Mødeprogram Forår 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødeprogram Forår 2012"

Transkript

1 Mødeprogram Forår 2012 Se også mødekalenderen og meld dig til møderne under menupunktet Aktivitetskalender på

2 Fyraftensmøder Nytårskur Onsdag den 11. januar kl Pakhuset, Banegårdsgade 5, Odder I samarbejde med Kommunen inviterer UdviklingOdder sine medlemmer samt Køb Odders medlemmer til Nytårskur i Pakhuset. Kom og hør om udviklingen i året der gik og planerne for det kommende år, når borgmester Elvin J. Hansen bl.a. fortæller om vækststrategien Vejen til vækst og de konkrete vækst-initiativer der er sat i gang eller er planlagt for Ved mødet vil Kommunen byde på champagne og kransekage. Kom et skridt foran i fremtiden med Teori U et spændende værktøj til forandring og innovation Torsdag den 19. januar 2012 kl hos Unik Truck, Jernaldervej 10, Odder Teori U byder på nye måder at lede, lære og forandre. Hvordan kan vi åbne fremtiden og lære fra den, efterhånden som den spirer frem? Teori U tager udgangspunkt i C. Otte Scharmers bog Teori U Lederskab der åbner fremtiden. Kom og hør Tina Bue, chefkonsulent i Teori-U Akademiet Ankerhus, fortælle hvordan Teori U kan anvendes eksempelvis i forbindelse med organisations- og lederudvikling, og hvordan implementering af teorien kan hjælpe dig til at få frigivet energi og ressourcer hos både dig selv og på din arbejdsplads. Efter Tina Bues oplæg er der en kort præsentation af Unik Truck, som også er vært ved et let traktement. Hvordan klæder man virksomhedens ledere på til fremtidens udfordringer? Onsdag den 29. februar 2012 kl hos System TM, Skovdalsvej 35, Odder Kom og hør et inspirerende oplæg af bestyrelsesformand Eskild Lyngholm om det samarbejde System TM har ind-gået med John Kjeldsen, lektor ved Handelshøjskolen i Aarhus. Samarbejdet indebar blandt andet, at virksomhedens ledere blev tilbudt en virksomhedsrettet lederuddannelse i form af en mini-mba. Ingrid Thøgersen, direktør hos System TM, vil desuden fortælle lidt om, hvordan System TM arbejder med ledelse og ledelsesudvikling i det daglige. Efter oplæget vil der være mulighed for at en rundvisning i System TMs nye montagehal. System TM vil desuden være vært ved et let traktement. Generalforsamling samt pep-talk om Rock n Roll Leadership Mandag den 19. marts 2012 kl i VitaPark Hvorfor er der ikke altid de bedste der vinder, hvorfor er deadlines det bedste, hvad kan man lære af festivalens fejl og fiaskoer, hvad er demokratisk-diktatur, hvorfor er det klogt at drikke alkohol, og hvad har det hele med hinanden at gøre. Oplev et hæsblæsende oplæg om ledelse og samarbejde set gennem en anderledes metafor; Rock n Roll. Flemming Dybbøl, direktør i Skanderborg Festivalens relativt nye eventbureau, SMUK Business, deler ud af egne erfaringer med Danmarks Smukkeste Festival, fortællinger om festivalens historie og fremtidsplaner. Efter mødet er der mulighed for at se det planlagte erhvervshus, og UdviklingOdder er vært ved et let traktement.

3 Fyraftensmøder Særmøder Oplevelser skaber vækst lær hvordan du kommer med på den nye bølge Onsdag den 9. maj 2012 kl på Rudehøj Efterskole, Rude Havvej 11, Odder Oplevelsesøkonomi er ikke kun for store multinationale foretagende som Disney og LEGO, men kan også være til gavn og skabe vækst for mindre virksomheder. Ved at arbejde med oplevelser og lade sig inspirere af oplevelsesøkonomien, kan virksomheder på tværs af brancher tilføre værdi til sin eksisterende leverance, udvikle forretningen, løfte kundeoplevelsen og skabe unikke kommunikationsaktiviteter. Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi kommer og fortæller om, hvordan oplevelser og tankerne bag oplevelsesøkonomien kan bruges til at styrke din forretning. Du vil gå hjem fra mødet med ny inspiration og konkrete muligheder for at bruge oplevelsesbaseret forretningsudvikling til at skabe vækst i din egen virksomhed. Efter CKO s oplæg er der en kort præsentation af Dansk Oase og Rude Høj Efterskole, ligesom efterskolen er vært ved et let traktement. Forårstur til Hou Onsdag den 6. juni 2012 kl med afgang fra Odder UdviklingOdder inviterer til forårstur til Hou og Odderkysten. Vi ser bl.a. Egtmonthøjskolens nye badeland, hører om Hou Matchrace-center og udviklingen på Hou Havn. Vi besøger også Odder Strand Camping, hvor vi ser pladsen, hører om turisme ved kysten og ser den nye digitale turistinformation. Til slut byder vi sammen med Hou-slagteren og Odder Strand Camping på dejlig sommermad. Få det fulde udbytte af din bestyrelse eller advisory board Torsdag den 2. februar 2012 kl mødelokalet Auriga Erhverv, Aabygade 10, Odder Hvad er et advisory board, og hvordan adskiller det sig fra en bestyrelse? Hvad bruger man et advisory board og hvordan får man mest muligt ud af en bestyrelse? Hvis du heller ikke har helt styr på begreberne, eller har brug for at få dem opfrisket så kom og hør et spændende oplæg af Troels P. Gades fra Væksthus Midtjylland. Du vil blandt andet kunne høre mere om, hvordan man bedst udnytter faglige og personlige kompetencer hos medlemmerne af et advisory board eller bestyrelse, og hvordan du udnytter det netværk medlemmerne også har. UdviklingOdder arbejder desuden på at etablere advisory boards, og der vil være mere information og disse på særmødet. Lær de juridiske spilleregler for internethandel at kende Onsdag den. 14 marts 2012 kl mødelokalet Auriga Erhverv, Aabygade 10, Odder Trænger du til en opdatering på, hvilke specielle juridiske regler, som gælder for internethandel, så kom få gode råd af Claus Bonde Mikkelsen fra Advokathuset, Odder. Du vil få indsigt i købelovens regler om reklamation, herunder hvad man kan fravige og hvad man ikke kan. Du vil desuden få indsigt i de regler, som gælder for området for internethandel vedrørende salg af varer, dvs. særligt forbrugeraftalelovens og e-handelslovens regler.

4 Særmøder Kurser Få styr på hvad der kræves for at opnå certificering inden for kvalitetsstyring, miljøledelse og arbejdsmiljøledelse Tirsdag den 21. februar kl Mødelokalet Auriga Erhverv, Aabygade 10, Odder Er du i tvivl om, hvordan du opnår certificering for dine produkter? Hvilke procedurer skal du igennem, hvilke registreringer skal foretages, og hvordan undgår man, at det bliver et bureaukratisk helvede? Det er nogle af de spørgsmål Anette Svenningsen fra European House of Quality kan hjælpe dig med at få svar på. Du vil blive guidet gennem, hvordan man opnår certificering, og få værktøjer til at gøre processen mindre smertefuld. European House of Quality er desuden leverandør af softwaren Sherlock, som kan være en god hjælp, når man skal oprette og drive et kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøsystem. Anette Svenningsen vil give en introduktion til programmet. Blandt andet planlægger vi et spændende Giro d Italia arrangement i en af ugerne op til at Giro en kommer til Odder den 7. maj I samarbejde med Giro Start 2012 udbyder vi eksklusive VIP-pakker, som giver dig, din virksomhed og dine kunder en unik mulighed for at komme helt tæt på Giro d Italia. Hold øje med vores hjemmeside. Kan du redde liv, hvis uheldet er ude? Vælg blandt en af følgende datoer: Tirsdag 31. januar fra kl Mandag 6. februar fra kl Lørdag 17. marts fra kl Life2save, Banegårdsgade 16, Odder Kan du give korrekt førstehjælp, hvis en kunde, kollega eller et familiemedlem falder om? Ved du, hvordan man betjener en hjertestarter? Hvis ikke, så var det måske en god ide at tilmelde dig vores førstehjælpskursus. Da der efterhånden er opstillet mange hjertestartere i Odder, er det vigtigt at klæde de erhvervsdrivende i Odder på til at betjene dem. Derfor udbydes førstehjælpskurser med fokus på de ting, der er overvejende sandsynlighed for at kunne ske for både kunder og personel på en arbejdsplads. Kurset lægger også vægt på, at give medarbejderne de redskaber, der skal til for at være rolige og handlekraftige i akutte situationer. Mangler du redskaber til at gøre dit personlige salg mere effektivt? Torsdag 8. marts kl hos Auriga Erhverv, Aabygade 10, Odder Jørn Simmenæs fra bureauet Upfront instruerer i, hvordan du bliver en bedre sælger. Du vil blandt andet lære om kundesegmentering, forberedelse af salg, telemanuskripter, mødeafvikling, opfølgning og kundepleje. Kurset vil være en god blanding af teori, cases og træning, så du vil få rig mulighed for at afprøve dine nye tillærte færdigheder.

5 Kurser Sådan bliver du mere synlig på nettet Torsdag den 29. marts 2012 kl Mødelokalet Auriga Erhverv, Aabygade 10, Odder Forsvinder din hjemmeside i mængden på Google og er du i tvivl om, hvordan du bedst udnytter potentialet i din hjemmeside? Så er dette kursus lige noget for dig. Helle Husum, ejer og stifter af virksomheden kon-tekst vil guide dig igennem, hvordan du bliver mere synlig på nettet. Du vil blandt lære at finde de rette søgeord og få en god placering på Google, hvordan man vinkler et nyhedsbrev, hvordan man skriver annoncetekster til adwords og hvordan man kan bruge de sociale medier. Skriv bedre pressemeddelselser Torsdag 12. april kl hos Auriga Erhverv, Aabygade 10, Odder Hvordan får man sin gode historie i medierne? Hvordan skriver man en pressemeddelelse? Hvad er en god historie? Du vil få gode råd og tips til, hvordan du får din historie i medierne og dermed kan påvirke den måde din virksomhed og dets produkter bliver opfattet på i offentligheden. Der vil løbende blive udbudt flere møder og kurser, så hold øje med vores hjemmeside. Der vil ca. 2 uger forud for møderne blive udsendt en særskilt invitation. Tilmelding er nødvendig. Der tages forbehold for ændringer. Indmeldelse og yderligere information: UdviklingOdder tlf udvikling@odder.dk

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar KURSUSPROGRAM www.vordingborgbibliotekerne.dk Efteråret 2009 - foråret 2010 Kurserne afholdes tre steder i henholdsvis Vordingborg, Præstø og på Møn på følgende adresser: Vordingborg Bibliotek Kulturarkaden

Læs mere

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER oversigt: SPARRINGSMØDE TIL VINDUE FOR EN FORENING August 2012

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i

Læs mere

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ Life2Save 360 Når vi siger 360 grader betyder det, at vi er med jer hele vejen rundt. Vores 360 cirkel er opbygget af moduler, der kan sammensættes og tilpasses, så det

Læs mere

Mødeprogram Forår 2015

Mødeprogram Forår 2015 Mødeprogram Forår 2015 Nytårskur 2015 Mandag 12. januar kl. 19 ca. 21.30 Montra Odder Parkhotel, Torvald Køhlsvej 25, Odder I samarbejde med Odder Kommune byder vi på den årlige nytårskur. Her vil borgmesteren

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer.

Der er mange gode emner at bygge en lederuddannelse op omkring. Med denne fokuserer vi særligt på to: Resultater & Relationer. Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Ta en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din

Læs mere

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed!

Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Det kræver viden at udvikle sin virksomhed! Tag en lederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på, hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i

Læs mere

Mødeprogram Efterår 2012

Mødeprogram Efterår 2012 Mødeprogram Efterår 2012 Se også mødekalenderen og meld dig til møderne under menupunktet aktivitetskalender på Fyraftensmøder Taler du og dine medarbejdere samme sprog? Tirsdag den 28. august kl. 17-19

Læs mere

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse fremtiden starter her... 2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse FÅ NY OG OPDATERET VIDEN OM ALT FRA HR OG LEDELSE TIL HÅNDTERING AF STRESS, CSR OG MEGET MERE. Kurserne henvender sig til både

Læs mere

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN Bureau Veritas nye Netværksgruppe BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR I BYGGE- OG ANLÆGSBRANCHEN I Bureau Veritas nye netværksgruppe sætter vi fokus på bygge- og anlægsbranchens udfordringer inden for bæredygtighed

Læs mere

businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 14. oktober :02

businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 14. oktober :02 Martin J Ernst Fra: businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 14. oktober 2016 08:02 Til: Martin J Ernst Emne: Er business

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter en hel

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed INVITATION TIL GRATIS ROADSHOW 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Lidt bedre på alle områder Ofte er det ikke så meget, der skal til for at øge produktiviteten.

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Oplevelser skaber vækst D. 17.08.2010

Oplevelser skaber vækst D. 17.08.2010 Oplevelser skaber vækst D. 17.08.2010 Roadmap dagens program Lidt om giraffen Oversættelse til danske forhold - lidt om historien og status på oplevelsesøkonomien i Danmark Kan alt tænkes som oplevelser

Læs mere

Frederikssund Kommune Lederakademi Januar juni 2013

Frederikssund Kommune Lederakademi Januar juni 2013 Frederikssund Kommune Lederakademi Januar juni 2013 Tag det første skridt til at blive en endnu bedre leder! Et personligt uddannelsesforløb for ledere i klubber og foreninger i fritids- og idrætslivet

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE

ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL UDDANNELSES- OG NETVÆRKSDAGE STYRK DIT DIREKTE SALG AF LOKALE ØKOLOGISKE FØDEVARER Lokale fødevarer er stadig en aktuel trend hos forbrugerne, men det kan være svært

Læs mere

Anderledes. vejen til den gode mødeoplevelse. en videreudvikling. meetovater uddannelsen

Anderledes. vejen til den gode mødeoplevelse. en videreudvikling. meetovater uddannelsen Anderledes mødeoplevelser vejen til den gode mødeoplevelse en videreudvikling af meetovater uddannelsen ErhvervsturismeAkademiet for Midtjylland i samarbejde med Annhansen concept+competence anderledes

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Et kursus i toplederens vigtigste kompetence

Et kursus i toplederens vigtigste kompetence Effektiv Uddelegering Et kursus i toplederens vigtigste kompetence Er du diktator eller facilitator? Vækst kræver et målrettet fokus på udvikling, samarbejde og innovation. Men hvordan skaber man som

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

INFRASTUKTUR. Big Data Konference

INFRASTUKTUR. Big Data Konference INFRASTUKTUR Big Data Konference Formål Formålet med konferencen er at føre deltagerne up to date på den nyeste udvikling på området Big Data og give inspiration til hvor virksomheder og det offentlige

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

NYHEDSBREV! 1/2013 udsendt uge 10

NYHEDSBREV! 1/2013 udsendt uge 10 KLYNGEKLUBBEN ODSHERRED er flyttet ind i Tinghuset, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland. Den første del af 2013 har i høj grad stået i flytningens tegn det har også betydet at nogen af de planlagte

Læs mere

Have & Landskab. Danmarks grønne fagudstilling Standfordelingsmøde Maskinleverandørerne Selandia 11. oktober 2016

Have & Landskab. Danmarks grønne fagudstilling Standfordelingsmøde Maskinleverandørerne Selandia 11. oktober 2016 Have & Landskab Danmarks grønne fagudstilling 2017 Standfordelingsmøde Maskinleverandørerne Selandia 11. oktober 2016 Ny udstillingsleder Dina Overgaard Jyde Næste midtvejs En tjener som sælger produktionsudstyr

Læs mere

Oversigt. Februar. Marts. April. Maj Torsdag d. 2. maj - Få dit budskab i avisen. Onsdag d. 13. februar - Fundraising del 1

Oversigt. Februar. Marts. April. Maj Torsdag d. 2. maj - Få dit budskab i avisen. Onsdag d. 13. februar - Fundraising del 1 Oversigt Februar Onsdag d. 13. februar - Fundraising del 1 Mandag d. 25. februar - Fundraising del 2 Marts Torsdag d. 14. marts Bestyrelsens ansvar April Tirsdag d. 16. april - Generalforsamling Maj Torsdag

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde vores nyhedsbrev ved at sende en mail til vr.mgu@virker.dk.

Nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde vores nyhedsbrev ved at sende en mail til vr.mgu@virker.dk. MG- UDVIKLING - Center for samtaler, der virker E - mail: vr.mgu@virker.dk www.virker.dk Nyhedsbrev Nummer 3 J u l i 2 0 1 2 Velkommen I dette nummer: Velkommen 1 God sommer 1 Velkommen til MG-Udviklings

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S

S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S CPH:LEARNING INDUSTRI 4.0 S T U D I E T U R T I L A U S T I N, T E X A S BESØG VERDENS BEDSTE TECH-BY 2017 Austin, Texas blev kåret til verdens bedste tech-by i 2017 foran San Fransisco, New York og London.

Læs mere

Glædelig jul og ønske om et godt og gevinstrealiserende nytår...

Glædelig jul og ønske om et godt og gevinstrealiserende nytår... Martin J Ernst Fra: businesscase.dk på vegne af businesscase.dk Sendt: 15. december 2016 21:40 Til: Martin J Ernst Emne: Glædelig jul

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

strategi værksted kursusforløb for ledere på overordnet ledelsesniveau

strategi værksted kursusforløb for ledere på overordnet ledelsesniveau strategi værksted kursusforløb for ledere på overordnet ledelsesniveau fra teori til praksis skridt for skridt Strategiplan er afgørende I opgangstider prioriterer små og mellemstore virksomheder ofte

Læs mere

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune.

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. LEDERAKADEMIET 2013-2014 Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. Lederakademiets deltagere vil efter akademiets afslutning modtage et

Læs mere

STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB

STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB Her er forløbet du har ventet på! Et samlet forløb med de vigtigste elementer for at drive en god og bæredygtig forretning. Deltagere: Ledere/ledende medarbejder/indehavere

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN KURSUS CENTER VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN Det største udbud af kurser med konkrete værktøjer til din hverdag For alle s. 4 Ledelse & bestyrelse s. 4 Distribution s. 4 Fyringsteknik & energiproduktion

Læs mere

Offshore - hvor nemt kan det være?

Offshore - hvor nemt kan det være? Offshore - hvor nemt kan det være? Invitation ITB arrangerer i samarbejde med en række medlemmer en konference, som sætter fokus på off-shore softwareudvikling. Konferencen finder sted på: Hotel Haraldskær,

Læs mere

Hvis du har brug for at vide mere, er du velkommen til at kontakte kursusleder Merete Andersen, LandboNord på tlf: 9624 1884 eller 2010 6194

Hvis du har brug for at vide mere, er du velkommen til at kontakte kursusleder Merete Andersen, LandboNord på tlf: 9624 1884 eller 2010 6194 Program for lederkursus 2009-10 På denne side finder du en samlet oversigt over modulernes indhold. På de følgende sider findes et detailprogram for hver af dagene. Hvis du har brug for at vide mere, er

Læs mere

MAXIMER Din Vækst. YES. - opsøgende salg på 60. minutter!

MAXIMER Din Vækst. YES. - opsøgende salg på 60. minutter! YES - opsøgende salg på 60. minutter! Vi er et hav af virksomheder her i dag, som alle gerne vil have succes lad os tage på fisketur i håbet om at fange en fisk! Hvornår har du sidst haft tid til, eller

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter

Læs mere

Mødeprogram. efterår Fyraftensmøder Særmøder. UdviklingOdder

Mødeprogram. efterår Fyraftensmøder Særmøder. UdviklingOdder Mødeprogram efterår 2017 Fyraftensmøder Særmøder UdviklingOdder Kl. 15:00-17:00 DiaBella, Rådhusgade 1, Odder Torsdag 17/8 Kl. 17:00-19:30 CLARUS APS, Skovdalsvej 2A, 8300 Odder Mandag 28/8 Torsdagscafe

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality

MØDEPLAN FOR 2014: Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality Bureau Veritas Netværksgruppe NYE HORISONTER World Class Quality Er din virksomhed klar til at tage skridtet og bygge videre på ISO 9001, ISO 14001, DS/OHSAS 18001 og ISO 22000. Gennem årtier er der opbygget

Læs mere

Efterår 2011 For studerende

Efterår 2011 For studerende Efterår 2011 Studentervæksthus arhus ktivitetskatalog efterår 2011 For studerende U RHUS UNIVERSITET >S Kære studerende Dette aktivitetskatalog er meget mere end 6 sider med information om tider og steder.

Læs mere

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK Et uudnyttet eksportpotentiale, høje vækstrater og et innovativt marked lige til at gribe ud efter. Tyskland er i økonomisk fremgang, og selvom landet allerede er Danmarks største eksportmarked, er der

Læs mere

PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED. Dit budskab skal gøre en forskel

PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED. Dit budskab skal gøre en forskel PRÆSENTATIONSTEKNIK ET KURSUS I SAMARBEJDE MED Dit budskab skal gøre en forskel PRÆSENTATIONSTEKNIK På kurset Dit budskab skal gøre en forskel lærer du at forberede, strukturere og præsentere et emne med

Læs mere

Mødeprogram. efterår Fyraftensmøder Særmøder. UdviklingOdder

Mødeprogram. efterår Fyraftensmøder Særmøder. UdviklingOdder Mødeprogram efterår 2017 Fyraftensmøder Særmøder UdviklingOdder Kl. 15:00-17:00 DiaBella, Rådhusgade 1, Odder Torsdag 17/8 Kl. 17:00-19:30 CLARUS APS, Skovdalsvej 2A, 8300 Odder Mandag 28/8 Torsdagscafe

Læs mere

Aktionslæringskonsulent uddannelse

Aktionslæringskonsulent uddannelse Aktionslæringskonsulent uddannelse Strategisk Aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen gennem praksis Strategisk aktionslæring - når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen

Læs mere

Sommerskole 2013. Tid til nye kompetencer

Sommerskole 2013. Tid til nye kompetencer Sommerskole 2013 Tid til nye kompetencer Sommerskole 2013 Sommeren er traditionelt en stille tid i mange virksomheder. Netop derfor er det et oplagt tidspunkt at styrke din kompetenceprofil og ruste dig

Læs mere

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk.

God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. God ledelse kræver god kommunikation. Retorisk Akademi er en uddannelse med individuel træning, ekspertoplæg og netværk. Retorisk Akademi Du kan sikkert jeres strategier - men kan du kommunikere dem? Retorisk

Læs mere

FN S VERDENSMÅL Hvordan er de relevante for min virksomhed?

FN S VERDENSMÅL Hvordan er de relevante for min virksomhed? FSC F000208 FN S VERDENSMÅL Hvordan er de relevante for min virksomhed? INVITATION TIL ÅRSDAG DEN 8. MAJ 2018: Kom til FSC Danmarks årsdag, hvor vi i år sætter fokus på FNs verdensmål, og hvordan de kan

Læs mere

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Dansk Mode & Textil og Strategy Lab præsenterer en skræddersyet

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed

Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed 2013 Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed Anne-Mette Michaelsen, Berrit Kvorning og Anita Mac vil med godt humør og stor seriøsitet støtte dig i at udvikle

Læs mere

Velkommen til Seismonaut Learning

Velkommen til Seismonaut Learning Kurser Foråret 2013 Kurser i foråret 2013 Velkommen til Seismonaut Learning Den nyeste viden er omdrejningspunktet for alt vores arbejde i Seismonaut - og den vil vi gerne dele med dig, så det kan skabe

Læs mere

LEDERNES KOMPETENCECENTER

LEDERNES KOMPETENCECENTER LEDERNES KOMPETENCECENTER KURSUSOVERBLIK 2015 VIDEN DER BRINGER DIG VIDERE COACHING COACHING OG KONFLIKTHÅNDTERING 23/9 NY LEDER - HVAD NU? Adgang til modul i 3 måneder ÅRETS PROJEKTDAG 2015 Pris kr. 3.495

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede?

When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Leadership PL When business gets personal! Mangler du den kompetence, der skal til for at lede? Acuity World sætter din personlige ledelseskompetence på plads sammen med de to andre kompetencer: faglighed

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

aktiviteter forår 2016 Fyn

aktiviteter forår 2016 Fyn aktiviteter forår 2016 Fyn Velkommen til et nyt spændende forår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF tilbyder i Kreds

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling International forretningsudvikling Invio - Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi (Danmark) og Innovationsnetværket Arena USUS (Norge)

Læs mere

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Mandag den

Læs mere

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Tirsdag den

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Til skoler i Aarhus Kommune Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Kære (klasse)lærere i 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune Aarhus, d. 16.

Læs mere

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier

Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde. Kildebrug De gode historier Brug Mannaz i dit journalistiske arbejde Kildebrug De gode historier www.mannaz.com/presseservice Vi er en kilde til den nyeste viden inden for ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Har du brug

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Mødeprogram. forår Fyraftensmøder. Særmøder. Workshops. UdviklingOdder

Mødeprogram. forår Fyraftensmøder. Særmøder. Workshops. UdviklingOdder Mødeprogram forår 2016 Fyraftensmøder Særmøder Workshops Udvikling Kl. 19:00-21:30 Montra Parkhotel Torvald Køhlsvej 25 Mandag 18/1 Kl. 17:00-20:00 Hydraulico A/S Rådhusgade 87 Torsdag 25/2 Nytårskur

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION

INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION KICKSTARTER Brænd igennem som iværksætter INDHOLD & PRAKTISK INFORMATION Uddybende information om Kickstarter, de bagvedliggende metoder, underviserne samt praktiske informationer. Vi håber, du synes det

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Visuel og kreativ formidling af budskabet

Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Sæt billeder på dine budskaber, og inspirér dit publikum Kreative virkemidler inspirerer dit publikum Effektiv formidling

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere