INTROFORLØB PSYKOLOGI 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INTROFORLØB PSYKOLOGI 2014"

Transkript

1 INTROFORLØB PSYKOLOGI 2014 Velkommen på det fedeste studie Til de nye psykologistuderende på Syddansk Universitet. Stort tillykke med optagelsen på psykologi! Vi håber, det er en drøm, der går i opfyldelse (ellers kan vi informere om, at ca andre gerne vil have din plads). I denne tid modtager du en masse information fra universitetet inklusiv dette hæfte fra dine sociale tutorer. Vi ved, at det er uoverskueligt og meget glemmer du igen, så et godt råd er, at gemme det hele så du kan kigge på det senere. Dette introprogram vil informere dig om den sociale del af din studiestart, men først en appetitvækker... Indhold August 2014 VELKOMMEN! Kalender for intro Introdagene De faglige vejleder Relevante udvalg Dine tutorer Nice-to-know Opfordring Kort over universitetet

2 Dit nye studium TILLYKKE MED OPTAGELSEN Det kommende år kan du se frem til at få nye dygtige forelæsere, der brænder for at lære fra sig. Du vil hurtigt lære, hvad der er fup og fakta i psykologi. Du vil blive opdateret med den nyeste viden og de mest kontroversielle forsøg i psykologiens historie. Du vil lære hvad MCQ, øvelsesrapport og essay indebærer. Du vil blive eksamineret ca. otte gange inden udgangen af juni næste år og have brugt omtrent kr. på tykke bøger. Året vil også byde på mange aftener i selskab med teorier og noter, hvor køleskab og Facebook fungerer udmærket som overspringshandlinger - og sidstnævnte også kilde til støtte fra medstuderende. Om et år er du en hel del klogere, bruger stærkere briller og har fået nye venner. Det sidste hjælper vi som sociale tutorer dig med. Det kan nemlig være ensomt at studere og vi arbejder på, at dette ikke skal være tilfældet for dig. Det er på én gang hårdt og herligt at være studerende, det er noget helt særligt og noget som vi nyder! Det unikke ved psykologistudiet på Syddansk Universitet er både, at studiet er tilknyttet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, hvilket sætter et interessant præg på undervisningen. Samtidig er studiet stadig nyt i Odense, hvilket giver dig som studerende mulighed for at være med til at forme studiemiljøet og skabe traditioner. Gennem fagråd og studienævnet kan du være med til at få indflydelse på det faglige indhold på din uddannelse. På den sociale front er der bl.a. blevet oprettet et festudvalg. Flere initiativer er under opsejling og du er velkommen til at bidrage. Her er endnu ikke nogen rigide rutiner og der er en åbenhed og villighed både blandt studerende og ansatte. Med andre ord er det hele ikke givet på forhånd, og du kan være med til at gøre dit studie til noget særligt!

3 Introforløb Nye studenter på danske universiteter er gennem århundreder på danske universiteter blevet betegnet som russer. Betegnelsen rus kommer fra det latinske ord Depositurus, der henviser til, at de nye studerende aflagde deres dyriske væsen. Overgangen til at være akademisk studerende var tidligere forbundet med et ritual, hvor russerne blev drevet ind i et kammer, her de blev underkastet en grovkornet eksamination, der altid endte med prygl, hvor depositor slog løs med en ferle og til tider tillige en pølse, alt imens han kaldte russerne skældsord som rakkere, asner eller svin. Vi 13 psykologistuderende, der fungerer som sociale tutorer, har dog planlagt et noget anderledes introforløb! Introforløbet kan du læse mere om på de kommende sider. Vi tager hånd om alle og giver jer mulighed for at danne nye venskaber. Vi er, sammen med de faglige toturer, til rådighed hvis i har spørgsmål omkring studiet eller brug for råd og vejledning i din tid som psykologistuderende. Vi fra SDUs første fire årgange glæder os meget til at byde dig velkommen! Hold dig opdateret Faglige informationer vil løbende blive offentliggjort via studiestartssiderne ( studiestart). Derudover er der oprettet en facebookgruppe til jer, der hedder Psykologi SDU 2014 (#5), hvor I løbende vil få mere information om - og invitationer - til sociale arrangementer. Vi vil opfordre jer til at melde jer ind i gruppen, da i her vil have mulighed for at kommunikere både fagligt og socialt.

4 Kalender for introforløbet Der sker rigtig mange ting i Odense, og man kan finde ud af det meste ved at søge lidt på nettet. For overskuelighedens skyld kommer her et udpluk af begivenheder, man kan opleve i løbet af året. Aktiviteterne giver god mulighed for at lave noget sammen med dine nye studiekammerater. I forbindelse med universitetet: 13. september Tabula Rasa Fest 20. september Semesterstartsfesten 27. september Ebrietas Fest 3. oktober Årsfest på SDU 6. december Julefrokost - Tabula Rasa derudover er der løbende foredrag ved Dansk psykologisk Forening, om aktuelle emner indenfor psykologifaget, tjek: I forbindelse med Odense City: august H.C. Andersen Festivals 19. august Open Mic på Studenterhuset (fri entré) august Odense Film Festival 31. august Superliga fodbold - OB mod FCK september Karrusel Odense (indeholder bl.a. koncert arrangeret af Albani og gadefest) 6. september Loppemarked i Nedergade, september H.C. Andersens stævne (både marathon og halv-marathon)

5 21. september Superliga Fodbold - OB mod Sønderjyske 3. oktober Kulturnat 5. oktober Superliga Fodbold - OB mod Silkeborg 2. november Superliga fodbold - OB mod Hobro 23. november Superliga fodbold - OB mod FC Nordsjælland 7. december Superliga fodbold - OB mod AaB Ugentlige begivenheder Brandts Bodega Quiz Odense Grønttorv Museet giver rabat på entre alle ugens dage til studerende, og der er fri entre hver torsdag fra Hver onsdag kl. 20 er der quiz på Bodegaen, og der er tradition for at psykologistudiet har et hold med næsten hver onsdag. Det koster 20 kr. pr. person at deltage, man kan være op til 8 personer på et hold. Kom i god tid, der er altid mange mennesker. Hver onsdag og lørdag kl er der udendørsmarked, for primært madvarer og blomster, på Sortebrødre Torv. Hyggelige steder at mødes/besøge: Café biografen Munke Mose Odense Teater Teater Momentum Studenterhuset En stemningsfyldt, lille biograf, der giver studierabat Denne park er samlingssted for mange når solen skinner Giver 50 % rabat til studerende, på alle forestillinger Giver 50 % rabat til studerende, på alle forestillinger Cafe, bibliotek, læsepladser, koncerter, stand-up og studierabatter

6 Beskrivelse af introdagene Inden længe er der studiestart og med den følger nogle fantastiske introdage - hvor vi glæder os til at se dig! Du vil få en masse nyttig information om studiet, og derudover er der en masse sociale begivenheder. Skemaet på næste side giver dig et hurtigt overblik over tidsplanen. Dag 1: Mandag den 25. august Din første dag på universitetet rummer både fagligt og socialt indhold. Den skal være med til at give dig et overblik over universitetet og uddannelsen. Vi mødes kl i Kantine 2, der vil stå sociale tutorer ved hovedindgangen og vise vej. Her vil du blive budt velkommen af både de sociale- og faglige tutorer. I vil her blive delt ind i faglige hold. I vil få mulighed for at hilse på hinanden på holdet, samt den faglige tutor, der underviser holdet en gang om ugen det næste lange stykke tid. Klokken går alle samlet mod jeres første forelæsning i lokale U48a. Efter forelæsningen mødes de faglige hold og spiser frokost - man kan selv medbringe mad eller købe det i universitets kantine. Kl vil der være rundvisning på universitetet. Dag 2: Fredag den 29. august Vi mødes alle kl til oplæg i et lokale (hvilket lokale vil blive oplyst på Blackboard, studiestartssiden samt Facebook) og du vil her få en introduktion samt præsentation af Dansk Psykolog Forenings Studentersektion, Tabula Rasa, Ebrietas og de faglige vejledere. Dernæst byder de sociale tutorer velkommen med en særlig velkomst og inddeler jer i nye hold, som i skal være sammen med både fredag og lørdag. Hvert hold har 3-4 sociale stamtutorer. Omkring kl. 15, tager alle holdene ud på et morsomt orienteringsløb på universitetet. Om aftenen er der fællesspisning samt kåring af vinderen af orienteringsløbet på H. C. Ørsteds Kollegiet, der ligger i gåafstand fra universitetet. Her vil der være mulighed for enten at spise egen medbragt madpakke, købe mad i Dagli Brugsen tæt ved eller bestille pizza sammen med tutorerne. Bestilling af mad får i mere information om på dagen. Efter spisning opfordrer vi til, at man bliver og hygger og spiller spil.

7 Dag 3: Lørdag den 30. August Her mødes grupperne til morgenmad hos en af jeres stamtutorer kl Grupperne skal sammen forberede sig på et hyggeligt O-løb med start i Kongens Have omkring kl Formålet er at skabe en god holdånd og få en præsentation af Odense C. Tutorerne sørger for snacks. Vi slutter O-løbet på Studenterhuset, der giver en kop kaffe. Senere vil der være fællesspisning med mulighed for at nyde medbragt madpakke eller køb af sandwich. Vinderne af O-løbet kåres. Studenterhuset er booket resten af aftenen, så der er rig mulighed for at mingle. Praktisk Husk gerne madpakker. Ligeledes lidt kontanter og penge til aftensmad fredag og lørdag, og penge til drikkelse alle dagene. Lørdag skal vi være udendørs, husk derfor praktisk tøj, solcreme og hvad der ellers synes relevant i forhold til vejrudsigten.

8 Programmet - nu i skema Mandag d. 25/8 Fredag d. 29/8 Lørdag d. 30/8 Campus Campus/H. C. Ørsteds Kollegiet Odense C Kl Mødes i Kantine (2) Velkomst fra både sociale og faglige tutorer. Inddeling i faglige hold Kl Fælle oplæg (lokalenummer følger) med præsentation af Tabula Rasa, DPS, Ebrietas og de faglige vejledere. Kl De sociale hold mødes til morgenmad ved en af de primære tutorer (gratis). Kl Forelæsning i lokale u48a Kl Frokost i faglige grupper Kl Inddeling i sociale hold, særligt info til grupperne og præsentation af primære tutorer. Frokost i de sociale hold + pause Kl Orienteringsløb på universitetet Kl Orienteringsløb - start i Kongens Have. Kl Fælles afslutning på Studenterhuset Kl Rundvisning på universitetet Kl Fælles afslutning med spisning på H. C. Ørsteds Kollegiet Vinderen kåres.

9 DE FAGLIGE VEJLEDERE De faglige vejledere består af Anja og Louise, der selv er studerende på psykologi. De vejleder nuværende og potentielle studerende om uddannelsens indhold og bestemmelser (Studieordningen), samt omkring mere personlige forhold som fx trivsel eller faglige vanskeligheder. Har du et spørgsmål af almen interesse, som andre også kunne have glæde af at kende svaret på, er du velkommen til at stille det på de faglige vejlederes facebook-side. Ønsker du vejledning af mere privat karakter kan du skrive til dem på ringe på eller komme forbi kontoret i træffetiden. Er du i tvivl om, hvem du skal spørge, så spørg

10 Relevante festudvalg TABULA RASA - Psykologistudiets festudvalg Tabula Rasa er festudvalget for alle årgangene på psykologistudiet i Odense. Festerne har billige øl, vand og altid god stemning. Især årets julefrokost er et must! EBRIETAS - Det sundhedsvidenskabelige fakultets festudvalg Ebrietas er festudvalget for hele det sundhedsvidenskabelige fakultet og holder i forbindelse med hvert semesterstart en stor fest. Der er fede bands, billig bar og et brag af en fest - hver gang. NEDENUNDER - Hele universitetets fredagsbar Nedenunder er hele SDUs nye fredagsbar, hvor man hver fredag kan komme ned og mødes til en øl eller en sodavand. De afholder også større arrangementer, temaaftener, konkurrencer, koncerter og fester.

11 Relevante organisationer og udvalg FAGRÅDET - Forum for de psykologi studerende Fagrådet er konstitueret af de studerende, og er uafhængige af instituttet og fakultetet. Det er et forum, hvor man som studerende kan mødes på tværs af årgange. Her diskuteres alt, der har relevans for studielivet, og fagrådets formål er at sikre, at man som studerende får så optimale studieforhold som muligt. De kan kontaktes på fagraadpsyk@health.sdu.dk Fagrådet DPS - Dansk Psykolog Forenings Studentersektion I Studentersektionen i Dansk Psykolog Forening (DPS) arbejdes der med at fremme de psykologistuderenes faglige og studiepolitiske interesser, samt støtte medlemmernes faglige udvikling. Man kan blive medlem og man kan være aktiv i deres studentersektion SYDDANSKE STUDERENDE - De studerendes interesseorganisation ved Syddansk Universitet. En studenterforening for alle studerende på Syddansk Universitet - på tværs af studieretning, studieby og partiskel. Der er studerende siddende i næsten alle råd og nævn på universitetet og samarbejder med den nationale studenterforening Danske Studerendes Fællesråd (DSF).

12 Nice-to-know Gode sociale netværker at være medlem af Årgangens facebookside Vi har som sagt oprettet en facebookgruppe til jer, der hedder Psykologi SDU 2014 (#5). Dette er en side, der vil blive flittigt brugt gennem alle årene. Både til de sociale ting som fester, byturer og generelle sociale arrangementer. Derudover kan man også søge svar blandt sine medstuderende ang. spørgsmål til pensum, formalia og procedure i forhold til eksamener. Facebookside for ALLE psykologistuderende Vi har en facebookgruppe for ALLE psykologistuderende på SDU, som hedder Psykologi SDU. Denne er god til generelle beskeder til alle årgange - også både fagligt og socialt. Fagligt er det fedt høre de ældre årgange ad om erfaringer. Socialt har årgangene meget med hinanden at gøre både i forhold til fester, men også bare hygge i Odense by.

13 SDU-jobbank Ønsker man studerende at finde et studierelevant job, er SDUs jobbank utrolig nyttig. Her bliver hele tiden slået nye stillinger op i hele landet i forhold til alle mulige typer job. I forhold til psykologi er der ofte Phd.-forskerer, der søger assistenter eller praktiserende psykologer, der mangle nogle til at skriver journaler el. lign. Siden findes nemmest veda at søge inde på SDUs hjemmeside eller via. google Ind. SDU-fitness SDU-fitness startede op sidste år med helt nye lokaler, maskiner osv. Der er mulighed for at træne både muskler og kondi på maskinerne samt til forskellige hold. Det koster kun 89 kr. om måneden og man kan bruge faciliteterne mellem Fagligt Forum for alle psykologistuderende Vi har en faglig facebookgruppe for alle psykologistuderende på SDU, som hedder Psykologi SDU Faglligt Forum. Denne er meget som ovenstående, men dog primært med fokus på det faglige. Køb og salg af bøger Vi har desuden en facebookgruppe for alle psykologistuderende på SDU i forhold til køb og salg af studiebøger, som hedder Psykologi SDU Køb og Salg af bøger. Denne er meget som ovenstående, men dog primært med fokus på det faglige. Udenlands-udveksling: SDU PSYK udveksling er en sparringsgruppe for dem, der ønsker at studere i udlandet. Der er endnu ikke mange, der har være afsted, men de som har, har haft meget gavn af hinandens hjælp og sparring. Svømmehallen Som studerende har man mulighed for at bruge universitetets svømmehal helt gratis. Man kan hente svømmekortet i studenterservice. Studiekort Det er en god idé altid at huske sit studiekort.

14 DINE TUTORER 2014 Marie Zerafine Rishede Årgang 2013 Mobil: Tine Christensen Årgang 2012 Mobil: Ida Hoffmann Bager Årgang 2012 Mobil: Line S. Christensen Årgang 2012 Mobil: Sofie Skyrum Årgang 2013 Mobil: Lau Lilleholt Årgang 2013 Mobil:

15 Laura Bojsen Petersen Årgang 2012 Mobil: Frederik Zingenberg Årgang 2012 Mobil: Anna Harpviken Årgang 2013 Mobil: Didde Fuglsang-Jensen Årgang 2012 Mobil: Chatarina Sol Friis Årgang 2013 Mobil: Line Weber Årgang 2013 Mobil: Daniel Meng Årgang 2013 Mobil:

16 Opfordring: Lån din sofa ud! Ved studie start er der mange, der mangler et sted at sove for at kunne deltage i arrangementerne. Rigtig mange på studiet er pendlere eller midlertidige pendlere, der endnu ikke har fundet en lejlighed. Vær derfor en god studiekammerat og tilbyd din sofa, din gæste seng eller bare en plads på gulvet til en luftmadras, hvis du har muligheden for dette. Det vil gøre en kæmpe forskel for denne person og samtidig er det en god måde skabe nye relationer. Til dig der søger et sted at sove - vær ikke bange for at spørge! Det nemmeste er at bruge facebooksiden til dette, men er der problemer eller bruger du ikke facebook, så kontakt os de sociale tutorer. De studerende fra de andre årgange vil også blive spurgt, om de er interesserede i at donere en sofaplads i denne periode. Så pendler - Frygt ej! Vi gør, hvad vi kan for dig. Vi glæder os til at møde dig! HUSK at melde dig ind på den fælles facebook-gruppe Psykologi 2014 (#5), hvor der kommer yderligere information - eller tjek studiestarts-hjemmesiden

17 Her skal du hen... Hovedindgang Den lille kantine

INTROFORLØB PSYKOLOGI 2015

INTROFORLØB PSYKOLOGI 2015 INTROFORLØB PSYKOLOGI 2015 Velkommen til det fedeste studie Til de nye psykologistuderende på Syddansk Universitet Stort tillykke med optagelsen på psykologi! Vi håber, det er en drøm, der går i opfyldelse

Læs mere

INTROFORLØB PSYKOLOGI 2013

INTROFORLØB PSYKOLOGI 2013 INTROFORLØB PSYKOLOGI 2013 August 2013 Velkommen på det fedeste studie Til de nye psykologistuderende på Syddansk Universitet, Stort tillykke med optagelsen på psykologi. Vi håber, det er en drøm der går

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig Klassisk Filologi, Klassisk Arkæologi, Latin,

Læs mere

INTROFORLØB Folkesundhedsvidenskab

INTROFORLØB Folkesundhedsvidenskab INTROFORLØB Folkesundhedsvidenskab September 2015 Velkommen på det fedeste studie Til de nye folkesundhedsvidenskabsstuderende på Syddansk Universitet. Stort tillykke med optagelsen på folkesundhedsvidenskab.

Læs mere

INTROFORLØB Folkesundhedsvidenskab

INTROFORLØB Folkesundhedsvidenskab INTROFORLØB Folkesundhedsvidenskab August 2014 Velkommen på det fedeste studie Til de nye folkesundhedsvidenskabsstuderende på Syddansk Universitet. Stort tillykke med optagelsen på folkesundhedsvidenskab.

Læs mere

Studiestaten Klassiske studier. AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet

Studiestaten Klassiske studier. AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet Studiestaten 2019 Klassiske studier AU Institut for kultur og samfund ARTS Aarhus Universitet 2 Velkommen fra jeres tutorer! 3 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen

Læs mere

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET Digital design PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DIGITAL DESIGN IT, ÆSTETIK OG INTERAKTION INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ DIGITAL

Læs mere

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier

Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Program for studiestarten 2018 Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET KLASSISKE STUDIER Side 1 af 7 VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med

Læs mere

Velkommen til Design og Innovation!

Velkommen til Design og Innovation! Kære nye studerende Rigtig hjertelig velkommen til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og til dit kommende studium på bachelorretningen Design og Innovation. Der kommer rigtig mange breve ind ad døren

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KLASSISKE STUDIER ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 INSTITUT FOR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig

Læs mere

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier

Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Program for studiestarten 2017 Klassiske Studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

Kære filosofistuderende anno 2016!

Kære filosofistuderende anno 2016! Kære filosofistuderende anno 2016! Velkommen på Filosofistudiet! I denne ruspjece finder du de relevante informationer om dit skema for Rus-ugen, vigtige telefonnumre og alle de praktiske oplysninger,

Læs mere

Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier

Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier Program for studiestarten 2016 Klassiske studier Klassiske studier Au INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ KLASSISKE STUDIER! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS AARHUS UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på, Campus

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2019 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2017 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

Informationsvidenskab

Informationsvidenskab Informationsvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INFORMATIONSVIDENSKAB INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ INFORMATIONSVIDENSKAB!

Læs mere

Arabisk- og Islamstudier

Arabisk- og Islamstudier Arabisk- og Islamstudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET MARHABA! VELKOMMEN TIL ARABISK- OG ISLAMSTUDIER Tillykke med din optagelse på Arabisk og Islamstudier!

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN DIGITAL DESIGN Program for studiestarten 2018 Digital Design VELKOMMEN PÅ DIGITAL DESIGN! Tillykke! Du er nu studerende på Digital Design! Det betyder, at nu kan se frem til at starte på et af de bedste

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015

Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 Medievidensk VELKOMMEN PÅ MEDIEVIDENSKAB! PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ab INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET HELSINGFORSGADE 14 8200 AARHUS N 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015

Læs mere

Kære kommende filosofistuderende anno 2017

Kære kommende filosofistuderende anno 2017 Kære kommende filosofistuderende anno 2017 Først og fremmest: Hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Denne ruspjece vil sætte dig ind i, hvad det vil sige at starte som filosofistuderende

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelses- videnskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelses- videnskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Uddannelses- videnskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 BACHELOR I, NOBELPARKEN 1 Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2019

Læs mere

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign.

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign. Kære nystartende studerende på. Velkommen som studerende på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og tillykke med din optagelse på Civil. Vi ved, at der kommer rigtig mange breve i postkassen for tiden og

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Introhæfte Psykologi 2017

Introhæfte Psykologi 2017 Introhæfte Psykologi 2017 Mange gange kæmpe tillykke med optagelsen på Psykologi Syddansk Universitet Danmarks bedste studie! Vi håber, at I føler jer beærede over at være de næste i rækken af kommende

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl.

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer og KABS, vil i dette brev forklare lidt om vores studiestartsprogram,

Læs mere

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET

BRASILIANSKE STUDIER. Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET BRASILIANSKE STUDIER Program for studiestarten 2015 INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND BRASILIANSKE STUDIER 2015 ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 2 BRASILIANSKE STUDIER BEM- VINDOS PÅ

Læs mere

Velkommen filosofistuderende anno 2015!

Velkommen filosofistuderende anno 2015! Velkommen filosofistuderende anno 2015! Vi må desværre infomere dig om, at de store filosofiske spørgsmål, du har gået med hele dit liv, ikke vil blive besvaret i denne Rus-pjece. Derimod kan du finde

Læs mere

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Her kan du finde al relevant information omkring din studiestart, herunder Introduktionsdagene og Holdets Time Figur 1 - http://christian-schou.dk Introprogrammet

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2018 BACHELOR I UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBELPARKEN Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab

Læs mere

DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMA TURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 DRAMATURGI VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, NOBEL PARKEN Kære studerende, Velkommen på uddannelsesvidenskab! Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab

Læs mere

ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET ÆSTETIK & KULTUR PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 ÆSTETIK OG KULTUR VELKOMMEN PÅ ÆSTETIK OG KULTUR! Først og fremmest stort tillykke med din studieplads på Æstetik og Kultur, som i daglig tale også kaldes

Læs mere

RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015

RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015 RUSPJECE Portugisisk og Brasilianske Studier 2015 Velkommen! Kære nye studerende, velkommen til Portugisiske og Brasilianske Studier 2015! Hjertelig tillykke med pladsen på studiet og velkommen til Københavns

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle

Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle Intro-program 2013 Serviceøkonom, Vejle Velkommen på Seviceøkonom-uddannelsen! Kære kommende studerende, Velkommen til Erhvervsakademi Lillebælt, Vejle og tillykke med dit optag på erhvervsakademiuddannelsen

Læs mere

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET

DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET DRAMATURGI PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 DRAMATURGI INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG KULTUR ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN TIL DRAMATURGI! Du kan nu se frem til din kommende tid som dramaturgistuderende

Læs mere

Velkommen filosofistuderende anno 2013!

Velkommen filosofistuderende anno 2013! Velkommen filosofistuderende anno 2013! Jeg er ked af at infomere dig om, at de store filosofiske spørgsmål du har gået gennem hele dit liv og ventet på skulle blive besvaret, desværre ikke er med i denne

Læs mere

MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET

MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET MUSIKVIDENSKAB PROGRAM FOR RUSUGEN PÅ MUSIKVIDENSKAB 2018 MUSIKVIDENSKAB ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ MUSIKVIDENSKAB! Tillykke! Du er sluppet igennem nåleøjet og kan således se frem til et par

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP (Billede af tutorteamet 2015) DANMARKS INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ

Læs mere

Kære nye studerende på Bioteknologi 2019

Kære nye studerende på Bioteknologi 2019 Kære nye studerende på Bioteknologi 2019 Velkommen til Danmarks Tekniske Universitet! Vi, Koordinator af Bachelor Studiestarten (KABS) og vektorerne (rusvejlederne), ønsker dig tillykke med optagelsen

Læs mere

RUSPJECE FILOSOFI

RUSPJECE FILOSOFI RUSPJECE FILOSOFI 2018 1 Kære kommende filosofistuderende anno 2018 Først og fremmest: hjerteligt velkommen til filosofistudiet på Aarhus Universitet! Vi har lavet en ruspjece for at du kan sætte dig ind

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019, CAMPUS EMDRUP Kære studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2019 på,! At starte på et nyt studium kan føles som

Læs mere

På danskfagets vegne, Anna Vibeke Lindø Fagleder

På danskfagets vegne, Anna Vibeke Lindø Fagleder Kære nye studerende ved Dansk/Nordisk i Odense. Vi indleder rusintroduktionsforløbet tirsdag d. 31. august kl. 10. Her vil I blive budt velkommen fra forskellig side. I vil også komme til at møde fagets

Læs mere

STUIDIESTARTSPJECE FOR RELIGIONSVIDENSKAB Aarhus Universitet 2019

STUIDIESTARTSPJECE FOR RELIGIONSVIDENSKAB Aarhus Universitet 2019 STUIDIESTARTSPJECE FOR RELIGIONSVIDENSKAB Aarhus Universitet 2019 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest TILLYKKE med, at I skal til at studere det

Læs mere

vide Uddann PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET

vide Uddann PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET vide PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2014 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddann INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK ARTS AARHUS UNIVERSITET VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB! Kære kommende studerende!

Læs mere

V E L K O M M E N INTROFORLØB

V E L K O M M E N INTROFORLØB V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M INTROFORLØB Bachelor og merit FEBRUAR 2015 Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

Kære kommende studerende anno 2019!

Kære kommende studerende anno 2019! Kære kommende studerende anno 2019! VELKOMMEN PÅ FILOSOFI! Det fedeste studie på hele Århus Universitet, hvis du spørger os. Vi håber selvfølgelig, at du kommer til at blive glad for det! Har du læst noget

Læs mere

KA i Uddannelsesvidenskab

KA i Uddannelsesvidenskab KA i Uddannelsesvidenskab INSTITUT FOR UDDANNELSES OG PÆDAGOGIK (IUP) ARTS AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR INTRODAGENE 2013 UDDANNELSESVI- DENSKAB Pro civitate de humane via litteras - for samfundet, ved

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2016 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB

UDDANNELSESVIDENSKAB Kære studerende, Tillykke med din optagelse, og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2018 på Aarhus Universitet,! At starte på et nyt studium kan føles som en stor omvæltning; måske er du lige flyttet til

Læs mere

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET ANTROPOLOGI PROGRAM FOR RUSUGEN 2015 TILVALG I ANTROPOLOGI INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE Tillykke med, at du nu

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Asienstudier ASIENSTUDIER

PROGRAM FOR STUDIESTARTEN Asienstudier ASIENSTUDIER 1 Asienstudier ASIENSTUDIER 2 VELKOMMEN PÅ ASIENSTUDIER Tillykke med optagelsen på en af Asienstudiers tre uddannelser. På vegne af undervisere, medstuderende og ledelsen vil vi gerne byde dig velkommen

Læs mere

Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Østeuropastudier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 ØSTEUROPASTUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 VELKOMMEN PÅ ØSTEUROPASTUDIER! Tillykke med at du

Læs mere

åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding

åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding åbent hus 27.02.2014 på de videregående uddannelser facebook/studiebyenkolding Designskolen Kolding Åbent Hus er for alle uddannelsessøgende og andre med interesse for designuddannelser. Arrangementet

Læs mere

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB

VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB VELKOMMEN PÅ UDDANNELSESVIDENSKAB I anledningen af jeres studiestart, som kandidatstuderende på Uddannelsesvidenskab, vil vi gerne byde jer hjertelig velkommen! Vi, Kira og Lasse, vil som tutorer forsøge

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

Fransk på AU Program for studiestarten 2019

Fransk på AU Program for studiestarten 2019 Fransk på AU Program for studiestarten 2019 Fransk sprog, litteratur og kultur (SLK), International virksomhedskommunikation i fransk (IVK) og Tilvalg Velkommen til Fransk på Aarhus Universitet! Du har

Læs mere

RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018

RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018 RUSPJECE FOR RELIGIONSVIDEN- SKAB Aarhus Universitet 2018 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDEN- SKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB Først og fremmest TILLYKKE med, at I skal til at studere det fedeste

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2017 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Kære Studerende Tillykke med din optagelse, og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2017 på,! At starte på et nyt studium

Læs mere

Kære kommende Sundhed og Informatik studerende

Kære kommende Sundhed og Informatik studerende Kære kommende Sundhed og Informatik studerende Først og fremmest STORT tillykke med optagelse på Sundhed og Informatik (tidligere IT og Sundhed). Når nu denne formalitet er af vejen - så videre til noget

Læs mere

Rushåndbogen Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende.

Rushåndbogen Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende. Rushåndbogen 2012 Smil det plejer vi! Velkommen Fra studerende til studerende. Forord Velkommen til Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere SKT, Health. Den del af Aarhus Universitet,

Læs mere

V E L K O M M E N. LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM INTROFORLØB

V E L K O M M E N. LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM INTROFORLØB V E L K O M M E N PÅ LÆRERUDDANNELSEN i NØRRE NISSUM TUTORERNE INTROFORLØB Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at møde dig, og til at

Læs mere

PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE

PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE PROGRAM FOR STUDIESTART PÅ LEISURE ÆNDRINGER KAN FOREKOMME. VI OPDATERER JER LØBENDE PÅ ITSLEARNING OG FACEBOOK MANDAG D. 2. SEPTEMBER 09.00 09.30 Indskrivning Auditorium 09.30 10.50 Velkommen til Leisure

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP

UDDANNELSESVIDENSKAB. Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Uddannelsesvidenskab PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2016 UDDANNELSESVIDENSKAB, CAMPUS EMDRUP Kære studerende, UDDANNELSESVIDENSKAB Tillykke med din optagelse og velkommen til Uddannelsesvidenskab 2016 på,!

Læs mere

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016

RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016 RUSPJECE FOR TILVALGSSTUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB & RELIGION, POLITIK OG SAMFUND Aarhus Universitet 2016 VELKOMMEN PÅ RELIGIONSVIDENSKAB KÆRE NYE STUDERENDE PÅ RELIGIONSVIDENSKAB OG RELIGION, POLITIK

Læs mere

Program for erhvervspraktik på Science and Technology Uge 44, 2016 Hold A

Program for erhvervspraktik på Science and Technology Uge 44, 2016 Hold A Erhvervs praktik Program for erhvervspraktik på Science and Technology Uge 44, 2016 Hold A MANDAG BIOINFORMATIK 9.00 9.45 Registrering i Vandrehallen og derefter møde i holdets stamlokale G1 Introduktion

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M

L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M V E L K O M M E N P Å L Æ R E R U D D A N N E L S E N I N Ø R R E N I S S U M TUTORHOLDET 2011 PROGRAM INTRO 1. årgang Kære nye studerende på Læreruddannelsen i Nørre Nissum Vi glæder os til at se dig,

Læs mere

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen

2015-2016. Velkommen. Laborant- og miljøteknologuddannelsen 2015-2016 Velkommen Laborant- og miljøteknologuddannelsen Velkommen Velkommen til Cphbusiness Laboratorie og Miljø Velkomstfolderen er en praktisk guide i alfabetisk orden, hvor du kan finde generelle

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: University of Manitoba Land: Canada Periode: Fra: Til: Udvekslingsprogram: Oversøisk Hvorfor har du

Læs mere

Tilvalg i Antropologi

Tilvalg i Antropologi Program for RUS-ugen 2018 Tilvalg 1 Tilvalg i Antropologi PROGRAM FOR TILVALGS-RUSUGEN 2018 VELKOMST FRA TILVALGSTUTORERNE 1 2 Tillykke med, at du nu er studerende på antropologi! Det betyder nemlig, at

Læs mere

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os

HUSK AT MELDE DIG IND I FACEBOOKGRUPPEN: Tysk2013. Her kan du se blive venner med dine nye medstuderende og os Velkommen, nye tyskstuderende! Tiden nærmer sig, hvor du skal begynde på tyskstudiet ved Københavns Universitet. Lige nu har du sikkert en masse spørgsmål, og vi vil her og naturligvis også i introdagene

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017!

Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017! Tillykke med din optagelse på Arabisk- og Islamstudier på Aarhus Universitet, 2017! Ahlan wa sahlan, As-salaamu aleikum og velkommen til. Dette brev indeholder alle de informationer, du skal bruge, inden

Læs mere

PROGRAM FOR HISTORIESTUDIETS INTROFORLØB

PROGRAM FOR HISTORIESTUDIETS INTROFORLØB Onsdag den 30. august Torsdag den 31. august Fredag den 1. september Mød dine nye medstuderende og besøg SDU inden studiestart Sted: Campusvej Se Introbrevet for mere information herom Sæt kryds i kalenderen

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

SPANSK. Kære kommende spanskstuderende. Program for studiestarten 2018

SPANSK. Kære kommende spanskstuderende. Program for studiestarten 2018 SPANSK Program for studiestarten 2018 Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur Og International virksomhedskommunikation i spansk Institut for kommunikation og kultur (IKK) Kære kommende

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET VELKOMMEN TIL DET RULLENDE UNIVERSITET Velkomst og præsentation af Det rullende Universitet v. Jeppe Bergh Torp og 14 15.00: INTRODUKTION til DrU Konceptet: Universitetsstuderende overtager undervisning

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk

Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk Københavns Universitet, EnGeRom, BA-tysk Indholdsfortegnelse Velkomst 3 Kære nye tyskstuderende! 3 Kære tilvalgsstuderende! 3 Introduktion af dine tutorer 5 Klara Gade Thomsen 5 Signe Kirk Andersen 5 Frej

Læs mere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere

Faglighed, Fællesskab, Fremtid. Midtfyns. Sammen bliver vi klogere Faglighed, Fællesskab, Fremtid Midtfyns Gymnasium Sammen bliver vi klogere liv en del af os En helt ny verden åbner sig, når du træder ind ad døren hos os. Med masser af venner, faglige udfordringer og

Læs mere

Introhæfte Psykologi 2016

Introhæfte Psykologi 2016 Introhæfte Psykologi 2016 Til Jer nye psykologistuderende på Syddansk Universitet velkommen til verdens fedeste studie! Først og fremmest ønskes i nu stort tillykke med jeres optagelse på psykologi. Forhåbentligt

Læs mere

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende)

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende) Kære nye studerende I mailen her får du information om, hvordan din studiestart på sygeplejerskeuddannelsen på UCC kommer til at forløbe. OBS: Hvis du er på orlov eller af andre årsager først skal starte

Læs mere

Mat/Stat Mandag Tirsdag Morgenmad m. rusvejledere Aud. 4: Erhvervsvejledning

Mat/Stat Mandag Tirsdag Morgenmad m. rusvejledere Aud. 4: Erhvervsvejledning Program og programmål Skemaer Mat/Stat Mandag Tirsdag 7.00-8.00 Morgenmad m. rusvejledere Aud. 4: 8.00-9.00 Morgenmad m. rusvejledere 10.00 Aud. 4: velkomst v. studie- og inst.leder+tap Rundtur+socialisering

Læs mere

Hvad er en bachelor?

Hvad er en bachelor? 8 hvad er en bachelor? Hvad er en bachelor? En universitetsuddannelse kan sammensættes på flere måder, men består typisk af to dele en bacheloruddannelse på tre år og en kandidatuddannelse på to år. Bacheloruddannelsen

Læs mere

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie!

Idéhistorie. Ruspjece for idéhistorie Velkommen til Idehistorie! Idéhistorie Ruspjece for idéhistorie 2017 Velkommen til Idehistorie! Kære Rus! Du har sammen med godt 50 andre valgt at starte på studiet af idéhistorie ved Aarhus Universitet, og jeg skal på vegne af

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

VELKOMMEN! Kære kandidatstuderende!

VELKOMMEN! Kære kandidatstuderende! VELKOMMEN! Kære kandidatstuderende! Velkommen til kandidatstudiet på Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet. Kandidaten er studenterforeningen for alle kandidatstuderende på statskundskab

Læs mere

Hvad vil det sige at studere?

Hvad vil det sige at studere? Hvad vil det sige at studere? Agenda: 1. Forelæsninger 2. Øvelsestimer 3. Faglige vejledere 4. Studiet generelt 5. Studielivet generelt 6. Hvor finder du information 7. Spørgsmål fra jer Introduktion Baggrund

Læs mere