Velkommen i FDF Særslev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i FDF Særslev"

Transkript

1 Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev

2 Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med omkring medlemmer over hele landet i 450 kredse. Formålet var lige fra starten i 1902 at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus og give dem masser af gode oplevelser. Indtil 1952 var FDF kun for drenge. Så kom FPF til. I dag er FDF både for drenge og piger. I Særslev siden 1964 FDF i Særslev blev stiftet i Aktiviteterne i FDF har ændret sig meget op gennem tiden. Men formålet har altid været det samme: At møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Det lyder lidt flot, men betyder i bund og grund, at vi ønsker at møde børn og unge med et budskab, der giver tro, håb og mod på livet i al dets mang foldighed. FDF i dag Aktiviteterne i FDF er mangfoldige. Vi er meget ude i det fri for at skærpe børnenes interesse for naturen. Vi ønsker også at styrke børnenes fantasi, ansvar og tolerance for hinanden. Det sker ved at give udfordring til den enkelte og samtidig styrke fællesskabet i både klasse og kreds.

3 Kære forældre Vi er glade for, at byde jeres barn og jer velkomne i FDF Særslev. I denne folder fortæller vi lidt mere om kredsens arbejde og vores forventninger til jer som forældre. Alle ledere i FDF er frivillige og ulønnede. Så derfor er god forældreopbakning meget vigtig for kredsens liv. Med venlig hilsen Knud O. Andersen & Morten Rasmussen (Ras) Kredsledere Det koster kun 700 kr. + et par timer Kontingentet i FDF er lavt: 700 kroner for en hel sæson fra august til juli. Vi opkræver kontingent 2 gange årligt. Hertil kommer, at vi forventer, at forældre giver en hånd med et par timer hver sæson. Det er fx ved vores Loppemarked eller andre arrangementer eller weekendture. Vi har også af og til brug for en praktisk hånd til vedligeholdelse af Asylet. I får besked, når arbejdet kalder.

4 Lederne planlægger Børnen er delt ind i hold efter alder. Det er lederne, der planlægger og afvikler det daglige arbejde i FDF. Lederne har ansvaret for arbejdet på holdet, mens seniorer (mellem 15 og 18 år) er assistenter. Kredslederen har ansvaret for det daglige arbejde og holder ledermøder med ledere og assistenter, for at evaluere og planlægge de mange fælles arrangementer i kredsen. Bestyrelsen har ansvaret Det er bestyrelsen, der har det overordnede ansvar for, at arbejdet i kredsen lever op til FDFs formål, og at kredsen har en forsvarlig økonomi. Det er også bestyrelsen, der koordinerer forældrenes hjælp til kredsen. Bestyrelsen supplerer sig selv, så den altid består af mindst to forældre, en leder samt kredslederen. Stor lederuddannelse Selvom alle ledere i FDF er frivillige, tager de del i FDFs lederuddannelse. Der er en række kurser i landsdelen eller på landsplan. Gennem lederuddannelsen får lederne først og fremmest fornemmelen af grundlæggende pædagogik og kristendomskundskab. De får også spændende, nye ideer med hjem til arbejdet i kredsen.

5 Gode oplevelser til de mindste Puslinge/tumlinge bruger fantasien I FDF får de mindste Puslinge og Tumlinge for alvor lov til at brænde deres krudt af og bruge fantasien. Vi leger, ler og bruger samtidig hænderne til at lave sjove håndværk. Udstyr, der er godt at have for Puslinge og Tumlinge: En forbundsskjorte. En sovepose. Et liggeunderlag. Tallerken og krus i slagfast plast samt bestik. Puslinge går i børnehaveklasse i skolen, mens tumlinge går i 1. og 2. klasse. Pilte bruger naturen Pilte elsker at bruge naturen på kanoture, vandreture og overnatning i shelters. Det får de god mulighed for i FDF, hvor vi mosler både med hinanden og naturen. Udstyr, der er godt at have for Pilte: En forbundsskjorte. En sovepose. Et liggeunderlag. Tallerken og krus i slagfast plast samt bestik. En dolk. En lille rygsæk. Pilte går i 3. og 4. klasse i skolen.

6 Fine udfordringer til de største Væbnere bruger kræfterne Nogle mener, at man først er rigtig FDFer, når man er væbner. Væbnerne er i hvert tilfælde ikke bange for at bruge deres kræfter og er ikke så lidt stolte efter en vandretur eller en primitiv lejrtur i det fri. Væbnere går i 5. og 6. klasse i skolen. Seniorvæbnere bruger hovedet Seniorvæbnerne er de ældste væbnere. De behersker det primitive lejrliv og bruger hovedet. Ikke mindst til at få øje på hinanden og FDFere i andre kredse, som de begynder at møde mere og mere. Seniorvæbnere går i 7. og 8. klasse i skolen. Seniorerne bruger hinanden Seniorerne er guld værd i FDF. De er assistenter for klasselederne og børnenes måske allerbedste legekammerater. Samtidig tager seniorerne på kurser og knytter venskaber over hele landet. Seniorer går i 9. klasse og opefter til 18 år. Udstyr, der er godt at have for væbnere, seniorvæbnere og seniorer: En forbundsskjorte. En sovepose. Et liggeunderlag. Tallerken og krus samt bestik. En dolk. En solid rygsæk. Gode vandrestøvler.

7 Flere weekendture hvert år Noget af det bedste i FDF er ture og lejre. Hver hold sigter efter mindst en weekendtur om året. Hele kredsen tager også på weekendtur sammen. Væbnere, seniorvæbnere og seniorer tager typsik på flere ture end puslinge, tumlinger og pilte. Arrangementer i Landsdelen Vores Landsdel (Fyn og trekantsområdet) arrangerer hvert år flere weekendture. En af dem er Pilte-væbner-træf, der er en weekend kun for pilte pg væbnere klassekursus Seniorvæbnere får tilbud om at deltage i et ganske særligt kursus i efterårsferien eller påskeferien sammen med andre unge FDF ere fra hele landet. Kurset er et af de allermest succesrige i FDF, og hvert år er flere hundrede unge afsted. Seniorkurser FDF tilbyder flere forskellige seniorkurser hvert år. Fx Seniorkursus Sletten og Seniorkursus Vork. Der er mulighed for at komme på kursus i både efterårsferien og påskeferien Du kan altid se mere om de aktuelle kurser her:

8 Sommerlejren er årets højdepunkt Sommerlejren med FDF er noget ganske særligt. Nogle år tager kredsen afsted sammen, men nogle år arrangerer vores landsdel eller FDF andre sommerlejre for bestemte aldersgrupper. En sommerlejr med FDF varer typisk en lille uge. Landslejr på Sletten Hvert femte år tager pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer til Sletten på landslejr. Sletten er alle FDF eres naturskønne område for foden af Himmelbjerget ved Julsø. En landslejr har typisk omkring deltagere. Seneste landslejr var i sommeren 2011.

9 FDF ABC Afbud Hvis dit barn ikke kan komme til et FDF-møde, så vil vi meget gerne have et afbud. Ring eller sms til lederen. Børneattest Alle ledere og bestyrelsesmedlemmer har underskrevet en børneattest. Facebook Du kan både finde FDF s facebookgruppe og vores egen gruppe FDF Særslev på Facebook. FDF Butikken 55 Nord FDF og KFUM-Spejdernes fælles butik 55 grader Nord sælger alt lige fra forbundsskjorter til dolke og lejrudstyr. Butikkens varer præsenteres i et katalog, som alle får udleveret et par gange om året samt på Hvis du vil undgå at betale porto og gebyr, så bestil gennem kredsen hos Heidi (heidioghansnielsenhotmail.com) så samler hun bestillingerne sammen. Forsikring Børn i FDF er udelukkende dækket af familiens egen forsikring. En fælles forsikring er dyr set i forhold til, at de fleste familier selv har en forsikring, der dækker børnene i deres fritid.

10 Instagram Følg FDF Særslev på Instagram: fdf_saerslev Kalender I FDF Særslev udgiver vi en kalender med annoncer sponsoreret af erhvervsdrivende fra lokalområdet. Indtægterne fra kalenderen er med til at dække kredsens udgifter til bl.a. ture og materialer. Kontingentet Det er billigt at være FDF er. Kontingentet er 700 kroner for en hel sæson. March og lejr Hvert år i august udkommer FDFs egen sangbog March og lejr med nye og gamle sange. Missionsprojekter FDF støtter hele tiden et eller flere hjælpeprojekter i den tredje verden gennem vores eget missionsprojekt, der strækker sig over to år.

11 Udmelding Nye medlemmer er FDF ere lige indtil de melder sig ud. Man er ikke automatisk udmeldt, når sæsonen slutter. Forældre melder barnet ud hos klasseleder eller kredsleder. er hjemmesiden, der fortæller alt om FDF og indeholder en masse, som både børn og forældre, kan have fornøjelse af. Kredsens egen hjemmeside finder du på Vi har også vores egen hjemmeside, hvor du finder kalender, billeder, nyhedsbreve, referater og meget mere. Økonomi Kredsens økonomi består af kontingent, indsamlede penge ved forskellige arrangementer og gennem tilskud til lokaleleje og lederuddannelse fra Nordfyns Kommune.

12 Kontakt Bestyrelsesformand - Karin Kjemtrup Tlf Mail. kob@post11.tele.dk Kredsledere: Knud O. Andersen Tlf Mail. knoran@hotmail.com Morten Rasmussen Tlf Mail. vib_ras@hotmail.com

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Velkommen! Læs her om årets sommerlejr og alle ledernes planer for den nye sæson... September - Oktober - November 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Velkommen! Læs her om årets sommerlejr og alle ledernes planer for den nye sæson... September - Oktober - November 2012 yhedsbrev September - Oktober - ovember 2012 Velkommen! Læs her om årets sommerlejr og alle ledernes planer for den nye sæson... FDF SÆSLV Kalender 23. september kl. 8.30: Vandredag & høstgudstjeneste

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

FDFs skjold er tegnet af FDFs stifter Holger Tornøe i 1902.

FDFs skjold er tegnet af FDFs stifter Holger Tornøe i 1902. 2011 / 2012 Velkommen i FDF K 25 Brønshøj Vi vil med denne folder gerne byde dig velkommen i FDF K 25 Brønshøj. Vi er lidt over 200 medlemmer i kredsen, og siden starten i 1933 har tusindvis af børn og

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

OKTOBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE

OKTOBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE OKTOBER 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN 4 OKTOBER FÆLLESMØDE Guds hænder Jeg har ingen andre hænder end dig. Efter Anden Verdenskrig kom nogle

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Velkommen i FDF. Tak fordi du vil påtage dig opgaven som leder en rolle, der er afgørende for arbejdet i Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF.

Velkommen i FDF. Tak fordi du vil påtage dig opgaven som leder en rolle, der er afgørende for arbejdet i Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF. Til nye ledere Velkommen i FDF Tak fordi du vil påtage dig opgaven som leder en rolle, der er afgørende for arbejdet i Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF. Som leder i FDF vil du både opleve udfordringer

Læs mere

Marts 2010 21. ÅRGANG

Marts 2010 21. ÅRGANG Marts 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet April, Maj & Juni 2011 Det Blå Blad Nyhedsbrev for FDF-Særslev I dette nummer af Det Blå Blad varmer vi op til årets sommerlejre! Og vi glæder os allerede til næste sæson i selskab med jer allesammen.

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Dorte Fog, Kredsleder FDF K25 Brønshøj.

Dorte Fog, Kredsleder FDF K25 Brønshøj. 2014/2015 Velkommen i FDF K 25 Brønshøj Vi vil med denne folder gerne byde dig velkommen i FDF K 25 Brønshøj. Vi er ca. 180 medlemmer i kredsen, og siden starten i 1933 har tusindvis af børn og unge haft

Læs mere

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST

AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST AUGUST 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SÆSONOPSTART D. 16 AUGUST Oversigt over Klasser/leder August 2010 Puslinge: Henriette Andersen 24626323

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her...

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Nyhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... yhedsbrev December - Januar - Februar 2013 yhedbrevet bliver digitalt, vi har taget en masse mærker, og de store har være på kursus - læs mere her... FDF SÆSLV Kalender 25.-27. januar: Væbner- og seniorvæbnerweekend

Læs mere

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik!

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik! Vejle 4 ecember 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Mølleposten Husk Der er forældre kaffe den sidste torsdag i hver måned -mens ungerne har FDF møde! I Sommeren 2013 er der igen Alpetur med FDF landsdel

Læs mere

Velkommen som ny leder i FDF.

Velkommen som ny leder i FDF. Velkommen som ny leder i FDF. Mulighederne er således : A - discount-udgaven. Du læser bare dette materiale igennem. B - mini-udgaven. Du læser materialet og mailer om at få tilsendt en sæsonplan, der

Læs mere

Dorte Fog, Kredsleder FDF K25 Brønshøj.

Dorte Fog, Kredsleder FDF K25 Brønshøj. 2016/2017 Velkommen i FDF K 25 Brønshøj Vi vil med denne folder gerne byde dig velkommen i FDF K 25 Brønshøj. Vi er ca. 265 medlemmer og Danmarks største FDF kreds, og siden starten i 1933 har tusindvis

Læs mere

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007 LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END FDF Nr. 5 Mar/Apr 2007 PIP - HVAD ER DET? Den 27.04-29.04.2007 skal pilte, væbnere og seniorvæbnere på weekend med andre FDF ere fra Hedebo Netværk. Hedebo Netværk dækker

Læs mere

www.fdf.dk/dronninglund

www.fdf.dk/dronninglund Sæsonfolder 2014-15 www.fdf.dk/dronninglund www.facebook.com/fdfdronninglund FDF Dronninglund KREDSSOMMERLEJR 2015 i uge 27 Drengeborg, Knasborg ved Aalbæk Hvad er FDFs formål? Det kristne livssyn er fundamentet

Læs mere

SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN

SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN Marts/April 2008 Kan I gætte hvem vi er... Der var flotte kostymer og godt gang i den da Tumlinge og Pilte holdt fastelavn, og slog katten af den flot pyntede tønde SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN Weekenden

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

Velkommen til. En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior. Dit barns ledere er

Velkommen til. En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior. Dit barns ledere er Velkommen til En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior Dit barns ledere er Navn Kontakt tlf. Mailadresse Redigeret d. 3. januar 2016 Side 1 af 6 Kære

Læs mere

MARTS 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D.

MARTS 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. MARTS 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 22 MARTS Skærtorsdag Det er ved at være den tid, hvor Jesus skal dø. Han spiser

Læs mere

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab!

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab! Bagsiden Husk at gemme din Appellen - den er fuld af vigtig info. Mini-Hjalmar Mangler du FDF-udstyr? Så bestil det hos din leder! FDF fritid med indhold og fællesskab! Landslejr 2016 7.-15. Juli på Sletten

Læs mere

PLØK. Nr. 1 aug-sept okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. Nr. 1 aug-sept okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 1 aug-sept okt 2008 34. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Vi håber I har haft en fantastisk sommer - det har vi. Nu skal vi til og i gang med

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

FDF ønsker alle et rigtigt godt nytår!

FDF ønsker alle et rigtigt godt nytår! JANUAR 2010 34. årgang udgivet siden oktober 1977 FDF ønsker alle et rigtigt godt nytår! Juletræssalg side 2 Kom til Tolv Ege den 19. 20. december og fæld dit eget juletræ. Tumling-pilteweekend side 3

Læs mere

Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev

Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev Informationsmøde FDF F7 Mandag d. 6. juni 2016 Hurtig opsamling - hvad er FDF Landslejr 2016 Livet på landslejren + Programmet At pakke en taske til Landslejren Gennemgang af deltagerbrev Praktiske oplysninger

Læs mere

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Karlebo, Stenløse-Veksø og K2 Kære deltager og forældre. Du modtager deltagerbrevet fordi du har tilmeldt dig vores fælles sommerlejr 2017 med tre friske FDF kredse.

Læs mere

JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEM:

JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEM: JUNI 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN MUSIK AFDELINGEM: Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb Mandag 19.00 21.00 Martin Lozkat,

Læs mere

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen

februar 2009 LINK TIL KLaSSerNe: PuSLINGe TuMLINGe MaNDaG TuMLINGe TIrSDaG PILTe VÆbNere SeNIOr VÆbNer MuSIK afdelingen februar 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TIL MINDE Tirsdag, d. 20. januar døde Lis Andersen, og fredag den 23. januar tog

Læs mere

Kredsen i centrum. - en gennemgang af Din kreds! FDF.dk/kredsen

Kredsen i centrum. - en gennemgang af Din kreds! FDF.dk/kredsen Kredsen i centrum - en gennemgang af Din kreds! FDF.dk/kredsen Velkommen til Kredsen i centrum en gennemgang af din kreds. Med dette materiale får du oplægget til en debat i kredsen om seks udvalgte emner,

Læs mere

Landsforbundets navn er Frivilligt Drenge og Pigeforbund, FDF og landsforbundets formål er at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus.

Landsforbundets navn er Frivilligt Drenge og Pigeforbund, FDF og landsforbundets formål er at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Landsforbundets navn er Frivilligt Drenge og Pigeforbund, FDF og landsforbundets formål er at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Kredsbestyrelsen Kredsledelsen Hvidbjerg afd. Uglev afd.

Læs mere

Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5. landsdel 6

Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5. landsdel 6 Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5 Den 30. januar - 1. februar Fortrinsvis for den sydlige del af landsdel 5, samt for landsdel 6 Tilmelding Tilmeldingsfristen er sat til

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.30 4. Seniormøde kl. 18.30-20.00 kl. 18.30-20.00 2. Ledermøde kl. 20.15-21.30 9. Seniormøde 23. Seniormøde

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI

JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI JUNI 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK GRYDEFEST DEN 10 JUNI At høre til Har du prøvet at være et sted, hvor alle kendte hinanden, men ingen

Læs mere

FDF KORSØR FDF KORSØR

FDF KORSØR FDF KORSØR Juni - August 2012 I samarbejde med Sct. Pouls Kirke holder FDF for 3. år Sankt Hans i Skovhytten. Det er for børn, voksne, hele familien, gamle medlemmer og alle vennerne. 14.00 Lege 16.00 Løb i Skoven.

Læs mere

Er du klar til rislen ned af ryggen?

Er du klar til rislen ned af ryggen? Er du klar til rislen ned af ryggen? Lad os tage rejsen til Sletten Dette er Sletten stedet for landslejren Hvad er FDF Landslejr 2016? Kæmpe sommerlejr for 10.000 FDF ere Foregår hvert 5. år på Sletten

Læs mere

Husk at læse hele deltagerbrevet, da der er vigtige beskeder fra dine instruktører under gruppeinformation til sidst i brevet.

Husk at læse hele deltagerbrevet, da der er vigtige beskeder fra dine instruktører under gruppeinformation til sidst i brevet. FDF Landsdel 7 Kursusleder Sanne Krøyer 2936 2170 Sak@FDF.dk Deltagerbrev - Blå Port for Seniorer Kastager, den 15. januar 2012 Kære deltager Så nærmer tiden sig for at du skal på Blå Port for Seniorer.

Læs mere

KLIK HER ARBEJDS- DAG SEPTEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN

KLIK HER ARBEJDS- DAG SEPTEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SEPTEMBER 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN ARBEJDS- DAG PUSLINGE/TUMLINGE KLIK HER Kredshus Randsborg 75 82 36 35 Formand

Læs mere

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 Vi står overfor en ny sæson i FDF, og den nye sæson skal sættes i gang med et brag både for nuværende og kommende medlemmer. Sæsonstarten er mere end blot

Læs mere

Tillykke med at du er blevet bæver

Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Nu skal du til at være bæver og komme til spejder helt uden dine forældre. Som bæver hos KFUM-Spejderne får du en masse spændende nye

Læs mere

PLØK. Nr. 2 nov., dec jan årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. Nr. 2 nov., dec jan årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 2 nov., dec. 2007 jan. 2008 33. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 3 Kom til basar og loppemarked ved Thomas Kingo Kirke! Traditionen tro holder FDF Odense 14. Thomas Kingo

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. Seniormøde 9. Seniormøde 16. Ledermøde 24. LederFredag 30. Seniormøde 7. Ledermøde 11. Ledermøde 18. Seniormøde

Læs mere

21. - 23. Januar 2011 Lyndhøj Efterskole

21. - 23. Januar 2011 Lyndhøj Efterskole 21. - 23. Januar 2011 Lyndhøj Efterskole Velkommen Kære FDF er i Landsdel 1 At tage på kursus er ikke bare, at lære nye ting - det er meget mere! Det handlaer også om, at møde andre FDF ere, blive Inspireret

Læs mere

PLØK. Nr. 1 aug., sep., okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. Nr. 1 aug., sep., okt årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 1 aug., sep., okt. 2007 33. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Vi håber, I har haft en super god sommerferie. Og at I har fået spist en masse

Læs mere

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG

29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG FDF ODENSE 2 DYRUP SOMMERLEJR 2017 29. JULI 4. AUGUST 2017 PÅ HOVBORG Kære sommerlejrdeltager. Hele kredsen skal på cirkus-sommerlejr i år på Nordlangeland. Her skal vi blive sjove klovne, dygtige akrobater,

Læs mere

Du indbydes til FDF Landslejr 2016

Du indbydes til FDF Landslejr 2016 Du indbydes til FDF Landslejr 2016 Årets fedeste sommerlejr Lejrbål med 10.000 Masser af nye venner Fællesskab Ta med til Molevitten Praktisk info FDF Landslejr 2016 er en kæmpe sommerlejr for alle FDFere.

Læs mere

FDF udvikler sin kernefortælling

FDF udvikler sin kernefortælling Sommermøder 2018 FDF udvikler sin kernefortælling 2018 2012 2014 Ambition Udviklingsmål:1 2016 Værdier Udviklingsmål:2 Profil og udtryk Udviklingsmål:3 Organisation Vedtægter Tid 2 Det unikke ved FDF Formålet

Læs mere

HÅNDBOG FOR FORÆLDRE. Om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og gode råd. FDF Kongens Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby

HÅNDBOG FOR FORÆLDRE. Om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og gode råd. FDF Kongens Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby HÅNDBOG FOR FORÆLDRE Om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og gode råd FDF Kongens Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby Kredsleder Morten Jarlbæk Pedersen Kredsleder Ole Bennetzen Bestyrelsesformand

Læs mere

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3 Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! Årgang 2015, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Kathrine Fischer 60193758 kathrine@fdfbrabrand.dk Tumlingeledere

Læs mere

NOVEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TILLYKKE TIL KARIN & JAN

NOVEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TILLYKKE TIL KARIN & JAN NOVEMBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN TILLYKKE TIL KARIN & JAN Din idiot! - Vi skal være lyse for hinanden Efteråret er den mørke tid, og

Læs mere

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg.

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg. PLØK Efterår Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10 Nr. 2 Okt. Nov. Dec. 2009. 35. årg. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds Info til alle også forældre Kredsen fylder

Læs mere

GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER

GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER OKTOBER 2009 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN GODE FDF FOTOS EFTERLYSES SEND DEM TIL: erik@noerkjaer.dk Alle kan være noget for nogen En gang imellem

Læs mere

En sulten pirat fylder snart rundt

En sulten pirat fylder snart rundt FEBRUAR 2010 34. årgang udgivet siden oktober 1977 En sulten pirat fylder snart rundt Du finder din Skærv sammen med en masse anden information på vores nye hjemmeside www.fdf-stenlose-vekso.dk Siden er

Læs mere

LEDERKURSER I KREDSEN. Lederansvar. hvad kan vi forpligte hinanden på? Lederansvar

LEDERKURSER I KREDSEN. Lederansvar. hvad kan vi forpligte hinanden på? Lederansvar F D F s l e d e r u d d a n n e l s e LEDERKURSER I KREDSEN Lederansvar hvad kan vi forpligte hinanden på? Lederansvar Kurset er udarbejdet af Stig Fog Jensen for LederuddannelsesUdvalgets Kredsgruppe

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset

Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset Workshop Fortællingen om landslejren Landslejrkurset 18.- 20.9.2015 Denne workshop er udarbejdet af Leder og uddannelsesudvalget på Landslejren. I kan altid skrive til udvalget på LogUll2016@gmail.com

Læs mere

Håndbog for forældre. om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og et par gode råd. FDF Kgs. Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby

Håndbog for forældre. om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og et par gode råd. FDF Kgs. Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby Håndbog for forældre om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og et par gode råd FDF Kgs. Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby August 2018 1 Indholdsfortegnelse Et par indledende ord om

Læs mere

Myreslugeren LYSTRUP-ELEV

Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Aug. 16 jan. 17 Kontakt Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Kredsleder Peter Kühnell 28 77 84 62 peter.kuhnell@gmail.com Rasmus Vinge 23 38 22 99 rvinge@fdf.dk Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com

Læs mere

HÅNDBOG FOR FORÆLDRE. Om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og gode råd. FDF Kongens Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby

HÅNDBOG FOR FORÆLDRE. Om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og gode råd. FDF Kongens Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby HÅNDBOG FOR FORÆLDRE Om FDF, om kredsen, praktiske oplysninger, regler og gode råd FDF Kongens Lyngby Rustenborgvej 15a 2800 Kongens Lyngby Kredsleder Morten Jarlbæk Pedersen Kredsleder Ole Bennetzen Bestyrelsesformand

Læs mere

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse

FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse STILLINGSOPSLAG FDF søger udviklingschef med ansvar for kredsudvikling, kredsstart og uddannelse Vi søger en dygtig leder, der kan være en central kulturbærer i en værdistærk organisation. Du kommer til

Læs mere

APRIL 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D.

APRIL 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. APRIL 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN HUSK FÆLLESMØDE MANDAG D. 26 APRIL FORÅR Nu er der forår igen. Hvert år når foråret kommer, bliver vi mindet

Læs mere

Udvalg Øvrige oplysninger Links

Udvalg Øvrige oplysninger Links 2013 Udvalg Øvrige oplysninger Links August 14. Sæsonopstart med oprykning Ole, Katrine, Thomas Thomas spørger Christian 19. Netværksmøde Viborg Netværk Indbydelse følger Grill og sejlads for alle ledere

Læs mere

Forældre informationsaften d. 9/ Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer

Forældre informationsaften d. 9/ Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer Forældre informationsaften d. 9/5 2017 Sommerlejr for: Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer 7.-15. juli 2017 Kvitåvatn, Rjukan i Norge Hvem skal med? 28 pilte 20 væbnere 3 seniorer 17 ledere 5 tanter/onkler

Læs mere

Sejt, du er blevet leder!

Sejt, du er blevet leder! Sejt, du er blevet leder! Sejt, du er blevet leder! Som leder er din opgave at planlægge møder, og holde gejsten oppe hos spejderne når det regner. Selvfølgelig varierer dine opgaver alt ef ter om du er

Læs mere

PLØK. 34. årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds

PLØK. 34. årgang. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds PLØK Nr. 3 jan. - febr. - marts 09 34. årgang Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds 2 Kære puslinge og tumlinge 3 Hej tumlinge og puslinge. Vi håber, I er kommet godt ind i det nye år, og at

Læs mere

Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG

Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG Maj - Juni 2010 21. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75 72 23 67 / 31 72 04 63 Betina Harpsøe

Læs mere

Februar, marts & april ÅRGANG

Februar, marts & april ÅRGANG Februar, marts & april 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS FDF BIRKERØD fløksen 2013 Januar Husk U-TURN Uganda-aften onsdag d. 30. januar Leder-, forældre m. flere sommerferietur 2014 FDFs formål er at møde børn og unge med EVANGELIET OM JESUS KRISTUS Telefonlisten

Læs mere

Præsentation af kandidater til landsdelsledelsen

Præsentation af kandidater til landsdelsledelsen Præsentation af kandidater til landsdelsledelsen Brian Albrektsen, FDF Frederiks Katrine Gørup Benée, FDF Langå Leif Laursen, FDF Randers 2 Nette Christensen, FDF Viborg 1 Sasia Donskov, FDF Aars Søren

Læs mere

FDF GLYNGØRES LEDER ABC 2007.

FDF GLYNGØRES LEDER ABC 2007. FDF GLYNGØRES LEDER ABC 2007. ANSVAR Husk vi har med andre folks børn at gøre i FDF. Det betyder ikke, at du skal sidde med hænderne i skødet og ikke turde lave noget. Men det betyder, at du skal bruge

Læs mere

Følgebrev til Tankestartere til Minglabar Myanmar Sommerlejr 2017

Følgebrev til Tankestartere til Minglabar Myanmar Sommerlejr 2017 Følgebrev til Tankestartere til Minglabar Myanmar Sommerlejr 2017 Til sommerlejrmaterialet 2017 med temaet Minglabar Myanmar vil aftenandagterne være aftenrefleksioner lidt som der blev holdt i landsbyerne

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder

KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH. Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder KRUMMEN KREDSBLADET FOR FDF TYRSTED-UTH Læs i Krummen: - Nye møde struktur - Sommerafslutning - Sommerlejr - Middelalder Maj 2015 - Juni 2015 FDF Tyrsted Uth Nordrevej 68 8700 Horsens Tlf. 75 64 84 64

Læs mere

Oktober ÅRGANG

Oktober ÅRGANG Oktober 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

SPUNK. Næstved. Hvem tager springet? :-) Hvad mon de er så glade for? :-) Se flere billeder på side 6-7. Se flere billeder på side 11-14

SPUNK. Næstved. Hvem tager springet? :-) Hvad mon de er så glade for? :-) Se flere billeder på side 6-7. Se flere billeder på side 11-14 Se flere billeder på side 6-7 Se flere billeder på side 11-14 Næstved SPUNK Årgang 41, Nummer 1 August 2011 Oktober 2011 I dette nummer: Fælles 2 Hvem tager springet? :-) Billeder fra sommerlejr Billeder

Læs mere

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013

FEBRUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 FEBRUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 28. januar 2013 Wellness og fyldte maver på Tumlinge-Pilte weekenden Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores hjemmeside

Læs mere

Opslagsværk. Kredslederhåndbogen 75

Opslagsværk. Kredslederhåndbogen 75 Opslagsværk 55 nord Virksomheden 55 nord er ejet af FDF og KFUM-spejderne. 55 nord er primært en online webshop, som blandt andet sælger FDFs varer, eksempelvis forbundsskjorten. Alle kan handle i webshoppen

Læs mere

Mediestrategi Medierne i FDF har en fælles målsætning, formuleret af mediekoordineringsudvalget i 2010:

Mediestrategi Medierne i FDF har en fælles målsætning, formuleret af mediekoordineringsudvalget i 2010: HB mødebilag side 1/ 5 Punkt: 2.4 Initialer: JD HB møde nr.: 1-2012 SÆT KRYDS X Orienteringsbilag Debat- og temabilag Beslutningsbilag Medierne i dag FDFs nuværende medieudbud tager afsæt i den opdeling

Læs mere

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000. Årgang 2010, nr. 2

FDF Brabrands Kredsblad. Det Blå Blad. Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000. Årgang 2010, nr. 2 FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad Med B.S. på landslejrkursus Mini-tivoli ved Rema 1000 FDF i Århus i fremgang Årgang 2010, nr. 2 Kontaktliste Puslinge- og Tumlingeledere Gitte Jakobsen 86260104 gittejakobsen@fdf.dk

Læs mere

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016 Kontakt Kredsleder Peter Kühnell 28 77 84 62 peter.kuhnell@gmail.com Rasmus Vinge 23 38 22 99 rvinge@fdf.dk Januar. 17 juli. 17 Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com

Læs mere

APRIL 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN

APRIL 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN APRIL 2009 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN Lederbesætning 2008/2009 Sen./senvæb Mandag 19.00 21.00 Martin Lozkat, Per Iversen,

Læs mere

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

Så nærmer tiden sig for at du skal på Blå Port for Seniorer august 2010.

Så nærmer tiden sig for at du skal på Blå Port for Seniorer august 2010. FDF Landsdel 7 Kursusleder Anja Poulsen 51 22 11 13 AnjaPoulsen@FDF.dk Kursussekretær Linda Hirschgaard 21 63 75 15 info@blaaport.dk Deltagerbrev - Blå Port for Seniorer Aabenraa, den 14. august 2010 Kære

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Velkommen på Seniorkursus Sletten Den 10. 17. Oktober 2015

Velkommen på Seniorkursus Sletten Den 10. 17. Oktober 2015 Velkommen på Seniorkursus Sletten Den 10. 17. Oktober 2015 Kære deltager! Nu er der ikke lang tid til at vi ses på Sletten. Alle medarbejdere er i fuld gang med planlægningen og vil stå klar til at tage

Læs mere

Nr. 1, September Årgang 2016/2017

Nr. 1, September Årgang 2016/2017 Bagsiden Husk at gemme din Appellen - den er fuld af vigtig info. Mini-Hjalmar Mangler du FDF-udstyr? Så bestil det hos din leder! FDF fritid med indhold og fællesskab! Bankospil i Tim Onsdag d. 2. november

Læs mere

Solhjem Søndermarksvej Kredsleder Søren W. Nielsen / Formand Vita Bøje Simonsen...

Solhjem Søndermarksvej Kredsleder Søren W. Nielsen / Formand Vita Bøje Simonsen... Maj 2009 20. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Vita Bøje Simonsen...75 83 46 69 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge

Læs mere

FASTELAVN MANDAG D. 22 FEBRUAR

FASTELAVN MANDAG D. 22 FEBRUAR FEBRUAR 2010 PUSLINGE TUMLINGE MANDAG TUMLINGE TIRSDAG PILTE VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN FASTELAVN MANDAG D. 22 FEBRUAR Fastelavn og fristelsen Vidste du, at fastelavn med karneval er forberedelse

Læs mere

FDF Hvidovre Årsberetning

FDF Hvidovre Årsberetning FDF Hvidovre Årsberetning 2008-09 FDF Hvidovre årsberetning 1 Indholdsfortegnelse FDF Hvidovre... 2 FDFs værdigrundlag... 3 FDFs lederideal... 4 Samværspolitik i FDF Hvidovre... 4 Aktuelt i FDF Hvidovre...

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 2. Foto: Christian Nesgaard KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 2. Foto: Christian Nesgaard KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 2 Foto: Christian Nesgaard KURSUSMATERIALE INDLEDNING Ung 2 er en opfølgende samtale på Ung 1 og henvender sig til samme målgruppe henholdsvis seniorvæbnere eller seniorer

Læs mere

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS FDF BIRKERØD fløksen 2013April March og Lejr Sing In 30. april i Husk - Lillebrorlotterisalg - Børnehjælpsdage 3. og 4. maj. FDFs formål er at møde børn og unge med EVANGELIET OM JESUS KRISTUS Telefonlisten

Læs mere