AFRAPPORTERING AF KOMMUNIKATION OG PRESSE. Copenhagen Cooking, September 2014 Af Signe Kamper Henriksen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AFRAPPORTERING AF KOMMUNIKATION OG PRESSE. Copenhagen Cooking, September 2014 Af Signe Kamper Henriksen"

Transkript

1 AFRAPPORTERING AF KOMMUNIKATION OG PRESSE Copenhagen Cooking, September 2014 Af Signe Kamper Henriksen

2 INDHOLD Kommunikations- og pressestrategi International presse hovedkonklusioner International presse eksempler National presse hovedkonklusioner National presse eksempler Facebook Instagram Trafik på website Copenhagen Cookings iphone app Mere information

3 STRATEGI I I år har vi fokuseret på, at forenkle festivalens budskaber og visuelle univers herunder også den kommunikative indsats. Diverse fortolkende metalag er forsøgt skrællet væk, så festivalens kerne kommer mere til syne og dermed appellerer til en bredere skare end hidtil både nationalt og internationalt. Det er dog vigtigt at pointere, at kommunikationsindsatsen lige op til og under Copenhagen Cooking i høj grad har haft fokus på billetsalg og mindre på brandfortællingen. I samarbejde med sekretariatet er der blevet fokuseret på udvalgte events, der er blevet boostet i forskellige indsatser på tværs af medier med fokus på konverteringer fra fx sociale medier til køb af billet.

4 STRATEGI II Vi har igen i år benyttet os af en såkaldt multi-channel strategi, hvor traditionelle medier både trykt og online, blogs, websites og sociale medier bliver bragt i spil for at nå så bredt ud med vores budskaber som muligt og for at udnytte synergier. I kommunikationen er der både fokus på Copenhagen Cooking, som en samlet festival, der tilbyder unikke gastronomiske oplevelser (branding), og der har ligeledes være fokus på en række udvalgte og enkeltstående signaturevents (billetsalg). Børnevinklen I år har Copenhagen Cooking haft særligt fokus på børn blandt andet ved hjælp af Nordeafondens millionstøtte, hvorfor denne vinkel har været ekstra fremhævet i presseindsatsen. Nationalt vs internationalt fokus I år har vi haft en 50/50 fokus på nationale og internationale medier, da vi arbejder på at gøre Copenhagen Cooking til et stærkt brand blandt lokale Københavnere, der skal fungere som ambassadører for festivalen ud fra et nichen driver massen perspektiv.

5 PRESSE INTERNATIONALT - HOVEDKONKLUSIONER Årets tendenser Presseindsatsen har bestået både af presseudsendelser på strategisk planlagte tidspunkter og personligt indsalg og kontakt med nøglejournalister. Ligeledes har vi oplevet en stor interesse blandt udenlandske journalister, der selv har henvendt sig til os for at få lov til at dække forskellige events under festivalen. Smørrebrød har i år været det helt hotte blandt udenlandske journalister, og generelt står det nordiske køkken stadig højt på agendaen over, hvad de ønsker at deltage i og give redaktionel dækning. Også hotdog-events har i år været meget efterspurgt. Internationale køkkener er modsat i lav kurs blandt de udenlandske journalister. God international dækning Endnu engang ser vi flot international dækning, der tæller godt en tredjedel af den samlede pressedækning. Især på nærmarkederne (DE, NO, SE og UK), som presseindsatsen har været koncentreret omkring dog er Norge igen det land af vores nærmarkeder, der har bragt færrest presseklip om Copenhagen Cooking. Pressetur En blanding af 11 forskellige journalister og store madbloggere fra vores nærmarkeder var i København fra den august for at deltage i en pressetur udelukkende med fokus på København som førende gastronomisk hovedstad. De tilstedeværende journalister repræsenterede medierne: Eat like a girl, Charlotte s Kitchen Diary, Hello! Magazine free from kitchen, Genießen & Reisen, Saarbrücker Zeitung, NORDIS, Se og Hør, Reis, Norsk Ukeblad, Helles Kitchen, Världens Mat, blog Matmagasinet, blog Allt om mat. Foromtaler Allerede omkring Copenhagen Cookings vinterfestival i 2014, så vi en lang række foromtaler i udenlandske medier af sommerfestivalen især i amerikanske medier og eventkalendere. Det indikerer, at festivalen også i udlandet har manifisteret sig som en af de danske spydspidsfestivaler.

6 PRESSEKLIP FORDELT PÅ LANDE 23; 11% 2; 9; 1% 4% 1; 11; 0% 5% 14; 6% 2; 1; 4; 1; 1; 1% 0% 2% 0% 0% 144; 66% fr DE DK es Færøerne Hong Kong IN IRL IT NL no pl SE Singapore Thailand UK US Lande Antal klip FR 2 DE 9 DK 144 ES 1 Færøerne 1 Hong Kong 1 IN 2 IRL 1 IT 2 NL 1 NO 4 PL 1 SE 14 Singapore 1 Thailand 1 UK 11 US 23 i alt 219

7 PRESSE INTERNATIONALT - EKSEMPLER Den internationale presseomtale har især foruden foromtalen koncentreret sig om enkelte events. København er desuden omtalt i en lang række medier verden over som en gastronomisk hovedstad under overskrifter som: Why Locals (and You) Will Love Copenhagen This Year, Gourmet Denmark: Traveller's Guide, Nu samlas matmästarna på andra sidan Sundet og Danemark : La 10ème édition du festival gastronomique, Copenhagen Cooking. Festivalens øgede fokus på børnevinklen (som der er kørt en koncentreret presseindsats på) er ligeledes slået godt igennem, især med fokus på signatureventen Cooking Kids i Københavns Madhus (HKH Prinsesse Maries besøg har klart fået antal af klip til at stige radikalt). Også popup-restauranten i Københavns Lufthavn har fået god international omtale.

8 PRESSE NATIONALT - HOVEDKONKLUSIONER Flot dækning Copenhagen Cookings nationale pressedækning er omfattende og har stor volumen i landsdækkende medier, regionale og lokale medier. Vi har i år både mærket interesse fra dedikerede madjournalister, men også TVnyhedsmedier har haft et vågent øje til madfestivalen. Børnevinklen er som i udenlandske medier også slået godt igennem i Danmark. Desuden har flere medier fanget, at Copenhagen Cooking er en festival, der tilbyder unikke arrangementer (brandfortællingen) og ikke blot er baseret på tilbudskuponer (se eksempler på national presse på de kommende slides). TV Lorry og Go Morgen DK Copenhagen Cooking har igen fået meget taletid på den regionale TV-kanal TV2 Lorry. Både med Lasse og Julie i studiet med fokus på festivalens formål og visioner, men ligeledes som dækning af enkelte events med ikke mindre end i alt seks klip. Også Go Morgen DK dækkede Copenhagen Cooking ved at sætte fokus på projektet Fermented Works under Nordic Taste. To kokke fra Relæ var i studiet lørdag den 30. august og var på skærmen med deres projekt tre gange gennem hele udsendelsen. Ligeledes dækkede TV2 News festivalens åbning, og DR Nyheder dækkede eventen Cooking Kids.

9 PRESSE EKSEMPLER COOKING KIDS Cooking Kids har, grundet en intensiv presseindsats, fået en hel del eksponering både i skrevne medier såvel som i TV og på onlinemedier. Det store trækplaster var H.K.H Prinsesse Maries deltagelse, som blev vinklet i Billed-Bladet med artikel og web-tv samt i en lang række lokale medier på både tryk og online. Derudover filmede DR Ultra eventen dagen igennem og DR Nyheder var også til stede.

10 PRESSE EKSEMPLER TV2 LORRY TV2 Lorry har stor interesse i Copenhagen Cooking. Under årets sommerfestival sendte de ikke færre end seks udsendelser fra festivalen. Lorry dækkede forskellige events og havde Lasse og Julie i studiet under festivalen live i syv minutter for at tale om festivalens program og vision.

11 PRESSE SAMARBEJDE MED IBYEN Inden festivalens start etablerede kommunikationsafdelingen et samarbejde med Politikens online-site ibyen. Vi sendte flittigt gode idéer og guide-anbefalinger (udformet af CC-sekretariatet) under festivalen, og mange af vores idéer kom på ibyen med stor succes. ibyens gratis-guide til Copenhagen Cooking blev den tredje mest læste artikel på politiken.dk den dag, hvor guiden blev postet. ibyen ændrede ligeledes sit Facebook-coverbillede til et Cooking billede i perioden, hvor festivalen kørte for at skabe endnu større opmærksomhed om madfestivalen. Vi i kommunikationsafdelingen støtter omvendt godt op om ibyens artikler ved at dele dem på vores egen Facebook.

12 PRESSE FERMENTED WORKS I GO MORGEN DK Projektet Fermented Works under festivalens signaturevent Nordic Taste fik flot taletid i Go Morgen DK. To kokke fra Relæ, der står bag projektet, var på skærmen flere gange gennem en hel formiddagsudsendelse af tre timers varighed for at fortælle danskerne om fermentering.

13 SOCIALE MEDIER FACEBOOK (PERIODEN 1. JULI TIL 17. SEPTEMBER) Stigning i antallet af likes: fra til (^55%)

14 SOCIALE MEDIER EKS. PÅ FACEBOOK-KONKURRENCE: DEDIKERET OG ENGAGERET COMMUNITY

15 SOCIALE MEDIER EKS. PÅ FACEBOOK EVENTOMTALE: LEADS TIL BILLETSALG Et eksempel på, at vi via Facebook med en lille sum penge hjalp salget af billetter til Nordic Taste godt på vej.

16 COPENHAGEN COOKINGS WEBSITE - TRAFIKTAL BESØG - 5,15 SIDER PR. BESØG (UNDER VINTERFESTIVALEN VAR BESØGSTALLET: BESØG TIL COOKI NG-SITE - 4,5 SIDE PR. BESØG) DE SYV STØRSTE TRAFIKKILDER: Kilde: Besøg i %: Google 40% Direct 19% Aok.dk 6% Facebook (mobil) 5% VisitCopenhagen 4% Facebook (web) 4% CopenhagenCooking.dk 3%

17 INSTAGRAM FRA 788 FØLGERE TIL 1692 (FRA VINTER- TIL SOMMERFESTIVAL) #COPENHAGENCOOKING (I ALT ER HASHTAGGET BRUGT 1687 GANGE TIL DATO) Copenhagen Cookings hashtag bruges flittigt af vores spisende gæster til de forskellige events. Til højre ses et udpluk af de billeder, gæsterne poster på egne instagram-konti. Vi har under sommerfestivalen haft fokus på, at få store instagrammers til at poste på egne kanaler for på den måde at skabe så stor en hype om festivalens tilstedeværelse som muligt. Instagram takeovers har været brugt (se næste slide) igen, men i lille omfang, da værdien er større for festivalen, når vi hiver på de store foodies egne netværk.

18 INSTAGRAM TAKEOVER Madblogger ( og kogebogsforfatter Ditte Ingemann har af flere omgange overtaget Copenhagen Cookigns Instagram-konto Det blev en fin succes, da Ditte lavede fotoskole for vores følgere direkte på profilen med gode tips til flotte madbilleder. Det gav god respons fra vores community og en masse ekstra følgere fra Dittes kanal (knap 200 nye på blot et par timer).

19 APP DOWNLOADS I ALT 3.544, OPDATERINGER 2.691

20 MERE INFORMATION Rapporten indeholder udvalgte resultater og statistikker. Hvis du ønsker mere information, flere tal eller at få tilsendt specifikke artikler eller fuld oversigt over presseomtale så kontakt: Presseansvarlig for Copenhagen Cooking, Signe Kamper Henriksen, på eller på mobil: Bemærk venligst, at der over den næste periode stadig forventes en del presseomtale på udenlandske onlinemedier, som endnu ikke er publiceret på nuværende tidspunkt.

Oplev Øresund inviterer til

Oplev Øresund inviterer til Oplev Øresund inviterer til Nordic Taste På Carlsberg den 25. og 26. august 2012 Fra kl. 12-18 begge dage Har tilbuddet din interesse så kontakt Lisbeth Færch Gjerulff, tlf 41 72 10 24, lfg@ucr.dk Senest

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution

FOOD ORGANISATION OF DENMARK. Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution FOOD ORGANISATION OF DENMARK Vær med til at kommunikere om den danske madrevolution Vil du være med til at sikre Danmarks position som et af verdens gastronomiske hotspots, arrangere og afvikle presseture

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2016 Udgivet af VisitDenmark Maj 2017 Kontaktperson Janne Grønkjær Henriksen, Marketingdirektør E-mail: jgh@visitdenmark.com tlf. +45 32 88 99 50 Mob. +45

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

NØGLETAL 1. januar 31. august 2015

NØGLETAL 1. januar 31. august 2015 NØGLETAL 1. januar 31. august 2015 Formål Formålet er at give et overblik over hvordan sitet har performet i perioden 1. januar til 31. august 2015 Nøgletal: Udvikling af besøgstal fra 2012 til nu Hvor

Læs mere

Evaluering af Brug en sjat mindre

Evaluering af Brug en sjat mindre Bilag til pkt. 13 Maj 2012 Evaluering af Brug en sjat mindre 1 Indhold Formål med kampagne side 3 Kampagnesite side 4 Partnerskaber side 6 PR-events side 7 Betalt eksponering side 8 Ejerkommunerne side

Læs mere

Organdonationsdag opsamling og evaluering

Organdonationsdag opsamling og evaluering Organdonationsdag 2017 - opsamling og evaluering Dagens formål At skabe dialog og debat om organdonation. At anerkende dem, der har organdonation tæt på i deres personlige liv eller professionelle virke.

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Status på Instagram i Danmark. Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen #SMWinstagram

Status på Instagram i Danmark. Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen #SMWinstagram Status på Instagram i Danmark Morten Nordstrøm Stefan Bøgh-Andersen Morten Nordstrøm Professionel Instagramer og fotograf Digital kommunikationsrådgiver Social Media Manager Overskrift.dk / Overblik Social

Læs mere

og 26. maj 2018

og 26. maj 2018 24. 25. og 26. maj 2018 1 Baggrund I 2014 tog en mindre gruppe designvirksomheder initiativ til arrangementet 3daysofdesign. Ideen var, at journalister, indkøbere, forhandlere og designinteresserede fra

Læs mere

Når begivenheden går online

Når begivenheden går online Når begivenheden går online Agenda Formål og set-up Facebook cases Brugerdrevne blogs og twitter Målemuligheder Next step Bilag blandet info Formål Opbygning af ambassadørnetværk Øget produktion af indhold

Læs mere

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media

Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Employer Branding ift. de digitale unge via Social Media Og så deler vi masser af viden Agenda Social Media et af dine ansigter udad til Social Media Value Chain Strategisk indgang ift. de digitale unge

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

Oplysning i befolkningen. 18. januar 2018

Oplysning i befolkningen. 18. januar 2018 Oplysning i befolkningen 18. januar 2018 Agenda Oplysningsindsatsen Årets store begivenheder Online aktiviteter Frivillige Folkemødet Organdonationsdag Online aktiviteter Online tilstedeværelse Mål: at

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide Dansk Tv Guide Thank you for downloading. As you may know, people have search hundreds times for their chosen readings like this, but end up in infectious downloads. Rather than enjoying a good book with

Læs mere

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell. Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.dk/blog/nyhedsbrev 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef,

Læs mere

KOMMUNIKATIONSDØGN MÅLING AF KOMMUNERNES KOMMUNIKATIONSINDSATS

KOMMUNIKATIONSDØGN MÅLING AF KOMMUNERNES KOMMUNIKATIONSINDSATS MÅLING AF KOMMUNERNES KOMMUNIKATIONSINDSATS 29/10-2015 Mål det rigtige Typiske formål med kommunikationsmålinger At dokumentere kommunikationsafdelingens værd At levere bedre service At prioritere ressourcerne

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier KMD Analyse Maj 2014 VEJEN TIL EU GÅR VIA TV KLASSISKE MEDIER SLÅR DE NYE SOCIALE MEDIER MED FLERE LÆNGDER VALGPLAKATER:

Læs mere

rethink syndication Man kan ikke være eksperter i alt. Derfor koncentrerer vi os om to kundesegmenter: kæder og B2B-virksomheder.

rethink syndication Man kan ikke være eksperter i alt. Derfor koncentrerer vi os om to kundesegmenter: kæder og B2B-virksomheder. ethink elations... er på én gang vores mantra og en opfordring til dig. Når vi inviterer dig til at gentænke, mener vi det dog mindre voldsomt, end det lyder. For vi vil ikke ændre hele din kommunikationsplatform

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2013

Kommunikationsstrategi 2013 Kommunikationsstrategi 2013 4 STYRKER x 3 MÅLGRUPPER x 3 TRIN Baggrund Kommunikationsstrategien 4 x 3 x 3 er sammen med kommunikationspartnerne udviklet af den nyetablerede fælles kommunikationsafdeling

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

JOIN BADMINTON DANMARK

JOIN BADMINTON DANMARK JOIN BADMINTON DANMARK MEDIEINFORMATION ANNONCERING ONLINE På badminton.dk og på den engelske side badmintondenmark.com bestræber vi os på at holde læseren opdateret med de seneste nyheder fra badmintonverdenen.

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark

Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark Mikkel Thrane Kommunikations- og Pressechef, VisitDenmark VisitVestsjælland Turismekonference 25. september, 2014 Reersø Kro Kommunikationschef Mikkel Thrane VisitDenmark 2 Agenda National Geographic Traveller

Læs mere

POLITIKENS LOKALAVISER

POLITIKENS LOKALAVISER POLITIKENS LOKALAVISER Kommunalvalg 2009 KOMMUNALVALG 2009 Hillerød i tal og ord Kommunen er en dynamisk og afbalanceret vækstkommune med lokal indsigt og regional udsigt. Hillerød Kommune er hovedsæde

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3

Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 Indholdsfortegnelse INTRODUKTION 3 FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM #1 (2014-STYLE) 4 4 TIPS TIL AT FÅ FLERE FØLGERE 4 LÆG RELEVANTE BILLEDER ONLINE HVER DAG 4 BRUG TIDEN PÅ AT TAGE DE BEDSTE BILLEDER 4 BENYT

Læs mere

TWITTER OG #KVÆGKONGRES

TWITTER OG #KVÆGKONGRES SEGES 17-02-2015 Dorte Marcussen Projekt Videnformidling og dialog via nye kanaler TWITTER OG #KVÆGKONGRES Skriv #kvægkongres i tweets på Kvægkongressen Er klar til på #kvægkongres at se på de muligheder

Læs mere

21-12-2012. Om kampagnen. Oversigt over kampagnens elementer og forløb. Om kampagnen

21-12-2012. Om kampagnen. Oversigt over kampagnens elementer og forløb. Om kampagnen 21122012 BILAG 4: STATUS FRA PRIMETIME KOMUNIKATION Hjemmesiden www.enafos.dk Facebookprofil www.facebook.dk/enafos Oversigt over kampagnens elementer og forløb Twitterprofil www.twitter.com/en_af_os YouTubeprofil

Læs mere

ANALYSE WONDERCOOL 2013

ANALYSE WONDERCOOL 2013 ANALYSE WONDERCOOL 2013 WONDERFUL COPENHAGEN ANALYSE & UDVIKLING 2013 Advisor, Mille Marcussen 1 INDHOLD 1 2 3 Introduktion til analysen s. 4 Hovedkonklusioner s. 4 Perspektiver s. 7 4 Publikumsanalyse

Læs mere

Effekten af DRs streaming på dansk. TV-produktion 09/04/2014. DRs opgraderede streamingtjeneste. Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion

Effekten af DRs streaming på dansk. TV-produktion 09/04/2014. DRs opgraderede streamingtjeneste. Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion Effekten af DRs streaming på dansk FEMR Fokus DRs streamingtjeneste og dansk TV produktion 20.00 Badehotellet 7.00 Go Morgen Danmark DRs opgraderede streamingtjeneste 20.00 Klipfiskerne 21.30 De unge mødre

Læs mere

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4 Indhold Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2 Resumé 3 Om undersøgelsen 4 Undersøgelsens resultater 4 Hvilke organisationer er med i undersøgelsen? 4 Organisationernes størrelse

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Danmark i de internationale medier. Omtale genereret af VisitDenmarks pressemedarbejdere i 2015

Danmark i de internationale medier. Omtale genereret af VisitDenmarks pressemedarbejdere i 2015 Danmark i de internationale medier Omtale genereret af VisitDenmarks pressemedarbejdere i 2015 Udgivet af VisitDenmark Maj 2016 Kontaktperson Mikkel Thrane, Kommunikations- og Pressechef E-mail mt@visitdenmark.com

Læs mere

Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G.

Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G. Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G. 1 DEN STORE BAGEDYST- APP Mobil- app til TV- program 1) Idé, indholdselementer, primære funktioner Den Store Bagedyst-

Læs mere

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015

Netværk på sociale medier og etf.dk. Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Netværk på sociale medier og etf.dk Kommunikationsoplæg - Netværksmøde, 22. juni 2015 Kort om KOM i Etf Hvem er vi Hvad laver vi Hvilke medier anvender vi Netværk på sociale medier og etf.dk Netværksmøde

Læs mere

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014 SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse Vinter 2014 Vinter 2014 Ved Maximilian Frimmer Undervisningschef, CDMKurser Lasse Gammeljord Ejer, BullsEye Communications 2 Dagens program Kl. 09.00-09.05

Læs mere

Morgen Tv2 Opskrifter

Morgen Tv2 Opskrifter Morgen Tv2 Opskrifter 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Morgen Tv2 Opskrifter Her finder du opskrifter, som kokkene laver dem fra studiet i Go' morgen Danmark. Du kan både finde opskrifter på snaskede desserter, hurtige

Læs mere

Effektiv PR skaber VÆRDIFULD OPMÆRKSOMHED. Gå på opdagelse i vores CASES

Effektiv PR skaber VÆRDIFULD OPMÆRKSOMHED. Gå på opdagelse i vores CASES Effektiv PR skaber VÆRDIFULD OPMÆRKSOMHED Kom i mediernes SØGELYS Vores proces skaber RESULTATER Gå på opdagelse i vores CASES 8 gode råd til PRESSESTRATEGIEN Kom i mediernes SØGELYS Alle virksomheder

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktoberber 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

GO morgen Danmark som APP

GO morgen Danmark som APP GO morgen Danmark som APP BESKRIVELSE AF PROGRAMMET Go morgen Danmark er Danmarks største morgenprogram på TV med samlet set op imod 500.000 seere hver morgen hele ugen året rundt (undtaget månederne maj-august,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

I denne e-bog får du en introduktion til følgende:

I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound Marketing I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound marketing metoden Hvad der adskiller inbound marketing fra de mere traditionelle markedsføringsmetoder Hvordan du tiltrækker

Læs mere

ÅRSRAPPORT Odense Kommune investerer derfor hvert år i oplevelsesevents, der er med til at sætte Odense på landkortet.

ÅRSRAPPORT Odense Kommune investerer derfor hvert år i oplevelsesevents, der er med til at sætte Odense på landkortet. Indledning Odense skal være kendt som en dynamisk og attraktiv by, der tiltrækker og udvikler nationale og internationale sports-, kultur- og vidensevents, da det medvirker til at fastholde og tiltrække

Læs mere

Jeg vil gerne være kendt!

Jeg vil gerne være kendt! Jeg vil gerne være kendt! Frem i rampelyset det gi r vækst Vækstdagen 2011 Kommunikationsrådgiver Michael Trinskjær 10. februar 2011 Kommunikationsrådgiver; direktør og medejer i Aspekta Trinskjær A/S

Læs mere

En guide til at begå sig på de sociale medier

En guide til at begå sig på de sociale medier En guide til at begå sig på de sociale medier Tiltræk flere gæster med de sociale medier 66% forbrugere siger, * afat alle de besøger en restaurants side på de sociale medier, før de spiser der For at

Læs mere

Myndighedernes rolle som forandringsagenter

Myndighedernes rolle som forandringsagenter Myndighedernes rolle som forandringsagenter Overgang til Digital Post for borgerne v. Louise Palludan Kampmann 1 KAMPAGNE FOR DIGITAL POST TIL BORGERNE 18. AUGUST 31. JANUAR 2015 Lov om Offentlig Digital

Læs mere

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Den kommunikerende NGO

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Den kommunikerende NGO 2013 De 8 vigtigste pointer 1. Mere end 90% har minimum én fast kommunikationsmedarbejder og en stor del af disse har en journalistisk baggrund. 2. Der er styr på den overordnede vision. Herefter halter

Læs mere

Indhold. Annonceringsoversigt. Facebook. Presse. Online trafik. Effekter af markedsføring. Kendskab til julekalenderen

Indhold. Annonceringsoversigt. Facebook. Presse. Online trafik. Effekter af markedsføring. Kendskab til julekalenderen Evaluering 2011 Indhold Annonceringsoversigt Facebook Presse Online trafik Effekter af markedsføring Kendskab til julekalenderen Annonceringsoversigt Trykt annoncering Jyllandsposten julemagasin (3. december)

Læs mere

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

15 Online Marketingtips i 2015. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Kort om Novicell Novicell er et uafhængigt it- og webbureau med 85 ansatte Fokus på online forretning Styr på projekter

Læs mere

Evaluering af Frederiksberg Kommunes kampagne Santa on bike. Januar 2013

Evaluering af Frederiksberg Kommunes kampagne Santa on bike. Januar 2013 Evaluering af Frederiksberg Kommunes kampagne Santa on bike Januar 2013 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Om kampagnen... 3 Baggrund... 3 Målgruppe og budskaber... 3 Koncept og kampagneplan...

Læs mere

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016

MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 MEDIEANALYSE Publicity for Business Region North Denmark August 2016 Analysens indhold 1. Indledning... 2 Introduktion... 2 Data... 2 Medierne... 2 2. Medieomtaler... 2 Antal omtaler... 2 Fordelt på måneder...

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Analyse. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17

Analyse. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Analyse Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Om analysen For at kunne udvikle kommunikation fra Nordfyns Kommune, er det nødvendigt at have indblik i kommunikationen, som den praktiseres i dag.

Læs mere

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Kommunikation, der engagerer - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Vision Skanderborg Kommune er på én og samme tid myndighed, servicevirksomhed og fællesskab med 60.000 borgere. Det er ledere og

Læs mere

Prisinformation. Nyheden når den er ny - fra hele Billund Kommune ugentlige unikke brugere. 48% er mellem 35 og 54 år

Prisinformation. Nyheden når den er ny - fra hele Billund Kommune ugentlige unikke brugere. 48% er mellem 35 og 54 år Prisinformation 13.600 ugentlige unikke brugere 48% er mellem 35 og 54 år Nyheden når den er ny - fra hele Billund Kommune Bliver du set? Ja, du gør BillundOnline gik i luften 14. januar 2015, og smugstartede

Læs mere

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter

Bliv ven med de sociale medier. Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Bliv ven med de sociale medier Velkommen... Ved konsulenterne Thomas Kantsø & Lykke Fehmerling fra Djøf karriere og kompetencecenter Hvorfor er vi her i dag. Vi bad om jeres input til det her kursus på

Læs mere

Den larmende verden!!

Den larmende verden!! BLOG DIG TIL SUCCES Den larmende verden Den larmende verden Overflod af indhold og afsendere 1/4 af alt indhold er i dag skabt af brugerne selv 10 timer Så meget content indtager vi hver eneste dag 5x

Læs mere

B&O Play fejler og Jabra vinder på social synlighed!

B&O Play fejler og Jabra vinder på social synlighed! Synlighed på sociale medier: B&O Play fejler og Jabra vinder på social synlighed! En analyse af GN Netcoms Jabra, Libratone og B&O Plays globale synlighed afslører en enkel vej til vækst og global digital

Læs mere

T

T Børsen 1217 København K www.danskerhverv.dk info@danskerhverv.dk T. + 45 3374 6000 Notat Ny analyse om omnichannel Af: Matthias Lumby Vesterdal, politisk konsulent En stor del af danskernes indkøbsrejser

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Maria Andersen Københavns Madhus BRUG INFLUENCERS I DIN KOMMUNIKATION

Maria Andersen Københavns Madhus BRUG INFLUENCERS I DIN KOMMUNIKATION Maria Andersen Københavns Madhus BRUG INFLUENCERS I DIN KOMMUNIKATION LIDT OM MIG OG KBH MADHUS Om Københavns Madhus Københavns Madhus blev grundlagt i 2007 af Københavns Kommune som en selvejende, almennyttig

Læs mere

Kommunikation - Så selv en vandskræk får lyst til undervandsjagt

Kommunikation - Så selv en vandskræk får lyst til undervandsjagt Kommunikation - Så selv en vandskræk får lyst til undervandsjagt Fest og fællesskab - Hvad sælger du? Hvorfor fungerer FBMkommunikationen? Målgruppebevidsthed Valg af kanaler Autenticitet - tidsånd Eventkvaliteter

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Analytics for virksomheder

Analytics for virksomheder Analytics for virksomheder Agenda Hvorfor webanalyse? Datakvalitet Saml data ét sted Værdi Kampagnesporing Mobil trafik Spørgsmål Jacob Worsøe Online marketing specialist webdanmark.com Etableret 1998

Læs mere

Hej og tak for sidst.

Hej og tak for sidst. Hej og tak for sidst. Her på de følgende sider får i lige de væsentlige overskrifter fra mit oplæg på Sund By Netværkets temadag om synlighed afholdt den 11. November 2014. Det handlede om, hvordan man

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

En mediemonitorering af Nordisk Råds Session 26. 30. oktober 2009 i Stockholm.

En mediemonitorering af Nordisk Råds Session 26. 30. oktober 2009 i Stockholm. RAPPORT Nordisk Ministerråd Store Strandstræde 18 DK-1255 København K Tel +45 3396 0200 Fax +45 3396 0202 www.norden.org 6. december 2009 En mediemonitorering af Nordisk Råds Session 26. 30. oktober 2009

Læs mere

Effektiv digital kommunikation. IT-Branchen 10/

Effektiv digital kommunikation. IT-Branchen 10/ Effektiv digital kommunikation IT-Branchen 10/10 2017 Bo Mikael Journalist og redaktør siden 1982 Arbejdet digitalt siden 1996 Den digitale redaktørskole, Danske Medier Kontaktdirektør hos Peytz & Co Peytz

Læs mere

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1

Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 ANALYSE Sender vi pressemeddelelser ud på det rigtige tidspunkt? Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 3 SENDER VI PRESSEMEDDELELSER UD PÅ DET RIGTIGE TIDSPUNKT 3 METODEN FOR ANALYSEN 4 REDAKTIONELLE POSTKASSER PÅ

Læs mere

Mikkel og Mads Marschall

Mikkel og Mads Marschall Mikkel og Mads Marschall MADS MARSCHALL MIKKEL MARSCHALL Ejer og medstifter af Sol over Gudhjem Bestyrelsesmedlem i foreningen Folkemødet Ejer og medstifter af Sol over Gudhjem Generalsekretær Bocuse d'or

Læs mere

Involvering på sociale medier

Involvering på sociale medier Involvering på sociale medier Content Marketing og Employee Advocacy Maria Schwarz @mariaschwarz Fotos: Morten Fauerby, Montgomery.dk Seismonaut rådgiver virksomheder og organisationer i at navigere i

Læs mere

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli 2 TV 2 PÅ TOUR evalueringsfilm HEADLINES TV 2 på tour 3. sæson Landsdækkende event Forlængelse af Tour De France Dagens

Læs mere

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Den københavnske madbranche har været igennem en stor udvikling de sidste 10 år. Med forfatningen for Ny Nordisk Mad og åbningen af Noma er København

Læs mere

Sælg på Facebook - uden at sælge!

Sælg på Facebook - uden at sælge! Sælg på Facebook - uden at sælge! Martin Bengaard 37 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 4 år i egen virksomhed Podcast Startupsnakken.dk Mission: at få markedsføring til at give mening!

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

Naturen på sociale medier

Naturen på sociale medier Naturen på sociale medier Toppen af Danmark, onsdag den 27. juni 2012 Marie Kjær Pedersen, konxion Velkomst & agenda Agenda: Naturen på sociale medier Gennemgang af sociale medier hvordan virker teknologien.

Læs mere

Sociale medier i 2017 Værdifulde facts som du kan bruge i din virksomhed eller i dit job.

Sociale medier i 2017 Værdifulde facts som du kan bruge i din virksomhed eller i dit job. Sociale medier i 2017 Værdifulde facts som du kan bruge i din virksomhed eller i dit job. - Udgivet af Digital247 - Indholdsfortegnelse Sociale medier i 2017 1 Facebook 2 Twitter 3 Instagram 4 YouTube

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Skab trafik Til din hjemmeside

Skab trafik Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Kommunikation på nettet Købt, ejet og tjent 4. Tre case virksomheder 5. Din online strategi Er du online? Hvad

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

PUBLIKUMS- ANALYSE 2013

PUBLIKUMS- ANALYSE 2013 1 PUBLIKUMS- ANALYSE 2013 INTRODUKTION Mangfoldighedsfest Smag Verden Københavns Kommune har hvert år siden 2003 afholdt en event, der har til formål at sætte fokus på mangfoldighed og kulturel forskellighed.

Læs mere

Digital strategi og lederen på de sociale medier

Digital strategi og lederen på de sociale medier Digital strategi og lederen på de sociale medier Mads Cramer, Digital Chef @madscramer Mere synlighed Bedre indsigter Tættere engagement 7 digitale kommunikation trends Når som helst, hvor som helst, uanset

Læs mere

KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007

KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007 KOM HJEM, jyder! IAA Prisen August 2007 Indhold Baggrund & formål Målgruppe & målsætning Kampagne- og kommunikationsstrategi Mediestrategi Kreativt koncept Kreativ udformning Økonomi Effekt Evaluering

Læs mere