TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1"

Transkript

1 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1

2 2 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Indholdsfortegnelse 1. FÅ STYR PÅ DIG SELV OM DET AT HAVE SUCCES MED KVINDER SYNES KVINDER AT DU ER TILTRÆKKENDE? ØV DIG PÅ DIN CHARME SÆT MADDINGEN UD OG LAD HENDE SELV KOMME TIL DIG LAD VÆR MED BLOT AT SIDDE DER RING DOG TIL HENDE! AT VÆRE DIG SELV GYLDNE DATING TIPS AT LÆRE PERSONEN FORAN DIG AT KENDE FØLELSESMÆSSIG FORBINDELSE DATING SPILLET DET ER NU ELLER ALDRIG UNDGÅ VENNEZONEN! TÅLMODIGHED! NU! EVNEN TIL AT LEDE OM AT DATE FORSKELLIGE KVINDER SAMTIDIGT OM INTERNET DATING HVILKE DATING SITES SKAL DU VÆLGE? HVORDAN DU LAVER EN ATTRAKTIV DATING PROFIL BAD BOY PROFILEN NICE GUY PROFILEN DEN FØRSTE 39

3 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 3 1. Få Styr På Dig Selv 1.1. Om Det at Have Succes Med Kvinder Kunsten at tiltrække kvinder består af en 10% projektion af succes, 10% udseende, 10% intelligens, og 70% personlighedstræk. I en undersøgelse foretaget af University of Waterloo, udtrykte 85% af dem der blev adspurgt, at personligheden var hovedårsagen til deres tiltrækning til det modsatte køn. Nogle mennesker er født med gaven at have de personlighedstræk som kvinder naturligt er tiltrukket af. Men mange mænd har bare aldrig lært hvordan de skal gebærde sig overfor kvinder på en måde der virker seksuelt tiltrækkende. Det kan heldigvis læres, og det handler ikke om at blive en anden person men hvordan du bliver MERE DIG SELV. Det der skal til er at man forstår hvad der virker på kvinder, og at man øver sig på det igen og igen indtil det bliver en naturlig del af personligheden. Jeg arbejder med begrebet bevidst maskulinitet. Det dækker en bred vifte af kundskaber og egenskaber, og selvom om mange af dem ligger udenfor de fleste menneskers bevidsthed, så vil du opleve at du bliver mere hel, mere autentisk og mere afslappet når du finder ind til din maskuline kerne. Det er nemlig en naturlig tilstand for mænd at befinde sig i. Faktisk er det efter min mening en unaturlig tilstand vi befinder os i når vi som mænd ikke er istand til frit at færdes blandt kvinder på en afslappet måde og fuld af maskulin bevidsthed og selvtillid.

4 4 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter I denne korte manual vil jeg kort komme ind på hvordan du udvikler nogle af de vigtigste maskuline personlighedstræk, og hvordan du bruger dem til at have succes med kvinder.

5 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Synes Kvinder at DU er Tiltrækkende? Når de bliver spurgt siger de fleste kvinder, at de ønsker en sød og følsom fyr, der køber dem blomster og dybest set agerer som en af deres veninder. De kan lide tanken om at blive elsket af, og dele deres følelser med en følsom fyr. Okay hmm. Fint nok. Men hvad ser man så? En masse mænd ender med at blive den følsomme fyr, den mand som kvinderne bruger til at tale med om deres problemer. Men desværre ender sådanne forhold med at blive til venskaber og sjældent seksuelle forhold eller kæresteforhold. Alle kvinder vil fortælle dig, at de ønsker at date den søde fyr. Men er det rigtigt? NEJ! Kvinder lyver ikke når de siger, at de vil have disse ting... problemet er at det er deres logiske sind der taler det lyder godt og det giver mening. Men tiltrækning er ikke logisk. Eller sagt på en anden måde, tiltrækning er MEGET logisk, men det er bare ikke helt den slags logik som vi mænd forventer. I deres bevidste sind vil kvinder gerne have en fyr, der køber dem blomster og snakker med dem, når de føler sig kede af det og sårbare. Men i virkeligheden er deres instinkt at blive tiltrukket til mænd der tager kontrollen, og handler som mænd med stort M.

6 6 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Så hvilke kvaliteter ønsker kvinder virkeligt at mænd skal besidde? Hvad de altid har ønsket sig og altid vil ønske. Kvinder vil have rigtige mænd, mænd, der er i kontrol og ikke beder om tilladelse til at gøre noget. Dybest set ønsker kvinder ikke at være ansvarlige, de vil have nogen til at have ansvaret for dem. Jeg ved det lyder barsk, men det er sandt. Her er nogle eksempler - har du nogensinde bemærket følgende: Når du giver en pige en kompliment eller fortæller hende, hvor smuk hun er, at hun nærmest flygter fra dig? Dette sker sandsynligvis hver gang du forsøger at starte en samtale hvor du overfodrer hende med komplimenter. Men når du derimod bemærker en fejl ved hende, vil hun straks blive mere involveret i samtalen og tage dig mere alvorligt. Måske har du også været ude for følgende: Du forkæler en kvinde, du køber hende gaver, du tager hende på en dyr restaurant og hun ender alligevel med at gå ud med en anden mand. MEN hvis I blot går ud og får jer en hurtig drink, og du handler som om I er ligeværdige mennesker (dvs. at du ikke sætter hende på en pedestal) - at hun straks føler sig tiltrukket til dig, fordi du ikke prøver at leve op til alle hendes behov. Har du prøvet at ringe eller smsé meget til en kvinde efter en date og hun virker fjern og mærkelig? Men når du derimod ikke ringer til hende, vil hun selv ringe?

7 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 7 Har du også prøvet at svare hende sødt og venligt, men siger at du har travlt med andre ord kommuniker at du godt kan leve uden hende - hvilket så resulterer i at det er hende der ikke kan stoppe med at ringe eller smsé dig? Sandheden er, at kvinder ikke ønsker at blive taget hensyn til, forkælet eller sættes op på en piedestal på en måde der tager magten eller kontrollen fra dig. De vil have at det er dig der har styringen og retningen, de vil have at det er dig der evaluerer og vurderer at det de gør er godt nok, de vil have at du har nok i dig selv og at du ikke behøver hendes gunst for at føle dig godt til rette. MEN! DE FLESTE MÆND FATTER DET IKKE!!! Her er hvad de fleste kvinder virkelig ønsker sig fra en mand... Først og fremmest ønsker de at du skal være selvsikker. Hvis du går op til en kvinde og er genert og akavet, er det en turn off for hende. Kvinder vil have at det er dig der viser vejen, ikke den anden vej rundt. De ønsker ikke at tale om og forklare dig, hvad det lige præcis er du skal gøre, de vil bare have dig til at gå forrest og gøre det! De vil have at du er cool, bevarer overblikket og at du ikke bliver følelsesmæssigt ude af den! Kvinder tænder på at det er sjovt og underholdende at være i dit nærvær. Ikke kedeligt og uinspirerende. Det kan godt være at du samler på frimærker og laver

8 8 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter modelfly, men det er ikke ensbetydende med at du skal snakke hende ihjel om din hobby. Kvinder ønsker at du skal få dem til at grine. Det viser overblik, intelligens og utilknyttethed. Vil du have succes med kvinder - så skal du lære at være underholdende og sjov. Det er faktisk mindre svært at blive underholdende og sjov end du måske frygter. Jeg har set massevis af mænd blive underholdende simpelthen ved at begynde at studere vittigheder. Du kan være den tørreste bogholder eller samle på insekter, men hvis du systematisk går i gang med at studere vittigheder, vil du med tiden høste mere og mere succes med kvinder. En anden ting Kvinder ønsker ikke at vide alt om dig på én gang - de ønsker at kunne undre sig lidt. Ja, uanset hvor fristende det kan være du fortælle dem hele din livshistorie, så hold lidt igen! Kvinder ELSKER at blive holdt hen så de kontinuerligt skal undre sig, og gætte sig til hvad du er for en én (ADVARSEL: Gætte sig til hvad du indeholder af mysterier, ikke gætte sig til hvad du VIL. Hvad du vil skal altid være tydeligt vi kommer ind på det lidt senere) Kvinder ønsker at du skal være INTERRESSANT. Fakta og how to viden er normalt IKKE så interessante for kvinder, som de kan være det for mænd. Det er altså ikke spændende hvem vandt kampen mellem FC København og Brøndby for de fleste kvinders vedkommende. Heller ikke hvordan man lige præcis samler en elektronisk device.

9 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 9 Kvinder ønsker også at dit liv har RETNING. De vil have at du har et livsmål, noget du forsøger at opnå. Kvinder ønsker at du skal VIDE HVAD DU ØNSKER DIG AF LIVET. Når du viser retning kan det kvindelige slappe af og stole på at du kan tage hende et sted hen.

10 10 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1.3. Øv Dig På Din Charme At have succes med kvinder kræver at DU ARBEJDER MED DIG SELV. Du skal arbejde med dit indre, din kerne, dine personlighedstræk. Et godt sted at starte er at lære nogle grundlæggende træk der giver dig en mere charmerende personlighed. En af grundreglerne for tiltrækning, er at du er i stand til at lade en person vide at du har det godt med dem, uden at gøre dem pinlige berørt eller at du beder om noget til gengæld. Dette gør dig til en tiltrækkende og charmerende person. Følgende checkliste hjælper dig til at opnå dine mål med at blive mere charmerende: - Glem aldrig at kigge folk i øjnene, når du taler til dem. - Hvis du virkelig vil charmere nogen skal du give dem en kompliment. Mht. til kvinder kan du give dem en kompliment om deres smykker eller noget der henviser til noget der IKKE er hendes fysiske skønhed (vigtigt!) - Charme er nødt til at være oprigtig. Charme virker kun når du virkelig tror på det du siger. - Charme har en let og behagelig karakter over sig. - Hemmeligheden bag charme er at være uselvisk. Du skal ikke spørge om noget retur, ikke engang en tilbagemelding eller feedback.

11 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 11 - Charme er en slags varme der kommer fra hjertet, breder sig op til din ansigt og gør dine øjne levende og giver dig et smil på læben, og breder sig videre ned til dine ben så du føler dig tryg og tillidsfuld. - Charme er at udvise en meget stærk selv tillid For ikke at virke falsk og opstillet skal du øve dig på din charme. Så hvor skal man starte? Hvorsomhelst du kan! Øv dig på din mor, søster, nabo, far, din chef, lærer, venner, den fremmede på gadehjørnet. Du vil også blive overrasket over, hvor charmerende mennesker vil være til gengæld.

12 12 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1.4. Sæt Maddingen Ud og Lad Hende Selv Komme Til Dig For at få en kvinde at vide, at du er interesseret, skal hun være 100% klar over det. Hvis hun ikke er sikker på, at du er interesseret i hende, så sker der ABSOLUT INTET. Du er derfor nødt til at tage en risiko. Det er her jagten begynder. Vælg den kvinde, du er interesseret i, uanset hvor du befinder dig (om det er til fest, i en bar eller til en social begivenhed). Jeg foreslår, at du vælger kvinden tidligt i forløbet og kun koncentrerer dig om hende, i al den tid du er der. Hvis du begynder at kigge for meget rundt, vil du give hende det indtryk, at du er desperat og at du er parat til at score hvem som helst for at få lidt sex. Når du har fundet kvinden du vil fokusere på, så begynd at bruge dine øjne og kig på hende. For at tjekke om hun også er interesseret, så led efter kropssprogstegn, så som øjenkontakt, et smil, at hun rører ved sit hår osv. Hvis du får disse tegn fra hende, skal du være hurtig. De fleste mænd venter og bruger deres aften på at glo på kvinden. Når de endelig har samlet nok mod til at gå op til hende er der andre der har trådt til, eller så synes hun måske simpelthen at du er en mærkelig stirrende stodder. Du skal derfor handle så snart du har et tegn fra hende. Okay, nu er du gået op til hende og du har indledt samtalen. Hvordan sikrer du dig at holde samtalen i gang, og sørge for hun bliver mere og mere interesseret? Forkæl hende med opmærksomhed ved at spørge hende alle typer af spørgsmål om hendes liv. DOG INGEN sex-relaterede spørgsmål (for

13 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 13 Guds skyld!). I stedet spørger du hende om hvad hun kan lide, om hendes uddannelse, film, osv. Det vigtige er ikke at nævne noget om dig selv, medmindre selvfølgelig hun beder dig om det. Hvis hun gør (dette er somregel et tegn på at hun er interesseret), så husk at gøre det kort (og helst lokkende og interessant) og derefter flytte emnet tilbage til at fokusere på hende. Når samtalen bliver dybere, er det i orden at nævne, at du gerne vil holde kontakt med hende, og bede hende om et telefonnummer!

14 14 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1.5. Lad Vær Med Blot at Sidde Der Ring Dog Til Hende! Det første opkald skal være mindst to dage efter mødet. Samtalen skal dreje sig om, hvor meget sjov du havde med hende, og hvor imponeret du var over hendes personlighed. Med andre ord, komplimentere hende som en sindssyg. (Husk! Om hendes personlighed, ikke hendes fysiske skønhed). Sørg for, at det første telefonopkald ikke varer mere end 5 minutter gerne MINDRE! Det er afgørende, at du ender det første telefonopkald først. Hvis hun afslutter samtalen er bolden i hendes banehalvdel. Samtalen bør ende med at det er dig der inviterer hende ud til en kop noget og ikke en restaurant!!! Et sted hvor hun ikke føler at hun skylder dig noget (dvs. ikke overdrevet fancy) og et sted hvor du kan betale regningen! Så Jeg bliver desværre nødt til at løbe nu, jeg har en vigtig aftale, men det var virkelig rart at tale med dig - har du lyst til at mødes med mig lørdag aften kl. XX på café XX til en kop XX? På den måde gør du det meget nemmere for kvinden at sige ja til dit tilbud om en date. Når du er utilknyttet, og det ikke virker som om det er enden af verden for dig hvis hun afslår så er det følelsesmæssigt heller ikke en belastning for hende. Hvis hun føler at du er alt for på, og din eksistensberettigelse afhænger af om hun vil med dig på date, så er hun ubevidst ønsker at flygte langt væk hurtigst muligt. Kvinder kan lide når manden er utilknyttet, uafhængig og fri. Lille tip om kvinder i telefonen

15 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 15 P.S. Ofte når kvinder ringer til mig siger de, "Hej det er mig." Tro det eller ej, det er en kvindelig test. Selv om du måske kan se hendes navn på din telefon skærm eller kan kende hendes stemme, så skal du anerkende at du automatisk ved hvem hun er. Det er kvindens måde at teste om hun fylder det hele i din verden. Så når en pige ringer til dig og siger "Hej. Det er mig", svarer du med: "Undskyld, men hvem er du?". Det giver hende lige et lille sekunds uvished, hvor hun undrer sig om hun er den eneste kvinde du ser!

16 16 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 2. At være dig SELV En af de mest almindelige råd kvinder og også mænd giver til folk der ønsker at blive bedre til at date er "bare være dig selv". Nu skal jeg sige dig noget. Dette råd har helt forskellige betydninger alt efter hvem siger det. For eksempel, hvis en novice siger "bare vær dig selv" er det ensbetydende med at sige, lad skæbnen gå sin gang, du er god nok som du er. På den anden side, hvis en erfaren dating guru (eller en spirituel ZEN mester) siger "bare være dig selv", så har det en helt anden betydning. At være dig selv, dit sande jeg, som naturen ønsker du skal være, kræver en masse arbejde. Det kræver, at du først fjerner al tvivl og frygt du nærer over for kvinder, for når du bærer rundt på angst og tvivl, så kan du ikke være dig selv. Det indebærer at du fjerner al skyld og angst for at såre andre mennesker, skyld over at gøre noget forkert, skyld over at agere efter dine egne ønsker osv. I yoga og tantra kaldes den mest ophøjede del af dig for selvet. Det er den guddommelige dråbe af bevidsthed der findes hos alle mennesker. At være sit sande selv kræver arbejde, udholdenhed og villighed til at arbejde dybdegående med sin personlighed, for at fjerne alt der er overflødigt og som ikke tjener til dit eget bedste.

17 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 17 Ud fra dette synspunkt indebærer "bare være dig selv", at du fjerner alle dårlige følelser og overflødige personlighedsegenskaber, så du kan se dit sande jeg, og når det sker, bliver du mere attraktiv for kvinder. Faktisk bliver du mere attraktiv for alle mennesker, fordi dit indre lys skinder udaf uhindret. Og i den forbindelse vil jeg lige tilføje at kvinder er uimodståeligt tiltrukket til mænd der transformerer sig, mænd der altid søger at ekspandere deres bevidsthed og overkomme indre og ydre barrierer. Ekspansion og transformation er to meget maskuline egenskaber der tiltrækker kvinder.

18 18 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Gyldne Dating Tips Har du brug for at blive klædt på til den store dag? Her er en hurtig liste over 20 regler du bør holde for øje. Men husk! Det skal komme naturligt... Det kan hjælpe dig at gå igennem listen og øve dig på hver af punkterne. 1) Øv dig foran spejlet med en kropsholdning der viser selvtillid. Rank ryg og skuldrene tilbage. 2) Lær dig selv at smile på en cool men flirtende måde. 3) Øv dig i øjenkontakt, tjek hvilket blik du sender. 4) Sig hendes navn en masse i løbet af samtalen. 5) Vær ikke bange for at placere dig selv i nærheden af hende. 6) Lad ikke samtaler fortsætte for længe, du vil gerne have hende til at ville og vide mere. 7) Vær høflig, men ikke trængende og desperat. 8) Giv oprigtige komplimenter men ikke om udseende, om personlighed eller om et stykke tøj eller smykke. 10) Hver gang du indleder øjenkontakt, så bliv ved med at kigge på hende. Det er altid hende der skal bryde øjenkontakten først! 11) Prøv altid at se godt ud og vær 100% ren og velduftende. 12) Du må ikke blive til en veninde med kvinder du er interesseret i!

19 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 19 13) Du må ikke være en terapeut for hendes problemer. Du kan komme med interessante løsningsforslag hvis hun lufter problemer for dig, forslag der på en eller anden måde skubber til hende og åbner hendes bevidsthed for nye indgangsvinkler, men så heller ikke mere end det. 14) Studer en personlighed der har stor charme, en person som du f.eks. kan finde videor med på You Tube. En person hvis gestik og kropsprog ikke ligger for fjernt fra dit eget. Så arbejd med at efterligne persons gestik til punkt og prikke. Efterlign den måde personen taler, efterlign den måde personen bevæger sine arme og hænder, efterlign ansigtsudtryk osv. 15) Tag lige et par øjeblik til at gennemgå tidligere dates som du har været på. Husk de fejl du har lavet og tag ved lære af dem. 16) Få kvinden til at føle sig som noget særligt. Dog ikke på en måde der lefler for hende! På en måde der viser at du er en stærk mand der OGSÅ giver plads til hende i dit hjerte og dit liv, som du I FORVEJEN NYDER i fulde drag. 17) Når der opstår mulighed for at gøre noget du gerne vil, såsom at kysse hende, eller holde hende i hånden, så lad vær med at vente og holde igen. Gør det! Der er intet mere tiltrækningsdræbende end en kontinuerlig tøven. 18) Når du taler i telefon så hold det kort og fattet. Husk at det altid er dig der stopper samtalen. 19) Det er ok at spille kostbar, men lad være med at overdrive det! Det er altid pinligt nemt at se når en mand prøver at spille kostbar.

20 20 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 20) Tro altid på dig selv, uanset situationen! Det kan virke lidt overvældende at huske alle disse punkter. Det kan hjælpe at træde et skridt tilbage og mærke punkterne istedetfor febrilsk at pløje igennem dem allesammen. Alle punkter har en bagvedliggende energi, hvis du kigger dem nøje efter i sømmende: Selvtillid. Du er en stærk mand der har overblik, charme og selvtillid. Der er ikke noget der hedder held. Du var god nok til at få hendes nummer og tilbyde hende en date. Hun responderede. Hun ser noget i dig, og det hun så og var tiltrukket til var dit selv, din maskuline kerne. Det er den kerne du skal forbinde dig mere og mere til.

21 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter At Lære Personen Foran Dig at Kende følelsesmæssig forbindelse Det lyder simpelt, men hvis du kan huske hvad jeg siger nu, når du er i den virkelige verden og taler med en rigtig kvinde, vil du løsne op, og du vil begynde virkelig at lære hende at kende - og hun vil mærke det. Hvis hun mærker at du viser en genuin interesse i hende, vil hun blive meget mere interesseret i dig. Her er et par gode tips til dig, som du kan bruge næste gang du taler med en smuk kvinde. 1. Læg mærke til hvad det er hun giver/præsenterer for dig Her er hvad jeg mener: Hvis hun under samtalen nævner, at hun tog til bowling i sidste uge med sin bedste veninde, så skal du spørge hende uddybende om det. Hun præsenterer dig muligheden for at spørge hende om hendes personlige interesser, og hun håber du vil opfatte det og samle op på det. Husk at tage hvad hun giver dig, og brug det som en indgangsvej ind til en dybere samtale om personlige interesser, i stedet for at blive hængende i endeløs small talk (som hun heller ikke ønsker sig). 2. Spørg til hendes interesser Her mener jeg direkte spørgsmål om hendes personlighed. Lad vær med at holde dig til overfladiske ting såsom vejret eller de andre mennesker der er til stede, eller f.eks. det band der spiller i baggrunden.

22 22 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Den slags samtaler er kun interessant i de første par minutter, fordi hun i virkeligheden venter på at du tager samtalen til det næste niveau. Vær ikke bange for at spørge hende om detaljer fra hendes liv. Jeg ved dette lyder som sund fornuft, men gør man det så i det virkelige liv når violinen spiller? Hvis du kan se at hun er iført en interessant halskæde, så spørg hende om den. Hvis du har set hende spille pool før, så spørg hende hvem der lærte hende at spille og hvordan man spiller. Pointen er... du ønsker at tale om personlige ting, ikke overfladiske ting. Start med small talk, men bevæg dig væk fra det efter et par minutter, ellers vil hun begynde at kede sig i samtalen. 3. Du må ikke bede om at få en date med hende. TILBYD hende en date i stedet Du er ikke et barn, der er nødt til at spørge om lov længere. Hvis du ønsker at tage en kvinde ud, så bare lad hende vide at du gerne vil invitere hende til at tilbringe noget tid sammen med dig på et eller andet interessant sted. Masser af mennesker giver dig tilbud dagligt. Nogle tilbud accepterer du og andre accepterer du ikke. Her er et lille eksempel fra dagligdagen: Når du f.eks. tager ned til fastfood stedet, og du bestiller en menu, hvad hører man næsten hele tiden? Normalt vil du høre noget lignende, "Du kan opgradere din bestilling til en combo meal for kun 5 kroner mere. Har du lyst til det?" Den indstilling kan du med fordel bruge med kvinder.

23 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 23 Hun har allerede bestilt en sandwich ved at have en hyggelig samtale med dig lige nu. Du kan bare lade hende vide, at du nyder hendes selskab, og du gerne vil tilbyde hende en chance for at kende dig lidt mere. Hvis hun siger nej, behøver det ikke nødvendigvis at have noget at gøre med dig som person. Det er bare ikke noget, hun vil lige nu, ligesom du somme tider ikke er interesseret i at opgradere dit måltid til en combo meal. Her er hvorfor jeg i det hele taget nævner dette fastfood eksempel. De fastfood kæder der tilbyder ekstra ting ved hver bestilling har dramatisk forøget deres samlede salg ved at gøre det ved at spørge dig om du vil opgradere din bestilling som en naturlig del af deres salgstilbud. Det er baseret på marketingprincipper der er afdækket udfra viden om menneksers psykologi. DU kunne gøre det samme med dit kærlighedsliv! Du kan dramatisk øge antallet af kvinder du dater, bare ved at tilbyde hver enkelt, som du er interesseret i en chance for at lære dig at kende endnu bedre. Hvis hun siger nej... hvorfor bekymre sig? De næste 2 vil sige ja. Men husk altid at give tilbuddet! Knægten der tager imod din ordre på fastfood stedet er ikke bange for at du siger "Nej tak, og du skal heller ikke være bange for at en kvinde siger det samme. Husk, det at tale med kvinder er ikke en sportskonkurrence, hvor du enten vinder eller taber. Hun er en virkelig person, der giver dig en mulighed for at lære hende bedre at kende. Hun vil ikke altid gøre det let for dig, men det betyder ikke at du skal lade være med at prøve.

24 24 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Fokus på "at få et resultat" fra samspillet er en stor fejltagelse. Det får hende til at føle som om du ser hende som en "opgave", der skal udfyldes i stedet for en virkelig person. Gør dit bedste for at lære hende at kende, og glem alt om at få telefonnumre og s. Når du bliver virkelig interesseret i de kvinder du taler med, vil telefonnumrene og sene hurtigt hobe sig op, hurtigere end du kan nå at tælle dem!

25 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Dating Spillet 3.1. Det er Nu eller Aldrig Undgå Vennezonen! Vi ønsker alle at undgå at høre de frygtede ord: "Lad os bare være venner." Her er en lille regel, som jeg har udtænkt. Selvfølgelig er den ikke 100% sikker (men hvad er egentlig 100% sikkert?), Men husk dette, når du møder en ny pige: Du har 2 møder fra det øjeblik i mødes, til at gøre det klart for hende at du ønsker at være mere end bare venner. Nu ønsker du selvfølgelig at hun skal vide at du er mere end blot en sød og pæn fyr fra det øjeblik du møder hender, men du ønsker også at charmere bukserne af hende inden for de første to møder, før du kan gøre dig forhåbninger om at hun overvejer at gøre dig til kærestemateriale. Hvis du ikke gør dette inden for denne tidsramme, vil det blive eksponentielt sværere med tiden at overbevise hende om det modsatte, og at du er manden for hende. Så ager hurtigt, hvis du aldrig ønsker at høre de frygtede ord mere i dit liv!

26 26 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 3.2. Tålmodighed! NU! Mange mænd har ikke succes, fordi de er for på for hurtigt. Efter et par dates ønsker de nærmest at gifte sig med kvinden. Selv om de måske var cool og fattede, kunne de ikke gemme deres ønske om at få en kæreste. Kvinder kan mærke dette, og det er en turnoff for dem. På de første dates, vil kvinder bare have lidt skæg og ballade, og have det godt. Mænd kan smide for meget affektion på dem for hurtigt og skræmme kvinder langt bort. Kvinder kan lugte en mands desperation. Det er virkelig den ultimative turn off for de fleste kvinder. Tålmodighed er IKKE at man ikke agerer eller at man løber væk. Ikke invitere en kvinde som man er interesseret i på en date er ikke at være tålmodig, men tværtimod at være tåbelig. Tålmodighed er evnen til at handle, men at kontrollere din iver! Hav det sjovt med kvinden. Du må ikke tage jeres udflugter så alvorligt. En kvinde skal føle sig komfortabel og sikker med dig, før intimitet kan begynde. Nøglen til at hun føler sig komfortabel og sikker med dig, er at hun kan have det sjovt med DIG. Ældre kvinder (i 40'erne og 50'erne) har fortalt mig, at en af de mest almindelige fejl som mænd laver, er at de prøver at hoppe ind i et forhold efter et par dates. De sagde, at kvinder blot ønsker at have det sjovt, og at hvis en mand kvæler

27 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 27 hende med kærlighed, vil hun distancere sig. Spørg dig selv. Hvem ønsker at være sammen med nogen, der udviser for megen iver og desperation?

28 28 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 3.3. Evnen til at Lede De fleste piger har en tendens til at være deres egen værste fjende, når det kommer til at dræbe tiltrækningen. Hvis en kvinde havde det rigtig godt sammen med dig på en date, har hun muligvis tendensen til at ringe til dig hele tiden, men det er dit job som manden at styre kommunikationens gang. Du behøver ikke at tage telefonen, hver gang hun ringer. At tale med hinanden konstant ødelægger tiltrækningen, når først I begynder at date. Her er hvad jeg gør efter en god date... Jeg ringer til hende den næste dag og fortæller hende, at jeg havde det fantastisk godt med at se hende, og at jeg håber, at hun også havde det godt. Derefter laver du en lille sjov kommentar, siger hej hej og lægger på. Du må ikkeinvitere hende på en ny date med det samme. Du ønsker at lade hende tænke over om du vender tilbage igen, og dermed opbygge forventning. Du ønsker ikke at fremstå som trængende og desperat. Du må ikke sende hende sms er, ikke e hende, ikke tale med hende på MSN, ICQ og messenger og ikke ringe til hende i et par dage. Når der er gået et par dage, så kan du ud af det blå, spørge hende på date nr. 2. Hvis hun ringer til dig i løbet af de to dage, kan du sige at du har lidt travlt lige nu, og ikke har tid til at tale, så måske mødes på tirsdag i næste uge.

29 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 29 Det var dybest set hende der spurgte dig om du vil med ud på date nummer 2 og du virker hverken desperat eller ivrig, fordi du fik det til at virke som om det var hendes idé! Du skal aldrig se en kvinde mere end 2 gange om ugen når I dater, i løbet af de første par måneder. Du kan også date andre kvinder samtidigt faktisk kan det hjælpe mange mænd til at se mere utilknyttet på tingene.

30 30 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 3.4. Om At Date Forskellige Kvinder Samtidigt De fleste mænd føler at det at date flere kvinder på samme tid er forkert og uærligt. Der er ikke noget der er længere fra sandheden end det. Mænd tror dette, fordi kvinder har fortalt dem, at fyre der dater andre piger på samme tid er dårlige mennesker og dog fortsætter kvinder selv med at date selvsamme mænd! Jeg taler ikke om at gå i seng med millioner af kvinder hver uge, jeg taler om at gå ud og have det sjovt og møde nye mennesker. Hvis en kvinde siger efter et par dates, at hun synes det blot skal være jer to der dater uden at du dater andre kvinder, er du nødt til at spørge dig selv om det du ønsker er at have et forhold med kvinden, fordi det er jo lidt det hun i virkeligheden spørger dig om (og dog i nogle tilfælde har hun blot brug for tryghed, eller er for stolt til at lade dig date andre kvinder). Bare vær ærlig over for alle fra dag et, og der vil ikke være nogen problemer, hvis du ønsker at date flere kvinder på samme tid. Du skal bare være ærlig og have det sjovt, og kvinder vil respektere dig for det.

31 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Om Internet Dating Internet Dating har gjort det lettere end nogen sinde at møde smukke kvinder. Det er nu meget nemmere at lave et godt første indtryk, eller endda få nok mod til rent faktisk at begynde at tale med en smuk pige. Så udover ovennævnte årsag, hvorfor er internet dating så populær? Der er naturligvis andre måder at møde kvinder - du kan gå på bar eller klubber, speed dating, single begivenheder, placere personlige annoncer, selv gå på udkig gaden. Men, internet dating slår dem alle (i hvert fald for den gennemsnitlige fyr). Her er grunden: Først og fremmest er det meget billigt. Du behøver ikke at klæde dig ud for at sidde foran din computer, du behøver ikke at købe drinks eller mad... Det er også hurtigt. Det eneste du skal gøre er at gå på internettet og sende en hilsen til den pige, du ønsker at tale med. Udover det, er det ekstremt nemt at bruge og kan give en masse sjove oplevelser. Her er de vigtigste grunde til, at internet dating er den bedste måde at møde kvinder på... A) Kvinder er meget mere åbne over for dine "moves" på internettet, end de er I virkeligheden. Der er ikke noget skræmmende, ubehageligt eller skræmmende for en kvinde i at læse tekstbeskeder (med mindre du er en total psycho selvfølgelig).

32 32 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter B) Du behøver ikke at frygte at blive afvist ansigt til ansigt. Det eliminerer nervøsitet, klodsethed og præstationsangst. Dybest set, kan du være så glat, som du vil, uden at jogge i spinaten. Og uanset om du kan lide det eller ej, eller tror på det eller ej, er det at modtage afvisninger en del af dating-processen... en stor del. Selv de mest lækre mænd på planeten får et "nej" oftere, da de hører et "ja". Hvorfor? Fordi de fleste kvinder søger mere end bare udseende og penge, de vil have komfort, sjov, mystik og en hel masse andre ting, som de fleste mænd ikke tænker på. Så bare rolig - selv Brad Pitt bliver afvist. På mange måder er internet dating et spil om tal og sansynligheder. Problemet med de fleste mænd er, at de har forfærdelige odds mod sig, når det kommer til dating. Det vil vi prøve at ændre på med denne lille manual. Men selv hvis du er en travl fyr, er denne vejledning for dig, og det er derfor at internet dating er så godt for dig. Sæt en profil op, tweak det en smule indtil det lyder godt, og mere behøver du faktisk ikke at gøre. Din dating profil er din egen automatiserede dating maskine, der er oppe alle timer i døgnet og tiltrækker kvinder året rundt! Det minder mig om en anden fantastisk ting ved online dating: ikke kun vil du være i stand til nemt at henvende dig til en hvilken som helst kvinde som du vil, men kvinder vil også henvende sig til dig! Og du behøver heller ikke bekymre dig om at være attraktiv eller rig osv. Faktisk er de fyre som jeg kender der har størst succes med kvinder, ikke rige, høje og

33 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 33 ligner modeller, men er er bare gennemsnitligt udseende mænd, der har lært hvad der skal til. Der er ikke noget specielt ved dem andet end at de ved hvad kvinder vil have, og at de opfører sig og gebærder sig på måder, som kvinder finder attraktivt.

34 34 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 4.1. Hvilke Dating Sites Skal Du Vælge? Der findes tusindvis af dating sites derude. Til at begynde med, er det bedst at kaste et stort bredt net ud og sætte din profil på mindst tre dating sites. Mindst en af de 3 dating sites skal være en niche dating site. Dvs. en dating site der henvender sig til en bestemt type eller alder. Her er en liste over de mest populære dating sites i Danmark. Dating for unge Hjertebanken.dk Hot.dk Netdate.dk Generel dating Dating.dk Love.dk Netdating.dk Niche dating Elitedaters.dk Farmerdating.dk Senior dating 40plus.dk Senior-date.dk

35 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Hvordan Du Laver En Attraktiv Dating Profil Det VIGTIGSTE aspekt af et vellykket Internet dating eventyr er din online profil. Personligt bruger jeg 2 profiler til at tiltrække dates. En bad boy profil, der tiltrækker de vilde kvinder, og flinker fyr profilen, der tiltrækker de pæne piger, som du kan være stolt af at tage med hjem til mor. Du er velkommen til at stjæle og ændre disse profiler. Men husk dog at ændre dem så de passer til dig! Det vil se ret dumt ud hvis din profil lignede hundredevise af andre profiler på nettet, fordi du er en af de mænd der har besøgt succesmedkvinder.dk! Selvfølgelig kan du bruge dem som de er, men du vil få bedre resultater, hvis du ændrer dem, så de passer til din personlighed. Hvis du er en mere kæphøj og selvsikker person, så skal du bruge "bad boy" profilen, men sørg for du er samme person online, som du er offline, ellers vil det være spild af tid og ende med at give bagslag. Du skal også have et billede på din profil! Hvis siden giver dig mulighed for at stille mere end ét billede op, så gør det ikke, sæt blot ét godt billede op af dig. Igen bevar mystikken. Det kan desuden virke selvoptaget af en mand at vise sig selv i alskens billedlige former, endda narcissistisk. Så bare nøjes med det ene billede, der både præsenterer dig fra din bedste vinkel men også viser dig som du VIRKELIG ser ud, så hun ikke bliver mega skuffet når hun ser dig live!

36 36 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Bad Boy Profilen Intro: Top 10 måder at skræmme fyre væk, mig selv inklusiv. interesser: Musik: Dance, trance, house, clubbing du ved hvad jeg taler om. Ministry of Sound osv. Jeg ser også videohits, så du ved at jeg er up to date med alle nyeste rapperes navne og straffeattester. Læsning: Jeg kan læse. Film: Elsker en god pigekomedie. Teen komedier! Også alt der uspiller sig i det 18. og 19. århundrede. James Bond og alt med bryster. Sport: Jeg spiller professionel fodbold på landsholdet, og har helt vildt mange hår på benene! Andre interesser: Sidder i min jacuzzi og kigger ud over byen. Elsker at rejse, tilbragte 6 måneder i Spanien og 2 år i Perth. Ikke vild med dansk vinter. Det Forhold Der Søges: Kortsigtede eller langvarige forhold Ideelle partner: Jeg er frisk på alle former for dates med lækre kvinder. Jeg er også til kvinder over 35, hvis du er smuk og har selvtillid. Jeg er en mand der godt selv ved hvor skabet skal stå, så du skal ikke være bange for at lade mig tage styringen.

37 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Nice Guy Profilen Intro: Ny på scenen... interesser: Musik: De fleste typer (list det der er in der hvor du er) Læsning: Drama Film: Eventyr, Komedie, Drama Sport: Svømning, tennis, løb Andre interesser: Kunst, spise ude, byture. Profil: Jeg er en easy going fin fyr, der forsøger at finde den rette kvinde, jeg nyder intellektuelle samtaler, strandture sent om aftenen, clubbing, de fleste typer musik, at læse en god bog, tennis og svømning. Jeg kan godt feste igennem, men jeg nyder også stille nætter derhjemme ser en dvd, eller gør ting, som par gør i deres eget privat space. Med det sagt, er jeg den type fyr der nyder begge ekstremer. Jeg leder efter nogen der er villige til at tilbringe kvalitetstid sammen med mig, og derfor har jeg tilmeldt mig dette dating site. Det Forhold Der Søges: Kortsigtede eller langvarigt forhold Ideelle partner: Mellem 18 og 35 år

38 38 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Jeg leder efter en person, der er forstående og bruger sund fornuft, en person har selvtillid, ved hvor de skal hen i livet, og er tilfreds med den retning de har valgt. Alder betyder ikke så meget for mig, så længe der er en god kemi og vi er på bølgelængde med hinanden.

39 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Den Første Ok - du er online, du søger efter kvindeprofiler, og du finder nogle du ønsker at e, hvad er så det næste skridt? Den første er afgørende. Du skal huske, at kvinder nogle gange får hundredvis af s om dagen, så du er nødt til at skille dig ud med det samme! Ligesom i markedsføring, skal din overskrift være opsigtsvækkende! Den bedste måde at gøre dette på er at nævne noget om hendes profil i din overskrift. Jeg har lavet den fejl at skrive ting som "hej du" i emneoverskrift. (lad vær med det!!!) Hvis hun har noget unikt på i sit profilbillede er det godt at kommentere på det. Eksempler på titler Hvor har du fået den halskæde fra? Den top du er iført, er... De bukser sidder pænt... Løber du ved søerne? osv.... Ting som får en kvindes opmærksomhed, så hun læser din .

40 40 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Den anden fejl mænd laver er at de skriver alt for meget i deres første ! De skriver en hel livshistorie. Hold det kort og godt. Her er et eksempel på den første jeg bruger. Hej, Hvis du ønsker at have en spændende snak / komme til at kende mig bedre så er min adresse min addresse@here.com, eller endnu bedre kan vi mødes henover en brownie eller et glas XXX. Jeg bor i XXX, i nærheden af et XXX. Jeg er på vej afsted for at forsøge at finde et sted, der laver en anstændig østerssuppe, så ha en god aften. Hilsen dit navn, din profil id navn P.S. lav en sjov kommentar her om hendes profil / foreslå, at hvis hun ikke har MSN, så skal hun enten downloade det eller købe dig en drinks og møde op i stedet. Bemærk, jeg prøver ikke at få en korrespondance igang, du skal sætte daten op hurtigt.

41 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 41 Du har brug for at komme hurtigt til næste trin. Hvis hun er dig tilbage og siger, at hun ikke har MSN eller andre instant chat programmer, beder du hende om hendes telefonnummer. Det er så simpelt. Bliv ikke venner! En anden metode jeg bruger, når kvinden jeg kontakter er lidt tøvende med at give mig alt for megen kontaktinfo, er at bruge en madding metode. Jeg ved, det er en forfærdelig måde at sige det, men det er sådan det virker. Denne jeg er ved at vise dig, får kvinden interesseret i at have en samtale med dig. Kvinder elsker samtaler, og at blive stillet spørgsmål, men du er nødt til at vide, hvordan det skal gøres. eksempel: Pigens navn her, jeg har brug for en kvindes mening (forudsat at du er den attraktive kvinde i profil billedet, og ikke en 80-årig mand med flettet ørehår). Mine venner og jeg talte sammen, og vi blev enige om hvor cool 50-og 60 erne var, især hvad angik dating. Jeg savner spændingen ved at date en pige på den gammeldags måde og med det mener jeg ikke at slå hende over hovedet med en kølle og trække hende tilbage til min hule. Har du lyst til at mødes og få en drink? Mit telefonnummer er # - eller hvis du vil have mig til at ringe, så send mig dit nummer. Man kan måske mene at

42 42 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter jeg er forsigtig, men jeg vil altid gerne høre en kvindes stemme først, før jeg møder hende.

TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1

TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1 2 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Indholdsfortegnelse 1. FÅ STYR PÅ DIG SELV 3 1.1. OM DET AT HAVE SUCCES MED KVINDER 3 1.2. SYNES KVINDER

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR kæreste sexpartner legekammerat www.erotichotspot.dk Nej! Jeg ser heller ikke så godt ud, og jeg kan heller ikke bare lade mit gode

Læs mere

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega.

KROPPENS UDVIKLING. Hej. Jeg en dreng på 12. Har allerede fået hår under armene. Det er mega tidligt og det irriterer mig mega. Hej. u er bestemt ikke en særling! er er altid nogen, der skal være den første til noget, og du er så den første i din klasse. Jeg synes ikke, du skal bruge din energi på at tænke på det. et ændrer jo

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken

Søde Jacob. 6. udkast. Et manuskript af. 9. klasserne, Sortebakken Søde Jacob 6. udkast Et manuskript af 9. klasserne, Sortebakken 1 SC 1. INT Mathildes værelse - AFTEN (15) står og lægger makeup, og (15) kommer ind ad døren med 2 Somersby. Hun sætter dem ned på et bord

Læs mere

De 10 datingfælder og hvordan du undgår dem

De 10 datingfælder og hvordan du undgår dem De 10 datingfælder og hvordan du undgår dem Tak fordi du har taget dig tid til at downloade de 10 datingfælder, og hvordan du undgår dem. Datingfælder er forskellige måder, du opfører dig på, når du involverer

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

THE MAKEOVER 10.F, Engstrandskolen 3. gennemskrivning, november 2009

THE MAKEOVER 10.F, Engstrandskolen 3. gennemskrivning, november 2009 10.F, Engstrandskolen 3. gennemskrivning, november 2009 1. INT. KLASSEVÆRELSE. DAG Kameraet kører rundt i klassen. Ved vinduet sidder et par piger og hvisker. Længere inde i klassen sidder et par af de

Læs mere

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT Kasper og Nikoline an original screenplay by Lille Næstved FINAL DRAFT (555) 555-5555 MyEmail@emailaddress.com Kasper og Nikoline SCENE 1: (INT)(VENTEVÆRELSE/SKOLEGANGEN)

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Eksempler på alternative leveregler

Eksempler på alternative leveregler Eksempler på alternative leveregler 1. Jeg skal være afholdt af alle. NEJ, det kan ikke lade sig gøre! Jeg ville foretrække at det var sådan, men det er ikke realistisk for nogen. Jeg kan jo heller ikke

Læs mere

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT GRATIS EBOG KAN JEG KALDE DIG EGOISTISK? (UDEN AT DU BLIVER SUR) 3 TRIN TIL AT ELSKE HELE DIG (OG IKKE KUN DINE PÆNE SIDER!) IDA BLOM Indhold Intro Trin 1 D I S C O V E R Trin 2 A C C E P T Trin 3 F I

Læs mere

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast)

Hør mig! Et manus af. 8.a, Henriette Hørlücks Skole. (7. Udkast) Hør mig! Et manus af 8.a, Henriette Hørlücks Skole (7. Udkast) SCENE 1. INT. I KØKKENET HOS DAG/MORGEN Louise (14) kommer svedende ind i køkkenet, tørrer sig om munden som om hun har kastet op. Hun sætter

Læs mere

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften?

HAN Du er så smuk. HUN Du er fuld. HAN Du er så pisselækker. Jeg har savnet dig. HUN Har du haft en god aften? SOLAR PLEXUS af Sigrid Johannesen Lys blændet ned. er på toilettet, ude på Nørrebrogade. åbner døren til Grob, går ind tydeligt fuld, mumlende. Tænder standerlampe placeret på scenen. pakker mad ud, langsomt,

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson

To af samme køn. Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson To af samme køn By Theodor Rasmussen Luna Sleimann Nielsen Isabella Persson SCENE 1 EXT UDENFOR SKOLEN DAG Anna er i gang med at parkere sin cykel. Hun hører musik. Laura kommer trækkende med sin cykel,

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

(...) Et manuskript af. Hold 5, Gribskov skole André, Jasmina, Ottilia, Sissel. 7. Gennemskrivning, august 2013

(...) Et manuskript af. Hold 5, Gribskov skole André, Jasmina, Ottilia, Sissel. 7. Gennemskrivning, august 2013 (...) Et manuskript af Hold 5, Gribskov skole André, Jasmina, Ottilia, Sissel 7. Gennemskrivning, august 2013 SC 1. INT. KØKKEN - DAG Alt foregår i et overklasse hus, så køkkenet er pænt og stilfuld. August

Læs mere

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B

Hjælp Mig (udkast 3) Bistrupskolen 8B Hjælp Mig (udkast 3) Af Bistrupskolen 8B SCENE 1 INT. KØKKENET MORGEN (15) går ind af døren til køkkenet og sætter sig ned ved køkkenbordet. åbner sit hæfte hvor der står Line på alle siderne. (16) sidder

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

"Noma" Scene. Fra. "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp

Noma Scene. Fra. Hvidt i Hvidt Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp "Noma" Scene Fra "Hvidt i Hvidt" Udviklet og skrevet i Feb 2015 på Isbjørnens Forfatter Camp INT. NOMA. AFTEN Karoline og Anne træder ind i den fine restaurant. Du ved jeg elsker nye eventyr, men er du

Læs mere

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet.

Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. Screenplay SC. 1. INT. KØKKEN. DAG Nanna og hendes mor er lige kommet hjem. Nannas mor lægger sin jakke og nøgler på bordet. Nanna stirre lidt ned i gulvet. jeg kan bare ikke gå igennem det igen. Nannas

Læs mere

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder.

1 KLASSEN -DAG 1. KASSANDRA: Ej. Her lugter da lidt. EMMA: Ja. Ej, her stinker jo virkelig meget. FREJA: Her lugter lidt af... luder. 1 KLASSEN -DAG 1 Tobias sidder med sin computer på sin plads. Pludselig kan han høre døren gå op, og kigger straks op for at se hvem der træder ind i klassen. Det er Astrid. Han smiler for sig selv og

Læs mere

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Start samtalen med pigerne idag! EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Start samtalen med pigerne idag! Start samtalen en kort introduktion Denne bog er skrevet med ét formål. Formålet er at give dig de redskaber der skal til, for at møde mennesker. Hverken mere eller mindre.

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts BOY Af Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma 9. marts SCENE 1, INT. TØJBUTIK, DAG Emilie står og kigger på hættetrøjer i en herreafdeling i en tøjbutik. Hun udvælger tre specifikke, men pludselig

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna)

SOFIE 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 2. gennemskrivning (Julie, Pernille, Louise, Elisabeth, Benafsha, Christina, Anna) 1. INT. KLASSEVÆRELSET. DAG. Sofie (14) kommer ind i klassen, og piger og drenge griner lidt. LÆREREN Goddag og velkommen

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB TEMA: Kærester 2. årgang Nr. 2 Juni 2016 mener: Vi unge med særlige behov bestemmer selv, om vi vil have en kæreste. Vi bestemmer selv, hvem vi har sex med. Vi bestemmer selv, hvem

Læs mere

Forvandlingen. Af Herningsholmskolen 8.B. Louise, Katrine & Linea. 3. gennemskrivning

Forvandlingen. Af Herningsholmskolen 8.B. Louise, Katrine & Linea. 3. gennemskrivning Forvandlingen Af Herningsholmskolen 8.B Louise, Katrine & Linea 3. gennemskrivning "FORVANDLINGEN" MANUS 1. INT. S VÆRELSE MORGEN (15) vågner ved lyden af sit vækkeur. Hun har ikke lyst til at stå op,

Læs mere

VIDEO 1 TANTRACURE. Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden

VIDEO 1 TANTRACURE. Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden VIDEO 1 TANTRACURE 1 Seksuel Energi: Nøglen Til Hemmeligheden 2 Copyright 2013 TantraCURE.dk Ingen dele af denne bog må kopieres, reproduceres eller transmitteres i nogen form, om det så er elektronisk,

Læs mere

Din guide til angsteksponering

Din guide til angsteksponering Din guide til angsteksponering 9 øvelser til at komme i gang med angsteksponering Indtilkernen.com 30. juni 2017 Af Matilde Rudolph All Rights Reserved Da jeg første gang læste om angsteksponering læste

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste

Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Guide: 10 tegn på at du er en dårlig kæreste Listen er lang. Man kan træde forkert uendeligt mange gange i et parforhold. Men nogle af fejlene er værre end andre. Af Maria Christine Madsen, 04. februar

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Min Fars Elsker. [2. draft]

Min Fars Elsker. [2. draft] 1. SCENE INT.-MORGEN-KØKKEN Min Fars Elsker [2. draft] (15) går rundt i køkkenet, og stiller morgenmad på køkkenbordet. Hun har lavet kaffe. (45) træder ind i køkkenet, fuldt påklædt i jakkesæt og med

Læs mere

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne Opfindsom GENNEMSYN Opfindsom Du elsker at finde nye veje og måder at gøre ting på. Du får mange idéer og motiveres af udfordringer, hvor du skal tænke alternativt. Du interesserer dig for nytænkning og

Læs mere

"KØD" 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43

KØD 4. Draft. Niels H. F. Jensby. Station Next Toppen. niels@falk.dk 27 64 46 43 "KØD" 4. Draft af Niels H. F. Jensby Station Next Toppen niels@falk.dk 27 64 46 43 2. EXT. S HUS - AFTEN En 70 er forstadsvilla. Gående ned af indkørselen kommer (30). Han er klædt i et par jeans og en

Læs mere

Parforhold anno 2010. Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering. Institut for Krisehåndtering november 2010 Side 1 af 13

Parforhold anno 2010. Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering. Institut for Krisehåndtering november 2010 Side 1 af 13 Parforhold anno 2010 Undersøgelse udarbejdet af Institut for Krisehåndtering Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse: Forord:... 3 Formål med undersøgelsen:... 3 Analysens fakta:... 3 Hvor meget tid bruger par

Læs mere

Hvordan er dit selvværd?

Hvordan er dit selvværd? 1. kapitel Hvordan er dit selvværd? Hvad handler kapitlet om? Dette kapitel handler om, hvad selvværd er. Det handler om forskellen på selvværd og selvtillid og om, at dét at være god til tennis eller

Læs mere

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor): Gøre 1) Gøre kan være et tomt ekko af et andet verbum - eller et tomt spørgsmål: Jeg elsker hestekød ja, det gør jeg også! Hvad gør du dog? Jeg fik bare lyst til at smage på tulipanerne! 2) En anden vigtig

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella

Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Bilag 5 - Transskription af interview med Ella Før interviewet startes, oplyses informanten om følgende: Løs gennemgang af projektets emne. Hvem der får adgang til projektet. Anonymitet. Mulighed for at

Læs mere

Suzettes Verden Test: Er du klar til date-med-succes? www.suzettesdatingguide.dk

Suzettes Verden Test: Er du klar til date-med-succes? www.suzettesdatingguide.dk Suzettes Verden Test: Er du klar til date-med-succes? www.suzettesdatingguide.dk Om du er klar til date-med-succes afhænger af om du har gjort dit hjemmearbejde! Nu ønsker Suzette ikke at optræde som din

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole IPad (Endelige manus) af Taastrup Realskole RIGTIG OG FORKERT SCENE 1 - SKOLE - MORGEN Ida kommer gående ned ad gangen på vej ind til time. Caroline og Anna kommer gående ned ad gangen og opdager Ida.

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Bilag 4. Interview med Kasper

Bilag 4. Interview med Kasper Bilag 4 Interview med Kasper Intro I: Jamen jeg skal starte med at fortælle dig, at vi er en gruppe på fem piger, der studerer kommunikation og skriver det her projekt på baggrund af den aktuelle debat

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda

Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda Alvilda n I må aldrig forelske jer, sagde vores mor til os, da vi blev 13 år. Men jeg lyttede ikke. Jeg forelskede mig i Noah. Jeg troede ikke, det ville være farligt. Jeg ville bare være som

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Tre måder at lyve på

Tre måder at lyve på Tre måder at lyve på Skrevet af Ghita Makowska Rasmussen Sted: Café Blomsten i Nyhavn Personer: Et forhold fra fortiden Tid: ns fødselsdag 1 Scene En mand ankommer på en café. Tjekker. Går igen. Kommer

Læs mere

Møllevangskolen 7. årgang

Møllevangskolen 7. årgang December Møllevangskolen 7. årgang 2 Efter vi er startet i 7.klasse, er vi kommet op til de store hvor vi før var de ældste elever, er vi nu de yngste elever på gangen. Det kan medføre visse problemer

Læs mere

Nøgen. og på dybt vand

Nøgen. og på dybt vand Nøgen og på dybt vand Hver søndag aften tropper en flok nordjyder op i Sofiendal Svømmehal i Aalborg. De samles for at svømme og svede i saunaen. Og så er de nøgne. Tekst og foto af Michala Rosendahl For

Læs mere

Guide: Sådan lytter du med hjertet

Guide: Sådan lytter du med hjertet Guide: Sådan lytter du med hjertet Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Så er der gået et godt stykke tid siden jeg forlod Danmark efter en dejlig lang sommer hjemme. Tiden flyver og jeg kan ikke forstå hvor dagene bliver af. Jeg ved,

Læs mere

På dansk ved Ida Farver

På dansk ved Ida Farver På dansk ved Ida Farver LØRDAG DEN 31. AUGUST Nogle gange tror jeg, min mor er hjernedød. Nogle gange ved jeg, hun er det. Som i dag. Dramaet startede her i morges, da jeg henkastet spurgte hende, om ikke

Læs mere

En rigtig Mand Trejde udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM

En rigtig Mand Trejde udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM En rigtig Mand Trejde udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Benjamin Dahlerup (C) 2014 Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale med forfatteren. Benjamindahlerup@gmail.com

Læs mere

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads.

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads. Manuskript Engstrandskolen 10.com 3.gennemskrivning mobbet i døden SCENE 1. KLASSEVÆRELSE. DAG ELISA (16) sidder i et klasselokale og tegner hjerter rundt om mads navn. Elisa kigger op og får øjenkontakt

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia 8.A, Esbjerg Real Skole 2.gennemskrivning, september 2008. Scene 1 Bedste veninder mandag. (VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng)

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :)

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :) FØLG MED MIG! SIMONHJÆLPER :) TORBENHØYERSIGER :) ER PÅ MISSION SÆT I GANG VI VIL VÆRE BEDST Det er vildt imponerende at se og høre de eksempler på god service, der kommer frem i dette hæfte. Idérigdommen

Læs mere

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER Anne Rosenvold er uddannet Cand. Scient. Soc. fra RUC. Hun er uddannet coach, har boet nogle år i Australien, arbejdet med ind- og udstationerede familier, hun er foredragsholder,

Læs mere

TOBIAS For helvede da! Pludselig får TOBIAS øjenkontakt med SANKT PETER. SANKT PETER smiler, ser inviterende ud. TOBIAS går over til ham.

TOBIAS For helvede da! Pludselig får TOBIAS øjenkontakt med SANKT PETER. SANKT PETER smiler, ser inviterende ud. TOBIAS går over til ham. Tobias og Tragedien Manuskript 1. Int. Venteværelse Dag træder ind i et fremmed venteværelse. Han kigger sig undrende omkring. I rummet er der mange døre. Over dørene hænger skilte. På dem står der navnene

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre

Guide. den dårlige. kommunikation. Sådan vender du. i dit parforhold. sider. Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer I bedre Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan vender du den dårlige 12 kommunikation sider i dit parforhold Derfor forsvinder kommunikationen Løsninger: Sådan kommunikerer

Læs mere

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Bilag E Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november

Læs mere

Åbningshistorie. kend kristus: Teenagere

Åbningshistorie. kend kristus: Teenagere Studie 1 Guds ord 9 Åbningshistorie Jeg stod bagerst i folkemængden i indkøbscentret og kiggede på trylleshowet. Men min opmærksomhed blev draget endnu mere mod den lille pige ved siden af mig end mod

Læs mere

ÅDAN SKABER DU FORANDRING FOR DIT BARN

ÅDAN SKABER DU FORANDRING FOR DIT BARN LEKTIE-GUIDEN S ÅDAN SKABER DU FORANDRING FOR DIT BARN - når lektiesituationen er kørt af sporet BOOKLET TIL FORÆLDRE Af Susanne Gudmandsen Autoriseret psykolog 1 S iden du har downloadet denne lille booklet,

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere