!KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "!KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB"

Transkript

1 !KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB Pernille Tiger Teichert blev kåret til årets KB er 2015 Nye trænere til herre 6: Velkommen til Mathias Dahl Jensen og Jonas Lauritzen Gonggong er så småt væk fra KB. Læs mere om holdets exit længere nede Nye spillere, der ønskes meldt ind i klubben, skal påregne ca. 8 dage før, spillercertifikat m.m. er på plads. Udmeldinger og ændringer i oplysninger (adresse m.m.) skal ske på hjemmesiden (Kildemosen.dk Medlemsinfo medlemsændring) Turneringen starter i weekenden held og lykke til holdene! Kontingent betales 1. september Sponsorudvalget vil meget gerne høre fra dig, hvis du kender til en mulig sponsor eller vil høre mere om mulighederne! Kontakt: sponsor@kildemosen.dk

2 KB Olympiaden 2015 blev afviklet den forgangne lørdag d. 8. august med mange glade KB deltagere. Dagen giver mulighed for KB medlemmer at mødes på tværs af hold og konkurrere i diverse konkurrencer arrangeret af klubbens aktivitetsudvalg. Det helt nye i år var at skyde dagen igang med bomber balls, som uden tvivl var en stor succes, udvalget får svært ved at toppe næste år - men mon ikke, de finder på noget mindst ligeså godt?! Ud over denne aktivitet bød dagen også på sangskrivning, quiz, blindevolley, ærtepose-beer-pong, LEGO-leg, tårnbygning og menneskebowling. Dagen bød også på kåring af æresmedlemmer af KB og årets KB'er Tak til aktivitetsudvalget Louise Kaa, Stine Rosenqvist, Maria Pedersen, Laura Jakobsen, Gitte Nielsen og Jacob Jensen for en rigtig god KB Olympiadedag - vi glæder os til næste år! Michael Worre: For mange års tro tjeneste i KB. Har både selv været aktiv spillende i mange år, er pt ansvarlig for klubbens gamle hold, hjælper til ved arrangementer og står til rådighed med bil og andet, hvis der er brug for det. Flemming Hansen: Tidligere formand og i det hele taget en stor tovholder af mange aktiviteter i KB gennem årene. Står den dag i dag stadig altid til rådighed, når der er brug for det, og er i den grad en stor gevinst for klubben. Pernille Tiger Teichert: For et fantastisk stykke arbejde for klubben, hvor det er tydeligt, hun har KB helt i hjertet. Hun går forrest i diverse tiltag og har haft sit præg på tilstanden. Tigeren har eller får altid styr på de ting, hun engagerer sig i, er ALTID nem at komme til uanset hvad, man skulle have på hjertet.

3 OB70 Efter en lang række sæsoner i FBU s serierækker, hvor Teleholdet havde karakter af elevatormandskab mellem serie 3 og 4, besluttede holdet før sidste sæson at skifte til OB70. Årsagerne var mange, men først og fremmest mødte Teleholdet generelt hold, som havde en markant yngre gennemsnitsalder. Derfor faldt valget på OB70 og Old Boysrækken, hvor netop aldersforskellen var mere ligelig. Teleholdet er nok det hold i Kildemosen, som har den største bruttotrup. Sæsonens forløb I første omgang løb Teleholdet ind i en noget underlig situation, hvor et besøg hos FC Odense endte i nøjagtig den situation, som skiftet af række skulle forhindre; et hold med temmelig mange unge spillere. FC Odense påstod selv, at de havde dispensation, hvilket muligvis også var tilfældet, men bestemt ikke til så mange unge spillere, som de stillede med. Det blev til et forsmædeligt nederlag på hele 6-2. Desværre førte den efterfølgende protest ikke til noget. Heldigvis blev den grimme plet vasket godt og grundigt af med en sejr på hele 5-0 i det, sm nok var Teleholdets bedste kamp i sæsonen. Herfra var det dog med vinden i ryggen og kun få udfald, og Teleholdet tilbringer faktisk sommerpausen på en fornem andenplads med 25 point for de 13 kampe og en målscore på +13. Rækken føres af DSIO, som Teleholdet formåede at spille uafgjort med i en svær udekamp. Hjemmekampen blev vundet i et brag af en kamp. Ser frem mod efteråret Det er derfor med stor spænding, at Teleholdets Helte ser frem mod efterårets kampe. I denne række møder holdene hinanden tre gange, så på den konto er det ren superliga! Målsætningen er at holde fast i den stabilitet, som især i den sidste del af foråret var kendetegnende. Førstepladsen er kun tre point væk, men der er kun ti point fra rækkens nummer et til rækkens nummer 6, så alt kan ske. Især kampene mod lokalrivalerne fra Røde Stjerne og Posten har været umulige at forudsige, og det virker som om, at der netop her er en ekstra stor motivation hos de lokale venner. Om holdet Teleholdet er nok det hold i Kildemosen, som har den største bruttotrup. Der er tale om en stabil gruppe spillere, som har været i Kildemosen i mange sæsoner. Da de fleste på Teleholdet udelukkende spiller kampe, er der en del skader. Her kommer den brede trup ind i billedet. Teamchef Brian Borup er ikke alene en ihærdig indpisker på bane og bænk, men også i besiddelse af både stor tålmodighed og nærmest magiske evner, når antallet af skader og afbud strammer til og mon ikke der bliver brug for netop disse evner, når først bladene begynder at falde af træerne.

4 Enden er nået. Så gik det ikke længere for vort elskede hold. KBs 4. Herre Senior mandskab I daglige tale, GongGong har til dette efterår måtte trække stikket. En epoke er hermed slut efter en eventyrlig rejse på ikke mindre end 17 års sammenhold. Det hele startede i Skt. Klemens/Fangel Idrætsforening tilbage i Holdet blev hurtigt etableret som et af de ringeste serie 5 mandskaber til dato, da fokus absolut ikke var på spillet på banen, men i stedet på, hvad der foregik i 3. halvleg. Med Fangel Stadion som den legendariske hjemmebane var det ikke faciliteterne, der manglede. Derimod var det almindelige fodboldevner, da en stor del af holdets spillere aldrig havde haft et sæt fodboldstøvler på før! Det blev til 2 år I Skt.Klemens/Fangel Idrætsforening, hvor første sæson bl.a. medførte holdets nye kaldenavn, Erste FC Spartak GongGong 61 City Fremad (GongGong). Navnet blev fundet på under indtag af en hulens masse af de grønne flasker. Ikke desto mindre var det et navn som hang fast! Skæbnen ville nu, at holdet desværre måtte holde en pause i nogle år, da mange af spillerne søgte fra landet mod Odense Centrum, hvor byens natteliv og studierne ventede. En længere transport og villigheden til fortsat at betræde grøntværen var ikke længere så vigtig for holdets spillere, hvorfor en pause var naturlig. Pausen varede indtil d. 15. februar 2004, hvor Francesco Ferencvaros Ferendeles tog initiativ til, at få genopstartet mandskabet. Det hele var timet og tilrettelagt vi manglede blot et sted at spille. Efter længere tids tovtrækkerrig fra forskellige Odense klubber der ønskede tilføjelse af stjernespillere endte beslutningen med, at holdet trak i Bolbro dragten. Holdet bestod nu af gengangere fra opstarten i 1998, men også nye stjerner havde fundet vej til mandskabet, bl.a. den nye spillede coach, i Daniel Kiks Ringgaard, måltyven, Tonni Topscore, stjernetossen, Ronni Bæstet Jakobsen og World of WarCraft nørden, Kenneth Tilbud Jørgensen. Alt var kørt i stilling til den nye start! Det gik også som smurt under Bolbros faner de første par sæsoner. Øllene hos tutmor Gitte var kolde og DGK (De Grønne Kraner), GongGongs faste kvindelige fanskare voksede og voksede. Stødt, men roligt blev holdet bedre og bedre og det handlede ikke længere kun om, hvem der var bedst til at skyde højdere. Nej Coach Kiks ville have et fodboldhold ud af de her omvandrende fodboldtosser. Det betød også mere konkurrence for holdets spillere og det valfartede efterhånden til holdet med tekniske begavede boldekvilibrister. GongGolello som Bolbro Parken i daglig tale blev kaldt (I al fald af os) nærmede sig et uindtageligt fort, men alligevel lykkedes det os aldrig (I Bolbro dagene) at rykke op i serierne. Serie 4 var et forjættet land!

5 Tiden gik og desværre blev utilfredsheden over Bolbro G&IF s behandling af holdet mere og mere utåleligt. Urimelige krav fra klubbens side betød, at Daniel Kiks Ringgaard og undertegnet tog affære og kontaktede, Kildemosens Boldklub daværende formand, Flemming Hansen. Vi havde fra andre daværende spillere i KB hørt ufattelig godt om klubben og efter en god snak med Flemming endte det i et skifte for holdet. Et skifte til det perfekte sted og den perfekte klub for et hold som vores. Inden da nåede vi lige at fejre et 10 års jubilæum, som foregik i lastbil, ligesom studenterne. Hvilken dag og absolut én af de sjoveste og mest mindeværdig arrangementer i min personlige GongGong karriere. dag stadigvæk som det bedste holdet har præsteret over en halvsæson. Den efterfølgende sæson gik ligeledes fremragende og vi rykkede allerede samme år op i serie 3, hvilket må siges at være en bedrift ud over det sædvanlige. Her havde vi kæmpet i adskillige år på, at rykke bare én enkelt række, og nu var det lige pludselig to oprykninger på ét enkelt år. Holdet fortsatte deres sociale liv uden for banen, hvor samtlige af Odenses værtshus har fået masser af visit igennem årene. I takt med at mange af holdets spillere blev ældre og den ofte naturlige afgang fra holdet kom, da første prioriteten ikke længere var på GongGongs side, måtte holdet se som om efter yngre kræfter til mandskabet. Det lykkedes også i flere omgange og mange spillere har været igennem ilden i den mægtige GongGong og KB dragt. Foråret 2009 var en ny begyndelse for GongGong holdet. Den perfekte klub for holdet var fundet og der gik ikke længe inden folk vitterligt mærkede KB energien og den hjertevarme som klubben giver. Som hold bevægede vi os mere og mere i retning af oprykning. Masser af spillere til træning, konkurrencen om pladserne skærpede til og ud over det sociale som fungere upåklageligt kom vi nærmere det forjættede land serie 4. En absolut fremragende første sæson i KB s skønne grønne dragter endte da også endelig med en oprykning. 8 sejre i 8 kampe står den dag i Efter 5 år i KB blev det mere og mere svært, at få holdet til at fungere optimalt både trænings og kampmæssigt, hvor holdet til tider kæmpede i bedste stil for overhovedet at kunne stille 14 mand til kampstart. På daværende tidspunkt, trak, især den spillede træner, Daniel Ringgaard et kæmpe læs og et ubarmhjertigt job at skulle opfinde spillere der havde lysten til træning og kamp. Dette har således afstedkommet, at holdet efter en levetid på 17 år har set sig nødsaget til at stoppe mens legen har været god. Og god det har den kraftedme været!

6 Statistik: Antal kampe: 192 Sejre: 88 Uafgjort: 25 Nederlag: 79 Total målscore: *Stats er ca. da det ikke er 100% opdateret TAK Der skal lyde en helt speciel tak til, Jesper Grosseren Duvander som ud over jeg selv har været med fra den spæde start og hængt ved til den bitre ende. uden pause! Tak! Dernæst også en kæmpe tak til Daniel Kiks Ringgaard for samarbejdet det har været fedt, udfordrende, sjovt, kedeligt, alkoholisk, men ikke mindst særdeles GongGonglastisk! Tak! Sidst, men ikke mindst en STOR tak til Kildemosens Boldklub for at værne om os som hold og tage imod os med åbne arme! De 6 år i KB vil blive set tilbage på, af mange GongGong spillere som en helt utrolig tid! Der kan nævnes mange mennesker som kunne takkes i KB men én specielt, står personligt mit hjerte nært. Tak, Hanne Tutmor Clemmensen! Ligeså pisse irriterende du kan være ligeså fantastisk har du været for holdet og for mig. Endvidere håber jeg, at nogle af de spillere som stadigvæk vil give fodbolden en chance, vil blive i Fyns bedste og mest sociale serieklub, Kildemosens Boldklub Med et grønt KB hjerte, Nicolai Bøgedal FRA KB TIL ALLE GONGGONG ERE: I er stadig meget velkomne i klubben, hvis I har lyst til at fortsætte fodboldkarrieren på et af klubbens andre hold! I denne måned har vi modtaget følgende nyhed fra Herre 1: Da holdet søndag d. 9. august mødte Marienlyst i en træningskamp, scorede Michael Bernard sit første mål i den grønne trøje. Kilder fortæller, at Bernard på nuværende tidspunkt har spillet ca. tre år for KB, men først nu har scoret for klubben. Målet var et sikkert eksekveret straffespark. Tillykke til Bernard og til holdet med sejren.

7 Kampprogram: Dato Kl. Række Pulje Hjemmehold Udehold :45 Supermasters Pulje 1 KFUM/Kildemosen B :45 Herre S4 Pulje 3 Kildemosens BK (1) Posten :45 Herre S4 Pulje 6 Chang (6) Kildemosens BK (3) :00 Herre S3 Pulje 1 Assens FC Kildemosens BK :30 Herre S4 Pulje 5 OB (2) Kildemosens BK (2) :00 Albaniserien kvinder Pulje 1 Kildemosens BK B :45 Veteran Pulje 1 Tårup IF Kildemosens BK :45 Masters A Pulje 1 BBB Kildemosens BK :30 Carlslund P Kvinder Pulje 1 Kildemosens BK B :45 Supermasters Pulje 1 S.f.B. KFUM/Kildemosen :00 OB70 2. oldb Kildemosens BK Odense KFUM :30 Kvinde senior 7M C Pulje 3 Korup IF Kildemosens BK :45 Herre S4 Pulje 3 ØB (2) Kildemosens BK (1) :45 Herre S4 Pulje 5 Kildemosens BK (2) B1909 (1) :30 Herre S4 Pulje 1 Kildemosens BK (4) Chang (1) :30 Herre S3 Pulje 1 Kildemosens BK Kerte GF :30 Albaniserien kvinder Pulje 1 Søndersø BK Kildemosens BK :00 Herre S4 Pulje 6 Kildemosens BK (3) Allested U & IF :00 Kvinde senior S2 Pulje 1 Kildemosens BK Aarup BK :00 Herre S2 Pulje 2 Kildemosens BK B ?? Masters A Pulje 1 Kildemosens BK Oversidder :45 Veteran Pulje 1 Kildemosens BK SUB Ullerslev :00 Kvinde senior 7M C Pulje 3 Kildemosens BK Birkende BK :45 Supermasters Pulje 1 KFUM/Kildemosen Faaborg Old Boys :45 Herre S2 Pulje 2 Aunslev IF Kildemosens BK :00 OB70 2. oldb DSIO Kildemosens BK :45 Herre S4 Pulje 1 SSV Højfyn (2) Kildemosens BK (4) :30 Herre S2 Pulje 2 Kildemosens BK Marienlyst :00 Herre S4 Pulje 6 Røde Stjerne (2) Kildemosens BK (3) :30 Albaniserien kvinder Pulje 1 Kildemosens BK Tved BK :00 Herre S3 Pulje 1 Flemløse/Haarby Kildemosens BK :00 Herre S4 Pulje 3 Kildemosens BK (1) Marienlyst :00 Herre S4 Pulje 5 Næsby BK Kildemosens BK (2) :00 Kvinde senior 7M C Pulje 3 OKS Kildemosens BK :00 Kvinde senior S2 Pulje 1 DSIO Kildemosens BK :45 Veteran Pulje 1 Aarup BK Kildemosens BK :45 Masters A Pulje 1 Tåsinge f. B. Kildemosens BK :00 Kvinde senior 7M C Pulje 3 Kildemosens BK Munkebo/Drigstrup :45 OB70 2. oldb Boldklubben Posten Kildemosens BK :45 Supermasters Pulje 1 Glamsbjerg IF KFUM/Kildemosen :30 Albaniserien kvinder Pulje 1 FC Hjallese Kildemosens BK

8 :30 Herre S4 Pulje 1 Kildemosens BK (4) Hospitalets FK (1) :00 Herre S2 Pulje 2 Ø.B. Kildemosens BK :00 Herre S4 Pulje 6 Kildemosens BK (3) Birkende BK (2) :00 Herre S4 Pulje 3 Kildemosens BK (1) FC Avrasya (1) :00 Herre S4 Pulje 5 Særslev BK Kildemosens BK (2) :00 Kvinde senior S2 Pulje 1 Kildemosens BK Nr. Aaby IK :00 Herre S3 Pulje 1 Kildemosens BK Brylle :30 Kvinde senior 7M C Pulje 3 ØB Kildemosens BK :30 Veteran Pulje 1 Kildemosens BK Tarup/Paarup IF :45 Masters A Pulje 1 Kildemosens BK Aarslev BK :30 OB70 2. oldb Kildemosens BK B :30 Supermasters Pulje 1 KFUM/Kildemosen Tved BK Kildemosevej Odense C Tlf Følg os på Facebook og Instagram Sponsorer og samarbejdspartnere!!

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram!

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! KB Olympiaden er 8. august! Den nye dametræner er faldet godt til læs en status fra ham længere nede

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster

!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster !!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster 100kr.. Sponsorere, venskabsklub, KB-frivillige fra Tinderbox og Grøn koncert er

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub

Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub Torsdag 8. februar kl. 20.00. 29 deltagere 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges til dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2017 v. bestyrelsesmedlem

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Kildemose-helligdag afholdes Kristi himmelfarts torsdag 25. maj OBS: Der afholdes ingen træning på anlægget denne dag KB dag afholdes lørdag 10. juni KONTINGENT SKAL BETALES FØR, MAN KAN TRÆNE OG SPILLE

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august!

KB Olympiaden er 8. august! KB Olympiaden er 8. august! Hvis du kan arbejde til Tinderbox onsdag d. 24. juni kl. 9-21 samt 29. juni kl. 00.30-06.30 og derved tjene penge til KB + få en billet til Tinderbox, så kontakt Pernille Tiger

Læs mere

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2007 Klubnummer Navn Antal foreninger 161 Total medlemmer Passive 28.327 3.110 I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total MEDLEMSTAL 2016 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Klub Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 24 0

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub Medlemstal 2015 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer I alt Assens Fodbold Club 41 107 39

Læs mere

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2006 Antal foreninger Total medlemmer Passive 160 27.959 2.396 Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur Medlemstal 2014 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0 0 0

Læs mere

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Medlemstal 2017 Børn - 0-12 år Unge 13-18 år Unge 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Total AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 38 0 0 38 Agedrup-Bullerup

Læs mere

PROGRAM DEN JANUAR

PROGRAM DEN JANUAR PROGRAM DEN 12.-13.-14. JANUAR Velkommen til Fynske Bank Cup, den 12. - 13. - 14. januar 2018 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Arena Assens.

Læs mere

KAMPPLAN. 4 S.f.B. 6. Ron. 4 U10 dr.5m A Stævne. 5 U10 dr.5m B Stævne 7. Kampnr Dag Dato Kl. Hjemmehold Omkl. Udehold Omkl. HD LD LD Bane RH X X KG

KAMPPLAN. 4 S.f.B. 6. Ron. 4 U10 dr.5m A Stævne. 5 U10 dr.5m B Stævne 7. Kampnr Dag Dato Kl. Hjemmehold Omkl. Udehold Omkl. HD LD LD Bane RH X X KG Kampnr Dag Dato Kl. Hjemmehold Omkl. Udehold Omkl. HD LD LD Bane Lør 1. aug 11.00 U1 Drenge- Søndersø RH 22 Søn 1. aug 09.00 U1 Drenge M M S.f.B. RH X X Søn 1. aug 09.0 U1 dr-2 2 Otterup X 199 Søn 1. aug

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år DBU Fyn - Medlemstal 2018 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år 60+ år I alt Kommunenavn Foreningsnavn Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Assens Assens Fodbold Club 9 92 7 98

Læs mere

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub Trænerguide En hjælpende hånd til nye og gamle trænere Kildemosens Boldklub Sommer, 2018 Indhold Side 1 Rykning af kamp.................. 1 2 Ønsker til kampprogram............. 1 3 Udstyr til kamp..................

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2009 Antal foreninger Total medlemmer Passive 162 28.343 2.401 Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Faxe Kondi Cup den 27. december for U12 drenge i Ørbæk Hallen

Faxe Kondi Cup den 27. december for U12 drenge i Ørbæk Hallen Faxe Kondi Cup den 27. december for U12 drenge i Ørbæk Hallen 1 2 3 4 Nyborg G&IF 1 Nyborg G&IF 2 Nyborg G&IF 3 Nyborg G&IF 4 TPI 1 Glade Gutter Næsby B TPI 2 HOGG Højby S&G Dalum IF Årslev B Ørbæk B Faaborg

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Medlemstal DBU Fyn 0-12 år år år år Senior år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder

Medlemstal DBU Fyn 0-12 år år år år Senior år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Medlemstal 2013 - DBU Fyn 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år Senior - 60+ år Foreningsnavn Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Kvinder Herrer Total 1. F. C. Nyborg 22 22 Agedrup-Bullerup

Læs mere

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn Navn H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive Total uden passive Aarup Boldklub 132 44 27 85 5 77 27 13 14 0 12 424 Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0

Læs mere

Fjordager IF Fodbold. præsenterer. Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12. Lørdag den 17. aug Søndag den 18. aug. 2019

Fjordager IF Fodbold. præsenterer. Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12. Lørdag den 17. aug Søndag den 18. aug. 2019 Fjordager IF Fodbold præsenterer Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12 Lørdag den 17. aug. 2019 Søndag den 18. aug. 2019 Østbirkvej 21, Seden, 5240 Odense NØ Velkommen En kæmpe tak fordi I har valgt at deltage

Læs mere

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN)

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) SØNDAG 18. NOVEMBER 11:30 OB - HADERSLEV (U14 LIGA 1) 13:00 OB - FC SKANDERBORG (U15 LIGA 1) 15:00 OB - VEJLE (U16 LIGA

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2016 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen.

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2016 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. U11 U12 U13 U14 U15 Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2016 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. Vi takker alle de tilmeldte

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen.

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. U11 U12 U13 U14 U15 Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. Vi takker alle de tilmeldte

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

Mod nye mål - med et stærkt hold

Mod nye mål - med et stærkt hold Mod nye mål - med et stærkt hold Fodbold handler om mål. Det hold der scorer flest mål vinder. Det er også sjovt at lave mål. Arbejdet på at score mål skaber energi, fællesskab og gode oplevelser. På og

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

Kampprogram Dalum Pige Cup 2014 U10 - Lørdag d. 31. maj

Kampprogram Dalum Pige Cup 2014 U10 - Lørdag d. 31. maj Kampprogram Dalum Pige Cup 2014 U10 - Lørdag d. 31. maj Ankomst meldes senest 30 min før kampstart til stævnekontoret der findes i telte på banerne. Spilletid: 2 x 10 min Spilleform: 5-mands Pulje 1: Næsby

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK

VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U13 Format 11X11 Spilletid 2X30 min. Adresse Bryggerivej 2, 5450 Otterup

Læs mere

Program til julestævnet den 07. - 08. - 09. december 2007. Langesøhallen, Morud. Se også programmet på www.morud.dk/ungdomsfodbold

Program til julestævnet den 07. - 08. - 09. december 2007. Langesøhallen, Morud. Se også programmet på www.morud.dk/ungdomsfodbold Program til julestævnet den 07. - 08. - 09. december 2007 Langesøhallen, Morud. Se også programmet på www.morud.dk/ungdomsfodbold Velkommen. Det er med stor glæde, at Morud Idrætsforening igen kan byde

Læs mere

Velkommen til DALUM Multicup 2014 For U12 U15 Piger og Drenge

Velkommen til DALUM Multicup 2014 For U12 U15 Piger og Drenge Velkommen til DALUM Multicup 2014 For U12 U15 Piger og Drenge LØRDAG OG SØNDAG DEN 13. og 14. DECEMBER 2014 I DALUMHALLERNE MEJERIVEJ 1 5260 ODENSE S Velkommen til Dalum IF Multi Cup 2014 for U12-U15 piger

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Oldboys 30 37 år Veteraner 38 44 år Super veteraner 45 49 år Masters 50 56 år Super masters 56 66 år Danefæ 67 - > år FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Vinder 2018 2019 B.67 Kildemosen BBB Årslev OB Indbydelse

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2011

NYHEDSBREV JULI 2011 NYHEDSBREV JULI 2011 Dette dokument tilhører Boldklubben 1960 og alt kopiering forbydes uden skriftlig tilladelse fra bestyrelsen i Boldklubben 1960 i henhold til loven om ophavsret. Dog kan rangerende

Læs mere

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR Dalum IF vinder i U11 drenge 2016 Velkommen til Fynske Bank -Cup, den 11. - 12. februar 2017 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Marienlyst vs. FC Svendborg

Marienlyst vs. FC Svendborg Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. FC Svendborg Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Program til. B1909 Kreafunk Cup DECEMBER Stævnesponsor:

Program til. B1909 Kreafunk Cup DECEMBER Stævnesponsor: Program til B1909 Kreafunk Cup 9. - 11. DECEMBER 2016 Stævnesponsor: spilleregler Vi spiller efter DBU Fyns regler! Spilletiden er angivet ved hver årgang. 4 spillere på banen, den ene spiller over midten.

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ FBUs DELEGERETMØDE 2010 LOVENE Forslag 1: Binavn DBU Fyn Forslag 2: Ændring/tilføjelse til formålsparagraf Forslag 3: Tilføjelser af stævner TURNERINGSREGLEMENTET FBUs særregler

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Nyheder: KB vandt titlen som Årets fynske fodboldklub 2017 ved Fynsk fodboldaward! Dame 2 har fået nyt trænerteam! Læs mere længere nede. KB Juleafslutning med gløgg og æbleskiver afholdes mandag 18. dec.

Læs mere

Øens Hold Cup U9 Drenge Arrangeret af Aarslev BK & OB

Øens Hold Cup U9 Drenge Arrangeret af Aarslev BK & OB Øens Hold Cup U9 Drenge Arrangeret af Aarslev BK & OB Række 1 Række 2 Række 3 BBB Fremad Amager 1 FC Broby 2 Brøndby IF A Fremad Valby C Fremad Amager 2 Brøndby IF B Hjerting IF Fremad Amager 3 FC Broby

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

CUP Fredag 22. januar.

CUP Fredag 22. januar. Nr. Lyndelse / Søby IF FODBOLD og vor hovedsponsor HOUNd har hermed fornøjelsen at fremsende årets program for HOUNd Cup 2016. (vind gavekort, se side 2 ) Spilledage: fredag, lørdag og søndag 22. + 23.

Læs mere

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018

Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev, den 11. og 12. august 2018 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 3. udgave af Nordjyske Bank Cup i Brønderslev. Vi sætter stor pris på den store interesse

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN ddd SÅBY FODBOLD EGEVEJ 6 4060 KIRKE SÅBY TIP & VIND PRÆMIERE FRA DAGLI BRUGSEN GEVNINGE TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI 5/5-2018 SÅBY-SVEBØLLE BI. *TJEK STILLINGEN DAGENS SPONOSOR

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

KAMPPROGRAM SERIE 2. NVUI Helsted Fremad

KAMPPROGRAM SERIE 2. NVUI Helsted Fremad KAMPPROGRAM SERIE 2 NVUI Helsted Fremad Lørdag den 4. april 2015 SPONSORER 4. april 2015 HOVED OG SØLV SPONSORER 2 4. april 2015 VELKOMMEN Velkommen til en ny sæson i Serie 2 Vi er igen klar til at byde

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Velkommen til: Intersport Cup Munkebo 2019

Velkommen til: Intersport Cup Munkebo 2019 Velkommen til: Intersport Cup Munkebo 2019 Vore sponsorer er: Anker vinduespolering v/danny Loberg Nygaard HS-Cykler 1 Regler: Der spilles efter FBU s Regler U7 spiller 3-mands U8/U9 spiller 5-mands U9/10

Læs mere

Bjert Cup. Program Program

Bjert Cup. Program Program Program 201 7 Program Velkommen Bjert IF s fodboldafdeling byder velkommen til et hyggeligt, udendørs fodboldstævne, hvor vægten ligger på Fair Play på børnenes præmisser. Sideløbende med stævnet kan nævnes

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Intersport cup Den januar 2016

Intersport cup Den januar 2016 Intersport cup Den 8. 9. 10. januar 2016 Munkebo Boldklub byder velkommen til alle hold Intersport Cup-Munkebo 2016 8.- 9. 10. januar U-11 starter fredag, kl.17.00, 2 puljer (nr. 1 og nr. 2 til finalepulje)

Læs mere

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet?

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? 10 9 8 7 6 5 4 1 47.2% 45.8% 1 2 3 6.9% 1 Jeg ønsker at bevare den nuværende turneringsstruktur (efterår-forår)

Læs mere

VELKOMMEN TIL F.C. BROBY

VELKOMMEN TIL F.C. BROBY VELKOMMEN TIL F.C. BROBY INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U11 Format 7X7 Spilletid 2X25 min. Adresse Egeballevej 1 G, 5672 Broby Kontaktperson

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

Stævnet afvikles således, at hver årgang er en selvstændig cup. I hver årgang deltager op til 16 hold.

Stævnet afvikles således, at hver årgang er en selvstændig cup. I hver årgang deltager op til 16 hold. Velkommen til Dalum IF Multi Cup 2016 for U8-U15 piger og drenge Vi ønsker at afvikle et fodboldstævne, hvor kvaliteten, glæden og fodbolden er i fokus. Der spilles årgangsopdelt fodbold for drenge og

Læs mere

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2.

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. VIF CUP 2016 Afholdes af Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. Velkommen Til VIF Cup fredag den 5-7 feb., 2016 i Gladsaxe Sportscenter hal 2. Adressen er: Gladsaxe Sportscenter

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Program for Danske Bank Cup

Program for Danske Bank Cup Program for Danske Bank Cup I Ubberud Hallen lørdag og søndag Den 12. & 13. november 2011 Arrangør Ubberud I.F Indefodbold afdeling Velkommen Det er med stor glæde, at Ubberud Idrætsforening og Danske

Læs mere

04042007, 02:45:52 Holdsamarbejder Side 1 af 4

04042007, 02:45:52 Holdsamarbejder Side 1 af 4 Side 1 af 4 Superveteran, 2007 Pulje 1 Kildemosen/KFUM Kildemosens BK, KFUM.s BK Odense Masters A, 2007 Pulje 1 KFUM/Kildemosen KFUM.s BK Odense, Kildemosens BK U-18 drenge M, forår 2007 Pulje 1 B 1913/HPTI

Læs mere

Kampprogram U11 (2009) SFB (Svendborg) Oktober 2019

Kampprogram U11 (2009) SFB (Svendborg) Oktober 2019 Kampprogram U11 (2009) SFB (Svendborg) 11.-13. Oktober 2019 Bane 1-2: Græs Bane 3-4: Kunstgræs 5-8: Græs Spilletid: 2 x 20 min Udskiftning: Fri Der sparkes straffespark efter hver kamp (alle mand sparker)

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.3. VB 1968 Micro Cup. Den april 2014

KAMPPROGRAM Rev.3. VB 1968 Micro Cup. Den april 2014 KAMPPROGRAM Rev.3 VB 1968 Micro Cup Den 26.27. april 2014 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...3 Præmier...3 Spilleregler...3 Dommere...3 Rækken U7 Lørdag...4 Rækken U9 Lørdag...5

Læs mere