VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på:

2 FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i I idrætsforeningens første år var det et krav, at medlemmerne skulle have børn eller have haft børn på sanggymnasiet. I dag kan alle blive medlem af idrætsforeningen. I daglig tale kaldes foreningen blot for SAIF. Allerede i 1974 tilbød idrætsforeningen sine godt 200 medlemmer svømning, gymnastik, badminton og håndbold. I 2014 har foreningen omkring 600 medlemmer og tilbyder stadig sine medlemmer svømning, gymnastik, badminton og håndbold. Svømning udgør den største afdeling med knap 300 medlemmer. Besøg os også på:

3 SAIF LEDER Sidste sæson var et helt særligt år for Idrætsforening, da vi kunne fejre 40 års jubilæum. Det fejrede vi blandt andet ved foreningens årlige bankospil, der igen blev en stor succes. Sæsonen 2014/2015 står for døren og jeg ser frem til endnu et spændende år. Som altid er jeg naturligvis stolt af, at vi gennem årene har haft og stadig har så mange trofaste medlemmer, som gladeligt benytter sig af vores motionstilbud år efter år. Udover at være et sted hvor medlemmerne får pulsen i vejret, så er idrætsforeningen også et sted med en fantastisk god stemning, hvor der knyttes stærke og årelange venskaber. Jeg er sikker på, at vores fokus på det sociale samvær kombineret med det sportslige har stor betydning for, at vi som forening fortsat vokser i størrelse. En anden faktor, som spiller en stor rolle for idrætsforeningens fortsatte succes, er de mange frivillige, som hver sæson lægger mange kræfter i de enkelte afdelinger. De skal alle have en stor tak for deres store arbejde, som får foreningen til at køre på skinner. Endelig vil jeg byde nye medlemmer velkommen til Idrætsforening. Jeg håber, at I alle får nogle lærerige sæsoner med mange gode og sjove oplevelser. Verner Hansen Formand i Idrætsforening

4 SAIF BADMINTON Københavns billigste badmintonklub med plads til alle SAIF Badminton holder til i Valby og har både ungdoms-, senior- og motionisthold. Vi har hovedvægten på den sociale del og er kendte for vores fællesskab og for at være Københavns hurtigst voksende klub. Ungdomstræningerne foregår i idrætssalen på Gymnasium tirsdag og torsdag eftermiddag. Vi har sæsonstart tirsdag den 2. september. Vi bestræber os på at gøre træningen interessant og lærerig men samtidig sjov og hyggelig at deltage i. Lyder det som noget, du har lyst til at være en del af, så kom og få en gratis prøvetime på det hold, der passer til dig. Du skal blot medbringe et par indendørssko og en badmintonketcher. Hvis du ikke har en ketcher, kan du låne en af os. Vi har plads til alle og alle niveauer er velkomne! Seniortræningerne og motionisttræningerne træner tirsdag og torsdag aften i Valbyhallen og er allerede startet op, men har selvfølgelig altid plads til flere. Er du interesseret i en prøvetime eller har du spørgsmål, kan du kontakte: Ungdom: Anne Frederiksen tlf.: / Rikke Førsterling tlf.: , ungdom@saif.dk Senior: Jens Petersen tlf.: , senior@saif.dk Motionist: Camilla Hulst tlf.: , motionist@saif.dk Besøg os på:

5 BADMINTON TRÆNINGSOVERSIGT FOR BØRN OG SENIORER Dag Tid Hold Alder Tirsdag Kl Torsdag Børn til og med 5. kl. - Begyndere/let øvede Tirsdag Kl Torsdag Børn over 5. kl. - Letøvede/øvede Torsdag Kl Torsdag Børn til og med 5. kl. - Begyndere/let øvede Torsdag Kl Torsdag Børn over 5. kl. - Let øvede/øvede Tirsdag Kl Torsdag Senior - Holdspillere Torsdag Kl Torsdag Senior - Holdspillere Tirsdag Kl Motionisttræning Motionist - Motionsspillere Torsdag Kl Motionisttræning Motionist - Motionsspillere

6 SAIF SVØMNING Den nye sæson starter 1. september 2014 IF s svømmeafdeling har hold for både børn og voksne, begyndere og øvede. Mulighederne er mange. Det gælder bare om at finde ud af, om du skal være på hold med eksempelvis hajerne, gubbierne eller blæksprutterne. Det er også muligt for voksne at komme og svømme frit eller at tage familien med og hygge sig med familiesvømning. Sæsonen starter den 1. september 2014 og fortsætter frem til 1. maj Tilmelding fra onsdag den 6. august kl. 18 Man skal tilmelde sig de enkelte svømmehold online efter først til mølle princippet. Tilmelding åbner onsdag den 6. august kl. 18 og foregår via vores hjemmeside Der vil være rift om pladserne. Det vil derfor være en god idé på forhånd at orientere sig om, hvilket hold du skal tilmelde dig eller dit barn. På hjemmesiden kan du læse mere om de enkelte svømmehold. Herfra vil du blive navigeret direkte hen til det hold på den nye tilmeldingsside, som du ønsker at tilmelde dig eller dit barn. Du skal udfylde en tilmeldingsformular og betale med det samme. Da der formentlig vil opstå mange spørgsmål i forbindelse med tilmeldingssiden, har vi på oprettet en side med svar på de hyppigst stillede spørgsmål. Besøg os på:

7 SVØMNING TRÆNINGSOVERSIGT HOLD UGEDAG TIDSRUM LOKALE klasse Hajerne Mandag Vi arbejder primært med træning af de fire svømmearter: crawl, rygcrawl, bryst- & rygsvømning. Legen er en vigtig del, men der vil også være fokus på den tekniske del af svømmearterne. Basal træning for dem, der gerne vil lære nyt, og for dem, der har lyst til at træne det, de allerede har lært. Mulighed for at tage svømmemærker i slutningen af sæsonen. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere. 5-8 år Klovnfiskene Mandag Vi lægger stor vægt på vandtilvænningen, så alle føler sig trygge i vandet. Gennem leg introducerer vi de fire svømmearter. Vi bruger redskaber til at træne færdigheder. Børnene skal have prøvet at være i en svømmehal før. Legen vil være det bærende element i undervisningen, for vi skal have det sjovt, mens vi er i vandet. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere klasse Rødspætterne Mandag Vi arbejder primært med træning af de fire svømmearter: crawl, rygcrawl, bryst- & rygsvømning. Legen er en vigtig del, men der vil også være fokus på den tekniske del af svømmearterne. Basal træning for dem, der gerne vil lære nyt, og for dem, der har lyst til at træne det, de allerede har lært. Mulighed for at tage svømmemærker i slutningen af sæsonen. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere. 5-8 år Delfinerne Mandag Vi lægger stor vægt på vandtilvænningen, så alle føler sig trygge i vandet. Gennem leg introducerer vi de fire svømmearter. Vi gør brug af redskaber til at træne færdigheder. Børnene skal have prøvet at være i en svømmehal før. Legen vil være det bærende element i undervisningen, for vi skal have det sjovt, mens vi er i vandet. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere.

8 SVØMNING TRÆNINGSOVERSIGT fortsat HOLD UGEDAG TIDSRUM LOKALE klasse Hvalroserne Tirsdag Vi arbejder primært med træning af de fire svømmearter: crawl, rygcrawl, bryst- & rygsvømning. Legen er en vigtig del, men der vil også være fokus på den tekniske del af svømmearterne. Basal træning for dem, der gerne vil lære nyt, og for dem, der har lyst til at træne det, de allerede har lært. Mulighed for at tage svømmemærker i slutningen af sæsonen. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere. 5-8 år Søløverne Tirsdag Vi lægger stor vægt på vandtilvænningen, så alle føler sig trygge i vandet. Gennem leg introducerer vi de fire svømmearter. Vi gør brug af redskaber til at træne færdigheder. Børnene skal have prøvet at være i en svømmehal før. Legen vil være det bærende element i undervisningen, for vi have det sjovt, mens vi er i vandet. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere. 2-5 år Gubbierne Tirsdag Vi vil gennem leg lægge vægt på vandtilvænningen, så alle føler sig trygge i vandet. Da børnene alligevel ikke kan bunde i starten af sæsonen, vil undervisningen foregå på både dybt og lavt vand for at opnå den bedste vandtilvænning. Er dit barn allerede tryg ved at bruge svømmevinger, kan disse medbringes i starten af sæsonen. Vi arbejder dog på at lære børnene at svømme med det, vi kalder spagetti. Barn og forælder vil være sammen i vandet. I bestemmer selv hvilken voksen/ forældre, der er med i vandet fra gang til gang. Frisvømning 12 år + Tirsdag Frisvømning Du svømmer så langt, som du har lyst til og i et tempo, der passer dig. Du kommer og går, som du vil, inden for åbningstiden. 12 år+ vi arbejder med den tekniske del af svømningen og ligger vægt på konditions,- styrke- og udholdenhedstræning. Mulighed for at tage svømmemærker.

9 HOLD UGEDAG TIDSRUM LOKALE klasse Rokkerne Onsdag Vi arbejder primært med træning af de fire svømmearter: crawl, rygcrawl, bryst- & rygsvømning. Legen er en vigtig del, men der vil også være fokus på den tekniske del af svømmearterne. Basal træning for dem, der gerne vil lære nyt, og for dem, der har lyst til at træne det, de allerede har lært. Mulighed for at tage svømmemærker i slutningen af sæsonen. Der er 2 trænere på holdet og derfor mulighed for at differentiere. 5-8 år Blæksprutterne Onsdag Vi lægger stor vægt på vandtilvænningen, så alle føler sig trygge i vandet. Gennem leg introducerer vi de fire svømmearter. Vi gør brug af redskaber til at træne færdigheder. Børnene skal have prøvet at være i en svømmehal før. Legen vil være det bærende element i undervisningen, for vi skal have det sjovt, mens vi er i vandet. Der er 2 trænere på holdet og dermed mulighed for at differentiere. 2-5 år Aborrerne Onsdag Vi vil gennem leg lægge vægt på vandtilvænningen, så alle føler sig trygge i vandet. Da børnene alligevel ikke kan bunde i starten af sæsonen, vil undervisningen foregå på både dybt og lavt vand for at opnå den bedste vandtilvænning. Er dit barn allerede tryg ved at bruge svømmevinger, kan disse medbringes i starten af sæsonen. Vi arbejder dog på at lære børnene at svømme med det, vi kalder spagetti. Barn og forælder vil være sammen i vandet. I bestemmer selv hvilken voksen/forældre, der er med i vandet fra gang til gang. Familiesvømning Søndag Familiesvømning er hyggeligt samvær med leg, boldspil og svømning for børn og voksne. På familiesvømmeholdet kan I komme og gå, som I vil, inden for åbningstiden. I skal dog overholde nogle få regler: En familie defineres som max 2 voksne med 2 egne børn eller børnebørn. Børn skal altid være i følge med voksne og det er i princippet den voksne, der har ansvaret for barnet. Livredderen har ansvaret for de voksnes sikkerhed.

10 SAIF GYMNASTIK Gymnastikafdelingen tilbyder motion for voksne, hvor alle kan være med. Vi starter med 45 minutters motionsgymnastik under ledelse af en uddannet instruktør. Derefter følger 45 minutter i svømmehallen, hvor vi har en svømmetræner til rådighed. DAG TID HOLD ALDER Torsdag kl Hold 1 Voksne Torsdag kl Hold 2 Voksne Al træning foregår på Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby. Du er selvfølgelig meget velkommen til at komme til en prøvetime for at se, om det er noget for dig. Vi har altid plads til en til. Du møder blot op om torsdagen på de tider, hvor vi træner. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Verner Hansen tlf.: Vi glæder os til at se dig! Besøg os på:

11 KONTAKT: BADMINTON: Ungdom: Anne Frederiksen tlf.: eller Rikke Førsterling tlf.: , Senior: Jens Petersen tlf.: , Motionist: Camilla Hulst tlf.: , SVØMNING: Marlene Åkerlund tlf.: , GYMNASTIK: Verner Hansen tlf.: , HÅNDBOLD: Jesper Dall tlf.: , DOMINUS IN LAUDETUR CHORO Besøg os på:

12 Scan og se mere LAUDETUR DOMINUS IN CHORO SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby,

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne

Først og fremmest handler det om at hygge sig med sin mor eller far og blive tryg i og omkring vandet. Hvad skal man kunne F/B Haletudserne De små haletudser er det første hold i svømmeskolen. Det er på dette hold grundlaget for den gode fremtidige svømmeundervisning bliver lagt. På haletudseholdet lærer vi at begå os i vandet,

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Åbent Hus tirsdag den 30. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 1. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING VELKOMMEN TIL AGF Denne folder er en velkomst til alle nye svømmere og forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om klubben, undervisningen og om det fællesskab, du bliver en del af her i AGF Svømning.

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Åbent Hus onsdag den 29. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra torsdag d. 30. april kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Sig JA TAK til en god idrætsoplevelse

Sig JA TAK til en god idrætsoplevelse Sig JA TAK til en god idrætsoplevelse Ta chancen fra sværvægt til letvægt Forsidefoto: Betina Skjønnemand Indhold Hvad er Ta chancen? Idrætstilbud Kruså/Padborg området Boksning - Felsted Bokseklub Ro-spinning

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2012-2013 Vi starter mandag den 3. september 2012 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2012 Åbent Hus tirsdag den 1. maj kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 2. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2015/2016. 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2015/2016 17. august 2015-4. juni 2016 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2015-16. Vi bestræber os hele

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene.

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Kære Minisport deltager Gladsaxe Minisport siger tak for sæsonen 2018-2019 Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Har du

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2011-2012 Vi starter mandag den 29. august 2011 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk

2010/2011 i HINNERUP-BADET. NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk 2010/2011 i HINNERUP-BADET NB! Kontakt til svømmeklubben kun via hjemmesiden: www.hog-hinnerup.dk tilmelding OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS NY TILMELDINGSPROCEDURE: Tilmelding for nuværende

Læs mere

Holdnavn Alder Beskrivelse Varighed Pris. Målsætning: Målet for dette niveau kan sammenfattes i følgende: Vandtilvænning.

Holdnavn Alder Beskrivelse Varighed Pris. Målsætning: Målet for dette niveau kan sammenfattes i følgende: Vandtilvænning. Holdnavn Alder Beskrivelse Varighed Pris Leg & Plask (LP) 2-5 år Formål: At skabe tryghed omkring det at komme i vandet samt tilvænning til at kunne færdes i vandet. På dette hold er enten mor/far eller

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

PROGRAM september juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM september juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2017-2018 1. september 2017-18. juni 2018 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2017 2018. I vores bestræbelser

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2013-2014 Vi starter mandag den 2. september 2013 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene

Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene Haletudse: Haletudser (3-6 år): Holdene er for børn, som ikke kan svømme, eller som skal i vandet for første gang. Gennem leg og øvelser får børnene fortrolighed med vand, og prøver samtidig de første

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2014-2015 Vi starter mandag den 1. september 2014 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2013-2014 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2013-2014 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011 Åbent Hus tirsdag den 3. maj kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 4. maj kl. 18 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad Tirsdag

Læs mere

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig!

Velkommen til en ny sæson i BSG. Vi glæder os til at se dig! Velkommen til BSG Brøndby Strands Gymnastikforening tilbyder svømning og gymnastik for alle. Vi har tilbud til alle aldersgrupper, og vores undervisning tilgodeser både nybegyndere og øvede udøvere. I

Læs mere

April Monsi Nyt

April Monsi Nyt April 2017 Monsi Nyt Tak for en god sæson Svømmesæsonen 2016/2017 sluttede lige op til skolernes påskeferie. Jeg håber meget, at i alle har haft en masse gode oplevelser og har været tilfredse med vores

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND FÆLLES MORGENMAD OG GÅTUR Kunne du tænke dig at starte dagen på bedste vis med morgenmad efterfulgt af en frisk gåtur sammen med andre? Du har nu mulighed

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Kære forældre og børn Med et Godt Nytår til alle, går vi i gang med 2. periode i forenings-sfo. Det er vinterperioden, som starter mandag i uge 4,

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Den første periode med Forenings-SFO er ved at være slut, og vi kan se tilbage på et rigtig godt forløb, som takket være de

Læs mere

Reerslev Idrætsforening

Reerslev Idrætsforening Reerslev Sæson 2009/10 Linedance Vi starter d. 1. september i Reerslev Forsamlingshus. Den populære danseform, som kom til Reerslev i 2004, er blevet modtaget med stor interesse. Fordelen ved linedance

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

PROGRAM 2016/ august juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD

PROGRAM 2016/ august juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD PROGRAM 2016/2017 15. august 2016-4. juni 2017 BØRN UNGE VOKSNE SVØMMESKOLE MEDLEYSKOLE SVØMMEHOLD Velkommen til Farum Svømmeklub Farum Svømmeklub byder velkommen til sæsonen 2016-17. I vores bestræbelser

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2016-2017 Vi starter mandag den 29. august 2016

Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2016-2017 Vi starter mandag den 29. august 2016 Ledøje-Smørum Idrætsforening Svømmeklubben Velkommen til en ny sæson Sæsonen 2016-2017 Vi starter mandag den 29. august 2016 Kig ind på klubbens hjemmeside www.lsi-swim.dk 1 Velkommen til LSI-Svømmeklubben

Læs mere

Motion for hele familien Forår 2018

Motion for hele familien Forår 2018 Firmaidræt Sæby Motion for hele familien Forår 2018 TBC/Cirkeltræning Corebar Body Bike Body Attack POMP Stram op Yoga Motionscenter Badminton Svømning Aquafitness Senioridræt Billard Bordtennis Hip Hop

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Forebyggelsesafdelingen. Motionstilbud i Gentofte Kommune. Seniorer GENTOFTE KOMMUNE TRANEHAVEN

Forebyggelsesafdelingen. Motionstilbud i Gentofte Kommune. Seniorer GENTOFTE KOMMUNE TRANEHAVEN Forebyggelsesafdelingen Motionstilbud i Gentofte Kommune Seniorer GENTOFTE KOMMUNE TRANEHAVEN Oversigt over nogle af Gentofte Kommunes motionstilbud Tilbuddene i folderen er inddelt i 3 kategorier: Styrketræning

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2014-2015 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Billund Svømmeklub 2014/2015

Billund Svømmeklub 2014/2015 Billund Svømmeklub 2014/2015 Maj 2014 April 2015 Indholdsfortegnelse VISION... 3 TILBUD OG PRINCIPPER... 3 TRÆNERE OG UDDANNELSE... 4 ORDENSREGLER... 4 ADGANG TIL OMKLÆDNINGSRUM OG SVØMMEHAL... 5 TILMELDING...

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 11. august 2014 til 31. december 2014 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin,

Læs mere

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Program 2018-2019 Alle aktiviteter foregår på skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV Yoga for 0-2 klasse Ansvarlig Instruktør : Sofie Hermansen Tidspunkt

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2014 / 2015 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Mandag Sæson 2017/2018

Mandag Sæson 2017/2018 Mandag Sæson 2017/2018 17.00-17.30 2511 5-8 år Guldfisk Asbjørn Ida H, Asta Bane 1-3, lav ende 1311 3-5 år Krokodille Amalie K Ida T, Jacob AJ Bane 4-6, lav ende 3611 6-10 år Søløve Martin Sophie, Laura

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer Svømning 2009

Gjellerup Svømmeklub Sommer Svømning 2009 Gjellerup Svømmeklub Sommer Svømning 2009 www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Indskrivning på Hammerum Friluftsbad 5. Maj (tirsdag) kl 17:30 18:30 Første svømmeaften tirsdage 12. maj Første svømmeaften

Læs mere

Baby/Super baby svømning

Baby/Super baby svømning Baby/Super baby svømning Revideret januar 2011 Indholdsfortegnelse Baby svømning... 3 Instruktion... 3 Generelle oplysninger... 3 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 3 Hygiejne... 3 Omklædning...

Læs mere

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Program 2018-2019 Alle aktiviteter foregår på skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV Yoga for 0-2 klasse Ansvarlig Instruktør : Sofie Hermansen Tidspunkt

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Igen i år kan vi i efterårsferien, uge 42, byde velkommen til Aktivt Efterår. En uge med en række sjove og spændende aktiviteter. 2013

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen

Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Børnefritidsforeningen i Sydhavnen Program 2018-2019 Alle aktiviteter foregår på skolen i Sydhavnen, Støberigade 1, 2450 København SV Yoga for 0-2 klasse Ansvarlig Instruktør : Sofie Hermansen Tidspunkt

Læs mere

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien.

HUSK! At taste sommerferie med mødetider ind på tabulx. Næste nyhedsblad kommer lige før Sommerferien. Sikke et rod vil mange sige. Efter endt lockout af lærerne, og med sommerferien lige for døren, ligger Ventilen i byggerod. Hele gården og indgang er ved at blive lagt om, med fine kanaler og vandmiljø.

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2015

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2015 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Forår 2015 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 2. januar 2015 til 30. juni 2015 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin, og

Læs mere

Forenings-SFO Tingstrup Skole

Forenings-SFO Tingstrup Skole Forenings-SFO Tingstrup Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Tillykke! - Jeres SFO bliver snart til en forenings-sfo Forenings-SFOen er et udvidet samarbejde mellem SFOer og folkeoplysende foreninger.

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere