Referat af bestyrelsesmøde d.18. januar : Det sidste referat blev godkendt og underskrevet. 2: Jazzaften

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d.18. januar 2005. 1: Det sidste referat blev godkendt og underskrevet. 2: Jazzaften"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d.18. januar : Det sidste referat blev godkendt og underskrevet. 2: Jazzaften Der forsøges arrangeret en jazz aften i marts eller april. Holger Elberg har kontaktet Thorvald Odgaard. Der foreligger endnu ikke en aftale, men Th. Odgaard kontakter Holger senere. 3: Nyt fra udvalget "Børn og Unge" Udvalgets forslag om fastelavnsfest, sommerfest og 1. søndag i adventsfest blev gennemgået og accepteret under forudsætning af følgende ændringer: Slik til børnene reduceres til et minimum. Vi ønsker at støtte "Lev Sundt" Til fastelavnsfesten er der gratis udlevering af sodavand og fastelavnsboller til børnene. De voksne deltagere betaler selv. Til adventsfesten er gløgg og æbleskiver gratis for alle deltagere. Vi opfordrer til, at børnene bliver ledsaget af en ansvarlig voksen. Bestyrelsen synes, at det er nogle gode tiltag, som udvalget har udtænkt. 4: Nyt fra udvalget: "Kunst i byen" Udvalget blev enige om, at kunstværket skal være i granit og metal. Kunstværkets placering er endnu ikke afgjort, og Th. Odgaard er blevet kontaktet. Udvalget ønsker at rådføre sig med en kunstner ang. kunstværkets placering i byen. Der er aftalt møde d. 29. januar kl : Fredningssag Fredningsnævnet for Nordjyllands Amt har tilsendt Borgerforeningen en fredningskort, der viser det område, som vil blive fredet ved Sebbersund. Hver lodsejer bedes inden 1. februar 2005 tilkendegive om erstatning ønskes i forbindelse med fredningen.. Svaret fra Borgerforeningen bliver, at den ikke ønsker økonomisk kompensation. Borgerforeningens andel af fredede areal på 62 hektar er meget lille, og det er et område, som ikke er indtægtsgivende for Borgerforeningen. Samtidigt kræver Borgerforeningen sig friholdt for evt. fremtidige omkostninger for vedligeholdelse. Hanne Gerges skriver til Fredningsnævnet. 6: Navet 46 Ifølge beslutning på sidste generalforsamling ønskes intet salg af Navet 46. Borgerforeningen arbejder videre med sagen om leje via formand og advokat. 7: Udsendelse af kalender med arrangementer i Sebbersund Information indsamles til næste møde. 8: Invitation fra Regnbuen Holger Elberg deltager i mødet foranledet af forældrebestyrelsen for daginstitutionen " Regnbuen". En forudsætning er, at mødet bliver flyttet, da d er valgaften. 9: Invitation fra "Landsbyerne i Aalborg Kommune" Der foreligger invitation fra " Landsbyerne i Aalborg Kommune" til temaaften med emnet "Hvordan overlever landsbyerne i den nye storkommune?" Holger Elberg og Ernst Haase deltager.

2 10: Evt Oprydning på Navet efter stormen d Borgerne i Sebbersund kan hente træ fra stormfældte træer. Navet åbnes ikke til grenaffald af hensyn til dyrelivet på Navet. Nibe Kommune har renset en del af grøften, der ligger nærmest trekantsområdet ud mod bredningen. Yderligere oprensning vil ikke blive foretaget, i det der på den resterende del af grøften er bagfald. Dagsorden foreligger weekenden før aftalt bestyrelsesmøde, og referatet skal så vidt muligt foreligge weekenden efter bestyrelsesmødet. Ad hoc udvalg kan få 100 kr til afholdelse af møde. Henvendelse til kasserer Holger Elberg. Næste møde: 12. april 2005 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. april : godkendelse af sidste referat Referatet blev godkendt. 2: nyt fra festudvalg Pga. konfirmation i Sebbersund og Barmer d. 1. maj udskydes arrangementet "Spis sammen" til oktober. Festen afholdes på Sølyst. Holger Elberg aftaler hurtigst muligt datoen med orkester og Inge Iversen. 3: nyt fra kunstudvalg Hanne Gerges forelagde udvalgets foreløbige arbejde. Thorvald Odgård er i færd med at udarbejde et forslag til projektet. Udvalget afventer svar på dets ansøgning hos LINK ang. støtte til projektet. Når svaret foreligger, mødes udvalget og Thorvald Odgård og arbejder videre med forslaget. Det blev enstemmigt besluttet, at borgerforeningen støtter projektet med kroner under forudsætning af, at det endelige forslag godkendes af bestyrelsen. 4: nedsættelse af grønt udvalg. Jakob Jakobsen påtager sig i lighed med sidste år opgaven med græsslåning. Carl Staun Sørensen blev formand for det grønne udvalg. Hvis en borger har tid og overskud til at give en hånd med mht. byens grønne fællesarealer, bedes man henvende sig til Carl. 5: aktiv onsdag. Borgerforeningen ønsker at understøtte tiltag mht. aktive onsdage i sommerhalvåret. Borgerforeningen inviterer alle byens aktive borgere til start på "Aktiv Onsdag" d. 11. maj kl Mødested: Petanquebanen ved legepladsen Tag petanque kuglerne med eller traveskoene på og mød op. Bestyrelsen byder også andre aktiviteter velkommen. Den første gang (11. maj) serveres der gratis pølser/brød øl og vand kl. ca : lokalplan 87 for Navet. Ernst refererede mødet med kommunen. Udkastet til forslaget blev diskuteret. Forslaget til den kommende lokalplan skal fremlægges på et borgermøde og bagefter behandles på en ekstraordinær generalforsamling. Lejerforeningen ønsker at hæve arealet af terrasser til 30m2. Et flertal i bestyrelsen er usikker på om det er borgernes ønske. Derfor vil vi ikke anbefale en forhøjelse af terrassers areal, men give borgerne mulighed for selv at tage stilling til spørgsmålet ved borgermødet eller den ekstraordinære generalforsamling. 7: Navet 46.

3 Borgerforeningen er ikke interesseret i at udleje hele det areal, som ejeren af Navet 46 ønsker. Det areal, som Borgerforeningen ønsker at udleje, er ikke tilfredsstillende for lejer. Enighed kan ikke opnås, og derfor er sagen atter overdraget til advokat. 8: stavgang. Der er tilmeldt 17 deltagere. De første 3 gange er med instruktion. 9: oprydning på Navet efter stormen d. 8. januar Grenene er samlet og bliver fliset snarest muligt. Stødene bliver afhentet af vognmand. 10: Sct. Hans fest. Holger Elberg sørger for finde en båltaler til Sct. festen. 11: sejltur. Der arrangeres sejltur til Halkær lørdag d. 4.juni. Afgang kl fra havnen. Alle borgere i Sebbersund kan deltage. Efterfølgende grillaften. Medbring selv "grillkurv" 12: Referat af temaaften. Ernst Haase og Holger Elberg har deltaget i et møde med "Landsbyer i Aalborg Kommune" forkortet til LINK. På mødet blev der fra de forskellige nuværende kommuners borgerforeninger tilkendegivet, at alle i den kommende storkommune ønsker et forpligtende samarbejde. 13: evt. Der er problemer med, at nye veje opstår på Navet. Carl Staun Sørensen tager initiativ til at etablere forhindringer, så dette undgås. Der har været afholdt møde mellem en del af de eksisterende foreninger i området. På mødet blev det besluttet at udarbejde en profileringsfolder sponsoreret af EDC mæglerne. Der er indkøbt planter, træer og buske til beplantning på fællesareal. Næste møde kl hos Holger Elberg Referat af bestyrelsesmøde d. 13 juni Godkendelse af referat Referatet godkendt 2 Skt. Hansfest på Navet Annonce sendt til Nibe Avis til annoncering d.22. juni Opgaverne ang. indkøb og tilrettelæggelse blev planlagt. 3 Drøftelse og fremsættelse af bestyrelsens forslag til ændringer af ny lokalplan for Navet. Bestyrelse drøftede lokalplanen, og vi var enige om, at nogle formuleringer skulle ændres. Forslagene er til diskussion på den ekstraordinære generalforsamling 4 Dagsorden til den ekstraordinære generalforsamling vedr. ny lokalplan Der afholdes ekstraordinær generalforsamling mandag d. 8.august kl Sammen med indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling udsendes dagordenen. Indkomne forslag opsættes i glasskabet på muren ved d. "Gamle Brugs" lige ved siden af postkassen. 5 Navet 46 Sagen kan ikke løses mellem lejer og ejere, og derfor er den gået til sagfører. Ernst Haase rykker advokaten for svar. 6 Udsmykning i Sebbersund

4 Hanne Gerges orienterede om projektet. Planlægningsgruppen har haft møde med Thorvald Odgård og er blevet enige om, at dele opgaven i 2 afsnit. I første omgang vil vi gerne have strammet linjerne op ved rundkørslen for enden af Brogade. Vi vil rette henvendelse til Nibe Kommune om assistance i forbindelse med en form for renovering af området inden selve udsmykningen påbegyndes. Det er hensigten, at der på et eksisterende grønne område skal skabes en båd i granit, men det endelige udkast foreligger ikke endnu. Thorvald Odgård retter henvendelse til Nibe Kommune ang. et fyraftensmøde med repræsentanter for Nibe Kommune. Derefter arbejdes der videre med ideen 7 Informationstillæg til nye sommerhusejere på Navet Der udarbejdes en kort vejledning som supplement til lejekontrakten. Vejledning udarbejdes af Hanne Gerges og Ernst Haase 8 Aktiviteter efterår 2005 Der arrangeres "spis sammen" for byens borgere d Nibe Bigband leverer musikken. Invitation senere. 9 Evt. Næste møde d kl hos Allan Referat af ekstraordinær generalforsamling for medlemmer af Sebber Borgerforening mandag d. 8. august : Valg af dirigent Eric Borup blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet. Formandens kommentarer og forslag til ændringer af lokalplanen. Generalforsamlingen accepterede at behandle dette forslag som et ekstraordinært punkt. Alle ændringsforslagene blev godkendt af generalforsamlingen. Disse sendes til kommunen. 2: Den nye lokalplans forslag til ændringer. Udvidelse af bebygget areal fra 60m2 til 80m2 Der blev stillet spørgsmål til proceduren i forbindelsen med generalforsamlingens beslutning d Resultatet af denne generalforsamling var, at Borgerforeningen fik mandat til at rette henvendelse til Nibe Kommune om anmodning om ændring af lokalplanen for udvidelse af sommerhuses boligareal fra 60m2 til 80m2. Hanne Gerges redegjorde for den fulgte procedure ifølge Borgerforeningens nuværende vedtægter. En meget livlig diskussion fandt sted. Principper for forvaltning af Navet som naturområde blev efterlyst. Mange af udtalelserne drejede sig om, hvor stort et "brugsareal" hvert sommerhus skal have. Stor debat om, hvorledes de 80m2 bebyggelse blev defineret på generalforsamlingen i Formanden henviste til den nye lokalplans forslag 7.2 Formanden stillede ændringsforslag til formuleringen af 7.2, således at 80m2 også omfatter overdækkede og / eller lukkede terrasser. Dagsordenens punkt 2 blev sendt til afstemning og generalforsamlingen vedtog med flertal (17 for 4 imod og 5 undlod at stemme) at udvidelsen af bruttoarealet af sommerhuset, herunder medregnet evt. hemse over 4m2 samt lukkede og / eller overdækkede terrasser ikke må overstige 80m2. 3: Terrasser Generalforsamlingen blev enige om, at befæstede arealer kommer ind under punktet "Terrasser" Igen blev punktet genstand for livlig debat. Generalforsamlingen vedtog, at der kan etableres åbne, uindhegnede terrasser/befæstede arealer på max.20m2 i terræn. 4: Carporte garager Generalforsamlingen vedtog enstemmigt, at der ikke må opføres carporte eller garager. 5: Udhuse Punktet affødte også debat og blev sat til afstemning med følgende stemmer.

5 10m2 udhus fik 11 stemmer 8m2udhus fik 13 stemmer Generalforsamlingen vedtog, at der sammenbygget med sommerhuset kan etableres et 8m2 udhus med separat indgang fra terræn. 6: A huse Generalforsamlingen vedtog enstemmigt, at der ikke kan bygges A huse. 7: Indkomne forslag Der var indkommet et forslag med 5 punkter. Forslagsstillerne trak punkt 2, da de mente, at forslaget allerede var behandlet af generalforsamlingen og punkt 4 og 5 blev udsat til den ordinære generalforsamling i efteråret De øvrige punkter blev behandlet. Punkt 1: Der blev nedsat et udvalg, der har bemyndigelse til at udforme tilføjelser til forslag for ny lokalplan ang. sikring af naturområdet Sebbersund Punkt 3: Generalforsamlingen besluttede og pålagde bestyrelsen, at nedenstående formulering i brev af 26.november 2003 til Nibe Kommune bliver tilbagekaldt: Nibe Kommune kan have fordel af, at pensionister nu kan bo i deres sommerhuse året rundt og dermed være aktive skatteborgere i kommunen. Navet er egnet til delvis helårsbeboelse, idet det eksisterende vejnet er i fin stand og løbende vedligeholdes af Nibe Kommune, Sebber Borgerforening og sommerhusejerne i fællesskab. 8:Evt. Referatet af den ekstraordinære generalforsamling lægges ud på samt i opslagskassen på muren af den gamle brugs. Referat af bestyrelsesmøde mandag d Godkendelse af sidste referat fra d Referatet godkendt. 2 Godkendelse af referat fra den ekstraordinære generalforsamling d Referatet godkendt. 3 "Spis sammen" arrangement for interesserede i "Laden" fredag d Nibe Big Band spiller(12 mand) til maden og dans. Invitation udarbejdes af Holger. Medlemspris 100kr. Der betales ved tilmelding. Ikke medlemmer betaler fuld pris. Denne oplyses på invitationen. 4 Nyt fra kunstudvalget. Thorvald Odgård har aftalt fyraftensmøde med Erik Søe, Jørgen P og kunstudvalget først i sep. måned. Thorvald Odgård orienterer udvalget om den endelige dato. 5 Navet 41. Ejerne har sendt brev til Borgerforeningen. Allan Gregersen overtager sagen og giver lejerne besked. 6 Navet 23 og Navet 39. Holger Elberg og Ernst Haase finder ud af formuleringen til næste bestyrelsesmøde. 7 Navet 46.

6 Amtet har givet ejeren dispensation til opsætning af hønsehus. Lejerforeningen har klaget til amtet over proceduren omkring tilladelsen, som er givet udenom ejerne. Svar afventes om klagen kan imødekommes. Ang. garagens brug retter Borgerforeningen efter anvisning fra Nordjyllands Amt henvendelse til Nibe Kommune. Ang. lejekontrakt henvender Ernst Haase sig til advokat Niels Pedersen /Nibe for svar. 8 Navet 16. Henvendelse fra lejerne ang. ulovlig træfældning. Lejerne har anmeldt det til politiet. Borgerforeningen støtter anmeldelsen. 9 Kontrol Navet. Gunnar Munk Jørgensen har afgivet tilbud om et årligt eftersyn af Navet. Hans forslag og tilbud bliver et punkt til behandling på ordinær generalforsamling d Ordinær generalforsamling. Tirsdag d kl Evt. Ideer til "Trivsel og Udvikling" i Sebbersund efterlyses. Henvendelse til bestyrelsen. Forslag: Hvad med at prøve at blive "Årets børneby"? (fremtidsperspektiv) Næste møde d kl hos Allan Rasmussen Referat af bestyrelsesmøde d.11. oktober Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet 2 Fællesspisning d. 28.okt. d.d. er der 31 voksne og 1 barn tilmeldt. Vi tror på, at yderligere tilmeldelser. Holger Elberg modtager alle yderligere tilmeldelser. Min 50 deltagere. Holger orienterer kroen, og der dækkes borde torsdag aften d Nyt fra udvalget for udsmykning af byen Hanne Gerges refererede fra møde med repræsentanter for Nibe Kommune, Thorvald Odgård og udvalgets repræsentant Hanne Gerges. Alle parter mødtes på "vendepladsen" for at se de faktiske forhold. Beslutning om, at Nibe Kommune udarbejder et detaljeret tilbud på de forskellige tiltag. Borgerforeningen kan herefter bestemme, hvilke arbejdsopgaver der skal udføres af borgere i byen og hvilke vi skal have assistance udefra. Vi afventer tilbuddet fra Nibe Kommune 4 Navet 46 Sagfører har på Borgerforeningens foranledning udarbejdet et udkast til stævning. Bestyrelsen fik udkastet med hjem til gennemlæsning og indsigelser rettes direkte til advokaten. Efter efterårsferien henvender Ernst Haase sig til Niels Pedersen. Efter Amtets henstilling har Borgerforeningen henvendt sig til Nibe Kommune ang. kommunal tilladelse til alternativ brug af garage på navet 46. Vi har ikke modtaget svar og Ernst Haase retter henvendelse til kommunens tekniske afdeling. 5 Oplæg til grundejererklæring. Borgerforeningen er ifølge lejekontrakt forpligtet til behandle en grundejererklæring. Vores forslag er tilsendt Den Danske Bank. VI afventer respons fra banken.

7 6 Forslag til kontrol af Navet Borgerforeningen nedsætter et udvalg til varetagelse af opgaver omkring Navet. Borgerforeningen er repræsenteret med mindst et medlem i udvalget. 7 Forslag til kontingent Alle medlemmer under 70 år betaler kontingent 8 Dagsorden til generalforsamling Ernst Haase udarbejder og omdeler indkaldelse til generalforsamling d kl på kroen 9 Vores hjemmeside. Hvad kan vi acceptere af diverse links til andre sider? Følgende kriterier blev opstillet for at få oprettet gratis links: Fastboende i Sebbersund Medejer af virksomhed Medlem af Borgerforeningen 10 Renovering af havnen Formand for bådelauget Erich Borup har lovet at påtaget sig ansvaret for reparation af slæbestedet i foråret Evt. Beplantning af område ved indkørsel til Sebbersund er færdiggjort for i år. Holger Elberg prøver at skaffe juletræ til d (1. søndag i advent) Navet 41: Tilbygningen er lovlig og bestyrelsen accepterer hegnet som etableret Borgerforeningen henstiller til ejeren at muren mod nabohus brandsikres. Referat af generalforsamling I Sebber Borgerforening d : Dirigent: Erich Borup 2: Formandens beretning blev godkendt 3: Regnskabet blev godkendt 4: Kontingentet for det kommende år blev vedtaget. 100 kr for ægtepar og 50 kr for enlige Alle medlemmer over 70 år er kontingentfri 5: Indkomne forslag: A: Borgerforeningen må ikke give dispensation i forhold til lokalplanen og lovens bestemmelser vedr. matr. Nr. 63 (Navet) Forslaget blev vedtaget med følgende tilføjelse: Det blev besluttet, at bestyrelsen kan give tilladelse til et begrundet, kortvarigt ophold i eget sommerhus. B: Bestyrelsen bemyndiges til at udarbejde informationsmateriale til lejerne med udgangspunkt i lejeaftalen. C1: Der nedsættes et registreringsudvalg, der som opgave har at fotografere sommerhusene og opmåle sommerhusenes areal. Begge dele skal bruges til at sikre, at lokalplanen forskrifter bliver overholdt.. Såfremt udvalget ønsker det, kan udvalget hente professionel bistand. Udvalget består af Rikke Øvad og Allan Rasmussen. C2: Der nedsættes et vedligeholdelses udvalg, hvis opgave er at tilse og forestå beplantningen på Navet.

8 Udvalget består af: Hans Heidemann Anita Steffensen Mie Holm Henrik Hansen Allan Rasmussen En rep. for lejerforeningen 6: Følgende blev valgt til Borgerforeningen bestyrelse: Michael Møller Ole Møller 7: Følgende blev valgt som sup. til bestyrelsen: Thomas Bjerg Holger Elberg 8. Valg af revisor: Arne Staun Sørensen genvalgt 9: Evt. Bestyrelsen udarbejder vedtægtsændring ang. information til borgerne om indkomne forslag. Undersøge om Borgerforeningen har fødselsdag Gadejord mod fjorden foran bygningen m/ værelser ved Sebber Kro Udskiftning af elmaster på Brogade Referat af bestyrelsesmøde d.15.december Godkendelse af sidste referat Referatet blev godkendt 2 Konstituering af bestyrelse Formand: Ernst Haase Næstformand: Allan Rasmussen Sekretær: Hanne Gerges Kasserer: Ole Møller Havneudvalg: Michael Møller 3 Hvad skal vi arbejde med i det kommende år? Fastelavnsfest: Borgerforeningen støtter udvalget med 3000kr Aktiviteter på legepladsen: Michael Møller Jubilæum: Ernst Haase tager kontakt til vandværket ang. evt. fælles festlighed, da vandværket også har jubilæum i 2006 Skt. Hansfest: Ernst Haase skaffer båltaler. Ideer modtages gerne fra byens borgere 4 Nyt fra kunstudvalget Vi afventer oplæg fra Nibe Kommune. 5 Navet 46 Retssagen er påbegyndt. Vi afventer nyt fra advokaten. 6 Opfølgning fra generalforsamling Elmaster på Brogade: Er de bevilget af Nibe Kommune? Michael Møller undersøger sagen.

9 Hans Heidemann undersøger, hvad der er registreret. som gadejord omkring Sebber Kro. Evt.: Borgerforeningens 2 grill. Vi vil gerne afvikle dem. Carl Staun tilbydes den ene og den anden tilbydes via Michael Møller børnehaven ved Sebber Skole. Kasser med gamle referater afhentes af Hanne Gerges hos Carl Staun. Flagning: Ernst Haase spørger Jørgen Kristensen om, han vil påtage sig opgaven. Allan Rasmussen afhenter busk rydderen hos Carl Staun Næste møde: kl hos Ole Møller

Velkomst nye beboere: Ernst H. afleverer en hilsen til nye beboere. Alle borgere er velkommen til at orientere Ernst H. om nye naboer.

Velkomst nye beboere: Ernst H. afleverer en hilsen til nye beboere. Alle borgere er velkommen til at orientere Ernst H. om nye naboer. Referat af bestyrelsesmøde. 25. januar 2006 Godkendelse af sidste referat: (Opfølgning fra sidste møde) Michael Møller har haft kontakt til Nibe Kommune ang. nye elmaster på Brogade. Disse er bevilget

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2007 1 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet.

Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2007 1 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde d. 16. januar 2007 1 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet. 2 Thorvald Odgaard fremlægger forslag til udsmykning af vendepladsen Thorvald gennemgik de tanker, der

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 21.01.09. 1 Godkendelse af referat fra generalforsamling Referatet blev godkendt

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 21.01.09. 1 Godkendelse af referat fra generalforsamling Referatet blev godkendt Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 21.01.09 1 Godkendelse af referat fra generalforsamling Referatet blev godkendt 2 Konstituering Formand: Evy Moric tlf: 61418743 Næstformand: Michael Møller tlf.:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Generalforsamling Sebber borgerforening 23. november 2016 (net referat)

Generalforsamling Sebber borgerforening 23. november 2016 (net referat) Generalforsamling Sebber borgerforening 23. november 2016 (net referat) Borgerforeningens formand Hanne Gerges bød velkommen til de 26 deltagere og rettede tak til Michael Møller for at stille lokale til

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 22. jan. 2008. Opfølgning fra generalforsamling Referatet blev godkendt

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 22. jan. 2008. Opfølgning fra generalforsamling Referatet blev godkendt Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 22. jan. 2008. Opfølgning fra generalforsamling Referatet blev godkendt Konstituering Formand: Evy Moric tlf: 61418743 Næstformand: Michael Møller tlf: 98355454 Kasserer:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl , møde hos Holger Hansen, Østvej 8.

Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl , møde hos Holger Hansen, Østvej 8. Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl. 11.00, møde 02-2016 hos Holger Hansen, Østvej 8. Til stede: Jan Rasmussen, formand, Jens Christian Knudsen, kasserer Ib

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 18.3.2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 18.3.2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 18.1.2010 1. Fuldmagt Fuldmagt kræves nu af pengeinstitutter, hvor der står, at borgerforening har administratorret. Lejerforening skriver under på fuldmagt. Borgerforening

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Lerager

Grundejerforeningen Lerager Til foreningens medlemmer Grundejerforeningen Lerager Glostrup, den 13. april 2012 Referat fra generalforsamlingen 2012 Referat fra den ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Lerager Tirsdag

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen.

Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen. 17. marts 2013 Til beboerne Ved Stampedammen Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Generalforsamlingen afholdes den: 9. april 2013 kl. 19.30 på Usserød

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen

synliggørelse af Brønderslev By for omverdenen ADVOKATHUS NORD Gert Storkborg Jensen Advokat (H) Tlf.: 96 96 22 22 kd@advokathusnord.dk Sagsnr.: GSJ/KD- 30000 Vedtægter for Brønderslev Borgerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. 82 Delområde A Vedtægter for grundejerforeningen Marienlyst Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

Møde angående Sebber Kulturhus den 6/8 kl. 16.30 18.30

Møde angående Sebber Kulturhus den 6/8 kl. 16.30 18.30 Sebbersund, den 4/8 2014 Møde angående Sebber Kulturhus den 6/8 kl. 16.30 18.30 Skalcentret, Skalhuse 5, 9240 Nibe Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Orienteringspunkter (ultrakort): 2. Placering

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølleforening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Side 2 til 5: De nuværende vedtægter Side 6 til 8: Forslag til nye vedtægter Bestyrelsen ønsker at fremsætte forsag om nye vedtægter som beskrevet

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling.

Vedtægter for H.U.F. - Håbefulde Unge Forfattere Vedtaget 04/06-2006 ved ordinær generalforsamling. Henvisning til for foreningen gældende andre vedtægter: Vedtægter for Skrivelyst Vedtægter for Arrangementsudvalget **Navn og formål** 1 Foreningens navn er HUF, hvilket står for: Håbefulde Unge Forfattere.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Tornerosebugten

Grundejerforeningen Tornerosebugten Grundejerforeningen Tornerosebugten Ordinær generalforsamling søndag den 10-06-2012 i Odden Forsamlingshus Antal deltagere: ca. 20 (19 stemmeberettigede var repræsenteret, heraf 4 ved fuldmagt) Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 14. maj kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 1.4.2018 Tilstede: Have 1-2, 3, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 32, 33, 34, 35, 38, 39, 40 Ikke tilstede: 6, 8, 9, 12,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Wegenersminde.

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Wegenersminde. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Wegenersminde. Tid: 5/4 2017 kl. 19 Sted: Restaurant Vadestedet, Strandmøllevej 249, 4300 Holbæk Foreningen er vært ved et glas vin,

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 3. juni kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag d. 27. oktober 2016

Referat af medlemsmødet torsdag d. 27. oktober 2016 Referat af medlemsmødet torsdag d. 27. oktober 2016 34 deltagere 1. Valg af dirigent: Dragan Herdis tog referat Indkaldelse samt dagsorden blev godkendt af medlemmerne 2. Bestyrelsens beretning: Det er

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere