11. årgang, nr. 4 Maj 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "11. årgang, nr. 4 Maj 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering"

Transkript

1 POST årgang, nr. 4 Maj 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Siden sidst Af Birgitte Halle Divisionsmatchen Det var en rigtig dejlig solskinsdag i Vrads d Vi skulle løbe mod stærke hold som Herning OK, Mariager Fjord OK og Viborg OK. På forhånd vidste vi, at vores kamp skulle stå mod Viborg, da Herning og Mariager Fjord er stærke på alle baner. Vi mødte 37 personer op og jeg synes alle gjorde det rigtigt godt. Flere løb op til deres bedste. Da dagen var forbi kunne vi derfor konstatere at vi havde slået Viborg OK Ikke meget, men nok til at vi ligger på en tredjeplads og ikke en sidsteplads. De andre 3 klubber stillede med omkring 50 personer. Alene antallet af deltagere gør, at klubberne kan få vigtige point på alle baner. Derfor var det flot at vi alligevel med 37 personer kunne slå Viborg. Terrænet var svært og krævende og uanset hvilken placering deltagerne fik på dagen, tror jeg alle nød skoven, udfordringen, solen og samværet. Til de næste matcher er det vigtigt at vi stiller med et stort hold. Til den tid er konfirmationerne også overstået. Park Tour Onsdag d. 6.6 arrangerer vi Park Tour i Mollerup skov hvor Jellebakkeskolen bliver stævneplads, og vi er i fuld gang med at arrangere det. Vi har bemandingen på funktionslederne på plads, men vi mangler folk, som kan hjælpe med i starten, parkering, kiosken, stævnekontor og diverse. Vi skal også bruge folk til at overvåge nogle af posterne, da løbet jo foregår inde i bymæssig bebyggelse og nogen kan måske synes det er spændende at flytte sådan en skærm for sjov. Så et par steder skal der være overvågningsfolk. Du kan kontakte Birgitte, hvis du vil hjælpe til. Vi vil også ringe til nogle af jer og bede om en hjælpende hånd. Grillaften d Hvert år arrangerer vi en grillaften på Grumstolen. Vi starter med at lave et lille O løb og slutter med at grille. Vi satser på at vejret holder så vi kan sidde udenfor. Dagen har vi reserveret til Det plejer at være meget hyggeligt, så sæt x i kalenderen allerede nu. Der vil komme en indbydelse senere.

2 Nøgler til Grumstolen Vi har i bestyrelsen snakket om nøgler til Grumstolen. Det har været sådan, at kun bestyrelsen og enkelte andre har kunnet komme ind i både hus og skur. Det har givet problemer, når medlemmer skulle arrangere løb og ikke umiddelbart har kunnet komme i skuret med den nøgle de har til huset. Vi har stativer og konsoller i skuret. Brikkerne til stativerne ligger i skabet inde i huset, da de ikke må ligge og "snakke" med konsollerne. Brikkerne er låst inde i et skab, som kun bestyrelsesnøglen kan åbne. Det får vi lavet om. Chris har allerede fået kodet hængelåsen om, så nøglen til Grumstolen passer til skuret. Han vil også få kodet låsen om til et af skabene, så Grumstolsnøglen også passer hertil og man kan få både brikker, kompas, stænger og alt hvad der skal bruges til løb. Adgangen betyder så at alle, som har en Grumstolsnøgle fra orienteringsklubben kan komme ind i huset, i skuret og i et af skabene. Næste gang du kommer på Grumstolen, så check lige at din nøgle kan passe til skuret og skabet. Det er ærgerligt at stå udenfor skuret og skulle lave løb og så passer nøglen ikke. Denne adgang betyder også, at hvert enkelt medlem skal være omhyggelig med at udfylde sedlen om, hvad man låner, og hvornår man afleverer det igen. Det er Chris, der er materialechef, så hjælp ham med at holde styr på materiellet. Ekstra stativer og konsoller Der er et ønske fra flere medlemmer om at vi anskaffer flere stativer og konsoller, så vi ikke altid skal ud og låne for at kunne lave et løb. Bestyrelsen er i gang med at søge forskellige fonde om vi kan få flere. Det vi I høre nærmere om. Officials til Marselisløbsfortræningen Af Allan Hougaard Nu er der konkret nyt om fortræningen til Marselisløbet. Som nævnt i en tidligere udgave af POST1900, er der i år kun fortræning om onsdagen - og vi har til opgave at sørge for officials (vejvisere) til de 13 fortræninger. Som official foregår fortræningen i tidsrummet fra ca til ca En del medlemmer af Atletik/Motion vil gerne være official til fortræningen, hvilket betyder, at vi i orienteringsafdelingen kun skal besætte 32 officialvagter. Og det bør jo ikke være noget problem? Vi skal bruge officials på følgende tidspunkter: Dato Antal officials onsdag 13. juni 8 onsdag 11. juli 8 onsdag 18. juli 8 onsdag 29. august 8

3 Tilmelding sker ved hurtigst muligt - og allersenest 24. maj - at sende mig en mail på ah@paradis.dk, hvor I skriver hvilke datoer I kan være official. I kan også ringe til mig på Når tilmeldingerne er i hus og alle officialposter er besat vil I modtage en vagtplan. O-Camp 2007 Af Birthe Worm Dansk Orienterings-Forbund og OK Snab i Vejle inviterer til O-Camp ved Kirkebakkehallen i Bredballe/Vejle. Programmet ligger på DOF s hjemmeside på adr. og der er tilmelding på O-service. Campen foregår fra fredag den 8. juni til søndag den 10. juni, men det er ikke et krav med deltagelse hele perioden. Søndag er der Vejlestafet med særskilt tilmelding. Fredag er der lagt op til socialt samvær, boldspil og by-natsprint. Lørdag er der mulighed for op til 3 workshops á 1½ time og/eller o-løb i Søndermarksskoven. Emnerne er: 1) O-træning for voksne begyndere og let øvede 2) Korttegning og rekognoscering 3) Baner i begynderhøjde 4) Rekruttering og fastholdelse 5) Skal du være dommer 6) O-træning for voksne øvede 7) Nyt liv i nærskoven 8) Klubben på nettet 9) Træningsløb med indhold 10) O-træning og O-lege for børn og unge 11) Enkle o-arrangementer 12) 60+ Midgårdsormen 12. august Af Henrik Andersen Som jeg skrev i sidste nummer af POST1900, vil vi stille hold til Midgårdsormen i "Odin" klassen. Almindelige stafetter afvikles med 3-mands hold, men til Midgårdsormen er man 10 på et hold, og holdene må stort set blandes frit mellem køn og aldersklasser. Som det fremgår af listen herunder, er der forskellige sværhedsgrader og banelængder, så det er noget for de fleste. Udover "Odin" klassen er der også en ren herreklasse med 8 ture, en dameklasse med 5 ture og to ungdomsklasser med hver 3 ture. Vi stiller hold i Odin samt i ungdomsklasserne i samarbejde med OK Pan.

4 Odin: Start kl tur 5 km Svær nat 2. tur 5 km Svær nat 3. tur 6 km Mellemsvær nat 4. tur 6 km Mellemsvær nat/gry 5. tur 4 km Svær gry/dag 6. tur 4 km Mellemsvær dag 7. tur 6 km Svær dag 8. tur 6 km Svær dag 9. tur 4 km Mellemsvær dag 10. tur 8 km Svær dag Hvis du har lyst til at være med, så kontakt Henrik på katjahenrik@vip.cybercity.dk eller En stævneleders beretning Af Henrik Andersen Lørdag den 5. maj afviklede vi 1. afdeling af Midtjysk Forårscup i Skanderborg Dyrehave. For mit vedkommende startede forberedelserne i februar, hvor jeg startede på at tegne kortet. Kortet tilhører egentlig Horsens Orienteringsklub, men da vi har svært ved at få lov til at lave løb i Århus skovene i maj og juni fik vi lov at låne Skanderborg Dyrehave. Jeg har vel brugt 6-7 dage i skoven, hvor jeg har gået rundt og rekognosceret med kompas, papir og blyanter i 4 farver. Steen Frandsen fra Viborg har hjulpet med at rentegne det hele på computer. Kortet blev færdigt midt i april. Nu havde jeg brugt masser af timer i skoven, så banerne var ret hurtigt lavet. Birgitte og Henning meldte sig tidligt som hjælpere. Henning fik tjansen med tidtagning, og Birgitte var i skoven som banekontrollant og stod for starten. På løbsdagen startede vi med postudsætning kl. 8. Kl. 11 samledes vi på stævnepladsen ved Skanderborg Søbad, hvor vi havde fået adgang til toiletbygning inkl. strøm og vand, så det eneste vi skulle stille an på stævnepladsen var et par borde og lidt afmærkning. Henning og Helle passede stævnekontoret, hvor der var ca. 50, der eftertilmeldte sig denne dejlige forårsdag. Kl. 13 åbnede starten, der fungerede på den måde, at løberne kunne starte når de havde lyst mellem 13 og 14. Birgitte sørgede for, at der ikke var for mange der startede lige i halen på hinanden. Da løberne begyndte at komme i mål, var Henning og Helle blevet til hhv. tidtager og stræktidsudskriver. Katja og Erna styrede børnebanen og passede et enkelt barn i børne-p. Asbjørn og Marius passede kiosken, som bestod af en pose rester fra natløbet tidligere på foråret og et par kasser sodavand vi fandt i skuret på Grumstolen. Det hele gik fantastisk godt, og vi havde 108 løbere i skoven, hvoraf enkelte tog sig en dukkert i søen efter turen i skoven. Kl. 18 var vi færdige med oprydning og postindsamling. Vi havde afviklet et godt løb med kun 6 voksne og 2 børn som officials, og vi genererede et overskud til klubkassen på godt 3000 kr.

5 Det synes jeg godt vi kan være lidt stolte af! Hvis der er nogen, der har lyst til at prøve det nye kort, afholder Horsens OK et træningsløb i Skanderborg Dyrehave den 26. maj. Aarhus 1900 indtog Bornholm Af Birgit Rasmussen Sol over Gudhjem Ingen tvivl om, at eet af årets højdepunkter i o-løb for alm. motionister vil være de åbne nordiske mesterskaber på Bornholm, når der til nytår gøres status. Ligesom hos eliten, glimrede vores ungdom igen med flotte præstationer på den lange sprint i Gudhjem - Run on Rocks, som de også kaldte det (Bokul var ganske udfordrende, kunne vi publikummer godt se både fra oven og fra neden). Da jeg desværre ikke i skrivende stund kan finde resultatlisterne må jeg ty til Birthes spændende billeder, som viser Nanna på en 1. plads og Ingrid på en 3. plads - og hos drengene var det Jacob, som klarede en 2. plads - der er god grund til at være stolte af de unger. En rigtig god start på de 4 spændende dage i elitens fodspor. Et interview med Erik Søgaard viser en noget skuffet løber som med en rigtig god tid på 44 min. og nogle sekunder må finde sig i at blive disket. Ak ja, post 15 var ikke blevet klippet ordentligt, eller man havde ikke været forbi den eller?. Tørtræningen gav i første omgang ikke nogen tilfredsstillende løsning på dette, men heldigvis var der et nyt løb næste dag at bryde kræfter med. Foto: Birgit Rasmussen

6 Rø bød på en noget voldsom start Her gjaldt ingen kære mor, starten gik opad, opad, opad, opad - nedad, nedad - og opad, opad, opad, opad og alligevel skulle det blive svært at finde post 1 - sådan ca. 31 min. skulle der bruges, før en stædig kone fra Vestjylland fik sin vilje - men medaljen måtte jeg vinke farvel til den dag. Keld kunne trøste lidt med, at det også var et lidt svært terræn, vi der fik lov at myldre rundt i - publikumsposten på de stejle klipper var da også noget af en udfordring for en gammel kone. Men alle poster blev klippet, men den personlige sejr var ikke i sigte, den dag. Aftenen blev rundet noget så fornemt af med bespisning på Vandrehjemmet i Svaneke, hvor vi var indkvarteret i dejlige værelser. Men det bedste var nu den gode vært, som både var rummelig og dygtig til at sørge for sine gæster på en måde, så man fik lyst til at komme igen bare for hans skyld. Paradisbakkerne var ikke det rene Paradis Keld fik tilkæmpet sig en flot 1. plads på sin bane - sejren var i hus. Der var godt nok nogle lange stræk mellem posterne, så der skulle knokles, tungen lige i munden og sikre udgangspunkter var et must. Lang var banen også, sammenlignet med andre løb. Det måtte mi' Ole sande. Efterladt, som jeg efterhånden blev på stævnepladsen måtte jeg se den ene løber efter den anden komme hjem indenfor maxtid, og det blev snart klart for mig, at det skulle nok ikke lykkes for Ole denne gang. Efter mere end 3 timers ventetid, målet var taget ned og postindsamlingen var gået i gang, måtte en bekymret kone hage sig fast i banelægger og sikre sig, at man ikke forlod skoven uden at have sørget for genforening mellem mi' Ole og så mig. Det skete dog fra uventet kant, idet Ole ikke dukkede op fra skovkanten, men blev transporteret på bagsædet af postindsamlernes bil - man havde samlet både poster og Ole ind i samme hug. Forinden var udflugten gået forbi bondens gård, hvor man på gæstfri ø-manér havde Foto: Birgit Rasmussen budt på både hvidvin og rødvin - men nej tak, sagde den standhaftige - jeg vil hellere have en retning. Og, det fik han.

7 Hjemme på vandrehjemmet var der gang i bål og pølser og her slog gæstfriheden igen igennem, denne gang den Østjyske - der var pølser også til Ole og jeg. Det så meget hyggeligt ud, og var fristende, men (det var koldt, jo) vi valgte at køre til Rønne og finde en restaurant, som stadig var åben - det lykkedes med nød og næppe, og det var lige ved, at vi fortrød den med pølserne. Vi gik desværre glip af det hyggelige klubsamvær den aften, men sådan kan det gå, når nu også Ole skal med hjem. Dagens resultat var dog at kommende kurser måske har større interesse - man kunne jo risikere et og andet. Desuden har Ole nu en aftale med to klubkammerater om at blive skygget - tak for det Søren og Anders?, vi vender tilbage med forespørgsler. Grande Finale i Bastemosen Her var ingen grænser for sagtmodigheden overfor forventningerne til højdekurverne, som lovede Munkebjerglignende forhold med en ækvidistance på 5 m. - Den mentale træning forud for dette løb kendte ingen grænser, nu skulle der laves fornuftige vejvalg, kigges nøje på højdekurver og lægges strategi til hver eneste post, ingen hovedløse beslutninger i denne omgang. Ja, det er helt ubeskriveligt, hvor skuffende det så var at finde ud af, at vi næsten kom til at løbe i fladt terræn, så de må have givet alle godterne til eliten - er der da slet ingen retfærdighed til mere? Ens frygt blev jo gjort fuldstændig til skamme. Stævnecentret på Travbanen bød på muligheder for både at følge eliten og motionisterne og var en ganske fin afslutning på 3 dages (for nogle vedkommendes skyld 4 dage) orienteringsløb i høj flot solskin. En lille uge på Bornholm var slut. Foto: Birthe Worm

8 Det er mit indtryk at alle, som var med på Bornholm nød både øen, selskabet og orienteringen - for min del - det gør jeg gerne igen, om chancen skulle byde sig. Og det skal da lige siges også: højt flot solskin alle dage - til at krydre det hele lidt med. det gjorde jo ikke noget heller. Flere billeder fra Bornholm af Birgit Rasmussen på hjemmesiden Flere billeder fra Bornholm af Birthe Worm på Picasa Store forventninger til årets KUM på Sjælland Af Nanna Dybdal Abrahamsen Til dette års KUM (kreds-ungdoms-match) er hele syv ungdomsløbere fra Århus 1900 udtaget. Det er rigtig godt gået og er faktisk rekordantal i Århus KUM er et to-dages arrangement, som afholdes i weekenden maj. Stævnet finder i år sted på Sjælland og bliver arrangeret af Politiets IF. Både ved det klassiske løb lørdag og ved stafetten søndag, skal ungdomsløbere fra Nord-, Syd- og Østkredesen løbe i Gribskov Mårum. Skoven er en typisk nordsjællandsk skov med let kupering og åben bøgeskov. Tidligt lørdag morgen kører alle de udtagne 1900-løbere med resten af Nordkredsholdet til Sjælland, for at få en supersjov weekend og for at konkurrere med de to andre kredse. Udover de to løb, er der som altid fuld af skæg og ballade ved stævnet, som ungdomsløberne har kæmpet hårdt for i foråret for at blive udtaget til. Der deltager seks drenge og seks piger i hver aldersgruppe fra hver kreds. Lørdag aften bliver der en stor fest for de i alt 180 ungdomsløbere, som er udtaget fra de tre forskellige kredse. Ved festen bliver der præmieoverrækkelse, musik, dans og god festmiddag. Der forventes en rigtig sjov tur med gode oplevelser og fine resultater fra vores syv deltagere i De udtagne løbere er: Ingrid Søgaard Anne Ekhardt Edsen Jacob Edsen Nikoline Gjøderum Sveningsen Jakob Dybdal Abrahamsen Marie Dybdal Abrahamsen Nanna Dybdal Abrahamsen Kommende løb Af Birthe Worm Efter udfordringerne på bl.a. Bornholm venter flere spændende løbsområder på at blive indtaget af en forhåbentlig stor flok 1900-løbere. Som det fremgår af O-service, er der masser af forskellige typer O-løb i den kommende tid, som bare venter på din tilmelding. Nedenfor kan du se hvilke løb, der er åbne eller snart åbner for tilmelding.

9 Dato Løb Løbsområde Tilmeldingsfrist 25. maj fredag 26. maj pinselørdag Dansk Park Tour II Botanisk Have og Universitetsparken 17/5 Eftertilm.: 24/5 kl kr Midtjysk Foråscup III Hjermind Skov 21/5 Eftertilm.: Frem til og på dagen +10 kr 1. juni JFM Sprint / DPT III Varde By 25/5 Eftertilm.: 31/5 kl kr 6. juni Dansk Park Tour IV (1900 er arrangør) 10. juni Vejle Stafet i.f.m O-Camp Classic: 4 svære baner H/D Light: 4 mlm/let/beg Mollerup Skov 30/5 Eftertilm.: 5/6 kl kr Vejle Nørreskov 31/5 16. juni Midtjysk Forårscup IV Sletten, Silkeborg 9/6 Eftertilm.: 15/6 kl kr 17. juni Cafe Noir Stafet 3-mands hold Kolding området Ikke oplyst pt. 2-dages løb 26. maj (pinselørdag) 27. maj (pinsedag) Publikumsløb i f.m. JWOC / EYOC test (mellemdistance m. 2 åbne baner) Publikumsløb (langdistance m.4 åbne baner) Ulfborg Sdr.Vosborg Hede Ulfborg Sdr.Vosborg Hede 20/5 senere mod tillæg 20/5 senere mod tillæg 30. juni 1. juli (man kan også deltage en enkelt dag) Vestjysk 2-Dages Et hyggeligt stævne med løb i spændende vestjysk terræn. Der er 10 baner i alle sværhedsgrader at vælge imellem, og der er fri start indenfor 3 timer begge dage. Nr. Vosborg og Ulfborg Plantage 15/6 eftertilm. mod tillæg

10 På O-service er der mulighed for at tilmelde sig camping ved Vestjysk Fritidscenter i Ulfborg juli Vikingedyst Stævnecenter i Jels med mulighed for at se Vikingespillene Revsø og Stensbæk Syd Ingen dato endnu Efter nogle års pause vender Skaw-dysten tilbage med løb i spændende terræner syd for Skagen. Gå ikke glip af disse løb juli Skaw-dyst Der er fri start lørdag kl og søndag kl baner i alle sværhedsgrader Råbjerg (Mile) Bunken Plantage 8/7 eftertilm. mod tillæg Mulighed for o-camping på Hedeboskolen i Skagen. Efter behov vil jeg undersøge mulige overnatningssteder, hvor alle, der ønsker det, kan få plads. Send gerne en mail til mig hurtigst muligt, hvis du er interesseret (birthemarie.w@webspeed.dk). Det med småt POST1900 udgives af Århus 1900 Orientering. Ansvarshavende redaktør Birgit Rasmussen, Vedbæksalle 64, 8700 Horsens, tlf POST1900 er et forum for medlemmerne af Århus 1900 Orientering. Meningstilkendegivelser i POST1900 er ikke nødvendigvis klubbens officielle standpunkt. POST1900 skrives i OpenOffice. Indlæg modtages helst som . POST1900 layoutprincipper. Adresseændringer ( og snail mail) skal man selv rette i O-Service. Ved problemer med distributionen rettes henvendelse til Frank Dabelstein, tlf

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs??

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs?? POST1900 8. årgang, nr. 6. November 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grumstolen og hovedrengøring I år havde vi for første gang et fast hold sat

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014 Indbyder søndag d. 17/8 2014 kl. 10.00 til JFM Lang 2014 Stævnetype Stævnet er et A-arrangement Skov Gludsted-Børgelund Stævneplads Stævneplads i lysning umiddelbart vest Militærdepot Hjøllund Afmærkning

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab. Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE DM Lang Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til at byde velkommen i Munkebjerg

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 13 nr. 1 Januar 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Indbydelse til generalforsamling, den 17. februar 2009. Opdateringer på hjemmesiden Kommende

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 14 nr. 6 november 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubmesterskab 2010 side 4 Vinterens natløb og træningsløb side 5 Julegaver med

Læs mere

Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Begyndertræning side 3 Løb i nordkredsen side 4 Klubtøj side 6 Påskeløb side 7 Nordjysk

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

INDBYDELSE Påskeløb 2019

INDBYDELSE Påskeløb 2019 INDBYDELSE Påskeløb 2019 Den 18. 20. april i Stråsø og Vosborg C***** stævne Arrangør Vestjysk Orienteringsklub og Herning Orienteringsklub Løbsområder Mødested Stævnecenter Stævneplads Kort Nr. Vosborg

Læs mere

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Indbydelse til Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Arrangør: i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Klassifikation: Mødested: Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

INDBYDELSE Påskeløb 2019

INDBYDELSE Påskeløb 2019 INDBYDELSE Påskeløb 2019 Den 18. 20. april i Stråsø og Vosborg C***** stævne Arrangør Vestjysk Orienteringsklub og Herning Orienteringsklub Løbsområder Mødested Stævnecenter Stævneplads Kort Nr. Vosborg

Læs mere

Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 15 nr. 5 2011 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Juleløb side 6 Praktiske oplysninger side 6 Klubmesterskab 2011 side 7 Efterårets løb

Læs mere

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Kreds Ungdoms Match 2018 Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 14 i Skørping og Rold Skov Vejledende program Fredag d. 26 oktober 19.00-20.00

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Stafetten afvikles i forlængelse af DM-Mellem i Højgård arrangeret af OK Gorm. Form på stafetterne

Læs mere

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle INSTRUKTION Klassifikation: Løbsområde: Stævnet er et

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 19 nr. 1 2015 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Løbskalender side 5 Nordjysk 2-dages side 6 O-Ringen 2015 side 7 Kontingent 2015 side 7 Sponsorer

Læs mere

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event.

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Indbydelse til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Dato Lørdag

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09.

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09. DM Mixsprint-stafet 2019 Indbydelse Søndag den 26. maj 2019, Grindsted By Arrangør Klassifikation WOC 2020, Danmark DM Mixsprint-stafet - A stævne. 5 stjerner Indgår i Sprintcup 2019. Dato og tid Søndag

Læs mere

Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 13 nr. 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubtøj side 3 Officials til Marselisløbet side 3 DM stafet 2009 side 4 Efterårets løb side

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Søndag den 07. juni 2015 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Parkering: Stævneplads: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I sydlige ende af Staksrode

Læs mere

Instruktion til. 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga på Sukkertoppen. Søndag d. 14. april 2019

Instruktion til. 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga på Sukkertoppen. Søndag d. 14. april 2019 Instruktion til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga på Sukkertoppen Søndag d. 14. april 2019 Stævne og klassifikation Stævnet er et B-arrangement Stævnet indeholder 4 konkurrencer:

Læs mere

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Mødested & afstande: Afmærkning på vej 52 (Silkeborg Horsens), 6 km syd for Silkeborg. Fra mødestedet er der ca. 1 km til parkering. Afstande:

Læs mere

Cimbrerløbet. Orientering Torsdag den 18. april 2013 i Kollerup. Stævnecenter: Han Herred Fritidscenter Brøndumvej Fjerritslev

Cimbrerløbet. Orientering Torsdag den 18. april 2013 i Kollerup. Stævnecenter: Han Herred Fritidscenter Brøndumvej Fjerritslev 2013 Cimbrerløbet Arrangør: PI-Aalborg Orientering Torsdag den 18. april 2013 i Kollerup Stævnecenter: Han Herred Fritidscenter Brøndumvej 14-16 9690 Fjerritslev Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Aalborg

Læs mere

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts.

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts. Årgang 17 nr. 6 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Kampen om den Gyldne Sko side 5 BLOM-Stafetten side 6 Påsken 2014 side 7 21/11 Night Champ 3 i

Læs mere

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank

Udenlandske klubber: Klubvis via internettet  betalingen sker ved bankoverførsel samtidig med tilmeldingen: Nørresundby Bank Arrangør: Klassifikation: Tilmelding og betaling: INDBYDELSE Nordjysk 2-dages 2013 8. 10. marts 2013 Vester Thorup (Link til: Startliste Instruktion Resultater Stræktider Oversigtskort ) Generel information

Læs mere

Midgårdsormen august Indbydelse

Midgårdsormen august Indbydelse Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Indbydelse Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Parkering Stævneplads Afstande Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg. Rev. med COWI-kurver

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 13 nr. 6 november 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubmesterskab side 3 Juleløb side 4 Kommende løb side 5 Gallerfest side 6 Temaaften

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 1. Klassifikation: 4-stjernet A-stævne. 2. Stævnecenter: Informationen/stævnekontor på stævnepladserne fungerer samtidig som

Læs mere

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Arrangør Klassifikation Allerød OK DM Ultralang, 4 stjernet stævne Stævnedato Søndag den 22. april 2018 Stævnekontor Findes på stævnepladsen. Åbningstider: kl.

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

INSTRUKTION til testløbsweekend d juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen

INSTRUKTION til testløbsweekend d juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen INSTRUKTION til testløbsweekend d. 2-3. juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen Arrangør Stævne og klassifikation Dato Stævnekontor Løbsområde Mødested Herning Orienteringsklub

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Instruktion for SPRINT STAFET SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Arrangør Klassifikation Stævnecenter /plads Orienteringsklubben Roskilde Sprint stafet, 4 stjernet C stævne Børnehuset Reden, Eriksvej, 4000 Roskilde

Læs mere

Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august

Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august Midgårdsormen 2010 Marselisborgskovene syd for Århus den 28. og 29. august Arrangør OK Pan Århus Klassifikation C-stafet, **** Kort Giber Å nyrevideret med COWI-kurver 2010. 1:10.000, ækvidistance 2,5

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015 Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Op/ned 2-3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4-5 division Op/ned 5-6 division 27. september 2015 Stævneklassifikation DM for klubhold 2015 og finale i COWI-ligaen(Danmarks

Læs mere

Ved campingpladsen Velling Kollervej 4 8654 Bryrup. Busser anvises plads af officials. Venligst oplys om bustransport ved klubtilmeldingen.

Ved campingpladsen Velling Kollervej 4 8654 Bryrup. Busser anvises plads af officials. Venligst oplys om bustransport ved klubtilmeldingen. Instruktion Mødested og Kørevejledning Ved campingpladsen på Velling Kollervej 4, 8654 Bryrup. Afmærkning fra krydset, hvor vej 453 krydser vej 52. Endvidere på vejstrækningen Them Bryrup. Parkering Ved

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø Indbydelse til Påskeløbet 2020 den 9.-11. april på Rømø Arrangør Orienteringsklubben HTF indbyder hermed til Påskeløbet 2020 Klassifikation 4**** -stævne Løbsområde Rømø Sønderland og Rømø Nørreland Dato

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016 Instruktion Faaborg Orienterings klub afholder DM hold og B-løb Søndag d. 9. oktober 2016 Arrangør Faaborg Orienteringsklub - www. Faaborgok.dk Stævneklassifikation DM for klubhold 2016 og finale i COWI-ligaen

Læs mere

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 Stafetten arrangeres i forlængelse af DM Mellem 2019 arrangeret af Rold Skov OK Begge løbsarrangementer

Læs mere

Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019

Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019 Instruktion til JFM Sprint søndag d. 2. juni 2019 Løbet er samtidig 4. afdeling af DOF`s sprintcup 2019. Mødested og parkering Parkering ved Godsbanegade, 8700 Horsens, lige nord for Horsens banegård.

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

11. årgang, nr. 6 September 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

11. årgang, nr. 6 September 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 11. årgang, nr. 6 September 2007 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Siden sidst Af Birgitte Halle Divisionsmatch søndag d. 30. september og d. 7. oktober Søndag d. 30. september og søndagen

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 16 nr. 2 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Sponsorer side 5 Billedpræsentation af den ny bestyrelse side 6 Forårets løb side 7 Natuglen

Læs mere

Vejledning til LUS spørgeskema

Vejledning til LUS spørgeskema Vejledning til LUS spørgeskema Det vil være en god idé at udarbejde en skriftlig vejledning, som kan udleveres til løberen. Dels så løberen kan få lidt hjælp, men også således at forældre får lidt information

Læs mere

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Lidt om træning side 4 Løbekalender side 6 Startpengeordning side 8 Find Vej pælene er i jorden side

Læs mere

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum Aarhus 1900 Orientering har hermed den store glæde at kunne byde velkommen til DM Lang 2015 i Ålum. Klassifikation Arrangør Løbsområde Stævneplads Kort Løbet

Læs mere

Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010.

Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Bornholm den 26 27 & 28 april 2010. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København

Læs mere

' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering

' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering ' 011 1900 8. ~rgang, nr. 4. august 2004 Informationsblad for Århus 1900 orientering Papirudgave af POST 1900, der normalt udkommer i elektronisk form, men da der med dette nummer udsendes girokort til

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division 27. september 2015 INSTRUKTION Arrangør Stævneklassifikation Allerød

Læs mere

Instruktion Kredsungdomsmatch - Individuel

Instruktion Kredsungdomsmatch - Individuel Løbsområde Stævneplads / center Instruktion Kredsungdomsmatch - Individuel Lørdag 3. oktober 2015 Palsgaard Græsareal vest for Vester Palsgaard Skovmuseum. Adresse for Museet: Palsgårdvej 9 7362 Hampen

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Instruktion til Natuglen Onsdag d. 16/3 2016

Instruktion til Natuglen Onsdag d. 16/3 2016 Instruktion til Natuglen 3 2016 Onsdag d. 16/3 2016 Stævnetype Stævnet er et C-arrangement Skov Palsgaard Skov Stævneplads Stævneplads på stor græsplæne vest for Vester Palsgaard Skovmuseum, Palsgaardvej

Læs mere

Instruktion til JFM Lang Søndag d. 17/8 2014

Instruktion til JFM Lang Søndag d. 17/8 2014 Instruktion til JFM Lang 2014 Søndag d. 17/8 2014 Stævnetype Stævnet er et A-arrangement Skov Gludsted-Børgelund Stævneplads Stævneplads i lysning umiddelbart vest for Militærdepot Hjøllund Afmærkning

Læs mere

Instruktion til Midgårdsormen

Instruktion til Midgårdsormen Instruktion til Midgårdsormen Arrangør: OK Pan Aarhus Stævne: Midgårdsormen 10-mands mellemdistance-stafet. Tjalfe 4-mands ungdomsstafet. Dato: 3. og 4. september Løbsområde og kort: Ørnbjerg Mølle revideret

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Årgang 13 nr. 3 maj 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 13 nr. 3 maj 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 13 nr. 3 maj 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Marselisfortræning side 3 Sommerens løb side 3 DM Stafet 12. september side 5 Wild

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2014

Instruktion til Vejle-stafet 2014 Instruktion til Vejle-stafet 2014 Søndag den 15. juni 2014 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I nordvestlige ende af Frederikshåb Plantage 55 41'35.9"N 9 09'39.1"E

Læs mere

Referat fra B&UU-møde 1/2007.

Referat fra B&UU-møde 1/2007. Dansk Orienterings-Forbund Til Udvalgets medlemmer Kredsenes Børne- og ungeudvalgsmedlemmer Ledere og trænere i ungdomsgrupperne Ledere i TKC Ledere i talentudviklingscentre Ledere i Juniorelitegruppen

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 1. juli 2017 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Bunken Plantage Kort: Bunken Plantage, målestok 1:7.500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv- og vandfast

Læs mere

DM Mellem. World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007

DM Mellem. World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007 DM Mellem World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007 w w w. her ning-orient eringsklub. dk Arrangør: Klassifikation: Ranglisteløb: Dato: Løbsområde:

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 17 nr. 2 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Sommerfest side 5 Find Vej side 6 Sommerens løb side 7 Klubtur til Møn side 8 Løbskalender side

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Juleløbet var en hitter side 3 Resultater point 2011 side 5 Natugle 3 side 5 Indkaldelse

Læs mere

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 16 nr. 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 JFM Stafet et tilbageblik side 3 Efterårets løb side 4 Juleløb 8. december side 5 Klubmesterskab

Læs mere

Op/Ned Match Division, Øst

Op/Ned Match Division, Øst Søllerød Orienteringsklub indbyder til Cowi-Ligaen: Op/Ned 3.-4. division, Op/Ned 4.-5. division, Op/Ned 5.-6. division, samt Åbne Baner i Rude Skov. Dato 25. September 2016 kl. 11:00-15:00 Stævnepladsen

Læs mere

6. årgang nr. 6 august 2002 Informationsblad for Århus 1900 Orientering

6. årgang nr. 6 august 2002 Informationsblad for Århus 1900 Orientering 05"98 () Informationsblad for Århus 1900 Orientering Tilmeld dig straks til Henning: mai,a; Formanden har ordet!!! CUP-matchen den 22. september Datoen er forhåbentligt for længst noteret, men ellers gør

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Instruktion til DM Sprint søndag d. 6. april 2008

Instruktion til DM Sprint søndag d. 6. april 2008 Århus 1900 Orientering byder velkommen til DM sprint. DM-sprint er ranglisteløb og også 1. del af Park Tour. Kørevejledning Århus Universitetshospital Risskov. Afmærkning fra lyskrydset Grenåvej/Asylvej

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Københavner Cup 1. etape

Københavner Cup 1. etape Københavner Cup 1. etape Arrangør: PI-København Tirsdag d. 1. april 2014 Græsted Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Kære løbere I bydes alle hjertelig velkommen til Nordsjælland, Græsted og Aggebo-Græsted

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Stævneplads Arealet ved siden af DGI Huset, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning. Husk ingen brug af løbesko med metaldupper. Du vil

Læs mere

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Instruktion Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Klassifikation: C-stævne. **** Løbsområde: Slagslunde Skov Mødested: Der er parkering ved Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup Kørevejledning:

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

INSTRUKTION FM mix sprint stafet 2017 Søndag d. 11. juni 2017

INSTRUKTION FM mix sprint stafet 2017 Søndag d. 11. juni 2017 INSTRUKTION FM mix sprint stafet 2017 Søndag d. 11. juni 2017 Stævnetype Stævnet er et ÝÝÝÝ A-arrangement Løbsområde Horsens by Stævneplads Beliggende på offentlig plads i Horsens. Pladsen er væsentligst

Læs mere

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen

Formanden har ordet! af Per Lind Jensen POST1900 9. årgang, nr. 4. Juni 2005 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Mindeord ved tidligere formand Carl Emil Jacobsens død den 9. april 2005 Orienteringsafdelingens

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9"N 9 10'43.4"E

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9N 9 10'43.4E Instruktion til DM Ultralang søndag d. 7. april 2019 Arrangør: Kolding Orienterings Klub Løbsområde: Mødested/parkering: Kortet: Terrænbeskrivelse: Hegn: Arbejde i skoven: Frederikshåb Plantage/Randbøl

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Årgang 12 nr. 4 maj 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 4 maj 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 12 nr. 4 maj 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme v/birgitte Halle..side 2 Kommende løb v/birthe Worm..side 5 Debatoplæg v/anna Jørgensen..side

Læs mere

En forsmag på årets vigtigste løb

En forsmag på årets vigtigste løb En forsmag på årets vigtigste løb 2019 Hvem er jeg Niklas Hjort Ingwersen 27år gammel Bor i Århus Horsens OK/OK Pan Århus Træner 9-12 gange om ugen Min filosofi Hvorfor gøre det her? Motivation Forberedelse

Læs mere