Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780"

Transkript

1 Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780

2 Alt du har brug for lige ved hånden Du ved, hvor vigtigt det er med gode informationer samt ensartede og effektive malkerutiner for at optimere din besætnings produktivitet. Data om hver enkelt ko hjælper dig med at styre din besætning og træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Uanset hvilke udfordringer du har i besætningsstyringen, bliver DeLaval malkepladsenheder en nøgle til din succes. Informationer dér hvor du behøver dem Du har brug for gode informationer for at optimere din besætnings ydelse: at vide om en kos præstation ligger lavere end forventet, om mælkeydelsen er langt nede, om koen ikke har ædt sit kraftfoder, om en ko kræver særlig opmærksomhed ved malkningen, om der er registreret blod i mælken, eller konduktiviteten ændrer sig markant, eller om en ko er klar til inseminering og så videre. Med alarmer fra indikatorlamper og displaykoder på malkepladser, der er forbundet med ALPRO, kan du handle omgående og opdatere data på stedet. Gør din malkerutine enklere Denne nye generation af malkepladser DeLaval malkepladsenheder MPC580 og MPC680 og DeLaval malkeplads MP780 er udviklet til at hjælpe dig med at maksimere produktionen med en ensartet, effektiv malkerutine. De giver præcise data om hver ko, tydelige beskeder og alarmer - og registrerer automatisk data, så der er begrænset behov for manuel indtastning. Tilvalgsfunktioner kan lette arbejdsrutinen, såsom Comfort Start for hurtigere malkesætpåsætning og fjernudløsningsknapper for start/stop malkning Malker og kokomfort Disse malkepladsstyreenheder gør den totale malkeoplevelse mere komfortabel. En god løsning er at kombinere automatisk malkesætaftagning med Duovac flowstyret malkning. Denne kombination, som er standard i MP780 og visse konfigurationer af MPC580 og 680, giver en sikker, smidig malkerutine og udmærket stimulering, så god yversundhed opretholdes. Valget er dit Hvis du vælger den strømlinede DeLaval MP780, får hver malkeplads i din malkestald tilslutningsmulighed til besætningsstyring og alle MPC-funktioner. DeLaval MPC680 giver dig samme styringsniveau, eller du kan kombinere nogle få DeLaval MPC680-enheder med den mere grundlæggende DeLaval MPC580 på de fleste malkepladser, så du har en omkostningseffektiv løsning med mange funktioner lige ved hånden. Disse MPC er kan bruges sammen med alle DeLaval flowindikatorer og mælkemålere, herunder den teknisk avancerede DeLaval MM27BC. Den registrerer blod i mælken, ændringer i mælkekonduktivitet samt overvåger luftindtrængning i malkesættet. Du bestemmer, hvilket funktionsniveau du har brug for, til et nyt anlæg eller til opgradering af dit nuværende udstyr. Uanset hvilken ALPRO-tilsluttet malkeplads du vælger, får du oplysninger, som du kan bruge på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

3 Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780 Vælg fra standard, integreret aftagning... DeLaval malkepladsenhed MPC580 Den letanvendelige grænseflade på malkepladsen fokuserer på styring af malkningen, samtidig med at den stadig tilbyder en pålidelig forbindelse til besætningsstyringen. DeLaval MPC580 kan fungere på systemet eller som stand-alone og er udviklet til at sikre driftssikker malkning i små til mellemstore besætninger. Enhver DeLaval MPC580 kan fjernbetjenes af en DeLaval MPC680, der er installeret i malkestalden, så malkeren er ikke nødt til at gå til den pågældende kos malkeplads. Denne effektive og praktiske funktion forenkler driftsstyringen; den gør det f.eks. muligt for dig at aftage et malkesæt på afstand i en karruselmalkestald. MPC580 farvekodede LED-symboler Indikatorer giver operatøren følgende alarmer: Malk ikke Fraseparér mælk Fraseparér ko Lav ydelse Lavt flow Tvunget højt vakuum Manuel malkning Knapper for let adgang Til de mest almindelige malkeoperationer som fx start/stop malkning, manuel malkning, betjen en frasepareringslåge i en karruselstald og fraseparér køer. Ved hjælp af de to menuknapper er der adgang til mere avancerede funktioner f.eks. at indstille påmindelseskoder eller give en ekstra foderportion. Kontrollampe Denne meget synlige lampe tiltrækker din opmærksomhed, uanset hvor du er i malkestalden. Tydeligt displaypanel Ydelsesoplysninger vises tydeligt, så de er lette at læse, og konumre veksler med ydelse under malkning og det kan være det eneste, du ser ved en normal malkning. Det interaktive display viser opmærksomhedskoder eller alarmtekst ved behov, såsom fraseparér mælk, malk ikke, lav foderindtagelse før malkning eller lav ydelse, afspark, blod eller en konduktivitetsafvigelse. Fleksibel konfiguration DeLaval MPC580 fås med integreret pulsator, ACR-ventil og Duovac eller individuelle, separate komponenter. Dette giver den fleksibilitet, du har brug for ved opgradering af et eksisterende anlæg.

4 ... til styring i topklasse DeLaval malkepladsenhed MPC680 Med den robuste DeLaval MPC680 kommunikerer du med ALPRO besætningsstyringssystemet fra malkestalden. Relevante opmærksomhedssignaler angives med farvede LED-displayer for at alarmere malkeren omgående, når der kræves handling. Venstre tastatur styrer malkepladsen, fjernbetjener enhver DeLaval MPC580 og betjener lågerne. Højre tastatur er reserveret for kommunikation med ALPROdatabasen. Du kan installere DeLaval MPC680 på alle malkepladser eller på udvalgte pladser, så du har fuld kontrol over DeLaval MPC580. Fuld kontrol DeLaval MPC680 har alle de funktioner, der findes i DeLaval MPC580, og selvfølgelig meget mere. Fleksibilitet mht. malkestaldskonfiguration giver dig mulighed for at skræddersy en kombination af DeLaval MPC580 og MPC680. Farvekodede, tydelige informationer Giver alle de farvede alarmer, der findes i DeLaval MPC580, plus: lavt foderforbrug kobehandling 4 brugerdefinerede LED-påmindelsesindikatorer MPC680 venstre tastatur Ud over knapper for de mest forekommende malkeoperationer findes der knapper for udvidet let adgang for bl.a.: Lågestyring Indeksering Fjernbetjening af DeLaval MPC580 Få adgang til mere avancerede funktioner f.eks. for at indstille påmindelseskoder eller (i en Midiline-malkestald) læse konummeret på modsat side, før der gives en yderligere foderportion, med menuknappen. Fjernbetjeningsfunktion Enhver DeLaval MPC680 kan fjernbetjene enhver MPF580 eller en anden MPC680 i malkestalden til at læse eller ændre oplysninger om en bestemt ko på en bestemt malkeplads. Dette reducerer forskydning under malkning og forbedrer effektiviteten i malkestaldsrutinen. MPC680 højre tastatur Kommunikerer med ALPRO besætningsstyringssystem og giver adgang til kodata som f.eks. forventet mælkeydelse, eller indstiller påmindelseskoder. Interaktivt displaypanel Malkeren kan aflæse samme informationsdisplay som på MPC580: ydelse og forventet ydelse, plus detaljer om eventuelle alarmer. Kombinationen af rullende indikatorer plus LED-dioderne for opmærksomhed leverer alle de nødvendige oplysninger, så det er ikke nødvendigt at trykke på knapper for at træffe de rigtige beslutninger.

5 Strømlinet effektivitet til professionelle malkestalde Klare og præcise data om hver enkelt ko med flowstyret malkning og automatisk aftagning. De integrerede malkepladsenheder fra DeLaval giver dig alt du behøver for at opnå hurtig, effektiv malkning og hjælper dig med at optimere din besætnings ydelse. Elegant, integreret malkeplads DeLaval malkeplads MP780 gør malkningen let og effektiv og giver forbindelse til ALPRO og dermed adgang til alle kodata. Den sender automatisk oplysninger frem og tilbage: du får alle de oplysninger, du har brug for, tydeligt og nøjagtigt, ydelsesoplysninger sendes automatisk; og du kan også opdatere oplysninger på stedet ud fra iagttagelser i malkestalden. Alt i ét DeLaval MP780 har alle de samme funktioner som MPC680 i det elegante, lodrette rustfri kabinet. Enhedens vigtige udstyr er altid beskyttet, da kabinettet holder snavs og vand ude og dermed sikrer problemfri drift. Den glatte overflade er let at holde ren, og de støjsvage omgivelser reducerer stress ved malkningen for køer og malkere. Den passer til de fleste malkestaldstyper og leveres formonteret, så den er hurtig og let at installere. Med DeLaval MP780 er det enkelt at opgradere din malkestald hurtigt. Integrering af ALPRO-malkeenheder Den fuldt ud ALPRO-tilsluttede DeLaval MP780 er altid indbygget i sit individuelle kabinet. DeLaval MPC580 og MPC680 kan også integreres i kabinetter, og du kan kombinere sæt af MPC580 med et vist antal af MPC680 for at få flere besætningsstyringsfunktioner. Fuldt vandret kabinet Vandrette rustfri kabinetter i en parallelstald giver beskyttelse for MPC-integrerede komponenter i et rent miljø. Tillægsmuligheder: du kan vælge mellem et overkabinet og yverbelysning til at oplyse malkerens arbejdsmiljø. Serviceadgang er let: fingerspidsberøring på en smart lås åbner og lukker kabinetterne. Individuelt, lodret kabinet til parallel karrusel Den smalle DeLaval MPC580 er udformet, så den kan integreres i parallelle karruselstaldenheder. Dens begrænsede brugergrænseflade sikrer, at malkerne fokuserer på malkningen, men får de vigtigste alarmer og kan sortere med det samme fra malkepladsen. Montér en MPC680 på strategiske steder tæt på karruselindgangen eller inde på platformen for at få adgang til avanceret besætningsstyring, f.eks. så malkeren kan fjernstyre andre malkepladser for fjernbetjent tilbagetrækning. Let service Service og fejlfinding er let med malkepladsintegration. Dermed sikres, at driften fungerer pålideligt, og nedetiden bliver minimal.

6 For mere information DeLaval A/S Tårnvej Vejle Besætningsstyring på den rigtige måde Dagens krav om rentabel mælkeproduktion kræver det allernyeste inden for besætningsstyring. Uanset om du vil opnå forbedret malkning, fodring, reproduktion, sortering, vejning eller dataanalyse som støtte ved beslutninger er ALPRO nøglen. ALPRO er et modulsystem så du kan starte med det, du har mest brug for, og gradvis tilføje flere besætningsstyringsfunktioner. Eftersom hver ko er tydeligt identificeret, giver ALPRO-malkepladser mulighed for at følge individuel mælkeydelse og afvigelser; du kan øge mælkeproduktionen med fodring i eller uden for stalden; undgå unødvendig manuel arbejdskraft med det automatiske sorteringssystem, forbedre reproduktionsydelsen med aktivitetsmålersystemet eller få bedre styr på besætningssundheden med informationer om kropsvægten på individuelle dyr såvel som grupper af dyr. ALPROsystemet tilbyder dig en lang række kombinationer, så du får den besætningsstyringsløsning, du har brug for. Uanset hvilken ALPRO-tilsluttet malkeplads du vælger, får du effektiv malkepræstation og oplysninger, som du kan bruge til at optimere besætningens produktivitet. Hovedtræk Douvac Formalkningstiden Eftermalkningsfase Vakuumafbrydelsesforsinkelse Mælkesweep Tvunget aftagningsgrænse Pulseringsstop Konummer, ydelse og forventet ydelse Malk ikke, fraseparér og opmærksomhed for lav ydelse Kofrasorteringsfunktion Behandling, foderindikation og påmindelseskoder* Fuldstændig udveksling af besætningsstyringsdata** Primære fordele Komforstart Fjerbetjent start og manuel knap Fodring i malkstalden, ét foder Fodring i malkestalden, to-foder** Indgangs- og udgangslågebetjening** Indeksering af køer** Back Flush Eftermalkning med Alfadast Servicearm i parallelkarrusel Tidlig afspark-registrering*** Alarm for unormal malkepræstation Registrering af blodkondutivitet*** *Tilvalg i viss MPC580- og 680-applikationer **Fås til DeLaval MPC680 og MP780 ***Ved brug sammen med DeLaval mælkemåler MM27BC er et registreret varemærke tilhørende Tetra Laval Holdings & Finance S.A. DeLaval er et registreret vare-/servicemærke tilhørende DeLaval Holding AB. Producenten forbeholder sig retten til at foretage ændringer i design

Minimer malketid - maksimer din tilfredshed DeLaval parallel malkestald P2100

Minimer malketid - maksimer din tilfredshed DeLaval parallel malkestald P2100 Minimer malketid - maksimer din tilfredshed DeLaval parallel malkestald P2100 Mere komfort i din malkestald At være mælkeproducent er et meget spændende - men til tider hårdt job. Du skal tage de rette

Læs mere

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 DeLaval foderstation sammen med Feed First koncept Du forventer, at dine malkekøer skal producere stadig større mælkemængder.

Læs mere

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM FODERVOGN HERD NAVIGATOR AKTIVITETSMÅLER SYSTEM KARRUSEL MALKESTALD VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM MALKESTALD RØRMALKNING Hver dag skal du træffe hundredvis af beslutninger på gården. Og uanset hvor små

Læs mere

Frihed til at vælge. DeLaval automatisk malkesystem VMS. Din løsning - hver dag

Frihed til at vælge. DeLaval automatisk malkesystem VMS. Din løsning - hver dag Frihed til at vælge DeLaval automatisk malkesystem VMS Din løsning - hver dag Den mest avancerede robotarm DeLaval automatisk malkesystem VMS En hydraulisk robotarm gør DeLaval VMS forskellig fra andre

Læs mere

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbrug

Læs mere

Få mere tid - og skær ned på omkostningerne

Få mere tid - og skær ned på omkostningerne Få mere tid - og skær ned på omkostningerne DeLaval Optimat TM Din løsning - hver dag Se fodring som en mulighed Automatisk fodring DeLaval Optimat system er et fodringssystem, der mindsker din arbejdsbyrde

Læs mere

MILKIT OPDATER DIN MALKESTALD

MILKIT OPDATER DIN MALKESTALD MILKIT OPDATER DIN MALKESTALD RENOVER DIN MALKESTALD FOR AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET UNDER MALKNING OG FOR AT OPTIMERE PRODUKTIONEN - ENDDA MED EN BEGRÆNSET INVESTERING... MED MILKIT Renovering af malkestalden

Læs mere

Opmærksomhedsvinduet er ofte startvinduet. Her ses de køer, der er alarm på, eller der skal tages aktion på med hensyn til reproduktion.

Opmærksomhedsvinduet er ofte startvinduet. Her ses de køer, der er alarm på, eller der skal tages aktion på med hensyn til reproduktion. DeLaval Produktnavn Sælges som ALPRO Windows 6.50. Det samme program kan anvendes både til malkning i AMS og konventionel malkning. Programmet sælges som et samlet grundmodul, hvortil der findes et tillægsmodul

Læs mere

Frihed til at vælge DeLaval automatisk malkesystem VMS. Din løsning hver dag

Frihed til at vælge DeLaval automatisk malkesystem VMS. Din løsning hver dag Frihed til at vælge DeLaval automatisk malkesystem VMS Din løsning hver dag Vælg den automatisering som fungerer bedst for dig DeLaval automatisk malkesystem VMS Automatiserede løsninger gør din gård mere

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

Kvalitessikring. VMS køleløsninger. Din løsning - hver dag

Kvalitessikring. VMS køleløsninger. Din løsning - hver dag Kvalitessikring VMS køleløsninger Din løsning - hver dag VMS køleløsninger Køleløsninger til DeLaval VMS Vælg en køleløsning som passer til dig og din VMS og bevar mælkekvaliteten døgnet rundt. Automatisk

Læs mere

S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING STRANGKO MiIK - meter System MilK - meter MM 285. Aut. Identification. 3. Udgave MM Interface II DEL

S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING STRANGKO MiIK - meter System MilK - meter MM 285. Aut. Identification. 3. Udgave MM Interface II DEL S T R A NGKO A MM Interface II B 1 2 3 4 5 6 7 8 9 F1 F2 DEL 0 HOME ENTER 3624 717 STRANGKO MiIK - meter System MilK - meter MM 285 MM Interface II Aut. Identification 3. Udgave 1998 OVERSIGT OVERSIGT...1

Læs mere

STRANGKO. Herd Managementprogrammer 22

STRANGKO. Herd Managementprogrammer 22 STRANGKO Produktnavn Sælges som STRANGKOFARM CONTROL II MANAGEMENTSYSTEM. Programmet sælges som et grundmodul, hvilket indeholder kalender og foderprogram, samt delmoduler til aktivitetsmåling, kommunikation

Læs mere

Minimer malketid, maksimer din tilfredshed DeLaval parallel malkestald P2100

Minimer malketid, maksimer din tilfredshed DeLaval parallel malkestald P2100 Minimer malketid, maksimer din tilfredshed DeLaval parallel malkestald P2100 Din løsning hver dag Mere komfort i din malkestald At være mælkeproducent er et meget spændende men til tider hårdt job. Du

Læs mere

Skubber ikke kun foderet BLANDER DET. DeLaval OptiDuo

Skubber ikke kun foderet BLANDER DET. DeLaval OptiDuo Skubber ikke kun foderet BLANDER DET DeLaval OptiDuo SKUBBER IKKE KUN FODERET Når du regelmæssigt flytter foderet tilbage på foderbordet, bliver det tilgængeligt for køerne, men det betyder ikke, at de

Læs mere

Milking Time Test i Praktiken

Milking Time Test i Praktiken Milking Time Test i Praktiken Onsdag d 9 juni kl 1020 10:50 Kvalitetsrådgiver HC Larsen vil fortælle om måleudstyret MT2000, som anvendes af kvalitetsrådgiverne til at måle pattespidsvakuum under malkning

Læs mere

FULLWOOD, Fusion Crystal

FULLWOOD, Fusion Crystal FULLWOOD, Fusion Crystal Produktnavn Sælges som Fusion Crystal version 1.40. Sælges p.t. kun sammen med FULLWOOD Merlin automatiske malkesystemet. Her sælges det som et komplet modul. Krav til hardware/internet

Læs mere

karruseller og AMS Landskonsulent Jan Brøgger Rasmussen Landbrugets Rådgivningscenter Landskontoret for Bygninger og Maskiner Dansk Kvæg Kongres 2003

karruseller og AMS Landskonsulent Jan Brøgger Rasmussen Landbrugets Rådgivningscenter Landskontoret for Bygninger og Maskiner Dansk Kvæg Kongres 2003 Malkerutiner og malkekapaciteter i malkestald, karruseller og AMS Landskonsulent Jan Brøgger Rasmussen Dansk Kvæg Kongres 2003 Rene køer til malkning Rene og tørre gangarealer Tørt, rent og velstrøet leje

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

WestfaliaSurge. Herd Managementprogrammer 33

WestfaliaSurge. Herd Managementprogrammer 33 WestfaliaSurge Produktnavn Sælges som DAIRYPLAN C21. Programmet sælges som et grundmodul, hvortil der kan købes tillægsmoduler til følgende fem muligheder: Håndholdt palm-pc, dataudveksling med Kvægdatabasen,

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

DeLaval karruselsystemer Ydelser som passer dig

DeLaval karruselsystemer Ydelser som passer dig DeLaval karruselsystemer Ydelser som passer dig 1 Komplette karruselsystemer der går ud over platformen Folk kommer ikke til os med blot en del af et problem, så vi forsøger heller ikke at løse det med

Læs mere

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling God fertilitetsstyring betyder, at køer kælver med optimale intervaller for at holde mælkeproduktionen

Læs mere

MALKNING MED ROBOT. En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.

MALKNING MED ROBOT. En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING. MALKNING MED ROBOT En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet

Læs mere

Smart fodring. Lely Vector virker

Smart fodring. Lely Vector virker Brug din tid fornuftigt 03 Smart fodring 05 Lely Vector 07 virker fodringssystemet Ved at automatisere ensformigt arbejde kan du få mere tid til de områder, hvor du ser muligheder. Det gavner køernes sundhed,

Læs mere

Fem AMS-nøgletal der styrer din besætning

Fem AMS-nøgletal der styrer din besætning Fem AMS-nøgletal der styrer din besætning V/ Kvægrådgiver Kristina Krogh Jensen, LandboNord Disposition Nøgletal generelt De fem nøgletal: 1. Antal malkninger pr. boks 2. Kg mælk pr. boks 3. Mælkeflow

Læs mere

Nordisk Byggetræf 2011

Nordisk Byggetræf 2011 Tjener teknikken sig hjem? Nordisk Byggetræf 2011 V/ Mads Urup Gjødesen Teamleder, Videncentret For Landbrug, KVÆG Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

Mejerileveringsdata til brug for modulet med kvoteberegning skal indtastes manuelt, da de ikke kan tages med i overførslen fra Kvægdatabasen.

Mejerileveringsdata til brug for modulet med kvoteberegning skal indtastes manuelt, da de ikke kan tages med i overførslen fra Kvægdatabasen. UNIFORM Agri DK Produktnavn Sælges som Uniform-Basis, hvor der ikke er kobling til procesudstyr (mælkemålere, kraftfoderautomater, aktivitetsmålere) eller Uniform-Professionel, der kobles til det eksisterende

Læs mere

Tjener teknikken sig hjem?

Tjener teknikken sig hjem? Tjener teknikken sig hjem? Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har deltaget i finansieringen af projektet.

Læs mere

S T R A NGKO BRUGERVEJLEDNING MILK-CONTROL MILK-CONTROL MED MÆLKEMÅLING ELLER FLOWINDIKATOR

S T R A NGKO BRUGERVEJLEDNING MILK-CONTROL MILK-CONTROL MED MÆLKEMÅLING ELLER FLOWINDIKATOR S T R A NGKO BRUGERVEJLEDNING MILK-CONTROL 03625 781 MILK-CONTROL MED MÆLKEMÅLING ELLER FLOWINDIKATOR 5. UDGAVE APRIL 2003 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 4 2. MILK-CONTROL TASTATUR.... 5 3. SIGNALERINGSDEL...

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

LELY NEWS KÆRE KUNDE. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY NEWS KÆRE KUNDE. www.lely.com. innovators in agriculture LELY NEWS Nr. 1 - februar 2015 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE KUNDE Vinteren og de dystre økonomiske udsigter for dansk landbrug er ikke noget som ligefrem giver et godt humør. Lely Center

Læs mere

Bent Truelsen Kvalitetsrådgiver

Bent Truelsen Kvalitetsrådgiver Bent Truelsen Kvalitetsrådgiver Tekniske målinger og fejlfinding på AMS 11 Område 2 4 stk. A 3 Lely-robotter 250 malkende køer - et hold - fri kotrafik 3 Revne på pulsatorslange ved studs Tjekkes normalt

Læs mere

Hvordan kommer proaktiv herd management til min besætning?

Hvordan kommer proaktiv herd management til min besætning? Hvordan kommer proaktiv herd management til min besætning? Dansk Kvægs kongres 2007 Tema 1 Johannes Frandsen, Dansk Kvæg Dansk Kvæg Kongres 26-27 februar 2007 1 Vi har brug for overblik og arbejdslettelser

Læs mere

Ventilation med ECL Comfort 310

Ventilation med ECL Comfort 310 Ventilation med ECL Comfort 310 Én løsning til styring og overvågning Med ECL Comfort 310 kan I samle styring og overvågning af alle jeres anlæg ét sted. Udvid eksempelvis en eksisterende varme- og brugsvandsløsning

Læs mere

DeLaval parallelstalde

DeLaval parallelstalde DeLaval parallelstalde Gennemløb genvejen til rentabilitet Udnyt i dit malkesystem Jo mere afslappet koen er, jo hurtigere er koflowet Gennemløb er genvejen til rentabilitet: hvis du vil opnå et jævnt

Læs mere

Videreudvikling af malkesystem

Videreudvikling af malkesystem Videreudvikling af malkesystem Udvikling af stationaer separationsmalker. Et grzesrodsforsknings projekt af Adolf Handrup Mgllevejen 53 9690 Fjerritslev. Projekt jnr. 93S-2462-AOO-00893 Indhold: Baggrund

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

AutoSelect 3000 SA/3000/5000

AutoSelect 3000 SA/3000/5000 AutoSelect 3000 SA/3000/5000 så er man på rette spor GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge GEA Farm Technologies Det rette valg. Med AutoSelect er du og dine dyr på rette spor! Den omhyggelige behandling

Læs mere

Personbiler og Varebiler

Personbiler og Varebiler Opdatering af HPA og HH bremseprøvestande for Personbiler og Varebiler EWJ TEKNIK A/S, INDUSTRIVÆNGET 1, 3320 SKÆVINGE Tel: 45 81 45 45 Κ Fax: 45 81 46 46 Opdatering af HPA og HH bremseprøvestande. Hvorfor

Læs mere

ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER

ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER Præcis hvad du har brug for, fra en cirkulationspumpe. Lave driftomkostninger.

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

S.A. Christensen & Co

S.A. Christensen & Co S.A. Christensen & Co Produktnavn Sælges som SATURNUS. Sælges p.t. sammen med Galaxy malkerobot. I fremtiden vil det sælges som managementprogram til anvendelse sammen med alle produkter fra S.A. Christensen

Læs mere

Ren mælk i den konventionelle malkestald

Ren mælk i den konventionelle malkestald Ren mælk i den konventionelle malkestald Kvalitetsrådgiver Henrik Abildgaard Hansen Videncentret for Landbrug, Kvæg Mobil nr.: 2172 5957 E-mail: hah@vfl.dk Kvalitetsrådgiverne www.mælkekvalitet.dk Placering

Læs mere

S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING MILK-CONTROL MED MÆLKEMÅLING ELLER INDIKATOR

S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING MILK-CONTROL MED MÆLKEMÅLING ELLER INDIKATOR S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING KONUMMER: 0004 M A L K E T ID : 0.30 FRASEPARER KO: 1 KONDUKTIVITET RESET RESET X X CLEAR ENTER ESC 3625 760 MILK-CONTROL MED MÆLKEMÅLING ELLER INDIKATOR 2. UDGAVE OKTOBER

Læs mere

Opstaldning og management der giver god produktion, sundhed og velfærd

Opstaldning og management der giver god produktion, sundhed og velfærd Opstaldning og management der giver god produktion, sundhed og velfærd Dansk Kvægs kongres Tema 10 24/2 2009 kek@landscentret.dk Kvægfagdyrlæge & teamleder Sundhed & Velfærd, Dansk Kvæg Flowdiagram - Management

Læs mere

Kvægproduktion 1950 til 2010 og frem mod 2040 Produktivitet og afledte miljø effekter. Troels Kristensen & Martin Riis Weisbjerg. Historisk udvikling

Kvægproduktion 1950 til 2010 og frem mod 2040 Produktivitet og afledte miljø effekter. Troels Kristensen & Martin Riis Weisbjerg. Historisk udvikling Kvægproduktion 1950 til 2010 og frem mod 2040 Produktivitet og afledte miljø effekter Troels Kristensen & Martin Riis Weisbjerg Historisk udvikling Teknologi udvikling 1950-2010 Typebedrifter Fodring og

Læs mere

Mælkemålertastatur HF - LAN

Mælkemålertastatur HF - LAN GKODA7900 Mælkemålertastatur HF - LAN GKODA7900 2. udgave - 031009 Insentec Marknesse 1 _ All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system or transmitted

Læs mere

Teknologi & Management. Workshop - Fremtidens kvægbedrifter i Danmark 27. september 2018 Malene Vesterager Byskov & Thomas Andersen

Teknologi & Management. Workshop - Fremtidens kvægbedrifter i Danmark 27. september 2018 Malene Vesterager Byskov & Thomas Andersen Teknologi & Management Workshop - Fremtidens kvægbedrifter i Danmark 27. september 2018 Malene Vesterager Byskov & Thomas Andersen Elementer hvor vi måler på koen Temperatur Ryggens krumning Huld Foderoptagelse

Læs mere

Challenger 45. Robust konstruktion og hurtig gruppeudgang. GEA Farm Technologies Det rette valg. GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge

Challenger 45. Robust konstruktion og hurtig gruppeudgang. GEA Farm Technologies Det rette valg. GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge Challenger 45 Robust konstruktion og hurtig gruppeudgang GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge GEA Farm Technologies Det rette valg. Challenger 45 gruppevis større ydelse og større udbytte! Maksimale ydelser

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

SPEED MALKNINGEN OP. Bent Truelsen, Kvalitetsrådgiver (btr@seges.dk) Snorri Sigurdsson, Specialkonsulent (sns@seges.dk)

SPEED MALKNINGEN OP. Bent Truelsen, Kvalitetsrådgiver (btr@seges.dk) Snorri Sigurdsson, Specialkonsulent (sns@seges.dk) SPEED MALKNINGEN OP Bent Truelsen, Kvalitetsrådgiver (btr@seges.dk) Snorri Sigurdsson, Specialkonsulent (sns@seges.dk) KVÆGKONGRES 2016 HVORFOR SPEEDE MALKNINGEN OP? Færre arbejdstimer ved malkningen Kort

Læs mere

Fremtidens ko sammenhæng imellem avlsmæssige ændringer og nye staldsystemer

Fremtidens ko sammenhæng imellem avlsmæssige ændringer og nye staldsystemer Fremtidens ko sammenhæng imellem avlsmæssige ændringer og nye staldsystemer Workshop: Fremtidens kostald Onsdag d. 2-12 2015 Jørn Rind Thomasen, VikingGenetics Morten Kargo, AU/SEGES Kvægets præstationer

Læs mere

Det automatiske fodersystem. Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring

Det automatiske fodersystem. Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring Det automatiske fodersystem Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring feedstar Oversigt feedstar er det mest økonomiske,flexible system til automatisk fodring. feedstar båndet bringer automatisk

Læs mere

Gratis. Varme- og brugsvandsanlæg ECL Comfort 310 samler overblikket. adgang til ECL portalen. varme.danfoss.dk

Gratis. Varme- og brugsvandsanlæg ECL Comfort 310 samler overblikket. adgang til ECL portalen. varme.danfoss.dk Varme- og brugsvandsanlæg ECL Comfort 310 samler overblikket Med ECL Comfort 310 er kontrollen over jeres varme- og brugsvandsanlæg samlet i én intuitiv og letanvendelig løsning. Det giver tryghed blandt

Læs mere

LELY. Herd Managementprogrammer 11

LELY. Herd Managementprogrammer 11 LELY Produktnavn Sælges som T4C TIME FOR COWS. Sælges sammen med LELY s automatiske malkesystemer. Exchange modulet giver mulighed for dataudveksling, men benyttes kun ved opstart. Krav til hardware/internet

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Nyt om staldfodring med frisk græs og afgræsning. Grovfoderseminar februar 2019 Martin Øvli Kristensen Seges Økologi Innovation

Nyt om staldfodring med frisk græs og afgræsning. Grovfoderseminar februar 2019 Martin Øvli Kristensen Seges Økologi Innovation Nyt om staldfodring med frisk græs og afgræsning Grovfoderseminar 6.-7. februar 2019 Martin Øvli Kristensen Seges Økologi Innovation Indhold Afgræsning Estimering af græsoptag Erfaringer fra afgræsningsskolerne

Læs mere

3M Food Safety 3M Molecular Detection System. Patogentesting. Enkelt og nemt

3M Food Safety 3M Molecular Detection System. Patogentesting. Enkelt og nemt 3M Food Safety 3M Molecular Detection System Patogentesting Enkelt og nemt Fødevareproduktion er dit fagområde Fødevaresikkerhed er vores Forbrugerne stoler på at din virksomhed producerer fødevarer af

Læs mere

Michael Farre Specialkonsulent / MBA SEGES MALKER DU KØER ELLER PRODUCERER DU MÆLK

Michael Farre Specialkonsulent / MBA SEGES MALKER DU KØER ELLER PRODUCERER DU MÆLK Michael Farre Specialkonsulent / MBA SEGES MALKER DU KØER ELLER PRODUCERER DU MÆLK DAGSORDEN Udfordringen Hygiejne en fælles opgave Efter salget tjener firmaerne for mange penge? Case med brug af malkedata

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

Bæredygtig mælkeproduktion. Smart Farming. Besætningsstyring. Malkning. Mælkekøling & opbevaring. Fodring

Bæredygtig mælkeproduktion. Smart Farming. Besætningsstyring. Malkning. Mælkekøling & opbevaring. Fodring 02 Smart Farming Fra mælkeproduktionsstyring til total bedriftsstyring. 06 Bæredygtig mælkeproduktion Hjælper mælkeproducenterne til at gøre mere med mindre. 09 Besætningsstyring ALPRO, DelPro og Herd

Læs mere

(SKRIV GÅRDENS NAVN) Indhold

(SKRIV GÅRDENS NAVN) Indhold Indhold 1. Malkning - Klargøring til malkning... 1 2. Malkning - Klargøring af malkeanlæg... 2 3. Malkning - Af normalt lakterende køer... 3 4. Malkning - Af antibiotika-behandlede køer... 5 5. Malkning

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

AfiFarm. Det ultimative managementsystem til store kvægbesætninger

AfiFarm. Det ultimative managementsystem til store kvægbesætninger AfiFarm Det ultimative managementsystem til store kvægbesætninger AfiFarm Det ultimative managementsystem til store kvægbesætninger Tidens hårde markedsbetingelser kræver, at kvægavlere har effektive styringsredskaber,

Læs mere

Kvæg nr. 33 2005. FarmTest. Malkestalde og -karruseller

Kvæg nr. 33 2005. FarmTest. Malkestalde og -karruseller Kvæg nr. 33 2005 FarmTest Malkestalde og -karruseller Malkestalde og -karruseller Af Jan Brøgger Rasmussen, Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, Byggeri og Teknik, Lars Kurt Laugesen og Henrik Abildgaard

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Fremtiden for effektiv desinfektion

Fremtiden for effektiv desinfektion Fremtiden for effektiv desinfektion Intelligent kvalitet - fremtiden for effektiv desinfektion Avanceret hygiejneteknologi Missionen for den nye KEN IQ-serie er at give vores kunder og brugere den ultimative

Læs mere

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger VARIODYN D1 Comprio Professionel talevarsling til alle typer bygninger Let at bruge med enestående kvalitet og nem vedligeholdelse. Højt og tydeligt: Talevarslingssystem Talevarsling redder liv. Panik

Læs mere

PROJEKT: FREMTIDENS HELHEDSORIENTEREDE OG BALANCEREDE KVÆGPRODUKTION DEL 1

PROJEKT: FREMTIDENS HELHEDSORIENTEREDE OG BALANCEREDE KVÆGPRODUKTION DEL 1 PROJEKT: FREMTIDENS HELHEDSORIENTEREDE OG BALANCEREDE KVÆGPRODUKTION DEL 1 Deltagere Aarhus Universitet - Martin Riis Weisbjerg - Jørgen Eriksen - Søren Østergaard - Lene Munksgaard - Morten Kargo - Jesper

Læs mere

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov.

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov. Geberit urinalsystemer Passer til alle behov. Alle fordele fra ét sted. Fleksibilitet er nøgleordet for Geberit urinalsystemer de tilbyder den perfekte løsning til alle krav eller byggeprojekter. Det brede

Læs mere

Kravspecifikation til malkestald

Kravspecifikation til malkestald Kravspecifikation til malkestald Bygherre: Byggeplads: Byggesag: Sag nr.: Landbo Limfjord Resenvej 85, 7800 Skive, tlf: 96 15 30 00 fax: 96 15 30 01 mail@landbo-limfjord.dk - www.landbo-limfjord.dk Generelt

Læs mere

Fakta om ProCleaner X100

Fakta om ProCleaner X100 EN KRAFTFULD, FLEKSIBEL OG DRIFTSSIKKER VASKEROBOT Fakta om ProCleaner X100 En KRAFTFULD VASKEROBOT Hvorfor en ProCleaner X100? Den reducerer den manuelle vasketid med 70-80% Det bliver lettere at holde

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER

GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE MØD DEN NYE GPM IV BAGLÆSSER GPM IV SERIE En GPM IV er den moderne tilgang til et premium renovationskøretøj, der tilbyder mere effektivitet og produktivitet på hver rute og en dybde på progressiv

Læs mere

S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING PLC-STYRING BRUGER VEJLEDNING TIL AUTOTANDEM. September version 2,29

S T R A NGKO BRUGER VEJLEDNING PLC-STYRING BRUGER VEJLEDNING TIL AUTOTANDEM. September version 2,29 S T R A NGKO PLC-STYRING TIL AUTOTANDEM 8559 302 September 1999 - version 2,29 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. FORORD...2 2. SIKKERHED...2 2.1 Sikkerhedsforeskrifter... 2 3. TRYKLUFT...3 3.1 Kompressor.... 3 3.2

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

Trim dit AMS system. 1: Biologiske parametre 2: Tekniske løsninger 3: Driftsledelse. V/ Mads Nielsen, AMS profilkonsulent, Sydvestjysk Landboforening

Trim dit AMS system. 1: Biologiske parametre 2: Tekniske løsninger 3: Driftsledelse. V/ Mads Nielsen, AMS profilkonsulent, Sydvestjysk Landboforening Trim dit AMS system 1: Biologiske parametre 2: Tekniske løsninger 3: Driftsledelse V/ Mads Nielsen, AMS profilkonsulent, Sydvestjysk Landboforening Hvad forstår vi ved kapacitet i AMS Høj produktion pr.

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Øvelser vedrørende nøgletal

Øvelser vedrørende nøgletal Øvelser vedrørende nøgletal Tema: Husdyrproduktion 1. Ydelsesresultater. Et af de nøgletal, der optræder på nøgletalsudskriften fra Landskontoret for Kvæg, er "kg. EKM" pr. dag for de køer, der har afsluttet

Læs mere

Lynstart af Press Brake Productivity

Lynstart af Press Brake Productivity Hvordan kommer jeg i gang? Lynstart af Press Brake Productivity Tak for at du købte et kvalitetsprodukt fra Wila I over 80 år har Wila leveret trendsættende værktøjsholdere, værktøj og tilbehør verden

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

Velkommen på kursus LELY CENTER HERRUP. farming innovators

Velkommen på kursus LELY CENTER HERRUP. farming innovators LELY CENTER HERRUP farming innovators Velkommen på kursus Vi har til efterårs-/vintersæsonen sammensat et kursusprogram med fokus på T4C managementprogrammet, mælkekvalitet samt at få mere kendskab til

Læs mere

Høj mælkeydelse med optimal fodring af opdrættet. Alex Bach

Høj mælkeydelse med optimal fodring af opdrættet. Alex Bach Høj mælkeydelse med optimal fodring af opdrættet Alex Bach Introduktion Mælkeproduktionen pr. ko er fordoblet de seneste 20 år Mælkeproduktionen pr. indbygger er 14 % lavere nu end i 1960 Omkring 20 %

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

AMS og kraftfoder - det kan gøres bedre Dorte Bossen, Team Foderkæden, VFL, Kvæg

AMS og kraftfoder - det kan gøres bedre Dorte Bossen, Team Foderkæden, VFL, Kvæg AMS og kraftfoder - det kan gøres bedre Dorte Bossen, Team Foderkæden, VFL, Kvæg Foderomkostning pr. kg EKM 2 % højere på bedrifter med AMS vs. andre Foderomkostningerne pr. kg mælk produceret på bedrifter

Læs mere

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Electrolux Professional Ligger der penge gemt i dine malkeklude? God malkehygiejne giver gode afregningspriser Alle mælkeproducenter ved, at effektiv vask og desinfektion af malkeklude er et væsentligt

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING HANDY COMFORT-ARM

BRUGER VEJLEDNING HANDY COMFORT-ARM 3701 001 HANDY COMFORT-ARM 1. udgave Jan. 2004 1. INDLEDNING...2 2. KONSTRUKTIONSBESKRIVELSE AF HANDY COMFORT-ARM...2 3. KORREKT BRUG AF HANDY COMFORT-ARM...4 4. FEJLSØGNING...6 5. SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE...7

Læs mere

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Hurtigtgående rulleport Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Hurtigtgående rulleport Albany RR200 Albany RR200 Hurtigtgående rulleport med innovative styreskinner til universalanvendelse indendørs.

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design PoolManager PoolManager PRO Funktionalitet og flot design Nyudviklet innovativ teknik i moderne design Made in Germany Nyd krystalklart vand hver eneste dag. Den seneste udgave af Poolmanager har gennemgået

Læs mere

DeLaval Nyt. Information til mælkeproducenter. Nr. 1 2008

DeLaval Nyt. Information til mælkeproducenter. Nr. 1 2008 Nr. 1 2008 DeLaval Nyt Information til mælkeproducenter 2 Nu tager vi til foldboldkamp To malkerobotter hos Søren Falkner Sørensen malker hver 68-70 køer med 9000 kg mælk i gennemsnit 4 Klar til robotter

Læs mere