AIRCONDITIONANLÆGGET

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AIRCONDITIONANLÆGGET"

Transkript

1 BRUGSANVISNING AIRCONDITIONANLÆGGET Læs venligst denne manual grundigt, før du betjener dit apparat, og gem den til fremtidig reference. TYPE: VÆGMONTERET

2 2 GODE RÅD FOR ENERGI BESPARELSER GODE RÅD FOR ENERGI BESPARELSER Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at minimere strømforbruget, når du bruger klimaanlægget. Du kan bruge din klimaanlægget mere effektivt ved at henvise til vejledningen nedenfor: Må ikke køle alt indendørs. Det kan være skadeligt for dit helbred og kan forbruge mere elektricitet. Blok for sollys med gardiner, mens du betjener klimaanlægget. Hold døre og vinduer lukket tæt, mens du betjener klimaanlægget. Juster retning af luftstrøm lodret eller vandret for at cirkulere inde luften. Fremskynd blæser til kolde eller varme indendørs luft hurtigt, i en kort periode. Åben vinduer regelmæssigt for ventilation ellers kan indendørs luftkvalitet blive forværret, hvis klimaanlægget bruges i flere timer. Rens luftfilteret en gang hver 2. uge. Støv og urenheder opsamles i luftfilteret og kan blokere luftstrømmen eller svække køle/affugtning funktioner. For din information Hæft din kvittering til denne side, hvis du har brug for det til at bevise datoen for køb eller garanti formål. Skriv modelnummeret og serienummeret her: Model nummer: Serie nummer: Du kan finde dem på en mærkat på siden af hver enhed. Forhandlerens navn: Købsdato:

3 SIKKERHEDSFORSKRIFTER 3 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER LÆS ALLE INSTRUKTIONER FØR BRUG AF APPARATET Altid overhold følgende forholdsregler for at undgå farlige situationer og sikre optimal ydeevne af dit produkt ADVARSEL Det kan resultere i alvorlige skader eller død, når de retninger ignoreres. ADVARSEL Det kan resultere i mindre skader eller beskadigelse af produktet, hvis retninger ignoreres. ADVARSEL Installation eller reparation foretaget af ukyndige kan medføre risici for dig og andre. Installationen skal være i overensstemmelse med de lokale bygningsreglementer, eller i mangel af lokale reglementer, med Nation Electrical Code NFPA 70/ANSI C eller nuværende udgave og Canadian Electrical Code Part1 CSA C Oplysningerne i vejledningen er beregnet til brug af en kvalificeret servicetekniker bekendt med sikkerhedsprocedurer og udstyret med de rette værktøjer og test instrumenter. Manglende omhyggelig læsning og opfølgning af alle instruktionerne i denne manual kan resultere i fejl i udstyret, tingskade, personskade og/eller død. Installation Brug en standard afbryder og sikring i overensstemmelse med rating af klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød eller produkt fejl. Kontakt et autoriseret servicecenter, når du installerer eller flyt klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlige personskader eller produkt fejl. Brug altid et strømstik og stikkontakt med en jord stik. Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød eller produkt fiasko Installer panelet og dækning af kontrolboksen sikkert. Undladelse af at gøre dette kan resultere i eksplosion eller brand. Installer en dedikeret elektrisk stikkontakt og afbryder, før du bruger klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød eller produkt fejl. Brug en standard afbryder og sikring i overensstemmelse med klimaanlægget rating. Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød eller produkt fejl. Du må ikke ændre eller udvide strømkablet. Hvis strømkablet eller stikket er ridser eller hud skrælles eller forringet så skal det udskiftes. Det kan resultere i brand eller elektrisk stød. Vær forsigtig, når du pakker eller installerer klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlige personskader eller produkt fejl. Kontakt et autoriseret servicecenter, når du installerer eller flytter klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlige personskader eller produkt fejl. Du må ikke installere klimaanlægget på en ustabil overflade, eller hvor der kan være en fare for det faldende. Det kan resultere i dødsfald, alvorlig personskade eller produkt fiasko.

4 4 SIKKERHEDSFORSKRIFTER Betjening Lad ikke airconditionanlægget køre i lang tid, når luftfugtigheden er meget høj, eller når en dør eller et vindue er blevet efterladt åben. Undladelse af at gøre dette kan resultere i produkt fiasko. Sørg for at ledningen ikke bliver hevet af eller beskadiget, mens klimaanlægget er i drift. Undladelse af at gøre dette kan resultere i brand, elektrisk stød eller produkt fiasko. Placer ikke genstande på strømkablet. Det kan resultere i elektrisk stød eller produkt fejl. Du må ikke tænde eller slukke for klimaanlægget ved at tilslutte eller afbryde stikket. Det kan resultere i brand eller elektrisk stød. Rør, betjen eller reparer aldrig klimaanlægget med våde hænder. Det kan resultere i brand eller elektrisk stød. Du må ikke placere en radiator eller anden opvarmning apparater i nærheden af ledningen. Det kan resultere i brand, elektrisk stød eller produkt fiasko. Lad aldrig løbe vand ind i airconditionanlægget. Det kan resultere i eksplosion eller brand. Efterlad ikke brændbare stoffer såsom benzin, benzen og fortynder i nærheden af airconditionanlægget. Det kan resultere i eksplosion eller brand. Brug ikke airconditionanlægget i en længere periode i et lille sted uden ventilation. Udluft stedet regelmæssigt. Undladelse af at gøre dette kan resultere i eksplosion eller brand. Når der er en gaslækage, ventilere tilstrækkeligt, inden du bruger klimaanlægget igen. Undladelse af at gøre dette kan resultere i eksplosion eller brand. Træk stikket, hvis der er en støj, lugt eller røg, der kommer fra klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i eksplosion eller brand. Stop drift og luk vinduet hvis der er strom eller orkan. Hvis det er muligt, fjern enheden fra vinduet, før orkanen ankommer Rør ikke ved elektrostatisk filter efter åbning foran grillen. Undladelse af at gøre dette kan resultere i elektrisk stød eller produkt fejl. Kontakt et autoriseret servicecenter, hvis klimaanlægget er nedsænket i vand på grund af oversvømmelser. Undladelse af at gøre dette kan resultere i eksplosion eller brand. Vær forsigtig så der ikke kommer vand ind i produktet Sørg for at ventilere tilstrækkeligt, når dette airconditionanlæg og et varmeapparat, såsom en radiator anvendes samtidig. Undladelse af at gøre dette kan resultere i brand, alvorlige personskader eller produkt fiasko. Tænd for strømmen og tag stikket, når du renser eller reparere klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i dødsfald, alvorlig personskade eller produkt fiasko. Træk stikket, når airconditionanlægget ikke skal bruges i en længere periode. Undladelse af at gøre dette kan resultere i produkt fiasko. Placer ikke genstande på klimaanlægget. Det kan resultere i produkt fiasko.

5 SIKKERHEDSFORSKRIFTER 5 FORSIGTIG Installation Sørg for at kontrollere, om der er et kølemiddel utæthed, når du installerer eller reparere klimaanlægget. Undladelse af at gøre dette kan resultere i produkt fiasko. Installer afløbsslangen korrekt til jævn dræning af kondensvand. Undladelse af at gøre dette kan resultere i produkt fiasko. Hold niveau, selv når du installerer produktet. Installer aircondition, hvor støjen fra den udendørs enhed eller udstødningsgas vil ikke genere naboerne. Undladelse af at gøre dette kan resultere i konflikter mellem naboer. Ved transport af udstyr, bør der være mindst 2 eller flere personer, eller en gaffeltruck. Det kan resultere i alvorlig tilskadekomst. Installerer ikke airconditionanlægget hvor den vil blive udsat for direkte hav vind (salt spray). Det kan resultere i produkt fiasko. Betjening Udsæt ikke mennesker, dyr eller planter til den kolde eller varme vind fra klimaanlægget. Det kan resultere i alvorlig tilskadekomst. Brug ikke produktet til særlige formål, såsom at bevare fødevarer, kunstværker mv. Det er en forbruger klimaanlæg, ikke en præcision køleanlæg. Det kan resultere i dødsfald, brand eller elektrisk stød. Blokér ikke indløb eller udløb af luft flow. Det kan resultere i eksplosion eller produkt fejl. Brug ikke stærke rengøringsmidler eller opløsningsmidler, når du rengør airconditionanlægget, eller spray vand. Brug en blød klud. Det kan resultere i alvorlige personskader eller produkt fejl. Rør aldrig metaldelene af klimaanlægget, når du fjerner luftfilteret. Det kan resultere i alvorlige personskader eller produkt fejl. Placer ikke genstande på klimaanlægget. Det kan resultere i produkt fiasko. Sæt altid filteret forsvarligt efter rengøring. Rengør filteret hver anden uge eller oftere, hvis det er nødvendigt. Sæt ikke hænder eller andre ting gennem luftindtaget eller udtag, mens klimaanlægget er i drift. Det kan resultere i elektrisk stød. Drik ikke vandet drænet fra airconditionanlægget. Det kan resultere i alvorlige helbredsmæssige komplikationer. Brug en robust skammel eller stige, når du renser, vedligeholde eller reparere den klimaanlægget i højden. Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlige personskader eller produkt fejl. Bland ikke batterier til fjernbetjening med andre typer af batterier eller blande nye batterier med brugte batterier. Undladelse af at gøre dette kan resultere i produkt fiasko. Du må ikke genoplade eller adskille batterierne. Undladelse af at gøre dette kan resultere i eksplosion, brand eller alvorlig personskade. Stop med at bruge fjernbetjeningen, hvis der mangler batteri væske. Hvis din klud eller hud er udsat for batteriet væske fra en lækage, skal det vaskes med rent vand. Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlig tilskadekomst. Hvis du slugte batteriets væske, vask indersiden af munden grundigt og derefter søg en læge. Undladelse af at gøre dette kan resultere i alvorlige helbredsmæssige komplikationer.

6 6 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE 2 TIPS FOR ENERGIBESPA- RELSER 3 VIGTIGE SIKKERHEDS- ANVISNINGER 7 FØR BRUG 7 Komponenter 8 Brug af fjernbetjeningen 9 - Indsættelse af batterier 9 - Installering af fjernbetjeningen holder 10 BASISFUNKTIONER 10 Køling af dit værelse 10 Varme dit værelse 10 Fjernelse af fugt 11 Luftning dit værelse 11 Justering af blæserhastighed 11 Justering af luftstrømmens retning 11 Indstilling af timeren 11 - Indstilling af aktuel tid 12 - Tænde airconditionanlægget automatisk på et fastsat tidspunkt 12 - Slukning af airconditionanlægget automatisk på et fastsat tidspunkt 12 - Annullering af timerindstilling 12 Indstilling af dvaletilstand 13 AVANCEREDE FUNKTIONER 13 Omklædningsrum temperaturen hurtigt 13 Indendørs luftrensning 13 - Auto Rens funktionen 14 Plasma Rensning funktion 14 Auto funktion 15 Auto Skiftedag funktion 15 Energibesparende køling 15 Display skærmens lysstyrke 16 Betjening af klimaanlægget uden fjernbetjening 16 Genstart af klimaanlægget automatisk 17 VEDLIGEHOLDELSE 18 Rengøring af luftfilter 18 Rengøring af anti-allergi filter og tredobbelt filter 18 Rengøring af plasma filter 19 FEJLFINDING 19 Selvdiagnosefunktion 19 Før du anmoder om service

7 FØR BRUG 7 FØR BRUG Komponenter Indendørs enhed Luftindtag Kølergrill Tænd / sluk-knap Signal-modtager Betjenings lampe Luftfilter Luftudtag * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. Luft omledningsgitteret (Lodrette luftspjæld & Vandret vane) Antallet af funktion lamper og deres placering kan variere, afhængigt af modellen af klimaanlægget. Udendørs enhed Luftindtag ventiler Aftræksåbninger Bundplade Kølevæske rørsystem Afløbsslange Tilslutnings ledning * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype.

8 8 FØR BRUG Brug af fjernbetjeningen Du kan betjene klimaanlægget mere bekvemt med fjernbetjeningen. Du vil finde knapper til de ekstra funktioner, under dække af fjernbetjeningen. Trådløs fjernbetjening Kontrolpanel Kontrolpanel Display skærm Beskrivelse Display skærm a F Plasma-knap*: Renser luften ved at fjerne partikler, der kommer ind gennem indendørs enhed. l e = y d - g f 7 v AC DBE Dvaletilstand auto knap*: Indstiller dvaletilstand automatisk. Temperatur justerings knap: Justerer rummets temperatur hvis der skal køles eller opvarmes. Tænd/sluk-knap: Tænder for strømmen til/fra. Indendørs blæserhastighed knap: Justerer blæserhastighed. Driftstilstand knap *: Vælger driftstilstand. Køledrift (A) / Auto drift eller auto overgang (C) / Affugtningsdrift (D) / Opvarmning drift (B) / Luftcirkulation (E) h N Jet køling / opvarmning knap *: Varmer op eller køler ned indendørs temperaturen inden for en kort periode. ij HI k S Luft flowretnings knap: Justerer luftstrømmens retning lodret eller vandret. Temperaturvisnings knap: Viser stuetemperatur. mn z Timer knap: Indstiller det aktuelle klokkeslæt og start / slut tid. c b u JGP Navigation og funktionsknap *: Justerer tiden og sætter den særlige funktioner. J: Automatisk rens / G: Betjener energibesparelses køling / P: Justerer lysstyrken på indendørsenheden displayet p - r - Sæt / CLEAR-knappen: Indstiller eller annullerer funktioner. Reset-knappen: Nulstiller klimaanlæggets indstillinger. * Nogle funktioner understøttes ikke, afhængigt af modellen.

9 FØR BRUG 9 Indsættelse af batterier Sæt batterier, før du bruger fjernbetjeningen. Anvendte batteri type er AAA (1,5 V). 1 Fjern batteridækslet. 2 Fastgør holderen ved at fastgøre de 2 skruer fast med en skruetrækker. 3 Skub fjernbetjeningen i holderen. 2 Isæt nye batterier, og sørg for, at + og - pol på batterierne er installeret korrekt. Betjenings metode 3 Sæt batteridækslet. Hvis skærmen på fjernbetjeningen begynder at falme, udskift batterierne. Installering af fjernbetjeningens holder Installer holderen hvor der ikke er direkte sollys for at beskytte fjernbetjeningen. 1 Vælg en sikker og let tilgængeligt sted. Peg fjernbetjeningen mod signal modtageren i bunden af airconditionanlægget for at betjene den. Fjernbetjeningen kan muligvis betjene andre elektroniske enheder, hvis man peger i retning af dem. Sørg for at pege fjernbetjeningen mod signal modtageren af klimaanlægget. For korrekt drift, brug en blød klud til at rengøre signal sender og modtager.

10 10 BASISFUNKTIONER BASISFUNKTIONER Køling af dit værelse (køle drift) 2 Tryk f flere gange for at vælge afkøling funktion. - A vises på skærmen. Fjernelse af fugt (Affugtningsdrift) Denne tilstand fjerner overskydende fugt fra et miljø med høj fugtighed eller i regntiden, for at undgå mug. Denne tilstand justerer rummets temperatur og blæserhastighed automatisk at opretholde det optimale niveau af fugtighed. 2 Tryk f flere gange for at vælge addugtningsdrift. - D vises på skærmen. 3 Tryk u eller v for at indstille den ønskede temperatur. - Temperaturintervaller er mellem 18 C - 30 C. Opvarmning dit værelse (varmedrift) 2 Tryk f flere gange for at vælge varmedrift. - B vises på skærmen. I denne tilstand kan du ikke justere stuetemperatur, da det er justeres automatisk. Desuden vil rumtemperaturen ikke vises på skærmen. 3 Tryk u eller v for at indstille den ønskede temperatur. - Temperaturintervaller er 16 C - 30 C Køling modeller understøtter ikke denne funktion.

11 BASISFUNKTIONER 11 Luftning dit værelse (Luftcirkulations drift) Denne tilstand cirkulerer indendørs luft uden at ændre rumtemperaturen. Den kølende lys lyser op i luftcirkulation mode. 2 Tryk f flere gange for at vælge luftcirkulationens funktion. - E vises på skærmen. Justering af luftstrømmens retning 1 Du kan justere retningen af luftstrømmen vandret, skal du trykke på i gentagne gange, og vælg den ønskede retning. - Vælg H for at justere retningen af luftstrømmen automatisk. 2 justere retningen af luftstrømmen lodret, skal du trykke på j gentagne gange, og vælge den ønskede retning. - Vælg I for at justere retningen af luftstrømmen automatisk. 3 Tryk g for at justere blæser hastigheden. Justering af blæserhastighed 1 Tryk g gentagne gange for at justere blæser hastigheden. - Vælg 5 hvis du ønsker naturlig luft. Ventilatorhastigheden justerer automatisk. Justering af luftstrømmens retning lodret understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen. Justering af luft deflektor vilkårligt kan forårsage produktfejl. Hvis du genstarter klimaanlægget, vil det begynder at operere med de tidligere fastsatte luftretningen, så luften deflektor kan ikke matche de ikoner på fjernbetjeningen. Når dette sker, skal du trykke på i eller j for at justere retningen af luftstrømmen igen. Indstilling af timeren Du kan bruge timerfunktionen for at spare energi og til at bruge klimaanlægget mere effektivt. Indstilling af aktuel tid 1 Tryk p og hold den nede i mere end 3 sekunder. - AM/PM-ikonet blinker i bunden af skærmen.

12 12 BASISFUNKTIONER 2 Tryk o eller q for at vælge minutter. 3 Tryk p for at afslutte. Tænde airconditionanlægget automatisk på et fastsat tidspunkt 1 Tryk m. - Ikonet nedenfor blinker i bunden af skærmen. 2 Tryk o eller q for at vælge minutter. 3 Tryk p for at afslutte. Slukning af klimaanlægget automatisk på et fastsat tidspunkt 1 Tryk n. - Ikonet nedenfor blinker i bunden af skærmen. Annullering af timerindstilling 1 Tryk m. 2 Tryk m eller n for at vælge den timerindstilling for at annullere. 3 Tryk p. - For at annullere alle timerindstillingerne, skal du trykke på p. Indstilling af dvaletilstand Brug dvaletilstand for at slukke for klimaanlægget automatisk, når du går i seng. 2 Tryk l 3 Tryk o eller q for at vælge timer (op til 7 timer). 4 Tryk p for at afslutte. - T vises på skærmen i dvaletilstand. 2 Tryk o eller q for at vælge minutter. 3 Tryk p for at afslutte. I Køling og affugtning tilstande stiger temperaturen med 1 C efter 30 minutter, og med yderligere 1 C efter yderligere 30 minutter for en mere komfortabel søvn. Temperaturen stiger med op til 2 C fra den indstillede temperatur.

13 AVANCEREDE FUNKTIONER 13 AVANCEREDE FUNKTIONER Klimaanlægget tilbyder nogle ekstra avancerede funktioner. Skifte stuetemperatur hurtigt (Jet Cool / Heat funktion) Denne tilstand giver dig mulighed for at køle indeluften hurtigt i sommeren eller varme det hurtigt om vinteren. 2 Tryk h. Indendørs luftrensning Auto Clean drift I køle og affugtning operationer er fugt, der opstår inde i indendørsenheden. Brug automatiske rengørings funktionen til at fjerne sådanne fugt. 2 Tryk c. - J vises på skærmen. - I jet køling tilstand, stærk luft blæser ud på en temperatur på 18 C i 30 minutter. - I jet opvarmning tilstand. stærk luft blæser ud på en temperatur på 30 C i 30 minutter. I luftcirkulation, Auto eller Auto Skiftedag mode, kan denne funktion ikke anvendes. Denne funktion understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen. - Hvis du slukker for strømmen, ventilatoren kører i 30 minutter og renser det indvendige af den indendørs enhed. Nogle knapper kan ikke bruges, mens den automatiske rengøring funktionen er i drift.

14 14 AVANCEREDE FUNKTIONER Plasma Rensnings funktion Nogle knapper kan ikke bruges, mens den automatiske rengørings funktionen er i drift. 2 Tryk a. - F vises på skærmen. Auto drift (Kunstig intelligens) Kun Køling modeller I denne tilstand, justere blæserhastigheden og temperaturen automatisk, baseret på rumtemperaturen. 2 Tryk f gentagne gange for at vælge auto funktion. 3 Tryk o eller q for at vælge den ønskede handling kode, hvis temperaturen er højere eller lavere end den ønskede temperatur. Du kan bruge denne funktion ved at trykke a uden at tænde for klimaanlægget. Både plasma lampen og afkøling lampen lyser, mens plasma rensning er i drift. Denne funktion understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen. Kode Beskrivelse 2 Cool 1 Køle lidt 0 Vedligeholde stuetemperatur -1 Varme lidt -2 Varme I denne tilstand kan du ikke justere blæserhastigheden, men du kan indstille luft deflektor for at rotere automatisk. Denne funktion understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen.

15 AVANCEREDE FUNKTIONER 15 Auto overgang funktion Denne tilstand ændrer betjeningstilstand automatisk ved at opretholde den indstillede temperatur på +2 C. 2 Tryk f gentagne gange for at vælge den automatiske overgang funktion. - C vises på skærmen. Energibesparende køling Denne tilstand minimerer strømforbruget under afkøling og øger den indstillede temperatur til det optimale niveau for et mere behageligt miljø. 2 Tryk f gentagne gange for at vælge afkøling funktion. 3 Tryk b. - G vises på skærmen. 3 Tryk o eller q for at indstille den ønskede temperatur. - Temperaturintervaller er 18 C - 30 C. 4 Tryk g gentagne gange for at vælge ventilatorhastighed. Denne funktion understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen. Denne funktion understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen. Display skærmens lysstyrke Du kan justere lysstyrken på den indendørs enhed skærmen. 1 Tryk u gentagne gange for at indstille lysstyrken til det ønskede niveau. Denne funktion understøttes muligvis ikke, afhængigt af modellen.

16 16 AVANCEREDE FUNKTIONER Betjening af klimaanlægget uden fjernbetjening Du kan bruge tænd/sluk-knappen på den indendørs enhed for at betjene klimaanlægget, når fjernbetjeningen ikke er tilgængelig. Imidlertid er blæserhastigheden indstillet til høj. 1 Åbn frontdækslet. - Løft en smule op begge på sider af dækslet. Genstart af klimaanlægget automatisk Når klimaanlægget er tændt igen efter et strømsvigt, vil denne funktion gendanne de tidligere indstillinger. Denne funktion er en standardindstilling. Deaktivering af automatisk genstart 1 Åbn frontdækslet. - Løft op begge sider af dækslet en smule. * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. 2 Tryk på tænd / sluk-knappen. * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. 2 Tryk på On/Off knappen og hold den nede i 6 sekunder. - Enheden bipper to gange, og lysene blinker seks gange. * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. - Til køling og opvarmnings modeller, drifts funktioner skifter, afhængig af rummets temperatur. Rumtemperaturen Under 21 C 24 C Over 21 C og under 24 C 23 C Indstil temperaturen Betjeningstilstand Opvarmning funktion Affugtningsdrift Over 24 C 22 C Køling - Kun for køling modeller, er temperaturen indstillet til 22 C (71,6 F). * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. - For at genaktivere funktionen skal du trykke på On/Off -knap og holde den nede i 6 sekunder. Enheden bipper to gange, og det blå lys blinker fire gange. Hvis du trykker og holder på tænd/slukknappen i 3-5 sekunder i stedet for 6 sekunder, vil enheden skifte til testkørsel. I testen drift vil enheden blæse stærk luft til køling i 18 minutter og derefter vende tilbage til fabriksindstillingerne.

17 VEDLIGEHOLDELSE 17 VEDLIGEHOLDELSE Rengør produktet jævnligt for at opretholde optimal ydeevne og for at forhindre eventuel fejl. * Det følger muligvis ikke med, afhængigt af modellen. Anti-allergi filter + Triple filter Plasma filter Luft filter * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. Rengørings interval Element Rensemetode Luft filter 2 uger Se "Rengøring luftfilter." Anti-allergi filter / Triple filter 3 måneder Se "Rensning af anti-allergi filter og triple filter." Plasma filter* 3 måneder Se "Rengøring af plasma filter." Indendør-enheds overflade Udendørs enhed Regelmæssigt Regelmæssigt Brug en blød, tør klud. Brug ikke blegemiddel eller slibemidler. Brug damp til at rengøre varmeveksleren og ventilationsåbninger panelet (Konsulterer med tekniker). FORSIGTIG Sluk for strømmen og træk stikket ud, før du udfører vedligeholdelse, da det ellers kan forårsage elektrisk stød. Anvend aldrig vand, der er varmere end 40 C når du rengør filtrene. Det kan forårsage deformation eller misfarvning. Anvend aldrig flygtige stoffer, når du rengør filtrene. De kan beskadige overfladen af produktet. Placering og udformning af filtrene kan variere, afhængigt af modellen. Sørg for at rense varmeveksleren af den udendørs enhed jævnligt, da den indsamlede snavs i spolerne kan nedsætte effektivitet eller øge udgifter til energi.

18 18 VEDLIGEHOLDELSE Rengøring af luftfilter Rens luftfilteret en gang hver 2 uge eller mere, hvis det er nødvendigt. 1 Sluk for strømmen og træk stikket ud. 2 Åbn frontdækslet. - Løft en smule begge sider af dækslet. 4 Tør filteret i direkte sollys i 2 timer. Placering og udformning af filtrene kan variere, afhængigt af modellen. Rengøring af plasma filter * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. 3 Hold knappen på luftfilteret, løft det lidt op og fjern det fra enheden. 1 Sluk for strømmen og træk stikket ud. 2 Åbn frontdækslet, og tag luftfilteret (se "Rengøring af luftfilter"). 3 Fjern plasma-filter i 10 sekunder. * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype. 4 Rengør filteret med en støvsuger eller med varmt vand. - Hvis snavset er vanskelig til at fjerne, vask filteret i lunkent vand med opvaskemiddel. 5 Tør filteret i skyggen. Rengøring af anti-allergi filter og triple filter 1 Sluk for strømmen og træk stikket ud. 2 Åbn frontdækslet, og tag luftfilteret (se "Rengøring luftfilter"). 3 Træk anti-allergi filteren ud og den triple filter. 4 Brug en støvsuger til at fjerne snavs. - Hvis snavset er vanskelig at fjerne, vask filteret med lunkent vand. 5 Tør filteret i skyggen. Placeringen af filtrene kan variere, afhængigt af modellen. Plasma filter kan ikke indgå i nogle af modeller. * Denne funktion kan være anderledes efter en modeltype.

19 FEJLFINDING 19 FEJLFINDING Selvdiagnosefunktion Dette produkt har en indbygget selvdiagnosefunktion. Hvis der opstår en fejl, vil lampen af indendørs enhed blinke i 2 sekunders intervaller. Hvis dette sker, skal du kontakte din lokale forhandler eller servicecenter. Før du anmoder om service Tjek venligst følgende, før du kontakter et servicecenter. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit lokale servicecenter. Problem Mulige årsager Korrigerende handling Der er en brændt lugt og en underlig lyd fra enheden. Vand mangler fra den indendørs enhed, selv når luftfugtigheden er lav. Strøm ledningen er beskadiget eller genererer høj varme. - Sluk for klimaanlægget, tage strøm ledningen og kontakte servicecentret. En switch, en afbryder (sikkerhed, jordet) eller en sikring er ikke tilfredsstillende. Klimaanlægget er frakoblet. Kontroller, om ledningen er sat i stikkontakten. En sikring er sprunget, eller strømforsyningen er blokeret. Udskift sikringen, eller tjek om relæet er slået fra. Klimaanlægget virker ikke. En strømafbrydelse har fundet sted. Spændingen er for høj eller for lav. Sluk for klimaanlægget, ved en strømafbrydelse. Når strømmen er genoprettet, vent 3 minutter, og derefter tænd for klimaanlægget. Check om relæet er slået fra. Airconditionanlægget slukket automatisk på et forudindstillet tidspunkt. Tryk på afbryderknappen igen.

20 20 FEJLFINDING Problem Mulige årsager Korrigerende handling Luften cirkulerer ikke ordentligt. Sørg for, at der ikke er nogen gardiner, persienner eller møbler som bloker forsiden af klimaanlægget. Rens luftfilteret en gang hver 2 uge. Luftfilteret er beskidt. Se "Rengøring af luftfilter" for mere information. Airconditionanlægget genererer ikke kølig luft. Rumtemperaturen er for høj. Kold luft siver ud fra rummet. Om sommeren, kan det tage lidt tid at køle indeluften. I dette tilfælde skal du vælge jet cool funktion for at køle indeluften hurtigt. Sørg for, at der er ingen kold luft undslippning i ventilation i rummet. Den ønskede temperatur er højere end den indstillede temperatur. Der er en varmekilde i nærheden. Indstil den ønskede temperatur til et lavere niveau end den nuværende temperatur. Undgå at bruge en varme generator som en elektrisk ovn eller en gasbrænder, mens klimaanlægget er i brug. Det er ikke muligt at justere blæserhastigheden. Det er ikke muligt at justere temperaturen. Luftcirkulation funktion er valgt. Den automatiske funktion, jet funktion eller affugtningsdrift er valgt. Luftcirkulationen funktion eller jet drift er valgt. I luftcirkulation funktion, luften blæser fra klimaanlægget uden køling eller opvarmning af indeluften. Skift betjeningstilstand til afkøling. I nogle driftstilstande, såsom jet-eller affugtning driftstilstande, kan du ikke justere blæserhastigheden. Vælg en driftstilstand, hvor du kan justere blæserhastigheden. I nogle driftstilstande, såsom luftcirkulation eller jet driftstilstand kan du ikke justere temperaturen. Vælg en driftstilstand, hvor du kan justere temperaturen.

21

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S

H. JESSEN JÜRGENSEN A/S H. JESSEN JÜRGENSEN A/S - alt til klima- og køleanlæg Model FCTB Gulv-/ væg- og loftmodel - indedel (kun køling) BETJENINGSVEJLEDNING Læs denne vejledning grundigt igennem og opbevar den til senere brug.

Læs mere

KLIMAANLÆG BRUGERVEJLEDNING. Du bedes læse brugervejledningen grundigt igennem, før du betjener enheden. Gem brugervejledningen til evt. senere brug.

KLIMAANLÆG BRUGERVEJLEDNING. Du bedes læse brugervejledningen grundigt igennem, før du betjener enheden. Gem brugervejledningen til evt. senere brug. BRUGERVEJLEDNING KLIMAANLÆG Du bedes læse brugervejledningen grundigt igennem, før du betjener enheden. Gem brugervejledningen til evt. senere brug. TYPE : VÆGMONTERET MODELLEN Indendørs del D12NAK NSB

Læs mere

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug

Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug Affugter Instruktionsbog WASCO 2000 Læs og opbevar disse instruktioner til senere brug INDHOLDSFORTEGNELSE Tag dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den til senere brug. Modelnummer

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. system inverter klimaanlæg Loftsmonteret type med luftkanal

BETJENINGSVEJLEDNING. system inverter klimaanlæg Loftsmonteret type med luftkanal BETJENINGSVEJLEDNING system inverter klimaanlæg FXM40LVE FXM50LVE FXM63LVE FXM80LVE FXM100LVE FXM125LVE FXM200LVE FXM250LVE FXMQ40MVE FXMQ50MVE FXMQ63MVE FXMQ80MVE FXMQ100MVE FXMQ125MVE FXMQ200MVE FXMQ250MVE

Læs mere

Inden du tager klimaanlægget i brug, bedes du læse denne betjeningsvejledning omhyggeligt igennem og gemme den til eventuelt senere brug.

Inden du tager klimaanlægget i brug, bedes du læse denne betjeningsvejledning omhyggeligt igennem og gemme den til eventuelt senere brug. Inden du tager klimaanlægget i brug, bedes du læse denne betjeningsvejledning omhyggeligt igennem og gemme den til eventuelt senere brug. TODELT KLIMAANLÆG HN 8984 12000 BTU BETJENINGSVEJLEDNING Læs vejledningen

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Split vægmonteret DC Inverter Klimaanlæg

Split vægmonteret DC Inverter Klimaanlæg Split vægmonteret DC Inverter Klimaanlæg PuntoAzul BAC-WM-I1110-A12H BAC-WM-I1414-A12H BAC-WM-I2022-A12H Brugsvejledning Manufactured and distributed : by Dansk importør Fukura Danmark ApS Bøgekildevej

Læs mere

Installations- og brugervejledning

Installations- og brugervejledning Installations- og brugervejledning OBS! Den originale Instructions for installation, use and maintenance går altid forud for denne danske oversættelse. Advarsler: For at undgå skader på kompressor, er

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

WMT 10. INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation

WMT 10. INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation WMT 10 INSTALLATIONSMANUAL Elektronisk kontrolpanel for fan coil - væghængt installation Beskrivelse WMT 10 termostaten er et styringspanel for fan coils til vægmontering. Styring af driftsfunktioner på

Læs mere

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING

KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING KØLESKAB WASCO K85A BRUGSANVISNING Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Termostat 3. Låg til grønsagsskuffe 4. Justerbar fod 5. Indsats til æg 6. Dørhylde 7. Flaskeholder 8. Flaskehylde Transport

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: H320F-1T-S H320F-2T-S H320P-1T-S H320F-1T-G H320F-2T-G H320P-1T-G H320F-1T-B H320F-2T-B H320P-1T-B

VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: H320F-1T-S H320F-2T-S H320P-1T-S H320F-1T-G H320F-2T-G H320P-1T-G H320F-1T-B H320F-2T-B H320P-1T-B VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: H320F-1T-S H320F-2T-S H320P-1T-S H320F-1T-G H320F-2T-G H320P-1T-G H320F-1T-B H320F-2T-B H320P-1T-B Distributør i Skandinavien: wineandbarrels.com 1 Tak fordi du har købt

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

INDENDØRS ENHED/UDENDØRS ENHED

INDENDØRS ENHED/UDENDØRS ENHED AIRCONDITIONANLÆG MED INDENDØRS OG UDENDØRS ENHED INDENDØRS ENHED/UDENDØRS ENHED MODEL RAK-18PPA/RAC-18WPA RAK-25PPA/RAC-25WPA RAK-35PPA/RAC-35WPA UDENDØRS ENHED INDENDØRS ENHED RAC-18WPA RAC-25WPA RAK-18PPA

Læs mere

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr

VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr VARMEBLÆSER 230V~ 50Hz 1500W MANUAL HN nr. 12651 SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER 1. Læs brugsanvisningen grundigt igennem inden brug. 2. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. 3. Opbevares utilgængeligt for

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. SYSTEM inverter klimaanlæg FXDQ15A2VEB FXDQ20A2VEB FXDQ25A2VEB FXDQ32A2VEB FXDQ40A2VEB FXDQ50A2VEB FXDQ63A2VEB

BETJENINGSVEJLEDNING. SYSTEM inverter klimaanlæg FXDQ15A2VEB FXDQ20A2VEB FXDQ25A2VEB FXDQ32A2VEB FXDQ40A2VEB FXDQ50A2VEB FXDQ63A2VEB BETJENINGSVEJLEDNING SYSTEM inverter klimaanlæg FXDQ15A2VEB FXDQ20A2VEB FXDQ25A2VEB FXDQ32A2VEB FXDQ40A2VEB FXDQ50A2VEB FXDQ63A2VEB Tak, fordi du købte dette Daikin klimaanlæg. Læs betjeningsvejledningen

Læs mere

KCM 18-008. Brugermanual

KCM 18-008. Brugermanual KCM 18-008 Brugermanual Indholdsfortegnelse Vigtige instruktioner...fejl! Bogmærke er ikke defineret. Vigtig sikkerheds information...fejl! Bogmærke er ikke defineret. Betjenings instruktioner...fejl!

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Total varmeveksler HRV (Heat Reclaim Ventilation) (Loftsmonteret kanal type)

BETJENINGSVEJLEDNING. Total varmeveksler HRV (Heat Reclaim Ventilation) (Loftsmonteret kanal type) BETJENINGSVEJLEDNING Total varmeveksler HRV (Heat Reclaim Ventilation) (Loftsmonteret kanal type) VAM150FA VAM250FA VAM350FA VAM500FA VAM650FA VAM800FA VAM1000FA VAM1500FA VAM2000FA INDHOLD Side Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W

KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W KERAMISK VARMEBLÆSER 1500 W ART NR 330347 EAN NR 5709133330415 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG.

INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING. Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. INDUSTRIEL AFFUGTER BRUGSANVISNING Model: DY-80L TAK FORDI DE VALGTE DETTE PRODUKT. LÆS VEJLEDNINGEN GRUNDIGT, FØR DU TAGER PRODUKTET I BRUG. GEM DENNE MANUAL TIL SENERE BRUG HUSK : MONTER DEN MEDSENDTE

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

AFFUGTER BRUGERMANUAL

AFFUGTER BRUGERMANUAL AFFUGTER BRUGERMANUAL MODEL: 350505 Ean nr: 5709133350338 SIKKERHEDS INFORMATION 1. Læs venligst brugermanualen omhyggeligt igennem inden brug af affugteren og gem derefter manualen. 2. Nedsænk aldrig

Læs mere

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W

VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W VARMEBLÆSER 1000W / 2000 W ART NR 330335 EAN NR 5709133330293 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Varmeblæseren må kun tilsluttes 230V. Opbevares

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

BRUGSANVISNING. Modeller: GDN10AH-K4MAB1A GDN12AH-K4MAB1A GDN16AH-K4EAB1A GDN20AH-K4EAB1A GDN24AH-K4EAB1A

BRUGSANVISNING. Modeller: GDN10AH-K4MAB1A GDN12AH-K4MAB1A GDN16AH-K4EAB1A GDN20AH-K4EAB1A GDN24AH-K4EAB1A Læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt, inden affugteren tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. BRUGSANVISNING Modeller: GDN10AH-K4MAB1A GDN12AH-K4MAB1A GDN16AH-K4EAB1A GDN20AH-K4EAB1A

Læs mere

Infrarød fjernbetjening

Infrarød fjernbetjening Infrarød fjernbetjening Infrarød fjernbetjening 1. Sender 2. Display 3. ON/OFF knap 4. Temperatur knap 5. Display knap 6. Plasmacluster knap (funktion ikke tilgængelig) 7. Én-times sluk timer knap 8. Mode

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

OPBEVAR OMHYGGELIGT DISSE ANVISNINGER TIL SENERE BRUG.

OPBEVAR OMHYGGELIGT DISSE ANVISNINGER TIL SENERE BRUG. LÆS DENNE BRUGERVEJLEDNING OMHYGGELIGT IGENNEM, INDEN APPARATET TAGES I BRUG. MED KENDSKAB TIL APPARATET OPNÅR MAN DE BEDSTE RESULTATER OG STØRST MULIG SIKKERHED. SIKKERHEDSANVISNINGER - Når De har pakket

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Brugermanual KSB 105

Brugermanual KSB 105 Brugermanual KSB 105 Generel beskrivelse af køleskabet 1. Topplade 2. Låge til frostboks 3. Termostat 4. Hylde 5. Grønsagsskuffe 6. Grønsagsskuffe 7. Justerbar fod 8. Indsats til æg 9. Dørhylde 10. Flaskeholder

Læs mere

MINI SANDBLÆSER 4100-405

MINI SANDBLÆSER 4100-405 MINI SANDBLÆSER 4100-405 BRUGERMANUAL Beskrivelse 4100-450 Mini-blæsekabinet er designet til at rense, polere og overfladebehandle mindre dele, KUN ved brug af tørt blæsemiddel. Teknisk data: Kapacitet,

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

KCA 14-020. Brugermanual

KCA 14-020. Brugermanual KCA 14-020 Brugermanual Indholdsfortegnelse Vigtige instruktioner...3 Vigtig sikkerhedsinformation...fejl! Bogmærke er ikke defineret. Affugterens kontrolapparat...5 Betjening af affugter...6 Valg af placering...7

Læs mere

Læs venligst denne brugsanvisning grundigt før maskinen tages i brug.

Læs venligst denne brugsanvisning grundigt før maskinen tages i brug. Læs venligst denne brugsanvisning grundigt før maskinen tages i brug. Indhold: Resumè 1 Arbejdsprincipper 1 Sikkerhedsanvisninger 2 Specifikationer 3 Beskrivelse 4 Funktioner 5-10 Bemærkninger til brugen

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. Enhed til behandling af udendørs luft Loftsmonteret type med luftkanal FXMQ125MFV1 FXMQ200MFV1 FXMQ250MFV1

BETJENINGSVEJLEDNING. Enhed til behandling af udendørs luft Loftsmonteret type med luftkanal FXMQ125MFV1 FXMQ200MFV1 FXMQ250MFV1 BETJENINGSVEJLEDNING Enhed til behandling af udendørs luft FXMQ125MFV1 FXMQ200MFV1 FXMQ250MFV1 1 1 5 3 6 7 8 2 9 4 10 12 11 1 2 4 2 1 3 5 6 7 8 9 3 10 15 11 12 14 13 2 3 FXMQ125MFV1 FXMQ200MFV1 FXMQ250MFV1

Læs mere

KCA Brugermanual

KCA Brugermanual KCA 14-010 Brugermanual Indholdsfortegnelse Vigtige instruktioner...3 Vigtig sikkerhedsinformation...4 Betjeningsinstruktioner...7 Konstant vandaftapning...8 Vedligeholdelse...9 Langtids opbevaring...10

Læs mere

Model nr. Kompact 16

Model nr. Kompact 16 16.000 BTU transportabel airconditioner, affugter, varmeapparat og ventilator ved hjælp af varmepumpeteknologi Model nr. Kompact 16 Læs venligst brugsanvisningen grundigt inden du tager apparatet i brug.

Læs mere

Basic Clean -robotstøvsuger

Basic Clean -robotstøvsuger Basic Clean -robotstøvsuger... Betjeningsvejledning M1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIKKERHED ------------------------------------------------------------------------------ 2 * Sikkerhed * Batteri og genopladning

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug.

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Manual Transportabel energistation Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Dette elektriske produkt må kun anvendes til de formål der er i overensstemmelse med disse

Læs mere

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart 1 SimPal-T4 GSM Stikkontakt Den korte opstart SimPal T4 GSM stikkontakt 2 Tak, fordi du har købt SimPal-T4. SimPal T4 GSM stikkontakt er en fjernbetjent stikdåse, der består af et GSM modul. Strømforsyningen

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING. SYSTEM inverter-klimaanlæg FXNQ20A2VEB FXNQ25A2VEB FXNQ32A2VEB FXNQ40A2VEB FXNQ50A2VEB FXNQ63A2VEB

BETJENINGSVEJLEDNING. SYSTEM inverter-klimaanlæg FXNQ20A2VEB FXNQ25A2VEB FXNQ32A2VEB FXNQ40A2VEB FXNQ50A2VEB FXNQ63A2VEB BETJENINGSVEJLEDNING SYSTEM inverter-klimaanlæg FXNQ20A2VEB FXNQ25A2VEB FXNQ32A2VEB FXNQ40A2VEB FXNQ50A2VEB FXNQ63A2VEB INDHOLD LÆS FØR DRIFT Navne og funktioner på dele...2 Sikkerhedsforanstaltninger...2

Læs mere

Brugervejledning KT55T2A217W2

Brugervejledning KT55T2A217W2 Brugervejledning KT55T2A217W2 Læs venligst denne brugervenlighed før brug På grund af produktforbedring, kan det være, at dit køle-/fryseskab ikke er helt i overensstemmelse med denne manual. Generelt:

Læs mere

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-520DB. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64302901 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før ibrugtagning af ismaskinen. Gem brugervejledningen til senere brug. BESKRIVELSE AF ISMASKINEN 1. Øverste kappe 2.

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning

Affugter KCC-610HA. drifts- og vedligeholdelsesvejledning 64303501 drifts- og vedligeholdelsesvejledning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER ViVIGTIGE INSTRUKTIONER 1. Læs disse instruktioner grundigt inden aggregatet tages i brug. 2. ADVARSEL: Lad ikke børn lege

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE

TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE TRANSPORTABEL ISTERNINGMASKINE BRUGSANVISNING Læs venligst denne brugsanvisning, inden isterningmaskinen tages i brug. Det anbefales at gemme brugsanvisningen til fremtidig reference. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

VINKØLESKAB Brugsanvisning Distributør i Skandinavien: wineandbarrels.com

VINKØLESKAB Brugsanvisning Distributør i Skandinavien: wineandbarrels.com VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: P46S-HHB P46D-HHB Distributør i Skandinavien: wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et Pevino vinkøleskab. Venligst læs og følg alle sikkerhedsregler og betjeningsinstruktioner

Læs mere

Læs venligst denne manual omhyggeligt inden brug

Læs venligst denne manual omhyggeligt inden brug Læs venligst denne manual omhyggeligt inden brug INDHOLDSFORTEGNELSE SIKKERHEDSADVARSEL Indholdsfortegnelse s. 2 Sikkerhedsadvarsel s. 3 Advarsel om anvendelse s. 4 Sikker anvendelse s. 5 Kontraindikationer

Læs mere

KUMMEFRYSER MODEL NO: SB 153 A++

KUMMEFRYSER MODEL NO: SB 153 A++ KUMMEFRYSER MODEL NO: SB 153 A++ SPECIFIKATIONER A+ Nettoliter frys 98 ltr. Kurve 1 Lås Nej Indfrysningskapacitet pr. 5,0 kg Energiforbrug pr. år 168 kw Energiforbrug pr. 0,46 kw Energiklasse A+ Produktmål

Læs mere

Infrarød fjernbetjening

Infrarød fjernbetjening Infrarød fjernbetjening 1. Infrarød signalsender 2. Liquid Crystal Display 3. QUIET knap (Lydløs) Aktivering af lydløs blæser tilstand. 4. ON / OFF knappen. Tænd og sluk af klimaanlægget. 5. TØR knap (Affugtning)

Læs mere

Varmeovn. Model DS-350

Varmeovn. Model DS-350 Varmeovn Model DS-350 Effektiv Miljøvenlig Energibesparende Du bør læse denne brugsanvisning inden brug 1 Indhold Side Sikkerhedsinstrukser 3 Ovnens udseende 4 Ovnens display 5 Displayknapper 6 Displayvisninger

Læs mere

KCG 17-001. Brugermanual - installationsmanual

KCG 17-001. Brugermanual - installationsmanual KCG 17-001 Brugermanual - installationsmanual Indholdsfortegnelse Installation... 3 Test... 3 Klimaanlæggets model... 3 Nulstil GSM modulet tilbage til fabriksindstilling... 3 Fejlmelding... 3 Sikkerhed...

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER

model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER DK model RNCD 302 BÆRBAR CD- AFSPILLER Vedligeholdelse og specifikationer Oplad de genopladelige batterier helt, inden de bruges første gang. Læs betjeningsvejledningen, før du begynder at anvende udstyret.

Læs mere

Lufthåndtørrer FD-GSQ01

Lufthåndtørrer FD-GSQ01 Lufthåndtørrer FD-GSQ01 Læs venligst håndbogen grundigt før brug. Egenskaber - Let betjening - Nem vedligeholdelse - Økonomisk - Pålidelig beskyttelse for nytteløst brug Navne på dele Bemærk: Apperatet

Læs mere

Brugsanvisning K2365W. Køleskab

Brugsanvisning K2365W. Køleskab Brugsanvisning K2365W Køleskab General beskrivelse af køleskabet 1. Top-panel 2. Køleskabshylde 3. Grøntsags-skuffe 4. Justerbare fødder 5. Termostatenhed 6. Øvre flaskeholder 7. Mellemste flaskeholder

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

SPEEDFLOW MONTAGE & BRUGSANVISNING

SPEEDFLOW MONTAGE & BRUGSANVISNING SPEEDFLOW M06A / M06ACS MONTAGE & BRUGSANVISNING Dette produkt skal installeres af en Autoriseret fagmand! Opbevar denne instruktion tilgængeligt på installationsstedet. VENTICO NORDIC A/S Holmegaardsvej

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

Brugsanvisning. Føntørrer

Brugsanvisning. Føntørrer Brugsanvisning Føntørrer DK 8 1 7 6 2 3 4 5 2 DK Føntørrer El-tilslutning Apparatet bør kun tilsluttes et stik, der er beskyttet mod jordfejl og installeret i overensstemmelse med el-regulativet. Vær opmærksom

Læs mere

ALASKA slim. Brugervejledning

ALASKA slim. Brugervejledning ALASKA slim Brugervejledning Kort introduktion Dette produkt er lavet af førsteklasses materiale. Brug af antirust-materiale og speciel spraymaling til at forbedre kvaliteten. Brug af metalfiltrene Dette

Læs mere

Varmeblæser DF-HT6305P. Brugsanvisning

Varmeblæser DF-HT6305P. Brugsanvisning Varmeblæser DF-HT6305P Brugsanvisning Tillykke med dit køb af vores nydesignede, multifunktionelle og luksuriøse varmeblæser. Læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt, inden varmeblæseren tages i

Læs mere

TDS 75. DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser

TDS 75. DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser TDS 75 DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser TRT-BA-TDS 75 -TC-001-DA TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com E-Mail:

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 11.2 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Tillykke med din nye terrassevarmer Vi anbefaler at

Læs mere

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01

HVA/HVM BRUGERVEJLEDNING UM_DA. Part No.: _01 BRUGERVEJLEDNING UM_DA Part No.: 1764190_01 INDHOLD INDHOLD... 2 GENERELT... 3 Introduktion...3 Advarsler...3 Forholdsregler...3 Tilsigtet brug...3 Fakta og vægt...4 OVERSIGT OVER KOMPONENTER... 5 INSTALLATION

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen 1 4 2 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt. * Installation

Læs mere

61671 Manual MANUAL og foto og varenr

61671 Manual MANUAL og foto og varenr 61671 Manual MANUAL og foto og varenr Stavblender LACOR 700W H.W.Larsen A/S Slagterboderne 15-21, Kødbyen 1716 København V Telefon: 3324 1122 www.hwl.dk / salg@hwl.dk EN SIMPEL MANUAL MED VIGTIGE INFORMATIONER!

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8346 DA Brugervejledning a b c d e i h g f j k Dansk Tillykke med dit køb, og velkommen til Philips! Hvis du vil have fuldt udbytte af

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL TIL VINKØLER MODEL:CCVB60

INSTRUKTIONSMANUAL TIL VINKØLER MODEL:CCVB60 INSTRUKTIONSMANUAL TIL VINKØLER MODEL:CCVB60 1 Tak fordi du valgte vores vinkøler. Vi håber, at vores avancerede produkt vil give dig en god og nuanceret smagsoplevelse. Før brug af produktet, bedes du

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2

Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 9212427/2 Nokia Ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Introduktion Med Nokias ekstra strømforsyning DC-11/DC-11K (herefter DC-11) kan du oplade batteriet

Læs mere

ELEKTRONISK LASER KAMIN BRUGSANVISNING

ELEKTRONISK LASER KAMIN BRUGSANVISNING ELEKTRONISK LASER KAMIN BRUGSANVISNING HURTIG OG EFFEKTIV OPVARMNING MODEL K-404 Kaminens egenskaber Automatisk styring Den helt nye styrefunktion giver optimal opvarmning med maksimal varme og en besparende

Læs mere

BRUGSANVISNING VINKØLER MED TO ZONER. Modelnummer: KWC16D1/KWC46D1/KWC92D1

BRUGSANVISNING VINKØLER MED TO ZONER. Modelnummer: KWC16D1/KWC46D1/KWC92D1 c c c BRUGSANVISNING VINKØLER MED TO ZONER Modelnummer: KWC16D1/KWC46D1/KWC92D1 LÆS VENLIGST ALLE REGLER OG ANVISNINGER I DETTE HÆTE ØR BRUG. Vigtig information Når du bruger elektriske apparater, skal

Læs mere

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger Konica Minolta Industri Instrumenter Sikkerheds foranstaltninger Sikkerhedssymboler Følgende symboler anvendes i denne håndbog, der har til formål at forhindre uheld som resultat af en ukorrekt brug af

Læs mere

Elektronisk bidet - Brugervejledning

Elektronisk bidet - Brugervejledning Elektronisk bidet - Brugervejledning 1 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler... 3 Grundlæggende instruktioner... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Produktoversigt... 5 Bidet oversigt... 5 Betjeningspanel

Læs mere

NORDICA VARMEPUMPE OPVARMNING OG KØL - AIRCONDITION

NORDICA VARMEPUMPE OPVARMNING OG KØL - AIRCONDITION BRUGERMANUAL NORDICA VARMEPUMPE OPVARMNING OG KØL - AIRCONDITION Dansk VÆG MODEL Indedel ASYG09LECB ASYG12LECB Udedel AOYG09LECAN AOYG12LECAN BEHOLD DENNE BRUGERMANUAL FOR FREMTIDIGE REFERENCER INDHOLD

Læs mere

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning VIGTIGT Læs denne vejledning nøje, inden køleboksen monteres og tages i brug. Kontakt forhandleren, hvis der måtte være yderligere spørgsmål.

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Brugervejledning. Bord køler. Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse

Brugervejledning. Bord køler. Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Bord køler Generelle instruktioner for installation, brug og vedligeholdelse Indholdsfortegnelse: Emballering...3 Udpakning...3 Opbevaring ubrugt...3 Opstillingsstedet...4 Håndtering...4 Elektriske anvisninger...5

Læs mere

KVITTERING FOR MODTAGELSE. Denne model er anerkendt som driftsklar. Model. Produktionsdato. Godkendelse stempel. Salgssted butiksnavn og adresse

KVITTERING FOR MODTAGELSE. Denne model er anerkendt som driftsklar. Model. Produktionsdato. Godkendelse stempel. Salgssted butiksnavn og adresse KVITTERING FOR MODTAGELSE Model Denne model er anerkendt som driftsklar Produktionsdato Godkendelse stempel Salgssted butiksnavn og adresse Salgsdato VINK_ SMART Celcius(DK)-01 2014 ! ADVARSEL Tillykke

Læs mere