Nyhedsarkiv fra halvår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsarkiv fra 2012 1. halvår www.super98.dk"

Transkript

1 23. juni 2012 >> Et STORT tillykke til alle på og omkring Super98 med den flotte 3. plads ved sjællandsmesterskaberne :-) Det er et stolt trænerteam, der kan se tilbage på en super sæson. Vi har stille og roligt fået bygget mere og mere på vores spil og organisering på banen, så det er SUPER fortjent, at vi nu står med bronzemedaljerne og samtidig kan kalde os det 3. bedste hold på Sjælland :-) I er absolut ikke kommet sovende til den store succes, I har alle kæmpet hårdt og vist, at I virkelig ville helt til tops. De sidste ugers "hård" træning med blandt andet ekstra løbepas gjorde afgjort en forskel idag. Vi spillede masser af god bold og tabte kun 1 kamp, endda knebent med 1-2 til Jyderup, som endte med at stå øverst på sejrsskamlen. En kamp som vi ligeså godt kunne have fået point i, og hvem ved om det så ikke var os der havde stået som nr. 1? Det skal dog ikke ødelægge noget, vi kom som nr. 6 og endte med medajler. (Gense highlights fra dagen her :-) Vores målsætning om at havne i top 3, blev dermed igen indfriet og vores statistik for foråret siger nu 10 kampe, 8 sejre og "kun" 2 knebne nederlag og en imponerende målscore på 36-10! I er alle nogle fantastiske drenge at tilbringe tid sammen med, og vi er glade for den store forældreopbakning der altid er til vores kampe og øvrige arrangementer, så vi fortsætter naturligvis en sæson mere :-) Det er således et stolt Trænerteam, der vil ønske jer alle en rigtig god sommerferie, lidt på "forkant" her men også til sæsonens sidste træning på tirsdag fra kl , hvor vi bare skal have lidt hygge bold og sjove konkurrencer - forældre er naturligvis velkomne til at deltage aktivt denne dag. Husk uden den rette fokusering, gejst, jeres viljestyrke og samarbejde havde det ikke kunne lykkes - Vi ser frem til den kommende sæson og håber vi kan nå de nye mål og udfordringer som vi helt sikkert kommer til at stå overfor, inden vi til efteråret drager på endnu en kanon tur til Italien!!! GOD SOMMER :-) 20. juni 2012 >> Praktisk info vedr. weekendens Sjællandsmesterskab Finalestævnet afvikles lørdag d. 23/6 fra kl i Ballerup Idrætspark. Vi skal spille vores indledende gruppekampe kl og kl og er kommet i pulje med Frederikssund og Jyderup. Kampene varer kun 2x20 min., så det gælder om at være klar fra 1. fløjt. Hvis vi efter disse 2 kampe har fået point nok til at gå videre, vil sidste kamp om guldet (eller bronzen) foregå kl Vi må have 16 spillere med til mesterskabet men vil som udgangspunkt kun bruge 14 spillere i kampene. De sidste 2 vil derfor være aktive reserver, som vil få begrænset spilletid under stævnet, men selvfølgelig indgå på lige fod med de øvrige. Alle drengene ER udtaget til finalestævnet, hvem der bliver aktiv reserve får drengene af vide i morgen efter træningen. Vi forventer derfor at se jer alle lørdag.

2 Vi mødes ikke som vi plejer ved Vallensbæk Idrætscenter men derimod i Ballerup Idrætspark, Marbækvej 12, 2750 Ballerup. Mødetiden i Ballerup bliver kl foran deres klublokale!!! Søg/tilbyd fælleskørsel via ordet er dit men det er den ENKELTES ansvar at være i Ballerup kl Pga. det tidlige mødetidspunkt, vil alle der skal deltage i finalestævnet i morgen til træning få udleveret et spillersæt, som man møder i om morgenen. Husk derfor skiftetøj, da vi samler tøjet ind når vi er færdige med at spille. Alle øvrige rutiner omkring kampafvikling bliver der ikke ændret på, så kaffekanderne skal naturligvis også med denne dag. Det kan godt være, at kakao en kan erstattes af en ekstra kande kaffe? Husk at parkere det rigtige sted denne gang og kom til tiden!!! Trænerteamet sørger for lidt frugt samt saft mellem kampene. Går vi videre fra den indledende pulje vil der være fælles frokost for alle, som bliver hentet ude i byen. Der vil være en mindre egenbetaling pr. spiller for deltagelse i stævnet, så alle bedes have kr. 40 med til træning i morgen. Vi har trænet hårdt de sidste par uger og glæder os til en forhåbentlig god dag, hvor drengene kan udfolde deres talent og vise alle, hvor langt man kan komme på godt samarbejde, Super98 holdånd og ikke mindst viljestyrke. Vel mødt 11. juni 2012 >> Evaluering af forårssæsonen / Sjællandsmesterskaber Først og fremmest et stort tillykke til alle drengene med den flotte 2. plads vi har opnået i forårets SBU turnering. Vores målsætning om at havne i top 3, der blev udmeldt i starten af året, er til fulde blevet indfriet, og statistikken siger 6 sejre i træk og kun et enkelt nederlag og en suveræn målscore på 31-6! Et resultat der er blevet skabt ud fra hårdt arbejde på træningsbanen, jeres gode samarbejde, vores velkendte Super98 holdånd og ikke mindst jeres viljestyrke når det virkelig gjaldt. Vi lavede en aftale, da vi noget ufortjent havde tabt sæsonens første kamp (0-2), en aftale der gik på udelukkende sejre i de resterende kampe og med hovedfokus kun på den kommende kamp. Med det fokus skulle vi nok nappe de øvrige hold og resten er som bekendt blevet historie Trænerteamet er stolte over, at vores målsætning om top 3 har holdt hele vejen, og at I alle har taget opgaven seriøst og holdt vores løbende aftaler (med ganske få undtagelser). Uden den rette fokusering, gejst, jeres viljestyrke og samarbejde havde det ikke kunne lykkes. Ej heller uden den store forældreopbakning der altid er til vores kampe og øvrige arrangementer. Det er således også med afsæt i den netop overstået turnering ekstra fedt, at være trænere for jer, og kunne fortælle jer, at vi skal spille med om Sjællandsmesterskabet lørdag d. 23/6 i Skovlunde (fra kl. 8 16), da vi er blevet den bedste 2 er af alle med et pointgennemsnit på 2,57 (nærmeste forfølger havde 2,37!).

3 Det er ikke mange fra respektive årgange, der får mulighed for, at spille med om et Sjællandsmesterskab, så vi håber selvfølgelig I alle er klar til at kæmpe om pladserne i truppen til mesterskabet, ligesom jeres forældre er villige til at droppe evt. andre planer, så vi kan stille op med det stærkeste hold og hente pokalen til Vallensbæk/Super98. ER der mod forventning, nogen af jer der ikke kan deltage (håber vi ikke), vil vi gerne høre fra jer senest nu på torsdag!!! Der kommer meget mere info, så snart vi har modtaget flere detaljer fra SBU. Sportslige hilsner Dan & Casper 6. juni 2012 >> Først og fremmest tak til alle for en fantastisk træningsweekend :-) Se billederne fra weekenden her Sjælsø rundt - Flagpost bemanding / info Vi skal som bekendt deltage i Sjælsø rundt nu på søndag. Vi er ialt 38 der har meldt sig og vi håber alle får en god dag og vejret er med os. Husk det er EKSTREMT vigtigt, at ALLE møder til tiden denne dag (også selvom det er tidligt på dagen). For yderligere informationer: Super98 Sjælsø rundt 2012 bemanding 30. maj 2012 >> - træningsweekend/billeder Træningsweekenden nærmer sig med hastige skridt og vi glæder os til nogle hyggelige dage med drengene og jer. Weekendens tema er for drengenes vedkommende viljestyrke og samarbejde, og der bliver nok rykket et par grænser, som forhåbentlig kommer os alle til gode i de kommende kampe. Husk med gejst og viljestyrke kommer vi langt :-) Vi har behov for en del forældrehjælp i løbet af weekenden og alle som var med til pinsestævnet har skrevet sig på forskellige opgaver. Vi har fordelt alle de mange frivillige hænder på de forskellige opgaver, men regner selvfølgelig med, at alle ellers giver et nap med, såfremt der opstår flaskehalse. Programmet: Fredag d. 1/6: Kl Drengene ankommer til Multisalen. Indkvartering og fælles hygge for drengene og trænerteamet frem til kl Aftenens tema er viljestyrke og samarbejde. Der er ikke fælles spisning om fredagen kun lidt hygge snacks!!! Lørdag 2/6: Kl Vækning og morgen løb :-) Kl Morgenmad (og oprydning) Ansvarlig for indkøb af morgenmad: Søren M. (Christoffer) Øvrige hjælpere: Michael (Lukas B.)

4 Kl Afgang til kæmpe overraskelse :-) Behov for 4 biler Foruden trænerteamet bliver Susanne (Emil) og Søren T. (Thuesen) chauffører. Afgang kl og afhentning kl Kl Frokost Ansvarlig Vicki (William) Øvrige hjælpere: Hanne (Rasmus) Kl Opladning til dagens hjemmekamp Kl Kamp mod Herstedøster Vi regner med at vi slå publikumsrekord denne dag :-) husk masser af mønter da vores tipspulje burde slå rekord denne dag. Kl Mødetid for ALLE i multisalen til kaffe/kage og hygge Ansvarlig Anett/Bent (Victor) Øvrige hjælpere: Ulla (Lukas W.) og Hanne (Rasmus) Kl Klargøring til aftens galla middag (borddækning, tilberedning af buffet m.v.) Ansvarlig Ulla (Lukas W.) Øvrige hjælpere: Susanne (Emil), Mette (Tobias B.), Flemming (Andreas), Signe (Malthe), Lotte (Jacob), Søren M. (Christoffer) og Buller (Marko) Kl Galla middag og hygge evt. underholdende indslag i løbet af aftenen. Der vil være drikkevarer til middagen for alle. Snacks, sodavand og kaffe/te hele aftenen. HUSK øvrige voksen drikkevarer medbringes selv!!! Kl.???? Tak for i dag og overnatning for drengenes og værgernes vedkommende. Værger: Trænerteamet, Bent (Victor), Søren T. (Thuesen), Ole (Rasmus), Mette (Tobias B.), Lotte (Jacob), Borg. Søndag 3/6: Kl Fælles morgenmad for alle, både overnattende og ikke overnattende deltagere. Herefter fælles oprydning og kort fælles flyers omdeling. Point denne dag fordeles med 100 point til holdkassen til delvis dækning af bl.a. træningsweekenden. Øvrige point tilfalder naturligvis den enkelte spiller, så ALLE stiller med min. 2 personer!!! Vi forventer at træningsweekenden er færdig senest kl Ansvarlig for indkøb af morgenbrød: Jørgen (Malthe). Øvrige hjælpere: Lotte (Jacob), Ulla (Lukas W.), Lone (Lukas B.), Sanja (Marko) Følgende bager kager: Fredag aften: Ulla og Susanne Lørdag eftermiddag: Anett og Tina Lørdag aften: Susanne og Trine Medbringes: Drengene skal huske sovepose, luftmadras, toiletsager og sportstøj (gerne flere sæt, de kan risikere at blive meget beskidte), foruden almindeligt tøj til 2 dage. Derudover det sædvanlige udstyr i forbindelse med kamp. Husk også løbesko!

5 Vi glæder os til at se jer alle og ikke mindst få nogle hyggelige dage med alle de super fantastiske drenge I har. Pinsestævnet: Der er kommet billeder under multimedia - rigtig mange gode billeder :-) 16. maj 2012 >> - Pinsecup/træningsweekend/lodder Pinsecup Programmet for pinsestævnet i Albertslund er netop blevet offentliggjort. Der er 8 hold med i vores række, som fordeles i 2 puljer, som spiller gruppekampe om lørdagen. Nr. 1 & 2 fra hver pulje mødes søndag i en A-slutspilspulje og nr. 3 & 4 mødes i en B-slutspilspulje. Der er præmier til nr. 1 & 2 både i A & B slutspil. Det betyder, at vi skal spille 3 kampe pr. dag, dvs. i alt 6 kampe uanset lørdagens resultater. Kamptiden er 2x18 min. Vi har om lørdagen kampe fra kl til og søndag fra kl til 14.15!!! I hver årgang udvælges det mest FAIR PLAY spillende hold. Der er personlige præmier til vinder holdet. Alle hold bliver løbende evalueret for opførsel blandt spillere, trænere og tilskuere ved hjælp af et point system. Det hold der har flest point efter alle kampene bliver udpeget som FAIR PLAY vinder i årgangen, så denne titel går vi selvfølgelig også efter :-) Alle kampe foregår på Albertslund Stadion, Skallerne 14, 2620 Albertslund. Vi laver en fast base for Super98 under hele stævnet og medbringer pavilloner, som forhåbentlig mest skal tjene til, at man kan komme i skygge. Husk selv drikkevarer og masser af solcream, og hvad der ellers er behov for, når man skal opholde sig udendørs i 6-7 timer. Trænerteamet sørger for indkøb til fællesfrokost. Mødetid lørdag er kl foran indgangen til Albertslund Stadion og søndag er mødetiden 7.30!!! Yderligere oplysninger om stævnet kan ses her: konicaminoltacup.dk Træningsweekend: Vi afholder som alle ved, træningsweekend ugen efter pinsestævnet. Vi er glade for den store opbakning til arrangementet og dejligt, at alle drengene (og mange af jer voksne) kan deltagere. Programmet: Fredag d. 1/6: Kl Drengene ankommer til Multisalen. Indkvartering og fælles hygge for drengene og trænerteamet frem til kl Der er ikke fælles spisning om fredagen kun lidt hygge snacks!!! Lørdag 2/6: Kl Vækning og morgen løb

6 Kl Morgenmad Kl Afgang til kæmpe overraskelse arrangementet varer til ca Kl Frokost Kl Opladning til dagens hjemmekamp Kl Kamp mod Herstedøster Vi regner med at vi slå publikumsrekord denne dag, husk masser af mønter da vores tipspulje burde slå rekord denne dag. Kl Mødetid for ALLE i multisalen til kaffe/kage og hygge Kl Klargøring til aftens galla middag Kl Galla middag og hygge evt. underholdende indslag i løbet af aftenen. Der vil være drikkevarer til middagen for alle. Snacks, sodavand og kaffe/te hele aftenen men øvrige voksen drikkevarer medbringes selv. Kl.???? Tak for i dag og overnatning for drengenes og værges vedkommende. (der er enkelte forældre, som ikke overnatter, deres drenge kan overlades til anden værge). Søndag 3/6: Kl Fælles morgenmad for alle, både overnattende og ikke overnattende deltagere. Herefter fælles oprydning og kort fælles flyers omdeling. Vi forventer at træningsweekenden er færdig senest kl Prisen for HELE arrangementer er kun 350 pr. Super98 spiller og inkluderer alles fra fredag aften og frem til søndag :-) Voksne slipper med kr. 150,- pr. person og søskende kr. 100,- Husk egne drikkevarer til efter maden. Beløbet bedes indbetalt SENEST torsdag d.24/5 på holdets konto og der accepteres ingen undskyldning for manglende indbetaling :-) Der kommer snarest en liste til alle med forskellige opgaver under træningsweekenden, så alle kan få en super weekend. Desuden får alle drengene særskilt af vide hvilket udstyr de skal have med. Vi glæder os til at se jer alle og ikke mindst få nogle hyggelige dage med alle de super fantastiske drenge I har. Afregning af Lillebror lodder Sidste salgsdag for lodder er nu på søndag d. 20/5!!! Mange har sat en flot slutspurt ind, så vi får næsten "udsolgt". Dem der stadig har lodder tilbage medtager disse til kampen på mandag (21/5). Hvis vi IKKE får jeres lodder her, betragtes de som solgte og I vil blive opkrævet det fulde beløb. 2. maj 2012 >> Limone cup Der er nyt under Limone cup ang. betaling af depositum. Vi skal have evt. afmeldinger inden d. 11/5 ellers "fanget" bordet mht. de tilmeldte til turen. Alle har idag modtaget en mail med den aktuelle pointhøst. 28. marts 2012»

7 Kære alle på og omkring super98 Det er snart mere reglen end undtagelsen, at vi får afbud til træning og kamp i sidste øjeblik! Der er få af jer, der er rigtig dygtige til at bruge kalenderen, så I kan melde fra i god tid inden et arrangement, mange tak for det ;o) Det er derimod meget fustrende, at modtage afbud til arrangementer i samme uge som de afholdes! Vi planlægger i rigtig god tid, så alle har mulighed for, at melde til og fra i samme gode tid. Kalenderen på hjemmesiden er altid opdateret, så der er kun dårlige undskyldninger for ikke at følge med, og dermed at melde fra i så god tid, at trænerteamet ikke få dage før en begivenhed, står uden spillere og derfor skal bruge ekstra meget tid på at finde alternativer! Selv om det tit ikke føles sådanne, så har vi faktisk også et liv ved siden af træning, kampe, lillebrorlodder, flyers, hjemmeside, sponsorer, klub, stævner, rejser, forældre, spillere, cykelløb, diverse møder, kamp-flytninger osv. osv... Vi har selv påtaget os opgaven, og "elsker" at gøre noget for jeres dejlige drenge MEN, I er, og skal, være os behjælpelige med, at det ikke bliver et surt slid, men fortsat er en glæde at være der for jer. Derfor BRUG KALENDEREN OG MELD FRA I GOD TID INDEN ET ARRANGEMENT, SÅ VI ALLE KAN FØLE GLÆDEN VED AT SPILLE FODBOLD! De bedste hilsner Trænerteamet for Super marts 2012» - "jagten" på point fortsætter :-) Lillebror lodder Alle de fremmødte spillere fik til dagens kamp udleveret 3 ark Lillebror lodder, som "bare" skal være solgt indenfor de næste godt og vel 2 måneder. Der er 30 lodder pr. ark, 1 lod koster kr. 20,- og der går stadig 8,5 point ind på den enkeltes konto pr. solgt lod, så det er en særdeles "nem" måde, at tjene 765 point på :-) Rent praktisk skal I hvergang, I har fået solgt 1 helt ark (30 lodder), overføre kr. 600 til holdets konto med angivelse af navn samt arknummer. Hvis der er nogen der vil sælge flere end de 3 ark, kan I altid henvende jer til trænerteamet. Sidste år var der flere drenge der nåede mere end 8 solgte ark, så det kan sagtens lade sig gøre. Sjælsø rundt Vi har møde med arrangøren nu på onsdag og skal derfor høre fra de sidste af jer SENEST onsdag kl. 12, hvis I altså vil med ud og vifte med flaget søndag d. 10/6. Det giver min. 400 point pr. deltager (over 16 år) 14. marts 2012» - løst og fast Så kom forårets kampprogram fra SBU og vi har heldigvis "kun" fået modstandere inden for en radius på ca. 20 km., så ingen lange køreture :-) Der er kommet lidt flere hold i puljen, så det blev desværre ikke til en dobbeltturnering, som vi tidligere havde håbet.

8 Vi skal spille 9 kampe med start d. 12/4 og sidste kamp er allerede d. 9/6. Vi har forsøgt, at tage højde for alle de forskellige konfirmationsdage og pt. er der "kun" en enkelt udekamp der skal flyttes. Link til vores pulje ligger selvfølgelig under statistik. Inden vi tager hold på foråret, har vi på søndag vores sidste kamp i Vintercup på hjemmebane. Derudover har vi arrangeret 2 træningskampe mod 97/3, som giver os god modstand. Desuden har vi prioteret muligheden for hjemmekampe højt. Disse 2 kampe spilles de kommende søndage frem til påske og kamptid fremgår af kalenderen. Kalenderen er selvfølgelig opdateret med alle relevante kampe og træninger frem til sommerferien, og som altid hører vi gerne fra jer allerede nu, hvis der er kampdage, hvor vi skal se bort fra jer. Vi har netop offentliggjort en ny pointhøst, som findes under Limone Cup. Tanken er, at der løbende bliver lagt en ny pointhøst frem, så alle kan følge deres egne point vokse støt og roligt. På samme side, har vi lagt den foreløbige tilmelding til Sjælsø rundt, vi er pt. oppe på 20 voksne, men der er plads til mange flere. Det giver 400 point pr. person (over 16 år) der deltager, så meld jer endelig til. Hvis nogen har glemt datoen, er det søndag d. 10/6, så der er ingen sammenfald med vores sidste puljekamp. Vi har møde med arrangøren d. 28/3, så vi vil meget gerne inden høre fra de sidste. Pointhøsten kan også vokse markant, ved salg af Lillebror lodder. Vi modtager lodder ultimo denne måned, og alle får lodder udleveret ifm. træningskampen d. 1/4. De koster i udsalg stadig kr. 20 og giver 8,5 point pr. solgt lod direkte på ens egen konto :-) 20. februar 2012» - løst og fast Først og fremmest god vinterferie til jer alle, det er en velfortjent "pause" til drengene efter et par kolde uger :-) Vi træner ikke i denne uge men husk som aftalt, at få løbet minimum 1x5km og gerne en mere :-) Husk nu, at påføre timerne under selvtræning. Hold et vågent øje med ordet er dit, her er der i de sidste par dage kommet et par spændende indlæg. Vi har fået udvidet vores "point jagt" muligheder, idet Danbolig fremover også vil gøre brug af vores hjælp. Det betyder "bare" at ALLE nu har endnu bedre muligheder for at få skrabet nok point sammen til efterårsturen. Vi vil i fremtiden bestræbe, at kunne tilbyde 2 (måske 3) månedlige omdelinger (udgangspunkt weekend lige uger). Stadig på individuel basis og næsten "altid" en god uge til selve omdelingen. Dette håber vi vil give jer alle bedre mulighed for at planlægge jeres deltagelse. Husk vi går den lyse tid i møde og mange kan erfaringsmæssigt sagtens nå et par ruter på en hverdagsaften. Alle de "rare" point skal jo meget gerne omsættes til et brag af en tur i efterårsferien, og vi har nu et foreløbig "komplet" deltagerantal til Limone Cup, da alle har svaret tilbage - vi er pt. 43 deltager :-) Komplet liste kan ses under Limone Cup. For alle dem der skal med til Idrætsprisuddeling mandag d. 27/2 på rådhuset er mødetiden kl foran hovedindgangen!!! Vi har ens t-shirts med til ALLE, øvrig påklædning er "fri" :-)

9 Husk vi i den første weekend af marts har udekampe både lørdag og søndag, holdet til BEGGE kampe udtages tirsdag d. 28/2. 9. februar 2012» Årets idrætsprisuddeling Vi har netop modtaget den længe ventede invitation fra kommunen til Årets idrætsprisuddeling, mandag d. 27/2 fra kl Invitationen kan ses her: Invitation til årets idrætsprisarrangement (det kan være, at I ligeledes modtager invitationen pr. mail fra kommunen). Vi er stolte over invitationen og glæder os til en hyggelig aften sammen med drengene :-) Vi mødes kl foran Rådhuset og sørger for ens spillertrøjer til alle! Vi regner naturligvis med, at alle drengene DELTAGER, men I må meget gerne svare tilbage inden ugens udgang på tilmeld@super98.dk med et endeligt svar. Vi sørger for fælles tilmelding, så proceduren i invitationen skal I ikke følge. Husk arrangementet er for det "gamle" Super98 anno På gensyn 25. januar 2012» Opfølgning på "Store mødedag" Tak til alle både spillere og forældre for god ro og orden igår til "store mødedag". Vi er glade for den store opbakning, og håber I alle fik en klar fornemmelse af, i hvilken retning Super98 bevæger sig :-) Skulle nogen have glemt lidt fra aftenens præsentationer, kan de begge hentes her: Spillermøde Forældremøde Af særlig vigtige punkter fra møderne kan nævnes: Fredagens træning er aflyst pga. Lalandia tur for de flestes drenges vedkommende. Vi aftalte, at ALLE i stedet løber 5 km. og får deres tid registreret under selvtræning. Dem der skal til Lalandia løber senest torsdag (og registrerer torsdag!) og de øvrige har "helt" til søndag :-) Kandeansvarlig frem til sommerferien er stadig Mette B. Der var stor opbakning til deltagelse ipinsestævnet i Albertslund og efterfølgende socialt arrangement. ALLE kan derfor godt sætte kryds i kalenderen d /5. Vi har igen i år fået lovning på nogle dejlige lokaler på Nørrebred, hvor der også vil være mulighed for en dukkert :-) Der er pt. 12 spillere klar. Betalingen bliver kr. 100,- pr. spiller, som allerede nu bedes indbetalt på holdets konto (senest 15/2). Der var ligeledes rigtig mange der allerede nu tilkendegav, at de gerne vil deltage i Limone Cup 2012 i efterårsferien. Vi arbejder derfor videre med planerne, så alle kan godt allerede nu bede om fri i efterårsferien :-)Konceptet bliver i stil med sidste år, så egen bus (og bedre) er et krav fra vores side til arrangøren :-) Der er pt. 11 spillere og 35 deltagere, men der er selvfølgelig plads til de sidste, som vi meget håber vil deltage i turen. Prisniveauet forventes at blive ca pr. person afhængig af vores samlede deltagerantal. Det bliver en rigtig god tur og et forhåbentlig perfekt punktum for en god 2012 sæson.

10 Der blev snakket om andre udlandsture, men pga. konfirmationer spredt over hele foråret, er planen i stedet, at en sådanne tur bliver udskudt til næste år. Der var STOR opbakning til vi fortsætter vores "point jagt", så alle har en god og realistisk mulighed for at komme afsted for meget få (eller ingen) egne midler. Husk kryds i kalenderen d. 10/6 og 1/9, hvor vi satser på "cykelvagter". Dem der endnu ikke har taget stilling til Pinsestævnet/Limone Cup må meget gerne snarest give os en tilbagemelding. Vi arbejder på at forbedre muligheder på super98.dk, så det vil være muligt at modtage en sms eller mail, når der er sket "noget". Ingen vil være i tvivl når/hvis teknikken kommer på plads. Vi håber det sker i dette halvår. Husk indbetaling af 100 kr. til holdkassen senest d. 31/1. Vi ser frem til et spændende 2012 :-) Dan & Casper 17. januar 2012» Kampudsættelse Vi har pga. sygdom og et par skadede spillere valgt, at aflyse lørdagens kamp (21/1) mod Himmelev. Vi vender tilbage så snart der er en ny dato på plads. Spillermøde Vi fremrykker starten på spillermødet, da der i sidste øjeblik er kommet en klassefest i "vejen" for en del af drengene. Vi starter derfor mødet kl og forventer, at være færdige på en lille time, så nu kan ALLE uden problemer nå begge dele :-) Ændring i spillertruppen Casper C. har desværre valgt at stoppe med at spille fodbold pga. et "drilsk" knæ. Tak til Casper og fam. for mange gode år på holdet. Vi kan derfor byde Andreas velkommen tilbage på holdet efter et kort ophold på hold3. Andreas er allerede startet træningen og indgår selvfølgelig på lige vilkår med de øvrige spillere. 10. januar 2012» Der er kommet info og program til weekendens stævne i Frihedens Idrætscenter - se under kampkort. Vi spiller i 2 forskellige kampsæt, så vær opmærksom på, hvem der skal huske "Limone Cup" kamptøjet. Vi har selvfølgelig tøj med til det "andet" hold. Husk et par gode sandwich og lidt frugt, da det kan blive en lang dag januar 2012» Først og fremmest godt nytår til alle på og omkring holdet :-) Vi glæder os til en masse spændende udfordringer i 2012, så husk: Forældremøde tirsdag d. 24/1 kl i IC

11 Agendaen vil være: 1. Velkommen 2. Generel information 3. Truppen 4. Sæsonen Indtjeningsmuligheder 6. Socialt arrangement 7. Eventuelt Vi vil meget gerne have et praj om I deltager, så "smid" en mail via tilmeld@super98.dk - husk vi kan altid spise kage :-) Spillermøde Vi holder, som tidligere meddelt, også spillermøde tirsdag d. 24/1 fra kl , i stedet for "almindelig" træning. Her vil drengene høre mere om planerne for det kommende år, herunder hvilke pladser, spilsystem m.v., vi har tænkt os at praktisere. Vi FORVENTER naturligvis, at ALLE drengene møder op denne dag, og "skader" er ingen undskyldning. Træningstider Vi begynder igen, at træne 2 gange om ugen. Frem til påske er det foruden tirsdag om fredagen fra kl Fredagen starter med en 5 km. fælles løbetur, så husk løbeskoene.

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2011 1. halvår www.super98.dk 7. juni 2011» Nyt fra trænerteamet Sjælsø rundt: Vi har fået ros for vores deltagelse og vores input til forbedringer tager stævneledelse med til planlægningen af næste års løb. Børnehjælpsdagen: Vi har

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk

Nyhedsarkiv fra 2011 2. halvår www.super98.dk 20. december 2011» Det har været en hård proces, at udvælge det nye Super98 anno 2012. Vi har haft 20 drenge i vores udvidet trup og alle har ydet det bedste de kunne, så konkurrencen har været hård, idet

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

Super 98. Forældremøde Torsdag den 3/

Super 98. Forældremøde Torsdag den 3/ Forældremøde Torsdag den 3/10-2013 Forår: Et mere end godkendt forår i række 2 hvor vi efter en sløj start med 2 nederlag, gjorde rent bord og sluttede med 7 sejre på stribe og sluttede som bedste 2 er

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt.

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt. Side 1 af 5 Fra: Til: Dato: Emne: Berit Carmel (berit@carmel.dk) undisclosed-recipients, 03/08/2012 09:30 01 Drenge - Nyhedsbrev nr. 2 Attachments: Hej allesammen Så er sommerferien ved at være overstået

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Velkommen til forældremødet

Velkommen til forældremødet Velkommen til forældremødet Disse spillere er tilmeldt & registeret i DBU s licens-system, og dermed spilleberettiget for Langebæk Alliancen for 2014. Spillertrup Årg. 03 Navn Emil Patrick Jacob Christian

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 24. April TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 24. April TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2016 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 24. April 2016 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mand Cup 2016 TAK for den store tilslutning, som

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED I SAMARBEJDE MED MIDDELFART SPAREKASSE 9. - 11. JUNI 2017 FRA FREDAG KL. 15.00 TIL SØNDAG KL. 15.00 PROGRAM WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/SSKFODBOLDSKOLE Ved spørgsmål kontakt Thomas Larsen thomas60775088@gmail.com

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013

Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Nørre Åby Skoleskak og Fyns Skoleskak indbyder til Hold-DM i Skoleskak 2013 Hold-DM afvikles i weekenden fredag d. 19. april til søndag d. 21. april 2013. Så er det tiden, at du og dine venner skal vise,

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Velkommen til Hedeboturneringen 2014

Velkommen til Hedeboturneringen 2014 26.-28. september 2014 Velkommen til Hedeboturneringen 2014 Velkommen til årets udgave af Hedeboturneringen. I år er det med stolthed at vi kan præsenterer den 41. udgave af vores populære turneringen.

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm Velkommen til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på og inden for kort gå-afstand. Det er nu 14. gang, vi byder velkommen til Øens Hold Cup i samarbejde med Øens Hold / OB. Vi krydser

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2015

Velkommen til Vodskov Cup 2015 Velkommen til Vodskov Cup 2015 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 27.-28. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2015, der i år afvikles for 13. gang på Vodskov

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011

Super 98. Forældremøde Torsdag den 29/9-2011 Super 98 Forældremøde Torsdag den 29/9-2011 Total har holdet tjent: kr. 116.500,- Fordelt på: Sjælsø rundt kr. 13.000,- Lillebror lodder kr. 23.500,- (blandt top 10 i DK) Flyers kr. 80.000,-!!!! Fordelt

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge

Kvalifikation til Top november 2018 Ejby Hallen v. Køge Hermed bydes deltagere, coaches, pårørende og ikke mindst vores 2 overdommere velkommen til sæsonens kvalifikation til Top 12. ØBTU og værtsklubben, Ejby BTK, glæder sig til at give alle en god weekend

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 25/9-2011

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 25/9-2011 Super 98 Forældremøde Tirsdag den 25/9-2011 Forår: Et mere end godkendt forår i række 3, hvor vi kun fik 1 enkelt nederlag og ellers 7 sejre på stribe og en imponerende målscore på 31-6. Målsætningen om

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august

Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den august 2019 Hermed indbydes til Talentstævne 2019, weekenden uge 33, den 16.-17.-18. august 2 Den søde sejr med glimmer i håret Som noget nyt valgte vi sidste år, at reducere kampenes spilletid til 2 x 20 min.

Læs mere

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse.

Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Kamp program for Pokalmesterskab i fodbold for 4 6 klasse. Velkommen til Pokalmesterskab i fodbold for 4-6 klasse. Der er pt. tilmeldt 44 hold i alt. Super stærkt gået da alle skoler/klubber er repræsenteret.

Læs mere

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8

Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn. Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Overnatningsstævne for alle U6 og U8 Kom og vær med til et sjovt og festligt håndbolddøgn Fredag 8. marts - lørdag 9. marts 2019 i Voel Hallerne ved Silkeborg Tilmelding på www.dgi.dk/201906654207 2 Er

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere