Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=25174&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 (4/4) Nyt navn til udvalg Oprettet d. 4. april 2010 O/Ø-udvalget bliver til et O/HP-udvalg Som en konsekvens af, at økonomiløbssporten i Danmark er gået fuldstændig kold, har vi i AAS besluttet at lave lidt om på et af klubbens udvalg. Det nuværende O/Ø-udvalg nedlægges og erstattes af et Orinterings/Historisk Pålidelighedsudvalg. O/HP-udvalget består af formand Hans Ole Nielsen, Hans Jakobsen og Bjarne Andersen, og det er de samme personer, som i det tidligere O/Ø udvalg. I AAS har vi lige nu et par mandskaber, der kører historisk pålidelighedsløb. Det er Torben Østergaard og Poul Erik Hansen i en ældre Opel Manta fra 1982, og Niels Iversen og Hans Ole Nielsen i VW Golf GTi fra 1979 (billedet). Begge hold stiller til start i Touring-klassen. Touring-klassen er primært for nyere mandskaber indenfor pålidelighedssporten. Der vil blive kørt om et klubmesterskab i Historisk Pålidelighedsløb, og løbene i turneringen FDM DASU Classic 2010 vil være tællende til Klubmesterskabet. Løbene og datoerne er: 10. april Faxe og Omegns Motorklub 8. maj Dansk Historisk Motor Club 7. august Køge og Omegns Automobilklub 10. september Motor Klubben Centrum 23. oktober i Kolding Automobil Club For at gennemføre klubmesterskabet i AAS skal man have kørt mindst 4 af de 5 løb i turneringen, og der skal samtidig være minimum to hold fra AAS i samme klasse. AAS håber med dette tiltag på at få lidt mere gang til historisk pålidelighedsløb i klubben, og der er garanteret flere AAS ere, der har historiske biler til at stå i garagen, som bare venter på at blive luftet på de danske landeveje. Bjarne Andersen

2 (4/4) Også gokartklubaften i år Oprettet d. 4. april 2010 Vi mødes atter i Auning Kart Park - i år bliver det den 15. juni Husk det årlige Go-kart race i AAS også i år foregår det på den spændende Auning Kart Park syd for Allingåbro, og i lighed med de to forrige år kører vi en Mini Le Mans hold konkurrence over et time med kørerskifte og hårdt depotarbejde. Vi kan køre med indtil 12 hold á 3-4 personer på banen så mød blot frem der er plads til alle. Vægten pr. hold bliver sat til 300 kg, afhængig af om holdene bliver på 3 eller 4 personer, og holdene bliver suverænt sammensat af vores gamle formand, Jens Munkholm, der som altid har medbragt sin badevægt til den obligatoriske vejning. Badevægten er ikke det eneste, Jens Munkholm har taget med. Han har også medbragt pølser med tilbehør, som vi griller. Drikkevarer købes på stedet. Vi mødes til vejning og holdsammensætning kl , og umiddelbart derefter er der instruktion, således at vi er klar til at køre fra kl Auning Kart Park er beliggende syd for Allingåbro på adressen Drammelstrupvej 1, 8961 Allingåbro. Prisen er sat til kr. 100 pr. deltager, og hver deltager kommer til at køre min. 12 minutter.. Styrthjælm findes på stedet men tag solidt tøj på en Go-kart bliver som et badekar, når det regner (og det er der tradition for).. Mød frem til en uforpligtende sjov klubaften.

3 (5/4) Pokal til Sebastian Aagaard Oprettet d. 5. april 2010 AAS havde to deltagende hold i Designa Køkken Rally GP Vores 2 AAS er Jonas Aagaard og Sebastian Aagaard kørte fredag d. 2. april med i årets Designa Køkken Rally GP i Kongensbro. Der var omkring 57 deltagere tilmeldt, så det blev til hård konkurrence for dem begge to. Vejret var ikke det bedste. Regn hele dagen gjorde det til noget af en udfordring for dem alle. Jonas Aagaard tog sig også lidt af en snurretur i et af de indledende heat, så han ikke kom videre til finalen. Sebastian Aagaard blev bedst placeret af de to med en generel 22. plads efter de indledende heats, hvor han blev nummer tre i sin klasse, der havde 15 startende. Jonas Aagaard blev nummer 27 generelt og nummer ti i sin klasse. Klik her for at se en række fotos fra løbet. Tekst og foto: Ghita T. Kristensen.

4 (8/4) To codrivere i samme bil Oprettet d. 8. april 2010 To AAS ere danner anderledes makkerpar En helt ny konstellation ser dagens lys på lørdag, hvor Motor Sport Sønderjyllands Nordborg Mini Rally køres. Det er Henrik Vestergaard og Peter Lyngs, der skal danne par sammen. Golfen er i dette øjeblik klar til Nordborg, fortæller Henrik Vestergaard, der skal sidde bag rattet. Så må vi se om en bil med to codrivere kan finde rundt... Foto: Henrik Vestergaard.

5 Side 1 af 2 (8/4) Florida 4. rapport Oprettet d. 8. april 2010 To AAS-officials er vel hjemme efter en tur til Sebringløbet To af klubbens trofaste officials fra FDM Jyllandsringen tog i sidste måned taget turen til USA for bl.a. at opleve årets 12-timers løb på Sebring og meget andet. Kaj Nielsen og Henrik Kirkegaard sendte os løbende rejseberetninger turen, og efter hjemkomsten har de atter været ved tastaturet, og her kommer den fjerde rejseberetning: Set med logiske briller var det jo en helt fuldstændig sindssyg beslutning at rejse tilbage til Danmark grader, regn og pissekoldt, hvad sker der for én, når man tager sådan en beslutning? Direkte fra dejlig kold fadøl, palmer og 35 grader. Jo ser I, hverdagen skal jo komme tilbage igen, nok også det bedste, men svært at indse. Hjemturen startede med, at vi i to hold blev kørt til lufthavnen, da både bagage og personer ikke alle kunne være i vores minibus, så os med det første hold havde en 5-6 timer at slå ihjel. Det benyttede jeg til at gå en lang tur i lufthavnsbygningen, man skulle passe meget på ikke at fare vild. Men pludselig mens jeg står og kikker i mine papirer angående afgangstidspunkt, kommer en securitymand og spørger, om der er noget, han kan hjælpe med? Nej, ellers tak, jeg kikker kun lige efter, hvornår det var tid for check-in. Nå, ok, svarer han, men du skal nok regne med en del forskydelser i afgangstidspunket, for vi har haft en flyulykke her i lufthavnen... Nå ok? Nok ikke lige det, man havde brug for at høre, og jeg holdt det da også for mig selv på hele turen hjem. Det påvirker da en på rejsen. Det viste sig så bagefter, at flyet kun afgik en halv time for sent, og vi hørte aldrig, hvad der var sket. Fra at starte med korte bukser og T-shirt i Orlando blev det til lange bukser i Frankfurt og til sidst også trøje og jakke i Billund. Og fra grønne græsplæner, hvor vandingsanlæggene kørte hver aften til frostdød græs og møg beskidt. Noget virkede sgu forkert... Turen har for mig været en fantastisk oplevelse. Fra at vi tog af sted for at se motorløb, og til de mange sidegevinster, som for mig nok reelt var de største, især besøget i Universal Studios og på Kennedy Space Center har brændt sig hårdt fast, og mange aftener går med bare at sidde og bearbejde de mange oplevelser man har haft i de godt 14 dage. Pt. arbejdes der på en femdages tur en gang her til sommer, når Jan Magnussen forhåbentlig skal køre et NASCAR-løb, og ellers er turen til marts næste år også i støbeskeen. Den kommer til at slutte af med et tredages krydstogt fra Miami til Bahamas med skibet Majesty of the seas, så begynd allerede som os andre at spare lidt penge sammen til denne tur. Den kan varmt anbefales, og jeg er

6 Side 2 af 2 altid villig til evt. spørgsmål angående turen. Til sidst vil vi gerne takke Arne fra motorsporten.dk og Flemming fra motorsportsrejser.dk for den megen støtte og hjælp på turen. Ikke alting er lige nemt, når man skal til USA for første gang. Det var en kanon tur I havde fået skruet sammen der. Mange hilsner for sidste gang fra gamle Kaj og Henrik Banechef... Klik her for at læse 1. rapport Klik her for at læse 2. rapport Klik her for at læse 3. rapport Foto: Henrik Kirkegaard.

7 (8/4) Kamp om klubmesterskabet Oprettet d. 8. april 2010 Fire AAS-hold til start Nordborg Mini Rally Første afdeling af klubmesterskabet i rally afvikles i forbindelse Nordborg Mini Rally, som Motor Sport Sønderjylland er arrangører af. Og der bliver kamp om det. Hele fire hold fra AAS stiller op i løbet, og det er vel at mærke fire hold, hvor både chauffør og codriver er medlemmer af klubben. Ole S. Bengtsen har sin første start i år i sin trofaste Ford Escort med Søren Iversen i codriversædet, mens Peter Lyngs denne gang er codriver for Henrik Vestergaard. Familien Aagaard har sæsonens anden start, efter at de deltog i Designa Køkken Rally GP. Jonas og Jens Aagaard sidder i den trofaste Volkswagen Golf nu med ny højre dør mens Sebastian Aagaard i Opel Corsaen skal forsøge at følge op på de gode takter fra Kongensbro, hvor han også havde Winnie Poulsen som observatør.

8 (9/4) Første test med Porschen Oprettet d. 9. april 2010 Claus Christensen har kørt første tur i sin nye racerbil Claus Christensen skifter til 2010 sæsonen både bil og klasse. Han har været i Finland og 'shoppe' en Porsche 997 GT3 racer, som det er hans plan at stille op med i Special Saloon Car klassen. Onsdag kørte han den første test med den nye bil, det foregik på Padborg Park. Claus var inden testen meget spændt på hvordan det hele skulle forløbe, samt ikke mindst hvordan han ville føle sig til rette i Porsche raceren. Ligeledes var målene for dagen ganske moderate. Det var primært tale om at få bilen kørt ind, samt til at vænne sig til en helt anden type racer end han nogensinde tidligere har kørt i. Men Claus håbede dog på at opnå 1:02 tider inden dagen sluttede. Det var en sjov oplevelse, noget helt andet et det jeg tidligere har prøvet, den kræver vist megen tilvænning, var den første kommentar. Dagen sluttede med en bedste tid på 1:01,7 - en tid, der er under den eksisterende banerekord i Special Saloon Car klasse SS3, hvor Porschen hører hjemme. "Vi har lært en masse i dag, og jeg skylder Jorma Vanhanen (den tidligere ejer, red.) en stor tak for hjælpen udtalte Claus Christensen. Generelt er jeg rimeligt tilfreds, der er vist ingen grund til klage, men det er en stor opgave, vi har foran os, både for mine mekanikere og for mig som kører, der er stadig meget vi skal lære og meget vi skal vænne os til, det er en meget anderledes racerbil. Tekst og foto: CC Presse.

9 (9/4) KM-løb flyttet en dag Oprettet d. 9. april 2010 Klubmesterskabsløb i Randers flyttet fra lørdag til søndag Bemærk venligst, at Svens Højer Løbet køres d. 18. april og ikke den 17. april som tidligere annonceret. Løbet tæller til klubmesterskabet

10 Side 1 af 2 (10/4) O-løb i påsken ved Hinnerup Oprettet d. 10. april 2010 Christian Lund er blevet grebet af at køre orienteringsløb Mandag den 5. april (2. påskedag) bød Bjerringbro og Omegns Auto Sport og Junge/Hyundai os på et spændende og underholdende O-løb ved Hinnerup. Løbet var tællende som 3. afdeling af KM i BOAS og derfor ikke et vigtigt løb set med AAS-øjne, men AAS var alligevel repræsenteret af fire mandskaber, et i C-klassen og tre i D-klassen. I C-klassen blev det Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen fra AAS, der kørte bedst og løb af med sejren. Jeg kørte selv i D-klassen, hvor jeg denne gang havde dannet makkerpar med min kammerat Kenneth Søgaard. Jeg må indrømme at vi var lidt grønne i O-løbs sammenhæng, da Kenneth aldrig har været med til et O-løb før og faktisk ikke viste, hvad O-løb var, dagen før løbet. Det afskrækkede ham dog ikke fra at tage udfordringen op, da jeg manglede en makker. Jeg er selv startet med at køre O-løb i år og har før dagens løb kun kørt to af slagsen. I begge af de to løb har jeg siddet på førersædet og haft en makker til at styre kortet, men denne gang valgte jeg for første gang selv at holde styr på kortet og overlod rattet til min makker. Det har nemlig rigtig stor betydning for ens løb, at man ved hvordan man skal læse kortet og hurtigt kan finde den rigtige vej hen til de ordrer, man skal køre, så vi blev hurtigt enige om, at det nok var bedst, at Kenneth kørte, og at jeg navigerede. Det gik også rigtig godt med vores debutløb, og vi kørte vist kun forkert en gang, men opdagede det lynhurtigt og fik vendt slæden, så det kun var meget få minutter vi gik glip af. Da vi kom i mål, var vi kun seks minutter senere end idealtiden. Vi havde dog også tre minutter ved HTK, men kun ni strafpoint for tid. Ud over det missede vi kun to skilte på turen, så debuten gik rigtig godt. Vi er begge meget tilfredse med vores indsats i løbet og syntes, det var rigtig sjovt at være med, og vi kom da også ind på en overraskende tredjeplads i D-klassen. Så det er vi da lidt stolte af. Jeg forsætter selvfølgelig med at køre O-løb fremover (bl.a. alle afdelinger af Den Jyske Femkantturnering), og jeg tror også, at Kenneth er blevet bidt af oplevelsen så meget, at han heller

11 Side 2 af 2 ikke kan lade sporten helt være. Jeg håber, der er nogle af jer derude, der får lyst til at prøve at køre O-løb. De fleste løb er åbne løb, hvor man kan komme og prøve at være med, selvom man ikke er medlem af en klub endnu. Det er billigt at være med, og det er rigtig sjovt, og en anderledes og spændende måde at bruge noget af ens fritid på. Så tænk over det og overvej at køre med, næste gang der er et O-løb i nærheden af dig. Tekst og foto: Christian Lund.

12 (12/4) Bengtsen: Et dejligt rally Oprettet d. 12. april 2010 Ford Escort-køreren var tilfreds med årets første start på Als Lørdag den 10. april startede hele fire biler med AAS-folk i sæderne på Als til Nordborg Mini Rally. Løbet er tællende til DM i mini rally og følges op allerede om 14 dage på Nysum til Djævle Minirally. Henrik Vestergaard i en nybygget Golf 1, Aagaard-brødrene i hver deres bil og undertegnede i den vanlige Escort Mk. 3. Det var et dejligt rally med fire super prøver, der skulle køres to gange. Dorthe Kristensen meldte desværre fra få dage før løbet (sygdom), så efter et par telefonopkald sad Finn Emborg i højresædet. Vi var 11 biler i klassen og efter en dag i dejligt forårsvejr gav dagens anstrengelser en placering som nummer 6. Ganske tilfredsstillende og en bil, der endnu engang opførte sig eksemplarisk. Eneste lille anmærkning må være allersidste V2 på sidste prøve, hvor vi lige snurrer rundt, da nedbremsning med et hjul i løs grus og det andet på fast vej ikke er nogen god cocktail. Okay, det betød ikke noget for klasseresultatet, men vi manglede netop to sekunder for at blive nummer 19 generelt. Vore konkurrenter fra AAS klarede sig endog endnu bedre og var foran os i klassen (Sebastian). Jonas kom langt op i feltet med Golfen og Henrik havde lidt udfordringer. Tekst: Ole S. Bengtsen.

13 (12/4) Første løb som rallykører Oprettet d. 12. april 2010 Henrik Vestergaard fik sin debut med et rat mellem hænderne Lørdagens første afdeling af klubmesterskabet i rally Motor Sport Sønderjyllands Nordborg Mini Rally gav debut til Henrik Vestergaard. Godt nok har han kørt mere end 150 rallyer, men de er alle sammen foregået i codriversædet. Men i weekenden kunne veteranen for første gang sætte sig bag rattet som chauffør. Det skete i sin egen Volkswagen Golf, hvor han havde Peter Lyngs som codriver. Jeg startede meget forsigtigt ud på den første prøve og måske også for forsigtigt, men målet var at få hele rallyet med i kassen med erfaringer, fortæller Henrik Vestergaard. På prøve 2 faldt kablet af tændspolen med et tidstab på cirka to minutter og 30 sekunder. Derefter var vi med i kampen om sidstepladsen Men vi havde det sjovt og fik også kørt os ind på bilen med nogle respektable tider. Vi nåede prøvetider i top 10, og man skal sådan set aldrig sige hvis nu, men jeg kikkede alligevel på resultatet og trak de første to prøver fra. Det kunne give en placering lige omkring nummer 10 generelt og ikke for langt efter Jonas Aagaard. Nogen skal man jo måle sig med, og jeg mente ikke, at jeg kunne bruge Boisen, så jeg er tilfreds med min første gang med rattet mellem hænderne. Nu kan vi kun glæde os til Djævle Minirally i Hobro om 14 dage. AAS-resultater i Nordborg Mini Rally: 9. Jonas Aagaard/Jens Aagaard, nummer 4 i klasse Sebastian Aagaard/Winnie Poulsen, nummer 5 i klasse Ole S. Bengtsen/Finn Emborg, nummer 6 i klasse Henrik Vestergaard/Peter Lyngs, nummer 4 i klasse 4

14 Side 1 af 4 (14/4) Pokaler i første historiske pålidelighedsløb Oprettet d. 14. april 2010 Torben Østergaard og Poul-Erik Hansen fik god start i deres Opel Manta Hej! Så er jeg her igen med fortsættelsen af ældre mænd i klassiske biler, for den 10. april var det så alvor. Nu skulle vi ud og lufte Mantaen for alvor sammen med de andre drenge. Tillægsreglerne var modtaget pr. mail, og med starttid og mødetid 90 minutter før kunne det hurtigt beregnes at vi skulle fa tidligt op lørdag morgen for at være på plads. Så hanen var bestilt til at gale i Lystrup kl lørdag. Vi havde lige et møde hos Torben om torsdagen med montering af sponsorlogoer, triptællere, stopure osv. Men som sagt op lørdag 04.30, vand på kroppen, cornflakes og mælk i hovedet og så af sted i Skodaen mod afkørsel 56 Horsens, hvor vi næsten altid mødes, når turen går sydover. Mantaen holder klar, og vi fortsætter som næsten den eneste bil i hele verden mod hovedstaden. Midt på Sjælland kommer vi op bag Ulrik Hejl og Ebbe Madsen fra MKC, som vi ved, skal køre også, så vi lægger os i slipstrømmen af den ældre VW og fortsætter mod København. Langt inde i hovedstaden er det oplyst, at der forefindes en tripkontrol fra et skilt ude på en genbrugsplads, og 3679 meter længere fremme skal der befinde sig en JET-Tank. Vi finder skiltet og fortsætter ind mod centrum, men JET-Tanken finder vi aldrig. Så om hans tripkontrol passer med vores triptæller, står stadig hen i det uvisse, men til gengæld fortsatte vi så ind til Q8 i Nyropsgade, hvor vi tanker og hilser på Niels og Hans Ole og smutter så ned i parkeringskælder 2 til teknisk kontrol og montering af numre og FDM-logoer. Teknisk kontrol smutter Mantaen igennem uden problemer, og vi får monteret numrene og logoerne og er så på vej med elevator op til 5. sal for at indtage den af Dansk Metal lovede morgenmad. Vel mødt på 5. sal er der ikke et øje. Dog helt nede for enden af en lang gang finder vi en ung pige, der spørger, hvad vi laver? Hun kan så oplyse, at vi skal fortsætte op på 6. sal, hvor kantinen ligger, og det har hun nu efterhånden sagt til ca mennesker. Vi smutter op på 6. sal, hvor vi møder løbsledelsen, der gerne vil se licens, kørekort og startgebyr, og derefter er der morgenmad. Det er lækkert, men observatøren har efterhånden bange anelser om, hvordan projektet skal skride fremad, idet både tripkontrol og etagen med morgenmad har været noget flimret

15 Side 2 af får vi rutebogen og begynder straks at gå den igennem. Det ser alt sammen spændende ud, bl.a. består den første etape af tulipaner tværs igennem København og frokost på Roskilde Racing Center og ikke mindst samtlige etaper bortset fra den første indeholder mindst en og de fleste to sekundetaper. Så holder vi klar ovenfor P-kælderen, og går vi af sted med 26 tulipaner og cirka lige så mange lyskurve frem til TK1. Tulipaner har vi vel efterhånden kørt i 25 år i diverse Ø-løb, hvorfor det ikke er en overraskelse, at det ikke er samtlige københavnske lyskurver, der er nævnt i målene, og der går heller ikke længe før, vi får øje på Hans-Ole og Niels på vej mod os drejende til højre. Vi bliver enige om, at de kommer nok senere. Der sidder en O-løbsobservatør i bilen, og bytulipaner er normalt ikke livretten så tidlig om morgenen... Men da der er masser af tid og bl.a. 6 km motorvej, dukker de jo nok op igen, hvilket kommer til at passe. De smutter forbi os senere sammen med adskillige andre deltagere. Vi kommer ud til TK og går i gang med selve løbet og efter lidt startfjumren det skal der til finder vi første selvstartspunkt til første sekundetape, og så går det ellers løs. Det lånte stopur med de store tydelige tal (til mine svage øjne) og den nyanskaffede slavetæller snurrer lysteligt, og vi får overstået den første sekundetape og finder startpunktet til nummer 2. Hvad vi på dette tidspunkt ikke ved er, at vi har misset en HTK, så det ser lige nu ikke så godt ud, men vi kører løs, og Torben får et mål til en rundkørsel, derefter 300 frem og til venstre. Han lystrer som han plejer, men næste ordre kan ikke efterkommes, idet der ikke er nogen vej, og der er kun 4 minutter til TK. Vi knolder rundt ude i Høje Tåstrup uden at ane, hvor vi er, men heldigvis gør jernbanen god gavn, og det viser sig, at den rundkørsel vi er drejet i ikke er på kortet, så fuld fart fremad og mod TK. Men nu er det lige i den københavnske lørdagstrafik med trailerfolk med flyttelæs, der er lige så fortabt, som vi var for et øjeblik siden. Men de kan ikke sanse at smutte ind til siden, og så er da lige alle de blinklys Men det lykkedes lige nøjagtig at ramme TK, og han spørger med et vissent grin, om vi vil have 10 minutter pause. Det er frivilligt, så dem snupper vi. Det går fremad i det sjællandske landskab, og når jeg læser udskriften vi fik efter løbet kan jeg se, at bortset fra den HTK, der smuttede, har vi kun fået tre strafpoint på seks HTK og vi er ikke ret drevne i det her game. Lige før tidkontrollen til frokostpausen får jeg igen en af mine gode ideer og vil absolut den forkerte vej rundt om Tune Kirke, hvilket gør, at inden Torben får mig overbevist om den rette rute er tiden gået og vi må indkassere et minut for sent og det koster 10 strafpoint i dette game. Surt. Belært af formiddagens fejltrin får rutebogen den helt store farveladetur med gennemsigtige spritstregere i forskellige farver, så man snart kan begynde at tro rutebogen er farvelagt af enten Picasso eller Per Arnoldi. Vi starter ud mod Bjæverskov og kører sekundetape efter alle kunstens regler, men ned mod Roskilde Universitets Center er kortet meget diffust i forhold til virkeligheden, idet der er en masse rundkørsler i naturen, men ikke en eneste på kortet! Men heldigvis er det lige mellem to sekundetaper, så den videre færd lykkedes til sidst. Sekundetaperne fortsætter lystigt, indtil stopuret pludselig står fast på 20. Sekundetapen er heldigvis ikke så meget længere, men jeg skifter batterier i det lånte ur. Det må jo være det der er galt

16 Side 3 af 4 Vi fortsætter i det sjællandske landskab med høj sol, og det går egentligt rigtig godt, indtil Torben skal køre til højre 300 meter og derefter til venstre ved en landsbykirke. Her har løbsledelsen virkeligt gjort et fremragende stykke arbejde, idet de har flyttet Vollerslev Landsbykirke. Den er ellers bygget mellem og 1500-tallet og er stadig i brug. Efter lidt kiggen rundt og køren frem og tilbage stadig uden spor af den forsvundne kirke finder Torben ud af, at jeg nok var kommet et vej-t for langt frem i navigeringen, fordi der faktisk ligger en kirke omkring 1100 meter fra stedet, hvor vi holder. Det viser sig at passe, så løbsledelsen skal da heldigvis ikke hen og genopføre den gamle bygning igen, når vi er kørt hjem (jeg tør ikke tænke på, hvad Bernd kunne få gemt under de samme forhold?). Nu er vores mål så til gengæld totalt ubrugelige, så det eneste punkt vi har, er, at den deltager vi overhaler, skal være to minutter bag os. Men det lykkedes da at komme hjem med samlet 18 strafpoint for etapen, også selv om jeg lige skulle den forkerte vej rundt i endnu en lille landsby. Denne gang kunne det så ikke lade sig gøre at komme videre uden at rette fejlen, men tid, det tog det så. De +110 HK i Mantaen måtte igen på arbejde Nu skulle vi så i gang med en ny variant nemlig pålidelighedsløb på rute beskrevet med tulipaner og 30 km/t i snit. Tulipan nummer 4 ville absolut ikke det, som observatøren ville, men med lidt slip passer de næste fire, hvorefter vi holder totalt lost i Rønnede industrikvarter. Tilbage igen får vi tulipan nummer 4 kørt rigtigt, og derefter var der dømt klubrally på resten af etapen. Vi henter seks strafpoint derinde og smutter så videre ud i det sjællandske landskab, hvor løbsledelsen med vilje ikke har oplyst startpunkt på den sidste sekundetape. Men jeg regner og sjusser mig frem til, hvor vi skal begynde, og det går egentligt også rigtig godt, indtil det lånte stopur igen staller ved 20 minutter. Vi lusker videre og rammer målkontrollen godt trætte efter 270 km løb, hvor alle sanser har været i brug hele turen. Der bliver slappet af i bilen, mens vi kører op mod mål 4300 m væk. Vi kunne bare ikke finde rundt i Haslev, så nu har vi set hele byen. Det prøvede de andre hold ikke. Klubben var derefter vært med lidt aftensmad virkeligt lækkert. Vi ventede, diskuterede og havde faktisk ingen anelse om, hvor vi lå blandt de 23 hold, der var med i klassen. Da vi så får vort resultat udleveret, har vi 70 strafpoint hvilket ikke fortæller ret meget, dog efter lidt armvridning finder vi ud af at Hans-Ole og Niels har 74 strafpoint, hvilket skulle betyde at vi så fører i klubmesterskaber. Men på bordet ligger der et uafhentet resultat med kun 17 strafpoint, så vi har ingen anelse om, hvorvidt vi er foran, bagved eller midti. Endelig kommer sedlen op, og vi har i vort første fælles store pålidelighedsløb ramt en andenplads og Hans-Ole og Niels, så der er pokaler til drengene og de helt store smil på til hjemturen. Så er det er hjem og sende resultater billeder og lidt tekst til vore sponsorer: Aros-Forsikring, Tectyl og Peters Skilte. Og jo, så skal vi da lige have sendt en tilmelding til næste store opgave den 8. maj i Vejen. Jeg håber da, at der er flere i klubben, der kunne finde på at tage med og skulle i have lyst til at prøve en lille afdeling. Først er der et træningsløb i Skive den 25. april og det er gratis at deltage og der er ikke krav om bilens alder så kig ind på DHMC s hjemmside eller Knagen.DK. Når vi kan blive nummer 2 og 3, så er der flere i klubben, der kan lave nogle rigtig gode resultater. Så ses vi?

17 Side 4 af 4 Sportslig hilsen Torben Østergaard og Poul-Erik Hansen

18 (17/4) Gang i planlægning af NEZ-løb Oprettet d. 17. april 2010 Aarhus Automobil Sport står bag to internationale orienteringsløb i april Aarhus Automobil Sport skal den 29. maj afvikle en NEZ-afdeling (North European Zone) i bilorienteringsløb. Løbet har fået navnet FDM Jyllandsringen Løbet. Det er Bernd Thrysøe, der er løbsleder, og Bernd har de sidste par måneder brugt rigtigt meget af sin fritid på at planlægge det store løb. Med i løbsledelsen er også de forsvarende NEZ mestre, Harald og Jan Søndergaard fra Ikast. Harald og Jan er i gang med at lave noget af ruten til løbet, og den del af løbet, som Søndergaard-brødrene laver, bliver sikkert også af en god kvalitet med spændende orienteringskørsel for både chauffører og observatører. Arrangementet får start og mål fra FDM Jyllandsringen, og løbsledelsen håber, at der kommer ca. 55 mandskaber til start. Løbet vil også være tællende som en afdeling af både det jysk-fynske mesterskab og Danmarksmesterskabet. Bernd Thrysøe fortæller om planlægningen: Jeg har fået tilladelser til at bruge nogle rigtigt gode skovarealer, så jeg tror, at der bliver nok at se til for deltagerne i løbet. Jeg har mødt stor velvilje fra mange lodsejere i det midtjyske, så i FDM Jyllandsringen Løbet bliver der kørsel på både skov-, mark- og andre småveje i området. Det største problem, jeg har haft med planlægningen, har været den forholdsvis lange periode, hvor der har været et snedækket landskab. Det har forhindret, at jeg kunne se hvilken veje, der kunne bruges til løbet. Mogens Buur kommer som vanligt til at står for beregningen af resultaterne i FDM Jyllandsringen Løbet, og det er også Mogens, der tager i mod tilmeldinger til løbet. Der er lavet en hjemmeside til løbet, hvor det er muligt at tilmelde sig online. Siden kan ses på I Aarhus Automobil Sport er der også andre i gang med planlægning af orienteringsløb, da Hans Jakobsen torsdag den 27. maj er løbsleder for en afdeling af Den Jyske Femkantturnering. Dette løb kommer til at hedde Shell Hørning Løbet. Det er ikke helt tilfældigt, at dette løb skal køres på denne dato. Det sker for at deltagerne i NEZ-turneringen får mulighed for at vænne sig til den danske form for bilorienteringsløb, da der er en del forskel på reglerne for bil-o-løb i de forskellige lande. Til dette løb er der også online tilmelding på hjemmesiden Nu skulle man jo tro, at det var rigeligt med to bil-o-løb inden for tre dage, men det er det ikke, da Struer og Omegns Motor Sport fredag den 28. maj står som arrangør af en NEZ afdeling. Dette løb får Jørn Mørup som løbsleder. At der i år er 2 danske afdelinger af NEZ skyldes en regelændring i NEZ-reglementet, der betyder, at de tre lande, som laver NEZ afdelinger i år, hver skal lave to løb. De andre lande, der i år arrangerer NEZ løb i bil-o er Sverige og Finland. Tekst og foto: Bjarne Andersen.

19 (19/4) Schmidt/Lyngs bedst Oprettet d. 19. april 2010 To AAS hold var til start Der var to mandskaber fra Aarhus Automobil Sport, der var til start i Svend Højer Løbet, som Randers Auto Sport søndag afviklede i Randers. Bedst placeret i løb blev Carsten H. Schmidt/Peter Lyngs. Tids- Samlet Klub Bonus Køretid tillæg tid Point point Carsten H. Schmidt Peugeot :33:00 1% 00:15 24:48:00 20 Peter Lyngs 20 Lars Holm Peugeot :14:00 4% 00:58 25:12:00 15 Martin Holm 15

20 (23/4) Viser film fra gamle dage Oprettet d. 23. april 2010 Atter klubaften i rallyafdelingen På den første mandag i maj er der atter klubaften i Aarhus Automobil Sports rallyafdeling. Helt præcist er det mandag den 3. maj klokken 19.00, og klubaftnen finder sted på Gl. Gram Vej 48 i Skanderborg. Der er kaffe, sodavand, småkager og løgnehistorier, fortæller Peter Kiil fra rallyafdelingen. Henrik Vestergaard har også truet med, at vi skal se videoer fra dengang, han havde et flot overskæg. Efter sigende skulle det også være muligt at konstatere, hvor langt Peter Kiil ikke er kommet med sin nye bil.

21 (23/4) Kørte sit første klubrally udenfor klubben Oprettet d. 23. april 2010 Carsten H. Smidt deltog i løb i Randers I forbindelse med Randers Auto Sports Svend Højer Løb den 18. april fik et af vore klubmedlemmer sin egentlige debut i klubrally. Det var Carsten H. Schmidt, der med klubtræner Peter Lyngs i codriversædet, stillede til start. Parret kørte i en Peugeot 106 GTI, og det lykkedes debutanten at køre en andenplads hjem i klasse 1. Et rigtig godt resultat, når man tager i betragtning, at Carsten H. Schmidt på den første prøve var oppe over en kantsten, som slog gearskiftet skævt. Det betød, at han på de efterfølgende prøver havde en del besvær med at få bilen i første og andet gear. Carsten H. Schmidt deltog første gang i et klubrally ved AAS eget arrangement den 21. marts.

22 Side 1 af 3 (27/4) Flot kørsel af AAS erne i Hanstholm Oprettet d. 27. april 2010 Kampen om Danmarksmesterskaberne begyndte i Thy DM-sæsonen i O-løb blev lørdag d. 24. april skudt i gang i Hanstholm, hvor Thy Motor Sport inviterede til første afdeling af DM og andet afdeling af årets JFM. Q8 Hanstholm-løbet havde Ole Skov som løbsleder, og Ole har med utallige tildelinger af SOS Pokalen vist, at han magter at lave nogle rigtigt gode O-løb. Ole havde denne gang fået hjælp til rutelægningen af den tidligere DASUformand, Morten Andersen, og de havde hver især lavet halvdelen af ruterne. Fra AAS var der tre hold med i løbet, og de kom alle til at sætte deres præg på løbet. I D-klassen var det vores talentfulde hold, Jesper Markvardsen og Søren Kjærsgaard, der for første gang skulle prøve kræfter med et JFM-tællende løb. Debuten forløb rigtigt godt, da Jesper og Søren var så ubeskedne at hjemkøre en sikker sejr i D-klassen. Jesper og Søren havde endda tid til at bruge 10 minutter på at klare en punktering på Chrysleren. Udover lidt strafpoint for tid manglede holdet kun et enkelt skilt, og Jesper fortalte efter løbet, at det skyldes en skrivefejl i kontrolkortet. Så hvis Jesper og Søren fortsætter med de gode takter, ser det ud til, at de har gode chancer for at hjemkøre noget ædelt metal i årets JFM-turnering.

23 Side 2 af 3 I C-klassen var Hans Jakobsen og Hans Jørgen Andersen klar til start i Seat en, og vores 2 x Hans sejrede foran de lokale TMS ere Ole Jensen og Tommy Olesen. Sejren var dog kun med et forspring på 18 strafpoint. Sidste AAS-mandskab var Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe i M-klassen. I M-klassen blev der lagt ud med den del af løbet, som Ole Skov havde lavet, og her var meget af løbet lavet i skovene omkring Hanstholm. På den del af ruten gik det fint fremad imellem de mange træer med mange gode finter. Bjarne og Bernd var dog uheldige at lave en fejlkørsel et sted, hvor det kostede to manglende noteringer. Ellers var den del af løbet meget sjovt at køre. Efter de første 45 kilometer var det Morten Andersen, der havde lavet ruten. På denne del af løbet gik det ikke nær så meget fremad

24 Side 3 af 3 på ruten, da der var mange små detaljer, som ikke alle var lige lette at finde meningen i. Også her løb Bjarne og Bernd ind i en finte, der kostede to manglende skilte. Efter godt seks timers kørsel i det hanstholmske fandt Bjarne og Bernd dog tilbage til samlingsstedet. Her kunne de konstatere, at dagens anstrengelser rakte til en fjerdeplads i løbet. I JFM-turneringen for hold vandt Aarhus Automobil Sport foran Thy Motor Sport, og hvis vi kan forsætte de gode takter i næste JFM-løb, som er FDM Jyllandsringen-løbet d. 29. maj, kan vi måske sikre klubben et godt resultat i JFM holdturneringen. Tekst og foto: Bjarne Andersen.

25 (28/4) Godt og skidt for AAS ere Oprettet d. 28. april 2010 Klubbens folk fik klassesejr, men udgik også Lørdag blev anden afdeling af klubmesterskabet i rally kørt i forbindelse med Motor Sport Nordjyllands Mini Djævle Rally. Det var skidt og lidt godt, siger Henrik Vestergaard om AAS-kørerne dag i rallyet, der havde Nysumbanen som omdrejningspunkt. Vi kunne holde et tempo, hvor vi var med i toppen af klassen, men på prøve 5 kunne Golfen kun køre i tomgang. Der var ingen speederkabel, øv, øv AAS havde generelt held og uheld i dette løb. Ågård udgår og vinder, ja, de er jo to brødre, og Ole kommer i mål som nr. 6 i klassen. Det var Sebastian Aagaard/Winnie Poulsen, som tog klassesejren, da de i deres Opel Corsa vandt klassen for 2WD op til 1400 cm 3, hvor der var 11 startende. Jonas Aagaard/Jens Aagaard måtte udgå med en defekt benzinpumpe i deres VW Golf, næsten inden løbet var begyndt. Ole S. Bengtsen, der denne gang havde Søren Iversen med som codriver, sluttede på en sjetteplads i deres klasse, men Ford Escort-holdet havde også deres problemer. Rallyet var skruet således sammen, at vi stort set kørte uden tidskontroller. Umiddelbart lidt forvirrende, da vi er vant til kontroller alle vegne. Men det forløb nu meget gnidningsfrit, idet der kun ved enkelte prøver var op til 20 minutters ventetid, fortæller Ole S. Bengtsen. Apropos prøver, ja, så var opfindsomheden ikke i højsædet eller også er det svært at få lov at køre på afspærrede offentlige veje på de kanter. Der var en landevejsprøve, der blev kørt 3 gange, Nysumbanen 2 gange og Industrien i Hobro 2 gange. Billen kørte som vanligt uden problemer, lige indtil sidste omgang på sidste prøve, fortsætter Ole S. Bengtsen. Så kom lydene væltende ud af gearkassen. Vi kom i mål, men ikke uden ekstremt forsigtig kørsel. Vel hjemkommet er gearkassen afmonteret, åbnet og en ny gearaksel er på vej fra England i næste uge, så vi kan blive klar til Danboring Regional Rally. Resultatet af Mini Djævle Rally betyder, at Sebastian Aagaard/Winnie Poulsen har lagt sig i front i kampen om klubmesterskabet. Se stillingen her. Foto: Finn Bojer.

26 (29/4) Fire mand i DTC Light Oprettet d. 29. april 2010 Jacob Kristensen blev bedste AAS er til Åbningsløbet Renault Clio Cup har jo skiftet navn til DTC Light, hvor der til Åbningsløbet stillede ni biler til start. Deraf havde vi fire AAS er: Jacob Kristensen (Bette K), Ronni Nielsen, Christian Siepmann og Jan Engelbrecht. Bedste mand af AAS erne blev Jacob Kristensen, som hentede to andenpladser hjem i de to heats. Ronni Nielsen fik en strafbane for påkørsel af Kennie Frydkjær i første heat og blev derfor sidst i heatet. Lige omvendt var det i heat 2. Her var det Kennie Frydkjær, som måtte en tur igennem starfbanen for påkørsel af Ronni Nielsen. Tekst og foto: Ghita T. Kristensen.

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke

Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke Direktøren til medarbejderen: --Morten, Hva laver du om Søndagen? --Ingenting --Det tænkte jeg nok. Så vil jeg gøre dig op- Mærksom på, at det ikke er Søndag i dag Mellem Kolleger: Er det rigtig du har

Læs mere

Medlemsblad for Aarhus Automobil Sport se opdaterede nyheder mm. på www.bilsport.dk

Medlemsblad for Aarhus Automobil Sport se opdaterede nyheder mm. på www.bilsport.dk AAS RUNDT Nr. 483 - maj 2010 Tilsluttet DASU Forårstravlhed hos AAS Svensker landskampen ved åbningsløbet på Jyllandsringen endte med en kneben sejr til broderlandet. Forinden havde Bernd Thrysøe taget

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Dahl Biler Vestjylland Classic. 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013

Dahl Biler Vestjylland Classic. 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013 Dahl Biler Vestjylland Classic 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013 Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Mads Bjerresvej 5 7500 Holstebro Tlf. 97 40 57 00 Bowl n Fun Holstebro

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=23356&pagetype=1&print=... Side 1 af 2 (12/10) Bane officials tog udfordringen op syntes det var sjovt at Oprettet d. 12. oktober køre O-løb 2009 I

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14849&pagetype=1&print= (14/1) Vore rallykøreres planer for 2008 del 1 Oprettet d 14 januar 2008 Vi har spurgt vore rallykørere om deres planer for 2008,

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 For alle kørere, bilmærker og motorsportsklubber To turistklasser 3. afd. af FDM DASU Classic 2013 4. afd. af DHMC Classic Tour

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling Struer & Omegns Motor Sport indbyder til Struer Løbet 2013 NEZ 1. afdeling Fredag d. 19.04.2013 Struer Brød A/S Shell i Struer Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Velkommen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=28405&pagetype=1&print=... 3/4) Tidsplanen er blevet ændret Oprettet d. 3. april 2011 Super Car Challenge erstatter Pro SuperBike I forhold til den

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København Oresund Rally 2011 En ny event i Øresundsregionen Oresund Rally er en helt ny event, som skal være med til at sætte Øresundsregionen på verdenskortet og hjælpe elbilerne på fremdrift i Øresundsregionen.

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Det, som aviserne ikke skriver om

Det, som aviserne ikke skriver om Det, som aviserne ikke skriver om Mathias Trankjær er 22 år og industritekniker. Han er vokset op i Skagen og bor nu i Ålborg. En sommernat i 2013 fejrede Mathias sit nyerhvervede kørekort ved at køre

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=22345&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (25/8) AAS klar til Hold DM Oprettet d. 12. august 2009 AAS klar til Hold-DM Når der d. 12. september køres om

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26494&pagetype=1&print=... Så skal vi i gang igen Oprettet d. 1. maj 2010 Efter en hel måned uden arrangementer er vi nu ved at gøre klar til atter

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print=... http://wwwbilsportdk/defaultasp?id=12524&nyhed_id=14931&pagetype=1&print= (1/2) Dobbelt DM/JFM og NEZ i AAS Oprettet d 1 februar 2008 Bernd Thrysøe er så småt begyndt at studere terrænet forud for årets

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Jyske Bank løbet. DM 4 og SM 2 Lørdag d. 16. juni 2018

Jyske Bank løbet. DM 4 og SM 2 Lørdag d. 16. juni 2018 Jyske Bank løbet DM 4 og SM 2 Lørdag d. 16. juni 2018 Ny bil? Husk at tjekke billånet lige så grundigt, som du tjekker bilen Mange udbydere af billån tilbyder lave renter. Men hvis du regner på lånets

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Bilag nr. 9: Interview med Zara

Bilag nr. 9: Interview med Zara Bilag nr. 9: Interview med Zara Man kan høre raslen af papir. Randi og Katja fortæller Zara lidt om hvordan interviewet kommer til at foregå. I: Kan du huske, at vi lavede nogle tegninger i går? 5 Papirerne

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

Monte-Carlo på Rådhuspladsen

Monte-Carlo på Rådhuspladsen Monte-Carlo på Rådhuspladsen Løbets 1967-vinder, "The Rally Professor" Rauno Aaltonen, med til at starte Rallye Monte-Carlo Historique Fortiden vækkes til live, når verdens største og hårdeste rally for

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY 5. JULI 2014. Alle kan deltage uanset klubtilhørsforhold, bilmærke eller erfaring

1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY 5. JULI 2014. Alle kan deltage uanset klubtilhørsforhold, bilmærke eller erfaring 1-dags arrangement 5. JULI 13 THCLASSIC 2014 www.dhmc.dk CAR CHALLENGE INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY 5. JULI 2014 Alle kan deltage uanset klubtilhørsforhold, bilmærke eller erfaring 3. afd. af

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam.

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam. SCENE 1 - I SKOLEGANGEN - DAG Jonas sidder på en bænk på gangen foran klasselokalet og kigger forelsket på Marie, som står lidt derfra i samtale med Clara. Pigerne kigger skjult hen på ham. Det er frikvarter

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 1.MAJ 2011 AASTRUP KIRKE KL. 10.00 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det knagede fælt i den gamle badebro. Skulle de ikke hellere lade være med at gå ud på den? Tanken

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010

BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010 BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010 Side1af10 BARE EN VANDREHISTORIE 1. EXT. SKOV. DAG KATHRINE(14) går hjem fra skole i skoven. Hun har cowboybukser, sorte Converse og

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44.

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Alting er skjult for dit øje, indtil du ser det. Jeg holdt engang i krydset ved Teglgårdsvej, og

Læs mere

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015 Et team i dansk historisk motorsport 2016 Sponsoroplæg December 2015 Team Honda Classic et team i dansk historisk motorsport 2016 1 et team i dansk historisk motorsport 2016 Team Honda Classic 1. Indledning:

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Danske politimesterskaber i. Bordtennis. den 14. og 15. april 2015. Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund

Danske politimesterskaber i. Bordtennis. den 14. og 15. april 2015. Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i Bordtennis den 14. og 15. april 2015 Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Kære udøver I en tid, hvor Dansk Politi er presset på ressourcer og set i lyset af den frygtelige

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere