I det første nyhedsbrev blev I spurgt om, hvad vores nyhedsbrev skulle hedde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I det første nyhedsbrev blev I spurgt om, hvad vores nyhedsbrev skulle hedde."

Transkript

1 Nyhedsbrev # En lang mørk vinter er ved at miste pusten. Vintergæk og erantis er så småt ved at kigge ud til lyset og inden længe vil foråret for alvor sætte gang i fodbolden. Men selv om det har været mørkt i lang tid, så har klubben på ingen måde ligget i dvale. Nærmest tværtimod. Så blev nyhedsbrevet døbt I det første nyhedsbrev blev I spurgt om, hvad vores nyhedsbrev skulle hedde. Et af svarene var NB-Nyt. Selvfølgelig det er oplagt og helt naturligt at vælge dette. Så vores tidligere så lynhurtige højre yderwing på storholdet fra midt-halvfjedserne Thorkild Pedersen, fik en ekstra lækker julegave som tak for sit bidrag. Hvad kan du ellers læse om i dette andet nyhedsbrev Velkommen til nye trænere. Projekt Trivsel i klubhuset er kommet godt i gang. Kontingenter og ny indmeldelse. Den første standerhejsning er holdt og to er på vej. Generalforsamlingen er på trapperne. Hjælpende hænder kan man aldrig få nok af. Teamleder til Billetsalget. Status på juletræssalget og salg af fyrværkeri. Skolefodbold Spar Nord Cup. Fodboldskole i uge 28. Klubaften. Ramsing Cup. Facebook. Velkommen til vores nye trænere Herresenior sagde efter sæsonafslutningen desværre farvel og forhåbentligt på gensyn til Peter Holdt træner for førsteholdet og til Kaj Erik Larsen (Norbert), der var træner for andetholdet. Tak for hjælpen drenge. Det var til tider hårdt arbejde, at tromme spillerne sammen, men I ydede en formidabel indsats. Og VILLE spillerne det, så havde vi sikkert i dag stået med et førstehold i serie 2 og et andethold i serie 4.

2 Bestyrelsen og seniorudvalget har siden det blev kendt, at vi skulle have ny herreseniortræner, været på udkig efter en kompetent og ambitiøs træner. Vi byder velkommen til Jens Thorup. Jens Thorup 56 år, Bor I Skivum, Gift med Kirsten 3 børn, Kristoffer - Katrine - Karoline 1 barnebarn: Josefine Jens har været træner siden 1971, hvor det startede i Aalborg KFUM. Herefter har Jens været i KFUM til 1983 og så hed det Vegger, Aalborg Freja, Vegger, Gundersted, Godthåb, Terndrup, Aalestrup, Sørup, Gundersted, Svenstrup og sidst Aalborg Freja. I KFUM var det ungdomshold Jens startede med gennem de første 10 år og sluttede med seniorerne og det har det været siden. Så Jens har prøvet at være træner fra serie 5 til jyllandsserien på herresiden og sidst som dametræner i Aalborg Freja, der spiller i 1.division. En sjov og spændende rejse, med masser af gode minder. Men nu heder det Nibe serie 3 og her er den store udfordring, at være med til at samle en senior afdeling igen. Lige nu har vi trænet en uge og vi er mellem 6-8 til træning. Det er selvfølgeligt tidligt på sæsonen, så lige nu håber vi bare på lidt flere til træning. Peter Gade, træner for damesenior sagde desværre også nej tak til at fortsætte som træner. Der skal også lyde en rigtig stor tak for din kæmpe indsats. Heller ikke du, har været forskånet for at bruge rigtig mange timer med telefonen, for at samle hold. Selv om i rykkede ned, så er der stor anerkendelse og respekt omkring dit arbejde og for pigernes indsats. Vi er sikre på, at vi til sommer atter står med et dameseniorhold i serie 1. Bestyrelsen har arbejdet intenst hen over de seneste 3 måneder på at finde det rigtige match til pigerne. Vi er sikre på, at vi har fundet træneren for pigerne. Kompetent, ambitiøs, engageret, passioneret til fodboldspillet og social er nogle af de tillægsord, vi mener, betegner den nye træner. Vi byder velkommen til Per Kjær. Per Kjær 37 år Per har tidligere været træner indtil 1. oktober 2013 for Als damesenior i serie 1 og før da for B52 for damesenior i Jyllands serien og byggede før da Nørresundby dameafdeling op fra 8 spillere til 40. Per er 37 år og tidligere divisions spiller for Lindholm/Nørresundby og et halvt år for FC Nordjylland i 1. division. Per er en seriøs træner som sætter den personlige udvikling af spillere i højsædet og spiller med et højt pres på banen, han ønsker at præstere en meget seværdig fodbold. Vi ser frem til et unikt samarbejde med U18 pigerne og som sol og måne står lige nu, så går pigerne og klubben en stor fremtid i møde.

3 Klubben har også sagt et ærgerligt farvel, men også et helt sikkert på gensyn til Jørgen Andersen og Camilla Andersen, der begge vil prøve kræfter hos Støvring. Pøj pøj til jer begge, men point på Nibe Stadion, skal I nok ikke forvente i år. Jørgen fortsætter heldigvis sin gerning som frivilligfotograf og sponsorjæger. Tidligere divisionsspiller hos AaB Henrik Madsen overtager U13 pigerne fra Jørgen. U13 pigerne, der i efteråret var snublende nær en førsteplads og adgang til Mesterrækken. Mon ikke pigerne kan skrive Mesterrække på deres CV fra sommerferien. Projekt Trivsel i klubhuset Nytårstågerne havde dårligt lagt sig, før frivillige kræfter tog fat på en gennemgribende renovering af cafeteriet. Det knap 15 årige gamle gulvtæppe trængte i den grad til en udskiftning og væggene en ny gang maling. Skillevæg er fjernet og lofterne er malet hvide. Wow for en forskel. Lyst og indbydende står lokalet nu klar til sæsonstarten. Playstation med bl.a. Fifa14 står klar til børn og barnlige sjæle. Poolbordet, der også kan benyttes som bordtennisbord, står klar til at tage imod unge som ældre. Mon ikke vores fredagshold for fremtiden mødes over en kop kaffe og en gang skomager. Også en elektronisk dartskive er det blevet til. Sidst, men ikke mindst har TuborgFondet sponsoreret et topprofessionelt bordfodboldbord, hvor mange drabelige turneringen helt sikkert vil udspille sig. Det kunne være fedt, hvis der kunne findes et par stykker, der kunne sætte en turnering op, så vi kunne kåre årets NB er i bordfodbold. Etape 2 i projektet kommer til at handle om køkkenet og om sund og nærende mad. Fællesspisninger for klub og hold skulle gerne blive et fast del af Nibe Boldklub i fremtiden. Vi søger bare en tovholder og et team, der står bag. Er det dig? Kontingenter og ny indmeldelse De nye kontingentsatser vil blive ændret en lille smule for enkelte årgange. U5 til og med U8 er ændret 400 kr. halvårligt. U9 til og med U12 er uændret 550 kr. halvårligt. U13 til og med U19 er ændret 50 kr. op for U13, U14 og U15 til nu 600 kr. halvårligt. Herresenior uændret 850 kr. halvårligt Damesenior en lille stigning til 700 kr. fra i dag 600 kr. Hele oldboys afdelingen er stegnet med 50 kr. halvårligt fra 250 kr. til 300 kr. Passive medlemmer stiger fra 100 kr. til 150 kr. halvårligt. Som noget nyt i år, vil vi tilgodese de spillere, der kommer lang vejs fra. Har man en afstand mellem bopæl til boldhuset på mere end 15 km hver vej, skal man betale halvt kontingent. Opkrævningerne finder sted ultimo april og medio august.

4 Vi har besluttet at vi remover bruger et online system, der hedder Conventus til at styre vores medlemsregistreringer. Det betyder, at alle medlemmer aktive som passive, skal melde sig ind og efterfølgende angive hvilket hold man spiller på. Det vil lette administrationen betragtelig. Og systemet vil kunne hjælpe klubben, trænerne og spillerne i det daglige med holdsætninger, betaling og tilmeldinger til ture (Ramsing, Holland, Barcelona etc.). Det vil levere data til hjemmesiden og til de informationsskærme, der opsættes i nærmeste fremtid i klubhuset og meget andet. Vi glæder os til at ta systemet i brug. Der kommer yderligere information ud til alle spillere og trænere inden 1. april. Den første standerhejsning Årets første standerhejsning fandt sted den 8. februar. Godt 50 fremmødte spillere, trænere og andet godtfolk var mødt op på denne flotte februardag. Ungdomsformanden Tore Rubak bød velkommen, hvorefter spillere blev sendt ud til en gang let træning på vores ganske udmærkede sandbane. Knud Tobiasen fra boldklubben modtog en check på dejlige kr. fra Bjarne Svendsen, Spar- NordFonden. Pengene er gået til nogle af de nye tiltag, som de unge straks kastede sig over efter den traditionelle suppe. Standerhejsning for U9 til og med U13 er lørdag den 1. marts kl Standerhejsning op til og med U8 er lørdag den 5. april kl

5 Generalforsamling Årets generalforsamling finder sted torsdag den 27. februar kl. 20:00. Foruden formandens beretning og fremlæggelse af regnskab, skal vi have valgt et par nye emner til bestyrelsen. Kenneth Nielsen og Mette Sløk Jensen har desværre valgt at holde en pause i bestyrelsesarbejdet. Mette fortsætter dog som ansvarlig for kontingenterne. Der skal lyder en kæmpe tak til jer begge for en jættestor engageret indsats. Tilbage i bestyrelsen sidder Kristen Langkjær (formand) og bestyrelsesmedlem Knud Tobiasen. Så kære venner I kan godt se, at vi mangler en hånd eller to, ik? Mød nu op og deltag på mødet. Både dig som forældre, dig som spiller eller bare dig, der er interesseret i at høre om klubbens tilstand, der i øvrigt er i en forrygende udvikling. Hjælpende hænder kan man aldrig få nok af Aldrig har vi haft så travlt med alle mulige gerninger på arbejdet, hjemmet og i fritiden. Sjældent har vi haft så travlt med at realisere os selv og meget ofte alene. Det er på mine præmisser. Når jeg har tid og når jeg har lyst. Sådan er tiden i øjeblikket for rigtig mange af os. Men et er også vigtigt, at vi husker fællesskabet. Fællesskabet, hvor vi udvikler hinanden fagligt og socialt. Vi yder og nyder successen sammen. Begejstringen bliver altså alt andet lige meget større når vi nyder den med andre. Hvor fedt er det lige, at stå alene på toppen af Mount Everest eller sidde alene i sofaen og råbe Jaaaaaaa, når landsholdet eller AaB har scoret. Nej vel. Kom ud i fællesskabet og ud i klubben. Nyd nederlagene og sejrene med jeres børn og kammerater. Og det med frivilligheden er også et nødvendigt onde. Ingen klub uden frivillige = ingen klub. Sådan er det i FCK og i AaB og sådan er det også i Nibe. Penge gør det ikke. Det gø nogle ting lidt nemmere, men det er vist også det. Som forældre til de yngste i Nibe Boldklub SKAL du være med. Hvis du som forældre mener, at vi er en fritidsordning, hvor vi bare skal passe dit barn, så må vi desværre også sige nej tak til at låne dit barn. Og hvem er det i grunden mest synd for? Vi har altid brug for hjælpende hænder i kortere eller længere tid. Nogle opgaver varer kun ganske kort. Det kan være deltagelse i et projekt eller en helt konkret opgave. Det kan også være en post i et udvalg eller gruppe. Sponsorudvalget kunne godt bruge en hånd til at udvikle og finde nye kroner. Et event- og aktivitetsudvalg kunne også bruge et par kreative og praktiske hænder. Hvordan kan vi lave flere aktiviteter i klubben? Øl- og vinsmagning for forældrene? Gamenight for børnene? Alkoholfrie fester for vores teenagere? Eller? Har du et bud og en idé, så byd dig til. Vi vil ta imod med kyshånd. Teamleder til festivalens Billetsalg En af opgaverne Nibe Boldklub har på Nibe Festival er ansvaret for Billetsalget. Anna-Katrine Langkjær, som har været teamleder på Billetsalget i de seneste år, har efter dette års festival valgt at holde en pause. Vi søger derfor en ny blandt boldklubbens mange forældre, trænere og ledere til at overtage posten. I 2014 bliver det som føl, hvor du vil få et indgående kendskab til jobbet. At det også giver en række goder og fordele på festivalen, er vel kun en bonus. Vil du høre mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte Knud Tobiasen på eller knud@nibeboldklub.dk.

6 Status på juletræssalget og salg af fyrværkeri U9 drengene prøvede kræfter med salg af juletræer. Vi var forsigtige i vores skøn over hvor mange juletræer vi kunne sælge. 25 stk. var okay og en start. 50 stk. ville bare være supergodt. Men at vi solgte over 170 var helt vildt godt gået. Det giver blod på tanden og allerede nu har vi givet hinanden håndslag på, at juletræssalget også kommer fra første søndag i advent. Salget af fyrværkeri blev ikke helt den succes, som vi håbede på. Første gang er altid svær. Hvad virker og hvad virker ikke. Markedsføring, udvalg og åbningstider skal justeres på plads, for Klub 50 har allerede sagt ja til at fortsætte tjansen. Skolefodbold Spar Nord Cup Tidligere hed det Diddle-Cup. I år har vi fået ny sponsor, så nu hedder det SparNord-Cup. Men indholdet og setup et er det samme som det plejer at være. Søndag den 9. marts vil hallen summe til lyden af hujende og jublende piger Nibe Boldklub invitere til indendørs fodbold for PIGER. Målgruppen er piger fra klasse. Vi har inviteret pigerne fra naboskolerne, så der bliver vildt gang i den og kamp til stregen. Ramsing Cup Der er nu åbnet for tilmelding til Ramsing Cup i weekenden 1-3. august. Invitationen er sendt ud til alle trænere som formidler den videre til deres spillere - husk at opfordre alle til at deltage så den fælles weekend tur igen får status som et højdepunkt, der samler hele klubben. I år vil vi forsøge at stille med mindst 1 pige og drenge hold i alle årgange. Fodboldskolen Igen i år byder vi ind med fodboldskole for årgangen 1999 til og med Og igen er det ugen efter festivalen altså uge 28. Ny skoleleder er Jens Kjærsgaard, der tager over efter Ove Gade. Billetsalget starter i uge 10, så vær klar ved tasterne. Billetterne skal købes på

7 Klubaften Den 11. marts og den 12. marts holder vi fælles klubaften. Her får du mulighed for at se vores nye designlinje på vores klubtøj. Lars Larsen fra Tøjhuset vil vise de forskellige modeller og der vil være ekstra gode tilbud at hente på tøj, støvler, målmandshandsker, tasker mm. Herudover vil i vise Bayern München - Arsenal den 11. marts på storskærmen og dagen efter Barcelona Manchester City. Begge aftener vil Ove Gade stå i køkkenet, hvor han vil kreere de lækreste hjemmelavede burgere. Så mød op. Gør et godt køb. Hyg dig med familien NB. Facebook Vi har oprettet en ny Facebook-side, hvor vi løbende vi informere om status fra klubben, nye tiltag, arrangementer, tekst og billeder fra kampe og træning. Gå ind og Like siden og bidrag endelig med tekst, billeder og kommentarer. Jo mere vi alle bidrager jo sjovere og levende bliver den.

8 Tak til sponsorerne Hovedsponsor Spar Nord Nibe Avis IPA A/S J. Petersens Beslagfabrik Kimbo A/S Vokslev Smede- & Maskinværksted A/S Midtbyens Køreskole Lund & Staun A/S Storsponsorer Nørresundby Bank Tøjhuset Nibe Grønborg El, Sondrup & Poulsen A/S Nibe Caravan Center A/S Marsk Marketing Nibe Festival Øvrige sponsorer (stadionreklamer, spilledragter, annonce, event m.v.) 24-7 Data Advokaterne i Nibe Arla Food Bislev Mejeri Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Australian Barbecue Bøger & Papir Cabinn Aalborg City Rent Clinique Libra Cubic-Modulsystem A/S Danske Bank EDC Danebo, Nibe Fotograferne Nibe Frisør Strøm Frøken Viola Gades Møbler Helle Sko Himmerlands Gulvservice Holm & Holm A/S Jonassen Ventilation Kildens Rygeri Kiritec Kiropraktisk Klinik Løgstør Kiwi Kjærsgaard & Behrensdorff A/S Kuntz Optik Lions Nibe Malerfirmaet Henning Sørensen Midtjysk Energi Teknik Nibe Cykel- og Bilistbutik Nibe Entrepenør & Transport A/S Nibe Fysioterapi & Fitness Nibe Kebab & Pizza House Nibe Pizza & Grill Hus Nibe Tømmerhandel Nibe/Øster Hornum VVS Nibe-Byg OP Vinduespolering PH Auto Reina Pizza Restaurant Elbjørn Revisionsfirmaet Kresten Hyldahl Rådhuskroen Schack SDK-Biler Short Cut SIFA Skivum Mureren Skoda & Partner SKOTT Sparekassen Himmerland Spisekrogen Kiosk & Spillehal Sportsklinik Nord Statoil Steins Auto Style4You Super Brugsen Tømrerfirmaet Jens Sørensen ApS Aalborg Maskinfabrik

9

NB Nyhedsbrev #01-2013

NB Nyhedsbrev #01-2013 NB Nyhedsbrev #01-2013 NB Nyt i nye klæder NB Nyt, som vi har kendt igennem mange år, har lidt teknologidøden. Egentligt har vi alle været utroligt glade for vores medlemsblad, som i de første årgange

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrev #02-2014. I dette andet nyhedsbrev i år kan du læse om følgende

Nyhedsbrev #02-2014. I dette andet nyhedsbrev i år kan du læse om følgende Nyhedsbrev #02-2014 Sæsonen er endelig skudt i gang, for mange af vores hold og efter en dejlig lang forholdsvis varm påske, er det vist på tiden, at give jer en update på hvordan det går i NB. I dette

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Der er rigtig mange aktiviteter at berette om. 2014 har været et år hvor vi har forsat nogle af de skibe der blev sat i søen i 2013 så som:

Der er rigtig mange aktiviteter at berette om. 2014 har været et år hvor vi har forsat nogle af de skibe der blev sat i søen i 2013 så som: Bestyrelsesberetning ved generalforsamling torsdag den 26. februar 2015. I lighed med sidste år vil jeg aflægge bestyrelsens beretning efter flg. hovedpunkter. Indledningsvis vil jeg gerne sige at 2014

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019

Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Generalforsamling Grenaa IF Fodbold 18/9 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Forslag til vedtægtsændringer 6. Regnskab for fodboldafdelingen

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

2018 blev et år, hvor der blev sået mange frø. Nu skal vi alle høste og glædes

2018 blev et år, hvor der blev sået mange frø. Nu skal vi alle høste og glædes [1] 2018 blev et år, hvor der blev sået mange frø. Nu skal vi alle høste og glædes Det er i år min kun 2. beretning. Jeg skal gøre den kortere end sidste år, der var fyldt mere drømme og visioner. Jeg

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt)

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt) Referat af bestyrelsesmøde (ksternt) Dato: 02-06-2014 Deltagere: Poul rik Lykke Peter Kjær Henrik Pilgaard Torben Alex Nielsen Trine Jensen Jens Munk Nielsen Lindy Thorup Kopi: Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl

Velkommen på ARENA. SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM kl Foto og layout: KLITHYTTEN.COM Velkommen på ARENA SKAGEN IK vs. AALBORG KFUM 22-10 2011 kl. 15.00 Du støtter ungdomsarbejdet i SIK som passivt medlem! - meld dig ind allerede i dag... DAGENS KAMP: Skagen

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Medlemsnyt Januar 2017

Medlemsnyt Januar 2017 Medlemsnyt Januar 2017 Åbningstider i sekretariatet : Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 8.00 15.00 Mandag, fredag, lørdag og søndag LUKKET Følg med på hjemmesiden og facebook Åbningstider i shoppen : Onsdag,

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand

30.01.2013. Thorkild Thorlund Tølbøll Formand Beretning sæson 2012 Endnu et år er gået, og i Team Vest er der igen sket meget rundt på forskellige håndboldbaner i det danske land, men også uden for banen er der igen sket og ydet en flot indsats. Efter

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2010

Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrev Juni 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1251 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Månedens tilbud fra Intersport Juni 2010

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere