Jan Damsgaard Pape Søbjergvej Ikast. 1. august 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013"

Transkript

1 Jan Damsgaard Pape Søbjergvej Ikast 1. august 2013 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Søbjergvej 63, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 22. maj 2013 modtaget en anmeldelse efter 19 c i Godkendelsesbekendtgørelsen 1. En velfærdsudvidelse er udelukkende en udvidelse af antal bure på farmen. Antallet af producerede årstæver vil ikke blive ændret. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: amnor@ikast-brande.dk Historik Ansøger har d. 31. maj 2012 fået meddelt en velfærdsudvidelse på ejendommen Søbjergvej 63, 7430 Ikast. Heri blev der tilladt en forøgelse af antal burrum til 3,4 pr. årstæve. Ansøger udnyttede ikke hele velfærdsudvidelsen, og har indtil nu dermed kun haft 3,1 burrum pr. årstæve. Ansøger anmelder nu endnu en velfærdsudvidelse. Velfærdsudvidelsen vil medføre 4,0 burrum pr. årstæve. Årsagen til, at ansøger har behov for velfærdudvidelsen er, at produktionen på ejendommen er blevet effektiviseret ved hjælp af specialkonsulent. Således er antallet af hvalpe blevet forøget. Desuden har ansøger et ønske om ikke at skulle indhuse gamle tæver sammen med hanhvalpe. Sagsbehandler: Anne-Mette Norup Direkte telefon: Sags ID: 2013/18601 Der ansøges om at udvide bedriften med yderligere burrum (nuværende antal burrum: 4.680). Dette svarer til at opføre tilbygninger til 2 stk. 2-rækkede minkhaller samt tilbygninger til 2 stk. 6-rækkede minkhaller. De 2-rækkede minkhaller vil få et areal på hver 76 m 2 og de 6- rækkede minkhaller vil hver få et areal på 266 m 2. Den ene tilbygning vil blive opført i forlængelse af en 2-rækket minkhal, som ønskes lovliggjort (bygning 1 på kortbilag). Minkhallen, som ønskes lovliggjort, har en længde på ca. 87 meter og en bredde på ca. 4 meter, hvilket giver et areal på ca. 348 m 2. 1 Bekendtgørelse nr. 294 af 31. marts 2009 om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug (med senere ændringer).

2 Afgørelse om den anmeldte velfærdsudvidelse Ikast-Brande Kommune afgør hermed, at etableringen af tilbygninger til 2 stk. 2-rækkede minkhaller samt tilbygninger til 2 stk. 6-rækkede minkhaller samt en minkhal på ca. 348 m 2 ikke kræver en tilladelse eller godkendelse i henhold til 10, 11 eller 12 i Husdyrgodkendelsesloven 2. Det anmeldte kan således bringes til udførelse, når der foreligger en byggetilladelse. Afgørelsen er meddelt i henhold til 19 c i Godkendelsesbekendtgørelsen. Ikast-Brande Kommune har foretaget en konkret vurdering af, om: ændringen af anlægget sker for at opfylde et dyrevelfærdsmæssigt krav, som er trådt i kraft den 10. april 2011 eller tidligere og skal være opfyldt 10. april 2011 eller senere og som er indeholdt i en af lovene nævnt i Godkendelsesbekendtgørelsens 19 c, stk. 2 (dog jævnfør stk. 5) udvidelsen er begrænset til det for opfyldelsen af de dyrevelfærdsmæssige krav nødvendige, og ikke indebærer renovationer af eksisterende staldanlæg etableringen af anlægget medfører væsentlige terrænændringer det anmeldte anlæg etableres i umiddelbar tilknytning til eksisterende staldanlæg det anmeldte staldanlæg opføres i samme byggestil som det eksisterende staldanlæg (herunder samme ydre byggematerialer, farver og taghældninger) bygningsbredden overstiger de eksisterende bygningers bredde med mere end 5 % (maksimalt 2 meter) bygningshøjden, inklusive taghøjde, overstiger de eksisterende bygninger med mere end 1,5 meter der sker ændringer i husdyrproduktionens størrelse eller sammensætning staldanlægget placeres mere end 100 meter fra nabobeboelse Staldanlægget placeres mere end 300 meter fra 2 Lovbekendtgørelse nr af 4. december 2009 af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug (med senere ændringer).

3 i) naturområder omfattet af 7, stk. 1 i Husdyrgodkendelsesloven ii) andre ammoniakfølsomme naturtyper, som indgår i udpegningsgrundlaget for internationale naturbeskyttelesområder iii) heder, moser og overdrev, som er beskyttet af Naturbeskyttelseslovens 3 3 iv) ammoniakfølsom skov staldanlægget kan anmeldes efter Godkendelsesbekendtgørelsens 19 c, stk. 1 Kommunens samlede miljøvurdering og begrundelse for afgørelsen Ikast-Brande Kommune vurderer på baggrund af det oplyste, at de ovennævnte krav alle er overholdt, da: ændringen af anlægget sker i henhold til Bekendtgørelse nr om beskyttelse af pelsdyr. Anmelder oplyser, at farmen pt. har burrum til rådighed til årtæver, i alt 3,1 burrum/tæve. De nye krav til indhusning kræver mellem 3,5 4,5 burrum/årstæve, alt efter farmpraksis og antal hvalpe pr. årstæve. Den ønskede udvidelse giver ekstra burrum, og i alt 4,0 burrum/årstæve. De nye krav kan således overholdes. der ikke foretages renoveringer i de eksisterende haller etableringen af minkhallerne ikke medfører terrænændringer minkhallerne etableres i tilknytning til de eksisterende minkhaller, og indenfor det eksisterende hegn/-beplantning, jævnfør kortbilag De 2-rækkede tilbygninger får en længde 19 meter og en bredde på 4 meter. De 6-rækkede tilbygninger får en længde på 19 meter og en bredde på 14 meter. Minkhallen som allerede er etableret men ønskes lovliggjort har en længde på ca. 107 meter og en bredde på ca. 4 meter. Samtlige minkhaller har/får en højde på 2,62 meter. antallet af mink vil være uændret, efter velfærdsudvidelsen (1.500 årstæver) 3 Lovbekendtgørelse nr. 933 af 24. september 2009 af lov om naturbeskyttelse (med senere ændringer)

4 minkhallerne etableres ca. 110 meter fra nærmeste nabobeboelse (Hedegårdsvej 20, 7430 Ikast) minkhallerne placeres mere end 300 meter fra følsomme naturområder, jævnfør kortbilag 2. Ikast-Brande Kommune konstaterer desuden, at de anmeldte minkhaller overholder afstandskravene i Pelsdyrbekendtgørelsens 4 3, stk. 4 Endvidere vurderes det, at det anmeldte ikke er i strid med beskyttelsen af fredede områder, beskyttelseslinier, eller områder der i kommuneplanen er udpeget med landskabelige værdier, særlige naturbeskyttelsesinteresser, værdiulde kulturmiljøer og nationale geologiske interesseområder, da de anmeldte minkhaller: ligger uden for fredede områder. Der findes endvidere ingen fredede fortidsminder eller fredede sten- og jorddiger, hvor minkhallerne placeres ligger uden for diverse bygge- og beskyttelseslinier ligger uden for områder, der er udpeget som kulturmiljøer eller særligt værdifulde kulturmiljøer ligger uden for nationale geologiske interesseområder Anmeldelsens gyldighed Den meddelte anmeldelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet senest to år efter, at afgørelsen er meddelt. Hvis det anmeldte ikke har været helt eller delvist udnyttet i tre på hinanden følgende år, bortfalder den del, der ikke har været udnyttet i de seneste tre år. Offentliggørelse Ejerne af nabobeboelser omkring Søbjergvej 63, 7430 Ikast, blev ved brev af 19. juni 2013 gjort bekendt med velfærdsudvidelsen og fik frist til d. 8. juli til at indsende eventuelle kommentarer. Ikast-Brande Kommune har ikke modtaget kommentarer på baggrund af nabohøringen. 4 Bekendtgørelse nr af 13. december 2006 om pelsdyrfarme m.v. (med senere ændringer).

5 Afgørelsen om velfærdsudvidelsen er truffet den 1. august 2013 og offentliggøres på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside den 1. august Klagevejledning Der kan efter kapitel 7 i Husdyrgodkendelsesloven klages over kommunens afgørelse. Klagefristen udløber fire uger efter offentliggørelsen - det vil sige senest torsdag den 29. august 2013 kl Følgende kan klage: Ansøger, miljøministeren, Sundhedsstyrelsen samt enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Ikast-Brande Kommune, Bygge- og Miljøafdelingen, Centerparken 1, 7330 Brande, så vidt muligt elektronisk pr. til teknikogmiljoomraade@ikast-brande.dk. Klagen vil her fra blive sendt videre til Natur- og Miljøklagenævnet, der er klagemyndighed. Ansøger vil få besked, hvis andre klager over afgørelsen. Natur- og Miljøklagenævnet kan bestemme, at klagen har opsættende virkning på udnyttelsen. Udnyttelse i klageperioden, og mens eventuel klage behandles, sker derfor på eget ansvar. For at få behandlet en klage hos Natur- og Miljøklagenævnet skal klager indbetale et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 500 kr. (2012-niveau beløbet indeksreguleres den 1. januar hvert år). Klager modtager en opkrævning fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra Ikast-Brande Kommune. Betales gebyret ikke på den anviste måde og indenfor den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside: Gebyret tilbagebetales, hvis: 1) Klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves 2) Klageren får helt eller delvist medhold i klagen 3) Klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi, klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der

6 er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret ikke. Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis klager har indledt forhandlinger med ansøger og/eller kommunen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Naturog Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret for eksempel hvis klagen trækkes tilbage meget sent, herunder efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring. Ifølge 90 i Husdyrgodkendelsesloven kan afgørelsen desuden prøves ved domstolene. Et eventuelt sagsanlæg skal anlægges inden seks måneder efter, at afgørelsen er offentliggjort. Med venlig hilsen Anne-Mette Norup miljømedarbejder Vedlagt: Kortbilag - Skitse over placeringen af minkhaller på Søbjergvej 63, 7430 Ikast Kopi af afgørelse sendt til: Danmarks Naturfredningsforening dnikast-brande-sager@dn.dk Konsulent: Elna Mortensen, Kopenhagen Fur emo@kopenhagenfur.dk

7

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej 4 7330 Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 4. september 2014 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1.

Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 d i Godkendelsesbekendtgørelsen 1. Inga Maria Lautrup Kristensen Karstoftevej 6 7330 Brande 13. september 2012 Anmeldelse af skift i dyretype, Karstoftevej 6, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 2. august 2012 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Bjerregårdvej 1, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 12. april 2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013 Knud Jensen Over Isen Vej 10 7430 Ikast 4. november 2013 Anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning, Over Isen Vej 9, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. oktober 2013 modtaget

Læs mere

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012

Jens Otto Johansen Skovdalvej Ikast. 24. september 2012 Jens Otto Johansen Skovdalvej 7 7430 Ikast 24. september 2012 Anmeldelse af fulde stalde, Skovdalvej 7, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 24. august 2012 modtaget en anmeldelse efter 19 f i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013

Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning. 11.september 2013 Svend Bodholt Nielsen Resenborgvej 20 7400 Herning 11.september 2013 Anmeldelse af etablering af gyllebeholder - Resenborgvej 20, 7400 Herning Ikast-Brande Kommune har den 13. august 2013 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016

Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Mads Jørgen Feldborg Helms Isenbjergvej 19 Gludsted 7361 Ejstrupholm 31. marts 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Isenbjergvej 17B, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 22. marts 2016, modtaget

Læs mere

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015

Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej Ikast 14. september 2015 Jonas Stenholdt Vestergaard Vester Isen Vej 18 7430 Ikast 14. september 2015 Anmeldelse af skift i dyretype, Langelundvej 1, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 7. september 2015 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har den 30. august 2016 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast

Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Svend Erik Bak Lægdsgårdsvej 6 7430 Ikast 25. februar 2016 Anmeldelse af skift i dyretype, Lægdsgårdsvej 6, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har onsdag den 24. februar 2016, modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev Poul Erik Andersen Tanderupgårdsvej 19 Skræm 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af staldanlæg p.g.a. krav til dyrevelfærd

Læs mere

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag.

Den nye staldbygning udføres i hvide betonelementer med mørkt eternittag. Hylke Ridecenter v/ Jonas Torup Hofer Hylkevej 46 8660 Skanderborg Dato: 1. december 2015 Sagsnr.: 15/58672 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hylkevej 46, 8660 Skanderborg Skanderborg Kommune har modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på Fredensdal

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på Fredensdal Flemming Jensen Fredensdal 58 9460 Brovst Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk 27-06-2012

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til velfærdsudvidelse på Øster Svenstrup Mark 9, 9460 Brovst

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til velfærdsudvidelse på Øster Svenstrup Mark 9, 9460 Brovst Flemming Green Øster Svenstrup Mark 9 9460 Brovst Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup Svend Pedersen Sønderbyvej 30 6855 Outrup Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på ansøgning om etablering af

Læs mere

Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk. Den 15. marts 2013

Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk. Den 15. marts 2013 Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk Den 15. marts 2013 Grættrupvej 2 7870 Roslev - Afgørelse 19 c - Velfærds tilbygning til minkhaller 2013 Skive Kommune har den

Læs mere

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013

Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast. 3. oktober 2013 Teddi Jakobsen Tyvkærvej 33 7430 Ikast 3. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ståhal - Tyvkærvej 33, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en stålhal

Læs mere

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf.

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf. Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten 97 6800 Varde Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 Afgørelse på anmeldelse af forlængelse af en 4-rækket minkhal

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro Johnny Rene Madsen Rævhedevej 33 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257 7356 bba@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Korupvej 10, 9560 Hadsund.

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Korupvej 10, 9560 Hadsund. LANDMAND BO RITTERBUSCH Korupvej 10 9560 Hadsund Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-3-18

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro Bigården Biersted/Per Selvejer Markhusevej 22 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hobrovej 4, 9500 Hobro Per F. Andersen Hobrovej 4 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-1-14 Ref.: Anna

Læs mere

Ny hal. Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709

Ny hal. Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709 Ny hal Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd CVR.nr.: 19852709 9. Oktober 2014 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALDE PGA. DYREVELFÆRD... 4 BAGGRUND... 4 AFGØRELSE... 4 ØVRIGE

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. SVEND MØLLER HANSEN HOLDING A/S D S Industrivej 6 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-6-16

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Karsten Aarup Dahse Gedhusvej Bording. 14. oktober 2013

Karsten Aarup Dahse Gedhusvej Bording. 14. oktober 2013 Karsten Aarup Dahse Gedhusvej 18 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af et maskinhus - Gedhusvej 18, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande. 8. februar 2013

Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande. 8. februar 2013 Kjeld Jensen Dørslundvej 92 Harrild 7330 Brande 8. februar 2013 Landzonetilladelse til opførelse af økologisk kummehus i forbindelse med dambruget, Dørslundvej 81, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012

Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg. 28. november 2012 Hardy Brian Linneberg Chr.Winthers Vej 6 8600 Silkeborg 28. november 2012 Landzonetilladelse til lovliggørelse af et opført redskabsskur i tilknytning til jagthytte - Toftlundvej 15 B, 7430 Ikast Ikast-Brande

Læs mere

Ejendommen har en miljøgodkendelse fra 1. september 2010

Ejendommen har en miljøgodkendelse fra 1. september 2010 Jørgen Jakobsen Ersholtvej 17 8670 Låsby Dato: 12. juni 2014 Sagsnr.: 14/35015 Afgørelse om afprøvning af miljøeffektive teknologier på svineproduktionen Østerskovvej 4, 8670 Låsby Skanderborg kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014

www.ikast-brande.dk Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kim Holmgaard & Stinne Pilgaard Jensen Bakken 7 Nøvling 7480 Vildbjerg 3. februar 2014 Landzonetilladelse til ændring af status fra sommerhus til helårsbeboelse

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. GÅRDEJER BJARNE JOHNSEN Løvelbrovej 21 8830 Tjele Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-2-16

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 20. juni 2013

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 20. juni 2013 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 20. juni 2013 Sæbyvej 11 B 7870 Roslev - Afgørelse - Ansøgning om 19 c Ny velfærds bygning til eksisterende minkhaller maj 2013

Læs mere

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013

Finn Jakobsen Tyvkærvej Ikast. 11. november 2013 Finn Jakobsen Tyvkærvej 31 7430 Ikast 11. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af carport, Tyvkærvej 31, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af en ny carport

Læs mere

www.ikast-brande.dk Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014

www.ikast-brande.dk Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Peter Gasbjerg Sandfeldvej 55 7330 Brande 19. februar 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til inddragelse af garage til beboelse inkl. loftsudnyttelse

Læs mere

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013

Kurt Dalby Krattet Engesvang. 3. september 2013 Kurt Dalby Krattet 25 7442 Engesvang 3. september 2013 Landzonetilladelse til tilbygning til eksisterende maskinhus, Krattet 25, 7442 Engesvag Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro. 2. oktober 2013

Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro. 2. oktober 2013 Hvam Arkitekt & Ingeniørkontor A/S Att.: Egon Løgsted Rydevej 15 7500 Holstebro 2. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af orangeri - Ilskovvej 30, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned.

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned. Jørn Mikkelsen Stenhøjvej 4 Søften 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 27 om ikke godkendelsespligt til opførsel af kornsilo på Ouevej 11, Redsø, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 27 om ikke godkendelsespligt til opførsel af kornsilo på Ouevej 11, Redsø, 9500 Hobro LANDMAND PETER MØLGAARD Ouevej 11 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-2-14 Ref.:

Læs mere

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013

HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording. 26. november 2013 HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 26. november 2013 Landzonetilladelse til midlertidig opstilling af en pavillon på matr.nr. 12m, Hestlund By, Bording, beliggende ved Skyggevej 21 A, 7441 Bording

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315 Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd Stensbyvej 41, 5485 Skamby CVR.nr.: 77497315 Den 19. december 2012 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALD PGA. DYREVELDFÆRD... 4 BAGGRUND...

Læs mere

Henrik Brunsgaard Fjordvej 131 Junget 7870 Roslev. Den 18. november 2016

Henrik Brunsgaard Fjordvej 131 Junget 7870 Roslev. Den 18. november 2016 Henrik Brunsgaard Fjordvej 131 Junget 7870 Roslev mieoghenrik@sallingweb.dk Den 18. november 2016 Fjordvej 131 7870 Roslev - Anmeldeordningen 30 - Velfærds udvidelse af minkfarm - Uden nabohøring Skive

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Hvarregaardsvej 3, 9510 Arden Kurt Jensen Lundgaard Hedevej 36 Lundgaard 9510 Arden Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.44-P19-2-14

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 27 på ejendommen Stubberupvej 9, 9500 Hobro.

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 27 på ejendommen Stubberupvej 9, 9500 Hobro. Willem Van Peet Rostrupvej 3 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-4-16 Ref.: Kristina

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 27 om ikke godkendelsespligt til opførsel af kornsilo på Søkærvej 6, Nebstrup, Havndal

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 27 om ikke godkendelsespligt til opførsel af kornsilo på Søkærvej 6, Nebstrup, Havndal GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN ANDERSEN Søkærvej 6 8970 Havndal Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-6-14

Læs mere

Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast. 3. maj 2013

Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast. 3. maj 2013 Sentrum att: Kurt H. Jensen Bygaden 39 7430 Ikast 3. maj 2013 Landzonetilladelse til fire shelters, en bålhytte og en carport - Bygaden 37-41, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19 c Landevejen 8, 8970 Havndal

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19 c Landevejen 8, 8970 Havndal Jens Aarup Iversen Landevejen 8 8970 Havndal Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.42-P19-4-13 Ref.:

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 32 på ejendommen Hobrovej 10, 9550 Mariager BGAGRO I/S Fjelstedvej 4 9550 Mariager Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.46-P19-3-14 Ref.: Charlotte

Læs mere

Christopher Stensbjerg Munklindevej Bording. 4. april 2013

Christopher Stensbjerg Munklindevej Bording. 4. april 2013 Christopher Stensbjerg Munklindevej 10 7441 Bording 4. april 2013 Landzonetilladelse til opførelse af diverse bygninger og til etablering af erhverv - Munklindevej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Solbjergvej 20, 9560 Hadsund

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 31 på ejendommen Solbjergvej 20, 9560 Hadsund Nørgaard I/S v/knud Nørgaard og Claus Nørgaard Rønningen 4 9560 Hadsund Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer:

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19d Gundestrupbakken 33, 8990 Fårup

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19d Gundestrupbakken 33, 8990 Fårup I/S Peter og Ejgil Andersen Østerkæret 25 8990 Fårup Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.42-P19-2-12

Læs mere

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 16. juni 2015 modtaget anmeldelse om etablering af plansilo iht. 28

Læs mere

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012

Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej Bording. 21. december 2012 Peer Wulff Simonsen Vester Moselundvej 10 7441 Bording 21. december 2012 Landzonetilladelse til opførelse skur - Vester Moselundvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om

Læs mere

Beskrivelse af ændringerne Stjernegårdsvej 4 er en malkekvægsbesætning med et tilladt dyrehold på over 75 og under 250 dyreenheder.

Beskrivelse af ændringerne Stjernegårdsvej 4 er en malkekvægsbesætning med et tilladt dyrehold på over 75 og under 250 dyreenheder. Thøger Larsen Stjernegårdsvej 4 5772 Kværndrup Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse om udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærdskrav

Læs mere

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013

Jesper Feldbak Lyngtoften Ikast. 10. juni 2013 Jesper Feldbak Lyngtoften 26 7430 Ikast 10. juni 2013 Landzonetilladelse til nyt enfamiliehus samt bygning med garage, hestebokse og opbevaring i tilknytning hertil Ikast-Brande Kommune har behandlet din

Læs mere

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013

Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej Ikast. 23. juli 2013 Ihouse Group v/ Claus Keld Hansen Lene Haus Vej 15 7430 Ikast 23. juli 2013 Landzonetilladelse til opstilling af et jordbaseret solcelleanlæg på matr.nr. 1n, Fonnesbæk Gde, Ikast, beliggende ved Vester

Læs mere

Helle R. Hansen Viborgvej 301 Korsbakken 7840 Højslev Den 28. februar 2013

Helle R. Hansen Viborgvej 301 Korsbakken 7840 Højslev Den 28. februar 2013 Helle R. Hansen Viborgvej 301 Korsbakken 7840 Højslev svendrauff@mail.tele.dk Den 28. februar 2013 Viborgvej 301 7840 Højslev - Afgørelse - Anmeldelse - 19 b - Gødningsopbevaringsanlæg 2013 Skive Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014

www.ikast-brande.dk HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HESTLUND EFTERSKOLE Skyggevej 21 7441 Bording 12. marts 2014 Landzonetilladelse til lovliggørelse af skur - Skyggevej 21 A, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013

Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej Brande. 1. november 2013 Jens Mathiasen Den Gyldne Middelvej 4 7330 Brande 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/garage - Den Gyldne Middelvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen.

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Kaj Erik Jensen Jyllerupvej 7 6818 Årre Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af udvidelse af staldanlæg

Læs mere

www.ikast-brande.dk Helle Serup Palle Serup Bakken 73 7441 Bording 16. december 2013

www.ikast-brande.dk Helle Serup Palle Serup Bakken 73 7441 Bording 16. december 2013 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Helle Serup Palle Serup Bakken 73 7441 Bording 16. december 2013 Landzonetilladelse til opførelse af udhus/garage og maskinhus - Møllebjergvej 15, 7441

Læs mere

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30

Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 Forsvarets Bygning og Etablisement Byggedivisions vedligeholdelsesteam Vest Flyvestation Karup Att: Søren Balle Bygning 466 Herningvej 30 1. november 2013 Landzonetilladelse til opførsel af kedelhus til

Læs mere

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Ervin Christensen Lundtoftvej 20 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Lundtoftvej 20, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 30. april 2015 modtaget

Læs mere

#split# Tilladelse til opførelse af en tilbygning til eksisterende stald i forbindelse med velfærdsudvidelse

#split# Tilladelse til opførelse af en tilbygning til eksisterende stald i forbindelse med velfærdsudvidelse #split# GDR POUL PEDERSEN Hjulskovvej 263 9740 Jerslev J Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr. 60423415 Kopi sendt til LandboNord, att. Mikael K. Samsøe Plan og Miljø Dato: 23-10-2014

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19 om ikke godkendelsespligt til opførsel af kornsilo på Mariagervej 70, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19 om ikke godkendelsespligt til opførsel af kornsilo på Mariagervej 70, 9500 Hobro THORSGAARD A/S Mariagervej 70 9500 Hobro Sendt på mail til morten@thorsgaard.org Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer:

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R HVE R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 2. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Gl. Skolevej 17 Hammelev 8500 Grenaa Efter

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 28 Hedemarken 10, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 28 Hedemarken 10, 9500 Hobro Henrik Vandborg Hedemarken 10 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.38-P19-2-13 Ref.: Charlotte

Læs mere

www.ikast-brande.dk Julie Kristoffersen og Anders Mielec Løvbjergvej 10 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 16. december 2015

www.ikast-brande.dk Julie Kristoffersen og Anders Mielec Løvbjergvej 10 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 16. december 2015 Julie Kristoffersen og Anders Mielec Løvbjergvej 10 Hallundbæk, 7361 Ejstrupholm 16. december 2015 Lovliggørende landzonetilladelse til opført fritliggende solcelleanlæg, Løvbjergvej 10, 7361 Ejstrupholm

Læs mere

AC Farming - Klovborg A/S Attn: Jan Rodenberg Vamdrupvej Vamdrup Sendt per mail til: 26.

AC Farming - Klovborg A/S Attn: Jan Rodenberg Vamdrupvej Vamdrup Sendt per mail til: 26. AC Farming - Klovborg A/S Attn: Jan Rodenberg Vamdrupvej 21 6580 Vamdrup Sendt per mail til: jan@acfarming.dk 26. juni 2017 Anmeldelse om etablering af gylletank - Tranholmvej 16, 876 Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 3. juli 2015 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014

Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Lena H Hagelskjær Kristensen Røddingvej 25 Batum 8830 Tjele 12. november 2014 Landzonetilladelse til opførelse af et nyt stuehus - Ågade 7, 7442 Engesvang Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013

Jan Østergård Skyggevej Bording. 14. oktober 2013 Jan Østergård Skyggevej 24 7441 Bording 14. oktober 2013 Landzonetilladelse til opførelse af maskinhus - Bordinglund 1c, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af et

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19 c og d Skivevej 102, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 1 19 c og d Skivevej 102, 9500 Hobro Jan Albertus Marinus Memelink Skivevej 102 Øls 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-8-12

Læs mere

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer Karen Bergmann Emmerlev Klev 6 6280 Højer Sendt på e-mail til karenbergmann@hotmail.com Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-143-13 3. februar 2014

Læs mere

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012

Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej Bording. 8. oktober 2012 Knud Munk Nielsen Teglgårdsvej 10 7441 Bording 8. oktober 2012 Landzonetilladelse til opsætning af solcelleanlæg - Teglgårdsvej 10, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på ejendommen

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på ejendommen Helge Vestmark Jensen Marken 65 Gjøl 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev Den 9. december 2014

Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev Den 9. december 2014 Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev farmerwolle@yahoo.dk Den 9. december 2014 Præstegårdsbakken 21 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 23. december 2014

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 23. december 2014 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 23. december 2014 Sæbyvej 11 A 7870 Roslev - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Maskinhus Skive Kommune har den 29.

Læs mere

Tilladelse til velfærdsudvidelse

Tilladelse til velfærdsudvidelse Tilladelse til velfærdsudvidelse Efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs 26. april 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Buskmosevej 16, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 9. april 2015 modtaget

Læs mere

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015

Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Friskole Gejlbjergvej 4 Uhre 7330 Brande 1. september 2015 Landzonetilladelse til ny overdækning samt tilbygning til pedelværksted - Gejlbjergvej

Læs mere

Mariagerfjord K O M M U N E

Mariagerfjord K O M M U N E Mariagerfjord K O M M U N E Hans Henrik Holm Fjeldsted Søvej 1 9550 Mariager 6.1.2 Miljøafdelingen Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer:

Læs mere

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7.

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30 Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. januar 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v.

Læs mere

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013

Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm. 5. september 2013 Thomas Albert Nielsen Engvej 7 Gludsted, 7361 Ejstrupholm 5. september 2013 Landzonetilladelse til opførelse af en ny carport med redskabsrum, Engvej 7, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013

Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande. 10. september 2013 Blåhøj Beboerforening v/ronni Madsen, Birkehegnet 17, 7330 Brande 10. september 2013 Landzonetilladelse til kælkebakke - Blåhøj Stationsvej 32, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014

Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Uhre Windpower I/S v/ Per Bjerke Hansen Uhrevej 32 b 7330 Brande 18. februar 2014 Landzonetilladelse til brug af eksisterende målemast i Drantum, i yderligere

Læs mere

Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen.

Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen. Niels Chr. Haugaard Møllegårdsvej 24 6818 Årre Teknik & Miljø Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af ombygning af maskinhus til sygestald

Læs mere

Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, da Struer Kommune har vurderet, at det ansøgte byggeri er af underordnet betydning for naboer.

Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, da Struer Kommune har vurderet, at det ansøgte byggeri er af underordnet betydning for naboer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Erik Søndergård Holding APS Hovedvejen 77 7970 Thyholm Sendt pr. mail til: erik@sondergaard-transport.dk

Læs mere

Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202

Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202 Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Tilladelse til udvidelse af stalde

Læs mere

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016

www.ikast-brande.dk IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Att.: Lone Thestrup Europavej 2 7430 Ikast 4. april 2016 Landzonetilladelse til etablering af et skur på matr. nr. 2l, Stensbjerg, Ikast, beliggende ved Hagelskærvej 42B, 7430

Læs mere

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014

BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk. 15. august 2014 BALLEGAARD EJENDOMSUDVIKLING A/S Nørregade 14 2 7100 Vejle E-mail: bj@ballegaard-gruppen.dk 15. august 2014 Lovliggørende landzonetilladelse til opdeling af et enfamiliehus til to lejligheder (med to lejemål)

Læs mere

Torben Svenningsen Dalstrupvej Roslev. Den 30. juni 2016

Torben Svenningsen Dalstrupvej Roslev. Den 30. juni 2016 Torben Svenningsen Dalstrupvej 6 7870 Roslev svenningsen@energimail.dk Den 30. juni 2016 Dalstrupvej 6 7870 Roslev - 29 anmeldelse af en fortank til gylle - uden nabohøring. Skive Kommune har den 30. juni

Læs mere

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1

Knud Thor Larsen. - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande. 14. marts 2013. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken 1 Knud Thor Larsen Arvad Møllevej 3 7330 Brande 14. marts 2013 Landzonetilladelse til etablering af et overdækket privat svømmebassin - Arvad Møllevej 3, 7330 Brande Teknik- og miljøudvalget har den 5. marts

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Ingolf Elvin Moff Vinding Bækgårdsvej 4 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Bækgårdsvej 4, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 17. juni 2014 modtaget

Læs mere

Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Den 15. oktober 2014

Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Den 15. oktober 2014 Kåre Svendsen Rællingvej 2 Grinderslev 7870 Roslev Grinderslevmink@hotmail.com Den 15. oktober 2014 Rællingvej 2 7870 Roslev - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Pelseri - Lagerhal Skive Kommune

Læs mere

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013

Helle og Lars Andersen Nordlundvej Brande. 5. september 2013 Helle og Lars Andersen Nordlundvej 71 7330 Brande 5. september 2013 Landzonetilladelse til at anvende tidligere beboelse til garage og værksted, Nordlundvej 71, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har behandlet

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 36 på Wiegårdsvej 6, 9500 Hobro

Afgørelse vedr. anmeldelse efter godkendelsesbekendtgørelsens 36 på Wiegårdsvej 6, 9500 Hobro GÅRDEJER ANDERS PALMHØJ NIELSEN Wiegårdsvej 6 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.54-P19-1-14

Læs mere

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014

www.ikast-brande.dk Birgit Dupont - Thorlundvej 30, 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Birgit Dupont Thorlundvej 30A 7361 Ejstrupholm 29. september 2014 Landzonetilladelse til etablering af Bed & Breakfast og lokaleudlejning - Thorlundvej

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. LARS TOLBORG Løgstørvej 96B 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.48-P19-1-16 Ref.: Kristina

Læs mere