November Årg. Nr Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "November 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk"

Transkript

1 November Årg. Nr Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

2 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: Velkommen til Holbølls Minde Centrets månedsblad.. Vi vil her fra redaktionen forsøge at informere og bringe diverse indlæg af interesse for alle med tilknytning til huset. Desuden skulle det kunne give alle andre et indblik i hvad der foregår hos os. Har du/i indlæg, der kan være relevante i denne sammenhæng, modtages disse gerne enten pr. brev, eller ved at besøge os på HMC. Snail-mail : Indlæg til næste nr. senest d Næste nr. udkommer holboellsminde@mail.dk Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C 5700 Svendborg tlf HOLBØLLS MINDE CENTRETS ÅBNINGSTIDER: Mand Onsdag - Torsdag: 9:00-22:00 Tirsdag: 9:00-16:00 Fredag: 9:00-21:00 Lørdag Søndag: 10:00-16:00 VINDSTYRKE 11 : Tirsdage kl er opdateret!

3 Personaleinfo: Week-end arbejde 3-5/11 : Kirsten, Mette C., Lone, Maibritt /11 : Mette S, Bjarne 17-19/11 : Mette C, Lone 24-26/11 : Gitte, Helle Ferie: Uge 46 : Connie & Kirsten Opsummering af lukning af HMC. I forbindelse med personalets undervisning i Kognitiv terapi, er Holbølls Minde Centret lukket torsdag d og torsdag d Holbølls minde centrets åbningstider pr. 1 januar 2007 Mandag Tirsdag ( Vindstyrke ) Onsdag Torsdag Fredag Lørdag og søndag Helligdage Med venlig hilsen Tine R. Lund Brugerrådet på HMC Brugerrådet består af Belinda - værestedet, Peter - Zoloft & Co., Mikael - Indegruppen, Jesper - Kig, samt Kirsten og Erling fra personalegruppen. Brugerrådet mødes hver torsdag kl Herefter deltager de i fælles kaffe i Caféen, hvor der er mulighed for at give informationer fra Rådet eller komme med forespørgsler til samme.

4 Hej Mit navn er Puk og jeg er 37 år. Jeg er uddannet pædagog og har tidligere arbejdet med børn. Jeg er her på HMC i arbejdsprøvning/praktik. Hej alle sammen Jeg hedder Inge er 51 år og bor i Rudkøbing. Jeg skal i køkkengruppen indtil 19/ Jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende. Hej alle sammen Jeg hedder Anette, er 25 år. Jeg bor på Langeland i en by der hedder gammel Skrøbelev. Jeg skal være i Kig-gruppen til d. 19. Jan Jeg glæder mig meget til at lære jer at kende. Til alle jer flinke mennesker på Holbølls Minde Centret. Nu er min 4. Praktik ved vejs ende, så nu er det snart tid for eksamen. Det bliver dejligt at få uddannelsen i hus. Det har været en rigtig god og lærerig praktik. Jeg har befundet mig godt her på Holbølls Minde centret. I har en rigtig god atmosfære. Jeg har følt mig meget velkommen. I må have det godt. Venlig hilsen Bettina, SSA-elev. Mange tak for nogle gode måneder her på H.M.C. Jeg har været glad for at være her. Det bliver dejligt, når vores eksamener er overstået. Alt godt fremover. Mvh. Stine, SSA-elev

5 Til brugere og personale af socialpsykiatrien i Ny Svendborg Kommune Kursus i kommunikation Holbølls Minde Centret d. 21/ For brugere og personale indbyrdes v. underviser Marianne Grønbæk. Dagens program: Kl : Kaffe Kl : Velkomst og oplæg v. Marianne Grønbæk Kl : Øvelser og praksis Kl : Frokost Kl : Samtaler om hvor og hvordan vi vil bruge disse samtaler i vores arbejde Kl : Afslutning på dagen Der vil i løbet af dagen være indlagte pauser og dagen er gratis. Tilmelding kan ske på tlf hos Janne i kontoret på HMC, eller via din kontaktperson. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag d. 14/ Vi glæder os til at se jer! Hilsen fra satsningsgruppen for brugerindflydelse: Ulrik Stæhr, Kirsten Schmidt, Belinda Fabian, Dorthe Blunck, Erling Sevald

6 Ideen til skulpturen ARKEN - Blev til forrige sommer. Den blev oprindelig tænkt som springvand, men p.g.a manglende hjælpere har projektet trukket i langdrag. Mange er trætte af at se den stå i haven, ufærdig, med Prins- Henning på (presenning), og vil gerne have den revet ned. Andre synes at den skal have en chance. Hvad synes I? Hvis den skal gøres færdig, har jeg brug for 2 personer, som vil røre noget beton og være med til at klaske det på ( jeg regner med, at det vil tage ca. 4 timer ). Når det er tørt nok, sætter vi figurerne på med fliseklæber og klistrer glasskår m.m på også. Mange farverige hilsner Lotte, Kreativ værksted. Model af Arken Julefest Julen lister sig ind på os. Derfor opfordrer Bruger-rådet til, at reservere torsdag d. 14. december til årets julefest! Har du lyst til at være medarrangør, så henvend dig til det julestemte brugerråd. 1. planlægningsmøde bliver torsdag 9. november kl Carsten V. Hansen m. Frue på H.M.C Foredraget gav mange betragtninger på vores levevis og Ind imellem et alternativt syn på sygdomme og behandlinger. Dette gav anledning til eftertanker hos nogle og virkede provokerende på andre. Derfor modtager redaktionen gerne indlæg omkring arrangementet. Meget gerne, så vi kan bringe det i kommende Månedsnyt.

7 Vejrvarsler om efteråret Når de løvfældende træer om efteråret smider bladene, så grenene står nøgne gennem vinteren, er det et led i en naturlig cyklus, som er styret af årstiderne. Men der vil være nogle variationer fra år til år afhængig af årets klima. Vil træerne ej lade løvet fare, bliver vinteren streng, tag dig i vare Træerne begynder at lukke for næringstransporten til bladene, når lyset og temperaturen er for nedadgående. Men der forekommer år, hvor varmen holder ved, uanset at lyset gradvist svinder. I sådanne år vil træerne skrue ned for næring til bladene i langsommere tempo, hvorfor løvfaldet udsættes. Det er i disse år, at løvet kan blive hængende hen i november. Spørgsmålet er så, om det i sig selv er et varsel om en hård vinter? Som det også er nævnt i forbindelse med varslet om lyngens blomstring (se nedenfor) behøver et varmt efterår ikke nødvendigvis at medføre en kold vinter. I 1995 så vi et varmt efterår med en rekordvarm oktober blive efterfulgt af en isvinter, men da der tilsvarende er eksempler på det stik modsatte, må mundheldet alligevel henføres til skrønerne. Når lyngen blomstrer ud i toppen, får vi en streng vinter! Mon ikke netop dette mundheld er blandt de mest kendte, når talen falder på den forestående vinter? Derfor er det desto mere nedslående at konstatere, at sandhedsværdien er meget lille. Lyngens blomstring er en konsekvens af vækstsæsonens forløb indtil blomstringen - og under blomstringen. Lyngens blomster springer ud nedefra, så hvis lyngen skal blomstre ud i toppen af blomsterklasen, skal blomstringsperioden være meget lang. Da blomstring kræver varme, er det logisk, at efteråret skal være varmt, og at varmen oven i købet skal være langvarig, for at man kan se udsprungne lyngblomster helt i toppen af klasen. Men et langt, varmt efterår er ikke ensbetydende med, at vinteren bliver hård. Den vejrtype, som kan give varme i efteråret, er en sydvestlig strømning, som skabes af højtryk over Mellemeuropa og lavtryk fra Island og ind over Mellemskandinavien. Når den vejrtype har været stabil i et par måneder, kommer der typisk en ændring, som måske kan bringe kulde til Danmark. Men heller ikke den vejrsituation behøver at være langvarig og hvis den en sjælden gang skulle blive det, vil det ikke have haft noget at gøre med efterårets varme. Kilde: 50 vejrvarsler, der (måske) virker. af Jesper Teilgaard.

8 Efterår på Holbølls Minde Centret Uge 42 blev bl.a. brugt til at lave græskarlygter og bage rødbedekage. Vi tog på udflugt til Tåsinge over Vornæs, ny Gesinge og Skovballe. Vi var lige omkring Skiftekær Økologi på Søren Loks Vej og fik en skøn smagsprøve på æblet Elstar Det skønne efterårsvejr indbød til en 22 km. lang cykeltur til Valdemars Slot og Ambrosius egen.

9 Pårørendedag i Odense Program for en spændende dag: Søndag d.5. November. Klokken :00 Der indledes med underholdning Rosinante 13:00 Velkomst ved Peter Schøning fra psykiatrien i Fyns Amt 13:30 Marianne Stengaard, fortælling om at være syg og det at komme sig 14:30 Foredrag med afd. sygeplejerske Anne Sigsgaard fra afd.p Odense Uni versitets Hospital 15:00 Musikalske indslag af ZOLOFT 16:00 Foredrag med politikker Lykke Debois Fyns Amts psykiatriudvalg Man er velkommen til at deltage hele eftermiddagen, eller blot være til stede til et indslag man gerne vil høre. Der vil være mulighed for at købe kaffe, the og kage. Er man mere sulten,vil der desuden være opstillet en pølsevogn. Arrangementet holdes i Virkedals Lokaler Sanderum Plejehjem Mågebakken 80 D Odense SV Arrangeret af Bedre Psykiatri Lokalafd. Fyns Amt www. bedrepsykiatri. dk Pårørendegruppen i Svendborg Bemærk! Pårørendemødet den 16. november P.g.a. at Holbøllsminde har lukket torsdag den 16. november er pårørendemødet flyttet til onsdag den 15. november kl Venlig hilsen pårørendegruppen

10 Livslinien Kim vil gerne gøre opmærksom på Livslinien, som kan være en mulig støtte i en svær situation: Livsliniens mission. Livslinien insisterer på at være den mest vedkommende humanitære organisation i arbejdet for at forebygge selvmord og fremme trivsel. Vi er til for mennesker, der er berørt af en selvmordsproblematik og yder derudover en livsmodsfremmende indsats over den almene befolkning. Rådgivning Ring eller skriv til Livslinien, hvis du har brug for at få hjælp til at komme videre eller bare har brug for en at tale med, så ring til Livslinien på alle dage Eller skriv på brevkasse@ livslinien.dk. Livslinien hjælper mennesker med selvmordstanker. Livslinien hjælper pårørende. Livslinien hjælper efterladte. Fortæl din historie. Livsliniens rådgivere er vant til at tale om selvmordstanker og andre svære emner. Derfor behøver du ikke at være bange for at fortælle din historie. Du bliver ikke mødt med forbehold. Derimod er vores ønske at hjælpe og støtte dig til at se nye muligheder. Livslinien forebygger selvmord og fremmer trivsel. Andre nyttige tlf. numre + links: SIND-linien: Telefon: Sct. Nicolai Tjenesten har åbent for telefoniske og personlige samtaler: Hverdage fra klokken 9 formiddag til 3 nat. Søndag og helligdage fra kl. 13 til 03 nat. Tlf: Internet:

11 Mortens Aften På Holbølls Minde Centeret fredag d kl Menu: Andesteg ( ¼ and pr. prs.) med tilbehør + Ris A`la Mande. Pris: ca. 70, - kr. Gennemføres kun ved min. 6 tilmeldte. VIGTIGT!!! Tilmelding + betaling senest mandag d !! Minihøjskolen Stjernesol Bent Jørgensen har tidligere rejst med Stjernesol og tænker, at andre på HMC skal høre om tilbuddet: Turen 2007 : Ungarn - nærmere betegnet Balatonområdet. Vi rejser søndag d. 1. juli og kommer retur 10. juli Undervejs vil vi have 2 overnatninger på vej ned og 1 (evt. 2) på vej hjem. Vi kører med Skivum busser. Fra Kolding til bestemmelsesstedet er der 1475 km. Pris 5000,- kr (max) Overnatning, forplejning (en vand/øl/glas vin at drikke til maden), udflugter, entreer, fri kaffe i bussen er inkluderet i prisen. Vi garanterer god hotelstandard i Ungarn (****) Alternativ rejsemulighed ved under 30 deltagere : Vi flyver til Ungarn - så vil turen være på 8 dage eksempelvis 30. juni - 7. Juli. Prisen vil være den samme og mulighederne i Ungarn ligeledes. Der vil komme yderligere oplysninger, når vi har flere ting på plads. Kontakt evt. Ulla, , hvis du er interesseret.

12 Aktiviteter på HMC (9-12) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Powerwalk Powerwalk K.I.G. K.I.G. K.I.G. K.I.G. Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Indegruppe Sport i Sg. hallen (badm./volley) Fin Form * Fodbold Sang 9:20-9:50 Bruger-råd Værested Spil ( ) Fælles pause Fælles pause Fælles pause Fælles pause Informatiosmøde Fælles pause Indiv. Musikunderv. Pileflet * Massage Massage Værested Havearbejde Værested Værested Reparationsarbejde (tøj) Værested Billard/Pool Motion m Mette C. Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Cafe/køkken Middag *Fælles Frokost (13-16) Musik Svømning * Cykelgruppe Musik Tegne/male Bagning Kolonihave Tegne/male Stavgang Løsninger for Livet Ridning * (pause) - kortere kursusforløb / begrænset deltager-antal * - brugerbetaling udarbejdet af K.I.G.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..)

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Kunstværk julebal 2007 ( s.5..) Januar 2008 10. Årg. Nr.1 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3

Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag. Løsninger for livet. Læs mere s. 3 Oktober 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.8. 1.oplag Løsninger for livet Læs mere s. 3 Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls

Læs mere

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!!

Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Sommeraktiviteter: se oversigtskalender på Opslagstavlen i gangen!! Dette nr. af Månedsnyt dækker juli + august. Juli/aug.09 11. Årg. Nr 7 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg.

Læs mere

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!!

Holbølls Minde Centret. Godt Nytår!!!! Januar 2001 Holbølls Minde Centret 2 årgang nr.1. Godt Nytår!!!! K. I. G. ønsker alle velkommen til år 2001. Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år uden alt for mange tømmermænd, og at alle

Læs mere

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.

Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail. Sikken en klovn!! Juli/Aug.05 7. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på:

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk November 05 7. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Anne Marie Helger for fuld udblæsning på Pårørendekonferencen d. 8.10.05 Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl.

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl. Fritze og Anette har leveret årets adventskrans. De har valgt lys med en brændetid på 230 timer, så kransen giver lys og glæde helt frem til juleaften. December 2006 8. Årg. Nr. 11. 1. Opl. Holbølls Minde

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Det gamle julemærkehjem, vores Holbølls Minde Center, står nu smukt med helt nyt tegltag. December 05 7. Årg. Nr. 10. 1. Opl. Redaktionen ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår Holbølls

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

DEMENSRÅDGIVNING Indre By - Østerbro. Tilbud om Samtaleklub for mennesker med demens & pårørendegrupper

DEMENSRÅDGIVNING Indre By - Østerbro. Tilbud om Samtaleklub for mennesker med demens & pårørendegrupper DEMENSRÅDGIVNING Indre By - Østerbro Tilbud om Samtaleklub for mennesker med demens & pårørendegrupper EFTERÅR 2015 1 2 I Københavns Kommune er der fem Rådgivningscentre for mennesker med en demenssygdom

Læs mere

Læs om ridning og meget mere! God Pin-

Læs om ridning og meget mere! God Pin- Læs om ridning og meget mere! God Pin- MAJ 05 Holbølls Minde Centeret Skovbrynet 1C 5700 Skovbrynet Email: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005

BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM. Den 2. & 3. Februar 2005 December 2004 Holbølls Minde Centret 5. Årgang nr.10. 1.oplag BRUGER KONFERENCE 2005! PÅ SVENDBORG VANDREHJEM Den 2. & 3. Februar 2005 Holbølls Minde Centret vil gerne støtte initiativet og håber på deltagelse

Læs mere

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film

Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage. Hansted, foredrag, arrangementer., film Februar 2005 Holbølls Minde Centret 6. Årgang nr.2. 1.oplag KULTUR AFTEN. Tirsdage Hansted, foredrag, arrangementer., film Har du andre idè er, så kom til Elisabeth eller Erling. ( se mere s. 7.) Månedsblad

Læs mere

Vi hjælper! Tilbud til dig med kræft og dine pårørende. Gratis rådgivning, træning og foredrag Mulighed for at mødes med andre

Vi hjælper! Tilbud til dig med kræft og dine pårørende. Gratis rådgivning, træning og foredrag Mulighed for at mødes med andre Vi hjælper! Tilbud til dig med kræft og dine pårørende Gratis rådgivning, træning og foredrag Mulighed for at mødes med andre Jeg savner omklædningsrummet eller rettere snakken, for det var her, erfaringerne

Læs mere

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Juli-Aug. 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Torsdag d. 4. december kl. 08.00 - ca. 11.00 inviteres du til HUSMØDE på HMC Vi vil mødes til gensidig orientering, planlægning, evaluering m.m. samt punkter, som er skrevet på dagsorden. Du kan skrive

Læs mere

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7...

& De vakse vandre- Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Læs s. 7... De moderate motionister & De vakse vandre- Læs s. 7... April 06 8. Årg. Nr. 4. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Skt.Hans fejrer vi på HMC fredag d.22.juni Juni 2007 9. Årg. Nr. 6. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet

Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Februar 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.2. 1.oplag Pileflet & Billedkunst på HMC. Læs i bladet Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk. Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! Udflugt: En tur med silden Læs på side 4! September 2008 10. Årg. Nr. 8 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. www.holboellsminde.dk E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

RØGFRI CAFÉ PR. 1.OKTOBER

RØGFRI CAFÉ PR. 1.OKTOBER RØGFRI CAFÉ PR. 1.OKTOBER 2006!! Læs s. 10.. Oktober 2006 8. Årg. Nr. 9. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret.

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Festival: læs mere i næste nr.:

Festival: læs mere i næste nr.: Juni 2003 Holbølls Minde Centret 4. årgang nr.6. 1.oplag Festival: læs mere i næste nr.: Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres på: www.holboellsminde.dk Velkommen til Holbølls Minde

Læs mere

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem!

Hans Henriks side. Bemærk, at datoen er rykket en uge frem, således at vi når at få de rejsende hjem! Hans Henriks side Refleks Vores buschauffører er urolige over, at vi stadig har børn, der venter i vejsiden uden refleksvest eller reflekser. På med vanten - på med refleksen! Oprydning af sommertøj Der

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Festival 2007. D. 23.maj kl. 12-17. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Festival 2007. D. 23.maj kl. 12-17. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Festival 2007 D. 23.maj kl. 12-17 Maj 2007 9. Årg. Nr. 5. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan også rekvireres

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen

Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen Værkstedsgården, Kastanievej 28, 5900 Rudkøbing Telefon 6351 6605 Email: vaerkstedsgården@langelandkommune.dk Hjemmeside: vaerkstedsgaarden.langelandkommune.dk

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Brugerkonference i Nordjylland: læs s.4. Marts 06 8. Årg. Nr. 2. 1. Opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for Holbølls Minde Centret. Kan

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner.

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner. Gl.ager14.4.59. KæreBrevduevenner. Ja,nuerjegvedatværeovredetmedinfluenzaen,iPåskenvarjegnuikkemangesure sildværd,jegholdtmigiroogkomingenstederihelepåsken. Jegharlavetmegetforskelligtsiden1.April,jegharjoværetløsarbejder:Jegharkørtfor

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE

FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE FORÅRS PROGRAM 2011 GLADSAXE UNGDOMSSKOLE Velkommen til Ungdomsskolen! Se lige efter, om der ikke skulle være noget for dig. Noget, der er både sjovt, spændende og måske udfordrende... Der er sidste frist

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009 Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009 Vores åbningstider: Mandag - fredag kl. 13.00-18.00 I ferier kl. 8.00-18.00

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015 MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 11 December 2015 Juleaften på Impuls 2015 Kom og vær med til en hyggelig juleaften i det smukke gamle hus, med masser af julesteming. Vi åbner kl 15:00, drikker en kop kaffe og

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

INTERNATIONAL HUSKEDAG ONSDAG D Horsens Kommune vil være Demensvenlig Kommune Mød op til de spændende arrangementer i uge 38 På gensyn

INTERNATIONAL HUSKEDAG ONSDAG D Horsens Kommune vil være Demensvenlig Kommune Mød op til de spændende arrangementer i uge 38 På gensyn INTERNATIONAL HUSKEDAG ONSDAG D. 21.09.2016 Horsens Kommune vil være Demensvenlig Kommune Mød op til de spændende arrangementer i uge 38 På gensyn 1 Program for: International Huskedag September 2016 Horsens

Læs mere

November/december 2015 HUSK AT DER ER VALG TIL BRUGERRÅDET, FESTUDVALGET OG UDFLUGTSUDVALGET D. 24 NOVEMBER.

November/december 2015 HUSK AT DER ER VALG TIL BRUGERRÅDET, FESTUDVALGET OG UDFLUGTSUDVALGET D. 24 NOVEMBER. November/december 2015 HUSK AT DER ER VALG TIL BRUGERRÅDET, FESTUDVALGET OG UDFLUGTSUDVALGET D. 24 NOVEMBER. 41 86 99 72 Værestedet LIV Kære alle. fremover kan du betale med Mobile Pay. Det betyder, at

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans!

Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk. Sankt Hans! Sankt Hans! Så er tiden inde igen til at sende heksen til Bloksbjerg.s. 6 2008 10. Årg. Nr.6 1. opl. Holbølls Minde Centret Skovbrynet 1C, 5700 Svendborg. E-mail: holboellsminde@mail.dk Månedsblad for

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!

NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT! NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT! Søndags - brunch på Holbølls Minde Centret ( s. 6..) NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT!NYT! Sankt Hans løb s. 6.. September 2007 9. Årg. Nr. 7. 1. Opl. Holbølls Minde

Læs mere