Danmarks civile Hundeførerforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks civile Hundeførerforening"

Transkript

1 Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær Kredsrådsmøde Onsdag d. 10. september 2014 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: DcHs Foreningslederuddannelse ved Carsten Meinertz, Meinertz HR og Landsformand Torben Ibsen Kredsrådsmødet blev indledt med et minuts stilhed til minde om Hans Tonsborg. Foreningslederuddannelsen i DcH. Landsformand Torben Ibsen informerede indledningsvis om status på ansættelse af forretningsfører og de udfordringer, der ligger i opgaven. For at løse den konkrete opgave overtog Per Victor opgaven med at få de vigtigste ting udført, især servicering af lokalforeninger. HB har bedt et rekrutteringsfirma om at finde de rigtige mennesker, også for at undgå problemer om inhabilitet. Målet er ansættelse pr. 1. november. Herefter orienterede Torben Ibsen om baggrunden for lederuddannelsen. Der er uddannelser i øjeblikket til alle opgaver i DcH på nær bestyrelsesmedlemmerne. Det kan give uhensigtsmæssige situationer eller at få kvalificerede ledere til at forlade bestyrelsen. Derfor har man udarbejdet en række moduler, der er relevante for en lederuddannelse. Det har også været nødvendigt, at inddrage undervisere, der ikke er forbundet med DcH, for at få nye vinkler og synspunkter. For at være sikre på, at det var den rigtige model, afholdtes et pilotkursus, også med deltagelse fra Kreds 1. Erfaringerne herfra indgår i den endelige planlægning af de fremtidige kurser.

2 Det er også sådan, at kurset er gratis for lokalforeningerne, bortset fra transport. Kurserne er for lokalforeningernes formænd og kasserere. Kurserne afholdes samme sted med deltagere fra flere kredse. Der bliver i hvert fald to kurser i 2015, evt. flere. Carsten Meinertz startede med en kort præsentation af sig selv og sit firma Meinertz HR og gennemgik derefter kursets opbygning: Overordnet gælder, at for at deltage i kurset, kræves lyst og motivation til at ville forløbet, ikke andet. 1. Baggrund: DcH skal fortsat være en attraktiv forening at være frivillig i, og for at kunne fastholde nuværende frivillige, samt at kunne tiltrække nye, skal vi sikre at der er uddannelse på alle niveauer i DcH.. Derfor er foreningslederuddannelsen en nødvendig forudsætning. 2. Udbytte hvad får man ud af at bruge to weekender: Skaber en solid platform for lederskab med mange praktiske eksempler Får øget sikkerhed i lederrollen. Får indsigt i egne styrker og muligheder i lederrollen hvordan er man som person Møder og får erfaring med en række ledelsesværktøjer. Udvikler egne lederkompetencer. Stærkere lokalforening. 3. Målgruppen: Landsudvalgsformænd, HB, lokalforeningsformænd og kasserere., i alt personer. Det tilstræbes at der er deltagere fra alle kredse på alle hold. 20 deltagere pr. hold, så der bliver fornøden tid til alle. 4. Form: 2 moduler, lørdag kl og søndag kl Der er overnatning fra lørdag til søndag. 4 6 uger mellem modul 1 og 2. En mindre hjemmeopgave mellem modulerne. Datoer afstemmes med DcH s aktivitetskalender Spørgsmål, om man kunne sende andre end formand og kasserer. Torben Ibsen: Besluttet, at det kun er formand og kasserer, der kan deltage. Ellers bliver administrationen for uoverskuelig. Det kan overvejes, om der skal åbnes for andre, hvis lokalforeningen selv betaler, og der mod forventning skulle være ledige pladser. 5. Kursussteder og kursustider: I trekantsområdet. Hold 1 weekenden i uge 11 og 15 i 2015.

3 Hold 2 weekenden i uge 18 og 24 i Der kan som udgangspunkt deltage ca. 4 deltagere pr. kreds pr. kursus. Der søges den bedst mulige koordinering. Udgangspunktet er, at der er deltagere fra alle kredse. Tilmelding til kredsformændene. Det er fordelagtigt og ønskeligt, at formand og kasserer kan følges ad. 6. Økonomi: Uddannelsen betales af landsforeningen. Den enkelte lokalforening afholder selv udgifter til kørsel. 7. Indhold og emner: DcH s opbygning og organisation. Lokalforeningsbestyrelsens opgaver og ansvar. Indsigt i egen lederstil personprofilanalyse. Samarbejde og kommunikation. Selvledelse og motivation. Konflikthåndtering. Foreningsudvikling. rollefordeling - samspil Økonomistyring. Lokalforeningens samspil med omverdenen. Erfaringsudveksling. 8. Spørgsmål: Hvilke planer er der om fremtidige kurser? Der sker jo udskiftninger. Torben Ibsen: Det er ønskeligt, at tilbuddet skal være fortløbende. Hellere få kurser af kvalitet end mange af mindre kvalitet. Derfor vil det tage tid. Kan én eller flere lokalforeninger købe et tilsvarende forløb til egne nøglepersoner? Torben Ibsen: Det er der intet til hinder for. Det er de pågældendes egen beslutning. Carsten Meinertz: Man kunne så have fordel i at lave et sådant forløb sammen med lokalforeninger fra andre kredse. Torben Ibsen: Landsforeningens kursus for 20 personer koster alt inklusive kr.

4 2: Nyt fra formanden: Eftersøgningstjenesten i Kreds 1 Nordjyske ville gerne følge en eftersøger på arbejde og optage et TV program. Der blev sendt mail til de nordjyske eftersøgere, men uden held. I perioden juni til august har der været i alt 9 henvendelser til de nordjyske eftersøgere. Står tjenesten i stampe? Skal der tages initiativer? Skal der være en kredseftersøger? Det er altid op til lokalforeningerne, om en eftersøger fortsat skal bestride funktionen. Forslag om at invitere eftersøgerne til en samling og høre deres mening fik tilslutning. Forslag om at finde en tovholder og initiativtager blandt eftersøgerne. Nævnt, at det er svært at finde træningsmuligheder, det er svært at træne alene eller sammen med en enkelt anden eftersøger. Besluttet, at eftersøgerne inviteres til en samling, hvor situationen drøftes med henblik på at få overblik og finde frem til nødvendige initiativer, både med uddannelse og træning. Ekstraordinær kredsgeneralforsamling I forbindelse med det næste kredsrådsmøde vi der inden kredsrådsmødet være en ekstraordinær kredsgeneralforsamling. Formålet er, efter ønske fra lokalforeningerne, at rette kredsens vedtægter, så den ordinære kredsgeneralforsamling afholdes onsdag i stedet for tirsdag. Landsforeningens hjemmeside Den nye side er rettet mod primært nye medlemmer, og i mindre grad mod de ordinære brugere. En del lokalforeninger gav udtryk for kritik af hjemmesiden og især, at det er vanskeligt at navigere på den og at finde det, man skal bruge. Ligeledes, at det heller ikke er let for et nyt medlem. Kritik af, at vigtige faner, herunder konkurrencer, findes helt i bunden af hjemmesiden. Også at landsforeningens hjemmeside er sat op, uden at der er lavet skabeloner til lokalforeninger og kredse samtidig. Ikke mindst, da man har talt meget om genkendelighed. Efterlysning af en knap, der hedder Jeg har fået hund eller lignende, så det bliver let og hurtigt for nye medlemmer. Nævnt at det er vigtigt, at hjemmesiden er både til information til nye medlemmer og et redskab i det daglige arbejde.

5 Nødvendigt at melde tilbage på de ting, der ikke virker, men også at nævne de ting, der virker og er bedre end på den gamle hjemmeside Dorthe Ellegaard: Vigtigt at forslag til rettelser og ændringer samt ideer sendes enten til kredsformanden eller til hovedbestyrelsen. Er ikke uenig i, at der stadig er gode muligheder for at forbedre siden. Man må ikke glemme, at der har været de bedste intentioner bag den nye side. Man skal også påregne, at det tager tid at vænne sig til nyt layout og opbygning. Ny forretningsfører ekstraordinært landsmøde Hovedbestyrelsens holdning er, at der skal vælges forretningsfører hurtigst muligt. Mange synspunkter og forslag fra lokalforeningerne om, hvordan man måske kunne undgå et fuldt landsmøde. Bl.a. at lade kredsformænd og hovedbestyrelse træffe valget, at lave en midlertidig ansættelse. Også at man kunne holde landsmødet som en videokonference. Man kunne også lave afstemningen i de enkelte kredse og så fremsende stemmetallene. Eventuelt med en videopræsentation af kandidaten. Også forslag om urafstemning. Også fremført, at det er vigtigt at møde op, da det jo er en vigtig beslutning, hvor det skal være muligt at stille spørgsmål. Det er mange penge og en vigtig opgave, så der skal ikke ændres på proceduren. Dorthe Ellegaard: Der er ikke tvivl om, at der skal afholdes et ekstraordinært landsmøde ifølge vedtægterne. Og at der bliver indkaldt til et sådant. Er der relationer hos en kandidat til et hovedbestyrelsesmedlem eller en kredsformand, skal dette oplyses. Indstillingen fra Kreds 1 er, at der afholdes ekstraordinært landsmøde i overensstemmelse med vedtægterne. Forslag om tilmelding, så mødefaciliteterne kan tilpasses deltagertallet. 3: Nyt fra kassereren Intet nyt fra kredskassereren 4: Nyt fra sekretæren Intet nyt fra kredssekretæren 5: Nyt fra udvalgene a: Uddannelsesudvalg

6 Status på aspiranter, grunduddannelse og overbygninger 2014 Overbygningerne er godt i gang. Der er på M9 lydighedsoverbygningen 24 deltagere, på M10 agility 7, og på M13 familiehunde hele 16. Det er en meget flot deltagelse. Dertil skal lægges aspiranter fra 2013 der mangler en eller flere kurser fra Info vedr. Tranum Kurser for Trænere 2015 Planlægningen er i fuld gang. Der forventes 6 forskellige kurser. Program udsendes. Emner og ideer til dags- og aftenkurser 2014/ 2015 modtages gerne er der kursus med Helle Glyø med temaerne Hvordan påvirker jeg andre med min fremtoning og fastholdelse af medlemmer. Lokalforeningerne opfordres til at sende 2-3 deltagere. Der skal være minimum 10 og maksimalt 40 deltagere. Kurset afvikles i Brønderslev. Sidste tilmelding er 4. oktober. Fotokursus 25. oktober med Mogens Christensen. Sidste tilmelding er 16. oktober Sporlæggerkurser på vej. 1 kursus for nye sporlæggere i B og A, samt 1 for E spor. Instruktørerne er fundet. Datoer skal nu forhandles på plads. Nye kursus ideer modtages gerne. Ønske om kursus i konkurrenceplanlægning. Kredsinstruktøraspiranter LUU efterlyser kredsinstruktøraspiranter. Der henvises til opslag på kredsens hjemmeside. Sidste tilmeldingsfrist er 1. oktober. Uddannelsen påtænkes begyndt i UU Formanden for uddannelsesudvalget, Heidi Valbjørn, genopstiller ikke. Der bliver lagt en annonce på kredsens hjemmeside og facebookgruppe med beskrivelse af de kvalifikationer der ønskes hos kommende UU medlemmer. b: Konkurrenceudvalg Nyt fra udvalget Udvalgsformand Jens Rosendal omtalte episode fra en lokalkonkurrence, hvor en hund havde bidt en anden hund, med diskvalifikation til følge. Det viste sig, at skadelidte hund var kommet uventet bagfra, og at skadevoldende hund havde bidt i forskrækkelse. Opfordring til at tage problemstillingen op i lokalforeningerne, så man er opmærksom på egen hund og ikke mindst at holde passende afstand til andre hunde.

7 Der er af og til problemer, når rygnumre skal sendes videre til næste arrangør af konkurrence. Reglen er, at de skal afsendes senest 3 dage efter en konkurrencedag. DcH Vesthimmerland: Vores praksis er, at vi forsøger at få numrene på foregående konkurrencedag og at aflevere på vores egen konkurrencedag til hundefører fra næste arrangør. Det sparer forsendelse, og næste arrangør er sikker på at have numrene Problem, at flere og flere udebliver fra konkurrencer. Skal tilmelding og betaling følges ad? Flere lokalforeninger mente, at der skulle være betaling samtidig med tilmelding Dorthe Ellegaard: Aftalt i kreds 1, at hundeførers lokalforening hæfter for betaling. Ønske om lignende aftale i alle kredsene. Kreds 6 er tilbageholdende. Dorthe Ellegaard melder tilbage, når de øvrige kredse er afklaret. DcH Vesthimmerland mener, at det vil være for kompliceret med samtidighed. Vil gerne fastholde nuværende praksis. DcH Lindholm: Problemer, hvor det er foreningen, der betaler for medlemmer, der ikke har online mulighed. Bør ikke være muligt at tilmelde for tidligt. DcH Skagen frygter, at det vil gå ud over antallet af tilmeldingerne, eller at der bliver for sen tilmelding. KU: Der tænkes videre Der ses frem mod næste sæson. Derfor udsendes ny kalender, hvor ønsker til konkurrencedatoer kan anføres. Især opfordring til rally og agility DcH Skagen: Problem med manglende dokumentation for forsikring og vaccinationer ikke i startbog. Kan det ikke være OK, at formanden attesterer i startbogen DcH Hjørring ikke krav om at forevise forsikring. Der skal vises dokumentation for vaccination efter de nuværende regler, underskrift er ikke nok. Jens Rosendahl modtager genvalg på den kommende kredsgeneralforsamling c: Dommerudvalget Nyt fra udvalget oktober skal 4 dommeraspiranter til dommerprøve. Det foregår i Aabenraa. Det betyder ikke, at der kan regnes med tilstrækkeligt antal dommere fremadrettet. En del af de nuværende dommere er op i årene, og andre vil gerne have mulighed for at gå med egen hund. Der er to dommeraspiranter nu, så det vil være meget ønskeligt med 2-3 aspiranter mere.

8 Den fremtidige uddannelse vil vare to år, således at der uddannes dommere, der kan dømme i alle øvelser i alle 4 klasser. Blanketter til anmeldelse af aspiranter kan fås hos udvalgsformanden. Der er stadig mulighed for at være dommer for en dag. Det har været svært at finde dommere nok fra Kreds 1 til DM. Derfor er der dommere fra andre kredse. Kan også blive en realitet ved kredskonkurrencer næste år. Sidst i november bliver to nye agilitydommere færdige. Der er stadig brug for flere dommere, både i agility og i rally. Alle lokalforeninger opfordres til at finde emner. Spørgsmål om fremgangsmåde ved protest: Protesten rettes til konkurrenceledelsen, der skal have relevant blanket til rådighed. Kredsens dommerudvalg afgør klagen på stedet, hvis udvalget er til stede. Kan ellers sendes videre til dommerudvalget. Kan der ikke opnås enighed, går sagen til LDU. Understreget, at det er vigtigt, at klager føler sig hørt, og at klager modtager den fornødne vejledning.. Også nævnt, at der er for mange konkurrencehundeførere, der ikke har tilstrækkeligt kendskab til konkurrencereglerne. 6: Nyt fra kredskonsulenten Årsmøde for konsulenterne er oktober. Næste uddannelsesforløb starter Der henvises til DcH Årbogen for nærmere oplysninger om indhold m.v.. Der er p.t. kun 16 konsulenter i kreds 1. Især lokalforeninger, der ikke har konsulenter, bedes tilmelde aspiranter. 7: Nyt fra lokalforeningerne Brønderslev: 40 hvalpe startet. Rallykonkurrence i weekenden. Arden: Dommeraspirant tilmeldt. Store forhåbninger om fast el i klubhus inden jul. Spændt på prisen. Hjørring: 2 agilityhold, der kører godt afvikles nordisk konkurrence. Hvalpehold med 60 hvalpe startet. Ved flere trænere kunne yderligere 20 være startet. Kongerslev: Annonce i avisen trak 15 indmeldelser. Udfordring for træneren. Planlægning af næste år i gang.

9 Frederikshavn: Nye hvalpehold i gang. Rallykonkurrence afviklet. Øvrige hold kører også godt. Vesthimmerland: Mail fra kommunen at der skal ændres regnskabsår. Dette indebærer en ekstraordinær generalforsamling. Han Herred: God aktivitet. 33 nye hvalpe. Nogle sat på venteliste. 2 trænere pr. hold. Medlemsfremgang i år. Nødt til at istandsætte klubhus. Sydthy: 4 nye hold startet. Lokalkonkurrence afholdt. Hobro: Hvalpe i rigelige mængder. Sender videre til Mariager og Arden. Agilitytræner stoppet. Søgt hos naboklubber uden held. Rally går godt. Træner på A hold er også stoppet. Holdet træner selv. Nibe: Stort hvalpehold, der kræver trænere. Går lidt ud over mellemholdene, hvor der ikke er den store konkurrenceinteresse. Rally og agility går fint. Oprydning efter festivalen tager tid. Sæby: Nye hvalpehold med 20 deltagere. IPO er også kommet godt i gang med 10 hundeførere. 5 deltagere ved DM. Invitation til foredrag 2. oktober med ulvemanden fra Læsø. Freddy Worm. 150 kr. pr. person. Skagen: Masser af trænere men få hvalpe. Kun 9 er startet. Kredskonkurrence afviklet godt. Ellers stille og roligt. Svenstrup: Nyt hvalpehold startet. Familiehundehold er stor succes. Lukket for tilgang. Lindholm: Nyt hvalpehold og unghundehold. Går stille og roligt. Deltagere ved DM. Løgstør: 32 medlemmer, der spænder vidt. Går på 3 hold. Ønsker meget et klubhus. Dronninglund: Nye hvalpehold i gang. Ellers handler alt om DM. Glæder sig til om 14 dage. Så er det ovre. Mange har meldt sig som hjælpere, i alt 180 hjælpere, men der kan godt bruges flere. Stort arbejde, spændende udfordring. Stor tak til de mange hjælpere fra andre lokalforeninger. 8: Eventuelt. Dorthe Ellegaard: Anbefaler meget deltagelse i foreningslederkurset. Kun rosende ord fra deltagerne i pilotkurset. Der er udbytte at hente for enhver. Omkring kredsgeneralforsamlingen genopstiller Dorthe Ellegaard som kredsformand. Drøftelse begrebet decharge i foreningsvedtægter. Vigtigt at være opmærksom på, hvad der sker på økonomisiden i en bestyrelse. F. eks. at holde øje med kontoudtog og dispositioner. Generelt vigtigt at tage bestyrelsens ansvar alvorligt.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 16.06.2014 Kredsrådsmøde tirsdag d. 10/6 2014 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Frederikshavn, Vesthimmerland,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredssekretær 04.12.2014 Kredsrådsmøde Onsdag d. 19. november 2014 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Morsø

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. 0: DcH Forretningsfører Jan Nielsen: 1. Bambora online betalingssystem. Se medsendte orientering

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 9. september 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Hadsund, Morsø, Nibe, Thisted, Thyholm, Vesthimmerland og Øland. Desuden fra kredskasserer

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 17 juni 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Landsmødet 2015 Nordisk DM 2015 Aftale mellem de 6

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 14. september kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 14. september kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 14. september kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1: Nyt fra formanden: Status på medlemstal Fremgang i medlemstal totalt og i fire kredse, i

Læs mere

Kredsrådsmøde. Torsdag d. 13. september 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Torsdag d. 13. september 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Torsdag d. 13. september 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Nyt fra formanden: 1. Nyt fra HB Referat. Friluftsrådet har givet 100.000 kr. i tilskud og

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde

Kredsbestyrelsesmøde Kredsbestyrelsesmøde d. 2. marts, 2015 kl. 19.00 på Oddesundvej 119, 9220 Aalborg Øst Inden starten på mødet bød kredsformand Dorthe Ellegaard velkommen til de nye medlemmer, dels kredskasserer Mette Christensen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2015 Aars, januar 2015 Aktivitetsniveauet i 2015 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8:

2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: 2019 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Lørdag og søndag d. 12. og 13. januar 2019 Mødetid kl. 08.00 Tranum Strand Himmerlandsfondens kursus- og feriecenter, Strandvejen,

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Risskov civile Hundeførerforening.

Risskov civile Hundeførerforening. Bankkonto: 7110-1096775 Adresse på træningsplads: Viengevej 7, 8240 Risskov. Cvr. nr.: 34175640 Forslag til ændring af landsforeningens vedtægter 5,7,10,12 og 14 stk 1. vedrørende ansættelse og godkendelse

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT KREDSRÅDSMØDE Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf 21 51 51 01 DATO 12. September 2012 kl. 19.00 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Osted kro

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 22. juni 2016 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 22. juni 2016 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 22. juni 2016 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden 1: Præsentation fra arbejdsgruppen vedrørende medlemstal Punktet behandles på et ekstraordinært

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening

VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening VEDTÆGTER for Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening Foreningens navn er Hørsholm-Karlebo civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Fredensborg kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks

Læs mere

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov 205/19 den 11-6-19 Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov Opfølgning på sidste møde og nyt fra landsformanden (AL) Vi er blevet gjort opmærksom på, at DcH Kjellerup har hold der træner i DcH-programmet.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Referat fra det Ordinære landsmødet 2017

Referat fra det Ordinære landsmødet 2017 Valg af dirigent Peter Agentoft Nielsen blev igen valgt til dirigent. Uddeling af æresbeviser og jubilæumsvaser Torben Kjærbo Ibsen uddelte følgende: 25 års jubilæumsvase til Dommer Poul Rode Nielsen 25

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Vedtægter for DCH ARDEN

Vedtægter for DCH ARDEN Vedtægter for DCH ARDEN 1. Foreningens navn er Arden civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Arden. Foreningen er som lokalforening medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 den 24-03-2010 Beretning 2009 Endnu et travlt DcH år er slut. Og et nyt allerede godt i gang. Jeg glædes over at mail systemet er opfundet, ellers tror jeg at

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Jan Werner og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 3. december 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise,

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 2. april 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura

Læs mere

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening Brønderslev.

Læs mere

DcHs uddannelsespolitik

DcHs uddannelsespolitik Orientering nr. 42 April 2018 DcHs uddannelsespolitik I DcH ønsker vi, at medlemmerne i lokalforeningerne undervises af veluddannede og engagerede instruktører. I DcH stiller vi derfor krav om uddannelse

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening.

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. Foreningens navn er Christiansfeld civile Hundeførerforening, CcH Dens hjemsted er Christiansfeld i Kolding Kommune. Foreningen tegnes ved underskrift

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A

Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Referat af kredsråds- og koordineringsmøde Torsdag den 27.11. 2014 kl. 19.00 i klubhuset DcH Kerteminde, Odensevej 540 A Dagsorden:. 1. Valg af dirigent og godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 24-feb 2009 Beretning 2008 Endnu et år er gået, et travlt år synes jeg, det har været hårdt arbejde, men bestemt også meget spændende. Jeg har i år haft mulighed

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro.

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro. Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts 2018. Fjelsted Skov kro. Deltagere: Brian Jensen Connie Kisselhegn Olav Møller Frede Pedersen HB`s kontaktperson Referent: Gurli Møller Referat: 1. Præsentation

Læs mere

Kredsmappe for Kreds 4.

Kredsmappe for Kreds 4. Kredsmappe for Kreds 4. Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Indhold Arbejdsfordeling i Forretningsudvalget... 2 Retningslinjer for udvalg i kreds 4... 2 Adresseskift på formand eller kasserer...

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2013 Aars, januar 2014 Aktivitetsniveauet i 2013 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Referat fra HB møde Den 22.3.2015

Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Til: 113/15 HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtager Hovedbestyrelsesmøde den 22.3.2015 kl. 08.00 på Best Western Hotel Fredericia. Den 27.03.2015 Deltagere: Torben

Læs mere

Agilityudvalget i DcH Kreds 6

Agilityudvalget i DcH Kreds 6 Referat fra Årsmødet den 6. februar 2017. 1. Valg af ordstyrer Udvalget foreslog Hans Christian Petersen, der blev valgt. 2. Agilityudvalgets årsberetning Bent Blom Larsen fremlagde udvalgets årsberetning

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger

Informationsfolder. Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Uddannelsesudvalget September 2015 Informationsfolder Trænergrunduddannelse (TGU) Grundforløb og Overbygninger I denne folder har uddannelsesudvalget samlet relevant

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 3 Jørgen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset 1. Konstituering Første punkt på mødet var jf. dagsordenen godkendelse af referaterne fra hhv. seneste bestyrelsesmøde samt for generalforsamlingen.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018

Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Dommerjubilarer: Annette fortalte lidt om deres virke i DcH i de mange år de har fungeret som DcH dommer: 40 år Flemming Aalund DcH dommer: 25 år Karin Sørensen

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2017

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2017 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2017 164a/17 14-5-2017 1. KONSTITUERING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Indkaldelsen

Læs mere

Status fra sekretariatet (JEN) Medlemsstatistikken viser at vi er 247 medlemmer mere end sidste år. Kreds 1 har den bedste udvikling.

Status fra sekretariatet (JEN) Medlemsstatistikken viser at vi er 247 medlemmer mere end sidste år. Kreds 1 har den bedste udvikling. Referat fra HB-mødet den 17. august 2019 på Fjelsted Skov Kro. 257/19 29-8-2019 Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Henrik Bøgelund Landskasserer Christian

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

/ Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen. Deltagere på mødet:

/ Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen. Deltagere på mødet: Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Stella Egholm Jensen landskasserer

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand Linda Lundh

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere