NOBLE SUSPECTS DANMARK MC.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NOBLE SUSPECTS DANMARK MC."

Transkript

1 NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. NOBLE SUSPECTS Nordsjælland har dannet fundamentet for NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Denne ånd som altid har hersket i Nordsjælland skal videregives til de nye Chapters som opstår. Smeden der er Founder (stifter) og dermed President, udpegede Gordon som hans Vice President, Zoomer som Secretary og Stolpen som Treasurer. FIRST SIX er de 6 første i NOBLE SUSPECTS NS og har en stor andel i klubbens udformning, og danner pt. bestyrelsen i Nordsjælland. FIRST SIX er Russeren Stolpen Obelix Zoomer Gordon Smeden. Man vil altid være FIRST SIX også selvom om man træder ud af bestyrelsen af NS. Nye der træder ind i bestyrelsen kan dermed heller ikke være FIRST SIX. Nordsjælland er hovedklubben og skal altid være i Nordsjælland, og landsbestyrelsen (Presidenten Vice Presidenten Secretary og Treasurer samt alle CP (CVP) ) er øverste bestemmende myndighed og flertallet bestemmer. President - Vice President Secretary og Treasurer kan ikke afsættes da de er Founder og Co Founders. Det anbefales at de enkelte Chapters nedsætter en bestyrelse bestående af CP - CVP - Secretary Treasurer, 4 poster der alligevel skal være til stede jævnfør foreningsloven i forbindelse med at man eksempelvis vil søge offentlig hjælp til klub mm. Formål: NOBLE SUSPECTS DANMARK MC er en 99 % er klub for mænd og kvinder. NOBLE SUSPECTS DANMARK MC er en Mc-klub, hvor der kan køres med synlig klubvest, samt hvor der er mulighed for at opstarte nye afdelinger samt klublokaler m.m. Det forventes at man deltager aktivt. Her kan MC-føreren samt bagsædet blive fuldgyldigt medlem. Ved afstemninger er der kun en stemme pr. betalt fuldgyldigt medlem. Afstemninger foregår i de lokale chapters og tages op på afdelingernes generalforsamling (delegeretmøde) af CP eller CVP fra de enkelte afdelinger. NOBLE SUSPECTS DANMARK MC giver dig muligheden for at mødes og køre sammen med ligestillede bikere. Hvis du kan sige ja til følgende, er du godt på vej: Har en Custom Chopper Cruiser MC Elsker at køre MC - Par er meget velkomne. Kammeratskab - Hygge - fællesskab - socialt samvær. Køre MC-ture i den skønne Danske natur.

2 Har et gyldigt kørekort til det pågældende køretøj. Har et lovligt indregistreret køretøj af ovennævnte type. Du / I skal have adgang til internettet og en adresse, da alle aktiviteterne publiceres på Facebook. Motto: NOBLE SUSPECTS no limits for friendship. Forventninger til medlemmer Du skal være med til at bevare NOBLE SUSPECTS DANMARK MC som en god klub og et rart sted at være. Værne om klubbens ry, rygte og ikke mindst vores klubmærke/patch. Du skal støtte op omkring: NOBLE SUSPECTS DANMARK MC No limits for friendship. Hangaround. Man kan blive hangaround i klubben hvis man ønsker at se om Noble Suspects er noget for en. Dette giver ikke ret til at køre med vest eller få mærker. Det forventes at man som Hangaround deltager aktivt og udviser interesse for klubben. Perioden er min. 3 md. før man kan indstilles til Prospect af CP i det tilknyttede chapter. Prospects. (Prøvemedlemmer) Prøvetid kan variere, men hvis alt forløber optimalt, kan man forvente at blive fuldgyldigt medlem efter minimum 12 måneder. Som Prospect får man af Chapter President og Chapter Vice Presidenten tilknyttet en Mentor i prøvetiden. Mentoren har ansvaret for, at Prospect får de rigtige og korrekte informationer. Ønsker andre medlemmer at irettesætte Prospect, sker det igennem Mentoren. Der betales for kontingent for indeværende år. Mærkerne udleveres efter nærmere anvisninger under Prospect og vest Det forventes at Prospects er aktive og deltagende. Mentoren eller CP udleverer vesten til Prospect når de første mærker er påsyet, medfulgt af et par borgerlige ord omkring den ære, det er at bære vesten. Dette kan ske ved et vinterhimøde, køretur eller anden sammenkomst.

3 Når Chapter President, Chapter Vice President og Mentor i et Chapter, godkender din prøveperiode som afsluttet, tilbydes du fuldgyldigt medlemskab i NOBLE SUSPECT DANMARK MC under det respektive Chapter. Indmeldelse: Det koster pt. kr.1300,00 og dækker medlemskab til den 28.februar følgende år. Medlemsgebyret skal betales senest d. 28.februar og skal være på foreningens konto senest d. 5.marts samme år. Opkrævning af det årlige medlemsgebyr sker via Facebook/SMS og adviseres via samme. Betales medlemsgebyret ikke rettidigt betragtes man som udmeldt. Ny optagelse kan derefter kun finde sted som Prospects, med mindre der dispenseres af Hovedbestyrelsen for dette. Hertil kommer kontingent til vores klubhus (p.t. kr. 40,00 pr. måned). Alle medlemmer der tilkommer efter 1/ er automatisk indlemmet i vores Regions klubhus og skal betale til dette. (p.t. kun Region Sjælland) Desuden kan der komme yderligere medlemsafgift er til det enkelte lokale Chapter. Der vil der ikke blive tilbagebetalt noget i forbindelse med træf eller andre arrangementer hvor der har været bindende tilmelding og man har betalt. Årligt medlemsgebyr for bagsædet: Der betales årligt et medlemsgebyr på kr. 250,00 pr. bagsæde (2015/16 pris). Evt. forhøjelse af medlemsgebyr, besluttes på det årlige NOBLE SUSPECTS DANMARK MC generalforsamling. (delegeretmøde) Medlemsgebyret skal betales senest d. 28.februar og være på foreningens konto senest 5.marts samme år. Opkrævning af det årlige medlemsgebyr sker via Facebook/SMS og adviseres via samme. Betales medlemsgebyret ikke rettidigt betragtes man som udmeldt. Ny optagelse kan derefter kun finde sted som Prospects, med mindre der dispenseres af Hovedbestyrelsen for dette. Medlemsgebyret dækker blandt andet: Domæner, udvikling af diverse merchandise, porto, visitkort mm., transport og møder, telefonpenge, kontorartikler, trade mark, diplomer, titelmærker, m.m. Evt. overskud vil gå tilbage til medlemmerne i form af tilskud, til fælles bedste. Suspect:

4 Fuldgyldige medlemmer af NOBLE SUSPECTS DANMARK MC, der af en eller anden grund ikke mere er indehaver af en motorcykel, kan forblive i klubben som suspects. Det koster pt. kr. 200,00 pr. år at være suspects. Medlemskab af andre klubber: Når man er medlem af NOBLE SUSPECTS DANMARK MC er det ikke tilladt at være medlem af andre MC- klubber. Det er dog tilladt at være medlem af mærkeforeninger (f.eks. Virago, HDCD, Shadow, Vulcan, H.O.G.,etc.) og Touringklubben. Motorcykel typer: Custom Chopper Cruiser. Det er op til de enkelte Chapter Presidenter og Chapter Vice Presidenter at vurdere og godkende de enkelte motorcykler. Er man i tvivl, skal NOBLE SUSPECTS DANMARK MC kontaktes med billeder og oplysninger om motorcyklen. Ikke godkendte motorcykler SKAL IKKE listes ind af bagdøren og i modsat fald smides medlemmet ud. Alkoholpolitik: Det tolereres ikke at medlemmer kører med på ture i NOBLE SUSPECTS DANMARK MC regi, hvis man er påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer. Det er et kraftigt brud på vores sikkerhed når vi kører på MC. Det forventes at Chapter Presidenter eller Chapter Vice Presidenter påtaler en overtrædelse af ovennævnte, overfor medlemmet og nægter medlemmet deltagelse på ture og lign. så længe han/hun udgør en trussel for sikkerheden på vejene. Det forventes, at medlemmer der repræsenterer NOBLE SUSPECTS DANMARK MC, ved træf og lignende, har en passende opførsel, trods indtagelse af alkohol eller andre euforiserende stoffer. Regnskab: Der skal fremlægges regnskab på det årlige NOBLE SUSPECTS DANMARK MC Generalforsamling. (delegeretmøde) Dette gælder for alle klubbens aktiviteter (mærker, tøj, træf, klubhuse, etc..)

5 Klubhus NOBLE SUSPECTS Chapters har mulighed for at oprette klubhuse. Der skal søges om dette hos NOBLE SUSPECTS DANMARK MC`s bestyrelse. Region Sjælland har oprettet klubhus i Holbæk pr. 1. Feb 2015 Opstart af et Chapter: Hvis man ønsker at opstarte et nyt Chapter, skal der ansøges hos NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Man dækker selv omkostningerne til produktionen af de første Chaptertags og tags til de 4 første poster. (Skal bestilles hos NS.) Det kræver minimum 4 medlemmer, at starte et Chapter op. De skal dække følgende poster: Chapter President, Chapter Vice President, Chapter Secretary Chapter Treasurer og evt.road Captain. Opstart af et Chapter koster 1500 kr. og dækker bla. 2 hold visitkort (Chapter President samt Chapter Vicepresident) Det er ikke tilladt at lave egne visitkort. Hertil betales der individuelt for komplet ryg samt andre tags efter gældende dagspris. I særlige tilfælde, kan der dispenseres fra ovenstående. Chapter Navne: Navnet på et NOBLE SUSPECTS DANMARK MC Chapter er et områdenavn. Antal medlemmer i et Chapter: Der skal tilstræbes, at der i et Chapter ikke bliver for mange medlemmer. Et antal på omkring medlemmer er acceptabelt. Der kan i særlige tilfælde dispenseres fra dette, såfremt medlemmerne i det enkelte chapter, finder det acceptabelt. Sociale medier: Facebooksiden / hjemmesiden kan bruges til informationer og skabe et socialt netværk i NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Alle aktiviteter skal offentliggøres på Facebook i de respektive grupper. Det er tilladt at lave reklame for NOBLE SUSPECTS DANMARK MC på sociale medier som Facebook, etc.

6 Administratorer og medlemmer der benytter NOBLE SUSPECTS DANMARK MC logo og rygmærke, skal altid benytte dette med omtanke og kun med tilladelse fra bestyrelsen. Det er ikke tilladt at man ikke kommer med stærke racistiske udmeldinger på de sociale medier, såfremt man har vores pictbadge på profilbillede, eller hvis det tydeligt fremgår at man er medlem af klubben. Trade Mark og merchandise NOBLE SUSPECTS DANMARK MC Navn og logo må ikke bruges uden tilladelse fra NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Vores navn/logo er beskyttet hos varemærkestyrelsen og har copyright. Alt merchandise skal godkendes før igangsætning/produktion. Ønsker man at udvikle merchandise for NOBLE SUSPECTS DANMARK MC, skal man benytte følgende skriftfont: Gloucester MT Extra Condensed Mærker med NOBLE SUSPECTS DANMARK MC må kun bæres af medlemmer af NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Det forventes at man ved ophør af medlemskab fjerner mærker, logoer samt andet der indikerer medlemskab af NOBLE SUSPECTS og afleverer disse til CP eller NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Chapter Presidenter og Chapter Vice Presidenter skal vejlede medlemmerne i, hvor og hvordan mærkerne skal sidde. Dette kan også ses på Facebook NS DK side. Man kan også rekvirere målskema hos NS DK. Vest: I NOBLE SUSPECTS DANMARK MC er det tilladt at køre med vest med rygmærke. Lovens samt Politiets anvisninger eller lokale regler skal altid respekteres. Rygmærket er godkendt af BikerFonden Der må kun benyttes udvalgte mærker på klubvesten. (Se Mærker) NOBLE SUSPECTS DANMARK MC er en rygmærke klub, og er godkendt af bikerfonden. Det er kun tilladt at bruge synlig vest i NOBLE SUSPECTS DANMARK MC regi. Det betyder at vesten ikke skal misbruges i det offentlige rum uden for NOBLE SUSPECTS MC eller Biker miljøet. Overtrædelse heraf kan medføre eksklusion. Mærker (Patch):

7 Alle mærker er klubbens ejendom, er kun til låns og skal afleveres jvf. låneaftale. Skift af Chapter koster 300 kr Skift af bikernavn koster 150 kr Det er kun hovedbestyrelsen der kan tilføje nye mærker til vesten eller anden beklædning. Ved udmeldelse eller eksklusion af klubben skal alle mærker der indikerer Klubben og dens virke, leveres tilbage til Chapter President, eller NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Under særlige omstændigheder kan man beholde mærkerne, men disse må IKKE sælges eller videregives til tredjemand. Det runde patch mærke må,foruden på brystet af vesten, også bæres på skulderen af kørejakken. Låneaftale Låneaftale skal underskrives af alle medlemmer, der på nogen måde bærer mærker, der indikerer klubbens virke. Mærkerne er klubbens ejendom og skal afleveres ved udmeldelse eller eksklusion, og returneres til Noble Suspects Danmark MC eller CP. Placering af mærker På forsiden af klubvestens højre side, sætter man 99%er-tag øverst, derunder rang og under dette placeres udmærkelser/udnævnelser. På venstre side sættes det runde klubmærke og nedenunder sættes Name-Tag, under dette sættes Chapter-tag. På ryggen placeres rygmærket efter målskemaet. Der må IKKE sidde andre mærker på vesten! Vesten skal være af skind og enten være i farverne sort eller brun. Der må ikke være andre mærker eller symboler end det der er beskrevet i det ovenstående og der må heller ikke være præget mærker ind i skindet, medmindre det er godkendt af hovedbestyrelsen. Prospect og vest: Som Prospect hos NOBLE SUSPECTS DANMARK MC kan man bære vest og på sin vest SKAL man bære følgende mærker: På forsiden af vestens højre side SKAL sidde; 99 % tag. På venstre side skal det runde klubmærke placeres øverst og under dette skal prospect/nametag samt Chaptertag sidde. Underbue og MC mærke SKAL bæres på ryggen.

8 Supporter og vest: Som supporter kan der bæres vores runde mærke såfremt man bærer vest. Mærket SKAL placeres på vestens venstre side over bryst. (se målskema) Dertil kommer et Supporter tag under det runde mærke. Der må ikke sidde andre mærker på vesten. Æresbevis: (Brother/Sister of Honor) Æresbevis kan gives til fuldgyldige medlemmer der udøver noget ekstraordinært for NOBLE SUSPECTS DANMARK MC og fællesskabet. Alle fuldgyldige medlemmer kan indstilles til en æresbevisning ved at kontakte NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Det er NOBLE SUSPECTS DANMARK MC der godkender en æresbevisning. Brother/Sister of Honor kan kun tildeles en gang og æresbeviset er forpligtende. Æresbevis fra andre klubber kan ikke benyttes hos Noble Suspects Danmark MC. Karantæne og eksklusion af medlemmer: Illoyal eller anden opførsel der kan/vil skade NOBLE SUSPECTS DANMARK MC eller kammeratskabet i klubben, vil give en advarsel. Hvis adfærden ikke ændrer sig, vil det udløse karantæne eller degradering til Prospect og dette kan efterfølges af en eksklusion. Det er kun Chapter Presidenten og Chapter Vice Presidenten der giver advarsel og anmoder om karantæne. Hvis det ønskes at et medlem får karantæne, skal det indberettes til NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Det er NOBLE SUSPECTS DANMARK MC som i samråd med Chapter ledelsen skal afgøre om medlemmet skal ekskluderes. Er det mod forventning en CP/CVP der udviser illoyal adfærd, træffes afgørelsen af hovedbestyrelsen og en RCP/RCVP. Eksklusionen foretages af NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Ved eksklusion af et medlem vil der ikke ske en tilbagebetaling af det betalte kontingent. Tilknytning til MC klubben: Husk at NOBLE SUSPECTS DANMARK MC er en 99 % er klub, og vi ønsker ikke at blive forvekslet med 1 % er klubbernes gøren og laden. En ægte NS er en Suspect på baggrund af vores tilknytning til 99 % biker miljøet. Vi er ikke

9 NOBLE SUSPECTS på baggrund af vores motorcykler og påklædning, men fordi vi ønsker: NOBLE SUSPECTS No Limits for friendship. Du skal være med til at bevise dette! Bestyrelses Forum: Alle CP/CVP samt RCP/RCVP har adgang til et fælles bestyrelses forum på Facebook, hvor det forventes at man deltager i debatter og indlæg. Hovedbestyrelse: Hovedbestyrelsen i NOBLE SUSPECTS DANMARK MC vil bestå af: PRESIDENT for NSNS VICE PRESIDENT for NSNS SECRETARY for NSNS TREASURER for NSNS Landsbestyrelse: Landsbestyrelsen består af Hovedbestyrelsen, RCP(RCVP som suppleant), samt CP fra hvert Chapter (CVP som suppleant).

NOBLE SUSPECTS DANMARK MC.!

NOBLE SUSPECTS DANMARK MC.! NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. NOBLE SUSPECTS Nordsjælland har dannet fundamentet for NOBLE SUSPECTS DANMARK MC. Denne ånd som altid har hersket i Nordsjælland skal videregives til de nye Chapters som opstår.

Læs mere

Ønsker andre medlemmer at irettesætte prospectet, sker det gennem chapterledelsen.

Ønsker andre medlemmer at irettesætte prospectet, sker det gennem chapterledelsen. WHDMC-Retningslinjer Godkendt af ledelsen DD Formål. Wild Hogs er en 99% er motorcykel klub for mænd og kvinder. Wild Hogs Danmark er en udemokratisk klub. Forventninger til medlemmer. Det forventes at

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Templar knights Danmark Laws

Templar knights Danmark Laws Templar knights Danmark Laws Kvalifikationer: Skal have gyldigt kørekort. Skal indsendes på forlangende. Motorcykel skal være registreret Korrekt forsikring af mc. Skal indsendes på forlangende. Eje en

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2.

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2. Vedtægter Stk. 1. Klubbens navn er "Piger med smil MC Hjørring". Vi er en Flok glade Mc piger, som hygger os i vores Mc klub, hvor vi kun er piger Vi vægter det sociale meget højt, om vi så er til klubaften

Læs mere

Vedtægter for HDC-Frederikssund. Revideret 01/

Vedtægter for HDC-Frederikssund. Revideret 01/ Vedtægter for HDC-Frederikssund. Revideret 01/11 2016 1: Identitet. Klubben blev stiftet den 20. August 2003. Klubbens navn er Harley-Davidson Club Frederikssund i det efterfølgende kaldet HDC- Frederikssund.

Læs mere

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1.

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Arne Binslev Himmerlandsgade 109 Postboks 140 9600 Aars L. Aarup Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Foreningens

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

Vedtægter for Odder Golfklub...

Vedtægter for Odder Golfklub... Vedtægter for Odder Golfklub... 1. Formål 1.1 Klubbens navn er Odder Golfklub, og dens hjemsted er Odder Kommune. 1.2 Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Skanderborg BMX-Klub

VEDTÆGTER. for. Skanderborg BMX-Klub VEDTÆGTER for Skanderborg BMX-Klub Indholdsfortegnelse: Indhold 1. Navn og hjemsted.... 3 2. Formål.... 3 3. Tilhørsforhold.... 3 4. Medlemskab og eksklusion... 3 5. Drift.... 3 6. Ledelse.... 3 7. Ledergruppens

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sponz MTB

Vedtægter for Sponz MTB 1 Navn/hjemsted Vedtægter for Sponz MTB Klubbens navn er Sponz MTB med hjemsted i Hillerød. (Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union og underkastet deres love og regler.) 2 Kerneområder Bredde mountainbike

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK

VEDTÆGTER for foreningen 3PDK VEDTÆGTER for foreningen 3PDK (Binavn: De 3 principper i Danmark og 3p i Danmark) 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er 3PDK. Foreningen er en non-profit organisation. Foreningen bruger ligeledes binavnene

Læs mere

Midtjysk Knallert Klub

Midtjysk Knallert Klub Midtjysk Knallert Klub PALLE GULDBRANDSEN LØRDAG DEN 17. FEBRUAR 2018 Vedtægter for Midtjysk Knallert Klub 1. NAVN OG STIFTELSE 1. Klubbens navn er - Midtjysk Knallert Klub (MFF ) Aktiv og er stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent

VEDTÆGTER. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemskab af organisationer. 4 Optagelse af medlemmer. 5 Kontingent VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er: Hjørring Svømmeklub 68 forkortet S68 Hjemsted er: Hjørring kommune Klubben er stiftet 18. marts 1968 2 Formål Klubbens formål er i nærområdet at fremme kendskab

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

"PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET" forkortes PSA. Foreningen er stiftet d Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse.

PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET forkortes PSA. Foreningen er stiftet d Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse. Vedtægter for PSA - 2016 1 - Navn og hjemsted "PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET" forkortes PSA. Foreningen er stiftet d.24.11.2002. Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse. 2 Formål

Læs mere

Vedtægter for IFM Gymnastik & Fitness

Vedtægter for IFM Gymnastik & Fitness Vedtægter for IFM Gymnastik & Fitness 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs Gymnastik & Fitness. Foreningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Foreningen er en fusion mellem IFM

Læs mere

Vedtægter for foreningen "BumbleBees"

Vedtægter for foreningen BumbleBees Vedtægter for foreningen "BumbleBees" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn: BumbleBees (underafdelinger Mini og Biografklub) Stk. 2. Foreningen er stiftet den 24. januar 2014. Stk. 3. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

1. Formål Klubbens formål er at fremme sejlsporten samt at arbejde for et godt kammeratligt sammenhold mellem medlemmerne.

1. Formål Klubbens formål er at fremme sejlsporten samt at arbejde for et godt kammeratligt sammenhold mellem medlemmerne. Randers Sejlklub Stiftet 24. juni 1877 LOVE Vedtaget på generalforsamlingen 29. oktober 2014. 1. Formål Klubbens formål er at fremme sejlsporten samt at arbejde for et godt kammeratligt sammenhold mellem

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub

Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub Vedtægter for Kokkedal Idræts Klub NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Klubbens navn er Kokkedal Idræts Klub, i forkortelse kaldet K.I.K. Klubben er stiftet den 9. oktober 1978. 2. Klubbens hjemsted er Kokkedal

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

Foreningen RAA billardklub der har hjemsted i Aabenraa kommune, er stiftet den 11. september 2005.

Foreningen RAA billardklub der har hjemsted i Aabenraa kommune, er stiftet den 11. september 2005. Vedtægter for RAA billardklub pr. 23. april 2013. 1 Navn og hjemsted. Foreningen RAA billardklub der har hjemsted i Aabenraa kommune, er stiftet den 11. september 2005. Foreningen er tilsluttet Den Danske

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune.

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. VEDTÆGTER FOR OUTRUP GOLFKLUB 1 Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB

VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB VEDTÆGTER FOR AMAGER ORIENTERINGSKLUB 1. Navn og hjemsted 1.1 Klubben Amager Orienteringsklub der har hjemsted i Tårnby kommune, er stiftet den 20. oktober 2008. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vedtægter for OMKnet

Vedtægter for OMKnet Vedtægter for OMKnet 1 Formål: Klubben OMKnet blev oprettet den 22. marts 1998, og har til formål at drive et computernetværk på Otto Mønsteds Kollegium. 2 Medlemskab: Ved indflytning på Otto Mønsteds

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Tomahawks AFC

Vedtægter for Copenhagen Tomahawks AFC Vedtægter for Copenhagen Tomahawks AFC 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn Copenhagen Tomahawks AFC. Stk. 2. Foreningen er stiftet den 30. oktober 2002. Stk. 3. Foreningens hjemsted er Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

Klubben har følgende medlemskategorier:

Klubben har følgende medlemskategorier: 1 Klubbens navn er NORDDJURS GOLFKLUB, og den er stiftet i 1991. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Klubbens formål er at drive golfbanen, således at klubbens medlemmer kan udøve golfspillet under de

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT

VEDTÆGTER. for GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT KLUBBENS NAVN OG FORMÅL 1.1. Klubbens navn er GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT. 1.2. Golfklubben har hjemsted i Middelfart kommune. 1. 1.3. Klubbens formål er at forestå driften

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for Sejerø Golfklub

Vedtægter for Sejerø Golfklub KLUBBEN 1 Klubbens navn er Sejerø Golfklub og dens hjemsted er Sejerø i Kalundborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Vedtægter for VK Heden anno 2015

Vedtægter for VK Heden anno 2015 Vedtægter for VK Heden anno 2015 1. Navn og hjemsted. 1. 1. Foreningens navn: VK Heden anno 2015 1. 2. Foreningens hjemsted: Herning Kommune 2. Formål. 1. 1. Foreningens formål er, gennem et socialt fællesskab

Læs mere

Vedtægter for Scramasax

Vedtægter for Scramasax Vedtægter for Scramasax Forening for håndværk, klædedragter og krigskunst. Paragraf 1 : Foreningens navn er Middelalderforeningen Scramasax og den hører hjemme i Odense Kommune. Navnet Scramasax er forbeholdt

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST TULLAMORE GOLF CLUB

VEDTÆGTER FOR IKAST TULLAMORE GOLF CLUB VEDTÆGTER FOR IKAST TULLAMORE GOLF CLUB 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Klubbens navn er Ikast Tullamore Golf Club, og dens hjemsted er Ikast-Brande Kommune. 1.2. Det er Ikast Tullamore Golf Clubs formål

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001.

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Vedtægter for Herning Løbeklub 1 Navn og Hjemsted Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Foreningen er medlem af Dansk Atletik Forbund (DAF), og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Vedtægter for SSF-1910

Vedtægter for SSF-1910 Vedtægter for SSF-1910 1 Navn og hjemsted Foreningen Søllerød Skytteforening der har hjemsted i Rudersdal kommune, er stiftet den 6. maj 1910 under navnet Vedbæk Skytteforening. Foreningens adresse er

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup Vedtægter Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup - 2017 Idrætsforeningen AKTIVISTERNE Vedtægter 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er : IF. AKTIVISTERNE og er hjemmehørende i Herlev/Ballerup Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Holbæk klatreklub

Vedtægter for Holbæk klatreklub Vedtægter for Holbæk klatreklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Holbaek Klatreklub der har hjemsted i Holbæk kommune, er stiftet den 26.04.2008. Foreningen er tilsluttet Dansk Klatreforbund. 2 Formål Foreningens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING RØDOVRE KUNSTSKØJTEKLUB 16. FEBRUAR 2007 FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING Denne forretningsorden er godkendt på RSIK s bestyrelse den 5. oktober 2006 1 Indledning Denne

Læs mere

Vedtægter Gældende vedtægter for BTK Holme Olstrup

Vedtægter Gældende vedtægter for BTK Holme Olstrup Vedtægter Gældende vedtægter for BTK Holme Olstrup Februar, 2017 BTK Holme Olstrup Toksværd Bygade 43 4684 Holmegaard info@btkho.dk btkho.dk 1 Navn Foreningen BTK Holme Olstrup, der har hjemsted i Næstved

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28.

Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6. Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. Gældende fra 28. marts 2007 Side 1 af 6 Vedtægter for Viborg Klatreklub Gældende fra 28. marts 2007 Vedtaget på stiftende generalforsamling 29. juni 2006 Ændret på ordinær generalforsamling 28. marts 2007

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Lynge Uggeløse Idrætsforening, normalt forkortet til LUI. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Det er foreningens formål at tilbyde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB

VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB VEDTÆGTER FOR AVERSI FALDSKÆRMS CLUB 1. Navn og hjemsted Stk.1: Aversi Faldskærms Club (AFC) blev stiftet den 1. december 1990 på Aversi Faldskærms Center. Klubben er medlem af Dansk Faldskærms Union (DFU)

Læs mere

25 maj 2019 Vedtægter for

25 maj 2019 Vedtægter for 25 maj 2019 Vedtægter for 1: Formål GOLDWING CLUB DENMARK 1: Formål. 2: Optagelse, udmeldelse og eksklusion 3: Kontingent. 4: Generalforsamling. 5: Bestyrelsen. 6: Tegningsregler og regnskabsår 7: GWEF.

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Vedtægter for Køge Tri Team 2000

Vedtægter for Køge Tri Team 2000 Vedtægter for Køge Tri Team 2000 1 Navn og hjemsted Foreningen Køge Tri Team 2000, der har hjemsted i Køge Kommune, er stiftet pr. 2. januar 2001. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlon Forbund under

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold

VEDTÆGTER Løve-Høng Håndbold 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er forkortet LH, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er Kalundborg

Læs mere

Vedtægter for Bryggeriklubben

Vedtægter for Bryggeriklubben Vedtægter for Bryggeriklubben Vedtaget på stiftende generalforsamling 5. januar 2013 Klubbens navn er "Bryggeriklubben". 1 2 Klubbens formål er at bevare og videreudvikle håndbrygningskulturen for klubbens

Læs mere

Foreningen navn er Kom og Dans, Viborg. Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune.

Foreningen navn er Kom og Dans, Viborg. Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. Vedtægter for foreningen Kom og Dans, Viborg 1 Navn og hjemsted. Foreningen navn er Kom og Dans, Viborg. Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. 2 Tilknytning. Foreningen er en selvstændig lokalforening.

Læs mere

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK

Vedtægter for STARRIDERS DENMARK 1. Navn og hjemsted. Vedtægter for STARRIDERS DENMARK Stk. 1. Foreningens navn er STARRIDERS DENMARK Stk. 2. Foreningens hjemsted er Danmark. 2. Formål og medlemskab. Stk. 1. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub Vedtægter for Holbæk Badminton Klub Holbæk Badmintonhal og Holbæk Badminton Klub er to institutioner i klubben, med en og samme bestyrelse, til varetagelse af følgende formålsparagraf: 1 Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Passebækgård Golf Klub og dens hjemsted er i Gribskov kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet

Læs mere

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus

Vedtægter. for. Shin Shin Toitsu Aikido, Aarhus Vedtægter for CVR: 34 78 02 42 v. Jan Wissing Spangaa, Vistoftparken 49, 8471 Sabro, Tel: +45 21832058 info@shinshintoitsu.dk - www.shinshintoitsu.dk ~ 1 ~ Vedtægter for Shin Shin Toitsu Aikido Aarhus

Læs mere

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK).

Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) 1 Navn og hjemsted. Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Vedtægter for Rudersdal Squash Klub (RSQK) Formatted: Font: Verdana 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rudersdal Squash Klub (RSQK). Klubben, der har hjemsted i Birkerød Rudersdal Kommune og er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat.

DTU ser det som sin naturlige opgave at tage aktiv del i den aktuelle fodboldfaglige debat. LOVE Navn. 1. Unionens navn er: Dansk Træner Union. Forkortet: DTU. Unionen er stiftet under navnet Dansk Fodboldtræner Sammenslutning den 31. marts 1957. Dens hjemsted er formandens adresse. Stk. 2. Stk.

Læs mere

1 Foreningsnavn, hjemsted og logo.

1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. Stk. 1 Foreningens navn er Roskilde Amerikaner Bil Club (Roskilde ABC). Stk. 2 Foreningen er hjemmehørende i Roskilde kommune. Stk. 3 Klubbens officielle mærker er: Rundt

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere