Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland"

Transkript

1 Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Referat af regionsudvalgsmødet den 12. juni 2007 i 3F-Vestlollands lokaler, Havnegade 19, Nakskov. Deltagere: Carsten Olesen, Jan Rasmussen, Bo H. Jonsson, Inger Pedersen, Søren Haugaard, Flemming Højberg, Steen V. Pedersen, Ib Sauer, Torben Bekke, Kenneth Hansen, Poel Erik Olsen, Hann Würtz, Steen Johansson. Fraværende: Jørgen Merritskov, Klaus Rokkedal, Allan Gildhoff, Poul Erik Dannefür Rasmussen, John Rosenquist, Torben Søgård Jensen. Mødeleder: Bo 1. Godkendelse af dagsorden og endelig godkendelse af referat. Dagsordenen godkendes og referatet fra sidst godkendes med en enkelt rettelse. Det var Horsens Kommune som udbetaler 3000 kr. i fastholdelsestillæg og ikke Roskilde. 2. Orientering fra formand/ næstformand/ Sekretær. A. Nyt fra Landsbrancheklubben. Den faglige klub i Korsør er tilsyneladende udmeldt af LBK og vil gerne indmeldes igen. Torben har fået kassererens adresse. Kontingent er 25 kr. pr. medlem. Kollektivt medlemsskab anbefales. Ikke alle afdelinger betaler fuldt ud. Bestyrelses- og repræsentantskabsmødet den omhandlede især forslag til O.K Netværksmøde er den Proceduren er at O. K. -krav samles men prioriteres ikke. Der var ikke enighed om dette i mødekredsen. Formen til landsmødet ændres. Der laves 3-4 workshops men der skal stadig være plads til det sociale. Turen til Polen omhandlede besøg på følgende typer virksomheder: træindustri, bryggeri, anlægsgartner virksomhed, affaldshåndtering, hotelbyggeri samt et møde med solidaritet. Begrænset deltagelse. Årsagerne kan være: Dårligt tidspunkt, tidligere deltagelse, uvilje til at betale fra afdelingen, tilbud om delvis betaling fra afdelingen. Tidspunkt for arbejdskonference er den i Odense for medlemmer af de kommunale hovedsamarbejdsudvalg. Prisen er 600 kr. pr person + arbejdstab + transport(selvbetalt). LBK er blevet anmodet om at ændre hjemmesiden til 3F s standard for landsbrancheklubber. Der er på arbejdskonferencen i Silkeborg (30-31 maj) blevet arbejdet med et velkomstmateriale til nye medlemmer. Konferencen lå desværre for tæt på Polensturen til at alle interesserede kunne få lov til at deltage.

2 B. Nyt fra forbundets offentlige gruppe. Forløbet af kampagnedagene den 6-7 juni: Inger oplyste at flyers ikke passede til tidspunktet pga. overenskomstkravene, var på besøg på kirkegård men mødte kun få gravermedhjælpere. Søren udsendte flyers, fyraftensmøde. Bo TR og SR møde for alle i de 5 kommuner. Jan/Torben udsendt flyers til alle TR og SR, har vendt sagen i branchebestyrelsen. Fyraftensmøde om overenskomstforhandlinger. Hanne har ikke set noget afkrysningsside i bladet. Poul Erik er blevet tilsendt 3 flyers. Han var blevet lovet flere men de er ikke kommet. Ib har udleveret spørgeskemaer og fået 80 % retur. Han har modtaget flyers. Aktivitet omkring ok. Ikke så meget andet. C. kongresforberedelse i regionen. Første ordinære kongres i 3F. Offentlig gruppe mister et hovedbestyrelsesmedlem pga. af mangel på 24 medlemmer. Sker i Region Sjælland dvs. at vi ikke har et medlem i hovedbestyrelsen. (Poul-Erik D.R. i stedet ind i løn og pensionsudvalget.) Torben suppleant for Gerry Sheridan til gruppebestyrelsen. Bevarer pladsen i forhandlingsudvalget (Torben). Forhandlingssekretær, David Gibson. Michael Hass indtræder som forhandlingssekretær pga. afgang i perioden. Listesamarbejderne er ikke så faste som tidligere. 6 af de tilstedeværende deltager i kongressen. Sammenlægningen af DKK og STK får ingen indflydelse på kongresvalgene. Torben har rykket for møde for kongresdelegerede. Det er sat til den i Region Sjælland. Udpegning af kongresdelegerede i afdelingerne sker på forskellig måde fra udpegning i bestyrelsen, indskrevet i vedtægterne eller valg på generalforsamlingen. D. O.K Hvilke krav har afdelingerne fremsendt holder forhandlingsudvalget prioriteringsmøde. LBK er selvstændigt repræsenteret i forhandlingsudvalget bl.a. ved formanden. Fremsendte forslag:

3 Områdetillæg væk, beregningsgrundlag for udmøntningsgarantien ikke januar pga. sommerfugle. Mere i løn. Pension af alt. Forbedring af reguleringsordningen for at kompensere for privates frynsegoder. Karensperiode pension ændres til pension fra 1. dag ved tidligere pension. 50 % satsen ved overarbejde væk. Grundlovsdag, 1. maj, juleaftensdag, nytårsaftensdag helt fri. Fastholde ny løn - mere i puljen. Fritvalgspulje f. eks. frit valg mellem mere i udbetalt løn, større pensionsindbetaling eller mere i særlig feriegodtgørelse. 55 år og frem 1 times betalt fri pr. uge med fuld pension pr. år. Regulering på 30 % af tillæg efter 14. Omsorgsdage til alle. Grundlønsstigninger med fuldt gennemslag. Bedre TR vilkår/ aflønning E. Pension Danmark. Forbedring af kritisk sygdom pr Aftrapning fjernes. Vi burde udbetale ved kritisk sygdom til alle. Forsøg i trekantsområdet med automatisk besked fra sygehuse til Pension Danmark. Undersøg modregningsregler som 62-årig. Invalidepensionerne ligger på det fastlagte beløb pga. af modregningen der sker ved indtægter over kr. Bo på kursus i Pension Danmark. Fortsætter med sundhedsordningerne vi er stadig ikke interesseret i selv at betale. Det skal med i årsopgørelsen at man skal kontakte sin A-kasse inden man meddeler sin arbejdsgiver at man går på efterløn især som 60-årig. 3. Nyt fra vores arbejdspladser: Ib, Guldborgsund Kommune: Der er lavet procedureaftaler. Man er i gang med at Sammenskrive forhåndsaftaler. Der er lavet interne retningslinier for lønforhandling. Uddannelse kører efter behov. Arbejdsmiljø oppe i hovedudvalg. MED-møde snarest på entreprenørgården. Har fastansat den øverste sikkerhedsleder. Enstrenget MED-system. Et problem at finde nok sikkerhedsrepræsentanter. Lokalaftale om løn til TR og SR+ bærbare PCér. Decentrale TR vilkår. Poul-Erik, Roskilde Kommune: Ny-løn færdigforhandlet kr. 98 løntrin til 111. Ligger fra 17 til Brolæggere Op til 5 trin til 1 mand. 6 medarbejdere fik 3000 kr. i fastholdelse. Hjemsendte 5 mand i en måned. 1 mand i 3 mdr. Løn og drift i en ramme: Valgt som fælles TR med kr. i funktionsløn. Alle har fået Tonga nøgle. Alle ordblinde har fået bærbare PC er med læse/skrive programmer. Andre har fået GPS. Kører stadig FVU- kurser. Til hjemmebrug er der delvis brugerbetaling. Kørt opfølgende skiltekursus (krav hvert 5. år), truckkørekort, farligt gods kursus. Arbejdsmiljø ved at lave skema med 16 punkter. (egenkontrol-smileyordning). Glemmer at overholde personaleaftaler. Løn starter den Uddannelse er frit valg på alle hylder. Arbejdsmiljø - sikkerhedsudvalget har møde med konsulent for at få det bedste med fra APV i de gamle kommuner. Alle er tilbudt vaccine mod polio, leverbetændelse og stivkrampe. Valgt ny TR og SR efter arbejdsområder (vej-park-administration).

4 Allan, Skælskør Kommune: Der er afholdt personalemøde med MED-status (ca. 140 medarbejdere). Det vil sige at der intet lokalt MED-udvalg er. Alle kan tage til Have og Landskab til efteråret. Jan, Køge teknisk drift: Lønspredning trin går ikke godt. Skiftet borgmester. Renseanlægssag kører stadig. Beboerne vil have årsags- og hændelsesforløb. Mange politiafhørt. Sagen fylder meget. Samtidig overgang til nye selskaber. Der dannes 6 aktieselskaber. Fagligt møde mandag om dato for ny-løn. Dato for forhandlinger fundet. Alle får trailerkort og førstehjælp + brand hvert 2. år. Fagligt går alt igennem.50 % af medarbejderne er mellem år. Laver ny MED-aftale måske færdig onsdag. Teknisk drift får ny MD-struktur. Carsten, Vordingborg Kommune: Forhandlet færdigt men en lønspredning fra 20 til 32. Udmøntningsgarenti kr forhandlet kr samt omdannet arbejdsbestemte tillæg og telefongodtgørelse til hele højere løntrin. Torben, Greve Kommune: Lønspredning incl. Faglærte Lønaftale. 2-årig sidste år. Har forhandlet funktionsløn i forhold til forhåndsaftale. Glemmer at fjerne løn fra mistede funktioner. Amtsfolkene forhandlet i forhold til aftalen for sidste år 3 trin. Alle ansatte må kører i firmabil hjem. Møder og slutter direkte på arbejdsstedet. Medarbejderstaben er reguleret ved naturlig afgang. Mangler nu medarbejdere. Bruger private til vandløb. Er truet med at op til 50 mand vinterhjemsendes. Overvejer at overgå til traditionel vej/park da der bruges for mange resurser på kontrol af udbud. Idrætsområdet 60 mio. i udbud. Drikkevarer på kommunens regning mod bon. Vinteraftale om frivillig hjemsendelse med 1000 kr. pr. måned i fastholdelsespenge. Fokus i hele kommunen på stress. Registrering via PDA der skulle spares administrativt personale. Startet forhandling om overgang fra samarbejdsudvalg til MED-systemet. Store forventninger til arbejdsmiljø. Solrød Kommune: Lønforhandlinger færdige, godt resultat. Kan ikke skaffe afløsere til løntrin 15. Bo, Sorø Kommune: Løn starter tirsdag i afdelingen. Forhåndsaftale med kommunen om ca. 14 dage. 35 løntrin til 37 mand overskrides gerne i lønspredning. Uddannelse kører ikke pt. Grundet ny driftsleder. Ingen restriktioner på uddannelse. Arbejdsmiljø. Der har været ryst sammen tur for forsyning (Gokart og golf). Vej og park sammen på Kronborg. Fælles rådighedsvagt i de nye kommuner. Køber arbejdstøj 3 sæt af hver efter behov. MED kører uden rettidig indkaldelse til alle møder. Hovedudvalgets medlemmer skal have tid til deres aktiviteter ifølge kommunaldirektøren. Udvalget forhandler TR-vilkår overordnet der skal udfyldes lokalt. Der skal fart på.

5 Flemming, Lolland Kommune: HR vil forhandle alt også manglende løn. Lavet forslag til 1 trin pr. mand ved individuelle ansøgninger i alt 125. Lavet skurvognsaftale 65 kr. eller ½ times afspadsering ¾ times. Tøj 270 kr. pr. mand pr. måned + sikkerhed. 5 TR uden fælles TR. Godt netværk. Ingen personalepolitik må ikke lave lokaleaftaler. Lønspredning for ufaglærte. Søren, Stevns Kommune: I fuld gang med løn 1 trin med fuldt gennemslag på forhåndsaftalen. Startløn er på løntrin 16. Leder efter yderligere lønmidler. Lønspredning Uddannelse, hvad man vil have, er i gang med trailerkort. Med-aftale på plads. Arbejdsmiljø ok Inger Kalundborg Steen: Klaget over at der ikke kan laves aftaler til kommunaldirektør og den socialdemokratiske gruppe. Udløste møde med socialdemokraterne og samtlige faglige organisationer. Lønspredning 14-38, fastansatte er ikke under trin 24. Holder møde med direktionen. Har modtaget forslag til procedureaftaler på 2 områder - markværk. Konsulent fra KL hyret til lønforhandling. Forhåndsaftaler - bedt om indplaceringslister leveret på kvalifikations- + funktionsløn. Ikke begrundet har fuld forhandlingskompetence. Har forhandlet med leder af vej og park på grundlag af hans forslag. Problemer med forskellige mærkelige tillæg i de sammenlagte kommuner. Forhandler stadig MED-aftale. Nået til arbejdsmiljø. Kommunen kører på SU og SR organisation. Uddannelse tag hvad du vil. Arbejdsmiljø. Det påstås at det ikke rigtigt gælder fuldtidsansat sikkerhedsleder. Der er lavet sundhedsordning med spørgeskema fra BST og lægecheck, kiropraktor, massage. Aftale fra gl. Kalundborg Kommune overført til alle. Ingen tøjordning. Kører på rekvisitioner. Venter på fælles indkøbsordning. På Odsherreds Kommunes hjemmeside er rigtig god forhåndsaftale lagt frem. 4. Eventuelt Næste møde 3 F Sydsjælland den kl Valg til regionsudvalget inden landsmødet. På formandskabets vegne Carsten Olesen

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland

Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Landsbrancheklubben for 3F kommunale specialarbejdere Region Sjælland Referat af regionsmøde den 26. juni i 3F Midtsjællands lokaler i Stenlille. Deltagere: Torben Bekke, Greve Kommune, Jan Rasmussen,

Læs mere

Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08

Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08 Referat af Regionsudvalgsmøde den 23.06.08 Deltagere: 3F Østsjælland, Råhusvej 73, Fakse Carsten Olesen; Vordingborg kommune, Jan Rasmussen; Energiforsyningen, Bo H. Jonsson; 3F Midtsjælland, Jørgen Merritskov;

Læs mere

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09. Deltagere: Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere Region Sjælland Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.00 3F Sydsjælland, Vingevej 1, Vordingborg Referat Christian

Læs mere

Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland.

Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland. Stege 15.02 2010 Referat af valg/udpegning af regionsudvalgsmedlemmer til Landsbrancheklubben for kommunale specialarbejdere i region Sjælland. Deltagere: Mødet blev afholdt i 3F Sydsjællands lokaler,

Læs mere

Referat af. Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale. Region Sjælland

Referat af. Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale. Region Sjælland Referat af Regionsudvalgsmøde i Landsbrancheklubben for Kommunale og Regionale Region Sjælland Mødet afholdtes hos 3F Køge Bugt Lykkebækvej 4 Køge, torsdag d. 22. maj 1. Velkomst valg af ordstyrer samt

Læs mere

Allan Gildhoff ønsker at fratræde som sekretær og medlem af repræsentantskabet.

Allan Gildhoff ønsker at fratræde som sekretær og medlem af repræsentantskabet. Kommunale og Regionale Landsbrancheklub Region Sjælland Referat af Regionsudvalgsmøde torsdag d.17. marts hos 3F Holbæk-Odsherred, Spånnebæk 10, 4300 Holbæk, kl. 09.30. Deltagere: Carsten Olesen, Bo H.

Læs mere

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014

Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Referat reg syd møde i Middelfart tirsdag den 21. januar 2014 Orientering fra Per Andersen Team Genbrugspladser Esbjerg kommune Fra d. 1 januar 2014 har medarbejderne på Team Genbrugspladser Esbjerg kommune

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel.

Referat af møde i Regionsudvalg Nord/Den kommunale Landsbrancheklub, afholdt den 14. August 2008 i SÆBY hos 3F Nordøstvendsyssel. I mødet deltog: Kim Nymand Olsen, Ole Ranum, Benny E. Karlsen, Dorthea Jensen, Lindy Mortensen, Claus Pedersen, Mariann Nielsen, Per Kronborg Christensen, Annemarie Sørensen, Anne-Marie Als, Salmon Dahlgaard

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALE HVOR FORENINGEN AF YNGRE LÆGER HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FORENINGEN AF YNGRE LÆGER

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALE HVOR FORENINGEN AF YNGRE LÆGER HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FORENINGEN AF YNGRE LÆGER FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALE HVOR FORENINGEN AF YNGRE LÆGER HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FORENINGEN AF YNGRE LÆGER IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.09 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

Den Offentlige Gruppes gruppekonference. Valg af Gruppeformand. Valg af Forhandlingssekretærer. Gruppebestyrelsens medlemmer af HB

Den Offentlige Gruppes gruppekonference. Valg af Gruppeformand. Valg af Forhandlingssekretærer. Gruppebestyrelsens medlemmer af HB Valg af Gruppeformand Ellen Lykkegård Valg af Forhandlingssekretærer David Gibson Lone Hoffmann Hanne Gram Michael Haas Knud Jensen Gruppebestyrelsens medlemmer af HB John Hansen, 3F Mariager Fjord Lydia

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK

FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK FORHÅNDSAFTALE FOR LÆGESEKRETÆRERNE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG DANSK LÆGESEKRETÆRFORENING/HK IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.10 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.10 Alt indføjet med kursivskrift

Læs mere

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere.

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Referat fra 3.2.2011. 1) Der var velkomst og godtagelse af dagsordenen. Forretningsorden gældende fra ledelsesmødet 16 maj 2011, godkendt med de tilførte

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT AF KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR IKKE-LEDENDE PERSONALE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG ERGOTERAPEUTFORENINGEN/ DANSKE FYSIOTERAPEUTER

FORHÅNDSAFTALE FOR IKKE-LEDENDE PERSONALE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG ERGOTERAPEUTFORENINGEN/ DANSKE FYSIOTERAPEUTER HÅNDSAFTALE IKKE-LEDENDE PERSONALE INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG ERGOTERAPEUTENINGEN/ DANSKE FYSIOTERAPEUTER IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien pr. 01.04.09 Alt indføjet med

Læs mere

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling:

Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter har vi en god snak om lokal løn dannelse og lønforhandling: Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR møde i region sjælland 28. november 2012 Dagsorden Kort præsentations runde af de tilstedeværende Med udgangs punkt i de fire slides fra Danske Fysioterapeuter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. 1 Stiftelsesdag Foreningen er stiftet den 20. marts 1970. 2 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD:

UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: UDDRAG AF BUPLS LOVE VEDRØRENDE DE LOKALE FAGFORENINGERS FORHOLD: B. DE LOKALE FAGFORENINGER GEOGRAFISK INDDELING 42. BUPL består af et antal lokale fagforeninger geografisk fordelt som angivet i bilag

Læs mere

Punkt 4: Overenskomst 2008

Punkt 4: Overenskomst 2008 HK Klubben Gladsaxe Rådhus og skoler Generalforsamling 5. maj 2008 Punkt 4: Overenskomst 2008 HK/Kommunal Klubben klubmateriale Gladsaxe Rådhus om OK08 og skoler, generalforsamling 5. maj 2008 2 Hovedresultaterne

Læs mere

Åbent Tillægsreferat for Beredskabskommissionen

Åbent Tillægsreferat for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Tillægsreferat for Beredskabskommissionen Mødedato 9. december 2016 Tid 07:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Åben Tillægsdagsorden for Beredskabskommissionen

Åben Tillægsdagsorden for Beredskabskommissionen Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åben Tillægsdagsorden for Beredskabskommissionen Mødedato 9. december 2016 Tid 07:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700 Næstved Medlemmer Borgmester

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM PARK OG VEJ

OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM PARK OG VEJ OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM PARK OG VEJ Bilag 7 Vilkår for virksomhedsoverdragelse September 2013 Dokument nr. 2013-7 Revision nr. 00 Udgivelsesdato 04.09.2013 Udarbejdet: MLA Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Velkommen til alle vore medlemmer forhandlingssekretærer og gæster, med ønsket om en god generalforsamling og konference her på Langsøhus. Landsklubben Siden sidste konference,

Læs mere

FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1.

FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1. Side 1 af 6 FORHÅNDSAFALE INDGÅET MELLEM BUPL FYN OG NYBORG KOMMUNE VEDRØRENDE NY LØN FOR AFDELINGSLEDERE OG PÆDAGOGER I UNGDOMSSKOLEREGI PR. 1. JANUAR 2007 Forhåndsaftalen gælder fra 1. januar 2007. Forhåndsaftalen

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S MOVIA Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S KL FOA - Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet... 3 2. Løn... 3 3.

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner NYHEDSBREV NR. 4 af 3F-medlemmer i regioner læs i dette nummer OK11 Er der ekstraordinært ansatte på DIN arbejdsplads? Sne Sne Aktuelle kurser og temadage i foråret 2011 OK 11 - Udtagelse af tværgående

Læs mere

Krav til OK2008 4. udgave af 28. januar 2006 (revideret marts 2007)

Krav til OK2008 4. udgave af 28. januar 2006 (revideret marts 2007) Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB - o - Krav til OK2008 4. udgave af 28. januar 2006 (revideret marts 2007) Nærværende materiale (opsamling fra gruppemøder i 2007) er til behandling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af Metroklubmøde d.11/10 I BJMF Mølle Alle 26 Referart af Jakob

Referat af Metroklubmøde d.11/10 I BJMF Mølle Alle 26 Referart af Jakob Referat af Metroklubmøde d.11/10 I BJMF Mølle Alle 26 Referart af Jakob Dagsorden: 1) Ferie penge. 2) Jul. 3) Løn aftale. 4) Arbejdstid aftale. 5) Jan. 6) EVT. 1) Ferie Penge Noget tyder på at det er et

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 12. december 2018 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Afbud GG. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 14. december 2018 Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov Maribo, den 5. oktober 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 15. maj 2014 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra konstituerende sektorbestyrelsesmøde mandag den 12. maj 2014, kl. 15.00 i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg.

Læs mere

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense

Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Referat fra regionsudvalgsmøde d. 8 juni 2017 ved 3F 3F Goops Odense Kommune Navne Mødt / Afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Ole Larsen mødt Haderslev Hans Gehlert afbud Kolding Conni Hahn Iversen

Læs mere

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 CVR. Nr.: 50 56 70 28 1 Forslag til forretningsorden for generalforsamlingen 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. Kredsstyrelsen sørger for optagelse

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S

Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S Side 1 Aftale for tjenestemandsansatte driftsledere ansat i MOVIA og tjenestegørende i ARRIVA Danmark A/S KL FOA - Fag og Arbejde Indholdsfortegnelse Side 1. Hvem er omfattet...3 2. Løn...3 3. Grundløn...3

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

AFTALE. Mellem. Silkeborg Forsyning A/S. koncernens ansatte indenfor akademikerområdet. 23. december 2011

AFTALE. Mellem. Silkeborg Forsyning A/S. koncernens ansatte indenfor akademikerområdet. 23. december 2011 AFTALE Mellem Silkeborg Forsyning A/S og koncernens ansatte indenfor akademikerområdet 23. december 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Gyldighedsområde 2 Løn 3 Pension 4 Arbejdstid 5 Ferie - fritid 6 Barsel og

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Hovedudvalget. Referat

Hovedudvalget. Referat Hovedudvalget Referat Dato 19. august 2019 Mødetidspunkt Sted Medlemmer Fraværende Bemærkninger 9:00 Sluttidspunkt 10:55 Kantinen, Vordingborg Rådhus Lau Svendsen-Tune (formand), Helle Linnet, Jan Michelsen,

Læs mere

Referat af 15. sektionsbestyrelsesmøde d i København

Referat af 15. sektionsbestyrelsesmøde d i København Referat af 15. sektionsbestyrelsesmøde d. 05.06.2012 i København Tilstede: Afbud: Preben S Pedersen LPO Carsten M Olesen LPO Jørn Nicolaisen SPO Dan B Kirchhoff SPO Henning E Laursen SPO Niels Henrik Nielsen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Repræsentantskabsformandens mundtlige beretning til årsmødet på LO-skolen november 2009.

Repræsentantskabsformandens mundtlige beretning til årsmødet på LO-skolen november 2009. Repræsentantskabsformandens mundtlige beretning til årsmødet på LO-skolen 13.-14. november 2009. Som repræsentantskabsformand har jeg besluttet at træde tilbage og ønsker at stille op til en anden plads

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt.

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 20. august 2015 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

KTO-forlig / KL-området - 1. marts 2008. 1. april 2008-31. marts 2011

KTO-forlig / KL-området - 1. marts 2008. 1. april 2008-31. marts 2011 KTO-forlig / KL-området - 1. marts 2008 1. april 2008-31. marts 2011 Indhold Hovedelementer i KTO-forliget Økonomisk oversigt Generelle lønstigninger Seniorinitiativer Barsel mv. Kompetenceudvikling TR-vilkår

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5. og 6. april 2016 Tirsdag den 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.15 Sektorformand Henning Hansen bød velkommen til faggruppelandsmødet. 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Medarbejderrepræsentantvilkår.

Medarbejderrepræsentantvilkår. BILAG 4 Medarbejderrepræsentantvilkår. Når medbestemmelse og medindflydelse skal være reel, vedkommende og i praksis bidrage konstruktivt til velfungerende arbejdspladser, er det en forudsætning, at medarbejdernes

Læs mere

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland

Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dagsorden til møde i Regionaludvalg Sjælland Dato: Onsdag den 1. marts Tid: kl. 10.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Status

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til

DAGSORDEN. HMU-møde. Mandag 21. marts 2011 kl. 12.00 16.00. Regionshospitalet Holstebro, mødesal 2, 1. sal, indgang U. til Hospitalsenheden Vest HR Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 9912 5000 Fax. +45 9912 6090 post@vest.rm.dk www.vest.rm.dk DAGSORDEN til HMU-møde Dato 18-03-2011 Bent Nørgaard Tanderup Tel. 45 9912 6053

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Referat fra regionsmøde d. 31 oktober 2016 ved 3F Vestfyn

Referat fra regionsmøde d. 31 oktober 2016 ved 3F Vestfyn Referat fra regionsmøde d. 31 oktober 2016 ved 3F Vestfyn Kommune Navne Mødt/ afbud Sønderborg Kaj Rasmussen Haderslev Hans Gehlert Mødt Haderslev Ole Larsen Mødt Kolding Conni Hahn Iversen Mødt Kolding

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup.

Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Referat af regions -TR møde i Region Sjælland. Tid: Torsdag den 6. marts, 2014 kl. 9.00-14.00. Ordstyrer: Tine Bech Referent: Karen Mejlstrup. Oplæg fra Sannie Jørgensen: Løntilskudsordning, hvad er det

Læs mere

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser

Fraværende: 1 Dirigent Bente Jakobsen 2 Godkendelse af referat. 2.1 Referat fra mødet den 25. januar 2010 Godkendt 3 Åbent for tilføjelser Dagsorden til bestyrelsesmøde den 22.02.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

Yderligere forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes.

Yderligere forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes. 10. oktober 2010 Til foreningens medlemmer Indkaldelse til ordinær årlig generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær årlig generalforsamling iht. foreningens vedtægter: Tidspunkt: Mandag den 25.

Læs mere

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015

Faggruppelandsmøde. Dato: maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR

FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR REGION SJÆLLANDS PERSONALEPOLITISKE PRINCIPPER FOR AT NEDBRINGE SYGEFRAVÆR FRA FRAVÆR TIL NÆRVÆR PROFESSIONELLE ARBEJDSMILJØER VI TAGER ANSVAR Odsherred Kalundborg Holbæk Lejre Roskilde Greve GENSIDIG

Læs mere

Vedtægter for Guldborgsund Væddeløbsforening

Vedtægter for Guldborgsund Væddeløbsforening Vedtægter for Guldborgsund Væddeløbsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Guldborgsund Væddeløbsforening og den har hjemsted i Guldborgsund Kommune. Foreningen er stiftet xx.xx.20xx 2 Formål

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Gennemgang af aftaleresultatet

Gennemgang af aftaleresultatet Gennemgang af aftaleresultatet 2018-2021 Kære medlem. Du skal nu til at stemme om resultatet af aftaleforhandlingerne. I det følgende gennemgås de enkelte elementer i resultatet. Du er meget velkommen

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

KTO-forlig / RLTN-området - 2. marts april marts 2011

KTO-forlig / RLTN-området - 2. marts april marts 2011 KTO-forlig / RLTN-området - 2. marts 2008 1. april 2008-31. marts 2011 Indhold Hovedelementer i KTO-forliget Økonomisk oversigt Generelle lønstigninger Seniorinitiativer Barsel mv. Kompetenceudvikling

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01095 20. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 16. januar 2014 kl. 0930 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Forberedelse til de lokale forhandlinger 2009

Forberedelse til de lokale forhandlinger 2009 Forberedelse til de lokale forhandlinger 2009 Der blev som bekendt ved OK08 afsat 0,8 % til lokal lønforhandling både i 2009 og 2010. Midlerne er afsat til Sundhedskartellets basisgrupper (ikke ledere),

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR FOA FAG OG ARBEJDE HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FOA Fag og Arbejde

FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR FOA FAG OG ARBEJDE HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FOA Fag og Arbejde FORHÅNDSAFTALE FOR PERSONALEGRUPPER HVOR FOA FAG OG ARBEJDE HAR FORHANDLINGSRETTEN. AFTALEN ER INDGÅET MELLEM: FILADELFIA OG FOA Fag og Arbejde IKRAFTTRÆDELSESDATO: 01.04.09 Omfattet af udmøntningsgarantien

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1)

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR AABYHØJ GRUNDEJERFORENING (1) Nuværende vedtægter. 1. Navn og virkefelt. Foreningens navn er Aabyhøj Grundejerforening og dens virkefelt omfatter hele den tidligere Aaby Kommune

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Vedr. grænsetilfælde hvor Metal-folk skulle have udført 3F-vintertjeneste. Hvis nogle hører om sådanne tilfælde, kontakt David Gibson,

Vedr. grænsetilfælde hvor Metal-folk skulle have udført 3F-vintertjeneste. Hvis nogle hører om sådanne tilfælde, kontakt David Gibson, Dagsorden: 1. Velkomst og orientering ved formand. Vintertjeneste 3F/Metal. Spildevandsoperatører 3F/Metal. OK 13 Avis. Mødedatoer 2013. 2. Evaluering af 12/12 konferencen på Bornholm. 3. Landsmøde 12-13.

Læs mere

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat Ordinær Generalforsamling d. 25.04.-2018 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Annalise Amstrup 9 U x Anne-Mette Jensen 9 N - Anni Brown & Jørn

Læs mere

Referat MED-møde Forebyggelse og Sundhed

Referat MED-møde Forebyggelse og Sundhed Referat MED-møde Forebyggelse og Mødedato: 20. september 2007 Tidspunkt: 11:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Indkaldelse Sten Dokkedahl Conny Elnegaard Pia Kalmer Jørgensen Lisa Brandt Jørgensen Elsebeth

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Flemming Efterskole Gymnastikforening

Flemming Efterskole Gymnastikforening Flemming Efterskole Gymnastikforening 1 Foreningen Flemming Efterskole Gymnastikforening er stiftet d. 9/12 2014 med hjemsted i Hedensted Kommune. Foreningen er tilsluttet GymDanmark under Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Valg til MED- og sikkerhedsorganisationen

Valg til MED- og sikkerhedsorganisationen Valg til MED- og sikkerhedsorganisationen Så er det igen blevet tid til valg til MED- og sikkerhedsorganisationen! Nu skydes valghandlingen for valgperioden 1. januar 2011 31. december 2013 i gang. I

Læs mere

Lønpolitik. Lønpolitik Vedtaget af MED-Hovedudvalget december 2010 Udgivet september 2015 Version 1.0. Redaktion Koncern HR

Lønpolitik. Lønpolitik Vedtaget af MED-Hovedudvalget december 2010 Udgivet september 2015 Version 1.0. Redaktion Koncern HR Lønpolitik Lønpolitik Vedtaget af MED-Hovedudvalget december 2010 Udgivet september 2015 Version 1.0. Redaktion Koncern HR Lønpolitik Formål Region Sjællands lønpolitik skal medvirke til at regionen kan

Læs mere

Nye åbningstider i Metal Himmerland.

Nye åbningstider i Metal Himmerland. Nye åbningstider i Metal Himmerland. Nr. 1 2012 Gennem længere tid, er arbejdspresset steget i afdelingen. Vi er derfor kommet i den situation, at vi er nødt til at ændre på tingene, for at få en balance

Læs mere