Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring"

Transkript

1 Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet lidt tidligere end sædvanligt. Sommeren er også tidligere på vej, et helt fantastisk vejr er det og svalerne er allerede ankommet til skolen. Hvert år har vi landsvaler, som bygger reder under halvtaget og de er allerede gået i gang med redebyggeriet. Morgensamlingerne i denne uge har handlet om naturen og eleverne har fået tilbud om, at hvis de har en seddel med hjemmefra, må de gerne få haletudser med hjem. Tilbuddet gælder stadig, så hvis I derhjemme har lyst til at følge med i denne spændende forvandling, fra haletudse til frø, kan det nås i næste uge. Forår er også tiden hvor de ældste elever skal til afgangsprøver. De nye bestemmelser medfører at nogle af prøvefagene sker ved udtræk. Udover de obligatoriske skriftlige prøver, skal eleverne på vores skole til skriftlige prøver i geografi og samfundsfag. Den første skriftlige prøve er allerede fredag den 11. maj, hvor eleverne skal til skriftlig prøve i samfundsfag. Bestyrelsen har proklameret at der er arbejdsdag på skolen, lørdag den 2. juni. Så sæt allerede kryds i kalenderen og mens I har fat i den, sæt også kryds ved familieweekenden på Bogensholmlejren, august. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj 10. maj

2 16. maj 25. maj Skolebytte foregår lidt senere i år end den plejer, men traditionen tro inviteres alle tanter og onkler på tantekaffe, tirsdag den 15. maj, kl Her vil Overtante Dorthe Svenningsen fortælle lidt om hvad opgaverne er på skolebytte. På kontoret har vi noteret at følgende tanter har tilmeldt sig: Dorthe Svenningsen, Birgit Møller, Lene Borg, Helle Therkildsen, Hanne Egeskov, Lone Brink Larsen, Lise/Torsten Skovmand, Henry Thorup og Søren Stilling. Hvis der er forældre som gerne vil deltage og endnu ikke har tilmeldt sig, kan det nås endnu. Det er også muligt at tilmelde sig hvis man kun kan deltage et par dage. Skolebytte er i år på Kolding Friskole og er i uge 23, fra mandag den 4. torsdag den 7. juni. Forude vinker bededagsferien og her er forklaringen på denne tradition: Skikken med at spise varme hveder Store Bededagsaften kan dokumenteres i midten af 1800-tallet, men er sandsynligvis ældre. Baggrunden er, at selve Store Bededag jo skulle være en arbejdsfri bede- og bodsdag. Derfor skulle bagerne også have fri, og kunne altså ikke bage brød mv. på selve dagen. Derfor bagte de hvedetvebakker aftenen før, som folk kunne købe for at spise (og evt. varme) dagen efter. Rigtig god bededagsferie Kirsten Larsen og Bjarne Kristensen FRUGT Næste runde med frugt starter på onsdag (tilmelding mandag) og gælder frem til og med d. 29. maj. Det er 12 frugtmærker til samme pris som sidste gang 25. kr. FRUGT UGE KR NAVN: KL.

3 04. maj aften og St. Bededag i Gjerrild Kirke og konfirmandstue kl Musikgudstjeneste i Gjerrild Kirke med Møllekoret,20 sangere, under ledelse af Kim Brandt. som synger gospel, spirituals og danske salmer Ingas Hjemmebagte boller og lagkager i konfirmandstuen. Lys og bøgegrene i vinduerne. Fortælling. Sang fra højskolesangbogen. Koret synger danske sange. Alle er velkomne. Forårshilsner fra menighedsrådene i Gjerrild og Hemmed sogne og Karen Marianne, præst. Børnehaveklassen UGE 19 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag fortælletime dansk bibliotek Temadag - drager Opgaver - drager Tur kristendom dansk med 1. og 2. klasse. idræt Det har været en kort uge, og kort sagt har de arbejdet godt. De er stadig meget glade for matematik bogen (jeg venter stadig på dansk bogen), og jeg tror den er for nem for de fleste. Og sådan som de arbejder i den lige nu, tror jeg at de løbende vil få lov til at tage den med hjem og lave noget i den. Jeg vil derfor ikke skrive om de har lektier for eller ej, det ved de selv. (og så må jeg jo på jagt efter en ny til dem, der giver lidt mere hovedregning ). Dygtige unger. Drengene er helt vilde med at tegne efter de bøger jeg har lånt om drager, og de får meget snak om bøgerne, og det de tegner, så selvom der er lidt uro i klassen pt. er det helt accepteret. I næste uge vil vi bl.a. gå i køkkenet, billedkunst og sløjd, når vi fortsætter vores tema om drager. Hvilke dage det drejer sig om er lidt uvist endnu, men vi skal nok kommer rundt om de forskellige fag. Hvis vejret er godt, og det lover de jo, kan det være at vi trækker udendørs og arbejder.

4 Jeg påtænker mig at lave forskellige værksteder, som de kan vælge sig på. Derfor får de forskellige ting med hjem i løbet af næste uge, afhængig af deres valg. I idræt er vi begyndt at være ude, så derfor kan det være en god ide, hvis de har 2 par sko med om fredagen. Torsdag skal vi måske på tur. Jeg ved endnu ikke så meget om turen, tidspunkter o. lign. men I vil senest tirsdag få nærmere besked om turen. God bededags ferie. Heidi S. Dansk i 1. klasse Der har været noget uregelmæssighed i min skolegang de sidste uger. Først var jeg syg de første dage i sidste uge, og så har jeg haft ferie/fridage en i sidste uge og en onsdag i denne uge. Men der bliver holdt fast i læsningen, og nu begynder rutinen at være der. Der er enkelte, som er så glade for at læse i deres læsemapper derhjemme, at de glemmer at få dem i skoletasken igen. Vil I godt hjælpe med at huske på, at den blå læsemappe skal med både mandag og torsdag. Børnene har også lånt frilæsningsbøger med hjem. Det er ikke meningen at de skal kunne læse dem. I må meget gerne læse op eller lade jeres barn læse med. I temadagene i denne tid drejer det sig om drager, hvilket inddrager både p-fag og dansk/fortælling. God bededagsferie Mange hilsner Anne Birthe Matematik 2. klasse Der har været en del fravær fra min side. Både på grund af sygdom og på grund af nogle ferie/fridage. Derfor har der været vikar på både i sidste uge og i denne uge. Jeg glæder mig altid til at komme tilbage og have matematik med klassen. På et tidspunkt om ikke så længe vil jeg lave en prøve/quiz/test, som vil vise, om der er nogle ting, jeg skal have arbejdet mere med inden 2. klasse bliver til 3. klasse. God bededagsferie Mange hilsner Anne Birthe 3. klasse, dansk m.m. Jeg synes det går godt med læselysten, eleverne snakker tit med hinanden om de bøger de læser, anbefaler bøger de selv har læst til andre og laver aftaler med hinanden om hvem skal være den næste der læser den bog man nu er i gang med og gæt om læreren går og storhygger sig når hun hører samtaler af denne slags. I denne uge er vi startet på at arbejde lidt mere med håndskrift, det er lidt kedeligt men nødvendigt stort set hele klassen.

5 Jeg har tidligere skrevet i ugebrevet at mig og Trine havde talt om at forældremødet i næste uge skulle være med fællesspisning men, men, men. det bliver det desværre ikke. Vi var ikke opmærksomme på at forældremødet er lagt samme aften som flere af forældrene er i madklub, så derfor. Ellers følger der en seddel med ugebrevet med program, tidspunkt osv. Hilsen Elisabeth 3. og 4. klasse, temadag I næste uge handler temadagen om lys og farver. Vi vil bestræbe os på at arbejde både teoretisk og praktisk, med både lærerforklaringer og eleveksperimenter. Til nogen af eksperimenterne har men brug for en lommelygte, så hvis man har sådan en liggende derhjemmeså tag den endelig med, pennalhus og madpakke skal selvfølgelig også medbringes. Hilsen Heidi C. og Elisabeth 5. klasse, matematik I et stykke tid har jeg ikke noteret elever som ikke har lavet deres lektier, fordi det skete sjældent at de ikke havde set på matematikken derhjemme. Men her på det sidste er klassen desværre blevet lidt mere sløv i denne henseende, så jeg vil bede jer om at hjælpe mig med at minde jeres børn om lektierne og som jeg så tit har sagt - er I i tvivl om noget så ring endelig til mig. Hilsen Elisabeth 6. klasse Bogensholm Næste fællesmøde afholdes tirsdag den 15. maj kl. 19, hvor de enkelte grupper fremlægger de ideer de har arbejdet med. Husk at få sendt en hilsen til Dorthe djursvold@post.tele.dk, således vi kan få en mail-liste der kan fungere og vi kan få sendt referat m.v. rundt til alle. 7. klasse Dansk Vi har jo kastet os over sagprosa og har i sidste og denne uge lavet brochurer, det er der kommet mange gode og sjove produkter ud af. De er for en kort tid udstillet i vindueskarmen i klassen, hvis I skulle komme forbi. I næste uge starter vi op på forarbejdet til de dagbøger, de skal lave om turen til København, så der skal medbringes blade, klistermærker mv. til brug for dette. God lang weekend til jer alle.

6 7./8. klasse - Dansk I timerne fælles med 8. klasse har vi kigget på forskellige aviser og til onsdag i denne uge skulle de læse og sammenligne to artikler fra henholdsvis B.T. og JyllandsPosten. I grupper har de så diskuteret forskellen på de to artikler og der var god aktivitet. Desværre måtte vi starte med en snak om, hvor vigtigt det er, de har lavet lektierne, for det er ikke nemt at tilrettelægge undervisningen, når de ikke klarer deres del af opgaven. Der var for mange, som enten ikke havde teksten med eller værre endnu ikke havde læst og skrevet noget derhjemme. På onsdag har jeg en ferie-fridag, så det er muligt at eleverne får tidligere fri og så har nogle opgaver, de skal løse hjemme, hvis det ikke er muligt at finde en vikar. 8. klasse Dansk Vi arbejder jo med sagprosa for tiden og de har selv fundet artikler og sammenlignet dem. Torsdag skulle de fremlægge for hinanden, men hvordan det er gået, ved jeg af gode grunde ikke i skrivende stund. Det halter med lektierne igen, så en snak om dette hjemme, vil nok være på sin plads det er ikke nok at have lavet noget halvt, eller at det ligger derhjemme. I næste uge starter vi op på forarbejdet til de dagbøger, de skal lave om turen til København, så der skal medbringes blade, klistermærker mv. til brug for dette. God lang weekend til jer alle. 9. klasse Engelsk også om temadagen Det skrider langsomt fremad med de selvvalgte emner, jeg har fået udkast til deres dispositioner i dag, så vi kan komme videre ud fra det. På tirsdag holder vi temadag hjemme hos mig, hvor vi blander det hårde arbejde med generel hygge. Vi tænder op i grillen og laver noget frokost. I skrivende stund har jeg ikke helt styr på, hvordan de kommer til Voldby, men det er de vist nok også gamle nok til bare selv at få besked om på mandag. God weekend til jer alle.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27.februar 2015 Fredagsbrev nr. 812 Næste uge: 27.-28.februar 02.marts 03.marts 07.marts Udlejning Baunen Fælleemne Grundtvig Læringsfestival for lærer Bestyrelsen Visionsarb.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Så har foråret fundet vej til Gjerrild. Dejligt at vi kan smide noget af det varme tøj og trække i forårstøjet.

Så har foråret fundet vej til Gjerrild. Dejligt at vi kan smide noget af det varme tøj og trække i forårstøjet. Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har foråret fundet vej til

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af:

Aktuelt. Forældrerengøringen i den kommende periode forestås af: Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Torsdag aften havde vi inviteret

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13

Aktuelt MØDETIDER TEMAUGER: LILLEGRUPPEN: MA TIRS ONS TORS FRE 8-12 8-12 8-12 8-12 8-13 MELLEMGRUPPEN: 3.- 4. KL. 8-13 8-14 8-13 8-13 8-13 Uge49 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Det er som om december måned

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 48: Værkstedsuge for alle. Lørdag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Aktuelt Denne uge har været lidt kort og ugebrevet er også i en lidt kortere version i denne gang.

Aktuelt Denne uge har været lidt kort og ugebrevet er også i en lidt kortere version i denne gang. Uge 20 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Denne uge har været lidt kort

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer. ULIGEUGEBREV 33 Kære Forældre. Så er vi endelig i gang igen efter en lang fantastisk sommer. Skolen summer af glade børn, der bare er parat til at søge næring. 8 nye børn er startet i 0. kl., og vi er

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave ULIGEUGEBREV 43 Kære Forældre. I sidste uge forevigede jeg dette syn over mit hus. De ville syd på, og efter vejrudviklingen siden, er det jo nok en klog beslutning. Også tiden flyver, og børnene er nu

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 51

Syddjurs Friskoles Ugebrev 51 Syddjurs Friskoles Ugebrev 51 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 18. og 19. december: Jule-kor eller

Læs mere

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar.

Så er vi ved at lade op til næste uges fællesuge og skolefest. Længere inde i ugebrevet er der tilmelding til skolefesten, torsdag den 8. februar. Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi ved at lade op til

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT-------------- Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 VIGTIGT----VIGTIGT-----MEGET VIGTIGT--------------

Læs mere

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00.

Vi ses igen til første mødedag: Onsdag den 12. august, kl. 17.00-20-00. Aktuelt Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer så skoleårets

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

UGEBREV nr. 24 uge 8. Nummeret er nu 30 74 80 32. Der kan også sendes sms. Det gamle nummer virker stadigvæk i et stykke tid.

UGEBREV nr. 24 uge 8. Nummeret er nu 30 74 80 32. Der kan også sendes sms. Det gamle nummer virker stadigvæk i et stykke tid. UGEBREV nr. 24 uge 8 Årgang 4 Kære alle børn og forældre! Nyt telefonnummer i SFOen Da vi ønsker at bruge mobil telefon i stedet for fastnet, har vi fået nyt nummer i SFOen. Nummeret er nu 30 74 80 32.

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

I billedkunst arbejder vi videre med formalfabetet. Mange af børnene har fundet ud af, at man kan skille billeder ad, så det faktisk er ret let at

I billedkunst arbejder vi videre med formalfabetet. Mange af børnene har fundet ud af, at man kan skille billeder ad, så det faktisk er ret let at ULIGEUGEBREV 35 Kære Forældre. Så nåede vi årets sidste sommerdag ifølge kalenderen. Lad os håbe, der er noget sensommer til overs. Der er jo ikke mange blade tilbage til efterårsstormene. Husk forældremødet

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Aktuelt. Hvis I skal skives på maillisten, så send en mail til: kontoret@gbfriskole.dk. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der efterår i luften og

Læs mere

Aktuelt. Forældre der skal gøre rent den kommende periode:

Aktuelt. Forældre der skal gøre rent den kommende periode: Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Frosten bider endnu og vi

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode:

Forældre der står for rengøringen i den kommende periode: Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt Onsdag aften var de nye børnehaveklasseforældre

Læs mere

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af:

Vi er endnu plaget af influenza blandt elever og lærere. Der har været stort fravær i denne uge. Rengøring i den kommende periode udføres af: Uge 11 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 I de næste 3 uger får vi besøg af praktikanter

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Skolefest 7. februar 2008

Skolefest 7. februar 2008 Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så håber vi på, at være på den

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 44: forældresamtaler for 2. klasses

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien.

Sammen med ugebrevet er uddelt en aktivitetskalender: Børnekulturuge på Djursland, der omtaler et hav af aktiviteter i efterårsferien. Uge41 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så står der efterårsferie på

Læs mere

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str.

Aktuelt. Elevbillederne er sent med sammen med ugebrevet. Efterlysning: Amalie fra Bh klassen har mistet et par sorte puma sko, str. Uge38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Tak til alle forældrene som

Læs mere

Aktuelt GODT NYTÅR. Vi skal i gang med forældrerengøringen igen og rengøringsholdene for den kommende periode udgøres af:

Aktuelt GODT NYTÅR. Vi skal i gang med forældrerengøringen igen og rengøringsholdene for den kommende periode udgøres af: Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt GODT NYTÅR. Her er vi klar

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere