November-December 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "November-December 2017"

Transkript

1 HusAvISEN Nybodergården November-December 2017

2 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Ny fodterapeut er startet Univers på Vers - koncert Niels har et PS! Unge musikere underholdt I Luthers fodspor - klassisk koncert Fredagsbar med flamenco og tapas Dialogmøder med beboere og pårørende Brevafstemning til kommune- og regionsrådsvalg Fredagsbar i november med underholdning Tøjsalg i caféen Workshop afsluttes med fernisering Søværnets Tamburkorps spiller julesange i caféen Julefredagsbar med underholdning Julefrokost og julegudstjeneste Demensrådgivning i Nybodergården Faste aktiviteter Fødselsdage i november og december Vil du tale med en præst Fodterapeut og frisør Vores frivillige Nybodergårdens værdigrundlag Menu November Husavisen udkommer hveranden måned: Januar-Februar Marts-April Maj-Juni Juli-August September-Oktober November-December

3 Nyttige oplysninger Nyttige Navne & Numre: Forstander Jette Jensen Hovednr./omstillingen Kontorfunktionær Lise Lotte Bilgrav sal - Afdelingsleder Mette N. Kirsch sal - Afdelingsleder Mette N. Kirsch Ansvarshavende aften, nat og weekend Økonoma Jytte Thøstesen Teknisk medarbejder Johnny Einar Corell Aktivitetsmedarbejder Geir Elvin Jensen Fax Ved indflytning: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, hvor beboeren skal flytte ind. Ved dødsfald: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, samt ved afhentning af indbo (evt. kontoret i stuen). Deadline for næste Husavis: Mandag den 23. oktober 2017 Vi byder velkommen til ny indflytter: 1.sal: Per Groth Larsen Kim Torben Søiberg 2.sal: Merethe Stagetorn Wagner T. Sørensen

4 nyt fra forstanderen 30. oktober 2017 Kære Alle i Nybodergården. November og december måneder er nu nået og dette er mit sidste indlæg for i år. Udenfor skinner solen fra en klar blå himmel og med kølig temperatur fra morgenstunden i dag, hvor det var 4 grader varmt. Vi går nogle af årets travleste måneder i møde, men også en skøn tid. Julen nærmer sig stille og roligt og dermed også nytåret, hvor vi siger farvel til 2017 og skal tage frisk start på et helt nyt år. Et blik tilbage på året i Nybodergården er et år, hvor vi har præsteret meget. Vi er kommet langt i vores faglighed med et tættere samarbejde mellem hinanden og bedst mulig anvendelse af alles forskellige fagligheder. Det er naturligt at hjælpe hinanden på tværs i huset, hvor vores ældre bor. Vi er lykkes med en god trivselsundersøgelse blandt personalet, at fastholde et godt arbejdsmiljø - et godt resultat af brugerundersøgelsen fra Vi er blevet et klinisk praktiksted for sygeplejestuderende, vi har fået ansat sygeplejersker, og vi arbejder forsat med fokus på en høj faglighed og kvalitet, der gerne ses i vores hverdag og praksis. Vi har revideret indflytningsmaterialet og udarbejdet en udflytningsprocedure og dermed fået større fokus på indflytning, dialog og forventningsafstemning med beboer, familie og pårørende. Vi har indført og er startet på udvikling af CURA, vores nye dokumentationssystem, som vi arbejder stringent med. Vi har i dag det kommunale tilsyn på besøg. Den foreløbige tilbagemelding siger, at vi skal arbejde videre med kommunikation, adfærd og faglighed, idet tilsynet bemærkede flere forhold i deres observationsstudie i den udførte pleje og omsorg - specifikt vedr. tiltale og hygiejne. Når rapporten foreligger, vil der blive udarbejdet en handleplan.

5 nyt fra forstanderen I september måned godkendte bestyrelsen vores værdi grundlag, som vi arbejder med afsæt i. Værdigrundlaget findes på vores hjemmeside og blev udgivet med sidste Husavis og gentages i denne udgave. Vi skal i 2018 arbejde videre med vision og missions arbejdet, samt det kommende ledelsesgrundlag. Sundheds- og omsorgsforvaltningen er ved at udarbejde et nyt ledelsesgrundlag, der i fremtiden er retningsgivende for ledelse. Jeg har søgt ekstra midler gennem Boligsekretariat København til forskønnelse indvendigt i Nybodergården. Det er med glæde, at jeg kan meddele, at vi har fået midler til malerarbejde og forbedring af akustikken i træningssalen og konferencelokalet. Arbejdet vil blive udført i årets sidste måneder. Boligselskabet 3B har også sagt god for at udskifte lyskilder til LED, da dette er energibesparende og vil give lidt mere lys i fællesarealerne her hvor vi går den mørkere tid med vinter i møde. 3B har meddelt mig, at de desværre ikke får indhentet tilbud på nye garderobeskabe i boligerne i år. Det er begrundet i, at fokus i 3B er sikring af ny driftsorganisation i år. 3B har stillet os i udsigt, at tage fat på opgaven i starten af Tætning af vinduerne vil blive udbedret i år. Vi har i oktober måned indledt nyt samarbejde med Statsautorisret fodterapeut Dorte. Jeg har sendt et specifikt brev til beboerne. I mit sidste indlæg nævnte jeg, at der er fælles politisk fokus på i Sundheds- og omsorgsforvaltningen at udarbejde nye driftsoverenskomster for de selvejende plejehjem. Der er et politisk ønske om, at der er mere rum til mangfoldighed og nuancer på det enkelte plejehjem. Jeg informerer mere, når der er nyt. Onsdag i sidste uge og onsdag i denne uge holder vi beboer- og pårørendemøder. Du kan læse et sammenfattende skriv i denne udgave af Husavisen. Fra 1. januar 2018 begynder vores nye afdelingssygeplejerske på 1. sal. Jeg glæder mig på husets vegne til at byde hende velkommen. De kommende måneder byder på mulighed for mange hyggelige stunder. Hold øje med kalenderen eller opslag ved hovedindgangen eller i afdelingerne ved køkkenerne. Jeg glæder mig til julestemningen i Nybodergården og vore traditioner ved juletid. Mandag den 8. januar er der Nytårskur kl i Caféen, hvor vi igen skal nyde mousserende vin til lyden af blide jazztoner. Jeg ønsker jer alle og jeres familier en glædelig jul og et godt nyt år. De varmeste hilsner Jette.

6 ny fodterapeut Vi kan med glæde meddele jer, at vi har indledt et samarbejde med Dorte fra Lucky-feet. Alle beboere har modtaget et brev vedrørende vores nye fodterapeut. Heri er der beskrevet, hvordan tidsbestilling og betaling kan foregå. Dorte s første dag i Nybodergården var lørdag den 7.oktober. Hun vil som udgangspunkt være i huset fredage, eller efter nærmere aftale. Vi ønskert Dorte velkommen i huset!

7 univers på vers - koncert Musikken har strømmet ud i huset efter sommeren. Vi startede med dejlig jazzinspirerende latin rytmer torsdag d.14.september. Univers på Vers er garvede musikere og unge sangere, der optræder sammen. Under ledelse af kapelmester Anders Jacobsen fik vi glæde af deres livsglade sange og melodier! Univers på Vers modtog i 2015 Børnejazzprisen DMA Danish Music Award, og var også nomineret i De har spillet over 100 familiekoncerter i , bl.a. på fem jazzfestivaler. Der var bare kvalitet over underholdningen!

8 niels har et PS! Kære alle venner og bekendte! Jeg takker mange gange for deltagelsen i min afskeds/fødseldagsfest! Især I beboere, som I ved jeg jo elsker! I har åbenbart gennemskuet mig igennem tiderne - jeg kan både lide vin, øl og tobak. Jeg var så overvældet, at jeg glemte at låne mikrofonen og takke jer for gaverne! Jeg havde ellers tænkt mig at gå en tur i Kongens Have om mandagen, men luskede hjem med gaverne grundet vejret. Se billede nedenunder. Jeg har virkelig feset den af indtil nu, men jeg vil leve op til mit løfte om at besøge jer! kærlig hilsen Niels

9 unge musikere på besøg Torsdag d. 5.oktober havde vi besøg af 20 unge fra produktionsskolen K-U-B-A s musiklinje på Østerbro. De spillede akustiske koncerter med tre forskellige besætninger til stor glæde for vores beboere! De unge musikere var virkelig dygtige og de spillede ældre sange, som vækkede genklang hos publikum. Ja, der var beboere der mente det var den bedste musik vi har haft indenfor dørene i den tid de har boet her. Og det siger ikke så lidt.. Med kontakten vi nu har til produktionsskolen, håber vi der kan blive en lejlighed til at høre og se de dygtige unge mennesker igen. PS! De kom frivillig og det hele var gratis. Af hjertet tak :)

10 i luthers fodspor - koncert I forbindelse med 500-året for reformationen havde vi lørdag d.7.oktober besøg af trioen GIÒIA, der berigede os med dejlig middelalder musik og ikke mindst historier om Martin Luther. GIÒIA består af Karina Agerbo (tv.), Tira Skamby (th.) og Mie Korp med harpen. Desuden havde Holmens kirke bidraget med to korsangere, der hjalp til med sangene. En dejlig lørdag formiddag i caféen!

11 fredagsbar i oktober Til fredagsbaren i oktober havde køkkenet sørget for lækker tapas, og hvad passer bedre til lige det end dejlig og dygtige flamenco underholdere. Pepita Rohde og Andrée Petersen gav de fremmødte en danse- og musikoplevelse!

12 beboer/pårørende møder Der er netop blevet afholdt to beboer/pårørende møder på Plejehjemmet Nybodergården. Forstander Jette Jensen orienterede om nyt fra bestyrelsen, som bakker op om friere rammer til de selvejende institutioner fremover, og der er politisk enighed om at lave nye driftsaftaler. Vi er underlagt Københavns kommunes retning for driften af plejehjemmet og følger det. De selvejende plejehjem er enige med kommunen om retningen, dvs. vision og strategi for driften. Der blev talt om værdigrundlaget for Nybodergården, som bestyrelsen bakker op om og som også kan læses i dette nummer af Husavisen. Der blev også talt om den nye brugerundersøgelse som er lige på trapperne, og som beboere og pårørende kan deltage i. Forstanderen orienterede også om det nye samarbejde mellem plejehjem og Regionen om hospitalsindlæggelser i det nye år. Så er der nye fælles aftaler om vask af linned og tøj for beboerne i kommunen, da det overgår til ny leverandør pr. henholdsvis 1.juni og 1.april. Når det gælder nyt fra boligselskabet, så drejer det sig om nye garderobeskabe og tætning af vinduer i boligerne. Garderobeskabene vil blive skiftet, men det kan ikke nås i år, oplyser boligselskabet. Der er bevilliget midler til videre forskønnelse af stueplan, så der bliver malet i de resterende rum, samt opsat lyddæmpende akustikplader i det store konferencerum og i træningsrum. Beboernes døre vil også blive malet, som en del af projektet. Det kommunale tilsyn kom på besøg i mellem de to møder og vi afventer en rapport om resultatet af tilsynet.

13 beboer/pårørende møder Hverdagslivet i huset blev også kommenteret, og der var stor tilfredshed blandt de fremmødte om aktiviteterne i huset. Og den nye fodterapeut og det nye cash-guard system fik rosende ord med på vejen. Der blev igen orienteret om klippekortsordningen og velfærdsmidlerne beboerne kan benytte sig af, og der blev opfordret til at bruge ordningen. En pårørende savnet bedre kommunikation mellem afdelingen og pårørende, når der blev skiftet kontaktperson for beboer. Der blev også spurgt ind til mange nye ansigter i huset, og det er der, fordi vi har påtaget os en social rolle med forskellige virksomhedspraktikanter, mennesker i fleks/skånejob, og så vi er godkendt som studieplads for sygeplejestudernede som noget nyt. Beboer/pårørende møderne vil også blive afholdt i 2018 to i foråret og to i efteråret - følg med på opslag!

14 forhåndsafstemning til valget Tirsdag d. 31.oktober kunne beboere og spisegæster på Nybodergården forhånds stemme til Kommune- og Regionsrådsvalget Det foregik i personalestuen for dem, der selv kunne komme i det dertil indrettede valglokale. Der var også beboere, som ønskede at afgiv deres stemme i deres eget hjem, og så kom de valgtilforordnede op i beboerens hjem for at modtage stemmesedlen. Beboere der har ikke har fået afgivet stemme, kan henvende sig i adminstrationen og vi vil være behjælpelige. Så er der bare at vente på resultatet til resten af de stemmeberettigede i kommunen har stemt tirsdag d.21.november. Godt valg!

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017 HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Forårsturen til Karen Blixen museet Workshop fernisering med kærligheds tema Fredagsbaren i juni Sankt-Hans grill

Læs mere

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården

HusAvISEN. Marts-April Nybodergården HusAvISEN Marts-April 2018 Nybodergården IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskuren Udehold på gåtur i kvarteret Bedre lydforhold i lokaler Biblioteket opgraderet Bibliotek tilbud Ny

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar Godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2018 Godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårskur Nye ansigter i huset Fredagsbar i november med duoen Glemmer Du Workshop fernisering Søværnets

Læs mere

September-Oktober 2018

September-Oktober 2018 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i juli Teaterforestillingen Kys & Vinyl Fredagsbaren i august Nye bøger i vores bibliotek Service

Læs mere

November-December 2018

November-December 2018 HusAvISEN Nybodergården November-December 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren i september Teaterforestillingen Viceværten Fredagsbaren i oktober Memories - teaterforestilling

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2017 GODT NYT ÅR! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nytårsaften Nytårskur Glimt fra hverdagen Åbent Hus-arrangement Babybesøg Besøgshunde fra Trygfonden

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april.

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2019 Foto: Vi fejrede husets fødselsdag i april. IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter i huset Biblioteket Dejlig forårsbrunch Hilsen fra ISJ-praktikanter

Læs mere

September-Oktober 2017

September-Oktober 2017 HusAvISEN Nybodergården September-Oktober 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbar i august Kys & Vinyl - nostalgisk underholdning Læsegruppen er startet igen Fodterapeut takker

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2019 Nytårskuren med Copenhagen Jazz Trio IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Glimt fra jule- og nytårsaften 2018 Nytårskuren 2019 Dejlig korsang med USMIFKA

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

November-December 2016

November-December 2016 HusAvISEN Nybodergården November-December 2016 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Tur til Brede Værk Glimt fra hverdagen Klassisk koncert Babybesøg Nyt fra første beboer- og pårørende møde

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni 2018

HusAvISEN. Nybodergården. Maj-Juni 2018 HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2018 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med Guitar-Kaj Babybesøg hitter Husets 40 års fødselsdag Festmiddagen Foredrag om Stille København ved

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER!

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2018 GOD SOMMER! HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2018 GOD SOMMER! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Fredagsbaren med koncertforedrag Tur til Zoologisk Have Nyt ansigt i huset Fernisering workshop Tøjsalg

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården Teaterbesøg ƦɐɀΎƙȺɂΎƟɐɀΎȷΎƦȷȺ Ɂȹ NOSTALGI OG DANSKE HITS FRA 1960 ERNE MED SIGNE VAUPEL, STINE PRÆTORIUS & FREDRIK MELLQVIST I caféen fredag d. 4.november kl.14-15 Nybodergården Pårørende undersøgelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

ASTERSPOSTEN August 2018

ASTERSPOSTEN August 2018 ASTERSPOSTEN August 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder:

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have NOVEMBER 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Bauneposten Januar & februar 2019

Bauneposten Januar & februar 2019 Bauneposten Januar & februar 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Juni 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 AFDELINGSLEDER ST. CONNIE HJORTH 36

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer.

Vi får også mulighed for at se hinanden her i efteråret til fx Halloweenfest, julemarkedet og juleklip. Se mere på oversigtslisten med datoer. Kære alle. Hermed forsøger vi os med endnu en udgave af Rynkenyt. Alle I beboere og pårørende må meget gerne sende artikler, billeder eller andet til os, så vi kan få lidt til bladet. Nu er sommeren snart

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Marts 2016 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Formanden for Social og Sundhedsudvalget, Lolan Ottesen klippede det røde bånd til

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have MARTS 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00 Årgang 19 / Nummer 12 December 2015 Kærmyssen Pris kr. 5,00 1 Område Kærdalen Kærdalen 1 6600 Vejen Tlf. 79 96 58 00 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Ingelise Nielsen (Kasserer) 22889699 Birthe

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

FEBRUAR 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 GR.LEDER ST. CONNIE HJORTH 36 34

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så kom foråret og sommeren næsten på en gang vi har også ventet længe på lidt sol, men især også til at se hvordan haven ville se ud efter vinteren. Det har været et

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere