Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014)"

Transkript

1 Bekendtgørelse om ordensregler for H/F Energien. Dette dokument er en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens ordensregler fra 1985, gennemskrevet med ændringer (især om ventelister og om anvendelse af Stalden )vedtaget på generalforsamlingerne i 1996, 1998, 1999, 2000, 2002, 2007, 2008, 2009 og 2010, og sprogligt tilpasset nutiden. Endelig henvises til Vedtægterne med liste over centrale generalforsamlingsbeslutninger gennem de senere år, som blev vedtaget på generalforsamlingen i Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014) 1 På foreningens område må der maximalt køres 10 km/t. Det gælder alle kørende. 2 Haveloddet må kun benyttes til pryd - eller køkkenhave, ikke til oplagsplads, værksted og lignende. Beboelse i foreningen må kun finde sted fra 1. april til 31. oktober. [Note: Tidligere regel om pligt til renhold ud for vej eller gang fremgår af Vedtægternes 8,1, 2.pkt. Og er citeret under punkt 12 nedenfor]. 3 Parkering i havegangene er forbudt. Køretøjer over 3500 kg og mere end 5 meter lange, henvises til parkering udenfor foreningens område. Trailere, der parkeres på haveforeningens parkeringsareal må ikke hensættes med skrald, og Trailere må ikke overstige 150 cm i højden. Skurvogne og campingvogne må ikke hensættes på foreningens p-arealer. 4 Affald, papir, hundeposer mv. skal anbringes i affaldscontainerne. Byggematerialer, grus, sten mv. skal fjernes fra pladser, veje eller gange inden 24 timer, og arealet rengøres. Redskaber, lånt af foreningen, rengøres og sættes på plads. 5 Medlemmet har pligt til at overholde god ro og orden i haveforeningen og overholde ordensregler, vedtægter og vilkårene i lejeaftalen. Medlemmet er ansvarlig for eventuelle overtrædelser, der begås af familie eller besøgende, og er pligtig at erstatte ødelæggelser på foreningens eller andre medlemmers ejendele, som disse måtte forårsage. 6 Medlemmerne skal vise hensyn over for foreningens øvrige medlemmer ved udendørs brug af radioer, musikanlæg, musikinstrumenter mv. 7

2 Al brug af el-, diesel-, og benzindrevne maskiner, herunder græsslåmaskiner og hækkeklippere, i tidsrummet klokken til 15:00 på lørdage, søndage og helligdage i perioden skal ske med hensyntagen til, og efter aftale med, de tilstødende haver. 8 Udenfor sæsonen er enhver pligtig til at låse porte og låger efter sig, ved ind - & udkørsel i kolonien. 9 Kommunens regler om vanding/vandingsforbud skal altid overholdes. Der er under alle omstændigheder vandingsforbud hver dag mellem klokken Der må kun vandes med slanger i haverne med lige numre på lige datoer og i haver med ulige numre på ulige datoer. Græsplæner må ikke vandes, og der må ikke vandes med turbine. Overtrædelse heraf medfører bøde (takst reguleres efter punkt 23) 10 Henvendelse til bestyrelsen skal ske i kontortiden. Se haveprogrammet og opslag på kontoret. 11 Klager og lignende skal indleveres skriftligt til formanden. Bestyrelsen har ret og pligt til at påtale brud på ordensreglerne eller på kontraktmæssige forpligtelser. I tilfælde, hvor disse love ikke er fyldestgørende, kan bestyrelsen handle efter konduite med ansvar over for generalforsamlingen. Efter vedtægternes 7.3 er foreningens bestyrelse er berettiget til at ophæve den indgåede lejeaftale, hvis medlemmet i væsentlig grad misrøgter den lejede havelod eller groft tilsidesætter bestemmelser pålagt området udefra, eller på tilsvarende måde tilsidesætter foreningens til enhver tid gældende vedtægter og ordensbestemmelser. 12 Hække skal være liguster eller avnbøg. Forhække kan eventuelt erstattes med en stensætning med beplantning. (Vedtaget på GF 2013). Hække (og stensætning med beplantning) må højst være 180 cm. høje. Alle hække klippes inden 1. juli, samt i august/september. Haven skal holdes i god og sømmelig orden, således at den ikke gror til med ukrudt, og træer og buske skal beskæres, så de ikke vokser ud over foreningens gange og stier. Træer på grunden må ikke genere naboer (se punkt 14). Hegn, mærke eller skelpæle på grunden må ikke fjernes. Vedtægternes 8.1 fastsætter medlemmernes renholdningspligt således: Medlemmer af haveforeningen er pligtig at holde sin del af vejen eller gangen udenfor egen have. Pligten består i lugning, renhold, opfyldning af huller i vejen indtil midten af vejen. Hvor vejen støder op til fællesareal (ved p- plads og området ved 'Stalden ) gælder pligten 1 meter ud fra hæk. Hjørnegrunde har pasningsforpligtelsen hele vejen rundt.

3 Legeplads, P-plads, Petanquebaner, samt hækkene omkring disse vedligeholdes på foreningens foranledning, ligesom denne er forpligtet til at holde gangene i forsvarlig stand. 13 Havens nummer skal være anbragt, så det er synligt fra foreningens gang, og der skal være opsat postkasse i.o. med myndighedernes krav. 14 Hvis en have ligger udyrket hen og/eller med uslået græs og ukrudt, har bestyrelsen ret til at sende medlemmet en anmodning om at gøre haven i stand til en nærmere bestemt dato. Hvis dette ikke efterkommes, udføres arbejdet for medlemmets regning. I tilfælde af misligholdelse forholdes efter vedtægternes 7. Naboer kan påtale gener som følge af for høje træer, hække, og ukrudt direkte til medlemmet. Hvis enighed ikke kan opnås, rettes henvendelse til bestyrelsen. 15 Foreningen fører ekspektanceliste. Der føres 2 lister. 1 (intern) for medlemmer af foreningen og 1 (ekstern) for alle andre. Ekstern liste: Listen åbnes når der er mindre end 50 personer på ventelisten. Der annonceres ved kontor forud for at listen åbnes. Der er gebyr på den eksterne liste. Takst reguleres efter punkt 24. Det koster 100 kr. at blive skrevet op. Det koster 50 kr. om året at stå på listen. Opnoterede skal uopfordret møde op i foreningen 1. eller 2. søndag i maj mellem klokken og betale det årlige kontingent, for at opretholde pladsen på ventelisten. Møder de ikke op, slettes de automatisk af listen. Nye ansøgere skal møde op i foreningen 1. søndag i juni. Når listen er over 50 lukkes den og den genåbnes når der er under 50 personer opnoteret. Der gives 3 tilbud om have. Har ingen af de 3 tilbud interesse, rykkes man ned efter den sidst optagne på listen. Intern liste. Medlemmer opført på foreningens liste har fortrinsret til ledigt havelod, mod opgivelse af tidligere havelod. Man kan opnoteres på den interne venteliste når man har haft have i 3 år. (Vedtaget på GF 2000) Ved påbud om manglende pasning af haven slettes man af den interne venteliste. Intern gennotering kan ske ved 3 år uden påtale for manglende pasning af have. Børn til medlemmer af foreningen kan løbende noteres på en særskilt liste. For at et barn kan skrives op, skal forælder have været medlem i H/F Energien i min. 10 år (Vedtaget på GF 2008). Opnotering forudsætter at børn er 16 år på opnoteringstidspunktet. Børn har denne fortrinsret en gang. Børn kan tidligst få have, når de fylder 18 år. (Vedtaget på GF 2002)

4 Det er muligt at blive sat som passiv på listen en gang. Perioden kan maksimalt være på 3 år. Man kan melde sig passiv på et hvilket som helst tidspunkt, - dog ikke i forbindelse med et afgivet tilbud om have. Man kan kun melde sig aktiv igen i forbindelse med det årlige fremmøde i maj måned, som der i passivperioden fortsat vil være mødepligt til. Under en passiv periode bevarer man sin anciennitet på listen, og rykkes løbende op i placering på listen. 15 Alt boldspil og unødvendig cykel- og knallertkørsel er forbudt i gangene og på P - pladsen. Boldspil henvises til legepladsen. 16 Det er forbudt at fodre de vilde katte, og at udlægge eller henkaste madaffald i haven på kompostbunker o.lign. for at undgå rotteplage. 17 Det er forbudt at henkaste al affald på fælleden. Også haveaffald. Overtrædelse medfører en bøde og man skal desuden fjerne det henkastede affald straks. Bødetakst reguleres efter punkt Hunde skal føres i snor, og disses efterladenskaber skal samles op og medtages. 19 Efter bestyrelsens anvisning udskrives en repræsentant fra alle haver til fællesarbejde. Ved sæsonstart udarbejdes arbejdsplan. Ekstra indkald kan forekomme. Det koster bod ikke at møde op, medmindre medlemmet melder afbud i god tid og accepterer en anden mødedag. Takst fastsættes af generalforsamlingen (Vedtægternes 8) 20 Gældende byggeregler skal til enhver tid overholdes. Se byggereglerne på Kolonihaveforbundets hjemmeside I H/F Energien gælder at overdækkede terrasser højest må udgøre 30 m2 Pigtråd må alene bruges til afskærmning af foreningens ydre grænser mod Kongelundsvej og Fælleden Havelåge skal lukke indad. Opsætning af pejse og brændeovne med tilhørende skorstene er ikke tilladt. Alt nybyggeri og rå-hus ændringer skal forelægges bestyrelsen til godkendelse via tegning. Bestyrelsen er pligtig at oplyse kreds 1 om ændringerne. 21 Bestyrelsen kan ikke hindres adgang til haverne for inspektion af hæk, hegn, vand bebyggelse eller el-installationer. Medlemmet er ansvarlig for at vand- og el-ledninger i jorden ikke tager skade, og får ikke erstatning ved reparation eller ved nedlægning af nye ledninger.

5 22 Der må i foreningen kun holdes kæledyr. Krybdyr må ikke holdes i foreningen, og Fjerkræhold er forbudt. 23 Gebyrer for indmeldelse, vurdering, venteliste, bøde for henkast af skrald og haveaffald fastsættes af generalforsamlingen for 1 år ad gangen. Gebyr for udeblivelse fra pligtarbejde fastsættes af generalforsamlingen (Vedtægternes 8) 24 Al afbrænding er forbudt. Dagrenovation skal anbringes i Københavns affaldsservices container 25 Tømning af nat-renovationsbeholder må kun ske i det dertil indrettede tømningstrug ved fælleshuset ( Stalden ) Formuldnings- og bioklosetter må ikke tømmes i tømningstruget. Vis hensyn til aktiviteter i og omkring Stalden (tirsdage (Petanque), onsdage og søndage ( Staldåbent ), samt efter opslag). 26 Al skydning i haverne er forbudt. Dog kan der gøres undtagelser ved foreningens arrangementer. 27 Alle haveejere i H/F Energien forpligtes til at tegne brandforsikring gældende for deres havelod. Bestyrelsen bemyndiges til (på haveejerens regning) at tegne forsikring for de haveejere, der ikke kan/vil dokumentere, at de har en brandforsikring. Alle tidligere særregler er bortfaldet, med mindre de skriftligt er bekræftet i ordensregler eller i vedtægter.

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Haveselskabet Aablink

Haveselskabet Aablink siden 23. marts 1955 Internt ordensreglement Hækken Pkt. 1 alle hække skal være af tjørn eller navr. Hækkene må ikke beskadiges og lejerne skal til enhver tid sørge for at holde dem fri for ukrudt og anden

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 10 Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Side 1 ORDENSREGLEMENT FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Ordensreglement vedtaget ved generalforsamlingen

Læs mere

Bakkegårdsparken & 2A-54:

Bakkegårdsparken & 2A-54: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Ordensregler for Afdeling 15 Dato Bakkegårdsparken 1-125 & 2A-54: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 017 - Slagelsegade Godkendt på afdelingsmødet den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35:

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35: «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 13 Plantagevej 22-50 & Grønnegade 31-35: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler

H/F SOMMERVIRKE. Ordensregler 1 GENERELT stk. 1. De i byplan nr. 58A af Tårnby Kommune 1987 vedtagne love for det af foreningen lejede areal, SKAL ubetinget overholdes. stk. 2. De på generalforsamlingen vedtagne vedtægter SKAL overholdes.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 42. Højagerparken 1-67 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Grundeejerforeningen Fruekilden

Grundeejerforeningen Fruekilden Grundeejerforeningen 10-04-2014 Til Grundeejerforeningen s medlemmer. Emne: Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Ref.: Vedtægter for Grundejerforeningen. Grundejerforeningen indkalder herved til

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglementer beskriver regler vedrørende følgende forhold i foreningen: 1. Havehold 2. Opslag og information 3. Hæk 4. Kompost og affald 5. Værktøj,

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 FORSLAG TIL NYE ORDENSREGLER 1. Gyldighed Ordensreglerne gælder for vej- og fællesarealerne samt parkeringspladserne i Hvedevænget, matr. Nr. 2iø

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Islegaard

Ordensreglement for Haveforeningen Islegaard 1. Jorden må kun benyttes til lyst og køkkenhave, ikke til oplagsplads eller i erhvervsøjemed. De i haven nuværende bygninger og beplantning skal holdes i ordentlig stand, således at det ikke generer naboer

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 412 - Bekkasinvej Godkendt på afdelingsmødet den 27.08.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 25. marts 2019 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

HAVESELSKABET ENGENS ABC

HAVESELSKABET ENGENS ABC HAVESELSKABET ENGENS ABC Nyttige informationer til havelejere I Haveselskabet Engen Revideret, september 2012 Adresseændring mm Det er vigtigt, at alle, der flytter adresse, får ny emailadresse eller nyt

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 238 GRÆSTED HAVE REVIDERET 10. JANUAR 2012 1 - Anlægget Da alle gerne vil bo i et pænt kvarter, er der gjort meget for at skabe en god bebyggelse.

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade :

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade : o DAB «Lejekontrakt_Adresse» Ordensregler for Afdeling 25 Ahorngade 12-108: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr og lignende.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 231 - Anemonevej Godkendt på afdelingsmødet den 03.09.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 410 Møllevænget/ Landsbyparken/ Peder strikkersgård Godkendt på afdelingsmødet den 05.09.2013 RÆKKEHUSE Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler...

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling er der desuden af beboerne

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg 1.0 Havens vedligehold 1.1 Haven skal være velpasset fra medio maj og fremdeles sommeren igennem. Der skal foretages rimelig

Læs mere

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev HUSORDENSREGLER Ejendommen administreres af: Evostate Partners A/S Torvegade 1, 4. 5000 Odense C Tlf.: 31633800 Email: info@evostate.dk Bøgeparken

Læs mere

H U S O R D E N M O S E P A R K E N

H U S O R D E N M O S E P A R K E N H U S O R D E N M O S E P A R K E N Ifølge lejeloven påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Lejeren er pligtig til at efterkomme de

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 412 - Bekkasinvej Godkendt på afdelingsmødet den 12.09.2017 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017

Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 2017 Håndhævelse af regler vedtaget på generalforsamlingen 9. april 07 Formålet med denne vedtagelse er at skabe større gennemsigtighed / ensartethed i hvem der gør hvad i relation til håndhævelse af reglerne

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 Husorden for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 1 Rettigheder 1.1 Medlemmer har adgang til foreningens fællesfaciliteter 1.2 Mellemer er en del af fællesskabet i foreningen

Læs mere

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges.

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges. 1 Husorden for Andelsboligforeningen Kyndby Huse Forord: En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Vi er alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og det er derfor

Læs mere

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien

Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien Økonomiske procedurer for Haveforeningen Fægangskolonien De økonomiske procedurer angår følgende punkter, som er uddybet nedenfor: 1. Indmeldelse i haveforeningen 2. Årlig haveleje 3. Salg af have Ad.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget

Ordensreglement for. Boligforeningen Møllevænget Ordensreglement for Boligforeningen Møllevænget Boligforeningen Møllevænget skiller sig ud fra andre bebyggelser Vi vil fremhæve, at man kommer langt med et godt naboskab, dvs. man møder hinanden på åben

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler

Dagsordenens punkt 7.3 Ved Strandgaarden: Forslag om håndhævelse af regler. Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Forslag fra bestyrelsen om håndhævelse af regler Som det fremgår at dagsordenspunktet Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej om gennemgang af servitutter, så har dette resulteret i følgende forslag til generalforsamlingsbeslutning

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 414 Kastanie Alle Godkendt på afdelingsmødet den 04.09.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik...

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

ORDENSREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG

ORDENSREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Ejd. nr. 41451 ORDENSREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 45 26 01 02 Fax 45 26 01 23 www.datea.dk Lokalkontor: Viby Centret 24 8260 Viby J. DATEA AS - et selskab

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

Boligselskabet Nordkysten afd. 17

Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Boligselskabet Teglværksgården Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Husorden for Guldgravervej Denne husorden er udformet med henblik på, at give beboerne de bedste udfoldelsesmuligheder indenfor de rammer,

Læs mere

Husorden. for. Ørbyvang RKE

Husorden. for. Ørbyvang RKE for Ørbyvang RKE E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 INDLEDNING Sammen med den i afdelingsbestyrelsen vedtagne stambog og gældende regler har nærværende husorden gyldighed som et tillæg til lejekontrakten og er udformet i beboernes

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 6 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 6 sider Afdelingens regler Reglerne for afdelingen

Læs mere

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4

HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 HUSORDEN FOR KILDEPARKEN 4 INDLEDNING Sammen med den i afdelingsbestyrelsen vedtagne stambog og gældende regler har nærværende husorden gyldighed som et tillæg til lejekontrakten og er udformet i beboernes

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 403 - Adelvej Godkendt på afdelingsmøde den 20.08.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne... 3 Maskiner...

Læs mere