Årsberetninger for FSD 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetninger for FSD 2014"

Transkript

1 Årsberetninger for FSD 2014 Forlag Den nye udgave af Anders Lundbergs bog Stammen en grundbog blev udgivet. Udgaven er væsentligt udvidet i forhold til tidligere udgaver, idet den er på 442 sider mod de tidligere udgavers 359 sider. FSD har fået fondsmidler til bogens oversættelse og udgivelse, så FSD i stand til at sælge bogen til en betydeligt lavere pris end før, nemlig 250 kroner. Hermann Christmann Arkivalier Bestyrelsen har tidligere besluttet, at Stammeforeningens arkivalier placeres på Sønderjysk Skolemuseum. Jeg har holdt et kort opfølgningsmøde med Sønderjysk Skolemuseum i januar 2015, hvor vi blev enige om, at jeg kontakter museet igen i første halvår af 2016 for at fastlægge samarbejdet mere nøjagtigt. På helt samme måde som med andre arkivalier, som museet får ind, påtager museet sig at registrere Stammeforeningens arkivalier elektronisk. Mine rejseplaner er årsagen til, at jeg har aftalt, at vi først mødes i Hermann Christmann Hjemmesiden Vi arbejder løbende på at optimere FSD s hjemmeside. Det er en lang proces, og vi må derfor prioritere en ting af gangen. Der koncentreres i første omgang om hjemmesidens forside, boghandel og dens forbindelse til Facebook. Der vil blive lavet forslag til hjemmesidens design samt undersøgt, hvilket program det skal laves i. Der vil også blive undersøgt, om man kan lave et lukket rum for dem, som får Udtryk tilsendt. Henrik Jensen Sekretariatet Sekretariatets arbejdsområder er mange - alt lige fra give oplysninger om foreningen/stammen, servicere bestyrelsesmedlemmer i deres arbejde, hjælpe nye medlemmer, arrangere møder, få trykt nyt PR-materialer, formidle kontakt, føre statistik, osv. Af større opgaver kan nævnes Udsendelse af nytårsbrev og opkrævning af kontingent hos ca. 500 medlemmer hvert år og diverse påmindelser. Ligesom mange nye medlemmer/ personer/institutioner får en velkomst- eller oplysningspakke med alle vore brochurer, bogliste og to eksemplarer af Udtryk tilsendt. Ambassadørgruppen bliver serviceret med materiale til deres arrangementer, udsendelse af invitationer, ambassadørmapper og lignende. Afviklingen af FSD s træf til Langeland, Thurø, Bornholm samt ungdomstræf til Fyn starter for sekretariatets vedkommende fra januar og varer indtil august. Arbejdsopgaverne er mangfoldige. Der skrives bl.a. breve til 138 PPR-er og taleinstitutter, tages mod tilmeldinger, trykkes arrangørhåndbøger og lign. Girokort med deltagergebyr, kontingenter, invitationer, fotobreve, børneattester og deltagerlister sendes ud.

2 Det er også sekretariatets opgave at udsende Udtryk 4 gange om året, ca. 300 stk. per gang Sekretariatet har i 2014 solgt ca. 150 bøger/dvd-er, som skal pakkes og sendes sammen med faktura, og med efterfølgende kontrol af indbetalingerne. Sekretær Karen Thorsen Udtryk: Bladet bliver stadig udgivet fire gange om året, da vi samler lidt sammen og derved håber at kunne udsende et mere fyldigt blad. Jeg håber at kunne levere mere af samme kvalitet i Husk endelig at send artikler m.m til bladet, så vi kan få det bragt i bladet og evt. også på Facebook - gerne med tilhørende billeder. Billeder er rigtig vigtige for Udtryk og for brugeren af bladet, da det giver noget liv til siderne og bryder med teksterne. Det er nu også blevet muligt at bygge bro mellem bladet og Facebook-siden som forhåbentlig på længere sigt vil være det primære medier hvor meninger og kommentarer bliver delt. Lasse Holmlund Facebook: Stammeforeninges officielle Facebook-side gik live i slutningen af 2014, og allerede 50 følgere. Det giver god mening nu at kunne dele aktuelle nyheder med netværket, og derved få hurtig respons. Det kunne være rigtig godt, hvis I deler siden med jeres netværk, så vi kan få flere følgere og blive større og større og derved få vores budskab bredere ud. Lasse Holmlund LOKALAFDELINGER: Årsberetning for lokalafdelinger for 2014 er næsten en genganger af det forrige år. Århus og Bornholm har lavet nogle enkle arrangementer. Københavns lokalafdeling har også været aktiv og bliver større og større. Nu har Stammeforeningen 3 lokalafdelinger, en i København, en i Århus og en på Bornholm. Men vi kan stadigvæk godt bruge flere, så har du mod på at starte en lokalafdeling i dit nærområde, så kontakt FSD Husk at tjekke Facebook, hjemmesiden og vores medlemsblad Udtryk for kommende arrangementer. FUNDRAISING: Igen 2014 har vi ikke søgt penge via fonde og legater til vores sommertræf. I 2011 var vi gode til at søge om penge og havde heldet med os flere steder fra. De penge, har vi været gode til at passe på, og derfor er der endnu ikke behov for at søge på ny.

3 Helt stille har fundraising dog ikke været. Der er blevet søgt til at forbedre vores medlemsblad og vores hjemmeside og her har heldet også været med os. Forældretræffet: I 2014 var vi desværre nødt til at aflyse forældretræffet på grund af få lidt tilmeldt. Forældregruppen: År 2014 har været et godt træfår. Vi havde fuldt hus på vores træf til Thurø, da manglende tilslutning til Langelandstræffet førte til, at de to træf blev slået sammen. Bornholmstræffet havde 13 unge af sted i år. Ungetræffet bliver fremover flyttet fra efteråret til foråret, da mange unge har lige påbegyndt læreplads eller studie i efteråret. Vi har i år sendt ekstra materiale ud til samtlige PPR-er, og håber det bringer øget aktivitet. Alle træffene er tilrettelagt af frivillige, der lægger et stort arbejde i planlægningen efter at alle har mødtes til en planlægningsdag i forbindelsen med sidste års generalforsamling. Vi har haft mange positive reaktioner fra deltagerne. Bettina Pedersen og Jens Kristensen Samarbejdet FSD NSA, Temaet i samarbejdet har igen været: Styrkelse af organisationen i NSA, fundraising, og udarbejdelse af projektrapport for perioden Projektrapporten for perioden er blevet udarbejdet. Den korte konklusion er at NSA rent faktisk har formået at sætte Stammen på landkortet i Nepal. Der er velfungerende NSA lokalafdelinger i Kathmandu og 15 andre distrikter. NSA har formået at gøre opmærksom på folk der stammers problemer, specielt i de større byer. Ikke mindst, så har Nepal nu ratificeret FN s handicapkonvention. Der er dog stadig et stort behov for oplysning om stammen, og ikke mindst gratis behandlingstilbud. Med projektrapporten i hånden er arbejdet med at skaffe nye donorer intensiveret. Hermann og jeg deltog i den 3. Nordiske konference for stammen og løbsk tale i Sverige, hvor vi præsenterede Nepal projektet, med håbet om at en af de andre stammeforeninger i Norden kunne være interesseret i at videreføre projektet. Der har været en hvis interesse fra en finsk fond, men dette er endnu ikke afklaret.

4 NSA har også tilsvarende arbejdet på at gøre andre interesseret i at støtte op om foreningen. Indtil videre har dette resulteret i at NSA modtager en årlig, dog beskeden støtte fra den social velfærdsfond i Nepal. Dette er også en slags officiel annerkendelse. Vores projekt skulle egentlig have været afsluttet den 31. december Der har været en lille sum penge i overskud, dette skyldes primært valutakurs ændringer. Dette beløb har DH givet os lov til arbejde videre med, så hele FSD-NSA projektet nu først afsluttes 30. juni Der har været et projektbesøg i Nepal, april Under dette besøg blev der primært arbejdet med færdiggørelsen af projektrapporten Der blev også tid til at FSD præsenterede sine lejrprojekter, noget som NSA godt kunne tænke sin af inddrage i deres arbejde, dog i en noget anden udformning. Der blev også tid til at deltage i et bestyrelsesmøde og besøg i en selvhjælpsgruppe. Et sidste projektbesøg er planlagt til april NSA har haft et medlem som deltager på Egmont Højskolens Global Line Torben Møller Jensen AMBASADØRKORPSET Ambassadørerne, 6 i alt, er fortsat i aktivitet. Siden sidste generalforsamling har vi samlet set deltaget i ca.10 arrangementer rundt om i landet. Efterspørgslen har især været stor på Sjælland, hvor en enkelt ambassadør har været kaldt ud flere gange. Aktiviteten er i øvrigt ujævn set hen over tid, personer og geografiske områder. En hyppigt forekommende type arrangement er som de foregående år et aftenmøde, hvor en gruppe talepædagoger har inviteret til en sammenkomst for stammere, som regel børn, og pårørende. Og i den sammenhæng har hovedemnet været ambassadørens beretning om livet som stammer. Ved disse møder bliver der selvfølgelig slået på tromme for Stammeforeningen i Danmark, og der bliver reklameret kraftigt for sommerlejraktiviteterne. Der har også været offentlige møder, hvor man lokalt har forsøgt at sprede oplysning om behandlingsmulighederne for unge og voksne, og en enkelt ambassadør bliver i sit lokalområde kaldt på af skoler og uddannelsesinstitutioner som led i en almindelig oplysningsvirksomhed for lærere og elever. STYRKELSE AF DEN FAGLIGE PROFIL I løbet af det sidste års tid har der været arbejdet med forsøg på at planlægge kursus for talepædagoger, et af de områder, der ellers er faldet væk i og med DAVS nedlæggelse. D. 21. januar afholdtes et møde med deltagelse af repræsentanter for vores forening, FSD, samt ALF og

5 FTHF, talepædagogernes/logopædernes organisationer. Det aftaltes, at der i okt./nov arrangeres et 1-dages kursus i København (dubleres dagen efter i Jylland). FSD står for planlægningen af arrangementet, hvor man i øvrigt foreningerne imellem er blevet enige om at invitere en af de berømte medarbejdere ved Michael Palin Institute i London. SENIORTRÆF Der har også i år, i februar, været seniortræf i Jelling med ca. 15 deltagere. Det sociale samvær var selvfølgelig vigtigt, og mødet blev afviklet i den sædvanlige hyggelige atmosfære. Der var, som der også er blevet tradition for, et vægtigt stammefagligt indhold i mødet. Talepædagog og speciallærer Doris Kafka fra Taleintstituttet i Aalborg var mødet foredragsholder. Emnet var Skamfølelse og stammen et område der berører stammere i alle aldre. Det forventes, at der også bliver arrangeret seniortræf i begyndelsen af U-landsarbejde: Igennem mange år har FSD samarbejdet med den nepalesiske stammeforening, og i år var vi i Nepal for sidste gang, for at tage afsked med en stammeforening, der efterhånden er blevet rigtig veletableret. Personligt har jeg ikke været med siden opstarten af Nepal Stutter s Association, men det er alligevel skønt at se, hvordan FSDs arbejde efterhånden har båret så meget frugt, at der ikke længere er behov for vores hjælp i Nepal. Hvad fremtiden bringer for u-lands arbejdet vides endnu ikke. Det eneste, der er sikkert er, at FSD har afsluttet arbejdet i Nepal, da den nepalesiske stammeforening er blevet så selvstændig og veletableret, at der ikke længere er brug for FSDs hjælp. International repræsentant: Som international repræsentant var jeg i 2014 på to udlandsrejser for at repræsentere FSD. I foråret gik turen til Nepal, hvor jeg var med til at afslutte FSDs samarbejde med den nepalesiske stammeforening Nepal Stutter s Association, et samarbejde, der har stået på gennem de sidste 10 år. I september repræsenterede jeg så Danmark og FSD i Island, hvor der blev afholdt Nordisk Stammeseminar. Dette er en begivenhed, der afholdes hvert år i september i et af de nordiske lande, og som består af en blanding af både socialt samvær og faglige aktiviteter.

6 Dette år bliver der ikke så meget rejsen, da FSD pt ikke er involveret i et nyt u-landsprojekt, og da Nordisk Stammeseminar til september skal afholdes i Danmark. Dette glæder jeg mig naturligvis til! Planlægning af Nordisk Stammeseminar 2015 I 2015 er det Danmarks tur til at lægge grund til Nordisk Stammeseminar, hvorfor vi igennem de sidste 2 år har været i fuld sving med planlægningsprocessen. Vi kom hurtigt med idéer og fik indhentet en masse tilbud, og nu er planlægningen gået ind i den sidste face, hvor tidsplaner, budgetter og alt andet skal gå op i en højere enhed. I løbet af året har vi afholdt et par planlægningsmøder for at få styr på de sidste ting, samt ikke mindst været på Island i forbindelse med Nordisk Stammeseminar 2014 og præsentere vores planer, tema, priser, transportmuligheder og lignede. Nu håber vi bare på en masse tilmeldinger fra alle de nordiske lande, samt naturligvis en stor del fra Danmark. I kan læse mere om Nordisk Stammeseminar på hjemmesiden:

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015 Maj /juni 2015 Så er K U L T U R N A T 2 0 1 5 afviklet. Tak til alle jer, der bidrog til arrangementets vellykkede forløb. Vi håber, I har lyst til at være med igen i 2016 og vender tilbage bl.a. her

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Ambassadør: Pia Danesol, Aarhus

Ambassadør: Pia Danesol, Aarhus Ambassadør: Pia Danesol, Aarhus Jeg hedder Pia Danesol og er en årgang 1951. September 2007 tog jeg mit 1. kursus i McGuire-teknik for stammere. Det var kort tid før, at jeg påbegyndte min uddannelse til

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Mødetid: Tid: 19:00 Sted: Landskontoret Deltagere: Frida Neddergaard, Line Mandix Thorsen, Jonas Johnsen, Jonas Mandix Thorsen og Lone Nørager Kristensen.

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

2015 er et år, hvor der har været mange vandværksopgaver.

2015 er et år, hvor der har været mange vandværksopgaver. Bestyrelsens årsberetning. Velkomst Velkommen til den årlige generalforsamling her i Foreningen af vandværker i Danmark, region Nord. Vi er igen en del, der har fundet vej til Rebild. Der skal lyde en

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ungdomskirken i Lyngby

Ungdomskirken i Lyngby Program for Ungdomskirken i Lyngby 2014-15 Scan koden og læs mere på Ungdomspræstens Facebookside Frivillig i Ungdomskirken Indhold Vi kan altid bruge flere frivillige hænder i Ungdomskirken Helt konkret

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE EUDY-Dato: 31/3-2019 Tid og sted: 11:00-16:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Henrik M. Hørlyck (HH) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Victoria Larsen (VL), Mads Jensen (MJ), Mads Jensen (MJ) og

Læs mere

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016 Vejen den 18. februar 2016 Årsberetning 2016 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2015 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Jammerbugt Kommunes Frivilligpolitik

Jammerbugt Kommunes Frivilligpolitik Jammerbugt Kommunes Frivilligpolitik I Jammerbugt Kommune findes der over hundrede frivillige foreninger, organisationer og grupper, der arbejder frivilligt for at hjælpe andre og gøre hverdagen lettere

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved formand Emil Tang

Bestyrelsens beretning ved formand Emil Tang Bestyrelsens beretning ved formand Emil Tang Endnu engang velkommen til jer, som i år har valgt at komme til vores generalforsamling i Selveje Danmark. De sidste par år har vi jo kunne lægge generalforsamlingen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

DGU Udviklingskonference 2014 Ø Kort om Ældre Sagen Ø Frivillige i tal Ø Strategi for arbejde med frivilligheden - RUFA

DGU Udviklingskonference 2014 Ø Kort om Ældre Sagen Ø Frivillige i tal Ø Strategi for arbejde med frivilligheden - RUFA DGU Udviklingskonference 2014 Ø Kort om Ældre Sagen Ø Frivillige i tal Ø Strategi for arbejde med frivilligheden - RUFA Sundheds- og Idrætskonsulent Karin Schultz, Ældre Sagen Ældre Sagen er en landsforening

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde den 13. april 2014 Ingen afbud Dagsorden godkendes Referent: Lea Mødeleder: Rie Økonomi: Økonomiansvarlig Kristina kontakter Marianne Friis fra hovedkontoret og laver en aftale.

Læs mere

Jeg har selv iktyosis 7 Jeg er pårørende til en person med iktyosis

Jeg har selv iktyosis 7 Jeg er pårørende til en person med iktyosis Iktyosisforenings tilfredsheds analyse Iktyosisforeningen gennemførte i foråret 2009 en tilfredshedsanalyse blandt medlemmerne, som gik på ønsker og behov for aktiviteter i foreningen. Der blev i alt sendt

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV HPV Nyhedsbrev #5 Kære alle Vi håber, at I har haft en dejlig sommer og er kommet godt i gang med efterårssæsonen. Stop HPV-indsatsen har ikke stået stille hen over sommeren. Det nye tilbud til drenge

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk finest.dk

Gentlemen s Finest. Forretningsorden. Snaregade 12, København K finest.dk  finest.dk Gentlemen s Finest Forretningsorden Snaregade 12, 1 1205 København K gf@gentlemens- finest.dk www.gentlemens- finest.dk 2 1. For bestyrelsen 1.1. Bestyrelsesarbejde 1.1.1. Bestyrelsen træder sammen umiddelbart

Læs mere

Stammeforeningen i Danmark (FSD) Årsrapport 2013

Stammeforeningen i Danmark (FSD) Årsrapport 2013 Stammeforeningen i Danmark (FSD) CVR nr. 16 65 64 45 Årsrapport 2013 Årsrapporten er godkendt på foreningens generalforsamling Skanderborg, den / 2014 dirigent Kalvebod Brygge 45, 2., 1560 København V

Læs mere

Netværkshåndbog for. Peter Bangs Vej 30 2000 Frederiksberg

Netværkshåndbog for. Peter Bangs Vej 30 2000 Frederiksberg Netværkshåndbog for JA Peter Bangs Vej 30 2000 Frederiksberg Alle netværk under JA kan holde møder og gennemføre arrangementer. Når netværk under JA afholder arrangementer, kan de selvfølgelig gøre det

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2014. Rapport 2013. Nye lokalforeninger. Hjemmeside

Nyhedsbrev juli 2014. Rapport 2013. Nye lokalforeninger. Hjemmeside Nyhedsbrev juli 2014 Kære alle. Sommerferien nærmer sig og det vil vi lige benytte til at sige Rigtig god sommer. Sekretariatet holder ferie i ugerne 28,29 og 30. Rapport 2013 Henrik har lavet en opfølgning

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle. Oktober 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Vi håber, at I nyder det smukke efterår og har samlet kræfter til vinteren og de lidt mørkere måneder. Samtidig betyder efteråret også, at der er gang i rigtig mange

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

AKTIV WEEKEND FOR FN-FORBUNDETS KREDSE OG NETVÆRK MARTS 2019 AARHUS- NORDJYLLAND VIBORG KØBENHAVN

AKTIV WEEKEND FOR FN-FORBUNDETS KREDSE OG NETVÆRK MARTS 2019 AARHUS- NORDJYLLAND VIBORG KØBENHAVN AKTIV WEEKEND FOR FN-FORBUNDETS KREDSE OG NETVÆRK 23-24 MARTS 2019 AARHUS- NORDJYLLAND VIBORG KØBENHAVN 1 REFERAT For tredje gang blev der afholdt fælles weekend for FN-forbundets kredse og netværk. Som

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5 NYHEDSBREV I 2013 SCLEROSEFORENINGEN LOKALAFDELING NORDVESTSJÆLLAND HVA SKER DER? Indhold Kalender/overblik til køleskabslågen side 2 Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3 Lidt kort & rigtig godt

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne Race. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne Race. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! ZikelprinsEsserne Race 9260 Gistrup Cykling - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsormatch.dk/zikelprinsesserne-race

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Budget for foreningen 2005,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Nyhedsbrev for august 2018

Nyhedsbrev for august 2018 Nyhedsbrev for august 2018 Nyheder Bridgens Dag søndag den 26. august 2018 DBf ser frem til Bridgens Dag, søndag den 26. august og håber, at klubberne får besøg af mange bridgeinteresserede. I forbindelse

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

December 2014. Nyhedsbrev. Protektor for BROEN Danmark. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

December 2014. Nyhedsbrev. Protektor for BROEN Danmark. Fattigdom i Danmark. Kære alle. December 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Julen og dermed afslutningen på 2014 nærmer sig. Det har været et spændende år med mange forskellige arrangementer i foreningerne. Nye foreninger er kommet til, og rigtig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Herlev, 26. august 2015 Juniorcamp Nyt om turneringer Nye

Læs mere

Formidlingsstrategi, version 1

Formidlingsstrategi, version 1 Nordplus Adult development project, August 2009 June 2011 NOVA Nordic Tools for Learning Validation HJV / 04.03.2011 Formidlingsstrategi, version 1 I. Overblik formidlingsstrategi 1. Mål at gøre opmærksom

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB Klubbens hjemmeside er en af klubbens officielle ansigter udadtil. På hjemmesiden skal gamle såvel som nye medlemmer kunne finde relevant og opdateret information. Afdelingerne er ansvarlige for at deres

Læs mere

Facebookstrategi for IFS-foreninger

Facebookstrategi for IFS-foreninger Facebookstrategi for IFS-foreninger MÅLGRUPPE Nuværende og potentielle brugere af IFS-foreningen i lokalområdet. Dvs. mennesker med psykiske vanskeligheder, som også har interesse i idræt og har en Facebook-konto.

Læs mere

Medlemsblad nr Indhold i dette blad Nyt fra bestyrelsen Årets stævner Ny hjemmeside Stævner 2014

Medlemsblad nr Indhold i dette blad Nyt fra bestyrelsen Årets stævner Ny hjemmeside Stævner 2014 Medlemsblad nr. 2-2013 Indhold i dette blad Nyt fra bestyrelsen Årets stævner Ny hjemmeside Stævner 2014 Nyt fra Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen og efter at bestyrelsen har konstitueret sig, har

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Referat fra bestyrelsesmøde 11/ kl Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Referat fra bestyrelsesmøde 11/11 2017 kl 10.00. Mødet blev afholdt på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: 1. Valg af referant Referent Peter Brøgger Referenter næste gange Forårsmøde 2018

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS)

Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Bestyrelsesmøde den 11.3.13 på Hindsgavl Slot Fagligt selskab for ledende sygeplejersker (FSLS) Deltagere: Dorrit Thorsen, Trine Hjetting, Anita Døfler, Nina Søndergaard, Birgitte Degenkolv Fraværende:

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2016 Indledning 2016 var det tredje år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet for Handicapcenter København

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2014

Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2014 1 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2014 Note 2014 Budget 2014 (ej revideret) 2013 Tilskud fra DH (Tips og Lotto) 500.001 500.000 500.001 Tilskud fra Socialministeriet, træf 1 66.564 0 82.783

Læs mere

Du er ikke alene. Nyhedsbrev 07-13

Du er ikke alene. Nyhedsbrev 07-13 Bestyrelsen: Formand Kåre Pedersen Kasserer Thomas Pedersen Næstformand Dorthe Lykke Æresbestyrelsesmedlem Niels Kielsen Bestyrelsesmedlem Henrik Nielsen Bestyrelsesmedlem Nick Bidstrup Suppleant Charlotte

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere