Generelforsamling, den 26. april klokken afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelforsamling, den 26. april klokken 14.00 afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken."

Transkript

1 Generelforsamling, den 26. april klokken afholder Odense Ishockey Klub ordinær generalforsamling i Pucken. Inden generalforsamling var der et 45 min oplæg Vejen til guldet af Kristina Søs Henriksen. Der blev stillet skarpt på hvordan frivillige kræfter kunne bringe fundraising ind i OIK, på en idérig, kreativ og indbringende måde. Med OIK s kultur og integritet i god behold fortalte hun om vejen til det guld, der kan skabe udvikling og nye initiativer til klubben. Søs er til dagligt fundraiser i Danske Flygtningehjælp hvor hun har specialiseret sig i at arbejde med virksomheder og private fonde. Dagsorden Valg af dirigent og referent. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Forelæggelse af årsregnskab for det forløbne år til godkendelse. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år til godkendelse. Bestyrelsens forslag til kontingent for den kommende sæson. Behandling af indkomne forslag. Valg af formand (i lige år). Valg af kasserer (i ulige år). Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Valg af revisor og revisorsuppleant. Eventuelt. jf. punkt 7 Michall Olsen genopstiller som formand kandidat jf. punkt 8 Torben Jess har valgt at fratræde grundet nyt arbejde, der skal derfor vælges en kasserer for 1 år. Referat 1. Valg af dirigent og referent: Lars Oberlænder, dirigent og Dorthe Hansen, referent 2. Bestyrelsens beretning: Sportsligt Sæsonen 2013/14 har været OIK s bedste rent medaljemæssigt, i mange år.

2 1 division spiller sig til slutspil hvor Aalborg besejres i kvartfinale (3-2 i kampe), taber desværre til et stærkt IC Gentofte hold. Viser god moral og vinder klart Bronze medalje over Herning. U20 kvalificer sig til DM Kvalifikations hvor holdet vinder alle tre kampe, over Rødovre, Herlev, og Frederikshavn. At vinde over Rødovre er utroligt flot, men især sejren over Frederikshavn må trækkes frem, bagud med 2mål 1 min tilbage og i undertal. Får udlignet og vinder i overtid. Flot moral. DM afvikles i Rødovre hvor U20 lægger ud med at vinder over Herning, Vinder over Rødovre i Overtid, og det skal vise sig at være afgørende for guld og sølv. Søndag skal U20 vinder over Aalborg, for at være sikker på guld, desværre viser Aalborg sig enu engang at være den der render med sejrene. Derved blev den sidst kamp afgørende for Guldets placering, ender som nok mange ved med at Rødovre klart slår Herning og render med guldmedaljen, til trods for at Odense i 2 kampe havde vundet over Rødovre i sæsonen. Så U20 ender med at hente en Sølvmedalje. Bestyrelsen og jeg er rigtig stolt over 1 division og U20 s resultat ved at hente metal hjem til OIK. Og vi vil gerne takke alle spiller, træner og holdleder omkring disse to hold, for den flotte sæson. Desværre endte hverken U17, U15 eller U13 med at deltage i DM, U13 var dog kun enkelt kamp fra at nå at kvalificerer sig, men måtte se sig besejret i Frederikshavn. Vores kvinder er ellers været vores bedst kort de sidste år til DM, og var også klart det bedste hold på Jyllandssiden, men havde desværre ikke heldet til at skaffe en DM medalje til Odense. Men OIK s Kvinder har et stort potentiale de kommende år med de unger piger vi allerede har i klubben samt den tilgang der har været til Kvinde holdet. OIK endt dog med en guldmedalje, da Greyhound vandt C rækken under Oldboys DM. Vi har også haft en del spillere med OIK rødder på landsholdudtagelser i denne sæson: U18 landsholdet: Frederik Høeg og Kristian Jensen. U20 landsholdet: Martin Larsen, Rasmus Lyø og Mikkel Ankjær Nielsen. Kvinder landsholdet: Michele Brix Nielsen (VM-medalje), Maria Holm Peters (U18) Tillykke skal det også lyde til Frederik Høeg, Lukas Lundvad, Frederik Bjerrum, Nicolai Lærke som har haft en god sæson, og dette har udløst kontrakter med Bulldogs. Rekruttering Vi vil forsat satse på blive bedre til at rekruttere spillere i en ung alder i OIK, her har minibulldogs været en stor succes, men det kræver meget arbejde at få dem videre til holdene. Og det fremstillede forslag om en gradvis trappe af kontingent på U7 og U9, skulle gerne hjælpe på netop dette. Motionsafdelingen er vokset og især Greyhounds har fået mange nye medlemmer, vi har også afhold flere gode motionsevents og stævner i Odense som har mødt stor opbakning af vores motionister.

3 Bestyrelsen Vi har i denne sæson været igennem et lidt turbulent år, hvor vi desværre har, måtte se at medlemmer har trådt ud igennem sæsonen, af forskellige årsager. Så da Formand Simon Vølund valgte at træde ud omkring årsskiftet, valgte vi at indkalde til en ekstra ordinær general forsamling i januar, så vi kunne komme op på fuldt hold. Vi har alle efterfølgende i bestyrelsen forsøgt at håndterer de opgaver der var mest presserende, og beklager hvis nogle opgaver er blevet nedprioriteret og udskudt. Dette har selvfølgelig givet udfordringen i forhold til at håndterer de enkelte opgaver, og da der skete en fejl så vores kontingent ikke blev opkrævet i februar, og først kunne ske primo marts, havde OIK en kæmpe økonomisk udfordring, men dette blev afhjulpet af benhårdt arbejde fra vores Kassere/bogholder, og i samarbejde med Bulldogs kom vi igennem februar, og jeg vil gerne takke for det arbejde der blev ydet i den forbindelse. Men i de sidste mdr. af sæsonen har vi i bestyrelsen forsøgt at håndterer de opgaver der var mest presserende, og beklager hvis nogle opgaver er blevet nedprioriteret og udskudt. Bestyrelsen erkender at basale funktioner i OIK har haltet såsom medlemsregistrering, kontingentopkrævning, medlemskort mv. der er planlagt tiltag for at forbedre dette fremadrettet. Jeg vil gerne takke for det arbejde både Simon Vølund og Torben Clausen har udført i denne sæson. Frivillige Uden frivillige ingen klub, derfor vil jeg gerne TAKKE følgende Skøjtesliberne, Puckpersonalet, Bar personalet, Rekrutteringsgruppen, Klubrumsgruppen, Klubdommer, Holdleder, Træner og Officialgruppen som alle hver især har sørget for at vigtige opgaver er blevet løst igennem sæsonen. Pokal for årets ildsjæl, blev uddelt i torsdag til OIK Award Show. I år givet ikke til en enkelt person, men til en hel gruppe, nemlig Klubrummet, for det kæmpe arbejde som både Yvonne og Denja igennem denne sæson har ydet. Tillykke med pokalen og tak for det arbejde de to har bidraget med, til at skabe rammerne for et godt klubmiljø. Da klubrummet er med til at gøre OIK til et godt sted at komme, så vores unge mennesker altid har en mulighed for at få stillet sulten. Bulldogs Aps. Samarbejdet med Bulldogs har i år fået bedre arbejdsvilkår, med en fremadrettet dialog imellem de to bestyrelsen, vi har i de sidst par mdr. haft dialog omkring hvordan vi kan forbedre samarbejdet. Og dette er noget jeg og bestyrelsen vil forsøge at fortsætte denne retning, så vi i fælleskab kan skabe de bedst mulige rammer for Ishockey på Fyn. Sæson 2014/15 Jeg vil gerne kikke lidt fremad, Mest positiver er at vi har fundet økonomisk råderum til at bibeholde Chuck Wight, og glæder os til at forsætte samarbejde med Chuck i det næste år.

4 Vores træner besætning er næsten på plads, men mangler nogle enkelte hovetræner. Vi lægger i forhandlinger med en række spændende dygtige ishockeytrænere til vores U 15.1, U17.1 og U20 og øvrige resterende hold. De første samtaler er afholdt og processen kører, men intet er endeligt afklaret endnu. Vi er optimistiske at vi komme til at stille et godt trænerhold, og dette vil blive lagt på hjemmesiden lige så snart disse er klar. Følgende hoved træner er dog allerede klar. Forældre/barn : Peter Binderup Minibulldogs : Lærke og Mark U7 : Kim Ø Ottosen U9 : Rasmus Holst U11 I : Anders Holst U11 II : U13 I : Anders Holst U13 II : U15 I : U17 I : U15 II/ U17 II : U20 : Kvinder : Ulf Werner 1 div. : Chuck Wight Målmand : Nye tiltag Afvikling af Pro Goalie Camp, samt Advance Skøjte skole, disse kan i læse mere om på nettet. Vi vil øge fokus på at udvikle flere kvalificerede dommere på alle niveauer i OIK og forsøge at skabe et godt dommermiljø i Odense. Som det er nu har vi for lidt voksne kvalificerede dommere til at dække klubbens behov. I det sidst år har vi haft en del problemer med håndtering af ind/udmeldelser og heraf forkerte/forsent opkrævninger, derfor har bestyrelsen også taget en beslutning at vi fra næste kontingent opkrævning vil anvende Convensus og derved lette ind og udmeldelser, da dette skal ske af det enkelte medlem selv, evt. med hjælp fra en holdleder. Afrunding Som formand for OIK s bestyrelse vil jeg arbejde for at skabe den bedst mulige klub for alle. Vi skal kunne favne nybegynder, ungdomsspiller der spiller for hyggens skyld, og ungdomsspiller det har modet på at kravende bliver skærpet til deres udvikling, så vi også fremadrette har U20 og et 1.divisions hold som kan konkurrerer på allerhøjeste niveau i Danmark. Men vi også huske på at vi har en stor motions afdeling og skabe god arrangementer for disse, så som Nytårs Cup, Spring Cup og Oldboys DM. Det kræver at vi i fælleskab hjælper og har forståelse for at OIK Bestyrelse er klubbens bestyrelse og ikke kun de få. Kort sagt: Odense Ishockey Klub Den bedste klub for ALLE 3. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år til godkendelse:

5 Godkendt af GF Bestyrelsens forslag til kontingent for den kommende sæson: For 21 Imod 12 Stemmer ikke 6 For 30 Imod 1 Stemmer ikke 8 For 18 Imod 13 Stemmer ikke 8 Behandling af indkomne forslag: For 29 Imod 0 Stemmer ikke

6 Vedtægtsændringerne fra Bestyrelsen kan der ikke stemmes om, da der ikke er nok medlemmer tilstede. Der kommer forslag om at dem der modtaget KlubOIK også skal deltage til GF. Valg af formand (i lige år): Kandidater: Michall Olsen Ole Urup Mogensen Begge bruger 5 min på at præsenterer sig selv. Afstemning Michall Olsen 13 stemmer Ole Urup Mogensen 22 stemmer Blank 1 stemmer Ole Urup er ny formand. Valg af kasserer (i ulige år): Bestyrelsen peger på Stine Pilely. Stine stiller op og bliver valgt Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer: Der skal vælges 2 til bestyrelsen Kim Ottosen stiller op. Der er ikke flere der stiller op Kim valgt ind i bestyrelsen Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen: Peter Ferrold Ingen andre stiller op som suppleant Peter Ferrold er valgt ind som suppleant Valg af revisor og revisorsuppleant: Michall Olsen, stiller op og bliver valgt Eventuelt: Jesper: Vil gerne have vi får fat i DIU til Holdlederkurser/Grundkurset. Holdleder skal holde møder med nye spilleres forældre Bondo: Vil gerne være behjælpelig med dommerkurser for kommende trænere, holdledere og forældre. Lone: Mangler adgang til holdkasserne.

7 Kim Sørensen: Mangler dommere til motionsspillerenes kampe. Kim Ottosen, svar: Vi skal lave en ny dommerorganisation.

Dagsorden for Generalforsamling i OIK

Dagsorden for Generalforsamling i OIK Dagsorden for Generalforsamling i OIK Onsdag den 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år 3. Fremlæggelse af regnskab for igangværende år

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2010. 30. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2010. 30. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2010 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tormborg vælges 30. Marts,

Læs mere

Generalforsamling Vejle Skytteforening

Generalforsamling Vejle Skytteforening Generalforsamling Vejle Skytteforening Torsdag d. 19. februar 2015 REFERAT Generalforsamling nr. 153 for Vejle Skytteforening. 36 Deltagere 1. Valg af dirigent: Peter Tørslev 2. Valg af protokolfører,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011.

Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. 1 MUNDTLIG BERETNING 2011. VELKOMST: Tak til Roskilde Domkirkes Drengekor for deres festlige indledning af årets Delegeretmøde 2011. I ønskes alle et Godt Nytår. Endnu engang er vi samlet her i Roskilde

Læs mere

Dansk Hockey Unions Repræsentantskabsmøde. Søndag den 25. marts 2011 kl. 10.00. I Idrættens Hus

Dansk Hockey Unions Repræsentantskabsmøde. Søndag den 25. marts 2011 kl. 10.00. I Idrættens Hus Dansk Hockey Unions Repræsentantskabsmøde Søndag den 25. marts 2011 kl. 10.00 I Idrættens Hus Årsrapportens indhold. Contents Dagsorden... 3 1. Valg af dirigent.... 4 2. Bestyrelsen aflægger beretning

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub

Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub Generalforsamling 11/3 2010 i Akademisk Boldklub 1. Valg af dirigent - Hovedbestyrelsen foreslog advokat Jens Hjortskov, (JH) som blev valgt uden modkandidater. - JH konstaterede at generalforsamling var

Læs mere

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Velkomst af formanden Indkaldelsen udsendt rettidigt konstaterede dirigenten Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent (sidstnævnte

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Århus 1900 Tennis afholdt torsdag den 6. marts kl. 19.00 på Lyseng Allé 25, 8270 Højbjerg.

Referat af generalforsamling i Århus 1900 Tennis afholdt torsdag den 6. marts kl. 19.00 på Lyseng Allé 25, 8270 Højbjerg. Referat af generalforsamling i Århus 1900 Tennis afholdt torsdag den 6. marts kl. 19.00 på Lyseng Allé 25, 8270 Højbjerg. Dagsorden for generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 27. april 2011 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 27. april 2011 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 27. april 2011 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens

Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens Repræsentantskabsmøde lørdag den 7. marts 2015 kl. 09:00 Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens 1.) Konstatering af møderet og stemmetal Jørgen Bitsch, Formand DMU, bød Hovedbestyrelsen og de fremmødte klubrepræsentanter

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Referat af generalforsamling i SSF

Referat af generalforsamling i SSF Referat af generalforsamling i SSF Søndag den 30. marts 2014 klokken 09 00 Formanden byder velkommen og som første punkt på dagsordenen skal der vælges en dirigent, formanden foreslår Søren Bødtger. Der

Læs mere

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling

Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Referat fra Estvad Rønbjerg Jagtforenings generalforsamling Fredag den 21 september 2012 kl 19:00. Offentliggjordt i Foreningsnyt side 15, december 2011. Dagsorden ifg. Vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Hovedsponsor. Eksklusiv sponsore. Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HOVEDSPONSOR

Hovedsponsor. Eksklusiv sponsore. Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HOVEDSPONSOR HIC-NYT Herstedøster Idræts Club - Medlemsblad - November 2011 HIC igen i divsionerne Igen kan vi i HIC bryste os af at have et hold i divisionerne. På aller sidste spilledag (og samtidig dagen for dealine

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich

Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich Referat af DMKs Generalforsamling lørdag d. 27. oktober 2012 Der blev budt velkommen til de fremmødte af den afgående formand Nete Dietrich 1. Valg af dirigent Rikke Breiner 2. Valg af referent Jeanne

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling onsdag d. 12. februar 2014 kl. 19:00 i Værebro Park (Lokale B).

Referat fra Ordinær Generalforsamling onsdag d. 12. februar 2014 kl. 19:00 i Værebro Park (Lokale B). Referat fra Ordinær Generalforsamling onsdag d. 12. februar 2014 kl. 19:00 i Værebro Park (Lokale B). 23 stemmeberettigede medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Søren Muldgaard 2. Valg af

Læs mere

Referat for Generalforsamling i Skøjteklub København torsdag den 24. april 2014

Referat for Generalforsamling i Skøjteklub København torsdag den 24. april 2014 Referat for Generalforsamling i Skøjteklub København torsdag den 24. april 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år 4. Revisor og kassereren

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4 GKF Nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening nr. 1 2015 Læs bl.a. Generalforsamling Side 4 Nyt livsstilsprojekt Side 8 En uddannelsesrejse Side 11 GKF nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening Redaktion:

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Beretninger. Konkurrence. Udvikling. Fællesskab

DBU Lolland-Falster. Beretninger. Konkurrence. Udvikling. Fællesskab DBU Lolland-Falster Beretninger Konkurrence. Udvikling. Fællesskab 2014 DBU Lolland-Falster årsberetning 2014 Det er midt i december og vi nærmer os årets afslutning. Et år, der igen har været præget af

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby.

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010

5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Ordinært repræsentantskabsmøde 2011 Afsnit 5 side 1 5. REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2010 Repræsentantskabsmødet blev afholdt den 14. marts 2010 på Rødovregård. Følgende klubber var repræsenteret ved repræsentantskabsmødet:

Læs mere

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3

BORDTENNISAFDELINGENS MEDLEMSORIENTERING BLADET DER GÅR LIGE TIL KANTEN. 26. årgang 2010/11 Nr. 3 changing the future of diabetes Diabetes er godt på vej til at blive en del af fremtiden for flere og flere unge mennesker verden over. Derfor er det vigtigt at gøre en indsats i dag, da diabetes i nogle

Læs mere