Bannere med tekster, fotos eller logo - som tekster - - logoer - bogstaver - navnetræk, eller noget helt andet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bannere med tekster, fotos eller logo - som tekster - - logoer - bogstaver - navnetræk, eller noget helt andet."

Transkript

1 1 Bannere med tekster, fotos eller logo - som tekster - - logoer - bogstaver - navnetræk, eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser! Bannere anvendes som reklamekampagner, budskaber på husfacader, tankstationer, udstillinger og ved sportsbegivenheder, i butikken, på messer, kongresser, og ved events, eller hvor de må ønske det. Udstillingssystemer - Storformatprint - Streamers - Etiketter - Stofbanner - Stilladsbanner - Netbanner - Presenningsbanner - Plakater - Magnetskilte - Reklamemåtter - Parasoller - Flag - Beachflag, mv.., eller og byggeskilte - leveret opsat efter Deres anvisning - Stilladsreklamer, indpakning af huse og hegn mm., - Bildekoration og indpakning - Udstillingssystemer - både transportable og permanente løsninger, - Konkurrencematerialer i storformat, opklæbet på skumplader - Specialprodukter - print direkte på træ, glas, plast, aluminium, stof og måtter, mm. - efter opgave.

2 2 Vi printer på stort set alle materialer og i alle størrelser... Trykkvaliteten til udendørs brug er det samme som til indendørs bannere. Ved udendørs brug kræves der mere fastgørelse. Vi anvender oftest en stærk linning til kantsyning og indsyede liner eller forstærkede sejlringe. Vi printer bl.a. på: Kampagnefolie - 5-års folie - Busfolie - Netbanner - 7-års bilindpakningsfolie - Transparent folie - Droppaper - Reflex folie - Floor Graphic - Gulvfolie - Window Graphic One Way - Kalke banner - Papir - Maleri lærred - Sølvfolie - Power Vinyl 170 gr. PP - Syntetisk papir - Displaybanner - Presenning, almindelig og block-out gr. tricot gr. Satinette. - almindelig og B1 brandgodkendt. 115 gr. tricot, almindelig og B1 brandgodkendt. Bannere leveres rullet og pakket, i plastposer, eventuelt med et valgt ophæng. Stofbannere kan leveres i hvilket som helst mål og farver. Stofbannere er lette at sende og ophænge. Vi sender også gerne direkte, efter anvisning fra Dem.

3 3 Prisen på et banner kan generelt kun beregnes på baggrund af Deres faktuelle krav. Vi behøver følgende oplysninger for at kunne medgive et ultimativt tilbud: Størrelse. Kvalitet. Bundfarve, samt hvilke farver der indgår i tekst, logo og billeder. Krav til besætninger, såsom kantning, snøre, øjer og andre forstærkningskrav. Antallet pr. leveret produktion. Leveringstiden. - så kan det meste lade sig gøre! Udviklingen indenfor print har gjort det muligt at printe stofbannere på mange forskellige stoftyper og medier, i oplag fra blot et enkelt styk. Stilladsreklame, for eksempel - tidens mest effektfulde medie Vi leverer stilladsbanner klar til ophængning Vi printer stilladsbanner på 360 eller 440 grams Net-Pvc Kvaliteten er i top. Tekstilbaserede reklamebannere er blevet et populært medie til markedsføring af virksomhedens budskab - såvel indendørs som udendørs. Tekstil har mange fordele sammenlignet med f.eks. papir. Bannerne udstråler kvalitet og smag, de tager ikke lyset og er samtidig ideelle rumdelere af f.eks. butikslokale eller som en del af messestanden. Bannere til indendørs brug produceres i flere forskellige stoftyper afhængig af formålet og Deres ønsker. Den mest anvendte er Tricot 100 % polyester i 135 gram pr. m2. Det er et let transparent stof, der ikke kaster skygge og som er tilstrækkelig kraftig til at give underlag for en god farvemætning. Vi trykker både i rene farver og med raster til brug ved fotos m.v. Vor standardkonfektionering til loftophæng, omfatter indsyet jernstang i top og bund med to ophængskroge i toppen. Kanterne er skåret rent og trævler ikke. Vi kan levere i alle mål og farver, enten i rene farver eller med raster til billeder.

4 4 Vi kan bl.a. tilbyde følgende stofkvaliteter: 3-tråd polyester 135 gr. - maksimalbredde 234 cm. 3-tråd polyester 205 gr. - maksimalbredde 234 cm. Satinette 135 gr. - maksimalbredde 220 cm. Polyflag 150 gr. - maksimalbredde 220 cm. Taft Satin 60 gr. - maksimalbredde 230 cm. Non-woven 150 gr. - maksimalbredde 160 cm. Non-woven 300 gr. - maksimalbredde 230 cm. Duo Image 280 gr. - maksimalbredde 143 cm. - til to-sidet print. Brug Deres egen facade aktivt til kampagner. Facadebanner er et uvurderligt og fleksibelt kampagnemedie. Facadebanner er et medie De ikke bør overse! Stor synlighed og flere kunder i butikken MegaBannerSystemet gør udskiftning af bannere enkelt. - og så benytter vi udelukkende de absolut bedste materialer. Et et elegant, eksklusivt og patenteret skiltesystem, der bruges til udskiftelige stofbannere. Det enkle Matrixsystem er skabt til moderne, hurtige og udskiftelige reklamebudskaber. Løsningen sikrer stil og høj signalværdi i ethvert lokale. Selve rammen er en engangsinvestering. Stofbanneret kan hurtigt udskiftes af enhver, uden brug af værktøj - og det unikke system sikrer, at banneret altid sidder flot og stramt. Et enkelt og fleksibelt budskab, der kan anvendes i bl.a. butikker, varehuse på udstillinger, messer, o.s.v..

5 5 MATRIXsystem består af: Profilerne der leveres som standard i natureloksering. Ved større oplag kan profilerne også leveres som sort elokserede. Ramme: Standardprofilen leveres som enkeltsidet, med en dybde på 27 mm., eller som dobbeltsidet hvor dybden er 32 mm. Enkeltsidede rammer kan også leveres i en ultra-light udgave, med en profildybde på 16 mm. (Maksimalformat på banner: X mm.) Profilerne leveres med hjørnebeslag for samling. Ophæng: Enkeltsidet ramme leveres som standard med vægbeslag. Dobbeltsidet ramme kan leveres med wire for ophæng, eller med fodsæt til fritstående brug. Tilbehør: Afstivningsprofil for store rammer, beslag for sammontering af flere rammer, beslag for sammontering af flere profiler, vægbeslag, fodsæt og ophængswire Flotte farverprint kan leveres udfra de fleste gængse programmer i enhver størrelse. POSTERPRINT kan leveres et flere varianter. Prisen beror på de krav og det materiale De ønsker, eller har krav til, i den enkelte situation. Lad Deres budskab komme frem i lyset. De nye teknikker tillader at selv store farveprint kan leveres i særdeles gode kvaliteter. - Uden striber og med stor farvegenkendelighed kan de fleste opgaver leveres fra dag-til-dag på forskellige medier. Det fleksible budskab - Bannere.

6 6 Vi ser dem snart alle steder. Der er store, og der er små. Nogle i stof, andre i PVC. Andre igen sidder ude, og en stor del af dem findes i butikkerne. Mange af dem imponerer med store flotte billeder, mens andre kun har tekst. Bannere - en ny og effektiv måde at få budskabet ud på. De kan anvendes på en lang række steder som f.eks. i shop-in-shop's, stilladser, bagtæpper eller "over vejen". De vejer næsten ingenting og er lette at transportere. De er fleksible og et godt alternativ til de mere permanente eksponeringsflader og er som oftest også økonomisk mere attraktive. Dansk Erhvervsbeklædning kan tilbyde et bredt sortiment fra flere professionelle leverandører i materialer er bl.a. kan bero på PVC, net, stof, papir og specielle overflader som "Drop Paper" eller "Tyvek" (rivefast). Kontakt os for at få et konkret tilbud. Eksemplet kan også anvendes på selvklæbende folier, PVC bannere - også kaldet presenning, flagbannere, floor graphics (reklamer på gulv og fortov), window graphics (perforerede folier), softwave bannere, Duratrans- og translucente folier til lysskilte, papir i blank eller med satinoverflade og til lyskasser, alle i fremragende kvaliteter, hvert på sit felt.

7 7 "Den lille Ordbog" Indendørsmedier PolySport. Et anderledes, sjovt medie der minder lidt om ishockeytrøjer på grund af hullerne. Ikke vaskbart polyester. Den specielle struktur gør mediet utrolig stærkt. Ideel for større bannere, begrundet i bl.a.. vindgennemtrængeligheden. Er desuden brandhæmmende. Ikke vaskbart Soft Cotton. 100 % Bomuld. En specielt behandling gør mediet ekstra brandhæmmende. Den rene hvide farve giver en meget flot farvegengivelse. Ikke vaskbart. Mesh Tex. 100 % Polyester. Struktureret, denne specielle struktur gør mediet meget stærkt. Ideel for større bannere. Viscott. En blanding af Bomuld og Rayon, der er et restprodukt af bomuld. Dette medie er meget blødt og har et meget luksuriøst udseende (satin). Den meget rene hvide farve giver en meget flot farvegengivelse. Er desuden brandhæmmende. Ikke vaskbart. Superb Photo Gloss Paper. En kraftig 220 g. Glossy Photo Medie. Vandfast og ridsefast overflade. Næsten uforgængeligt. Flame Proof Paper 120 g. Indendørs papir medie til steder der kræver brandgodkendelse. Color Coated 140 g. Standard medie med en mat overflade. Økonomisk. Canvas Artist Matt 340 g. Ægte kanvaslærred med en mat overflade, anderledes med et meget "naturligt", lidt "råt" look.

8 8 Udendørsmedier Matt synthetic Outdoor Paper. Vandfast og vejrbestandigt papirmedie med meget god, lang holdbarhed selv i fugtigt miljø. Outdoor Paper BlueBack. Vandfast/vejrbestandigt papirmedie med meget god, lang holdbarhed selv i fugtigt miljø. WP BannerFlex Outdoor Light. Et let, fint og meget blødt bannermedie, graciøst, men alligevel meget modstandsdygtigt overfor gentagen håndtering. Et utrolig godt medie til messebannere. Outdoor Polyester Banner Et vejrbestandigt, meget stærkt bannermedie i 100 % Polyester. Meget velegnet til større bannere. FlagTex. Polyester med en mat overflade. Ideel til flag på grund af dets styrke og meget vejrbestandige struktur. Posterprint. Er et elektrostatprint, en printmetoden der er lysægte og som kan anvendes til såvel inden- som udendørsløsninger. Maksimal printbredde er normalt 130 cm. Elektrostatprint printes i en opløsning på 200 dpi. Der printes typisk på 80 grams papir. Denne type print egner sig godt til almindelig tekstgrafik og simple grafiske illustrationer, hvor der stilles mindre krav til printkvalitet. Lambda 130 kopi er i dag den førende fremstillingsmetode inden for fotogengivelse. Lambda er en fotoproces som overføres digitalstyret til fotopapiret og giver derved et utroligt godt fotografiske resultat. Metoden anvendes primært indendørs, men kan også anvendes til udendørsløsninger. Lambda 130 kopi eksponeres i en opløsning, der svarer til 4000 dpi. Der printes normalt på fotopapir, men der er andre muligheder f. eks. Duratrans og DuraClear til lys-inkjet print er et godt alternativ til elektrostatprint. Printmetoden er ikke lysægte og anvendes primært til indendørsløsninger. Maksimal printbredde er 150 cm.. InkJet print printes med en opløsning på 600 dpi. Der printes typisk på photo gloss papir, men der er flere muligheder. InkJet vælges, når der stilles større krav til printkvalitet, især ved billed- og grafiske illustrationer, hvor der stilles store krav til opløsningen. Efterbehandling af InkJet print anbefales, da printoverfladen er særdeles sart. Mulighederne indeholder løsninger i både storformat og posterstørrelse; 70 x 100 cm. Efterbehandling af print er naturligvis også en vigtig del af processen. Der findes et væld af muligheder med opklæb af print på forskellige pladetyper; bl.a. skum, pvc, træfiber, m.m.. Valget afhænger naturligvis af, hvad mediet skal bruges til. Skal holde vægten nede, vælges en letvægts skumplade. Skal printet monteres i en bue, vælges en pvc plade, der fåes i mange versioner. For at beskytte printet og forlænge levetiden anbefaler vi at laminere printet, hvilket sikrer mod fingre, og medvirker at mediet kan aftørres.

9 9 Laminering kan foretages som kold- og varmlamineringer, ligesom forskellige andre processer kan medvirke til at Deres medie holder længere og medgiver en overflader i blanke og matte nuancer. Produktionsmateriale Digitalt produktionsmateriale skal leveres eksempelvis som QuarkXpress, Adobe Illustrator eller som Corel Draw. Gerne som.eps,.ai, TIFF eller JPEG-filer. Mediet leveres i en tilstrækkelig høj opløsning således, at slutformatet har en opløsning på min. 100 DPI. Ved storformat kan et acceptabelt resultat opnåes med 100 dpi, ved mindre størrelser vil en opløsning skulle leveres på mere en 100 dpi. Produktionsmateriale leveres som vektorgrafik som en.ai- eller.eps-fil. Print på stof Her kan der vælges mellem flere muligheder alt efter anvendelse. Trevira er et lettere transparent materiale, hvor grafikken kan ses fra både for- og bagside. Her kan man via lyssætningen opnå forskellige grader af, hvor stor en transparent effekt der ønskes. Polyester mat er et tættere materiale, og egner sig bedst til anvendelser, hvor bagsiden ikke skal ses, fordi denne optræder som hvid. Materialet giver en utrolig skarp printkvalitet. Droppaper er en kombination af et stof- og papirmateriale som giver en rustik printgengivelse. Fælles for alle tre kvaliteter er, at de er godkendt til indendørs messebrug og opfylder dermed gældende brandkrav. Det er en enkel måde at præsentere sit budskab på med en fremragende effekt. Foliegrafik Vi fremstiller både tekster og logos i foliegrafik, alt efter opgaven. Mulighederne er mange - foliegrafik kan fremstilles, som både tekster og grafik. Teknikken i foliegrafik består i, at et logo eller en tekst skæres ud i en selvklæbende folie. Forudsætningen er blot, at materialet kan omdannes til vektorgrafik således, at der kan skæres efter det. Begrænsningen indenfor foliegrafik ligger i farverne. Der kan kun skæres i massive farver, hvilket vil sige at hvert objekt (f.eks. bogstaver) skal have en massiv farve. Udtoning og raster er ikke velegnede løsninger. Mulighederne inden for farverne begrænses af de standardfarver, der forefindes på markedet. Eksempelvis vil folier fra 3M, Fascal og mange andre være gode stabile valg. Folie kan monteres på stort set alle overflader, og anvendes bl.a. på; Skilte, udstillinger, biler, vinduer, m.m.. Forhør Dem nærmere. Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød - der er mange muligheder! Vi udfører også Foliotryk og udskårne tekster, med og uden tryk. Kontakt os på info@stofbannere.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk

Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Brovang Skilte & Design I Industrivænget 37 I 3400 Hillerød I 48 26 47 05 www.brovang.dk Grafisk Design Skil jer ud fra mængden Med et grafisk design kan din virksomhed få den rigtige indpakning. Det er

Læs mere

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER

FOLDERE POSTKORT T-SHIRT M. TRYK PLAKATER FOLDERE T-SHIRT M. TRYK ROLL-UP FLYERS PLAKATER KLISTERMÆRKER Forsendelse Vi kan sende ordre enten med Postdanmark eller med RoadRunner. ÅRHUS BEDSTE PRINT- OG KOPICENTER Roadrunner afregner vi med: 0-10 kg 150,- 10-20 kg 250,- Generelle printråd og oplysninger Vi

Læs mere

PRISLISTE EKSL. MOMS

PRISLISTE EKSL. MOMS WWW.LUMAPRINT.DK NYGAARDSVEJ 23 6700 ESBJERG TLF. 75131956 PRISLISTE FOTOKOPI FARVEKOPI FARVEPRINT LAMINERING SCANNING STORPRINT GRAFISK PRISLISTE EKSL. MOMS ROLL-UP SYSTEM Til indendørs messer, showrooms,

Læs mere

VI MATCHER DIT BEHOV PRODUKTKATALOG VI MATCHER DIT BEHOV

VI MATCHER DIT BEHOV PRODUKTKATALOG VI MATCHER DIT BEHOV VI MATCHER DIT BEHOV PRODUKTKATALOG 1 VI MATCHER DIT BEHOV VI LAVER NÆSTEN ALT I PRINT.. RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD, OG VI MATCHER DIT BEHOV Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print...

Læs mere

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk.

KA C-Stand. Format: 65 x 200 cm. Minimum antal: 25 stk. September 2005 Design matters Udstillingssystemer er et vigtigt redskab i markedsføringen for virksomheder, der deltager i messer, afholder salgsmøder, events, generalforsamlinger og lignende. For at give

Læs mere

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00

Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 Kolding - Aalborg www.flexgraphic.dk - Telefon 38 41 26 00 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles

Læs mere

GØR VI OS ALTID UMAGE

GØR VI OS ALTID UMAGE HOS FAST-FORWARD GØR VI OS ALTID UMAGE Ring og få et uforpligtende tilbud HVEM ER VI Fast-Forward er en handelsvirksomhed inden for marketingsmateriale til indoor og outdoor kampagner. Vores vigtigste

Læs mere

Vi laver næsten alt i print.. Ring og få et uforpligtende tilbud, og vi matcher dit behov

Vi laver næsten alt i print.. Ring og få et uforpligtende tilbud, og vi matcher dit behov Produktkatalog 1 Vi laver næsten alt i print.. Ring og få et uforpligtende tilbud, og vi matcher dit behov 2 Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print... 5 Stof bannere m/print... 6 PVC

Læs mere

Ring 2713 0096 produktkatalog 1 Ring 2713 0096

Ring 2713 0096 produktkatalog 1 Ring 2713 0096 Rin g 27 13 00 96 produktkatalog 1 96 1 0 30 g Rin 27 Vi hjælper med alt.. Indholdsfortegnelse Alurammer... 4 Lærredsrammer m/print... 4 Stof bannere m/print... 5 PVC og Mesh bannere m/print... 5 Enkeltsidet

Læs mere

Produktkatalog. Storformatprint & udstillingssystemer

Produktkatalog. Storformatprint & udstillingssystemer Produktkatalog Storformatprint & udstillingssystemer Vi printer på næsten alt - og i alle formater... Udstillingssystemer Storformatprint Stofbanner Presenningsbanner Facadebanner Spændbanner Stilladsbanner

Læs mere

Indhold. Adresse. Kontakt

Indhold. Adresse. Kontakt Image studio / Photography / Februar 2008 Shade///light er en interdisciplinær grafisk virksomhed. Vi leverer professionel reklame- og reportagefotografi, farve- og storformatprint, billedebehandling,

Læs mere

Indhold. Velkommen - og tak fordi du overvejer at bruge mig som din fotograf! Digitale filer...1. Fotopapir Tekstiltryk... 9

Indhold. Velkommen - og tak fordi du overvejer at bruge mig som din fotograf! Digitale filer...1. Fotopapir Tekstiltryk... 9 Indhold Digitale filer..............................1 Fotopapir............................... 3 Tekstiltryk............................... 9 CanvasSTYLE Classic.................... 11 CanvasSTYLE Exclusive.................13

Læs mere

Frederiksbjerg kopi- og printcenter

Frederiksbjerg kopi- og printcenter Bestilling Århus billigste kopi- og printcenter Du har mullighed for at bestille print og lignende på mail. Send det til vores mail med udførlig ordrebeskrivelse. Vi har et ekspeditionsgebyr på alle digitale

Læs mere

Kun for. Kurve. Inventar. Skilte. Standere. Diverse. Fittings. Flag. A-standere. Rammer. Bannere. Side 1-3. Side 4-5. Side 6-9. Side 10.

Kun for. Kurve. Inventar. Skilte. Standere. Diverse. Fittings. Flag. A-standere. Rammer. Bannere. Side 1-3. Side 4-5. Side 6-9. Side 10. Kun for Kurve Side 1-3 Inventar Side 4-5 Skilte Side 6-9 Standere Side 10 Diverse Side 11 Fittings Side 12 Flag Side 13-16 A-standere Side 17-18 Rammer Side 19-21 Bannere Side 22-23 Kurve Side 1 Varenr.

Læs mere

Billund Lufthavn - Bagagevogne

Billund Lufthavn - Bagagevogne Billund Lufthavn - Bagagevogne TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN B 50,0 x H 37,2 cm PRODUKTION/OPSÆTNING Håndteres af AFA JCDecaux. LYSMÅL B 48,5 x H 35,7 cm Se ordrebekræftelse. RENTEGNINGSMÅL Layout kan med

Læs mere

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000

BASE PYLON. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm): 500 700 900 1150 1400 2000 3000 PYLON BASE TM Base pyloner er produceret i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister monteret på kanter. Base er opbygget på to ben. Base pyloner leveres i følgende bredder(mm):

Læs mere

SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge.

SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. 1 303/2008 SimpleSign - Fleksibelt skiltesystem. - fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. www.danskskiltereklame.dk Fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. Pyloner i alle størrelser, blandt andet er XL-pylonen,

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

DIGITALE PRINTMEDIER - SOLVOPRINT OG VIKUPRINT

DIGITALE PRINTMEDIER - SOLVOPRINT OG VIKUPRINT DIGITALE PRINTMEDIER - SOLVOPRINT OG VIKUPRINT Vink Plast arbejder sammen med en lang række af Europas førende leverandører af materialer til print inden for reklameindustrien. Herunder materialer til

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Light Pocket - LED Light Pocket er en forholdsvis ny måde at gøre salgsopstillinger mere synlige. Der bliver mere opmærksomhed omkring forretningen, og det giver en større stop-effekt

Læs mere

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på?

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på? Wallstickers 1: Hvad er wallstickers? Wallstickers er dekorative klistermærker, ofte udført i en enkelt farve. Den primære forskel på wallstickers og almindelige klistermærker af papir/folie, er deres

Læs mere

GENNEM TYKT OG TYNDT! Papir & pap..de 35

GENNEM TYKT OG TYNDT! Papir & pap..de 35 GENNEM TYKT OG TYNDT! Papir & pap.de 35 GENNEM TYKT OG TYNDT! Indpakningspapir Silkepapir J tynd og smidig udgave J slutter tæt om varen J ideel til meget sarte varer som f.eks. glas og porcelæn m.m. J

Læs mere

ET GODT TILBUD - til din næste messe PIPER 75 31 07 80

ET GODT TILBUD - til din næste messe PIPER 75 31 07 80 ET GODT TILBUD - til din næste messe PIPER 75 31 07 80 Syrenvej 16 7200 Grindsted post@piper.dk www.piper.dk Tryksager Vi kan levere det, du ønsker. Vi kan trykke i 1, 2, 3 eller 4 farve, hjælpe med idé

Læs mere

En leverandør til det hele

En leverandør til det hele En leverandør til det hele Biler Lastbiler Bygninger Beklædning Print Folie Solfilm Webshop Sikkerhedsskilte Udsalgsskilte Direktør Jørgen D. Hansen Solfilm uden bobler Vi monterer solfilm i alle biler.

Læs mere

Alternativt kan der leveres nedstøbningsankre til alle pylonstørrelser.

Alternativt kan der leveres nedstøbningsankre til alle pylonstørrelser. 1 303/2007 Fleksibelt skiltesystem - nem at bruge. Dansk udviklet patenteret skiltesystem i tidløst design. Gennemført kvalitet i pulverlakeret aluminium, der lever op til de krav, det hårde nordiske klima

Læs mere

BYG. Kreative løsninger siden 1965

BYG. Kreative løsninger siden 1965 BYG Kreative løsninger siden 1965 1 Danmarks største digitale print kapacitet www.vesterkopi.dk Byg Nyheder Vester Kopi har hjulpet byggeindustrien siden 1965 vi ved at dine deadlines er vigtige! Når

Læs mere

51 x 29 mm. ruller á 500 stk. Rest Salg. Julelys & Julestjerne 75 x 41 mm Hvid gloss papir r & Genbrugspapi. ruller á 500 stk. Pris/rl. = 67,00 kr.

51 x 29 mm. ruller á 500 stk. Rest Salg. Julelys & Julestjerne 75 x 41 mm Hvid gloss papir r & Genbrugspapi. ruller á 500 stk. Pris/rl. = 67,00 kr. Julen 2014 Banner og streamers 10970 Oval 35 x 25mm Mat Guld, Sølv & Genbrugspapir Pris/rl. = 67,00 kr. 10971 10954 10972 10973 Oval 47x35 mm Mat Guld, Sølv & Genbrugspapir 10975 10974 Stjerne 45x52 mm

Læs mere

INSPIRATIONSKATALOG. AR Skilte ApS Sandagervej Herning Tlf:

INSPIRATIONSKATALOG. AR Skilte ApS Sandagervej Herning Tlf: INSPIRATIONSKATALOG LED skilte Folie + Print Pyloner 3D bogstaver og logoer Interne skilte Kreative dekorationer PVC & stofbanner Bildekoration Byggepladsskiltning Figurer & skilte i pap og PVC Skiltetrailer

Læs mere

VM Flag & Stænger A/S. Produktkatalog

VM Flag & Stænger A/S. Produktkatalog VM Flag & Stænger A/S Produktkatalog 3 REKLAMEFLAG TILTRÆKKER OPMÆRKSOMHED Logoet spiller en vigtig rolle i virksomhedens kommunikation. Reklameflag fanger øjet og bidrager til at synliggøre og profilere

Læs mere

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver.

for at adskille sig fra mængden. Her er højt til loftet og langt til begrænsninger, små og ikke mindst skæve opgaver. HØJT TIL LOFTET OG LANGT TIL BEGRÆNSNIGER Sign1 arbejder for det meste selvstændigt, men har tætte samarbejdspartnere, når opgaverne kræver det. Vi er 3M certificerede. Vi har til mål at skabe og udvikle

Læs mere

GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE

GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE GUIDELINES KLARGØRING AF PDF TIL TRYK & PRINT VÆLG DEN RIGTIGE FOLIETYPE TRYKKLAR PDF ENKELTSTÅENDE SIDER Sørg for at holde siderne i din PDF-fil enkeltstående og ikke som spreads eller facing pages. Alle

Læs mere

Produkter Januar 2013

Produkter Januar 2013 Produkter Januar 2013 Alt kan lade sig gøre... Kom med udfordringen og bliv positiv overrasket over resultatet... 2 INDHOLD LAYOUT & RENTEGNING... 4 TRYKSAGER...4 WEB, FILM & TV... 5 - ALT DET ANDET...

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander E-motion LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse

Læs mere

E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus.

E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus. 1 472/2008 E-motion - Displays, i standard, eller efter opgave - eventuelt med lamper og spot som ekstra focus. www.danskskiltereklame.dk E-motion giver mulighed for en stor profileringsplakat, eller det

Læs mere

Gäller till 30/6 2007

Gäller till 30/6 2007 100 EXPO GOTIK gadeskilt Gadeskiltet med blikfang helt i særklasse. Den halvrunde logoplade giver dette skilt en fantastisk udstråling. Leveres i 25mm. Stålrør, som fosfateres og polyesterlakeres. Med

Læs mere

Indhold. Adresse. Kontakt

Indhold. Adresse. Kontakt Image studio / August 2006 Shade///light leverer kompromisløs kvalitet og service indenfor professionel farve- og storformatprint, billedebehandling, reproduktion, efterbehandling og prepress. Shade///light

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

facade med lys svøb lysboks mur / udhæng krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast

facade med lys svøb lysboks mur / udhæng krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast tænketank facade med lys krisskilte.dk Har du behov for besøg og dialog til aktuel opgave, der skal løses efter dine krav og forventninger, står vi altid til rådighed ^ også på din, eller projekt adresse.

Læs mere

Parasoller og telte til marked, messe og torvedage - i standard - eller efter opgave.

Parasoller og telte til marked, messe og torvedage - i standard - eller efter opgave. Parasoller og telte til marked, messe og torvedage - i standard - eller efter opgave. National- og reklameflag, vimpler - samt bannere, telte, markedsparasoller og stadepladser. Reklame- og markedstelte

Læs mere

Hvis bortkommet, venligst retunér til:

Hvis bortkommet, venligst retunér til: Hvis bortkommet, venligst retunér til: Navn: Adresse: Indhold: Mindnotes historie 8-9 Blødt omslag med papir 10-13 Blødt omslag med PU 14-17 Hårdt omslag med papir 18-21 6 Hårdt omslag med PU 22-25 Hårdt

Læs mere

Alt kan lade sig gøre, men i dette koncept vil en vis mængde altid være afgørende for den gode pris, da leveringsomkostningerne

Alt kan lade sig gøre, men i dette koncept vil en vis mængde altid være afgørende for den gode pris, da leveringsomkostningerne Dansk Skilte Reklame aps. SE-nr. 34 04 62 63 Bannergrossisten.dk - Skilte og skiltning til daglig og til kampagner - som flag - bannere - facader - udhængsskilte - gulvreklame - skiltesystemer - bildekorationer

Læs mere

PRISLISTE Danske kroner

PRISLISTE Danske kroner 04 PRISLISTE Danske kroner Prepress Digital print Farvelaserprint Filmudkørsel Papirudkørsel 4-farve scanning Copix/Copydot scan Matchprint Posterprint Fotokopi Grafisk arbejde SatsButikken ApS Holbergsgade

Læs mere

Bestillingsliste Point of sale materiale samt etiketter. DES LABELS ApS - Haraldsvej 39 A - 8960 Randers SØ - 86 974 600

Bestillingsliste Point of sale materiale samt etiketter. DES LABELS ApS - Haraldsvej 39 A - 8960 Randers SØ - 86 974 600 Bestillingsliste Point of sale materiale samt etiketter. Skilte & Flag efter behov.. Vi producerer alle former for skilte, flag, banner samt plakater til ethevert formål. Ring og få et tilbud som passer

Læs mere

Butiksudstilling & display

Butiksudstilling & display Butiksudstilling & display Brochurestander Acryl-lommer Wire Display Displaystander LightPocket Velkommen til System Standex System Standex overtog pr. 1. februar 2012 Jypadisplay. I den forbindelse har

Læs mere

PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER

PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER PRISER DIGITALE FILER, FOTOPRODUKTER & VÆGMOTIVER Indhold D I G I T A L E F I L E R 3 F O T O P A P I R 4 L Æ R R E D E R 5 A R T B O A R D 6 A L U D I B O N D 7 G L A S 8 Å B N I N G S T I D E R 9 Sidst

Læs mere

Aalborg Lufthavn - Bagagevogne

Aalborg Lufthavn - Bagagevogne Aalborg Lufthavn - Bagagevogne TIL GRAFIKEREN/DESIGNEREN B 50 x H 40 cm PRODUKTION/OPSÆTNING Håndteres af AFA JCDecaux. RENTEGNINGSMÅL Layout kan med fordel laves i forholdet 1:4, som svarer til B 125

Læs mere

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER

BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER BESKYTTELSES- PRODUKTER FRA Her finder du alle former for beskyttelsesprodukter! BOBLEFOLIE BØLGEPAPRULLER SKUMFOAM SKUMFOAMARK KASSEFYLD KANTBESKYTTERE HJØRNEBESKYTTERE KANTLISTER 13 Beskyttel Mulighederne

Læs mere

Afhængig af opgavens kompleksitet og dermed tidsforbrug. Fast pris kan aftales, ellers efter tidsforbrug.

Afhængig af opgavens kompleksitet og dermed tidsforbrug. Fast pris kan aftales, ellers efter tidsforbrug. PRINT Førsteklassesprint på Canon papir. Vælg mellem Plus Glossy II og Satin Matte, 240g/m². Mulighed for print på flot struktureret, vandfast lærred (Artistic Satin Canvas, 340g/m²) i formaterne A1 og

Læs mere

Grafik & Billede Lasse Kühnel fra low res til storformatsprint

Grafik & Billede Lasse Kühnel fra low res til storformatsprint Lasse Kühnel fra low res til storformatsprint Opgave: Kunden til denne opgave ville give sin kammerat en plakat i fødselsdagsgave. Plakaten skal laves i B2 format (50x70 cm). Motivet på plakaten skulle

Læs mere

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning

3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes. Midlertidig fastholdelse/ Positionering. Montering ved klæbning 3M Industri Limoverføringstape og dobbeltklæbende tape Nøjagtigt og holdbart 3M dobbeltklæbende tape og limoverføringstape I denne brochure finder du et udvalg af 3M dobbeltklæbende tapes og limoverføringstapes.

Læs mere

STORFORMAT OG UDSTILLINGSSYSTEMER 2014 / 2015. Din genvej til øget salg og synlighed

STORFORMAT OG UDSTILLINGSSYSTEMER 2014 / 2015. Din genvej til øget salg og synlighed PRISLISTE STORFORMAT OG UDSTILLINGSSYSTEMER 2014 / 2015 Din genvej til øget salg og synlighed ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP & BANNERSTAND SQUARE SILVER 85 CM ROLL-UP CURVED 1 2 3 4 5 6 FAST LAVPRIS God

Læs mere

HVEM PRINTER FOLIEN TIL BATMOBILEN?

HVEM PRINTER FOLIEN TIL BATMOBILEN? INSPIRATION 2014 / 2015 STORFORMATPRINT OG UDSTILLINGSSYSTEMER Gældende indtil 31. December 2015 HVEM PRINTER FOLIEN TIL BATMOBILEN? Vi printer på (næsten) alt Vi printer på (næsten) alt ROLL-UP & BANNERSTAND

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Indoor - Outdoor. Produktkatalog. ipixen.dk

Indoor - Outdoor. Produktkatalog. ipixen.dk Indoor - Outdoor 2013 Produktkatalog BESTILLING Opret en konto på www.ipixen.dk før bestilling, alle ordre vil blive lagt ind på kontoen. +45 228 553 00 service@ipixen.dk HANDELSBETINGELSER Levering i

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Print på specialfolier monteret på henholdsvis væg og gulv / Chr. Hansen og Kraks Forlag. Print på perforerede stålplader / Kastrup Station. Print på vægge og

Læs mere

Måtter med valgfrit design.

Måtter med valgfrit design. Måtter med valgfrit design. Mørke og ofte grå nuancer er glimrende om efteråret og om vinteren, hvor måtten belastes meget. Der er snavset udenfor, og vi trækker både sne, sjap og grus ind med fodtøjet.

Læs mere

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik

Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Folie monteret på glas / Nokia. Supergrafik Effektfuld eksponeringing Tal højt, hvis du har et budskab, der skal trænge igennem lad»supergrafikken«gøre arbej det. Supergrafik er grafiske løsninger i store

Læs mere

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften!

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften! A. B. C. A. Indpakning og dekorering af MY Tog B. Udvendig skiltning, Morsø Sparekasse Arena C. Labels på ark, Byggefirmaet Lund Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til

Læs mere

Estate Facadedesign. Side 1. Indhold:

Estate Facadedesign. Side 1. Indhold: Side 1 Indhold: Facadedesign generelt.................side 2 Navnetrækket.......................Side 3 Udhængsskilte.......................Side 4 Enkeltsidede skilte....................side 5 Facadevarianter......................Side

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

EN KORT PRÆSETATION AF...

EN KORT PRÆSETATION AF... EN KORT PRÆSETATION AF... HFA Tryk tilbyder landet s absolut bedste priser indenfor tryksagsproduktion. Service & kvalitet står altid i første række. Med servicering af mere end 10.000 kunder årligt, er

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

MESSESYSTEMER ROLLUP

MESSESYSTEMER ROLLUP ROLLUP FOLIELOGOER PRISLISTE 2015 reklameværksted 50 ROLL-UP & BANNERSTAND ROLL-UP SQUARE SILVER 85 CM 1 2 3 4 5 6 Kvalitet til lavpris Elegant og professionelt Velegnet til kampagnebrug Opstilles på få

Læs mere

Sig det med luft! sig det med luft.dk

Sig det med luft! sig det med luft.dk Sig det med luft! sig det med luft.dk Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af luftfyldte vores løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft

Læs mere

facade uden lys fræset laserskåret svøb krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast

facade uden lys fræset laserskåret svøb krisskilte.dk tænketank kris enghavevej ikast tænketank facade uden lys fræset laserskåret svøb krisskilte.dk Har du behov for besøg og dialog til aktuel opgave, der skal løses efter dine krav og forventninger, står vi altid til rådighed ^ også på

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - MAGNETFOLIE MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - MAGNETFOLIE MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - MAGNETFOLIE MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Magnetfolie Magnetbånd/magnettape Magnetpapir Magnetlommer Magnetfolie holder Magnetbrikker

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Telte til enhver lejlighed

Telte til enhver lejlighed Foldetelte katalog 2015 Hexagon Er vandtæt Teltdug er fremstillet af 100% polyester stof med en PVC behandling på én side og en UV beskyttelse. Dugens vægt er 300 g/m 2. Er helaluminium Ideel mekanisk

Læs mere

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM 1 461/2008 ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet. www.danskskiltereklame.dk Med professionel støtte fra vore

Læs mere

Kæmpe reklame balloner

Kæmpe reklame balloner Kæmpe reklame balloner Grundet den helt specielle form, tager denne ballon meget lidt plads ved jorden, men giver meget stor synlighed i luften. I modsætning til mange andre visuelle elementer, er budskabet

Læs mere

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Alm. selvklæbende papir, allround...pa Højblank papir, aftagelig... PB Heldækkende papir, mat, perm... PC Heldækkende papir, højblank, perm... PI Højblank papir,

Læs mere

Messer Udstillinger Print

Messer Udstillinger Print Messer Udstillinger Print 1 Stærke og fleksible løsninger tilbyder stærke og fleksible løsninger, når opgaven er visuel profilering til konferencer, udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Med

Læs mere

Maksimal synlighed og fleksibilitet

Maksimal synlighed og fleksibilitet Maksimal synlighed og fleksibilitet Hos nim brandboard tilbyder vi dig markedets bredeste sortiment af udstillingsløsninger. Det spænder fra lette transportable udstillingssystemer til de større messeløsninger.

Læs mere

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER DEN AKUSTISKE BYGGEKLODS SmartDivider Rumdeler nedhængt i wire SmartArt Akustikpanel til væg SmartScreen Akustisk bordskærm KOLLEKTIONEN kollektionen

Læs mere

RAMME SKYDEDØREN. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre:

RAMME SKYDEDØREN. Dine individuelle ønsker og behov er i centrum når du beslutter dig for et skydedørsskab. Du kan vælge mellem 3 typer skydedøre: SKYDEDØRSSKABE Nettoline er skabt til gør-det-selv-folket. Og til dem, der ønsker at få håndværkere til at klare arbejdet. Men Nettoline er først og fremmest skabt til dig, der vil have kvalitet for hver

Læs mere

Base Pylon. Basepylon 1400x3000mm lakeret i RAL farve efter opgave. Sokkelsvøb forneden er standard. Gummiliste som side afslutning.

Base Pylon. Basepylon 1400x3000mm lakeret i RAL farve efter opgave. Sokkelsvøb forneden er standard. Gummiliste som side afslutning. Base Pylon Pylon Base produceres i et unikt ellipse design med ombukket frontplader samt gummilister på kanterne, samt sokkesvøb forneden. Pylon Base er opbygget på to ben, og de leveres i flere forskellige

Læs mere

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed

De helt rigtige rammer til enhver virksomhed De helt rigtige rammer til enhver virksomhed - smarte, praktiske og fleksible på samme tid STOFPRINT STOFPRINT MED LEDLYS STOFPRINT MED AKUSTIKPLADE Udsmykning af lokaler, butiksindretning, messe stande,

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

Polypropylen pakketape til kartonforsegling

Polypropylen pakketape til kartonforsegling Polypropylen pakketape til kartonforsegling - PP-Naturgummi 45 my - Polinar ekstra - PP-Naturgummi 32 my - Polinar - PP-Naturgummi 28 my - Polinar E - PP-Naturgummi 25 my - Polinar EE - PP-Naturgummi 28

Læs mere

ARBEJDSPORTFOLIO SEPTEMBER 2011.

ARBEJDSPORTFOLIO SEPTEMBER 2011. LISA LALITA SØEBORG MEDIEGRAFIKERUDDANNELSE SVENDEPRØVE 2011 Grafisk workflow ARBEJDSPORTFOLIO SEPTEMBER 2011. S I D E 1 OPGAVE Jeg fik en opgave i skolepraktikken af en kunde fra Musicon som gerne vil

Læs mere

lys I ElEGANT DESIGN

lys I ElEGANT DESIGN l ED YS I LEGANT ESIGN Micro-line 6 mm Størrelser: 1m og 2m længder, større kan skaffes. Fastgørelse: med beslag eller dobbeltklæbende tape. Overflade: Fås i rå eller anodizid overflade. Micro-line 6 mm

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

lave alt tegnearbejdet og få resultaterne indenfor få minutter ikke dage.

lave alt tegnearbejdet og få resultaterne indenfor få minutter ikke dage. Teknisk datablad Tekstil Hjælpemidler Easy ART Beskrivelse: er et kraftfuld redskab til alle serigrafer, begynder som erfaren burger. Nu kan du fremstille fotorealistiske farveseparationer af ethvert design

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

D A N S K. d e s i g n k v a l i t e t DANISH MATCH DESIGN A/S. Idé og layout: Danish Match Designstudio 04.12.07

D A N S K. d e s i g n k v a l i t e t DANISH MATCH DESIGN A/S. Idé og layout: Danish Match Designstudio 04.12.07 D A N S K & d e s i g n k v a l i t e t DANISH MATCH DESIGN A/S Mineralvej 2 9220 Aalborg Ø Tlf.: 9 8 1 1 5 4 2 2 F ax: 98 11 54 25 E-mail : d m d@dani shmatch.dk www.danishmatch.d k Idé og layout: Danish

Læs mere

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet.

ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet. 1 471/2008 Dansk Erhvervsbeklædning SE-nr. 13 38 65 01 ELEGANT INDEN- OG UDENDØRS SKILTESYSTEM - til montering af tekster - streamers - logoer - bogstaver - og lys, eller noget helt andet. www.danskskiltereklame.dk

Læs mere

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler

SYNERGI TA R G E T OUSE. Tryk & Grafisk Design. Medieplanlægning. Profil & Jobtøj. saml muligheder og fordele ét sted! Strø & Gaveartikler TA R G E T SYNERGI saml muligheder og fordele ét sted! TV & radioreklamer Webdesign & hosting Skilte & bilreklame Hvem er vi? Hans Jørgen Rene Susanne Finn Vagn Vi er et hold, der i hverdagen prioriterer

Læs mere

Værktøj til alle behov

Værktøj til alle behov ImagePerfect tilbehørs- og værktøjsguide Værktøj til alle behov Forberedelse & Rengøring Skæring Applikering Laminering Bannertilbehør/Fastgørelse Arbejd hurtigere og smartere! Forberedelse & Rengøring

Læs mere

INCADO er specialist i skræddersyede indretningsløsninger

INCADO er specialist i skræddersyede indretningsløsninger Wall Decor by INCADO INCADO er specialist i skræddersyede indretningsløsninger efter dit behov. TRYK Vi trykker kundens billedmateriale, logo, foto, mm. Logo sættes på vore egne designs, som f.eks på landkort.

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

HOLDER SAMMEN! Tape & dispensere, hæftemaskiner

HOLDER SAMMEN! Tape & dispensere, hæftemaskiner Tape & dispensere, hæftemaskiner PP-tape denbilligeversion J leveres med acryl-, hotmelt- eller naturkautschuk-lim J elastisk, høj rivestyrke og resistent overfor fugt J let afrulning, høj klæbekraft (naturkautschuklim)

Læs mere

ROLL-UP SQUARE SILVER

ROLL-UP SQUARE SILVER ROLL-UP SQUARE SILVER 85 cm / 100 cm God kvalitet. Velegnet til kampagnebrug. Inkl. sort luksus taske. 1 2 3 200 cm 4 5 6 INKLUSIV SYSTEM, PRINT & BÆRETASKE 85 CM 200 cm 3,5 kg 100 CM 200 cm 3,9 kg LED

Læs mere

FIL INFORMATION PDF FILER ILLUSTRATOR (EPS & AI FILER) GENERELT OPLØSNING. Når vi modtager filer fra dig, skal opsætningen være som følger:

FIL INFORMATION PDF FILER ILLUSTRATOR (EPS & AI FILER) GENERELT OPLØSNING. Når vi modtager filer fra dig, skal opsætningen være som følger: Storformat FIL RMATION Når vi modtager filer fra dig, skal opsætningen være som følger: PDF FILER PDF filer skal generelt være genereret i fra InDesign eller Acrobat Destiller - hvis ikke det er tilfældet

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Effektive pakkeløsninger. -til dine forsendelser

Effektive pakkeløsninger. -til dine forsendelser Effektive pakkeløsninger -til dine forsendelser Boblepose Luft beskytter og vejer minimalt, hvilket er grunden til, at bobleposer er populær til forsendelse. Det luftpolstrede og vandafvisende indre beskytter

Læs mere

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger Dispenser systemer til baderum og toiletter revolutionerende dispenser løsninger Steel-line Udvalget af Steel-Line modellen er en samling af stilrene, eksklusive sæbe- og papir dispensere, designet til

Læs mere

Grafik & billedbehandling

Grafik & billedbehandling Grafik & billedbehandling MERETHE BRUUN TECHEN SVENDEPRØVE 2016 INDHOLDFORTEGNELSE OPGAVEBESKRIVELSE... SIDE 04 MÅLGRUPPE... SIDE 04 KUNDEKRAV... SIDE 04 SPECIFIKATIONER... SIDE 04 BRUGTE TEKNIKKER...

Læs mere