Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015"

Transkript

1 Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Fredag d. 30. januar har vi holdt Nytårskur. Alle medlemmer samlet i stuen til Godt Nytår og en lille snack og slush ice. NYT NYT NYT Medlemmerne blev også præsenteret for en ny slags konkurrence. I denne store glaskrukke i café en kan alle fremmødte medlemmer hver dag lægge en seddel med navn og nummer. Den sidste fredag i måneden trækkes lod om en biograftur. Alle sedler gemmes, og til Jul trækkes lod om en stor Julegave. Vi vil også hver sidste fredag fejre månedens fødselarer, og spise noget hyggekage.

2 Besøg på Kumlegården syd for Roskilde Viaduktens ponyteam på besøg hos Michaela og hendes super pony Gee Gee 2. Vi glæder os til forsat at følge ekvipagen. KLUB UNG I samarbejde med de andre klubber i Roskilde Øst laver vi et klubtilbud som hedder KlubUng, for alle årige i Roskilde Øst. I Viadukten er det tirsdag og torsdag aften, og der er åbent fra til Tilbuddet er gratis og åbent for alle. Vi registrerer, hvem der kommer, så vi ved hvem vi har kontakt til, blandt de ca unge der er i Roskilde Øst. Mandag og torsdag er der KlubUng på Nymarksgård i Trekroner. Tirsdag og onsdag er der KlubUng på Gadegården i Himmelev. Alle er velkommen i alle tre klubber. KlubUng har været til Ungdomsringens Musikfestival i Ålborg januar. To bands fra Trekroner Heat Capacity og Streger spillede på festivalen. Flot oplevelse for både vores klubmedlemmer som publikum og ikke mindst for de to bands, der gjorde det fantastisk. Der er cafékoncert med de to bands på Gadegården, Himmelev Bygade onsdag den 25. marts, hvor alle er velkommen til at komme og deltage og heppe og hylde og hyle og det hele. :o) Der vil også være mulighed for at se koncerterne fra Ålborg på storskærm og se en masse billeder fra festivalen både på storskærm og udstillet på print.

3 Twilight: Fredag den 6. februar havde vi Twilight-aften/nat, hvor pigerne så den romantiske og lidt uhyggelige (gysgys) Twilight-serie, som består af 5 film i alt. Det blev rigtigt sent inden alle film var set, og der blev ro i lejren. Efter morgenmad gik alle hjem (og sov lidt ekstra) :o) ATV: Når vinteren lægger sig over Viadukten, er det en populær sport at køre noget ræs på ATV-erne på den snedækkede gokartbane. Her kan man lave de fedeste udskridninger rundt i svingene, og lære noget om, hvordan man håndterer et køretøj i glat føre. Det kan man sikkert også godt få brug for, både når man kører gokart og når den står på en rigtig bil om nogle få år. :o) Husk at gokartskole, ATV-kørsel, fjernstyrede biler mm er for alle medlemmer i klubben, ikke kun dem der hører til i gokartværkstedet. Fodboldturnering i Køge: Søndag den 8. februar var vi i Køge-hallerne for at spille årets turnering om sjællandsmesterskabet i indendørs fodbold for Fritidsklubber. I år gik vi desværre ikke videre fra den indledende runde, men Mathias fik en flot præmie for en mesterredning i målet, og Casper fik en scoringspræmie for et fantastisk langskudsmål. Stort tillykke drenge. I gjorde det så flot.

4 Kommende aktiviteter: Husk: Når I melder til aktiviteter og ture, er det i klubben det foregår. Ikke på mail eller tlf. Fastelavn Fredag d. 13 i klubben Så skal vi igen til at slå til Søren, eller i hvert fald til tønden og katten! Det sker på fredag den 13. februar kl til Der er fastelavnsboller til alle der kommer udklædte og er med til at slå katten af tønden. Indbetalinger til klubben: Mange er rigtigt gode til det :o) Vi har en stor bøn fra vores søde kontorassistent Hanne, som ønsker sig, at alle forældre husker at skrive både barnets navn, nummer og hvad pengene skal bruges til, når forældrene sætter penge ind på enten materiale- eller madkort-konto. Det er nogle gange meget tidskrævende for Hanne, at skulle igennem hele stamkort-systemet, for at finde et efternavn der matcher med den, der har lavet indbetalingen, og så hen og finde barnets navn på listen. Så Please, skriv udførligt, når I indbetaler penge. Gokart: Vi er ved at starte op til den kommende sæson. Vi har fået nogle nye gokarter hjem, som er ved at blive samlet til årets løb og træning. Drenge og piger har travlt med at få styr på de mange dimser, skruer og møtrikker, så det hele kan blive klar til sæsonstart. De fleste skal i år køre SM, SjællandsMesterskab, i DASU-regi, hvor vi kører på alle de store baner på Sjælland. Vi glæder os til at følge de ca. 15 kørere, der har gokartandel i år, og som skal være med til at kæmpe både om SM og vores eget VM. (ViaduktMesterskab ;o) Kom og gør din gokart forårsklar.

5 Madkort/købekort: Roskilde Kommune indfører for tiden et plasticbetalingskort til alle elever i de kommunale klubber og skoler, som kan bruges til køb i kantiner, klubber mm. Vi har fredag d. 13. februar forhandling med firmaet bag, om vilkårene for at Viadukten kan komme med på denne ordning, og hvad perspektivet er for at vores medlemmer fra privatskolerne kan være med på det, hvis de ønsker det. Vi vender tilbage snarest med nyt i sagen. Bornholm og Vilde Vulle er udsolgt: Det er gået rigtigt hurtigt med tilmeldingerne til årets sommerkolonier. Der er nu udsolgt til begge ture, og vi skal have 48 med til Vilde Vulkaner i Vordingborg, og 30 med til Store Lærkegård på Bornholm. Vi glæder os til begge ture, og de mange skønne oplevelser der venter forude. Vi vender tilbage med tilmeldingsskema til ture og aktiviteter på Bornholm, når et mere detaljeret program for dagene ligger klar. Drama/Teater starter op igen: Efter Vinterferien starter Janne det næste teaterprojekt op. Kom og vær med til at stå på scenen og giv en god oplevelse både for medspillerne og de mange børn og forældre der kommer og ser vores teaterstykker. Skaterramper: Viadukten har indkøbt forskellige skaterramper, som kan bruges både til skateboards, rulleskøjter, BMXcykler og løbehjul. Husk din cykelhjelm. Klubben har knæ- albue- og håndledsbeskyttere som du kan låne. Nu er det bare med at komme ud i foråret og fyre den af. Vi vil stadig lave ture til Rabalderparken en gang imellem, så I også kan komme ud at køre på de store baner. Hvis I er interesseret, skal I komme og snakke med Preben. :o) Ridning og kaniner: Der er nu igen fuld gang i ridningen, så kom og vær med til at passe hestene, og gå en tur med en kanin i sele. Det er så hyggeligt. Camilla hjælper gerne i gang med kaninerne, hvis du har brug for det.

6 Bordfodboldturnering: Jakob laver bordfodboldturnering i de kommende uger. Hvem er hurtigst på fingrende og løber med pokalen? Det er rigtigt sjovt og man bliver god til at tænke hurtigt og have overblik. Tilmelding hos Jakob fra i dag. Klatring kører igen: Birgitte laver ofte klatring, nu hvor det igen er blevet lidt lunere i luften. Kom og vær med. Vi får nye små seler, så det bliver nemmere for de mindste at være med. Hvem kommer først til tops? Svævebane: Foråret er lige om hjørnet, og det er blevet tid til at få vores svævebane lavet færdig. Vi glæder os til at se jer suse ned ad bakken og hvine om kap med de forbipasserende tog. Nu kommer der fart på!!!!

7 Lektiecafé: To dage om ugen, onsdag og torsdag, har lektiecaféen på Klostermarksskolen nogle pædagoger fra Viadukten til at hjælpe med lektierne og lave lege og aktiviteter, der understøtter læringen. Vi er rigtigt glade for denne mulighed til at samarbejde med skolen, og vi er meget åbne overfor at udvide dette samarbejde, hvis der skulle vise sig mulighed for det. Lige nu er det 4. klassetrin, vi har lektiecafé med. Overnatning for drengene i 5. klasse. Fredag den 6. marts laver vi en overnatning i klubben for 5. klasses drenge. Der kommer et tema på aftenen og vi skal se nogle film der passer til temaet. Fx ringenes herre eller lignende. Tilmeldingsseddel om arrangementet kommer ud i ugen efter vinterferien. Overnatning for drenge og piger i 6. og 7. klasse. Fredag den 20. marts laver vi overnatning for både drenge og piger i klasse. Der kommer et tema på og vi skal se nogle film der har med temaet at gøre. Tilmeldingsseddel om arrangementet kommer ud i ugen efter vinterferien. Jakob, som er i job med løntilskud i Viadukten, stopper 6. marts. Tak til Jakob for nogle gode og hyggelige måneder. Vi har i øjeblikket en ung mand, Jesper på 20 år, i praktik i Viadukten. Jesper er mest i café- og stueområdet med spil, café og fodbold. Klubtrøjer: Klub Viadukten sælger nu flotte klubtrøjer med hætte og lynlås. Kom og snak med Camilla om hvilken farve din trøje skal have, og hvilket aktivitetslogo du skal have på. Trøjerne koster 300,- kr. pr. stk. Oversigtsskema, så det er let at finde ud af. Uge 8 Åbent mandag til fredag 9.00 til Uge 9+10 Bordfodboldturnering Fredag d. 6. marts Overnatning i Viadukten for 5. kl. drenge Fredag d. 13. marts Klubben åbner kl , pga lærer-arr. på Klostermarksskolen Fredag d. 20. marts Overnatning i Viadukten for 6. og 7. kl. drenge og piger Seneste aktiviteter ligger på hjemmesiden og nogle gange også på facebook, så husk at kigge med her. Vh Klub Viadukten

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på:

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på: Nyhedsbrev Klub Viadukten, maj 2017. Læs det sammen med din Far/Mor/Datter/Søn. :o) Velkommen 3. klasse. Velkommen til alle de nye 3.-klasser, som vi har taget imod og lavet introduktion for, den seneste

Læs mere

Link: Til alle medlemmer og forældre.

Link: Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev juni 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk Medlemmer i 3. klasse Den første måned er nu gået med alle de skønne nye tredjeklasser. Vi er glade for at I er her, og vi håber,

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Kolonien er nu overtegnet.

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev marts 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev marts 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Vi skal snart sige velkommen til alle de 87 nye tredjeklasser. De starter mandag d. 2. maj, og derfor inviterer

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme

Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme Med dette introduktionshæfte vil vi gerne byde dig velkommen som medlem i Fritidsklubben Viadukten. På de kommende sider vil vi gerne fortælle både dig og dine forældre, lidt om de muligheder det giver

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Impulsen Onsdag 3-2 Dans med Mette 14.45 - dyrehandel med Maiken Torsdag 4-2 Fredag 5-2 KLUBBEN ER LUKKET

Impulsen Onsdag 3-2 Dans med Mette 14.45 - dyrehandel med Maiken Torsdag 4-2 Fredag 5-2 KLUBBEN ER LUKKET Uge 5 Månedsplan Februar Smykker i Magien hele ugen Mandag 1-2 Ski træning med Maiken og Tom - Svømmehal med Dorte Tirsdag 2-2 Fjernstyret bil men Tom - Springtræning med Maiken Impulsen Onsdag 3-2 Dans

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning Uge 5 Onsdag 1-2 Ski-træning Månedsplan Februar Impulsen Torsdag 2-2 Tur til Morfars m/tom Fredag 3-2 Kaninmøde med Maiken 14.30 Uge 6 Mandag 6-2 Skøjtetur m/michael. Cafe 67 Tirsdag 7-2 Kaninhop på gadegården

Læs mere

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7)

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7) Nyhedsbrev Maj 2015 Så er det ved at være tid til tilmelding til sommerferien. Vi er på koloni i uge 27, så der har Byggeren lukket. I ugerne 28-31 har vi fællesåbent med både Herningvej og Smedegården.

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev januar 2016 Klub Viadukten. Til alle medlemmer og forældre. Først og fremmest et Godt Nytår til alle. Vi er nu et par uger inde i det nye år, og vil gerne fortælle lidt om, hvad der sker den

Læs mere

Januar 2014. Februar 2014

Januar 2014. Februar 2014 Aktivitetskalender 2014 Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. er/ture alm. uger Min. 12 medlemmer Evt. dispensation ift. børnegruppen er/tureferieuger Min. 6 medlemmer

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev, Klub Viadukten, maj 2018

Nyhedsbrev, Klub Viadukten, maj 2018 Nyhedsbrev, Klub Viadukten, maj 2018 Så er det sommer, og vi siger igen stort og varmt velkommen til 105 nye spændende skønne medlemmer. Vi ønsker for jer, at I får mange gode oplevelser og venskaber i

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

August. September. Oktober

August. September. Oktober Uge 30 og 31 Uge 32, 33 og mandag og tirsdag i uge 34. Mandag d. 1/8 Mandag d. 8/8 Tirsdag d. 9/8 Onsdag d. 10/8 Torsdag d. 11/8 Fredag d. 12/8 Torsdag d. 18/8 Fredag d. 19/8 Kl. 18.00-22.00 August Skolesommerferie

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Nyhedsbrev FK Januar 2010

Nyhedsbrev FK Januar 2010 Nyhedsbrev FK Januar 2010 Godt nytår og velkommen 2010! Så fik vi sagt farvel til nullerne og goddag til et nyt årti. Jeg håber at I alle kom godt igennem nytåret og nu er friske, sammen med os, på at

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Myrefritz Januar 2012

Myrefritz Januar 2012 Her er Myrefritz for januar og februar måned. Vi håber i er kommet godt ind i det nye år. Fastelavn: Det er jo snart fastelavn og i den anledning opfordrer vi jer til at sende materialer med hvis i har

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser.

Læs mere

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-)

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Aktiviteter i uge 2 Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Ethjulshockey i Gym. salen Vi skal have ryddet Krea for ufærdige "julegaver" m.m. Og så skal vi selvfølgelig i gang med nye ting. Stikbold i Gym.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere