Forslag til ændringer i elitedivisionen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til ændringer i elitedivisionen"

Transkript

1 Forslag til ændringer i elitedivisionen Resume Kønsopdeling afskaffes, krydsspil droppes og der er fokus på weekend runder hvor holdene samles i det samme center og spiller på kryds og tværs. Resterende kampe spilles på hverdagsaftener. Dynamisk antal hold i elitedivisionen, da alle vindere af 1. division kan rykke op samt nye hold, der kan fremvise rette niveau kan placeres direkte i den bedste række. Desuden lægges op til flere fusions elitehold. Vinderen af en holdkamp tildeles et ekstra point. Begrundelse Det må være åbenlyst for enhver at hverken herre eller dame elitedivisionen pt. fungerer acceptabelt. Med fire hold i herrerækken og 5 i damerækken, hvoraf de to overvejer at trække sig, står det værre til end nogensinde før i dansk squash. Det er tid til en stor omstrukturering og ikke blot et plaster på såret. Kønsopdelingen har aldrig fungeret i eliten, vi kan ikke komme på noget positivt det har tilført sporten. Samtlige elitespillere har fra starten været imod det og er det stadig, hvilket vi inden TU mødet vil indsamle underskrifter på. Det gør ikke nogen videre forskel for medier og tilskuere om det opdelt eller ej og derfor bør vi lytte til spillerne på dette punkt. I Sverige er damesquashen næsten uddød efter flere år med opdeling. Der er for få spillere til at føle sig som et hold har mange ytret og der er manglende interesse fra alles side vedr. pigekampene. Forslaget giver mulighed for at få en bredere elitedivision, med et mindre skræmmende niveau, så det bliver mere spiseligt for nye at være med. Desuden gør weekend runderne at der bruges færre weekender og man som udgangspunkt kun har en gang på året, hvor man behøver krydse Storebælt i grundspillet. En mulig følge af dette forslag er også det bliver nemmere for mindre klubber at holde på deres talenter, der ellers pt. samles i meget få klubber. Dette er ikke gavnligt for hverken store eller små klubber. Spredning af de bedre spillere vil gøre konkurrencen større, kampene sjovere og mere seværdige samt skabe liv i nogle klubber som pt. har det svært. Weekenderne vil være meget tilskuer samt medievenlige, med gode kampe i gang hele tiden. Hverdagsaftenerne laves for at give mindre klubber mulighed for at have hjemmebane, men er også interessante ift. tilskuere og medier. Krydsspillet er altødelæggende fra et tilskuersynspunkt og skal afskaffes. Forslaget vil formentligt også skabe større deltagelse i de individuelle turneringer, da spillerne lære hinanden bedre at kende og flere får mærket den unikke stemning der er i et squashcenter fyldt med engagerede squashspillere. De færre holdrunder giver også bedre tid til at deltage i turneringer.

2 Praktiske udfordringer Ved nye tiltag er der altid nogle administrative udfordringer. Vi ser dem i dette tilfælde som minimale ift. den store positive effekt det kan få på elitesquash både for tilskuere og medier, men også for at involvere flere spillere i det vi betegner som eliten. Vælger flere hold at tage imod tilbuddet om at spille elitedivision, rykkes der hold fra 2. til 1. division, 3. til 2. division osv. efter samme princip som man rykker op efter nu. Nedenfor er beskrevet hvordan kampene i elitedivisionen nemt kan afvikles selvom flere hold deltager. De enkelte de af det samlede forslag: Afskaffelse af kønsopdelte hold i elitedivisionen Vi er kommet frem til at 4 herrer og 2 damer på et elitedivisionshold vil være det rette antal. Kampene bliver lidt for lange ved mere end 6 spillere. Desuden er det et spændende element at en kamp kan blive 3 3 (se mere nedenfor) 3 damer på et hold vil være et problem for mange klubber især når elitedivisionen blive større. 1 dame på et hold mener vi klart er for lidt, selvom vi godt er klar over det fungerer i PSL i England, men det er også folk der lever af deres sport og ikke blot en hobby, som det er for stort set alle i Danmark. Oprykning antal hold Alle hold der vinder 1. div. uanset køn og hvor i landet, har ret til at spille elitedivision næste sæson. Max antal hold i elitedivisionen sættes til 12, da det er hvad den nye elitedivisionsstruktur max kan bære. Såfremt flere er oprykningsberettigede samt interesserede etableres et kvalifikationsspil blandt de lavest rangerede klubber. Det kan så påvirke at antallet af hold i 1. div kan variere en smule, såfremt nogle ikke vil være med i elitedivisionen længere. Men det er egentlig ikke anderledes i dag, hvor OSMK nu er tvangsnedrykket og det ikke er klart om et hold ønsker at rykke op. Fusionshold Klubber kan slå sig sammen, ligesom Team Århus gjorde og FCK i fodbold. Fx. kunne Sport 92 s damehold slå sig sammen med Skovbakken eller Silkeborgs herrehold. De kan så stille op med et fælles elitehold, men ellers 100% bevare deres egne klubber. Det vil samtidig øge samarbejdet med klubberne også selvom spillerne måske ikke har mulighed for at træne sammen hele tiden. Direkte adgang til elitedivisionen Hold kan springe direkte fra ingenting til elitedivisionen såfremt de opfylder visse krav. Klubbens skal påvise tilsagn fra minimum en top 30 spiller af hvert køn og på herresiden desuden minimum to top 50 spillere. Udenlandske spillere på samme niveau tæller med selvom denne ikke måtte have en dansk ranglisteplacering. Desuden skal klubben vedlægge en hensigtserklæring om at har tænkt sig forblive i elitedivisionen. I denne erklæring skrives under på at klubben får en bøde på kr. hvis man trækker sig fra elitedivisionen indenfor 3 år. Skulle der være mere end 12 hold der er interesserede i at spille elite deltager de i dette afsnit nævnte hold i kvalifikationsspil som nævnt ovenfor.

3 Ansøgningen med navne på kommende spillere indsendes til turneringsudvalget senest den 1. juni. Udvalget skal give svar indenfor 14 dage. Det er fuldstændig ødelæggende for alle berørte divisioner, hvis der kommer et fantomhold med i fx 5. division, hvilket er set før. Desuden har vi kæmpe mangel på klubber der vil elite i dansk squash, så skulle nogle have mod på det, så vil det være et kæmpe selvmål for squash ikke at tage imod dette med åbne arme. Kampafvikling Der spilles 1 2 weekender på fyn/jylland og 1 2 på sjælland, hvor flere hold mødes. Slutspil bibeholdes for de 4 bedste klubber. Den ene weekend på hver side af Storebælt er for alle klubber (nationale weekendkampe), mens de to andre weekender kun er for hold på samme side af Storebælt (regionale weekendkampe). Såfremt særlige forhold taler herfor, såsom en minimering af antal hold på den ene side af bæltet, kan der ændres på den geografiske fordeling. Eksempel ved 8 hold: 2 nationale weekend runder, 1 regional weekend runde og tre hverdagskampe for de hold der ligger tættest på hinanden geografisk. Hjemmebanefordel gives til de hold der ikke har afholdt weekend runder. Der spilles som udgangspunkt 1 kamp fredag og 2 kampe lørdag i de regionale weekendkampe, mens de nationale weekendkampe som udgangspunkt spilles med to kampe lørdag og to kampe søndag. Tidsplan for nationale weekendkampe: Lørdag er kampene kl. 12 og 16. Søndag kl. 10 og 14. Tidsplan for regionale weekendkampe: Fredagskampe starter kl. 19. Lørdag er kampene kl. 12 og 16. Tidsplan for hverdagskampe: Kampstart kl Dispensation til tidsplanen kan gives såfremt geografiske forhold taler herfor, dog senest 3 måneder før kampstart. Ved planlægning af holdweekender tages højde for landskampe samt svenske holdrunder. Krydsspil droppes og i stedet spilles efter følgende rækkefølge: 3H 2D 1H 4H 1D 2H Værtsklubben kan vælge om der spilles på 1,5 (2 holdkampe deles om 3 baner) eller 2 baner.

4 Pointgivning Vedr. 5 a Der tildeles et ekstra point for at vinde en holdkamp. Så bliver den 3 3 tæller man sæt, derefter point for at finde en vinder der får det ekstra point og dermed vinder 4 3. Ligeledes bliver 4 2 reelt til 5 2 og så fremdeles. Øvrige retningslinjer for afholdelse af weekend kampe: Mulighed for at tilskuere kan købe drikkevarer og snacks Optimere tilskuerforhold (stole sat frem og hvad der ellers konkret er muligt at gøre for at give tilskuere bedst mulige forhold) Holdopstillinger inkl. 1 reserve af hvert køn offentliggøres senest 8 dage før weekend kampene(ændringer kun tilladt ved akutte skader eller sygdom) Holdene dømmer ikke deres egne kampe længere, men stiller dommere til rådighed for andre kampe. Frokost og middag til spillere og holdledere Oplæg til fællesmiddag lørdag aften for dem der ikke har travlt med at komme hjem Lydanlæg/musik så der er lidt stemning mellem kampene generelt liv i hallen. Opslag med hvem der spiller med opdatering for hvert sæt enten på skærm eller papir/tavle Pressemeddelelse udsendes som minimum til lokalpressen, kopi til DSQF Forbundet og klubben laver i samarbejde program for weekenden, der offentliggøres senest 5 dage før på dsqf.dk Overnatn ing: Værtsklubben skal anvise hotel/bed and breakfast el. lign som de anbefaler og så vidt muligt har forsøgt at lave samarbejde med. ( Forbundet burde overveje ligesom i Sverige at indgå samarbejdsaftale med en større hotelkæde, så der opnås specialpriser.) Afsluttende bemærkninger Dette forslag mener vi kræver ændring i blandt andet 4 og 5 i Regler for Danmarksturneringen for hold, hvor essensen i forslaget bør indskrives som en grundspilsstruktur kun gældende for elitedivisionen. Ændringerne indarbejdes desuden i andre relevante paragraffer. Alternativ 2 Såfremt det konkrete forslag til ændringer af Elitedivisionen ikke vedtages, vil vi gerne fremsætte forslag om, at der nedsættes en arbejdsgruppe på tværs af klubberne, der i fællesskab skal finde en

5 stærk løsning. Elitedivisionen er på et kritisk niveau og det er vigtigt, at vi får hørt relevante interessenter. Konkret foreslår vi, at der straks efter Repræsentantskabsmødet udsendes invitation til en workshop, hvor alle klubber fra Elite- og 1. division kan stille med én repræsentant fra bestyrelsen og én fra deres 1. hold. På denne måde får vi både klubbernes perspektiv på økonomi og strategi samt spillernes idéer til hvad der kan motivere folk til at deltage i Elitedivisionen. Hvis medlemmer fra forbundet eller fra andre klubber ønsker at deltage i workshoppen kan disse inviteres ekstraordinært. På workshoppen vil forskellige temaer kunne afgøres ved afstemning hvor et simpelt flertal bestemmer. Vi stiller gerne en facilitator af denne workshop til rådighed, så vi sikrer effektiv og konstruktiv idégenerering og -opsamling. Som afrunding på den fælles workshop nedsættes et udvalg af 5-6 personer, der udarbejder et konkret regelsæt på baggrund af konklusionerne fra workshoppen. Denne gruppe gives af DSQF mandat til at udvikle det endelige regelsæt for eliten. Det nye regelsæt skal være DSQF i hænde senest den 1/7-2014, så det kan implementeres for sæsonen Har DSQF brug for at have det nye regelsæt i hænde tidligere må dette aftales, men udvalget skal selvfølgelig have en realistisk chance for at nå, at levere et gennemarbejdet produkt. En detaljeret debat om landets bedste række vil formentlig også afstedkomme en række diskussioner og idéer til de øvrige rækker og måske også til de individuelle turneringer. Dette er ikke en del af det primære arbejde i gruppen, men idéer og kommentarer vil selvfølgelig blive noteret og viderebragt til forbundet til evt. videre bearbejdning.

Forslag til ændring af regler pa Turneringsmødet 21. maj 2017

Forslag til ændring af regler pa Turneringsmødet 21. maj 2017 Forslag til ændring af regler pa Turneringsmødet 21. maj 2017 Regler for Danmarksturneringen for Hold 1) Krav til opstilling i kampe efter grundspillet Baggrund: Fra sidste turneringsmøde: "Hvordan man

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2012-13 og 2013-14. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement Forslag til ændringer af s Turneringsreglement - NY! 3.16 Dobbeltlicensaftale Det er muligt at anvende spillere på en dobbeltlicensaftale ved at udfylde den dertil tilgængelige formular. En dobbeltlicensaftale

Læs mere

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten Aarhus, 05.09.2012 Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten På forårets TU-møde blev der vedtaget en række ændringer, som sigter på at gøre det mere attraktivt for spillerne i toppen

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning Programmet - bemærkninger - der er ikke planlagt damekampe i Skovbakken - der fremgår 1 oversidder hos damerne for at kunne bevare overblikket - der er en weekend fredag/lørdag og en weekend lørdag/søndag

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD Side 1 af 19 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af Dansk Squash Forbund. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag.

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 06. APRIL 2017 I ASAA. Et kort tu-møde i forbindelse med nogle beslutninger omkring elite relaterede forslag. Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Hvidbog for Dameligaen

Hvidbog for Dameligaen Hvidbog for Dameligaen Hvidbogen Følgende Hvidbog opstiller forventninger, strategi og vejledning for gennemførelsen af Dameligaen i sæsonerne 2014-15 og 2015-16. Klubberne i Dameligaen forpligter sig

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD Side 1 af 19 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af Dansk Squash Forbund. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget

Læs mere

Århus, den 4. maj 2006. Til Mathias Skjernov Jens Clausen DSqF. CC Henrik Kristensen Jan Rask

Århus, den 4. maj 2006. Til Mathias Skjernov Jens Clausen DSqF. CC Henrik Kristensen Jan Rask DSqF s Appeludvalg stadfæster Turneringsudvalgets afgørelse i sagen vedr. brugen af Kim Povlsen (1198) i slutspilskampen mellem Svanen og OMSK i 1. division Århus, den 4. maj 2006 Til Mathias Skjernov

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget (TU), der er højeste

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Op/Nedspillet 2014-2015

Op/Nedspillet 2014-2015 Op/Nedspillet 2014-2015 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 11. marts 2015 1.division damer slutter lørdag den 14. marts 2015 Grundspillet efterfølges af international uge i perioden

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning

Programmet - bemærkninger Praktik om bespisning og overnatning Programmet - bemærkninger - der er ikke planlagt damekampe i Kolding - der fremgår 1 oversidder hos hos både damerne og herrerne for at kunne bevare overblikket - der er overnatning 2 gange på hver side

Læs mere

c. Er vinderen stadig uafklaret, trækkes der lod imellem klubberne.

c. Er vinderen stadig uafklaret, trækkes der lod imellem klubberne. REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget, der er højeste

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD 1. Generelt a. Turneringens navn er De danske holdmesterskaber i squash og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Turneringsudvalget (TU), der er højeste

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011

Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Etablering af GF erfagruppe Møde den 13. april 2011 Erfaringer og udfordringer Kreds Nordjylland: Svært at TR og AMiR ikke kommer på GF. I 2009 havde vi engageret en korleder. Tidligere var det KB medlemmer,

Læs mere

Bestemmelser for forbundets turneringer

Bestemmelser for forbundets turneringer Bestemmelser for forbundets turneringer 05/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets turneringer... 2

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2017 2018 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01 17/18 Brønderslev/Vejle har ansøgt om dispensation fra 11 stk. 3 angående et fælles hold i Juniordivisionen. TU har accepteret ansøgningen under den

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet 20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række. 25. april 2019 Til samtlige klubber Danmarksturneringen for ungdom 2019-2020 Hermed følger blanketter til tilmelding af hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2019/2020. Der er tilmeldingsfrist mandag

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Op/Nedspillet 2015-2016

Op/Nedspillet 2015-2016 Op/Nedspillet 2015-2016 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 30. marts 2016 1.division damer slutter lørdag den 2. april 2016 Der spilles som følger: Nr. 2-3 i 1.division spiller kvalifikation

Læs mere

DANSK SQUASH FORBUND

DANSK SQUASH FORBUND DANSK SQUASH FORBUND SDR. BOULEVARD 17A, 5000 ODENSE C, DANMARK TELEFON: +45 66190822 MAIL: SQUASH@DANSKSQUASH.DK R E F E R A T EMNE: DELTAGERE: Stemmer: GÆSTER: ENDVIDERE: DATO: Turneringsudvalgsmøde

Læs mere

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Til DVBF s medlemsklubber og kredse. DVBF s bestyrelse har besluttet, at der skal ses på turneringsstrukturen i Danmarksturneringen med henblik på

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Op/Nedspillet

Op/Nedspillet Op/Nedspillet 2018-2019 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 13. marts 2019 og efterfølges af international uge fra den 18.-24. marts 2019. 1.division damer slutter lørdag den 6. april

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Henvendelse til Turneringsudvalget

Henvendelse til Turneringsudvalget Henvendelse til Turneringsudvalget Generelle oplysninger Navn: Kim Øvlisen Klub: Skovbakken Funktion i klubben: Formand Mailadresse: Kim.oevlisen@jp.dk Dato for henvendelse: 16. marts Henvendelsen vedrører

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/

1 Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen - Reglement for Seniorholdturnering - Pr 1/ 1 Reglement for den Sjællandske Seniorholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

DBBF tolkninger og retspraksis

DBBF tolkninger og retspraksis DBBF tolkninger og retspraksis 2016-17 Fælles turnerings reglement 2 Betegnelsen Danmarksturneringen omfatter rækkerne Basketligaen, Dameligaen, 1.division herrer og damer, 2.division herrer samt landsdækkende

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 08. MAJ 2018 I ODENSE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil.

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspil Holdene fordeles i tre grundspilspuljer á fire hold, der spiller alle mod alle. Grundspilspulje

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Der er ingen direkte nedrykning fra Elitedivisionen.

Der er ingen direkte nedrykning fra Elitedivisionen. APPENDIX 1: DIVISIONSSTRUKTUR OG AFVIKLINGSFORM ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspillet (spilles over tre runder i maj/juni)

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

Turneringsplan 2011-2012

Turneringsplan 2011-2012 Turneringsplan 2011-2012 Tidspunkt Division Runde Kamp Hjemmehold Udehold Spillerunde 1 03-09-2011 11:00 Elitedivisionen herrer 1 553 OSC Team Århus 03-09-2011 11:00 Elitedivisionen herrer 1 551 Herlev/Hjorten

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Turneringer under DBwF Vest

Turneringer under DBwF Vest Turneringer under DBwF Vest Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands holdturnering for damehold og Open række, som Ude-/Hjemmekampe 3-mands holdturnering

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD

REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD - 1 - REGLER FOR DANMARKSTURNERINGEN FOR HOLD Danmarksturneringen for hold 1. Generelt a. Turneringens navn er»det danske holdmesterskab i squash«og udskrives af DSqF. b. Turneringen administreres af Projektgruppen

Læs mere

Dartturneringen. Årgang 23. Pil-A. Pil-A. Kolding 2014 / 2015

Dartturneringen. Årgang 23. Pil-A. Pil-A. Kolding 2014 / 2015 Dartturneringen A` Pil-A Pil-A Kolding Årgang 23 2014 / 2015 2 3 REGELSÆT FOR DARTTURNERINGEN PIL`A` KOLDING Der spilles 501 >Straight on< og lukkes med en double. Alle divisioner spiller 4 singler og

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen

VALBY OPEN 2014. 23.-24. august i Valbyhallen VALBY OPEN 2014 23.-24. august i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2014 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 23.-24. AUGUST Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super stemning

Læs mere

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey

Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Oplæg til Eliteudvikling Udarbejdet af Gladsaxe Ishockey Baggrund for konceptet: At ledelsen i Gladsaxe Ishockey har erfaret at det er svært at holde de gode talenter i sporten i gang, når de både skal

Læs mere

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret

Læs mere

Forslag til ny holdturneringsstruktur

Forslag til ny holdturneringsstruktur Forslag til ny holdturneringsstruktur På HB/FU s visionsseminar i november 2011 blev der drøftet indsatsområde. Et af områderne var, at styrke den landsdækkende holdturnering med en ny 3. division. Alle

Læs mere

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Lars: Alle kampe tæller lige meget. Krav om at spille to kategorier. Måske

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 Ændringer i forhold til reglement for KP 2014/15: Generelle bestemmelser 2. I turneringen kan SVBK's klubber deltage med et ubegrænset antal hold.

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet.

Turneringsreglement Oplæg til DT Turneringsreglementet. Turneringsreglement 2018.04.01 Oplæg til DT Turneringsreglementet. Indhold Kapitel 1. Generelt... 2 1. Formål... 2 2. Licens... 2 3. Klubskifte... 2 4. Spillerkategorier... 2 5. Ratingliste... 3 Kapitel

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Badminton København København den 14. december 2016 FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: 238441 Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Protest fra Frederiksberg FKIF (FKIF) mod Københavns Badminton

Læs mere

Krav om uddannede trænere i DT-klubber

Krav om uddannede trænere i DT-klubber Krav om uddannede trænere i DT-klubber Brøndby d. 2. oktober 2018 tilrettet version I forlængelse af ledermødet i Odense (januar 2018) samt DBTU s strategiplan for 2018-2021 har bestyrelsen udarbejdet

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 Spilleregler Der spilles efter de internationale regler, hvis andet ikke er angivet: International Rules for the Sport of Wheelchair Rugby

Læs mere

Krav om uddannede trænere i DT-klubber

Krav om uddannede trænere i DT-klubber Brøndby d. 4. juli 2018 Krav om uddannede trænere i DT-klubber I forlængelse af ledermødet i Odense (januar 2018) samt DBTU s strategiplan for 2018-2021 har bestyrelsen udarbejdet dette direktiv, som er

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringer Generelt 1 Huller Hos DKU er det lovligt at have huller der ikke nødvendigvis er runde, og hullerne må være så store som man lyster. Turnering 2 Holdturneringer Hovedturneringen, Dagligaen

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre)

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) Dagsorden: Valg af dirigent Henrik B. Nielsen Formandens

Læs mere