Formandens beretning 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2010"

Transkript

1 Formandens beretning års nål Steffan W. Søbye, bestod dommereksamen Tom F. Nielsen, bestod dommereksamen Alex Hermann, bestod dommereksamen års jubilæum Gert Frisch Rasmussen, bestod dommereksamen Henrik Malmberg, bestod dommereksamen Lars Sørensen, bestod dommereksamen års jubilæum Kaj Hauge, bestod dommereksamen Leif Laursen, bestod dommereksamen års jubilæum Kaj Sørensen, bestod dommereksamen Mærkedage 50 år Tage Bohl, Kim Juncker, Bent Albrechtsen, Jan S. Pedersen 60 år Preben Jakobsen, John Svendsen, 65 år Villy Schytz, Ernst Nørskov Nielsen, Ulrik Malmberg 70 år Ib Ude Frantzen, 75 år Ole Essemann Indledning Så strøg der endnu et år, og januar byder igen på vores generalforsamling. Det er så her at jeg vil forsøge at beskrive hvad der foregik i I lighed med de øvrige år, så vil jeg prøve at opdele tingene. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, lørdag den 27. juli 2013 det er denne dato hvor Vejle Fodbolddommerklub fylder 75 år.

2 DBU. JBU Der blev afholdt Futsal-kursus på Vandrehjemmet i Givskud. Vi havde 11 dommere med på dette. Årsmødet i JBU Region 3 blev afholdt den 29. november desværre havde ingen fra bestyrelsen mulighed for at deltage (Elin deltog dog i mødet i andet øjemed). 1. februar 2011 så skifter JBU navn til DBU Jylland en beslutning som fodboldklubberne gav opbakning på for 2 år siden. DGI Sydøstjylland Vi er blevet forespurgt om vi vil indgå en aftale omkring lokaldommerregning. Nogle af vore medlemmer har efterspurgt noget sådant, men vi har sagt nej tak. Det vil blive personafhængigt, med stor fare for at overførslerne til vore dommere vil blive forsinket/udskudt. Så indtil videre, må vi afvente at DGI eventuelt overgår til FOD@-systemet. Årsmødet her, blev afholdt den 13. januar 2011 i Hedensted. DFU Den 6. marts 2010 afholdt DFU et seminar omkring kommunikationsstrategi. Seminaret blev afviklet af Kommunikationsrådgiver Jesper G. Jensen, som har en fortid som aktiv fodbolddommer. Der var deltagere fra stort set alle dommerklubber i Danmark. Indefodboldudvalget afholdte instruktørsamling for indefodboldinstruktører i september i Bramdrupdamhallerne for instruktører på Fyn og dommerklubberne Horsens, Vejle, Sydøstjysk, Sydvestjysk og Sønderjydsk Vi havde Erik Vinstrup og Villy Schytz med på samlingen, hvor de blev opdateret med de nye regler / retningslinier. Delegeretmødet i november, blev holdt på Næsbylund Kro. Vejle Fodbolddommerklub var repræsenteret ved formanden. Claus Bo Larsen og Nicolai Vollquartz falder for 45 års aldersgrænsen. Men denne aldersgrænse bliver der nu ændret på. Idet der efter en henvendelse fra elitedommergruppen til DBU s dommerudvalg med en efterfølgende

3 behandling i DBU s bestyrelse er blevet åbnet for, at Elitedommergruppen kan lade to dommere og op til 20% af linjedommerne i Superligaen være over 45 år. Indtil videre afprøves dette som et 3 årigt forsøg. Én af de sager, som har fyldt rigtig meget i DFU i løbet af året har været Jens Larsen sagen. En sag som jo omhandler SFU s eksklusion af Jens Larsen og hvor Jens Larsen så midlertidigt blev optaget som medlem i Silkeborg Fodbolddommerklub. En optagelse som alene havde til formål at beskytte vores overordnede samarbejdsaftale mellem DFU og DBU. I henhold til samarbejdsaftalen kunne Jens Larsen kun virke som udvikler, hvis han var medlem af en dommerklub. På et formandsmøde i DFU i juni blev der nedsat en forhandlingsgruppe, som fik til opgave at få løst problemerne vedr. en samarbejdsaftale mellem SFU og SBU. Forhandlingsgruppen kom til at bestå af DFU s formand, DFU s næstformand, KFU s formand og JFU s formand med det formål at kunne bidrage med erfaring fra det samarbejde, der i dag fungerer mellem JFU og JBU. Sagen blev desværre ikke løst så hurtigt, som vi havde forventet og eksklusionen af Jens Larsen blev først ophævet på et ekstraordinært delegeretmøde i SFU den 22. august Ved udgangen af 2011 udløber vores hovedsamarbejdsaftale mellem DFU og DBU. Det forventes derfor, at der i god tid forinden påbegyndes forhandlinger omkring en ny samarbejdsaftale, således at en ny aftale er på plads, når den nuværende aftale udløber. JFU Sædvanen tro, så har der været afholdt formandsmøde i Viborg to gange i 2010 (i lighed med de tidligere år) I 2009 var der en medlemsfremgang på 51, og i 2010 er der en medlemsfremgang på 30, så vi nu er 1980 medlemmer. To år i træk med fremgang gode tegn. Der er fortsat 15 dommerklubber under JFU. Selvom der stort set ikke har været dommerløse kampe i 2010, skal vi bestemt ikke hvile på laurbærbladene. Gennemsnitalderen på vore dommere er fortsat alarmerende høj og det kan forventes, at flere vil stoppe den aktive karriere de kommende år. Det er naturligvis positivt, at mange af de nyuddannede dommere er meget unge, men erfaringen viser også, at der skal bruges mange ressourcer på at fastholde disse.

4 Så har JFU igen fremført problematikken overfor JBU vedr. aflysning af kampe i sidste øjeblik. Det er nu aftalt med JBU, at der sættes fokus på problemstillingen og der iværksættes en undersøgelse af de faktiske hændelser både med hensyn til kampaflysninger samt antal dommeraflysninger i sidste øjeblik. Når denne analyse er afsluttet har vi et samlet overblik over, hvor mange aflysninger, der er tale om. JFU s love er blevet tilpasset DFU s love og vedtaget på delegeretmødet den 20. november. Poul R. Poulsen havde valgt at trække sig fra bestyrelsen. I stedet for Poul blev Jørgen Baunbæk, Holstebro/Vestjydsk valgt for et år. På fodboldfronten står vi overfor en meget stor oplevelse i 2011, nemlig afviklingen af U21 EM, som spilles her i Jylland. Kampe afvikles i henholdsvis Århus, Ålborg, Herning og Viborg. JBU er i sagens natur meget involveret i dette arrangement og JFU er sikker på, at der via JBU bliver rig mulighed for at komme til at overvære nogle af kampene. JFU er bekendt med, at der fra JBU s side iværksættes forskellige tiltag med det formål at få fyldt op med tilskuere til alle kampene. Region 3 Her afholder vi (Randers, Silkeborg, Århus, Djursland, Horsens, Sydøstjysk og Vejle Fodbolddommerklub) formandsmøder i april og oktober. I april havde vi besøg af Ole Frandsen fra JBU, for at høre lidt omkring JBU s møde at håndtere indberetninger desværre var jeg forhindret i at deltage og fik ikke sendt en stedfortræder. I oktober er et af de faste punkter Indstilling af personer til region 3 s regionale dommerudvalg og arbejdsgrupper. I dette udvalg har vi fortsat Bjarne Søbye (talentgruppe) og Svend Erik Andersen (udvikling og fastholdelse). Lokalt Vi har afholdt 5 bestyrelsesmøder i årets løb. Tilgangen af nye dommere kom op på 10. Sidste år var 20% af vore nye dommere stadig aktive efter det første år. Denne gang har vi faktisk alle aktive efter det første år. En del af denne fastholdelse vil jeg gerne tilskrive klubbens vejledere de har rigtig været på banen, for at vejlede vores nye dommere. 11 medlemmer har forladt klubben 2 er flyttet til en anden dommerklub og 9 er stoppet.

5 Vort medlemstal ved udgangen af 2010 var 90 medlemmer, hvoraf de 70 har haft lyst til/mulighed for at dømme i årets løb. Alderssnittet blandt vore aktive dommere er 47,1 år. Er det så her jeg skal nævne at alderssnittet på vore 10 nye dommere er 34,3 år uden tilgangen af vore nye dommere, så ville aktiv-snittet ligge på 49,3 år. Kamppåsætningen bliver fordelt ligeligt efter indplacering. Kampene bliver dog først påsat max 3 uger før, grundet fodboldklubbernes mulighed for at flytte en kamp. Er der påsat dommer, så kan kampen nemlig ikke flyttes, hvis dommeren ikke er ledig på det nye tidspunkt. Dommerafbud + interne rolle bytninger påvirker helt klart denne fordeling i årets løb. Nogle medlemmer har givet mig besked/information om deres dårlige oplevelse i forbindelse med en kamp. I to tilfælde har der været tale om trusler. De to sager blev fulgt op med besøg hos de implicerede klubber. Dårlige oplevelser kan også være, når klubben ikke har styr på, at anvise omklædningsrum, bold, linieflag og lignende. Bliv ved med at fortælle mig om sådanne ting, for det er næsten den eneste måde vi kan få rettet op på tingene. Der er stadigvæk dommere der ikke overholder de gængse mødetider. Her tænker jeg på mødetiderne inden kampen. Det er ikke for sjov skyld at mødetiderne er der. Ved triokampe (gælder forhåbentlig alle kampe), der bruges tiden til at sætte fokus på den kommende opgave og så nytter det ikke noget at ankomme 10 min. før kickoff. Giv mig besked, når/hvis noget sådant opstår så har vi mulighed for at ændre det. Udviklerudvalget - fra Svend Erik Andersen: Marts 2010 startede vi op med teori- & løbetest. Året bar præg af det positive, at der var en god flok nye dommere, der skulle prøve kræfter med fløjten. Udviklerudvalget valgte fra start, at ingen af de nye skulle føle sig overladt til sig selv. Derfor blev året noget atypisk, da der blev lavet ikke mindre end 48 vejledninger og 26 udviklinger. Det bliver spændende at følge de nye i 2011 hvor vejledninger bliver til udviklinger. I løbet af 2010 er Arne Matzen og Ib Frantzen stoppet som udviklere tak til dem begge for godt arbejde i klubben. Er der nogle, der har lyst til at arbejde som vejleder og senere måske som udvikler hører vi gerne fra jer. Håber også at se nye ansigter i 2011 efter dommerkurserne i vores område. Ligeledes glæder vi jo til at se de rutinerede på banerne igen i 2011.

6 Aktivitetsudvalget fra Sigurd Dalgas: Aktivitetsudvalget startede med opstartsmødet, hvor mange af vore dommere benyttede dommerklubbens tilbud om at købe dommerbeklædning til favorable priser, desværre blev vi brændt af, af en lovfortolker, men vi fik Bjarne og Villy til at "underholde" og vi fik en god aften ud af det. Så kom der et nyt tiltag, nemlig fodboldgolf i Givskud og det må siges at det blev en succes, ca. 34 deltog med stor iver, ja så stor at Sigge pådrog sig en alvorlig lårskade, da han ville tyre bolden afsted, på det tidspunkt førte han klart, men måtte i stedet gøre klar til grillaften hvor vi rigtig hyggede os. I elvte time fik vi en opstart sat på benene til efterårssæsonen, hvor Henrik Malmberg var så rar at komme over til Jylland og fortælle om hvordan det er at virke som linjedommer på allerhøjeste plan. Stor ros til Henrik. De fremmødte var ude og se på en af vore nye dommere (Morten Niebuhr), som gjorde det fremragende som mandet i sort i en træningskamp på U-17 niveau. I november var der dommerfest på Skyttehuset, og de fremmødte fik en fest de sent vil glemme, med rigtig god mad og musik, lotteri hvor især Ole Essemann tog for sig af retterne - han kan kun købe lodder næste gang hvis der ikke bliver udsolgt - jo det var en kanonfest og sæt allerede nu X i kalenderen ud for LØRDAG den 12. november Igen er det Skyttehuset der får fornøjelsen af en flok glade festdeltagere, og da det igen er Skyttehuset der er rammen om festen, ja så ved Henrik, Jan Post og Alex jo hvor det er, og måske vi så alle kan være der til tiden. På aktivitetsudvalgets vegne Sigge. Selvom der ikke har været meget indendørsfodbold at skulle dømme, så er det alligevel dejligt at se at 36 medlemmer har haft lyst til at hjælpe til i vintersæsonen. Der var nemlig 36 medlemmer der deltog i en af de 2 indeinstruktion seancer Erik og Villy afholdt 27/10 + 4/11 i Vejle Boldklubs nye lokaler i VB Parken. Så hvis man har følt at man er blevet snydt for kampe/opgaver indendørs, så er årsagen temmelig sikkert på grund af det høje antal dommere og det lille antal opgaver. Ser vi på vort regnskab for 2010, så kommer effekten af Centraldommerpåsætning, trøjetilbud og fodboldgolf til syne. Centraldommerpåsætning kan vi ikke gøre ret meget ved, men hvad angår medlemstilbud og medlemsaktiviteter, dem er vi helt herre over. Skal vi fortsætte med disse tilbud/aktiviteter?

7 I løbet af 2010 har vore dommere har haft gang i tasterne 21 gange færre end i 2009 vedrørende udendørs-sæsonen. Et fald på 25% - fra 82 til 61 indberetninger som bestyrelsen har modtaget fra vore dommere. Ud af disse 61 indberetninger har 6 (sidste år var der 14) af dem fået en karakter som en disciplinærsag. Dette er sager hvor indberetningen har krævet ekstraordinære kommentarer fra enten klub, modstander eller dommeren, inden JBU kommer med en kendelse i sagen. Når der kommer en kendelse i disse sager, så sørger jeg for at den pågældende dommer har fået aktindsigt i kendelsen. Kendelserne i disse sager, går fra opfordring til god opførsel til 3 spilledages karantæne. I 3 af sagerne er klubben tillige idømt en bøde på kr. 500,- Fremtiden Automatisk dommerpåsætning påbegyndes i Den automatiske dommerpåsætning skal ses som et hjælpemiddel til påsætningen og vil som udgangspunkt ikke have betydning for den nuværende model. Øvrige kampe vil i samspil med ovenstående heller ikke skabe problemer i forhold til vores nuværende dommerpåsætningsmodel. At det på sigt måske bevirker, at opgaven kan håndteres med færre dommerpåsættere kan kun tiden vise. Lige en påmindelse om, at dommerklubben nu opkræver 10,00 kr. pr. seniorkamp og 5,00 kr. pr. ungdomskamp i kampgebyr i Dette gøres fordi det gamle kampgebyr gradvis bliver pålagt honoraret for vore kampe. I 2011 stiger honoraret derfor yderligere med 5,00 kr. pr. seniorkamp og 2,50 kr. pr. ungdomskamp. Som i 2010, så skal den teoretiske test bestås for at virke som dommer fra serie 3 og opefter, samt for at virke som liniedommer. Teoridatoerne er fastlagt til den 15/3-11 og 28/3-11. Det er også på disse datoer der afholdes fysisk løbetest. På vores interne indstillingsliste, vil liniedommere nu også blive indrangeret. Vi mangler vejledere / udviklere er det måske noget for dig, så giv lyd fra dig. Kontakt mig eller en fra vort udviklerudvalg, så tager vi en snak om hvad der indebærer. Den første torsdag i hver måned, vil der blive mulighed for at hilse på dine kollegaer i Petersmindehallens cafeteria. Vi prøver nemlig at afholde medlemssamlinger denne dag der vil sikkert være forskellige temaer på tapetet, måske også blot snak.

8 Som afslutning, inden jeg overlader min beretning til forsamlingen, så vil jeg gerne sige tak for et godt samarbejde i 2010, til bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, suppleanter, dommere, kamppåsættere, fodboldklubberne kort sagt, alle der har ydet en indsats for vor klub i løbet af TAK. Formand Lau Witt Dreisler

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Beretning 2010 FFD 2009.

Beretning 2010 FFD 2009. Beretning 2010 Den 74. tyvende beretning blev så min opgave at fremlægge efter mit første år som formand for en klub jeg kun kan være glad for at være medlem af. Det har været et fantastisk år selv om

Læs mere

2. Beretning. Generalforsamling 2012. Generalforsamling 2012 DBU

2. Beretning. Generalforsamling 2012. Generalforsamling 2012 DBU 2. Beretning. DBU Efter 4-1 sejren over Cypern, den 7. oktober og efterfølgende 2-1 sejren over Portugal, den 11. oktober, så blev 1. pladsen i gruppe H sikret og derved har Danmarks herre a-landshold

Læs mere

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon 30302672. Mail andersvejlstrup@gmail.com ÅRSBERETNING 2017 ÅRSBERETNING 2017 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER FOREGÅET

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 2 fra Silkeborg Fodbolddommerklub Juni 2013. Silkeborg Fodbold dommerklubs første Superliga dommer.

Nyhedsbrev nummer 2 fra Silkeborg Fodbolddommerklub Juni 2013. Silkeborg Fodbold dommerklubs første Superliga dommer. Nyhedsbrev nummer 2 fra Silkeborg Fodbolddommerklub Juni 2013 Silkeborg Fodbold dommerklubs første Superliga dommer. Det var med stor glæde at jeg den 24. juni fik meddelelse om at Dennis Mogensen er rykket

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016 ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev 21 77 59 85 mail: jenskjeldbjerg@jubii.dk ÅRSBERETNING 2016 ÅRSBERETNING 2016 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER

Læs mere

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård Generalforsamlingen startede med Hæder til fødselsdage, Jubilæer, Pokalfinalen og Årets Unge dommer. Fødselsdage: 40 års Serkan Sahin 50 års Søren Søgaard, Henrik Hersbøl 60 års Brian Olsen, Axel Enghave,

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt.

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt. Konflikt! 25. februar 2013 Kære fodbolddommer/dommerudvikler! Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) og alle regionsformænd for de danske dommerklubber har i fællesskab besluttet, at såfremt ikke andet sker,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943.

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. 2 Klubbens formål er i samarbejde med JBU. at virke for dygtiggørelse af fodbolddommere,

Læs mere

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter.

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter. MØDEREFERAT. Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/1 2018 kl. 1500 i Thisted bowlingcenter. Man startede med mindeord og hæder: Afdøde Allan Holm Hansen blev mindet. Kristian

Læs mere

HANDLEPLAN FOR IMØDEGÅELSE AF VOLD MOD FODBOLD- DOMMERE.

HANDLEPLAN FOR IMØDEGÅELSE AF VOLD MOD FODBOLD- DOMMERE. HANDLEPLAN FOR IMØDEGÅELSE AF VOLD MOD FODBOLD- DOMMERE. Indledning. I efteråret 2007 var der øget fokus på problemet med vold mod fodbolddommere som følge af et stigende antal disciplinærsager samt de

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union

Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer- Union Indholdsfortegnelse 1. Almindelige bestemmelser 2. DFU s organer 3. Delegeretmøde 4. Bestyrelsen 5. Udvalg 6. Forholdet til andre organisationer 7. Hædersbeviser

Læs mere

Oplever du uregelmæssigheder i forbindelse med påsætningen, udeblivelser m.m. skal du kontakte bestyrelsen.

Oplever du uregelmæssigheder i forbindelse med påsætningen, udeblivelser m.m. skal du kontakte bestyrelsen. Sommerbrev 2015 Kære dommerkollega Traditionen tro vil jeg starte dette nyhedsbrev med at ønske alle en god og velfortjent sommerferie. Som i de tidligere år vil vi sammen med kontingentopkrævning (og

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub

Samarbejdsaftale. mellem. DBU København. Københavns Fodbold-Dommerklub Samarbejdsaftale mellem DBU København og Københavns Fodbold-Dommerklub 1. Definitioner 1.1 DBU: Dansk Boldspil-Union 1.2 DFU: Dansk Fodbolddommer-Union 1.3 DBU KØBENHAVN: DBU København 1.4 KFD: Københavns

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Grenaa IF Fodbold Bestyrelsesmøde beslutningsresume. Dato: 9. oktober 2019 kl. 19:00. Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30

Grenaa IF Fodbold Bestyrelsesmøde beslutningsresume. Dato: 9. oktober 2019 kl. 19:00. Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 Grenaa IF Fodbold Bestyrelsesmøde beslutningsresume Sted: Stadion Dato: 9. oktober 2019 kl. 19:00 Start kl. 19:00 Slut kl. 21:30 Deltagere: Gert Poulsen (GP) Frederik Nicolajsen (FN) Kasper Vayland (KV)

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub

Love for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub Navn 1 Dommerklubbens navn er Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (FAF). FAF er stiftet den 7. august 1948 og er medlem af Sjællands Fodbolddommer-Union (SFU). Hjemsted 2 FAFs hjemsted er den by, hvori

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 16. september 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 27. august 2007 kl. 16:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG

ANSVARSOMRÅDER FOR UDVALG Nyt fra fodboldudvalget Der er cirka 100 medlemmer af fodboldafdelingen i Herrup plus cirka 30 spillere fra Sevel, Mogenstrup og Sevel, som også spiller på Herrup Stadion gennem holdsamarbejdet TEAM HSM.

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Referat af DU-møde 27. oktober 2014

Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Brøndby den 5. november 2014 Journalnummer 2074-14-mcn Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Mandag den 27. oktober 2014 kl. 17.00 i Langeskov. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis 8. marts 2006 ULVEHØJHALLEN MØLLEVANGSVEJ 7 HASLUND RANDERS VELKOMMEN TIL ULVEHØJ - HALLEN På Jysk BordTennis Unions vegne vil vi hermed byde velkommen til de jyske

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK)

SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMER KLUB (FFK) SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DBU FYN OG FYNS FODBOLDDOMMERKLUB 1. Formål og baggrund 1.1 Formålet med nærværende samarbejdsaftale, hvor fundamentet

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Udvalget for professionel håndbold Divisionsforeningen Brøndby, den 29. maj 2017 Journalnummer 1124-17-mcn Nyhedsbrev maj 2017 Kære

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)!

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)! Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD) Vedtægter Forord Dette er gældende vedtægter for KAFD sammenskrevet, således som de er vedtaget på generalforsamlingen den 30. januar 1989 og efterfølgende ændret

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3/2018

Nyhedsbrev nr. 3/2018 BORNHOLMS FODBOLDDOMMER-KLUB STIFTET 26. AUGUST 1945 Nyhedsbrev nr. 3/2018 Redaktør: Mogens Christiansen 16. juli 2018 Mail: mc@cabh.dk Kontaktadresser: Formand Holger Hansen Kasserer Morten Hjorth Hansen

Læs mere

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 20. OKT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen Kl.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

RUDER CUP Jelling Golfklub

RUDER CUP Jelling Golfklub RUDER CUP 2016 Jelling Golfklub Der spilles for 15. gang om det af Men' s Seetions i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Dommergrundkursus Kender du nogle der gerne vil være dommer, så har de chancen nu...

Dommergrundkursus Kender du nogle der gerne vil være dommer, så har de chancen nu... Jule- og nytårsbrev 2018 Kære dommerkollega Randers december 2018 2018 er forsvundet som dug for solen, og det betyder traditionen tro et jule- /nytårsbrev fra Randers Fodbolddommerklub. I dette brev vil

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 18. & 19. juni 2013 Arrangør: Skydeudvalget DPIF Kære kolleger På vegne af DPIF.s skydeudvalg glæder det mig at kunne byde velkommen til

Læs mere

DGI Nordjylland PROGRAM TIDSPLAN

DGI Nordjylland PROGRAM TIDSPLAN 2 PROGRAM Kl. 08:00 Kl. 08:45 Kl. 09:00: Kl. 11:30-12:30 Kl. 14:45 Kaffe/the & rundstykker. Velkomst & fællessang i hallen. Badminton i 4 kategorier iflg. tilmelding. Frokost. Tak for idag. TIDSPLAN Tirsdag

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00 RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT Singler Doubler I alt Jelling 8,50 4,00 12,50 Brande 6,00 2,00 8,00 Give 7,75 2,00 9,75 Gyttegaard 13,75 4,00 17,75 36,00 12,00 48,00 Jonas Poulsen Jelling

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION OLD BOYS CUP Nr. 1. I SÆSONEN 2016 2017 LØRDAG DEN 24. SEPTEMBER 2016. KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Hvalsø Holbæk Vejby Hvalsø Skole Sandbergs Allé 4330 Hvalsø Tlf. 46 40 92 52 Holbæk Ungdomscenter

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943

LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB. Stiftet den, 21. september 1943 LOVE FOR LOLLAND-FALSTERS FODBOLDDOMMER KLUB Stiftet den, 21. september 1943 Love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub Efterfølgende love for Lolland-Falsters Fodbolddommer Klub er vedtaget på ordinær

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011.

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011. Referat fra KFD s ordinære generalforsamling 2012 i Frederiksberg Hallens restaurant kl. 19.00 tirsdag den 31. januar 2012. Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Skydning. Arrangør: PI-Aarhus. den 11. & 12. september 2012

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Skydning. Arrangør: PI-Aarhus. den 11. & 12. september 2012 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 11. & 12. september 2012 Arrangør: PI-Aarhus Velkommen til Vingsted Det er unægtelig en sommer med store idrætslige begivenheder på programmet,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Dommerudvalget var i forrige weekend samlet hvor sæsonen blev evalueret og samtidig blev næste sæson planlagt.

Dommerudvalget var i forrige weekend samlet hvor sæsonen blev evalueret og samtidig blev næste sæson planlagt. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 25. maj 2016 Journalnummer 1287-16-mcn Nyhedsbrev maj 2016 Kære alle Dommerudvalget

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal!

Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Velkommen til en ny sæson i en (næsten) ny hal! Gruppespil 2015-16 GRUPPESPIL ÅR 2015-16 1 REGLER FOR GRUPPESPIL Velkommen til gruppespil for motionister i Skovbakken. For at kunne få konceptet til at

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

udskrevet :14 Vejle Amts Holdskydning Finale for hold 2013 resultat for serie 1 og serie 2

udskrevet :14 Vejle Amts Holdskydning Finale for hold 2013 resultat for serie 1 og serie 2 resultat for serie 1 og serie 2 1. Givskud 1 Serie 1 Træf Skud 10-004 Edvard Vemmelund 39 42 10-038 Jens Christensen 38 40 10-026 Jan Rasmussen 38 41 10-027 Morten Sørensen 38 41 153 164 10-018 Jørn Sørensen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere