Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat"

Transkript

1 Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Den 29-september-2003 Starttidspunkt for møde: Kl Sluttidspunkt for møde: Kl Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Arne Ebsen, Birger Jensen, Christian Ulrich, Finn Olsen, Mogens Johansen åben

2 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Indholdsfortegnelse Til efterretning - for åbne døre Til efterretning - Fremtidig daginstitutions- og skolestruktur i Ollerup Til efterretning - Landsbyggefonden Til efterretning - Det skæve Danmark Til efterretning - Sydfyns Erhvervsråd Til efterretning - Posthusforhold i Stenstrup Til efterretning - IT struktur i Egebjerg Kommune. Budgetemne Til efterretning - for lukkede døre Lukket sag: Til orientering - Kørselsgodtgørelse SOSU-personale Til behandling - for åbne døre Forrentning af hvilende tilslutningsbidrag for Teglværksgården A/S Anvendelse af Ulbølle Skole efter lejeperiodens udløb Fastsættelse af grundpriser i 2003 og Godkendelse af skema C - Opførelse af 16 boliger i seniorbofælleskabet Tusindfryd Godkendelse af skema C - Opførelse af 6 ældreboliger til støttecenter i Ollerup Salg af Mælkebøtten, Langemarken Gl. Avernæskonferencerne Ungdommens Uddannelsesvejledning Budget 2004 og overslagsårene Borgermøde vedr. budget Temamøde vedr. kommunens ledelsespolitik Valg/KommuneKredit Eventuelt Information til pressen 249 Bilagsliste åben

3 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 230 Til efterretning - for åbne døre 237. Til efterretning - Fremtidig daginstitutions- og skolestruktur i Ollerup J.nr.: Sagsid.: Initialer: bip Åben sag I forbindelse med de fremtidige strukturændringer på daginstitutions- og skolestruktur området i Ollerup foreligger - Skrivelse af 06. sept fra forældrebestyrelsen i Søvang, hvori en enig forældrebestyrelse anbefaler - at ved sammenlægning af Bulderby og Søvang i en ny dagsinstitution bør sammenlægningen ske på Søvangs matrikel frem for på Bymarkskolens matrikel. - Udtalelse fra offentligt fælles forældremøde i Ollerup den 08. sept Bilag: - Udtalelse fra fælles forældremøde den vedr. de igangværende politiske overvejelser om fremtidig daginstitutions- og skolestruktur i Ollerup-området. (106732) - Bemærkninger vedr. strukturændringer på daginstitutionsområdet i Ollerup hjørnet (106200) Til orientering Til efterretning - Landsbyggefonden J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fra Landsbyggefonden foreligger eksemplar af årsberetning 2002 fremsendt til alle boligorganisationer og kommuner.

4 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 231 (Bilag ligger i sagen.) Til orientering Til efterretning - Det skæve Danmark J.nr.: A04 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Det Skæve Danmark fremsender referat fra Landsudvalgsmøde den 22. august Bilag: - Referat af møde i Landsudvalget afholdt i Holsted (104667) Til orientering Til efterretning - Sydfyns Erhvervsråd J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Sydfyns Erhvervsråd fremsender referat af møde i rådet den Bilag: - Referat fra Sydfyns Erhvervsråds møde den 4. september 2003 (106830) Til orientering.

5 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side Til efterretning - Posthusforhold i Stenstrup J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Post Danmark, Odense meddeler, at fra 01. oktober 2003 vil posthusfunktionen i Stenstrupflytte fra Assensvej 218 til Dagli Brugsen, Stationsvej 54, hvor Post Danmarks egne medarbejdere vil videreføre posthuset. Posthusets åbningstider forbliver uændrede. Bilag: Posthus forholdene i Stenstrup pr. 01. oktober 2003 (106778) Til orientering Til efterretning - IT struktur i Egebjerg Kommune. Budgetemne. J.nr.: Sagsid.: Initialer: ssm Åben sag Kommunens anvendelse af IT er under stadig udvikling både i form af politikeres og ansattes anvendelse af IT og som følge af borgernes forventninger til elektronisk borgerbetjening. Det er derfor naturligt at gøre en status over IT-strukturen samt over de udfordringer, der ligger lige foran os med henblik på en behovsvordering. Direktionen har udarbejdet vedlagte notat af (dok ). Det anbefales, at Økonomiudvalget anmoder Hovedudvalget om en udtalelse, og at ITstrukturen gøres til et budgetemne i forbindelse med de forestående budgetdrøftelser. Økonomiudvalgs beslutning den Godkendt. Samarbejdsmuligheder med andre kommuner undersøges fortsat.

6 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 233 Hovedudvalgets beslutning den Fraværende: Thomas Weber Hovedudvalget har besluttet at sende forslaget ud til høring i samarbejdsorganisationen. Punktet tages herefter op igen på det næste møde 11. september 2003 i Hovedudvalget. Niels Boe Lauridsen ønsker tilføjet: Hovedudvalget beklager, at Med-udvalget på Rådhuset ikke har været reelt medinddraget i udarbejdelse af sagen, som det er intentionen i medaftale. Sagen sendes til Rådhusets Med-udvalg. Rådhusets MED- Udvalg 2003s beslutning den Fraværende: Anni Dibbern Forslaget bakkes op. MED-udvalget udtrykker bekymring omkring finansieringen. MED-udvalget opfordrer til at der findes andre finansieringsformer. NOTAT Der er indkommet høringssvar, ikke alle er fremkommet ved det tidspunkt hvor dagsorden har skulle udarbejdes, men vil blive udleveret på mødet. De høringssvar der er indkommet er vedlagt. IT struktur oplæg juli 2003 (101109) Hovedudvalgets beslutning den Fraværende: Thomas Weber, Charlotte Olsen, Elise Hansen Hovedudvalget anbefaler en styrkelse af IT-området. Hovedudvalget vil arbejde med principper for finansiering af fællesprojekter. Høringssvar fra samarbejdsorganisationen vedlægges til Økonomiudvalget. Bilag: IT struktur oplæg juli 2003 (101109) Høringssvar vedr. IT-struktur Bøgehaven (105489) Høringssvar vedr. IT Vester Skerninge skole (105491) Høringssvar vedr. IT fra Musikskolen (105493) Høringssvar vedr. IT Mariehønen (105495) Høringssvar vedr. IT Reginahaven (105496) Høringssvar vedr. IT Filippahuset (105497) Brev til Hovedudvalget vedr. Rådhusets MED-udvalgs bemærkninger til oplæg til styrkelse af IT-området (105511) Høringssvar vedr. IT Hjemmeplejen Område Syd og Nord (105519) Høringssvar vedr. IT Stenstrup skole (106088) Høringsvar vedr. IT Bymarksskolen (106086) Høringssvar vedr. IT Bulderby (106089) Hovedudvalget - Høringssvar vedr. IT-struktur (106856) Til orientering.

7 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 234 Til efterretning - for lukkede døre 243. Lukket sag: Til orientering - Kørselsgodtgørelse SOSU-personale Til behandling - for åbne døre 244. Forrentning af hvilende tilslutningsbidrag for Teglværksgården A/S J.nr.: G01 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Kommunalbestyrelsen besluttede på sit møde den 19. marts 2003 at opdele tilslutningsbidraget i et bidrag der skulle forfalde til betaling her og nu, kr. og et hvilende bidrag, kr. der skal forfalde senere. Senere er når og hvis bygningsmassen udvides eller der sker en omlægning af produktionen der medfører mere spildevand en virksomheden producerede på tidspunktet for kloakering. I sagsfremstilling havde Teknik & Miljøafdelingen redegjort for at et hvilende beløb ikke kan forrentes. Det var den hidtidige praksis på hvilende bidrag til forsyningsvirksomheder. Under debatten i udvalg og Kommunalbestyrelse blev forrentning af et hvilende bidrag vendt igen, men med den oplysning der lå fra afdelingen blev der ikke truffet beslutning om forrentning. Ved besvarelsen til virksomheden er der oplyst at der endnu ikke er taget stilling til eventuel forrentning af det hvilende bidrag. Teknik & Miljøafdelingen har efter Kommunalbestyrelsen behandling ved brev af 22. april 2003 spurgt Miljøstyrelsen om der kan opkræves renter af et hvilende tilslutningsbidrag. Der er konkret spurgt om vi kan opkræve en rente svarende til diskontoen. Denne rentesats bruges som forrentning at udestående beløb mellem kommune- og forsyningskassen jævnfør betalingsvedtægten. Miljøstyrelsen har ved brev af 21. august svaret at der efter Miljøstyrelsens opfattelse kan tilskrives renter på hvilende bidrag såfremt det fremgår af kommunens betalingsvedtægt.

8 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 235 I betalingsvedtægten er der ikke beskrevet regler for afvikling og forrentning på hvilende bidrag. Ordet hvilende bidrag findes ikke i vedtægten, men i forbindelse med byggemodning optræder begrebet. Nye grunde der udstykkes pålignes tilslutningsbidrag når grunden sættes til salg, men bidraget skal først betales ved byggetilladelse, det vil sige et hvilende bidrag. I perioden fra påligning til opkrævning forrentes beløbet ikke. Denne bestemmelse er kommet med bl. a. som en håndterbar bestemmelse mellem Kloakforsyning og udstykker. Det har nok også spillet ind at kommunekassen eller en privat udstykker ellers skulle betale tilslutningsbidrag for byggegrunde når de er sat til salg. Indstilling: Der tillægges ikke renter på det hvilende bidrag. Bilag: Renter på kloakbidrag (104529) Spørgsmål vedr. renter til Miljøstyrelsen (92101) Tilslutningsbidrag fro Teglværksgården A/S (66281) Indstillingen godkendt Anvendelse af Ulbølle Skole efter lejeperiodens udløb J.nr.: P00 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Ulbølle Skole har siden nedlæggelse i 2000 været lejet ud til Den Frie Lærerskole til kollegie for de studerende. Lejeaftalen udløber 30 juni Først i 2002 havde vi et møde med ledelsen på Lærerskolen. Mødets formål var at drøfte boligsituationen for de studerende forud for det kommende budgetarbejde. Det har længe været et ønske for skolen at bygge nogle flere ungdomsboliger med støtte, men af økonomiske årsager har Egebjerg Kommune de seneste år ikke haft mulighed for at skaffe de nødvendige midler til kommunens andel af støtten. Det var også en af årsagerne til at lejeaftalen med Ulbølle Skole kom i stand. På det nævnte møde meldte Lærerskolens præcist ud at en fortsat leje af Ulbølle Skole ud over kontraktperioden var udelukket. de forløbne 2 år har vist at de elever der kan skaffe sig en anden bolig nærmere ved Ollerup flytter i løbet af det første år. Det har betydet at flere af værelserne står tomme hen på året. Lærerskolen vil selvfølgelig leve op til kontrakten, men så gerne at Egebjerg Kommune kunne finde anden anvendelse for ejendommen.

9 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 236 I sommeren 2002 havde vi en anden sag på Økonomiudvalgets møde om renovering af gulvet i salen efter henvendelse fra badmintonafdelingen under Vester Skerninge Idrætsforening. Det blev aftalt at der sidst på året skulle tages stilling til ejendommens fremtidige anvendelse inden det blev besluttet om gulvet skulle renoveres. Senest har Ulbølle Skole indgået i et af de mange forslag til ny struktur på børnepasningsområdet, og på den baggrund tages sagen først op nu. Hvad skal Ulbølle Skole bruges til i fremtiden? Økonomiudvalgs beslutning den Børne- og Kulturudvalget anmodes om en udtalelse. Denne indgår sammen med andre muligheder på Økonomiudvalgets november møde Børne- og Kulturudvalget 2003s beslutning den Udvalget har ingen nye konkrete forslag. Sagen genoptages til en drøftelse af det videre forløb og en orientering om en henvendelse om overtagelse af skolen til andet formål. Administrationen undersøger mulige anvendelsesmuligheder. Sagen drøftes igen på Økonomiudvalgets april møde Fastsættelse af grundpriser i 2003 og 2004 J.nr.: S29 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Priserne på byggegrunde har ikke været reguleret siden 1. april 2001, dog er prisen for udstykningen i Ulbølle først fastsat i september Udstykningen i Sømarken i Ollerup er snart færdig til salg og der skal fastsættes salgspriser. Samtidig vil det være fornuftigt at se på om nogle af priser fra andre områder skal reguleres.

10 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 237 Ved tidligere prisfastsættelser har vi set på om der har været en prisudvikling og denne udvikling er lagt på ofte med et par års forsinkelse. Siden sidste regulering har der været en prisudvikling på ca. 4 %. På vedlagte skema fra 2001 ses nugældende priser og på vedlagte skema for 2003 ses Teknik & Miljøafdelingens forslag til nye priser. Generelt er der lagt de 4 % til prisen, men i Ulbølle har vi reguleret prisen mere. Årsagen er at byggemodningen blev lidt dyrere end antaget på grund af dårlig jordbund på en kort strækning af vejen, samt et forventet nedslag i prisen på 1 grund på grund af samme problemer. Yderligere har vi ved henvendelser fået indtryk af at særlig tillægsjorden ud over de 800 m 2 er lav. Sømarken er under byggemodning, og vi er så langt at vi tør beregne grundprisen med de tilbud de ligger. Den samlede byggemodningspris incl. jordkøb og omkostninger kan opgøres til kr. Når udgiften deles ud på de salgsbare arealer giver det en grundpris på 191 kr. pr. m2 for parcelhusgrundene og 170,70 kr. pr. m2 for storparcellerne. Årsagen til forskellen er at storparcellerne ud over grundprisen skal betale tilslutning til Sydfyns Elforsyning. Dette bidrag er med i prisen for parcelhusgrundene. Ved tidligere byggemodninger har storparcellerne kostet forholdsmæssigt mere, da de fælles udgifter er vægtet på antallet af boliger. Dette princip er vi gået bort fra i denne beregning, da storparcellerne ikke som tidligere er byggemodnet med interne veje og stik forsyning. Indstilling: Priserne som foreslået i skema godkendes. Bilag: Byggegrunde priser 2001 (107802) Priser byggegrunde 2003/2004 (107636) Godkendt, idet prisen for parcelhusgrunde i Sømarken og Vestervangen fastsættes til 199 kr./m2. Prisen for store grunde i Ulbølle fastsættes således: De første 800 m2 koster kr. og hver m2 herudover koster 15 kr. Øvrige priser godkendt som foreslået i tekst.

11 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side Godkendelse af skema C - Opførelse af 16 boliger i seniorbofælleskabet Tusindfryd J.nr.: Ø52 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Boligselskabet BSB har på vegne af BSB Egebjerg, afdeling 12 sendt skema A med anmodning om at Egebjerg Kommune godkender støtte efter almenboligloven. Der planlægges for 16 boliger fordelt på 8 stk. 2-rumsboiger på 67 m 2 og 8 stk. 3-rumsboliger på 80 m 2 samt et fælleshus på 130,5 m 2. Byggeriet er planlagt og disponeret af de kommende beboere der gennem en møderække i en studiekreds er kommet frem til netop denne boligform i et seniorbofællesskab. Det kan bemærkes af den enkelte bolig synes lille, men gruppe har satset på et stort fælleshus. Der er afgivet 10 m 2 fra hver lejlighed til fælleshuset. De samlede udgifter er beregnet til 16,965 mill. kr. der finansieres ved optagelse af realkreditlån på 91 %, kommunalt tilskud på 7 % og beboerindskud på 2 %. Teknik- og Miljøafdelingen har gennemgået skemaet med fordeling af de beregnede udgifter. Det ser generelt fornuftigt ud og den samlede byggeudgift er holdt under det vejledende rammebeløb fremskrevet fra Med de anførte udgifter vil huslejen blive på 715 kr. pr. m 2 pr. år svarende til henholdsvis kr. pr. mdr. Bygherren foreslår at byggearbejdet udbydes i begrænset udbud i hovedentreprise. Denne udbudsform har hidtil kun været anvendt ved mindre entrepriser. Ellers har arbejdet været udbudt i fagentrepriser i åbent udbud. Den valgte udbudsform er lidt billigere i omkostninger, og det er vanskeligt at garantere at det åbne udbud vil give en lavere pris der kan modsvare denne merudgift. Vore lokale håndværkere vil få svært ved at gøre sig gældende med hovedudbud og vil være begrænset til underhåndstilbud til nogle af de større udenbys firmaer. Egebjerg Kommune skal derfor tage stilling til om der skal kræves en anden udbudsform../. Skema A ligger i sagen og afdelingens notat til gennemgang af sagen er vedlagt Indstilling: Det indstilles til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen at skema A godkendes med en samlet anskaffelsessum på 16,965 mill. kr. Økonomiudvalgets beslutning den Oversendes til Kommunalbestyrelsen med indstilling. Endvidere indstilles, at byggearbejdet udbydes i begrænset udbud i hovedentreprise. Kommunalbestyrelsens beslutning den Ændringsforslag fremsat af borgmesteren (A): Arbejdet udbydes i fagentrepriser, udbudt i begrænset licitation Indbudt licitation. Ændringsforslaget vedtaget enstemmigt. Godkendt.

12 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 239 Efter der har været licitation på bygge og anlægsarbejdet har bygherren meddelt at projektet kan gennemføres inden for den ramme der er godkendt af kommunalbestyrelsen. Økonomiudvalget kan derfor godkende igangsætning af byggeriet ved at godkende skema B hvor der er redegjort i detaljer for byggeriets økonomi. Skema B vil komme i løbet af ugen og Teknik & Miljøudvalget vil på mødet gennemgå sagen. Økonomiudvalgets beslutning den Godkendt. Ved skrivelse af 26. august 2003 har boligselskabet fremsendt byggeregnskab og skema C for bebyggelsen. Byggeregnskabet viser en samlet byggeudgift på ,12 kr. Regnskabet indeholder afsatte beløb på kr. hvoraf kr. er afholdt inden regnskabet er afsluttet. I forhold til den ved skema B godkendte anskaffelsessum er der en merudgift på kr. og en mindreudgift på kr. eller netto en mindreudgift på kr. Det anføres at merudgiften ligger på omkostningerne, og årsagen ligger på ekstra byggelånsrenter, udtøringsudgifter og forsikringer mm. Mindreudgifterne skyldes at tilslutningsafgifter er blevet lavere en forudsat i budgettet, og afsatte beløb til uforudsete udgifter ikke er anvendt. Det vedlagte byggeregnskab er påtegnet af statsautoriseret revisor der har efterset at samtlige udgifter er dokumenteret og afholdt. Indstilling: Det indstilles til Kommunalbestyrelsen at skema C og det endelige byggeregnskab godkendes. Indstilles til godkendelse Godkendelse af skema C - Opførelse af 6 ældreboliger til støttecenter i Ollerup J.nr.: Ø52 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Boligselskabet BSB har ved brev af 30. april sendt projekt og skema A med anmodning om at Egebjerg Kommune godkender støtte efter ældreboligloven.

13 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 240 De samlede udgifter er beregnet til 4,5 mill. kr. der finansieres ved optagelse af realkreditlån på 84 %, kommunalt tilskud på 14 % og beboerindskud på 2 % Teknik & Miljøafdelingen har gennemgået skemaet med fordeling af de beregnede udgifter. Det ser generelt fornuftigt ud og den samlede byggeudgift ligger ca kr. under det vejledende rammebeløb. Der er dog enkelte poster der skal sættes ned. Det er: Byggesagshonorar til forretningsfører der er sat kr. for højt og Byggelånsrenter der er vurderet kr. for højt. Ovennævnte betyder at det samlede budget burde nedsættes med kr., men med den usikkerhed der ligger i budgettal, er det afdelingens vurdering at projektet bør godkendes med en samlet anskaffelsessum på 4,5 mill. kr. Nedsættelse af honorar og renteudgifter kan klares ved at stille vilkår herom i godkendelsesskrivelsen. Skema A og afdelingens notater ved gennemgang af sagen ligger i sagen. Indstilling: Det indstilles til Økonomiudvalget at skema A godkendes med en samlet anskaffelsessum på 4,5 mill. kr. med ovenfor nævnte bemærkninger. Økonomiudvalgets beslutning den Fraværende: Orla Hansen Indstilles til Kommunalbestyrelsens godkendelse. Kommunalbestyrelsens beslutning den Godkendt. Efter der har været licitation på byggeriet har det vist sig at den samlede anskaffelsessum på 4,5 mill. kr. ikke kan holde. Den vil i stedet blive 5,4 mill. kr. Borgmester og Teknik & Miljøafdelingen har holdt et møde med BSB for at finde en løsning der giver et fornuftigt byggeri til en husleje lejerne kan betale. Såvel BSB som projektets rådgivere har accepteret at honorarer ikke stiger selv om de normalt er afhængig af byggeprisen, og der er givet tilsagn om byggekredit uden byggelånsrenter. Der er også set på besparelser på selve byggeriet, men da de ikke står i et fornuftigt forhold til forringelsen af kvalitet, er disse muligheder udeladt. BSB har oplyst at huslejen vil stige fra 625 til 693 kr. pr. m 2. Det betyder at den månedlige leje stiger fra 3441 til 3927 kr. På grund af boligydelser ser det ud til at det kan gå. På mødet vil afdelingen fremlægge et tilrettet skema B og en konkret beregning på husleje, boligydelse og nettohusleje. Når vi har haft lejlighed til at drøfte de beregnede huslejer med Handicap- og psykiatriafdelingen vil vi fremlægge en indstille til sagen../. Notat af fra Teknik- og miljøafdelingen udleveret på mødet. Økonomiudvalgets beslutning den Godkendt jf. notat af fra Teknik- og miljøafdelingen.

14 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 241 Ved skrivelse af 26. august 2003 har boligselskabet fremsendt byggeregnskab og skema C for bebyggelsen. Byggeregnskabet viser en samlet byggeudgift på ,90kr. Regnskabet indeholder afsatte beløb på kr. hvoraf er afholdt inden regnskabet er afsluttet. I forhold til den ved skema B godkendte anskaffelsessum er der en merudgift på kr. og en mindreudgift på kr. eller netto en merudgift på kr. Merudgiften ligger langt under en afvigelse på 2 % som en kommune kan godkende uden det får indflydelse på den statslige støtte. Det anføres at merudgiften ligger på omkostningerne, og årsagen anføres som misforståelser omkring aftale om honorar. I en sparerunde var dette forhandlet ned, men åbenbart ikke så langt ned som der var budgetteret med. Det oplyses at det honorar der er afholdt stadig ligger under det honorar der normalt godkendes i støttesager. Mindreudgifterne skyldes at afsatte beløb til uforudsete udgifter ikke er anvendt. Det vedlagte byggeregnskab er påtegnet af statsautoriseret revisor der har efterset at samtlige udgifter er dokumenteret og afholdt bortset fra de endnu ikke afholdte beløb der er afsat til afsluttende arbejder. Disse poster hensætte til afholdelse inden for 6 mdr. fra byggeregnskabets godkendelse. I modsat fald vil den samlede støtteberettigede anskaffelsessum blive nedskrevet tilsvarende. Indstilling: Det indstilles til Kommunalbestyrelsen at skema C og det endelige byggeregnskab godkendes. Teknik & Miljøafdelingen bemyndiges til at godkende dokumentation for de resterende udgifter til afsatte beløb på ca kr. I modsat fald at nedsætte den samlede anskaffelsessum. Indstilles til godkendelse Salg af Mælkebøtten, Langemarken 9 J.nr.: G10 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Ejendommen har været udbudt og har været annonceret i Fyns Amts Avis og Den lille Avis. Tilbud skulle være inde mandag den 22. september og ejendommen skulle overtages den 1. november.

15 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 242 Teknik & Miljøafdelingen har vist ejendommen frem for 2 potentielle købere og der er sendt materiale ud til yderligere 1 der var interesseret. Ved fristens udløb er der ikke kommet bud på ejendommen, og der lægges op til en drøftelse af hvad der skal sættes i værk for at afhænde ejendommen. Bilag: Udbudsmateriale (101549) Administrationen fortsætter arbejdet Gl. Avernæskonferencerne 2004 J.nr.: Sagsid.: Initialer: elh Åben sag Børne- og kulturudvalget ansøger Økonomiudvalget om at deltage i Gl. Avernæskonference Visionernes vingesus og skolen for alle En skole i bevægelse hvorhen? Konferencen afholdes den januar Pris pr. deltager kr. For 6 deltagere i alt kr. + transport. Tilmelding 6. oktober Konferencehæfte er i sagen. Godkendt Ungdommens Uddannelsesvejledning. J.nr.: A00 Sagsid.: Initialer: elh Åben sag Undervisningsministeriet har vedtaget ny vejledningreform med start pr. 1. august Loven skal først og fremmest forenkle et uoverskueligt vejledningssystem. I dag eksisterer der 26 forskellige vejledningsordninger og 21 forskellige vejlederuddannelser, som typisk hænger

16 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 243 sammen med den enkelte uddannelse. Det vil sige at det i dag er svært for den enkelte unge at finde den rette vejledning for ønskeuddannelsen. Reformen samler al vejledning af unge i omkring 50 lokale centre, der kaldes Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). For Egebjerg Kommune betyder dette, at vi organisatorisk bliver en del af Ungdommens Uddannelsesvejledning, Center Syd-og Sydøstfyn (UU,Center Syd-og Sydøstfyn). Der er p.t. udarbejdet foreløbigt forslag til retningslinier for UU, Center Syd- og Sydøstfyn. UU-centrenes opgaver og økonomi: UU-centrenes opgaver: 1. De vejledningsfunktioner som hidtidig har været kommunale opgaver. 2. Forstærket indsats i vejledning af de årige. 3. Vejledningsopgaver som hidtil har været udført på ungdomsuddannelserne, tekniske skoler, handelsskoler, gymnasier m.v. Finansiering 1. De ressourcer som er tildelt til skolevejledning på skolerne. 2. De ressourcer som er tildelt til erhvervspraktik f.eks. administration og transport. 3. De ressourcer som er tildelt til skolekonsulenter og kuratorer. 4. De ressourcer som er tildelt til ungdomsvejledning, de årige. 5. Forøgelse af bloktilskud på i alt 51 mill. kr. Generelt er udgangspunktet for kommunernes udgifter til UU-centrene, at de hidtidige udgifter til vejledning og det forøgede bloktilskud kan dække disse udgifter. Det forøgede bloktilskud er tildelt til at dække udgifterne til de opgaver som er overtaget fra ungdomsuddannelserne og til vejledningen af de årige. Opstarten af UU-centrene kan kræve engangsudgifter til etablering, alt afhængigt af hvorledes centrene etableres. Kommuneforeningens bestyrelse har på et møde den 15. august d.å., efter indstilling fra Børne- og Kulturudvalget, godkendt arbejdsgrupperapporten og forslag til en fynsk struktur med 3 vejledningscentre på Fyn, samt at centrene oprettes på basis af samarbejdsaftaler mellem kommunerne. Tilbagemelding om kommunen ønsker at indgå i samarbejdet samt i hvilket center skal fremsendes til Kommuneforeningens sekretariat senest den 20. oktober. Uddannelses- og erhvervskonsulent Per Bach er indbudt til mødet kl Bilag: Ungdommens Uddannelsesvejledning august 2003 (105770) Center Syd- og Sydøstfyn (UU,Center Syd- og Sydøstfyn) (105769)

17 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 244 Skoleledermøde 2003/04s beslutning den 10. september 2003 Fraværende: Svend Åge Janum Skoleledergruppen og Uddannelses- og erhvervskonsulent Per Bach indstiller følgende høringssvar: Som svar på det af Kommuneforeningen fremsendte brev af 20. august 2003 kan Egebjerg kommune hermed meddele, at kommunen under forudsætning af, at der dannes 3 UU centre på Fyn, ønsker at indgå i et samarbejde omkring Ungdommens Uddannelsesvejledning, Center Syd- og Sydøstfyn Beslutningen er taget på baggrund af, at Egebjerg kommune i forvejen indgår i et tæt samarbejde omkring uddannelses- og erhvervsorientering med alle de sydfynske kommuner og uddannelsesinstitutionerne i Svendborg og omegn. Egebjerg kommune mener også, at lovens bemærkninger om nærhedsprincippet bedst kan tilgodeses ved en tilknytning til UU, Center Syd- og Sydøstfyn. Det er således vigtigt for Egebjerg kommune, at vejledningen fortsat kan foregå på kommunens skoler af vejledere, der for eleverne er et kendt ansigt og af vejledere, der kan indgå i et tæt samarbejde med både ledelse og skolernes lærere. Egebjerg kommune kan tilslutte sig det fremlagte forslag for UU, Center Syd- og Sydøstfyn, som udgangspunkt for en videre drøftelse om det konkrete indhold i en fremtidig samarbejdsaftale. Børne- og Kulturudvalget 2003s beslutning den Fraværende: Hanne Staff, Vibeke Rindom Høringssvaret indstilles til godkendelse. Godkendt Budget 2004 og overslagsårene J.nr.: S02 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fristen for indgivelse af ændringsforslag er onsdag, den 24. september Borgmesteren har efterfølgende forespurgt om Kommunalbestyrelsens holdning til at ændre slutdatoen for indgivelse af ændringsforslag. Ingen har indgivet indvendinger og Borgmeste-

18 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 245 ren har herefter besluttet at ændre fristen for indgivelse af ændringsforslag til mandag, den 29. september 2003 kl Notat: Ændringsforslag er indkommet fra Niels Bo Lauridsen dok Eventuelle øvrige ændringsforslag m.m. udleveres på Økonomiudvalgets møde. Bilag: Ændringsforslag fra Niels Bo Lauridsen til budgetforslag 2004 (107815) Fremsendes til Kommunalbestyrelsens 2. behandling Borgermøde vedr. budget 2004 J.nr.: S02 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Evaluering af borgermøde vedr. budget 2004 i Kirkeby tirsdag, den 16. september Proceduren med cafe-mødet gentages, idet medlemmer af Kommunalbestyrelsen bør fordeles mere jævnt i grupperne.

19 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side Temamøde vedr. kommunens ledelsespolitik J.nr.: Sagsid.: Initialer: ssm Åben sag På møde i Kommunalbestyrelsen den drøftedes kommunens ledelsespolitik. På baggrund af drøftelserne er ledelsespolitikken dagsordensat på et temamøde, således at der kan blive lejlighed til en mere grundig debat herunder med deltagelse af kommunens ledergruppe. Temamødet finder sted den og afholdes på Skjoldemose. Afviklingen af mødet og dets placering uden for vante omgivelser er udtryk for et ønske om at skabe en mere fri og tvangsfri debat, ubundet af de faste placeringer i kommunalbestyrelseslokalet. Christian Ulrich stiller velvilligt hus til. Program: Kl Kl Kl Kl OBS! Kl Virksomhedsbesøg på Skjoldemose efter høst Lidt om Skjoldemoses historie Kommunens ledelsespolitik Let traktement Ordinært møde i Kommunalbetyrelsen. Deltagere: Kommunalbetyrelsen Ledergruppen Erhvervspsykolog Erno Metze (ordstyrer) Emner sikkert blandt flere under debatten: Ledelsespolitikken: Hvad er let/svært? Hvad fungerer/kunne fungere bedre? Set fra politisk og administrativt hold Rollerne politikere/embedsmænd Kulturtræk i kommunen Kommunikation Ledergruppens brev af tillid og andre værdier. Baggrundsmateriale bla.: Kommunens ledelsespolitik Martin Andersens eksamensopgave (tidl. Udleveret) Ledergruppens brev af til Økonomiudvalget.

20 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 247 Erno Metze, Århus, har i en årrække drevet konsulentvirksomhed for offentlige og private virksomheder. Endvidere har han afholdt omfattende kursusvirksomhed for politikere. I forbindelse med ændringen af Egebjerg kommunes struktur forestod Erno Metze nogle gå-hjem møder, ligesom han har deltaget i et par af ledergruppens seminarer. Kommunalbestyrelsen "Temamøde"s beslutning den Fraværende: Steen Gundertofte Ledelsespolitikken blev drøftet. Hvad betyder den og hvorledes håndteres den? Debat om politikken og om vigtigheden af kommunikation Forskellige kommunikationsmodeller blev drøftet. F.eks. Intentionerne er gode men vi har alle forskellige holdninger. Derfor vigtigt at fokusere på adfærden Herigennem kan vi alle fremme de resultater, vi ønsker. Debat om forskellige emner, der har været aktuelle i kommunen de seneste år. Debat om forholdet mellem det politiske og det administrative niveau. Fokus på tillid blandt andet ingen mistænkeliggørelse af motiverne Fokus på, at adfærd kan virke stødende selv om intentionerne er gode. Drøftelse af et muligt opfølgningsmøde Debat om den politiske struktur som skal drøftes i 2004 Herudover ønsker om mindre enkeltsagsbehandling og grundigere tema- og dialogmøder med flere ideer fra fagudvalgene. Ønske om en vitaminindsprøjtning af tema- og dialogmøder. Økonomiudvalgs beslutning den Besluttet, at der arrangeres 2 opfølgningsmøder med Erno Metze: - Møde den kl med Kommunalbestyrelsen - Møde den kl med Kommunalbestyrelsen og Ledergruppen. Finansieres via udviklingspuljen med ca. kr incl. første møde den Notat: Opfølgningsmøde afholdes på Skjoldemose, hvor Kommunalbestyrelse og Erno Metze (ordfører) deltager. Notat: Program for møde den kl bedes drøftet. Drøftedes.

21 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side Valg/KommuneKredit J.nr.: A04 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag KommuneKredit meddeler, at i henhold til vedtægter skal der afholdes valg af 4 medlemmer med personlige suppleanter repræsenterende kommunerne til KommuneKredits bestyrelse. Kommunerne har 8 medlemmer i bestyrelsen, hvoraf halvdelen af afgår hvert 3. år. Nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges for en valgperiode på 6 år. Valget gælder fra den 01.januar 2004 til 31. december 2009 Der er opstillet følgende kandidater til de 4 poster: Socialdemokratiet Medlem: Borgmester Kaj Petersen, Sakskøbing Kommune Suppleant: Borgmester Finn Brunse, Tommerup Kommune Medlem: Borgmester Anker Boye, Odense Kommune Suppleant: Byrådsmedlem Søren P. Mortensen, Pandrup Kommune Venstre Medlem: Borgmester Erik Fabrin, Søllerød Kommune Suppleant: Borgmester Jannich Petersen, Græsted-Gilleleje Kommune Medlem: Kommunalbestyrelsesmedlem Else Købstrup, Hjørrring Kommune Suppleant: Borgmester Nis Mikkelsen, Vojens Kommune Derudover er der opstillet følgende suppleanter på ledige suppleantposter, hvor valgperioden udløber ved udgangen af 2006: Konservative Folkeparti Til posten som suppleant for borgmester Hans Toft, Gentofte Kommune Suppleant: Borgmester Poul Larsen, Nørager Kommune Lokallisterne i Danmarki Til posten som suppleant for borgmester Henrik Zimino, Tårnby Kommune Suppleant: Kommunalbestyrelsesmedlem Aage Hedevang Nielsen, Sejlflod Kommune (Cirkulære af valg til KommuneKredits Bestyrelse ligger i sagen dok )

22 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side 249 Ingen bemærkninger Eventuelt. J.nr.: Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Orientering om spildevandsaftalen mellem Fåborg og Egebjerg Kommuner Information til pressen J.nr.: Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Alle åbne.

23 Økonomiudvalg, mandag den 29-september-2003 Side i

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 24-april-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: tirsdag den 09. januar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 17.11.2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.55 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 05-juni-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 8.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 31-05-2002 Afbud fra: Steen

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 12-november-2002 Starttidspunkt for møde: 8.15 Sluttidspunkt for møde: 16.30 Mødested: Skolebesøg Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Orla Hansen,

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 19-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 17.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2

Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2 Referat Egebjerg Økonomiudvalg møde Mandag den 06-11-2006 Kl. 14:00 Mødelokale 2 Deltagere: Mogens Johansen, Birger Jensen, Arne Ebsen, Finn Olsen, Christian Ulrich Finn Olsen forlod mødet kl. 15.30. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 20-marts-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 14-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 10-01-2003

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 06-september-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 05-september-2002 Udvalgsværelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Dagsorden Dato: Tirsdag den 11-februar-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato:?????? Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 18. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Referat

Egebjerg Kommune. Referat Kommunalbestyrelsen Mødedato: Mødetidspunkt: 19:00-22:00 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Indkaldelsesdato: Onsdag den 22-06-2005 Deltagere: Bemærkninger: Mie Bendrup, Orla Hansen, Arne Ebsen,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 10-februar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Tirsdag den 22-oktober-2002 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 22-maj-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 06.10. 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22.05 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.25 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen. Mødedeltagere: Den 21-januar-2004

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 06-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: Onsdag den 25. april 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 20-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat

Økonomiudvalget. Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Mandag den 30-september-2002 Udvalgsværelse II Fraværende: Mogens

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 28-januar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.45 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: 07.02.2003 Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 12-februar-2003

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 16-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Referat. Kommunalbestyrelsens mødelokaler. Ændret til V. Skerninge skoles kantine

Kommunalbestyrelsen. Referat. Kommunalbestyrelsens mødelokaler. Ændret til V. Skerninge skoles kantine Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag den 09-oktober-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00. Ændret til kl. 19.15. Sluttidspunkt for møde: Kl. 22.45. Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Den 18-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget 2003. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget 2003. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Referat Dato: Den 09-december-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat

Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: 14. marts 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 10.03.05 Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 27-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.35 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 23-01-2003 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 20-juni-2001

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Rita Pedersen Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 28-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 30-maj-2002 Udvalgsværelse II Fraværende: Ingen. Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.45 Tirsdag den 13-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 09-11-01 Afbud

Læs mere

Socialudvalget 2002-05 Referat

Socialudvalget 2002-05 Referat Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 25-november-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15,00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22,05 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 20-11-2002 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 03-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Christian Ulrich

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Torsdag, den 09. januar 2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 24-05-2005. Mødetidspunkt: 16:00-19:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 24-05-2005. Mødetidspunkt: 16:00-19:00. Mødested: Mødelokale 2 Børne- og Kulturudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 16:00-19:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Fredag den 27-05-2005 Deltagere: Steen Gundertofte, Hanne Staff, Orla Hansen, Vibeke Rindom Bemærkninger:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 11-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale Kultur Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 04-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Kommunalbestyrelseslokalet Udsendelsesdato: Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 19-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 08.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Torsdag den 02-maj-2002 Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 25-04-2002 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 15-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumannns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 12-januar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 15.12.2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: onsdag den 14. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 16.15 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Asger Bjerre

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 15-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Orla Hansen

Læs mere

24. Til efterretning - Kommunalreform

24. Til efterretning - Kommunalreform " ## ## $% &#$ *12$$ '()*$$')$+),-#).($/#$0(,$32$ 4+ 55555555555555555555 '( 55555555555555555555 $+ 55555555555555555555.($/#$0( #$/$$4 55555555555555555555 *$$' 55555555555555555555,-# 7#4$$11#$4$1 "7#4$$8#93$74$4$+#111#$4$1

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Den 04-august-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 10-oktober-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 13. juni 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Onsdag, den 04. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Onsdag den 04-september-2002 Rådhuset Udsendelsesdato: 30-08-2002 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 07-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 13.10 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: 28. september 2004 Starttidspunkt for møde: 16.00 Sluttidspunkt for møde: 20.00 Mødested: Udvalgsværelse 2. Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalg. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Mandag den 02-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes,

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes, Pkt.nr. 12 Seniorbofællesskabet Olleøre/Solkilden skema A. 323564 Indstilling: Borgmesterkontoret indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen: 1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 22-april-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.30 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 18-04-2002 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.00 Tirsdag den 18-juni-2002 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 18. januar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen Mødedeltagere:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 17-marts-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Vicekommunaldirektørens kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Dagsorden. Mødedato: Tirsdag den 14-06-2005. Mødetidspunkt: 15:00-21:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Dagsorden. Mødedato: Tirsdag den 14-06-2005. Mødetidspunkt: 15:00-21:00. Mødested: Mødelokale 2 Børne- og Kulturudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 15:00-21:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Torsdag den 09-06-2005 Deltagere: Steen Gundertofte, Jane Kierans, Hanne Staff, Orla Hansen, Vibeke

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: tirsdag den 06. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.00 Sluttidspunkt for møde: 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo Lauridsen,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 05-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 11.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 08-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 02-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 09,30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16,00 Mødested: Stenstrup Plejehjem Udsendelsesdato: 28-05-2003 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: tirsdag den 06. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.00 Sluttidspunkt for møde: 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 12-maj-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato:?????? Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 07-juni-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18. Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.10 Mødested: Udsendelsesdato: 17.09.2004 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde Dagsorden Dato: Torsdag den 06. august 2015 Mødetidspunkt: 08:00 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Ekstraordinært møde Hvidovreværelset Helle M. Adelborg, Mikkel Dencker, Finn Gerdes, Niels Ulsing,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Onsdag den 22-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Mie Bendrup,

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 22-oktober-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Socialudvalg Dagsorden

Socialudvalg Dagsorden Socialudvalg Dagsorden Dato: Mandag den 13-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18,00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 13-01-2003 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat. Christian Ulrich, Karen Strandhave, Orla Hansen

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat. Christian Ulrich, Karen Strandhave, Orla Hansen Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Den 21-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.45 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.15 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 18-april-2001

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 23.45 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Onsdag den 15-maj-2002 Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 09.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 14.50 Onsdag den 28-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 17-april-2002

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

76 Frit valg på ældreområdet J.nr.: 16.08.00.P00 Sagsid.: 69187 Initialer: MaH Åben sag

76 Frit valg på ældreområdet J.nr.: 16.08.00.P00 Sagsid.: 69187 Initialer: MaH Åben sag Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: onsdag, den 24. november 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.25 Mødested: Udsendelsesdato: 19.11.04 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat

Økonomiudvalget. Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 10.00. Sluttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 29-august-2002 Udvalgsværelse II deltog kun ved behandlingen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget 2003. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget 2003. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Referat Dato: Tirsdag den 13-maj-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 8.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Dagsorden Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Dagsorden Dato: Onsdag den 23. maj 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne Ebsen

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Dato: 24. januar 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Dagsorden: 1. Valg af formand 2. Politikeroplæg: Henrik Appel Esbensen

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 07-marts-2002

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere