i 1/3// : 2 3,cv i, 27, z?,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "i 1/3// : 2 3,cv i, 27, z?,"

Transkript

1 Miltr.nr. 15 Dlsted by, Elsted sogn i 1/3// : 2 3,cv i, 27, z?, ANI4ELDER, JENS P. KOCH & CO. % BYGMESTRE APOTEKERGAARDEN Vermehrensvej 14 - Odense - tlf. 1'l 1241 DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/5, Vermehrensvej L4, 5100 Odense i det efterf@lgende kaldet den oprl-ndelige bygherre bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere af matr. nr. 15 a Elsted by, E1sted sogn samt parce1ler heraf (se vedlagte tinglysningsrids). I. OMRADETS UDSTYKNING OG BENYTTELSE. Udstyknj-ng, byggemodning og bebyggelse skal udf@res i overensstemmelse med vedheeftede deklarationsrids. Indenfor deklarationsomr8det, der er anf@rt pa vedlagte tinglysningsrids, mi der ikke udstykkes parceller med en st@rrelse under 300 m2 for rakkehusejendommene. Arealet udlagges til tet-l-av boligbebyggelse med en samlet maximal udnyttelsesgrad pi 0125, incl. de i S 6 omtalte tilbygningszoner. P& hver ejendom m& kun opf@res een beboelse for een familie i een etage. Der vil dog vere muli-ghed for udnyttelse af tagetagen pa rekkehuse, hvor loftsetagen er forberedt hertil. Ilerudover kan tillades opf@rt tilbygninger i henhold ril s 6. Arealerne i en afstand af 315 m parallel med skellet langs de private adgangsveje opretholdes som oversigtsarealer, livilket vil sige, rb der: pi disse arealer ikke varigt ma forefindcs genstande mc<l en st@rrc h@jde end 0rB m over terrcn" Ilerfra dog undtaget berende stolper og tagkonstruktioner over prarker:i ngsarealer. I@vrigt henvises ti1 vedhaftede dekla::ationsrids. Der skal respekteres en byggelinie p& 0r5 m bag vejskel, der henvises ti1 vedlagte tinglysningsrids. Det kan tillades, dt der p& ejendommene drives ikke generende virksomhed indenfor de i byggelovens S 38, stk. I angivne rammer, dog med f@lgende indskrenkninger:

2 l. Virksomheden skal drives af den, som bebor den p&galdende bolig r og p& en sidan m6de, at kvarterets prag af ltoligomr6de ikke brydes, og at virksomheden ikke fremkalder ulemper for de omkringboende og fordrer behov for ' P-pladser, som ikke er til stede p5 den pagaldende ejendom. 2. Pa ejendommene m& s8ledes ikke drives handelsvognmands-, fabriks-, varksteds og,/eller oplagsvirksomhed, li-gesom der ikke ma j-ndrettes pensionater eller klublejligheder, eller i det hele taget drives anden form for erhvervsmessig udlejning. Tj-Iladelse til etablering af forannevnte virksomheder skal i hvert enkelt tilfelde indhentes hos Arhus byr6d. Sifremt der sker erhvervsmessig udnyttelse udover den i gj-ven tilladelse godkendte, kan tj-l1adelsen tilbagekaldes af Arhus byrid" Der m& ikke uden den pitaleberettigedes tilladelse anbringes reklamer, skilte, figurer eller lignende p& ejendonmene. 2. VEJE OG STIER. Der udlagges areal til veje, vaenger og stier med retning og beliggenhed som anf@rl pa vedhaftede rids. Der kan kun tillades etableret tilkdrselsforhold for kdrende trafik til rckkehusejendommene fra den boligvej mod hvilken ejendommens hovedindgang er placeret. Ren- og vedligeholdelse af veje, venger, stier og lignende udf@res af de tit anlaggene tilst@dende ejendomme, med mj-ndre en s&dan pligt overdrages kollektivt til den i S I anf@rte grundejerforening. Dette er dog ikke geldende overfor skader og til-smudsning forvoldt af den oprindelige bygherre eller anden person i forbindelse med bygge- og anlagsarbejder, herunder ogs8 de i & 6 anf@rte tilbygninger. 3. PARKERINGFORHOLD. Kun indregistrerede k6rel6)er, der m& anvendes til personbefordring p3 indtil kg totalvegt, mi v;ere hjemmeh@rende og til stadighed henstillet indenfor deklarationsomr;idet. K@reL@)er af anden art mi kun henstilles i omridet i det omfang det er n@dvendigt for af- og p8lesning. Udend@rs langtidsparkering af campingvogne og lignende m3 ikke finde sted.

3 4. TEKNISK FORSYNING. Enhver lodsejer er pligtig tii mod fuld retableringspligt at tile, dt og forsyningsledninger med anlaeg for kloak, vand, elektricitet, telefon, fjernvarme, antenne rtr.v, om af tekniske grunde over ejendommen eller gennem anleg i rakkehusejendommene til forsyning af anden mands ejendom, n&r ledningsfremf@ringen sker p& s&danne steder, dt byggemulighederne ikke indskrenkes. Denne bestemmelse galder s&vel de i forbindelse med byggemodningen og opf@relsen af rakkehusbebyggelsen etablcrcde ledninger, som scnere ledninger, der m&tte blive n@dvendige, i sidstnevnte tilfelde mod erstatning for forvoldt skade p& beplantning og QvrLge anlegsarbejder. Ledningerne skal henligge uforstyrrede, og de dertil berettigede skal til enhver tid have adgang til eftersyn, rensni-ng samt til at foretage reparations- og vedlj-geholdelsesarbejder mod forn@den retablering. Private felles afl@bs- og forsyningsledninger skal renogl vedligeholdes af de grundejere, der betjenes af de p&geldende anleg, ligesom udgifterne hertil skal fordeles med lige andele. Forannevnte pligt kan overdrages kollektivt til den i S B anf@rte grundejerforening. I tilfalde af, at der etableres et fa1les antenneanleg for omr&def, ma der, nar dette er etableret, ikke i det fri forefindes antenner af nogen art pi eller ved de enkelle ejendomme. 5. BEBYGGELSEN. Fellesgavle samt gavle der er beliggende over skel i forbindelse med de i S 6 anf@rte tilbygninger ma hverken helt eller delvist fjernes, forh@jes eller pe anden mide endres uden tilladelse fra Bygningsmyndigheden, samt uden at ejerne af de pigeldende ejendonrme er enj-ge herom. Ejeren af et nedrevet rekkehus skal istandsatte den eller de blottede gavle som facademur. Terranregulering m3 kun foretages efter skriftlig tilladelse fra byr5det. Ans@gning om en ssdan tilladelse skal vedlegges erklering fra de ber@rte grundejere. Terrenreguleringer pi +/-0r5 m i forhold til- eksisterende terran og ikke nermere skel eller byggelinie end lr0 m kan dog finde sted uden byr&dets tilladelse. 6. TILBYGNINGER. Tilbygninger til rekkehusejendommene skal opf@res indenfor de pa vedheftede rids anf@rte tilbygningszoner og m& kun opf@res under hensyntagen til de faste-, maximale-og mindstem&i, der er anf@rt p& vedheftede rids.

4 Tilbygninger til beboelseslruset skal s5.1edes med en gavlbredde pa 5, l0 m, en langde af max. 9 r25 m og en h@jde der svarer til, at remmen pe tilbygningen etableres under eller i samme h@jde som renmen pi det oprindelige rekkehus. Tilbygningen skal opf@res med fladt tag og med et sternbradt der i bredde og udformning svarer til det pa det oprindelige rakkehus etablerede. Tilbygningen skal opf@res i sanrme farve mursten som det oprindelige rakkehus, Iigesom trav.erket skal holdes i de farver, som er.rnvendt i rakkehusblokken som helhed. Som anf@rt pi vedlagte ti-nglysningrids skal grundejerne gensidigt t&ie, dt fellesmuren opf@res i skel med ca. 0r15 m p& hver side af skellet. Opf@relse af tilbygninger i form af garager, carporte og udhuse skal Iigeledes opf@res indenfor de pa vedheftede rj-ds anf@rte zoner til dette form&l r og facadeudformning, konstruktioner, materialevalg og farver skal n@je f@ige de af den oprindelige bygherre udarbejdede og af Arhus kommune godkendte standardtegninger. S8fremt to grundejere er enige om en placering af de i forannavnte afsnj-t anf@rte tilbygninger (garager, carporte og udhuse) ved "modsatte skel", er der mulighed herfor, s&fremt det efter kommunens sk@n kan ske, uden at bebyggelsens ensartethed herved brydes. 7 " HBGN OG BEPLANTNING. Levende hegn mellem de enkelte ejendomme samt randbeplantning af de indenfor omridet etableret falles friareal-er etableres ved den oprindelige bygherres foranstaltning efter en beplantningsplan udarbejdet i samarbejde med Arhus kommune. Lodsejerne har fuld hegnspligt mod offentligt ejede arealer samt mod samtlige fallesarealer. Hekke skal mod veje, vanger, stier og fallesarealer plantes 0r3 m fra skel og vedligeholdes pi en s&dan m&de, at de ikke pi noget tidspunkt optager noget vejareal. Det kan tillades umiddelbart indenfor de pa ejendommene etablerede levende hegn at etablere et tridhegn i indtil 1r0 mr s h@jde. Lodsejcrne er pligtige til at ren- og vedligeholde sine arealer (have og lignende) p& en s&dan mide, dt kvarterets prag af en helhed tilgodeses. I tilfalde hvor en lodsejer misligholder denne forpligtelse, kan den p8taleberettigede foranstalte disse arbejder udf@rt pa lodsejerens bekostning.

5 8" GRUNDEJERFORENTNG. Grundejerforeningen stiftes ved den oprindelige bygherres foranstaltning, n6r Arhus byrid mitte forlange dette, og senest 3I. december Enhver ejer af ejendomme, der er omfattet af narvarende deklaration, er pligtig tii at vare mcdlem af grundejerforeni-ngen og betale kontingent, l-,idrag og lignende, som fastsattes i henhold til foreningr:ns vedtaegter ti1 bestridelse af udgifter til de opgaver, der p&hviler foreningen. Udlagte og anlagte arealer til legepladser, gr@nne arealer, stianlaeg, veje og venger, som ikke overtages af offentlige myndigheder tilsk@des grundejerforeningen af den oprindelige bygherre, hvorefter de forpligtelser, der er og m5tte komme pi disse arealer, tilkommer grundejerforeningen, herunder ad,ministration af de naevnte arealer, eventuelt s@rge for ren- og vedligeholdelse samt eventuel etablerj-ng af supplerende beplantning m.v. Grundejerforeningen er pligtig til efter pikrav fra den oprj-ndelj-ge grundselger vederlagsfrit at overtage og tage sk@de p3 forannevnte fellesarealer, n&r den oprindelj-ge bygherre har udf@rt disse anlegsarbejder, som det er anf@rt i de for omridet af Arhus byrid godkendte projekter. At arbejderne er udf@rt i overensstemmelse med projekterne afg@res af Arhus kommune, ved Magistratens 2" og 4. afdeling. IndtiI grundejerforeningen er stiftet, foretages administrationen af nevnte funktioner af den oprindelige bygherre, herfra dog undtaget ren- og vedligeholdelse jfr. bl.a. $ 2 nestsidste afsnit. Den oprindelige bygherre Jens P. Koch & Co. A/S er kun pligtig til at vere medlem af grundejerforenj-ngen i det omfang denne bebor eller udlejer huse i omradet. 9. PATALERET. p&taleberettiget iflg. nervarende deklaration er Arhus byrad, ved Magistratens 2. afd., idet p&taleretten efter S 3 dog alene tj-ikommer den i S B anf@rte grundejerforening. Byr8det kan helt eller delvist delegere pitaleretten eller dele heraf til grundejerforenj-ngen eller den oprindelige bygherre. En s6dan delegation kan tit enhver tid tilbagekaldes af byr8det. Den pitaleberettigede kan meddele dispensation fra naervarende deklarations bestemmelser, sifremt denne sk@nner, dt de lokale forhold taler herfor.

6 IO. TTNGLYSNTNG. Denne deklaration beg,ares tinglyst pi matr. nr. 15 a, Elsted by, Elsted sogn forud for de (>vri-ge pi denne ejendom tinglyste byrder og heftelser. Der henvises til ejendommens blad i tingbogen: AIIe sager vedr@rende narverende deklaration skal anlegges ved den ret under hvilken ejendommen er beligqende. Odense, JENS P. aen?-/ - /lau - tq?? U KOCH & CO. A/S I <-:: t,\.. 5c' a,e-<-" 11 la Stoltenborg Til vit.terlighed om underskriftens agthed, rigtighed og underskriverens myndi-ghed: dateringens t1 -'- Q {r{,tx eilrs slo*"t Kontoras:istcnt H. Rcr*rrs"nsuci i9i 5000 (Jdenre (ilntft[ulu,a Ane Norte :r. i'/ichen Kontorcs$i:1't Ternevel lxlol, (/:/1.,r Uncler henvisnin< 11, i"ir ii;; ffilj:jttt:h,::i:t:.:'.1$ nervcd -'tor*r,aende rjlla-el;e Ll riugryi;ing dehlaration. lf r IVIAGISTRATENS 2.. ATDEUNG' den E.b. ;!7 /4L- /tz 7z / /. /",.4/*'l/nz czrtz*.az-r--

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. Nr. 1 i Neder Holluf By, Fraugde sogn, Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE f 9 LOKALPLAN NR FOR ET NYT BOLIGOMRÅDE SYD FOR DEN PRIVATE FÆLLESVEJ MUNKEMAEN I NISTED

ODENSE KOMMUNE f 9 LOKALPLAN NR FOR ET NYT BOLIGOMRÅDE SYD FOR DEN PRIVATE FÆLLESVEJ MUNKEMAEN I NISTED ODENSE KOMMUNE f 9 LOKALPLAN NR 13-246 FOR ET NYT BOLIGOMRÅDE SYD FOR DEN PRIVATE FÆLLESVEJ MUNKEMAEN I NISTED I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM ODENSE KOMMUNE r : LOKALPLAN NR 28-257 FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM INDHOL DSF ORT E G N E L SE Afsnit l Lokalplanens formål Side l Afsnit / 2 Område og zonegrænse i Afsnit

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR MATR. NR. 11 bn OG 11 bo, NÆSBYHO- VED - BROBY BY, NÆSBYHOVED-BROBY

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR MATR. NR. 11 bn OG 11 bo, NÆSBYHO- VED - BROBY BY, NÆSBYHOVED-BROBY ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 42-258 FOR MATR. NR. 11 bn OG 11 bo, NÆSBYHO- VED - BROBY BY, NÆSBYHOVED-BROBY I INDHOLDS FORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål side AFSNIT 2 Område og zonestatus - AFSNIT

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION dz Mtr. nr., ejerlav, sogn: matr. nr. 1 Stempel: (/ København kvarter) Mygdal sogns eller (i de sønderjydske lands- -,-,. -r\ ^ J(IVJ H * L nordlige Del. dele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav,

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN.

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION Undertegnede ejere af det på vedhæftede deklarations rids viste område, omfattende dele af matr. nr. 5 ap, 6 h, 7 bc og

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark MOGENS K J R

A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark MOGENS K J R A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark MOGENS K J R landsretssagf0rer BP-Huset - Europaplads A A H H U S Tlf. (06) 13.o3.ll. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Vejlby-Risskov

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

FOR "DIGTERPAHKEN 11" L\dlh*(s d+y. (st boligomr&de v1r-j. ~ang?i) i Langi? komune

FOR DIGTERPAHKEN 11 L\dlh*(s d+y. (st boligomr&de v1r-j. ~ang?i) i Langi? komune FOR "DIGTERPAHKEN 11" L\dlh*(s d+y (st boligomr&de v1r-j ~ang?i) i Langi? komune Undertegnede Langs byrsd, Rsdhuset, 8870 Langs, der er ejer af det p5 kortbilaget viste omrsde, omfattende fslgende matr.

Læs mere

Lokalplan 33. For et boligområde ved Ryvejen i Hårby

Lokalplan 33. For et boligområde ved Ryvejen i Hårby Lokalplan 33 For et boligområde ved Ryvejen i Hårby Teknisk fowa I tn i ng September 1999 Lokalplan 33 for et område til boligformål i Hårby Indhold Illustrationsplan, side 3 Redegarelse, 4 Lokalplanens

Læs mere

Haslev kommune. Lokalplan ltr. 1. for et område Øst f o r KILDEVANGSKVARTE RET OG JOHANSGADE

Haslev kommune. Lokalplan ltr. 1. for et område Øst f o r KILDEVANGSKVARTE RET OG JOHANSGADE Haslev kommune Lokalplan ltr. 1 for et område Øst f o r KILDEVANGSKVARTE RET OG JOHANSGADE RTDEGØRELSE FORHOLD TIL øvrig PLANLÆGNING: lokalpian fø1ger de af Mi'ljøministeriet den 8. februar 1977 god1s-rammer

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 24.06.2014-1005433413 TINGLYSNINGSDATO: 24.06.2014 13:59:06 EJENDOM: Adresse: Adresse: Resdal Bakke 11A 0001p Resdal Bakke 11B 0001ae SERVITUT: MYNDIGHED:

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning oa beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning oa beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn, Odense Herred. DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sia selv og fremtidige ejere

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

R0NDE KOMMUNE. lokalplan nr. 8 FELDBALLE by

R0NDE KOMMUNE. lokalplan nr. 8 FELDBALLE by R0NDE KOMMUNE. lokalplan nr. 8 FELDBALLE by ARKITEKT M.A.A. OLE RBNNOV GREBILD'S TEGNESTUE R0NDE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 8 Bolig./Centerområde. Feldballe by. INDHOLDSFORTEGNELSE -4 1. LOKALPLANEN Side!j

Læs mere

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984

L OKALPLAN ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE. for VED NYRAD BYCENTER. (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 L OKALPLAN for ET BOLIG -, CENTER - OG VÆRKSTEDSOMRADE VED NYRAD BYCENTER (Lokalplan nr. B-102.2 i Vordingborg kommune) VORDINGBORG 1984 DELVIST AFLYST Pris 20.00 kr. AFLYSNING Lokalplan nr. B - 102.2,

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A. I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Område - og zonestatus

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

O ~~ ~ MUNKEBO KOMMUNE

O ~~ ~ MUNKEBO KOMMUNE O ~~ ~ MUNKEBO KOMMUNE Lokaiplan nr. 102 A Maj 1980 BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanområdet udlægges til tæt/lav boligbebyggelse som angivet i princippet på kortbilag nr. 1. Indenfor delområdet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØ.BING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØBI N G KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I DEN SYD-ØSTLIGE DEL

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Butikker, kontorer samt hotel og restauration i Viby Centeret ved Skanderborgvej.

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Butikker, kontorer samt hotel og restauration i Viby Centeret ved Skanderborgvej. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 11 Viby Kommune Butikker, kontorer samt hotel og restauration i Viby Centeret ved Skanderborgvej KONGSBAK INFORMATIK Juni 1967 VI3Y J. KOMMUNE BYPLANVEDTAGT NR. 11 1968

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 20 Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde KONGSBAK INFORMATIK December 1975 PARTIEL BYPWNVEDTÆGT M*,- 20, HOME- TRANBJECRG ÅRHUS KOMMUNE' ARHUS

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 86

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 86 Lokalplan nr. 86 for et område til boligformål ved Øster Smedegårdsvej i Skjern. Udarbejdet i oktober 1998 af Skjern Kommune, Teknisk Forvaltning, Finderupsvej 9, 6900 Skjern, 96 80 35 00. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

DEKLARATION. C.G. JENSEN E. STEMPELb'I/ffiKE ftettei.i i HELSIHE?3:te- *H,ffiP"ffi'**t N 618s12. --&,w.'18 {is:3fi tl{ls 1?=o - sft 6T+iiitnot=

DEKLARATION. C.G. JENSEN E. STEMPELb'I/ffiKE ftettei.i i HELSIHE?3:te- *H,ffiPffi'**t N 618s12. --&,w.'18 {is:3fi tl{ls 1?=o - sft 6T+iiitnot= 7 side 1 C.G. JENSEN E DEKLARATION. Del af Matr. nr. 1IR Borupgird. Helsingorjorde. STEMPELb'I/ffiKE ftettei.i i HELSIHE?3:te- *H,ffiP"ffi'**t N 618s12 --&,w.'18 {is:3fi tl{ls 1?=o - sft 6T+iiitnot= Anmelder:

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Etageboliger, blandet bolig og erhverv ved Vårkjærvej og Grøndalsvej i Viby

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Viby Kommune Etageboliger, blandet bolig og erhverv ved Vårkjærvej og Grøndalsvej i Viby Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 4 Viby Kommune Etageboliger, blandet bolig og erhverv ved Vårkjærvej og Grøndalsvej i Viby Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 444 KONGSBAK INFORMATIK August 1968 KOMMUNE

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

RYSLINGE KOMMUNE. LO/s ALPLAN nr. 11 omrdde vest havevej, dækkende af,,ryslinge vest. Hesteetape

RYSLINGE KOMMUNE. LO/s ALPLAN nr. 11 omrdde vest havevej, dækkende af,,ryslinge vest. Hesteetape RYSLINGE KOMMUNE / LO/s ALPLAN nr. 11 omrdde vest havevej, dækkende af,,ryslinge vest. dækkende rokus vænge t Syren vænget Erantis vænge t af Tjøi~nevænget Hesteetape TEKNISK FOR VA L TNING Ryslinge konunune

Læs mere

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN Advokaterne Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN D 2t Stempel- og tinglysningsafgift kr. 750,00 Matr. nr: 6 h, 11,17 a,

Læs mere

Overdragelse af private fælleskloakker og private kloakker i fællesareal til Værløse Kloakforsyning

Overdragelse af private fælleskloakker og private kloakker i fællesareal til Værløse Kloakforsyning Overdragelse af private fælleskloakker og private kloakker i fællesareal til Værløse Kloakforsyning Ordningen gælder i Furesø Kommune for de ejendomme, der er tilsluttet Værløse Kloakforsyning. Baggrund

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

Vedtrgt. tll22. partielle byplan for Randers. s1. (et omride i Haslund by)

Vedtrgt. tll22. partielle byplan for Randers. s1. (et omride i Haslund by) Vedtrgt tll22. partielle byplan for Randers (et omride i Haslund by) I medflr af byplanloven (lovbekendtglrelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsettes fllgende bestemmelser for det i $ 1 nevnte omride

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

* ~ MUNKEBO KOM MUNE. Lokaiplan nr April 1979

* ~ MUNKEBO KOM MUNE. Lokaiplan nr April 1979 * ~ - - 0 0 MUNKEBO KOM MUNE Lokaiplan nr. 102 April 1979 7125 1. BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanområdet er opdelt i fire delområder. Disse områder er identiske med de i lokalpian nr. 101

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan nr.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19. for et parcelhusområde i SA KS I LD BY

PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19. for et parcelhusområde i SA KS I LD BY PARTIEL BYPLANVEDTFGT NR. 19 for et parcelhusområde i SA KS I LD BY ODDER KONMUNE Byplanvedtægt for et parcelhusomrade i Saksild. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR: - 19. I medf@r af byplanloven (1ovbekendtgØrelce

Læs mere

Sjølundsparkens deklarationer

Sjølundsparkens deklarationer Sjølundsparkens deklarationer (herunder om- og tilbygningsbestemmelse & tegltage) Deklaration (1977). 1. Områdefastsættelse 1. Undertegnede ejer af det på vedlagte kortbilag 1 viste område, omfattende

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Beder-Malling Kommune Fritliggende parcelhusbebyggelse ved Agernvej i Beder. April 1977 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Beder-Malling Kommune Fritliggende parcelhusbebyggelse ved Agernvej i Beder. April 1977 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 10 Beder-Malling Kommune Fritliggende parcelhusbebyggelse ved Agernvej i Beder KONGSBAK INFORMATIK April 1977 EEZDER- MALLING ÅRHUS KO- 10 STADSARKITEKTENS KONTOR,BYPLANAFDELINGE:N

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

INDLEDNING Lokalplanen omfatter et blandet landbrugs- og boligområde i kommunens sydøstlige del, beliggende umiddelbart op til Sønderskov.

INDLEDNING Lokalplanen omfatter et blandet landbrugs- og boligområde i kommunens sydøstlige del, beliggende umiddelbart op til Sønderskov. INDLEDNING Lokalplanen omfatter et blandet landbrugs- og boligområde i kommunens sydøstlige del, beliggende umiddelbart op til Sønderskov. Det naturskønne område som bl. a. indeholder flere mindre søer,

Læs mere

Partiel byplan nr. 58. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE

Partiel byplan nr. 58. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE Partiel byplan nr 58 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRÅDET HUNDERUPVEJ-KASTANIEVEJ-LÆSSØEGADE-LAHNSGADE I HUNDERUPKVARTERET I ODENSE KOMMUNE område I medfør af lov øm byplaner, lovbekendtgørelse nr

Læs mere

ODENSE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ

ODENSE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN R52-262 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ I N D H O L D S F O R T E G N E L S E - AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Områdets

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Boligbebyggelse øst for Hessgade i Middelfart

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR Boligbebyggelse øst for Hessgade i Middelfart MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.08 Boligbebyggelse øst for Hessgade i Middelfart Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 23.08 Boligbebyggelse ved Hessgade og Stationsvej i Middelfart I henhold til kommuneplanloven

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FÆRØGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 17

Byplanvedtægt nr. 17 Byplanvedtægt nr. 17 For den sydlige del af Kokkedal vest Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 15. september 1971 Delvis ophævet af Lokalplan nr. 6, 52, 61, 86 og 86A KARLEBO KOMMUNE BYPLAN N R. 17. Byplanvedtægt

Læs mere

AKTNR. 1. Udstykning Udstykning af ejendommen skal i princippet ske som vist på deklarationsridset,

AKTNR. 1. Udstykning Udstykning af ejendommen skal i princippet ske som vist på deklarationsridset, Stempel: kr. Akt: Skab BO nr.lhq (udfyldes af dommerkontoret) Mtr. nr. 9m Holme by, Holme Gade og hus nr.: Anmelder: Landinspektørfirmaet, Vestergade 8, Århus -> "5 INDFØRT I DAGBOGEN FOR futten I.ARHUS

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave

Byplanvedtægt 1. Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 1 Kvarteret omkring Hannelundsvej og Christiansgave Byplanvedtægt for kvarteret omkring Hannelundsvej og

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

Byplanvedtægt Kuldyssen - et område øst for Hveen Boulevard mellem jernbanen og Høje Taastrup vej. Høje-Taastrup Kommune.

Byplanvedtægt Kuldyssen - et område øst for Hveen Boulevard mellem jernbanen og Høje Taastrup vej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Byplanvedtægt 1 06 Kuldyssen - et område øst for Hveen Boulevard mellem jernbanen og Høje Taastrup vej Taastrup Værkstedsområde, blandet bolig.- og erhverv 22.04.1961 Kongsbak Informatik

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Partiel byplan nr. 30. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD

Partiel byplan nr. 30. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD Partiel byplan nr 30 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD 5ay, 5dp, 5rl 5df, 5de, I henhold til lov om byplaner (lovbekendtgørelse

Læs mere

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6

SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 6 Byplanvedtaegt nr. 6 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område under Vinde

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse Byplanvedtægt nr. 2 Boligområde ved Nyvej i Meløse 16.09.1964 ::...: 6 3 \ PORSLAG TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, PARCELHUSOMRÅDE I MELØSE LILLE LYNGBY KOMMUNE APRIL 1963 18. 09. 63 HILTF.RØD n r fu 1.

Læs mere

Byplanvedtægt 20. Nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å

Byplanvedtægt 20. Nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å Byplanvedtægt 20 Nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. 20 for et område nord for Ådalsvej mellem Usserød Kongevej og Usserød Å I medfør af byplanloven

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT ODENSE KOMMUNE. Partiel byplan nr. 53. FOR OMRADET BEGRÆNSET AF

BYPLANVEDTÆGT ODENSE KOMMUNE. Partiel byplan nr. 53. FOR OMRADET BEGRÆNSET AF Partiel byplan nr 53 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR OMRADET BEGRÆNSET AF BIRKEVEJ-POPPELVEJ-PILEVEJ-H UNDERUPGADE-HUNDERUP- VÆNGET-S MEDEVÆ NG ET, nordskellet af matr nr 9 gp og 3 df i HUNDERUPKVARTERET

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

P A 4-3. for boligområdet ved Herluf Trolles Vej og Otte Ruds Vej. " -..

P A 4-3. for boligområdet ved Herluf Trolles Vej og Otte Ruds Vej.  -.. P A 4-3 for boligområdet ved Herluf Trolles Vej og Otte Ruds Vej " - Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om - anvendelse,

Læs mere

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration Rev. 17. Maj 1978 3.1 Dansk totalentreprise a/s Deklaration Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør A. Jul Jørgensen, der er ejere af ejendommen matr. Nr. 2 o, Høje Tåstrup by og

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

Matr. Nr 16 a, 17 a og 18 de Lille Ladegård hovedgård under Sorø købsstads jorder.

Matr. Nr 16 a, 17 a og 18 de Lille Ladegård hovedgård under Sorø købsstads jorder. Matr. Nr 16 a, 17 a og 18 de Lille Ladegård hovedgård under Sorø købsstads jorder. Dekleration Undertegnede ejer af ejendommen matrikelnummer 16 a, 17 a og 18 de Lille Ladegård hovedgård under Sorø købsstads

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

for jet boligomr&.de v/~~devej i an^^) i Lang5 kommune

for jet boligomr&.de v/~~devej i an^^) i Lang5 kommune D E K L A B A T I O N for jet boligomr&.de v/~~devej i an^^) i Lang5 kommune Undertegnede Langg byrgd, Rgdhuset, 8870 Lang%, der er ejer af ejendom- men matr. nr. 12, Langg by og sogn, palzgger herved

Læs mere

Anmelder: DEKLARATION.

Anmelder: DEKLARATION. INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI Matrikelnumre. 15c, 16ay, 18cz, 17a og 17b Kildebrønde by og sogn IBYCO A/S POSTBOX 60, TAASTRUP Anmelder: INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI IBYCO A/S Lille Sengeløsevej 30 2630 Taastrup

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-013 BOLIGOMRÅDE, KRONOSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ----- -------------------------- - REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund

Læs mere