Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling."

Transkript

1 VIGTIG INFO OM DIT KONTINGENT TIL KLUB SVANEN Kære medlem i Klub Svanen. Vi er nu ved at få helt styr på vores overgang til at blive kommunal og derfor er der nyt om kontingentbetaling. TIL OG MED MARTS SKAL DU BETALE DIT KONTINGENT, SOM DU HELE TIDEN HAR GJORT. Når du har betalt dit kontingent for marts måned, skal du stoppe indbetalingen af dit kontingent via bankoverførsel eller kontant i klubben. Fremadrettet vil du nemlig modtage en regning for dit medlemskab i klubben. Din regning modtager du i din eboks med eller posten, hvis du er fritaget for eboks. Kontingentet opkræves for én måned ad gangen og du modtager regningen ca. den 20 i måneden. 1. regning modtager du ca. den 20. april og den dækker dit kontingent for april måned. 2. regning modtager du ca. den 20. maj og den dækker dit kontingent for maj måned. 3. regning modtager du ca. den 20. juni og den dækker dit kontingent for juni måned. og sådan fortsætter det hver måned. DET BETYDER, AT DU MODTAGER DIN FØRSTE REGNING I SLUTNINGEN AF APRIL. Eventuelle restancer for januar, februar og marts vil blive opkrævet sammen med regningen, som du modtager i april. Det betyder også, at vi fremadrettet har udmeldelsesfrister, hvis du skal undgå at modtage en regning for den pågældende måned. Dem kan du altid få oplyst i klubben ligesom vi også vil sørge for, at du kan finde informationen på vores hjemmeside, når vi er klar til at opdatere med alle de nye oplysninger. HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS

2

3 Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. Mar Eventyraften: Brødrene Grimm Ki Ti Ca As Tir 6. Mar Kim Larsen aften + Klubrådsmøde Ki Ca Ja Jo Tor 8. Mar Pizza-film aften Ki Ti Ca As Tir 13. Mar Kreaværksted: Gækkebreve + Forårsklargøring af cykler Ki Ti Ja Jo Tor 15. Mar UNO turnering + Prøveopstilling med Team Butterfly Ki Ti Ca As Tir 20. Mar Olsen-banden særudstilling i Nordisk Film Valby Ki Ti Ja Jo Tor 22. Mar Kreaværksted: Dekorer påskeæg Ki Ti Ca As Tir 27. Mar Påskefrokost Ki Ca Ja Jo Tor 29. Mar LUKKET SKÆRTORSDAG Tir 3. Apr Påskelege + Barudvalgsmøde Ki Ti Ja Jo Tor 5. Apr Scenen er din med pårørende Ki Ti Ca As Lør 7. april Påskebowling Ki Ti Tir 10. Apr Den store bagedyst + Møde Team Butterfly Ki Ti Ja Jo Tor 12. Apr Ram æslet Ki Ti Ca As Tir 17. Apr Pyjamasparty (kun for piger) Ki Ti Ja Jo Tor 19. Apr Madbix Ki Ti Ca As Tir 24. Apr Forårsøl + Svanespillet Ki Ti Ja Jo Tor 26. Apr Jubilæumsmusikquiz + Varme hveder Ki Ti Ca As Klub Svanen Anlægsvej Ringsted Åbningstider Tirsdag 18:30-21:30 Torsdag 18:30-21:30 Kontakt Mobil: Tlf. i åbningstiden: Mail: Klubsvanen@gmail.com Web:

4 SIDEN SIDST Da vi 1. januar kunne byde et nyt år velkomment, kunne vi også byde velkommen til en ny leder af Klub Svanen: BIRTHE HANSEN Jeg hedder Birthe Hansen. Jeg er fra 1. januar 2018 ny leder af Klub Svanen. Ud over at være leder af Klub Svanen er jeg også leder af Voksen Handicap i Ringsted kommune. Voksen Handicap består af Bengerds Huse og Regnbuen. Jeg har de sidste 2 år været leder i Ringsted kommune, inden da har jeg været leder af forskellige handicapinstitutioner i Region Sjælland og Københavns kommune. Privat bor jeg i Frederikssund, har 4 voksne børn. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Klub Svanen. Jeg vil forsøge at komme til nogle klubaftener og ellers er det stadig det samme personale I vil møde i klubben. Kimmie vil stadig tage sig af de administrative ting som f.eks. tilmelding til aktiviteter, hjemmeside og Facebook. Hvis I har spørgsmål eller andet er I velkommen til at kontakte mig på mail: bish@ringsted.dk INDHOLD I NYHEDSBREVET Kim Larsen-aften Pizza-film-aften Kreaværksted Forårsklargøring af cykler Olsen-Banden særudstilling Påskefrokost Scenen er din Påskebowling Den store bagedyst Én af de ændringer, der kommer til at ske, nu hvor Klub Svanen er blevet kommunal, er at vi fremadrettet skal registrere alle vores medlemmer med CPR-NR. Derfor er vi allerede gået i gang med at få opdateret vores medlemslister. Når medlemmerne fremadrettet er registreret med CPR-NR. betyder det også, at vi fremadrettet opkræver kontingentet via regning. Regningen bliver sendt med eboks eller med posten, hvis man er fritaget for eboks. Ram æslet Pyjamasparty (kun for piger) Konkurrence

5 KIM LARSEN AFTEN Jonas, Jan og Søren giver den gas på scenen, med en masse hits af den gode gamle Kim Larsen og du er inviteret med til en dejlig aften! Kan du alle hitsene som Midt om natten, Rita og Jutlandia? Så skal du helt sikkert komme i klubben tirsdag den 6. marts. Vi sørger for masser af siddepladser, hvis du sørger for godt humør og er frisk på at synge med! PIZZA-FILM AFTEN Torsdag den 8. marts er der dømt hygge i Klub Svanen. Vi skal nemlig afholde pizza-film aften. Aftenen starter klokken 18:30, hvor vi spiser pizza og bagefter skal vi så hygge med en god film. Vi kan allerede løfte sløret for, hvad det er vi skal se og det bliver en Olsen-Banden film, så vi kan varme op til Olsen-Banden særudstillingen, som vi skal på senere på måneden. Hvis man gerne vil med til dette arrangement, skal man ind forbi kontoret senest tirsdag den 6. marts og betale kr. 30,- og da der er max plads til 16, skal man være hurtig, hvis man gerne vil have en af de eftertragtede pladser. Da arrangementet starter 18:30, er de tilmeldte ikke med til samling. Vi sørger selvfølgelig for, at der bliver en pause, så der er mulighed for at handle i baren, til de som gerne vil det.

6 KREAVÆRKSTED I marts måned skal vi afholde to forskellige kreaværksteder. GÆKKEBREVE Tirsdag den 13. marts skal vi lave gækkebreve. Der er plads til 12 til dette værksted og man skal derfor være hurtig til at tilmelde sig. Tilmelding sker nemlig efter først til mølle-princip. Klubben sørger for at sende ét gækkebrev afsted pr. tilmeldte, så derfor er det vigtigt at du på aftenen har en adresse med til den, som du gerne vil sende dit gækkebrev til. Man må gerne lave flere gækkebreve, dem skal man bare selv sørge for, at få sendt. Som altid er det sådan, at man selv skal kunne lave sine gækkebreve. Hvis man ikke kan dette, SKAL man have en ledsager med, som kan hjælpe en. Vi har nemlig ikke personale nok til, at vi har mulighed for at hjælpe alle. DEKORER PÅSKEÆG Torsdag den 22. marts skruer vi op for påske-hyggen! Vi skal nemlig dekorere påskeæg, som I kan tage med hjem og pynte fint i jeres lejligheder. Der er max plads til 12 tilmeldte til aktiviteten og du skal derfor være hurtig til at tilmelde dig, hvis du gerne vil have en af pladserne. Som altid gælder det også for denne aktivitet, at man selv skal kunne dekorere sine påskeæg og vi gør opmærksom på, at man ikke kan undgå at få maling på hænderne til denne aktivitet. Hvis man ikke selv kan dette, SKAL man have en ledsager med, som kan hjælpe en. Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe alle.

7 FORÅRSKLARGØRING AF CYKLER Tirsdag den 13. marts kan du tage din cykel med i klubben, hvis den trænger til at blive forårsklar. Her vil vi sørge for, at der er alt hvad du skal bruge, for at din cykel er helt klar, til de mange forårscykelture. Der vil være mulighed for at vaske den, få smurt kæden med lidt olie måske den også lige skal have lidt luft i dækkene? Jonas står klar til at hjælpe jer, så I er godt kørende! OLSEN-BANDEN SÆRUDSTILLING Tirsdag den 20. marts skal vi have en rigtig sjov oplevelse! Vi skal nemlig en tur til Nordisk Film i Valby, hvor vi skal se en særudstilling med Olsen-Banden. Vi mødes ved Klub Svanen klokken 17:30 og her kører vi afsted i samlet flok. Når vi ankommer til Nordisk film, får vi en personlig rundvisning på scene 4, hvor vi vil kunne se kulisser fra filmene blandt andet: bunkeren fra Jylland, Yvonnes hyggelige stue og Hallandsens pompøse kontor. Derudover kan man også se mere en 100 originale klenodier og kostumer fra de 14 oprindelige film. Vi er tilbage ved Klub Svanen ca. klokken 21:15. Man skal have spist hjemmefra. For god ordens skyld anbefaler vi, at I har lidt penge med til at handle for, hvis det skulle være muligt at købe lidt souvenirs. Det koster kr. 75,- at komme med på turen og hvis du gerne vil med, skal du skynde dig ind forbi kontoret med din betaling. Der kan max komme 25 med på turen. Herudover har vi plads til 3 ledsagere. Skulle der komme flere ledsagere end 3, er vi nødt til at tage af pladserne for medlemmerne. Ledsagere kommer gratis med på turen. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er torsdag den 8. marts og der skal være minimum 9 medlemmer tilmeldt, for at turen bliver til noget.

8 PÅSKEFROKOST Tirsdag den 27. marts inviterer Klub Svanen til påskefrokost. Der vil være plads til 15 medlemmer og det koster kr. 30,- at deltage. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er tirsdag den 20. marts og du skal nok have det lange ben foran, hvis du gerne vil sikre dig en plads. Vi spiser ca. klokken 19:00. Husk at du gerne må komme i pænt tøj, som du ville til enhver anden påskefrokost. SCENEN ER DIN MED PÅRØRENDE Torsdag den 5. april er det igen blevet tid til, at du kan invitere dine pårørende med til en skøn aften i Klub Svanen. Vi afholder nemlig Scenen er din igen og vi håber, at dine venner og familie har lyst til at komme igen. Det er nemlig så hyggeligt, når de gider at komme med. Denne gang er der plads til 10 deltagere og der er frit valg på hylderne i forhold til sangvalg. Da der kun er 10 pladser, betyder det også, at man altså skal være meget hurtig, hvis man gerne vil have en plads til at optræde. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 27. marts. Showet starter klokken 19:00 og det betyder også, at vi denne aften ikke afholder samling. De tilmeldte skal sørge for at være der klokken 18:45, hvor de skal have et nummer og skal aflevere CD en med den sang, som de gerne vil optræde med. Hvis man skal bruge andet udstyr end mikrofon og CD-afspiller skal man selv medbringe dette. Derudover skal man også selv have styr på at sætte det til. Der vil være en lille præmie til vinderen men det er ikke et kæmpestort show. Bare masser af hygge!

9 PÅSKEBOWLING Lørdag den 7. april skal vi virkelig hygge sig! Vi skal nemlig ud og bowle i 2 timer! Vi er så heldige at roskildehjaelper.dk gerne vil sponsorere et 2-timers bowling-arrangement til klubben! Vi mødes ved Klub Svanen klokken 13:15. Her kører vi i samlet flok afsted til Haslev Bowling, hvor vi skal bowle i 2 timer. Når vi er færdige med at bowle, bliver der serveret lidt kage og vi uddeler lidt præmier til de seje vindere på hver bane. Vi kører retur fra Haslev Bowling klokken 16:45 og er retur ved Klub Svanen ca. klokken 17:15. Hvis man gerne vil med til arrangementet, koster det kr. 25,- som går til hjælp til transporten. Vi skal nemlig booke en helt stor bus, for at kunne tage af sted. Der kan max komme 30 medlemmer med på turen og tilmelding sker efter først til mølle -princip. HUSK; du skal betale før din tilmelding gælder, så skynd dig forbi kontoret med kr. 25,-, hvis du gerne vil med på turen. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 27. marts.

10 DEN STORE BAGEDYST Pynte boller Tirsdag den 10. april er Tine klar til endnu en Den store bagedyst Det kommer til at foregå sådan, at hver deltager får nogle boller og pynt stillet til rådighed: Der skal blandt andet leges lidt med glasur og krymmel. Der skal være minimum 4 tilmeldte for at aktiviteten bliver til noget og der kan max være 10 tilmeldte. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 3. april. For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at der vil være sukker og gluten i bollerne og man skal selv kunne pynte sin kage. Da det er en konkurrence, hjælper vi nemlig ikke til. Man må meget gerne selv medbringe et forklæde, da man risikerer at få masser af pynt på sit tøj.

11 RAM ÆSLET Er du god til at sigte med flødeboller? Så skal du helt sikkert være med til vores Ram æslet torsdag den 12. april. Asger hopper nemlig i vores æsel kostume og satser på, at I alle sammen er mega dårlige til at ramme, når I får muligheden for at kaste flødeboller på ham! Kan du mon ramme æslet? OBS! Der er ikke kontortid følgende klubaftener: TIRSDAG DEN 27. MARTS TORSDAG DEN 5. APRIL TIRSDAG DEN 17. APRIL TORSDAG DEN 19. APRIL PYJAMASPARTY KUN FOR PIGER! Så er vi igen klar med masser af tøsehygge i nattøj. Vi starter aftenen med at spise lidt mad og derfor starter arrangementet allerede klokken 19:00. Det betyder at de tilmeldte ikke er med til samling denne aften. Det koster kr. 30,- at være med som dækker aftensmad og noget at drikke. Vi gentager succesen med at stemme på lækre fyre, vi skal høre alle de musikhits der smelter pigehjerter og hvis man har lyst, vil der også være mulighed for en ansigtsmaske. Man skal selvfølgelig have nattøj på til arrangementet og derudover er det en rigtig god idé at have et tæppe med, da det godt kan være lidt koldt, kun at sidde i nattøj. Der kan max være 15 med aktivitet og du er ikke tilmeldt før du har betalt. Derfor skal du skynde dig ind forbi kontoret med kr. 30,- senest tirsdag den 10. april hvis du gerne vil være med. Til aftensmad skal vi have pizzasandwich. Der vil være mulighed for at vælge imellem følgende 3: 1. Pizzasandwich med skinke og ost. Med salat og thousand island dressing 2. Pizzasandwich med kebab Med salat og hvidløgsdressing 3. Pizzasandwich med kylling og bacon Med salat og creme fraiche dressing

12

13 KONKURRENCE: HVAD SKAL DET HEDDE? Klub Svanen er, som de fleste ved, blevet kommunal pr. 1. januar Det betyder blandt andet, at klubben ikke længere har en bestyrelse. Klub Svanen har altid haft et rigtig godt samarbejde med pårørende og andre interessegrupper især igennem bestyrelsen og det er ikke noget vi ønsker at miste. Derfor arbejder vi lige nu på, at lave dialog-aftener ca. 2 gange om året, hvor vi vil invitere alle pårørende og andre med interesse i Klub Svanen til dialog. Disse dialog-aftener skal foregå sådan, at f.eks. ens mor og far, en kusine, en ledsager, en leder fra et bosted, en politiker og andre, kan komme og sammen kan vi skabe en dialog om de ting der sker i Klub Svanen. Det kan være, at personalet i Klub Svanen oplever forskellige udfordringer også kan det være at en af de fremmødte til denne dialog, har en god idé til, hvordan vi kan løse udfordringen. Det kan også være, at der måske er nogle, som har nogle gode ideer til, hvordan vi kan gøre tingene anderledes eller lettere i klubben det kan være et forslag til nye ting i baren eller det kan være, at der måske er nogle, som synes der er noget som virkelig ikke fungerer i klubben. Det bliver altså en aften, hvor der vil være mulighed for at snakke om, hvordan vi i fremtiden kan sikre Klub Svanen allerbedst. OG NU HAR VI SÅ BRUG FOR JERES HJÆLP! For disse aftener, må gerne have et helt specielt navn. Vi vil derfor gerne høre, hvad dit bedste bud kunne være på et navn, til disse aftener? Har du et godt bud på et navn? Vi tager imod alle bud og vi trækker lod blandt alle svarerne om et gavekort til aktiviteter i Klub Svanen på kr. 50,- Vi vil gerne understrege, at det ikke er sikkert, at det bliver et af de indsendte forslag, men alle forslag, vil komme med i overvejelserne. Sidste chance for deltagelse er den 13. marts KLIP UD OG AFLEVER I KLUB SVANEN (KLUBMEDLEMS NAVN) VIL GERNE FORESLÅ: SOM NAVN, TIL DIALOG-AFTENERNE.

14

15 Aktivitetsplan - MARTS - APRIL 2018 NYHEDSBREV NR. 156 MARTS APRIL 2018 Navn: OBS! DU SKAL KUN SÆTTES KRYDS UD FOR DE AKTIVITETER DU ØNSKER AT DELTAGE I! Aktiviteter der koster penge, bliver man IKKE skrevet på, før man har betalt. Husk at give os besked, hvis du har en ledsager med til aktiviteter ud af huset og med spisning. Med mindre andet er angivet, starter aktiviteterne efter der er handlet i baren. Er du i tvivl om noget, henviser vi til vores hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde sidste tilmeldingsfrist. Dag Dato Aktivitet Pris / Tid Kryds Torsdag 1. Mar Eventyraften: Brødrene Grimm Tirsdag 6. Mar Kim Larsen aften Klubrådsmøde Torsdag 8. Mar Pizza-film aften Tirsdag 13. Mar Kreaværksted: Gækkebreve HUSK AT MEDBRINGE ADRESSE TIL DEN DU SKAL SENDES TIL Forårsklargøring af cykler HUSK AT MEDBRINGE DIN CYKEL Kr. 30,- Kl. 18:30 Torsdag 15. Mar UNO-turnering Tirsdag 20. Mar Olsen-banden særudstilling i Nordisk Film Valby Torsdag 22. Mar Kreaværksted: Dekorer påskeæg Tirsdag 27. Mar Påskefrokost Torsdag 29. Mar LUKKET SKÆRTORSDAG Kr. 75,- Kl. 17:30 Kr. 30,- Kl. 19:00 Tirsdag 3. Apr Påskelege Torsdag 5. Apr Scenen er din med pårørende Lørdag 7. april Påskebowling Kr. 25,- Kl. 13:15 ca. 17:15 Jeg ønsker at spille på en bane Med bander Uden bander Tirsdag 10. Apr Den store bagedyst Torsdag 12. Apr Ram æslet Tirsdag 17. Apr Torsdag 19. Apr Madbix Tirsdag 24. Apr Pyjamasparty (kun for piger) Madønske (sæt ét kryds) Kr. 30,- Kl. 19:00 Pizzasandwich med kebab Forårsøl Kr. 20,- Svanespillet Torsdag 26. Apr Jubilæumsmusikquiz Pizzasandwich med skinke og ost Pizzasandwich med kylling og bacon Kr. 30,- Vi spiser ca. kl. 19:00

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Mar Intro Tour De Svanen Ki Ca To As Tir 7. Mar Scenen er din - Live To Ki Ja Jo Tor 9. Mar Eventyraften: Emil fra Lønneberg Ki Ca Ti As Tir 14. Mar Pyjamasparty Kun

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Sep Syng med Seebach Ki Ti Ja Jo Tor 6. Sep Svane-løbet Ki Ti Ca As Tir 11. Sep Svanespillet + Barudvalgsmøde

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. mar Kreaværksted: Dørskilte Ki Ti Jo As Tor 7. mar Tegn og gæt Ki Ti Ca Ta Søn 10. mar Fastelavnsbrunch Ki Ti

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. Jan Sang og musik med Jonas Ki Ti Ja Jo Tor 4. Jan Dartturnering Ki Ti Ca As Tir 9. Jan Gæt og grimasser Ki Ti Ja Jo Tor 11. Jan Kreaværksted: Papirslygter Ki Ti Ca

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. maj Kreaværksteder: Perlerier Ca Lo Ta Tir 7. maj Levende vendespil + Klubrådsmøde Ki Jo Ta Lo Tor 9. maj Gæt

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 3. Jan Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 5. Jan Dartturnering Ki Ca As To Tir 10. Jan Svømmehal To Ki Ja Jo Tor 12. Jan Eventyraften: Pippi Langstrømpe Ki Ca Ti As

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale TIr 1. Nov Halloween + Barudvalgsmøde To Ki Ja Jo Tor 3. Nov Hurlumleg Ki Ca Tir 8. Nov Eventyraften: Albert + Klubrådsmøde To Ja Jo Tor 10. Nov Julegaveværksted: Model for

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Sep Tur til Thea Ki Jo Ta Lo 5. Sep Kreaværksted: Muleposer Ki Ti Ca Lo Lør 7. Sep Store hestedag Ca Tir 10. Sep

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Mar Klubrådsmøde + Loomies

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV

STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Jan LUKKET - NYTÅRSDAG Tor 3. Jan Tegn og gæt Ki Ti Ca As Tir 8. Jan Modeshow + Barudvalgsmøde Ki Ti Jo Ta Tor

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tir 4. Jul Kåring af årets sommerøl To Ja Jo Ti Tor 6. Jul Eventyr: Krummerne, vol. 1 Ca Ti As Tir 11. Jul Blindestikbold + Barudvalgsmøde To Ja Jo Tor 13. Jul Vandkamp Ca

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look.

GLÆD JER! Klubbens hjemmeside får et helt nyt look. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Mar Sang og Musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 3. Mar Loomies Krea Ki Ca To As Tir 8. Mar Pool turnering To Ki Ja Jo Tor 10. Mar Gækkebreve Ki Ca Ti Tir 15. Mar Klubrådsmøde

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09

EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09 EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09 29/10 Turen går til Rødding bio. Vi er blevet inviteret til præmiere På den nye film som hedder Frygtelig Lykkelig. Vi køre fra Plantagevej 37 Kl. 17:45 da filmen starter

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-)

Ingen tilmelding, du kommer bare - vi glæder os til at se dig :-) E-mail nyhedsbrev nr. 62 Cafe aften med et twist. Torsdag, 4. august 2016-18:00 til 20:00 Café Tower, Stürups Plads 1, dør 230 Helsingør Bycenter, 3000 Helsingør Lokalafdelingen inviterer dig på cafe aften

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni.

Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Juniorhusets Aktivitetskalender for juni. Ons 1 Aktiviteter på volden kl. 15 16.30. Tors 2 Snobrød i gården kl. 15 17 Fre 3 Fredags Bmx med Bodenhoff på Holmen fra kl. 15.30 17.30. Lør 4 Søn 5 Man 6 Tirs

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Fødselsdagsbørn i Marts

Fødselsdagsbørn i Marts Fødselsdagsbørn i Marts 2. Max Ring 3. Amalie Spatzek, Jonas Sørstrøm 4. Victor Ryan, Frederikke Lindener 6. Mikkel Falkenberg 7. Patrick Simonsen, Mathilde Husum, Bastian Møller 8. Helin Yagci 9. Ida

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav.

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav. Musik "Jamsession". Fre. 4. jan. 2019 kl. 16.30 "Vadehavets Helte" og Hjørnekroen inviterer til "jamsession". Så medbring dit instrument for et par hyggelige samspilstimer. Sted: Hjørnekroen, Hovedgaden

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Dette materiale er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe forældrerådene med at tilrettelægge arrangementer for børn og forældre.

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

PFC - Præstevængets Fritidscenter

PFC - Præstevængets Fritidscenter PFC - Præstevængets Fritidscenter Glommensgade 5, 2300 København S. - Tlf.: 32 84 23 23 - http://pfc.sbbu.dk - E-mail: pfc@sbbu.dk Husk at Klubbens aften åbning fra 1. januar er rykket fra tirsdage til

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

HK SENIOR. Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR. Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden KLAR T IL NYE OPLEV ELSER? Nye arr / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer angem enter til dig

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere