Prishæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Efterår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Prishæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Efterår"

Transkript

1 Prishæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Efterår 201 2

2 Hos Syddansk Bilpleje kan du få din bil fornyet så og sige. Er din lak blevet grå og mat eller har den fået skygger og hologrammer? Er du træt af alle brugs- og vaskeridserne? Er dine plasticpaneler ved at miste farven? Er der pludseligt nuanceforskel på dine fælger for og bag? Har du en helt ny bil og vil beholde glansen og det glatte showrooms-look? Har bilen fået ridser, stenslag og mærker? Eller er du den glade bilejer der bare vil beskytte sin bil og dens farve mest muligt imod sol, vind og vejr samt gøre den lettere at vaske og vedligeholde efterfølgende? Så er Syddansk Bilpleje stedet du kører hen for at få bilen maskinpoleret, rengjort eller få den shinet op med en polish, ny forsegling og voks. For at lette arbejdet for mig selv og efterlade din bil med det bedst mulige resultat benytter jeg mig udelukkende af de bedste og mest professionelle produkter der kan opdrives på planeten. Og jeg er naturligvis også konstant på jagt efter bedre produkter og fremgangsmetoder. Der arbejdes kun med super-bløde microfiberklude, svampe og applikatorer. Og der benyttes udelukkende maskiner og øvrigt udstyr der er gennemtestede og anbefalet af meget erfarne klargørings folk. Syddansk Bilpleje er en virksomhed hvor man tror på at kvalitetsarbejde og ærlighed er måden man driver en sund forretning på. Det kan godt være at priserne ikke er de laveste man kan opdrive, men resultatet vil altid være investeringen værd. For når det drejer sig om sådan noget som ens egen bil skal tilliden og arbejdskvaliteten bare være i orden. Og den slags kvalitet kræver tid og omhyggelighed.

3 Ydelserne henvender sig primært til personbiler der er mit fortrukne speciale. Men jeg kan også polere og pleje andre lakerede overflader og interiører som på f.eks. autocampere, både og vare / lastbiler. Arbejdet udføres hovedsageligt på Syddansk Bilpleje's adresse og kan også i mange tilfælde udføres på hjemmeadressen. På nuværende tidspunkt tilbydes håndvask af bilen f.eks. kun på egen adresse. Jeg har også et 8x4 meter klargøringstelt hvis man ønsker at få bilen poleret hjemme i egen have. Rabatter: Der gives rabatter på op til 25% for virksomheder, vognmænd, forhandlere, samlere og institutioner. Der gives også rabat på større bestillinger og faste vedligeholdsaftaler. Kontakt mig for mere information om netop dine muligheder på Tlf

4 Maskinpoleringer: Hvorfor egentligt få poleret sin bil? Der er mange grunde til at få bilen poleret en eller to gange om året. Den vigtigste grund er faktisk ikke at få bilen til at se ud som en million som man skulle tro, men burde gøres for at beskytte lakken og den underliggende farve imod slidtage, lys, regn, kalk, vejsalt vind og vejr. At bilen kommer til at se spritny ud af det, er dog en glædelig og meget ønsket sidegevinst. Bilens beskyttende lak har bedst af at blive godt polstret imod støv og UV-stråling fra solen om sommeren og imod kalk, salt, flyverust og UV-stråling om vinteren. Det gør at den lettere modstår småridser, farvetab og syreangreb fra f.eks. insekter, regn og fugleklatter. Desuden modtager en blankpoleret og helt spejlglat overflade også betydeligt mindre skidt og snavs end en ridset og beskidt overflade. Præcist ligesom med en teflonbelagt stegepande. Det er også med maskinpoleringerne at trylleriet i moderne bilpleje finder sted. En selv spritny bil direkte fra forhandlergulvet kan med de rigtige midler og metoder komme til at se endnu mere glansfuld, spejlende og skinnende ud. Det er med maskinpoleringer at man opretholder det "ny bil" - look man har betalt for i dyre domme. Og det kan give gamle, grå og matte biler, glansen, farven og værdigheden tilbage. Resultatet efter en færdig maskinpolering. Skyggerne her vidner om hvor dybt en fase 3 polering går ned i lakken. Som man kan se er forskellen slående allerede efter den første omgang. Alle mine poleringer afsluttes med seperat forsegler og hård voks baseret på brazilliansk carnauba.

5 Maskinpoleringer deles op i 3 hovedfaser så og sige, der dog alle efterlader bilen med et blankt smukt og skinnende udseende. Hvilken fase der passer bedst til netop din bil, kommer helt an på hvor mange ridser og hvor megen slidtage man vil af med. Altså hvor dybt man egentligt vil gå ned i lakken for at komme ned til ridserne. Selv den mindste polering giver dog utrolige resultater. Fase 1 : Dette er den fine polering der fjerner al overfladesnavs, nedfaldsmærker og de små fine ridser. Den er primært beregnet til max. 1 2 mdr. gamle eller meget velholdte biler. Den bruges også som afslutning til de grovere poleringer. Trin 1 poleringer: Fin maskinpolering Fin letpolering med medium forpolering på de mest udsatte steder på bilen. Inkl. forsegling og hård voks. Ultrafin ekstra polishpolering Ultrafin ekstrapolish m. maskine som endelig afslutning. Giver et noget blankere og dybere finish. 1-2 dage. Ca ,00 Fase 2: Og så er der den mere almindelige mellem-polering. Det er den der passer til de flestes behov da den tager et grundigt lag af vaskeridser og ujævnheder i lakken, uden at kræve alt for mange timers arbejdstid. Den er typisk relevant for biler i 1-6 års alderen, men det kan svinge rigtigt meget. Trin 2 poleringer: Normal maskinpolering Mellem polering med grov forpolering på udsatte steder. Afsluttes med en fin efterpolering og forsegler efterfulgt af et lag hård voks. 2-3 dage. Ca. 2000,00 Mellemgrov maskinpolering. Mellem-grov polering med grov forpolering de udsatte (går lidt dybere ned i lakken) steder. Efterfølges med en fin efterpolering, samt forsegler og voks. 3-4 dage. Ca. 2500,00 Fase 3: Den grove polering er til de ældre biler og til biler der er ridsede, grå, matte og affarvede af årelang slid og vask i vaskehaller. Det er den du vil ha' hvis du gerne vil komme næsten samtlige ridser og lakskader til livs. Typisk relevant for biler i 1 0 års alderen og ældre. Det er her at vi går mindst 3-4 my ned i lakken, så det er den helt hårde omgang vi taler om. Trin 3 poleringer: Hård maskinpolering Superhård maskinpolering (lak-nulstilling) Grov bundpolering med medium efterpolering efterfulgt af en fin afsluttende polering. Naturligvis inkl. forsegling og et godt lag hård voks. Magen til den hårde polering. Men her køres der på med den grove op til 2-3 hele gange for at komme maksimalt til bunds i brugsridserne og syremærkerne. 4-6 dage. Ca. 3500, dage. Ca. 5000,00 Ekstra: Disse behandlinger kan være relevante for dig der gerne vil ha' lidt ekstra ud af det. Ekstra til poleringer: Ekstra lag forsegler (pr. lag) Et ekstra lag forsegling for yderligere beskyttelse Ca. 300,00 Ekstra lag voks (pr. lag) Et ekstra lag hård voks for yderligere holdbarhed Ca. 350,00 Glaze behandling Ekstra glaze inden forseglingen. Giver bilen et næsten vådt og ekstremt glansfuldt udseende. 4-5 timer. Ca: 400,00 Ultrafin ekstra polishpolering Ultrafin ekstrapolish m. maskine som endelig afslutning. Giver et noget blankere og dybere finish.

6 Selvom at man lige har givet bilen en ordenlig, fyldestgørende og grundig vask, så vil lakken være fyldt med indgroet snavs og fastbrændt skidt. Der kan også være syremærker efter insekter regnvejr, fugleklatter og små bitte stenslag. Det er derfor at man renser overfladen grundigt inden at man begynder at arbejde og slibe på lakken med en maskine eller håndapplikator og det er også en af grundene til at man bør få sin bil poleret op i ny og næ. Snavs tiltrækker jo mere snavs. Kigger man på nedenstående eksempel kan man tydeligt se hvor meget en grov polering alene fjerner af kratere, mærker og ujævnheder i lakken. Og det er ud over alle brugs og vaskeridserne. Det er klart at en så ujævn og "hullet" overflade tiltrækker langt mere skidt, snask og støv end ellers. Pilene demonstrerer hvor tapen har siddet i mellem den polerede og ikke-polerede overflade. Dette billede er fra en 1 0 årig VW Passat's motorhjelm.

7 Shine-up's: Et shine-up er typisk til dig der gerne vil ha' en skinnende og flot bil men synes at en rigtig polering er lidt for meget af det gode. Det er også til dig der har en ny bil og som gerne vil beholde det showroom's look den havde på forhandlergulvet. Og så er det også til dig der har fået bilen poleret for en 2-4 mdr. siden og gerne vil have det spejlglatte udseende bevaret i al sin dybde og glans. Hvis du står og skal sælge din bil, så kan et shine-up måske også være noget for dig da det er forholdsvist billigt og giver rigtigt flotte resultater. Plastic, gummi, chrom & dæk Få fornyet de ikke-lakerede sol og vejrhærgede dele. 4-6 timer. Ca. 600,00 Dybdegående lakrengøring En dybdegående rengøring med claybar for helt at fjerne skidt og indgroet snavs fra lakken. Kan også tage flyverust Ca. 500,00 Lakrengøring med efterfølg. polish shine-up. Din lak får en dybdegående rengøring. Derefter gives den et shine-up med polish som beskrevet forneden. 5-7 timer. Ca. 700,00 Lakrengøring med efterfølg. hård voks shine-up. Din lak får en dybdegående rengøring. Derefter får den et shine-up med hård voks som set her forneden. 5-7 timer. Ca. 800,00 Shine-up med polish (kræver en helt ren lak) Polishpolering efterfulgt af en forsegling inkl. flydende voks. 2-4 timer. Shine-up med hård voks (kræver en helt ren lak) Polishpolering inkl. flydende forsegler. Efterfulgt af en påførelse af hård voks. 3-5 timer. Ca. 500,00 Shine-up behandlinger: Ekstra til shine-up's: Ekstra lag forsegler (pr. lag) Et ekstra lag forsegling for yderligere beskyttelse. Ca. 300,00 Ekstra lag voks (pr. lag) Et ekstra lag hård voks for yderligere holdbarhed. Ca. 350,00 Glaze behandling Ekstra glaze inden forseglingen. Giver bilen et næsten vådt og ekstremt glansfuldt udseende. Skjuler små ridser. 4-5 timer.

8 Spot-repair: Er uheldet ude og skaden sket - tilbyder Syddansk Bilpleje i mange tilfælde behandlinger til din bil. Det kan f.eks. være: - En fugleklat eller et insekt der har ætset sig ned i lakken. - Små ridser efter bl.a. jakker, tasker og "bilka-mærker". - Små stenslag og hakker pådraget under kørslen. Det er alle skader jeg i de fleste tilfælde kan hjælpe med. Lakstiften er en lille flaske maling med din bil's præcise farve. Man bruger den til at reparere de ridser, mærker og hakker der går dybere ned end blot i lakken, med. Der er tusinde nuancer af f.eks. farven sort når vi taler om biler, så man må finde farvekoden på ens bil og købe den tilsvarende lakstift hos f.eks. ens forhandler. Her ses en sort lakstift med tilhørende klarlak. Og en bøtte med de specialpensler jeg bruger til reperationerne. Spot-repair behandlinger: Spot-repair uden brug af lakstift. Spot-repair med brug af lakstift. Reperation af små stenslag. Køb af lakstift. Reperation af lette skader i lakken. Bl.a. fra fugleklatter og lette skrabemærker. Afsluttes med forsegler og voks. Reperation af dybere ridser og mærker hvor man kan se hvid eller grå farve. Her benyttes ofte vandslibepapir inden og efter brug af lakstiften for at udligne lakken. Efterfulgt af en spot-repair polering og naturligvis forsegling og voks. Små lokale spot-repairs til stenslag. Kræver ofte en lakstift og efterfølgende vandslibning/polering for lak-udligning. Du kan få mig til at finde farvekoden på din bil og skaffe lakstiften. Men det tager tid, og derfor pålægges et gebyr. 6-8 timer. Ca. 750, timer. Ca. 500,00 4 t. - 3 dage. Ca. 300,00 På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke hjælpe med buler, rust og lakeringsopgaver. Men da jeg ser det som en naturlig del af mit arbejdsområde, arbejder jeg hårdt på at finde løsninger til dette også. Som det er nu, så kan jeg reparere ridser, stenslag og mærker i lakken. Tåger, hologrammer og skygger er også noget jeg i langt de fleste tilfælde kan ordne.

9 Andre ydelser: Et bilpleje firma som Syddansk Bilpleje tager sig selvfølgeligt ikke kun af poleringer, reperationer og shine-up's. God bilpleje indebærer mange ting som f.eks. interiøret, ruderne eller fælgerne der også trænger til en kærlig hånd med de rigtige midler i ny og næ. Jeg er også mangeårig ekspert i håndvask af biler og tilbyder naturligvis min service og ekspertise. Der er mange grader af bilvask, afhængigt af hvor grundigt man vil gå til værks, hvor mange detaljer der skal tænkes på - og så selvfølgeligt mængden af skidt. De siger at gode råd om bilvask plejer at være dyre. Men det er de ikke hos mig og jeg har rigtig mange af dem. Disse ydelser plejer at være meget individuelle så det er svært ved at sætte en pris på dem. Men her følger der en liste der kan give et indtryk af hvad man plejer at købe for pakker når bilen skal ha' turen og hvordan de kan være udformede. Håndvask af bilens eksteriør. Vask af bilens eksteriør med skånsomme midler og klude. Den almindelige tur. Inkl. fælgevask og ruderens. (*) 1-2 timer. Ca. 200,00 Deluxe-udgaven af håndvask. Superudgaven af en detaljeret bilvask. Afsluttes med en m. skumbad + voksbehandl. fælgforsegling og en seperat voksbehandling. (*) 2-3 timer. Interiørerengøring (alm) Vask Vask af alle paneler, hulrum, ventilatorriller og paneler. overfladebeh. og støvsugning Inklusive grundig støvsugning og rens af indvendige ruder. 1-2 timer. Ca. 200,00 Interiørerengøring Deluxe. Inkl. rens af sæder og 2x behandling af alle paneler. Denne deluxerengøring indebærer UV-beskyttelse af alle plastikpaneler. Læderpleje og grundig støvsugning. Rens af både stof og lædersæder er inkluderet. + Vinduesrens. 2-3 timer. Fælgerens med forsegling. Uden afmontering. Rens af fælger. Afsluttes med en forsegling der giver dem ekstra shine og modstandsdygtighed overfor skidt og støv. 1-2 timer. Fælgerens med forsegling. Med afmontering. Ekstra grundig rens af fælger for og bag pga. afmontering af dæk. Den shiny forsegling er naturligvis inkluderet. 4-5 timer. Ca. 600,00 Plastic, gummi, chrom og dæk. Få fornyet de ikke-lakerede paneler og overflader på din bil. Inklusive dækrens. 4-6 timer. Ca. 600,00 Behandlingspakker: (*) På nuværende tidspunkt foregår alle bilvaske på ens hjemadresse hvis muligt. Du kan godt købe de produkter jeg selv bruger i virksomheden. Ring eller send mig en mail, så finder vi ud af det.

10 Efterår- / vintertilbud: Efterår og vinter her i DK er nok noget af det mest belastende en bil's lak og interiør bliver udsat for igennem året. Vejene saltes, man kører rundt i evig fugt og sjap som uundgåeligt også kommer med ind i kabinen. Sner det, reflekteres solens UV-stråler endnu mere på bilen. Man kan få flyverust fra snerydernes skovle - og har man ikke sørget for at få fyldt alle ridser og stenslag op med ny lak, risikerer man at salten sætter rigtig gang i rustproduktionen nedenunder. Så hvis man endnu ikke har fået givet bilen et beskyttende lag forsegling og voks i løbet af sommeren, så er det ved at være tiden til det inden at efteråret og frosten rigtigt sætter ind. I år tilbydes du en ekstraordinær klargøringspakke der inkluderer en rengøring af lakken efterfulgt af en solid omgang forsegling og et dobbelt lag hård voks. Se mere her forneden. Et perfekt eksempel på hvorfor at man burde ekstrabeskytte bilen om vinteren. Der er også tilbud på spot-repairs så du kan få ordnet ridser og stenslag inden at salten når at sætte sig i dem. Tilbud: Desuden så tilbyder Syddansk Bilpleje i år at skifte dine sommerdæk til vinterdæk for dig ganske gratis hvis du bestiller en fælgrens med afmontering. Og så får dine vinterfælger også en forsegling inden montering. Alle tilbud gælder til d. 1 8 februar Se alle specielle efterår- og vintertilbud her: Specialtilbud 201 2: Økonomi-polering med maskine. (gør lakken helt blank og uimodtagelig glat.) Mellem-polering der startes med en lakrengøring og som så afsluttes med en kombineret forsegling og voksbehandling. For ekstra, se: "Maskinpoleringer" 1-2 dage. Ca ,00 Skift af sommer/vinterdæk. Få skiftet dine dæk, og få samtidigt dine sommerdæk gjort Inkl. rengøring og forsegling. rene og klargjorte til foråret. Samtidigt får dine vinterfælger en omgang forsegling. Ekstra lag forsegler (pr. lag) Et ekstra lag forsegling for yderligere beskyttelse 5-6 t. Ca. 500,00 Ca. 250,00 Ekstra lag voks (pr. lag) Et ekstra lag hård voks for yderligere holdbarhed Ca. 300,00 Special: Lakrengøring med forsegling og dobbelt voks. Spot-repair med brug af lakstift. Grundig lakrengøring med claybar. Afsluttes med forsegler og et dobbelt lag voks. Reperation af dybere ridser og mærker hvor man kan se hvid eller grå farve. Her benyttes ofte vandslibepapir inden og efter brug af lakstiften for at udligne lakken. Efterfulgt af en spot-repair polering og naturligvis forsegling og voks. Små lokale spot-repairs til stenslag. Kræver ofte en lakstift og efterfølgende vandslibning/polering for lak-udligning. Du kan få mig til at finde farvekoden på din bil og skaffe lakstiften. Men det tager tid, og derfor pålægges et gebyr. Få alle gummilister i bilen renset, beskyttet og siliconeret. 6-8 timer. Ca. 700, timer. Ca. 600, timer. 4 t. - 3 dage. Ca. 300, timer. Ca. 200,00 Reperation af små stenslag. Køb af lakstift. Gummiliste behandling)

11 Noter: Generel info: Priserne i dette hæfte er alle eksempler der tager udgangspunkt i en almindelig størrelses 4d sedan. Hvis bilen er mindre eller større end en sådanne, afspejles det selvfølgeligt i den endelige pris der aftales. Der er jo vitterligt stor forskel på om det er en 1 07 eller en Q7 det drejer sig om, når vi taler arbejdstid og materialer. Tidsforbruget afspejler den totale tid din bil skal stå i mit værksted. Det er ikke en indikation på faktiske arbejdstimer da den også inkluderer hærde- og tørretider. Det er vejledende og er der egentligt bare for at give en indikation af hvor lang tid bilen omtrendt skal stå stille. Produkterne der benyttes er hovedsageligt fra Poorboy's World Products USA, og fra Karma Car Care. Maskinerne der benyttes er DAP900 og Flex PE maskiner med Karma Car Care og Sonus SFX poleringsskiver. For de tjenester og ydelser der ikke er dækket ind i dette prishæfte, må vi aftale en fornuftig pris efter at være blevet enige om opgavens omfang. Som hovedregel tager jeg kr. 275,00 inkl. moms. i timen. (60 min.) Alle billeder, logoer og illustrationer afbilledet i dette hæfte er af og fra mit eget arbejde.

12 Her finder du mig: Garagen: Alsgade 73B 6400 Sønderborg (Overfor Ford-forhandleren, bag ved Plan B - frisøren) Åbningstider: Efter aftale. Husk at besøge mine facebook, Twitter og Google+ sider for mere info, billeder, videoer, nyheder og andet godt. Bestillinger: bestil@syddanskbilpleje.dk Kontakt: kontakt@syddanskbilpleje.dk Syddansk Bilpleje er oprettet, ejet og administreret af: Ulf M. Hansen. CVR#: Tlf

Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår

Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår 201 3 Hos Syddansk Bilpleje kan du få din bil fornyet så og sige. Er din lak blevet grå og mat eller har den fået skygger og hologrammer? Er

Læs mere

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms.

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Prisliste 2015 Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Alle vores priser er vejledende idet vi ønsker at give individuelle priser på hver enkel bil. Hvorfor

Læs mere

Prisliste gældende fra Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms.

Prisliste gældende fra Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Prisliste 2016 Prisliste gældende fra 01.03.2016 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Alle vores priser er vejledende idet vi ønsker at give individuelle priser på hver enkel bil. Hvorfor

Læs mere

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

beskyt din nye bil og investering eji)

beskyt din nye bil og investering eji) beskyt din nye bil og investering le eji) TM~ Bevar glæden ved din nye investering længere... J Det er en spændende tid at skulle købe ny bil. Men hvad er det, der er så fantastisk ved at være bilejer?

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN Version 1. gældende pr. 0.09.01 www.fleggaard-leasing.dk 0 Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndig

Læs mere

Cykel vedligeholdelse

Cykel vedligeholdelse Cykel vedligeholdelse Introduktion Du sidder nu med en guide til, hvordan du kan passe og pleje din cykel, så den ikke tager skade af det hårde danske vejr. Guiden her er hurtigt læst, og vil helt sikkert

Læs mere

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden Kabinen Sådan gør du: Kabinen er et godt sted at starte når du vil gøre din bil ren, så kan den nemlig tørre, mens du vasker og polerer resten af bilen. Tørre! ja for der skal noget fugt til, for at få

Læs mere

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål

DIN GUIDE SEKS NEMME TRIN. til bestilling af skydelåger på specialmål DIN GUIDE til bestilling af skydelåger på specialmål Det behøver ikke være svært at bestille skydelåger på specialmål. Vi vil med denne guide gøre det så enkelt for dig som muligt at designe og købe dit

Læs mere

AUTOPOLERING MED DE BEDSTE PRODUKTER FRA BERNER

AUTOPOLERING MED DE BEDSTE PRODUKTER FRA BERNER AUTOPOLERING MED DE BEDSTE PRODUKTER FRA BERNER Lakkens opbygning I tidligere tider var bilers overflade den farvebærende overflade. Sådan er det ikke længere. Siden starten af 80 erne har såkaldte clear-coats

Læs mere

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig VinterDæk Dækstørrelse Dækmærke Michelin Continental Goodyear En billig mærke 165/70/13 495 kr. 641 kr. 503 kr. 419 kr. 175/70/13 606 kr. 579 kr. 579 kr. 544 kr. 155/65/14 419 kr. 481 kr. 606 kr. 450 kr.

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016 SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016 FORORD Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndige, som gennemgår bilen. Det er den fagkyndiges

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

Når du leverer bilen tilbage

Når du leverer bilen tilbage Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Inspektionstjek Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Inspektionsfirmaet gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk SUVO SUND VOGN Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk Rigtig sort arbejde Nye biler ruster også Når du overlader din bil til

Læs mere

Skab opmærksomhed hos dine kunder

Skab opmærksomhed hos dine kunder Kundenr. Firma Kontaktperson BESTILLINGSFORMULAR til skræddersyede tryksager Adresse Email. Postnr. By Navn på sælger Rep.nr. Anden leveringsadresse Adresse By Dato Underskrift Send venligst dit logo klar

Læs mere

2K mat klarlak P

2K mat klarlak P Produktdatablad Juni 2010 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt 2K mat klarlak Smuds skal forebygges i alle faser af processen. Det er ikke muligt at fjerne smuds i matte finishes,

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN VERSION

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN VERSION SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN VERSION 2015 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Indledning... 4 Udvendige skader... 6 Hjul... 10 Indvendige skader... 12 Kontakt os... 14 Forord Dette skadeskatalog

Læs mere

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk SUVO SUND VOGN Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk Rigtig sort arbejde Nye biler ruster også Når du overlader din bil til

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Produkt Information. Maj Vandfortyndbar klarlak PRODUKTER PRODUKTBESKRIVELSE FORBEREDELSE AF OVERFLADEN. D8186 vandfortyndbar klarlak

Produkt Information. Maj Vandfortyndbar klarlak PRODUKTER PRODUKTBESKRIVELSE FORBEREDELSE AF OVERFLADEN. D8186 vandfortyndbar klarlak GLOBAL REFINISH SYSTEM Maj 2012 Produkt Information Vandfortyndbar klarlak D8186 D8186 vandfortyndbar klarlak PRODUKTER Vandfortyndbar klarlak Hærder til vandfortyndbar klarlak Fortynder D8186 D8221 D8448

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing PF/08.10

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing PF/08.10 Privatleasing Når du leverer bilen tilbage... Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse

Drift og Vedligehold. Hvidlakeret ventilationsfittings. Indholdsfortegnelse Drift og Vedligehold Hvidlakeret ventilationsfittings Denne drift- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Hvidlakeret ventilationsfittings. Den indeholder vigtige informationer om brug, vedligeholdelse

Læs mere

Vejledning Windtec Rudereparations sæt

Vejledning Windtec Rudereparations sæt Vejledning Windtec Rudereparations sæt Indholdsfortegnelse: INDHOLDSFORTEGNELSE:...2 VÆSKE VEJLEDNING:...3 Resin 01... 3 Resin 1... 3 Resin 1,6... 3 Resin 2... 3 Pit Filler... 3 Pit Polish... 3 Cup Lub...

Læs mere

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Returnering og slutinspektion af din bil Information og tips Fair og gennemskuelig: Vores vurdering af din bil. Med denne

Læs mere

Acceptable skader ved aflevering af varebil

Acceptable skader ved aflevering af varebil Alm. Brand Leasing Acceptable skader ved aflevering af varebil Her kan du læse om, hvilke skader der accepteres, når bilen bliver vurderet efter endt leasingaftale. Når du afleverer bilen, bliver den gennemgået

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Den bedste gave til din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Hvorfor skal jeg rustbeskytte...? Så din bil kan klare det danske klima. Undgå rustangreb og få optimal

Læs mere

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13 Erhvervsleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 8 Erhvervsleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Oppolering af autolak (stærkt forvitret)

Oppolering af autolak (stærkt forvitret) Nr. 503 Oppolering af autolak (stærkt forvitret) A Beskrivelse Lakoverfladen bliver med årene mere og mere glansløs og mat (ca. 6-8 år), hvis lakken ikke plejes tilstrækkeligt. Det skyldes, at pigment-

Læs mere

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk SUVO SUND VOGN Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk Rigtig sort arbejde Når du overlader din bil til et SUVO Anti-Rust-center,

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller USB-stiks bliver stadig brugt rigtig meget, og da man nu engang imellem kan få et 64gb USB stik til 249 kr i f.eks. Aldi, så er USB-stikket stadig det oplagte transportable medie, da det er lille og modsat

Læs mere

Produktdatablad Oktober 2010

Produktdatablad Oktober 2010 Produktdatablad Oktober 2010 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt 2K Klarlaksblanding Semi glans P190-1061/P190-6512 (Ca. 20-30 % glans ved 60 C) Beskrivelse P190-1061 2K mat

Læs mere

Alcoa Dura-Bright fælge. Flot udseende - nem vedligeholdelse

Alcoa Dura-Bright fælge. Flot udseende - nem vedligeholdelse Alcoa Dura-Bright fælge Flot udseende - nem vedligeholdelse Alcoa Dura-Bright fælge med XBR -teknologi Den slidstærke overflade, der rengøres med sæbe og vand Nu kan dine fælge tage sig allerbedst ud med

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse!

Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Hej Hans!!! Da jeg modtog dit ur var det i en sørgelig forfatning det trængte til en istandsættelse! Da jeg modtog plastkassen med lodder, ur, nøgle og pendul så jeg at skiven ikke havde det godt! Malingen

Læs mere

2K HS Plus Clearcoat P K HS klarlak P

2K HS Plus Clearcoat P K HS klarlak P 2K HS Plus Clearcoat P190-6690 J2070V Produktdatablad April 2016 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG 2K HS klarlak P190-6550 Produkt Beskrivelse P190-6550 2K HS klarlak P210-8631 2K

Læs mere

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Alm. selvklæbende papir, allround...pa Højblank papir, aftagelig... PB Heldækkende papir, mat, perm... PC Heldækkende papir, højblank, perm... PI Højblank papir,

Læs mere

Produkter der fungerer. Produkter der holder. Det professionelle valg, siden 1983 SERVICEVEJLEDNING

Produkter der fungerer. Produkter der holder. Det professionelle valg, siden 1983 SERVICEVEJLEDNING Produkter der fungerer Produkter der holder Det professionelle valg, siden 1983 SERVICEVEJLEDNING BRUGSANVISNING SIS440 Nådden skal være ren og tør. Det omgivende træ skal indeholde mindre end 12% fugt.

Læs mere

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13 Privatleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG. HS Plus Clearcoat P

INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG. HS Plus Clearcoat P J2380 V Produkt Produktdatablad September 2017 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG HS Plus Clearcoat P190-6570 Beskrivelse P190-6570 HS Plus Clearcoat P210-8645 HS Plus Hardener J2380V

Læs mere

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr.

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr. sds magasin // issue 01 Super skospecial Vind nye sko for 10.000 kr. Kun for kvinder! Brunch og goodybags 23 steder over hele landet 10 Sommertips til personlig pleje Laber lak, skønne olier og meget andet

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående rengøring

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Produktinformation. PREMIUM UHS KLARLAK D8173 er en 2K akrylklarlak optimeret til brug på ENVIROBASE High Performance basefarver.

Produktinformation. PREMIUM UHS KLARLAK D8173 er en 2K akrylklarlak optimeret til brug på ENVIROBASE High Performance basefarver. GLOBAL REFINISH SYSTEM August 2015 Produktinformation Premium UHS klarlak D8173 PRODUKTER Premium UHS klarlak D8173 UHS hærder D8302 Fortyndere D8717/D8718/D8719 Accelerator-fortynder D8313/D8714 Til finish

Læs mere

Hvad betyder kodenummeret på emballagen?;

Hvad betyder kodenummeret på emballagen?; Dansk Forening for Rosport Lak Sikkerhedsregler for lak På arbejde lak og tilsvarende Hvad betyder kodenummeret på emballagen?; Blanding Sikkerhed 4-5 produkter, der anvendes til lakarbejde, findes en

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 230 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93226ASX2VIII 2017-11 Kære kunde! Dit nye højbed har en aftagelig drivbænk,

Læs mere

Guide til malerarbejde Af Erik Jensen - Juli 2012

Guide til malerarbejde Af Erik Jensen - Juli 2012 Guide til malerarbejde Af Erik Jensen - Juli 2012 Jeg er efterhånden blevet spurgt en del gange om tips til malerarbejde, så nu tog jeg mig sammen og lavede denne billedguide af en tanklakering. Det kunne

Læs mere

BS 2000 / BS 3000 MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT

BS 2000 / BS 3000 MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT Dekorativ og slidstærk gulvbelægning / epoxymaling Underlag: beton, puds, murværk, keramik Garager 1. Grunder: BS 2000 2. Toplag BS 3000 Hobbyrum 3. Mønster flager

Læs mere

E 4. Tips til farvetilpasning. Teknisk information. Kontrol af farver

E 4. Tips til farvetilpasning. Teknisk information. Kontrol af farver Kontrol af farver For at kunne lave et godt reparationsarbejde, er det ind i mellem nødvendigt at tone på en farve, lave udsprøjtning eller polere på den gammel lak. Derfor er en nøje sammenligning mellem

Læs mere

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Næstegenerationsbehandling fra Dura-Bright med endnu bedre overfladebeskyttelse. Alcoa tilbyder dig hermed

Læs mere

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig

FS-Autoværksted Tlf: 60708402 fsmail@fsvaerksted.dk www.fsvaerksted.dk. Michelin Continental Goodyear En billig VinterDæk Dækstørrelse Dækmærke Michelin Continental Goodyear En billig mærke 165/70/13 495 kr. 641 kr. 503 kr. 419 kr. 175/70/13 606 kr. 579 kr. 579 kr. 544 kr. 155/65/14 419 kr. 481 kr. 606 kr. 450 kr.

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Tillykke med købet af dit nye Wiking Gulv! Følg denne vejledning/instruktion således din hårdvoks olierede overflade forbliver holdbar, smuk og let at pleje.

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 5 kg Montering med 2 personer! max 40 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96582AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere

Læs mere

INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG. 2K HS Plus Ekspres klarlak P (med P HS+ hærder)

INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG. 2K HS Plus Ekspres klarlak P (med P HS+ hærder) Produktdatablad Juli 2014 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt 2K HS Plus Ekspres klarlak P190-6659 (med P210-8815 HS+ hærder) Beskrivelse P190-6659 2K HS Plus Ekspres klarlak

Læs mere

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2

Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2 Beklædning af skelettet efter G-SOF metoden Del 2. SOFbyg skin2 Hvis dokumentet SOFbyg skin1 er fulgt, har vi nu en kajak beklædt med stof og imprægneret med epoxy, slebet og klar til forstærkningen med

Læs mere

Rene. Nyheder. Solen skinner på Søvangsgaarden EFTERÅR 2010. Ny TEC3MOP med lommer. Spar 7000 ltr. vand hver måned. Miljø-tip fra brugerne:

Rene. Nyheder. Solen skinner på Søvangsgaarden EFTERÅR 2010. Ny TEC3MOP med lommer. Spar 7000 ltr. vand hver måned. Miljø-tip fra brugerne: EFTERÅR 2010 Rene Nyheder Miljø-tip fra brugerne: Spar 7000 ltr. vand hver måned Solen skinner på Søvangsgaarden Ny TEC3MOP med lommer universal Din nye engangsklud Klar... Parat... Wipe! Vil du også gøre

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

Ny start til sommer. Sikker undervejs med sommerdæk og komplette sommerhjul fra Mercedes-Benz.

Ny start til sommer. Sikker undervejs med sommerdæk og komplette sommerhjul fra Mercedes-Benz. Ny start til sommer. Sikker undervejs med sommerdæk og komplette sommerhjul fra Mercedes-Benz. Ny start. Endelig forår Så er det på tide at sætte sommerhjulene på din bil, således at du er klar til den

Læs mere

Gode råd til rensning og vedligeholdelse af haglgeværet efter sæsonen

Gode råd til rensning og vedligeholdelse af haglgeværet efter sæsonen Gode råd til rensning og vedligeholdelse af haglgeværet efter sæsonen Thorkild Ellerbæk/positivskydning.dk Hvis du står med sådan en samling dele skal du være ret sikker på din tekniske kunnen. Så mange

Læs mere

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage

Privatleasing. Når du leverer bilen tilbage Privatleasing Når du leverer bilen tilbage Sådan bliver skader vurderet Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker Reparationskursus I guld- og sølvsmedeteknikker 1 Kursus i mindre reparationer om trækning af perler med og uden knuder, montering af dupper og låse. Loddeprocesser ved mindre reparationsopgaver som f.eks.

Læs mere

INSPIRATION smedejern

INSPIRATION smedejern INSPIRATION smedejern INDHOLD i INFO OM SMEDEJERN FRA PODA 3 ERONDO 4 GIJOVANNI 10 BERLIN 13 ELEGANCE 15 OVERSIGT Standardsortiment og priser 17 Angivne priser er vejl. udsalgspriser 2007, ekskl. moms.

Læs mere

Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads.

Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads. Tips til korrekt indkøb og anvendelse af rengøringsmidler, man typisk kan have brug for i hjemmet eller på arbejdsplads. Udarbejdet af www.zimplex.dk Professionel erhvervsrengøring 1 Indhold Rengøringsmidler...

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning max 10 kg max 20 kg OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand

Læs mere

HS Plus klarlak P

HS Plus klarlak P Produktdatablad April 2010 INTERNATIONALT MASTERDOKUMENT KUN TIL PROFESSIONEL BRUG HS Plus klarlak P190-6676 Produkt Beskrivelse P190-6676 HS Plus klarlak P210-870 2K HS hærder - ekspres P210-872 2K HS

Læs mere

Overfladebehandling 1

Overfladebehandling 1 Overfladebehandling 1 Indhold: Introduktion... 3 Gulvbehandling, generelt... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper:

Læs mere

Gode råd om service og vedligehold

Gode råd om service og vedligehold Kratholmvej 63 5260 Odense S Tlf. 63 18 18 40 Fax 63 18 18 41 Sydbank Reg.nr. 6845 kontonr. 6318184 CVR nr. 26 05 05 10 Gode råd om service og vedligehold Om produkterne Produkterne er bygget af materialer

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

HS Plus klarlak P

HS Plus klarlak P J2970 V Produktdatablad Juli 2012 INTERNATIONAL MASTER KUN TIL PROFESSIONEL BRUG Produkt HS Plus klarlak P190-7020 Beskrivelse P190-7020 HS Plus klarlak P210-8815 HS Plus hærder P850-1692/1693/1694/1695

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Dybde gående test af Sherwood SR1 med DIR brillerne på.

Dybde gående test af Sherwood SR1 med DIR brillerne på. Dybde gående test af Sherwood SR1 med DIR brillerne på. Hvorfor denne test. De fleste test der bliver lavet af regulatorer er baseret på test over en weekend eller to hvor test personen når at teste 5-10

Læs mere

Autolakering - Klargøring efter lakering

Autolakering - Klargøring efter lakering Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Autolakering - Klargøring efter lakering Undervisningsministeriet, oktober 2013. Materialet er udviklet for Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres.

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Tilbagelevering af biler Returnering af bil til Autolease Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Autolease har outsourcet inspektionen

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

Bilabonnement Når din bil skal retur

Bilabonnement Når din bil skal retur Bilabonnement Når din bil skal retur Side 1 af 7 Bilabonnement JF/07.13 Når aftalen på din abonnementsbil bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode.

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 40 kg max kg Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 9683AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel.

Følg brugsanvisning på dunk, for korrekt udførsel. Overfladebehandling Indhold Introduktion... 3 Gulvbehandling... 3 Ludbehandling... 3 Sæbebehandling... 4 Oliebehandling... 4 Lakering... 5 Produkter til overfladebehandling... 5 Behandlingstyper: fordele

Læs mere

Vurderingsresultat for

Vurderingsresultat for RYDDER VEJEN GENNEM BRUGTBILJUNGLEN Vurderingsresultat for Mini One 1.6 Benzin (75 HK) Bilens specifikationer Mærke: Model: Motorstørrelse: Brændstof: Mini One 1,6 (75 HK) Benzin År: 2010 Km: 59.000 Geartype:

Læs mere

VEUD ekstraopgave Opgave nr

VEUD ekstraopgave Opgave nr Opgavens art: Opgaveformulering: Teoretisk Materiale og proces. Fagområde: Finish Trin 1 Opgavens varighed: 4 lektioner Niveau sammenlignet med uddannelsen: Henvisning til hjælpemidler: Finish og efterbearbejdning

Læs mere

Praktisk viden om udførelse og muligheder med overflader af MARMORINO VENEZIANO

Praktisk viden om udførelse og muligheder med overflader af MARMORINO VENEZIANO M A R M O R P U D S Praktisk viden om udførelse og muligheder med overflader af MARMORINO VENEZIANO Traditioner Med sin substans og farver, fremhæver marmorinoen den traditionsrige Venetianske ornamentik,

Læs mere