Bestyrelsens beretning for 2012 og planerne for 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2012 og planerne for 2013"

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning for 2012 og planerne for 2013 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2012 og planerne i 2013: 1. Bestyrelsens sammensætning Hjemmesiden 3. Nyhedsbreve 4. Laden 5. Længen 6. Arrangementer i 2012 og foreløbige planer for Arbejdsgrupperne 8. Tilskud fra Kommunen 9. Anskaffelser 10. Donationer Foreningen havde ved årsskiftet 344 medlemmer. 1. Bestyrelsens sammensætning 2012 Som resultat af generalforsamlingen den 9. februar 2012 blev bestyrelsen, mv. sammensat således: Formand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Jørn Jensby Birte Nielsen Aase Møller Sonja Malling Susanne Petersen Suppleant: René Nielsen Suppleant: Inger Westermann Revisorer: Carsten Wittus og Jørgen Lind Revisorsuppleant: Børge Mandrup Jacobsen

2 2 Bestyrelsen har i 2012 haft et særdeles godt og konstruktivt samarbejde, der ud over det administrative har budt på en lang række af praktiske gøremål i forbindelse med arrangementerne m.v. En tak til vore dygtige revisorer, der omhyggeligt reviderer regnskab og bilag. Vi vil også benytte lejligheden til at takke den meget trofaste skare af medlemmer, der altid stiller op, når der er noget, der skal gøres i forbindelse med foreningens mangeartede aktiviteter. Uden dem var foreningen ingenting. Som en lille erkendtlighed afleverede foreningen før Jul 2 flasker vin til de enkelte. En særlig tak til Jenny og Ole, der bor på Gården for deres altid uforbeholdne indsats for foreningen. René Nielsen har været med hele vejen og trofast støttet op om foreningen. Han har også på mange områder været rådgiver. Ved siden af sit suppleantjob i foreningen er han en meget travl mand; kunstner med mange gøremål, herunder ikke mindst sit Jazz-orkester Nielsen Swingtime. Han stiller derfor ikke op igen ved den kommende generalforsamling. Fra bestyrelsens side skal der lyde en stor tak til René for hans støtte til foreningen både før starten og i de forløbne år. Og han er ikke længere væk end vi kan nå ham. 2. Hjemmesiden og Plakaterne Foreningens hjemmeside er i årets løb blevet opdateret, så den altid er aktuel for foreningens medlemmer og for andre interesserede. Man kan altid se de kommende arrangementer og planerne for de næste. Endvidere er hjemmesiden efterhånden en dokumentation for foreningens gøren og laden fra starten til nu. Medlemmerne opfordres til af besøge hjemmesiden, der kan findes på adressen: Steen Kirkegaard Erichsen har trofast lavet plakaterne til foreningens arrangementer. Plakaterne har herved fået et ensartet udseende, så man straks kan se, at her er et tilbud fra Kulturhuset Birkelundgaard. Det nærmer sig et Brand for foreningen. Steen står endvidere for udsendelsen af foreningens Nyhedsbreve. Tak til Steen. 3. Nyhedsbreve

3 3 Der er i årets løb udsendt 16 nyhedsbreve til medlemmerne. Nyhedsbrevene har omhandlet omtale af kommende arrangementer, anmodning om hjælp til praktiske arbejder med arrangementer, renovering af lade, samt en lang række praktiske oplysninger for medlemmerne,m.v. 4. Laden 2010, 2011 og 2012: Hvor var vi, hvad har vi nået, og hvor skal vi hen I december 2009 så laden således ud : Siden er der foregået mange ting. Rigtig mange medlemmer har ydet deres meget værdsatte bidrag ved at være behjælpelig med forskellige arbejder. Laden er blevet renoveret væsentligt. Den er blevet tømt og rengjort. Væggene er minutiøst gået efter for huller, revner, sætningsskader, m.v., der alle er blevet udbedret med nye mursten, udskiftning af mørtel mellem stenene, m.v. Murene er kalket 2 gange. Træværk i bygningskonstruktionen er blevet renset og rengjort. I dag ser laden således ud:

4 4 Dørene/portene blev repareret og nøglesystemet tilpasset foreningens behov i Og så blev der ikke mindst installeret alarm i laden. Denne alarm er en af forudsætningerne for, at foreningen kan afholde udstillinger af forskellig art i laden. I 2011 fandt foreningen staldvinduerne frem igen og reparerede dem og isatte glas, således at laden i den del, som Kulturhuset Birkelundgaard råder over, har fået øjne. Dette arbejde er blevet meget påskønnet fra flere sider, da gården herved er blevet an anelse mildere at se på. På generalforsamlingen den 9. februar 2012 besluttede vi, at prioritere de opgaver, vi ikke fik udført i 2011 med etablering af lys og reparation af gulv i laden. Dette resulterede i, at HRH i marts måned bankede gulvet op på meget kritiske steder og støbte nyt. Dette arbejde blev udført af HRH som en sponsergave til foreningen. Stor tak til HRH, der hermed bragte foreningen nærmere målet med laden.

5 5 Helt så let gik det ikke med belysningen. Vi har dog ved hjælp af medlemmer fået hængt de lygter op, som Centerforeningen donerede i 2011, og med bistand fra Materialegården er neonbelysningen blevet rettet op. Gulvarbejdet og ophængning af lamper, m.v. har gjort laden hyggelig. Så hyggelig, at Materialegården kunne anvende laden til en dejlig sommerfest.

6 6 Vi deltog, jf. senere med stor glæde i den af Hyldespjældet og Kunstforeningen arrangerede skulpturudstilling ved at stille laden til rådighed. Endemålet for laden er noget, der ligner dette, der er taget i en kunstlade på Vestsjælland:: :

7 7 Kommunen renoverede i juli-august måneder stuehuset med et særdeles godt resultat. 5. Længen Længen blev færdiggjort i 2011, således at den kan anvendes til mødeformål m.v. Den rummer 2 gode mødelokaler (til anvendelse for foreningens arbejdsgrupper), et mindre lagerrum, samt køkken, toiletter, og badefaciliteter. Bestyrelsens møder afholdes i længen. I årets løb har vi udlånt længen til bl.a. Det Korservetive Folkeparti, Socialdemokratiet, Senior Idræt, Albertslund Koret, Integrationsrådet, Røde Kors mv. Foreningens Læsegruppe, der ledes af Susanne Storm Lind og Foreningens Fotogruppe, der ledes af John Frederiksen holder månedlige møder der. I årets løb har vi anskaffet en industri-kaffemaskine til længen, således at arbejdet med kaffebrygning hurtigt kan klares ved vore store arrangementer. Endvidere har vi anskaffet en PC, en ydedygtig projector og et lydanlæg samt et 108 lærred. Hermed kan længen anvendes som en fuldudstyret mindre biograf. Det er tanken, at etablere en lukket filmcafegruppe, der arbejder efter samme principper som læsegruppen.

8 8 6. Arrangementer i 2012 og foreløbige planer for 2013 Foreningen har i årets løb fremstillet og distribueret/ophængt plakater for hvert enkelt arrangement. Alle arrangementer har været omtalt i Albertslund Posten, dels i artikler, dels under rubrikken Tid og sted. Kulturhuset Birkelundgaard har løbende reklameret for arrangementer på den rullende informationstavle på Albertslund Station. Endelig - og ikke mindst - har Albertslund Posten, som nævnt, været en helt uvurderlig formidler af hvert enkelt af foreningens arrangementer i årets løb. Endvidere har avisen skrevet om foreningens gøren og laden. Det er vi meget taknemmelige for, så der skal derfor igen i år lyde en stor tak til vores lokalavis. På arrangementssiden skal der udtrykkes en stor tak til Albertslund Bibliotek og til kommunens Kulturudvalg for bevillingerne til Gallaoperaen For god ordens skyld bør det nævnes, af foreningen betaler Koda-afgift i forhold til det enkelte arrangement efter de gældfende regler herom. Foreningen har afholdt følgende arrangementer i 2012: 1. Den 8. marts indledte Pædagogerne Vivian Blohm og Karin Carstensen foreningens aktiviteter med et foredrag om tingenes tilstand i Børnehuset Egelunden. De fortalte om deres oplevelser i 70-érne, 80-èrne og 90-érne. Hvordan prægede man børnenes udvikling? Hvordan fungerede forældresamarbejdet - også når der var strejke? Sjove oplevelser fra dengang, vi selv havde vore egne børn i institution - krydret med billeder, anekdoter og eksempler på hvad børnene sagde og legede med i rundkredsen. Publikum var helt overvejende forældre til børn, der havde været i børnehaven og også deres børn, der jo nu er voksne med egne børn. Det blev en fornøjelig aften med et godt foredrag og megen gensynsglæde og gennemgang af mange billeder fra dengang. 2. Herefter havde vi torsdag den 19. april et blændende foredrag om Siriuspatruljen kun for medlemmerne også med et fyldt stuehus.

9 Per Jessen fortalte indlevende om sine "To år ved Sirius - et spor i livet"; krydret med smukke billeder og med lyd til. Han fortalte om sin barndom, hvor han som lille dreng satte sig et mål og mange år senere udlevede sin drøm - en drøm om storslåede oplevelser under ekstreme forhold. 9 Slædepatruljen Sirius er en lille dansk militær specialenhed, der patruljerer med hundeslæde i Nord- og Nordøstgrønland. Formålet er at hævde dansk suverænitet og overvåge den km lange ubeboede kyststrækning. Patruljen består af 12 mand og ca. 80 hunde. Tjenstetiden er 26 måneder. Det var et foredrag man husker. Stor respekt for Per Jessen og foredraget. 3. Den 12. maj stod den på Græsk aften primært for medlemmer. Hellas Kompania spillede og sang musik fra næsten alle egne af Grækenland, musik der repræsenterer landets lange og omskiftelige historie og regionale mangfoldighed. Der var populære sange af Mikis Theodorakis og ø-sange samt orientalsk inspirerede melodier fra bl.a. Kreta og Lilleasien. Der blev serveret en græsk platte og der var rig lejlighed til at svinge benene til instruktion fra danseinstruktør Lefteris, der førte os ind i trinene i de forrygende græske danse. Se billederne fra aftenen på foreningens hjemmeside under FOTO fra aktiviteterne.

10 10 4. Så kom vi frem til hovedopgaven Den store Gallaopera i haven. Borgmesteren og formanden bød velkommen og Star Tenors med sopranerne Cecilia Hjortsberg og Randi Gislason underholdt sammen med Albertslundkoret de ca. 500 glade tilskuere i Birkelundgårds smukke have. Ved pianoet var som sædvanligt pianisten Knud Rasmussen. Det blev en oplevelse, der huskes. Koncerten blev arrangeret af Kulturhuset Birkelundgaard med økonomisk støtte fra Albertslund Bibliotek og fra kommunen.

11 11 5. Skulpturudstilling i samarbejde med Hyldespjældet og Albertslund Kunstforening. Hyldespjældet dannede i samarbejde med Dansk Billedhuggersamfund og sammen med Albertslund Kunstforening ramme om en stor international skulpturudstilling. Kulturhuset Birkelundgaard samarbejdede med stor fornøjelse med Hyldespjældet og Albertslund Kunstforeningen om udstillingen, der foruden i Hyldespjældet og i stuehuset også fandt sted på Kulturhusets arealer på Birkelundgård, herunder i vores smukke lade. Tak til Gitte, Ole og Troels for det store arbejde. 50 billedhuggere fra Tyskland, Holland, Sverige, Frankrig, Belgien og Danmark udstillede store skulpturer på Hyldespjældets hyggelige torve og pladser samt indendørsværker i laden og i stuehuset. Der blev udgivet et fantastisk flot katalog over skulpturerne i udstillingen. 6. Så trængte vi til lidt Jazz i gården. Den 1. juli 2012 var det NIELSEN SWINGTIME, der underholdt et glad publikum i gården. Det var en hyggelig og dejlig eftermiddag, som vi alle nød. Se billederne på foreningens hjemmeside under FOTO fra arrangementerne.

12 12 Det er ikke sidste gang dette René ske jazzband giver koncert i Kulturhuset. De kommer igen i Efter en velfortjent sommerferie - ikke mindst for de mange, der hjælper til ved arrangementerne - varmede vi op til Irsk eftermiddag søndag den 16. august. Her var det Rumlepotten der i ca. 30 graders varme begav sig ud i de finurlige Irske sange, herunder Whisky in the Jar. Det blev en rigtig god koncert som Rumlepotten gennemførte med bravour på trods af den overvældende varme. De kommer også igen i Den 2. september bød Kulturhuset traditionen tro på Kunsthåndværkermarked. Vi arbejder meget med at det skal være kvalitetshåndværk, der udstilles og sælges. Hele laden og stuehuset var fyldt med de ca. 40 kunsthåndværkere. Markedet blev en stor succes med rigtig mange besøgende. Det gentages næste år. Også fra denne begivenhed kan der findes billeder på foreningens hjemmeside under FOTO fra aktiviteterne

13 13 9. På generalforsamlingen i februar blev det besluttet, at vi skulle søge at gennemføre en Albertslund Musik- og Dansefestival, hvor de mere musiske foreninger, m.v. i byen blev inviteret til at optræde. Opgaven blev givet til Per Gustafson og Carsten Wittus. De løste den med bravour og kaldte arrangementet Laden fuld. Arrangementet blev afviklet søndag den 16. september. Borgmesteren holdt åbningstalen, hvorefter Bakkens Horn, Gamle Danses Værn, Galgebakkekoret, AIF-Senior Idræt, Spirebørne- og juniorkorene fra Herstedøster kirke, Albertslund Linedancers, Albertslundkoret, Crihalma, Albertslund

14 14 visevenner, Nielsen Swingtime, AIF-gymnastikungdom samt Wooden Birds underholdt i laden på de 2 opstillede scener. Det blev en forrygende eftermiddag. Tak til arrangørerne og alle deltagerne for en kæmpe indsats. En indsats, der kræver så meget, at vi har besluttet, at Albertslund Danse- og Musikfestival ikke gennemføres hvert år. Vi påregner at gentage successen i Den oktober rykkede John Frederiksen og hans Fotogruppe (Fotoakademiet) ind i stuehuset med en fantastisk flot udstilling af billeder fra 7 fotografer. Der var pænt besøgt, og vi påregner i løber af 2013 at gennemføre et par udstillinger, hvor John er primusmotor. Tak til John og hans frue Annie og til de 7 fotografer og udstillingen. 11. Med Albertslund Musik- og Dansefestival afsluttede vi den planlagte arrangementskalender og dermed de annoncerede aktiviteter. Det var på et tidspunkt, hvor foreningen havde fået en markant medlemsfremgang. Derfor besluttede bestyrelsen sig for endnu et arrangement for medlemmerne. Det blev Dines Bogø, der levende og med stor overbevisning fortalte om dobbeltmordet på Peder Bangsvej. Han udlagde, hvad der skete, og hvem han troede var morderen. Det var Stuehuset var næsten fyldt af meget tilfredse tilhører, der havde stor spørgelyst.

15 Dines Bogø var meget spændende at høre på og diskutere med. Det er måske ikke sidste gang, vi har stiftet bekendtskab med ham. Endelig serverede Kulturhuset Gløgg og æbleskiver ved arrangementet Jul i albertslund i AlbertslundMusikteater den 8. december. 15 Det var så arrangementerne i Men bestyrelsen syntes, at Albertslund burde have en Nytårskoncert. Da de faciliteter, vi har på gården enten er for kolde eller for små om vinteren, besluttede vi at kontakte Torben Holm, Albertslund MusikTeater. Han var straks med på ideen, og vi kørte videre i planlægningen. En kontakt til Nordea i Albertslund førte til, at Nordea hvis arrangementet blev til noget ville give Champagne og chokolade til tilskuerne i Musikteatret. I skrivende stund er der en uge til at arrangementet løber af stabelen. Efter en kort velkomst fra foreningens formand åbnes Nytårskoncerten 2013 af Borgmesteren. Vi glæder os, og der er i dag (3. januar 2013) solgt ca. 475 billetter. Mere end 1500 gæster har overværet/deltaget i foreningens arrangementer i Bestyrelsen vil benytte lejligheden til at takke alle de medlemmer, der i årets løb har bidraget på den ene eller anden måde med afviklingen af de mange arrangementer. For 2013 er bestyrelsens forslag til arrangementer således: De nedenfor anførte arrangementer er stadig i støbeskeen, og der vil derfor kunne ske ændringer i løbet af året.

16 16 Hold øje med Albertslund Posten og foreningens hjemmeside for at orientere dig om de aktuelle arrangementer i Kulturhuset Birkelundgaard, herunder om prisen for eventuel entre. Som det har været tilfældet i år vil vi give medlemmer fortrinsret m.v. til de enkelte aktiviteter. Flere vil blive gennemført bare for medlemmerne og i flere tilfælde gratis. Alle arrangementer vil blive annonceret i og/eller omtalt i Albertslund Posten, samt på Kulturhusets hjemmeside. 13. januar 2013 Albertslund Nytårskoncert februar 2013 Generalforsamling kl i stuehuset på Birkelundgård Kun for medlemmer 7. marts 2013 Foredrag eller et andet arrangement I marts 2013 Birkelundgaards fotogruppe udstiller Færø-billeder i stuehuset. 18. april 2013 Foredrag eller et andet arrangement 26. maj 2013 Jazz i laden 2. juni 2013 Galla Opera søndag den 2. juni 2013, med start kl Kulturhuset Birkelundgaard gentager traditionen år med en forrygende Galla Opera i Birkelundgårds smukke have. Medbring selv stole og kom i god tid. Pris 75,,00 kr. pr person. 8. juni 2013 Albertslund Integrationsråd låner arealerne til deres årlige Internationale Medborgerdag 7. juli 2013 Jazz i gården med NIELSENS SWINGTIME kl

17 17 Kom i god tid og medbring selv din stol. Entre for ikke medlemmer: 75,00,- kr. 3. og 4. august Foreningen arrangerer loppemarked på græsplænen og i gården og i laden. 18. august 2013 Irsk eftermiddag på Gården Vi har igen i år inviteret gruppen Rumlepotten til at underholde os denne søndag eftermiddag. Kom og nyd Irsk Folk Music, når det er bedst bl.a. Whiskey in the jar - Entre for ikke medlemmer: 75,00 kr. 1. september 2013 Kunsthåndværkermarked Dette marked er efterhånden blevet en fast bestanddel af Kulturhusets arrangementer. Vi havde rigtig mange udstillere og interesserede i Kunsthåndværk ved arrangementet i Vi regner med endnu flere i Oktober 2013 Fotoudstilling. I en week-end afholder foreningens Fotogruppe udstilling. 17. oktober 2013 Foredrag eller et andet arrangement 21. november 2013 Foredrag eller et andet arrangement

18 18 7. Arbejdsgrupperne Foreningen har pt. følgende arbejdsgrupper (nærmere oplysninger om grupperne kan ses på foreningens hjemmeside): Billedkunstgruppen med Steen Kirkegaard Erichsen og René Nielsen som formænd Arrangementsgruppen med Aase Møller som formand Fundraisinggruppen, bestående af Birgit Krüger, Jonna Rudkilde og foreningens kasserer Birte Nielsen Fotogruppen (Fotoakademiet) med John Frederiksen som formand. Gruppen mødes en gang om måneden, som regel den sidste mandag i hver måned. Interesserede kan rette henvendelse til John Frederiksen. Med de indtil nu høstede erfaringer i gruppen agter John Frederiksen i 2013 at ændre gruppens opgave til følgende: Hvad er fotoacademiet Fotoacademiet er et mødested for fotointeresserede som er medlem af KULTURHUSET BIRKELUNDGÅRD. Hvad er formålet? Udveksling af erfaringer, så foto bliver interessant for andre end fotografen. Er der et fast program for mødeaftener? Nej, men emner kan gennemgås efter behov og ønsker f.eks.: Tips og vejledning for billedbehandling med f.eks. Photoshop & Elements. Gennemgang og kreativ indstilling af kamera. Billedkomposition. Lyslægning & Portrætfoto Fælles fototure, hvor billeder vil blive bedømt. Hvornår og hvor bliver møder afholdt? Vi mødes den sidste mandag i måneden i LÆNGEN Kl Foreløbig mødeplan 2013: 28. Jan. / 25. Feb. / 25. Mar. / 29. Apr. / 27. Maj / 24. Jun. / 26. Aug. / 30. Sep. / 28. Okt. / 25. Nov. OBS.: Datoer kan blive ændret p.g.a helligdage og ferie.

19 19 Læsegruppen, der ledes af Susanne Storm Lind, har nu bestået i over et år. Gruppen mødes en gang om måneden med megen hygge og entusiasme. Albertslund Bibliotek yder vejledning til gruppen i forbindelse med bogvalg og bogfremskaffelser. Gruppen er i øjeblikket lukket, da der ikke er plads til flere. Dette forhindrer dog ikke, at der kan dannes en ny gruppe, hvis der er en initiativtager. Vi har lokalet. Eventuel etablering af en lukket filmcafé-gruppe Der er endvidere tanker fremme om at lave en Film(biograf)gruppe, der kunne hellige sig fremvisning af film, der måtte have gruppens interesser dokumentarfilm, gamle danske film, m.v. Her er slaget frit. Hvis der er interesse og en tovholder Kulturhuset har indkøbt faciliteter til at fremvise film. En kraftig projector, et 108 lærred, lydanlæg m.v. Interesserede kan henvende sig til Jørn Jensby. Medlemmerne opfordres til at deltage i en eller flere af gruppernes arbejde da disse grupper er tænkt som en væsentlig del af foreningens virke med at skabe liv på gården. Så har du lyst, så kontakt formanden for den eller de grupper, du gerne vil med i. 8. Tilskud fra kommunen i 2012 Foreningen har i årets løb modtaget følgende bevillinger fra kommunen. Driftstilskud 2012: ,- kr. (20.000,- kr. i 2011, og ,- kr. i 2013), samt et beløb på 1.500,- kr. til lokaleomkostninger. GallaOperaen i juni 2012 (juni 2013): Kulturudvalget: ,- kr. til scene og diverse nødvendigheder. Beløbet for 2013 er ,- kr. Biblioteket: ,-kr. til solister m.v. i Beløbet for 2013 er reduceret med ,- kr. til ,- kr. 9. Anskaffelser Foreningen har i årets løb anskaffet: 1 projector, PC, lydanlæg og 108 filmskærm 60 kvalitetsklapstole og 25 borde til laden 1 industri-kaffemaskine, der giver mulighed for hurtigbrygning Parasoller og lignende.

20 Donationer Foreningen har med stor tak 2012 modtaget følgende donationer i årets løb: HRH har renoveret gulvet i laden. NordeaFonden har bevilget 7.500,- til indkøb af stole og borde Dette var den skriftlige beretning. På Bestyrelsens vegne Jørn Jensby Den 3. januar 2013

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Denne beretning er delt op på følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2010 og planerne i 2011: 1. Bestyrelsens sammensætning 2010 2. Hjemmesiden

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011 og planerne for 2012

Bestyrelsens beretning for 2011 og planerne for 2012 1 Bestyrelsens beretning for 2011 og planerne for 2012 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2011 og planerne i 2012: 1. Bestyrelsens sammensætning 2011 2.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014

Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014 1 Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2013 og planerne i 2014:

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 1 Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2014 og planerne i 2015:

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 1 Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2014 og planerne i 2015:

Læs mere

Beretning for 2015 og Planerne for 2016

Beretning for 2015 og Planerne for 2016 1 Bestyrelsens Beretning for 2015 og Planerne for 2016 2 3 Generalforsamlingen den 4. februar 2016 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2015 og planerne i

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Nyheder og historier

Nyheder og historier Der har været mange og sjove aktiviteter på Værkstederne ved Rude Skov siden sidste udgave af Avisen. Inde i Avisen kan du se en masse billeder fra Festivalen, Grand Prixet, Aktivitetsdagen og meget andet

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

Formandens beretning for 2016.

Formandens beretning for 2016. Formandens beretning for 2016. 2016 blev året hvor Skævinge Kunstforening kunne fejre sit 40 års jubilæum. Takket være sponsorater fra lokale virksomheder, Klub Lions Skævinge og penge fra Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

koret Side 2 Velkomstfolder

koret Side 2 Velkomstfolder Velkommen i koret Side 2 Velkomstfolder Roskilde Domkirkes Drengekor september 2008 Velkomstfolder Side 3 Lidt om koret Roskilde Domkirkes Drengekor blev oprettet i 1987. I den tid har koret bestået af

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem.

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. NR. 3, 2016 NYHEDSBREV Nr. 1, 222014- Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. Vores udstilling er lige om hjørnet, så det er nu, vi skal se at blive færdige

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Udenrigsministeriet holdt sin ordinære generalforsamling torsdag den 3. april 2014 i Udenrigsministeriets kantine. Dagsorden 1.

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Strandlyst Boliger STRANDPOSTEN JUNI 2008

Strandlyst Boliger STRANDPOSTEN JUNI 2008 Strandlyst Boliger STRANDPOSTEN JUNI 2008 Indhold Indledning Beboernyt Personalenyt Indlæg fra I. salen ved David Aktivitetskalender for juni måned 08 Økonomien Nyt fra køkkenet Nyt fra Strandlyst`s Venner

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013

33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013 33. nyhedsbrev Foreningen Skole for livet April kvartal 2013 NYT FRA SKOLEN NYE SKOLEBORDE I GANDHI-STIL Når børnene undervises i skolen i Anand Niketan Ashram, sidder de på gulvet i klasselokalerne. Der

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Skulpturer i Hyldespjældet

Skulpturer i Hyldespjældet 3 Et ægtepar fra den københavnske Vestegn er drivkræfter bag en skulpturbank i deres boligområde. De vil bringe kunsten ud til folket og give deres naboer kunstoplevelser i hverdagen. Afdelingen huser

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere