Evalueringsrapport 2009 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evalueringsrapport 2009 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn"

Transkript

1 Evalueringsrapport 2009 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Forord: Rapporten har til formål at evaluere på aftalen mellem Turistforeningen for Faaborg Midtfyn og Faaborg- Midtfyn Kommune for året Evalueringen omfatter følgende punkter: 1) Turistbureauets ansvar for servicering af områdets turister på turistbureauet i Faaborg. 2) Markedsføringen af området som en attraktiv turistdestination 3) Samarbejde med den kommunale organisation 4) Kort beskrivelse af hvilke yderligere indsats felter foreningen arbejder med i ) Turistforeningen varetager driften af turistbureauet i Faaborg, og ansvaret for samarbejdsaftalen med Ringe bibliotek, som modtager er årligt beløb på kr. for at varetage servicedelen i Ringe. Turistforeningen har i 2009 desuden opsat en infostander ved Egeskov Slot, hvorpå at turister kan søge information om området. Turistbureauet i Faaborg er årligt besøgt af ca gæster, som både er lokale og turister. Der er opsat en tæller på turistbureauet som nøjagtigt måler dette tal. Derudover serviceres pr. og pr. telefon.

2 Det samlede antal vurderes til at være årligt ca Serviceringen varetages af bureauets personale, som i 2009 også blev uddannet certificerede danske værter under Visitdenmark. Serviceringen på Faaborg Turistbureau optager i sommerperiode bureauets faste medarbejderstab inkl. 1 sommerhjælp på fuldtid, hvilket vil sige i alt 3 1/2 medarbejdere. Servicen vægtes højt på bureauet, og tilbagemeldingerne fra områdets gæster er positive. Personalet servicerer gæsterne med en bred vifte af alsidige ting, herunder oplysninger om overnatning, seværdigheder, transport mv. EFFEKTEN : Et velfungerende servicemodtagerapparat er meget vigtigt for et turistområde som Faaborg Midtfyn, hvoraf langt den største andel af turisterne besøger Faaborg området. Det er vigtigt for hele turistens oplevelse af sit feriested at man føler sig velkommen og kan få de oplysninger og hjælp man har behov for. Det er med til at give turisten en god oplevelse før- under og efter ferien, og derfor en opgave der fortsat skal prioriteres højt. FREMTIDEN: Turistbureauet har på nuværende tidspunkt ikke søndagsåbent om sommeren ( juli august ), hvilket vurderes vil være en stor fordel for Faaborg som fremtidigt stærkt og velbesøgt turistområde. Dette kræver ansættelse af en halvdags medarbejder mere i sommerperioden, og ville styrke Faaborgs profil som turistdestination. Det vil samtidigt gå fint i tråd med den positive udvikling Handelsstandsforeningen i Faaborg er inde i, som bl.a. indbefatter en god opbakning blandt butikkerne til søndagsåbent i sommerperioden. Udgiften til søndagsåbent vil være ca kr.

3 I serviceopgaven for bureauet indgår, udover den direkte og telefoniske servicering af gæster, også følgende opgaver som løses løbende over hele året af bureauets faste personale: Udlejning af feriehuse, samt samarbejde med Cofman omkring udlejning, herunder varetagelse af ind og udflytninger, afregning af huse til ejerne, strøm, udsendelse af bekræftelse og faktura mv. Salg af campingpas Krochecks Salg af DSB billetter samt efterfølgende afregning til DSB Salg af sydfynsbilletten, fyensbilletten, billetnet, samt øvrige lokale arrangementer, herunder bl.a. billetter til musikforeningens arrangementer. Udlejning af cykler Salg af postkort, frimærker, cykelkort, plakater og bøger. Administration af vægterordningen samt byguiderne. Opdatering af hjemmesiden Opdatering af guide Danmark ( hjemmeside under Visitdenmark med alle seværdigheder, oplevelser mv. for Faaborg Midtfyn ) Opdatering af hjemmesiden samt i samarbejde med de fynske turistbureauer Opdatering af områdets aktiviteter og oplevelser på bl.a. kultunaut og andre aktivitetskalendere på nettet. Udarbejdelse af aktivitetskalender for sommerperioden, efterårsferien og vinterferien i samarbejde med handelsstandsforeningen. Medlemspleje, herunder medlemsbesøg, nyhedsbreve og medlemsarrangementer. Ad hoc opgaver, herunder at arrangere udflugter mv. for f.eks. erhvervsturister og grupper.

4 Arrangere guidede ture bl.a. i Svanninge Bakker, vægterture og rundvisninger hos Keld Moseholm. Udarbejdelse af turiststrategi for området. Varetagelse af bureauets daglige drift og den økonomiske del ( bogføring, budgetter mv. ) Arrangere produktkendskabsture for de fynske turistbureau medarbejdere. Udbringning af brochurer til områdets overnatningssteder og seværdigheder. 2) Markedsføring af området som en attraktiv turistdestination: En stor del af markedsføringen af området som en attraktiv turistdestination foregår i samarbejde med resten af Fyn og Syddansk Turisme. Dette foregår i koordinationsgruppen, for sammen står vi stærkere og kan derved i fællesskab trække flere turister til Fyn. I dette regi udarbejdes bl.a. Fyns Magasinet, Havørred og Cykelbrochuren. Pressebearbejdning: En vigtig del af opgaven for at profilere området er arbejdet med pressen. I løbet af året har området været synliggjort i pressen i mange sammenhænge både lokalt, regionalt og i udlandet. Mange journalister fra ind og udland har besøgt området. Fra turistbureauets side sendes løbende presseinformation ud til såvel lokal som regional presse.

5 Herunder kan nævnes: Tyske journalister har 2 gange denne sommer besøgt området for at skrive om cykelturismen, og både italienske og hollandske journalister har skrevet om havkajak og filmfyn. Området blev bl.a. synliggjort i Hammerslag på DR1. Området var desuden også en væsentlig del af de tyske udsendelser på WDR og NDR i sommer, og blev omtalt i rejsebogen som Politikens Rejsebøger udgiver. Arbejdet med pressen foregår både direkte fra turistbureauet, samt i tæt samarbejde med Syddansk Turisme. Effekten af dette arbejde er meget stor, da man med redaktionel omtale får sat områdets navn på manges læber og derved får skabt interesse for området. Messer: I samarbejde med de fynske turistbureauer og Syddansk Turisme har Faaborg- Midtfyn deltaget på messerne i Herning, Bella ( København ), Norge, Holland og Tyskland, og derved i samarbejde med resten af Fyn været med til at synliggøre Fyn som et attraktivt ferieområde ved at uddele brochure om området, samt fortælle interesserede om områdets herligheder.

6 Erhvervsturisme: I samarbejde med Svendborg og Syddansk Turisme har Faaborg-Midtfyn indgået samarbejde omkring fremme erhvervsturisme området, da Svendborg og Faaborg- Midtfyn kan tilbyde en bred vifte af attraktive møde og konferencesteder, og derved være aktivt med til at fremme turismen udenfor sommersæsonen. Området har et stort potentiale for at kunne videreudvikle dette område. Der vil fremover blive brugt mange arbejdsmæssige ressourcer på at fremme erhvervsturisme delen, og derved skabe en øget synliggørelse overfor en bredere målgruppe, da det vurderes at det fremadrettet vil give økonomisk vækst til Faaborg-Midtfyn, og samtidigt med skabe dialog og samarbejde på tværs af kommunen. Projektet er så småt startet op midt i 2009 og en synlig effekt forventes at kunne ses i løbet af Der vil blive udarbejdet hjemmeside, brochuremateriale mv. Kampagne i Norge: I samarbejde med Svendborg og Syddansk Turisme har Faaborg deltaget i et projekt i Norge for at fremme nordmændenes interesse for Sydfyn, herunder primært børnefamilierne. I dette samarbejde har indgået udgivelsen af en flot profil brochure, som har været distribueret bredt i Norge, pressebearbejdning samt en netkampagne. Det har vist sig, at den efterfølgende undersøgelse af nordmændenes interesse for Danmark har været stigende. Kampagnen vil blive fulgt op af pressebearbejdning på det Norske marked.

7 Der er hvert år en stigning i søgninger på nettet. Flere og flere søger deres ferieoplysninger via hjemmesiden før deres ferie. Turistforeningens hjemmeside er derfor blevet et meget vigtigt arbejdsredskab for personalet på bureauet og for erhvervet generelt. Den vægtes højt, og mange ressourcer bruges på at holde den opdateret og attraktiv. Løbende annoncering: Området har bl.a. været synliggjort i Idenyt samt Feinschmecker tillægget til Jyllandsposten, med artikler der generelt profilerer området som et attraktivt feriested. Desuden profilerede området Film Fyn i samarbejde med resten af det sydfynske område i en helsides artikel i BT. Den særlige satsning i år: I samarbejde med handelsstandsforeningen i Faaborg har turistforeningenen lagt en særlig indsats i at profilere julen i Faaborg i Årsagen til dette er, at Faaborg som by har rammerne til at kunne skabe en nostalgisk og ganske særlig jul, og god mulighed for at kunne tiltrække mange gæster til.temaet for julen 2009 bliver Peters jul og dette indebærer en skøjtebane, specialbyggede boder på torvet med kvalitetsvarer, udstilling og fortællinger om Peters jul, vægterture, gospelkor, lucia optog m.m.. Turistforeningen har valgt at vægte samarbejdet med handelsstandsforeningen særlig højt, da et velfungerende handelsliv med årlige spændende aktiviteter er stærkt medvirkende til at styrke området både som handels og turistområde. Det er lykkedes at skabe et positivt og blomstrende samarbejde med handelsstandsforeningen, som bl.a. har betydet fælles fodslaw i foreningen bl.a. mht. åbningstiderne om sommeren, udvikling og styrkelse af aktiviteterne samt en god indbyrdes dialog.

8 Turistforeningen udarbejder desuden følgende publikationer : Kulturguiden i samarbejde med museerne ( NYHED) Spiseguiden i samarbejde med beværterforeningen Folderen: Faaborg i børnehøjde Familie efterårs-pas i samarbejde med handelsstandsforeningen i Faaborg ( NYHED) Cykelkort for Faaborg Midtfyn Turistbrochuren for Faaborg Midtfyn Imagebrochuren ( NYHED ): I samarbejde med Svendborg, Ærø og Langeland. Deltager i udarbejdelsen af Bed and Breakfast kataloget for Fyn Deltager i udgivelsen af Fynsmagasinet i samarbejde med de fynske kolleger og Syddansk Turisme. Deltagelse i arbejdsgrupper : Turistchefen deltager desuden i flg: Er udpeget som talskvinde for de fynske turistchefer. Næstformand i handelsstandsforeningen i Faaborg. Tovholder for projektet: Peters jul i Faaborg Deltager i arbejdsgruppe med Det Sydfynske Øhav: Ærø, Svendborg og Langeland. Deltager i Eventgruppen under Fynske Fristelser Deltager i arbejdsgruppen vedr. Faaborg Dagen/ Faaborg Sommerrock Deltager i arbejdsgruppen vedr. Destinationsudvikling i samarbejde med Syddansk Turisme.

9 Deltager i arbejdsgruppen for den fynske image kampagne i samarbejde med Syddansk Turisme. Deltager i Koordinationsgruppen med Syddansk Turisme og de fynske turistchefer. Deltager i samarbejde med Visitdenmark, bl.a. omkring udarbejdelse af tv programmet med Claus Meyer Deltager i Golfsydfyn samarbejdet i samarbejde med resten af Sydfyn. Deltager i arbejdsgruppen vedr. Faaborg Friluftsweekend. En medarbejder på turistbureauet sidder med i arbejdsgruppen omkring Øhavets dag. 3) Samarbejde med den kommunale organisation: Turistchefen deltager sammen med erhvervschefen i en samarbejdsgruppe, hvor konsulent Jakob Petersen og afdelingsleder Mai-Britt Helle Jensen deltager. Gruppen mødes ca. hver anden måned. På møderne drøftes erhverv og turisme relaterede projekter. Deltagelse i samarbejdsgruppen har styrket dialogen og samarbejdet på tværs af det kommunale regi, turisme og erhvervsområdet. Det vurderes derfor at det er hensigtsmæssigt at fortsætte med denne samarbejdsgruppe. - særlige opgaver for turistforeningen/turistbureauet i 2009 Turistchefen bistår konsulent Jacob Pedersen med informationer til udarbejdelsen af kommunens strategi på turistområdet. I samarbejde arbejdes der på at der en rød tråd i såvel kommunens som turistforeningens udarbejdelse af strategi, således at der arbejdes samme vej, og signalet udadtil er ens, og viser enighed og samarbejde. Arbejdet omkring udarbejdelsen er i fuld gang, og forløber planmæssigt.

10 Evalueringsredskaber: Turistforeningen har i samarbejde med de fynske turistforeninger startet et samarbejde med firmaet Microting i Odense, som har udviklet en PDA hvorpå det er muligt at undersøge nærmere omkring hvilke gæster der besøger området, herunder hvor de kommer fra, hvad de mener om området mv. Alt sammen for at måle effekt og indsats på turistbureauets kerneopgaver. PDA en udleveres til gæsterne, som trykker sig igennem spørgsmålene. Redskabet er sat i værk, og vil blive afprøvet i forbindelse med afvikling af større arrangementer, og i løbet af sommerperioden, hvor området er besøgt af mange gæster. Det vil i efteråret 2010 være muligt at sammenfatte de indsamlede informationer, og fremadrettet benytte informationerne til at målrette indsatsen i turistforeningen. Tiltag og yderligere indsats felter i 2010: I 2010 vil turistforeningen arbejde med følgende yderligere indsatsfelter: Krydstogtsturisme i samarbejde med Faaborg Havn. Erhvervsturisme projektet, hvor hoved samarbejdspartnerne fra Faaborg- Midtfyn bliver Tøystrup Gods, Hotel Faaborg Fjord og Hvedholm Slot. Et interessant samarbejdsprojekt for Faaborg-Midfyn, da der i projektet kan samarbejdes på tværs af kommunen, og kommunen derved får mulighed for at profilere sin alsidighed. Nedsættelse af arbejdsgrupper i henhold til foreningens strategi: Med henblik på at inddrage foreningens brede medlemsskare i foreningens arbejde og strategi nedsættes der arbejdsgrupper på tværs af kommunen. Arbejdsgrupperne skal bruges til at skabe netværk på tværs af Faaborg-Midtfyn, og derved skabe bedre samarbejde og dialog, samt at ide og produktudvikle.

11

Evalueringsrapport 2010 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn

Evalueringsrapport 2010 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Evalueringsrapport 2010 / Turistforeningen for Faaborg Midtfyn Forord: Rapporten har til formål at evaluere på aftalen mellem Turistforeningen for Faaborg Midtfyn og Faaborg- Midtfyn Kommune for året 2010.

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2011

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2011 Faaborg-Midtfyn Turistforening Aftale 2011 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.0 INDLEDNING... 2 2.0 FORUDSÆTNING FOR AFTALENS INDGÅELSE... 3 3.0 INDGÅELSE AF ÅRLIG AFTALE OG EVALUERING... 4

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2010

Faaborg-Midtfyn Turistforening. Aftale 2010 Faaborg-Midtfyn Turistforening Aftale 2010 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.0 INDLEDNING... 2 2.0 FORUDSÆTNING FOR AFTALENS INDGÅELSE... 3 3.0 INDGÅELSE AF ÅRLIG AFTALE OG EVALUERING... 4

Læs mere

Turismestrategi frem mod 2021

Turismestrategi frem mod 2021 Turismestrategi frem mod 2021 Indholdsfortegnelse Forord... 3 1. Overordnet om turistpolitiske overvejelser... 4 1.1 Regionale samarbejder... 5 1.1.1. Destination Fyn... 5 1.1.2 Naturturisme I/S... 6 2.

Læs mere

Salg af billetter til arrangementer i Frederikshavn og omegn via www.frederikshavnerbilletten.dk

Salg af billetter til arrangementer i Frederikshavn og omegn via www.frederikshavnerbilletten.dk Turistservice 2008. Drive autoriseret grønt Turistbureau: Med skriftlig og mundtlig kvalificeret service og informationsbetjening på dansk, engelsk og tysk samt på de skandinaviske sprog. Servicering af

Læs mere

Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar juli 2015. Kilde: Danmarks Statistik

Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar juli 2015. Kilde: Danmarks Statistik Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar juli 2015 Kilde: Danmarks Statistik FYN vinder frem på udenlandske overnatninger Destination Fyn i top af danske destinationer tilstrømning af udenlandske turister

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

TURISTSERVICE 2008 SÆBY TURISTFORENING

TURISTSERVICE 2008 SÆBY TURISTFORENING TURISTSERVICE 2008 SÆBY TURISTFORENING Drive autoriseret grønt Turistbureau i Sæby: Med skriftlig og mundtlig kvalificeret service og informationsbetjening på dansk, engelsk, tysk, fransk, samt på de skandinaviske

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar september 2015. Kilde: Danmarks Statistik

Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar september 2015. Kilde: Danmarks Statistik Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar september 2015 Kilde: Danmarks Statistik FYN vinder fortsat frem på udenlandske overnatninger Størst vækst i udenlandske turister Fyn er den landsdel i Danmark,

Læs mere

Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar august 2015. Kilde: Danmarks Statistik

Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar august 2015. Kilde: Danmarks Statistik Destination Fyn Overnatninger på FYN Januar august 2015 Kilde: Danmarks Statistik FYN vinder frem på udenlandske overnatninger Størst vækst i udenlandske turister Fyn er den landsdel i Danmark, der år

Læs mere

Markedsføringsplan for 2011 Viborg Turistbureau

Markedsføringsplan for 2011 Viborg Turistbureau Markedsføringsplan for 2011 Feriemagasinet Visit Viborg 2012: Der skal til 2012 videreudvikles et nyt feriemagasin med ny opbygning og nyt layout, herunder opsætning af annoncer for turistvirksomhederne.

Læs mere

Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017. August, 2014

Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017. August, 2014 Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017 August, 2014 Hals Agenda 7. Marts 2013 1. Baggrund 2. Mission 3. Vision 4. Indsatsområder 1. Baggrund Turismeudviklingsstrategi 2017 er udarbejdet

Læs mere

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio.

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. MULIGHEDER 2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. Det er 5,5% højere end i 2013, og det højeste nogensinde

Læs mere

Handlingsplan og budget for 2008 Koordineringsgruppen for den fynske Turisme

Handlingsplan og budget for 2008 Koordineringsgruppen for den fynske Turisme Bilag: I Handlingsplan og budget for 2008 Koordineringsgruppen for den fynske Turisme 1. Fyn Magasinerne branding af lokalområder I de tre magasiner målrettet mod: 1) Voksne uden børn 2) Børnefamilier

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Handlingsplan for turismestrategien Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Forord Byrådet vedtog d. 18. dec. 2013 en ny turismestrategi for Frederikssund Kommune. Turismestrategien efterfølges

Læs mere

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide MARKEDSFØRINGSPLAN - 2016 Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Sjov, leg og Sjov, leg og 2 sider redaktionel

Læs mere

Destinationsmonitor Januar september 2014

Destinationsmonitor Januar september 2014 Destinationsmonitor Januar september 2014 VisitDenmark, november 2014 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: november 2014 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Redegørelse for Juelsminde Turistforenings turismeindsats i Hedensted Kommune 2013

Redegørelse for Juelsminde Turistforenings turismeindsats i Hedensted Kommune 2013 Redegørelse for Juelsminde Turistforenings turismeindsats i Hedensted Kommune 2013 Sæsonen 2013 fik en hård start med snevejr og kulde, som ikke indbød feriegæsterne til at komme til Hedensted Kommune.

Læs mere

Destinationsmonitor Januar august 2014

Destinationsmonitor Januar august 2014 Destinationsmonitor Januar august 2014 VisitDenmark, oktober 2014 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: oktober 2014 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m. :

Læs mere

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 Indledning Med denne strategi for udvikling af turisme og oplevelser formulerer Greve Kommune nu for første gang en vision og et mål for

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2015-2017

HANDLINGSPLAN 2015-2017 HANDLINGSPLAN 2015-2017 Handlingsplanen er den konkrete udmøntning af Rømø-Tønder Turistforenings strategi. Handlingsplanen følger de 10 indsatsområder i strategien. 1. Ekstern markedsføring drevet af

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2010 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1150761207 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 Eannr:

Læs mere

Branding af FAABORG-MIDTFYN 26.02.2009

Branding af FAABORG-MIDTFYN 26.02.2009 Branding af FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE 26.02.2009 PROGRAM Branding af hvad og hvorfor? Holdninger Hvad gør kommunerne omkring jer? Forslag til brandgrundlag Den gode historie hvem skal fortælle den og hvor

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme 2014 foreløbig opgørelse. VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme 2014 foreløbig opgørelse. VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme 2014 foreløbig opgørelse VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: februar 2015 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi

Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi 9. april 2014 NOTAT Fremtidig organisations- og samarbejdsstrategi Notatet indeholder Rømø-Tønder Turistforenings bestyrelses overvejelser omkring den fremtidige organisations- og samarbejdsstrategi for

Læs mere

Destinationsmonitor 2014 foreløbig opgørelse

Destinationsmonitor 2014 foreløbig opgørelse Destinationsmonitor 2014 foreløbig opgørelse VisitDenmark, februar 2015 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: februar 2015 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Turismen i Region Syddanmark

Turismen i Region Syddanmark Turismen i Region Syddanmark Turismen i Danmark 2 Status 2013: De første syv måneder i plus + 1,9 pct. + 1,2 pct. Danske overnatninger 2012 2013 Udenlandske overnatninger 2012 2013 6.000.000 5.000.000

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision og mål

Læs mere

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen

Hvem er vi Hvad er foreningens formål Hvordan finansieres Turist- og Erhvervsforeningen Medlemsfordele Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør Anne Mette Wandsøe, der sammen med 2-3

Læs mere

Destinationsmonitor Januar juli 2014

Destinationsmonitor Januar juli 2014 Destinationsmonitor Januar juli 2014 VisitDenmark, september 2014 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: september 2014 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Cykelturismens økonomiske betydning

Cykelturismens økonomiske betydning Cykelturismens økonomiske betydning - for Danmark 2008 - Af Ditte Møller Munch/Temaprojektleder Aktiv Danmark Indhold Definition af en cykelturist Turistomsætning og døgnforbrug for cykelturister Overnatningsform

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord har i 2014 modtaget kr. 5.300.620,00 som betaling for aftale om turismeindsatsen. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig

Læs mere

Destinationsmonitor Status 2014. VisitDenmark, maj 2015 Viden & Analyse

Destinationsmonitor Status 2014. VisitDenmark, maj 2015 Viden & Analyse Destinationsmonitor VisitDenmark, maj 2015 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Maj 2015 Adresse Islands Brygge, 43, 3 2300 København S Tlf. +45 32 88 99 00 Kontakt: Viden & Analyse analyse@visitdenmark.com

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2007

Årsberetning og regnskab 2007 Årsberetning og regnskab 2007 Foreningen afløste den 1. januar 2007 Kultursamarbejdet i Ringkøbing Amt og har fungeret i 1 år. 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig åbningstid pr. bureau på 39 timer pr. uge. På de 3 bureauer er der personlig betjening af

Læs mere

Ishøj Turistbureau 2009

Ishøj Turistbureau 2009 Ishøj Turistbureau Virksomhedsplan 24. januar 2008 Ishøj Turistbureau 2009 1 Ishøj Turistbureau Virksomhedsplan 24. januar 2009 Virksomhedsplan 2009 Indledning Ishøj Turistbureau er et driftssted som organisatorisk

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juni 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juni

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til august VisitDenmark, oktober 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til august VisitDenmark, oktober 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til august 2016 VisitDenmark, oktober 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: oktober 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til september VisitDenmark, november 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til september VisitDenmark, november 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til september 2016 VisitDenmark, november 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: november 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen Præsentation af VisitSydsjælland-Møn Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen 1 Manden på billedets far er din fars søn... 2 VISITSYDSJÆLLAND-MØN Stiftet 30. marts 2015 Ejerforhold/Kommunale bidrag 2018 Faxe:

Læs mere

Destinationsmonitor Januar maj 2014

Destinationsmonitor Januar maj 2014 Destinationsmonitor Januar maj 2014 VisitDenmark, juli 2014 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: juli 2014 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m. : maj 2014.

Læs mere

Destinationsmonitor Januar juni 2014

Destinationsmonitor Januar juni 2014 Destinationsmonitor Januar juni 2014 VisitDenmark, august 2014 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: august 2014 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m. : juni

Læs mere

# Endelig kigges der på Aarhus image som mødeby blandt danske virksomheder# # Kildegrundlag. Indhold. Forord

# Endelig kigges der på Aarhus image som mødeby blandt danske virksomheder# # Kildegrundlag. Indhold. Forord Erhvervsturisme Aarhus som møde og konference by! VisitDenmark, februar 204 For VisitAarhus Adresse Islands Brygge, 43, 3 2300 København S Tlf. +45 32 88 99 00 www.visitdenmark.dk/analyse VisitDenmark,

Læs mere

Resultatkontrakt. Kontraktens parter. Resumé. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2015. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07

Resultatkontrakt. Kontraktens parter. Resumé. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2015. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07 Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2015 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07 Kontraktens parter Region: Regional Udvikling Skottenborg 26 Ean-nr: 5 798 002 763

Læs mere

Formandens beretning 2004

Formandens beretning 2004 Årsberetning 2004 1 Formandens beretning 2004 Turistbureauet har igen haft et travlt år og hvad angår udlejning den bedste nogensinde af de ca. 210 feriehuse, som Turistbureauet formidler udlejningen af.

Læs mere

Notat. Evaluering 2015 og forslag til indsatser 2016

Notat. Evaluering 2015 og forslag til indsatser 2016 Notat Sags id. 24.10.00-G01-1-15 Den 15. december 2015 oltyj Status for Faaborg-Midtfyns turismeservice - Evaluering 2015 og forslag til indsatser 2016 Notatet omhandler alene kommunens lokale turismeservice.

Læs mere

Målsætninger 2015. En omsætningsstigning i antallet af på 9% fordelt på: Flere overnatninger og flere endags turister

Målsætninger 2015. En omsætningsstigning i antallet af på 9% fordelt på: Flere overnatninger og flere endags turister er 2015 En omsætningsstigning i antallet af på 9% fordelt på: Flere overnatninger og flere endags Fra 344.000 til 375.000 Større turismeomsætning = kr. 265.000.000 Antal årsværk = 397 er 2015 Antal unikke

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-november 2016 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: januar 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: november

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Denne evaluering forholder sig til Erhvervs- og turismestrategien, som er gældende fra

Denne evaluering forholder sig til Erhvervs- og turismestrategien, som er gældende fra Evaluering erhverv og turisme Dragør Kommune 2017 Denne evaluering forholder sig til Erhvervs- og turismestrategien, som er gældende fra 2016-2020. Overskrifterne i evalueringen følger de overskrifter,

Læs mere

Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 10-03-2011 Kl. 15:00 Proces Support A/S

Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 10-03-2011 Kl. 15:00 Proces Support A/S Referat Erhvervsudvalget's møde Torsdag den 10-03-2011 Kl. 15:00 Proces Support A/S Deltagere: Henrik Nielsen, Bjarne Hansen, Christian Kaastrup, Grete Schødts Afbud: Morten Petersen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til juli VisitDenmark, august 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til juli VisitDenmark, august 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til juli 2016 VisitDenmark, august 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: september 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 November 2013 Indledning Med denne strategi for udvikling af turisme og oplevelser formulerer Greve Kommune nu for første gang en vision

Læs mere

MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER

MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER MARKETINGPLAN 2014 VISIT LOLLAND-FALSTER 2 MARKEDSFØRINGSPLAN 2014 OPDATERES LØBENDE! HUSK AT DU ALTID KAN FINDE DEN NYESTE VERSION PÅ WWW.BUSINESSLF.DK MARKEDSFØRINGSPLAN 2014 Lolland-Falster skal være

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til oktober VisitDenmark, december 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til oktober VisitDenmark, december 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til oktober 2016 VisitDenmark, december 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: december 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Den 26. august Til Dragør Kommune. Vedr. Dragør Kommunes budget 2017

Den 26. august Til Dragør Kommune. Vedr. Dragør Kommunes budget 2017 1 Den 26. august 2016 Til Dragør Kommune Vedr. Dragør Kommunes budget 2017 Dragør Turistråd er opfordret til inden den 31. august kl. 9.00 at komme med bemærkninger til kommunes forvaltnings udspil til

Læs mere

Turisme og event. Politik for Herning Kommune

Turisme og event. Politik for Herning Kommune Turisme og event Politik for Herning Kommune Indhold Forord af Lars Krarup, Borgmester 5 Turisme- og eventpolitik - vision 7 1 - Erhvervsturisme 9 2 - Events 11 3 - Ferieturisme 13 4 - Attraktionsudvikling

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Sønderjylland værd at erobre

Sønderjylland værd at erobre Sønderjylland værd at erobre DMO-dannelse Før destinationsdannelsen I 2012 havde vi i Sønderjylland, 4 kommuner med hver sin turismeorganisering, hver sin strategi og begrænsede midler til at udføre den.

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar oktober 2014. VisitDenmark, 2014 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme Januar oktober 2014. VisitDenmark, 2014 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme Januar oktober 2014 VisitDenmark, 2014 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: december 2014 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 2 i Naturturisme I/S

Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 2 i Naturturisme I/S Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 2 i Naturturisme I/S Dato: Onsdag den 21. marts 2007 Tidspunkt: kl. 10.30 13.00 Sted: Forskerparken, Kullinggade 31E, 5700 Svendborg Bestyrelsesmedlemmer: Jørgen Otto Jørgensen

Læs mere

Fremtidens turismeudvikling i Syddanmark

Fremtidens turismeudvikling i Syddanmark Fremtidens turismeudvikling i Syddanmark Præsentation af redegørelse og vækstmodel for turismen i Syddanmark 1 Turismekonference d. 21. oktober 2013 Hvorfor denne redegørelse? Nu skal det virke! Oplevelseserhverv

Læs mere

Omdømmeanalyse. Faaborg-Midtfyn Kommune TNS

Omdømmeanalyse. Faaborg-Midtfyn Kommune TNS Omdømmeanalyse 1 Metode Metode Repræsentativ undersøgelse af Danmarks befolkning på 18 år+. TNS Gallups prærekrutterede internetpanel, G@llupForum. Stratificeret på køn, alder, region og uddannelse for

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-august 2016 VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: oktober 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: august

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - maj 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juli 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: maj 2017

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - juli 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: september 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juli

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar -december 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: februar 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Destination Fyn Overnatningstal 2014. Kilde: Danmarks Statistik og VisitDenmark

Destination Fyn Overnatningstal 2014. Kilde: Danmarks Statistik og VisitDenmark Destination Fyn Overnatningstal 214 Kilde: Danmarks Statistik og VisitDenmark 214 - rekordår for dansk turisme 214 blev et rekord år for dansk turisme. De 23,2 mio. udenlandske overnatninger i Danmark

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Status 2018 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: April 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: December

Læs mere

Toppen af Danmark NYHEDSBREV MARTS 2013

Toppen af Danmark NYHEDSBREV MARTS 2013 NYHEDSBREV MARTS Toppen af Danmark Formanden har ordet Ferie på Toppen af Danmark (Lysets Land) Marketingplan Topmoderne hjemmeside Kunstuge Ny turistfolder: Helligkilder i Vendsyssel Den Gode Historie

Læs mere

Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig.

Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig. Turistbureauet på Akseltorv 8, 6600 Kolding Nu og fremtiden: Den moderne turist forventer at finde inspiration og information om oplevelsestilbud døgnet rundt, og der hvor turisten befinder sig. Den moderne

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-september 2016 VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: november 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-juni 2016 VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: august 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: juni 2016

Læs mere

PROGRAM FOR FORLØBET Kl Outcome: Sted: Kl Outcome: Sted:

PROGRAM FOR FORLØBET Kl Outcome: Sted: Kl Outcome: Sted: PROGRAM FOR FORLØBET Kl. 09.30 16.00 På opstartssessionen skal vi arbejde med udvalgte redskaber til at skabe værdikædesamarbejder, som kan give positiv merværdi tildin virksomhed. Dagens arbejde skal

Læs mere

Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012

Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 Bilag 3: Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 Handlingsplan for oplevelses- og markedsudvikling for Fyn 2012 15. september 2011 1 Baggrund Siden nedlæggelsen af Fyntour har Koordineringsgruppen

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - september 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: november 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-maj 2016 VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: juli 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: maj 2016

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2008

Årsberetning og regnskab 2008 Årsberetning og regnskab 2008 Kultursamarbejdet år 2 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets kulturliv. Det er Kultursamarbejdets overordnede formål at bidrage til områdets

Læs mere

Vi vil vækst, værdi & værtskab

Vi vil vækst, værdi & værtskab Bliv partner hos os i 2013 Vi vil vækst, værdi & værtskab Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... VisitAalborg Kjellerups Torv 5, Niveau 13 9000 Aalborg tel. 9931 7500 info@visitaalborg.com

Læs mere

Årsplan Turismeudvikling & Turistservice 2018

Årsplan Turismeudvikling & Turistservice 2018 Årsplan Turismeudvikling & Turistservice 2018 Marts 2018 ref. MJARS Årsplan 2018 2018 året eller -sæsonen er allerede godt i gang, og Visit Faaborg (Faaborg-Midtfyn Kommunes turistservice) har allerede

Læs mere

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx Memo stillingen som Event- og Marketingkoordinator Baggrund Tønder Erhvervsråd og Tønder Handelsstandsforening har indgået en aftale om tilpasning af den eksisterende bycenterchefstilling til de behov

Læs mere

Åbent Landbrug: Claus Hestholm. Torben Povlsen (tovholder) Lars Langskov Nielsen Claus Hestholm

Åbent Landbrug: Claus Hestholm. Torben Povlsen (tovholder) Lars Langskov Nielsen Claus Hestholm 1 Ansvarsområde Vedtaget på konstituerende møde den 5. april 2016 og Ændret på ekstraordinært bestyrelsesmøde den 10. oktober 2016 Opgavefordeling, besluttet på konstituerende møde den 24. marts 2017:

Læs mere

Overnatningstal (ekskl. Feriehuse) Middelfart

Overnatningstal (ekskl. Feriehuse) Middelfart Overnatningstal 216 (ekskl. Feriehuse) Middelfart Overnatningsstal Middelfart 216 (ekskl. Feriehuse) Middelfart Udv Udv% I alt 39.266 389.251 375.18 371.677 389.743 427.37 428.377 1.7,24 319.315 321.428

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar-december 2016 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: februar 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: december

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - oktober 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: december 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

Nøgletal omkring autocamperturismen.

Nøgletal omkring autocamperturismen. Nøgletal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Autocamperrådets

Læs mere

Referat fra møde i Turistforum, torsdag den 17 marts 2011 på Tranum Strand, Tranum

Referat fra møde i Turistforum, torsdag den 17 marts 2011 på Tranum Strand, Tranum Referat fra møde i Turistforum, torsdag den 17 marts 2011 på Tranum Strand, Tranum Deltagere: Henning Mysager, Bratskov Turist- og Kulturforening - Ole Stavad, Kommunalbestyrelsesmedlem Helle Bak Andreasen,

Læs mere

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Lad os sammen skabe vækst! I Visit Ikast-Brande arbejder vi målrettet med udvikling af turismen både lokalt i Ikast-Brande området og bredt i den midtjyske region. Som

Læs mere

Destinationsmonitor. Januar til april 2016. VisitDenmark, februar 2016 Viden & Analyse

Destinationsmonitor. Januar til april 2016. VisitDenmark, februar 2016 Viden & Analyse Destinationsmonitor Januar til april 2016 VisitDenmark, februar 2016 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: juni 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m. :

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014 Velkommen som StorbyPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! StorbyPartner 2014 StorbyPartner du vælger selv, hvor du vil være med Som Storbypartner i 2014 er du med, når

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar - august 2017 VisitDenmark, 2017 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Opdateret: oktober 2017 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: august

Læs mere

Strategi for turismen i Svendborg kommune 2010-2015. Strategirapport. Strategi for turismen i Svendborg kommune 2010-2015.

Strategi for turismen i Svendborg kommune 2010-2015. Strategirapport. Strategi for turismen i Svendborg kommune 2010-2015. 1 Strategi for turismen i Svendborg kommune 2010-2015. Strategirapport 2 Udarbejdet af Saabye, Stendrup & Partners Aps. Forskerparken 10, 5230 Odense M., www.saabyestendrup.dk Fotos: Saabye, Stendrup &

Læs mere