Menighedsrådets møde torsdag den 20. november 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Menighedsrådets møde torsdag den 20. november 2014"

Transkript

1 Side 2999 Menighedsrådets møde torsdag den 20. november 2014 Dagsorden Beslutning Afbud fra Susanne Malmstrøm, som suppleant er indkaldt Thorsten Dyngby. Afbud fra medarbejder repræsentant Jesper Kronholm 1. Godkendelse af mødets dagsorden Punkt behandles mellem punkt 2 og 3. Dagsorden godkend. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Meddelelse fra Provstiudvalget Provstiudvalget meddeler, at Domsognets ansøgning om yderligere midler fra kirkegårdsmurpuljen er imødekommet. Der gives en ekstrabevilling på kr , som udbetales ved fremsendelse af dokumentation for udgifterne. Taget til efterretning. 2.2 Meddelelse fra Provstiudvalget Provstiudvalget meddeler, at Domsognets ansøgning om yderligere midler fra puljen til energibesparende foranstaltninger er imødekommet. Der af sættes kr til udskiftning af vinduer og døre i Domprovstegården. Beløbet udbetales ved fremsendelse af dokumentation for udgifterne. Taget til efterretning. 3. Etablering af skoletjeneste i Greve-Solrød og Roskilde Domprovsti De 2 provstier har besluttet at etablere en skoletjeneste, og i den anledning foreligger der nu en invitation til møde den 9. december kl På mødet skal der vælges medlemmer til et repræsentantskab med et valgt menighedsrådsmedlem og en præst fra alle deltagende sogne, ligesom der skal vælges en arbejdsdygtig bestyrelse med et mindre antal præster og menighedsrådsmedlemmer. Yderligere oplysninger kommer senere, herunder udkast til vedtægter, men foreløbig skal der udpeges 2 medlemmer som Maria Harms valgt. Finn Buhl valgt.

2 Side 3000 anført. 4. Indstilling fra Kulturarvsudvalget om udvidelse af åbningstiden i Rokilde Domkirke fra 2015 Der er tale om 2 forslag, der begge fremsættes under forudsætning af, at menighedsrådet og fonden i fællesskab finder en aftale vedrørende bemanding og aflønning som følge af den udvidede åbningstid. Forslag A: Det foreslås, at Domkirkens almindelige åbningstid for sommerperioden (1. april 30. september) udvides til kl 18. En sådan udvidelse vil bl.a. imødekomme de gæster, der går forgæves, når Domkirken er lukket pga. kirkelige handlinger. Forslag B: Det foreslås, at der holdes åbent også på mandage i vinterperioden (1. oktober-31. marts). Begrundelsen for lukkedag mandag har været, at håndværkere skulle have adgang til kirken. Iflg. byggeteknisk leder og domværkeren er der imidlertid ikke længere behov for en lukkedag af den årsag. Medarbejderne i kirken oplever, at mange går forgæves på mandage i vinterperioden. Samtidig oplyser Vikingeskibsmuseet, at de er ganske godt besøgt på vintermandage, ligesom Roskilde Museum også holder åbent. Forretningsudvalget tiltræder indstillingen foreløbig for 2015 og med evaluering i februar Forslag A og B er tiltrådt. Keld Winckelmann stemte imod forslag B. Forslag om evaluering er tiltrådt, statistisk materiale skal medtages. 5. Evaluering af aftalen om afvikling af kirkelige handlinger i Roskilde Domkirke på hverdage Aftalen, der nu har fungeret et år, går ud på, at mandag og onsdag friholdes helt for kirkelige handlinger, og at første kirkelige handling afvikles kl. 14 (kirken lukker kl 13) på de øvrige dage. Det har med få undtagelser været muligt at afvikle årets kirkelige handlinger efter aftalen, og efter en drøftelse med sognets præster, der alle er positive over for en fortsættelse. Forretningsudvalget indstiller, at aftalen fortsættes. Indstillingen er tiltrådt. 6. Roskilde Domkirke som pilgrimskirke Som bekendt er der fra flere sider ønske om at profilere Roskilde Domkirke som pilgrimskirke, ligesom der jævnligt udtrykkes ønske om etablering af pilgrimscenter mm, alt i alt et projekt der på sigt evt. vil kunne få stor betydning for både Domkirken og Roskilde by. For at afklare menighedsrådets indstilling til et sådant projekt, foreslås det, at sagen drøftes i menighedsrådet. Sognepræst Paul Kofoed Christiansen har lovet at give et oplæg til drøftelsen. Rådet er positiv overfor et forslag om 4 kirkevandringer om året. Rådet ønsker ikke at betegne Roskilde Domkirke som Pilgrimskirke, men er positive overfor Pilgrimme i Roskilde Domkirke.

3 Side Anlægsregnskab for Konventgårdsbyggeriet Samtlige bilag tilhørende projektet er nu indkommet, og anlægsregnskabet er under udarbejdelse og revision. Regnskabet forventes at kunne udsendes til menighedsrådet inden mødet. Punkt 7 udgår, forelægges efter de nye regler som biregnskab til årsregnskab Naturpark Skjoldungernes Land I forbindelse med høringsrunden har Domsognet som lodsejer i den berørte zone modtaget opfordring fra Naturstyrelsen til at tilkendegive sin holdning. Udkast til høringssvar vedlægges. Tiltrådt med få ændringer. Bilag. 9. Roskilde Domsogns fremtidige organisering Den nedsatte styregruppe (MR's formand, næstformand, de to kontaktpersoner og medarbejderrepræsentanter samt kirkegårdslederen og den byggetekniske leder) har afholdt flere møder og nøje gennemdrøftet forskellige mulige fremtidige organiseringsmåder. På baggrund af disse møder er gruppens medlemmer enige om at indstille følgende: Den nuværende organisationsplan fortsætter pr 1. januar 2015 i revideret udgave, jfr. bilag. De mest markante ændringer er her, at rengøringsområdet foreslås samlet for såvel kirke som kirkegård og flyttet ind under bygningsdrift, og at ansvaret for vedligeholdelse af alle grønne områder lægges under kirkegårdene. Hertil kommer, at der er enighed om at fortsætte og udbygge det gode og givtige tværgående samarbejde, der allerede er etableret på regnskabsområdet. Sådanne samarbejde bør fremmes og styrkes på så mange områder som muligt hen ad vejen Et stort flertal af styregruppen indstiller, at der arbejdes hen imod "Vision for Roskilde Domsogn fremtidige organisering", jfr. bilag, når den nye leder har fået et overblik og med implementering, når kirkegårdslederen går på pension. Visionen er udarbejdet efter overordnede principper, som der har været enighed om i styregruppen, nemlig Planen skal være det optimale for fremtiden uden skelen til den nuværende bemanding. Der bør nedsættes et personaleudvalg eller på anden vis sikres optimering af personaleområdet De forskellige kompetencer i organisationen bør samles, så der kun er én bygningsdrift, der dækker både kirke og kirkegård. Det samme gælder for administration, regnskab, 1. at Vision vedtages. 2. at Der arbejdes videre med organisationsplanen for Annie Larsen mener, at regnskab, løn og administration skal lægges sammen. 3. at Udgår 4. at Afventer administrationschefs ansættelse 5. at Udgår 6. at Rådet tiltræder at der arbejdes videre med forslag til nedsættelse, sammensætning og kommissorium for et personaleudvalg. Rådet tiltræder at titlen Administrationschef ændres til Administrationsleder. Ulla Thorbjørn Hansen ønsker at FU skal fremgå af organisationsplan 2015.

4 Side 3002 og kirkelige handlinger. Organisationsplanen skal sikre stringente ledelsesveje, så ingen ansat er i tvivl om, hvem man henvender sig til med spørgsmål - eller hvem man modtager anvisninger fra. I visionen er de to afdelinger af Roskilde Domsogn smeltet sammen, og ressourcerne er samlet Det indstilles, at visionen vedtages med henblik på den fremtidige organisering at der foreløbig arbejdes videre med implementering af Organisationsplan for Roskilde Domsogn pr. 1. januar 2015, at der nedsættes et udvalg til varetagelse af personaleområdet, herunder en fælles personalepolitik for hele Domsognet, at der etableres et lederforum bestående af Domprovsten, Kirkegårdslederen og Administrationschefen samt organisationens mellemledere, hvor der afvikles månedlige møder med tværgående, fælles anliggender på dagsordenen, at styregruppen anmodes om at komme med forslag til sammensætning af personaleudvalget samt indlede udarbejdelsen af den fælles personalepolitik, at der løbende evalueres på funktionaliteten i organisationsplanen, første gang i januar Bilag. 10. Henvendelse fra Fonden til formidling af Kulturarven Roskilde Domkirke Fonden anmoder om indledning af forhandling om den fremtidige varetagelse af velkomst- og formidlingsaktiviteterne i Domkirken. Formanden indstiller, at der optages forhandling. Indstillingen tiltrædes. 11. Valg af formand for det kommende kirkeår Jfr. Menighedsrådslovens 11, stk. 1 Anne Rosendal valgt med 14 stemmer for. 1 blank. 12. Valg af næstformand for det kommende kirkeår Jfr. Menighedsrådslovens 11, stk Valg af kirkeværge for det kommende kirkeår Ruth Vingborg valgt med 12 stemmer. Annie Larsen fik 3 stemmer Henrik Enig valgt. 14. Valg af kasserer for det kommende kirkeår Kirsten Bjerager valgt.

5 Side Valg af kontaktperson for det kommende kirkeår Per Vibskov Nielsen og Henrik Bondo Nielsen valgt. 16. Valg af bygningskyndig for det kommende kirkeår Brian Hansen fra Krogh Hansens tegnestue Slangerup valgt. 17. Valg af underskriftsberettiget person for det kommende kirkeår Valg af menighedsrådsmedlem, der bemyndiges til sammen med formanden at underskrive dokumenter vedrørende køb, salg og andre dispositioner over fast ejendom og optagelse af lån. Næstformand Ruth Vingborg valgt. 18. Formandens orientering Provstiudvalget har godkendt regnskab 2013 samt revisionsbemærkninger. 19. Eventuelt Elisabeth spørger efter prædikantliste på hjemmesiden. Anne Rosendal: Annie Larsen: Thorsten Dyngby (suppl. f. Susanne Malmstrøm): (Forlod mødet kl under punkt 10) Keld Winckelmann: Ruth Vingborg: Mette E. Bruun:

6 Side 3004 Rune Viberg: Henrik Enig: Kirsten Bjerager: Kirsten Christiansen:. (Forlod mødet kl under punkt 8 ) Henrik Bondo Nielsen: Lis Kjær: (Forlod mødet kl efter punkt 3, lukket møde) Elisabeth Fogh Hansen: Finn Buhl: (Forlod mødet kl under punkt 9) Hans Erik Pedersen: Jens Arendt: Paul Kofoed Christiansen: Maria Harms: Ulla Thorbjørn Hansen: Per Vibskov Nielsen:

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Blad nr. 3035 Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Dagsorden Beslutning Afbud fra Jens Arendt, Paul Kofoed Christiansen og Rune Viberg 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Blad nr. 2956 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 22. maj 2014 Afbud: Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Ulla Thorbjørn Hansen, Per Vibskov Nielsen Fraværende uden afbud: Paul Bundgaard Dagsorden Beslutning

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Blad nr. 2972 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Afbud: Rune Viberg og medarbejderrepræsentant Jesper Kronholm. Medarbejderrepræsentanten Bent Skovbro Hansen forlod mødet efter mødets

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Blad nr. 2854 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. april 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Ophævelse af fredskovspligt Naturstyrelsen

Læs mere

Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015

Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015 Blad nr. 3009 Menighedsrådets møde Torsdag den 22. januar 2015 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Meddelelse fra Kirkeministeriet om Biskoppens

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. september 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. september 2014 Blad nr. 2982 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 25. september 2014 : Anne Rosendal, Jens Arendt, Ulla Thorbjørn Hansen, Elisabeth Fogh Hansen, Annie Larsen, Susanne Malmstrøm, Kirsten Christiansen,

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. maj 2015

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. maj 2015 Blad nr. 3046 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. maj 2015 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Punkt 5 tilføjet til dagsordenen. Godkendt. 2. Meddelelser til orientering 2.1

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde - revideret torsdag den 19. november 2015

Menighedsrådets ordinære møde - revideret torsdag den 19. november 2015 Blad nr. 3091 Menighedsrådets ordinære møde - revideret torsdag den 19. november 2015 Dagsorden Afbud: Suppleant: Susanne Malmstrøm, Rune Viberg, Finn Buhl og Lars Andersen Thorsten Dyngby møder for Susanne

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013 Blad nr. 2888 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 19. september 2013 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt, dog at pkt. 7. udgår. 2. Meddelelser til orientering 2.1 Vikariat

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 28. april 2016

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 28. april 2016 Blad nr. 3136 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 28. april 2016 Dagsorden Beslutning Afbud: Annie Larsen, Kirsten Christiansen, Rasmus Dreyer og Ulla Thorbjørn Hansen 1. Godkendelse af mødets dagsorden

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. marts 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. marts 2017 kl Blad nr. 3240 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. marts 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Finn Buhl, Thorsten Dyngby, Lis Kjær 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 24. august 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 24. august 2017 kl Blad nr. 3281 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 24. august 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Mette E. Bruun, Jesper Kejlhof, Paul Kofoed Christiansen, Maria Harms Spørgetid: 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets møde til nedsættelse af udvalg i perioden torsdag den 17. november 2016 efter det konstituerende møde

Menighedsrådets møde til nedsættelse af udvalg i perioden torsdag den 17. november 2016 efter det konstituerende møde Blad nr. 3210 Menighedsrådets møde til nedsættelse af udvalg i perioden 2016-2020 torsdag den 17. november 2016 efter det konstituerende møde Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 17. marts 2016 kl

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 17. marts 2016 kl Blad nr. 3128 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 17. marts 2016 kl. 16.30 Dagsorden Afbud fra Maria Harms og Tina Birk Klein Torsten Dyngby indkaldt som suppleant for Henrik Bondo Nielsen Beslutning

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Blad nr. 3377 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Finn Buhl, Jette Kristensen, Elisabeth Fogh Hansen Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl Blad nr. 3430 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 14. februar 2019 kl. 16.30 Afbud: Annie Larsen, Mette E. Bruun, Torben Jeppesen, Bjarne Hald Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 16. februar 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 16. februar 2017 kl Blad nr. 3230 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 16. februar 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud fra: Ulla Thorbjørn Hansen 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt 2. Meddelelser til orientering

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Onsdag den 17. januar 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde Onsdag den 17. januar 2018 kl Blad nr. 3328 Menighedsrådets ordinære møde Onsdag den 17. januar 2018 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Jesper Kejlhof, Henrik Bondo Nielsen, Lis Kjær, Helle Berthou Spørgetid: 1. Godkendelse af mødets

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl Blad nr. 3299 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Lis Kjær, Thorsten Dyngby Suppleanter: Ebbe Overgaard, Ove Bo Larsen Spørgetid: 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl Blad nr. 3411 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 : Susanne Malmstrøm, Mette E. Bruun, Anne-Sophie Olander, Maria Harms, Ane LaBranche Dagsorden Mødet indledes med spørgetid.

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. maj 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. maj 2019 kl Blad nr. 3456 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. maj 2019 kl. 16.30 : Anne Rosendal, Anne Sophie Olander, Ane LaBranche, Keld Winckelmann, Thorsten Dyngby, Jette Kristensen og Lis Kjær. Dagsorden

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 18. august 2016 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 18. august 2016 kl Blad nr. 3165 ets protokol ets ordinære møde Torsdag den 18. august 2016 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud fra medarbejderrepræsentant Bent S. Hansen 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2.

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl Blad nr. 3313 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Spørgetid: Afbud fra: Susanne Malmstrøm, Henrik Bondo Nielsen, Annie Larsen, Bjarne Hald, Sole Bluhme

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 18. september 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 18. september 2018 kl Blad nr. 3395 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 18. september 2018 kl. 16.30 Afbud: Ruth Vingborg, Thorsten Dyngby, Anne-Sophie Olander, Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse af

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 27. april 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 27. april 2017 kl Blad nr. 3248 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 27. april 2017 kl. 16.30 Revideret dagsorden, pkt. 4 Kvartalsrapport pr. 31.03.2017 tilføjet. Dagsorden Beslutning Afbud fra: Bjarne Hald, Thorsten

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 17. april 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 17. april 2018 kl Blad nr. 3357 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 17. april 2018 kl. 16.30 Afbud: Thorsten Dyngby, Finn Buhl Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse af mødets dagsorden. I forhold

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl Blad nr. 3422 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 17. januar 2019 kl. 16.30 Afbud: Henrik Bondo Nielsen, Mette E. Bruun, Sole Bluhme Hansen, Anne-Sophie Olander, Jette Kristensen. Dagsorden Mødet

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 19. september 2019 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 19. september 2019 kl Side 3484 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 19. september 2019 kl. 16.30 Afbud: Mette E. Bruun, Henrik Enig Dagsorden Beslutning Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse af mødets dagsorden.

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 22. juni 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 22. juni 2017 kl Blad nr. 3272 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 22. juni 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Annie Larsen, Jesper Kejlhof, Elisabeth Fogh Hansen, Rasmus Dreyer og Helle Berthou. 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl Blad nr. 1 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 Afbud: Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse af mødets dagsorden. 2. Meddelelser til orientering. 2.1 Program

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde onsdag den 22. august 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde onsdag den 22. august 2018 kl Blad nr. 3387 Menighedsrådets ordinære møde onsdag den 22. august 2018 kl. 16.30 Afbud: Henrik Enig, Annie Larsen, Torben Jeppesen, Helle Berthou Dagsorden Mødet indledes med spørgetid. 1. Godkendelse

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 18. februar 2016 kl. 16.30

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 18. februar 2016 kl. 16.30 Blad nr. 3118 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 18. februar 2016 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning 1. Godkendelse af mødets dagsorden Bemærkninger til referat fra MR d. 21/1: Kirsten Christiansen

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 18. maj 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 18. maj 2017 kl Blad nr. 3256 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 18. maj 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Rasmus H. C. Dreyer, 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt 2. Meddelelser til orientering

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 19. januar 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 19. januar 2017 kl Blad nr. 3217 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 19. januar 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Afbud: Jesper Kejlhof, Torsten Dyngby. 1. Godkendelse af mødets dagsorden. Godkendt 2. Meddelelser

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl Blad nr. 1 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Spørgetid: 1. Godkendelse af mødets dagsorden 2. Meddelelser til orientering 2.1 Julekrybbe på Stændertorvet

Læs mere

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE Referat STED: Konventgården DATO: Onsdag, den 11. april 2018 Tid: Kl.: 18.30 20.30 Møde nr.: 60 1. 1 Forretningsudvalget indstiller, at Morten Mark Østergaard

Læs mere

BESLUTNINGSREFAT AF KONSTITURENDE OG ORDINÆRT MENIGEHDSRÅDSMØDE

BESLUTNINGSREFAT AF KONSTITURENDE OG ORDINÆRT MENIGEHDSRÅDSMØDE BESLUTNINGSREFAT AF KONSTITURENDE OG ORDINÆRT MENIGEHDSRÅDSMØDE Onsdag den 8. november 2017. Spisning kl. 17:30. Menighedsrådsmøde kl. 18:00 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København

Læs mere

Vedtægt for samarbejde mellem provstiudvalg om Center for Folkekirkens Familiestøtte (Diakoni)

Vedtægt for samarbejde mellem provstiudvalg om Center for Folkekirkens Familiestøtte (Diakoni) Vedtægt for samarbejde mellem provstiudvalg om Center for Folkekirkens Familiestøtte (Diakoni) Samarbejdet er etableret i medfør af Lov om Menighedsråd, (LBK nr. 771 af 24. juni 2013) 43 og 43 b, stk.

Læs mere

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm.

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm. Valgbestyrelsen har meddelt, at de personer, der er opført på vedlagte liste, er valgt til menighedsrådet for Mørdrup Sogn. Det først valgte medlem af det nye menighedsråd har ved brev og mail af 4. november

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Vor Frue Kirke Menighedsrådet

Vor Frue Kirke Menighedsrådet Vor Frue Kirke Menighedsrådet Den 8. november 2016 indkaldes menighedsrådet og medarbejderrepræsentant kordegn Jonna Grue til offentligt, ordinært konstituerende menighedsrådsmøde, der afholdes Tirsdag

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 13. februar 2018 kl

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 13. februar 2018 kl Blad nr. 3340 Menighedsrådets ordinære møde tirsdag den 13. februar 2018 kl. 16.30 Ejendommen, St. Gråbrødrestræde 12B, besigtiges før mødet kl. 15.30. Afbud: Annie Larsen, Ane LaBranche og Helle Bertou

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015 Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Anne Mia Lykner (afbud). Regnskabsfører Per Gantriis deltog i behandlingen af pkt. 4.1 4.8. 0. INDLEDNING Indledning 1. REFERAT AF TIDLIGERE MØDER 1.1. Bemærkninger

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 5. november 2013 kl. 19.30 i foredragssalen. Fraværende: Per Knudsen afbud. Holger Hansen deltog som stedfortræder 05.11.2013 12/13, 62. Init.: REFERAT:

Læs mere

Referat - menighedsrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Åbent Møde. Kingos Minde

Referat - menighedsrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Åbent Møde. Kingos Minde Referat - menighedsrådsmøde Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Åbent Møde Kingos Minde Hermed indkaldes medlemmer af Slangerup Menighedsråd og suppleanter til ordinært offentligt menighedsrådsmøde på

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg

Vedtægt. for. ansættelse af og administration af en stilling som gade- og ungdomspræst med funktion i Aalborg Vedtægt for samarbejde mellem Budolfi, Hans Egede, Hasseris, Margrethe, Sankt Markus, Vejgaard, Vesterkær, Vor Frelser og Vor Frue sognes menighedsråd i Budolfi provsti i Aalborg stift i medfør af Kapitel

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til

Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl Jørgen bød velkommen til Referat af menighedsrådsmøde torsdag 8. november 2018 kl. 18.30 I mødet deltog: Jørgen Fink (JF), formand Alice Enderlein (AE), kontaktperson. Markvard Hovmøller (MH), kasserer Jim Stjerne Hansen (JSH),

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Beslutningsreferat af Konstituerende og ordinært menighedsrådsmøde

Beslutningsreferat af Konstituerende og ordinært menighedsrådsmøde Beslutningsreferat af Konstituerende og ordinært menighedsrådsmøde Onsdag, den 14. november 2018 kl. 18:00 Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Jytte, Johannes

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Jytte, Johannes Menighedsrådsmøde nr. 356, 10.01.2018 kl. 19.00 Indleder: Kirsten Sejthen Afbud: Jytte, Johannes Tilstede: Henrik, Steen, Elisabeth, Inger, Christian, Knud, Poul, Lise, Mette, Kirsten, Maja, Hans Erik,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Margrethe

Læs mere

Tillykke med valget. Det nyvalgte menighedsråd afholder sit konstituerende møde, inden dets funktionsperiode begynder Jf. 6.

Tillykke med valget. Det nyvalgte menighedsråd afholder sit konstituerende møde, inden dets funktionsperiode begynder Jf. 6. Tillykke med valget Hvordan konstituerer man sig? Det nyvalgte menighedsråd afholder sit konstituerende møde, inden dets funktionsperiode begynder Jf. 6. Indkaldelse til mødet foretages af det først valgte

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 6. november Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 6. november Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 6. november 2012. Kl. 18.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Søren Ødum Nielsen, Philip Marcussen, Vibeke Lentz, Inger Christensen, Beate Andreassen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 2. marts 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 2. marts 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk, den. 6. november 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. november 2012 kl. 17.00 NB. Bemærk mødetid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Konstituerende møde for Vor Frue-Vesterbro Provstiudvalg Dagsorden den 6. november 2017 kl

Konstituerende møde for Vor Frue-Vesterbro Provstiudvalg Dagsorden den 6. november 2017 kl Konstituerende møde for Vor Frue-Vesterbro Provstiudvalg REFERAT Dagsorden den 6. november 2017 kl. 18.20-21.35 Mariakirken, Istedgade 20, 1650 København V Pkt. Sag / Emneord / Resume Beslutning 1. Godkendelse

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 12. november 2015 kl. 16.30-20.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Der forelå afbud

Læs mere

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti Vedtægt For samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 42a (lovbekendtgørelse nr. 9 af 03.01.2007) om Ungdomspræst- & Kirke-skole-samarbejde i Undertegnede menighedsråd i,

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend Menighedsrådsmøde nr. 347, 08.03.2017 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Svend Tilstede: Steen, Inger, Kirsten, Henrik, Johannes, Knud, Poul, Lise, Mette, Maja, Hans Erik, Jytte, Elisabeth, Erik,

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat fra møde i Ulfborg Menighedsråd tirsdag den 14. november 2017 i Sognehuset, Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Kirsten Engmark, Ryan Faurby, Lone G. Kristensen, Arne D. Rasmussen, Ruth Sandbak,

Læs mere

Menighedsrådsmøde SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Dato: 20. november 1996 Blad no. 1. Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed

Menighedsrådsmøde SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Dato: 20. november 1996 Blad no. 1. Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed SOLRØD MENIGHEDSRÅD Det nyvalgte Solrød menighedsråd indkaldes hermed til konstituerende møde onsdag den 20. november 1996 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Dagsorden: Menighedsrådsmøde Dato: 20. november

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Beslutningsreferat af menighedsrådsmøde onsdag den 20. september 2017 kl. 18:00. i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat af menighedsrådsmøde onsdag den 20. september 2017 kl. 18:00. i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat af menighedsrådsmøde onsdag den 20. september 2017 kl. 18:00. i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Sharon Parker,

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 14. april 2015. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Mødepunkt 1 Sag: Meddelelser til og fra provstiet (849) Grene provsti fremsender forespørgsel

Læs mere

RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift

RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift Vedtægter for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af bekendtgørelse nr. 164 af 16. marts 2004 af lov om menighedsråd om RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift De menighedsråd i sogne beliggende

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Menighedsrådet. valgbarhed jf. valgloven 3 og menighedsrådslovens 6 stk. 2. Aabenraa den 23. november 2016

Menighedsrådet. valgbarhed jf. valgloven 3 og menighedsrådslovens 6 stk. 2. Aabenraa den 23. november 2016 Menighedsrådet Aabenraa den 23. november 2016 Referat af offentligt konstituerende menighedsrådsmøde Onsdag den 23. november 2016 kl. 19.00 på Folkehjemmet Sarah Arnkjær valgte salmen Blomstre som en rosengård

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 22. marts 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat føl gende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Hvorup Sogn. Menighedsrådsmøde

Hvorup Sogn. Menighedsrådsmøde Hvorup Sogn Menighedsrådet Formand: Anni M. Andersen Menighedsrådsmøde Dagsorden Tid: Torsdag den 21.januar 2016 kl. 19.00 Sted: Nørre Uttrup Kirke, lille mødesal Indkaldte: Anni M. Andersen, Johannes

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 13. februar 2013 kl. 19.00 i foredragssalen. Fraværende: Kirsten Evald Grønbech (forhåndsafbud ) Per Knudsen (forhåndsafbud) Helle Øst (afbud) Bent Nielsen

Læs mere

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune.

Vedtægt. for. Formål 1. Samarbejdet har til formål at administrere og drive Folkekirkens Skoletjeneste i Aalborg kommune. Vedtægt for samarbejdet mellem sognene i Aalborg Nordre Provsti, Aalborg Vestre Provsti, Aalborg Østre Provsti og Aalborg Budolfi Provsti i medfør af 43 stk. 1, i Lov om Menighedsråd og vedtaget i henhold

Læs mere

Stk. 1a Med virkning fra 1/1 2013 og resten af valgperioden indgår tillige de i Elias Sogn valgte medlemmer i menighedsrådet.

Stk. 1a Med virkning fra 1/1 2013 og resten af valgperioden indgår tillige de i Elias Sogn valgte medlemmer i menighedsrådet. Vedtægt for Vesterbro Sogn - Folkekirken på Vesterbro De syv sogne (Absalons, Apostel, Enghave, Gethsemane, Krist, Maria og Sct. Matthæus) på Vesterbro sammenlægges med virkning fra 2/12 2012 til ét sogn,

Læs mere

Vedtægter for Skole-Kirke-Samarbejdet i Aarhus Kommune

Vedtægter for Skole-Kirke-Samarbejdet i Aarhus Kommune Vedtægter for Skole-Kirke-Samarbejdet i Aarhus Kommune Skole-Kirke-Samarbejdet (SKS) blev grundlagt i 1997 som et samarbejde mellem Aarhus Kommunes Skoleforvaltning, svarende til den nuværende Børn & Unge

Læs mere

8680 RY Torsdag den 7. maj 2015 klokken 19,30

8680 RY Torsdag den 7. maj 2015 klokken 19,30 Dagsorden Fraværende Referat Mette Obel og Tove Bendixen med anmeldt forfald. 69. Godkendelse af dagsorden Godkendt 70. Godkendelse af referat fra mødet den 9. april 2015 71 Meddelelser 1. Provstiet 2.

Læs mere

Bemærk: Der vil forinden mødet være mulighed for at blive fotograferet - billedet vil blive vist på Birkerød Sogns hjemmeside.

Bemærk: Der vil forinden mødet være mulighed for at blive fotograferet - billedet vil blive vist på Birkerød Sogns hjemmeside. Menighedsrådsmøde: Tirsdag den 22. november 2011, kl. 18:00-19:30 - Beslutningsprotokol Bemærk: Der vil forinden mødet være mulighed for at blive fotograferet - billedet vil blive vist på Birkerød Sogns

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet tirsdag den 23. september 2014 kl. 19.30 i foredragssalen Fraværende: Jørgen Ingberg Henriksen har ferie Afbud fra Holger Hansen 23.09.2014 13/14, 39. Init.: BZS REFERAT:

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014.

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 14. januar 2014 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Tilstedeværende:

Læs mere

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om

Vedtægt. for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Vedtægt for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 (lovbekendtgørelse nr. 611 af 6. juni 2007 42a og 43a) om Folkekirkens Skoletjeneste i Frederikshavn Provsti Frederikshavn

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD

SCT. MARIÆ SOGNS MENIGHEDSRÅD DAGSORDEN for møde i menighedsrådet onsdag den 17. februar 2010 kl. 19.00 i foredragssalen Fraværende: Helle Øst - afbud Finn Bjørnum - sygemeldt. Kirsten Madsen - afbud 17.02.2010 09/10, 09 Init.: 1.

Læs mere