Ansvarlig for Internationale Relationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansvarlig for Internationale Relationer"

Transkript

1 Kandidatur til Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC s landsbestyrelse 2015 Line Damsgaard Jeg var på mit første internationale møde i 2014 som repræsentant for Sexekspressen. Her blev jeg indlogeret i en lille bjerghytte i Schweiz, og lærte både nye mennesker og nye metoder at kende. Jeg tog især to ting med derfra; internationalt arbejde kan være helt vildt udbytterigt (og sjovt!) - og lige det her internationale møde kunne fungere meget bedre. Jeg ved, hvordan det er at repræsentere både IMCC og en aktivitet på internationalt niveau, både når det fungerer og når det ikke fungerer - og jeg vil kæmpe for at få det til altid at fungere. Lidt om mig Jeg har altid syntes at det internationale arbejde er super spændende, og derfor har jeg også siddet med i Internationalt Udvalg siden udvalget startede op i Jeg brænder dog også for det lokale arbejde, og har det seneste år siddet som lokalformand i IMCC Aarhus. Jeg har været med i lokalbestyrelsen siden 2012, og har således mange års erfaring med det lokale arbejde. Min tid i IMCC startede dog ude i aktiviteterne, og jeg har siden 2011 været aktiv i Sexekspressen - både på lokalt, nationalt og internationalt plan. I foråret 2015 var jeg desuden med til at arrangere Pre-EuRegMe, et møde for de europæiske lande i IFMSA (International Federation of Medical Students Associations). Dette var en kæmpe oplevelse, og viste mig, at vores internationale engagement kan være en vej til både sammenhængskraft mellem aktiviteter og forskellige byer, medlemsudvikling i form af både faglige og organisatoriske kompetencer, og kan give stor motivation og engagement hos både aktiviteter og det enkelte medlem. Det er netop dét, der motiverer mig til at arbejde internationalt - og at bringe det ned på et lokalt plan!

2 Jeg har været med på en lang række internationale møder og konferencer - både som delegeret for IMCC, og også som delegeret for IFMSA, da jeg her i slut-oktober skal til Bonn og repræsentere IFMSA ved en stor klima-konference. Min erfaring med at deltage i møder som både IMCC- og IFMSA-delegeret vil jeg gerne bringe videre til IMCC! Igennem mit arbejde med at arrangere Pre-EuRegMe 2015, at hjælpe på EuRegMe 2015 og at arrangere en PreGa (en tre-dages workshop før de store internationale møder med IFMSA), har jeg opnået endnu større kendskab til IFMSA; ikke mindst hvordan man som helt almindeligt IMCC-medlem, som jeg, kan dele ud af sin viden og få lov til at prøve kræfter med nye opgaver. Jeg brænder for at alle i IMCC skal have de samme muligheder for at udfordre sig selv! Når jeg har været til IFMSA-møder med IMCC, har jeg siddet med ved dét, der hedder Presidents Session. Det er her de internationalt ansvarlige fra forskellige lande diskuterer de beslutninger, der skal tages, de politiske statements, der skal vedtages, og meget mere. Jeg har altså både det lokale, nationale, og internationale fokus og den erfaring som denne post kræver. Med min baggrund i aktiviteterne og det lokale arbejde, har jeg let ved at koble min erfaring og se hvordan aktiviteterne kan arbejde meningsfuldt internationalt. Derfor er jeg kompetent til at overtage posten som Ansvarlig for Internationale Relationer. Dét her vil jeg gerne Den aktive delegation IMCC ere er helt vildt dygtige, og det skal vi bringe ud i verden! Det kan dog være svært at vide, hvordan man kan bidrage, hvis man er helt ny. De seneste år har der været et stort fokus på at forberede delegationer til internationale møder så godt, at alle kan bidrage med noget. Det arbejde vil jeg føre videre! På denne måde kan vi styrke medlemmerne, bidrage til et øget niveau i vores internationale samarbejde, profilere IMCC som en stærk organisation - noget, der også fokuseres på i det nye strategi-forslag. Budskabet om det internationale skal ud til hele IMCC! I internationalt udvalg har jeg siddet med ansvaret for kommunikation og PR. I den forbindelse har jeg lavet en letlæselig folder om, hvordan IFMSA fungerer, hvad man som ny kan lave på møderne, m.v. Vi har lavet infomøder, hvor vi har fortalt om mulighederne internationalt, og om hvordan man skriver den gode ansøgning. Kort fortalt har det altid været min kæphest, at ALLE IMCC ere kan se sig selv i det internationale arbejde, og har mulighed for nemt at tilgå den information de skal bruge for at forstå og kunne deltage aktivt i vores internationale arbejde. Dette arbejde skal fortsætte, så budskabet kan nå ud til alle i IMCC!

3 Bestyrelsesarbejdet Jeg har en stor passion for det internationale arbejde, og i høj grad også for IMCC! Som ansvarlig for internationale relationer synes jeg det er vigtigt at huske, at man også er bestyrelsesmedlem for IMCC - et arbejde jeg rigtig gerne vil tage på mig. I kraft af min erfaring fra lokalbestyrelsen har jeg været en del inde over strategiprocessen i år, med strategi-høringer, stormøde m.v., og jeg vil arbejde hårdt for at føre strategien videre og bidrage til det øvrige bestyrelsesarbejde. Internationalt udvalg Den nye strategi ligger på flere måder op til øget international aktivitet - og det er jo super fedt! Med øget internationalt engagement kommer der et større potentiale for både aktiviteterne, det enkelte medlem, og IMCC som helhed. Der kommer unægtelig også flere arbejdsopgaver. Jeg ser et kæmpe stort potentiale i Internationalt udvalg, som vil kunne (og allerede gør!) et stort stykke arbejde i forhold til at støtte op om vores internationale visioner, både ved at hjælpe til med at sprede budskabet omkring det internationale arbejde vi laver, men også i forhold til at afdække, om der er andre internationale fællesskaber, vi burde være en del af. Jeg vil gerne, i samarbejde med udvalget, kigge på hvordan udvalget kan støtte op om arbejdsopgaverne og få et større ansvar. Internationalt udsyn - nationalt udbytte I efteråret var jeg på et kursus med DUF med titlen Internationalt udsyn - nationalt udbytte. Dette satte en masse tanker i gang hos mig; bl.a. om vi får alt det ud af vores internationale arbejde, som vi kan. Mærker aktiviteterne udbyttet af IMCC s internationale arbejde? Det internationale arbejde i IMCC er andet, og mere, end IFMSA. Vi har også en lang række aktiviteter, som laver helt vildt godt og bæredygtigt arbejde internationalt, både alle vores partnerskabsprojekter, det politiske arbejde i UAEM og det uddannende arbejde i NorWHO, og meget mere! Dette arbejde skal vi også støtte op om, og jeg synes det er interessant at se på, hvordan vi kan bruge denne diversitet i aktiviteterne til at sikre en mere globalt tænkende organisation - som fx da undervisere fra Sexekspressen i Aarhus mødtes med Tanzanianske medicinstuderende fra IMUNZI, for at erfaringsudveksle og lære mere om hinanden. Hvis du har nogen spørgsmål til mit kandidatur, er du altid velkommen til at kontakte mig! Line Damsgaard Tlf line.damsgaard@hotmail.com!

4 Curriculum Vitae Generel information Fuldt navn Line Damsgaard Født 25. maj 1990 Mobil Studerer medicin på 9. semester på Aarhus Universitet Frivilligt arbejde - IMCC 6/2015-nu 4/2015-nu Er ved at starte en klima og sundhed-relateret IMCC-aktivitet Uddannet træner i IMCC, træner bl.a. i formidling- og præsentationsteknik, fundraising, PR, global health 10/2014-nu Lokalformand, IMCC Aarhus 2/2014-nu Med i Internationalt udvalg, ansvarlig for PR og kommunikation 8/ Aktiv i Sexekspressen. Har været fundraising-ansvarlig, eventudvalg, IMCC-ansvarlig 10/ /2014 Lokalbestyrelsesmedlem IMCC Aarhus - PR og kommunikation 3/2013 Arrangørgruppe - IMCC s afholdelse af Aarhus Universitets Faglig Dag med temaet Ladies vs Gentlemen - hvem har det værst i det globale samfund? Frivilligt arbejde - andet 1-2/ /2014 Tutor/rusvejleder for nye medicinstuderende ved Aarhus Universitet Ungdomsleder i TenSing, en udviklende musikklub for unge Lønnet arbejde 4/2011-nu Sygeplejevikar hos FADL 1/2015-7/2015 Lægevikar, Neurologisk afdeling, Regionshospitalet Holstebro 9/2009-9/2010 Pædagogmedhjælper, Holtbjerg Vuggestue, Herning : Diverse fritidsjobs, bl.a. piccoline og museums-kustode Kurser - tilmeldt 12/2015-1/2016 Online kursus Introduction to global health, School of Global Health, Københavns universitet Kurser 10/2015 FADL kursus: Udvidet EKG, Aarhus, Danmark 9/2015 DUF Refleks: Internationalt udsyn, nationalt udbytte, Haslev, Danmark 9/2015 HEAL Webinar - The role of the health sector in mitigating climate change: Best practice examples from the WHO European region 4/2015 IMCC Træner-uddannelse, Aarhus, Danmark 11/2014 FADL kursus: Basal EKG, Aarhus, Danmark 10/2014 IngerFair kursus: Rekruttering af frivillige, Aarhus, Danmark 9/2014 Traume-Team-Træning, Regionshospitalet Horsens, Danmark (deltagelse i teoretisk del, figurant i traume-træning) 9/2014 DUF Refleks: Projektledelse, Haslev, Danmark

5 8/2011 Uddannet Sexpert i Sexekspressen, Gadsbølle, Danmark 3/2011 FADL sygeplejevikar-kursus, Aarhus, Danmark Adskillige træninger i både IMCC og IFMSA, bl.a. om Global Health (TTIP, Open Access, NCD s, Climate change and health, Access to Medicines m.m), Fundraising, PR og kommunikation, Ledelse Internationale møder 11/2015 FINO, møde for de nordiske IFMSA-lande, Bergen, Norge Skal lave en workshop om formidling- og præsentationsteknik Skal præsentere Sexekspressen ved project fair Deltager i Presidents Session 10/2015 ADP session 2.11, Bonn, Tyskland (Et møde hvor politikere diskuterer klima-politik frem mod COP21) Jeg deltager som en del af IFMSA s officielle delegation 8/2015 IFMSA August Meeting 2015, Ohrid, Makedonien Koordinerede en PreGA om Climate Change and Health Lavede en træning om Fundraising på NMO-management Deltog i Presidents Session 4/2015 IFMSA European Regional Meeting, Aalborg, Danmark Var i Organizing Committee for Pre-EuRegMe i Aarhus Deltog i EuRegMe som frivillig hjælper, sad med i Presidents Session 11/2014 FINO, møde for de nordiske IFMSA-lande, Úlfljótsvatn, Iceland Lavede en træning om formidling- og præsentationsteknik Deltog i Presidents Session 8/2014 IFMSA August Meeting 2014, Taipei, Taiwan Var på PreGA om Climate Change and Sustainability Deltog i SCORA session 4/2014 NECSE (Northern European Cooperation on Sexual Education), Zürich, Switzerland Møde for de nord-europæiske Sexekspressen-lignende aktiviteter Lavede Method Exchange med fokus på formidling- og præsentationsteknik

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

Ansvarlig for Internationale Relationer 2016

Ansvarlig for Internationale Relationer 2016 Kandidatur Ansvarlig for Internationale Relationer 2016 Emmeli Fredsgaard Ravnkilde Mikkelsen Jeg glemmer aldrig mit første møde med den internationale føderation af medicinstuderende (IFMSA). Pludselig

Læs mere

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Jeg brænder for IMCC, og jeg brænder for det internationale arbejde, vi laver. Siden 2015 har

Læs mere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Torsten Vinding Merinder Kandidatur til Formand i IMCC - 2018 Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Det føles som kort tid siden jeg stod til min første IMCC-infoaften. Direkte ud

Læs mere

H v o r d a n IFMSA? S Å D A N IFMSA! GENERAL ASSEMBLIES - GA

H v o r d a n IFMSA? S Å D A N IFMSA! GENERAL ASSEMBLIES - GA H v o r d a n IFMSA? S Å D A N IFMSA! GENERAL ASSEMBLIES - GA ALT DET DER LYDER LIDT KEDELIGT (MEN SOM IKKE ER DET!) Hvad er det der IFMSA? Hvad er GA? 3 3 3 HVAD LAVER MAN SÅ EGENTLIG? Et typisk program

Læs mere

IMCC. Årsberetning 2011

IMCC. Årsberetning 2011 IMCC Årsberetning 2011 Følgende har bidraget til IMCC s årsberetning 2011: Sashia Bak-Nielsen - National Exchange Formand (NEO) Robin Lohse - Førstehjælp for folkeskoler, København Søren Knudsen - Lokalformand,

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Introduktion til IMCC s AM2012-delegation

Introduktion til IMCC s AM2012-delegation Introduktion til IMCC s AM2012-delegation... men først - meet n greet! IFMSA International Federation of Medical Students Associations Verdens største fagspecifikke studenterorganisation Repræsenterer

Læs mere

Sarah Chehri. Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015

Sarah Chehri. Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015 Sarah Chehri Ansvarlig for Internationale Relationer IMCC Landsbestyrelse 2015 Ny vin på gammel flaske - eller er det omvendt? Kære IMCC For to år siden var jeg så ekstatisk over at blive valgt ind som

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

IFMSA-LINGO. Indhold:

IFMSA-LINGO. Indhold: IFMSA-LINGO Introduktion: Herunder finder du en liste over de mest gængse forkortelser samt en forklaring på, hvad de betyder. Hvis du har en forkortelse, som ikke er her, må du gerne skrive til mig på

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

Trænergruppens Kursuskatalog

Trænergruppens Kursuskatalog Trænergruppens Kursuskatalog I dette hæfte kan du få inspiration til, hvilke træninger IMCCs trænergruppe blandt andet udbyder. Den præcise form, længde og indhold kan tilpasses, så det matcher Jeres efterspørgsel.

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Speciale i

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Forslag til ændring af IMCC s navn

Forslag til ændring af IMCC s navn Forslag til ændring af IMCC s navn 3 Navneændringsforslag og 1 udtalelse Forslag 1: Studerende For Sundhedsfremme Kap. 1, 1 stk. 1: Organisationens navn er Studerende For Sundhedsfremme Ændringen gennemføres

Læs mere

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: University of Wisconsin-Madison Land: USA Periode: Fra:September 2010 Til:Januar 2011 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER

IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER IMCC Lokalafdeling Århus VEDTÆGTER Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer... 2 1 Navn... 2 2 Relationer... 2 Kapitel 2: Vision, mission og værdier... 2 3 Vision... 2 4 Mission og værdier...

Læs mere

Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016

Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016 Skriftlige orienteringer til SLS-Bestyrelsens møde 10. januar 2016 5.1 Lokalbestyrelser 5.1.1 SLS-Bornholm 5.1.2 SLS-DST 5.1.3 SLS-Esbjerg 5.1.4 SLS-Hillerød 5.1.5 SLS-Hjørring 5.1.6 SLS-Holstebro 5.1.7

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Musikvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Humboldt Universität zu Berlin

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Musikvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Humboldt Universität zu Berlin US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Musikvidenskab Navn på universitet i udlandet: Humboldt Universität zu Berlin Land: Tyskland Periode: Fra: 1 september (sprogskole) 2012 Til:

Læs mere

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger

Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Kursusinvitation: Rekruttering og fastholdelse af frivillige i idrætsforeninger Oktober 2014 januar 2015 VELKOMMEN til kursus i rekruttering af frivillige ledere til idrætsforeninger Frivillige ledere

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: Stockholm universitet.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: Stockholm universitet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie Navn på universitet i udlandet: Stockholm universitet Land: Sverige Periode: Fra: August 2013 Til: Januar 2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense

Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Odense Vedtægter for... 1 International Medical Cooperation Committee Odense... 1 Kapitel 1: Navn og relationer... 2 Kapitel 2: Vision og formål...

Læs mere

Retningslinjer til IMCC Exchange. 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange.

Retningslinjer til IMCC Exchange. 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange. Retningslinjer til IMCC Exchange 1 Navn 1. IMCC Exchange. Vil oftest omtales som Exchange. 2 Struktur 1. Exchange hører under IMCC og foreningens vedtægter. Exchange har derved IMCC s bestyrelse over sig,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab. Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab. Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of New South Wales Land: Australien Periode: Fra: juli 2012 Til: november 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

Vedtægter for IMCC. International Medical Cooperation Committee. Odense. Revideret

Vedtægter for IMCC. International Medical Cooperation Committee. Odense. Revideret Vedtægter for IMCC International Medical Cooperation Committee Odense Revideret 12.11.14 Indhold Kapitel 1: Navn og relationer... 3 1 Navn... 3 2 Relationer... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg var generelt tilfreds med opholdet, selvom jeg i nogle af mine forventninger til universitetet blev skuffet

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg var generelt tilfreds med opholdet, selvom jeg i nogle af mine forventninger til universitetet blev skuffet Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Bacheloruddannelsen på Litteraturhistorie Navn på universitet i udlandet: University College London Land: England Periode: Fra:september 2011 Til:juni

Læs mere

Bestyrelsesseminar 2013

Bestyrelsesseminar 2013 Bestyrelsesseminar 2013 - Skanderborg, d. 21-23 august Formalia Ordstyrer: Skiftende Referent: Katrine, Patricia, Benjamin og Sille. Tilstedeværende: Katrine Tanggaard (KT), Benjamin Skov Kaas-Hansen (BS),

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC HANDLINGSPLAN 2018 IMCC 2018 markerer det sidste år i strategien 2016-18. Med handlingsplanen 2018 søger vi at realisere de sidste, afsluttende mål under respekt for, at tiden er en anden nu end ved vedtagelsen

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Leicester University Land: England Periode: Fra: 23/9 2013 Til: 24/1 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

Rapport om udlandsophold foråret 2014 San Diego State University

Rapport om udlandsophold foråret 2014 San Diego State University Rapport om udlandsophold foråret 2014 San Diego State University Mwansa Tilsted Mumba Tlf. nr. 60 29 20 11 Mwansa91@hotmail.com Motivation Da jeg startede på Ingeniørhøjskolen Aarhus gik jeg direkte fra

Læs mere

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya BA 1. Semester Eksamen synopsis Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya 2013 BA 1. Semester Econcept development Præsentation og Motivation Til eksamen har min gruppe og jeg arbejdet med 3 rapporter indenfor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: City University London.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie. Navn på universitet i udlandet: City University London. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kunsthistorie Navn på universitet i udlandet: City University London Land: UK Periode: Fra:September 2012 Til:Januar 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Roskilde Rotaract. Informationsmateriale til nye medlemmer ROSKILDE ROTARACT -

Roskilde Rotaract. Informationsmateriale til nye medlemmer ROSKILDE ROTARACT - Roskilde Rotaract Informationsmateriale til nye medlemmer Index Om Rotaract Hvem er Roskilde Rotaract Medlemmerne Udvalgsarbejdet o o o o Medlemsudvalg Mødeudvalg Socialt udvalg Humanitært udvalg Bestyrelsesarbejde

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Bachelor i Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of Wisconsin-Madison Land: USA Periode: Fra: 17. januar 2013 Til: 18. maj

Læs mere

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Herunder kan du læse de spørgsmål, som stilles i forbindelse med undersøgelsen. Både medarbejdere og ledere bliver stillet 88 spørgsmål. Herudover vil ledergruppen blive

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Program Mandag den 13. november 2017 (kun danske deltagere) Indenrigsfly til Københavns Lufthavn: Billund, Aalborg, Sønderborg, Karup

Program Mandag den 13. november 2017 (kun danske deltagere) Indenrigsfly til Københavns Lufthavn: Billund, Aalborg, Sønderborg, Karup Kursusprogram Hands on international cooperation Fire dages seminar om den internationale dimension - heraf to dages kontaktseminar sammen med lærere fra hele Europa Riga, Letland 13.-16. november 2017

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Vrije Universiteit Amsterdam.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Vrije Universiteit Amsterdam. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Vrije Universiteit Amsterdam Land: Holland Periode: Fra: 01-02-2013 Til: 01-07-2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Kompetenceudvikling og optimering af effekter

Kompetenceudvikling og optimering af effekter UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Kompetenceudvikling og optimering af effekter Oplæg på temadag i partnerskabsregi, onsdag den 14.januar 2015 v. adjunkt, mag.art & stud. ph.d. Peter Sørensen UNIVERSITY COLLEGE

Læs mere

AFTENSKOLERNES ROLLE FOR PSYKISK SÅRBARE BORGERE

AFTENSKOLERNES ROLLE FOR PSYKISK SÅRBARE BORGERE Folkeoplysning i forandring II 23.-24. maj 2016 Chefanalytiker Henriette Bjerrum Foto: Dorte Vester, Dalgas Skolen AFTENSKOLERNES ROLLE FOR PSYKISK SÅRBARE BORGERE Baggrunden for fokus på mental sundhed

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord s. 3. Anders Jakobsen s. 4. Nynne Nørgaard s. 5. Agnethe Fallesen s. 6. Marie Hauerslev s. 7. Anna Charlotte s.

Indholdsfortegnelse. Forord s. 3. Anders Jakobsen s. 4. Nynne Nørgaard s. 5. Agnethe Fallesen s. 6. Marie Hauerslev s. 7. Anna Charlotte s. Trænerkatalog 2015 Indholdsfortegnelse Forord s. 3 Anders Jakobsen s. 4 Nynne Nørgaard s. 5 Agnethe Fallesen s. 6 Marie Hauerslev s. 7 Anna Charlotte s. 8 Line Brøns Jensen s. 9 Monica Lauridsen Kujabi

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og Spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Spansk og Spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Spansk og Spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Universidad de Alicante Land: Spanien Periode: Fra: 01/02-2013

Læs mere

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? Jeg så det som en god mulighed for at prøve at læse på et andet universitet og få snakket spansk.

Hvorfor har du valgt at læse en periode i udlandet? Jeg så det som en god mulighed for at prøve at læse på et andet universitet og få snakket spansk. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Lingvistik Navn på universitet i udlandet: Universitat de Valencia Land: Spanien Periode: Fra: feb 2012 Til: juli 2012 Udvekslingsprogram: ERASMUS Hvorfor

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk Sprog, Litteratur & Kultur

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Tysk Sprog, Litteratur & Kultur US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Tysk Sprog, Litteratur & Kultur Navn på universitet i udlandet: Christian-Albrechts-Universität zu Kiel Land: Tyskland Periode: Fra: April 2013

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg Land: Tyskland Periode: Fra: 01.09.2012 Til:28.02.2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Særudgave september 2015

Særudgave september 2015 Særudgave september 2015 En ny og tidssvarende børne- og ungepolitik sendes i disse dage i høring. Politikken er blevet til i et bredt og inddragende samarbejde på tværs af hele Aarhus Kommune og bysamfundet

Læs mere

Vedtægter for IMCC Esbjerg

Vedtægter for IMCC Esbjerg Vedtægter for IMCC Esbjerg Kapitel 1: Navn og relationer 1 Navn Lokalafdelingens navn er International Medical Cooperation Committee Esbjerg, forkortet og betegnet IMCC Esbjerg. 2 Relationer 1. IMCC Esbjerg

Læs mere

Vedtægter for IMCC Aalborg International Medical Cooperation Committee

Vedtægter for IMCC Aalborg International Medical Cooperation Committee Vedtægter for IMCC Aalborg International Medical Cooperation Committee Kapitel 1: Navn og relationer 1 Navn Lokalafdelingens navn er International Medical Cooperation Committee Aalborg, forkortet og betegnet

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 17. februar 2013 1. Formalia - Ordstyrer: Katrine Tanggaard - Referent: Sille Wiberg! - Tilstedeværende: Sarah Cheri (SC), Patricia Fruelund (PF), Mira Kjeldsen (MK), Katrine

Læs mere

Medicinpædagogik - så meget mere end medicin

Medicinpædagogik - så meget mere end medicin P A R K V Æ N G E T Der sker noget særligt, når mennesker sætter sig sammen og begynder at tale med hinanden. Dét der før var andres påstande, bliver til nye måder at forstå og erkende hverdagen på. I

Læs mere

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University.

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University Land: Island Periode: Fra: 25. august 2013 Til: 16. december 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Civilingeniør

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Civilingeniør US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Civilingeniør Navn på universitet i udlandet: Universitat Politécnica de Catalunya, Barcelona Land: Spanien Periode: Fra: 17/09/13 Til: 27/01/14

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk

US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk US AARH Evalueringsskemaet indsendes til erasmus@adm.au.dk Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidat i Informationsvidenskab Navn på universitet i udlandet: Unversity of London, Institute

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning

Generelle oplysninger AARH Hjælp og vejledning US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Medievidenskab Navn på universitet i udlandet: University of New Brunswick Land: Canada Periode: Fra: 1. Januar 2013 Til: 1. Maj 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Utrech University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: Utrech University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Utrech University Land: Holland Periode: Fra:1. februar 2013 Til: 30. juni 2013 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign. Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke

Læs mere

WECADEMY. Forpligtende fællesskaber

WECADEMY. Forpligtende fællesskaber WECADEMY Forpligtende fællesskaber Copyright 2015 WECADEMY Digital læring/webinar Hvad er fordelene? Fleksibilitet læring på tværs af tid og sted Erfaringsudveksling mellem personer og grupper der ikke

Læs mere

Responses. Studieretning? Studieretning? Count Arkitekt 75. Konservator 7.4% Responses to this question 121. last 41 days. Percentage of Responses

Responses. Studieretning? Studieretning? Count Arkitekt 75. Konservator 7.4% Responses to this question 121. last 41 days. Percentage of Responses 00 82 last 4 days 0 0 4 2 November, 202 November 8, 202 November, 202 November 22, 202 November 2, 202 Studieretning? Arkitekt (2%) Design (0.%) Konservator (.4%) to this question 2 Studieretning? Arkitekt

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Jura. Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: The University of Aberdeen Land: Skotland Periode: Fra: 28.01.13 Til: 07.06.13 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes de Politiques, Paris (Sciences Po, Paris) Land: Frankrig Periode: Fra: August

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg var højst tilfreds på det faglige niveau, men synes ikke det sociale var på toppen.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Jeg var højst tilfreds på det faglige niveau, men synes ikke det sociale var på toppen. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Dramaturgi Navn på universitet i udlandet: University of Kent, Canterbury Land: England Periode: Fra: 30 September 2013 Til: 20 December 2013

Læs mere

Nyhedsbrev august 17

Nyhedsbrev august 17 Nyhedsbrev august 17 Den 14. september løber dette års Samskabende Konference om Undervisning i Bæredygtig udvikling (SKUB17) af stablen, når RCE Denmark både stiller skarpt på, spiludvikling og hvad der

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i informationsvidenskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i informationsvidenskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Kandidatuddannelsen i informationsvidenskab Navn på universitet i udlandet: University of London, Institute of Education Land: Storbritannien

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Bishop University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab. Navn på universitet i udlandet: Bishop University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: uddannelsesvidenskab Navn på universitet i udlandet: Bishop University Land: Canada Periode: Fra: 10.01.12 Til: 01.05.12 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Navn: SIV Fransk kursus F2012 Dato: 2012-05-30 09:45:33 SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? SIV Fransk - Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering,

Læs mere

Strategi, vækst og lederskab

Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Strategi, vækst og lederskab Virkelighedsnær sparring på dit lederskab og fokus på strategisk ledelse Selv de dygtigste ledere kan blive bedre Trænger du til ny inspiration

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Informationsvidenskab Bachelor. Navn på universitet i udlandet: Universität Wien

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Informationsvidenskab Bachelor. Navn på universitet i udlandet: Universität Wien US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Informationsvidenskab Bachelor Navn på universitet i udlandet: Universität Wien Land: Østrig Periode: Fra: Februar 2012 Til: Juli 2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse. Formandsberetning 2008

Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse. Formandsberetning 2008 Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse Formandsberetning 2008 Bestyrelsen Undertegnede overtog formandsposten i DSMU efter professor Berit Eika ved generalforsamlingen i 2007. Det har været spændende at

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi Navn på universitet i udlandet: University of London, Instutite of Education Land: England Periode: Fra:1. oktober Til:

Læs mere

Gør din tid som seniormedarbejder i ældreplejen i Faxe Kommune til en god tid

Gør din tid som seniormedarbejder i ældreplejen i Faxe Kommune til en god tid Baggrund for og beskrivelse af projektet har en hel del medarbejdere, der allerede er fyldt 50 år. Vi har haft dette projekt i ældreplejen, da vi har et ønske om at blive en attraktiv arbejdsplads, også

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere