Spidshundeklubben. 50 års jubilæumsaktivitet, 19. til 21. maj 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spidshundeklubben. 50 års jubilæumsaktivitet, 19. til 21. maj 2018"

Transkript

1 Spidshundeklubben 50 års jubilæumsaktivitet, 19. til 21. maj 2018

2 Aktivitetsdag 20. maj 2018 I har alle hørt om det i både Spidshunden, på hjemmesiden og på Facebook Spidshundeklubben fejrer 50 års jubilæum i pinsen fra 19. til 21. maj Den 19. og 21. vil der være udstillinger hvor der den 21. vil være jubilæumstitler på spil Den 19. vil jubilæumsmiddagen blive holdt, der vil være fællesspisning, underholdning og musik til dans Den 20. vil vi holde en aktivitetsdag hvor alt hvad hjertet kan begære vil være der. Det er denne dag denne præsentation vil omhandle

3 Aktivitetsdag 20. maj 2018 Vi starter kl søndag formiddag, og der vil være aktivitet i alle ringe fra start til ca Vi regner med der er 6 ringe med aktiviteter på næste billede, kan i se hvilke aktiviteter der er Alle aktiviteterne starter flere gange i løbet af dagen. Så der er noget for alle, og I kan prøve flere ting Jubilæumsmatchen starter dog kl for at de hunde, der vil være med kan nå at tilmelde sig i løbet af formiddagen. Det vil også være muligt at tilmelde sig i Aarslev og på Generalforsamlingen. Vi glæder os til at vi sammen kan få en SUPER dag søndag den 20. maj

4 Aktivitetsdag 20. maj Program Mentalbeskrivelse, v/helle Mulvad og Grethe Nielsen, fra DKKs Mentalbeskrivelsesudvalg Fotostand, FL-Foto v. Flemming Lauridsen kommer alle 3 dage Pelspleje til hverdagsbrug, Jane Madsen, uddannet hundefrisør Spinding af hundeuld, v/hanne Iversen, hundeejer og fåreavler med stor interesse for uld Lydighed, v/palle Ravn Agility, v/arne Schubert Andersen, Uddannet instruktør hos DcH Rally lydighed, v/michelle Pedersen Nose work, v/anette Hoe Jessing Spor, v/michael Krog og Michael Thomsen, Sporudvalget Kropskontrol, v/kirsten Hansen Tips og tricks (Dogdancing/Færdighedsprøver), v/susanne Schubert Andersen, Uddannet instruktør hos DcH Udstillingsforløb set med dommerens øjne, v/marianne Baden, hundedommer Ringtræning, v/kirsten Petersen, uddannet ringsekretær og ringtræner Jubilæumsmatch, v/gerner Sørensen, dommer og Mette Norman Andersen

5 Mentalbeskrivelse maj 2018 Helle Mulvad og Grethe Nielsen, fra DKKs Mentalbeskrivelsesudvalg, holder et oplæg om mentalbeskrivelse generelt - hvad går den ud på og hvad man kan bruge den til - både som opdrætter og som alm. hundeejer. Samt ønskeprofiler - primært hvordan de er sammensat og hvordan man kommer i gang med at udarbejde en ønskeprofil på sin race. Oplægget afholdes to gange i løbet af dagen, i mødelokale M3 inde i selve Idrætscenteret, kl og kl De som ikke umiddelbart kan finde mødelokalet, kan komme til infostanden 5 min før, så går vi i samlet trop derind. Oplægsholderne kan derudover træffes imellem og efter oplæggene, i Mentalbeskrivelsesudvalgets stand, i SPK teltet på pladsen hvor udvalget på dagen, udlodder et gavekort til en valgfri mentalbeskrivelse, arrangeret af Spidshundeklubben. Konkurrencen kan man deltage i, ved at besøge udvalgets stand på dagen vinderen trækkes af Grethe Nielsen, kl. 16.

6 Mentalbeskrivelse maj 2018

7 Fotostand maj 2018 FL-Foto v. Flemming Lauridsen kommer alle 3 dage, og det vil være muligt at få fotograferet sin hund på et fint jubilæumspodie. FL-Foto vil være at finde i mødelokale M2 inde i selve Idrætscenteret, eller i Flemmings eget telt ude på området. I vil opdage at priserne er meget gunstige. Derudover kommer Ragno Nero Tails of Ragno og tager stemningsbilleder om søndagen, billeder som klubben frit kan bruge efterfølgende. Se nogle af Flemmings kæledyrsfoto på næste slide, han kan bare det der

8 Fotostand maj 2018

9 Pelspleje til hverdagsbrug maj 2018 Jane Madsen, uddannet hundefrisør har sagt ja til at komme og vise hvordan man børster sin hund og hvordan man klipper negle. Vi vil sætte trimmeborde op, så I selv kan komme godt i gang under kyndig vejledning. Så tag jeres børster/kamme med, så kan I få hjælp til at bruge dem på nemmeste måde, og måske også få et råd om børsterne er det perfekte valg, netop til din hund. Jane er opdrætter og ejer af Keeshond, så hun har også praktisk erfaring med egne hunde.

10 Pelspleje til hverdagsbrug maj 2018 Her er Jane i gang med en af hendes dejlige Keeshond

11 Spinding af hundeuld maj 2018 Hanne Iversen kommer forbi og viser kunsten at spinde i ren hundeuld. Hanne er fåreavler og Rokker. Hun har i løbet af vinteren spundet noget Keeshond uld som I kan se i de Tyske Spidsers racestand. Hanne har Samojed, og vil også have noget Samojeduld med. Det er er kæmpe arbejde, og nogle af vores racer kan man spinde af, men for langt de fleste racer skal man blande med fåreuld for at få det til at hænge sammen.

12 Spinding af hundeuld maj 2018

13 Lydighed maj 2018 Palle Ravn, uddannet lydigheds instruktør. Her taler vi traditionel lydighed. Det er en disciplin mange hunde og ejere har stor glæde af. Måske har traditionel lydighed måtte lade pladsen for nogle af de mange andre discipliner, men det er hér den grundlæggende hundetræning har rod. Vores spidshunde er rigtig gode til det, de er nok mere selvstændige end så mange andre typer af hunde, så nogen gange kan man opleve trænere som ikke forstår vores hundes humor, men bare klø på hundene elsker det. Palle har American Akita, så han har også stor erfaring med at træne vores Spidshunde.

14 Lydighed maj 2018

15 Agility maj 2018 Arne Schubert Andersen er uddannet agilitytræner hos Dch. Han vil give en introduktion til, hvordan man starter op med agilitytræning. Han sætter en bane op, som man kan få lov til at prøve. Banen vil indeholde spring, tunneller og slalom. Agility er efterhånden en gammel hundesport, hvor der er fart over feltet. Man bliver bedømt på både hurtighed og fejlfri gennemførsel. På konkurrenceplan stiller det store krav til hunde og ejer, men alle kan være med til træningen. De fleste hunde elsker det. Arne har trænet agility i 8 år, og har været med til DcH s Danmarksmesterskaber flere gange med to af sine Norske Buhunde. Han vil i løbet af dagen give opvisninger med sine egne hunde.

16 Agility maj 2018

17 Rally lydighed maj 2018 Michelle Pedersen, er uddannet i DKK Rally er en forholdsvis ny hundesport hvor alle kan være med. Banen bliver opbygget fra gang til gang, så hunde og mennesker keder sig aldrig. Hundene elsker det, de skal rigtig arbejde med deres hoveder, og bedømmelsen går både på hvordan banen klares rent teknisk, men også på hvor godt hund og ejer går i spænd sammen. Efterhånden er sporten blevet så populær at der findes flere sværhedsgrader. Michelle har Japansk spids, og giver også en lille opvisning.

18 Rally lydighed maj 2018

19 Nose work maj 2018 Annette Hoe Jessing, er ikke autoriseret instruktør endnu, men arbejder på det. Anette vil gerne vise os hvordan man kommer i gang med Nose work. En af de helt nye trends indenfor hundesporten. Det er her vores hunde virkelig skal bruge snuden. Der skal små hjælpemidler til, så det er også noget man kan få stor glæde af at træne hjemme. Annette har opdræt af Finsk Lapphund og Keeshond. Annette udstiller engang imellem, men det er alle former for træning sammen med sine hunde, der er det bedste.

20 Nose work maj 2018

21 Spor maj 2018 Michael Krog og Michael Thomsen, begge fra SPK s sporudvalg. De vil sørge for at føre os ind i sporarbejdets spændende område. Spidshundeklubben arrangerer Sporprøver et par gange om året, hvor disciplinen er kaninslæb. Disse prøver er åbne for alle klubbens racer, og der er også flere racer som gør sig gældende. Nogle af vores Jagende spidser skal bestå disse prøver, før de kan blive Dansk udstillingschampion. De har begge Norsk Elghund grå, som de også udstiller engang imellem men også de to syntes, at det at arbejde med deres Spidshund er sjovere end at udstille.

22 Spor maj 2018

23 Kropskontrol maj 2018 Kirsten Hansen, er instruktør i Kropskontrol. Et område som ikke er kendt af mange, men spændende det er det. Det er balance og den slags det handler om, og er helt sikkert noget som hundene vil synes er spændende. Kropskontrol er for alle raske hunde i alle aldre, lige fra hvalpen til den gamle hund. Ved træning forebygges ledproblemer og ustabile led bliver styrket. Derudover gavner det den mentale balance, og giver hunden større selvtillid og selvsikkerhed. Der findes mange forskellige redskaber, nogen af dem vil i se her. Kirsten vil give jer instruktion i hvordan man kommer i gang, og der vil være mulighed for at prøve det med sin egen hund. Kirsten er opdrætter af Shiba og er meget flittig på træningsbanerne og også flittig udstiller. Hun vil lave en lille demonstration som vi alle kan glæde os til at se.

24 Kropskontrol maj 2018

25 Tips og tricks (Dogdancing/Færdighedsprøver) maj 2018 Susanne Schubert Andersen er uddannet instruktør hos DcH. I dag vil hun give en introduktion til træning af tricks, som kan bruges til at imponere venner og familie. De forskellige tricks kan også bruges ved deltagelse i Dogdancing og Færdighedsprøver. Vores hunde elsker at bruge deres hjerne. Og når vi skal hygge os med vores hunde, så er det også den her form for tricks vi har rigtig stor fornøjelse af. Susanne har trænet mange forskellige discipliner siden hun fik sin første Norsk Buhund i Hun har deltaget i DKK s Danmarksmesterskaber i både lydighed og Rally Lydighed selvfølgelig med sine Norske Buhunde. Udstillinger bliver det også til en enkelt gang, men det er træningen som har den store plads i hjemmet.

26 Dogdancing / tips og tricks maj 2018 Her er Susanne (rød jakke) til Keestræf hvor vi lærer nogle tricks

27 Udstillingsforløb set med dommerens øjne Marianne Baden, udstillingsdommer brugt gennem mange år af Spidshundeklubben og alle andre hundeklubber i hele verden. Marianne har sagt ja til at komme og fortælle os om hvordan gangen er i udstillingerne, men også om hvad hun som dommer syntes er god opførsel. Marianne har fået frie hænder, og er opfordret til at tale lige ud af posen også omkring de ting som vi som udstillere, kan irritere / genere hende med som dommer. Marianne har haft Chow Chow i mange år, men har de sidste år været til Shiba.

28 Udstillingsforløb set med dommerens øjne Marianne er her dommer i Fuglebjerg 2009

29 Ringtræning maj 2018 Kirsten Petersen, Ringtræner ringsekretær hundeelsker. Kirsten har fået hundene ind med modermælken, og vi har i mange år set hende på SPK s og DKK s udstillinger. Hun kan bare det der med hundehandling og dem som nyder deres tirsdage hos hende, ved hun kan klare personer med hunde på en gang og det uden man som kursist keder sig. Det er en bedrift mange ringtrænere kan lære af. Kirsten udstiller selv sine egne hunde, og ja - det er hun bare rigtig god til det bliver til mange placeringer i store ring. I dag vil hun træne barn og hund, junior/seniorhandling, par/avl/opdræt, og selvfølgelig helt almindelig hundehandling.

30 Ringtræning maj 2018 Her er Kirsten i midten (med en lånepuddel i armene)

31 Jubilæumsmatch maj 2018 Gerner Sørensen, dommer, dog ikke for gruppe 5 men han har dømt match i Polarhundeklubben. Gerner er opdrætter af Beagle, noget helt andet end vores Spidser, men han har stor interesse i vores typer af hunde, og måske hvem ved så vil han starte uddannelse op i vores gruppe, efter han har været her og set hvor smukke vi er Mette Norman Andersen, ringsekretær og hende kender alle udstillingsfolket for Mette er jo hende som sikkert køre igennem som ringsekretær på de fleste af vores SPK udstillinger. Og hun vil også styre os sikkert igennem Jubilæumsmatchen. Den vil blive delt i 3 grupper uøvede (op til 5 udstillinger) øvede (mellem 6 og 39 udstillinger) meget øvede (fra 40 udstillinger til uendeligt). Alle kan deltage, dette er den eneste aktivitet som koster lidt nemlig 50,- som I betaler ved tilmelding. Tilmeld allerede i dag

32 Jubilæumsmatch maj 2018 Det foregår som de afsluttende, alle vores racer er med i et heat

33 Aktivitetsdag 20. maj 2018 På vegne af Spidshundeklubben, vil Jubilæumsudvalget håbe I alle vil komme og gøre alle tre dage til nogen klubben vil mindes i mange år fremad Anne-Mette Christiansen, Medieudvalg og Næstformand i SPK Annette Lund, Japansk Spids Gitte Hartwig, Udstillingsudvalg Jette Israelsen, Svensk lapphund Kiki Giesmann, Mentalbeskrivelsesudvalg Lene Wohlfahrt, Keeshond, Formand for Jubilæums udvalget Michael Krog, Sporudvalg Michael Thomsen, Sporudvalg Susanne Møller, Medieudvalg Susanne Stig Hansen, Medieudvalg

34 Udstillinger den 19. og 21. maj 2018 Udstillingen den 19. maj og jubilæumsudstillingen den 21. maj 2018 bliver selvfølgelig arrangeret af Spidshundeklubbens udstillingsudvalg. Allan Sørensen, Formand Tine Nygaard Madsen, Sekretær Gitte Hartwig, Kasserer Henrik Koch, Opstillingsansvarlig Lasse Wilms, Katalog og EDB ansvarlig Lisbeth Holm Gundesen, Bestyrelsens kontaktperson

35

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

På kan du se flere detaljer. Klassefordeling m.m.

På   kan du se flere detaljer. Klassefordeling m.m. Formand for udstillingsudvalg: Allan Sørensen Eriksdalsvej 20 4871 Horbelev Tlf.: 28 86 54 99 E-Mail: udstilling@spidshundeklubben.dk På www.spidshundeklubben.dk kan du se flere detaljer. Klassefordeling

Læs mere

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia SPIDSHUNDEKLUBBEN Generalforsamling Søndag den 17. april 2016 - Kl. 13.00 Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Side Spidshundeklubben, Generalforsamling 2016 Velkommen Spidshundeklubbens bestyrelse

Læs mere

På kan du se flere detaljer. Klassefordeling m.m.

På   kan du se flere detaljer. Klassefordeling m.m. Formand for udstillingsudvalg: Allan Sørensen Eriksdalsvej 20 4871 Horbelev Tlf.: 28 86 54 99 E-Mail: udstilling@spidshundeklubben.dk Kære udstiller! På www.spidshundeklubben.dk kan du se flere detaljer.

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 28. april 2019 Hotel Trinity Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Marianne Baden (MB) som dirigent. MB vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 22. april Kl Fjeldsted Skov Kro Store Landevej 92, 5592 Ejby

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 22. april Kl Fjeldsted Skov Kro Store Landevej 92, 5592 Ejby SPIDSHUNDEKLUBBEN Generalforsamling Søndag den. april - Kl.. Fjeldsted Skov Kro Store Landevej 9, 9 Ejby Spidshundeklubben, Generalforsamling Velkommen Spidshundeklubbens bestyrelse byder velkommen til

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Foto: My, Cockerspaniel

Foto: My, Cockerspaniel Foto: My, Cockerspaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening Odder DcH er en hundesportsforening for ALLE. Vi skeler ikke til racer, stor som lille. Uanset om det er en blanding eller en stambogsført hund, er alle velkomne. Dog

Læs mere

Foto: Bobo dansk/svensk gårdhund

Foto: Bobo dansk/svensk gårdhund Foto: Bobo dansk/svensk gårdhund Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Spidshundeklubben. Generalforsamling. Søndag den 28. april Kl Trinity Hotel & Konferencecenter Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Spidshundeklubben. Generalforsamling. Søndag den 28. april Kl Trinity Hotel & Konferencecenter Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Spidshundeklubben Generalforsamling Søndag den. april 9 - Kl.. Trinity Hotel & Konferencecenter Gl. Færgevej, 7 Fredericia Indholdsfortegnelse DAGSORDEN... TILMELDING... PKT. 4: ÅRSBERETNING 7... Oversigt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011

Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 30. oktober 2011 Til stede: Kim Bay,,,, Nete Helt-Hansen, Lisbeth Holm Gundesen Afbud fra Pernille Strikert Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 5 Nyt fra Bestyrelsen Jeanette Jensen, bestyrelsesmedlem, er ny redaktør i samarbejde med undertegnede, og i den anledning lancerer vi et nyt layout af både nyhedsbrev

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 9. april 2017 Hotel Antvorskov

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 9. april 2017 Hotel Antvorskov REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 9. april 2017 Hotel Antvorskov Dagsorden 1. Valg af dirigent Referat Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO)som dirigent. WO vælges, takker for valget og konstaterer

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 9. april Kl Hotel Antvorskov Trafikcenter Allé 2-4, 4200 Slagelse

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 9. april Kl Hotel Antvorskov Trafikcenter Allé 2-4, 4200 Slagelse SPIDSHUNDEKLUBBEN Generalforsamling Søndag den 9. april 2017 - Kl. 13.00 Hotel Antvorskov Trafikcenter Allé 2-4, 4200 Slagelse Side Spidshundeklubben, Generalforsamling 2017 Velkommen Spidshundeklubbens

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Spidshundeklubben. Generalforsamling. Søndag den 19. april 2015 Kl. 13.00 Fjelsted Skov Kro Store Landevej 92, 5592 Ejby

Spidshundeklubben. Generalforsamling. Søndag den 19. april 2015 Kl. 13.00 Fjelsted Skov Kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Spidshundeklubben Generalforsamling Søndag den 19. april 2015 Kl. 13.00 Fjelsted Skov Kro Store Landevej 92, 5592 Ejby Side Spidshundeklubben, Generalforsamling 2015 Spidshundeklubben vil gerne invitere

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referent: Anne-Mette Christiansen

Referent: Anne-Mette Christiansen Referat fra medieudvalget 11/3-2017, Best Western Svendborg Til stede:, Susanne Stig Hansen og Susanne Møller Afbud fra: Referent: Dagsorden 1. Udvalget - Kommissorium - Konstituering - Sammensætning -

Læs mere

Referat Spidshundeklubbens generalforsamling 17/ Hejse Kro

Referat Spidshundeklubbens generalforsamling 17/ Hejse Kro Referat Spidshundeklubbens generalforsamling 17/4-2016 Hejse Kro Dagsorden Referat 1.Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Michael Johannesen (MJ). MJ vælges, takker for valget og konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 17/12 2018 Hold 424 Nytårshundetræf 31/12 2018 kl. 13 ca. 15 Vi fejrer gerne nytåret med et brag, så vore hunde har brug for at være godt og grundigt trætte, fysisk

Læs mere

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse.

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere. 3) Årsberetning til godkendelse. 4) Revideret regnskab til godkendelse. 5) Forelæggelse

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det!

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Du sidder nu med første udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give dig en fornuftig oversigt

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund.

Månedens Hund - Fia. Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Månedens Hund - Fia Vi takker Camilla og Cassie for titlen som månedens hund. Vanilla Joy Feeling Free, kaldenavn Fia er en engelsk Cocker Spaniel på 2 år og 3 mdr. Fia 7 uger gl. 1 Fia er en særdeles

Læs mere

Generalforsamling. Spidshundeklubben. Søndag den 25. marts 2012 kl Fjeldsted Skovkro Store Landevej 92, 5592 Ejby

Generalforsamling. Spidshundeklubben. Søndag den 25. marts 2012 kl Fjeldsted Skovkro Store Landevej 92, 5592 Ejby Spidshundeklubben Generalforsamling Søndag den 25. marts 2012 kl. 13.30 Fjeldsted Skovkro Store Landevej 92, 5592 Ejby Spidshundeklubbens generalforsamling 2012 side: 1 VELKOMMEN Spidshundeklubbens bestyrelse

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids J A N U A R 2 0 1 6 Nyt fra Bestyrelsen Lidt om kontingentindbetaling, se længere nede i nyhedsbrevet. Bestyrelsen håber, vi ses til avlsgodkendelse og generalforsamling. Vi vil

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 13/9 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12 2018 Ingen træning

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids F E B R U A R 2 0 1 7 Nyt fra Bestyrelsen Der har været en del snak om farvede hunde, både på facebook og i andre sammenhænge. Hvorfor kalder I det en sort spids, når den ikke er

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Foto: Sven Fra hvalpehold 1, efterår

Foto: Sven Fra hvalpehold 1, efterår Foto: Sven Fra hvalpehold 1, efterår Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Ansøgning om indhegnet hundeskov i Bording

Ansøgning om indhegnet hundeskov i Bording Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Vedrørende Bording, september 2012 Ansøgning om indhegnet hundeskov i Bording På vegne af hundeejere i Bording ansøger vi om etablering af en indhegnet hundeskov

Læs mere

Nyhedsbrev maj

Nyhedsbrev maj Nyhedsbrev maj. 2016. Velkommen til vore nye medlemmer Her i april startede to kursushold op, og I nu været til træning de første to gange. Vi håber, at I føler jer godt modtaget i klubben, og at I vil

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne.

til rådighed for spørgsmål, drøftelser og vejledning for specialklubberne. DKKs MENTALBESKRIVELSE Specialklubben opfordres til at arbejde med og evaluere de indkomne resultater. Flere specialklubber arbejder målrettet med avlsstrategier for racens mentalitet og følger udviklingen

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

DKKs MENTALBESKRIVELSE

DKKs MENTALBESKRIVELSE DKKs MENTALBESKRIVELSE Afbalanceret og velfungerende En smuk hund er en fryd for øjet, men endnu vigtigere er det, at du deler hverdagen med en hund, der er afbalanceret og som fungerer godt sammen med

Læs mere

Holdplan Vintersæson

Holdplan Vintersæson Holdplan Vintersæson 2017-2018 - revideret 28/11 2017. Mandage: Hold 320 Begynderhold Indendørs i opvarmet hal - ALT OPTAGET 6/11 2017 kl.17 18 4/12 2017 kl.17-18 1/1 2018 5/2 2018 kl. 17-18 Teori uden

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 16/10 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12

Læs mere

Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling. Fredericia 18. april 2010

Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling. Fredericia 18. april 2010 Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling Fredericia 18. april 2010 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO). WO er valgt. Han tager over og takker for valget. Som referent foreslår

Læs mere

Foto: Balder Labrador

Foto: Balder Labrador Foto: Balder Labrador Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange Skibevej 17 4930 Maribo

Læs mere

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Mandage: Hold 460 Begynderhold November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019 kl. 17-18 4/11 2019 kl. 17-18 12/8 2019 kl. 17-18

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

ÅRETS TRÆF 2010 FOR FINSK LAPPHUND OG FINSK HYRDEHUND

ÅRETS TRÆF 2010 FOR FINSK LAPPHUND OG FINSK HYRDEHUND ÅRETS TRÆF 2010 FOR FINSK LAPPHUND OG FINSK HYRDEHUND Så Er det blevet tid til flere informationer om årets store træf for finsk lapphund og finsk hyrdehund. Skulle der sidde en svensk lapphund derude,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN Tilstede: Ivan, Annemie, Flemming, Kirsten, Katja, Christine, Tina og Ernst Afbud: Lokalrepræsentanter: Laila Koch, Lone R. Jørgensen, Kirsten K, Susan(ny) Afbud: Lotte Skriver, Vibeke Midlander Dagsorden:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019

Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019 Bestyrelsens beretning for 208 ved generalforsamlingen 24. februar 20 Denne beretning og generalforsamling runder et på mange måder travlt og til tider frustrerende år for DRKs bestyrelse. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 25/9 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Foto: Anton flatcoated retriever

Foto: Anton flatcoated retriever Foto: Anton flatcoated retriever Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Oktober 2012 Så er der ikke længe til... Ja så nåede vi så langt, tiden flyver når man har det sjovt. Der er gang i alle hold og der sker virkelig noget. Vejret har da været med

Læs mere

Generalforsamling. Spidshundeklubben. Søndag den 6. april 2014 kl Hotel Antvorskov Trafikcenter Alle 2-4, 4200 Slagelse

Generalforsamling. Spidshundeklubben. Søndag den 6. april 2014 kl Hotel Antvorskov Trafikcenter Alle 2-4, 4200 Slagelse Spidshundeklubben Generalforsamling Søndag den 6. april 2014 kl. 13.30 Hotel Antvorskov Trafikcenter Alle 2-4, 4200 Slagelse Spidshundeklubbens generalforsamling 2014 side: 1 VELKOMMEN Spidshundeklubbens

Læs mere

Præsentation af opstillede kandidater

Præsentation af opstillede kandidater Præsentation af opstillede kandidater Pudelklubben afholder Ordinær generalforsamling Søndag den 19.marts 2017 klokken 11.00 På Hotel Nyborg Strand, Østersøvej 2, 5800 Nyborg Læs yderligere info i Pudelnyt

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 5/8 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Her i den mørke tid...er vi skam allerede gået i gang

Her i den mørke tid...er vi skam allerede gået i gang TAK s NYHEDSBREV Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Foto: Ollie, race Shih tzu

Foto: Ollie, race Shih tzu Foto: Ollie, race Shih tzu Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange

Læs mere

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally

Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Herning vært for DM: Hunde kan også køre rally Den lokale schæferhundeklub lokkede i weekenden hundeelskere fra hele landet til Herning Open, som blandt andet bød på en ny disciplin 22. juli 2019, 11.02

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse.

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Uddannelsesudvalget Kreds 6 Februar 2019 Instruktørweekend Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Dette er gjort for at skabe en spændende og inspirerende weekend

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

Søndag den 7. april 2013 kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

Søndag den 7. april 2013 kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Spidshundeklubben Generalforsamling Søndag den 7. april 2013 kl. 13.30 Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Velkommen Spidshundeklubbens bestyrelse byder velkommen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Jeg meldte mig ind i Tollerklubben, efter at have mistet vores første hund en lille Formel 1 tæve som bare blev 7 år

Jeg meldte mig ind i Tollerklubben, efter at have mistet vores første hund en lille Formel 1 tæve som bare blev 7 år Marianne Kolind Kandidatur til Toller klubbens bestyrelse. Hvem er jeg og hvad vil jeg i bestyrelsen? Jeg, Marianne Kolind, tollerejer siden 2003, gift med Peter, mor til to store børn på nu 24 og 20 år,

Læs mere

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange Skibevej 17 4930 Maribo

Læs mere

E-klassen. A-klassen. Jette Nybo Andersen

E-klassen. A-klassen. Jette Nybo Andersen E-klassen E1 For den ny oprykkede E-hund der endnu ikke har deltaget i E-konkurrence. Målet er at gøre hund og fører konkurrenceklar med god forståelse for øvelserne. Præcision fra start. Fokus på træningen

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 4. januar 2019

Holdplan Vinter Redigeret d. 4. januar 2019 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 4. januar 2019 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 24/12

Læs mere

Nyhedsbrev DcH Næstved

Nyhedsbrev DcH Næstved Nyhedsbrev DcH Næstved Oktober 2014 Velkommen til DcH Næstved s nyhedsbrev Første nummer af DcH Næstved s nyhedsbrev blev sendt ud til 50 medlemmer, denne gang er der kommet flere på, men sørg for at fortælle

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016

MindDog kursus katalog 2016 MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Version 2.1 19. april 2016 Du sidder nu med anden udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give

Læs mere