN i deres 3. klassesrum! Altså er der fremover kun legetøjs- og spilledag om FREDAGEN.

2 FRITTEREN ER FLYTTET Som i sandsynligvis alle har bemærket er vi nu kommet i nye rammer på indskolingsfløjen. Vi er landet godt og har også brugt en del tid på at finde ud af at indrette os og tilpasse vore rutiner til rammerne og omvendt. Der er stadig noget at arbejde med, specielt ift. at finde ud af at bruge klasselokalerne mere optimalt, evt. få etableret et puderum og så går vi ellers og glæder os til at trappen bliver færdig, så vi også igen kan have legeplads nede på det store grønne areal. Vi vil holde jer opdateret her i nyhedsbrevet, som tingene skrider frem. Herunder findes også en billedserie og et indlæg omkring hvordan vi har indrettet os indtil videre. NYT FRA DEN STUDERENDE Jeg, Melissa Lyhne, er studerende og i praktik i Fritteren. I forbindelse med dette, har jeg som et af mine mål i praktikken, at lave et forløb med massage, som vil foregå i april måned. Tilbuddet er for 3. klasse. Massage er et pædagogisk redskab som har en positiv indvirkning på barnets krop og psyke. Det er med til at dæmpe stress, angst og aggressivitet og i stedet skabe større toleranceevne samt fremkalde ro og velvære hos barnet. Der vil under aktiviteten blive spillet mindfulness musik, hvor vi arbejder med vejrtrækningen og kropsbevidsthed. Målet med aktiviteten, såvel forløbet er, at børnene bliver mere kropsbevidste, at den enkelte såvel som gruppen oplever en afslappethed og ro, og at der bliver skabt noget socialt børnene imellem. INTRODUKTION AF NY VIKAR: GITTE Hej børn og forældre på Fritteren Jeg er den nye vikar og mit navn er Gitte. Jeg er også vikar i børnehaven, og da der allerede er en Gitte, kaldes jeg for Gitte P. Jeg er uddannet pædagogisk assistent og har arbejdet med børn og unge siden Jeg har også været stewardesse i SAS og har fløjet i 20 år. Jeg nyder at være landet og synes det er dejligt at være sammen med jeres børn. Jeg bor i Støvring og er mor til Sophie og Christian og en lille hund der hedder Luca. Jeg glæder mig meget til at lære jer alle at kende.

3 SCENER FRA DEN NYE FRITTER I og med at vi kommer fra en hverdag, som har været enormt præget af et meget højt støjniveau og mange børn på relativt lidt plads, har vi selvfølgelig fokuseret på at genskabe noget af den hyggelige og fordybende atmosfære, som vi kendte fra den gamle Fritter. Det er vigtigt, at børn, i den tid vi har dem, føler sig hjemme hos os, kan hygge sig og føler sig trygge. At de altid har et sted, de kan gå hen, hvor der findes voksne og rum som har plads og ro til dem. Derfor har vi vægtet at skabe mange fordybende og hyggelige aktiviteter i det nye hovedkvarter, hvor den vilde og/eller støjende leg i højere grad er flyttet ud i klasselokalerne, og, på sigt, udenfor, på de grønne arealer. Det er meget markant hvordan vi, i de uger vi nu har været i det nye hovedkvarter, i højere grad har bidt mærke i, hvor lidt støj der er i rummet, og blandt børnene, generelt.

4 I den tid vi har været i aulaen, og de omkringliggende rum, har det også været markant, hvor dårlige børnene har været til at flytte deres billeder på tavlen. Det har der været mange grunde til, men nu har vi i de nye rammer genetableret tavlen, og vi vil gerne have jeres hjælp til at hjælpe børnene med at huske at flytte deres billeder. Især når i henter dem vi minder dem om det når de kommer på Fritter. Det er, især nu, hvor vi stadig er lidt amputeret, med legeplads og udeareal i den anden ende af skolen, en kæmpe hjælp til at holde styr på, hvor børnene er henne i universet Herunder følger flere scener fra den nye Fritter, og vi vil i de kommende måneder som sagt også dokumentere for jer, hvordan det videre udvikler sig. Velkommen til!

5

6 OPSKRIFT: RUGMUFFINS MED GULEROD På opfordring fra børn og voksne bringer vi her opskriften på de rugmuffins, som vore kære Frittervenner bagte i den forgangne måned, sammen med jeres børn. Opskriften er også at finde på nettet ( hvor denne version er lettere justeret. Ingredienser til 24 muffins: 5 dl. Sødmælk 4 spsk. Sirup, mørk 4 Æg 250 gram Rugmel, groft 300 gram Hvedemel 90 gram Sukker 2 tsk. Bagepulver 120 gram Havregryn, finvalsede 2 tsk. Salt 300 gram Gulerødder 2 tsk. Appelsinskal, reven Pisk mælk, sirup og æg sammen i en skål. Bland rugmel, hvedemel, sukker, bagepulver, havregryn og salt i en skål. Rør derefter det hele i mælkeblandingen og bland det godt. Riv gulerødderne og rør dem i dejen sammen med reven appelsinskal og rosiner. Formene smøres i olie, og dejen fordeles i muffinsforme ved hjælp af en ske (ca. 2 spsk. dej i hver form). Bages ved 225 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca. 20 minutter, til de har fået farve.

7 Praktisk info: SFO-assistent SFO-assistenten - vores sms system, er en stor hjælp for os voksne, der giver os mere tid til at være sammen med barn. Det er dejligt at I forældre bruger det flittigt. :) Husk at give besked når: Faste aftaler laves om Når dit barn har fri fra SFO Når dit barn skal sendes fra SFO Når dit barn bliver hentet af andre end dig selv dit Disse beskeder skal sendes som SMS til 1999, med beskeden SFO ØH ( efterfulgt af selve beskeden, som her ved siden af) senest kl Vi tjekker løbende SFO-assistenten, men kan ikke love, at beskeder efter kl bliver udført med det samme. Telefon på Fritteren: Børnene må ikke selv ringe fra telefonen i hovedkvarteret/aulaen for at lave legeaftaler. 3. kl. må, på eget ansvar, gerne have mobil med og lave legeaftaler selv dette sker i samarbejde med den voksne i Hovedkvarteret/aulaen, som altid skal informeres om aftalen. Denne aftale er et privilegium for 3. kl. og mobilen må ikke lånes ud til de yngre børn. Legetøj og spillemaskiner: Eget legetøj og spillemaskiner må medbringes på eget ansvar KUN om fredagen. Børnenes skoleipads og bærbare pc er må ikke medbringes på Fritteren til at spille på. I denne forbindelse har vi besluttet, at vi hver tirsdag, så længe vejret tillader det, vil holde cykeldag. Her må børnene have deres cykler med til brug i skolegården. Husk cykelhjelm. Åbningstider: Vi åbner alle hverdage på Fritteren, da Gården bliver anvendt til børnehave. De børn, som er tilmeldt morgenmodul på Fritteren, skal opholde sig i skolekøkkenet og det område som hører til her. Det er her, at tilsynsforpligtelsen finder sted. Åbningstiderne er: Mandag-torsdag kl og fredag kl Husk altid at sige farvel til den voksen, som har vagten i hovedkvarteret. På den måde ved vi altid, hvem der er gået hjem, og hvilke børn vi har tilbage på Fritteren. Vær søde også at hjælpe jeres børn med at få trykket sig ud og få flyttet deres billeder på tavlen.

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 Kalenderen 1 Isabella (1. klasse) 8 år 16 Hele Fritteren på Katbakken Karoline J.P. (0. klasse) 7 år Peter (3. klasse) 10 år 2 Frittervenner kommer 17 Stjerneskuddene kommer på

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Birkes-citronkage. 6 æg 350 g sukker 250 g smør skal af 3 citroner saft af 1 citron 1 dl sorte birkes 1 dl sødmælk 350 g hvedemel 1 spsk.

Birkes-citronkage. 6 æg 350 g sukker 250 g smør skal af 3 citroner saft af 1 citron 1 dl sorte birkes 1 dl sødmælk 350 g hvedemel 1 spsk. Birkes-citronkage 1 KAGE TIL 10-12 PERSONER Denne her kage er den mest populære kage, jeg nogen sinde har lavet. Ideen om en kage med citron og birkes er en klassiker, men lige denne her opskrift er min

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ********************

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Nyt fra SFO: Godt Nyt År: Så er vi i godt i gang igen, i en kold vintermåned. Dejligt at have haft et lille afbræk, håber

Læs mere

Hvordan passer du din surdej?

Hvordan passer du din surdej? Hvordan passer du din surdej? En surdej kan overleve i flere år, hvis du bare giver den lidt førstehjælp i ny og næ. Derfor er det en god idé at blive gode venner med den, det kunne jo ende med et langt

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2014

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2014 MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2014 Kalenderen (Januar 2014) 1 16 2 17 Mille 1. klasse (8 år) 3 18 4 19 Freja 3. klasse (10 år) 5 20 Noah D. 2. klasse (9 år) 6 21 7 22 8 23 9 24 10 25 Sarah Seline 1. klasse (7

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. klasses-sfo og SFO2

VELKOMMEN TIL 3. klasses-sfo og SFO2 VELKOMMEN TIL 3. klasses-sfo og SFO2 Et tilbud til børn der går i 3., 4., 5. og 6. klasse på Holmegaardskolens SFO afd. Fensmark Pædagogisk grundlag Vi vil gerne tilbyde et SFO-tilbud, hvor trivsel, tryghed,

Læs mere

Den praktiske folder

Den praktiske folder Den praktiske folder Praktisk information i Vestermarkskolens SFO 2018/2019 1 Indholdsfortegnelse Vestermarkskolens SFO 3 Telefonnummer 3 Åbningstider 3 Lukkedage 3 Ind- og udmeldelser 3 Dagstrukturen

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

400 g rodfrugter (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod, rødbede) 4 tsk olie 2 tsk citronsaft 1 tsk salt

400 g rodfrugter (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod, rødbede) 4 tsk olie 2 tsk citronsaft 1 tsk salt Her er opskrifter, så I kan lave mad derhjemme. Det var fantastisk at møde jer. Jeg håber, I huske at bruge Jeres Mad-talenter i køkkenet derhjemme. I kan finde flere opskrifter på www.diaetist-iskov.dk.

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Vi har samlet de praktiske oplysninger bl.a. SFO åbningstider, Morgen SFO, personale, telefonnummer m.m. på den sidste side.

Vi har samlet de praktiske oplysninger bl.a. SFO åbningstider, Morgen SFO, personale, telefonnummer m.m. på den sidste side. Velkommen til Højmeskolens fritidsordning. Højmeskolens SFO er opdelt i 2 afdelinger, Fristedet for 0-1 klasse & Pluto for 2-3 klasse. Der er et fast team omkring 0. årgang. Ved overgang til 1 klasse bliver

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd BRØD OG BOLLER

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd BRØD OG BOLLER BRØD OG BOLLER Myslibrød (forsat) Dag 2: Kom dag 1 dejen i en stor skål, og tilsæt vand, honning, revet æble, hakkede hasselnødder, speltflager, havregryn og rosiner, rør det godt sammen, tilsæt hvedemel

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre Århus, d. 22. september 2014 Kære børn og forældre Hermed et nyhedsbrev fra SFO, hvori jeg gerne vil give vores oplevelse af, hvordan vi oplever starten på vores nye samlede tiltag skole/sfo med det nye

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører:

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: TUSSENEWS Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtninge Støtte sang Fællesdag i Enghøj Konkurrence Indhold Februar måneds

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere

sunde muffins der smager magisk!

sunde muffins der smager magisk! Magic Muffin - sunde muffins der smager magisk! Hvem elsker ikke lækre hjemmebagte muffins? Nu kan nyde dem med virkelig god samvittighed - for de er uden kornprodukter, mælk og sukker. Til gengæld er

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Retningslinjer for uddeling

Retningslinjer for uddeling Retningslinjer for uddeling til andre børn. Fødselsdage og specielle lejligheder Bestyrelsen og personalet anbefaler, at der kun deles ud, ved fødselsdag og afslutning i børnehuset. For at begrænse børnenes

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet ( ), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd SØDT

BREAD AND BREAKFAST projektet ( ), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd SØDT SØDT Energibar (fortsat) Dej Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt kærnemælk, havregryn, rugmel, hvedemel, perlerug, salt, olie, hasselnødder og solsikkekerner og rør det godt sammen. Tilsæt rosinblandingen

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

DUS. DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf

DUS. DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf DUS de LUXE DUS de Luxe, Svenstrup Skolevej 19, 9230 Svenstrup, tlf 9931 6350 Afdelingsleder DUS de Luxe, Tina L. Pedersen Specialgruppen DUS de Luxe Afdelingsleder Specialgruppen, Helle K. Knudsen DUS-fællesleder

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Inspiration til børnefødselsdage

Inspiration til børnefødselsdage Inspiration til børnefødselsdage Frugt og grønt Frugtpindsvin Udskåret melon Grønne lanser Til 15 børn Du skal bruge 1 hvidkålshoved eller 1 vandmelon 15 træspyd 4-5 forskellige slags grøntsager fra listen:

Læs mere

Nyhedsbrev for Juni/Juli

Nyhedsbrev for Juni/Juli Nyhedsbrev for Juni/Juli Kære Forældre Så er vi klar til sommer og sol i skrivende stund er der dejligt vejr, så vi håber bare, det må fortsætte. Inden vi er helt klar til at gå på sommerferie, så får

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Alt blandes sammen til en smidig dej, dog ikke i de 1,5 kilo smør, rulles som følger

Alt blandes sammen til en smidig dej, dog ikke i de 1,5 kilo smør, rulles som følger CLAUS HOLM: OPSKRIFTER MED TANG fra onsdag 2. maj 2012. Brød, kager og rugbrød. Brain basser 200 gram gær 150 gram sukker 10 hele æg 1 liter vand koldt 2 spsk spirolina 100 gram smør ½ kilo fint bygmel

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Forældreråd. Formål med førskolen.

Forældreråd. Formål med førskolen. Egne noter Formål med førskolen. Formål med førskolen er at lette overgangen fra dagtilbud til Skole/SFO. Børnene skal føle tryghed og tillid til personalet i førskolen og SFOen. De skal præsenteres for

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl til kl Telefonsvareren aflyttes kl , og

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl til kl Telefonsvareren aflyttes kl , og Velkommen til Mosehuset 2017 Her er info omkring der vedrører institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser undgås. Hvem-Hvad-Hvor

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

forord I dagplejen får alle børn en god start

forord I dagplejen får alle børn en god start Små skridt Denne bog tilhører: forord I dagplejen får alle børn en god start Denne bog er til jeres barn, der nu er startet i dagplejen. Den vil blive fyldt med billeder, tegninger og små historier om

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse.

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse. Velkommen til Hylke SFO Denne beskrivelse indeholder oplysninger om hvad vi tilbyder dit barn i løbet af sin SFO tid. Det er her du finder praktiske oplysninger, oplysninger om hvad barnet kan lave og

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

agurk gulerod grøntsager

agurk gulerod grøntsager Opgave : Grove og fine grøntsager Fine grøntsager som agurk og tomat indeholder mere vand end grove grøntsager som gulerod og kål. Find ud af, hvor meget vand du kan presse ud af en agurk og af en gulerod.

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Minipizza (6 stk) Tid: 1 time (inkl. hævetid) Det skal du bruge:

Minipizza (6 stk) Tid: 1 time (inkl. hævetid) Det skal du bruge: Noget med brød Minipizza (6 stk) Tid: 1 time (inkl. hævetid) 4 dl mini- eller skummetmælk 50 gram gær 200gram hvedemel/durummel 450gram fuldkornshvedemel 2 tsk. salt 2 spsk. olivenolie Fyld: 6 spsk. tomatsovs

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Fra pulp til gyldne dråber, kager og kiks.

Fra pulp til gyldne dråber, kager og kiks. Fra pulp til gyldne dråber, kager og kiks. Miljøpunkt Indre By - Christianshavn Regnbuepladsen 7 st. tv 1550 København Tlf: 33 93 21 21 www.a21.dk ÆBLEPULP er den masse der bliver tilbage efter æblerne

Læs mere

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO.

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Vi har lavet denne velkomstinformation for at orientere jer om nogle praktiske oplysninger, der er rare også at have på tryk. Nu starter der endnu en vigtig periode

Læs mere

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre,

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre, Velkomstbrochure Kære forældre, Børnehuset Regnbuen Råbrovej 16 2765 Smørum Velkommen til vores børnehus Regnbuen. Når ens barns starter i daginstitution, er der mange oplysninger, man skal forholde sig

Læs mere

Enghøj News Maj 2016 Nr. 5

Enghøj News Maj 2016 Nr. 5 Enghøj News Maj 2016 Nr. 5 Indhold Forside Indhold Billeder fra velkomst til vore nye medlemmer Info fra klubben Maj måneds aktivitets kalender Lol turnering Tegneserie quiz Månedens opskrift Musik top

Læs mere

SFO-NYT VELKOMMEN TIL ALLE JER OGSÅ. Her kommer mest nogle praktiske oplysninger som en reminder til jer gamle og som info til de nye.

SFO-NYT VELKOMMEN TIL ALLE JER OGSÅ. Her kommer mest nogle praktiske oplysninger som en reminder til jer gamle og som info til de nye. 7. juli 2011 Kære børn og forældre VELKOMMEN TILBAGE FRA FERIEN VI HÅBER ALLE HAR HAFT DET GODT. DEN FØRSTE UGE VIL HELT SIKKERT HANDLE OM: OG HVAD HAR DU SÅ LAVET I FERIEN OG SÅ SKAL VI SELVFØLGELIG TAGE

Læs mere

SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned

SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned SMÅ SKRIDT i denne måned er: Sundere Julemåned Juletid er hygge tid! Der er rigtig mange fristelser i julemåned både for børn og voksne. Hvordan kan I med jeres børn komme sundere igennem alt julehygge?

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Kære forældre. Madpakker

Kære forældre. Madpakker KOSTPOLITIK Kære forældre Vi har i bestyrelsen og personalegruppen besluttet, at vi i Børne- og Familiehuset har en kostpolitik. Denne indebærer, at børnene skal have en sund og ernæringsrigtig mad, den

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Skårup Børnehus 31. maj 2015 NYHEDSBREV. Biller på Helgetur

Skårup Børnehus 31. maj 2015 NYHEDSBREV. Biller på Helgetur NYHEDSBREV Biller på Helgetur 1 Mens vi venter på, at sommeren skal komme til os her i Skårup, er her lidt nyt fra huset. Vi har haft et forår i børnehuset med mange dejlige aktiviteter og arrangementer.

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse

Forældreundersøgelse. Om dig. Netværk 2014:204,205, 206,207; 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse Om dig 1.1 Er du? a. Gift eller bor sammen med en partner b. Enlig c. Ønsker ikke at oplyse 1.2 Hvad er din alder? 1.3 Hvad er din højeste fuldførte uddannelse? a. Folkeskole 9. eller 10. klasse b. EFG/HG/Teknisk

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Idræts sfo

VELKOMMEN TIL. Idræts sfo 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Idræts sfo Gørløse Idræts SFO 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder, pædagog Anne -souschef, pædagog Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd www.anemetteolesen.dk BRØD OG BOLLER

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd www.anemetteolesen.dk BRØD OG BOLLER BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd BRØD OG BOLLER BREAD Bread AND and Breakfast BREAKFAST projekt projektet med støtte (2011-2014), fra forskningsrådet

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015 Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6 maj, juni og juli 2015 Velkommen til i nr.4 : Christian og Nathalie som starter d.18/5, og til Ludvig som starter 1/6. Også velkommen til nye voksne på Troldestuen Ida

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf.79965610 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Karlslunde skole - SFO Kastanien -

Karlslunde skole - SFO Kastanien - Karlslunde skole - SFO Kastanien - Kastanien SFO, her udvikles og dannes børn KARLSLUNDE SKOLE OG SFO 2018-2019 1 En samlet skole, med et fælles afsæt, for børnenes skyld Kort beskrivelse af vores kerneopgaver

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Brød og kager uden gluten, korn og mælk

Brød og kager uden gluten, korn og mælk Brød og kager uden gluten, korn og mælk Dette opskriftshæfte er blevet til på baggrund af det efterhånden store antal danskere, som udviser allergiske reaktioner fysisk som psykisk efter indtagelse af

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene.

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. VELKOMMEN TIL KOMETEN Herskindskolen s SFO, for børnene i 0. - 2.kl ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. Tlf. 29 11 88 81 Kometen (Sirius,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Brød med SPC Flakes Ca g SPC Flakes pr. skive ved 20 skiver pr. brød

Brød med SPC Flakes Ca g SPC Flakes pr. skive ved 20 skiver pr. brød Brød med SPC Flakes Ca. 3.75 g SPC Flakes pr. skive ved 20 skiver pr. brød 150 g. SPC Flakes 7 dl. vand 50 g. gær 2 tsk. salt 1 ½ spsk. sukker 1 ½ spsk. olie 2 dl. yoghurt naturel (eller andet surmælksprodukt)

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August

Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf Vuggestuen. Juni, juli og August Nyhedsbrev fra Grøftekanten Grøftekanten 5 tlf. 48 17 15 58 Vuggestuen Juni, juli og August Velkommen til Frederik, Alexander, Tristan, Asger og Isabell som alle er startet på Edderkoppen. Kasper, Tristan

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere