Referat af Coding Pirates generalforsamling 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Coding Pirates generalforsamling 2015"

Transkript

1 Referat af Coding Pirates generalforsamling 2015 Generalforsamling i Coding Pirates den 15. marts Afholdt hos Microsoft Danmark, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup. Deltagere På adressen: Denis Smajlovic (ITU), Julian Hansen (ITU), John Bograd (Helsinge), Martin Dybdahl (DIKU), Ragner Reynisson (Microsoft), Rasmus Selsmark (Sorø), Michael Andersen (Holbæk Bibliotek), Benjamin Rotendahl (ITU), Per Kofod Hansen (ITU), Natasja Gulddal, Tuk Bredsdroff (Farum), Malte Drachmann (ITU), Jari Due Jessen (Ishøj), Rikke Toft Nørgård (CUDIM), Louise Overgaard (Coding Pirates Aarhus), Ane Kolster (Ishøj), Hans Klysner (CUDIM), Lise Lotte Sundahl (ITU), Emilie Oksholt (Microsoft), Dorthe Rasmussen (ITU/Tårnby), Peter Piper (Tårnby), Martin Exner (Formand), Anette Nørgård (Microsoft). Videolink: Christian Bech (CUDIM), Eva Fog (ITU), Tommy Byskov Lund (CUDIM), Anders Hjortskov Larsen (CUDIM), Christian Hjorth Lund (Næstformand, Coding Pirates), Jeppe Bruntse (Aalborg), Steen Nielsen (Aarhus Hovedbibliotek), Magnus Toftdal Lund (Aalborg), Mads Remvig (Aarhus Hovedbibliotek), Ricky Runge (Microsoft). Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af valgtilforordnede 4. Aktiviteter, udvikling og visioner (formanden beretter) 5. Regnskab (Per Kofod Hansen) 6. Vision og manifest (Rikke Toft Nørgaard) 7. IT Brancheforeningen (Christian Hjorth Lund) 8. Redaktionen (Hans Klysner) 9. Kommunale tilskud og tipsmidler (Louise Overgaard) 10. CRM system (Per Kofod Hansen og Magnus Toftdal Lund) 11. Forslag til vedtægtsændringer 12. Indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest lørdag d. 28. februar) 13. Valg til en udvidet bestyrelse (otte bestyrelsesmedlemmer)

2 Vi vil nedsætte en arbejdende bestyrelse der deler ansvarsposterne imellem sig. Bestyrelsen tager ansvar for det arbejdsområde man påtager sig ved valget. Ansvarsrollerne er: Økonomi (kassererrolle) og fundraising CRM/administration af medlemmer og platforme Redaktion og PR Kommunikationsansvarlig (har / sagsstyringsstystem) Skalering og udbredelse Vi anbefaler en fordeling hvor bestyrelsen vil bestå af personer fra Aarhus, Aalborg og København samt personer fra biblioteksverdenen. Bestyrelsen sammensættes med udgangspunkt i geografisk spredning. Viljen til at tage del i arbejdet (udvikling, drift) med Coding Pirates vægtes højest i valget til bestyrelsen. Altså en arbejdende bestyrelse. De vedtægtsændringer som vi blive stillet under punkt 5, er: Sikring af medlemskreds (alle der går til Coding Pirates og alle frivillige. En frivillig er også en person der hjælper foreningen med andre arbejdsopgaver) Der stilles til forslag at alle frivillige som er over 16 år er stemmeberettigede. Budget. Der stilles forslag om at alle afdelinger betaler minimum 75kr halvårligt (svarende til 15% på nuværende tidspunkt) til landsforeningen. Derved lægges der også op til at lokale afdelinger kan sætte kontingentet til andet den de 500 kr./halvårligt som er den oprindelige pris. Betyrelsen vil til enhver tid kunne forhøje dette beløb med yderligere 5% af 500kr pr sæson. Det maksimale beløb kan max være 25% af 500 kr. (værende det beløb hovedbestyrelsen anbefaler at lokalafdelingerne sætte det halvårlige kontingent til) svarende til 125 kr. Der stilles til forslag at hovedforeningen formelt omdøbes Coding Pirates Danmark. Der stilles forslag om at der ikke må være varierende kontingentstørrelse inden for samme kommunegrænse. Hvis eksempelvis et bibliotek ønsker at betale deltagernes kontingent via kommunale midler, skal det kun gælde for deltagere inden for kommunegrænsen. Dette skal forhindre at børnene/forældrene vælger afdeling ud fra pris. Definition af medlemmer af foreningen. Der stilles til forslag at definitionen på mellemer er følgende: Børn og unge der går til Coding Pirates, samt forældre, frivillige og medlemmer af Advisory Board.

3 Nedsættelse af Advisory Board (Folk med netværk som er villige til at sætte netværket i spil, være ambassadører for CP, holde møder halvårligt og være advisors/mentorer for de problematikker der er i Coding Pirates). 1. Valg af dirigent Dirigent for generalforsamlingen 15. marts 2015: John Bograd. 2. Valg af referent Referent for generalforsamlingen 15. marts 2015: Benjamin Rotendahl. 3. Valg af valgtilforordnede: Valgtilforordnet for generalforsamlingen 15. marts 2015: John Bograd og Peter Piper. 4. Årsberetning ved Martin Exner Præsentationen kan tilgås via dette link: prezi/?utm_campaign=share&utm_medium=copy Interne Aktiviteter Coding Pirates er vokset til 11 afdelinger på landsplan indenfor et år. Der er ca. 300 børn og 150 frivillige pt. Der er flere slags aktiviteter. De frivillige holder workshops for hinanden for at dele viden, inspirere hinanden og udvikle undervisningsmaterialer. Coding Pirates havde stor succes med Game Game Jam, hvor 130 børn deltog. En anden aktivitet for børn var City X Projectvar. De to arrangementer blev givet som tilbud til børn på Coding Pirates ventelisten. Herudover har der være flere åbenthus arrangementer rundt omkring i landet. Samarbejdspartnere Coding Pirates har fået flere samarbejdspartnere, såsom Microsoft, IT Brancheforeningen, Bibliotekerne, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, Aarhus Universitet (CUDiM) og DIKU (Datalogisk Institut Københavns Universitet).

4 Platforme Coding Pirates har oprettet og anvender i dag flere platforme. Hjemmesiden: eget forum for børn og frivillige, en LinkedIn gruppe, Fabebook gruppen Coding Pirates Community, flere lokale Facebook grupper for frivillige bl.a. Aalborg, Aarhus, Sorø m.fl, et CRM system er under udvikling, et ticket system til håndtering af afdelingernes e mail korrespondance, en wiki med undervisningsmatriale, en Instagram konto, en YouTube kanal, Twitterprofilen er nedlagt. Istedet brugges hashtagget #codingpirates. Dette hashtag anvendes også på tværs af platforme, der er etableret en redaktionen, første udkast af et manifest indeholdende værdier, mission og vision er skrevet. Pressedækning I alt 48 artikler, og en del radio og tv indslag. Se indslagene her: Fremtiden Der er omkring 10 nye afdelinger på vej. Foreningen står overfor en stor udfordring, hvordan økonomien i foreningerne skal tilpasses og hvordan den hurtige vækst skal håndteres. Kommentarer til årsberetning: Punktet er godkendt. 5. Regnskab ved Per Kofod Hansen Regnskab over foreningens kontoen er primært et regnskab for København. Pt. går 15% af en afdelings kontingent til hovedforeningen. Regnskabet er i plus med kr. Der er tilfredshed blandt medlemmerne over sponsorernes bidrag. Vi skal snart registreres hos SKAT og der skal tages kontakt til en revisor. Årsregnskabet er vedlagt som bilag. Regnskab blev enstemmigt vedtaget.

5 6. Vision og manifest ved Rikke Toft Nørgaard Første udkast af manifestet kan findes her: 4/edit#heading=h.gjdgxs Formålet med manifestet er at skabe et dokument hvor vi kan henvise nye frivillige og interesserede til for at vise hvad vi står for og formålet med foreningen. Manifestet er stadig under udarbejdelse, medlemmeropfordress til at kommentere via linket og det forventes at der udgivelse om cirka 6 måneder, hvis et medlem ønsker at hjælpe med manifestet meld endelig ind. Der er stor opbakning for manifestet blandt de frivillige. Åben proces hvor alle opfordres til at komme med indspark og vise manifestet frem og få input. 7. IT-Brancheforeningen ved Christian Hjorth Lund Kontakt med en norsk forening (lær kids at kode) i stil med coding pirates. Afdelinger internt i virksomheder. Lancering omkring sommer. Event på microsoft til april. 8. Redaktionen ved Hans Klysner Coding Pirates har oprettet en redaktion hvis formål er at finde de gode historier om Coding Pirates og formidle disse så bredet som muligt. Redaktionen startede som et pilotprojekt i Aarhus for at skabe erfaringer. Målet er at opbygge en effektiv kommunikation på nationalt niveau. Projektet indeholder flere delprojekter b.la. vil redaktionen udvikle kommunikationskoncepter, der kan adapteres af de frivillige fra afdelingerne rundt omkring i landet. Redaktionen har fået en invitation til at samarbejde med Microsoft når det gælder videoproduktioner. Redaktionen vil samle foreningens PR så der kommer et fælles ansigt ud af til.

6 9. Kommunale tilskud og tipsmidler ved Louise Overgaard Der ønskes at søge tipsmidler til driftstøtte, vi lever op til alle krav for at søge det. Evt. problem om vi tolkes som en faglig foregning. Ansøgningsfrist den 1. juni. Opdeling af national og lokalforeninger da det ville gøre det muligt at søge kommunalt tilskud. 10. CRM-system ved Per Kofod Hansen og Magnus Toftdal Lund Formålet med CRM systemet er at gøre det nemmere at administrere foreningens medlemsdata. Systemet strømliner tilmelding, medlemmernes status, betaling af kontinget, indkaldelser til workshops, frivillige o.m.a. CRM systemet ligger på GitHub: og ændringsforslag sendes til Per Kofod Hansen. Der opsættes en testside så medlemmer kan afprøve og komme med input til CRM systemet. Der er vedlagt bilag der viser layout af den nuværende version. Kommentar: Der er opbakning til systemet blandt medlemmerne fra generalforsamlingen. 11. Forslag til vedtægtsændringer Dette er første gennemskrivning. Rettelser der hjælper med forståelsen af vedtægterne kan forekomme i efterfølgende gennemskrivninger. Forslag til vedtægtsændringer: Y/edit?usp=sharing Alle vedtægtsændringer blev vedtaget undtagen forslag stillet af Martin Exner under 9 (forslag til supplerende vedtægt: Der stilles til forslag at alle frivillige som er over 16 år er stemmeberettigede.) som blev trukket tilbage. Her følger listen over de øvrige vedtægtsændringer som alle blev vedtaget: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Coding Pirates Denmark. Foreningen er en national forening med lokale afdelinger rundt i Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 3 Medlemmer

7 Foreningens medlemmer er de børn og unge, som betaler kontingent for at deltage i Coding Pirates aktiviteter. De voksne, som deltager i at drive Coding Pirates enten som frivillige undervisere i de lokale afdelinger, som planlæggere og afviklere af andre opgaver eller som varetagere af foreningens interesser. Alle medlemmer inviteres til deltagelse i foreningens generalforsamling og er stemmeberettigede. 6 Bestyrelsen Foreningen ledes af en bestyrelse på 8 medlemmer, som vælges af generalforsamlingen. Det tilstræbes, at bestyrelsen består af medlemmer fra flere steder i landet. Stifterne af Coding Pirates er sikret en plads i bestyrelsen. Blandt bestyrelsens medlemmer uddelegeres følgende ansvarsområder: Formandskab Næstformandsskab Kasserer: Økonomi og fundraising Medlemsansvarlig: CRM/administration af medlemmer og platforme Kommunikationsansvarlig: Redaktion og PR. Skalering og udbredelse Viljen til at tage del i arbejdet (udvikling, drift) med Coding Pirates vægtes højt i valget til bestyrelsen, da det er en arbejdende bestyrelse. Formanden vælges for to år ad gangen, øvrige bestyrelsesmedlemmer vælges for et år ad gangen. Der føres protokol over bestyrelsens møder. Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden." 7 Økonomi "Lokalafdelinger fastsætter selv deres kontigent. Alle lokalafdelinger bidrager med 75 kr. pr. medlemmer (frivillige undtaget) til hovedforeningen, medmindre bestyrelsen dispenserer for Betyrelsen vil til enhver tid kunne forhøje dette beløb med op til 25 kr. pr. halvår. Foreningens regnskabsår er kalenderåret. 8 Tegning og hæftelse "Den lokalansvarlige eller økonomiansvarlige i en lokalafdeling kan få kontofuldmagt over en supplerende konto i forlængelse af foreningskontoen." Regnskabet revideres af en på generalforsamlingen valgt revisor. Regnskabet skal være revideret inden den ordinære generalforsamling.

8 Foreningen organiseres således, at denne kan aflønne ogforeningen kan opløses, når 2/3 af deltagerne i to på hinanden følgende generalforsamlinger stemmer herfor. 10 Opløsning Ved foreningens opløsning doneres evt. udstyr, som foreningen måtte eje, til skoler eller relevante læringstilbud efter generalforsamlingens anvisninger. udbetale honorar til medlemmer eller bestyrelsesmedlemmer for særlige eller omfangsrige arbejdsopgaver. Bestyrelsen skal forhåndsgodkende alle udbetalinger såvel engangsudbetalinger i form af honorarer som løbende lønninger." 12. Indkomne forslag (skal være formanden i hænde senest lørdag d. 28. februar) Kommentar: Ingen indkomne forslag. 13. Valg til en udvidet bestyrelsen Der vælges i alt otte medlemmer til bestyrelsen. Der tildeles max seks stemmer per deltagene medlem i generalforsamlingen. Deltagelsen er gældende ved fysisk fremmøde og videolink. Valgt til bestyrelsen blev: Martin Exner, Christian Hjorth Lund, Hans Klysner, Per Kofod Hansen, Rikke Toft Nørgård, Louise Overgaard, Jari Due Jessen og Magnus Toftdal Lund. Suppleanter: Ragnar Reynisson, Denis Smajlovic og Mads Remvig. Revisor: Rasmus Selsmark. Bilag Se næste side.

9 Foreningen Coding Pirates / CP-ITU / CP-Hellerup / CP-Tårnby / CP-DIKU 0 Post Indtægter Udgifter Resultat Kontigenter (15%) kr 0 Kontigent afdelinger kr Sponsorater kr 0 GameJam entre kr 0 Renter 33 kr 0 0 Forplejning (Børn) kr 5672,7 Materialer / Udstyr kr 16244,88 Software & Hosting kr 3820,22 Accesories (T-shirts/USBkeys/Stickers) kr 18995,05 Markedsføring (Facebook) kr 5591,27 Transport kr 3853,86 Mad på rejser kr 1137,25 Andet -930 kr 929,5 0 Total kr kr 56244,73 Resultat kr

10 !!!!!

11 Sponsorater Type ærdi Microsoft Penge kr Mad / Soda and Microsoft / Rådgi ning Sa o.com Penge kr Hippomini Materialer kr Area9 Penge kr Grafik / A MA ptagelser For andlende Fortællinger Coaching

12 !

13 Coding Pirates CRM Enkel tilmelding for børn/forældre De opdaterer selv og kan selv se venteliste

14 Forældre: Opret familie 1

15 Forældre: Opret familie 2

16 Forældre: Opret barn

17 Forældre: Opret forælder

18 Forældre: Oversigt

19 Forældre: Invitation

20 Forældre: Invitationsdetaljer Sendes også via mail

21 Forældre: Opdatering senere

22 Frivillige: Administration

23 Frivillige: Opret aktivitet

Referat af generalforsamling 14.02.16

Referat af generalforsamling 14.02.16 Referat af generalforsamling 14.02.16 Velkomst ved formand Martin Exner Valg af dirigent John Friedrichsen vælges som dirigent for generalforsamlingen. Godkendelse af dagsorden Proceduren for indkaldelse

Læs mere

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster,

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, 19.12.2016 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sammen om Lolland-Falster. Foreningens hjemsted er Lolland og Guldborgsund Kommuner. 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Pornofrit Miljø ønsker også filtre på alle offentligt tilgængelige computere fx. på skoler, biblioteker og fritidshjem.

Pornofrit Miljø ønsker også filtre på alle offentligt tilgængelige computere fx. på skoler, biblioteker og fritidshjem. Vedtægter 1 Bevægelsens navn Stk. 1. Bevægelsens navn er Pornofrit Miljø 2 Bevægelsens adresse Stk. 1. Bevægelsens hjemsted er Hovedkontoordinators adresse. 3 Bevægelsens formål Stk. 1. Pornofrit Miljø

Læs mere

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak)

(Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) Vedtægter for Fyns Skoleskak (Fyns Kredsen under Dansk Skoleskak) 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Skoleskak, Fyns Kredsen i daglig tale Fyns Skoleskak. (FSS) Den udgøres af skoleskakklubber

Læs mere

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug.

Vedtægter. for. Frederikshavn Træskibslaug. Vedtægter for Frederikshavn Træskibslaug. 1 Navn og hjemsted. Laugets navn er Frederikshavn Træskibslaug. Laugets hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 Formål. Laugets formål er at opbygge og bevare træskibsmiljøet

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde og strategiseminar 9.1.2016 kl. 11.00 18.00 hos Rikke. Tilstede: Ragnar, Rikke, Martin, Jari, Magnus, Louise. Per over Skype.

Hovedbestyrelsesmøde og strategiseminar 9.1.2016 kl. 11.00 18.00 hos Rikke. Tilstede: Ragnar, Rikke, Martin, Jari, Magnus, Louise. Per over Skype. Hovedbestyrelsesmøde og strategiseminar 9.1.2016 kl. 11.00 18.00 hos Rikke Tilstede: Ragnar, Rikke, Martin, Jari, Magnus, Louise. Per over Skype. Referat Valg af ordstyrer: Rikke Valg af referent: Ragnar

Læs mere

stiftet den 9. oktober 1862

stiftet den 9. oktober 1862 V E D T Æ G T E R for KØGE HANDELSSTANDSFORENING stiftet den 9. oktober 1862 Navn og formål 1 Foreningens navn er: Køge Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Køge, og dens adresse er foreningens

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening

Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening Midtfyns Erhvervsforening Vedtægter for Midtfyns Erhvervsforening 1 Foreningens navn er Midtfyns Erhvervsforening. 2 Foreningens hjemsted er Midtfyn. 3 Foreningen har til formål at: a b c d samordne det

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019

Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 Vedtægter for Familieidræt Frederiksberg Senest redigeret GF 27. februar 2019 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt Frederiksberg. 1.2 Foreningen har hjemsted i Frederiksberg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

Vedtægter. For Foreningen Sorø Handel & Service

Vedtægter. For Foreningen Sorø Handel & Service Vedtægter For Foreningen Sorø Handel & Service Stiftet den 25.6.2015 Navn og formål 1 Foreningen Sorø Handel & Service Foreningens hjemsted er Sorø Kommune. Foreningens formål er: a) At fremme handel,

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Stiftende generalforsamling og vedtægter

Stiftende generalforsamling og vedtægter Stiftende generalforsamling og vedtægter Referatet fra den stiftende generalforsamling den 6. juli 2009 og foreningens vedtægter: LYØ KULTUR- OG BESØGSCENTER Der var fremmødt 26 personer til den stiftende

Læs mere

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers

Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Foreningsvedtægter for Sydfyns Linedancers Navn og hjemsted: Foreningen Sydfyns Linedancers Linedance for Joy er stiftet d. 26. August 2009 og har hjemsted i Svendborg Kommune. På den årlige ordinære Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR)

Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn. Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) Vedtægter for Omstillingsinitiativ for Ry og omegn 1 Foreningens navn, hjemsted og tilsynsforhold Foreningens navn er Omstilling Ry (forkortet OR) OR er en forening, der drives af private personer med

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende.

Vedtægter. Foreningens navn og adresse. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er uafhængig og landsdækkende. Vedtægter 1 Foreningens navn og adresse Foreningens navn er: Patientforeningen Netværk for Kræftbehandling i Udlandet NETKU. Foreningens adresse er hos formand, næstformand eller sekretær. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport

Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport Vedtægter 2016 for Ikast-Brande esport 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Ikast-Brande esport. 1.2 Foreningen har hjemsted i Ikast-Brande Kommune. 2. Formål 2.1 Foreningens formål er at skabe,

Læs mere

Ret&Råd. CVR n r Banegårdspladsen 7 ADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN HELIOS TEATRETS BIOGRAF Faaborg

Ret&Råd. CVR n r Banegårdspladsen 7 ADVOKATER VEDTÆGTER FOR FORENINGEN HELIOS TEATRETS BIOGRAF Faaborg Side l af 6 Ret&Råd Odense v/ret&rsd Fyn A/S Advokat Mads Sommerlund mso@ret-raad.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN HELIOS TEATRETS BIOGRAF CVR n r. 34 74 60 95 Banegårdspladsen 7 5600 Faaborg ADVOKAER 1 2 3

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland

Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland Vedtægter for KLF Netværk Vestsjælland 1. Netværkets navn Netværket er en selvstændig forening knyttet landsforeningen KLF, Kirk & Medier( Herefter KLF). Netværkets navn er KLF Netværk Vestsjælland. Netværkets

Læs mere

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste

Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter fo foreningen *Gentofte vågetjeneste Vedtægter for foreningen "Gentofte vågetjeneste" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Gentofte vågetjeneste". Stk. 2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik

Forslag til VEDTÆGTER. For Lillerød Gymnastik Forslag til VEDTÆGTER For Lillerød Gymnastik 1 - Navn Foreningens navn er Lillerød Gymnastik. Foreningen er stiftet den 12. juli 1927 og er hjemmehørende i Allerød kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Dansk Vegetarisk Forening Seneste ændringer vedtaget på den ordinære generalforsamling 29. april 2017.

Vedtægter for Dansk Vegetarisk Forening Seneste ændringer vedtaget på den ordinære generalforsamling 29. april 2017. Vedtægter for Dansk Vegetarisk Forening Seneste ændringer vedtaget på den ordinære generalforsamling 29. april 2017. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk Vegetarisk Forening (DVF). Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale.

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale. KIU's vedtægter Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Patientforeningen for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er KIU

Læs mere

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den Dansk e-damper Forening Vedtægter af den 13.11.2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansk e-damper Forening eller forkortet DADAFO. Den forkortede version har lige gyldighed med det fulde navn.

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Odder Højskoles Elevforening indkalder, i overensstemmelse med vedtægternes 4, nr. 3, til ordinær general forsamling den 12. april 2014 kl. 9.30 på Odder Højskole.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN MISBRUGSPORTALEN

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN MISBRUGSPORTALEN J. nr. 2447/220 T/ VEDTÆGTER FOR FORENINGEN MISBRUGSPORTALEN Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningen bærer navnet Foreningen Misbrugsportalen. 1.2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune 1.3. Foreningen

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark

Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark Vedtægter for foreningen KlubLiv Danmark 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er KlubLiv Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 3. Foreningen er stiftet af DGI i 2014. 2 Formål,

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Etableret i 2011 1 Indhold: 1 Navn og hjemsted side 3 2 Foreningens formål side 3 3 Foreningens mål side 3 4 Medlemskab side 4 5 Kontingent side 4 6 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

Borgerforening vedtægter

Borgerforening vedtægter Borgerforening vedtægter Vedtægter for Idom-Råsted Borgerforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Idom-Råsted Borgerforening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Idom-Råsted. 2. Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

Vedtægter for Alternativet Kolding

Vedtægter for Alternativet Kolding 1 Vedtægter for Alternativet Kolding 1. udgave pr. 24. november 2015 2 1 Navn og omfang Navnet på lokalforeningen er Alternativet Kolding - Lokalforening, herefter i vedtægterne omtalt som Alternativet

Læs mere

Vedtægter for F.C Hjallese

Vedtægter for F.C Hjallese Vedtægter for F.C Hjallese 1 Navn og hjemsted Forenings navn er F.C Hjallese 2003. Foreningen er stiftet den 18-12 2002. Foreningens hjemsted er i Hjallese sogn, Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter.

Stk. 3. Klubbens formål er: a) At udbrede kendskab til modeljernbane og dertil knyttede aktiviteter. Vedtægter for Modeljernbane klubben Limfjorden, stiftet den 13.maj 2006 1. Navn og formål. Stk. 1. Klubbens navn er Modeljernbane klubben Limfjorden. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Aalborg kommune Stk. 3.

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Vedtægt for Dansk Vegetarforening

Vedtægt for Dansk Vegetarforening s.1 Vedtægt for Dansk Vegetarforening Vedtaget på den ordinære generalforsamling 9. april 2011. Seneste ændringer vedtaget 25. april 2015. 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk Vegetarforening (DVF).

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Mindfulness. Foreningen. Mindfulness Foreningens vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Mindfulness. Foreningen. Mindfulness Foreningens vedtægter. 1. Navn og hjemsted Mindfulness Foreningen Mindfulness Foreningens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Mindfulness Foreningen Danmark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål Stk. 1.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "KØBENHAVNS BYBI FORENING"

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS BYBI FORENING VEDTÆGTER FOR "KØBENHAVNS BYBI FORENING" 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Københavns Bybi Forening". Foreningens hjemsted er i Københavns Kommune. Foreningen er en almennyttig forening, der kan

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den 05.10.2009. Seneste ændring vedtaget på generalforsamlingen den 21.11.2013 VERSION 1.3 SIDE 1 AF 5 1. Navn Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling Vedtægter for SIND-København lokalafdeling 2018 Seneste justeringer vedtaget af SIND-Københavns generalforsamling den 8. februar 2018 Side 1 ud af 6 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING

10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 10. september 2015 VEDTÆGTER FOR HUMLEBÆK SKOLES FORÆLDREFORENING 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Humlebæk Skoles Forældreforening. Foreningens binavn er Vild med Bevægelse. 1.2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Manish School Fundraising Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden.

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. V E D T Æ G T E R V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING 1. Foreningens navn er KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. 3.

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde.

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. 1 Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. På de følgende sider er der en beskrivelse af, hvad vedtægterne kan/skal indeholde og kommentarer til de enkelte punkter.

Læs mere

Vedtægter for Strandskolens Forældreforening Stiftet 25. april 2017

Vedtægter for Strandskolens Forældreforening Stiftet 25. april 2017 Vedtægter for Strandskolens Forældreforening Stiftet 25. april 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Strandskolens forældreforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Greve Kommune. 2. Foreningens

Læs mere