Eksamen & Årsprøver Sommeren 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksamen & Årsprøver Sommeren 2012"

Transkript

1 Eksamen & Årsprøver Sommeren 2012 * Procedurer, regler, datoer mv. * Samlet oversigt over eksamen og årsprøver * Silkeborg Gymnasium

2 Johan Peter Hasenclever "Hironymus Jobs eksamineres", 1840.

3 Kære Kollega. I dette hæfte finder du forskellige informationer, som du skal bruge i forbindelse med afvikling af eksamen, censur, årsprøver mv. Hvad er formålet med eksamen? Svaret gives i Bekendtgørelse om prøver og eksamen i de almene og studieforberedende ungdoms- og voksenuddannelser (Eksamensbekendtgørelsen) Det hedder således. 1. Formålet med prøver og eksamener, som er reguleret i bekendtgørelsen, er at dokumentere, i hvilken grad eksaminanden opfylder de mål og krav, der er fastsat for faget og uddannelsen. 2. Prøverne skal tilrettelægges med henblik på at dokumentere graden af målopfyldelse i forhold til væsentlige mål og krav. 1 Om den udleverede personlige eksamensplan 1.1 Hvad planen kan fortælle dig Via din personlige eksamensplan udleveret som A4-ark - får du en samlet oversigt over dine eksamensaktiviteter i 1g, 2g og 3g, og tilsvarende dine arbejdsopgaver som censor i 1g og /eller 2g og /eller 3g og /eller i 1 HF og /eller i II HF, eller alle mulige andre steder. Endvidere ser du oversigt over dine mundtlige årsprøver, din censur ved årsprøver og evt. andre opgaver. Er du friholdt bestemte dage, og er det lagt i Lectio, er dette også angivet. Som du kan se, er start og sluttidspunkt anført ved dine mundtlige eksamener og årsprøver og evt. projekter. Sluttiden er (ved studentereksamen) det tidspunkt, hvor den sidste elev sendes ud af eksamenslokalet. I oversigten over din censur kan der være unøjagtigheder. Antallet af elever er ikke altid korrekt, for der kan være sket ændringer, siden skolerne indberettede til Undervisningsministeriet i februar måned, og der kan være kommet elever til, som er sat til eksamen på særlige eksamensvilkår. Din censurplan kendes altså ikke altid af os i denne planlægningsfase, og start- og sluttidspunkt kan være ændret. De korrekte tider vil blive dig meddelt, når du modtager eksamensplanen, og anden information fra den skole, hvor du skal være censor. 1.2 Optagethedsskemaet på opslagstavlerne i lærerværelset. Fagvagt ved skriftlige prøver en angivet med lille skrift. Sort farve angiver ekstern censur. Skolens navn, fag, antal elever samt antal dage kan aflæses. Rød farve angiver studentereksamen her på skolen hvor du er eksaminator. Blå kursiveret farve angiver årsprøver. Grøn farve angiver, at der er 24-timers trækning i forbindelse med eksamen / årsprøven. Lilla farve angiver gangvagter. Optagethedsskemaet kan man også finde elektronisk via siden Lærernes websted på eksamenssiderne.

4 1.3 Årsprøver er til årsprøve er anført på holdlisten, som du har fået udleveret. Her kan du endvidere se, hvem der er censor for din klasse / dit hold. Ved årsprøver gælder jo det princip, at man også kan få elever til årsprøve i fag, de afslutter (fx. kemi i 1g, matematik og fransk i 2g etc.), hvis de har valgt faget på et højere niveau i 2g eller 3g. Sådanne årsprøver tilrettelægges med forberedelses- og eksaminationstid svarende til regler som gælder for det obligatoriske niveau. Normalt planlægges der dog kun årsprøver i fag, som eleverne fortsætter med næste år. Årsprøverne i 1g er planlagt ud fra de standarder som er gældende ved afsluttende eksamen på det pågældende niveau. 1.4 Prøver med mindst 24 timers forberedelse er som skal til prøver, hvor der er mindst 24 timers forberedelse, kan på deres eksamensplan se det pågældende fag optræde to gange - dels den dag, hvor prøven afvikles, dels dagen før, hvor trækningen/udleveringen af spørgsmål foregår. * Trækning dagen før eksamen / årsprøven. Der er to trækninger pr. dag med to trækningshold - første trækning er kl Anden trækning typisk kl Der er dog enkelte afvigelser fra dette hovedprincip, men det fremgår i givet fald af eksamensplanen. Det er ikke muligt i Lectio specifikt at angive det lokale, hvor trækningen skal foregå. Der er derfor, til alle prøver med træning af spørgsmål dagen før, anført en note, hvoraf det fremgår, hvor trækning dag 1 finder sted, og hvor trækning dag 2 finder sted. Trækning dag 2 vil typisk foregå i det lokale, hvor der afholdes prøve. Trækningslokalerne er anført ud for prøven den pågældende dag i oversigten over mundtlige eksaminer og årsprøver i dette hæfte, ligesom trækningslokaler de enkelte dage er anført på holdlisten sammen med de øvrige reserverede lokaler, som du får udleveret. Normalt trækningslokale er NXD, men på dage med mange trækninger bliver andre lokaler taget i brug. Da opgaverne/temaerne ved studentereksamensfag med 24 timers forberedelse som udgangspunkt er kendt af eleverne, er det alene faglæreren som forestår trækningsproceduren. Skulle der af en eller anden grund være behov for, at en uddannelsesleder er til stede ved trækningen, bedes man rette henvendelse til Steen eller en af de andre uddannelsesledere. NB en vigtig ting Du bedes henstille til dine elever (fx via klassekonferencen) at de skal gå stille og ikke-snakkende til og fra trækning af spørgsmål, for der er eksamen og forberedelse i de øvrige lokaler i området, og der skal være ro i gangene.

5 Bedst er det, at de får at vide, at de skal vente uden for døren til den finger, hvor trækningen foregår, indtil du kommer og tager gruppen med ind i lokalet. Adgang til N-området bliver markeret med en papvæg ved nedgangen til E-fløjen. * Trækning på første eksamensdag / første årsprøvedag. Er der trækning dag 2 (dvs. den dag, eksamen starter for de elever som har trukket dagen før), vil trækningen typisk foregå i det lokale, hvor eksaminationen afvikles, og trækning 1 foregår normalt kl Censor skal medvirke ved denne trækning, for der er ikke tid til at du kan gå tilbage og hente ham/hende efter trækningen; jeg har skrevet til de censorer, som således er involveret i trækning, at de skal være på skolen senest kl. 8.00; og på det tidspunkt skal du således også være på lærerværelset for at følges med censor til eksaminationslokalet. Det er i øvrigt vigtigt, at du nøje aftaler trækningsprocedurer med dine elever. Såfremt der er en trækning 2 (normalt kl ), er frokostpausen forlænget med et kvarter, så der både er tid til, at eleverne trækker deres spørgsmål og tid til frokost i ro og mag. Trækning på første årsprøvedag følger proceduren ovenfor. NB en vigtig ting Du bedes henstille til dine elever (fx via klassekonferencen) at de skal gå stille og ikke-snakkende til og fra trækning af spørgsmål, for der er eksamen og forberedelse i de øvrige lokaler i området, og der skal være ro på gangene. Bedst er det, at de får at vide, at de skal vente uden for døren til den finger, hvor trækningen foregår, indtil du kommer og tager gruppen med ind i lokalet. 1.5 Eksamens- og årsprøveplan dag for dag I den publikation, du sidder med i hånden, er der et afsnit, hvor samtlige eksamensaktiviteter og samtlige årsprøver en angivet. Du bedes checke, at der er overensstemmelse mellem de informationer, som står i din eksamensplan, og de informationer som du finder i hæftet. Den samlede plan for alle lærere (incl. AT og opgaver før d. 24. maj) hænger på opslagstavlen i lærerværelset. Denne plan ligger ogsåpå nettet ( Lærernes websted ). Ændringer i eksamensplanen vil løbende blive foretaget i Lectio. Ændringer kan umiddelbart herefter ses hos både lærer og elever. Der vil blive besked (og lagt ny holdliste i dit dueslag), hvis der sker ændringer på dit eksamens- og/eller årsprøvehold. Men en god idé er det hele tiden at holde sig ajour via Lectio og din forside dér. Sker der ændringer på holdene, vil det således også kunne ses elektronisk via din forside. Klik på et hold, og holdlisten kommer frem. Vedr. fag med gruppefremførelse / gruppeprøve gælder det for de fleste holds vedkommende, at alle elever rent administrativt er sat til eksamen tilfældige dage med fælles starttidspunkt 8.15, eller der er blot lagt en eksamen med individuelle tider, som efterfølgende skal justeres af jer.

6 I må så selv som faglærere aftale mødetider mv. med de enkelte elever på de relevante hold. Tilsvarende gælder for prøver i Fysik B og Fysik A, hvor der er gruppearbejde i enten 90 eller 120 minutter, før den individuelle prøve går i gang. Tilsvarende gælder for projekter / alternative årsprøver, hvor eleverne ikke skal have tildelt individuelle mødetider som ved traditionelle mundtlige prøver. Også hér må I selv aftale med klassen, hvem der møder hvor og hvornår. Hvis I ønsker det, kan de planer, I udarbejder, når eksamensplanen er kendt, lægges i Lectio. I givet fald skal I henvende jer til Lotte Andersen medbringende den færdige plan, og så lægger hun den i Lectio. 1.6 Censur, rejser og overnatning Der findes ikke længere en centralt aftalt hotelaftale. Reglerne for kollegers overnatning på hotel og regler for transport (herunder kørsel i egen bil) findes via en link på lærernes eksamenswebsted (Webportalen Eksamen og prøver som er en undermeny til hovedmenyen Undervisning på skolens hjemmeside). Alle som skal overnatte på hotel skal gå ind på denne side, for her findes dels skolens EAN nummer og information om elektronisk fakturering mv. Rejser og rejsetid, kørselsgodtgørelse Regler for kørsel, Oplysninger om retningslinjer for kørselsgodtgørelse, refundering af kørselsudgifter mv. findes også på siden Transport og Hotel - (på lærernes eksamensweb-sted). Afregning Der skal afregnes (med Lotte) efter hver rejse. Man må således ikke samle en hel masse sedler og bilag sammen og aflevere dem lige før ferien. Lotte vil gerne have lidt flow i administrationen af ekstern censur. 1.7 Vedr. afsendelse af eksamensspørgsmål I fag, hvor eksamensspørgsmål skal afsendes af eksaminator, som det hedder. "senest 3 hverdage (skoledage) før eksamensdagen", gælder det, at spørgsmålene sendes "gennem administrationen". Det betyder konkret, at du skal aflevere en kuvert indeholdende det relevante materiale og med censors adresse anført på kuverten. Kontoret sørger så for, at brevene afsendes. Kontoret checker ikke, at spørgsmålene rent faktisk afsendes rettidigt. Det er den enkelte lærer, som selv må holde øje med frister etc. Husk at tage kopi af spørgsmålene / teksterne! Der skal ikke længere udarbejdes en officiel liste med angivelse af eksamensspørgsmål som efterfølgende (og som i gamle dage) skal afleveres sammen med karakterlisten. I fag, hvor flere lærere skal have samme censor, vil det være praktisk, hvis I koordinerer fremsendelse af spørgsmål og anden information til censor, således at I på kontoret kun afleverer een kuvert indeholdende spørgsmål mv. til samtlige hold.

7 Det drejer sig i år om følgende hold, som altså har samme censor. 3Bi1 + 3Bi2 3tm HI + 3s HI 3q HI + 3r HI 3i ol + 3u ol 3d re + 2c re + 2e re 3c MU + 3m MU 3c DA + 3d DA 3p ol + 3e ol + 3tm ol 3i SA + 3r SA 3e DA + 3p DA + 3tm DA 3 Ng + 2b Ng 3 KE + 2z Ke + 2d ke + 2r ke + 3st ke + 2p ke 3 FRb2 + 2Frf + 2 Frb1 3 TY + 2 Ty2 3 MA + 3 Ma1 3d ol + 3z ol 3 Id2 + 3 Id1 2tf Sa + 3 SA + 1w sa 3 Bi3 + 3 Bi2 3ps2 + 3 ps3 3q DA + 3tm DA 3e EN + 3tm EN 3c ol + 3s ol +2q ol 3i Ng + 2a ng 3e HI + 3a HI + 3b HI 2c Bi + 1d Bi + 1r bi 2q ng + 2fk ng 2u En +2xw En + 2sk En + 2d En 2p Sa + 2b Sa 2e Ma + 2p Ma + 2s Ma + 1h ma 2d Fy + 2xw Fy 2i ma + 2t ma 2a re + 2q re + 2tf re 2 Ty1 + 2a Ty 2i fy + 2q fy + 2sk fy + 2e fy + 2a fy 2 Ty7 + 2 Ty6 + 2 Ty5 2p re + 2b re 1 me6 + 1 me5 + 1me1 1z sa + 1s sa 1tf bi + 1z bi 1.8 Gensidig censur Du bedes - så såre du kender din eksamensplan - checke et meget vigtigt punkt. Såfremt du konstaterer, at du skal være censor for en kollega fra en anden skole, som er censor for dig eller omvendt, eller såfremt du skal have den samme person som censor både i forbindelse med mundtlig og skriftlig eksamen, eller du selv skal være censor for samme hold både mdl. og skriftlig, skal du med det samme give kontoret besked. Der må nemlig absolut og overhovedet ikke forekomme gensidig censur. 2 Om den praktiske afvikling af mundtlig eksamen og om gangvagter 2.1 Karakterlister Karakterlister (eksamen) kan du afhente på kontoret om morgenen umiddelbart før eksamen. Lotte A. administrerer listerne. Karakterlisterne afleveres med underskrifter på kontoret hver dag efter endt censur. Der skal underskrives af både lærer og censor efter hver eksamensdag. Er kontoret lukket, lægges listerne i vores postkasse, som hænger ved døren til kontoret. Husk på den sidste eksamensdag at tage kopi af den underskrevne karakterliste til censor; og tag også en kopi til dig selv.

8 2.2 Lokaler Vi har på kontoret en oversigt over lokaler som anvendes i forbindelse med eksamen og årsprøver. Du bedes aftale med Steen, hvis du vil reservere ét eller flere lokaler ud over de planlagte. 2.3 Formiddagskaffe, censorfrokost og frokost ved eksamen I år gælder det samme som sidste år vedr. betaling for censorer. Vi betaler alt, og når du er ude som censor, betaler værtsskolen for dig. For både censorer og for vore lærere gælder følgende vedr. fortæring. Skolen betaler formiddagstraktement, og der vil både under AT-prøverne og i forbindelse med de mundtlige prøver i perioden 24. maj til 27. juni være en frokostbuffet, inkl. vand og kaffe/the, reserveret til eksaminatorer og censorer dette gælder også for kolleger som afvikler årsprøver. Vil du godt være din censor behjælpelig med om morgenen at udfylde bestillingsliste til formiddagstraktementet, inden I går i eksamenslokalet. Også din egen bestillingsliste bedes du udfylde om morgenen. 2.4 Gangvagter Vi anvender kun de sidste 3 dage skolens lærere som gangvagter. Gangvagternes opgave er at færdes jævnligt og kontinuerligt i eksamensområderne og at sikre, at der er ro i gangene, at lukke døre til gange som måtte stå åbne, og at sørge for, at eleverne ikke opholder sig i gangene og/eller udendørs (mellem fingrene og på voldene), så de forstyrrer eksamen. Hvis elever vil være udendørs, skal de opholde sig på området ved rundkørslen! Vi bruger kun lærer-gangvagter de sidste 3 dage, men til gengæld er der meget at lave for de af jer som er gangvagter netop de dage. Skolen er fyldt med forældre, utålmodige sodavandsdrikkende små søskende, bedsteforældre, kærester og andre som trænges overalt, og der gælder det om at være om sig. Det er ikke tilladt forældre og familie at vente ude på gangen uden for døren, til det unge menneske kommer ud og får hue på. En enkelt diskret mor eller far (som skal give huen på) kan gå an, men det går ikke med hele familien hujende uden for døren. Uro, støj og Hurra har gennem årene været kilde til megen irritation hos lærere, elever og censorer, og det skal vi undgå også i år. Det er også gangvagternes opgave kl at omdele bakker med formiddagskaffe / the og brød til kolleger og censorer. Gangvagterne skal stille bakkerne med kaffe/the etc. uden for døren. Det er også gangvagternes opgave at træde til, såfremt der opstår praktiske problemer i løbet af dagen (fx. at være behjælpelige, hvis der mangler papir eller bøger i et forberedelseslokalet, at hente vand, hvis der skulle blive behov for det i et lokale etc. etc., og de sidste 3 dage at være familiemedlemmer behjælpelig med at finde huer, lokaler mv.). Derfor skal gangvagterne være synlige og til stede når de er på vagt.

9 Det vil derfor ikke være specielt praktisk endsige hensigtsmæssigt at kalkulere med, at man kan få tid til at rette opgaver eller trykke eksamensspørgsmål eller rydde op i fagdepoter, når man er gangvagt. Huer og andre studentereffekter ligger i hallen lige ved skydedøren ordnet klassevis. 3 Formalia om eksamen Nedenstående retningslinier for afvikling af skriftlig og mundtlig studentereksamen er bla. uddrag af følgende officielle skrivelser, som der i øvrigt henvises til for uddybende, behagelig læsning. 3.1 STX-bekendtgørelsen - Hovedbekendtgørelsen (af August 2011). Indeholder også fagbilag vedr. bla eksamen https.// 3.2 Bekendtgørelse om prøver og eksamen i de almene og studieforberedende ungdoms- og voksenuddannelser (Eksamensbekendtgørelsen). https.// 3.3 Herudover er regelgrundlaget Silkeborg Amtsgymnasiums studie- og ordensregler, som findes via skolens hjemmeside (under hovedrubrikken Om SG ). 3.4 Via Lærernes Web-sted på gymnasiets eksamenswebsted kan man få adgang til en side med links til alle relevante love og bekendtgørelser. Endvidere findes i det følgende materiale - specielt til brug for lærere som underviser i 1g og 2g - retningslinier for afgivelse af årskarakterer, indskrivning af skriftlige og mundtlige eksamenskarakterer mv., godkendelse af skriftlige eksamenskarakterer mv. Disse retningslinjer bedes I læse grundigt, og I bedes notere datoer og deadlines relevante steder.

10 4 Skriftlig studentereksamen og skriftlige årsprøver Som det også var tilfældet sidste år, benyttes kolleger udelukkende som fagvagter. Fagvagten (typisk én pr. dag) skal træde til med faglige vurderinger, hvis der viser sig behov herfor fx vurdere om der er fejl og mangler i opgaverne, og hvis det er tilfældet, tilkaldes den eksamensansvarlige inspektor. Fagvagten må naturligvis ikke besvare spørgsmål af faglig karakter. 4.1 Fagvagt ved studentereksamen Fagvagten skal opholde sig i hallen i den anførte periode og må gerne være de øvrige vagter behjælpelig fx med indsamling af opgaver etc. Hvis fagvagten har aftale med Liva om at vedkommende i en periode kan opholde sig et andet sted på skolen, skal fagvagten aflevere sit mobiltelefonnummer på kontoret og have sin mobiltelefon tændt. Arbejdet som fagvagt honoreres med medgået tid. 4.2 Fagvagt ved årsprøver Fagvagten skal opholde sig i hallen de to første timer. I resten af perioden er man tilkaldevagt, og man bedes have sin mobiltelefon åben og ladt jf. ovenfor Husk at give den vagtansvarlige mobiltelefonnummeret, så der kan etableres kontakt, hvis der opstår problemer. 4.3 Vagtkorpset Vagtkorpset består af folk som timelønnes for deres arbejde, og de er hentet uden for gymnasiets virkelighed. De har alle fået udleveret et særligt hæfte som orienterer om deres arbejde.

11 Landsbyskole på fyn tallet

12 Mundtlig studentereksamen og årsprøver - maj & juni Torsdag d. 24. Maj AT Biologi Biologi Div AT Dansk Dansk Div AT Engelsk Engelsk Div AT Filosofi Filosofi Div AT Fysik Fysik Div AT Historie Historie Div AT Historie Historie Div AT Musik Musik Div AT Naturgeo Naturgeografi Div AT Psykologi Psykologi Div AT Religion Religion Div. Peter Leineweber Horsens Gymnasium A3 Bodil H. Nielsen Risskov Gymnasium A4 Birgitte Jensen Rødkilde Gymnasium A5 Anders Bo Hansen Horsens HF & VUC D1 Conrad G. Jensen Struer Gymnasium A7 Karen Kruse-Hansen Favrskov Gymnasium B1 Christer N. Andersen Rønde Gymnasium B2 Rie Pedersen Viby Gymnasium B4 Erik Fjølner Herning HF & VUC B5 Linda Linnegaard VUC Århus B6 Birgitte M. Hendel Paderup Gymnasium A6 Fredag d. 1. Juni AT Latin Latin HOU Kirsten W. jensen Århus Katedralskole D8

13 Mandag d. 4. Juni AT Billedk. 1-1 Billedkunst TW AT Biologi Biologi Div AT Biologi Biologi Div AT Biotekn Bioteknologi Div AT Dansk Dansk Div AT Dansk Dansk Div AT Engelsk Engelsk Div AT Engelsk Engelsk Div AT Erhv.ø. 1-1 Erhvervsøkonomi SB AT Fysik Fysik Div AT Historie Historie Div AT Historie Historie Div AT Historie Historie Div AT Idræt 1-1 Idræt CH AT Kemi Kemi Div AT Mediefag 1-1 Mediefag Div AT Psykologi Psykologi Div AT Religion Religion Div AT Samf.fag Samfundsfag Div AT Samf.fag Samfundsfag Div AT Samf.fag Samfundsfag Div. Hanne Ingvardsen Viby Gymnasium A3 Rikke Fogh Odgaard Odder Gymnasium A4 Marianne S. Yates Risskov Gymnasium A5 Niels Ellitsgaard Viborg Gymnasium A6 Kirsten W-Møller Struer Gymnasium A7 Elsebeth Oxholm Horsens Gymnasium B1 Gitte C. Madsen Bjerringbro Gym. B2 Regitze Ægidius Ikast Gymnasium B4 Christopher Denby Th. Langs HF B5 Michael Møller Rosborg Gymnasium C1 Hanne Holmbo Kaad Herning HF & VUC C2 Rasmus R. Pöckel Odder Gymnasium C3 Carsten B. Nielsen Brønderslev Gym. C4 Lars Bo Kristensen Egå Gymnasium C5 Susanne Hohn Rosborg Gymnasium C6 Laura Sejr Nielsen Bjerringbro Gym. C7 Charlotte Lund VUC Århus C8 Jytte Schou Horsens HF & VUC D1 Morten Eskildsen Skanderborg Gym. D2 Solvejg B-Richter Viby Gymnasium D6 Jens S. Tersbøl VUC Århus D7

14 Onsdag d. 6. Juni AT Engelsk Engelsk Div AT Fransk 1-1 Fransk JO AT Historie Historie Div AT Kemi Kemi Div AT Naturg Naturgeografi Div AT Religion Religion Div AT Samf.fag Samfundsfag Div AT Samf.fag Samfundsfag Div. Birgitte Bjerre Lassen Marselisborg Gym. A3 Guri Braad VUC Århus A4 Hanne K. Hjort Favrskov Gymnasium A5 Helge Bo Paulsen VUC Århus A6 Vagn-Juhl-Larsen Horsens Statsskole A7 Lene Schou Horsens Statsskole B1 Jakob Thorgård Struer Gymnasium B2 Jacob R. Petersen Langkær Gymnasium B4 Torsdag d.7. juni AT Biotekn Bioteknologi Div AT Historie Historie Div. Hanne Wolff Århus Statsgym. Erik Lauridsen Viborg Gymnasium Sa - Træk 1/1 1-7 Samfundsfag JN Ingen NXD Sa - Træk 1/ Samfundsfag JN Ingen NXD Bi1 - Træk 3/1 1-2 Biologi IB Ingen NXD Bi2 - Træk 4/1 1-2 Biologi JB Ingen NXD tm HI - Træk 5/1 1-7 Historie BS Ingen NXD tm HI - Træk 5/2 8 Historie BS Ingen NXD s HI - Træk 6/26/1 1-3 Historie TO Ingen NXD q HI - Træk 6/27/1 1-7 Historie SW Ingen NXD q HI - Træk 7/ Historie SW Ingen NXD r HI - Træk 6/28/ Historie LJ Ingen NXD y re 6/ Religion PI Allan Ahle B i EN Engelsk LS Odder Gymnasium Lisbet K. Lasgaard Skanderb-Odder Udd. B2 B1 A5 + B6 + B5

15 Fredag d. 8. Juni Sa Samfundsfag JN Bi Biologi IB Bi Biologi JB tm HI 3s HI 5 6/ Historie 1-3 Historie BS TO q HI 6/ Historie SW r HI 6/ Historie LJ i EN 6/ Engelsk LS b ol Oldtidskundskab AS Jakob Hanghøj Struer Gymnasium B4 Tonje K. Petersen Ikast Gymnasium Tonje K. Petersen Ikast Gymnasium Michael Fæster Langkær Gymnasium B2 Michael Fæster Langkær Gymnasium B2 Christian M-Andersen Århus Statsgym. B1 Christian M-Andersen Århus Statsgym. B1 Lisbet K. Lasgaard Skanderb-Odder Dorthe Christensen Randers Statsskole N17 N17 A5 + B6 + B5 A6 + A3 + A4 Mandag d. 11. Juni i ol Oldtidskundskab SA u ol Oldtidskundskab SA d re Religion WJ c MU Musik SB m MU 17 Alle Musik ED Sten Visti Jensen Herning Gymnasium B4 + B1 + B2 Sten Visti Jensen Herning Gymnasium B4+B1+B2+(BK) Jens Overgaard Herning HF & VUC B5 + LB2 Allan H. Clausen Vestjysk Gymnasium M5+M1+M2+M3+M4 Allan H. Clausen Vestjysk Gymnasium M5+M1+M2+M3+M e SA - Træk 18/1 1-7 Samfundsfag JD Ingen NXD e SA - Træk 18/ Samfundsfag JD Ingen NXD a SP - Træk 21/1 1-7 Spansk KBJ Ingen NXD a SP - Træk 21/ Spansk KBJ Ingen NXD s BI - Træk 27/1 1-7 Biologi HG Ingen NXD s BI - Træk 27/ Biologi HG Ingen NXD

16 Mandag d. 11. Juni p ol Oldtidskundskab SEN e ol 23 1 Oldtidskundskab SEN r MA Matematik AA zk DA Dansk PI b DA Dansk TP Birgit Grunnet Viby Gymnasium Birgit Grunnet Viby Gymnasium Jens Gorm Rytter Brønderslev Gym. Karsten Schaltz Brøderslev Gym. Svend E. K. Nielsen Randers Statsskole w HI - Træk 29/1 1-7 Historie BS Ingen N w HI - Træk 29/ Historie BS Ingen N x HI - Træk 30/1 1-7 Historie EK Ingen N x HI - Træk 30/ Historie EK Ingen N y FY Fysik TL q Me Mediefag SW Studentereksamen og årsprøver i 2g c re Religion WJ q ng Natrgeografi PJ Rasmus Olofsson Tørring Gymnasium Lise Nedergaard Marselisborg Gym. Jens Overgaard Herning HF & VUC Lars Kristensen Århus Statsgym. C3 + C7 + C8 C3 + C7 + C8 D7 + D1 D2 + D6 + D3 D5+LD3+LD1+(LD2) N5 + N3 + (N2H) E6+E7+E4+(E3) B5 + LB2 N9 + N xw DA årspr Dansk JMH SK N2+N4+NH1+(N2H) i DA årspr Dansk RA JA D9 + D8 + D u DA årspr Dansk JA RA D9 + D8 + D p DA årspr Dansk LM JA D9 + D8 + D x KE årspr Kemi HS RP N8 + N13 + (N2H) tf DA årspr Dansk LG PN C4 + C5 + C c DA/1 årspr Dansk PN LG C4 + C5 + C y FY årspr Fysik BJ BRO N1+M6+Åbne omr.

17 Mandag d. 11. Juni Studentereksamen og årsprøver i 1g d bi Biologi HF Niels Hedehus Egå Gymnasium u BI/1-træk årsp 212/1 1-7 Biologi PH Ingen N u BI/1-træk årsp 212/ Biologi PH Ingen N11 N17 + N a EN årspr Engelsk LI MA A4 + A6 + LA y En årspr Engelsk HV LJ A5 + B6 + LB s Ma årspr Matematik AD EF C2 + LC e Sa-træk årsp. 216/1 1-7 Samfundsfag PP Ingen N e Sa-træk årsp. 216/ Samfundsfag PP Ingen N p SA-træk årsp. 217/1 1-7 Samfundfag CH Ingen N p SA-træk årsp. 217/ Samfundfag CH Ingen N11 Tirsdag d. 12. Juni u ol Oldtidskundskab SA m MU 17 Alle Musik ED e SA Træk 18/ Samfundsfag JD e SA Samfundsfag JD e SA Træk 18/ Samfundsfag JD c DA Dansk DF a SP Træk 21/ Spansk KBJ a SP Spansk KBJ a SP Træk 21/ Spansk KBJ Sten Visti Jensen Herning Gymnasium B4+B1+B2+(BK) Allan H. Clausen Vestjysk Gymnasium M5+M1+M2+M3+M4 Rasmus T. Andersen Århus Katedralskole A5 Rasmus T. Andersen Århus Katedralskole A5 Rasmus T. Andersen Århus Katedralskole A5 Tormod R. Hansen Paderup Gymnasium A6 + A4 + A3 Birgit Lüken-Hansen Tørring Gymnasium C6 Birgit Lüken-Hansen Tørring Gymnasium C6 + C4 Birgit Lüken-Hansen Tørring Gymnasium C6

18 Tirsdag d. 12. Juni p ol Oldtidskundskab SEN tm ol (Hold 1) Oldtidskundskab SEN r MA Matematik AA zk DA Dansk PI s BI Træk 27/ Biologi HG s BI Biologi HG b DA Dansk TP w HI - Træk 29/ Historie BS w HI Historie BS w HI - Træk 29/ Historie BS x HI - Træk 30/ Historie EK x HI Historie EK x HI - Træk 30/ Historie EK y FY Fysik TL q Me Mediefag SW Birgit Grunnet Viby Gymnasium Birgit Grunnet Viby Gymnasium Jens Gorm Rytter Brønderslev Gym. Karsten Schaltz Brøderslev Gym. Jørn Bay Nielsen Struer Gymnasium Jørn Bay Nielsen Struer Gymnasium Svend E. K. Nielsen Randers Statsskole Hans H. Skotting Viby Gymnasium Hans H. Skotting Viby Gymnasium Hans H. Skotting Viby Gymnasium Turgay Peter Abat Egå Gymnasium Turgay Peter Abat Egå Gymnasium Turgay Peter Abat Egå Gymnasium Rasmus Olofsson Tørring Gymnasium Lise Nedergaard Marselisborg Gym. C3 + C7 + C8 C3+C7+C8+(CK) D7 + D1 D2 + D6 + D3 N12 N12 D5 + LD3 + LD1 C1 C1 C1 D4 D4 D4 N5 + N3 E6 + E7 + E4 Studentereksamen og årsprøver i 2g c re Religion WJ e re Religion WJ fk ng Naturgeografi HOU u En Engelsk LS Jens Overgaard Herning HF & VUC B5 + LB2 Jens Overgaard Herning HF & VUC B5 + LB2 Lars Kristensen Århus Statsgym. N9 + N7 David Penny Nordgrønlands Gym. A7+LA3+LA2+(BK) p Sa- Træk 125/1 1-4 Samfundsfag IB Ingen NXD b Sa - Træk 126/1 1-3 Samfundsfag JN Ingen NXD b Sa - Træk 126/2 4-9 Samfundsfag JN Ingen NXD xw DA årspr Dansk JMH SK N2 + N4 + NH1

19 Tirsdag d. 12. Juni p DA årspr Dansk LM JA D9 + D8 + D y FY årspr Fysik BJ BRO N1+M6+Åbne omr FRb3-træk årp. 180/1 1-5 Fransk JAK Ingen NXD eHI/1-træk årp. 182/1 1-7 Historie NT Ingen NXD eHI/1-træk årp. 182/2 8-9 Historie NT Ingen NXD sk HI-træk årp. 183/1 1-4 Historie OD Ingen NXD p SA-træk årp. 217/ Samfundfag CH ME B p SA årspr Samfundfag CH ME B p SA-træk årp. 217/ Samfundfag CH ME B6 Studentereksamen og årsprøver i 1g d bi Biologi HF r bi Biologi HF Niels Hedehus Egå Gymnasium Niels Hedehus Egå Gymnasium FRb2-træk årp. 181/1 1-2 Fransk MIA Ingen N FRb2-træk årp. 181/2 3-7 Fransk MIA Ingen N u BI/1-træk årp. 212/ Biologi PH Ingen N u BI/1 årspr Biologi PH CØ N u BI/1-træk årp. 212/ Biologi PH Ingen N14 N17 + N10 N17 + N s Ma årspr Matematik AD EF C2 + LC e Sa årspr Samfundsfag PP AQ C z Ke/1 årspr Kemi ML HS N15 + N Ty1-træk årsp. 219/1 1-7 Tysk TS Ingen N Ty1-træk årsp. 219/ Tysk TS Ingen N11

20 Onsdag d. 13. Juni e SA Samfundsfag JD c DA Dansk DF d DA 20 1 Dansk LM a SP Spansk KBJ tm ol (Hold 1) Oldtidskundskab SEN s BI Biologi HG w HI Træk 29/ Historie BS w HI Historie BS x HI Træk 30/ Historie EK x HI Historie EK y FY Fysik TL q Me Mediefag SW Rasmus T. Andersen Århus Katedralskole A5 Tormod R. Hansen Paderup Gymnasium Tormod R. Hansen Paderup Gymnasium Birgit Lüken-Hansen Tørring Gymnasium Birgit Grunnet Viby Gymnasium Jørn Bay Nielsen Struer Gymnasium Hans H. Skotting Viby Gymnasium C1 Hans H. Skotting Viby Gymnasium C1 Turgay Peter Abat Egå Gymnasium D4 Turgay Peter Abat Egå Gymnasium D4 Rasmus Olofsson Tørring Gymnasium Lise Nedergaard Marselisborg Gym. A6 + A4 + A3 A6 + A4 + A3 C6 + C4 C3+C7+C8+(C5) N12 N5 + N Ng Træk 44/1 1-7 Naturgeografi KC Ingen NXD Ng Træk 44/ Naturgeografi KC Ingen NXD E6 + E7 + E4 Studentereksamen og årsprøver i 2g u En Engelsk LS xw En Engelsk JO sk En Engelsk CE d En Engelsk MVP p Sa Samfundsfag IB b Sa Samfundsfag JN z En Engelsk ED r Fy Fysik MR David Penny Nordgrønlands Gym David Penny Nordgrønlands Gym David Penny Nordgrønlands Gym David Penny Nordgrønlands Gym Annemarie L. Sloth Risskov Gymnasium C2 Annemarie L. Sloth Risskov Gymnasium C2 Helle Kronstedt Selandia CEU Rasmus Olofsson Tørring Gymnasium A7+LA3+LA2+(BK) A7 + LA3 + LA2 A7 + LA3 + LA2 A7 + LA3 + LA2 B5 + B1 + LB1 N5 + N FRb3 årspr Fransk JAK MIA N1 + M eHI/1 årspr Historie NT LO D5

21 Onsdag d. 13. Juni sk HI årspr Historie OD LO D5 Studentereksamen og årsprøver i 1g d bi Biologi HF me Mediefag JE q ma Matematik MØ r bi Biologi HF Niels Hedehus Egå Gymnasium Lise Nedergaard Marselisborg Gym. Bente Rose Madsen Favrskov Gymnasium Jo Niels Hedehus Egå Gymnasium N17 + N10 E6 + E7 + E4 D8 + D9 N17 + N FRb2-træk 181/ Fransk MIA JAK N årsp. 1FRb2 årspr Fransk MIA JAK N1 + M u BI/1 årspr Biologi PH CØ N p SA årspr Samfundfag CH ME B z Ke/1 årspr Kemi ML HS N15 + N Ty1 årspr Tysk TS MG N2 + N wBI.TE årspr Bioteknologi NH+LA LH N8 + N ak DA årspr Dansk HZ NI D3+D2+LD2+(LD3) i DA/1 årspr Dansk NI HZ D3 + D2 + LD i EN/1 årspr Engelsk SC BB D7 + D6 + D h EN/1 årspr Engelsk RAU JK N7+N11+NH2+(NH1) f Fi årspr Filosofi LR LG B2 + B4 + LB c MU - årspr. 226 Alle Musik HP KK M1 + M2 + M3 + M t Ps-træk årsp. 227/1 1-8 Psykologi RY Ingen NXD n SA-træk årp. 228/1 1-7 Samfundsfag JO Ingen NXD n SA-træk årp. 228/ Samfundsfag JO Ingen NXD

22 Torsdag d. 14. Juni w HII Historie BS x HI Historie EK q EN Engelsk BB Hans H. Skotting Viby Gymnasium Turgay Peter Abat Egå Gymnasium Christell Nikolajsen Struer Gymnasium u BI Træk 34/1 1-6 Biologi CØ Ingen NXD Bi1 Træk 35/1 1-5 Biologi IB Ingen NXD C1 D4 B4 + B2 + BK SP3 Træk 36/1 1-7 Spansk JØ Ingen NXD SP3 Træk 36/ Spansk JØ Ingen NXD i SA Træk 37/ Samfundsfag CM Ingen NXD r SA Træk 38/ Samfundsfag CH Ingen NXD r SA Træk 38/ Samfundsfag CH Ingen NXD p EN Guri Henriksen Engelsk AK Esbjerg Gymnasium A4 + A6 + LA Ng Træk 44/ Naturgeografi KC Ng Naturgeografi KC Ng Træk 44/ Naturgeografi KC Laust Wium Olesen Sønderjyll. Kursus Laust Wium Olesen Sønderjyll. Kursus Laust Wium Olesen Sønderjyll. Kursus N9 N9 N9 Studentereksamen og årsprøver i 2g z En Engelsk ED e Ma Matematik MK p Ma Matematik MK d Fy 132 Alle Fysik MR r En Engelsk MG i Ma Matematik AJ a re Religion LR q re Religion PI c Bi Træk 115/1 1-7 Biologi HF c Bi Træk 115/ Biologi HF Helle Kronstedt Selandia - CEU Marianne Vestergård Viby Gymnasium Marianne Vestergård Viby Gymnasium Martin B. Lauritsen B5 + B1 + LB1 D7 + D1 + (LD1) D7 + D1 Herning Gymnasium N5 + N3 + (NH1) Signe Eskelund VUC Nordjylland Holger S. Holmgren Randers Statsskole Anders Frank Th Langs HF Anders Frank Th Langs HF Niels Hedehus Egå Gymnasium Niels Hedehus Egå Gymnasium D2+D3+D6+(LD1) D5 + LD3 A5 + B6 A5 + B6 N17 N17

23 Torsdag d. 14. Juni d DA/1 årspr Dansk SB HZ C2 + C7 + C a SP-træk årp. 185/1 1-8 Spansk LL Ingen NXD Studentereksamen og årsprøver i 1g q ma Matematik MØ me Mediefag SW r bi Biologi HF Bente Rose Madsen Favrskov Gymnasium Bendt Hansen Skanderborg Gym. Niels Hedehus Egå Gymnasium D8 + D9 E6 + E4 + E7 N17 + N FRb2 årspr Fransk MIA JAK N1 + M w BI.TE årspr Bioteknologi NH+LA LH N8 + N h EN/1 årspr Engelsk RAU JK N/ + N11 + NH c MU årspr. 226 Alle Musik HP KK M1 + M2 + M3 + M t Ps årspr Psykologi RY SK C6 + CK n SA-træk årp. 228/ Samfundsfag JO ME C n SA årspr Samfundsfag JO ME C x En årspr Engelsk MVP MA N12+N14+N15+(N6) e Ma årspr Matematik AA TW A7 + A x MA årsår Matematik OM PE N2 + N4

24 Fredag d. 15. Juni u BI Biologi CØ Bi1 Hold Biologi IB SP Spansk JØ i SA Samfundsfag CM r SA Samfundsfag CH p EN Engelsk AK e DA Dansk LG p DA Dansk RY tm DA 42 1 Dansk NI c EN Engelsk JK Ng Naturgeografi KC Lise Fog Wichmann Marselisborg Gym. Carsten Christiansen Ikast Gymnasium Bettina Pavón Struer Gymnasium Morten R. Jensen Struer Gymnasium Morten R. Jensen Struer Gymnasium Guri Henriksen Esbjerg Gymnasium Anja Øyan Munch Horsens Statsskole Anja Øyan Munch Horsens Statsskole Anja Øyan Munch Horsens Statsskole Pia Bøgh Struer Gymnasium Laust Wium Olesen Sønderjyll. Kursus N14 + (DR1) N12 A3 + A7 + (LA2) C1 C1 A4 + A6 + LA3 A5 + B6 + LB1 A5 + B6 + LB1 A5 + B6 + LB1 B5 + B1 + LB2 N9 Studentereksamen og årsprøver i 2g b ng 45 1 Naturgeografi KC s Ma Matematik PF d Fy 132 Alle Fysik MR xw Fy 133 Alle Fysik BRO r En Engelsk MG i Ma Matematik AJ t Ma Matematik AD c Bi Biologi HF Laust Wium Olesen Sønderjyll. Kursus Marianne Vestergård Viby Gymnasium Martin B. Lauritsen Herning Gymnasium Martin B. Lauritsen Herning Gymnasium Signe Eskelund VUC Nordjylland Holger S. Holmgren Randers Statsskole Holger S. Holmgren Randers Statsskole Niels Hedehus Egå Gymnasium N9 + N2H D7 + D1 + (LD1) N5 + N3 + (NH1) N5 + N3 D2 + D6 + D3 D5 + LD a SP årspr Spansk LL BIR B2 + B4 D5 + LD3 + (LD2) N17 Studentereksamen og årsprøver i 1g r bi Biologi HF h ma Matematik PF Niels Hedehus Egå Gymnasium Marianne Vestergård Viby Gymnasium N17 + N10 D7 + D1

25 Fredag d. 15. Juni q ma Matematik MØ me Mediefag SW Bente Rose Madsen Favrskov Gymnasium Bendt Hansen Skanderborg Gym. D8 + D9 +( D4) E6 + E4 + E c MU 226 Alle Musik HP KK M1 + M2 + M3 + M n SA årspr Samfundsfag JO ME C y DA årspr Dansk AM AS C2 + C8 + C i EN/2 årspr Engelsk SC CE C4 + C6 + CK Albert Anker ( ) - "Landsbyskolen" (1848)

26 Mandag d. 18. Juni w BI.TE Bioteknologi LH/OA KE 47 1 Kemi FS x MA Matematik BJ Katrine E. Pedersen Viby Gymnasium Allan C. Petersen Borupgaard Gym. Thomas Andersen VUC Århus N12 + N14 + (DR1) N8 + N13 D7 + D FRb2 - Træk 54/1 1-6 Fransk CA Ingen NXD q EN Engelsk BB tm ol Hold Oldtidskundskab SEN Kirsten Carstensen Risskov Gymnasium B4 + B2 + LB2 Povl Borre Andersen Rosborg Gymnasium B5+B1+LB1+(BK) SP1 Træk 60/1 1-7 Spansk HE Ingen NXD SP1 Træk 60/ 8-12 Spansk HE Ingen NXD TY Træk 61/1 1-7 Tysk LB Ingen NXD TY Træk 61/ Tysk LB Ingen NXD MA Matematik TW Peder Thomas Dalby Århus Katedralskole a HI Træk 64/1 1-7 Historie PP Ingen NXD a HI Træk 64/ Historie PP Ingen NXD FRb/1 - Træk 65/1 1-7 Fransk DL Ingen NXD FRb/1 - Træk 65/ Fransk DL Ingen NXD ps Psykologi LS d ol Oldtidskundskab DF Tina Semrau Struer Gymnasium Ann-Mari Lebel Skanderborg Gym. D6 + LD1 A6 + A4 + LA3 C6 + C3 + C4 Studentereksamen og årsprøver i 2g z Ke 48 1 Kemi KL d ke 49 1 Kemi KL r ke Kemi RP st ke Kemi DJ Allan C. Petersen Borupgaard Gym. Allan C. Petersen Borupgaard Gym. Allan C. Petersen Borupgaard Gym. Allan C. Petersen Borupgaard Gym Frf (1) - Træk 55/1 1 Fransk CA Ingen NXD Frf (2) - Træk 56/1 1 Fransk CA Ingen NXD N8 + N13 N8 + N13 N8 + N13 N8 + N Frb1 Træk 57/1 1 Fransk JAK Ingen NXD

27 Mandag d. 18. Juni tf Sa Træk 72/1 1-7 Samfundsfag DAN Ingen N tf Sa Træk 72/ Samfundsfag DAN Ingen N z Fy 143 Alle Fysik BC Ruth D. Bluhm Favrskov Gymnasium N5 + N u fy Træk 144/1 1-8 Fysik AD Ingen N u fy Træk 144/ Fysik AD Ingen N c DA/2 årspr Dansk PN SK D4 + D8 + D9 Studentereksamen og årsprøver i 1g me6 Hold Mediefag SW me Mediefag SW Jan Oxholm Langkær Gymnasium Jan Oxholm Langkær Gymnasium s BI-træk årsp. 234/1 1-7 Biologi BR Ingen N s BI-træk årsp. 234/ Biologi BR Ingen N6 E6 + E4 + E7 E6 + E4 + E i DA/2 årspr Dansk NI JE C2 + C7 + C k En årspr Engelsk JK HV D3 + D5 + LD a EN årspr Engelsk LI HV D3 + D5 + LD i Ma årspr Matematik UK PE A5 + B b MU årspr. 239 Alle Musik SB US M1+M2+M3+M u BI/1-træk årp. 240/1 1-7 Biologi PH Ingen N u BI/1-træk årp. 240/2 8-9 Biologi PH Ingen N h BI-træk årspr. 241/1 1-7 Biologi HF Ingen N6

28 Tirsdag d. 19. Juni FRb Fransk CA SP1 Træk 60/ Spansk HE SP Spansk HE SP1 Træk 60/ Spansk HE TY Træk 61/ Tysk LB TY Tysk LB Ma Matematik PE a HI Træk 64/ Historie PP a HI Historie PP FRb/1 Træk 65/ Fransk DL FRb/ Fransk DL FRb/1 - Træk 65/ Fransk DL ps Psykologi LS d ol Oldtidskundskab DF z ol Oldtidskundskab OD Id2 69 Alle Idræt AN Helle Harder Larsen VUC Århus Tina J. Møller Egå Gymnasium Tina J. Møller Egå Gymnasium Tina J. Møller Egå Gymnasium Sten Andersen Rønde Gymnasium Sten Andersen Rønde Gymnasium Peder Thomas Dalby Århus Katedralskole Jytte Østergaard VUC Nordjylland Jytte Østergaard VUC Nordjylland Lene Andersen Ålborg Stud.Kursus Lene Andersen Ålborg Stud.Kursus Lene Andersen Ålborg Stud.Kursus Tina Semrau Struer Gymnasium Ann-Mari Lebel Skanderborg Gym. Ann-Mari Lebel Skanderborg Gym. Per Spang Sørensen Risskov Gymnasium B4 + B2 + (BK) B5 B5 + LB1 + (A3) B5 B1 B1 + LB2 + (BK) D6 + LD1 C5 C5 A5 A5 + B SA - Træk 73/1 1 Samfundsfag BS Ingen NXD A5 A6 + A4 + LA3 C6+C3+C4+(LC1) C6 + C3 + C4 H1+H2+Hal1+Hal2 Studentereksamen og årsprøver i 2g p ke Kemi MF Frf (1) 55 1 Fransk CA Frf (2) 56 1 Fransk CA Frb Fransk JAK tf Sa - Træk 72/ Samfundsfag DAN tf Sa Samfundsfag DAN Allan C. Petersen Borupgaard Gym. Helle Harder Larsen VUC Århus Helle Harder Larsen VUC Århus Helle Harder Larsen VUC Århus Anne Aa Rasmussen VUC Århus Anne Aa Rasmussen VUC Århus N8 + N13 B4 + B2 B4 + B2 B4 + B Ty1 - Træk 140/1 1-7 Tysk TP Ingen NXD Ty2 Træk 62 1 Tysk LB Sten Andersen Rønde Gymnasium C7 C7 B1

29 Tirsdag d. 19. Juni Ty1 - Træk 140/ Tysk TP Ingen NXD a Ty - Træk 141/1 1-2 Tysk KM Ingen NXD Ty8 - Træk 142/1 1-7 Tysk JAK Ingen NXD Ty8 - Træk 142/ Tysk JAK Ingen NXD u fy Fysik AD Niels Henrik Würtz Langkær Gymnasium N sk DA årspr Dansk RY SK D4 + D8 + D9 Studentereksamen og årsprøver i 1g me Mediefag SW Jan Oxholm Langkær Gymnasium s BI årspr Biologi BR CØ N u BI/1 årspr Biologi PH HG N h Bi årspr Biologi HF IB N10 E6 + E4 + E w MA årspr Matematik PF AJ D1 + D c DA årspr Dansk PN LG D2 + D3 + D z Fy årspr Fysik OM JH N5 + N Ty3-træk årp. 245/1 1-7 Tysk HV Ingen NXD Ty3-træk årp. 245/ Tysk HV Ingen NXD

30 Onsdag d. 20. juni d ol Oldtidskundskab DF z ol Oldtidskundskab OD SP1 - Træk 60/ Spansk HE SP Spansk HE TY Tysk LB a HI (Hold 1) Historie PP FRb/ Fransk DL Ann-Mari Lebel Skanderborg Gym. Ann-Mari Lebel Skanderborg Gym. Tina J. Møller Egå Gymnasium Tina J. Møller Egå Gymnasium Sten Andersen Rønde Gymnasium Jytte Østergaard VUC Nordjylland Lene Andersen Ålborg Stud.Kursus C6 + C3 + C4 C6 + C3 + C4 B5 B5 + LB1 B1 + LB s Ps - Træk 71/1 1-6 Psykologi MP Ingen NXD s Ps - Træk 71/ Psykologi MP Ingen NXD Id2 69 Alle Idræt AN SA 73 1 Samfundsfag BS C5 A5 + B6 + (BK) Per Spang Sørensen Risskov Gymnasium H1+H2+Hal1+Hal2 Anne Aa Rasmussen VUC Århus C Bi3 - Træk 75/1 1-7 Biologi JB Ingen NXD Bi3 - Træk 75/ Biologi JB Ingen NXD ds 77 Alle Dans KG Marie Lind HF & VUC Fyn N14+N12+DR1+(N6) Studentereksamen og årsprøver i 2g Ty Tysk LB tf Sa Samfundsfag DAN Ty Tysk TP a Ty Tysk KM Ty8 - Træk 142/ Tysk JAK Ty Tysk JAK Ty8 - Træk 142/ Tysk JAK Sten Andersen Rønde Gymnasium Anne Aa Rasmussen VUC Århus Vibeke Raben Horsens Gymnasium Vibeke Raben Horsens Gymnasium Lene Sommer Viby Gymnasium Lene Sommer Viby Gymnasium Lene Sommer Viby Gymnasium B1 + LB2 C7 D3 + D5 D3 + D5 D8 D8 + D i fy - Træk 145/1 1 Fysik DJ Ingen NXD q fy - Træk 146/ Fysik TW Ingen NXD b HI-træk årsp. 188/1 1-7 Historie AK Ingen N11 D8

31 Onsdag d. 20. Juni b HI-træk årsp. 188/ Historie AK Ingen N SP2-træk årsp. 192/1 1-8 Spansk JØ Ingen N i Ng-træk årp. 193/1 1-7 Naturgeografi HOU Ingen N i Ng-træk årp. 193/ Naturgeografi HOU Ingen N11 Studentereksamen og årsprøver i 1g w sa Samfundsfag DAN me Mediefag SW me Mediefag SW Anne Aa Rasmussen VUC Jan Oxholm Århus Langkær Gymnasium C7 + C8 E6 + E4 + E7 Jan Oxholm Langkær Gymnasium E6 + E4 + E z Fy årspr Fysik OM JH N5 + N Ty3-træk årp. 245/ Tysk HV BG C Ty3 årspr Tysk HV BG C1 + C h EN/2 årspr Engelsk RAU SC A4 + A6 + LA x Bi.TE årspr Bioteknologi MF OA N13 + N d MU årspr. 248 Alle Musik SP US M1+M2+M3+M qmSA-træk årp 249/1 1-7 Samfundsfag AQ Ingen N qmSA-træk årp 249/ Samfundsfag AQ Ingen N11

32 Torsdag d. 21. Juni SP Spansk HE Id2 69 Alle Idræt AN s Ps Træk 71/ Psykologi MP s Ps Psykologi MP Bi3 Træk 75/ Biologi JB Bi Biologi JB Bi3 Træk 75/ Biologi JB Bi2 Træk 76/1 1-3 Biologi JB ds 77 Alle Dans KG Fy Fysik JLI ps Psykologi RY ps Psykologi LS eø Erhvervsøkonomi JN fi Filosofi HZ Re Religion CE Tina J. Møller Egå Gymnasium B5 + LB1 Per Spang Sørensen Risskov Gymnasium H1+H2+Hal1+Hal2 Susanne Dygaard Horsens Statsskole C5 Susanne Dygaard Horsens Statsskole C5 Vagn Rasmussen Allerød Gymnasium N17 Vagn Rasmussen Allerød Gymnasium N17 Vagn Rasmussen Allerød Gymnasium N17 Vagn Rasmussen Allerød Gymnasium N17 Marie Lind HF & VUC Fyn Signe Skovmand Bjerringbro Gym. N5 + N3 Tina Jensen Th. Langs HF A6 + A4 + LA3 Tina Jensen Th. Langs HF A6 + A4 + LA3 Tove Røikjær Århus Statsgym. C4+C6+C3+(LC1) Lone Kalstrup VUC Århus D6+D7+D1+(LD1) Britta Neumann Viby Gymnasium A5 + B6 N14+N12+DR1+(N6) Studentereksamen og årsprøver i 2g Ty8 Træk 142/ Tysk JAK Ty Tysk JAK i fy Fysik DJ q fy Træk 146/ Fysik TW q fy Fysik TW Lene Sommer Viby Gymnasium Lene Sommer Viby Gymnasium Peter Riber Copenhagen CBC Peter Riber Copenhagen CBC gen Peter Riber Copenhagen CBC D8 D8 + D9 + (LD2) N1 N1 N sk fy Træk 147/1 1-3 Fysik JH Ingen NXD e fy Træk 148/1 1 Fysik JH Ingen NXD a fy Træk 149/1 1 Fysik SP Ingen NXD z MA årspr Matematik OM FK D2 + LD b HI-træk årsp. 188/ Historie AK TO D4

33 Torsdag d. 21. Juni b HI årspr Historie AK TO D a HI-træk årsp. 189/1 1-3 Historie TO AK D q HI-træk årsp. 190/1 1 Historie TO AK D tf HI-træk årsp. 191/1 1-6 Historie TS AK D SP2 årspr Spansk JØ KBJ A3 + A7 + (LA2) i Ng-træk årsp. 193/ Naturgeografi HOU UK N i Ng årspr Naturgeografi HOU UK N i Ng-træk årsp. 193/ Naturgeografi HOU UK N i Ng årspr Naturgeografi HOU UK N SP4/1-træk årsp 195/1 1-7 Spansk BIR Ingen NXD SP4/1-træk årsp 195/ Spansk BIR Ingen NXD Studentereksamen og årsprøver i 1g w sa Samfundsfag DAN me Mediefag SW bk Billedkunst DF Anne Aa Rasmussen VUC Århus Jan Oxholm Langkær Gymnasium Willy Zickert Struer Gymnasium C7 + C8 + (LC1) E6 + E4 + E7 BK + B2 + B Ty3 årspr Tysk HV BG C1 + C x Bi.TE årspr Bioteknologi MF OA N13 + N d MU årspr. 248 Alle Musik SP US M1+M2+M3+M qmSA-træk årp 249/ Samfundsfag AQ CM M qm SA årspr Samfundsfag AQ CM M qmSA-træk årp 249/ Samfundsfag AQ CM M z Ke/2 årspr Kemi ML FS N10 + N p Ma årspr Matematik EF KA D3 + D p EN årspr Engelsk JM MA N7 + NH1 + NH Ty4-træk årsp. 253/1 1-2 Tysk TP Ingen NXD Ty7/1-træk årp 255/1 1-7 Tysk LM Ingen NXD Ty7/1-træk årp 255/ Tysk LM Ingen NXD

34 Fredag d. 22. juni Id2 69 Alle Idræt AN Id Idræt PR s Ps Psykologi MP Bi Biologi JB Bi Biologi JB ds 77 Alle Dans KG ps Psykologi LS eø Erhvervsøkonomi JN fi Filosofi HZ x ol Oldtidskundskab OD Ma Matematik JLI Ke Kemi DJ Re Religion CE Per Spang Sørensen Risskov Gymnasium Per Spang Sørensen Risskov Gymnasium Susanne Dygaard Horsens Statsskole Vagn Rasmussen Allerød Gymnasium Vagn Rasmussen Allerød Gymnasium Marie Lind HF & VUC Fyn Tina Jensen Th. Langs HF Tove Røikjær Århus Statsgym. Lone Kalstrup VUC Århus Anita Frisch Horsens Statsskole Peter K. Nielsen Risskov Gymnasium Morten B. Sørensen Rosborg Gymnasium Britta Neumann Viby Gymnasium H1+H2+Hal1+Hal2 H1+H2+Hal1+Hal2 C5 N17 N17 N14+N12+Dr1+(N6) A6 + A4 + LA3 C4+C6+C3+(LC1) D6+D7+D1+(LD1) C8 + C1 + C2 D2 + LD3 N10 + N15 A5 + B6 Studentereksamen og årsprøver i 2g Ty Tysk JAK q fy Fysik TW sk fy Fysik JH e fy Fysik JH a fy Fysik SP Lene Sommer Viby Gymnasium Peter Riber Copenhagen CBC Peter Riber Copenhagen CBC Peter Riber Copenhagen CBC Peter Riber Copenhagen CBC b HI årspr Historie AK TO D a HI årspr Historie TO AK D q HI årspr Historie TO AK D tf HI årspr Historie TS AK D i Ng årspr Naturgeografi HOU UK N9 D8 + D z MA årspr Matematik OM FK N2 + N4 N1 N1 N1 N1

35 Fredag d. 22. Juni SP4/1 årspr Spansk BIR JØ B5 + LB xw MA årspr Matematik PF AJ D5 + D3 + (LD2) Studentereksamen og årsprøver i 1g me Mediefag SW bk Billedkunst DF Jan Oxholm Langkær Gymnasium Willy Zickert Struer Gymnasium qm SA årspr Samfundsfag AQ CM M6 E6 + E4 + E7 BK + B2 + B p EN årspr Engelsk JM MA N7 + NH1 + NH Ty4 årspr Tysk TP RA M3 + M5 + M r DA årspr Dansk TP RA M3 + M5 + M Ty7/1 årspr Tysk LM LB C7 + CK + (LC1) r Fy årspr Fysik AA TB N5 + N n Ma årspr Matematik TL MK N11 + N13

Optagethedsskema. Silkeborg Gymnasium. maj juni 2012

Optagethedsskema. Silkeborg Gymnasium. maj juni 2012 Optagethedsskema Silkeborg maj juni Allan Jensen (AJ) iholdt iholdt 2i 2i c 1w MA (7) / PF c 2f Fi / LG Anders Nielstrup Sørensen (AS) re c 1y DA (8) / AM Tørring re Kultur () Kultur () Kultur Andreas

Læs mere

AT-synopsisprøven. * Rammer og procedurer. * Lærernes informationshæfte *

AT-synopsisprøven. * Rammer og procedurer. * Lærernes informationshæfte * AT-synopsisprøven 3g * Rammer og procedurer * Lærernes informationshæfte * 2013 2 1 Administration og logistik Planlægning og administration af AT-synopsisprøven i 3g foregår i et samarbejde mellem administrationen,

Læs mere

Holdelementnavn XPRS fagbetegnelse (kort) Norm. elevtid (skoleår) Lektioner (antal) 1g ap Almen sprogfors 0 28 totalt 3g as Astronomi 44 1g bk

Holdelementnavn XPRS fagbetegnelse (kort) Norm. elevtid (skoleår) Lektioner (antal) 1g ap Almen sprogfors 0 28 totalt 3g as Astronomi 44 1g bk Holdelementnavn XPRS fagbetegnelse (kort) Norm. elevtid (skoleår) Lektioner (antal) 1g ap Almen sprogfors 0 28 totalt 3g as Astronomi 44 1g bk Billedkunst 47 1g bi Biologi 10 41 2a BI Biologi 45 95 2c

Læs mere

Naturvidenskabelige studieretninger

Naturvidenskabelige studieretninger Naturvidenskabelige studieretninger 1K MATEMATIK A KEMI A FYSIK B ol C Valg C Valg C Valg B: Bk, Bi, Id, Mu, Re, Sa Valg A: EN, FY, Sprog 2g MA A KE A DA A HI A id C bi C re C Fy B En B 1g sa C bk/mu C

Læs mere

Holdelementnavn XPRS fagbetegnelse (kort) Norm. elevtid (skoleår) Lektioner (antal) 1g ap/10-da Almen sprogfors 14 1g ap/10-la Almen sprogfors 14 1g

Holdelementnavn XPRS fagbetegnelse (kort) Norm. elevtid (skoleår) Lektioner (antal) 1g ap/10-da Almen sprogfors 14 1g ap/10-la Almen sprogfors 14 1g Holdelementnavn XPRS fagbetegnelse (kort) Norm. elevtid (skoleår) Lektioner (antal) 1g ap/10-da Almen sprogfors 14 1g ap/10-la Almen sprogfors 14 1g ap/11-da Almen sprogfors 14 1g ap/11-la Almen sprogfors

Læs mere

Side 1 af 5. VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg Enkeltfag, HF/STX - holdstart 17.-21. august 2015 (e-learning-hold, se nederst)

Side 1 af 5. VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg Enkeltfag, HF/STX - holdstart 17.-21. august 2015 (e-learning-hold, se nederst) Side 1 af 5 Hold Holdstart Varighed Fag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag SU-timer 602 1508 1 år Billedkunst 0 B 12:00-15:55 12:00-15:55 8,89 604e 1508 ½ år Biologi 0 C 8:00-11:25 8:30-11:25 6,67 606

Læs mere

STUDIERETNINGER 2016-2019 SR1 SR2 SR3 SR4 SR5 SR6 MA A MA A BI A SA A EN A EN A FY B BT A MA B MA B SA B ME B KE B FY B ID B EØ C PS C SA B

STUDIERETNINGER 2016-2019 SR1 SR2 SR3 SR4 SR5 SR6 MA A MA A BI A SA A EN A EN A FY B BT A MA B MA B SA B ME B KE B FY B ID B EØ C PS C SA B STUDIERETNINGER 2016-2019 SR1 SR2 SR3 SR4 SR5 SR6 MA A MA A BI A SA A EN A EN A FY B BT A MA B MA B SA B ME B KE B FY B ID B EØ C PS C SA B SR7 SR8 SR9 SR10 MU A EN A EN A EN A EN A TYF A FRB A SPB A FI

Læs mere

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017

STØVRING GYMNASIUM. Studieretningsønske 2017 STØVRING GYMNASIUM Studieretningsønske 2017 Studieretningsønske 2017 I skal angive ønske om studieretning i lectio senest d. 11.10 kl. 22.00. I skal besvare et spørgeskema om studieretninger, 2. fremmedsprog

Læs mere

Værd at vide om eksamen

Værd at vide om eksamen Værd at vide om eksamen 2015 Høng Gymnasium og HF Hvor finder jeg information om de enkelte fag? Det er god ide at vide besked om prøveformer og bedømmelseskriterier i de fag, man skal til eksamen i. Derfor

Læs mere

Optagethedsskema. Silkeborg Gymnasium * maj juni 2013

Optagethedsskema. Silkeborg Gymnasium * maj juni 2013 Optagthdsskma Silkborg maj juni Luftfoto af Silkborg, juni Allan Jnsn (AJ) 2p 2p 2p 1y MA (8) / KA Hjørring Hjørring ma (15) ma Andrs Nilstrup (AS) Andras Kring (AD) iholdt 5/6 c 2bn DA c 2bn DA / MLJ

Læs mere

Lokaleoversigt ved eksamen på Randers Realskole sommeren 2015.

Lokaleoversigt ved eksamen på Randers Realskole sommeren 2015. Lokaleoversigt ved eksamen på Randers Realskole sommeren 201 DATO Mandag 1/6-1 Prøve FP9 FP10 Klasse Fag Antal Faglærer Censor Ex.lok. Forb. 9A DA 13 RP-1 Lotte Kondrup 23 9B FY 13 BS-1 Per Frank F1 9E

Læs mere

AT Omlagt skriftligt arbejde 25. september 2014 Årgang 2014

AT Omlagt skriftligt arbejde 25. september 2014 Årgang 2014 AT Omlagt skriftligt arbejde 25. september 2014 Årgang 2014 AT i grundforløbet OS i grundforløbet AT1 4 20 % omlægges for A-/B-fag med mindst 10 elevtimer AT2 2 20 % omlægges for matematik C Sum 6 AT i

Læs mere

AT Omlagt skriftligt arbejde 26. august 2015 Årgang 2015

AT Omlagt skriftligt arbejde 26. august 2015 Årgang 2015 AT Omlagt skriftligt arbejde 26. august 2015 Årgang 2015 AT i grundforløbet OS i grundforløbet AT1 2 20 % omlægges for A-/B-fag med mindst 10 elevtimer Sum 2 20 % omlægges for matematik C AT i foråret

Læs mere

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer.

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer. Eksamen 2015 I dette hæfte er samlet nogle væsentlige oplysninger om skriftlig og mundtlig eksamen. Her finder du eksamenskalender, praktiske regler med hensyn til eksamen, sygeeksamen, klagegang, IT m.m.

Læs mere

Grundforløb første halve år 2015-2018

Grundforløb første halve år 2015-2018 Grundforløb første halve år 2015-2018 Dansk Engelsk Almen Billedkunst/ Fysik Matematik Naturvidenskabeligt Samfunds- Biologi Idræt sprogforståelse musik grundforløb fag Studieretningsforløb 2½ år Naturvidenskabelige

Læs mere

Scan & tjek WEB APP. StudiePlanner. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus STX

Scan & tjek WEB APP. StudiePlanner. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus STX Scan & tjek WEB PP StudiePlanner STX 2013 2014 Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus EN STUDENTEREKSMEN KRÆVER: 4 fag -niveau 3 fag B-niveau 7 fag -niveau De De obligatoriske fag udgør hovedparten af af

Læs mere

Oversigt over eksamensfordelingen på Randers Realskole sommeren 2016

Oversigt over eksamensfordelingen på Randers Realskole sommeren 2016 Oversigt over eksamensfordelingen på Randers Realskole sommeren 2016 DATO Mandag 30/5-1 9A DA 13 IJ-1 Thomas Alsen 9C NAT 13 PJ-1 Morten Skipperud 9D SHK 13 RD-1 Jørgen Erikslev 9G EN 13 MR-1 Susanne Broe

Læs mere

Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B

Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B Oversigt over SR 1/15: Matematik A, Fysik B og Kemi B og fag, der skal vælges i løbet af 2g) og de øvrige fag. så skal du kun vælge et C- niveau valgfag i 3g, da dit 2. fremmedsprog tæller som det 4. A-

Læs mere

3 årig STX uddannelse

3 årig STX uddannelse 3 årig STX uddannelse Forår 2010 Efter 9. klasse afgangsprøve i: OPTAGELSESKRAV til gymnasiet Fem bundne prøver dansk (mundtlig og skriftlig) matematik (skriftlig) engelsk (mundtlig) fysik (mundtlig) To

Læs mere

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Senest opdateret 16. juni 2014 Grundforløb 2014-version 2.0 Grundforløb Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Fag Niv OS Normal Flex Ialt ATlekt. Lekt. Norm Til str Fag AT- Opsummering

Læs mere

0. klasse Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

0. klasse Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 0. klasse Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.10 8.30 Morgenbånd Morgenbånd Morgenbånd Morgenbånd Morgenbånd 8.30 9.50 Undervisning Undervisning Undervisning Undervisning Undervisning 9.50 10.10 Bevægelsesbånd

Læs mere

VEST

VEST 1 - Kapacitet og ansøgertal 2017 Kapacitet og ansøgertal 2017 Fordelingsudvalg Ansøger pr. 15. marts 2017 Kapacitet 2017 Over-/underskud kapacitet Gym. HF Pre-IB Gym. HF Pre-IB Gym. HF Pre-IB Vest 1271

Læs mere

Opgavefordeling , d. 3/7 2018

Opgavefordeling , d. 3/7 2018 Opgavefordeling 2018-19, d. 3/7 2018 1g grundforløb: Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold 4 Hold 5 Hold 6 Hold 7 Hold 8 Hold 9 Hold 10 Udd, Stv RO, DA RO, DA MG, ET MG, ET MM, ET MM, HG MM, HG LN, LB LN, LB MG, LB

Læs mere

Til kommende elever 2013

Til kommende elever 2013 Til kommende elever 2013 Velkommen til Roskilde Gymnasium Faglighed Forskellighed Fællesskab STX Gymnasiet er en 3-årig gymnasial uddannelse, der er studieforberedende og giver adgang til alle videregående

Læs mere

HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12

HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12 HF/GS-EKSAMEN DECEMBER 12 information til kursister Kære kursist I denne folder finder du vigtige informationer om hf-eksamen. Er der noget, du bliver i tvivl om, kan du enten spørge dine faglærere eller

Læs mere

Katedralskolen: stx og hf

Katedralskolen: stx og hf Katedralskolen: stx og hf STX og hf Begge er almendannende Begge kan bruges til at få adgang til en videregående uddannelse. Begge indeholder en række almindelige fag kendt fra folkeskolen og selvfølgelig

Læs mere

Studieretninger 2013-16. Udbud af. 22. januar 2013. 22.01.2013 1:33 bl

Studieretninger 2013-16. Udbud af. 22. januar 2013. 22.01.2013 1:33 bl Udbud af Studieretninger 2013-16 22. januar 2013 1:33 bl 2 Studieretninger 2013-16 Naturvidenskabelige studieretninger BIOTEK A + MATEMATIK A + Fysik B BIOLOGI A + Matematik B + Idræt B FYSIK A + MATEMATIK

Læs mere

Studenters karakterer

Studenters karakterer Studenters karakterer Rapporterne præsenterer statistik over de karakterer som fremgår på studenternes eksamensbeviser på de gymnasiale uddannelser. Bemærk, at denne rapport opgør data på baggrund af bevisår

Læs mere

StudiePlanner STX STX. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus

StudiePlanner STX STX. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus. Frederikshavn Gymnasium & HF-kursus StudiePlanner 1 Find DIN retning! 2 EN STUDENTEREKSAMEN KRÆVER: 4 fag på A-niveau 3 fag på B-niveau 7 fag på C-niveau De obligatoriske fag udgør hovedparten af gymnasieuddannelsen. Studieretningsfag og

Læs mere

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer.

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer. Eksamen 2018 1 2 I dette hæfte er samlet nogle væsentlige oplysninger om skriftlig og mundtlig eksamen. Her finder du eksamenskalender, praktiske regler med hensyn til eksamen, sygeeksamen, klagegang m.m.

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftlige eksamener

Læs mere

AT-eksamen 3.g Vejledningspjece Christianshavns Gymnasium 2016

AT-eksamen 3.g Vejledningspjece Christianshavns Gymnasium 2016 AT-eksamen 3.g Vejledningspjece Christianshavns Gymnasium 2016 I forbindelse med AT8 skal du udarbejde en synopsis i februar, marts og starten af april som oplæg til den mundtlige AT-eksamen i juni. Synopsis

Læs mere

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer.

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer. Eksamen 2017 1 2 I dette hæfte er samlet nogle væsentlige oplysninger om skriftlig og mundtlig eksamen. Her finder du eksamenskalender, praktiske regler med hensyn til eksamen, sygeeksamen, klagegang m.m.

Læs mere

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Senest opdateret 9. juni 2017 Grundforløb 2016-version 2.2 Grundforløb Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Fag Niv OS Normal Flex Ialt ATlekt. Lekt. Norm Til str Fag AT- Opsummering

Læs mere

Opgavefordeling , d. 19/6 2017

Opgavefordeling , d. 19/6 2017 1g grundforløb: Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold 4 Hold 5 Hold 6 Hold 7 Hold 8 Hold 9 Hold 10 da DS IT NI DG DS TL PE MK OL OL En BD HB HB JF MW MT BD LE EN JF KP KK WE PJ KK NA MJ MG KP sa TR AZ LP LP JR SH

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E. Tlf EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E. Tlf EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasens Vej 44E Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2017 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftlige eksamener

Læs mere

Riv ud! Lidt mere om vores studieretninger

Riv ud! Lidt mere om vores studieretninger Riv ud! Lidt mere om vores studieretninger NATURVIDENSKABELIGE - SUNDHEDSVIDENSKABELIGE STUDIERETNINGER Det er studieretningerne for dig som er interesseret i naturvidenskabelige fag, som er god til matematik,

Læs mere

Eksamenskarakterer, Årskarakterer, fag og evalueringsform pr. institution og uddannelse

Eksamenskarakterer, Årskarakterer, fag og evalueringsform pr. institution og uddannelse Eksamenskarakterer, Årskarakterer, fag og evalueringsform pr institution og uddannelse 2014 Struer Statsgymnasium Fag Evalueringsform Karaktertype stx hf hhx Afsætning A Mundtlig Eksamenskarakter,4 (,)

Læs mere

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer.

Det vil være din faglærer, som fortæller nærmere om de forskellige fags eksaminer. Eksamen 2019 1 I dette hæfte er samlet nogle væsentlige oplysninger om skriftlig og mundtlig eksamen. Her finder du eksamenskalender, praktiske regler med hensyn til eksamen, sygeeksamen, klagegang m.m.

Læs mere

Eksamen maj - juni g og 2g. Eksamensvejledning maj 2017

Eksamen maj - juni g og 2g. Eksamensvejledning maj 2017 Eksamen maj - juni 2017 1g og 2g Eksamensvejledning maj 2017 Generelle regler Mødetid: Senest 15 min. før prøvens start For sent: Ring til skolen Over til rektor Sygdom: Ring til skolen - lægeerklæring

Læs mere

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Senest opdateret 8. juni 2016 Grundforløb 2015-version 3.1 Grundforløb Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Fag Niv OS Normal Flex Ialt ATlekt. Lekt. Norm Til str Fag AT- Opsummering

Læs mere

EKSAMENSREGLEMENT

EKSAMENSREGLEMENT EKSAMENSREGLEMENT 2017-2018 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold Forord... 3 Bekendtgørelser... 4 Vigtige datoer... 4 Indstilling til eksamen... 5 Mulige eksaminer... 5 Standpunktskarakterer... 5 Hjælpemidler

Læs mere

Opgavefordeling , d. 16/8 2017

Opgavefordeling , d. 16/8 2017 1g grundforløb: Hold 1 Hold 2 Hold 3 Hold 4 Hold 5 Hold 6 Hold 7 Hold 8 Hold 9 Hold 10 da DS IT NI DG DS TL PE MK OL OL En BD HB HB JF MW MT BD LE EN JF KF KK WE PJ KK NA MJ MG KP KF sa TR AZ LP LP JR

Læs mere

Vordingborg Gymnasium & HF

Vordingborg Gymnasium & HF Orientering om uddannelser 2008-2009 Vordingborg Gymnasium & HF Det almene Gymnasium (STX) * Højere Forberedelseskursus (HF) Åbent Hus Mandag den 28. januar 2008 kl. 19.00 indbyder Vordingborg Gymnasium

Læs mere

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER

VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER VID Gymnasier N.P. Jossiasensvej 44b Tlf. 8758 0400 EKSAMEN 2014 VID GYMNASIER INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Indstilling til eksamen 1 Eksamensperiode og prøvetidspunkter 2 Skriftelige eksamener

Læs mere

2014: Humanistisk-sproglig studieretning (Amerikalinjen)

2014: Humanistisk-sproglig studieretning (Amerikalinjen) 2014: Humanistisk-sproglig studieretning (Amerikalinjen) Studieretningsfag: Spansk begyndersprog A, Engelsk A Naturvidenskabelige fag: og Naturgeografi C Spansk A Engelsk A 335 timer Valgfag B* B* Naturgeo.

Læs mere

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter

Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Senest opdateret 12. juni 2014 Grundforløb 2013-version 5.0 Grundforløb Lektionsfordeling Sammentælling Klokketimer Oversigter Fag Niv OS Normal Flex Ialt ATlekt. Lekt. Norm Til str Fag AT- Opsummering

Læs mere

Vejledning På bordene ligger omslag til din besvarelse, med dit navn på. Sæt dig ved bordet med dit omslag.

Vejledning På bordene ligger omslag til din besvarelse, med dit navn på. Sæt dig ved bordet med dit omslag. Vejledning 2017 Eksamen Indhold: 1. Ved prøvens begyndelse 2. Under prøven 3. Aflevering af din besvarelse 4. Regler for eksamen generelt 5. Brug af computer 6. Brug af ordbøger 7. Udeblivelse og snyd

Læs mere

Prøveplan - Fjernundervisningen (e-læring) FYN - december 2012

Prøveplan - Fjernundervisningen (e-læring) FYN - december 2012 Prøveplan - Fjernundervisningen (e-læring) FYN - december 2012 NB!! Dette er prøveplanen for fjernundervisningshold med undervisning og eksamen i ODENSE (62656500). Der kan stadig ske senere ændringer,

Læs mere

00.X Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

00.X Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 00.X Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag AE DAn B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE MUS mu AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5 AE IDR id AE DAN B5 AE DAN B5 AE DAN B5

Læs mere

Karakterstatistik for December 2013

Karakterstatistik for December 2013 nasievej 10 December 2013 Udskrevet klokken 10:22:36 Side 1/7 nasievej 10 Januar 2014 Arabisk, niveau A - Mundtlig Arabisk, niveau A - Skriftlig Arabisk, niveau B - Mundtlig Biologi, niveau C - Mundtlig

Læs mere

Opgavefordeling , d. 2/

Opgavefordeling , d. 2/ Opgavefordeling 2017 18, d. 2/11 2017 Klasse 1a 1d 1e 1h 1q 1t 1u 1w 1x 1z Studieretning MU EN SA EN (Ty, ng) EN SP la MU MA SA EN SA EN SA MA SA MA BI Ke MA Fy Ke MA BT Fy 1.g valghold i skemabånd Studievej/Udd.leder

Læs mere

Orientering om eksamen og årsprøver 2019

Orientering om eksamen og årsprøver 2019 Odense Katedralskole Orientering om eksamen og årsprøver 2019 1. Generelt om eksamen 2 1.1 Lectio og eksamen 2 1.2 Check din eksamensplan 2 1.3 Adgang til internettet 2 2. Særligt om mundtlig eksamen/årsprøver

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Elevinstruks vedrørende skriftlige prøver ved Aabenraa Statsskole

Elevinstruks vedrørende skriftlige prøver ved Aabenraa Statsskole Elevinstruks vedrørende skriftlige prøver ved Aabenraa Statsskole Maj 2017 1 Indholdsfortegnelse Mødepligt: 3 Ved sygdom: 3 Inden prøverne: 3 Sted: 3 Mødetid: 3 Mobiltelefon m.v.: 3 Overtøj: 3 Brug af

Læs mere

Haderslev Katedralskole

Haderslev Katedralskole Haderslev Katedralskole Information om skriftlig og mundtlig eksamen ved Haderslev Katedralskole Sommer 2013 Indholdsfortegnelse: Forord... 3 Fem gode råd til eksamen!... 4 Særlige forhold ved den skriftlige

Læs mere

Hvad man skal og hvad der kan være en fordel

Hvad man skal og hvad der kan være en fordel Hvad man skal og hvad der kan være en fordel Fælles rammer for eksamen Skriftlig eksamen Mundtlig eksamen Spørgsmål Dette er en generel information om hvad jeg forventer af jer til samtlige eksamener Jeres

Læs mere

Eksamen og årsprøver i gymnasiet Til 2g

Eksamen og årsprøver i gymnasiet Til 2g OM EKSAMENSUDTRÆK for STX-elever Både skriftlige og mundtlige prøver er med i udtrækket. Reglerne om prøver i løbet af de 3 år er 1) der aflægges altid prøve i 3g i AT (mundtlig prøve) 2) der aflægges

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX

TÅRNBY GYMNASIUM & HF STX 2018 STX 13 VELKOMMEN TIL TG Tårnby Gymnasium & HF er et dejligt sted at være. Skolens godt 900 elever og 125 ansatte bidrager i fællesskab til at skabe den særlige TG-atmosfære, der er på skolen. TG lægger

Læs mere

Vælg din STUDIERETNING

Vælg din STUDIERETNING Vælg din STUDIERETNING 2017 Tidsplan for dit valg af studieretning Ons-tors uge 36-39 Undervisning i studieretningsfag: - Sproglige studieretninger - Samfundsvidenskabelige studieretninger - Naturvidenskabelige

Læs mere

Vigtige datoer. Eksamensorientering

Vigtige datoer. Eksamensorientering 2019 Vigtige datoer Fredag den 10. maj kl.15.00 offentliggøres de skriftlige prøver, og mundtlige prøver der afholdes før 24. maj. Torsdag den 16. maj kl. 15.00 offentliggøres hele eksamensplanen. Mandag

Læs mere

Eksamensreglement EUX

Eksamensreglement EUX Eksamensreglement EUX 2016 2 EUX Eksamensreglement Indhold Regler for skriftlige og mundtlige prøver... 4 Skriftlige prøver... 4 Aflevering... 4 Mundtlige prøver... 5 Oversigt over hjælpemidler ved mundtlig

Læs mere

1486 ansøgere ansøgere ansøgere. Grenaa Gymnasium. Randers Gymnasium. Paderup Gymnasium Rønde Gymnasium. Favrskov Gymnasium.

1486 ansøgere ansøgere ansøgere. Grenaa Gymnasium. Randers Gymnasium. Paderup Gymnasium Rønde Gymnasium. Favrskov Gymnasium. Datagrundlaget Samlet set viser data, at der ikke mangler STX-kapacitet i centrum af Aarhus. Det kan samtidig konstateres, at der ud over STX og HF ikke findes andre uddannelser ud over grundskoleniveau

Læs mere

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD 2016 HOLD DIG ORIENTERET Når hele eksamensplanen den 20. maj er offentliggjort, kan du se din personlige prøvekalender i Lectioskemaet (fag, dato, tidspunkt, lokale etc.) Du

Læs mere

Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2013 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Vejen videre. Orientering om Ringkjøbing Gymnasium

Vejen videre. Orientering om Ringkjøbing Gymnasium Orientering om Ringkjøbing Gymnasium 1 Optagelseskrav Efter 9./10. klasse med aflagt afgangsprøve fra folkeskolen i dansk, matematik, fysik/kemi, engelsk + 2 prøver mere efter lodtrækning. Undervisning

Læs mere

Allan Friis Clausen rektor

Allan Friis Clausen rektor 2014-15 Velkommen til Paderup Gymnasium Værdier og profil Paderup Gymnasium er et alment gymnasium, som er både studieforberedende og alment dannende. Ud over det faglige, der selvsagt skal være i top,

Læs mere

Studieretninger 2012-2015 Rungsted Gymnasium. Globalt - socialt - udfordrende

Studieretninger 2012-2015 Rungsted Gymnasium. Globalt - socialt - udfordrende Studieretninger 2012-2015 Rungsted Gymnasium 2. fremmedsprog: fransk fortsætter B, tysk fortsætter B, japansk begynder A, spansk begynder A, kinesisk begynder A Kunstnerisk fag: Inden gymnasiet skal du

Læs mere

Deltagerliste. Allan Friis Clausen. Anders Frederiksen. Anders Frølund. Anette Skovlykke. Arne Frier. Arne Kjær. Berit Eika.

Deltagerliste. Allan Friis Clausen. Anders Frederiksen. Anders Frølund. Anette Skovlykke. Arne Frier. Arne Kjær. Berit Eika. Deltagerliste Netværksdag for topledere i gymnasieskolen og på AU Allan Friis Clausen Ansættelsessted Paderup Gymnasium Anders Frederiksen Stilling Institutleder Ansættelsessted Institut for forretningsudvikling

Læs mere

Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2012 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

Prøveperiode SINE 2015 Mandag 1/6 Tirsdag 2/6 Onsdag 3/6 Torsdag 4/6 Fredag 5/6 07.00 08.00 Morgenmad CO, SS

Prøveperiode SINE 2015 Mandag 1/6 Tirsdag 2/6 Onsdag 3/6 Torsdag 4/6 Fredag 5/6 07.00 08.00 Morgenmad CO, SS Mandag 1/6 Tirsdag 2/6 Onsdag 3/6 Torsdag 4/6 Fredag 5/6 Morgenmad CO, SS Morgenmad RO, PI Morgenmad JI, SM Morgenmad MO, LJ Morgenmad PI, SA CO (Soccer) SS (Blå Bog) LJ (Crossfit piger) SA Hjælp til eksamen

Læs mere

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14

Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 Udbud af studieretninger ved Århus Statsgymnasium I skoleåret 13/14 2. fremmedsprog og kunstneriske fag har betydning for dine muligheder for valg af studieretninger. I skemaet nedenfor kan du ved at vælge

Læs mere

PIXI-BOG 1AX 2015-2016

PIXI-BOG 1AX 2015-2016 PIXI-BOG 1AX 2015-2016 INDHOLD: SIDE: ÅRSPLAN I STIKORD 2 AP 3 AT 1 og 2 3-4 LECTIO 5 SRO 6 STUDIETURE 6 TERMINSPRØVER 6 ÅRSPRØVER 6 ÅRSPLAN I STIKORD: Uge 35 Uge 37 Uge 43 Uge 50/51 Uge 4/5 Uge 9/10 Uge

Læs mere

Vejledning til ansøgning om anderledes eksamensafvikling

Vejledning til ansøgning om anderledes eksamensafvikling Blanket for skoleåret 2016-17 Vejledning til ansøgning om anderledes eksamensafvikling Hvem kan søge? Hvad kan søges? Hvordan kan man søge? I særlige tilfælde kan en elev tilbydes eksamensforhold, der

Læs mere

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag

Gymnasiets opbygning 1 STUDENTEREKSAMEN STX. Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag 1 STUDENTEREKSAMEN STX Optagelse Struktur Grundforløb og studieretninger Valgfag Hvad giver en studentereksamen (STX) dig? 2 Den bredest mulige adgang til videregående uddannelser Studiekompetence - så

Læs mere

Samfundsfag C Samfundsfag C Oldtidskundskab Religion. Naturvidenskabeligt grf

Samfundsfag C Samfundsfag C Oldtidskundskab Religion. Naturvidenskabeligt grf Sproglige studieretninger Studieretning 1a Engelsk A, Fransk A/Spansk A og Tysk fortsætter B Fransk A/Spansk A Fransk A/Spansk A Fransk A/Spansk A Fransk A/Spansk A Tysk (fort) B Tysk (fort) B Tysk (fort)

Læs mere

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010

Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Sagsfremstilling til møde i Viby Gymnasium og HF s bestyrelse den 17. juni 2010 Punkt. nr. 3 Dagsordenspunkt: Udbud af studieretninger og frie valgfag for skoleåret 2011-2012 Sagsfremstilling: Bestyrelsen

Læs mere

Praktiske oplysninger for censorer ved. Læreruddannelsen Zahle

Praktiske oplysninger for censorer ved. Læreruddannelsen Zahle Praktiske oplysninger for censorer ved Læreruddannelsen Zahle Eksamen 2014 Vi byder dig velkommen til Læreruddannelsen Zahle, professionshøjskolen UCC. Linnésgade 2, 1361 København K Tlf. 41 89 78 00 www.zahle.ucc.dk

Læs mere

Sommereksamen 2016 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2016 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2016 på Viby Gymnasium 1 Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

2016: Humanistisk-sproglig studieretning (Super sproglig)

2016: Humanistisk-sproglig studieretning (Super sproglig) 2016: Humanistisk-sproglig studieretning (Super sproglig) Studieretningsfag: Spansk begyndersprog A, Naturvidenskabelige fag: og Naturgeografi C Spansk A Valgfag B* B* Naturgeo. C Matematik C 1 Samf..

Læs mere

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD

EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD EKSAMENSREGLER OG GODE RÅD 2017 HOLD DIG ORIENTERET Når hele eksamensplanen den 16. maj er offentliggjort, kan du se din personlige prøvekalender i Lectioskemaet (fag, dato, tidspunkt, lokale etc.) Du

Læs mere

2010: Humanistisk-sproglig studieretning (Amerikalinjen)

2010: Humanistisk-sproglig studieretning (Amerikalinjen) 2010: Humanistisk-sproglig studieretning (Amerikalinjen) Studieretningsfag: Spansk begyndersprog A, Engelsk A Naturvidenskabelige fag: og Naturgeografi C Spansk A Engelsk A 335 timer Valgfag B* B* Naturgeo.

Læs mere

Eksamensreglement. Teknisk Gymnasium Silkeborg

Eksamensreglement. Teknisk Gymnasium Silkeborg Eksamensreglement Teknisk Gymnasium Silkeborg Maj 2015 Indhold: 1. Indledning... 3 2. Adgang til prøver... 3 3. Antal prøver... 3 4. Beståelseskriterier... 4 5. Projekteksamen... 4 6. Skriftlige prøver...

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Opgavefordeling , d. 13/ g

Opgavefordeling , d. 13/ g Opgavefordeling 2018-19, d. 13/11 2018 1g Klasse 1a 1m 1e 1d 1h 1t 1u 1w 1x 1z Studieretning MU EN MA MU EN SP la EN F la SA EN (ng) SA EN (bi) (bi) (if) BI Ke MA Fy Ke MA BT Fy Udd.leder/st.vejleder MJ

Læs mere

Sådan vælger du studieretning

Sådan vælger du studieretning STX Sådan vælger du studieretning FORÆLDREMØDE 2017 PROGRAM // 3 KØREPLAN FOR VALG AF STUDIERETNING // 4 SÅDAN VÆLGER DU STUDIERETNING // 5 STUDIERETNINGER // 6-7 VALGFAG // 8 TRÆF DET RIGTIGE VALG //

Læs mere

Retningslinjer - mundtlige/skriftlige eksamener

Retningslinjer - mundtlige/skriftlige eksamener Retningslinjer - mundtlige/skriftlige eksamener og årsprøver Skolen orienterer eleverne om eksamensreglerne i god tid før eksamen. I orienteringen vil eleverne blive gjort bekendt med eksamensbekendtgørelsen,

Læs mere

Ved mundtlig eksamen skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål.

Ved mundtlig eksamen skal man være til stede i god tid og gerne en eksaminationstid før man selv skal trække spørgsmål. Eksamensregler Regler vedrørende EKSAMEN Mød altid i god tid til en eksamen. Ved skriftlig eksamen skal man sidde på sin plads og være klar senest 10 minutter før prøvens start. Man skal altså møde senest

Læs mere

A C? B Studieretninger 2015

A C? B Studieretninger 2015 A C? B tudieretninger 2015 Velkommen til kanderborg Gymnasium På de næste sider kan du se noget om de mange fag og de forskellige studieretninger som vi tilbyder på kanderborg Gymnasium. Du kan også se

Læs mere

Eksamensreglement. Teknisk Gymnasium Silkeborg

Eksamensreglement. Teknisk Gymnasium Silkeborg Eksamensreglement Teknisk Gymnasium Silkeborg Foråret 2017 Indhold: 1. Indledning... 3 2. Adgang til prøver... 3 3. Antal prøver... 3 4. Beståelseskriterier... 4 5. Projekteksamen... 4 6. Skriftlige prøver...

Læs mere

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX

Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX Campus Bornholms eksamensregler for HF, HHX, HTX og STX Indhold Eksamensvilkår... 1 Mødetid... 2 Udeblivelse... 2 Hvornår er en prøve begyndt?... 2 Sygdom eller udeblivelse af andre uforskyldte grunde...

Læs mere

HVAD GIVER STX DIG? FAGLIG UDVIKLING ALMEN UDVIKLING PERSONLIG UDVIKLING SOCIAL UDVIKLING BREDESTE ADGANG TIL DE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

HVAD GIVER STX DIG? FAGLIG UDVIKLING ALMEN UDVIKLING PERSONLIG UDVIKLING SOCIAL UDVIKLING BREDESTE ADGANG TIL DE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Student 2016 HVAD GIVER STX DIG? FAGLIG UDVIKLING BREDESTE ADGANG TIL DE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER ALMEN UDVIKLING PERSONLIG UDVIKLING SOCIAL UDVIKLING OPTAGELSE: KRAV PÅ OPTAGELSE 9. kl ELLER 10 kl. AFGANGSPRØVE

Læs mere

MELLEMØSTEN TEMADAG torsdag den 1. december 2011

MELLEMØSTEN TEMADAG torsdag den 1. december 2011 MODUL 1 8:30 9:30 lokale antal klasser klasser præs. Kim Bildsøe Lassen (1) "En personlig beretning om krig, 3w, 3x, 3z, 2a, 2b, 2m, 2s, DR. Studievært på TV avisen. Journalist kaos og håb" Festsalen 20

Læs mere

Eksamen maj - juni g. Eksamensvejledning maj 2017

Eksamen maj - juni g. Eksamensvejledning maj 2017 Eksamen maj - juni 2017 3g Eksamensvejledning maj 2017 Generelle regler Mødetid: Senest 15 min. før prøvens start For sent: Ring til skolen Over til rektor Sygdom: Ring til skolen - lægeerklæring Sygeeksamen

Læs mere

Eksamen sommer Offentliggørelse den 16. maj. For alle skriftlige prøver samt mundtlige prøver før 24. maj er datoen den 10.

Eksamen sommer Offentliggørelse den 16. maj. For alle skriftlige prøver samt mundtlige prøver før 24. maj er datoen den 10. Eksamen sommer 2019 Offentliggørelse den 16. maj For alle skriftlige prøver samt mundtlige prøver før 24. maj er datoen den 10. maj Kontrol af eksamener Kontroller at du har fået udtrukket det rigtige

Læs mere

Danskemesterskaber m riffel

Danskemesterskaber m riffel Danskemesterskaber 0 5m riffel Resultatliste Dansk Skytte Union 8. og 9. april 0 Randers Skyttekreds Randers 5m Åben Lars Ørum Ålborg DEN 97 99 98 94 388 René Kristiansen BPI DEN 96 98 98 95 387 3 Lars

Læs mere

Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium

Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium Sommereksamen 2014 på Viby Gymnasium Kære elev Du kan her finde mange regler og praktiske råd vedr. eksamen. Udover denne oversigt vil du kunne læse om det enkelte fag på Undervisningsministeriets hjemmeside

Læs mere

1. Sprog og Identitet

1. Sprog og Identitet 1. Sprog og Identitet Engelsk A, Spansk begynder A og Psykologi B Engelsk Engelsk Engelsk Engelsk A Spansk begynder Spansk begynder Spansk begynder Spansk begynder A Psykologi Psykologi Psykologi B Samfundsfag

Læs mere

INDLEDNING... 3 VIGTIGE DATOER... 3 EKSAMENSFAG... 3 SKRIFTLIGE EKSAMINER OG ÅRSPRØVER... 4 MUNDTLIGE EKSAMINER/ÅRSPRØVER... 5

INDLEDNING... 3 VIGTIGE DATOER... 3 EKSAMENSFAG... 3 SKRIFTLIGE EKSAMINER OG ÅRSPRØVER... 4 MUNDTLIGE EKSAMINER/ÅRSPRØVER... 5 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 VIGTIGE DATOER... 3 EKSAMENSFAG... 3 SKRIFTLIGE EKSAMINER OG ÅRSPRØVER... 4 MUNDTLIGE EKSAMINER/ÅRSPRØVER... 5 Forberedelse... 6 Eksamination... 6 SÆRLIGE SITUATIONER...

Læs mere