Honda Accord. Sedan og Tourer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Honda Accord. Sedan og Tourer"

Transkript

1 Honda Accord Sedan og Tourer

2

3 INDHOLD 2 3 Eksteriørdesign 5 Interiørdesign 13 Teknologi 23 Sikkerhedsteknologi 29 Ydeevne 33 Produktdetaljer 43 Modelprogram 49 Ekstraudstyr 55 Ordliste 65

4 EKSTERIØRDESIGN 4 5 Grænserne udvides konstant. Hvis du tror, at Honda Accord allerede er så flot, sporty og luksuriøst indrettet, som den nogensinde kan blive, har vi en behagelig overraskelse til dig modellen af Accord indtager sin plads i trafikmylderet med naturlig pondus, sporty linjer og en uhørt afrundet form. Og den nye Accords udseende og stil er mere end slående. Under overfladen finder du nyskabelse efter nyskabelse. Ægte Honda-egenskaber, som løfter den roste Accord til en ny dimension.

5 EKSTERIØRDESIGN 6 7 Blot et enkelt blik fortæller dig straks, at bilen har en god ydeevne. Klassens bedste aerodynamik kommer til udtryk i et indbydende og afrundet formsprog. Den nye Accord har et attraktivt og imponerende ydre. Det lave tyngdepunkt, som understreges af de 17 letmetalfælge* med lavprofildæk, vidner om exceptionel ydeevne, og de forkromede håndtag og de elektrisk sammenklappelige sidespejle vidner om avanceret luksus. Kraftigere og mere støjsvag. Den nye Accord har en dynamisk formgivning, og det samme gælder i mindst lige så høj grad dens ydeevne. Den er både stærk og let, og uanset om du vælger en i-ctdi dieselmotor eller en i-vtec-benzinmotor, skyder den en god fart uden anstrengelse og med et meget lavt støj- og vibrationsniveau takket være de nyskabende dæmpningsmaterialer. Alle modellerne leverer mere kraft, men er mere støjsvage og afrundede, og så har de den ekstra fordel, at brændstofforbruget er lavt. *afhængig af model

6 EKSTERIØRDESIGN 8 9 Enhver førers drøm. Under udviklingen af den nye Accord har vores konstruktører gennemgået hver eneste detalje og udnyttet hver eneste mulighed for at forbedre dens ydeevne. Nyskabelse på nyskabelse. Udvendigt såvel som indvendigt. Den nye Accord har kofangere med en ny form, der giver en bedre luftstrøm, HID-forlygter* og et nyt, V-formet kølergitter. Den nye Accord ser ikke bare imponerende ud, den har også en imponerende aerodynamik. Læg dertil det ekstra luksuriøse interiør og de smidige manøvreegenskaber så er det svært at være uenig i, at denne bil er usædvanligt tilfredsstillende at køre. *Fås ikke til 2,0 Comfort og Sport

7 EKSTERIØRDESIGN Forbedringer på alle fronter. Vores ingeniører satte sig til tegnebordet, gennemgik hver eneste lille detalje og forbedrede ydeevnen alle de steder, hvor det var muligt. Lastning er nu endnu lettere med et noget lavere, plant bagagerumsgulv, og en dejlig bred bagagerumsåbning. De nydesignede kofangere og det V-formede kølergitter giver en bedre aerodynamik, og lyskeglen fra HID-forlygterne (ikke 2,0 Comfort og Sport) er bredere og bedre tilpasset.

8 INTERIØRDESIGN 12 13

9 INTERIØRDESIGN Luksuriøs og stilfuld. Interiøret i Accord føles som noget helt særligt. Eksklusive materialer og raffineret design i kombination med de seneste nyskabelser giver total komfort og kontrol. Bilen er bl.a. forsynet med en ny og mere sporty gearknop, individuel klimakontrol for fører og passagerer, brede armlæn og multiinformationsdisplay. Executive-modellerne har derudover bl.a. paneler i trælook, elektrisk justerbart førersæde, elsoltag og kan også leveres med læderindtræk og navigationssystem. Den er luksuriøs og stilfuld. Præcis som en Honda skal være det. Intuitiv kontrol. Førermiljøet i den nye Accord er rummeligt, afslappende og behageligt. Betjeningsknapperne er intuitivt placeret, præcis hvor du forventer det, og informationerne i multiinformationsdisplayet er tydelige og lette at overskue. Tal til det intelligente satellitnavigeringssystem med stemmegenkendelse*, så finder systemet automatisk den bedste vej for dig. Lydstyrken reguleres automatisk med hastigheden, uden at du behøver at gøre noget som helst (der er selvfølgelig knapper til regulering af lydstyrken på rattet, hvis du gerne selv vil indstille lydstyrken). Alt er designet efter at du kan holde fokus på vejen og hænderne på rattet. *Kun engelsk tale, kun til 2,4 Executive med navigation.

10 INTERIØRDESIGN En undskyldning for at tage på langtur. Den nye Accord er bemærkelsesværdigt rummelig indvendigt og har desuden et ydre, som tiltrækker opmærksomhed. Selv med fem passagerer bekvemt placeret er der god plads til hoved, fødder og albuer. Sæderne er ergonomisk udformede med god lændestøtte, der tilpasser sig perfekt til kroppen; de er betrukket med kvalitetsstof, og på Executive-modellerne kan du få ægte, blødt læder som ekstraudstyr. Accord er den perfekte bil til bl.a. lange ferierejser og weekendture.

11 INTERIØRDESIGN Løsn låsen på siden af bagsædet så vippes nakkestøtten automatisk ned. Sædebunden vipper op, samtidig med at ryglænet incl. sikkerhedsselerne trykkes ned. Bagsædet danner et plant gulv, som fuldstændig skjuler nakkestøtten. Øget fleksibilitet med et enkelt greb. Vil du forvandle Accord Tourer fra en luksuriøs rejsebil med god plads til en rummelig transportbil? Det er så let som ingenting. Når du tager fat om grebet på bagsædet, kan du med en enkelt bevægelse vippe nakkestøtterne ned, stille sædebunden lodret mens ryglænet incl. sikkerhedsselerne foldes ned mod gulvet, så der dannes et helt plant bagagerumsgulv. Det er ikke nødvendigt at løfte sæderne ud. Det er let og hurtigt at stoppe selv den længste og bredeste last ind. Når du vil vippe sædet tilbage, skal du blot løfte ryglænet, så glider det hele på plads igen. Ryglænet kan klappes helt eller delvist sammen 60/40 alt efter behov. Accord Tourer tilpasser sig efter den last, der skal transporteres.

12 INTERIØRDESIGN En lille ting gør en stor forskel. Alle biler er i princippet opbygget på samme måde, af de samme dele, men Honda har en evne til at finde frem til den lille ekstra ting, som gør den store forskel. I den nye Accord er gearskifteren for eksempel så sporty og følsom, at det er en ren fornøjelse at anvende den. Multiinformationsdisplayet holder føreren informeret om alt, fra det aktuelle brændstofforbrug til den afstand, du endnu kan tilbagelægge, før du behøver at tanke. Samtidig gør Bluetooth -teknologien (kun på modeller med satellitnavigation) det sikrere og mindre distraherende at besvare vigtige telefonopkald. Og når du har brug for, at satellitnavigationssystemet viser vej, skal du blot veksle nogle få ord med systemet, uden at du behøver at tage øjnene fra vejen.

13 TEKNOLOGI 22 23

14 TEKNOLOGI IHCC Intelligent Highway Cruise Control På sikker afstand. Den nye Accord er en af de sikreste biler på motorvejen, fordi den er forsynet med IHCC*. Der er monteret en radar under Honda-logoet på kølergitteret, som hele tiden beregner og overvåger afstanden mellem din bil og den forankørende. Hvis afstanden mindskes, ignoreres indstillingen for fartpiloten, farten reduceres, og bremsesystemet kobles ind, når det er nødvendigt. Når den forankørende bil ikke længere udgør en forhindring, øges hastigheden til den forudindstillede. Hvis radaren registrerer, at en anden bil presser sig ind foran dig og således vurderer, at det er nødvendigt at foretage en katastrofeopbremsning, advarer den dig med lyd- og lyssignaler. Systemet hjælper med at gøre de lange rejser mindre trættende, mere behagelige og sikrere. Du behøver aldrig at fjerne opmærksomheden fra selve kørslen. * IHCC fås om ekstraudstyr til Accord Sedan 2,4 Executive aut.

15 TEKNOLOGI take me home Stemmestyret satellitnavigation Det stemmestyrede satellitnavigationssystem er helt på højde med den øvrige højteknologi i den nye Accord. Når du en gang har programmeret det til at genkende din stemme på et af de 3 sprog, kan du give systemet besked om at finde den hurtigste og letteste rute. Du kan finde hjem fra selv den fjerneste afkrog af Europa. Da systemet løbende overvåger rapporter om trafiksituationen, kan ruten hurtigt lægges om, så du kan undgå vejarbejde, ulykker, trafikpropper eller andre forhindringer på vejen. Du kan også ændre indstillingerne for klimaanlægget eller lydanlægget på en anden del af skærmen. Stemmestyret satellitnavigation fås kun til modeller med navigationsanlæg.

16 SIKKERHEDSTEKNOLOGI Sikkerhed på højeste niveau. Den nye Accord er bygget op omkring en slagfast stålkonstruktion og har et karosseri, der leder kollisionsenergien bort fra kabinen. Visse af deformationszonerne er endda også udformet, så de beskytter eventuelle fodgængere. Fremsynethed og omsorg er et centralt begreb hos Honda.

17 SIKKERHEDTEKNOLOGI Sikkerhed på højeste niveau. Man forventer, at en bil med et så imponerende udseende og med en sådan manøvreringsevne, kraft og komfort har nogle lige så imponerende sikkerhedsfunktioner. Og den nye Accord skuffer ikke. Ud over kabinens airbags, som inkluderer dobbelte airbags fortil, sideairbags og gardinairbags, har bilen ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD), nødbremseassistance og stabiliseringssystem (VSA), som giver sikker og kraftig nedbremsning. Desuden har ingeniørerne ved verdens største kollisionstestcenter, Hondas Tochigi center, testet Accords kollisionsstyrke fra alle mulige vinkler for yderligere at styrke sikkerheden. Men det er ikke kun passagererne, der skal beskyttes. Der skal også passes på fodgængerne. For at kunne teste fodgængerbeskyttelsen har Honda udviklet POLAR II, verdens mest avancerede crashtest-dummy. VSA Controlling oversteer VSA kontrollerer overstyring VSA kontrollerer understyring VSA (Vehicle Stability Assist) hjælper dig med at holde kursen i sving samt ved acceleration og undvigemanøvrer. Når systemet registrerer hjulspind under acceleration, bremses det aktuelle hjul, og motoreffekten deaktiveres, indtil hjulet begynder at trække igen. Alle former for underog overstyring, som ikke falder inden for det normale område, korrigeres også automatisk.

18 YDEEVNE 32 33

19 YDEEVNE Nu i endnu bedre form. Accord har altid været en utrolig aerodynamisk bil. Men vores konstruktører var alligevel ikke helt tilfredse. Derfor byggede de verdens teknisk set mest avancerede vindtunnel og nærstuderede hver eneste kurve, vinkel og ret linje. Som resultat af dette er den nye Accord den bil i sin klasse, der har langt den bedste aerodynamik. Og det giver sig udslag i bedre ydeevne og et lavere brændstofforbrug.

20 YDEEVNE To benzinmotorer i en. Ved de fleste biler, er man ofte tvunget til at vælge mellem ydeevne og brændstoføkonomi. Men med den nye Accords i-vtec-benzinmotor kombinerer du det bedste fra to verdener. Det nyskabende VTEC-system (Variable Valve Timing og Lift Electronic Control) giver dig maksimal ydeevne på motorvej og minimal brændstofforbrug ved bykørsel. Det er som at have to motorer i en. Du kan vælge mellem to forskellige udførelser: 2.0, som forbruger fra 12,8 km/l ved blandet kørsel, og 2.4, som giver Accord en acceleration fra km/t på 8 sekunder og alligevel kun et forbrug på 11,1 km/l ved blandet kørsel. Oplysningerne gælder sedan-modellen. Effekt- og drejningsmomentdiagram for 2,0-liters motoren. Effekt- og drejningsmomentdiagram for 2,4-liters motoren.

21 YDEEVNE En dieselmotor, så støjsvag som en benzinmotor. Vi ville udstyre den nye Accord med en dieselmotor, der var lige så avanceret og veludviklet som vores benzinmotorer. Derfor skabte vi den revolutionerende 2,2-liters motor udført helt i aluminium. Den udviser ikke blot en uovertruffen ydeevne i forhold til sin vægt, men er også stærkere, stivere og mere kompakt. Faktisk overgås denne prisbelønnede kombination af balance, drejningsmoment, effekt, brændstoføkonomi og emissionsniveau ikke af nogen anden dieselbil. Den er også lige så støjsvag og fleksibel som vores benzinmotorer. Effekt- og drejningsmomentdiagram for 2,2 i-ctdi-motoren

22 YDEEVNE Honda Jet Motorcycle Racing Jo mere vi opfinder, jo klogere bliver vi. Udvikling og innovation er vores drivkræfter. Vi bliver aldrig helt tilfredse. Men det handler ikke bare om den udfordring, der ligger i at producere overlegen teknik for teknikkens skyld. Det er gennem teknisk udvikling på mange forskellige områder, at vi får ny viden, som vi senere kan bruge til at forbedre ydeevnen og kvaliteten i alle vores produkter, herunder vores biler. Og det er derfor, vi har lagt så mange ressourcer i at udvikle verdens bedste racerbådsmotorer, konkurrencemotorcykler, der har vundet 557 Grand Prix-titler, ekprerimentalflyet Honda Jet samt ASIMO, verdens mest avancerede robot, når det gælder bevægelsesevne og stemmegenkendelse. Vi bevæger os hurtigt mod en førende position, også inden for Formel 1. Med hjælp fra fantasi og innovation er alt muligt. Det er det, vi kalder "The Power of Dreams". En filosofi, du som fører altid nyder godt af, uanset hvilket Honda-produkt du vælger. ASIMO

23 PRODUKTDETALJER 42 43

24 PRODUKTDETALJER Midterarmlænet giver både ekstra komfort og ekstra opbevaringsplads 3. Solbrilleholderen har en praktisk placering lige over bakspejlet 4. Instrumentbrættet har et ekstra opbevaringsrum, der er lettilgængeligt for føreren. 5. Audioanlæg med førsteklasses lyd. Den nye Accord skuffer ikke. 6. Du behøver ikke at stige ud af Tourer-modellen for at åbne bagagerummet. Tryk blot på knappen, så åbner bagsmækken automatisk (kun executive). 7. Træk bagagerumsafdækningen ud, så det dækker bagagerummet og skjuler dine ejendele for nysgerrige blikke. 8. Elektrisk soltag er standard på Executive-modellerne.

25 PRODUKDETALJER Sprinklere på lygterne giver dig maksimalt lys på vejen uanset vejrtype. 3. Hækspoiler med indbyggede bremselygter. 4. Den nye Accord er så intelligent, at forruden registrerer de første regndråber og automatisk starter vinduesviskerne (ikke 2,0 Comfort). 5. Bageste bremselygter. 6. Den lille bagrudevisker er meget effektiv og giver dig bedre udsyn bagud. 7. Sidespejlene er forsynet med blinklys, som giver øget sikkerhed i trafikken. Spejlene er elopvarmelige og elektrisk sammenklappelige ideelt til parkeringssteder, hvor pladsen er trang

26 MODELPROGRAM Alle Accord-modeller produceres i samme innovative miljø og med samme minutiøse omsorg for de små detaljer. Vælg mellem en 2.0 benzinmotor, der er førende i sin klasse, den revolutionerende 2.2 i-ctdi-dieselmotor, som har en overlegen brændstoføkonomi, 2.4 Type-S, som har hentet inspiration på racerbanerne, eller 2.4 Executive, som fås med kabine i læder og stemmestyret satellitnavigationssystem. Uanset hvilken model du vælger, får du garanteret fleksibilitet og lastkapacitet kombineret med al den køreglæde, som Accord kan tilbyde. 2.0 i-vtec Comfort 2.0 i-vtec Sport 2.2 i-ctdi Sport 2.2 i-ctdi Executive 2.4 i-vtec Type-S 2.4 i-vtec Executive

27 2.0 i-vtec Comfort 2.2 i-ctdi Sport 2.0 i-vtec Sport MODELPROGRAM 50 51

28 2.4 i-vtec Type-S 2.4 i-vtec Executive (Læder og navigation er ekstraudstyr på Executive) 2.2 i-ctdi Executive MODELPROGRAM 52 53

29 EKSTRAUDSTYR 54 55

30 EKSTRAUDSTYR City-pakke 2. Telefonsystem med Bluetooth den mest brugervenlige håndfri løsning 3. Når du stiger ind i bilen, bliver du budt velkommen af et flot trinbræt med relief Solskærmene giver dine passagerer ekstra beskyttelse mod sollyset. 6. Et skarpere udseende og businesslook med lister på døre samt front- og bagparti Skræddersy din drøm. Dine ønsker og drømme er lige så unikke, som du selv er. Honda har derfor udviklet en række originalt tilbehør, som forbedrer køreoplevelsen og gør din bil til en del af din personlighed. Du kan få flere oplysninger hos din lokale forhandler eller på

31 EKSTRAUDSTYR Sportspakke letmetalfælge letmetalfælge i børstet finish med sølvfarvet dekoration langs inderkanten 4. Tågelygter til Comfort og Sport modellerne Giv Accord endnu mere sporty linjer med en hækspoiler. 2 Skræddersy din drøm. Dine ønsker og drømme er lige så unikke, som du selv er. Honda har derfor udviklet en række originalt tilbehør, som forbedrer køreoplevelsen og gør din bil til en del af din personlighed. Du kan få flere oplysninger hos din lokale forhandler eller på Pyntelister giver ekstra beskyttelse, men gør også bilen flottere at se på letmetalfælge

32 EKSTRAUDSTYR Giv din Accord et ekstra præg af luksus med instrumentbræt i trælook. Til biler med sort interiør fås også rat og instrumentbræt i metalfinish Solskærmen giver dine passagerer ekstra beskyttelse mod solen. 4. Bluetooth-systemet den mest brugervenlige håndfri løsning til din telefon. 5. Når du stiger ind i din bil, bliver du budt velkommen af et flot trinbræt med relief. 6. Bundmåtterne beskytter mod slitage i kabinen. Fås i sort eller elfenben. 6 5

33 EKSTRAUDSTYR Hundegitteret har et nyskabende og eksklusivt design og en robust, kraftig konstruktion, som giver kabinen sikker beskyttelse. 2. Barnestole til børn i forskellige aldre. 3. Anhængertræk med aftagelig kugle let at montere og demontere. 4. Tilbehør til ski/snowboards, som er lette at demontere, når sæsonen er forbi. 5. Den slidstærke tagboks giver din Accord en ekstra opbevaringskapacitet på 350 liter.

34 ORDFORKLARINGER ORDFORKLARINGER ABS Blokeringsfri bremser (Anti-lock Braking System) Hjulophæng med dobbelt wishbone Med denne type HID-forlygter (High-Intensity Discharge) I stedet for VTC (Variable Timing Control) Knastakselindstillingen på forhindrer hjulene i at blokere ved hård opbremsning, hvilket hjulophæng kontrolleres hjulenes bevægelser meget glødepærer indeholder HID-forlygterne en kapsel fyldt med indsprøjtningssiden i forhold til krumtapakslen styres på mindsker risikoen for udskridning på våde, isede eller nøjagtigt under kørsel. Det resulterer i præcis, forudsigelig xenon-gas. En elektrisk udladning (gnist) passerer gennem baggrund af omdrejningstal og belastning. På den måde mudrede vejbaner, så føreren bevarer kontrollen. styring og mindsker desuden karrosseriets krængning ved gassen og giver et jævnt, helhvidt lys med højere intensitet opnås en optimal luft-/brændstofblanding i cylinderen, så nedbremsning og i sving. Hjulophængssystemet med end almindelige halogenforlygter, dvs. lyset bliver stærkere. drejningsmomentet og ydeevnen forbedres. 90 % af Aerodynamik Aerodynamik er bilens evne til at overvinde dobbelt wishbone anvendes som ofte kun i racerbiler. drejningsmomentet er tilgængeligt allerede ved den luftmodstand, eller fremdrivningsmodstand, der opstår, i-ctdi Hondas i-ctdi-motor, hvor i'et står for intelligens, omdr./min. når karosseriet bevæger sig gennem luften. Jo lavere EBD (Electronic Brakeforce Distribution) fungerer sammen tilhører en ny generation af motorer med direkte modstandskoefficient, desto mere aerodynamisk form har med ABS. Systemet analyserer vægtfordelingen i bilen og indsprøjtning, hvor den nyeste teknologi inden for common VTEC (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) bilen. En aerodynamisk form er mere brændstofeffektiv, justerer automatisk bremsekraften mellem for- og baghjul, rail og variable turboladere anvendes. Resultatet er en Ventilernes åbningstid og løftehøjde under indsugnings- og mere støjsvag og giver bilen et bedre vejgreb. så retningsstabiliteten bevares. betydeligt mere støjsvag, blødere og kraftigere motor med udsugningsfasen styres separat for hver cylinder. Modstandskoefficienten ganget med bilens tværsnit udgør en bedre brændstoføkonomi end konventionelle Forbrændingen optimeres for de forskellige omdrejningstal, luftmodstanden. Modstandskoefficienten for den nye Accord ETCS (Electronic Throttle Control System) eller Drive-by- dieselmotorer. hvilket giver et lavere brændstofforbrug, et mindre udslip og er 0,26, hvilket er klassens bedste. wire. Den mekaniske forbindelse mellem gaspedalen og en højere motorpræstation. motoren er udskiftet med sensorer, som registrerer i-vtec En kombination af VTEC og VTC, der giver en bedre Bremsekraftforstærker Hvis du skal foretage en gaspedalens position og giver direkte instrukser til motorens motorydelse, en bedre brændstoføkonomi og en renere Variabel turbolader En turbolader anvender en rotor til at katastrofeopbremsning, registrerer systemet den hurtige styresystem. Det giver en øjeblikkelig, direkte proportionel, udstødningsgas. øge trykket i luften til cylindrene. Dette øger iltindholdet som pedalbevægelse og hjælper automatisk med at forstærke men stadig blød reaktion på gaspedalens bevægelser. forbedrer forbrændningen og øger motorkraften. bremsekraften, så bremselængden forkortes. Drejningsmoment Drejningsmomentet er det samme som Turboladeren i i-ctdi-motoren har variabel geometri, så Ergonomi Ergonomi er videnskaben om arbejdsmiljø, i vridningsmoment eller rotationskraft. Når du f.eks. skruer en lufttilførslen holdes på et højt niveau, selv når gaspedalen CO2 Kuldioxid er en af de udstødningsgasser, som menes dette tilfælde bilens kabine, og formålet er at optimere møtrik i med en skruenøgle, anvender du faktisk et moment trædes langt ned jo længere du træder pedalen ned, jo at have betydning for drivhuseffekten. Jo lavere CO2-udslip, passagerernes komfort og sikkerhed. Med andre ord til at dreje møtrikken. Jo længere ude du holder på større bliver lufttilførslen efterfølgende. Det skaber en jo mere miljøvenlig er bilen. handler det om at placere de vigtige betjeningsknapper og skruenøglen, jo større bliver momentet. Momentet ved lave øjeblikkelig, jævn acceleration, som stort set fjerner instrumenter på en sådan måde, at de er lette og praktiske omdrejningstal er motorens mulighed for at udvikle en problemet med "turboforsinkelse". Common rail Common rail-dieselmotorer har et at anvende og aflæse. Det betyder også, at sæderne skal stærk reaktion (rotationskraft) og dermed acceleration ved højtrykskammer ved topstykket. Ud over at den indsprøjtede modvirke træthed i kroppen og ubekvemme kørestillinger. lave hastigheder. I takt med at hastigheden øges, bliver brændstofmængde kan fordeles med uhørt præcision til motoreffekten vigtigere end drejningsmomentet, når det forbrændingskammeret, giver det høje tryk en finere Grade Logic Et intelligent system, som er indbygget i vores gælder opretholdelse af farten. Effekt: Effekt er et udtryk for, spredning af brændstoffet og dermed en mere effektiv 5-trins automatiske gearkasser. Når du har valgt den hvor hurtigt et arbejde kan udføres. forbrænding. Motoren får en bedre brændstoføkonomi, fuldautomatiske position, registrerer Grade Logic forskellige samtidig med at støj, røg og udslip mindskes. kørestile og vejforhold og vælger det gearskifte, der giver den blødeste og mest følsomme kørsel, og er således specielt velegnet til kørsel i bakket terræn med mange sving.

35 HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering. De komponenter, som er angivet i brochuren, kan afvige fra det udstyr, bilerne sælges med i Danmark. Hør nærmere hos din Honda-forhandler. Tekniske specifikationer fremgår af folderen Farver, tekniske specifikationer. For seneste opdateringer se Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf Accord/11/05/TH11059DK

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser

Læs mere

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE NISSAN ProPILOT HVAD ER ProPILOT? ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem. Det hjælper føreren under acceleration, opbremsning og med styring under kørsel i en vognbane på motorvej. ProPILOT er en

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-Dørs. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-Dørs A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer,

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

LEGEND. Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

LEGEND. Honda Motor Europe Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk LEGEND HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til ændringer i udstyr eller specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer 1 Farver Oplysninger om brændstofforbrug, CO og vægt er opgivet i henhold til EUs standarder, og samtlige data gælder for -modellen. Det faktiske brændstofforbrug og de aktuelle

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 Indholdsfortegnelse Brugsanvisning...side 1 Brugervejledning side 2 Tilpasning..side 3 Din første tur...side 3 Justering af sadel styr kæde side 4 Vedligeholdelse og rengøring..side 4 Ekstra udstyr.side

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

FR-V. Stræben efter en unik identitet er Hondas kendemærke. Soichiro Honda

FR-V. Stræben efter en unik identitet er Hondas kendemærke. Soichiro Honda Stræben efter en unik identitet er Hondas kendemærke. Soichiro Honda HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver,

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ]

Press Information. Vi præsenterer den nye F375 XTO. Embargo date/time: [ 19. januar :00 hrs CET ] Press Information Vi præsenterer den nye F375 XTO Embargo date/time: [ 19. januar 2019 09:00 hrs CET ] Yamahas imponerende V8 XTO med 425 hk, der blev lanceret for et par måneder siden, sætter nye standarder,

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. Type R

Originalt tilbehør. Civic. Type R Originalt tilbehør Civic Type R Skræddersy dine drømme Med Honda Civic Type R har vi skabt et smukt og robust stykke teknik. Oplev et eksempel på Hondas stolte motorsportstraditioner kombineret med lidenskab

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Volvo V40 Cross Country passer perfekt til et eventyrlystent liv. Den er ikke bare alletiders at køre i byen, V40 Cross Country

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Eksempelvis kassevogne, små lastbiler, pick-up er, tjenestebiler og personbiler Rekvirer brugsanvisning og læs den Det er lovpligtigt, at

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroas stol har fået sit navn Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn,

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør NU KAN DU GIVE DIN BIL DIT PERSONLIGE PRÆG. Vores XC70 har en dobbelt personlighed, som gør den til noget helt særligt. På den ene side er den en suverænt komfortabel luksus

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Frihed til at vælge 1

Frihed til at vælge 1 Frihed til at vælge 1 sterling S425 Suveræn el-scooter, 12 km/t kompakt og sikker til udendørs brug Sterling S425 er en hurtig og stærk el-scooter. El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere