2. juli 2014 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. juli 2014 kl. 12.00"

Transkript

1 Til aktionærerne i Access Small Cap A/S København, 13. juni 2014 Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Access Small Cap A/S. Den ekstraordinære generalforsamling finder sted på følgende adresse 2. juli 2014 kl Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige Bernstorffsgade København V Dagsorden: 1. Bestyrelsen foreslår, at jurist René Krogh Andersen vælges som dirigent. 2. Bestyrelsens orientering om selskabets opløsning/videreførelse. 3. Forslag fra bestyrelsen om ændring af vedtægter. Dagsorden A: Såfremt de af bestyrelsen under punkt 3. fremsatte forslag til ændring af vedtægter vedtages forsætter generalforsamlingen med dagsorden A. Såfremt de af bestyrelsen under punkt 3. fremsatte forslag til ændring af vedtægter ikke vedtages forsætter generalforsamlingen med dagsorden B. 4.A. (i) Forslag om kapitalnedsættelse til nominelt DKK (ii) Forslag om bemyndigelse til kapitalforhøjelse for op til nominelt DKK (iii) Forslag om bemyndigelse til opkøb af egne aktier. 1(7) Postadresse: Bernstorffsgade 50, DK-1577 København V Omstilling: , Fax: Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige, Forretningsadresse: Bernstorffsgade 50, 1577 København V, CVR-nummer: , (Swedish Companies Registration Office)

2 (iv) Forslag om ændring af vedtægter i forbindelse med ny status som alternativ investeringsfond. 5.A. 6.A. 7.A. 8.A. Forslag om afregning af performance fee til Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige. Forslag fra bestyrelsen om udbetaling af fast bestyrelseshonorar Valg af medlemmer til bestyrelsen og eventuelle suppleanter. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer. Dagsorden B: 4.B. 5.B. Forslag fra bestyrelsen til beslutning om indledning af frivillig opløsning ved likvidation og udpegning af likvidator(er). Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer. Vedtagelse på generalforsamlingen af forslag til ændring af vedtægterne (punkt 3), forslag om kapitalnedsættelse (punkt 4.A.(i)), forslag om bemyndigelse til kapitalforhøjelse (punkt 4.A.(ii)), forslag om bemyndigelse til opkøb af egne aktier (punkt 4.A(iii)) og forslag om tilpasning af vedtægter til lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. (punkt 4.A(iv)) kræver, at mindst 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af selskabskapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen, afgiver stemme herfor. Adgang til selskabets generalforsamling har alle aktionærer, der mindst 5 dage forud for generalforsamlingens afholdelse har meddelt selskabet deres deltagelse. Endvidere har aktionærerne ret til at give møde ved fuldmægtig eller sammen med en rådgiver. Fuldmagten, der skal fremlægges, skal være skriftlig og dateret, og kan ikke gives for længere tid end 1 år. Venlig hilsen Bestyrelsen for Access Small Cap A/S 2(7)

3 Bestyrelsens fuldstændige forslag, der fremsættes på den ekstraordinære generalforsamling i Access Small Cap A/S 2. juli 2014, kl , under dagsordenens punkt 3) og hhv. 4.A) - 7.A) eller 4.B): Ad dagsordenens punkt 3: Forslag fra bestyrelsen om ændring af vedtægter: Bestyrelsen foreslår, at den frivillige opløsning af selskabet ved likvidation udskydes i 5 år. Som et led i udskydelsen ændres vedtægternes punkt 15.1 til at have følgende ordlyd: Selskabet opløses d. 31. december 2019, medmindre bestyrelsen inden d. 31. august 2019 indkalder til en ekstraordinær generalforsamling i selskabet og fremsætter forslag om at udskyde selskabets opløsning til den 31. december 2020 med henblik på at afhænde selskabets aktieportefølje på den mest hensigtsmæssige måde. Desuden foreslås vedtægternes punkt 15.5 slettet. Ad dagsordenens punkt 4.A: Forslag fra bestyrelsen om kapitalnedsættelse: Bestyrelsen foreslår, at der træffes beslutning om kapitalnedsættelse med henblik på henlæggelse til særlig reserve. Bestyrelsen foreslår, at selskabets aktiekapital nedsættes fra nominelt DKK med nominelt DKK til nominelt DKK med henblik på henlæggelse til særlig reserve. Kapitalnedsættelsen gennemføres ved, at samtlige aktier reduceres forholdsmæssigt ved en ændring af samtlige aktiers stk. størrelse fra DKK 100 til DKK 20. Selskabets aktiekapital er herefter fordelt på stk. aktier á DKK 20 (nominelt DKK ). Af beløbet DKK , hvormed aktiekapitalen nedsættes, henlægges DKK til selskabets frie reserver (særlige reserver). Som et led i kapitalnedsættelsen ændres vedtægternes punkt 4.1 til at have følgende ordlyd: Selskabets aktiekapital udgør DKK ,- fordelt på aktier á DKK 20 eller multipla heraf. 3(7)

4 Som et led i kapitalnedsættelsen ændres vedtægternes punkt 8.1 til at have følgende ordlyd: Hver aktie á nominelt DKK 20 giver 1 stemme, idet ingen aktionær, uanset størrelsen af aktionærens ejerandel, dog kan udøve stemmeret på mere end 10% af selskabets til enhver tid registrerede aktiekapital. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til kapitalforhøjelse: Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen iht. selskabslovens 155 bemyndiger bestyrelsen til, i en periode på 7 måneder fra datoen for generalforsamlingens afholdelse, at forhøje selskabskapitalen ved kontant indskud for op til nominelt DKK uden fortegningsret for de til enhver tid eksisterende kapitalejere. Bestyrelsen foreslår som følge heraf, at følgende nye punkt 4.3 indsættes i vedtægterne: Generalforsamlingen har bemyndiget bestyrelsen til ad en eller flere omgange at forhøje selskabets selskabskapital ved tegning af nye kapitalandele ved kontant indskud for op til nominelt DKK uden fortegningsret for de til enhver tid eksisterende kapitalejere. Bemyndigelsen gælder indtil d. 31. december Nye kapitalandele, der udstedes som følge af bestyrelsens udnyttelse af bemyndigelsen, skal høre til samme kapitalklasse som eksisterende kapitalandele i selskabet og skal have samme rettigheder som de eksisterende kapitalandele og derfor indbetales fuldt ud, lyde på navn, være ikke-omsætningspapirer og noteres på navn i selskabets ejerbog. Med hensyn til indløselighed og begrænsninger i omsættelighed skal der gælde det samme som for eksisterende kapitalandele, jf. vedtægternes punkt 5.2 og 5.3. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til opkøb af egne aktier: Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen iht. selskabslovens 198 bemyndiger bestyrelsen til, i en periode på 54 måneder fra datoen for generalforsamlingens afholdelse, at erhverve op til nominelt DKK egne aktier til en pris, der modsvarer den regnskabsmæssige indre værdi på erhvervelsestidspunktet +/- 10 procent. Bestyrelsen foreslår som følge heraf, at følgende nye punkt 5.5 indsættes i vedtægterne: Bestyrelsen er i henhold til selskabslovens 198 bemyndiget til i en periode på 54 måneder efter vedtagelsen af disse vedtægter at 4(7)

5 erhverve op til i alt nominelt DKK egne aktier til en pris der modsvarer den regnskabsmæssige indre værdi på erhvervelsestidspunktet +/- 10 procent. Forslag fra bestyrelsen om tilpasning af vedtægter i forbindelse med ny status som alternativ investeringsfond: Bestyrelsen foreslår, at selskabets vedtægter tilpasses som følge af, at selskabet opnår status som en alternativ investeringsfond i forbindelse med implementeringen af FAIF-direktivet i dansk ret. Bestyrelsen foreslår som følge heraf, at følgende vedtægtsændringer: Punkt 3 ændres til at have følgende ordlyd: FORMÅL/INVESTERINGSPOLITIK Punkt 3.1 ændres til at have følgende ordlyd: Selskabets formål/investeringspolitik er at udøve investeringsvirksomhed for egne midler i danske, børsnoterede aktieselskaber primært i small cap segmentet. Selskabets midler kan tillige placeres kontant. Der indsættes et nyt punkt 4 og 4.1 med følgende ordlyd: 4. RISIKOPROFIL 4.1 Selskabet har en risikoprofil svarende til eller højere end risikoen på det danske small cap aktiemarked. Førnævnte forslag medfører en konsekvensrettelse af de efterfølgende punkter, således at nuværende punkt 4 til 15 bliver til punkt 5 til 16. Der indsættes et nyt punkt 10.5 med følgende ordlyd: 10.5 Bestyrelsen/forvalter skal fastlægge risikorammer for selskabet, som ligger inden for vedtægternes formål/investeringspolitik og risikoprofil. Førnævnte forslag medfører en konsekvensrettelse af det efterfølgende punkt, således at nuværende punkt 10.5 bliver til punkt Punkt 11.1 ændres til at have følgende ordlyd: 5(7)

6 Bestyrelsen kan vælge at ansætte én direktør eller indgå en aftale med en forvalter med tilladelse til at forvalte alternative investeringsfonde til at varetage den daglige ledelse af selskabets virksomhed Der indsættes et nyt punkt 11.2 med følgende ordlyd: 11.2 Selskabet offentliggør på selskabets hjemmeside de oplysninger samt eventuelle væsentlige ændringer af disse, som skal stilles til rådighed for kapitalejerne i overensstemmelse med lov om forvaltere af alternative investeringsfonde m.v. 62. Ad dagsordenens punkt 5.A: Forslag fra bestyrelsen om afregning af performance fee til Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige: Bestyrelsen foreslår, at der som et led i videreførelsen af selskabet træffes beslutning om at afregne skyldigt performance fee til selskabets investeringsrådgiver Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige d. 8. oktober Det skyldige beløb udgør pr. d. 31. maj 2014 DKK ,78. Herefter indgår bestyrelsen en ny rådgivningsaftale med Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige, hvorunder rådgiver optjener nyt performance fee i relation til porteføljens kursudvikling fra og med d. 9. oktober 2014 og indtil selskabet opløses i 2019 eller Ad dagsordenens punkt 6.A: Forslag fra bestyrelsen om betaling af fast bestyrelseshonorar Bestyrelsen foreslår, at medlemmerne af bestyrelsen modtager et fast årligt honorar på DKK og at bestyrelsesformanden modtager et fast årligt honorar på DKK Bestyrelsen oplyser i den forbindelse, at bestyrelsesmedlem Thorkild Kokholm og Henrik Nordby Christensen (der af bestyrelsen indstilles til valg til bestyrelsen under pkt. 7.A), på forhånd og indtil videre har givet afkald på deres ret til fast honorar i relation til deres poster som bestyrelsesmedlemmer i selskabet. 6(7)

7 Ad dagsordenens punkt 7.A: Bestyrelsesmedlem Jens Nødskov Pedersen og bestyrelsesmedlem Thomas Bonnor ønsker at træde tilbage som bestyrelsesmedlemmer i forbindelse med afholdelse af den ekstraordinære generalforsamling. Bestyrelsen indstiller, at Henrik Nordby Christensen og Flemming Sejr Hansen vælges som nye bestyrelsesmedlemmer indtil næste ordinære generalforsamling. Ad dagsordenens punkt 4.B: Bestyrelsen foreslår, at der træffes beslutning om frivillig opløsning af selskabet ved likvidation jf. selskabslovens 217, og at advokat Jakob Bernhoft (Kromann Reumert) og Jens Nødskov Pedersen (SEB) udpeges som likvidatorer, jf. selskabslovens (7)

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S.

Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S. Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 19 / 2015 Aarhus, 21. december 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Torsdag

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.

Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S. tirsdag den 27. april 2010 kl. 14. Fuldstændige forslag til fremsættelse på den ordinære generalforsamling i Netop Solutions A/S tirsdag den 27. april 2010 kl. 14.00 Ad 3: Ad 6.a: Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte til

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S CVR-nr. 21 44 14 06 I henhold til vedtægternes pkt. 8 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling fredag, den

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive online portaler med økonomisk fokus, enten direkte

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER

BERLIN IV A/S VEDTÆGTER BERLIN IV A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin IV A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling. 4. november 2014

Ekstraordinær generalforsamling. 4. november 2014 Ekstraordinær generalforsamling 4. november 2014 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens forslag om nedsættelse af selskabets aktiekapital og ændring af aktiernes stykstørrelse 2. Bestyrelsens forslag om bemyndigelse

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i Rovsing A/S 5. oktober 2017 Meddelelse nr. 265 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i Rovsing A/S Bestyrelsen i Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling i Rovsing

Læs mere

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes

Bestyrelsen indkalder i henhold til vedtægternes pkt. 4 til ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S, CVR-nr. 32080286, der afholdes Aarhus, den 13. maj 2014 Indkaldelse ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S Bestyrelsen indkalder i henhold vedtægternes pkt. 4 ekstraordinær generalforsamling i Formuepleje Fokus A/S,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S

VEDTÆGTER. For. Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER For Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Aktiv Formue Forvaltning Stratego A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at udøve investeringsvirksomhed for

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets

Læs mere

Vedtægter. for. Seek4Cars AJS CVR.nr

Vedtægter. for. Seek4Cars AJS CVR.nr Jr.nr. 21020-0001 Vedtægter for Seek4Cars AJS CVR.nr. 32473989 Toldbod Plads 2 9000 Aalborg T +45 98 77 50 30 F +45 98 77 50 39 www.hna.dk 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Seek4Cars A/S. 2. Formål 2.1.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR VICTORIA PROPERTIES A/S CVR-NR. 55660018 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Victoria Properties A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed, herunder ved investering

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I NORDICOM A/S

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I NORDICOM A/S EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I NORDICOM A/S Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S mandag, den 22. marts 2010, kl. 15.00 Generalforsamlingen afholdes på selskabets adresse,

Læs mere

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 34 69 92 24 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Herning. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at besidde andele i afdeling I&T

Læs mere

Vedtægter. AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr Navn. 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S.

Vedtægter. AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr Navn. 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S. Vedtægter AktieUgebrevet Invest A/S CVR-nr. 39 18 80 07 Navn 1.1 Selskabets navn er AktieUgebrevet Invest A/S. 1.2 Selskabets binavn er AUInvest A/S. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller via

Læs mere

Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer

Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer Bilag 2 - Oversigt over vedtægtsændringer Side 2 er af Selskabets vedtægter som følger af de fremsatte forslag på generalforsamlingen den 30. april 2018 6.1.1 Pkt. 3.1 Selskabets aktiekapital udgør DKK

Læs mere

FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr , Mandag den 18. april 2016 kl Bygmestervej 2, 5600 Faaborg.

FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr , Mandag den 18. april 2016 kl Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn FULDSTÆNDIGE FORSLAG Ordinær generalforsamling i Skako A/S, CVR-nr. 36440414, Mandag den 18. april 2016 kl. 15.00 Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. DAGSORDEN: I henhold

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Som tidligere meddelt blev ordinær generalforsamling i Dantherm A/S afholdt i dag den 29. april 2015. Der henvises til dagsordenen på side 2. Formandens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S

Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S Ordinær generalforsamling i Nordicom A/S I henhold til vedtægternes punkt 6.2 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Nordicom A/S onsdag, den 29. april 2015, kl. 16.00 Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Initiator Pharma A/S

VEDTÆGTER. for. Initiator Pharma A/S Den 2. december 2016 Ref. 23-311/SS/MS VEDTÆGTER for Initiator Pharma A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Initiator Pharma A/S. 2 Selskabets hjemsted er Århus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Athena IT-Group A/S Fondskode DK0060084374 First North Meddelelse nr. 10-2007 Haderslev, den 26. september 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Der indkaldes herved til

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 29. oktober 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 18/2012 Ekstraordinær generalforsamling Skjern Bank A/S Skjern Bank afholder ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse.

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse. Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2008. Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indkaldelse til ny ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indgåelse af betinget

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 30 71 44 07 I&T Erhvervsobligationer IA/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 1.2 Binavne 1.2.1 Selskabets binavn er Erhvervsopsparing A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr

Vedtægter. Orphazyme A/S, CVR-nr Vedtægter Orphazyme A/S, CVR-nr. 32 26 63 55 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Orphazyme A/S. 1.2 Selskabets formål er forskning, udvikling, produktion, markedsføring, salg og/eller licensudstedelse

Læs mere

25. maj 2018 kl På adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C

25. maj 2018 kl På adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C TIL AKTIONÆRERNE I INITIATOR PHARMA A/S I henhold til vedtægternes 7 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i INITIATOR PHARMA A/S til afholdelse den 25. maj 2018 kl. 14.00 På adressen Fredrik

Læs mere

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter.

1.4 Selskabets formål er at drive konsulent og IT virksomhed og andre hermed forbundne aktiviteter. Lett Advokatfirma Jakob B. Ravnsbo Advokat J.nr. 273195-DOA VEDTÆGTER for Athena IT-Group A/S CVR nr. 19 56 02 01 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Athena IT-Group A/S. 1.2 Selskabet driver

Læs mere

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C.

Den 16. maj 2017 kl på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. REFERAT FRA DEN ORDINÆR GENERALFORSAMLING på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent valgtes advokat Søren S. Skjærbæk, der konstaterede,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 17. september 2015 Selskabsmeddelelse nr. 11/2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S CVR-nr. 12 51 75 99 1. Selskabets navn er Kornproducenternes Kvalitets-Kornformidling A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S Den 23. maj 2019 kl. 14.00 på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 16. september 2015 Selskabsmeddelelse nr. 10/2015 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling..

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 6. juni 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 17/2013 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.. Vedlagte indkaldelse til ekstraordinær

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa

Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Vedtægter af 16. marts 2016 for Kreditbanken A/S Aabenraa Navn, hjemsted og formål l Bankens navn er Kreditbanken A/S. Banken driver tillige virksomhed under binavnene Bankens hjemsted er Aabenraa Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Copenhagen Network A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Copenhagen Network A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Copenhagen Network A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at drive IT Business virksomhed og hermed beslægtet virksomhed.

Læs mere

Forslag fra bestyrelsen:

Forslag fra bestyrelsen: Forslag fra bestyrelsen: Bemyndigelse til at lade banken erhverve egne aktier Bestyrelsen er indtil næste ordinære generalforsamling bemyndiget til, at erhverve egne aktier for op til 10 % af bankens aktiekapital,

Læs mere

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S

V E D T Æ G T E R NORDIC BLUE INVEST A/S V E D T Æ G T E R FOR NORDIC BLUE INVEST A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Nordic Blue Invest A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORMÅL 2.1.

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Vedtægter Dampskibsselskabet NORDEN A/S 1 Vedtægter 2017 Dampskibsselskabet NORDEN A/S 2 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Dampskibsselskabet NORDEN A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Dampskibsselskabet NORDEN

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S

NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S NETWORK CAPITAL GROUP HOLDING A/S VEDTÆGTER for Network Capital Group Holding A/S CVR-nr. 26 68 56 21 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Network Capital Group Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

Vedtægter April September 2010

Vedtægter April September 2010 J.nr. 039450-0019J.nr. J.nr. 039450-0019 JBS/HJK/MDN Vedtægter April September 2010 for DANTRUCK A/S CVR-nr. 50384012 Holst, Advokater Hans Broges Gade 2 DK-8100 Århus C T, +45 8934 0000 F, +45 8934 0001

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr

Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr. 27 92 74 24 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er WH Index A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe en langsigtet formuevækst, der ligger over markedsafkastet,

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Vedtægter. PWT Holding A/S

Vedtægter. PWT Holding A/S Vedtægter PWT Holding A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er PWT Holding A/S. 1.2 Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er at besidde kapital, kapitalandele

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 6/2017 Aarhus, 2. oktober 2017 CVR-nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr. 29 24 64 91)

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17.

GENERALFORSAMLING. Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling. torsdag den 25. april 2019 kl. 17. GENERALFORSAMLING indkalder herved til ordinær generalforsamling torsdag den 25. april 2019 kl. 17.00 på selskabets adresse Aggersundvej 33, 9690 Fjerritslev. Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af:

3.1 Selskabets aktiekapital er kr. 60.000.000,00. Aktiekapitalen består af: Forslag til vedtægtsændringer på den ordinære generalforsamling den 28. august 2013 VEDTÆGTER for Harboes Bryggeri A/S CVR nr. 43 91 05 15 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Harboes Bryggeri A/S.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S Ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S I henhold til vedtægternes punkt 7.3 indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i Nordicom A/S ("Selskabet") Generalforsamlingen afholdes på DAGSORDEN

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavn er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

VEDTÆGTER ESBJERG FORENEDE BOLDKLUBBER ELITEFODBOLD A/S. CVR-nr J.nr Mikael Hedager Würtz

VEDTÆGTER ESBJERG FORENEDE BOLDKLUBBER ELITEFODBOLD A/S. CVR-nr J.nr Mikael Hedager Würtz VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORENEDE BOLDKLUBBER ELITEFODBOLD A/S CVR-nr. 15 61 93 76 - Mikael Hedager Würtz 2 af 10 Nuværende vedtægter Ændringsforslag 1. Aktieselskabets navn. 1. Aktieselskabets navn. 1.1

Læs mere

NVA/nva VEDTÆGTER. for. Ølandhus ApS. Advokatfirma

NVA/nva VEDTÆGTER. for. Ølandhus ApS. Advokatfirma 121-187610 NVA/nva VEDTÆGTER for Ølandhus ApS Advokatfirma 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Ølandhus ApS. 1.2 Selskabets hjemsted er Jammerbugt Kommune. 1.3 Selskabet har begrænset hæftelse,

Læs mere

SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73)

SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73) Side 1/1 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Dato 15. oktober 2015 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73) Bestyrelsen i Skandia

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr. 41 25 79 11 Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er at drive forretning, enten selv eller

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S Til aktionærerne Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 I overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere