LILLENORS STORE EFFEKT

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LILLENORS STORE EFFEKT"

Transkript

1 LILLENORS STORE EFFEKT Danmarks første børneabonnement sprængte alle rammer Annoncør: Telenor Lillenor Reklamebureau: Bates Y&R Mediebureau: OMD Forfattere: Christian Thorn, OMD Susanne Lund, Bates Y&R

2 LILLENORS STORE EFFEKT Danmarks første børneabonnement sprængte alle rammer Executive Summary Forbrugerindsigter kan flytte markedsandele også i et marked præget af pris-promotions og taktiske kampagner. Det beviste Telenor med lanceringen af Lillenor. Som et led i det strategiske arbejde med positioneringen af Telenor som Hele familiens teleselskab iværksatte Telenor en række analyser for at afdække børns, unges og voksnes telebehov. En undersøgelse blandt 1015 forældre med børn i alderen 7-12 år identificerede en stor usikkerhed hos danske forældre med hensyn til normer og retningslinjer i forbindelse med deres barns første mobil. Hvornår er mit barn gammelt nok til at få sin egen mobiltelefon? Hvilket abonnement skal jeg vælge? Er der særlige mobilregler på skolen, som jeg skal være opmærksom på? Osv. På baggrund af analyseresultaterne og de identificerede forbrugerindsigter skræddersyede Telenor Danmarks første børneabonnement (Lillenor), så det opfyldte børns behov for tale, sms og surf og samtidig imødekom forældrenes behov for tryghed og fair pris. Som supplement til Lillenor publicerede Telenor tillige en række gode råd om mobilvaner, som skulle hjælpe forældrene med at etablere nogle sunde mobilvaner hos børnene. De gode råd blev gjort tilgængelige såvel offline som online. Gennem en fuldt integreret indsats på owned, earned og paid media overgik Lillenor-lanceringen alle forventninger. Alene på de første 4 måneder blev der solgt abonnementer. En stigning på 20% på toppen af Telenors eksisterende salgstal og index 213 i forhold til målsætningen. Desuden blev Telenors position som familiens teleselskab styrket. I evalueringen af kampagnen har vi dokumenteret, at Telenor med lanceringen og markedsføringen af Lillenor i 2012 realiserede en ROI på 6,9. Ved at tage afsæt i en ægte forbrugerindsigt og ikke en rabat-ordning eller tilbuddet om en ny mobiltelefon adskilte Lillenor sig markant fra øvrige nye tiltag i telemarkedet, og Lillenor styrkede dermed Telenors ledende familieposition i markedet.

3 Baggrund: På et prisdrevet marked er indsigtsbaseret kommunikation en sjælden gæst Det danske telemarked er præget af taktiske salgskampagner og pris-promotions. Teleselskaber tilbyder de samme mobiltelefoner i mere eller mindre gennemskuelige pakkeløsninger primært målrettet individuelle kunder med stort teleforbrug. Forbrugerne skifter gerne selskab for at få et billigere abonnement, et nyt spændende tillægsprodukt som f.eks. Spotify eller den nye mobiltelefon på markedet. Resultatet er faldende marginer og faldende kundeloyalitet. Det er sjældent, at kommunikationen tager afsæt i forbrugerindsigter og udvalgte segmenters afdækkede behov. Denne kampagne er derfor en undtagelse. Hvilke overvejelser gør forældre sig i forbindelse med barnets første mobil? Produktet og kampagnen tager afsæt i det forhold, at mange forældre er usikre på, hvornår deres børn er gamle nok til at få en mobiltelefon. Og ikke mindst hvordan de skal forholde sig til børnenes ønske om at få en mobil til jul og fødselsdag, eller fordi alle de andre i klassen har én. For få år siden var mobiltelefoner et sjældent syn i skolegården, men i dag har mange børn deres egen mobil med i skoletasken, inden de fylder ti år. Uanset om forældrene er for eller imod mobiler til børn, så undgår de ikke at tage stilling. Det store spørgsmål er selvfølgelig, om fordelene opvejer ulemperne. For at blive klogere på problematikken gennemførte Telenor en række analyser heriblandt fokusgrupper samt en undersøgelse blandt 1015 forældre med børn i alderen 7-12 år. I undersøgelsen blev forældrene spurgt om, hvad de så som de største fordele ved, at deres barn fik en mobiltelefon. Otte ud af ti forældre svarer, at det giver tryghed, at børnene selv kan ringe hjem, hvis de skal have fat i mor eller far. Ligesom det er rart at vide, at man kan få fat på sine børn, uanset hvor de er. Men det er ikke altid børnene husker at få svaret på en sms eller et opkald, og mange glemmer helt at tænde for deres mobiltelefon. Det ser forældrene som den største udfordring. Resultater fra analyser fremgår nedenfor:

4 Hvad synes du er fordelen ved, at barnet får en mobiltelefon? *Børn og mobiler. Radius Kommunikation Der er indsamlet svar fra 1015 forældre med børn i alders-gruppen 7-12 år i perioden august Hvilke udfordringer er der opstået i forbindelse med, at barnet har fået en mobiltelefon? *Børn og mobiler. Radius Kommunikation Der er indsamlet svar fra 1015 forældre med børn i alders-gruppen 7-12 år i perioden august Fokusgrupperne tydeliggjorde forældrenes bekymringer: Fædrene var typisk optaget af økonomien og ønskede at spærre for deltagelse i konkurrencer og sms-betaling, mens mødrene gik mere op i censur, så børnene ikke kan få adgang til voksen-indhold på mobilen. Denne indsigt blev yderligere bekræftet i den kvantitative analyse Familiens beslutningsproces.

5 Ville nogle af følgende services være attraktive for dig? * Familiens beslutningsproces oktober 2010 Begge forældre efterlyste, at deres børn kunne lære at bruge mobilen under mere sikre rammer. Med en mobil kan et barn trække nye tråde til venner og familie, men der er også mange faldgruber som konkurrencer og dyre ringetoner, der bliver trukket direkte på mobilregningen. Derfor var det vigtigt for forældrene, at et abonnement ikke kunne løbe løbsk. Derudover var forældrene også nervøse for, at mobilen kunne blive anvendt til mobning. Et nyt produkt ser dagens lys Fokusgrupperne og analyserne gjorde det klart for Telenor, at der var behov for et skræddersyet børneabonnement, som dels tog hensyn til børnenes behov for tale, sms og surf, og dels gav forældrene den nødvendige tryghed i forhold til pris og indhold. Telenor skræddersyede derfor Lillenor ud fra følgende to kritierer: 1. En fornuftig børnepakke til en fast lav pris (50 kr. pr. måned) 2. Tryghed til bekymrede forældre Med 300 sms, 30 minutters tale, 300 MB data samt fri tale til andre Telenor-kunder i Danmark imødekommer Lillenor de fleste børns telebehov. Med Børnesikring, Spærring og Forbrugskontrol imødekom Lillenor samtidig forældrenes behov for kontrol med såvel prisen som indhold. Alt sammen funktioner som skaber den nødvendige tryghed for forældrene.

6 LILLENOR Gi dit barn en god start på mobilen Mange forældre er selv vokset op med fastnettelefoner og hjemmecomputere, mens børnene tager smartphones, tablets, apps og internet for givet. Derfor kan det være meget rart med nogle gode råd. Telenor publicerede derfor fem af slagsen til forældrene. Og til børnene fandt vi fem lærerige apps, som var gode at have med i skoletasken.

7 RÅD OG APPS Strategi: Telenor leverer tryghed Telenor ville være familiens foretrunke teleselskab med fokus på tryghed, økonomi og convenience. Da Lillenor skulle præsenteres på markedet valgte Telenor bevidst at gøre forældrene til allierede, og derfor henvendte kampagnen sig til forældre. Efter at have afdækket familiens beslutningsproces var det tydeligt, at den primære målgruppe var forældre med børn i alderen 8-12 år. Fra 12-års alderen bliver børnene mere og mere selvstændige også når det gælder brug af mobiltelefon.

8 * Familiens beslutningsproces koblet med Børneindexet, 2010 Telenor ville med denne kampagne styrke sin position som en troværdig teleudbyder og en reel rådgiver ift. børn og mobiltelefoner. Telenors marketingchef Michael Gamst forklarer: Generelt fremstår telebranchen ikke specielt troværdig i forbrugernes øjne. Mange betragter os som værende i samme kategori som brugtvognsbranchen, bl.a. fordi kommunikationen historisk set har været præget af oplysninger skrevet med småt, skjulte gebyrer og lange bindingsperioder. ( ) Dette blakkede ry er vi meget bevidste om, og vi gør en stor indsats for at komme fordommene til livs. Derfor ønskede vi med vores familieplatform at fremstå som en troværdig og reel teleudbyder, som kunderne kan stole på. Lillenor er netop et af beviserne herpå. Kampagnens USP: Lillenor: En tryg start på mobilen Målsætning På baggrund af ovenstående ønskede Telenor at opnå to primære ting med Lillenor: 1. Styrke positionen som familiens teleselskab. Dette skulle måles på en stigning i værdierne Troværdig og Et sikkert valg, ligesom min. 30% i målgruppen børnefamilier skulle finde produktet relevant. 2. Nytegne minimum Lillenor abonnementer i 2012 Som udgangspunkt talte vi til eksisterende kunder. Men kommunikationen skulle samtidig appellere til potentielle kunder med et behov for et decideret børneprodukt. Lillenor skulle med andre ord fungere som tilkøb af et ekstra abonnement for eksisterende kunder samt friste potentielle kunder til at skifte teleselskab.

9 PR-strategi Som tidligere nævnt var PR en vigtig kanal. Via historier i medierne kunne vi lige op til lancering sætte fokus på børn og mobiltelefoner. Det skabte ikke bare en vigtig debat i samfundet, men gav også Telenor mulighed for at positionere sig som rådgiveren på dette område. Radius Kommunikation stod for de omfattende PR-aktiviteter og baserede alle PR-aktiviteter på de identificerede indsigter fra analyserne. På den måde sikrede de, at Telenor ikke fremstod som et selskab, der blot ville sælge noget, men som rent faktisk tog et emne op, der var behov for at diskutere. Som en del af PR-strategien blev der indrykket advertorials i damebladene, som støttede earned media-sporet, så Telenor kunne kommunikere tryghed til mødrene. ADVERTORIALS ARTIKLER PR-aktiviteterne resulterede i 52 artikler til en anslået annonceværdi på kr.

10 Kreativ strategi Tidligere i 2012 lancerede Telenor deres nye familieplatform. En indsigtsbaseret platform som altid handlede om familier og deres forhold til telekommunikation. Konceptet tog udgangspunkt i virkeligheden, ægte indsigter og i mennesker, som de ser ud og opfører sig. Med sin menneskelige indsigt, ro, varme og charme skulle konceptet sætte Telenor på kortet som det teleselskab, der bedst forstod familier og dermed differentiere Telenor fra det øvrige meget prisdrevne og kaosbetonede telemarked. Social media: For at understrege Telenors ansvarlige opførsel udviklede vi en Facebook-aktivitet, hvor en børneekspert gav gode råd om mobilbrug. Dette var med til at skabe opfattelsen af Telenor som det rådgivende teleselskab for hele familien og sikrede samtidig, at Lillenor blev gjort relevant for Telenors kunder. Facebook blev valgt, da det var det mest oplagte medie til at skabe dialog. På den måde var det ikke bare let for både rådgiveren og forældrene at komme til at tale med hinanden andre forældre kunne også efterfølgende læse samtalerne og selv komme med deres input. FACEBOK

11 Mass-media: I massekommunikationen blev alle medier benyttet lige fra omfattende online-aktiviteter til tv, print, outdoor, DM, tilbudsaviser, POS i butikken. Det emotionelt bærende element i kampagnen var filmen, hvor vi - med udgangspunkt i en historie fra det virkelige liv - ser en drengs udfordringer med at få sin første mobil. Hans forældre vil ikke rigtig svare ham på spørgsmålet om, hvornår han må få en mobil. Derfor spørger drengen i stedet sin morfar om, hvor gammel han var, da han fik sin første mobil, hvortil morfaren svarer da jeg var omkring år, tror jeg. Filmen sætter fokus på det helt centrale spørgsmål hos alle forældre i denne målgruppe. Nemlig, hvornår er det rigtige tidspunkt! Det vigtige ved filmen var imidlertid, at den ikke gav svar på, hvornår man skal give sit barn den første mobil, eller hvad der er rigtigt og forkert. I stedet opfordrede den til at søge mere information (hos Telenor). Filmen var derfor et perfekt oplæg til en snak mellem forældre og mellem forældre og børn. DM, tilbudsavis og online tog fat i samme emne, men var dog lidt mere taktisk, da vi her gik helt tæt på fordelene i Lillenor abonnementet. Hele tiden havde vi dog et rådgivningselement med i form af henvisninger til information eller gode råd. Vi udviklede et subsite på med gode råd til en god start med en mobil med tips til brug af smartphone, økonomi og gode apps til skolebørn. Og vi producerede små videoer til forældre og børn med omdrejningspunkt i sunde vaner i forhold til at have en mobil. En bannerkampagne fulgte op med taktiske budskaber som supplement til de mere imagebaserede TV-spots. Butikken spillede en central rolle i lanceringen af produktet. Alle medarbejdere blev klædt på med gode råd ligesom butikkerne blev dekoreret med POS, stander med brochurer og meget mere.

12 KAMPAGNE ELEMENTER Lillenor: en tryg start på mobilen. Morfar tv-spot Taktisk Tag-on tv-spot Taktisk Tag-on tv-julespot Annoncer og brochurer HUSKELISTE TIL DIG OG DIT BARN Her er 5 gode råd, når dit barn har fået sin mobil 1. Spilleregler Snak om mobilens rolle derhjemme, i skolen, i klubben 4. En mobil skal ikke altid være tændt Mind dit barn om at sætte mobilen på lydløs under og blandt kammeraterne og sæt dig ind i de gældende regler i dit barns skole. f.eks. leg og læsning, så dit barn kan fordybe sig uden afbrydelser. Samtidigt er det godt at have 2. Lær dit barn at beskytte sig selv Fortæl dit barn, at mobilnummeret kun er til familie og venner ligesom barnet ikke bare skal svare ukritisk på sms er og opkald fra ukendte numre. 3. Tag en snak om mobil-mobning Vær på forkant med mobberi over mobilen ved at lære dit barn at overveje sine ord og sin brug af billeder af Danmarks første børneabonnement med indbygget tryghed Telenor butik Føtex Bilka Expert telenor.dk 5. Du er en rollemodel Ønsker du ikke, at dit barn sms er under middagen, så overvej at ignorere din mobil, selv om den hopper og danser midt i maden. Lær dit barn at bruge mobilen med omtanke derhjemme og ude. Nu kan alle Telenor-kunder give deres børn en tryg start på mobilen i julegave. Lillenor er skræddersyet, så det opfylder langt de fleste børns behov. Og vi har også et stort udvalg af børnemobiler. Se de mange juletilbud på telenor.dk eller i vores butikker. Du er altid velkommen til at ringe til os på eller besøge os i butikken *Kilde: Børn og mobiler. Radius Kommunikation Der er indsamlet svar fra 1015 forældre med børn i alders-gruppen 7-12 år i perioden august Telenor butik Føtex Bilka Min. pris er inkl. mobil til XX kr i 24 mdr. og Telenor FRI timer til XXX kr./md. i 6 mdr. (minuttakseret, herefter 59 øre pr. min.). Inkl. 3 GB data og Mine 10 nærmeste. Sms 0,25 kr., mms 2,50 kr. og 200 kr. i udbetaling og 100 kr. i oprettelse. Kreditomkostninger 0 kr. (ÅOP 0%). Forudsætter betaling via betalingskort. Kontantpris u. abonnement: X.XXX kr. Tilbuddet gælder til XX.XX En mobil skal ikke altid være tændt Mind dit barn om at sætte mobilen på lydløs under f.eks. leg og læsning, så dit barn kan fordybe sig uden afbrydelser. Samtidigt er det godt at have klare aftaler om, hvornår mobilen skal være tændt, 2. Lær dit barn at beskytte sig selv Fortæl dit barn, at mobilnummeret kun er til familie og så I nemt kan få fat på hinanden. venner ligesom barnet ikke bare skal svare ukritisk på sms er og opkald fra ukendte numre. 5. Du er en rollemodel Ønsker du ikke, at dit barn sms er under middagen, så overvej at ignorere din mobil, selv om den hopper og danser midt i maden. Lær dit barn at bruge mobilen med omtanke derhjemme og ude. 3. Tag en snak om mobil-mobning Vær på forkant med mobberi over mobilen ved at lære dit barn at overveje sine ord og sin brug af billeder af kammeraterne. Lær dit barn at sige til og fra, hvis han eller hun selv modtager ubehagelige sms er. Du er altid velkommen til at ringe til os på eller besøge os i butikken telenor.dk/lillenor eller hun selv modtager ubehagelige sms er. Børneabonnementet Lillenor Minimumsprisen er inkl. abonnement til 50 kr. pr. måned i 6 mdr. samt 100 kr. i oprettelse og forudsætter betaling med betalingskort. Priser ud over inkluderet forbrug: 0 øre pr. minut til Telenor mobilnumre, 69 øre pr. minut til øvrige numre (minuttakseret, 0 kr. i opkaldsafgift). 25 øre pr. sms, 2,5 kr. pr. mms. Surf op til 5/1,4 Mbit indtil 300 MB i DK. Herefter 256/256 kbit. Lillenor er spærret for brug til og fra udlandet og køb af indholdstakserede tjenester som spil, ringetoner mm. Begge dele kan ophæves ved at kontakte Telenor Kundeservice. 1. Spilleregler Snak om mobilens rolle derhjemme, i skolen, i klubben og blandt kammeraterne og sæt dig ind i de gældende regler i dit barns skole. GI DIT BARN EN TRyG START på mobilen klare aftaler om, hvornår mobilen skal være tændt, så I nemt kan få fat på hinanden. kammeraterne. Lær dit barn at sige til og fra, hvis han Nu kan alle vores kunder med børn vælge det perfekte børneabonnement hos os. Vi har undersøgt børns behov for tale, sms og surf,* og skræddersyet Lillenor abonnementet, så det opfylder langt de fleste børns behov. Samtidig giver Lillenors særlige services dig den nødvendige sikkerhed, så du kan føle dig tryg, når dit barn får mobil. Hør mere om Lillenor i Telenor butikken eller på telenor.dk Ordrenummer: Her er 5 gode råd, når dit barn har fået sin mobil 0512/V01 HUSKELISTE TIL DIG OG DIT BARN Expert telenor.dk telenor.dk/lillenor Ordrenummer: gi dit barn en tryg mobilpakke til jul 0512/V01 gi dit barn en tryg start på mobilen GI DIT BARN EN TRy START på mobilen

13 Medie-strategi Som det fremgår af ovenstående var der tale om en fuldt integreret kommunikationsstrategi, hvor såvel owned, earned som paid medier spillede en central rolle. Mht. timingen viste analyser af forbrugeradfærd, at der var særligt udvalgte tidspunkter, som var ekstra gode windows of opportunities for eksponering af Lillenor. - Det første lå i september lige efter skolestart, hvor spørgsmålet om mobil-politik er på dagsordenen i de fleste skoler og mange børn som nævnt har set deres klassekammerater få en mobil. Derfor blev Lillenor lanceret i september Julen er også i sagens natur et godt tidspunkt, fordi mobiler gennem flere år har været en fast bestanddel på børnenes ønskesedler. Samtidig får forældrene og ældre søskende i et vist omfang opdateret mobilen i denne anledning og de gamle mobiler går i arv til familiens yngste medlemmer. Derfor valgte man naturligvis at køre endnu et tryk op til julen, hvilket var det sidste vindue. Som nævnt ville Telenor gerne have ejerskab på rollen som en troværdig rådgiver. Derfor fravalgte Telenor helt bevidst at køre kampagnerne i børnemedier eller omkring børneprogrammer. Til gengæld tog medieplanen højde for at lægge Lillenor TV-spottet ind omkring programmer, hvor forældre og børn sad sammen og kunne få en dialog i gang om mobiler. Det var f.eks. programmer som The Voice - Danmarks største stemme, Vild med Dans, Go Morgen Danmark, Jul i Valhal, fodbold- og håndboldlandskampe og Bubber Special. * Aktivitetsplan for lancering af Lillenor i 2012

14 Resultater: Lillenor hitter hos forældrene og i Telenors globale netværk Gennem en fuldt integreret indsats på owned, earned og paid media overgik Lillenor lanceringen alle forventninger. Alene på de første 4 måneder solgte Telenor abonnementer svarende til en stigning på 20% nye abonnementer på toppen af Telenors eksisterende salgstal. Lillenor landede på Index 213 i forhold til forecast for 2012 og det oversteg derfor alle målsætninger. Lillenor sitet blev besøgt mere end gange i perioden fra september til december Et tydeligt tegn på, at mange forældre havde behov for at blive klogere på, hvad man gør, når ens barn skal have sin første mobil. Telenor fik således styrket sin position som familiens teleselskab. Netop denne rådgiverrolle blev yderligere bekræftet ved efterfølgende tests. Næsten 40% af de adspurgte børnefamilier mente, at Lillenor var både attraktivt og relevant for dem. Ligesom værdierne Et sikkert valg og Troværdig steg for Telenor under kampagnen, og det er ord, der er vigtige for Telenor ift. deres familieplatform. Endelig skal det nævnes, at Lillenor blev fremhævet i Telenors globale netværk, som et Best Case eksempel på en succesfuld produktudvikling og lancering. En realiseret ROI på 6,9 Der er ikke foretaget en separat salgsmodellering af Lillenor kampagnen (men alene en generel salgsmodellering for Telenors samlede aktiviteter). ROI er derfor beregnet på grundlag af kampagneomkostninger og det af kampagnen direkte afledte abonnementssalg. Det direkte afledte abonnementssalg er beregnet som det salg, der alene fandt sted i kampagneperioden = abonnementer, mens der i perioden er solgt i alt abonnementer. Abonnementets livstidsværdi er beregnet med udgangspunkt i den gennemsnitlige levetid for en Telenor abonnent, hvilket anses for at være et konservativt estimat. Endelig er der i ROI beregningen IKKE indregnet den loyalitetsskabende effekt, som et ekstra abonnement i familien erfaringsmæssigt skaber. På baggrund af ovenstående beregninger opnåede lanceringskampagnen for Lillenor i 2012 en realiseret ROI på 6,9. Telenor realiserede sit mål om at fremstå som en ansvarlig aktør på telemarkedet, styrkede sin position som familiernes foretrukne teleselskab og fik samtidig nye Lillenor kunder på de første 9 måneder. IKKE DÅRLIGT GÅET AF MARKEDETS ALLERMINDSTE ABONNEMENT

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Styr på det og ingen overraskelser på regningen Faste priser og sund fornuft er sund fornuft. Helt enkelt. Her får du både lave minutpriser og billige mobiltelefoner.

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

God mobilstil 4JUNIOR

God mobilstil 4JUNIOR God mobilstil 4JUNIOR Hvad er cool at bruge mobilen til, og hvad skal du undgå? Varenr. 9045418 Hvor går man hen og får opdateret sine forældre? Fortæl dine forældre, hvad du bruger din mobil til Verden

Læs mere

Selekampagne 2010. Rådet for Sikker Trafik. Uge 9-10 2010

Selekampagne 2010. Rådet for Sikker Trafik. Uge 9-10 2010 Selekampagne 2010 Rådet for Sikker Trafik Uge 9-10 2010 Baggrund I 2008 besluttede Rådet for Sikker Trafik (dengang Rådet for Større Færdselssikkerhed) at der skulle køres en 3-årig indsats for at øge

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Priser og vilkår. Priser. Skattefri Mobil Skattefri Mobilt Bredbånd. Grundpriser. Tillægsprodukter. Skattefri Mobil

Priser og vilkår. Priser. Skattefri Mobil Skattefri Mobilt Bredbånd. Grundpriser. Tillægsprodukter. Skattefri Mobil Skattefri Mobil Der henvises til priser for Privatprodukter samt Generelle Betingelser - det med småt - for privatkunder. Her er angivet særlige priser for Skattefri Mobil. er angivet i DKK inkl. moms.

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. FRI+ Business Binding Abonnements -afgift Inkluderede kald

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Alt i én pakke er sund fornuft til lave priser giver dig fuldt overblik over dine telefonudgifter. Ingen skjulte omkostninger, altid de nyeste mobiltelefoner, masser

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Abonnementsbinding Abonnementsafgift Inkluderede kald og SMS/MMS

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Aabenraa Kommune. Oplæg, PR og kommunikation. Markedsføring af bybusserne

Aabenraa Kommune. Oplæg, PR og kommunikation. Markedsføring af bybusserne Aabenraa Kommune Oplæg, PR og kommunikation Markedsføring af bybusserne Indhold Baggrund Formål & målsætninger Målgrupper Budskab og koncept Mediestrategi Proces og timing Baggrund og situation Med det

Læs mere

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Støvring Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det

Læs mere

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden

Kom godt i gang Få hjælp 24/7 Styr på forbruget Regning + flytning Kom godt fra start Hurtigt overblik Side 2+3 Side 4 Side 5 Side 6+7 Bagsiden Kom godt i gang Kom godt fra start Side 2+3 Få hjælp 24/7 Side 4 Regning + flytning Side 5 Styr på forbruget Side 6+7 Hurtigt overblik Bagsiden Velkommen Indstilling af mobil Tak fordi du valgte os :-)

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil

YouSee Mobil. Få det, som du vil YouSee Mobil Få det, som du vil Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning og lynhurtig mobil internetforbindelse,

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har nu fri adgang til masser af tv-kanaler Det kan være trættende at flytte. Derfor har vi sørget for, at du kan se alle kanalerne

Læs mere

priser og betingelser for Skattefri Mobil. Priser er angivet i DKK inkl. moms. Der Premium Premium+ All-inclusive

priser og betingelser for Skattefri Mobil. Priser er angivet i DKK inkl. moms. Der Premium Premium+ All-inclusive Skattefri Mobil Der henvises til priser for Privatprodukte r samt Generelle Beting elser - det med småt - for privatkunder. Nesærlige priser og betingelser for Skattefri Mobil. er angivet i DKK inkl. moms.

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Business+. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Abonnementsbinding Abonnementsafgift Inkluderede kald og SMS/MMS

Læs mere

Betaler I ikke til tiden, kan I blive opkrævet rykkergebyrer, og I risikerer, at abonnementet bliver spærret.

Betaler I ikke til tiden, kan I blive opkrævet rykkergebyrer, og I risikerer, at abonnementet bliver spærret. SIDE Faktura Betalingsdato 0.2.205 HiG Denmark ApS 2 Hjælp til jeres faktura speriode 6.0.205-5..205 Total ekskl. moms Moms Beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice d. 0.2.205 Momsspecifikation

Læs mere

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Kom godt i gang Indstil din mobil Side 2 Abonnement eller taletid Side 5 Tal ordentligt Side 7 Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7 Velkommen

Læs mere

Forbudt for voksne. God mobilstil for tweenz og teenz. Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen

Forbudt for voksne. God mobilstil for tweenz og teenz. Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen Forbudt for voksne God mobilstil for tweenz og teenz Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen Hvor går man hen og får opdateret sine forældre? Fortæl dine forældre, hvad du bruger din

Læs mere

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret.

Betaler du ikke til tiden, kan du blive opkrævet rykkergebyrer, og du risikerer, at abonnementet bliver spærret. SIDE 1 Regning 1 Betalingsdato 02.06.2015 Hi3G Denmark ApS 2 Hjælp til din regning Forbrugsperiode 11.04.2015-10.05.2015 Total inkl. moms 873,01 Moms 103,85 Beløbet trækkes automatisk via Betalingsservice

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og excl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og excl. moms. FRI+ Business Priser og Vilkår Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for FRI+ Business. Alle priser og beløb er i danske kroner og excl. moms. FRI+ Business Binding Abonnements

Læs mere

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Alt i én pakke er sund fornuft til lave priser giver dig fuldt overblik over dine telefonudgifter. Ingen skjulte omkostninger, altid de nyeste mobiltelefoner og lave

Læs mere

Børn og unges digitale liv

Børn og unges digitale liv Børn og unges digitale liv Børns Vilkår For børn Med børn Dagens program Mobil og internet en del af børn og unges hverdag Mobilens og internettets mulige faldgruber Gode råd til børn og voksne Digitale

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Holeby Antennelaug giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Holeby Antennelaug har over 100 tv-kanaler. Det er helt op

Læs mere

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG Spies Rejser skræddersyer kataloger med fokus på netop de destinationer, kunderne foretrækker. Salgsmodellering

Læs mere

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Smidstrup Antenneforening har over 100 tv-kanaler.

Læs mere

Kom godt i gang med. Bolignet Aarhus MOBIL

Kom godt i gang med. Bolignet Aarhus MOBIL Kom godt i gang med Bolignet Aarhus MOBIL INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelse af Bolignet Aarhus MOBIL abonnement...side 3 Selvbetjening på kundeportalen Mine Sider... side 4 Opsætning af SMS... side 5 Opsætning

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Hos Støvring Antenneforening er det helt op

Læs mere

Erhverv. Mobil Pro til foreninger. Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner

Erhverv. Mobil Pro til foreninger. Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner Erhverv Mobil Pro til foreninger Abonnementet til mindre virksomheder med store ambitioner Mobil Pro Pakker til dit behov Selvfølgelig får du mere end bare et abonnement Mobil Pro Mobil Pro er det perfekte

Læs mere

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil

Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Tillægsvilkår Taletidspakker hos OiSTER Mobil Oktober 2012 Version 1.13 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. Indhold i OiSTER Taletidspakker... 2 2.1. Taletid til danske numre... 2 2.2. Dataforbrug... 2

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Trends 2013. Ansvarlig hos MEGAFON: Asger Nielsen ahn@megafon.dk. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening

Trends 2013. Ansvarlig hos MEGAFON: Asger Nielsen ahn@megafon.dk. Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening Trends 2013 En MEGAFON undersøgelse med Huset Markedsføring, Dagligvareleverandørerne (DLF), Dansk Annoncørforening (DAF), Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening (DRRB) og Berlingske Tidende

Læs mere

Respekt alkoholkampagne 2015

Respekt alkoholkampagne 2015 Respekt alkoholkampagne 2015 Problemet 140.000 danskere er afhængige af alkohol og 585.000 har et skadeligt højt alkoholforbrug. Kun 15.000 borgere kommer i alkoholbehandling, og der går typisk 12 år fra

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 %

KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 % KRÆFTENS BEKÆMPELSE KOMBINERER TV-SPOTS OG DIRECT MAIL SYNERGIEN MELLEM TV OG DIRECT MAIL LØFTER OMSÆTNINGEN 17 % Først et tv-spot med en tydelig henvisning til et brev, og så en målrettet direct mail

Læs mere

Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013

Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013 Kodas Årsberetning 2012 Medieanalyse 21 Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013 Koda følger nøje udviklingen i danskernes medievaner. Vores aktuelle medieundersøgelse viser, at næsten

Læs mere

Oplev større effekt, når flere medier spiller sammen. September 2013

Oplev større effekt, når flere medier spiller sammen. September 2013 Oplev større effekt, når flere medier spiller sammen September 2013 2.400.000.000 kr. Hvor er reklamer mindst forstyrrende? Tilbudsaviser i din postkasse Aviser Butiksvinduer Busreklamer Udendørs plakater

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 496,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000326328, 8 á 24 123,00 Mobiltillæg aftale 1000326325, 8 á 24 125,00 I alt kr. inkl. 25% moms.

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

Oplysningskampagne i Grønland

Oplysningskampagne i Grønland Rådet for Sikker Trafik 2008 Baggrund Justitsministeriet havde fremsat et lovforslag, der medførte en række ændringer af Færdselsloven i Grønland som ikke havde været ændret siden 1991. Lovforslaget blev

Læs mere

Børn og internet brug! Forældre guide til sikker brug at internettet

Børn og internet brug! Forældre guide til sikker brug at internettet Børn og internet brug! Forældre guide til sikker brug at internettet Som forældre er det vigtigt at du: Accepterer at medierne er kommet for at blive og er en del af børn og unges virkelighed. Så vis dem

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Lancering af Kærgården Steg & Bag

Lancering af Kærgården Steg & Bag Lancering af Kærgården Steg & Bag Innovation og mersalg til fedtstofkategorien! Materialet er autentisk, men er her sammensat, så du som studerende kan bruge det som eksempel og inspiration til arbejdet

Læs mere

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD

ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD ÅBENT HUS ANALYSE FORÅRET 2015 ANALYSENS INDHOLD I foråret 2015 besøgte CompanYoung tre af landets universiteters åbent hus-arrangementer. Formålet hermed var at give indblik i effekten af åbent hus og

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 616,15 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000341231, 1 á 24 245,00 kr. inkl. 25% moms. Trækkes via Betalingsservice den 01.07.14 867,65 Heraf

Læs mere

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer TAbazinemedia dit magasin på tablets PublisHer 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til dine læsere Det hurtigst voksende medie Fra analog til rich-media Dit publiceringsværktøj Nye indtægter

Læs mere

MIZZ UNDERSTOOD. Niels Simon August Nicolaj. Side 1 af 6

MIZZ UNDERSTOOD. Niels Simon August Nicolaj. Side 1 af 6 MIZZ UNDERSTOOD DANS MOD MOBNING Niels Simon August Nicolaj WORKSHOP BESKRIVELSE Side 1 af 6 Indhold HVORFOR FÅ BESØG AF MIZZ UNDERSTOOD DRENGENE?... 3 BYGGER PÅ EGNE ERFARINGER... 3 VORES SYN PÅ MOBNING...

Læs mere

VERSION 16 MOBIL DINE FORDELE - OG DET MED SMÅT

VERSION 16 MOBIL DINE FORDELE - OG DET MED SMÅT VERSION 16 MOBIL DINE FORDELE - OG DET MED SMÅT Velkommen til valgfriheden og masser af muligheder Indhold Velkommen 3 Dit abonnement 4 Gode råd til dig fra os 6 Fordele der koster lidt ekstra 8 Køb af

Læs mere

Kom. Velkommen side 2 Smartphones og data Side 3 Selvbetjening Side 4. VoreS app OG eservice Side 5 BeTaLInGSFORmeR Side 6 TaL ORDenTLIGT side 7

Kom. Velkommen side 2 Smartphones og data Side 3 Selvbetjening Side 4. VoreS app OG eservice Side 5 BeTaLInGSFORmeR Side 6 TaL ORDenTLIGT side 7 Kom godt i gang Velkommen side 2 Smartphones og data Side 3 Selvbetjening Side 4 VoreS app OG eservice Side 5 BeTaLInGSFORmeR Side 6 TaL ORDenTLIGT side 7 VeLKommen mobilselskab med et hjerte til forskel

Læs mere

Udvælgelse af spil pædagogiske overvejelser.

Udvælgelse af spil pædagogiske overvejelser. Mediepolitik 2012 Forord Unge i dag er storforbrugere af medier. Deres kommunikation og sociale liv foregår i høj grad gennem sms, chatrooms, facebook, netværksspil osv. Spillekonsoller, computere og mobiltelefoner

Læs mere

Sociale medier & B2B. Status og trends fra Danmark

Sociale medier & B2B. Status og trends fra Danmark Sociale medier & B2B Status og trends fra Danmark Agenda Hvad er sociale medier? Sociale medier på B2B? Vores undersøgelse baggrund og resultater Muligheder og konkrete bud Status & trends USA Afrunding

Læs mere

299 kr. pr. måned. 199 kr. pr. måned. 179 kr. pr. måned. 239 kr. pr. måned FRI+8 GB FRI+1 GB. Mobil: Dit abonnement 3 Dit abonnement i detaljer 6

299 kr. pr. måned. 199 kr. pr. måned. 179 kr. pr. måned. 239 kr. pr. måned FRI+8 GB FRI+1 GB. Mobil: Dit abonnement 3 Dit abonnement i detaljer 6 DET MED SMÅT Indhold Mobil: Dit abonnement Mobil: Dit abonnement 3 Dit abonnement i detaljer 6 FRI+1 GB FRI+5 GB FRI+8 GB FRI+20 GB Produktspecifikke vilkår for Mobil 7 Uddrag af lov om betalingstjenester

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 485,00 Andet Administrationspris 6,50 Andet - momsfrit Mobiltillæg aftale 1000212868, 24 á 24 56,00 Mobiltillæg aftale 1000326325, 2 á 24 125,00 Mobiltillæg aftale 1000326328,

Læs mere

Splash-kampagnen, 2014

Splash-kampagnen, 2014 Splash-kampagnen, 2014 Resultater: I 2014 planlægger vi indtil videre at deltage i Messecenter Herning, som nu er blevet Skandinaviens største feriemesse med mere end 63.000 besøgende i 2013. Den bornholmske

Læs mere

Digital trivsel. Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Odense, 23.05.2013. www.foredragogkonferencer.

Digital trivsel. Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde. Konference Scandic Odense, 23.05.2013. www.foredragogkonferencer. Digital trivsel Unges onlineliv og redskaber til det pædagogiske arbejde Konference Scandic Odense, 23.05.2013 foredrag & konferencer www.foredragogkonferencer.dk DIGITAL TRIVSEL Unges onlineliv og redskaber

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Respektér dine venner, respektér fyrværkeri

Respektér dine venner, respektér fyrværkeri Respektér dine venner, respektér fyrværkeri Fyrværkerikampagnen 2008/2009 for TrygFonden, Sikkerhedsstyrelsen og Sundhedsstyrelsen Udviklet og gennemført af Mediasyd, sekretariat for Fyrværkerikampagnen

Læs mere

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt?

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Af seniorkonsulent hos Wilke, Søren Pedersen (sp@wilke.dk) Amerikansk forskning viser, at Word of Mouth er en af de potentielt stærkeste markedsføringsparametre,

Læs mere

Uddrag af abonnementsvilkår 3. Mobil: Dit abonnement 4 Dit abonnement i detaljer 7 Produktspecifikke vilkår for Mobil 8

Uddrag af abonnementsvilkår 3. Mobil: Dit abonnement 4 Dit abonnement i detaljer 7 Produktspecifikke vilkår for Mobil 8 DET MED SMÅT Indhold Uddrag af abonnementsvilkår 3 Mobil: Dit abonnement 4 Dit abonnement i detaljer 7 Produktspecifikke vilkår for Mobil 8 Uddrag af lov om betalingstjenester 13 Mobilt Bredbånd: Dit abonnement

Læs mere

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen.

Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Evaluering: En god start - sammen. Telefon interview af forældre der har deltaget i En god start sammen. Telefon interviewene fandt sted efter den sidste gang på 11. kursusgang. Forventninger til forløb:

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Splash-kampagnen, 2014

Splash-kampagnen, 2014 Splash-kampagnen, 2014 Resultater: I 2014 planlægger vi indtil videre at deltage i Messecenter Herning, som nu er blevet Skandinaviens største feriemesse med mere end 63.000 besøgende i 2013. Den bornholmske

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Oplæg om KL s indsats frem til kommunalvalget 2013

Oplæg om KL s indsats frem til kommunalvalget 2013 Oplæg om KL s indsats frem til kommunalvalget 2013 Faldende interesse? http://www.cvap.polsci.ku.dk/valgdeltagelse/valgdeltagelse_i_kommunerne/ Massiv forskning i kommunalvalget Valgdeltagelsen i Aarhus

Læs mere

Forældreguide mobiltelefon til 9-12 årige

Forældreguide mobiltelefon til 9-12 årige Forældreguide mobiltelefon til 9-12 årige Kære forældre Det er imponerende, hvordan børn med største naturlighed betjener en mobiltelefon eller klikker sig rundt på internettet. Mange voksne føler sig

Læs mere

Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter

Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter Telebranchen Forbrugernes opfattelse af telebranchens service og produkter 5. juni 2013 Spørgeskemaundersøgelse gennemført af YouGov, maj 2013. Base: 1009 interviews blandt 15-74 årige. Tabeller viser

Læs mere

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune

Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune Principper for borgerdialog i Rudersdal Kommune I Rudersdal Kommune prioriterer vi den gode borgerdialog. For at styrke denne og for at give dialogen en klar retning er der formuleret tre principper for

Læs mere

MOBIL DINE FORDELE - OG DET MED SMÅT

MOBIL DINE FORDELE - OG DET MED SMÅT Version 13 MOBIL DINE FORDELE - OG DET MED SMÅT Velkommen til valgfriheden og masser af muligheder Indhold Velkommen 3 Dit abonnement 4 Gode råd til dig fra os 6 Fordele der koster lidt ekstra 8 Køb af

Læs mere

Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig.

Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning.

FAKTURA. Har du spørgsmål til din regning Klik ind på www.callme.dk/regning og få hjælp til din regning. FAKTURA Abonnement og forbrug 559,95 Andet Administrationspris 6,50 kr. inkl. 25% moms. Trækkes via Betalingsservice den 01.05.14 566,45 Heraf udgør moms 25% i alt kr. 112,69 1 af 5 Har du spørgsmål til

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Evaluering af aftale om gennemsigtighed, initiativ 1 og 3

Evaluering af aftale om gennemsigtighed, initiativ 1 og 3 Notat om evaluering af aftale om gennemsigtighed, initiativ 1 og 3 Kontor/afdeling Center for Tele April 2016 J nr. 2016-1033 Evaluering af aftale om gennemsigtighed, initiativ 1 og 3 / Initiativ1 skal

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Se vores gode tilbud på TV, fiber og telefoni TV-pakker

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Det med småt. Privatvilkår

Det med småt. Privatvilkår Det med småt Privatvilkår 2 I Priserne er gældende fra 25.09.2013 indhold Mobil: Dit abonnement 4 Dit abonnement i detaljer 6 Produktspecifikke vilkår for Mobil 7 Uddrag af lov om betalingstjenester 9

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig 2014 BREVETS STYRKE FIND VEJ TIL DANSKERNES HJERTER Brevets styrke 2014 er en analyse af danskernes forhold til kommunikation fra virksomheder via fysisk brev og brev lagt i e-boks sammenlignet med, web,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Involveringsstrategier... 5 Målgruppe... 6 Succeskriterier for involvering... 6

Indholdsfortegnelse. Involveringsstrategier... 5 Målgruppe... 6 Succeskriterier for involvering... 6 Indholdsfortegnelse Hvem vil være millionær... 2 Mål med brugerinvolvering... 2 Aktiviteter, funktionaliteter og indhold for involvering... 3 Hvem Vil Være Millionær app... 3 Gribbe... 4 Showtime all the

Læs mere

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence Sociale Medier som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK QUIZ 14.346? 1. Antallet af videoer uploadet til YouTube pr. minut? 2. Antallet af Facebook kommentarer pr. sekund? 3. Antallet af

Læs mere

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Brædstrup Antenneforening I denne folder kan du læse om de fordele du har som medlem af

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

Reklamer i tv er ikke

Reklamer i tv er ikke salg og markedsføring // tv-reklamer Reklamer i tv er ikke Det er ikke kun de store virksomheder, der kan have glæde af tv-mediets evne til at skabe hurtige resultater. Også mindre virksomheder kan med

Læs mere

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit TAbazineMEDIA DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM mediakit 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til kunder Tablets er det hurtigst voksende marked Find og forstå dine kunder En premium salgsplatform

Læs mere

Undersøg job ARBEJDSKORT 1. Job i dagligdagen. Opgaven. Sådan kommer du i gang. Resultat. Tid

Undersøg job ARBEJDSKORT 1. Job i dagligdagen. Opgaven. Sådan kommer du i gang. Resultat. Tid ARBEJDSKORT 1 Undersøg job Job i dagligdagen Hver dag møder du, overalt hvor du kommer, mennesker på job. Hos bageren, i indkøbscentret, i sportshallen, i biografen, på gaden. På skolen er der dine lærere,

Læs mere

Forbrugerombudsmandens vejledning om markedsføring i tv-reklamer

Forbrugerombudsmandens vejledning om markedsføring i tv-reklamer Forbrugerombudsmanden Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Att. Forbrugerombudsmand Henrik Øe Sendt pr. e-mail til Chefkonsulent Tina Morell Nielsen (tmn@kfst.dk) 1. april 2014 Forbrugerombudsmandens vejledning

Læs mere

Indhold INDLEDNING... 2 FACEBOOK LOKALT... 2 AKTIVITET PÅ FACEBOOK... 3 VIRKSOMHEDSKONTAKT... 5 STATUS JUNI KONKLUSION...

Indhold INDLEDNING... 2 FACEBOOK LOKALT... 2 AKTIVITET PÅ FACEBOOK... 3 VIRKSOMHEDSKONTAKT... 5 STATUS JUNI KONKLUSION... Indhold INDLEDNING... 2 FACEBOOK LOKALT... 2 AKTIVITET PÅ FACEBOOK... 3 VIRKSOMHEDSKONTAKT... 5 STATUS JUNI 2016... 5 KONKLUSION... 6 1 INDLEDNING Vi har i løbet af de seneste tre år undersøgt muligheden

Læs mere

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012 Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012 1 Om branchekampagnen Kampagnen sætter fokus på Brug advokat tidligere i forløbet (investeringen og forsikringen

Læs mere

En lettere barndom. Kampagne for Sundhedsstyrelsen Efterår 2009

En lettere barndom. Kampagne for Sundhedsstyrelsen Efterår 2009 En lettere barndom Kampagne for Sundhedsstyrelsen Efterår 2009 Baggrund I Danmark er der mere end 1,3 mio. overvægtige, og noget af det mest bekymrende er, at flere og flere børn og unge kæmper med vægten.

Læs mere