Kære børnehaver, skoler og SFO!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære børnehaver, skoler og SFO!"

Transkript

1 Kære børnehaver, skoler og SFO! Industrimuseet har som sædvanligt strikket et stort juleprogram sammen. Mange børn fra Horsens og omegn er kommet her år efter år, svendebrevet følger de små nisser i mange år, og det viser at en god tradition, skal man ikke ændre alt for meget. Og dog! Tilmelding tilmelding tilmelding læs her Der er juleaktiviteter, I selv kan udføre. Der er juleaktiviteter, som kræver personale fra museets side. For at skabe den bedste oplevelse for børnene skal vi vide, hvornår I kommer, uanset om I skal løse opgaver selv, eller I skal have nissehjælp. I skal derfor tilmelde jer hos Janna Laursen fra kl. 11 til 14 dagligt på , så booker hun i kalenderen. Inden vi har sendt invitationen ud i år, har mange meldt sig gennem hjemmesiden, derfor tænk på to tidspunkter, I kan komme!!! Aktiviteterne starter den og slutter den Museet er åbent for jer fra 10 til 16, men aktiviteterne slutter kl. 15, såfremt der ikke er tilmeldinger. oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AKTIVITETER SOM I SELV KAN BESTEMME, HVORNÅR I VIL LØSE!! Uden tilmelding Nissehueopgaven for de mindste Traditionen tro holdt nisserne deres jule-forberedelsesmøde i oktober på Industrimuseet. De holdt mødet i Maskinhallen, og Torben og Tove - de to yngste nisser på 100 år var med for første gang. Der blev besluttet mange vigtige nisse-ting på mødet, men alt denne snakken blev efterhånden lidt for kedeligt for Torben og Tove, der besluttede sig for at kigge nærmere på de store, fine maskiner. Der var den store lokomobil, kranen der hang højt oppe i loftet og der var den imponerende røde Deutz! En kolloenorm maskine med masser af håndtag, knapper og dippedutter. Den skulle Torben og Tove helt sikkert kigge nærmere på. Og der gik ikke længe før mødet blev afbrudt af en larm uden lige!! Motoren startede med et brøl, så alle nisserne hoppede højt og tabte deres huer af ren forskrækkelse og når en nisse mister sin hue, så er nissen ikke længere usynlig som du ved. Alle nisserne styrtede derfor tilbage på loftet, og du kan tro at Torben og Tove havde røde ører, for ikke nok med at de havde afbrudt mødet, så var alle nisserne nu også hue-løse. Derfor er Torben og Tove nu tilbage på nisseskolen hvor de i nisse-håndarbejde lærer at sy nye huer!

2 Opgaven: Hjælp Torben og Tove med at tælle nissehuerne rundt omkring i Maskinhallen, så de ved hvor mange huer de skal sy. Torben og Tove skal sy nissehuer. Løsningen kan ses i Billetsalget. o Den store JuleVærkstedsRebus, Julen er nær, større børn Lige siden de gode gamle dage har nisser gået i nisseskole, for der er mange ting, man skal lære for at blive en dygtig nisse! På skoleskemaet er der selvfølgelig timer i dansk og regning, men også i drilleri, i risengrøds-kogning og i praktisk håndelag. Værkstedsnisserne har ikke tid til at gå i skole om efteråret, for der er så mange ting der skal nås inden jul men Nisseskolelæreren har givet dem en hjemmeopgave. De skal skrive en stil om deres håndværk og deres ynglingsord! Hvert år sørger alle Værkstedsnisserne for, at tingene bliver gjort på gammeldags maner, det vil sige med godt håndværk og sans for arbejdet. Rundt på museet kan du derfor finde Værkstedsnisserne, som har travlt med at hjælpe til, så julen bliver som julen var i de gode gamle dage. Og imens tænker de - så det knager under nissehuerne - på deres ynglingsord. Opgaven Find de 14 Værkstednisser og skriv det 1. bogstav i ynglingsordene, som er med stor skrift. Sæt bogstaverne sammen til ét ord. Aflever løsningen i Billetsalget og deltag i lodtrækningen om den lille Værkstedsnisse. Find Værkstednisserne og bogstaverne: - ved telefoncentralen, 1. Sal - i Museumsgaden, 1. Sal - ved motormaskinen i Maskinhallen - ved kranen i Maskinhallen - hos esse-smeden i gården - i 1920-lejligheden - i 1950-lejligheden - hos Bogtrykkeren - i Bryggeriet - i Maskinværkstedet - i Arenaudstillingen, 1. Sal - hos Bogbinderen - i Bindingsværket - i Banken oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

3 Midt på gaden sælges træ r og frugt, se butikken, hvor den stråler smukt!, mindste børn Sådan står der i en gammel julesang hvor der fortælles om den voldsomme trængsel og alarm, der er i gaderne i december. Bydrengen, som hjælper til i butikkerne efter skoletid, får også meget travlt op til jul. Mange ting og sager skal ind i butikkerne, så kunderne kan købe julegaver. Men efter sommerferien har han fået længere skoledage, så nu kniber det med at nå at bringe varerne ud, inden det bliver mørkt. Derfor skal han have hjælp til at finde de rigtige kunder? Opgaven: Kig på billederne på bagsiden og find den butik hvor varen skal afleveres. o Træskoværkstedet, alle børn På træskoværkstedet fremstiller de træsko i alle størrelser også til nisser. Nisse-Per har fået fri fra nisseskolen i hele november og december måned, så han kan hjælpe til på værkstedet. Der er meget travlt her op til jul, for rigtig mange nisser skal have nye juletræsko. Kan du se Nisse-Per? Han får ikke lov til at arbejde ved maskinerne, det er for farligt! Men han er god til at pakke træskoene fint ind med sløjfer, så de er klar til at blive sendt ud i hele verden. Nisse-Per var desværre uheldig i år. For da han bar kurven fyldt med de allermindste nissetræsko, snublede han over sine egne ben og tabte kurven, så de små træsko fløj om ørerne på alt og alle. Derfor kravler han nu rundt og leder efter de små nissetræsko og det skal han have hjælp til! Opgaven: Kig oppe og kig nede og tæl alle de små julenisse-træsko og fortæl Nisse- Per hvor mange han mangler at finde. Træskoene skal ikke samles ind!! - 7 par - 18 par - 72 par par Løsningen kan fås i Billetsalget.

4 Jule - digital guide for smartphones, de større børn Industrimuseet har sammen med nogle unge mennesker under uddannelse tilrettelagt en jule-digital guide, hvor de større børn kan skanne sig gennem julens historier med deres smartphone, iphone eller android. Man skal bruge Danmarks Industrimuseums digitale guide, der kan hentes ned hjemmefra. Hent Danmarks Industrimuseums digitale guide på dk Der er gratis netværk på Industrimuseet. ******************************************** AKTIVITETER MED TILMELDING!! Nissebørn på café Daginstitutioner og besøgsgrupper kan i hele juleperioden få æbleskiver og saftevand for kr. 15,- i Café Gaslight. Her er selvfølgelig også er pyntet fint op og måske hænger Julemandens nattøj til tørre på badeværelset. Der er desværre ikke plads til alle, så man skal tilmelde sig! Kl. 10, 11, 13 og 14 og der afsættes 30 min. ooo Julehistorier i Skolen, 3. og 4. klasser, Tirsdag, onsdag og torsdag, kl og kl I Skolen læser læreren julehistorier i det pyntede klasselokale.. Historierne er tilpasset de lidt større børn, som skal sidde på de gamle pulte i skolestuen. Oplæsningen tager ca. 20 min, og det er en aktivitet for max 24 børn i skolestuen. ******************************************** Arbejde på Nisseværkstedet, nissesvendebrev Julemanden er så glad for de dygtige Industrisnissesvende-børn, som Klædeskabet har hjulpet med at oplære og uddanne de sidste mange år, at han igen har bedt om hjælp. Brevet med instrukser og jule-manualen er ankommet, ligesom nissetøjet og nissehuerne ligger klar. Så nu mangler der bare kvikke og dygtige børn, som efter endt oplæring kan få udleveret et håndværkernavernissesvendebrev. Oplæringen tager 1 time, og I kan deltage alle hverdage kl. 10, kl. 11 og kl. 13 Max. 24 børn PS: Husk kamera til at fotografere nisselærlingene med, samt forældrenes samtykketilladelse til foto!!!

5 Julerundvisninger i arbejderboligerne og gaden, kr. 200 Museets nisseinspektører fortæller historier og viser rundt i arbejderboligerne, hvor årtiernes forskellige jul bliver vist og fortalt. Det handler om traditioner. Rundvisningen tager 30 min. Rundvisningerne er kl. 10, kl. 11 og kl. 13 Det koster kr. 200 for en rundvisning ******************************** DET SKER OGSÅ PÅ INDUSTRIMUSEET, KOM BARE!!!! Julen i arbejderboligerne Ingen jul på Industrimuseet uden julepyntede arbejderboliger, der hver især fortæller om fremgang i Danmark fra den fattige arbejderfamilies jul i slutningen af 1800-tallet til vore dages overflødighedshorn af glimmer og flitterstads. Et besøg i arbejderboligerne på Villavej efterlader ingen i tvivl om, at velfærd er kommet til alle i Danmark, især efter Mostrene træffes i arbejderboligerne Hver onsdag bager julemostrene i arbejderboligerne, og gæsterne kan få en seriøs snak om julebag før og nu. I 1950/60-ernes julegade Til supplement for arbejderboligerne er museumsgaden pyntet. Broderiforretningen står funklende med sine fine julebroderier, lige til at få de kolde vinteraftener til at gå hurtigere med, og fra radiobutikken lyder sprøde harper og glad julejazz. oooooooooooooooooooooooooooooooo Juleweekenden den 12. og 13. december Traditionelt er det 2. weekend i december, Industrimuseet holder sin juleweekend. I år er der også masser af liv i De Nornske Haller, hvor smagen og duften af gode råvarer, vil pirre sanserne, sammen med synet af godt håndværk og gamle traditioner. Juleweekenden har åbent fra 11 til 16, og det er en tradition blandt mange horsensianere, at det først er jul efter et besøg på Industrimuseet på Gasvej.

Juleaktiviteter i 2014, fra den 24. november til den 18. december. Med og uden tilmelding

Juleaktiviteter i 2014, fra den 24. november til den 18. december. Med og uden tilmelding Juleaktiviteter i 2014, fra den 24. november til den 18. december. Med og uden tilmelding Kære børnehaver, skoler og SFO! Industrimuseet har som sædvanligt strikket et stort juleprogram sammen. Mange børn

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen

NYT. December Hermed ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår! Pas på med fyrværkeriet! Med venlig hilsen Kim Sørensen NYT December 2016 Nu har vi altså jul igen skolen er flot pyntet her i december måned. I skolegården har vi et juletræ, der lyser op i den mørke tid. I klasserne hænger guirlander og anden julepynt. Der

Læs mere

Svarene til opgaverne kan I finde i centeret, men ikke kigge før I går hjem!

Svarene til opgaverne kan I finde i centeret, men ikke kigge før I går hjem! Hjerl Hede er fyldt med spændende oplevelser. Mens I nyder alle de spændende ting, kan I med dette hæfte hjælpe Holger Hede Nisse med at finde de tabte bogstaver, så han kan købe ind for Nissemor. Svarene

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Energien i Horsens: Rundvisning

Energien i Horsens: Rundvisning Energien i Horsens: Rundvisning - historien om hvordan byen blev afhængig af fossile brændstoffer Når klassen ankommer til Danmarks Industrimuseum, vil den blive modtaget af en rundviser, der viser rundt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet.

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet. JUL I DRE NGESLUSEN Der vil fra midt i november være juleværksted i drengeslusen Der vil der ikke være åbent for juleværkstedet om onsdagen (der er jo rollespils dag) Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 22 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Store konvolut er udsendt Så er den store konvolut pakket og sendt med posten (tirsdag). Det betyder, at med den nuværende

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Valg til Børnerådet. Vi startede som et forsøget Børneråd op på tværs af børnehave, SFO og klub for 1 år siden. Jeg har besluttet at videreføre rådet, da jeg syntes vi har

Læs mere

Julen nærmer sig! Klik her

Julen nærmer sig! Klik her Julen nærmer sig! Klik her < Mit navn er Jack Stump. Jeg er blevet ringet op af skoleleder Boris Loftager. Han vil igen have mig til at kigge på en gammel sag. Nej, nu må han da snart holde op. Jeg fandt

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Skovnissen Kogle. Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen

Skovnissen Kogle. Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen Skovnissen Kogle Miljøministeriet, Skov- og Naturstyrelsen Udgiver: Skov- og Naturstyrelsen, Storstrøm Titel: Skovnissen Kogle Forfatter: Marie Roland Tarby Layouter: Mette Millner Hansen Fotos: Marie

Læs mere

Historien om museumsnisserne

Historien om museumsnisserne Historien om museumsnisserne På museet i Haderslev bor en lille nissefamilie. De er fem i familien. Der er Far Nis, Mor Alma, drengen Pug og pigen Trisse og så er der Olde Nis, der siges at være mere end

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Demokrati og Medbestemmelse

Demokrati og Medbestemmelse Efterårs vinden suser, og snigende men dog på en behagelig måde, rammer den min kind. Træerne blafrer. Fuglene synger årets sidste viser. Det er varmt og koldt på samme tid. Det er mørkt og lyst på samme

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6 Juleferie Så blev det lige pludselig juleferie igen efter en meget hyggelig og god december måned på friskolen. Vi har som sædvanligt været i kirke her til morgen, så vi

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Nr. 37 September, oktober, november, december 2016

Nr. 37 September, oktober, november, december 2016 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 37 September, oktober, november, december 2016 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for September, oktober, november, december 2016

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Nyhedsbrev til 0. og 1. årgang

Nyhedsbrev til 0. og 1. årgang skillema-dinke-du hør på Søren Banjomus, han spiller nemlig nu. skillema-dinke-du kom og syng og dans med os, det syns vi, at I sku Vi glæder os til juleaften, så blir træet tændt og vi får fine julegaver,

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling

Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig udvikling December Januar November Februar Oktober Marts September April August Maj Juli Juni Temaer, traditioner og aktiviteter i Eventyrhuset for team 1, der tager udgangspunkt i de 7 læreplanstemaer. 1. Personlig

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked.

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående arrangementer, som I bedes

Læs mere

Nyhedsbrev december 2016.

Nyhedsbrev december 2016. Nyhedsbrev december 2016. Nu bliver det december, mange af jer får travlt og stresser rundt, vi vil gøre alt for at få en nærværende, spændende, rolig, hyggelig måned med jeres børn. Vi skal synge julesange

Læs mere

Spirer: Vi er spejderveninder

Spirer: Vi er spejderveninder Spirer: Vi er spejderveninder Formål Spirerne skal tænke over hvad det vil sige at være en god ven. Fokus er på, at man ikke sladrer og siger grimme ting om hinanden og driller hinanden. De skal meget

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 1. december 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 925 Næste uge: Mærkedag: 02. december 05. december 06. december 08. december Udlejning baunen Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem 9.kl. Bestyrelsesmøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Skoler og institutioner På Frilandsmuseet Hjerl Hede er der mulighed for at komme helt tæt på historien.

Skoler og institutioner På Frilandsmuseet Hjerl Hede er der mulighed for at komme helt tæt på historien. Skoler og institutioner På Frilandsmuseet er der mulighed for at komme helt tæt på historien. 2018 er et område med gårde, værksteder, lugte, lyde, natur og dyr. Her kan man opleve historien på egen krop

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 38 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Steiner HF Kom til takke-demo-koncert Torsdag den 5. oktober slutter skoledagen kl. 12.00 (SFO og klub vil dog være åbne),

Læs mere

1. Rejsebrev. London

1. Rejsebrev. London 1. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse

Den selvejende institution. Hattehuset. Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Hvad er Kasketten og Hattehuset: Den selvejende institution Hattehuset Kasketten 2 4 klasse Hattehuset 5 7 klasse Stedet hvor du kan komme efter skoletid. Hygge dig med dine kammerater. Finde nye kammerater.

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

DII Delfinhuset Bredevej 2c, 8250 Egå Tlf. 8674 2799 / E-mail: hmjun@aarhus.dk

DII Delfinhuset Bredevej 2c, 8250 Egå Tlf. 8674 2799 / E-mail: hmjun@aarhus.dk Informationsmateriale til nye forældre i Delfinhusets vuggestuegruppen Indholdsfortegnelse Delfinhuset.... 2 Dagsrytme i vuggestuen.... 3 Aktiviteter. 4 Forældresamarbejde.. 5 Status- og udviklingssamtalen....

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Fredag den 27. november Open By Night (særskilt program følger)

Fredag den 27. november Open By Night (særskilt program følger) Fredag den 27. november Open By Night (særskilt program følger) Lørdag den 28. november Julemandsvækning Kl. 9.00 - Gratis kaffe/boller i Ansgar på Torvet Kl. 10.00 - Udendørs servering på Ras2rantent

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Kratholmskolens julestue 2015

Kratholmskolens julestue 2015 Kratholmskolens julestue 2015 Lørdag den 28. november Kl. 09.30-14.00 Program Kl. 09.30 Kl. 10.00 Indledning i Kratholmskolens hal Juleværkstederne åbner Spisepause: Se opslag i værkstederne Efter spisepausen

Læs mere

FORESTILLING LUKKET

FORESTILLING LUKKET Svømning Kære forældre i Grøn Efter juleferien starter vi til svømning. Dette bliver om fredagen fra kl 11-12.30, der hvor gymnastiktimen normalt ligger. Sådan vil det være indtil vi rammer påskeferien,

Læs mere

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog 1 Forord Denne medarbejderhåndbog er udarbejdet og godkendt af værkstedets brugerbestyrelse. I den finder du oplysninger om værkstedet som f.eks. arbejdstider,

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 44 /2016 Fra Børnehuset: Børnesygdomme: Hvornår er mit barn rask nok til at komme i institution igen? Mit barn har 38 i feber, men leger og har det godt, må det komme i institution? Mit barn

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland

Hugin og Munin Klubben Midtjylland Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 25 september - december 2012 SILKEBORG KULTURHISTORISKE MUSEUM Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for september,oktober,november,december

Læs mere

Aktiviteter Hele året

Aktiviteter Hele året Aktivitetsplan For Vuggestuen August 201til Juli 2012 Aktiviteter Hele året Motorik i salen, på legepladsen og i naturen Hver stue/gruppe har en formiddag i salen. Derudover bliver der bevægelse i dagligdagen

Læs mere

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev

Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Kirsten Kjeldgaard og den gamle jul i Fjerritslev Den gamle bryggergård midt i byens hjerte har i mere end 50 år været omdrejningspunktet for alle de gode juletraditioner i Jammerbugtens hyggeligste handelsby.

Læs mere

Uge 46 Stausø d. 16. november 2018

Uge 46 Stausø d. 16. november 2018 Fælles uge minisamfund Alt er anderledes i næste uge. Vi slår byportene op til fællesugens metropol New Fork. Storbyen vil summe af liv, forretninger og oplevelser i takt med, at der kommer liv i de mange

Læs mere

sjove og lærerige oplevelser 15.-23. oktober

sjove og lærerige oplevelser 15.-23. oktober e f t e r å r s f e r i e n 11 sjove og lærerige oplevelser 15.-23. oktober Museum Sønderjylland naturhistorie og palæontologi Med "kølle" og kastetræ I særudstillingen "Forhistoriske Mennesker" arrangerer

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Hørning d. 1.2.2013. Kære Forældre

Hørning d. 1.2.2013. Kære Forældre Hørning d. 1.2.2013 Kære Forældre Skolefesten står for døren I dagene op til er der temauge med temaet Alle verdens lande. De fleste pædagoger deltager i undervisningen i disse 3 dage, der arbejdes i værksteder

Læs mere

Restaurant Petit. Før du læser bogen

Restaurant Petit. Før du læser bogen OPGAVER TIL Restaurant Petit NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 1. Læs teksten på bagsiden af bogen Hvor er Jacob og Lone henne? Hvad laver de? Hvorfor tænker Lone på at rejse hjem? Snak om, hvad I synes

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Send din tilmelding nu!

Send din tilmelding nu! BRUNHØJSKOLENS AFTENSKOLE LEDER: TORBEN PRÆST SEMINARIEPARKEN 2, 4300 HOLBÆK TLF. 2255 1513 E-mail: praest@vestnet.dk Program 2017/18 Start 11. oktober Tilmeldingsfrist 26. september Send din tilmelding

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere