Aasum Sogneblad. Nr juni, juli og august årgang

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aasum Sogneblad. Nr. 15 2005 juni, juli og august 2005 4. årgang"

Transkript

1 Aasum Sogneblad Nr juni, juli og august årgang

2 Indhold i dette nummer: Meddelelser fra kirken Side 3 Glimt af en Aasumborgers liv Side 12 Aktivitetskalender Side 16 Pileflet Side 20 Et læserbrev Side 21 Brejngaard fredes Side 22 Aasum Sogns Beboerforening Side 24 Aasum Idrætsforening Side 28 Aasum Forsamlingsforsamlingshus Side 30 Bladet udgives af: Aasum Sogns Menighedsråd, Aasum Sogns Beboerforening, Aasum Bylaug og Aasum Idrætsforening. Redaktionsudvalget: Hjalmar Reitz, Fichstræde 2, tlf (ansvarshavende) Sinnet Bunde, Væverstræde 3, tlf Per Lind-Thomsen, Walthervænget 6, tlf Bitten Hold, Aasumgårds Allé 8, tlf Redaktionens adresse: Annoncer: Alex Hold, Åsum Bygade 4, tlf Poul Poulsen, Gartnervænget 17, tlf Deadline for næste nummer, der udkommer i begyndelsen af september 2005, er d. 15. august. Indlæg optages i bladet i det omfang, der er plads (udskydes evt. til næste nummer). Stof, der bringes i bladet, er ikke nødvendigvis udtryk for redaktionens meninger eller holdninger.

3 Præsterne har ordet Tale til konfirmanderne i Seden og Aasum Kirker Kære konfirmander Så er vi kommet til jeres store dag, og jeg skulle give jer de sidste ord med på vejen. Og jeg vil sige tre ting til jer hver især: Og det er: Følg dit hjerte Elsk din næste Tro på Gud. Følg dit hjerte. Det vil sige. Vær tro mod dig selv. Stol på dig selv og dine egne vurderinger. Vær åben og ærlig. Ligesom I var det, da jeg bad jer lave evaluering på timerne hos mig og skriftligt besvare nogle spørgsmål. - Nogle gange var det lidt kedeligt, skrev nogle stykker. Og det er jo sandt. I alle fag er der noget, som er kedeligt, og det må man tage med. Og jeg vidste det jo godt. I kan ikke skjule jeres kropssprog. I kan gabe, så loftet næsten falder ned. I kan sove siddende ret op med åbne øjne. Men det var godt, I skrev det. At være ærlig kræver mod. At følge sit hjerte kræver mod. Det kan kræve, at man går mod strømmen. Men at følge sit hjerte og være tro mod sig selv, det giver et anderledes liv. Man har valgt selv. Så er der aldrig noget, som er de andres skyld. Det er altid ens egen, og det må man tage på sig. Og det giver styrke.

4 Elsk din næste. Det er det grundlæggende i vores kultur og vores tro. Ethvert menneske er en bror eller en søster. Men der har vi brug for briller. Der er vi noget nærsynede. Nogle gange skal vi tæt på for at opdage det. Man kan så let have en negativ holdning til en befolkningsgruppe, til folk fra andre kulturer, eller nogen man bare ikke kan li. Men vi er altså noget så nærsynede, for vi er kommet tæt nok på, så ser vi jo, at de er vore medmennesker. At vi er brødre og søstre. Altså elsk din næste ikke kun ham, der er som dig. Men også ham, som er anderledes. Og tro på Gud. Gud, som det godes magt som kærlighedens kilde. Ikke som en supermand, der kommer susende ned fra himmelen og redder dig, hvis du er i vanskeligheder. Gud, som den kærlighedens magt, der får dit medmenneske til at se din nød og komme dig til hjælp. For Gud har ikke andre hænder end vores. Han bruger os, når han vil udrette noget i sit store skaberværk. Han kalder på os. Gud taler til os i vores sind. Der ved vi noget sammen med ham. Derfor hedder det samvittighed. Han taler om vor næste, som er i nød, om de udsatte og om svage, som vi skal støtte og værne om. Gud, som i dåben bekræftede, at vi er hans elskede børn. Gud, som er vor far, som altid er med os. Har man denne tro, så er man aldrig alene. Altså: følg dit hjerte Elsk din næste Tro på Gud.

5 Nyt fra Menighedsrådet. Sæsonens tirsdagscaféer blev afsluttet med en udflugt til Johannes Larsens Museet i Kerteminde. Eftermiddagskaffen med lagkage blev serveret i museets kaffehus. Efter besøget i Kerteminde blev der tid til en rundtur på det forårssmilende Hindsholm, inden turen gik til Munkebo Skovgård. Her har ejeren gennem en årrække indrettet en slags museum over gamle ting fra landbruget - en spændende og anderledes form for museum. At vi til udflugten var begunstiget af årets første sommerdag var en ren foræring. Tirsdagscaféerne begynder igen den 4. oktober. Mere herom i næste nummer af Aasum Sogneblad Sognepræst Marianne Nørsøller har de seneste 8 uger været sygemeldt på grund af en diskusprolaps. Marianne er nu raskmeldt og har genoptaget sin tjeneste 1. juni. På grund af Marianne Nørsøllers sygdom var det sognepræst Lisbeth Petersen, Hjallese, der forrettede tjeneste ved familiegudstjenesten lørdag den 7. maj. Der var fire børn, der skulle døbes denne lørdag, og fire dåbsbørn kan have meget familie, så kirken var fyldt. En fyldt kirke giver en festlig stemning. Blandt kirkegængerne var der mange børn, så der var trængsel omkring døbefonten ved selve dåbshandlingen. At dømme efter gudstjenesten på denne lørdag, som forløb på en rolig og vedkommende måde, så er familiegudstjenesterne et godt initiativ til fornyelse af folkekirken. Menighedsrådsmøder. Menighedsrådsmøderne, der er offentlige, afholdes i Rytterskolen. Der er planlagt følgende møder: Tirsdag den 14. juni kl Tirsdag den 23. august kl

6 Tak Fra præstesekretær Ellen Rasmussen har Aasum Kirke modtaget 8 stk. broderede servietter til brug ved nadveren. Servietterne skal bruges til at lægge over og under alterkalken og disken med oblater. Hidtil har vi i Aasum Kirke anvendt hvide papirservietter i forbindelse med nadveren. Aasum Menighedsråd vil med glædetage denne flotte gave i brug.

7 Lørdagsdåb Særlige familie- og dåbsgudstjenester i Seden-Aasum Gudstjenesterne afholdes den første lørdag i måneden, undtagen juli og december, i Aasum Kirke kl Gudtjenesterne er åbne for alle. Der er planlagt følgende lørdage: 4. juni august september oktober november januar februar marts 2006 De annoncerede familie- dåbsgudstjenester er et forsøg, som strækker sig over et år. Derefter evaluerer menighedsrådene og tager stilling til om forsøget skal gøres permanent. Menighedsrådet

8 Gudstjenester i Seden og Aasum Juni Lørdag den 4. Aasum, kl Familiegudstjeneste MN Søndag den 5. Seden, kl Aasum, 2.s. e. trin. Kirkekaffe Se lørdag MN Søndag den 12. Seden, kl Aasum, 3.s. e. trin. LB Kirkebil til Seden Søndag den 19. Seden, Aasum, kl s. e. trin. Kirkebil til Aasum NHE Søndag den 26. Seden, kl Aasum, kl s. e. trin. MN MN Juli Søndag den 3. Seden, kl Aasum, kl s. e. trin. NHE NHE Søndag den 10. Seden, kl Aasum, kl s. e. trin. Kirkekaffe NHE NHE Søndag den 17. Seden, kl Aasum, kl s. e. trin. MN MN Søndag den 24. Seden, kl Aasum, 9.s. e. trin. NHE Kirkebil til Seden Søndag den 31. Seden, Aasum, kl s. e. trin Kirkebil til Aasum NHE

9 Gudstjenester i Seden og Aasum August Lørdag den 6. Aasum, kl Familiegudstjeneste MN Søndag den 7. Seden, kl Aasum 11.s. e. trin Kirkekaffe Se lørdag MN Søndag den 14. Seden, kl Aasum 12.s. e. trin. Kirkebil til Seden Søndag den 21. Seden Aasum kl s. e. trin. Kirkebil til Aasum Søndag den 28. Seden kl Aasum kl s. e. trin. NHE NHE September Lørdag den 3. Aasum kl Familiegudstjeneste MN Søndag den 4. Seden kl Se lørdag 15.s. e. trin. Kirkekaffe MN NHE MN LB Nils Holger Ellekilde Marianne Nørsøller Lis Bisgaard Kirkebil bestilles ved henvendelse til kirkekontoret, tlf.: fredag inden kl.12.

10

11

12 Glimt af en aasumborgers liv af Rasmus Lohmann Rasmussen Bådvej 3, Odense NØ. Min farbror, Hans Lohmann Rasmussen, blev født på Brydeland i 1903 som den ældste af en børneflok på syv. Hans far, Rasmus, som var 3.generation på Brydeland beskæftigede sig mest med kunstmaleri og åndelige sysler, og i mindre grad med jordbruget. Hans kone Thora stammede fra Brejngården og styrede med sikker hånd husholdningen. Hun var meget kulturelt interesseret og var samlingspunktet i familien. Farbror Hans blev, som de fleste bønderbørn i sine drenge og ungdomsår, sat til arbejde i bedriften, et hverv han gik til uden synlige tegn på entusiasme. Da det blev for meget for ham, tog han en uddannelse som mekaniker og arbejdede som sådan, indtil han i 1927 drog til Amerika, drevet af en interesse for teknik og udvikling, som i så langt højere grad fandtes der. Fra sin tidligste ungdom var han interesseret i fotografering, radioteknik og sejlads i småbåde, og han byggede selv det udstyr, han havde brug for til disse og andre interesser, som stadig dukkede op. Han var meget optaget af byens liv og bevægede sig som en stille iagttager i alle kredse af lokalsamfundet.

13 Den store verden med dens politik og især tekniske udvikling havde et fast greb i ham, og drømmen om at være i brændpunktet for alt dette førte ham som sagt til USA. Her måtte han, som så mange andre udvandrere, lide den tort atter at være henvist til jordbrugets møjsommelige dont. Dette dog kun for en tid. Han blev beskæftiget som bilmekaniker på forskellige værksteder, og flittig som han var, havde han også en del free lance mekanikerarbejde samtidig med, at han byggede sin egen bil af stumper fra skrotdyngen på værkstedet, hvor han arbejdede. Den blev bygget af et studebacherchassis, en chevroletmotor, et chryslerkølesystem og et utal af stumper af forskellig oprindelse, samt en solid appelsinkasse som førersæde. Han boede på forskellige pensionater eller sov i baglokaler på de værksteder, hvor han arbejdede, og spiste hos private, hvor koner havde gjort det til en levevej at lave mad til enlige arbejdsfolk. En overgang boede han sammen med et par gutter, som havde en hjemmesyssel med at brygge stærk øl til en kundekreds i byen. Når tiden kom til at indholdet af de gærende og boblende tønder og balloner skulle tappes på flasker, hvilket skulle ske om natten, blev der ophængt tæpper for vinduerne, lyset dæmpet og al samtale indskrænket til en hvisken. Ingen blev lukket ind uden afgivelse af kendeord. Alt dette dog ikke som et ritual til forbedring af øllets kvalitet, men snarere for at undgå politiets indblanding i processen, - det var jo i forbudstiden. Efterhånden som kunderne kom til og fik prøvesmagt øllet, gik hemmelighedskræmmeriet dog noget i opløsning. Folk kom til, og folk gik bort med blussende kinder og lommerne fulde af flasker. Der var i det hele taget en festlig stemning, og hvad øllet muligvis manglede i velsmag, havde det til fulde i slagkraft. Efter mange gode oplevelser i North Dakota solgte han sit gadekryds af en bil og drog til Chicago, hvor han håbede at finde mere udfordrende arbejde. Den første tid brugte han på at lære Chicago at kende ved at rejse på kryds og tværs med højbanen, der i anden sals højde snoede sig gennem byen.

14 På en af sine ture havde han set en brandskadet flyfabrik Heath Plane Co, og dan han havde fattet interesse for flyteknik med dens udvikling af motorer og meget andet mekanik i en branche i sin vorden, besluttede han sig for at søge arbejde der, om ikke andet så for at hjælpe med til oprydning efter brandskaden. Stor var hans forbløffelse, da han et par dage sener4e opsøgte firmaet. Alt var ryddet op og frisket op med maling alle steder. Stor var også forbløffelsen hos firmaet, da han troppede op for at søge arbejde lige dagen før, en annonce i avisen skulle kundgøre, at firmaet var i gang igen, og at de søgte en mekaniker. Hos Heath Plane Co var han kommet på sin rette hylde. Her var der udfordringer i massevis i udviklingen af motorer og fly, deltagelse i opvisninger og udstillinger rundt omkring i øststaterne og deltagelse i flyraces. Farbror Hans tog flycertifikat og byggede i sin sparsomme fritid sit eget racerfly Skippy. Han fremstillede alle komponenterne selv, inklusive motoren. Hele konstruktionen indeholdt mange af hans egen tekniske løsninger, bl.a. en brændstoftilførsel, der trådte i kraft, når han fløj med hovedet nedaf. Problemet med flyet var, at det som monoplan (et sæt vinger) skulle landes med over 100 km/t, hvilket oversteg farbror Han ses formåen, men som firmaets testpilot, Bill Keysor, en helvedeshund af en jagerpilot fra første verdenskrig, sagtens kunne klare. Når farbror Hans selv fløj den, påmonterede han et exstra sæt vinger, så han havde et mere skikkeligt biplan. Hans fly med Keysor ved pinden deltog med succes i flere af den tids populære flyraces. Flyet kunne opnå en hastighed på ca. 250 km/t og var meget manøvredygtigt. Efterhånden måtte han dog opgive konkurrencen mod langt mere ressourcestærke firmaer, der gerne ville ind på det attraktive marked for udvikling af nye flytyper. Han arbejdede dog stadig på at udvikle en flymotor, også med blik på det danske marked; men konkurrencen blev for hård, og med børskrakket og depressionen blev tiderne hårde, og han stod igen uden arbejde. Han forsøgte lykken i Californien, hvor han bl.a. arbejdede med fremstilling af køleanlæg til militære feltlazaretter i troperne. Beretningen fortsætte i næste nummer

15 Tlf ÅSUM BYGADE ODENSE NØ TLE FAX Tlf Mobil LUNDEN 10 AASUM 5320 AGEDRUP Tlf Fax

16 Aktivitetskalender for Aasum Sogn Juni lørdag Familiegudstjeneste MN mandag Fodboldkamp (superoldboys) tirsdag Fodboldkamp (serie 5) torsdag Fodboldkamp (serie 5) fredag Fodboldkamp (serie 2) lørdag Pilefletkursus Leg og boldspil på sportspladsen søndag Gudstjeneste, kirkebil til Seden tirsdag Menighedsrådsmøde onsdag Generalforsamling i Aasum Forsamlingshus søndag Gudstjeneste NHE torsdag Sanktshansaften ved Rytterskolen bålet tændes søndag Gudstjeneste MN Juli søndag Gudstjeneste NHE søndag Gudstjeneste NHE søndag Gudstjeneste NHE søndag Gudstjeneste, kirkebil til Seden søndag Gudstjeneste NHE Ta ud og hæng op

17 Aktivitetskalender for Aasum Sogn August lørdag Familiegudstjeneste MN lørdag Petanqueturnering søndag Gudstjeneste, kirkebil til Seden mandag Deadline for Aasum Sogneblad fredag Pilefletkursus lørdag Pilefletkursus søndag Gudstjeneste tirsdag Menighedsrådsmøde søndag Gudstjeneste NHE Sidste frist for indsendelse af bemærkninger om Brejngård September lørdag Familiegudstjeneste MN Alle arrangementer er omtalt andetsteds i bladet

18 Al vognmandskørsel udføres Fordi ingenting kommer af sig selv... Ring Lasse Vognmand A/S Rågelundsgyden Odense NØ Mobil: OKSEKØD SÆLGES Oksekød i halve eller kvarte dyr, slagtet og udskåret efter eget ønske Nærmere oplysninger Tlf Hanne & Viggo Føns

19 SNEDKERIET V/ FLEMING RASMUSSEN INGE HØY NIELSEN ÅSUMBYGADE ODENSE NØ ALT I BYG OG INVENTAR Fraugde Kærbyvej 35 Tlf Mobil Åsum Forsamlingshus Selskabslokaler / Diner Trans- portable Jytte Storm Gartnervænget 25 Aasum 5240 Odense NØ Tlf Mobil: Tlf Privat Fax EL-FIRMAET KAY CHRISTENSEN v/ Preben V. Christensen SMEDEJERN Altaner - Gelændere Trapper - Lamper Porte - Møbler Ejlskovsgade Odense C Tlf Livin Vi sælger vin, cognac, portvin, champagne, gaveæsker, egne etiketter og tilbehør Torben Bentsen Rågelundsgyden Odense NØ Tlf.nr.:

20 Hvad der sker i sognet. Jeg afholder 2 pilefletkurser. Sted: Ryttervejen 6 Max 6 deltager pr. hold. Forældre/bedsteforældre - barn. Kom og flet sammen med dit barn eller barnebarn. Medbring: Rosensaks Dato: Lørdag den 11.juni kl Pris: 140 kr. inkl. forplejning Materialeudgifter ca kr. Fugle Kom og flet til havens fugle Medbring: Rosensaks Dato: Fredag den 19. august kl Lørdag den 20. august kl Pris: 250 kr. inkl. forplejning Materialeudgifter kr. Tilmelding til Eva eller Eva Holm Ryttervejen 6 Aasum Foto: Eva

21 Leg i bevægelse? Det kan være svært at afgøre, om geden og hestene på den ny legeplads overfor kirken går i skridtgang, traver, galopperer eller måske går tølt som de islandske heste, men en kendsgerning er det, at de rokker sig ikke ud af stedet. Gad vist om der i det hele taget er fjedre i understellet på dyrene? Det spørgsmål har været diskuteret en del her i byen. Den diskussion kan nu godt forstumme, for Kurth Eriksen har med nedenstående foto bevist, at der er fjedre under hestene og geden, men det betyder ikke nødvendigvis, at de kan bevæge sig. Jeg tror, at de fleste børn ligesom jeg ville synes, at det var sjovere, hvis dyrene kunne bevæge sig. Hjalmar Trav eller galop? Læs på side 30 om leg og boldspil i Aasum Idrætsforening Foto: Kurth Eriksen

22 Bondegård fredes Fra Kulturarvstyrelsens hjemmeside. Det drejer sig om Brejngaard, den yderste gård i den nordlige udkant af landsbyen Åsum i Odense Kommune. Det Særlige Bygningssyn har på sit møde den 21. april 2005 indstillet, at det fritliggende stuehus (1866), de tre sammenbyggede avlslænger med 2 udløberfløje, den pigstensbelagte gårdsplads med vandpost, møddingen, frugtlageret (1911) og maskinhuset (1914) samt brændehuset (1866) på Brejngaard, Åsum Bygade 15, matr.nr. 12a, Åsum By, Åsum, Odense Kommune, bliver fredet. Bygningssynets indstilling Det Særlige Bygningssyn udtaler, at "Det Særlige Bygningssyn finder, at Brejngaard bestående af det fritliggende stuehus (1866), de tre sammenbyggede avlslænger med to udløberfløje, den pigstensbelagte gårdsplads med vandpost, møddingen, frugtlageret (1911), maskinhuset (1914) samt brændehuset (1866), Åsum Bygade 15, Åsum By, Åsum, Odense Kommune, har de kulturhistoriske, herunder arkitekturhistoriske værdier, der kan begrunde en fredning. Brejngaard knytter sig til og supplerer fint rækken af gårde fra perioden , som tidligere er blevet fredet. Den repræsenterer kornsalgstidens anlæg, hvor en stor agerumslade var typisk, og hvor velstandsperioden satte sit præg på stuehusets udformning. Den senere tilføjelse med stalde følger landbrugets generelle udvikling, hvorefter kornproduktionen efter 1870'erne omlagdes til animalsk produktion. Gården er et overordentligt velbevaret eksempel på gårdbyggeri fra midten af 1800-årene. Det store stuehus har sin planløsning såvel som alle sine gedigne bygningsmæssige detaljer i såvel det ydre som det indre intakt. Gården har, som det er typisk for perioden, et grundmuret stuehuset med skifer på taget, og avlslænger opført af bindingsværk, der oprindeligt var stråtækt.

23 Gårdens bærende fredningsværdier er især knyttet til stuehusets flotte og enkle ydre, de mange gennemførte snedkerdetaljer i døre, vinduer og panelering, træværkets ådringer samt i husets intakte hierarkiske opbygning med grovkøkken, køkken og folkerum i husets ene ende, en midterzone til daglig brug, de fine stuer til haven i den anden ende og pigeværelser på loftet. I avlslængerne er hovedopdelingen med den høje brede lade i sydlængen og de lavere sidelænger afgørende for opfattelsen af gården, ligesom bindingsværket, de traditionelle revledøre og de forskellige vinduestyper, der blandt andet afspejler karlekamrenes placering, er væsentlige fredningsværdier". Høring Bemærkninger herom kan sendes til Kulturarvsstyrelsen. Bemærkningerne skal være modtaget senest den 28. august Herefter vil Kulturarvsstyrelsen senest 3 måneder efter denne dato beslutte, om bygningen skal fredes. Fredningen vil ud over stuehus og avlslænger også omfatte den pigstensbelagte gårdsplads med vandpost, møddingen, frugtlageret, maskinhuset og brændehuset. Gården har været i samme slægts eje, indtil amtet købte den i forbindelse med erhvervelse af jord til vejanlæg. Nu skal den sælges på offentlig auktion. o o o I Aasum Sogneblad, februar-marts 2004, blev gården omtalt med ønsket om at dette stykke kulturhistorie skulle respekteres. Kulturarvstyrelsens indstilling, som det her beskrives, hilses derfor velkommen

24 Referat af generalforsamling i Aasum Sogns Beboerforening onsdag 29.marts ) Valg af dirigent. Erik Rasmussen blev valgt. 2) Formandens beretning. Sinnet Bunde fremlagde beretning om foreningens aktiviteter i det forløbende år. Poul Poulsen orienterede om trafikforholdene i Aasum. Beretningen godkendt efter en god og konstruktiv diskussion af foreningens hidtidige og kommende aktiviteter 3) Regnskab for Poul Poulsen fremlagde regnskab for foreningen, samt sognebladet. Foreningens formue 2004: 9.115,11. Sognebladets formue 2004: 9.649,67. 4) Fastsættelse af kontingent. Kontingent fastholdes på 75,- kr. pr. medlem. 50,-kr. for pensionister.

25 5) Indkomne forslag. Ingen indkomne forslag. 6) Valg til bestyrelsesmedlemmer/suppleanter og revisorer/suppleant. 7) Evt. Genvalg af Poul Poulsen til bestyrelsesmedlem. Genvalg af Bente Knudsen til bestyrelsesmedlem. Nyvalg af Torben Johansen til bestyrelsesmedlem. Nyvalg af Viggo Jensen til bestyrelsessuppleant. Nyvalg af Hanne Trydeman til bestyrelsessuppleant. Genvalg af Inger Reitz til revisor. Genvalg af Per Lind Thomsen til revisor. Genvalg af Helge Nielsen til revisorsuppleant. Naturlegepladsindvielse d Sinnet Bunde lagte op til en debat/refleksion over foreningens formål: - At varetage beboernes fælles interesser, såvel indbyrdes som overfor tredjemand, eks. amt og kommune. - At værne om sognets historiske, landskabelige og miljømæssige værdier. Kort debat, som kan fortsætte det kommende år i sognebladet m.v. Alle er velkommen til at komme med deres idéer og udlægninger af, hvad vi forstår ved at værne om sognets historiske, landskabelige og miljømæssige værdier. Brug dit sogneblad - og skab debat om vores fælles værdier.

26 Sankthansaften Aasum Sogns Beboerforening indbyder igen i år til en hyggelig og festlig sankthansaften. Da vi to år i træk har været uheldige med vejret, vil teltene i år blive slået op i Rytterskolens have, så der i tilfælde af meget regn kan rykkes inden døre. Som sædvanlig vil Beboerforeningen sørge for grill, borde og stole, flot salatbar, flutes, paptallerkner og krus. Programmet for aftenen er følgende: Kl samles vi til fællesspisning. I skal selv medbringe kød eller andet til grillen, bestik og grillredskaber. Kl går vi sammen på engen til bål. Gangbesværede kan få kørelejlighed. Kl vil der være båltale ved sognepræst Marianne Nørsøller. Derefter tændes bålet med den altid flotte heks, og vi synger sammen. Bagefter går vi tilbage til teltene, hvor der er kaffe og småkager. Der vil være salg af drikkevarer: Øl 10,-kr. Vand 8,-kr. Vin 50,-kr. Hele herligheden fås for 30,-kr. for voksne og 10,-kr. for børn. Vi glæder os til at se jer igen, nye som gamle beboere, venner og familie. Alle er velkomne

27 Aasum Open Petanqueturnering Lørdag den 13. august kl Kære aasumboere Reserver allerede nu dagen til den årlige petanqueturnering. Dagen afsluttes med fællesspisning af medbragt mad kl Beboerforeningen sørger for, at det vil være muligt at grille. Indskrivningen begynder kl Turneringen begynder kl Som sædvanlig kan alle spille med unge som gamle, kvinder som mænd, øvede som uøvede. Voksne betaler 20. kr. og børn deltager gratis. Der vil være mulighed for at købe vand, øl og vin. Vel mødt til alle på petanquebanen i Inger og Hjalmars have Med venlig hilsen Aasum Sogns Beboerforening

28 Aasum Idrætsforening En aften i Aasum Idrætsforening. Vi ankom jeg synes nok det var lidt sent, men der var rigeligt med ledige pladser i klubhuset. Rent faktisk var John og jeg de første altså udover bestyrelsen, som havde afholdt formøde. Det gør enhver bestyrelse inden en generalforsamling også i Aasum Idrætsforening onsdag den 16. marts. Der kom dog 2 medlemmer mere. Men, som formand Preben Schack sagde i sin velkomst: Det må jo være et bevis for, at vi gør det godt, ellers var der nok flere af klubbens 145 medlemmer, der var dukket op. Medlemstallet er faldet lidt det forgangne år, og det er hos gymnastikdamerne, man kan tælle udmeldelserne. Det er synd, for jeg ved, at det er god gymnastik, som enhver kan være med til ikke en masse hop og spring til larmende musik, men god og grundig gymnastik under ledelse af Jytte Storm, som sørger for, at man får rørt alle muskler i hele kroppen. Nu er det jo desværre kun for kvinder, men der er mange kvinder her i Aasum, som jeg endnu ikke har mødt en mandag aften i forsamlingshusets store sal. Der starter ny sæson til september, så kom bare an.

29 Aasum Idrætsforening ER mest fodbold. For mænd. Der er 2 hold med de unge mænd. 1 oldboyshold og 1 hold med superveteraner. Holdene klarer sig flot, og når forårssæsonen starter er der forhåbentligt på vores fine stadion opbygget en lille tribune, så tilskuerne alle jer Aasummer kan se kampene uden at blive gennemblødt af de regnbyger, som vi ganske sikkert vil få. I forbindelse med en tribune vil klubben kunne opnå nogle indtægter på bandereklamer. Bestyrelsessuppleant Per Schack har gang i salget af bandeplads, så henvend dig til Per, hvis dit firma skal have glæde af en meter eller mere. Generalforsamlingen foregik som den slags skal. Alt efter bogen. Og som i så mange små foreninger, en pokkers mas med at få besat en ledig bestyrelsesplads. Men det lykkedes. Det mest spændende denne onsdag aften var også som i mange små foreninger punktet eventuelt, hvor intet kan besluttes, men ordet er frit og jeg må sige at ideerne kom frem på bordet. Det er nu et par år siden, at man har prøvet at få fat i byens børn. Men pas på derude! Nu er byens børn næsten jaget vildt DE SKAL DA HAVE ET TILBUD FRA AASUM IDRÆTSFORENING. Der kom rigtig mange gode ideer frem, som I sikkert vil høre meget mere om enten i form af spørgeskemaer eller i direkte kontakt. Men essensen var, at forældrene til alle disse børn også skal vise interesse for ideerne uden jeres medvirken går det ikke. Aftenen sluttede med et par stykker gode smørrebrød og endnu mere løs snak. Således oplevet Ann-Mari Kingo

30 Aasum Idrætsforening Vi har konstateret, at der er mange børn i Aasum og nærmeste omegn. Derfor inviterede vi forældre og andre interesserede til et møde i klubhuset. Her var der bred enighed om, at det vil blive til glæde for os alle, hvis det igen blir en naturlig ting, at mødes på den dejlige sportsplads vi har i Aasum. I Idrætsforeningens storhedstid var 7 børnehold i alle aldre tilmeldt fodboldturneringer. Vi har aftalt at starte op med at tilbyde leg og boldspil 3 lørdage inden sommerferien, nemlig d. 28. maj, 4. juni og 11.juni, alle dage kl til Hvis det viser sig muligt at samle hold, vil vi tilmelde os til turneringer, der starter efter ferien. Ovennævnte arrangementer er måske overstået, når dette blad udkommer, men vi er sikre på at noget fortsætter efter ferien. Man er velkommen til at ringe på for at høre nærmere. Preben Schack formand Vedrørende fodboldkampene se aktivitetskalenderen Aasum Forsamlingshus Oplysning om Aasum Forsamlingshus: Ekstraordeinærgeneralforsamling onsdag den 15. juni 2005 kl i Forsamlingshuset. Alle matrikelejere i Aasum er velkomne. Bestyrelsen

31 Adresseliste for Aasum Sogn Kirkekontoret Sognepræst, kirkebogsfører, Ellen Rasmussen vielses- og begravelsesmyndighed Mindelundsvej 110 N. H. Ellekilde Tlf Mindelundsvej 45 Tirsdag, torsdag og Tlf fredag kl Tirs., ons., fre. kl , tors Sognepræst Graver Marianne Nørsøller Poul Erik Isaksen Fynshovedvej 322 Tlf Tlf Mobil Træffes efter aftale. kl undt. man. Menighedsrådet Organist Formand Hans Brehm Alex Hold Egeholmen 7 Åsumbygade 4 Tlf Tlf Beboerforeningen Bylauget Formand Oldermand Sinnet Bunde Mogens Burmølle Væverstræde 3 Staupudevej 10 Tlf Tlf Forsamlingshusets bestyrelse Idrætsforeningen Formand Formand Henning Larsen Preben Schack Gartnervænget 4 Ryttervejen 14 Tlf Tlf Klubhuset tlf Forsamlingshuset Ryttervejen 19 Tlf

32 Oldermanden modtager hendes Majestæt Dronningen ved forårsmarkedet i Aasum Foto: Frederik Markedsdagen i forbindelse med forårsfesten havde et stort broget, fristende udbud af varer Foto: Frederik

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 10 2004 Juni, juli og august 2004 3. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 10 2004 Juni, juli og august 2004 3. årgang Aasum Sogneblad Nr. 10 2004 Juni, juli og august 2004 3. årgang Indhold i dette nummer: Meddelelser fra kirken Side 3 Aasum sang Side 12 Aktivitetskalender Side 14 Aasum Sogns Beboerforening Side 18 Læserbrev

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 14 2005 April og maj 2005 3. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 14 2005 April og maj 2005 3. årgang Aasum Sogneblad Nr. 14 2005 April og maj 2005 3. årgang Indhold i dette nummer: Meddelelser fra kirken Side 3 Det gamle træ Side 13 Aktivitetskalender Side 16 Åsum Bylaug Side 20 Aasum Sogns Beboerforening

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Aasum Sogneblad. H.C. Andersen Skoven. Nr. 17 2005 november og december 2005 4. årgang. Foto: Frederik

Aasum Sogneblad. H.C. Andersen Skoven. Nr. 17 2005 november og december 2005 4. årgang. Foto: Frederik Aasum Sogneblad Nr. 17 2005 november og december 2005 4. årgang H.C. Andersen Skoven Foto: Frederik Indhold i dette nummer: Nyt fra redaktionen Side 3 Præsterne har ordet Side 4 Gudstjenester Side 6 Nyt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Nr. 1 september, oktober, november 2002 1. årgang

Nr. 1 september, oktober, november 2002 1. årgang Nr. 1 september, oktober, november 2002 1. årgang Indhold i dette nummer: Sognebladet Side 3 Meddelelser fra kirken Side 5 Aktivitetskalender Side 10 Aasum Sogns Beboerforening Side 12 Portræt af en aasumbo

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

15. søndag efter Trinitatis

15. søndag efter Trinitatis 15. søndag efter Trinitatis Salmevalg 751 Gud ske tak og lov 29 Spænd over os dit himmelsejl 400 Så vældig det mødte os 321 O Kristelighed 678 Guds fred er glæden i dit sind Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 13 2005 Februar og marts 2005 3. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 13 2005 Februar og marts 2005 3. årgang Aasum Sogneblad Nr. 13 2005 Februar og marts 2005 3. årgang Indhold i dette nummer: Nyt fra redaktionen Side 3 Meddelelser fra kirken Side 4 Aktivitetskalender Side 14 Portræt af en Aasum-virksomhed Side

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 29 2008 September, oktober og november 2008 7. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 29 2008 September, oktober og november 2008 7. årgang Aasum Sogneblad Nr. 29 2008 September, oktober og november 2008 7. årgang Bladet udgives af: Aasum Sogns Menighedsråd, Aasum Sogns Beboerforening, Aasum Bylaug og Aasum Idrætsforening. Redaktionsudvalget:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN september 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. september 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 8 2004 Februar og marts 2004 3. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 8 2004 Februar og marts 2004 3. årgang Aasum Sogneblad Nr. 8 2004 Februar og marts 2004 3. årgang Indhold i dette nummer: Meddelelser fra kirken Side 3 Aasum Forsamlingshus Side 9 Oplevelser og minder under besættelsen Side 10 Aktivitetskalender

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 Der GENindkaldes herved til Distriktsgildeting Dagsorden iflg. Østjysk Distriktsgildes vedtægter Mandag den 11.

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

DET SKER I VEDDUM. Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015. Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169

DET SKER I VEDDUM. Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015. Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169 DET SKER I VEDDUM Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015 Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169 Januar 2 tor. 1. jan. 2015 Nytårsdag 12:00 16:00 Brugsen holder åbent man. 5.

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Ansøgning til Årets Landsby fra Jordløse, 5683 Haarby. Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Årets tema handler om landsbyudvikling på tværs af generationer,

Læs mere

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 Errindlev købmandshandel Stor tilslutning til Klovneløbet Søndag d. 21/5 skete der en hel del i Errindlev Der var serie 2-fodboldkamp,

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 6.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 6.s.e.trinitatis Tekst. Matt. 19,16-26.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 6.s.e.trinitatis side 1. Prædiken til 6.s.e.trinitatis Tekst. Matt. 19,16-26. side 1 Prædiken til 6.s.e.trinitatis 2016. Tekst. Matt. 19,16-26. Et fint menneske mødte Jesus, men gik bedrøvet bort. Der var noget han ikke kunne slippe fri af. Men før vi skal se mere på den rige unge

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN

Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN 6. søndag efter Trinitatis 2014, Hurup og Hvidbjerg v. Å Mattæus 19, 16-26 Herre, lær mig at gå den vej, du vil have, at jeg går, og følg mig på vejen. AMEN De vidste det allerede i 1241, da jyske lov

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere