Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083"

Transkript

1 Til Hedensted Kommune Att: Leni Petersen Teknik & Miljø Tjørnevej Uldum Hornsyld Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083 Side 1 Umiddelbart er vi glade for, at der endelig sker noget på lægegrunden, men vi må nok også erkende, at den størrelse butik, havde vi ikke regnet med og det giver selvfølgelig en masse spørgsmål, som vi gerne vil have besvaret m2. Butik a. Vi så gerne en lidt mindre forretning end en butik på 1000 m2. b. Er der loft for, hvor mange der må arbejde i den størrelse forretning? c. Vi har forstået, at der er en gammel servitut, der har givet lægehuset dispensation til at drive erhvervs virksomhed. Såfremt denne stadig eksisterer, kan den umiddelbart overføres til den nye butik uden nogen restriktioner eller indvendinger. Vi kan se, at der lægges op til, at denne servitut annulleres. Hvad dækker denne servitut? d. Er planen for placeringen som beskrevet på hjemmesiden i overensstemmelse med en harmonisk og veltilpasset placering? Den skitserede bygning virker meget markant, og ikke hverken harmonisk eller veltilpasset, med en bygning der på længde flader har op til henholdsvis 27 og 50 meter og så op i 7½ meters højde. e. Må der virkelig iht. loven bygges op i 7,50 meter kun 2½ meter fra Skel? f. Vi så meget gerne en bygning der arkitektonisk passende ind i byens centrum, med et tag som eksisterende bygning og lidt lavere vægge. Os bekendt, er den eksisterende bygning 6½ mtr. i tagryg, hvilket vi finder passende, dels som tagryg og dels for, at den nye bygning ikke kommer til at fremstå som en stor mastodont, der burde ligge i industrikvarteret og ikke i byens centrum. Med en lodret mur hele vejen rundt på 7½ mtr kommer det til at se meget voldsomt ud. g. Er der regler for, hvor stor en del af de 1000 m2 der skal være lager, henholdsvis butik? h. Er der andre planer i eller omkring dette byggeri, der ikke er kommet frem i forbindelse med etableringen af 1000 Kvm butik.

2 i. Der har tidligere været talt om et butikstorv i Hornsyld. Har det noget på sig, eller kunne der være tale om at både apotek og slagter kommer til at indgå som en butik i butikken.? j. Har man overvejet at en butik i denne størrelse, vil kræve en større omsætning for at overleve, og vurderes det, at der på sigt kan overleve 2 store dagligvare butikker? k. Vi finder en butik i størrelsen kvm som passende og stadig af en størrelse, der efter vores mening kunne leve op til en moderne butik i en mindre by som Hornsyld. l. Ved etablering af en mindre butik, kan der også skabes meget bedre rammer for afvikling af varetransporter, som så ikke behøver at skulle bakke ind, for at komme af med varer. Dette kan medføre meget farlige situationer for vores børn og unge, der bruger samme vej som skolevej både morgen og eftermiddag. m. Den eksisterende bygning som oprindeligt er etableret som et erhvervs lejemål, er også bygget så det passer ind i omgivelserne. Vi ønsker om muligt, at det nye byggeri også opfylder disse krav, hvilket vi på ingen måde synes, det skitserende forslag opfylder. Side kvm. personale rum a. Er personale rummet udelukkende til administrative opgaver, eller må det også bruges til lager? b. Er der tiltænkt andre formål end 1 butik i denne bygning? c. 200 m2 lyder som rigtig mange m2 til personalet. 3. Højde 7,50 mtr med fladt tag a. Det ønskes præciseret, at der ikke ændres på byggekoten, således at den maximale højde er 7,5 mtr fra nuværende terræn. Da grunden skråner en del vil vi gerne sikre os imod påfyldning så byggekoten i princippet ændres. Vi håber dog stadig på et noget lavere byggeri, som vil indgå meget mere harmonisk i omgivelserne. b. Vi vil gerne stille forslag om, at bygningen bliver en del mindre om muligt. Kan vi komme igennem med sådant et ønske? Dette gælder både højden og arealet. 4. Parkeringspladsen: a. Kan vi undgå de 2 eller 4 bagerste parkeringspladsen for at opretholde en hvis ro ind til 11bx + 11by? b. Da byggekoten ligger væsentlig højere på matr. 11bz, ønskes det fra matr. 11bx + 11by at de 2 sidste parkeringspladser erstattes med buske og træer, hvis ikke vi kan komme igennem med etableringen af en

3 Side 3 c. støjafskærmning, så vi opretholder en vis privat fred og ikke et åbent indsyn fra alle der parkerer tæt på matrikel 11 bx og 11 by. d. Det skal også nævnes, at der vil være væsentlige problemer med lys fra billygter ind på 11by og 11bx når der køres ind på parkeringspladsen i den mørke tid. Derfor vil det også grundet dette, være dejligt med en total afskærmning ind til de 2 nævnte parceller 5. Skiltningen: a. Størrelse: Er der en grænse for, hvor store skilte der må bruges på bygningen, så vi ikke risikerer at have skiltning hele vejen rundt om forretningen, eller i hvert fald på de 3 af siderne, som beskrevet i projektet? b. Neobelysning i aften timerne mod matr. 11r + 11bx + 11by: Er der regler her, så der ikke er lys på hele aftenen og natten? c. Hvem bestemmer hvad der er harmonisk og veltilpasset mht. skiltningen? d. Kan vi få disse planer at se inden de opføres, da vi er bekymret for netop denne del med facadelængder på henholdsvis 27 og 50 meter. e. Netop skiltningen vil i den grad udskille sig fra den tidligere bygning, der kun havde et mindre, ikke oplyst skilt med information om, at det er var lægehus. 6. Vare indlevering a. 4-6 lastbiler pr. dag er det max? Hvad sker der, hvis dette øges til det dobbelte eller bare med 50 %, hvis forretningen går væsentligt bedre end forventet? Skal vi så bare acceptere det dobbelte antal tunge og store lastbiler? b. I hvilket tidsrum kommer vareindleveringen? c. Uhensigtsmæssigt at bakke ind fra trafikeret vej. Bakkealarm vil give gener såfremt der leveres varer inden kl om morgenen. Samtidig vil det skabe kø kørsel hvis det er senere. d. Bakkevej er i forvejen belastet, og der køres ofte alt for hurtigt på denne strækning. Hvilke tiltag vil man tage, for at gøre vejen mere sikker, hvis vareindlevering skal foregå fra Bakkevej? e. Var den en ide, endeligt at få en sat en forhøjning op på Bakkevej så farten reduceres? f. Hvordan forstås det med manøvrering af vareleverancer på egen grund? Vil det sige, at lastbiler skal vende rundt på selve pladsen så de kan køre lige ind og køre lige ud igen uden at bruge Bakkevej til at bakke ind fra? Eller er det som beskrevet, at de vil bakke ind fra Bakkevej?

4 Side 4 g. Når der bakkes fra bakkevej vil specielt matr. 11r blive yderligere belastet ved bremsning langs med deres hus og så yderligere belastes, når der bakkes rundt om 11r. Har man tænkt over, at dette muligvis vil nødvendig gøre endnu en støjafskærmning? h. Såfremt der bakkes med bakkealarm vil både 11r og 11bx blive generet. i. Ydermere vil vi gerne vide, hvilke tiltag der vil blive foranstaltet, for at sikre en sikker skolevej både til Hornsyld Skole og til SIM skolen, da Bakkevej bruges af rigtig mange som skolevej. Der er ikke fortov på nordsiden af Bakkevej og når der skal bakkes ind fra en bakke, vil det sikkert give en ringere udsigt når der bakkes. I forvejen er det et problem, når der kommer tung transport der skal bakke ind til Brugsen længere oppe ad vejen. j. For at sikre bedre trafik afvikling så vi gerne, at der blev reduceret i størrelsen af butikken eller i hvert fald i længden af butikken, således at der kunne køres ind med varer fra Apotekerbakken og bruge stort set samme placering for vareindlevering. Efter levering kunne der så køres ud via Bakkevej. På den måde skal der ikke bakkes på en trafikkeret vej. Der ville let kunne etableres en ordning så det kun er varetransporter der kan køre ud via Bakkevej. k. Hvilke lyskilder vil blive benyttet ved vare levering når det er mørkt? l. Vil der blive etableret en varegård, som der kan køres ind i, og aflæsses i, så det ikke vil genere støjmæssigt? m. Vi stiller forslag til, at bygningens størrelse såfremt den ikke kan reduceres, placeres på en sådan måde, at der vi være ca. 4,5 til 5 mtr plads mellem vest facade og matrikel 11bx. På den måde kan en last bil køre ind den ene vej og ud igen den anden, uden at skulle bakke på noget tidspunkt. 7. Kunde indkørsel a. Vi har hørt at der tales om en forskønnelse af apotekerbakken, som bla. kunne involvere en såkaldt rundkørsel i begge ender af Apotekerbakken. Har det noget på sig og hvis ja, hvordan har man så forestillet sig, at det skal laves? Vi er enige i, at byen trænger til en forskønnelse. b. Såfremt det er planer om en form for en rundkørsel, vil det så betyde, at der skal eksproprieres fra matrikel 11r? c. Vil der blive sat parkering forbudt skilte op på Bakkevej og Apotekerbakken i passende afstand til butikken, så folk ikke blot lader deres biler stå på vejen, mens de handler, som det er tilfældet ved Brugsen?

5 Side 5 8. Støj gener a. Hvordan afgøres støjgener? er det i gennemsnit pr dag? eller er det blot en overtrædelse af et givent støjniveau og i så fald hvilket? b. Var det ikke en bedre ide, at få støjafskærmning etableret fra start. Det må være et krav fra start af, at der etableres støjafskærmning, langs skel mod Matr. 11r + 11bx + 11by. Hvilken højde vil man etablere støjafskærmning i, og hvad er gældende lov? c. Vi vil gerne stille forslag om, at der under alle omstændigheder etableres en støjafskærmning, og ikke blot som muligvis skitseret på planen kortbilag side 15, men hele vejen ind mod matrikel nummer 11r + 11bx + 11by samt gerne et par meter ind ved matr.11bæ i skellet mellem 11br og 11bæ. Dette dels for at reducere støj fra varetransporter, men også for at reducere støj ind på matrikel 11by + 11bx + 11r når der parkeres. d. Aftræk fra kølerum og ventilation, hvor meget må det larme og er det underordnet, om det er i dag eller aften-natte timerne det larmer? e. Under alle omstændigheder, vil vi gerne være sikre på, at dette ikke giver støjgener. Vi vil samtidig gerne sikre os, at aftræk og ventilation er placeret, så det generer mindst muligt og stadigvæk overholder krav til lyd og lugt? Hvilke garantier kan vi få for disse bekymringer? Kan vi forlange, at disse placeres på midten af taget, såfremt det er den bedste og mest hensigtsmæssige placering af hensyn til støj gener? Også selvom det evt. ikke er den billigste løsning? 9. Affaldsopbevaring a. Hvor ofte vil der blive tømt for affald? b. Hvad med lugt gener herfra? c. Kommer der skadedyrs forebyggelse? d. Hvor mange skraldespande vil der blive opsat på parkeringspladsen, for at tilskynde kunder, at affald ikke blot skal placeres i hækken eller efterlades, hvor det ikke bør ligge? 10. Anden planlægning: a. Kan tidligere servitutter tinglyst blot annulleres, og hvad stod der i denne servitut? b. Hvor finder vi miljøstyrelses vejledende grænseværdier: Vejledning 5/1984? c. Hvordan sikre vi os at disse grænseværdier overholdes og hvorledes skal det tolkes, at grænseværdierne er afhængige af naboernes bebyggelse og deres anvendelse?

6 d. Belysningen på facaden eller på bygningen burde heller ikke virke forstyrrende for naboerne på Matr. 11r 11bx 11by 11bæ 11cb 11ac 11ar- 11as -11at e. Hvor høj må en støjafskærmning være i skel? Side Screening for Miljøvurderingen 1 Vi mener at screeningen for miljøvurderingen har følgende problemer a. By- og kulturmiljø og landskab: Vi er ikke enige i, at denne bygning vil undgå en ændring af udseendet som er væsentligt i forhold til den tidligere bygning. Derfor har det for os en negativ indvirkning. b. Visuelpåvirkning: Lokalplanen bør sikre, at der etableres støjafskærmning mod omkring liggende parceller, hvor dette ønskes så der undgås indbliksgener samt støjgener. c. Støj : Vi mener ikke, at naboerne i tilstrækkelig grad er sikret mod støj, og vi mener det bør være et krav fra start af, at der etableres en støjafskærmning. Os bekendt er det ligeledes i dag sådan, at al tung trafik til EM fiberplast og Danhill ikke må foregå via Bakkevej, men skal foregå via Industrivej. Dette netop af hensyn til støj og trafik problemer. d. Skyggegener: Korrekt at det næppe vil være den store påvirkning, men vi må gå ud fra, at der vil være en mindre påvirkning på enkelte parceller i forårs og efterår månederne. e. Arealforbrug: Vi mener måske nok at 1000 m2 butik og 200m2 personalerum er unødvendigt meget til en butik i Hornsyld. f. Boligmiljø: Det bør være et krav, at der laves foranstaltninger der hindrer indsyn til omkringliggende parceller, samt at der stilles krav om støjafskærmning, så det ikke efterfølgende skal revurderes. g. Trafik og sikkerhed: Netop fordi parcellen har mulighed for indkørsel og frakørsel fra 2 forskellige indkørsel, bør det af sikkerhedsmæssige krav til trafik afviklingen sikker skoleveje, samt mindre støjgener når der ikke bakkes, stilles krav om, at al vare transport skal ind fra eksempelvis Apoteker bakken og så ud igen fra Bakkevej eller omvendt. Det er et ret afgørende punkt som vi ønsker der tages specielt hensyn til. Der kan sagtens laves foranstaltninger, der kun giver varetransporter denne mulighed, og som stadigvæk sikre kundekørsel ind og ud af Apotekerbakken. h. Trafik kapaciteten: Vi har umiddelbart den opfattelse, at dette projekt og med rette, sikre den kommende butik en bedre afsætning. Bygningen er således ikke en nødvendighed for at opretholde en i forvejen eksisterende omsætning, men for samtidig og naturligvis at sikre sig, et større kunde underlag og en større omsætning. Derfor vil der også efter vores skøn, være mulighed for en væsentlig forøget

7 Side 7 trafik. De svageste trafikanter de gående vil nok ikke være væsentlig flere, men både cyklister og bilister samt andre motoriserede køretøjer vil efter vores opfattelse forøges ganske væsentligt. Vi håber på at få afklaret vores spørgsmål og bekymringer på en måde, så vi ikke skaber endnu flere butikkers død. Vores hensigt med disse spørgsmål og henstillinger er, at tilsigte den absolutte bedste helhedsløsning for dette byggeri, både for bygherren, de omkringliggende beboelser, og for byens udseende i sin helhed. Med vores omkringliggende efterskoler, der har et voldsomt stigende elevantal er det også væsentligt, at der laves tiltag der sikre en god afvikling af trafik og på en måde så lastbiler og varetransport ikke behøver at skulle bakke. Når der i Screening for Miljøvurdering står, at det indgår i planen, mangler vi i den grad en præcisering af, at der stilles bedre krav der sikre os mod støjgener, og trafik problemer. Vi skal forhåbentlig ikke se nogen dødfald på baggrund af bakkeulykker, der kunne være undgået, blot med en lidt anderledes plan. Med venlig hilsen Christina Buchwald & Peter Ryom matr 11r ryom@sport.dk Pia & Erik Albrechtsen matr. 11by albrechtsenpiaerik@gmail.com Helle & Bent Jensen matr. 31a bent.jensen@postkasse.com Anna & Stephan Hoyos matr 11bx sh@hoyos.dk

Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld

Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld Notatark Sagsnr. 01.02.05-P16-11- 13 Sagsbehandler Leni Petersen 17.2.2014 Bilag 2 - indsigelsesnotat Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld Der er i høringsperioden for forslag til lokalplan

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Screening for Miljøvurdering

Screening for Miljøvurdering Screening for Miljøvurdering Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld Bakkevej Apotekerbakken Oktober 2013 Screening for Miljøvurdering Sammenfattende skema Skal planen miljøvurderes: JA NEJ Bemærkninger

Læs mere

Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget.

Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget. Faaborg-Midtfyn kommune Plan og Kultur Nørregade 4 5600 Faaborg. Att: Christian Tønnesen. Dette referat og notat består af 5 sider. Hej Christian. Tak for behageligt møde den 23/8-2013. Jeg sender dig

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id

Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id Esbjerg Kommune Byggeri Teknik & Miljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Att.: Ulrik Revsbech Esbjerg den 14. juni 2011 Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id 2010-3921 På vegne

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR BEFÆSTIGELSE OG AFLEDNING AF REGNVAND DOK. NR. : 29153-11 AF 16. FEBRUAR 2011 SAGS NR.: 11/5483 SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR til Lokalplan 3.1-4 og Kommuneplantillæg nr. 3 Møllebakken, Tommerup

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia

Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d Sag: Dalegade Fredericia Fredericia kommune Gothersgade 7000 Fredericia Att: Helle Aare / Pernille Øster Fredericia, d. 03.12.18 Sag: Dalegade 34 7000 Fredericia Generelt til indsigelserne: Min eneste interesse er at skabe et

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade 17. august 2015 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 INTEGRERING AF MILJØHENSYN 2 3 MILJØRAPPORTENS BETYDNING FOR PLANERNES UDFORMNING 2 4 OFFENTLIGHEDSFASEN BETYDNING FOR PLANERNE UDFORMNING

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk 1. Beboerne i Baggesens Have 1A- 7B, matr. Nr. 21 cv Holbæk Markjorder, Keld Skjerning, Baggesens Have 7A og Mads

Læs mere

København, den 22. februar Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bygninger Njalsgade 13 Postboks København V

København, den 22. februar Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bygninger Njalsgade 13 Postboks København V København, den 22. februar 2017 Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bygninger Njalsgade 13 Postboks 416 1504 København V Att.: Laila Saabye samt Torben Kjærgaard Høj Indsendt via den digitale høringsportal

Læs mere

Vedr.: Offentlig høring af forslag til lokalplan nr L10 og sagsnummer P

Vedr.: Offentlig høring af forslag til lokalplan nr L10 og sagsnummer P K/S Løkken Ejendomme afs.: K/S Løkken Ejendomme, Jernbanegade 2, 1, 7900 Nykøbing Mors tmplan@hjoerring.dk Hjørring Kommune, Teknik og Miløområdet, Springvandspladsen 5, 26. juni 2017 1382/sls Vedr.: Offentlig

Læs mere

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1

Til Herning Kommune. Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 1 Til Herning Kommune Vedr.: Indsigelse mod Kommuneplantillæg 40 og lokalplan 89.T29.1 Som ejere af Vildbjergvej 7 fremsendes hermed vores indsigelse imod den påtænkte opførelse af en solcellepark jf.

Læs mere

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen

Resumé. NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved Roskilde Gymnasium og tillæg 15 til kommuneplanen Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 95825 Brevid. 1275690 Ref. spc Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 563 for sciencebygning ved

Læs mere

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A: Dorthe og Henrik Arvin, Sundbylillevej 36, 3600 Frederikssund

Læs mere

Lokalplan 1.58. Butiksområde ved Industridalen. Kommuneplantillæg nr. 19

Lokalplan 1.58. Butiksområde ved Industridalen. Kommuneplantillæg nr. 19 Lokalplan 1.58 Butiksområde ved Industridalen Kommuneplantillæg nr. 19 Ishøj Kommune 2009 Indholdsfortegnelse: Redegørelse... 3 Baggrund for lokalplan nr. 1.58... 3 Lokalplanområdet... 4 Terrænforhold,

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107 Dato 05.03.2018 Dok.nr. 24671-18 Sagsnr. 18/107 Ref. SLYN Resumé af indkomne bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægning for detailhandel i Ølgod samt udkast til Byrådets

Læs mere

Ejerforeningen Laugsgården Bestyrelsen. Høringssvar for Plantagen NV

Ejerforeningen Laugsgården Bestyrelsen. Høringssvar for Plantagen NV Bestyrelsen København NV, den 1. februar 2016 Indsendt af bestyrelsesmedlem Andreas Kristiansen, Ejerforening (2400) på vegne af bestyrelsen. Høringssvar for Plantagen NV Bestyrelsen for Ejerforeningen

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan for butik i Kregme. Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/

Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan for butik i Kregme. Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/ Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan 06.27 for butik i Kregme Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/0003337 Nr. Navn Resumé af 1 Jia Chen, Kappelhøjvej 149, 3300

Læs mere

Oversigt over indsigelser

Oversigt over indsigelser Oversigt over indsigelser Afsender Indsigelser og bemærkninger Forvaltningens kommentarer Ændringer Indbliksgener fra B3. Ønsker ugennemsigtigt glas på nord facade. Forvaltningen vurderer ikke der vil

Læs mere

Referat fra borgermøde

Referat fra borgermøde KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 5 Referat fra borgermøde Dato: 14.3.2016 Tid: Kl. 19-21 Sted: Østerbrohuset, Århusgade, Kbh Ø Mødedeltagere: Ca. 35 Kim Vindbjerg

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

ti :57 Aksel Blaabjerg Staldgårdsgade 5, 8900 Randers Tlf

ti :57 Aksel Blaabjerg Staldgårdsgade 5, 8900 Randers Tlf Aksel Blaabjerg akselblaabjerg@msn.com ti 10-11-2015 14:57 Nabohøring omkring Matr. nr. 500c, 515, 488b og del af 7000ø Randers Bygrunde Randers Kommune Plan, miljø og teknik Laksetorvet Maria Issakainen

Læs mere

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 21. november 2014 Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 977, Boligområde ved Dollerupvej,

Læs mere

Lav boligbebyggelse i baggård, Skt. Pauls Gade 4B

Lav boligbebyggelse i baggård, Skt. Pauls Gade 4B Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 6. maj 2015 Lav boligbebyggelse i baggård, Skt. Pauls Gade 4B Teknik og Miljø bemyndiges til at meddele de fornødne tilladelser til

Læs mere

Indsigelse til forslag til lokalplan 1107 Boliger i Skovby Nygaard etape 5 samt kommuneplantillæg nr

Indsigelse til forslag til lokalplan 1107 Boliger i Skovby Nygaard etape 5 samt kommuneplantillæg nr Fra: Bestyrelsen, Grundejerforeningen Østergårdsparken Att: Formand Jens Ole Hegelund Havrevej 28 8464 Galten Til: Skanderborg Kommune Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Adelgade 44 8660 Skanderborg

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Mathias Thinggård Brovall

Mathias Thinggård Brovall Mathias Thinggård Brovall Fra: info@thule-hansen.dk Sendt: 21. oktober 2015 18:40 Til: Mathias Thinggård Brovall Cc: Christian Poulsen; Claus Kloster; iko@tkt.dk; sv@tkt.dk Emne: LP 993 - Bygherrebemærkninger

Læs mere

HØRINGSNOTAT. Allerød Kommune. Matr. nr. 13ak Lynge By, Lynge, Lyngevej 215

HØRINGSNOTAT. Allerød Kommune. Matr. nr. 13ak Lynge By, Lynge, Lyngevej 215 Allerød Kommune Forvaltningen Plan og Byg Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk HØRINGSNOTAT Åbningstider: Mandag og tirsdag 10-14 Onsdag lukket Torsdag 10-18 Fredag

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016

KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: Dato: 27. Nov 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Sagsnr.: 2016-0326608 Dato: 27. Nov 2016 Høringssvar til forslag til lokalplan Kristineberg II I forbindelse med udsendelse af brev af 28.09.2016

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29 Herning Kommune Byggeri, Grundvand og Jord Att.: Carsten Laursen og Hans Eghøj Rådhuset, Torvet 7400 Herning Herning, 31. maj 2015 ANG: PARTSHØRING EFTER FORVALTNINGSLOVENS 19 - EJENDOMMEN NØRRE ALLE 29

Læs mere

Dispensationer og afslag, samt nedrivningstilladelser med bevaringsværdi 4, som er behandlet i henhold til bemyndigelse fra Plan- og Boligudvalget

Dispensationer og afslag, samt nedrivningstilladelser med bevaringsværdi 4, som er behandlet i henhold til bemyndigelse fra Plan- og Boligudvalget Dispensationer og afslag, samt nedrivningstilladelser med bevaringsværdi 4, som er behandlet i henhold til bemyndigelse fra Plan- og Boligudvalget 1.+2. kvartal 2018 Sag nr. Adresse Sag vedrørende 17/19087

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området?

Hvordan kan det være at der er lavet specielle regler for disse matrikler, når alle andre skal overholde den normale byggestandard i området? Kommuneplan/Rammebestemmelser undtagelse: Det kan simpelthen ikke passe at man i et område som ellers kun er parcelhuse, tillader 4 etagers byggerier på 2-3 matrikler. Det er en åbenlys forskelsbehandling

Læs mere

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø. Sags nr. 15/16590 Forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Notat af 28. september 2016, Lokalplan 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Læs mere

Miljøvurdering af lokalplan 13-012 støj og luft

Miljøvurdering af lokalplan 13-012 støj og luft 30. oktober 2014 Miljøvurdering af lokalplan 13-012 støj og luft Miljøvurdering af væsentlige miljøpåvirkninger Indledning Miljøvurdering af lokalplan 13-012: Etablering af mere forureningsfølsomt erhverv

Læs mere

Ang: Tilbagemelding om hastighedszone i Vængekvarteret

Ang: Tilbagemelding om hastighedszone i Vængekvarteret 1 Til: Plan og teknik att. Henrik Aagaard Ang: Tilbagemelding om hastighedszone i Vængekvarteret Vi har med glæde modtaget jeres brev af 13. Februar 2009 ang. Tilbagemelding om hastigshedszone i Vængekvarteret.

Læs mere

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade.

Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgeskemaundersøgelse Ny Østergade Gennemført 12.-18- september 2017 Konklusioner på spørgeskemaundersøgelse om lokalplanforslaget Ny Østergade / St. Regnegade. Spørgsmål 1-3. Baggrundsfakta: Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

Pkt.nr. 2. Forskrift om varelevering til detailhandel i Hvidovre Kommune Indstilling:

Pkt.nr. 2. Forskrift om varelevering til detailhandel i Hvidovre Kommune Indstilling: Pkt.nr. 2 Forskrift om varelevering til detailhandel i Hvidovre Kommune 402851 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik og Miljøudvalget 1. at principgodkende udkast til forskrift om varelevering

Læs mere

BORGERMØDE DEN 10. AUGUST OM LOKALPLAN 635 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 22

BORGERMØDE DEN 10. AUGUST OM LOKALPLAN 635 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 22 BORGERMØDE DEN 10. AUGUST OM LOKALPLAN 635 OG KOMMUNEPLANTILLÆG 22 40-50 borgere deltog i borgermødet og Peter Madsen fra byrådet. Formand for Plan- og Teknikudvalget, Torben Jørgensen, indledte med at

Læs mere

Nr.2 Djonni Skoubo Havnevej 19a+b, Snaptun 7130 Juelsminde

Nr.2 Djonni Skoubo Havnevej 19a+b, Snaptun 7130 Juelsminde Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Lene Stegemejer Dir: 79755683 Mob: e-mail: Lene.Stegemejer @Hedensted.dk Sagsnr. 01.03.00-P19-3-14 18.3.2015 Notat til bemærkninger i forbindelse med naboorientering

Læs mere

Lokalplan nr. 103 SUNDSØRE KOMMUNE. - Jebjerg Plantehandel. juni 2003

Lokalplan nr. 103 SUNDSØRE KOMMUNE. - Jebjerg Plantehandel. juni 2003 Lokalplan nr. 103 - Jebjerg Plantehandel juni 2003 SUNDSØRE KOMMUNE Lokalplan nr. 103 - Jebjerg Plantehandel. Indhold Lokalplanens baggrund...side 3 Lokalplanområdet...side 3 Lokalplanens indhold...side

Læs mere

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!.

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. december

Læs mere

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT Side 1 af 10 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til nr. 317.3, Fasanvej HØRINGSNOTAT Maj 2017 Forslag til Tillæg nr. 1 til 317.3, Fasanvej har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Svar til høring Forslag til Lokalplan 135

Svar til høring Forslag til Lokalplan 135 til høring Forslag til Lokalplan 135 Eksport ved høringsperiodens ophør 2019.01.08 12:47. Denne PDF indeholder ikke mail-adresser Samlede høringssvar til Offentlig høring af Forslag til Lokalplan 135 Dagligvarebutik

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget.

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget. Høringsnotat TEKNIK OG MILJØ Sagsnr.: 01.02.05-P00-20-17 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 10. december 2018 at Forslag til lokalplan 411.2 Birkevænget og Fredensbovej med tilhørende

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 Erhvervsområde i Kaleko oktober 2002 Indholdsfortegnelse Offentlighedsperiode 1 Lokalplanens baggrund 2 Bestemmelser 3 Lokalplan 2.95 3 1 Lokalplanens formål 3 2 Område og

Læs mere

LOKALPLAN ERHVERV, GRAVSHOLTVEJ LANGHOLT

LOKALPLAN ERHVERV, GRAVSHOLTVEJ LANGHOLT LOKALPLAN 15-025 ERHVERV, GRAVSHOLTVEJ LANGHOLT Redegørelse Lokalplan 15-025 Erhverv, Gravsholtvej, Langholt Lokalplanområdets afgrænsning Lokalplanens formål juni 1999 Aalborg Kommune 1 Redegørelse

Læs mere

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37

Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Multihuset Kultur, Miljø & Vækst Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre Att. Anne Mette Lassen Hvidovre den 14 juli 2016 Vedr. Naboorientering for matr. Nr. 20hu, Hvidovre By, Risbjerg, Strøbyvej 37 Vi har modtaget

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Kommunalbestyrelsen ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 20-12-2011 Dato: 21-11-2011 Sag nr.: KB 202 (ØU 253) (TMU 99) Sagsbehandler: Anne-Mette Volmer Sørensen Kompetence:

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet Skanderborg Kommune Miljø- og Planudvalget Kresten & Helene Thorup Stjærvej 70 8464 Galten kresten@krab.dk helene@simoni.dk Høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1120, Udstykning ved Stjær. Stjær er

Læs mere

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage.

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage. Godthåbsvej 26-28 - Skema over indsigelser Antal Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 18 Bebyggelsesprocent -

Læs mere

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Parkeringsanlæg ved Rådhushaven. Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Rådhushaven Parkeringsanlæg ved Rådhushaven HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Byrådet har vedtaget en lokalplan for et parkeringsanlæg i den sydlige del af Rådhushaven. Lokalplanen består af: En

Læs mere

Nordforbrænding bygger en ny, effektiv og miljørigtig ovnlinje. Hvad betyder det for naboerne?

Nordforbrænding bygger en ny, effektiv og miljørigtig ovnlinje. Hvad betyder det for naboerne? N a b o i n f o r m at i o n o m O v n l i n j e 5 Nordforbrænding bygger en ny, effektiv og miljørigtig ovnlinje. Hvad betyder det for naboerne? Derfor bygger vi en ny ovnlinje Ovn, kedel og røggasrensningsanlæg

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED. Forudgående høring vedrørende nærmere planlægning langs en del af Møllebakken

TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED. Forudgående høring vedrørende nærmere planlægning langs en del af Møllebakken TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED Forudgående høring vedrørende nærmere planlægning langs en del af Møllebakken Ideer og kommentarer skal være Kalundborg Kommune i hænde senest den 26. september 2014 Udsigt

Læs mere

HVIDBOG - LOKALPLAN 154 STRØBY EGEDE BYCENTER OG STRANDLUNDEN (TILRETTET EFTER BEHANDLING I PTU MED PTU S FORSLAG TIL ÆNDRINGER)

HVIDBOG - LOKALPLAN 154 STRØBY EGEDE BYCENTER OG STRANDLUNDEN (TILRETTET EFTER BEHANDLING I PTU MED PTU S FORSLAG TIL ÆNDRINGER) HVIDBOG - LOKALPLAN 154 STRØBY EGEDE BYCENTER OG STRANDLUNDEN (TILRETTET EFTER BEHANDLING I PTU MED PTU S FORSLAG TIL ÆNDRINGER) Bemærkning Lokalplanens tekst Teknik og Miljøs indstilling Inge Merete Kristoffersen

Læs mere

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50

Notat - Forvaltningens gennemgang af de udtalelser modtaget ved naboorienteringer om byggeri på Trekroner Centervej 50 Emner i nabo-udtalelser Parkeringsforhold Forvaltningens bemærkninger I forbindelse med første naboorientering var der væsentlig flere bemærkninger angående parkeringsforhold. Der er modtaget færre bemærkninger

Læs mere

Nr. Afsender Datofor modtagelse

Nr. Afsender Datofor modtagelse Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 431 for en erhvervsvirksomhed ved Hovedgaden i Løgstrup samt forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune

Læs mere

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. juli 2014 Silkeborgvej 228 Nedrivning af byggeri samt opførelse af ny bolig- og erhvervsbebyggelse på /Odinsvej 2. 1. Resume Der

Læs mere

NOTAT. Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur. Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 INDHOLD. Dansborgskolen 5+6 side 2-3

NOTAT. Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur. Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 INDHOLD. Dansborgskolen 5+6 side 2-3 NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Gennemførelse af bedre skoleveje i forhold til ny skolestruktur Endnu ikke gennemførte tiltag fra 2013 By- og Teknikforvaltningen Vej- og Parkafdelingen Sagsbehandler: Per Jensen

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

Klage over manglende VVM ifm. med "Forslag til tillæg nr. 4 til lokalplan nr. 432 Carlsberg II med forslag til kommuneplantilllæg

Klage over manglende VVM ifm. med Forslag til tillæg nr. 4 til lokalplan nr. 432 Carlsberg II med forslag til kommuneplantilllæg København d. 28. september, 2014 Byens Udvikling Njalsgade 13 Postboks 348 1503 København V Klage over manglende VVM ifm. med "Forslag til tillæg nr. 4 til lokalplan nr. 432 Carlsberg II med forslag til

Læs mere

Plangrund forud for lokalplansforslag

Plangrund forud for lokalplansforslag Plangrund forud for lokalplansforslag Udstillingsbygning i tilknytning til Legoland Dato: 16. Januar 2017 Forvaltning Planafdeling Lokalplangrundlag Lokalplanområdets beliggenhed Lokalplanområdet er beliggende

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Notatark. Administrationens kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081

Notatark. Administrationens kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081 Notatark Sagsnr. 01.02.05-P16-8-13 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 22.9.2014 kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081 Nr. Navn Resumé 1 Jørgen Broch, Peter Holstvej 9, a) Forslaget

Læs mere

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B Jacob Franch Christensen Fra: Casper Idrizovic Sendt: 29. januar 2016 08:48 Emne: Indsigelse til sagsnr. : B2016/00037 Vedhæftede filer: Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Foreløbig helhedsvurdering

Foreløbig helhedsvurdering 1 - Foreløbig Helhedsvurdering TEKNIK OG MILJØ Foreløbig helhedsvurdering Vedr.: Ejendommen Østre Kirkevej 25A, 7400 Herning. Matrikel nr.: 547H, Herning Bygrunde Sagsnr.: 02.34.02-P19-583-16 Byggeri,

Læs mere

Lokalplan nr. 104 SUNDSØRE KOMMUNE. - Furcentret. December 2003

Lokalplan nr. 104 SUNDSØRE KOMMUNE. - Furcentret. December 2003 Lokalplan nr. 104 - Furcentret December 2003 SUNDSØRE KOMMUNE Lokalplan nr. 104 - Furcentret. Indhold Lokalplanens baggrund...side 3 Lokalplanområdet...side 3 Lokalplanens indhold...side 4 Lokalplanens

Læs mere

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34

Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Oversigt over høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1013-13 Boliger ved Tvedvej og kommuneplantillæg 34 Afsender Høringssvar og indsigelser Forvaltningens kommentarer Ændringer 1. Bente Hansen, a. Bebyggelsen

Læs mere

Administrationens respons på høringssvar

Administrationens respons på høringssvar BALLERUP KOMMUNE Dato: 15. april 2016 Sagsid: 01.02.05-A50-4-15 Administrationens respons på høringssvar I forbindelse med den offentlige høring er der indkommet 20 høringssvar, som fordeler sig på følgende

Læs mere

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 ,~- V, ( A 83 ) GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 / 57? GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 Lokalplan nr. 51 for et område til centerformål. Lokalplanen er udarbejdet i februar 1984.

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Screening for Miljøvurdering. Lokalplan 1086 for kunstgræsbane ved Hedensted Centret med tilhørende Kommuneplantillæg nr. 6

Screening for Miljøvurdering. Lokalplan 1086 for kunstgræsbane ved Hedensted Centret med tilhørende Kommuneplantillæg nr. 6 Screening for Miljøvurdering Lokalplan 1086 for kunstgræsbane ved Hedensted Centret med tilhørende Kommuneplantillæg nr. 6 Juni 2014 Screening for Miljøvurdering Sammenfattende skema JA NEJ Bemærkninger

Læs mere

Fald i ejendomsværdi Gerda og Arne Siig mener, at deres ejendom vil falde i værdi som resultat af manglende privatliv på ejendommen.

Fald i ejendomsværdi Gerda og Arne Siig mener, at deres ejendom vil falde i værdi som resultat af manglende privatliv på ejendommen. Dato 10.03.2017 Dok.nr. 234417 Sagsnr. 164793 Ref. SSTA/AGSC Resumé af indkomne bemærkninger til høring af Tillæg 42 til Kommuneplan 2013 og Forslag til lokalplan 23.02.L14 for boliger på Lerpøtvej i Varde

Læs mere

Myndigheds projekt. Nybyggeri Stranden 34a Kolding Bygherre: Sine og Carsten

Myndigheds projekt. Nybyggeri Stranden 34a Kolding Bygherre: Sine og Carsten Myndigheds projekt - Bygherre: 17-12-2018 AS.0-01 600 15525 Projektdata: 4586 Benævnelse: Matr. nr: Delnr.2 af 3d 2700 Adresse: Grundareal: 787m2 Solceller Min. iht. energi ramme beregning Boligareal:

Læs mere

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld

Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Notatark Sagsnr. 01.02.05-P19-1-12 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 31.3.2014 Indsigelsesnotat forslag til lokalplan 1076 for et boligområde ved Engparken i Hornsyld Afsender Arne og Bodil Dam Rasmussen

Læs mere

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park Teknik & Miljø Vej & Park Notat Dato 9. november 2016 Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej Indsigelser til høringen - Indsigelse 1 fra Margit

Læs mere

VS: Indsigelse. Klubhus/kajak Snaptun havn. X 02-02-2015 10:09:36 DDKOM\lene1404

VS: Indsigelse. Klubhus/kajak Snaptun havn. X 02-02-2015 10:09:36 DDKOM\lene1404 Lene Stegemejer Fra: Sendt: 2. februar 2015 08:44 Til: Lene Stegemejer Emne: VS: Indsigelse. Klubhus/kajak Snaptun havn Nr. 1 Journaliseret: JournaliseretInfo: X 02-02-2015 10:09:36 DDKOM\lene1404 Planlægger

Læs mere

LOKALPLAN Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade

LOKALPLAN Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade LOKALPLAN 0-855 Boliger i den nordlige del af Thomas B. Thriges Gade Her skal ikke være fotos af marker, hegn o.lign, men gerne skråfotos, illustrationer eller fotos af eksisterende byggeri (Husk der er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 392 og tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2009-2021 Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 392 og af forslag til

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Indsigelser til lokalplan 404, Rodskov, matr. Nr. 6p. den Bente Ramskov og Frode Bæk, Skovsvinget 1 matr. Nr. 6af, Rodskov By.

Indsigelser til lokalplan 404, Rodskov, matr. Nr. 6p. den Bente Ramskov og Frode Bæk, Skovsvinget 1 matr. Nr. 6af, Rodskov By. Indsigelser til lokalplan 404, Rodskov, matr. Nr. 6p. den 03-07-2017 Bente Ramskov og Frode Bæk, Skovsvinget 1 matr. Nr. 6af, Rodskov By. Indsigelsen er sendt i rette tid til Syddjurs Kommune, så Syddjurs

Læs mere

Hvad er lyd? Bølger i luften Lyd er trykbølger, der sættes i gang af mekaniske vibrationer i fast stof og som forplanter sig gennem luften.

Hvad er lyd? Bølger i luften Lyd er trykbølger, der sættes i gang af mekaniske vibrationer i fast stof og som forplanter sig gennem luften. Hvad er lyd? Bølger i luften Lyd er trykbølger, der sættes i gang af mekaniske vibrationer i fast stof og som forplanter sig gennem luften. Det gælder både, når en gulspurv synger og sender blid lyd mod

Læs mere

ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2

ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2 Notat A. Enggaard A/S ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2 Miljømæssig påvirkning af P-hus 1. maj 2017 Projekt nr. 226589 Dokument nr. 1223589644 Version 1 Udarbejdet af CVI/EJH Kontrolleret af JEK/MIK Godkendt

Læs mere

Indsigelsesskema lokalplan 2013-4 Butiksområde v. Ørbækvej, Ringe

Indsigelsesskema lokalplan 2013-4 Butiksområde v. Ørbækvej, Ringe Indsigelsesskema lokalplan 2013-4 Butiksområde v. Ørbækvej, Ringe Indsigelser til forslag til lokalplan nr. 2013-4 Butiksområde v. Ørbækvej, Ringe Sag nr. 01.02.05-P16-50-10 Høringsperiode: 23/4-2013-17/6-2013

Læs mere